METATRON ARKANGYAL/ TYBERRON: A SZATURNUSZ MESTERSÉGES HOLDJA ÉS A HOLD HATÁSA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: METATRON ARKANGYAL/ TYBERRON:   
2012. szeptember 02. vasárnap, 10:42

METATRON ARKANGYAL/ TYBERRON:

A SZATURNUSZ MESTERSÉGES HOLDJA ÉS A HOLD HATÁSA

Első közreadó: www.foldicsillagok.hu

 

Üdvözlet Mesterek, Metatron vagyok a Fény Ura. Forró szeretettel, tudatosan köszöntelek mindannyiótokat a Feltétel Nélküli Szeretet Terében!

 

Kedveseim! Változások mennek végbe a Földön és ezek gyors változásokat hoznak létre a Kozmoszban. Minden égitest, minden bolygó, csillag és hold a Galaxisban harmonikus szimfóniával támogatják, segítik mindazt, ami most 2012-ben történik a Földön. Már beszéltünk arról ezelőtt, hogy a vallásaitok kizárják magukból a tudományosságot, és a tudomány viszont figyelmen kívül hagyta a spiritualitást. Most 2012-ben ez a két kör egyre közelebb kerül egymáshoz. A tudományotok kezdi felismerni, hogy egy intelligens tervezés van a Kozmoszban, és a vallások vezetői is kezdik felismerni azt, hogy „nem vagytok egyedül”.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 02. vasárnap, 11:11
Bővebben...
 
A KOZMIKUS TERV AVAGY A RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 18. rész A KOZMIKUS TERV ÉS ÁBRAHÁM SZEMÉLYISÉGE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2012. augusztus 14. kedd, 08:59

A KOZMIKUS TERV AVAGY A RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

18.  rész

A KOZMIKUS TERV ÉS ÁBRAHÁM SZEMÉLYISÉGE

" Meg kell említenünk azt, hogy ez alapján, ahogy a földönkívüliek eljuttatják az emberiség egészéhez ezt az üzenetet, arról szólt, hogy az egész emberiség lett a kiválasztott!!!"

 

 

Háromezer évvel Krisztus előtt, mialatt éghajlati változások zajlottak le, egy szemita nép vándorolt ki, a ma Szaud-Arábia néven ismert térségből. Számos klán, család telepedett le a Termékeny Félhold által övezett területen, amely Kánaán és Káldea között terült el.

 

Ábrahám és családja is része volt az említett klánoknak. Ez egy szemita klán volt és az Eber vagy Héberekből állt. Először a Haran nevű városba rendezkedtek be, amely Arampadam régióban volt, amely része a mai Szíriának. Ezt követően Ábrahám apja Tareh, elvándorolta a káldeus Úr városába, amely a legnagyobb város volt az akkori időkben.

 

A Talmud egy gazdasági válságot, összeomlást említ meg az ekkori időkről, így Tareh visszatért Haranba, ahol később meg is halt. Amikor visszatért Haranba felvette a fiával a kapcsolatot, annak érdekében, hogy fia, Ábrahám költözzön el Kánaán felé, egy olyan területre, melyet már lefoglalt azért mert valami nagyon különös dolog található.

Bővebben...
 
Steve Rothers és a Csoport/Lightworker Group EVOLÚCIÓ – A 2222-ES ÉV PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Steve Rothers és a Csoport/Lightworker Group   
2012. augusztus 01. szerda, 07:01

Steve Rothers és a Csoport/Lightworker Group

EVOLÚCIÓ – A 2222-ES ÉV

The Beacons of Light ~ Re-minders from Home April 15 2012~ Evolution ~ The Year 2222

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Üdvözlet Otthonról!

Egy hatalmas csoda történik most! Három rövid szóval érzékeltethetjük: Üdvözlet Az Otthonból!  Eltartott hát egy kis ideig, amíg teljes mértékben integráltátok az energiáit. Azt mondjuk nektek, hogy ez a folyamat csak gyorsul egyre gyorsul, A Föld bolygón élő emberiség szélesebb látásmódja, sokféleképpen kezd megváltozni. Ezért is szeretnénk végigvezetni bennetek néhány változáson, melyek még előttetek állnak. Ugyanakkor adni fogunk számotokra egy még mélyebb rálátást, hogy miért is történnek meg ezek a változások, és miért is van ezekre szükségetek jelenleg. Hadd indokoljuk meg ezeket!

Módosítás dátuma: 2014. január 22. szerda, 13:55
Bővebben...
 
Jennifer Hoffman - A Feltétel nélküli Szeretet PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jennifer Hoffman   
2012. június 30. szombat, 15:05

Jennifer Hoffman  - A Feltétel nélküli Szeretet

 

Unconditional Love a message from Jennifer Hoffman

Monday, 20 February, 2012

 

Az a Szeretet, amely csak adni tud és nem vár semmit sem cserébe. Az a Szeretet, amely elismer és elfogad minden dolgot, ami van, mégha ezek közül számosat nem is ért meg. Az a Szeretet, amely arra hív benneteket, hogy ragyogjatok fényetekkel fényesen. Az az út, amikor szeretni, tudni kell magunkat és ez az egyetlen Szeretet, amit szabadon megoszthatunk másokkal. A feltétel nélküli Szeretet a leghatalmasabb erő a Világegyetemben és semmi más nincs ott, ami gyengébb vagy tehetetlen lenne ettől, mert ez egy energia, amely nem téveszthető össze az érzelmi szeretettel, a szerelemmel.

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 17. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Rahma   
2012. július 19. csütörtök, 12:45

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

17.  rész

 

EGYIPTOM ÉS AZ ORIONI EMLÉKEZET

 

Amikor a Sumér Terv nem járt sikerrel, a Planetáris Tanítók úgy döntöttek, hogy egy különleges csoport egyedeivel alakítanak ki együttműködést a Gízai Fennsíkon. Így került előtérbe az Egyiptomi Terv, amit egykor már meghiúsított a Földönkívüli Őrzők látogatása Atlantisz idejében.

 

Az első fáraó, Menes megjelenése előtt, aki I.e. 3100 körül tűnt fel a világ színpadán, „Istenek” laktak Egyiptomban. Ők voltak azok, akikről az emberek azt feltételezték, hogy a Nílushoz közeli és környékén, lévő vidéken, az úgynevezett ZEP TEPI korszakban, egy gyönyörű faj lényeiként éltek, akiket NETERU-nak neveztek. Ez a szó, őrzőt, vagy útmutatót jelent.

 

Vissza kell mennünk azokra az ősi időkre, amikor van arra hivatkozás, hogy egy hibrid faj jött létre a földi emberiség és az Istenek között. A torinói papírtekercsen egyértelműen jól olvasható ez a felírás: Shemsu-Hor vagyis, Hórusz Fiai. Lehet, hogy ők voltak az atlantidák. Mindenesetre, a történészeknek figyelembe kellene venniük ezt a mítoszt, miután a történelem írói figyelem nélkül hagyták ezt a hivatkozást a korábbi időkről, hogy az Istenek az emberekkel keveredtek. Szerencsére, mi tudjuk azt, hogy ezek az Istenek, egy meghatározott helyről, az Orionról jöttek.

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 16. RÉSZ A RA-H-MA Küldetés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2012. június 10. vasárnap, 05:23

A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

16. RÉSZ

A RA-H-MA Küldetés

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Az idő alatt, amíg a Sumér Terv futott, I.e. 4200 körül, egy másik planetáris szövetség küldöttsége érkezett a bolygóra, hogy támogassa a Föld új világba kerülését. Ezt a küldetést, RA-H-MA, azaz Rahma missziónak nevezte el a Galaxis 24 Vénjeinek Tanácsa, és ők is kezdeményezték ennek a megvalósítását. A sokfajta küldetés közül, azonban mindegyikének egy közös célja volt, az, hogy felébressze az emberiség emlékezetét, az egyéni/személyes lelkükön keresztül, mégpedig egy úgynevezett harsonahívással, főleg azokat, akik már részt vettek ebben a Kozmikus Tervezésben.

Módosítás dátuma: 2012. június 10. vasárnap, 05:29
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 15

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 89 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround