SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA: A TESTETEK TUDJA - AZ ÖNFELHATALMAZÁSUNK A TESTETEKEN BELÜL KEZDŐDIK EL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA   
2013. április 26. péntek, 08:10

SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA: A TESTETEK TUDJA  - AZ ÖNFELHATALMAZÁSUNK A TESTETEKEN BELÜL KEZDŐDIK EL

 

„Most egy rendkívüli időszakban éltek. A másképp teszitek már a dolgaitokat, miután besétáltatok az Isteni VáltozástTevő szerepetekbe, amint emlékeztek újra a magasabb céljaitokra és isteni természetetekre.”

 

Hányszor fordult elő veletek az, hogy valamit előre megéreztetek és azután nem foglalkoztatok vele, és amikor ez kedvezőleg hatott később számotokra, úgy tettek mintha azt választottátok volna? Mindenki így teszi ezt természetesen, mert a hagyományos normák szerint ezekben a helyzetekben nem adtok elég hangsúlyt az intuícióitoknak.

Bővebben...
 
2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 2. RÉSZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül   
2013. február 26. kedd, 23:15

2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 2. RÉSZ

Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül

„A Fény az eredeti természeteken most átragyogja az árnyékot.”

 

„Edgar Cayce a látnok azt mondta, hogy az emberiség egyre többet fog megismerni isteni természetéről a tudomány által, mint a vallástól. Ideje van annak most, hogy mindezek megnyilvánuljanak.”

 

„A Napból most folyamatosan áradó fényplazma valóban az alapja lesz az úgynevezett Új Égboltnak és ezelvisz benneteket a meghatalmasodásotok idejébe, ahogy szilicium alapuba alakul át a biológiátok.”

 

„…a bolygó felemelkedése nem következett volna be, az emberiség nélkül, mert ti hoztátok létre ezt. Mégha annyian az emberek közül nem is ismeritek fel a 3. dimenziós tudatosságotokkal, de a Föld valóban megváltozott, letehette erre az érettségi vizsgáját egy új paradigmájához. Tehát itt az ideje elengedni a félelem régi energiáját. Az üzenetünk az Istenségetekről szól nektek, és arról, hogy beszéljünk igazságotok egy olyan pontjáról, amikor is most az Új Föld Első évébe léptetek.”

 

„A globális gazdasági rendszer változóban van, és meg is fog változni, de nem megengedett, nem szabad, hogy szétessen, és helyrehozhatatlanul összeomoljon, hogy egy bolygószintű káoszt hozzon létre.  Ami érkezik, az nem szolgálna egy ilyen káoszt. Inkább a változások egy tudatosságbeli változást fognak magukkal hozni mmajd, és ezek pozitív elemei terjeszkednek szét egy sokkal jobb út érdekében. Ez az, ami történik most, ez az, ami történhet, és ez vezet el a változásokhoz.”

 

A Vízöntő Sugárzás folytatása következik

Bővebben...
 
ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZER ÉS MIT HOZHAT NEKÜNK A JÖVŐNK, EGY POZITÍV IDŐVONALON 2013-2020 KÖZÖTT Jelaila Hírleveléből (2013. február 4.) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila   
2013. február 21. csütörtök, 07:35

ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZER ÉS

MIT HOZHAT NEKÜNK A JÖVŐNK, EGY POZITÍV IDŐVONALON 2013-2020 KÖZÖTT

Jelaila (Nibirucouncil) Hírleveléből (2013. február 4.)

Egyre közelebb az az idő, amikor egyértelműen kirajzolódik egy új pénzügyi rendszer megjelenése majd megerősödése, jelentkezése egy sokkal pozitívabb idővonalon, (2013-2020) amelynek az a lényege, hogy felszabadítja az emberiségét az adósrabszolgaságból. Úgy tűnik, hogy ez év márciusában, de legkésőbb júniusig bezárólag egy új pénzügyi rendszer alapjainak a lerakása megtörténik.

De más események is látszanak az Idővonalon. Mégpedig a globális rendőrállam (a teljesen kontroll alatt tartott lakosság) eszménye egyszersmind el fog tűnni, amely elő fogja segíteni a szabad energiák alkalmazását és tisztulást hoz végre az egész bolygón. Ez utóbbit erőteljesen meg fog nyilvánulni 2014 végéig. A régi (armageddoni) próféciák érvényüket veszették (mivel az idővonalak kereszteződései során dec. 21-én, egy konkrét pozitív idővonalra léptünk), annál több megerősítése érkezik annak, hogy egy pozitív Idővonalon járunk. És ez így bíztatóan kell, hogy hasson javunkra.

Legyetek bizakodóak, mi már egy új Idővonalon vagyunk.

Bővebben...
 
2012.12.21. TEJÚTFOGYATKOZÁS PDF Nyomtatás E-mail
Írta: foldicsillagok.hu   
2012. december 19. szerda, 11:36

2012.12.21.

TEJÚTFOGYATKOZÁS

A FÖLD A NAPRENDSZER, A PLEJÁDOK (MAYA ÉS ALCYONE) CSILLAGA TELJES EGÉSZÉBEN BELÉP A FOTONÖV SUGARÁBA ÉS TELJESEN SZINKRONBA KERÜL A NYILAS CSILLAGKÉPBEN LÉVŐ GALAKTIKUS KÖZPONTTAL/KOZMIKUS ANYAMÉHHEL. EGY ÚJ GALAKTIKUS CIKLUS KEZDŐDIK, AMELY NEM LINEÁRIS IDŐHÖZ KÖTÖTT. AZ EMBERISÉG/A TEREMTÉS GYERMEKEINEK AZ ISTENSÉGÉBE VALÓ  TELJES BEAVATÁSA.

AZ ÚJ FÖLD SZÜLETÉSE, AZ ÚJ ISTENI GALAXIS AZ ARANY RÓZSA GALAXIS SZÜLETÉSE

A DIMENZIÓ CIKLUS LEZÁRÁSÁNAK 3. FÁZISA, AZ UTOLSÓ, A 3 . GALAKTIKUS BEAVATÁS

(Összeállítás)

„ Én, mint (Telosi) Adama úgy vagyok ismert, mint az emberiség Atyja, (AdamKadmon) mert mi voltunk az elsők, hogy általunk egy új faj, a felvilágosult emberek éljenek ezen a bolygón. Ebben a tekintetben Lemuria így vált, a Mu (a Mu Hatalmas Hajója, amely ebből a világegyetemből érkezett számos fénylénnyel) kiterjesztésévé a Dahl ( DAL, kristálytudatosságú) világegyeteméből, mert genetikailag ugyanazok az emberek vagytok.

A nagy kísérlet ciklus hamarosan véget ér,és a bolygó újra felemelkedik az eredeti szépségébe és tökéletességébe..

Ti is, Fényhozók  az elsők között vagytok , akik velem jöttetek  a Földre, ezen a hatalmas hajón , valamint más  fénymesterek, hogy segítségetekkel  meg tudjon születni az új Lemúriai faj ezen a bolygón.  Mi vagyunk az egyetlen, valamint több más fénymesterek, akiket megbíztak a Lemúriai verseny gondnokságával és  hogy felügyeljük ennek alakulását. Ennek a versenynek a  befejezése  a felemelkedés. És mint tudjuk, most elérkezett a felemelkedés ideje, most végre valósággá válik. A nagy kísérlet ciklusnak  hamarosan itt a vége, és a bolygó felnőtt most már arra, hogy visszatérjen hozzá, az eredeti szépsége és tökéletessége.“

(Adama-Telos:2008)

Bővebben...
 
2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 1. RÉSZ Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül   
2013. január 31. csütörtök, 07:33

2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 1. RÉSZ

Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül

A Vízöntő Sugárzás valóban egyik alakítója a valóságotok társ-teremtésének és a Planetáris Felemelkedéseteket eredményezi. Ez úton az emberiség a Felemelkedés egyik nagyon fontos eszközét kapja most meg. Ami történni fog tehát, hogy 2013-ban, különösen a napkitörések maximuma folyamán egy javatokat szolgáló eszköz érkezik, egy hatalmas Kozmikus Plazma injekción keresztül, ami a Földre, és ami Földbe kerül. Az ionos energia több milliárd tonnányi részecskéje vetül rá a bolygótokra és ezzel egy hihetetlen energiát kaptok.”

„A Théta rezgés a bejárati ajtó az isteni-kreativitásra. A Théta állóhullámok, a koherens théta mező, nyugvó energiamezői most a rendkívüli energia-örvény-csomópontokon tömörülnek össze a bolygótokon. És ezeket a csomópontokat (szent tereiteket), mint „Teremtés Központokat”használhatjátok fel ti, mint Spirituális Vadászok, meditációs csoportosulások során, hogy megnyilvánítsátok azt, hogy egy harmonikus bolygó jöjjön létre az életetekben.”

„Amikor a koronakitörésekből származó fényplazma mezők létrehoznak egy emelkedő rezgést a bolygón, akkor az egész Föld elektromágneses áramlását érinteni fogja ez.  A tömegtudat és az emberiség paradigmája mindig befolyással van arra, hogy hogyan teremtse meg azt a saját valóságát, amelyben él, valamint azt is, hogy hiedelmei szerint mit fogad el benne valóságosnak. Mindezekre (tömegtudat, elektromágneses áramlás, hiedelmek, hitrendszerek stb.) befolyással van és lesz az a sugárzás, amely a Napból a Napszél segítségével érkezik.”

Bővebben...
 
2012. DECEMBER 21. – A NAGYCIKLUS VÉGE-TIZENKETTEK TANÁCSA/SELACIA által PDF Nyomtatás E-mail
Írta: TIZENKETTEK TANÁCSA/SELACIA   
2012. december 15. szombat, 09:19

2012. DECEMBER 21.

– A NAGYCIKLUS VÉGE-TIZENKETTEK TANÁCSA/SELACIA által

2012. December 21. NEM AZ ÍTÉLET NAPJA, ISTEN SOHASEM ÍTÉLKEZIK AZ EMBERISÉG FELETT”

A Nagy Ciklus 2012. December végén ér véget.

Az emberiség tapasztalata erről az eseményről egyénenként nagyon is eltérő lehet majd.

Annak ellenére, hogy ez egy elkerülhetetlen esemény, az emberiség Szabad Akarata, több tényezőn keresztül befolyásolhatja annak mértékét:

 

Az emberiség Szabad Akarat befolyásolhatja:

1, hogy milyen mértékűek lehetnek majd a mágneses terek torzulásai.

2, hogy mennyire erőteljesek lesznek majd az éghajlati változások.

3, hogy a ciklusváltás hogyan hat majd a távközlésre, az elektromos, mágneses technológiákra

4, hogy milyen mértékű változások, mutációkon mennek át sejtjeink, sejtrendszerünk

5, milyen hatással lesz az emberek érzelmi és gondolati testére

6, hogy ekkor mennyi ember megy át együtt egy újabb inkarnációs cikluson, és mennyi ember emelkedik fel ennek az esemény hatására.

Módosítás dátuma: 2012. december 17. hétfő, 08:33
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 15

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 92 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround