Máté a Vonzás Törvényéről összekapcsolódva a FöldAnyával. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Máté   
2011. december 06. kedd, 11:32

Máté a Vonzás Törvényéről összekapcsolódva a FöldAnyával.

Egy részlet a 2011. októberi közvetítésből

 

Képzeld el:

ha nem akarsz háborút, hangsúlyozd a békét.

ha nem szeretnél korrupt kormányokat, hangoztasd a vezetés bölcsességét és igazságosságát.

ha nem szeretnéd az elszegényedést: hangsúlyozd a bőség áramlását az életedben.

Kívánj: Jó életet mindenkinek.

Képzeld el: hogy az emberek mindenféle korosztályából és fajtájából, egészséges megjelenésűek és mosolyogva néznek rád.

Képzeld el: gyönyörű parkokban sétálókat és nevető gyermekeket színes játszótereken.

Képzeld el: hangulatos virágokkal feldíszített asztalokat pompás ételekkel megrakva, gyönyörűen bimbózó fákat, virágzó cserjéket, és olyan iskolákat, egyetemeket, melyben a diákok is virágzanak az örömtől, hogy oda járhatnak.

Képzeld el: kristálytiszta vizű folyókat, tengereket, zöldellő mezőket, kristálytiszta égboltot, hűsítő, békés erdőket ott ahol sérült lenne a természet, vagy sivatag terül el.

Képzeld el: az állatokat amint békésen járkálnak az emberek között.

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 9. rész folytatása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Rahma   
2011. december 09. péntek, 09:17

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

 

 

9. rész folytatása

Visszatérve a mi történelmi nézőpontunkra a 7 Genetikai Mérnök, azaz az Elohimok és a megteremtett Évák és Ádámok együtt éltek egy nagy űrhajó laboratóriumában (paradicsomban), ahol mindenféle táplálékul szolgáló növények megteremtek, és magukhoz vehették, kivéve egynéhány növényt, amit különleges helyen tároltak. Ezek a növények hallucinogén tulajdonságuk miatt veszélyesek voltak rájuk. , mert a fogyasztásuk felgyorsította a teremtmények lelki fejlődését és képességeiket oly módon hogy akkor már ellenőrizhetetlenek lettek volna hatásuk miatt.

 

Ezeknek a hallucinogén növényeknek a fogyasztása, káros hatással van az agyi idegekre és visszafordíthatatlan folyamatot indít el és a halálhoz vezet, és ezt a folyamatot még a mérnökök sem képesek megállítani, és ha ez megtörténik, akkor megszakadhat a Földi Élet Terve, amely a bolygó őshonos lakosságának  létrehozásának elképzelését tartalmazta.

 

Az Ádámok és Évák fogadalmat tettek arra nézve, hogy nem közelítik meg a rájuk nézve káros növényeket. Azonban az egyik földönkívüli mérnök-fizikus, a hét genetikai mérnök (Elohim) közül, Gadreel (akinek a jelét ma úgy ismerjük, mint a Mercurius-kígyót), azt mondta nekik, hogy ő és kollégái meg akarják vizsgálni azt, hogy milyen hatással vannak ezek a szerek az Ádámok és Évákra. Így támogatta titokban Gadreel, az emberiség első kábítószer-fogyasztási élményét.

Az Ádámok és Évák, szörnyű élményt éltek át. A vérnyomásuk hirtelen leesett és reszketni kezdtek. Egy másik mérnök nemsokára rájött ennek a problémának az okára, hogy azt a kábítószernövények hatása okozza. Ekkor azt gondolták, hogy ezek az emberek, az Ádámok és az Évák, előreláthatóan, nem képesek saját biztonságukat megteremteni, veszélyeztetik azt. Ezért úgy döntöttek, hogy második alkalommal is megszakítják a Földi Élet Tervét, és mindegyiküket magára hagyták az űrhajójukon.

Bővebben...
 
A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL 7/2 rész LEMURIA 3 KORSZAKA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alapítók/SAL   
2011. november 28. hétfő, 13:27

A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL

7/2 rész

 

LEMURIA 3 KORSZAKA

 

MU: I.E. 200.000-122.000

LEMURIA 1. : I.E. 122.000-100.000

LEMURIA 2. : I.E. 100.000-I.E. 26.000

Bővebben...
 
A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL 7/1 rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sal/Alapítók   
2011. november 17. csütörtök, 09:38

 

A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL

7/1 rész

A Fény és Sötétség Harca, a Csillagok Háborúja

A Luciferi lázadás 2. rész

 

Sal megjegyzésével kezdődik a 7. rész.
Az Alapítók többször is felülvizsgálták és átszerkesztették ezt a szakaszt, annak érdekében, hogy olvashatóbb és időrendben követhető legyen. A Draco, Drakonida elnevezést, szavakat szinonimaként használják az Alfa Draco csillagrendszerére, és nem keverendő össze más hüllő, sárkány nemzetségekre, fajokra. Az Alapítók folytatják a Föld történetéről szóló sorozatot, és betekintést adnak a Luciferi lázadás igaz történéseibe.

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 9. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2011. november 18. péntek, 17:22

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

 

9. rész

Ádámok és Évák története


Ezen a ponton elérkeztünk a bolygó harmadidőszakához, mintegy 65 millió évvel ezelőttre. Miután a földönkívüli mérnökök kijavították a bolygón bekövetkező nagy pusztítás következményeit, amelyet a katasztrófa okozott és az üvegháztartást eredményezte, egy 31 mérföld átmérőjű laboratóriumot hoztak létre egy olyan kontinensen, ami már azóta eltűnt: ez egy szárazföldi híd volt Afrika és Madagaszkár között. Ezt a földhidat Philiph R. Slater zoológus Lemuriának nevezte el. A földönkívüli csoportot, a 7 Elohimként ismert genetikus mérnökcsoport irányította, melynek a fő küldetése az volt, hogy alapvető feltételeket és körülményeket hozzanak létre az emberi lények megjelenése céljából.

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 7. rész HIPERBOREA MEGERŐSÖDÉSE - ŐRZŐK AZ ALFA CENTAURIRÓL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2011. október 19. szerda, 08:45

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

7.  rész

HYPERBOREA MEGERŐSÖDÉSE - ŐRZŐK AZ ALFA CENTAURIRÓL

Több millió évvel ezelőtt a Hattyú csillagkép tudósai után, a Föld második korszakában, földönkívüli telepesek érkeztek és telepedtek le a mai Európa északi részén, Grönlandon, amely a legnagyobb sziget volt a sarkvidéki részen. Ezek a telepesek alapították meg a legendás és misztikus Hyperboreát, melynek fővárosa Thule vagy másnéven Tollan néven lett ismertté.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 Következő > Utolsó >>

13. oldal / 15

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 30 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla! Hosting for Joomla by SiteGround