IDŐVONAL:1970.-1979. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. április 20. szerda, 14:40

 

 

1970.-1979.

A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA FELEMELTE TUDATOSSÁGI FREKVENCIÁNKAT

A NŐK FELÉBREDÉSE

ÚJ PSZICHIKUS GYERMEKEK ÉRKEZÉSE: EGY ÚJ MAGVETÉS A SZELLEM EGY FRISS ÁRAMLATA

A SZÁMÍTÓGÉPEK KIKERÜLTEK AZ ELLENŐRZÉS ALÓL

ÚJ  TÖMEGENERGIA ÁTALAKÍTÓ TECHNOLÓGIÁK MEGAKADÁLYOZÁSA

BABAJI TESTET ÖLTÉSE

A NAGY SZÍRIUSZI KISÉRLET A FÖLD MEGMENTÉSÉRE

RAHMA MISSZIÓ

MAJA NAPTÁR EGY EVOLÚCIÓS ADATBANK, A VILÁGEGYETEM EVOLÚCIÓS FOLYAMATÁT MUTATJA BE/ CALLEMAN

 

1970.

David Bohm elmélete leírja, hogy az univerzum részecskéi dinamikus kapcsolatai, a teljes rendszertől függenek.

A VILÁGOT NEM LEHET ELKÜLÖNÍTVE, A RÉSZLETEIBEN VIZSGÁLNI.

(BHC:103)


1970 KÖRÜL – TUDATOSSÁGVÁLTÁS/KRYON

50 évvel ezelőtt egy tudatosságváltás alakult ki. Elindult egy új paradigma felé a Föld, amelyben a régi történelem már nem ismétli önmagát, és ahol a diktátoroknak többé nem lesz helye.
(Kryon:2010.12.20.)


1970-ES ÉVEK ELEJÉTŐL

A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA FELEMELTE TUDATOSSÁGI FREKVENCIÁNKAT

GLOBÁLIS SZINTŰ SPIRITUÁLIS RENESZÁNSZ KEZDETE

SEJTSZINTŰ ÁTKÓDOLÁS KEZDETE

A 7 CSAKRÁS RENDSZERBŐL A 13-AS CSAKRÁS RENDSZERBE

A MENNYORSZÁG ISTENI HATALMA KEZD MEGNYILVÁNULNI A FÖLDÖN

FIZIKAI ANGYALLÁ VÁLÁS KEZDETE: ŐK A SPIRITUÁLIS CSATORNÁK

KÖZVETÍTENEK MAJD A FIZIKAI VILÁG ÉS A MENNYEI VILÁGOK KÖZÖTT

A TELJES TUDATOSSÁGÚ BOLYGÓ KIALAKULÁSA

A FIZIKAI ANGYAL LESZ A BOLYGÓ VÉDELMEZŐJE ÉS ŐRZŐJE, SAJÁTOS

SPIRITUÁLIS VIBRÁCIÓJÁVAL TÁMOGAT MINDEN ÉLETET A FÖLDÖN

(GF:090803)


1970-ES ÉVEK ENERGIAKÖZVETÍTÉSEK/ JANE ROBERTS

A közelmúltban, hatalmas energiák hatoltak be a Föld bolygóra, olyan forrásokból hozva ismeretet, ami nem könnyen hozzáférhető az emberi világnak. Az 1970-es években Jane Roberts egy figyelemreméltó nem fizikai entitást közvetített, akit Seth-nek hívtak. Ma, számos jelentős és szeretett energiát közvetítenek, hogy segítsék az Anyaföldet és annak lakosait: Kryon-tól Lee Carroll [ahogy Lee Carroll ejti: "Krájon" - oroszul: Крайон], A Csoport-tól Steve Rother, Gaia-tól Pepper Lewis, és Michael Arkangyaltól Ronna Herman, és még sokan mások.

A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve.
© Kahu Fred Sterling Contact: Lightways Publishing,
A magyar nyelvű fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/


1970 UTÁN SZÜLETETT GYERMEKEK.

Az ősi tudás és bölcsesség, a szeretet hordozói.

Különfélék és egyediek, minden képzeletet felülmúlnak, különlegesek.

Sokak közülük az új emberiség prototípusai a közelgő Meruviai Áramlat fejlett magképződményei és sokkal távolabbi civilizációbál származó bölcs, fejlett lelkek.

EGY ÚJ MAGVETÉS A SZELLEM EGY FRISS ÁRAMLATA
(RH:MA:211)


1970-ES ÉVEKBEN

Még egyes indonéz törzsek tudták, hogyan kell, nem fizikai úton, felállítani hatalmas kőtömböket.A Toraja törzs emlékszik még arra, hogy a Plejádokról származik a kultúrájuk, amely több, mint 8000 éves, az egyik legősibb a mostaniak között.
(BHC2:84)

1970-ES ÉVEK – KŐOLAJ

A kihívás abban rejlik, hogy az emberek sablonokat alkottak. Társadalmi és gazdasági rendszereket hoztatok létre, szokásaitok védelmezésére. Ezek egyike, a kőolaj ipar volt. Nem titok az, hogy a kőolaj ipar, a Föld árán is védelmezte magát. Nem titok az, hogy a kőolaj ipar uralta bolygótokat, az utóbbi 30 évben. Volt egy vészjelzés, a múlt század 70-es éveiben, mely tudtotokra adta hogyan állnak a dolgok: nincs elegendő kőolaj. Ez utalt az elkövetkezőkre és mégsem vettétek figyelembe ezt a vészjelzést és továbbra is azt hiszitek, hogy soha nem fog elfogyni.

A FÖLD ANYA ÜZENETE, A FÖLD EMBEREINEK

Kedveseim, eljön az idő, amikor a kőolaj tartalékok nem lesznek elegendőek, amikor fizikailag nem lesz több kőolajotok. Ez hamarabb fog bekövetkezni, mint hinnétek. Ezt az akciót, maga a Föld Anya kezdeményezte, meg nem született gyermekének védelmére.
(LW:0710)

1970-ES ÉVEK-

A NŐK FELÉBREDÉSE

Az 1970-es években sok Nő kezdte megnyitni az addig lezárt beszédközpontját újra, amelybe 4-5000 évvel ezelőtt egyezett bele, hogy a férfiak megtapasztalhassák vezetői szerepüket

A Nők elkezdték érezni, hogy fel kell ébreszteni magukban a női elvet

A Férfiak, később, de robbanásszerűen fogják megnyitni érzésközpontjukat (feltehetően 2007 szeptemberétől), hogy egyensúlyt teremtsenek a nőkkel
(PL:19)

(m: A NŐK ÚJRA ELKEZDTEK TANÍTANI, AZ EGYÜTTÉRZÉSRŐL, A BÉKESSÉGRŐL, ÉS A KREATÍV NŐI ÉNÜK ÚJBÓLI ELFOGADÁSUKRÓL, ÖNMEGVALÓSÍTÁSUKRÓL)

1970/80-AS ÉVEK- A FEMINIZMUS ERŐSÖDÉSE

Újra kezdjük megérteni az Istennő és női energiák jelentőségének fontosságát az életünkben

GONDOSKODÁS, ELFOGADÁS, GYENGÉDSÉG, FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET felismerése
(SCH:05.02.07)

1970-ES ÉVEKBEN

A SZÁMÍTÓGÉPEK KIKERÜLTEK AZ ELLENŐRZÉS ALÓL (kormány, hadsereg, nagy cégek), hogy mint most az Interneten az emberek össze tudjanak kapcsolódni.
(T-SG:7:10)

1970-80-AS ÉVEK A FÉNY ERŐI ELÉKÉSZÍTIK A FÖLDET EGY GLOBÁLIS ÚJ
PARADIGMA BEFOGADÁSÁRA,
míg az Anchara ekkor még jelen volt és kormányokon
keresztül folytatta áldásos tevékenységét.
(GF:090803)

1970-1980-AS ÉVEK – ANUNNAKIK KEGYENCEINEK PRÓBÁI, UFÓ ÁLCÁZÁS

ÚJ  TÖMEGENERGIA ÁTALAKÍTÓ TECHNOLÓGIÁK MEGAKADÁLYOZÁSA

Egy rakás olyan technológia létezik világotokban, melyet eddig titokban tartottak a nyilvánosság előtt, vagy teljesen elnyomták hatalmi elitetek által. Ezek alkotják az átmeneti elemet a most használt technológia, és aközött, amit szándékozunk bemutatni nektek. Ez az átmeneti technológia kiemelhet titeket az olaj-alárendeltségi gazdaságotok alól, és forradalmi jelentőségű az elektromosság generálásában, a járműveitek meghajtásában, és a légi utazásotok szempontjából. Ráadásul van egy nagyon hatásos eljárás, mely képes megoldani a növekvő szilárd-hulladékokkal kapcsolatos problémáitokat, ami egy hatásos és organikusan biztonságos módon látja el a trágyatermelést, melyre globális táplálékszükségetek tömeges művelése miatt van szükség. Ezek a haladások, lépcsőkövei annak, amit be fogunk mutatni nektek, név szerint a tömeg-energia átalakítóknak. Ezek képesek ételt, háztartási eszközöket, ruházatot, házakat és épületeket reprodukálni, nagyot és kicsit egyaránt.

A tömeg-energia átalakítók ökológiailag biztonságosak és el kell juttassanak titeket és technológiai fejlődéseteket azokra a szintekre, melyeket oly régóta a sötét összeesküvőitek által megtagadtak tőletek. Röviden összefoglalva, az átmeneti időszak az a folyamat, ami gyorsan eljuttat titeket arra pontra, melyet 20 - 30 évvel ezelőtt értetek volna el, ha megengedték volna természetes haladásotokat. A sötét összeesküvésetek befullasztotta ezt a normális áramlást, mert félt attól, amit ezek az új technológiák tehetnek azzal a képességükkel, hogy kontrolálhassák és manipulálhassák a globális gazdaságot. A fennhatóság elvesztésének félelme ennek a motiváló ereje; ez az ok rejlik az évtizedek óta folyó "UFO" álcázás mögött, és ez az, amiért azt a nagyszámú fejlődést és felfedezést elkobozták és elnyomták. Az akadályozott technológia olyan hullámokat teremt, melyek úgy visznek előrébb egy társadalmat, mint egy hullám az óceánban. Ezek a természetesen feltörő eredmények a társadalmi jólétben, egyben fontos leckék, melyek megengedik, hogy társadalmatok újrateremtse önmagát egy új és dinamikus módon.
(GF: 0714)

70-ES - 80-AS ÉVEK-ANUNNAKI PRÓBÁLOZÁSOK

Az Anunnaki földi bábjai, az idő utazási képességüket több ízben megpróbálták kihasználni a Föld Fő erővonalainak megváltoztatására, hogy Atlantisz elsüllyedését meg tudják akadályozni, és igába tudják hajtani az emberiséget. 2 választásuk marad: megadni magukat a Fény erőknek, vagy a globális öngyilkosságuk.
(GF:071023)

1970-ES ÉVEK VÉGE-ANUNNAKIK ÉS KEGYENCEIK

Néhány évtizeddel ezelőtt az Anunnaki, és az ő földi kegyenceik, elkezdtek ezekre a zöldfülűekre összpontosítani egy széleskörűen-megalapozott véget-nem-érő terrorista támadások kampánya érdekében szerte a bolygón, hogy az majd megvédje az ő globális uralom megszerzésért irányuló, mindenek fölött álló tervüket. Ez a meghangszerelt szektáriánus erőszak és terrorista tevékenység jó úton haladt az 1970-es évek vége felé. Ezeket a csoportokat a jelenlegi amerikai (US) rezsim foglalkoztatta, hogy egy olyan terror klímát teremtsenek meg, amely most hipnotizálja világotokat. Előnyükre használták fel a káosz ködét, és ez a közigazgatás egy látszólagos szorongást hozott létre a tőke mozgásában világszerte. Ez a politika néhány globális pénzügyi intézmény készséges együttműködése által volt támogatva. Együttesen ezek a stratégiák, némileg késleltették a mi Földi szövetségeink derűlátását. Az elmúlt hónapokban azonban, ötletes visszavágó taktikákat alkalmaztak szövetségein, a sötétek terveikben lévő egyik fordulópont közelében, és most egy olyan diadalmas elhatározásra számítunk, mely kifárasztja az álcázott szembenállást.
(GF)


1970-1980 KÖZÖTT

NAGY VÁLTOZÁS TÖRTÉNT AZ EMBERISÉG TUDATOSSÁGÁBAN

Az elmúlt 20-30 év során nagy változás történt az emberiség tudatosságában. Egy kicsit fizikai szinten is. Ez a két dolog, valójában összefügg egymással. Az emberek egyre jobban megnyílnak és előremozdítják a tudatosságukat, ami nem fizikai, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a magasabb vibrációk beáradhassanak a Földre. Amikor a Földön kibontakozott egy jelentős érzelmi hullám, történt egy terrortámadás 2001. Szeptember 11.-én, melyet a Delfin közösség már előre tudott és megkezdtük beállítani az energiákat, hogy támogassunk a változásokban benneteket.
DR:2


1970-ES ÉVEK ELEJÉN ÉS AZ 1990-ES ÉVEK – HOLDBÁZISOK

Az egykori Anunnaki-Anchara Hold bázisát fokozatosan átvette a Galaktikus Föderáció és az 1990-es évek elején a GF elsődleges székhelye lett a Hold, a földi események megfigyelésére.

Az 1990-es évek közepén az Anchara átállása után, ők segítették a GF-t, hogy teljesen át tudja venni a Hold bázisait, anélkül hogy az emberek ebből bármit is megsejthessenek.
(Nidle-GF)


1970. JÚNIUS BABAJI TESTET ÖLTÉSE

Indiában, egy barlangban jelent meg a Kailash hegység lábánál.
(Frissel2:140)


1972. – 1992. – MAJA IDŐVONAL : PLANETÁRIS ALVILÁG 6 . ÉJSZAKA – AZ ÚJ PROTOTÍPUS FINOMHANGOLÁSA

Középpontjában a Harmonikus Konvergencia: 1987. az Egyirányba rezdülés


1972 ÓTA NAP HOLOGRAM

Bolygó vagy Nap Hologram: Különleges inter-dimenzionális hologram, ami polarizált fénymezőből áll. Arra használják, hogy egy bolygót vagy napot vegyenek körül vele, hogy azt egy potenciálisan veszélyes helyzettől mentsék meg. 1972 óta nap hologramot használtak arra, hogy megakadályozzák a Föld napját, hogy az idő előtt menjen keresztül a hatalmas csillagrobbanás végső fázisán, vagy nova legyen belőle.
(FM-Kif)


1972. JANUÁR

Ekkor indul meg a pszichikus gyermekek egyik hulláma.
(Drunvalo:2010.05.26KV)


1972. ÁPRILIS. 10.MELCHIZEDEK

Melchizedek szelleme belép Bernard Pesona testébe, közös megegyezéssel.
(Drunvalo: 2. 206)


1972. ÁPRILIS 10.-sétált be Drunvalo a jelenlegi testébe, és ezután még ebben az évben találkozott Drunvalo, Toth-tal egy pillanat erejéig.1984. November 1-től már több hónapon keresztül kommunikáltak. Toth elkezdte átadni a szakrális geometria tudását Drunvalonak.
(DM: 50,62.)


