2016. Február 8. – 1956 után újra egy Tűz Majom Éve indul (összefoglaló Selacia cikke alapján) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 03. szerda, 11:26

2016. Február 8. – 1956. után újra egy Tűz Majom Éve indul

(összefoglaló Selacia cikke alapján)

 

2015. drámai kaotikus hullámvasútként száguldozó energiáinak beáramlásai folytatódni fognak, de valamennyire finomabb, puha módon, bár az energiák intenzitása továbbra is erőteljes maradnak.

A majom a kínai asztrojegyrendszer  9. archetípusa, sokban azonban eltér az előző Kecske év jellemzőitől, amely inkább yin, nőies jelleggel, hatással bírt. A 12 évente megjelenő majom évek is az ötelemes rendszer szerint különbözőek. A korábbi utolsó tűz majom év, 1956-ban (!) volt, tehát 60 évvel ezelőtt és az akkor születetteknek még nagyobb jelentőségű lehet ez az év. A majom típusúak közül, a tűz majmok a legaktívabbak és vezető, irányadó, iránymutató személyiség-szerepeket játszanak. Közös vonás bennük, az  a tűzenergia impulzivitás, a versenyszellem, és ha nem élhetik ki ezeket, akkor a problémákhoz vezethet. Attól függetlenül, hogy ki milyen jegyben született mindenki találkozni fog ezekkel az arche- energiákkal az idén és hatással lesz is rájuk. Például a szeretteid, vagy kollégáid között vannak ilyenek, akkor tapasztalni fogod, a robbanékonyságát, előfordulhat, hogy irányítani akarnak, türelmetlenek, szeszélyesen változó a kedélyállapotuk és  így jó időzítés kell hozzájuk. Pozitív tulajdonságuk: kreativitásra való hajlom, ügyesek, nyitottak a kockázatvállalásukban, rugalmasak, új irányokat keresnek, szociálisan érzékenyek, meghallgatják mások véleményeit, nagyon energikusak, intuíciójukat használják, képzelet gazdagok és sok minden látnak, amit mások nem vesznek észre.  Mind a pozitív és mind a kihívásokat jelentő tulajdonságaikkal találkozni fogunk ebben az évben az emberek közötti kapcsolatokban, az országok között, a világ színpadán. Észre fogjuk venni a családban, a baráti körben, a piacon, a munkahelyen, függetlenül attól, hogy milyen típusú munkát végzünk. A majmokban sokkal több tűzenergia van, mint a megelőző jegyben és hajlamosak az agresszivitásra, ha nem szabad az út előttük, amit elképzeltek. Maradjunk egyensúlyban, találjuk meg a közép utat, ha ilyen intenzitású energiákkal találkozunk, tartsuk szem előtt a mesteri létezésünket, tartózkodjunk a polarizált nézetektől, használjuk az intuícíónkat a reagálásunkban. Ebben a naptári évben, 2016-ban az egész világon az emberiség központi témája az igazság és igazságosság lesz, mind egyéni mind globális szinten és ezt a majom energiák fogják kirobbantani és meglepő eredményeket fognak kiváltani. Figyeljük a tanácskozásokat, megállapodásokra, jelentős áttörések lehetnek e tekintetben. Derült égből a villámcsapás módjára történnek a nem várt események, amelyek oda vezetnek, hogy kinyilatkoztathassuk azt, hogy milyen világban szeretnénk élni. A hírekben vezető szerephez jutnak  az éghajlattal, energiaforrásokkal  és a világbéke elérésével kapcsolatos vélemények, tudósítások A technikai fejlődés, haladás új, ma még szinte futurisztikusan hangzó módszereiről, eszközeiről , találmányairól szóló bemutatók jelentős mértékű pozitív változásokat indítanak el.

Legutóbb a történelmünkben 1956-ban volt Tűz majom éve: ehhez az évhez kapcsolható a szuezi válság és a magyarországi és a kubai forradalom, úgyhogy várhatóan erre az évre is hasonló és hirtelen kialakuló történések lesznek jellemzőek az igazság és igazságosság jegyében.

 

Ez az év arról is szól, hogy a hatalom nem élhet többet vissza mások elnyomásával. Ennek megfelelően folytatódni fognak a társadalmi intézmények és struktúrák átalakulásai, átalakításai.

Sok kihívó jelenséggel fogunk szembesülni, de a mi szerepünk az, hogy az isteni/teremtői hatalmunknál fogva ne legyünk vevők a negativitásra, amit magunk körül látunk.

 

Ne essünk kétségbe a társadalmi változások láttán, még ha úgy tűnik, vagy úgy láttatják, hogy az emberiség egy kevésbé felvilágosult korszakába esik vissza. A poláris ellentétek tánca eléggé aktív lesz ebben az évben, azonban tudjuk azt, hogy ez része a világunk mega-váltásának és átalakulásának.

Az emberek egyre jobban és gyorsabban és nagyobb mértékben rá fognak döbbenni a fenti igazságra, ami felfrissíti a kollektív tudat összképét és arra, hogy a félelemkeltéssel, félelmekkel befolyásolják a gondolatvilágukat. De ez nem sokáig tartható fenn, mert a Fény és az igazság győzni fog.

Arra vagyunk kódolva, hogy itt legyünk most, tanúi legyünk a világ káoszából döntő erővel kialakuló pozitív változásoknak és tudjuk meg azt, hogy szeretnek és támogatnak bennünk, minden egyes lépésünkben  és megoldásainkban.

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Az eredeti cikk forrása:

http://spiritlibrary.com/selacia/prepare-for-2016-monkey-year?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=a588342873-Daily_Update&utm_medium=email&utm_term=0_ef6a5211f4-a588342873-140576124

Megjegyzés: A keleti Majom asztrojegy a nyugati rendszerben lényegét tekintve a Vízöntőnek felel meg. A tűz majom évének attitűdje pedig: Mars, Jupiter, Nap együttállása a Vízöntőben.

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 28 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!