Jelaila Starr és a 9. dimenziós Nibiru Nagytanácsa A Három Nagyszabású Földi Kísérlet Avyon – Pelegai – Gaia PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. augusztus 05. szerda, 09:32

Jelaila Starr és a 9. dimenziós Nibiru Nagytanácsa

A Három Nagyszabású Földi Kísérlet

Avyon – Pelegai – Gaia

 


Az Első Föld létrehozása – Lyra csillagkép (Vega csillagrendszerében)

 

 

Az első földi kísérletre a Lyra csillagrendszerében került sor. Kialakulásáról és bukásáról milyen történetek is rejlenek e mögött? A választ teljes mértékben megtalálhatjátok a We are the Nibiruans (Mi vagyunk a Nibirubeliek) című könyvemben.

 

Hosszú idővel ezelőtt, ahogy azt már ismerjük, a Világegyetem Alapítói, akik nagyon fejlett lelkek voltak, elkészültek egy új Univerzális Teremtőjáték Tervével. Ezek az Isteni Teremtőerővel bíró lények, úgy döntöttek, hogy létrehoznak maguk számara is egy Univerzumot.

 

Ahogy mind a tizenkét Alapító találkozott, összejöttek, elkezdtek azon tanácskozni, hogy milyen- és melyikfajta teremtő játékot válasszák. Olyat szeretnének, amelybe a lelkek maguk is beleteremthetnek (társ-teremthetnek) és hívhatnának másokat is az új világegyetemükbe a lelki fejlődésük céljából. Mert a lelki/spirituális fejlődés, minden lélek legfőbb vágya.

 

Hosszas megfontolás után, végül is a „Polaritás Integráció” (a Kettőség egyesítés, kiegyenlítése) teremtő játék mellett döntöttek. A sokfajta tervezett játékok közül, ez az egyik olyan volt, amelynek lényegét az Isteni Teremtők által elképzelt Fény és Árnyék integrálása foglalta magába, annak érdekében, hogy megtapasztalhassák az abban részt vevő lelkek, amit csak lehet abból, hogy milyenek valójában Ők.

 

Most ahogy a kiválasztott játék beindítására elkészültek, azonban tudták azt, hogy ahhoz szükséges van az egyedi/individuális szempontú megtapasztalásra is ebben a játékban, amely abban segíti majd őket, hogy a játék beteljesüljön ebbe az új univerzumba. Akik ezt az egyediséged/individuális szempontot elfogadják, azok részesei lehetnek ennek a játéknak, és kézzelfogható módon felkészülhetnek erre.

 

Így tehát az Alapítók egy felhívást tettek közre, minden univerzumban, és minden lélekhez, hogy készüljenek fel arra, hogy nemsokára beindul a Polaritás Integrációs Teremtőjáték. Egyelőre 90 olyan individuális lelket hívtak meg először, akik maguk is igen magasan fejlett lelkek voltak, akik éppen befejeztek, teljesítettek egy korábbi játékot a közelmúltban és éppen egy másik olyan helyet kerestek maguknak, ahová csatlakozni tudnak, hogy tovább tudják folytatni a spirituális/lelki fejlődésüket/evolúciójukat. A 90 fős csapat két részből állt. 45-45 Madáremberek lényből és Macskaféle emberekből állt.

Bővebben...
 
Sal Rachele/Selacia: Az Illuminátusok és a Sötét Erők PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. június 30. kedd, 11:14

 

 

Sal Rachele/Selacia: Az Illuminátusok és a Sötét Erők

 

Arra kérünk benneteket most, hogy tegyük rendbe az illúziónkban fészkelő gondolatainkat, mielőtt még a sötét erőket, mint valójában egykori megvilágosodottakat egyszerűen csak megvitatnánk, elintéznénk.

 

Nincsenek olyan lények akiket „sötét erőknek” nevezhetnénk. Csak Fény van és a Fény, különböző árnyalatai. Amikor valakikben csak éppen pislákol a Fény, azokat hívhatjuk sötéteknek. Az úgynevezett sötét erők csoportjainak lelkei azok, akikben kevés Fény van. Miért? Azért, mert megtagadták maguktól, akár tudatosan, akár öntudatlanul. Ez nem jelenti azt, hogy az ilyen homályos fényű lelkek nem képesek hihetetlen pusztítást okozni. Valójában már évmilliók óta ezt teszik: Ők egy olyan világ illúziójában élnek, amelyben a félelemmel és gyűlölettel való álmaik vannak összeszőve, és már jó hosszú ideje ezekben a rémálmokban hisznek, és ezek a rémálmaik ilyen vagy olyan formában csak folytatódnak és folytatódnak.

