„AMIKOR A VIHAR ELVONUL, FELRAGYOG A NAP…” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kris-Won/Sohin, Saint Germain, Ashtar, Jeshua   
2011. április 22. péntek, 07:21

„AMIKOR A VIHAR ELVONUL, FELRAGYOG A NAP…”

Sohin, Saint Germain, Ashtar, Jeshua az Alfa Anyahajóról

2010. május 4.

Kris-Won-on keresztül

http://alphaspaceshipenglish.blogspot.com/

Sohin Parancsnok:

Üdvözlet Mindenkinek!!!

SOHIN:

Hatalmas öröm számunkra kapcsolatba lépni veletek, néhány lélek-testvérünkkel.

Először is Saint Germain fivéremnek biztosítok lehetőséget, hogy szólhasson hozzátok.

SAINT GERMAIN:

Ezúttal testvérem Sohin ad nekem arra lehetőséget, hogy Kris-en, az ő csatornáján  keresztül, bár röviden, de beszéljenek nektek az új világba lépésetek jelentőségéről.

Mint az tudjátok, hogy a Földanya jelenleg is változtatja mind a fizikai, mind a finomfizikai különleges energiáinak beállításait, hogy a felemelkedési folyamatban egy magasabb fokú planetáris vibrációba érjen.

Azt is tudjuk, hogy az Interneten keresztül széles ismerettel rendelkeztek már arról, hogy miként és miért hatnak rátok ezek a változások, ahogy ezt a Földanya is megéli mind az ő anyagi formájában.

A Földanya elkezdte módosítani forgási tengelyét, hogy egyre egyenesebbé váljon, és már nem elhajlóvá, mint ameddig ezt tapasztaltátok.

Ezeket a változásokat, finoman, lassan és összehangoltan kell megtennie, mert különben hatalmas földrengések jönnének létre, amelyek végzetesek lehetnek a Föld számos helyén, mind az emberiségre, mind az állat- és növényvilágra nézve, de így is elkerülhetetlen, hogy további földmozgások, áradások bekövetkezzenek szerte a világotokban. Félelem nélkül és bizalommal kell felkészülnötök ezekre az eseményekre, és ha bármi is történik, érezzétek azt, hogy az előttetek álló változások nagyon is szükségesek.

Ne aggódjatok, és tudjátok, soha nem vagytok egyedül, és ehhez tartsátok magatokat. Mi légióinkkal kísérünk, vigyázunk bennetek, a fény testvérek légióival, akiktől bátorítást, bíztatást kaphattok mindig, hogy kezelni tudjátok ezeket a jelentős változásokat, amelyek előtt álltok. Legyen benne hitetek és reményeitek, hogy ezekből a legjobb dolgok fognak származni javatokra.

Amikor a vihar elvonul, felragyog a nap, még nagyobb erővel és fénnyel teltebben, mint valaha is volt.

Most hátrébb lépek, mert egy másik testvérem kíván néhány szót szólni hozzátok!!!

ASHTAR SHERAN:

Szeretetemmel és fényemmel betakarva ölelek a Föld bolygón élő minden fivéremet és nővéremet, és azt mondom bátorítóan néktek, hogy történjen bármi is, de semmi sem történhet olyan, amitől félnetek kellene. Mi mindig mellettetek leszünk, mert azok, akik önzetlen életük tudatosságában élnek, akár védtelennek is érzik magukat, azok megóvatnak a többi testvéreik által, még akkor is, amikor rendkívüli szerkezeti átalakítás megy végbe a bolygó fontosabb pontjain.

Minden egyes ember, aki spirituális útjára lépett az kapcsolatba került velünk a központi élő számítógépünkön keresztül, és ha veszélyes helyzetbe kerül, mi azonnal segítőkészen reagálunk arra, és őt biztonságos helyre irányítjuk, hogy sértetlen maradhasson. Még akkor is ha tudjátok, hogy rendkívüli változások következnek be a bolygón, akkor sem történhet veletek semmi rossz, mert figyelmemmel kísérnek benneteket a technikai berendezéseink, és védelemmel látnak el bennetek. Nemsokára, amikor elérkezik az a nap, meg fogjuk mutatni berendezéseinket nektek, hogy hogyan működnek, milyen bámulatra méltóan kifinomultak és hatékonyak.

Ne féljetek semmitől drága barátaink, a mi csapatunk mindenkor figyelemmel kísér mindannyiótokat, bárhol is jártok.

És végül szólaljon meg társaságunk harmadik hangja.

SAMANA/SANANDA/YESHUA/JÉZUS:

Köszönöm neked Kris-Won, hogy e mindenki számára közismert néven szólalhatok meg általad.

ÉN VAGYOK az, az energia, akit FIÚ-ként ismertek, de nem az egyedi fia az Atyának, mert mi mindannyian az ő gyermekei vagyunk, az ő teremtményei. Azzal a lelki ismerettel érkeztem most hozzátok, hogy: ÉN ÉS AZ ATYA EGYE-EK VAGYUNK, ÉS SEMMI KÜLÖNBSÉG NINCS KÖZTE ÉS ÉNKÖZTEM.

Mindenki, aki általam megérkezik ebbe az igazságba, azaz Isteni Igazság Fiává válik, és képes arra, hogy megnyilvánítsa az Isteni Atya, Anya, Fiú szenthármasságának mindegyik harmadát egyben, vagyis a 33-as isteni nézőpontot.

Az Atyai aspektusban, Ő a világok Teremtője, minden kozmosz, amelyben megszámlálhatatlan lények lakoznak. Ő nyilvánul meg a Teremtés Hangján keresztül, mint bennünk élő örök tudatosság.

Az Anyai aspektus, a Megnyilvánult Természet, minden, ami körülvesz bennünket, a bolygó-, a napszintű, a galaktikus-, és kozmikus szinteken. Az Anya az, aki szeretetében tart bennünket, amely Szeretet alapvető, minden erő számára ebben az Univerzumban.

És a Fiú aspektus, akik MI VAGYUNK, ezek a minden kicsik, a tudatossággal bíró lények, akik felismerik, hogy őket az Isteni Akarat megnyilvánulása hozta létre, és majd egyszer mindannyian visszatérünk az Egy Forrásába, oda ahonnan minden származik, minden szeretetből létező, minden jóság és minden fény, a Kozmosz Gyermekeinek nevezett összetett és eltérő formák.

A Jóság, Jóságot szül!!!

Minden erre hangolt lény magához vonzza ezt, a Vonzás Törvénye által.

Ahol ketten vagy többen összegyűlnek a nevemben, akkor én ott vagyok, és rátok árasztom minden áldásomat, rátok lélegzem minden lélegzetemet, hogy a világ mindennapjaiban elfáradt szívetekkel túl tudjatok lépni a problémáitokon. És ezeket én nagyon jól ismerem!!!

Azért jöttem ma közétek, mert szereteteteken keresztül hívtatok engem, azzal a szeretettel, isteni szenvedélyetekkel  hogy szolgáljátok az Isteni Tervet, és erre hajlandóak vagytok bármennyi erőforrást magatokból áldozni, ha az szükséges, hogy megvalósuljon a terv, amely már embrió állapotban van az Új Világ ideájában, és amely nagyon is készül megnyilvánulni, hála mindenkinek, közös erőfeszítéseinknek.

Áldásom Rátok: Ezerszer Ezerszer!!!

Béke és Szeretet

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!