A FÁK ISTENI TUDATOSSÁGA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. december 01. kedd, 08:05

A FÁK ISTENI TUDATOSSÁGA

 

Válogatott szemelvények az újabb Metatron csatornázásból

 

A teljes szöveg, rendelkezésetekre áll, James Tyberonn új könyvébe, amely :  2038 – The Next Quantum Leap (2038 – A Következő Kvantumugrás) címmel jelent meg.

 

 

Ahogy az emberek, úgy a fák is rendelkeznek egy aura energiamezővel. Egy tudós képes látható módon is megfigyelni ezeket a frekvenciális mezőket. A fákon ezt legkönnyebb, a napkelte, a napnyugta körül és a tiszta holdfényes estéken megfigyelni. Általában véve a fák energiamezeje kétszer-háromszor nagyobbra terjedhet ki, mint a fizikai átmérőjük. Bár bizonyos körülmények között ez lehet akár sokkal nagyobb, kiterjedtebb is.

 

Ösztönösen érzelmi ráhangolódással, sokkal jobban, erősebben képesek vagytok megérezni a fák tudatást és tudatosságát. Azt mondjuk nektek, hogy egy fa alá állva érezhető annak a rezgésének beállítódása, szintje. Van olyanfajta rezgésük, is mint amikor a dús oxigént bocsájtják ki magukból, amely a jól-létetetekre és az életerőtökre van nagyon előnyös hatással.

Módosítás dátuma: 2015. december 01. kedd, 08:06
Bővebben...
 
2016. – Az előttünk álló év - Megérteni a Harmonikus Föld Hurrikánjait, Áradásait és Szélviharait - AA Metatron-Tyberonn 2015 október 23-ai hírleveléből - PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. november 15. vasárnap, 12:38

 

2016. – Az előttünk álló év - Megérteni a Harmonikus Föld Hurrikánjait, Áradásait és Szélviharait

- AA Metatron-Tyberonn  2015 október 23-ai hírleveléből -

 

 

Kattintsatok a nyíllal, a fenti képre és tekintsétek meg AA Metatron Video Csatornázását

https://youtu.be/Ps27vVkstuY

Összefoglaló a csatornázásból

 

Így most azt kívánjuk közzétenni, azt az ellentmondást feloldani, amit annyiszor tettünk már, hogy amit megtapasztaltok azt ti hozzátok létre. Mégis vannak bizonyos események időnként, amik nem időhöz és természethez köthetők és állandó törvényszerűségeket hordoznak magukban, a fizikai és anyagi valóság törvényeit a dualitás/kettősség területén. Az Emberiség Felemelkedése is ilyen.

 

És Mesterek ti éppen egy folyamatos változások kellős közepén vagytok most. Földetek megtisztul, meg/átváltozik, és ez történik a természetben és az emberi tevékenységben, bár látszólagosan ez egy hatalmas felfordulással jár egyben a lineáris időtök folyásában, de mégis céllal történik mindez. Ami történi 2015-ben és 2016-ban és azt követően, nem más, mint egy emlékeztető/figyelemfelhívás a 2038 (megj.: A Krisztusi Fény, Teljes Fény visszatérése) és 2075 kulcsfontosságú éveire, melyeket az emberiség választott ki és rögzített egy magasabb jóság forgatókönyvében. És éppen ezért kénytelenek vagyunk emlékeztetni erre, mert a bennetek folyamatosan gyökeret verő félelem szétbomlasztó erővé válhat.

Bővebben...
 
Metatron-Tyberonn: Az Aura Karbantartás Alapvető Követelményei 1. rész. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: AA Metatron   
2015. október 29. csütörtök, 15:12

Metatron-Tyberonn: Az Aura Karbantartás Alapvető Követelményei 1. rész.

 

Köszöntelek bennetek! Metatron vagyok a Fény Angyala. Most összekapcsolódom ezen a találkozón a Kristályos Szolgálatban álló Tyberonnal és együtt forrón üdvözlünk bennetek a Feltétel nélküli Szeretet Terében. Amikor 2012-ben a Földetek átesett egy bolygószintű Felemelkedésen, az nagyon sok lényegi változást hozott magával és ez még sokkal erősebben érvényes 2015-re, és ezek a változást hozó hatások egyre erősebben fognak jelentkezni egészen 2038 felé tartó utazásotokban. Ezek a változások valójában nagyon mély hatást gyakorolnak a fizikai, érzelmi, és mentális jóérzésetekre. Sokan majd túlterheltnek és veszélyérzésekkel teli állapotban találjátok hirtelen magatokat, mert úgy tűnik mintha nem áll elég idő rendelkezésetekre arra hogy a szokásos napi  szokásos teendőiteket el tudjátok végezni. Ezek az olyan történések, amiket mi „felemelkedési tüneteknek” szoktunk nevezni, amely tünetek az auravérzéshez (repedéshez, szivárgáshoz) vezetnek el. Mert most ti valójában a Földön egy ilyen gyakran jelentkező frekvenciális változásban éltek sok más egyéb változással, amelyek együttesen egyfajta nyomáskülönbséget hoznak létre az aura burokban, hasonlóan a Földet körülvevő magnetoszféra burkán és igazán ebben az analógiában találhattok közös vonatkozásokra is. Hogy legyen világos, a még előttünk álló 3 és fél hónapot tekintve, 2015-ből, nagyon erős és intenzív energia-időpontokat tartalmaznak. Ezeket az energiákat még külön fogjuk tárgyalni később ezen a csatornán, amelyek emelik a bolygó energiáját, de gyakran eléggé élesen jelentkeznek bizonyos csúcsidőszakaszaikban.

Bővebben...
 
Metatron Tyberronn: 2015 Élő Kristályos Felemelkedés 1- 2. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. szeptember 11. péntek, 08:04

Metatron Tyberronn: 2015 Élő Kristályos Felemelkedés 1- 2. rész

 

Üdvözlet Mesterek!

 

Metatron Vagyok a Fény Angyala, és forró ölelésekkel köszöntelek bennetek a Feltétel nélküli Szeretet Teréből!

 

2015. van, az Új Föld 3. éve, és most ténylegesen és logikusan is az Új Föld egyik olyan éve, amelyben frekvenciálisan is elkezdett formába alakulni a változás, 2012 vége óta a ti 2013-as lineáris évetektől kezdve. És ettől kezdve vizsgáljuk mi is figyelmesen a 144-es Kristályos Háló aspektusának aktiválását. Mert ezzel egy új paradigma hajnala köszöntött rátok Kedves Emberek, mégpedig az Új Föld harmadik évének egy nagyon is új mátrixa. És ez a pillanat, újra egy értékekkel teli eseményre hozott össze minket, ahol egyesíthetjük a gondolatainkat egy egyesített mezőbe. A geometrikus gondolatminták összeötvöződnek a vágyakkal, a tudatossággal és így minden történés, minden dolog, tárgy, minden ami volt, vagy valaha is lesz, a gondolat kristályos-elektromos megnyilvánulásaként jön létre. És most összekapcsolódunk ebben az ülésben a Kristályos Szolgálatban álló Ra-Tyberonnal.

 

Kedveseim, jelentős változások zajlanak a Földön és ezek, változásokat váltanak ki a Kozmoszban is. Minden égitest, minden bolygó, minden csillag és hold a galaxisotokban egy új harmonikus szimfóniában játszik együtt és ezzel is támogatják a Föld felemelkedését. Már jóval ezelőtt elmondtam nektek, hogy eddig a vallási hitrendszereitek kizárták magukból a tudományos megközelítéseket és a tudományos élet nem vett tudomást a spirituális megközelítésekről. Az Új Földön mindkettőnek csatlakoznia kell egymáshoz teljes mértékben. És így kövessétek Kedveseim ezt a csatornázást is, mert ennek a következtetéseit hemzsegni fognak az úgynevezett spirituális, valamint a tudományos megközelítésektől. Arra kérünk bennetek, hogy nagyon figyelmesen hallgassátok, és ne ragadjatok le a részleteknél. Azért is mert, mi az úgynevezett 3. nyelven kommunikálunk, így osztjuk meg a mondanivalónkat, és ezek mindegyik eleme, tartalma kódolva van. Olyan módon kódolt, hogy még azok is, akik nem tartják magukat tudósnak, vagy szakértőnek, azok is a magasabb elméjük segítségével felfoghassák és megérthessék egy spirituális szinten is azt, amit most megosztunk veletek.

Bővebben...
 
2015. November – A Csoporttól PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. október 20. kedd, 08:17

2015. November – A Csoporttól

 

Értsétek meg ne várjatok másra, hogy jobb legyen a világotok!

 

Most már egy új energia kezdett el beáradni a bolygótokra. Ez elétek hozza azokat a dolgokat, amiket megálmodtatok, a létezésetek olyan lehetőségeit hordozza, amiket tudatosan ti teremtettek meg a bolygón. Bár azt is elmondtuk már nektek ezzel a hatalmas nagyságrendű elmozdulással kapcsolatban, hogy  az hatalmas képességetekbe emelnek fel bennetek, de ezekben számos beállításoknak is meg kell történni még majd. Most van ideje rámozdulni ezekre az energiákra. Ebben az az érdekes nektek, hogy hogyan lehet a legmegfelelőbben, legjobban használni, alkalmazni. Ezek az energiahullámok nem azért vannak, hogy kifejezzenek, vagy közöljenek valamit, de nem is azért hogy túléljétek azokat. Ti hozzátok létre igazából ezeket a hullámokat, ami azt is jelenti, hogy épp ezért ti tudjátok a nektek megfelelő legjobb helyzetbe hozni őket azért, hogy elérjétek azt hogy megoldjátok azokat a problémákat amik annyi gondot okoztak az emberiségnek. Most van annak az ideje rámozdulni erre, és értsétek, meg ne várjátok máshonnan azt, hogy jobb legyen. Most van ideje rámozdulni a bolygóra érkező energiákra. Most van ideje a dolgokat mozgásba hozni. Nagyon világosan látni fogjátok körülöttetek, a rengetek változásokat, azokat, amiket azok, ezt az idővonalat keresztezve a helyükre kerülnek. Némi időbe fog telni mindez egészen november közepe-vége felé, 2015-ben. Ezért is van az, hogy a mostani időkre lettetek meghívva, ide szólítva.

 

Forrás: Steve Rother: The Job of Lightworkers : A Félelem átalakítása szeretetté (részlet)

http://spiritlibrary.com/lightworker/beacons-of-light/the-job-of-lightworkers

Közreadja:

www. foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
A Kristályos Életmódra Váltás 3. rész : Metatron Tyberonnon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. augusztus 31. hétfő, 10:31

 

 

 

A Kristályos Életmódra Váltás 3. rész


Metatron Tyberonnon keresztül

 

 

Az emberiség a fizikai világának káprázatában élve olyan szűrőket hord magán, amelyek elválasztja őt a felsőbb énjétől. Ezért gyakran, elveszettnek, magányosnak, elkülönültnek érezhettétek magatokat. Mindannyian, akik keresők vagytok, előbb-utóbb megtaláljátok azt az egy dolgot, amely mindezt elviselhetővé teszi és az nem más, mint Szeretni Egymást! Szeretet, Szeretni! Ez nem érzelem, hanem egy igen összetett tudomány, és ez erőfeszítést, tetteket igényel tőletek. A Szeretetnél nincsen fontosabb! A Szabad Akarat nagyon is érdekes világában, képesek vagytok gyönyörű dolgokat, de rémségeseket, borzalmasakat is megálmodni. De mindegyike az Istenségetek felfedezéséhez vezet és ebben az az igazi szerepetek, hogy felelősségvállalással alkotói/teremtői legyetek a lenyűgöző valóságotoknak. A Föld bolygó egy illúzió, de ettől függetlenül nagyon is valóságos. Az érzelmek ebben, a leckékből fakadó fájdalmak nagyon is valóságosak, mert ha nem így lenne, akkor nem lehet, hová és hogyan fejlődni. De tele vannak gyönyörű pillanatokkal, és ahogy a Szeretet meghatározó lesz bennük, azok megszépítik az emlékeiteket. A Szeretet az, csak ami örök, ami örökké létezik.”

 

Az Isteni Kódolás 12-es Dodekaéder mintázatának időbeli összeállása, felépülése

1, Szeptember 13. Napfogyatkozás és Újhold

2, Szeptember 23. Napéjegyenlőség

3, Szeptember 28. Teljes Holdfogyatkozás Telihold

4, Október 8. Drakonida meteorzápor

5, Október 21-22. Orion meteorzápor

6, November 4-5. Dél-Bika meteorzápor

7, November 11-25. Kristályos Energiabeáramlás csúcsidőszaka

8, November 12-13. Észak-Bika meteorzápor

9, November 17-18. Oroszlán meteorzápor

10, December 13-14. Ikrek meteorzápor

11, December 21. Téli napforduló

12, December 21-23. Medvékből meteorzápor

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 15

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 55 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround