Rahma 13. /1. rész Az Orioni száműzetés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Rahma   
2012. március 08. csütörtök, 10:18

Rahma 13. /1. rész

Az Orioni száműzetés

 

Az Orioni lázadást, mintegy 25.000 évvel ezelőtt a Galaktikus Föderáció az ellenőrzése alá vonta. Azokat a lényeket, akik csatlakoztak és elfogadták Satanael erőszakos magatartását, deportálták a Földre, így segítette a Föderáció azt, hogy a földi faj tovább folytathassa, tanulási folyamatát. A lázadókat a Föderáció több hullámba szállította a Földre. Az első csoport, nem sokkal a Hermon hegyi őrzők által elkövetett vétkek után, érkeztek meg, míg az utolsó csoport, Satanael vezetésével érkezett, nem sokkal Atlantisz születése előtt.

Bővebben...
 
A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL SELACIÁN KERESZTÜL 8. rész Atlantisz ciklusai PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alapítók%Selacia   
2012. február 11. szombat, 20:14

A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL SELACIÁN KERESZTÜL

8. rész

 

Atlantisz ciklusai

Atlantisz első korszaka: I.E. 100.000-I.E. 50.000

Atlantisz második korszaka: I.e. I.E. 50.000 – I.E. 23.200

 

„Az Alapítók szerint most hasonló forgatókönyv játszódik a mi modernnek mondott világunkban és nagyon közel állunk ahhoz, hogy Atlantiszihez hasonló tragédia megtörténjen. Van azonban a kettő helyzet között egy lényeges különbség. AZ ISTENI FELMENTÉS MOST LEHETŐVÉ TESZI SZÁMOS LÉLEKNEK, HOGY FELÉBREDJEN MAGASABB TUDATOSSÁGÚ ÁLLAPOTÁBA.”

 

Az Alapítók úgy érzik, hogy a fátyol és más szintű torzulások miatt, egy idevonatkozó magyarázatot adjanak Lemuriáról az Atlantiszig tartó átmeneti időszakról. Ezen időszak alatt a Föld körül, mind az Alfa Drakonidák, mind a különböző orioni flották keringtek, köröztek végig. E hajókon lévők sűrűsége legtöbbjüknek 4. rezgéssel bírt.

Bővebben...
 
„MERT EZ EGY PÉLDANÉLKÜLI KORSZAK EBBEN AZ UNIVERZUMBAN, AMELY KIBONTAKOZÓBAN VAN” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Matthew Ward/Máté   
2012. január 26. csütörtök, 15:16

 

„MERT EZ EGY PÉLDANÉLKÜLI KORSZAK EBBEN AZ UNIVERZUMBAN, AMELY KIBONTAKOZÓBAN VAN”

MÁTÉ/Matthew Ward 2012. JANUÁR 4.

Részletek és összefoglalők: 2-18, 36-os bekezdések

közreadja:

www.foldicsillagok.hu

Ez itt Máté szerető üzenetete!!!

 

Az utóbbi negyedévtől kezdve (2011 októberétől) az energiahullámok megállíthatatlan áramlással, folyamatosan hömpölyögnek felénk, és szédületes ingamozgásokkal érezhetjük hatásaikat. Ezek a mozgások a fény erőinek céltudatos tevékenységét és a sötét erők őrületes ellenállását mutatják, egyaránt tükrözik. Az utóbbiaknak már csak egy talpalatnyi helyük maradt, és az egykori bázisaik feletti ellenőrzés kicsúszott a kezeikből.

 

A Föld lakosságának legnagyobb részének fogalmi sincsen arról, hogy miért ilyen szélsőségesen élik meg az energiaáradást. A rövid és hosszú távú meglátásaik, kilátásaik eredményeként, reménytelenségben és kétségbeesésben vergődnek, vagy kincstári optimizmusban néznek a jövő elé. A kilátásokat, reményeket erősen befolyásolják a gazdasági szakértők és elemzők, a gazdasági, a bel- és külügyek és nemzetközi kapcsolatok, hadi készülődés, a választások és vallási ideológiák, területein, de az előrejelzéseik a már írott történelmen alapszanak. De semmi sem érvényes, igazi abból, amit a mai írott történelemként közreadnak.

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 10.-11. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2012. január 11. szerda, 08:29

A Kozmikus Terv

RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

10.-11. rész

SATANEL LÁZADÁSA

AZ ÖRZŐK VÉTKE

 

 

 

 

RAHMA 10.

SATANEL LÁZADÁSA

 

A Földönkívüli Luzbel hatása Gadraeel bevonásával, a Földi élet tervét jelentősen veszélyeztette. Ezek a mentális univerzumból származó entitások megpróbálták szabotálni a kozmikus tervet addig, míg az kudarcba nem fullad. A következő célpont Satanel volt, egy földönkívüli őrző, az Orion Rigel csillagrendszeréből. Satanel eredetileg egy magas szintű Orioni mester volt. A Csillagok Háborúja után, ami egy ősi háború volt, és amely 33 földönkívüli civilizációt érintett, Satanel ténykedése is hozzájárult ahhoz, hogy béke legyen az univerzum e régiójában. A csillagháború kitörését egyébként az Orion és az Antares (Skorpió csillagkép vezércsillaga) szembenállása okozta, amely annak volt köszönhető, hogy az Antares engedély nélkül vett életmintákat a Nagy Orioni Ködből, mivel ők is rendületlenül kutatták az élet forrásait.

Bővebben...
 
Máté esszéje 2012-ről PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Matthew és Suzy Ward   
2011. április 15. péntek, 10:32

Máté esszéje 2012-ről

És akkor Isten azt mondá… és én mondám… aztán Ő mondá… ’2012’
071224 -

1. rész

Isten – Rendben, Suzy, beszéljünk arról a témáról, ami a napok elteltével egyre jobban fel fog derengeni: Mi fog történni, amikor beikszeljük 2011 utolsó napját a naptárunkon és 2012-re váltunk? Az emberek sokféleképp vélekednek erről, vannak magasztos gondolatok, és képtelenségek egyaránt, és mivel az utóbbiak nagyon gyorsan terjednek, én ezzel kezdeném.

Nem, a világotok nem ér véget. A Föld egy örök lélek, amely egy bolygó testében lakozik, és most, hogy visszatért a pusztítás határáról – köszönhetően az ’űrbéli’ szomszédoktól kapott fénynek – és visszanyeri az eredeti rezgő egészségét és szépségét, azt meg is fogja tartani még hosszú időkig.

Módosítás dátuma: 2011. április 15. péntek, 15:31
Bővebben...
 
ÁTALAKULÁSOTOK 2012-BEN ÉS AZON TÚL ÖT OK, AMIÉRT FEL FOG ERŐSÖDNI AZ ÁTALAKULÁSI FOLYAMAT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: A TIZENKETTEK TANÁCSÁTÓL SELACIÁN keresztül   
2012. január 11. szerda, 08:14

ÁTALAKULÁSOTOK 2012-BEN ÉS AZON TÚL

ÖT OK, AMIÉRT FEL FOG ERŐSÖDNI AZ ÁTALAKULÁSI FOLYAMAT

*

A TIZENKETTEK TANÁCSÁTÓL SELACIÁN keresztül

 

A 2012-es év egyedülálló, különleges energiákat fog hozni és elültetni bennetek. Most ha azon töprengtek, hogy mit is fogtok ezekből elraktározni magatoknak, akkor később úgy fogtok ezekre tekinteni, hogy ezek voltak azok az energiák, melyek olyan rendkívüli hatással voltak rátok, melyek segítettek nektek a kibontakozásotokban.

Változásokat érzetek, mindenhol a levegőben és ez egyértelmű számotokra, és 2012-ben még jobban fogjátok érezni ezek lendületét, mint ahogy a mostani évetek véget ér.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 Következő > Utolsó >>

12. oldal / 15

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 29 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround