KOZMIKUS HOPPÁ!!! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Meg Blackbourn Losey   
2011. április 20. szerda, 13:10

 

KOZMIKUS HOPPÁ!!!

2010. OKTÓBER 14-16. ÉS 22.-25.

MESTEREK ÜZENETE

(kivonat)

A Fény Tanácsai most összejöttek, hogy minél hatékonyabban, erősebben támogassák az emberiséget, felemelkedési folyamatában. Az, amit most megosztanak velünk, arról szól: A Fény (az isteni evolúció szerető támogatása), eltávolíthatatlanul, akadálytalanul árad be a Föld bolygóra, hogy Forrása legyen mindenkinek. Ez a Fény összegyűjti és összeszedi a különböző frekvenciákat, hogy egyensúlyba, harmonizálva tudjuk megtartani, úgyhogy ha, mint fényhozók csatlakozunk egymáshoz, az exponenciálisan fog hatni mindenkire környezetünkben és akár az egész Földön.

Mindannyian, egyedülállóként tükrözzük a Forrást, a saját igazságunk ragyogásával, és ez a sok egyedülállóság egyre jobban megtestesíti a Forrás összes aspektusát.

A teremtés meghall mindenkit, minden kérést, és lát mindent, mi történik most, és ezért is küld kiegyensúlyozott energiákat. Úgy tudunk egymásnak segíteni ebben a folyamatban, hogy megosztjuk a fényenergiánkat.

A jelenleg beáramló energiák hatalmasak, és rajtunk keresztül, nekünk kell összehangolni az anyagi teremtés és a szellemi világok között azokat, hogy a csillagkapuk meg tudjanak nyílni. Ezek az energiák egyre tömörebben, gyorsabbak és hatékonyabbak lesznek, és több mint egy 23 napos ciklusban tudnak alkalmazkodni a fizikai testhez. addig egy sajátos hőhullámként fogjuk megtapasztalni.

A teljes összehangolódás előtt  ( megj: ami 101010-ből indul el) 8 nappal Október 14-16 között nagyon kaotikus időszakra számíthatunk, egy Kozmikus Hoppá történik majd, mintha egy átláthatatlan köd ereszkedne le, ami hatni fog a tudatosságunkra, és majd hirtelen hatalmas fényesség árad be mögötte. A fent említett időszakban: zavarodottság, térvesztés, figyelemzavar, zavarkeltés, súrlódások, és számos probléma várható, ha nem tartjuk magunkat egyensúlyunkban, addig, amíg megérkeznek az összehangolódó energiák (okt. 22-25 körül). Ezeknek az energiáknak nem lehet ellenállni, értünk vannak. Maradjunk tehát nyugalmunkban és békességünkben. Örüljünk az életnek, a lélegzeteinknek, a tapasztalásoknak, a szabad választásunk hatalmával. Mi alkotjuk meg és teremtjük meg saját világunkat, és sokan vannak körülöttünk, akik szeretetükkel segítenek. Az Univerzum nagyon boldog, örül, hogy az emberiség a megvilágosodás útját választotta.

Legyetek Békében!!!

Antiu, Asi, Asi, Asi, Anshalah

Bennetek köszönjük meg, hogy Mindannyian a Fény, a Fény, a Fény Vagytok

www.spiritlife.com

http://lightworkers.org/channeling/115566/message-dr-meg-29-september-2010

Message from Dr Meg 29 September 2010

(Galaktikus)Mesterek üzenete: 2010. szeptember 29.

Dr. Meg Blackbourn Losey

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 15 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!