A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 15. rész 144 Planetáris Tanító érkezése-A Sumér Örökség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: MISSION RAHMA   
2012. május 14. hétfő, 08:37

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

15. rész

 

144 Planetáris Tanító érkezése-A Sumér Örökség

 

Atlantisz pusztulása, vagyis az univerzális vízözön után, elkezdődött az első embercsoport tanítása, ők voltak a Sumérok. E terv keretében, 144 földönkívüli tanító szállt le Mezopotámiába, hogy egyesítse az emberiséget, Kaukázus tájékán a Zagrosz-hegységnél, és ez a kozmikus terv része volt, és a tanítók elkezdtek együttdolgozni a Sumérokkal együtt. A tanítók különböző fajokat képviseltek és a tervük részét képező tanítások a Sumér Tervet tartalmazta.

Bővebben...
 
A FÖLD TÖRTÉNETE 9. RÉSZ. Egyiptom és Jézus Krisztus ideje Az Alapítóktól/Tizenkettek Tanácsa Selacián keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Az Alapítóktól/Tizenkettek Tanácsa Selacián keresztül   
2012. május 07. hétfő, 10:47

A FÖLD TÖRTÉNETE 9. RÉSZ.

Egyiptom és Jézus Krisztus ideje

Az Alapítóktól/Tizenkettek Tanácsa Selacián keresztül

"...az Ószövetség a legvéresebb és legerőszakosabb könyv, amit valaha írtak. Vajon vakon kell-e követni és engedelmeskedni a tanításainak? Lehet-e megosztani bárkit is, másokkal szemben? Isten világegyetemében ugyanis nincsenek elitek és kiválasztottak. Mindenki választott és így jön létre a tiszta szeretet és ártatlanság. Mindenki egyenlő értékkel bír az Isten szemében és ez az érték végtelen örökkévaló érték."

Üdvözlet szeretett Teremtők! Visszatértünk megint, még több ismerettel a történelmeteket tekintve. Még kettő fontos időbeli korszakotokról fogunk beszélni, melyek hosszú idővel ezelőtt zajlott le, és olyan sokáig, nagy lelkesedéssel tartatok magatokénak, és az ókori Egyiptom és Jézus Krisztus időszaka. De ne feledkezzünk meg a Dél- és Észak Amerikai természeti népek, őslakosok történelméről sem, róluk majd egy későbbi időpontban lesz szó.

 

A Fény és Sötétség harca tovább folytatódott Atlantisz után. Ekkor a világotok, rövid felvilágosult, majd azt követő korrupt és viszonylagos sötétség korszakain keresztül ingázott. Egyiptom volt erre a legjobb példa.

 

Módosítás dátuma: 2012. május 07. hétfő, 10:53
Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 14. Az 5. Emberiség Atlantisz után PDF Nyomtatás E-mail
Írta: MISSION RAHMA/Nász János   
2012. április 01. vasárnap, 11:34

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

14.

Az 5. Emberiség Atlantisz után

A Nagy fehér Testvériség -  A Fény 32 tanítója - Shamballah és Agartha – a 33-as szám misztériuma –  Amenti termei – A Nagy Nap Lemezek

 

12 ezer évvel ezelőtt, közvetlenül Atlantisz bukása után, egy bolygóközti szövetség érkezett a Földre, azzal a szándékkal, hogy megalapítsa a Nagy Fehér Testvériséget, és ezzel is segítse világunkat fejlődni. Erre azért volt szükség, hogy az emberiség elérjen egy olyan egyensúlyt, hogy folytatni tudja az evolúcióját. 32 földönkívüli spirituális mester, egy titkos régióban, telepedett le egy földalatti bázison, az Ázsiai Góbi Sivatagban található misztikus Shamballah-ban. A hálózat központja a földalatti világban, Agartha-ban volt. Onnan felügyelték az 5. emberiséget. Valójában nem 32, hanem 33 mesterről tudunk, de a hiányzó egy, Satanael volt, aki az Oriont képviselte, a sötétség felé polarizált, így ezért beszélünk csak 32-ről.

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 13/2 rész MALDEK ÉS POSEIDONIS MEGSEMMESÍTÉSE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Rahma   
2012. március 14. szerda, 09:57

A Kozmikus Terv

RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

13/2 rész

 

MALDEK ÉS POSEIDONIS MEGSEMMESÍTÉSE

 

Az Atlantisziak, köszönhetően fejlődésüknek és technikai tudásuknak, kiterjesztették a hatalmukat az egész bolygón, harcokkal és gyarmatosítással, azonban szembetalálták magukat egy önálló ősi civilizációval, a Lemuriával. És ez még nem is volt elég, mert az Atlantisziaknak két arca volt, és ez egy belső konfliktust okozott. Az egyik a Szellem Világosságával élt, míg a másikat a sötétség befolyásolta.

Módosítás dátuma: 2012. március 14. szerda, 10:00
Bővebben...
 
Az Új Kor Csakra/A TürkizCsakra Aktiválása Kryon/David Brown PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kryon/David Brown   
2012. március 24. szombat, 08:15

Az Új Kor Csakra/A TürkizCsakra Aktiválása

Kryon/David Brown

San Jose, Costa Rica 2012.jan.18.

Közreadja:www.foldicsillagok.hu

Üdvözlet drága Emberek!!! Én Vagyok Kryon a mágneses szolgálattól.

Csodálatos veletek lenni ezen az éjszakán, ugyanúgy, mint minden éjszakán. Egy új világ van érkezőben, és egy békés átmenet ebbe az új világba, így nagyon sok változás fog érkezni erre a földre is.

Az elmúlt 3600 éves ciklus a háborúskodás és a tudatlanság korszaka volt. Az utóbbi 3600 évet ezen a bolygón egy igen sötét férfienergia korlátozta, de ennek a napjai meg vannak számlálva! A tudatosság egy sokkal magasabb állapota érkezik meg hozzátok. Ezt a bolygót eddig egy katonai-ipari csoportosulás korlátozta, ellenőrizte. E csoportosulás mögül egy maroknyi ember irányított. A bolygón így a pénz áramlása igazságtalanul lett megosztva. A lakosság 99%-a bolygó pénzeinek 1%-át birtokolta, míg a lakosság további 1%-a, a bolygó pénzeinek 99%-át halmozta fel, és éppen erről szól ez a változás. A bolygón élők tömege pedig egyre inkább tudatában vannak ennek a helyzetnek. Az Internet rengeteg információt ad ezzel kapcsolatban, míg a vezető médiák persze hallgatnak erről, mert a médiák tulajdonlása az 1% kezében van, és ezt jelképezik a körülöttetek mindenhol látható obeliszkek.. A piramisforma tetejét jelképező obeliszk jelzi a vezető csoportokat, és az alatta levő rész pedig az átlagembereket, akik minden nap elmennek dolgozni a betevő kenyerükért. 3600 éven keresztül ez az igazság rejtve volt, de most ez az igazság egyre inkább nyilvánvalóvá válik, az hogy mindenki előbb vagy utóbb az isteni tudatosságába kerül. Mindenki először a 4. dimenzióba, a Krisztusi tudatosságába, majd azt követően az 5. dimenzió új tudatossági szintjére. Mindezek dolgok elkezdenek megtörténni ez év végén, mert új világ jön kedveseim, és ez a világ a Szeretet, a Remény és az Izgalmak világa.

Bővebben...
 
TI ÉS AZ EGÉSZ VILÁGRA KITERJEDŐ VÁLTOZÁS Tizenkettek Tanácsa üzenete Selacián keresztül. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Council of 12/Selacia   
2012. március 09. péntek, 08:24

 

TI ÉS AZ EGÉSZ VILÁGRA KITERJEDŐ VÁLTOZÁS

Tizenkettek Tanácsa üzenete Selacián keresztül.

Szeretve Vagytok és semmi más nem számít!”

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Ez a forradalmi év, jelentős mértékű hatással lesz rátok és mindenkire nézve a bolygón. A legfontosabb közös témája az évnek, amit többször is látni fogtok, az, hogy az emberiségnek egyre nagyobb szüksége lesz arra, hogy mint egy nagycsaládnál szokásos, összejöjjetek, találkozzatok egymással. És ez a vágy még sohasem volt még ennyire fontos, mint most.

Az Új Föld, amit szeretnétek, nem jöhet létre az évszázados szokásos régi minták szerint, mint a civakodás, panaszkodás, hódítások és az emberek tömeges elpusztítása által.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 Következő > Utolsó >>

11. oldal / 15

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 34 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround