Készüljetek fel arra, ami érkezik! - Március a Mega energiák hónapja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. március 18. péntek, 15:33

 

 

Készüljetek fel arra, ami érkezik! - Március a Mega energiák hónapja

Earth-Keeper/Tyberonn Metatronon keresztül

 

 

Két fogyatkozás, a Napéjegyenlőség és a Szuperhold

Ha még véletlenül sem éreztétek meg eddig azt az asztro-gravitációs energiák intenzitásának erősödését, amiben a bolygó fürdik most, akkor kapaszkodjatok meg a sapkátokban, mert hamarosan mindez itt lesz. Ez a hónap valóban a változások szelének hatalmas dózisával érkezik!

 

2016. március 8. - Március 9. – Teljes Napfogyatkozás

 

A Teljes Napfogyatkozás látható lesz Indonézia egyes részein, beleértve Szumátrát, Borneót, Celebeszt és a Csendes-óceán bizonyos részein. Attól függetlenül, hogy egyes részein a bolygón, tartózkodási helyeteken, látható vagy sem, a napfogyatkozás hatásait mindenhol meg fogjátok érezni a Földön. A napfogyatkozás, 2016. március 8-án, 23:19 UTC kezdődik, és 2016. március 9-én 01:58 UTC tetőzik, és teljes mega napfogyatkozás összesen 4 perc 9 másodpercig tart. A napfogyatkozás "energia ablaka, 3 nappal az esemény előtt nyitódik, és azután 3 nappal később záródik.

 

 

Azért írtuk kihangsúlyozva, megjegyezve fentebb a 4 perc kilenc másodperc idejét, mert a teljes energiaáramlása egy rendkívüli ideje annak, hogy a szándékaitok megnyilvánításának fókuszát erre tartsátok. Mert a lineáris időtökben ekkor egy szünet (egy szakadás), egy dimenzionális megnyílás következik be, és életerő részecskék patakzanak le a Földre és a Teljes Napfogyatkozás Nap-Kapu Portája a meditációitokat meggazdagítja.

 

 

Globális időzítés – Napfogyatkozás

 

A Mega Március

 

Március hónap, 2016-os év egyik leghathatósabb asztrológiai erősséggel rendelkezik. Ez az időszak, március 5-én kezdődik, majd tovább szökken a Március 8-9-ei teljes napfogyatkozásba, és csúcspontját a márciusi napéjegyenlőség idején éri el és három nappal később egy erős robbanással a holdfogyatkozásban befejeződik. Ez hatással lesz mindannyiótokra, attól függetlenül, hogy hisztek-e vagy sem az asztrológiában, mert a hihetetlen gravitációs energiák összesűrűsödése okozta erős hullámzás (túlfeszültség) hatással lesz rátok.

 

 

 

 

Ez majd a hihetetlen változások magvetésének ideje lesz. Ezeknek a magvaknak az elültetése azt fogja előidézni azt, hogy lezárjátok az életetek céljainak felülvizsgálatát. Az Empatikus Keresőknek egy intenzív időszaka lehet arra nézve, hogy megkérdőjelezzék életük értelmét, határozatlanná teheti őket és hirtelen kirobbanásokat, önbizalomhiányt is okozhat sokaknak ez az időszak, és olyan kérdésfelvetéseket, hogy mit ért el eddig az életben és milyen fajta veszteségek érték és mi az, amit még nem sikerült elérni, mind mikro és mind makroszinteken, személyesen, vagy csoportosan a tömeges arénákban. Az Uránusz, Szaturnusz és a Plútó közötti szövetkezés (kapcsolat), március 3 és 23 között olyan energiákkal érkezik majd, amelyek gravitációs hatással lesznek az önbizalomhiányra és a depresszióra és ezeket ténylegesen felfokozzák és megerősítik a kettős megafogyatkozások és a telihold, szendvicsébe zárt napéjegyenlőség.

 

De arra ösztönözünk bennetek, hogy ennek a fogyatkozási időnek a kilátásait tekintsétek át, amelyek oly gyakran megterhelő fázisai bátortalanná, ingadozóvá, tehetnek a pozitív hiedelmeitek tanaiból és a szkepticizmus tüskéivel csapnak meg bennetek. Mégis ezek önmagukban is alkalmassá válnak, hogy ugródeszkaként inspiráljanak, olyan új tettekre késztessenek, hogy elérjétek azt, amire vágytok. Nagyon fontos hogy kellő vérmérséklettel katalizáljátok a csípősen erős energiákat, megértve a nektek szóló, rólatok szóló hatásait, nehogy a lefelé vezető spirál cinizmusába, a depressziójába és a ragadós apátia melaszába vezessenek a kétségbeesésetek. Bizonyos szempontból a márciusi energiakoktélt a napéjegyenlőségig olyan egy kicsit hasonló időszaknak fogjátok érezni, mint egy „rövid-élettartamú” retrográd Merkúr, amely időszakai alatt, indok nélküli indulatos kirobbanások, kíváncsiságból származó érthetetlen harag, elferdített gondolatok, félreértés, melankólia és késlekedés robbannak ki.

 

A Napfogyatkozás alatt a Hold közvetlenül a Nap és a Föld között lesz és a Nap és a Hold összekapcsolódik. Ez alatt a rövid idő alatt a Hold „blokkolja” a Napot, nemcsak átmenetileg eltakarja a fényét, ha úgy tetszik, hanem valójában meg is állítja a végtelen pillanatra az időt, vagyis átkeltek a lineáris időn a dimenzionális időnélküli tér-idő rendszerébe. Ebben az időt megállító kapuban, ablakban, kinyílik a kapu a végtelenség tér-és időnélküliségére. Ez az ablak lehetővé teszi azt, hogy mint emberi lény felismerjétek a halandóságotokat, és a személyiségetek véges aspektusát a földbolygón. És ez talán arra fog ez ösztönözni, hogy az elsötétülés elrekesztését a bennetek hipnotizáló szeméttől, salaktól megszabadítva, eljussatok oda egy intenzív koncentrálással, hogy mit szeretnétek elérni a hátralévő időtökben azokkal a kreatív lehetőségeitekkel amik megjelennek előttetek.

 

 

 

Emlékezzetek arra, amit már korábban megosztottunk veletek, a kettősség dimenziójában a tér nem más, mint összesűrűsödött/összeolvadt idő és a fent említett kettőségben az idő rögzítve van a végtelen most időtlenségébe és a tér szabadon áramlik a gondolat fénye által. Ennek értelmében, ebben a fogyatkozási megnyílásban így képesek vagytok egy magasabb és sokkal nagyobb és végtelen többdimenziós öntudatra és isteni aspektusotokra ébredni, amely mentén beleláthattok a kettősség lineáris dimenziójába és ekkor egyértelműen megjelenik egy olyan termékeny szerencsés tiszta  pillanat, hogy ott mindennek oka van. A fizikai élet, anyagi világ a társteremtés leckéinek megtanulásának céljából létrehozott illúzió, amelyben fel lehet töltekezni olyan tudással, amelyben mint ti  erős lényként átmenetileg biológiai ruhát viseltek.

 

 

 

A Napfogyatkozás, március 8-án a Halak csillagaiban történik a Szuper Új Hold” energiáiban. A teljes fogyatkozás, március 9-én UT 1:58-kor következik be, míg Amerika keleti partján 8:58-kor este, március 8-án. Messzemenő hatással lesz rátok és özönvízszerű áradással „életerő” energia takar be mindent a csúcspontján négy perc terjedelem alatt. Az elsődleges témája ennek az életerő áradatnak alapvetően a napfogyatkozás az Érzelmi Bölcsesség energiáinak a beáramlása. A magatok mesterré válása érdekében egy Magasabb Igazság felé haladásban segít. A napfogyatkozás energiái ugyanakkor lehetőséget adnak arra, hogy, hogy eltávolítsuk az illúzióinkat, a ködöt, a füstöt a tükröződéseken és hogy megtaláljátok azt a szükségszerű igazságot, amely rejtve van másoktól vagy saját magatoktól. És engedjétek meg magatokat tisztulni és találjátok meg az igazságotok lényegét, mert ez mind magába foglalja az akadályaitok megszűnését és a lehetőségeitek átölelését.

 

 

Rá kell döbbenetek arra, hogy a frekvenciák állandóan emelkednek és az egyre erősödő asztronómiai és asztrológiai hullámok intenzíven erősödnek és ez évről évre részét képezi azon utatoknak, amelyet fázisról-fázisra az Új Földön keresztül 2038 felé tesztek meg. Március 8-án mindennek a kezdetét a Jupiter szembenállása jelöli ki és beleszivárog majd minden érzelmetekbe. Éppen ezért stabilizálni kell majd az érzelmi mezőtöket, mert különben aura-szivárgás/repedés következne be, ami érzelmi szélsőségességekre váltani ki reakciókat. Egyébként is minden évben a fogyatkozásokkor az energiaemelkedésre koncentrált időszakaszaiban, meteorzáporok, szuperholdak, retrográd bolygókorszakok, napfordulók, napéjegyenlőségek, és a napfordulók össze- visszadobálnak, energiarobbanásokkal, mint egy háborgó tenger hatalmas hullámaival.

 

 

A jelenlegi túlfeszültséget okozó időt éppen ezért nevezzük „Őrült Márciusnak”, mert a beáramló energiái olyan extrémek, szélsőségesek, amelyek könnyen eltérítenek az elmétek irányításától, fékezhetetlen természetűvé tesznek és felkészületlen érhetnek és kiszámíthatatlan érzelmi kitörésekkel tölthetnek fel.  A félelmeket ellenőrzés alatt kell tartani és a mentális fegyelmen keresztül enyhíteni lehet a depressziót és az kétségbeesést. Egyik hajó sem úszik vitorla nélkül a tengeren, de nyugodtan várja a dagályt, éppen ezért az érzelmetek mestereinek kell lennetek annak érdekében, hogy szellemileg frissen, maradjatok… és ezt a kozmikus tanítást hozza a március. Március magában rejti a váratlant és a megoldatlan és az elfeledett problémákat, olyanokat, amikkel az emberek hirtelen szembesülnek majd. És ebben a viharos energiában bizony vigyázni kell. A Mars nemsokára retrográdba fordul és a Jupiter már retrográd is. A kommunikáció  zavaros, torzul, az, érzelmek kiszámíthatatlanok és a logika összezavarodik áprilisig ez így lehet. Minden elkülönül ebben az időben, annak érdekében, hogy az Én kerüljön a vizsgálódás középpontjába.

 

Legyen rá időtök, hogy a következő pár hétben megvizsgáljátok a 3 dimenziós társasági irányultságotokat, az érzelmeitek áramlását, minden féle formában és színben lévő történéseket a következő 3 hétben. Tárjátok fel az érzelmeiteket, de úgy hogy azok ne uralkodjanak a tevékenységeitek felett, kényszerítve magatok arra, hogy tudjatok uralkodni az érzéseitek felett, hogy mennyire áradjanak és mi fakasztotta fel azokat a vibrációs minták és viselkedéseteknek mi az indítéka. És ami a legfontosabb, mi hozta létre őket, mi tartja fenn és hogyan lehessen kezelni azokat.

 

Március első kéthetében sokak számára érezhető lesz a Szaturnusz Nap kvadrátja.  Az egyik szempontjából, lehangoló lehet, és sok bosszúságot okozhat, míg másképpen jó időzítés a lelki fejlődés tekintetében, valamint egy megújult akaraterő általi lehetőségeitek megteremteni. Az energiák arra hívják fel a figyelmeteket, hogy vizsgáljátok meg a 3 dimenziós cselekedeteket, a szándékaitokat és céljaitokat, lelki szempontból is. Ez azt jelenti, hogy a hiperkritikus összeütközéseitekben próbáljátok megérteni az ellenkező álláspontokat és ne tapossatok azok lábára, akik ellenkező vagy más véleményen vannak. Ez azt is jelenti, hogy a magasabb birodalmakból nézve nem szolgál az bennetek, ha belesüllyedtek a dualitás elválasztódásába. Az energiák leföldelése, rögzítése pedig szükségesek. Ha tengtek-lengtek az még nem jelenti azt, hogy pozitívak lennétek.

 

 

A Szaturnusz kvadrátja az állhatatosság és erőteljességre való késztetést igényli és olyan bátor határozottságot, amely átvezet minden váratlan körülményen, mert egész március energiái hemzsegnek a váratlanság potenciáljaitól és ez még további feszültségekkel párosul akkor, amikor a Mars bemegy a Nyilasba március első hetében, valamint a folyamatban lévő retrográd Jupiter alatt és a készülő Szaturnusz retrográciójával, amely március 25-én következik be.

 

Március második hetét, 14-16. között a Szaturnusz T kvadrátja a Merkúrral és Jupiterrel fogja befolyás alatt tartani. És ez egy finom emeléssel 17 és 18 között a Plútóval való kapcsolódáson keresztül elvezet a 20-21 közötti napéjegyenlőséghez, majd a holdfogyatkozáshoz. De jegyezzétek meg azt, hogy az asztrológiai hatások összevonódnak a két fogyatkozás között, továbbá pedig egy olyan erős frekvenciaemelkedő rezgést generál, amely a napéjegyenlőségre épül fel.

 

A Holdfogyatkozás a Mérlegben következik be, március 23-án 11:48 UT-kor a vele szemben lévő Kos jegyben álló Merkúr részvételével. A Holdfogyatkozás hatásában beteljesíti a Napfogyatkozás hozta energiákat, amik kéthete kezdődtek el. A félárnyékos holdfogyatkozás tökéletes időzítés (kegyelmi állapot) arra nézve, hogy megvizsgáljátok az együttérzés érzését magatokban és másokban. Ezzel kapcsolatban az egész bolygót egy olyan erőbehatás éri, amely a hirtelen váltás hullámait kiegyenlíti majd.

 

 

Márciusban ez a frekvenciaemelkedés optimális erőfeszítést igényel tőletek, és mégha akkora  a bizonytalanság, hogy a környezetetek ingája, mintha hullámvasút lenne, úgy leng is ki, és ez a tüskés szaggatott energiaszorongást és aggodalmat indukálnak, mégis hatalmas és rendkívüli potenciálokat, lehetőségeket tartalmaznak. És ti mind képesek vagytok arra, hogy lenyugtassátok az elméteket és ez által képesek vagytok nagyon magasra jutni a fogyatkozások és napéjegyenlőség idején. Ezek valóban a bölcsesség ablakainak hathatós megnyílásai és ezeken keresztül a keresők képesek elérni a csillagokat és megtalálni az isteni nyugalmukat és így ezzel a társ-teremtéssel létrehozni, megteremteni azokat a változásokat, amelyek szükségesek, amelyeket szeretnétek látni.

 


Akkor alakítsátok át ezt az őrületet fenn-ségessé!

 

Közreadja: www. foldicsillagok.hu

Az év retrográd bolygóállásai:

 

Planet      Retrograde         Direct

 

Mercury       April 28, 2016        May 22, 2016

Mercury       Aug 30, 2016         Sept 22, 2016

Mercury       Dec 19, 2016         Jan 8, 2017

Mars            April 17, 2016         June 29, 2016

Jupiter         Jan 7, 2016             May 9, 2016

Saturn         Mar 25, 2016          Aug 13, 2016

 

Forrás. Earth-Keeper/Tyberonn Metatron

 

Hold Onto Your Hats !!!

March is a Month of Mega Energy

 

Metatron Hírlevél

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 40 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!