1972. JÚNIUS-1975.

A NAGY SZÍRIUSZI KISÉRLET A FÖLD MEGMENTÉSÉRE

Az 1700-as évek közepén, 13.000 évvel a Krisztus-tudat Háló újjáteremtése után, a szíriusziak, fizikai apánk számára egyértelművé vált, hogy 1972. augusztusára nem érjük el a krisztusi tudat szintet. Ők és a Nefilimek (anyáink) egyaránt segíteni akartak az emberiség megmentésében. Ugyanis egy a Nap Föld távolságát meghaladó napkitörés elpusztította volna a Földet. A Sziriusziak a Galaktikus Tanácshoz fordultak engedélyhez, mivel látszott, hogy egyetlen ember, és egyetlen élőlény sem bírta volna ki az augusztus 1-7 között megtörténő eseményt. Egy távoli galaxisban sikerült egy elméletet találniuk, egy eddig gyakorlatban még nem kipróbált eljárást. Felgyorsították a fejlődésünket, és egy csillag tetraéder mező segítségével, sugarakat bocsátottak ki mi9nden ember csillag-tetraéder mezejébe. Egy holografikus mezőt alkottak minden lény köré, amely megvédte és meg tudta változtatni a tudatosságot.. A Föld körül újrateremtették az űr külső valóságát. Egy kis időre felfüggesztették a szabad akaratunkat (1972 június-1974.ig), majd a DNS-ünk is teljesen megváltozott. A kísérlet végre sikerült, a kozmikus esemény után, visszahelyeztek bennünk a valóságunkba. Az eredmény meglepő volt. Felgyorsult továbbra is a fejlődésünk, és 1989-ben a Nagy Fehér Testvériség segítségével elkészült a Krisztusi Háló. Azóta hatalmas érdeklődés mutatkozik a galaxisban az emberiség iránt, fejlődésünk exponenciálisan növekszik.
(Drunvalo: 2. 203-210.)

1972. SZÍRIUSZI BEAVATKOZÁS – HOLOGRAFIKUS VÉDELMI MEZŐ A FÖLD KÖRÜL

A Szíriusziak holografikus védelmi mezőt vontak be a Föld köré, hogy megvédjék az egyre aktívabb Napsugárzás hatásától. Ez a művelet tudomásunk nélkül történt meg, és azért, hogy felgyorsítsa fejlődési folyamatainkat. A Fejlődési folyamat felgyorsulásának eredményeként, már meg tudjuk védeni magunkat a magasabb erősségű napsugárzástól, illetve károsodás nélkül be tudjuk fogadni azokat.

A Szíriusziak azt akarták tőlünk, hogy olyan gyorsan fejlődjünk, amennyire csak lehetséges. Rendkívüli bolygóváltozások mentek végbe. Még az akaratunktól is megfosztottak egy bizonyos időre, hogy ne tudjunk visszaélni a felfedezett és megkapott technológiákkal, hatalmunkkal, és ki tudjuk választani magunknak a megfelelő továbbhaladási lehetőségeket.

1972. –  1975. SZÍRIUSZI VÉDELMEZŐ MEZŐ LÉTREHOZÁSA

Szíriuszi segítség lényege az volt, hogy az emberiség nem volt még olyan fejlett, hogy ráhangolódjon a Nap energiájára.

Ebben az évben a szíriusziak egy holografikus védelmi mezőt hoztak létre a Föld körül. Ez felgyorsította az evolúciónkat, hogy minél előbb belépjünk a 4. dimenzióba, mert akkor már képesek leszünk megvédeni magunkat. Ezért 1998. őszére el kellett érkezni a 4. D.-be való belépésre.

Ilyen evolúciós felgyorsulásra még soha senki sem tapasztalt meg, és nem élt meg még. Bármi is történik az, az mindenkire hatással lesz, minden életre és életformára.

A Föld esetleges elpusztulása magával rántotta volna a Naprendszer összes 3. D-s planétáját. Az evolúció ilyen felgyorsítása: ISTENI MAG ELVETÉSE VOLT, EGY SOHA EDDIG NEM PRÓBÁLT KÖZÖS KÍSÉRLET.

A Szíriusziak 3 évig tartották fenn a védelmező mezőt, míg elmozdultunk egy párhuzamos valóságba, és nem következett be egy kozmikus katasztrófa.

A SZÍRIUSZIAK HOLOGRAFIKUS VÉDELMI MEZŐVEL LÁTJÁK EL A FÖLDET

A Napkitörések miatt, és később ennek vált köszönhető a gyors evolúciós fejlődésünk.
(Frissel.3:31,
(Frissel2:146),(Frissel:126,)(Frissel2:50, 83)


1972. AUGUSZTUS 7.

ÓRIÁSI NAPKITÖRÉS SUGARAI ÉRTÉK EL A FÖLDET.

4 millió kilométeres sebességgel áradt felénk.

A NAP BELSŐ FIZIKAI ÉLETE MEGVÁLTOZOTT ÉS KITERJEDT EGÉSZEN A JUPITERIG. A Sziriusziaknak köszönhetően, nem pusztította el a földi életet.
(Frissel3:121)


1972-ÓTA DRUNVALO

ÚJ GYERMEK ÉRKEZÉSE, AKIK EGY NAGY TERV RÉSZEKÉNT MAGASABB SZINTEKRŐL ÉRKEZNEK, AKIK MAJD EGY ÉRZŐ ÉLŐLÉNNYÉ VÁLNAK

Számos olyan gyermek született meg 1972 óta, akik egy nagy terv részeként magasabb szintekről érkeznek. Ezek a gyermekek egymáshoz fognak kapcsolódni: ÉS „EGY ÉLŐLÉNNYÉ VÁLNAK MAJD”, és olyan rezgést árasztanak magukból, amely megváltoztatja a világot. Mindent fel fog gyorsítani. A Földanya felébred és a Merkaba mezői aktiválódnak, és mi mind egy egységes faj el tudunk érni egy magasabb szintre.
(Frissel2:178)


1972.-1973.

D. Rockefeller és z. Brzezinski létrehozták a HÁROMOLDALÚ BIZOTTSÁG NEVŰ, TITKOS CSOPORTot, Európa, Japán és Amerika összehangolt irányításának céljából.
(Frissel2:54)


1973-1974 – FELSŐBB SUGARAK (8-12 SUGÁR)

Az emberiség ekkor kapta meg a hozzáférést a teremtő elv szeretetének felsőbb sugaraihoz.
(Janet McClure-Djwhal Khul forrás www.espavo.hu)


1973- PROPHET, Elisabeth Clara

Prophet, Elisabeth Clara. Angyali kinyilatkoztatások közvetítésével és azok tanításával foglalkozik

1973-ban férjével megalapította a Summit Lighthouse nevű szellemi központot, ahol közvetítések ezreit kapták meg. Kapcsolatban áll Mihály arkangyal kékfényű angyalaival.

Tanításainak summája: az Angyalok szeretnének életünk részeseivé válni, azon igyekeznek, hogy segítsenek a Spirituális Énünkkel való integrációban.

Arany Atlantiszban az Ibolya Sugár egy spirituális erő volt az ottaniak kezében, amelyet bármikor használhattak. Különös képessége volt a Lángnak, mindent képes volt megtisztítani, átalakítani, különös képen az emberi kapcsolatokra volt jelentős hatással. Tehát, amikor nézeteltérésekre került sor, vagy vitára az emberek között, akkor meghívták, megidézték, invokálták az Ibolya Lángot, (belerakták és átégették a problémáikat, nézeteltéréseiket) és az feloszlatta minden negativitásukat. Amikor Atlantisz megváltozott és visszaélt az Ibolya Sugár adományával, akkor visszavonták tőlük ezt az adományt. Csak néhány spirituális csoport őrizhette, tarthatta meg tudatosságának szolgálatába. Egyike volt, (a múlt század közepe után a hatvanas-hetvenes években) Elizabeth Clare Prophet,* aki egy karcsú kis könyvecskébe szeretetével foglalta össze az Ibolya Láng tudását, a test, a lélek a szellem meggyógyítását, és kiegyensúlyozását, hogy ez a tudás megmaradjon mindenki számára.


1973.12.13. – RAEL TALÁLKOZÁSA ELOHÁVAL

1973. december 13-i rendkívüli nap előtt, mikor egy auvergne-i vulkán, a Puy-de-La-Sola kráterében először találkoztam azzal a földönkívüli emberrel, vagy pontosabban Elohával.

(többes számban Elohim), akivel hat egymást követő napon találkoztam ugyanazon a helyen, és aki, minden alkalommal körül-belül egy órán keresztül, lediktálta nekem az első üzenetet és fantasztikus kinyilatkoztatásait. Egyébként tévesen neveztem a helyet Puy-de-la-Vache-nak, mely valójában a Puy-de-La-Sola melletti vulkánnak a neve.
(Rael Könyve)


1974.

Leonard Orr megtalálja az újjászületés technikáját, a halhatatlanság tanaival együtt.
(Orr:50)


1970-ES ÉVEK KÖZEPE-CSILLAGOK HÁBORÚJA (FILM)

Ezek inkább tényeken alapulnak, mint fikciók

Az ébredési időszakunk 30 évét ölelik fel, bár tudatosan nem ismerjük fel

EGY TÖRTÉNET A VILÁGOS ÉS A SÖTÉT OLDALRÓL

Keresztül kell mennünk mindkettőn, s azután integrálni őket, a valódi megértés miatt

EZ EGY TÖRTÉNET A SZELLEMTŐL, EZ EGY TÖRTÉNET AZ UTAZÁSAINKRÓL

Ezeket a csatákat, MI vívtuk, valós történetünk volt, de nem-fizikai valóságunkban és nem fém űrhajón
(T.6:10)


1974.-BEN FEDEZTÉK FEL KÍNÁBAN AZ ELSŐ PSZICHIKUS GYERMEKET.

Az első különleges képességgel rendelkező gyermek, aki a fülével jobban lát, mint akármelyikünk a szemével.

(Drunvalo:2010.05.26KV)

1974. JANUÁR 22. – RAHMA MISSZIÓ

1973-BAN Peruban, Lima melletti Chilca-ban, Sixto Paz és családjának, barátainak, telepatikus úton automatikus írásban rögzítve földöntúli entitások elkezdték átadni a Földi emberiség történetét: A Kozmikus Terv-Rahma Misszió néven várt ismertté.
az első lény, aki átjött Oxalc-nak nevezte magát. Egy félig fizikai civilizációból érkezett, a Jupiter Ganymedes holdjáról származik.

***

(m: a Rahma misszió a Galaktikus Föderáció egyik csoportja, földönkívüli testvéreink. Elsődleges feladatuk, az hogy információkkal látnak el bennünket, a Föld és a galaktika történetéről, a várható eseményekről a felemelkedéssel kapcsolatban.
Ashtar Comm./Luis Prada


1976.

A Viking űrszonda először készít képeket a Mars Cydonia térségéről, köztük a híres emberi arcról, és egy ötoldalú és több négyzet alakú piramisról.
(Frissel:121)


1977.

R A M T H A entitás,1977-ben jelent meg, szólalt meg először. Médium: J.z. Knight.

35000 évvel ezelőtt megtapasztalta az emberi mivoltot. Egy női közvetítőn keresztül nyilvánult meg, ezzel is azt kihangsúlyozva, hogy a teremtőnek nincs neme. Ő a hinduk RAM(A)-ja, az első halandó aki a mennybe emelkedett erről a létsíkról.

Később, 2000-es évet követően, Ohamah néven Tóbiás társközvetítője.


1977-BEN BABAJI 50 alkalommal jelent meg egy francia papnak, és egy új szentszöveg megírására ösztönözte. 1993-1995 között 18 hónapot töltött az USA-ban és kiadott egy csodálatos könyvet: Herakham Baba beszél címmel.
(Orr:83)


1977. TAVASZÁTÓL

7 hónapon keresztül, Leonard Orr Babajival együtt töltötte el idejét. Babaji több ezer éves kora ellenére, fiatalemberként jelent meg előtte.
(Frissel2:139)


1977. NOVEMBER 26-ÁN 17:05 – 17:10 ÓRAKOR

AZ ELSŐ KOZMIKUS LÉNY - ASTAR SERAN NYILVÁNOS TELEVÍZIÓS BESZÉDE ANGLIÁBAN 1977 NOVEMBER 26-ÁN 17:05 – 17:10 ÓRAKOR TÖRTÉNT TÖBB MILLIÓ TÉVÉKÉSZÜLÉKEN Sounthern Television Hampshirtól egészen Readingig, Berkshirtől és Whitneytől egészen Oxfordshirig, Londonon keresztül Southamptonig és más városokig. Az eredeti képet zavarták. A hangot kb. 8 millió ember hallotta. A tévékészülékeket nem lehetett kikapcsolni.
(Agartha-Benda)

1977. NOVEMBER 26.

AZ ASHTAR PARANCSNOKSÁG ÜZENETE

Ennek a „WOW-jelnek” az észlelése után néhány hónappal, az angol TV adását szakította meg hirtelen egy másik földönkívüli üzenet. 1977. november 26-án este dél-Angliában valami egészen meglepő történt. Egy, a Föld bolygón akkor még nem létező technológiát alkalmazva egy azonosítatlan hang szakította meg teljesen az Independent Television News TV-állomás adását, és első alkalommal intézett közvetlenül a nézőkhöz egy angol nyelvű, 600 szóból álló üzenetet. Ezen rejtélyes üzenet teljes hangrögzítése hozzáférhető a You Tube-on. Az illető hangüzenet pontosan 17 óra 10 perckor kezdődött, és körülbelül 6 percig tartott. Nagy-Británia egy kormányzati ügynöksége megpróbálta – sikertelenül – blokkolni az illető jelet. Hamarosan mind az illető TV-állomás, mind a Rendőrség több ezer telefonhívást kapott. Utólag a hatóságok háromszor kértek elnézést ezért a megszakításért, az üzenetet banális kalózadásnak vagy akár blöffnek titulálva, ám mindezzel együtt a „blöff” titokzatos eredetét a mai napig sem sikerült azonosítani. Azok számára, akik képesek átlátni a látszaton, ez a szempont a lehető legjelentőségteljesebb. Noha a szkeptikusok számára ez szokás szerint nem jelent semmit, azok számára, akik rendelkeznek intelligenciával és intuícióval, szinte nyilvánvaló, hogy egy TV-adást akkoriban nem szakíthatott meg teljesen akárki. Ez egy igen megdöbbentő rejtély, és mivel az illető üzenet eleve úgy határozza meg magát, mint egy, a földönkívüliektől származó üzenet, arra a következtetésre jutunk, hogy ez valóban nem más, mint egy földönkívüli civilizációtól származó üzenet.

A következőkben olvashatjátok az 1977. novemberében közvetített üzenet teljes szövegét:

„Közöljük Önökkel, hogy most Vrillon szól Önökhöz, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság képviselője. Több éven keresztül néhányan láthattak minket az égen, bizonyos fényjelenségek formájában. Szeretettel, békével és bölcsességgel fordulunk Önökhöz, ahogyan azt a bolygójukon, a Terrán élő többi testvérükkel is tettük. Azért jöttünk most, hogy figyelmeztessük Önöket fajuk és világuk sorsára, és bölcs tanácsot szándékozunk adni azért, hogy közölhessék fajtársaikkal, melyik az a legjobb út, melyet követniük kell, hogy ezáltal elkerüljék mind a világukat, mind az Önöket környező világokat fenyegető tragédiákat. Érdemes megtanulniuk, hogy szeretettel és bölcsességgel telve cselekedjenek, hogy részt vehessenek abban a nagy spirituális ébredésben, amelyre akkor kerül sor, amikor bolygójuk belép az új korszakba, a Vízöntő korba. Fajuk számára az átalukálásoknak ez az új korszaka a szeretet, jóindulat, nagy béke és fejlődés kora lehet, azzal a feltétellel, hogy az Önök vezetői, akiknek egy része az árnyékból irányít, tudatossá váljanak azon gonosz erőkre, melyek elhomályosítják jelenlegi ítélőképességüket.

Maradjanak nyugodtak és hallgassák figyelemmel mondanivalómat, mert lehet, hogy ez a lehetőség nem fog többször megismétlődni. Sok éven át tudósaik, kormányaik és katonai parancsnokaik figyelmen kívül hagyták figyelmeztetéseinket. Folytatták kísérleteiket az Önök által nukleáris energiának nevezett gonosz erővel. Az atombombák megsemmisíthetik a Föld bolygót, és akár az Önök testvérvilágaiban élő lényeket is egy szempillantás alatt. Az atomenergia-rendszerek hulladékanyagai az elkövetkező több ezer évre mérgezik meg bolygójukat. Mi, akik Önöknél sokkal hosszabb ideig követtük a fejlődés útját, már rég felfedeztük, hogy ez az atomenergia mindig az élet ellen irányul. Nincs békés alkalmazása. Kutatását és alkalmazását azonnal meg kell szüntetniük, különben a megsemmisülést kockáztatják. Haladéktalanul fel kell adniuk az összes baljós, pusztító fegyverzetüket. A konfliktusok és háborúk ideje a múlttá kell, hogy váljon. Jegyezzék ezt meg, mert fajuk könnyedén elérheti a fejlődés új, magasabb szintjét, ha méltónak mutatkozik erre ISTEN színe előtt. Már csak kevés idő maradt hátra, hogy megtanuljanak mindannyian szeretetben, békében és jóindulatban együttélni. Ezen a bolygón mindenütt léteznek már általunk ihletett kis csoportok, melyek erre tanítják Önöket. Ők azért vannak itt, hogy továbbítsák az Önök számára a születendő új kor bölcsességgel teli fényét. Önök szabadok elfogadni vagy elutasítani hiteles tanításaikat, de jegyezzék meg, hogy csakis azok, akik megtanulnak békében és szeretetben élni, kapnak kétségtelenül hozzáférést a spirituális fejlődés magasabb szféráihoz.

Vrillon szól most Önökhöz, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egyik képviselője. Tudniuk kell azt is, hogy számos álpróféta és álvezető létezik és tevékenykedik az Önök világában. Ők elveszik és aztán felemésztik az Önök energiáit – melyet pénznek neveznek – és aztán gonosz célokra használják azt, cserébe pedig végül csak szemetet adnak.

Akik felébresztették intuíciójukat és és jóérzésüket, azokat mély, isteni Önvalójuk könnyedén megvédi mindettől. Haladéktalanul tanuljanak meg figyelni a belső hangjukra, ami segít megkülönböztetni az igazságot a tévedéstől, lehetővé téve a konfúzió, a belső káosz és a hazugság elkerülését. Tanuljanak meg hallgatni erre az isteni hangra, ami mindannyiukban jelen van, és haladjanak a spirituális fejlődés útján kitartóan. Tudniuk kell, hogy több éven át figyeltük minden megtett lépésüket, miként Önök is megfigyelik az égen megjelenő járműveink fényeit. Most már tudják, hogy mi itt vagyunk, és tudniuk kell, hogy több élőlény létezik a Földön és a Föld körül, mint amennyit az Önök tudósai hajlandóak elismerni.

Aggódunk Önökért, és ezért megteszünk mindent, ami tőlünk telik, hogy segítsük fény felé vezető útjukat. Ne féljenek, és értsék meg, hogy tennivalójuk csak annyiból áll, hogy igyekezzenek megismerni és valóban megérteni Önmagukat, hogy harmóniában és szeretetben éljenek bolygójukon, a Terrán. Mi, az Ashtar Galaktikus Parancsnokságtól, köszönjük most figyelmüket. Most elhagyjuk földi létezésük síkját. Legyenek áldottak a legfelsőbb szeretet és a kozmikus igazság nevében!”

(A FÖLD BOLYGÓ MÁR TÖBB, FÖLDÖNKÍVÜLI CIVILIZÁCIÓTÓL SZÁRMAZÓ, REJTÉLYES ÜZENETET KAPOTT címmel jött levél)


1977-1978. TUDATOS JÁRVÁNYTERJESZTÉS – Himlő, AIDS

Bill Cooper elmondása. Ezekben az években hogyan fertőzték meg tudatosan vírussal az afrikai kontinenst. A himlő elleni védőoltással. 1978-ban az USÁ-ban folytatták a hepatitisz B védőoltással, amelyet az úgynevezett Betegségellenőrző Központ megrendelésére végezték, AIDS vírussal fertőzték meg a lakosság kiszemelt rétegeit.

A célrétegek, a hatalommal szemben nem kívánt elem, feketék és homoszexuálisak voltak. Míg Afrikában a népességritkítás volt a cél. Az AIDS vírus benne volt a vakcinákban és ezt a Bidelberger csoport rendelte el. Az ellenszérum természetesen a hatalom csúcsán állók rendelkezésére áll.
(Frissel)


1978.

Az idővonal potenciáljában az eredeti terv szerint ekkor kezdődött volna Olaszországban és egyes nyugat-európai országokban kommunista hatalomátvétel.
(Kryon)


1978. JANUÁR 6. - VÍZKERESZT/3 KIRÁLYOK ÜNNEPE -

Jupiter az Ikrekben a Nyilasban/Ikrek tengelyen kapcsolódik a Galaktikus Központtal

A SZENT KORONA VISSZAADÁSA MAGYARORSZÁGNAK


1978. JÚLIUS 7.

A PLUTÓ ELSŐ HOLDJÁNAK, A CHARONNAK A FELFEDEZÉSÉNEK BEJELENTÉSE


1978.-1982. KÖZÖTT ELSŐ CSILLAGGYERMEKEK AZ ÚJ EMBERFAJTA MEGTESTESÍTŐI

1970-ES ÉVEK VÉGÉTŐL – ÚJ GYERMEKEK/LELKEK

A változások lendületét az elmúlt 30 évben leszületett (2008-tól), új lelkek támogatják. Arra lettek kiválasztva, hogy alapjai legyenek az Új Valóságnak.

Egyidejűleg a Földanya gyógyító és kegyelmi rácsa is fel lett emelve frekvenciáiban.

A Bolygó teljes alapfrekvenciája fel lett emelve

a Varázslatos 13-as számra.

A FÉNY IRÁNYÁBA VÁLTÁST JELENTŐS MÉRTÉKBEN MEGERŐSÍTETTÉK AZ ÚJ LELKEK ÉRKEZÉSE
GF:080115

1970-ES ÉVEK- 4. DIMENZIÓ- INDIGÓ GYERMEKEK

Az Indigógyermekek legjelentősebb hulláma érkezik ekkor: 3 D-s test, de már 4. Dimenziós tudattal.

A régi rendszerek átalakítói, lerombolói. Nekik köszönhető, hogy a Föld élete a 70-es években beléphetett a 4. dimenziós tudatosságba. Ők az Evolúció Indigó Sugarának ajándékai.

(M: 70-es évek jelenségei: a Fátyol vékonyodik, egyre inkább nem kapnak kielégítő választ az emberek a kérdéseikre: New-age, Keleti Mesterek nyugati tanításai, Spirituális tanítók kezdik meg nagy nyilvánosság előtt útmutatásaikat (Sai Baba, Osho, Yogananda, Krisnamurti ) , egyházi reformer tanítók lépnek fel, generációs lázadások (rock, hippi nemzedék), „művészeti- forradalmak”, ember-jogi mozgalmak, feminizmus…)
(SCH:05.01)

1978.-1982. KÖZÖTT- ELSŐ CSILLAGGYERMEKEK

Megváltozott DNS hordozóval különleges csoportok "az ELSŐ CSILLAGGYERMEKEK"

Születtek le, akiknek reagálniuk kellett a majdani 1987-es eseményekre. Ha a Föld nem állt volna olyan magas vibráción, a gyermekek megsemmisültek volna. Ők az ÚJ EMBERFAJTA megtestesítői. Az a küldetésük, hogy utódok nemzzenek. Párjukat viszont nem maguk közül, hanem a régi típusú emberek közül kellett volna kiválasztaniuk, mert így öröklődik majd az új genetikai kód. Létüket akkor titokban kellett tartani. Veszély fenyegette őket egyes agresszív vallási dogmákat valló vallási vezetőktől. Nem élhettek cölibátusban, mert akkor felesleges lett volna a küldetésük. A Föld védelmező vallásainak képviselői óvták meg őket. Mára Ők azok, akik 25-30 éves fejjel átveszik a régi hatalmi pozíciókat, ezzel elősegítve a magasabb fejlődési vonalunkat.
(Kryon:2:14)

INDIGÓK ELSŐ HULLÁMA a 70-ES ÉVEKBEN- "TÖMEGES LANDOLÁS"

Nagy számban inkarnálódtak a bolygón, jelentősen megemelték a Kollektív Tudat rezgésszintjét.

Ez a korszak hatalmas technológiai fejlődést indított el.
(Starchild:Indigó-Kristály tapasztalat)

1970-AS ÉVEK VÉGE - CSILLAGGYERMEKEK-INDIGÓK ELSŐ HULLÁMA –

Lassan negyven éve lesz, hogy az indigók első hulláma megérkezett a Földre, kifejezetten azért, hogy megmutassa nektek: azok a fiatalok, akik össze vannak kötve a Krisztus tudatossággal, többé nem fogadják el, hogy a lelküket a rabságon és ellenőrzésen alapuló oktatási rendszer megnyomorítsa. Itt az idő, hogy az Új Földön a fény mestereiként megkapjátok a lélek kifejezése szabadságának ajándékát. És ahogy ezek a változások nyilvánvalóvá lesznek, bebizonyosodik, amit mindig is sejtettetek, hogy gyermekeitek végtelenül bölcsebbek, tehetségesebbek annál, mint amit tudomásul vettetek, a kreativitás és a bölcsesség hatalmas ajándékaival rendelkeznek, amelyet megoszthatnak, ha megkapják az engedélyt, hogy önnön fényük mestereivé fejlesszék magukat.
(SCH:0901)


1979.

Maximális, vagy ahhoz közeli Napkitörések
(Ernst Opik)


1979. – MAJA NAPTÁR

Carl Johann Calleman svéd biológus elkezdte tanulmányozni a maja naptárat és rájött, hogy az a biológiai evolúciót követi.
A Világegyetem kozmológiája, egy 16,4 milliárd éves ciklusát éli, amely 20-szorosan gyorsítja fel a biológiai evolúciót. Rájött arra, hogy  A MAJA NAPTÁR EGY EVOLÚCIÓS ADATBANK, A VILÁGEGYETEM EVOLÚCIÓS FOLYAMATÁT MUTATJA BE.

(BHC2)

Módosítás dátuma: 2013. február 21. csütörtök, 12:26
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!