Selacia: Az összes lehetőségeitek ott vannak a múltban és a Felébredésetekben ! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia   
2014. augusztus 02. szombat, 08:12

Selacia: Az összes lehetőségeitek ott vannak a múltban és a Felébredésetekben !

 

Bizonyára rájöttetek már, hogy nem egy megszokott életidőtök élitek, amiben most vagytok. Egy hatalmas dologban különbözik az eddigiektől abban, hogy a DNS szintű bekódolásotok aktív kifejeződései most teljes lehetőségeitekre ébresztenek fel, és ez a mostani életetekben egy Bekapcsolt állapotot idéz elő és azokat az emlékeiteket katalizálja, amiért ideszülettetek, hogy megtegyétek és el tudjátok végezni azokat a dolgaitokat amelyek szüntelen vágyként ott kavarognak bennetek és azért is hogy belépjetek a spirituális kibontakozásotok következő szakaszába.

Bővebben...
 
Az élet 26 legfontosabb sajátossága A RedPath nyomán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Red Path   
2014. május 29. csütörtök, 15:53

Az élet 26 legfontosabb sajátossága

A RedPath nyomán

 


1, Mindannyian össze vagyunk kapcsolódva egymással


Van egy indián mondás, ami, ami nagyjából így szól: Minden/Mindenki össze van kötve egymással. Az Univerzumban minden a Nagy Szellem részét képezi, kezdve egy sziklától, növényeken át, a halakon keresztül az emberig. A Szellem közöttünk, bennünk áramlik és ez az, ami felépít, kialakít mindent. Mivel mindannyian ugyannak az egésznek a részei vagyunk, úgy kellene bánnunk egymással,  az egész részeiként, mintha ők is a mi részeink lennének, ugyanazzal a szeretettel és együttérzéssel. Mindannyian részei vagyunk a Nagy Szellemnek, ugyanúgy, mint ahogy a különböző levelek, amelyek egy fán vannak, és akik részeit képezik a fának.

 

 

2. Az Energiaáramlás


Az Univerzum energiából áll össze. Ez az energia árad szét minden keresztül, bennünk és mindenkiben. Amikor bensőnkben lezáródás van és az energia nem áramlik megfelelően, az betegségek okozója lehet, vagy levertséget és egyéb tünetet eredményezhet. Ezt az energiát lehet tudatosan irányítani és lehet látni és érezni is. Attól függően hogyan érezzük az energiaszintünket, ha negatívan, akkor elfolyik az energiánk, vagy pozitívan, akkor teremtő az energiánk.

Bővebben...
 
METATRON A FÉNY URA-TYBERONNon keresztül: KRISTÁLYKOPONYÁK ÉS A 2012-T KÖVETŐ KÓDOLÁS PDF Nyomtatás E-mail
Írta: METATRON A FÉNY URA-TYBERONNon keresztül:   
2014. május 07. szerda, 12:10

METATRON A FÉNY URA-TYBERONNon keresztül:

KRISTÁLYKOPONYÁK ÉS A 2012-T KÖVETŐ KÓDOLÁS

 

Üdvözlet Mesterek! Metatron vagyok a Fény Ura és köszöntelek bennetek a Feltétel Nélküli Szeretet terében. A Tökéletesség paradigmájának jelenvaló pillanatából beszélünk a Föld és az Emberiség kódolási folyamatáról és továbbá az úgynevezett Kristálykoponya portálokról.

 

Edgar Cayce már korábban beszélt nektek a régi korokról (Atlantiszról, Lemúriáról és a dualitás előtti Földről) és felismerte az emberi koponya szakrális geometriáját és tökéletes szerkezetét, amely nem más, mint egy bejárati tudatossági portál a Föld dimenzióiba, sőt valójában még egy átjáró a magasabb birodalmakba. Így tehát érthető az, hogy a kristályos multidimenzionális könyvtárnak miért a koponyaformát választották mintaként, melyeket így „Kristálykoponyáknak” neveztek el. Ezek valójában mind multidimenzionális/többdimenziós dinamikus portálok. Igazából Tudatos Élő Számítógépek, melyek folyamatosan felfrissítik az Egyetemes Elme megfelelő programjait, hogy ilyen módon támogassák a Földet és az Emberiséget, mégpedig úgy hogy hologram kódokat fognak kivetíteni, hogy ezzel a módszerrel vezéreljék a planetáris felemelkedés mátrixát, valamint a duális tudatosságotok paradigmáit. És elmondhatjuk azt is Kedveseim, hogy az emberiség átalakulása egy megújító célzattal már kibontakozóban van. Beléphettek már akkor a Kristályos korszakotokba és ennek a kristályos energiái azok, amelyek meghatározzák majd az emberiség rezgését, és mindez azzal is jár, hogy eljön a vizsgátok és a változások ideje is.

Bővebben...
 
A „JÁTÉK” MEGVÁLTOZTATÁSA MOST TÖRTÉNIK A Nibirubeliek és Karen Hudes Jelaila Heti Üzenete : 2014. február 14. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr   
2014. március 05. szerda, 11:41

A „JÁTÉK” MEGVÁLTOZTATÁSA MOST TÖRTÉNIK

A Nibirubeliek és Karen Hudes

Jelaila Heti Üzenete : 2014. február 14.

 

 

Most valóban egy nagyon érdekes esemény történik a kék bolygón. És mi nemcsak a tanúi vagyunk ennek, hanem részt is veszünk a legnagyobb „játék” megváltoztatásában, ami valaha az emberiség történetében létrejött.

 

Várom azokat a felbukkanó információkat már nagyon is, amelyek hatással vannak mindannyiunkra globális szinteken. Eljött végre az az idő, hogy ezzel kapcsolatban néhány információt megosszunk egymással. Szánjatok rá időt, hogy megnézitek ezt a videót.

http://www.youtube.com/watch?v=F-2Rfuq8NBU&sns=em

Ez előkészíti a terepet azokra az információkra, amiket szeretnék megmutatni nektek, amikor megkapom rá az engedélyt.

Karen Hudes* a Világbank bankárvilágának a korrupciójáról lerántja a leplet és felfedi a Bank of Hawaiiban elrejtett aranyfelhalmozást, és azt is hogy valójában mi folyik a háttérben.

Bővebben...
 
METATRON A FÉNY URA – JAMES TYBERONN ÁTADÁSÁBAN A HARMONIKUS PORTÁL: 2014 - 2038 – 2075 – A 3. ELJÖVETEL LEHORGONYZÁSA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberonn   
2014. március 10. hétfő, 13:39

METATRON A FÉNY URA – JAMES TYBERONN ÁTADÁSÁBAN

A HARMONIKUS PORTÁL: 2014 - 2038 – 2075 – A 3. ELJÖVETEL LEHORGONYZÁSA

 

 

Üdvözlet Mesterek!

Metatron Vagyok a Fény Ura! Ezen a napon mi most a Harmonikus Beindítás, társteremtéssel való létrehozásáról beszélünk, amely most az Új Föld Második Évében (2014. március 20.) indul be. Rendkívülien fontos és időszerű a mostani üzenetünk számotokra. A Krisztusi/Kristály és Harmonikus Portálról fogunk beszélni és továbbá a 2014, 2038, 2075-ös évekről, de a MOST-ból.

 

A Harmonikus Portál (2014. március 20.-június 21.)

A Rendkívüli Harmonikus Portál, a Föld bolygó új paradigmájának második évében nyílik meg: Ahogy már azt említettük ez 2014. márciusi napéjegyenlőség idején veszi kezdetét és teljes gyönyörű potenciáljába virágzik ki az Áprilisi Napfogyatkozás idején és azt követően a potenciája csúcspontjára a Júniusi napforduló idején ér fel. Ez egy végképp megdöbbentő energiakódolás, mivel a (Földbe) a VilágBéke magvai kerülnek elvetésre. A megfelelő helyükre kerülő magvak így életre kapnak a „Krisztusi-Köldökben”, Izraelben a Templom Hegyén, egy, egyre kiterjedő örvény átjárón keresztül. Ezt követően (ezt az energiát) rögzíteni/lehorgonyozni kell a bolygó teljes felületén lévő nagyon különleges pontokban az egész Földön keresztül. Valóban itt az ideje annak, hogy küldetéseteknek megfelelően összejöjjetek erre az egyedülálló alkalomra, hogy megkapjátok, és kivetítsétek (a fizikai valóságba) ezt az adományunkat. Ez az időszak azt a lehetőséget kínálja fel nektek, hogy a világbéke magvait le tudjátok rögzíteni/horgonyozni és hogy mentesíteni lehessen velük a konfliktusokkal terhelt területeket, mint például a Közel-Kelet…és most az úgynevezett Kristálykód Hordozókat hívjuk arra, hogy legyenek jelen most, mert sokan közületek vannak olyanok szép számmal, akik ezért erre az időre lettek idehívva azok, akik egykor együtt jártátok az utatokat Krisztussal, kétezer évvel ezelőtt. Ez egy a lélekszerződésetek szerinti szent utazás. Másrészt a Szíriuszi-Plejád Csillagmagok egy csoportja éppen ezért testesült meg ebben az időben a Föld bolygón, akiket mi „Hálómunkásoknak” hívunk. Ők azért lettek idekérve hogy lehorgonyozzák és újra beállítsák a Szent Ark (Arkangyali Rend)  energiájának új vibrációs rezonanciáját a Templom Hegy alatt és összehangolják és feltárják más földönkívüliek  különféle transzdimenzionális eszközeit és a Földön és letelepítsék azokat a bolygó különböző geo-végtelen pontjaira.

 

Második, Harmadik (Eljövetel), de még ennél is sokkal több

Módosítás dátuma: 2014. március 10. hétfő, 16:15
Bővebben...
 
Metatron Arkangyal - James Tyberron: AZ EGY TÖRVÉNYE ÉS ATLANTISZ ARANYKORSZAKA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron Arkangyal - James Tyberron   
2014. február 19. szerda, 14:49

Metatron Arkangyal  - James Tyberron:

AZ EGY TÖRVÉNYE ÉS ATLANTISZ ARANYKORSZAKA

 

 

Edgar Cayce nem csak az elmúlt század, de talán az elmúlt évezredek leghitelesebb és valódi csatornája volt. Az orvosi gyógyító tevékenységéről, múltjáról, és a korábbi civilizációkról szerzett ismereteit milliók tanulmányozták az (Are) Assosication for Research and Enlightement/Társaság a Megvilágosodás Kutatásáért Intézetben, amely Virginiában, Virginia Bech székhelyen található. Ennek az intézetnek az igazgatója, a nagy tiszteletben álló John Van Auken.  Ő, személy szerint több mint 30 fantasztikus könyvet írt már, Edgard Cayce –t tanulmányozva és részt vett az Atlantisz Kutatási Projektben. (Atlantis Research Projekt). .Ő egyike, aki résztvevője lesz az Earth-Keeper Star-Gate Gathering/ A Föld Őrző Csillagkapu Összejevötelének, 2014. májusában, Scottdale-ben és Sedona-ban, Arizonában. Hozzátehetjük azt is, hogy Edgar Cayce Evans, Edgar Cayce fia, mintegy 700 Cayce életidőre utaló iratot említ meg a több mint 2500 atlantiszi reinkarnációjából. Cayce azt mondta egykor, hogy Atlantisz Aranykorszakát egy nagyon fejlett társadalom vezette és jellemezte, amelyet az Egy Törvényének neveztek. Az Egy Törvényének székhelyét Atlantiszban, Poseida területének (szigetének) hívták. A Cayce iratokat alapul véve, itt a legmagasabb szintű spirituális tudományokat tanították, amit valaha is elértek a Földön.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 15

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 88 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround