Egy felhívás az E-Családnak ~ Fénymunkások Egyesüljetek! A Csoporttól Steve Rotheren keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. május 12. csütörtök, 16:05

 

 

Egy  felhívás az E-Családnak ~ Fénymunkások Egyesüljetek!

A Csoporttól Steve Rotheren keresztül

 

 

 

Drága Emberek, Üdvözlet Otthonról

 

Mi ezen a napon egy nagyon különleges üzenettel köszöntünk bennetek, azért is mert a múltban már annyiszor összegyűltetek nem csak ezen a Földön, de szerte az egész Univerzumban. Van a lelkeknek egy kiválasztott csoportja, akik az Univerzumban, újra meg újra, már hosszú ideje oda utaznak, ahol a szükség van rájuk. Így most is sokan közületek jó okkal lettetek összegyűjtve a Föld bolygón, azért mert ti vagytok E-Család. De mit is jelent az „E” rövidítés?  És hitelt érdemlően fontos-e az, hogy E-kel nevezünk meg bennetek? Nem, egyáltalán nem az! Az E rezgése, amit használtok a beszélt nyelvetekben, történetesen a legfontosabb hang a nyelvetekben, ugyancsak jellegzetes rezgés az Univerzum más területein. Az E jelentése Önfelhatalmazás(Empowerment”) (megj: a saját isteni felelős teremtői jog vállalása) és Megvilágosultság.  (“Enlightenment,”)( megj: a teremtői hatalom, teremtőtársság vállalása.)

 

Egy felhívás az E-Család felé

 

 

Miért is különleges család az E- Család, és miért is hívjuk családnak őket? Nagyon egyszerű ez: mert azonos céllal érkeztetek! Azzal a szándékkal jöttetek nemrég a Földre, hogy ott legyetek együtt ahol a családotok van. Igen, ezért is keltetek útra, Kedveseim az Univerzumon keresztül, hogy itt legyetek és megtestesítsétek együtt a már ide helyezett ajándékaitokat, de elébb még annyi helyen keresztül át kellett átellnetek az Univerzumon. És akkor kaptatok hívást a Földre, amikor az nagyon szükséges volt. Mi is az E-Család ajándéka? Az pedig az volt, hogy az hogy a szeretet útjának E rezgést hozzátok be annyiféle módon amennyire csak lehet.

 

 

Az egyik legnagyobb kihívás az volt ebben, hogy az embereknek gyökeres fordulatot kellett tennie ahhoz, hogy ismét szeretni tudják magukat és képesek legyenek arra, hogy elfogadják a saját tükröződésében mindent, ami tökéletes vagy tökéletlen benne. De ez kedveseim egy emberi ítélőképességen alapszik. Meg kell értenetek azt, hogy alakult ez időről időre a környezetetekben – mi egyszerűen ezt társadalomnak nevezzük-, hogy fejlődtek ki ebből bizonyos szabályok és irányelvek. Oly sokszor volt az, hogy a törvényekkel szembe fordultatok és ez hatással volt az emberekre. Amikor az emberiség teljesen félresiklott, gyakran a létrehozott szabályok ellen fordultatok és valójábanezzel, a lecsökkentett rezgések emelkedését hoztátok be. Hát éppen ez az, amiért hívtuk be most a Világegyetemből az E-Családot. A hívás már egy jó ideje kiment tőlünk, és most itt vagytok, mert ti vagytok a mágusai ennek a játéktáblának. Mert ti vagytok azok, akik a ide érkezve leföldelitek, lerögzítitek a fényeteket, hogy beszéljetek róla, vagy azzal tanítva úgy gyógyítsatok hogy csak egyszerűen itt vagytok. Ó, közületek mennyien tanultatok ezért.

 

Nagyon érdekesnek találjuk azt, hogy sokan közületek beültetek az iskolapadba, hogy bizonyos dolgokat megtanuljatok, mert valójában ti tanítotok sokakat az osztályokban. Kedveseim így újra azt mondjuk nektek, ti már nem tanultok, hanem mindannyian újraemlékeztek arra, amit már tudtok. Ha csak annyit is tudunk nektek segíteni, hogy tükröt tartunk elétek az épp elég idő arra, hogy egy pillanat olyan részei legyetek, akik nem kételkednek már abban hogy ti egy részei vagytok egy fontos nagyobb képnek. Mert ez egy hihetetlen időszak a Föld bolygón, amikor is lehorgonyozzátok, rögzítitek a fényt és mindenbe olyan rezgést hoztok, ami magasabb szintre emeli az emberiséget.

 

 

Új E-k (Önfelhatalmazottak és Megvilágosultak) érkeznek be most

Nemrég arra kértünk bennetek, hogy tegyetek valami kihívást jelentő dolgot és osszátok meg azt az elkövetkező 90 napban, amikor nyitva van a lehetőségek ablaka. Most már nagyjából vagy jó 30 napja nyitva van az az ablak, amely megteremti azokra lehetőségeitekre, amelyekkel számtalan formában megnyilváníthatjátok az emberiséget. És ez valójában az, ami olyan különlegessé teszi ezt a játszmát…az emberiséget, ami összehozza egymáshoz. Ez egy olyan lehetőség számotokra, amivel megláthatjátok az Otthon fényét. Ebben az a varázslatos, hogy most ezek az energiák működnek minden nap, és minden nap változik valamit és kicsit másképp hoz valami újat. Azt mondjuk Kedveseim nektek, hogy kiment a felhívás az E Család felé újra, és az E-kből, egy újfajta baby-boom nemzedék (csillaggyermekek) érkezik be. Ez annyira csodálatosan varázslatos. Bánjatok szeretettel velük, üdvözöljétek őket a Földön. Mintha emberek lennétek úgy, osszátok meg velük a sikereiteket és a kudarcaitokat, tapasztalataitokat a Föld sűrűségében egy fizikai testben. Ismerjétek fel azt, hogy ti egy csodálatos módon megvilágosodottak nem emlékeztek erre, de az E-Család esszenciáját hordozzátok. Bármikor, amikor túlterheltnek, zaklatottnak érzitek magatokat, hogy hogyan haladjatok tovább, akkor vegyetek egy mély levegőt és engedjétek meg azt, hogy a Család megérintse a szíveteket.

Az E-Család célja

Sokan tanultatok ezért utazásért, számos dolgot tanultatok, mert tudtátok, hogy a tudás hatalom. Mert amikor új ismeretekre tesztek szert, akkor erőt, hatalmat meríthettek belőlük. De ha ez az erő megvan, akkor mi jön ezután? Most arra fogunk kérni bennetek, hogy lépjetek az egyensúlyba hozás következő szintjére. Amíg a tudás volt a hatalom a megelőző lépésnél, akkor a következő lépésnél a bölcsesség kegyelme lesz. Teljesen ki fogtok lépni az emberiség játszmájából, a jó és a rossz, a fekete és fehér kettőségének játszmájából. Úgy találjuk, hogy elképesztő azt látni mi is történik most a bolygótokon, különösen az USA választási kampánya előtt. Ha beleláttok, hogy mi, akkor el tudjátok képzelni, hogy mit is látunk benne annak. Teljesen le vagyunk nyűgözve, hogy mi is zajlik most, Kedveseim! Amit tapasztalhattok, van egy olyanfajta kihívás az USA-ban, amikor is kezdik látni az emberek a kétpártrendszer végét, mert már hatalmas mértékben polarizálódott minden. És ez most lebontásra kerül és egy új módon fog folytatódni. Ez a változás az E-Családnak is köszönhető, mert ha a dolgok nem működnek, akkor oda érkezik az E-Család és valami újat fog felkínálni megoldásnak. Bár ez nem mindig jól vagy elfogadhatóan történik meg, nem mindig úgy bizony.

 

 

Bár mindig azt kerestétek, hogy hogyan segítsetek másoknak saját hatalmukba kerülni és az energiátokat különböző módon ennek a célnak szenteltétek, de most találjátok meg a legkisebb ellenállást a saját életetekben, majd aztán forduljatok oda másokhoz, hogy felajánljátok segítségeteket. Az E-család képes felébreszteni nagyon sok szívet a bolygón és ez az, amiért szükség van rátok Kedveseim! Amikor odafordultok, és más lényekkel dolgoztok, akkor segítetek nekik újra-emlékezni a saját meghatalmasodottságukra/felhatalmazásukra és akkor ők is képessé válnak tudatos teremtőként járni a bolygón. Ezután dolgozhattok a Nagy E-Család rezgésével együtt.  Felébreszteni a többi szívet ebben az időben, ez a ti munkátok, amit tudtok tenni. De ez nem egy verseny, sem vetélkedés, hanem egy egyszerű lépés akármilyen irányban, akárhogyan is teszitek, hogy megpróbáljátok megnyitni és megérinteni megannyi szívet azzal a tapasztalattal, ahogyan tudjátok azt.

 

Szinkronisztikus életvitel

Néhányan azt mondjátok, „Jól van, de hiszen én nem vagyok gyógyító, nem vagyok képes különleges kapcsolatra másokkal és nem tudom átadni ezeket a dolgokat másoknak”. Lehet, hogy ez így van, de olyan ajándékaitok vannak, mivel mások nem rendelkeznek ezekkel. Keressétek meg az ajándékaidat és hozzátok el azokat és kezdjétek el használni. Hozzátok be azokat és alkalmazzátok a gyakorlatban is, bármilyen módon is még több helyre, helyzetbe. Akkor a csatorna elkezd áramlani valójában folyamatosan és nagyon varázslatosan, mert ekkor minden szinkronisztikussá válik. Úgy fog tűnni számotokra, hogy minden varázslatosan a helyére kerül és megtapasztaljátok a szinkronisztikus életmódot, azt, amiről eddig csak álmodtatok. Az E Család hozta ezt el számotokra, bár csak az egyike vagytok annak, akik most kezdenek összegyűlni a Földön, ahogy elképzeltetek ezt. Értsétek meg Kedveseim, ti vagytok azok, akik 20-90 évvel ezelőtt sokfelől eljöttetek ide. Az energia új hulláma most van érkezőben, de nem fogjuk azt egy különleges néven nevezni, kedveseim. Miért? Mert a nevek tévútra vezethetnek sokkal, mint bármi más. Bízzatok tehát az E Családban. Sokféle módon meghatalmasodott emberek vannak itt jelen, azért hogy reménységet hozzanak és fénnyel töltsék el az álmaitokat és mozgásba hozzák a dolgaitokat, hogy élhessétek azt az életet, amit szeretnétek. Ez nem csak rólatok, hanem az emberiség kollektív rezgéséről is szól.

 

Tennetek kell az Otthon Fényének elterjedéséért

 

 

Kedveseim tartsátok meg varázslatos helyzeteteket bárhol is vagytok. Ezért is hívjátok magatokat Fénymunkásoknak és ezért is szeretünk bennetek. Különböző módon sokan közületek a Fény Mesterei és ez egyszerűen azt jelenti, hogy azzal a szándékkal vagytok itt hogy tudatosan elterjesszétek a fényt a Föld bolygón. Ez így teljesen tökéletes, nagyszerű. Most ezt teszitek, de vannak bizonyos hozzávalók, szükségleteitek, így például a bizalom és a támogatási rendszerek. Ezekhez már sok dolog elérhető, de ehhez az energiákat mozgásba kell lendíteni. Ezért hívni kell másokat is hogy többen is csatlakozzanak majd az E-Családhoz. Elmondjuk hát Kedveseim nektek most, ezért küldtük az ajándékainkat az Őrzőn keresztül, mintegy 20 évvel ezelőtt, amikor elkezdtük az üzeneteiken átadni általa. Mondtuk akkor neki, hogy nem volt szükségszerű az hogy őt hívtuk meg erre a „csatornázásra” vagy arra hogy bemutassunk neki másfajta lényeket azon kívül. De azt mondtuk neki, hogy ő az aki képes szó szerint behozni minden információt amelyet saját nevével jelez, amelyet az életén keresztül végigkíséri, ő Steve Rother.

 

 

De, ehelyett úgy döntött, hogy magát fogja csatornázni. Igen talán az egójából döntött így, vállalva ezt a kihívást. De az is lehet, hogy túlságosan is az egójára hagyatkozott, de ennek ellenére mi tisztelettel voltunk a döntésével kapcsolatosan, mert ahogyan végzi a munkáját, attól még nem lesz más az amivel elér bennetek. Többen közületek hivatalos csatornák lesztek, míg mások hivatásos fénytanítók és ezrek meg ezrek elé fogtok kiállni, hogy meggyógyítsátok őket szavaitokkal, energiátokkal, fényetekkel. Többen közületek csak a fényt tartjátok, majd fenn ott ahol szükség van rá, hogy az megérintse, érzékennyé tegye az emberiség kollektív rezgését és mindenkit eltöltse a kegyelem érzésével.

 

A Kegyelem

 

Mi is a kegyelem. A kegyelem egy szinkronisztikus életmód, és ahogy már említettük azt jelenti, ahogy az energia útjára kel. Amikor energiát sugároztok, ki az mindig megtalálja a legkisebb ellenállás útját. Mindig. Képességetek van arra, hogy nem kell agyalnotok ezen, hanem csak megengeditek azt, hogy az energia, mozgásba kerüljön, áramoljon. A kezdetekben az Őrzővel kapcsolatban is ez volt az egyik legnagyobb kihívás. És ő akkor kezdetben elkezdett beszélgetni abban a szobában, amit ő Chat Szobának nevezett el, azoknak az embereknek, akik azzal jöttek, hogy mindenféle nagysággal, csodálatos nevekkel csatornáztak már. Ez egyik ilyen, a másik olyan neveket használt. Így aztán annyian érkeztek, jöttek át a fátylon túlról a másik oldalról, hogy nemcsak a nevük alapján,  kellett újra emlékeznetek, de arra is hogy milyen rezgésszinten állnak, melyiket képviselik.  Az igazat megvallva hogy sok ember csak hallgatja bizonyos csatornákat és azt gondolják, hogy azok magasabb rezgésszintekről érkeznek, és úgy találják, hogy ez nagyszerűen csodálatos.

Ti egy csodálatos játékot játszotok, amelyben úgy tesztek mintha emberek lennétek, de mégsem felejtettétek el azt kik is vagytok igazából. A legjellegzetesebb szellemi mivoltotokban érkeztetek a Földre és elhoztátok ide az Otthon fényét egy nagyon kritikus időben, amikor segítenetek kellett le azt lehorgonyozni egy nagyon is ingatag emberiségnek. És arra kértünk benneteket éppen ezért gyakoroljátok az emberiességet. És arra is kértünk bennetek, hogy, tegyétek túl magatok az előítéleteken, mert mindenki tele van ezekkel. Bár így is lehetnek előítéleteitek, azok közül egyik sem jó vagy rossz, nem azt jelenti, hogy mindegyiket el kell tudnotok engedni, hanem azt hogy a helyükön tudni kell kezelnetek. Engedjétek meg magatoknak azt, hogy gyakoroljátok az emberiességet, mert ezért amiért jött ide az E-Család, hogy elhozza az emberiességet az emberiségnek. Észrevettétek ugye azt, hogy úgy folynak az események, minden dolgaitok most, mintha minden megőrült volna egy kicsit? Szinte minden általatok szervezeteknek nevezettek, oly hirtelen megszűnnek és alakulnak újjá. Még a saját életetekben is új utakat próbáltok találni és horgonyt vetni valahol. Ennek tulajdonképpen így is kell lennie, mert ami az egész emberiség előtt áll, az túl van minden eddigi hatalmas képzeleten. Kedveseim, bízzatok a képességeitekben, hogy meg van minden képességetek arra, hogy átérjetek egy egészen másik szintre.

A csatornázásunk elején az Őrző tudni akart mindent rólunk, minden részletet. Kik vagyunk, melyik dimenzióból jövünk és mennyire vagyunk hitelesek, mindezt, azért persze mert jól érezhette magát az üzeneteink közepette. Ugyanakkor azt is mondtuk neki, hogy másoknak sem adunk át részleteket erről, az üzeneteinken keresztül. Így aztán érdeklődött egy másik embernél arról, hogy mennyire hiteles ez a csatorna. Ő azt mondta: „Ha nem derül ki az, hogy mi a nevük, akkor nem csatornázza őket. Ezek ugyanis rossz fiúk.” Ebbe hitt vagy úgy három percig, de akkor már valami megérintette a szívét és felismerte ezt, aztán felfogta az agyával. Nos, sokan azt mondták nekem róluk, hogy ők a rossz fiúk, de én éreztem ő szeretetüket, éreztem az energiájukat. nem sokkal ez után feloldódva ettől már így szólt, hogy egy professzionális csatorna azt mondta neki: gyere vissza közénk és mondd: Kopp kopp.  Ott vagytok még? Naná, még itt vagyunk! Mi még egy pillanatra sem hagytunk el úgy 12 életidőd óta. Miből gondolod, hogy most is magadra hagynánk? Az Őrző ekkor azt mondta: ha nem mondjátok, meg melyik dimenzióból vagytok, akkor, kérlek, szépen bennetek mondjátok meg miért nem.

 

A megkülönböztető képesség, Tisztánlátás

Ó most amikor arra kértünk bennetek, hogy tegyetek fel egy kérdést akkor egy újfajta módon földelitek a fényt. Természetesen kedveseim ennek az az egyszerű oka, hogy az emberiség erővel fogja megcímkézni ezt. Olykor erőt, energiát visztek be a saját hitrendszeretekbe, azért hogy megcímkézve értelmezzétek. Az az igazság hogy ennek az a lényege, hogy átszűrjetek mindent a saját szíveteken keresztül és csak azt a rezgést vegyétek magatokhoz, ami nektek szolgál, táplál. Ez a megkülönböztető tisztánlátás, az E-Család elsődleges eszköze, megtalálni, felfedezni azt, ami egyenként táplál, szolgál bennetek, és így ahogy körültekinthettek bolygón számtalan módon.

 

Néhányan közületek a tömegekhez fogtok majd szólni, míg mások egy-egy emberrel fognak dolgozni. Néhányan embereknek fogtak írni, olyanoknak, akikkel még eddig nem találkoztatok, de ők is követni fogják a ti rezgéseteket és kapnak majd belőlük.

Nagy ölelések és gyengéd gondoskodással, (odaadó figyelemmel)

 

A kezdetek kezdetén a Keeperrel/Őrzővel való munkánkon egy pontnál azt mondta : Na rendben, csak adjátok át nekem az üzenetet. És ő odateszi finoman az ujját a billentyűzetre és mi akkor azt mondtuk neki: írd le az első szót….A…aaaaaaa, és ő megtette. És abban a pillanatban, amikor ez megtörtént akkor egy szó, majd egy újabb és újabb íródott le, jelent meg.  Hamarosan ugyanolyan gyorsan gépelte le, olyan gyorsan, ahogyan csak tudta és megeredtek a könnyei. Írásba öntötte a könnyeit és így született meg az első könyv, mert oly módon érintették meg a szívét, hogy vissza-emlékezett az E-Családra. Vissza-emlékezett egy pillanatra egy kicsinyt hogy Ki is volt Ő, és még néhány olyan alapvető dologra, hogy milyen kötelezettségeket vállalt, mielőtt eljött volna ide, erre a bolygóra, a mostani időkbe. Majd ezután kapott tőlünk valami olyasmit, ami támpontul szolgálhatott neki. Mert amikor elkezdtük ezeket az üzeneteinket átadni, a leggyakrabban úgy fejezte be őket: „legyetek tisztelettel egymás iránt, gondoskodjatok egymásról, játszatok együtt jól. Nagy ölelésekkel és gyengéd figyelmeztetésekkel.” Ez az, amit mi küldünk nektek, az E-Család. Nagy öleléseket és gyengéd figyelmeztetéseket a fátyol innenső oldaláról, mert így vissza-emlékezhettek arra hogy kik is vagytok valójában és arra az ösvényre amit azért választottatok hogy azon menjetek tovább.

 

Hihetetlen gyors ütemben ébredtek fel a Föld bolygón. És ahogy kinyitjátok a szemeteket és az alvás után kitisztul a szemetek, mi ott leszünk és mosolyogva köszöntünk bennetek Itthon a leggyönyörűbb módon, ahogy csak lehet. Élvezzétek az utazást Kedveseink. Tudjátok, meg hogy minden része ennek pontosan rólatok szól. Tudatos teremtőként vagytok jelen ezen az úton minden lépésetekben. Legyetek büszkék az örökségetekre és az E-Családotokra. És újra elmondjuk nektek azt: Legyetek tisztelettel egymás iránt, gondoskodjatok egymásról, játszatok együtt jól. Nagy ölelésekkel és gyengéd figyelmeztetésekkel.”

Espavo

A Csoport

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: A Call for the Family of E ~ Lightworkers Unite!

http://spiritlibrary.com/lightworker/a-call-for-the-family-of-e-lightworkers-unite?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=8b2d106492-Daily_Update&utm_medium=email&utm_term=0_ef6a5211f4-8b2d106492-140576124

 

Copyright 2000 - 2016 Lightworker. www.Lightworker.com This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user agress to the following conditions: 1. The words "Copyright 2000 - 2016 Lightworker. www.Lightworker.com" will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.Lightworker.com. Thanks for helping to spread the Light!

 

 

 

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 24 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!