 

Számos olyan információ kering arról, ami azt sugallja, hogy létezik egy negatív „alternatív” univerzum is, amely kiszívja az energiát a mi univerzumunkból és a sötét lelkek valójában ennek az univerzumnak a lényei. Függetlenül, attól hogy ez igaz vagy sem, erre a kihívásra az a megoldás, hogy MINDIG emeljük fel a saját tudatosságunkat, rezgésünket és oszlassuk el a félelmet és a tudatlanságot önmagunkból, mert csak így tudunk az Isten Szerető Fényéből minél többet magunkhoz ölelni.

Bővebben...
 
Selacia/Tizenkettek Tanácsa: A Föld története PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. május 15. péntek, 17:35

Selacia/Tizenkettek Tanácsa: A Föld története

 

(rövidített változat)

 

Értékes információkat találhattok erről a témáról A Life on the Cutting Edge című könyvemben. De van egy másik jól használható könyv is, mégpedig: Lyssa Royal által írt: The Prisma of Lyra címmel szintén. Több könyv is foglalkozik még a mi sokszínű és izgalmas kozmológiánkról (amelyek elérhetők valahol a kibertérben) és még azt a tájékoztatást kaptam, hogy ezek ugyanúgy kapcsolódnak ehhez a témákhoz közvetlenül.

 

Kezdetben

Kezdetben az Isten/Teremtő megteremtette az Eget és a Földet. – rendben van, a történet e részét ismeritek már. Mintegy 100 millió évvel ezelőtt egy lélekcsoport, akiket Alapítóknak hívnak (megj.: később  egy másfajta aspektusukban a Tizenkettek Tanácsa néven is) és akik a Lyra-Vega rendszeréből származnak, és majd később, mint Plejádiak ismertek, a Földre jöttek, hogy megvizsgálják, hogy milyen feltételekkel lehetne élni egy harmadik sűrűségű világban. Mivel megérettek a feltételek arra, létrehozták egy humaniod forma eredeti DNS őslenyomatát, és ezzel (a csillagmaggal) betelepítették a galaxist számos hasonló kísérleti helyként. 90 millió éven keresztül próbálgatták a 3. dimenziós életben való lehetséges létezés megvalósulását, de ez rendkívül nehéz volt, mert ehhez le kellett lassítani egy nagyon alacsony szintre a rezgéseket ahhoz, hogy képesek lehessenek az életformák megmaradni a 3. dimenziós testükkel. Ezek a testek kezdetben az egysejtű amőbákhoz hasonlítottak, majd időkön keresztül fokozatosan átalakultak főemlősökké és azt követően humanoid formákká. A Lyraiak így sokszor próbáltak megtestesülni (birtokba venni ezeket a fizikai testeteket) ezekben az időkben, de nem jutott sikerrel az erőfeszítéseik, hogy alkalmazkodni tudjanak, birtokba tudják venni a magasabb rezgésszintjükkel ezeket a kezdetleges humanoid formákat. Végül is, mintegy 10 millió évvel ezelőtt a Lyraiak/Vegaiak/Plejádok sikerrel megtestesítettek egy férfi-nő párost (akiket Ádámnak és Évának ismertek). Ők 7. dimenziós tudatossággal rendelkező, de a 3. dimenziós testben élő lények voltak. És ahogy múlt az idő, minden tekintetben egyre inkább 3. dimenziós lénnyé váltak és megfeledkeztek a 7. dimenziós örökségükről. Ezt a megfeledkezést hívjuk mi közismerten bukásnak. Mivel azonosultak a 3. dimenzióval (a polaritással), megtanulták a jó és a rossz fogalmát, ami nem más, mint a dualitás tudománya. Az alma „históriája”, nem volt más, mint egy szimbolikus elfogadása az alacsonyabb sűrűségű energiáknak. 10 millió évvel ezelőtt így, úgy tudom, hogy a Lyrai/Vegai/Plejádi pár és utódjai, mint az ádámi faj vált mindenhol ismeretessé.

Bővebben...
 
SELACIA: LÉLEKTÁRSAK ÉS A SORS – IDŐKÖN TÚLI KÖTŐDÉSEK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. április 20. hétfő, 13:09

SELACIA: LÉLEKTÁRSAK ÉS A SORS – IDŐKÖN TÚLI KÖTŐDÉSEK

 

 

2015-ben a kapcsolatok kulcsfontosságú szerepet játszanak a sikerünk és örömünk elérésében és jónéhány lélektársi kapcsolatdöntő befolyással, lehet hosszabb távon a sorsunkat tekintve.

 

Kik is lehetnek a lélektársaink?

 

A lélektárs egy valaki, akivel lélekszinten lévő kapcsolódásunk, kötődésünk van. Ez lehet egy személy, vagy akár egy kedvenc háziállat is, akik azért érkeztek az életünkbe ezzel a különleges kapcsolattal, hogy jelentős mértékben gazdagítsák az életünket és segítsék a fejlődésünket.

 

2015 lehetőségeiről

Ez az év finomabb energiáival, és sokkal több lehetőséggel áll rendelkezésünkre az előrehaladásunkban. Elvégre a lélektársak segítik katalizálni/kiváltani életünk céljának teljes kifejeződését. Segítően, támogatást nyújtanak mind látható, mind láthatatlan módon. Például egy nehéz napot nyugtázva, bemutatnak nekünk valakit, aki kinyithatja az új lehetőségünk ablakait. A lélektárs emlékeztethet bennünk a saját előnyös tulajdonságainkra is.

Bővebben...
 
Sal Rachele/Selacia : A Föld változásai PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. május 04. hétfő, 19:54

 

 

Sal Rachele/Selacia : A Föld változásai

„Tehát fel kellene ismerni azt, hogy tökéletes teremtménye vagyunk Istennek, és még ennél is egy lépéssel több! Mi vagyunk azok, akik kifejezzük Istent, az egyéni megtestelésünkkel és összetett gondolkodásunkkal.”

 

A Hopik állítása szerint már megérkeztünk az „ötödik világ” kapujához. Ezt megelőzően már négy világon keresztül léptünk át (és én azt hiszem közülünk sokan ott voltunk együtt), de mindegyik, különböző kataklizmák miatt szomorú véget ért. Mint arról már beszélgettünk, a negyedik világ haldoklik, és ennek a 3. dimenziós csúcspontján, egy egon alapuló kemény kézzel irányított versenyző maszkulin archetípus áll, egy elit általi irányítással, akiket „Illuminátusoknak” neveznek, amely szó egyébként megvilágosodott egyéneket jelent. Az eredeti megvilágosodott elit, azáltal változott meg és lett erkölcstelen, hogy azonosult teljes mértékkel a materialista világgal. Éppen ennek az oka a mostani szomorú helyzetünknek. (Nézzétek meg erről az Illuminati and the Dark Forces írásomat: Illuminati and the Dark Forces.)

 

25 éve már nagyon alapos előrejelzéseket adtam.(a tudatosságunk arányáról a bolygón). Mostanára (Kétezres év közepére) a 80% (nem tudatos) - 20% (tudatos) arány, nem változott meg jelentősen ezen időszak alatt. Ezeket a számokat, a jelenlegi lelki tudatosságunk kivetülésének állapotáról a magasabb Énemtől, vagy lelkemtől kaptam. (A Life on a Cutting Edge: Life On the Cutting Edge könyvemben egy egész fejezetet szenteltem azoknak a forgatókönyveknek, amelyek a Nagy Ciklus befejezését jelezték, köztük Jose Arguelles könyvei valamint David Wilcock munkái is szerepelnek a konvergencia sorozatokban.(Convergence series)

 

A Hopi Prófécia egy leszálló spirált (3 D), egy Sugárzó Napot (4 D) és a Mennyországba vezető lépcsőt (5 D) jelez.

Bővebben...
 
Selacia: A Felemelkedés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. április 11. szombat, 09:04

 

Selacia: A Felemelkedés

„Jelenleg egy olyan hatalmas változás van folyamatban, amikor egy olyan Isteni Terv valósul meg, amely lehetővé teszi azt, hogy nagyszámú lélek (20 millió feletti lélekszám) eshet át a fizikai felemelkedésen, anélkül hogy elsajátította volna a fizikai létezés minden részletét, oldalát. Ez az Isteni Nagy Felemelkedés általában minden Nagyciklus végén, azaz 26. 000 évente fordul elő.”

A Felemelkedés a legfélreértettebb folyamat az egész világon. Annyi néven ismeretes már, többek között például: „elragadtatás, vagy betakarítás néven is illetik. A Felemelkedés két lépésben történik meg. 1, Átfordulás/Égberagadás/Mennybemenetel (translation) és 2, Színeváltás/Fénytestbe öltözés (transfiguration).

 

Az Átfordulás/Égberagadás/Mennybemenetel (1) azt jelenti, hogy egy harmadik dimenziós sűrű test, egy könnyebb negyedik dimenziós testté alakul át. Míg a Színeváltás (2) során a negyedik dimenziós test egy ötödik dimenziós fénytestté változik át. Így valójában kétféle felemelkedés van: a fizikai felemelkedés és egy spirituális/lelki szintű felemelkedés. A spirituális/lelki szintű felemelkedés során a lélek felszabadul a fizikai testből és elhagyja azt. Bármelyik lélek, amely már annyira előrehaladott a tudatosságában, képes felismerni azt, hogy át tud kelni a spirituális/lélek szintű felemelkedésén. Vagyis ez úgy is értendő, hogy a halálunk után a „mennyekbe” fogunk kerülni.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 15

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 91 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround