ÉLŐ-SZÓ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. május 04. szerda, 14:26

ÉLŐ-SZÓ

 

Köszöntöm Világodat a Világomban

 

A TUDÁST NEM EGY-EGY EMBER KAPJA, MÉGHA RAJTUK KERESZTÜL IS ÉRKEZIK, HANEM AZ EMBERISÉG

ABLAK VAGYOK A VILÁGON, HA KITÁROM, RAJTAM KERESZTÜL BEÁRAD A FÉNY

 

(a Fény Hírnökeitől)

 

 

Az IDŐVONAL, az a Könyv a Fény Hírnökeitől, melyet folyamatosan írnak, több mint százan 2012. 12. 21.-ig bezárólag.

Az idővonal kutatásaink, nagyobb részt a nem-írott történelemre támaszkodnak, a hagyományozó-megőrző népek szellemiségéből merítenek, valamint a közvetítő csatornák, médiumok által vett és közreadott számos földönkívüli civilizációk és kolóniák (4-7 dimenziók), valamint a földöntúli létezők, azaz, úgynevezett angyali rendek, tanácsok, hierarchiák (7-12 dimenziók) bennünket, segítő információit rendezi, saját szűrőnk szerint.

Nem állásfoglalásokat, ítélkezéseket és megdönthetetlen tényeket adunk közre, hanem az emberi-angyal evolúciójának egyfajta vázlatához közlünk adatokat, párhuzamokat.

Az Idővonal egyfajta kronológia, benne a lineáris időnkkel, amit nemsokára meg fogunk haladni. Talán segíthet ébredni, vagy felébreszteni a Földön most itt tartózkodó lelkeket abban, hogy nem akárkik vagyunk, nem büntetésből vagy száműzetésből vagyunk itt, hanem egy olyan gyönyörű tapasztalásért, amelyeknek még az isteni krónikákban sincs nyomuk: és ez a Testbenugrás, Felemelkedés vagy Frekvenciakiegyenlítés. Az, amikor a legalacsonyabb rezgés (anyagi) és a legmagasabb (isteni) harmonikusan tud majd működni egy entitásban.

Először történik meg ennek a világegyetemek történetében, hogy a fizikai test lényeges megtartásával egy civilizáció a bolygójával együtt egy magasabb valóságba léphet.

 

Az IDŐVONAL egy szeretetteljes intuíció alapján jött létre, bár közel ezer oldalon foglalja össze teremtésünktől kezdve a sejthető jövőnkbe is bepillantva, mi minden voltak és vagyunk, tettünk és teszünk, hogy elérkezhessük a megprófétált, megszolgált jövőnkbe, a Fény Világába.

Külön köszönet illeti a számos, nevesített és névtelenségbe burkolódzó adatközlőt, médiumot, fénylapokat, csatornázókat és fordítókat, csoportokat, akik önzetlenül nap, mint nap hozzájárulnak ahhoz, hogy világítótornyokként segítség azt, hogy az isteni szeretet világossága beáradjon a bolygóra, és ez a szeretet áthathassa az emberi angyalságot kegyelmével, hogy megérdemelt, ígéret szerinti új világába kerülhessen.

 

Az IDŐVONAL egy kollektív tapasztalás leírási kísérlete, ezekben foglaltaknak sem követésére, sem hitrendszerbe foglalására, vallásalapítására nem alkalmas.

Mi a Fény szolgálatában állunk mellérendeltségben. A világban minden tökéletes, a Teremtésben nincs selejt, semmi sem romlandó, állandósága a változásban van, és minden egylényegű.

 

JÓ UTAZÁST ÉS FELFEDEZÉSEKET A MINDENSÉG SZERELMÉBEN

IN LAKECH A LAKIN

ÉN IS AZ VAGYOK, ÉN EGY MÁSIK TE VAGYOK

MI MINDANNYIAN ISTENIEK VAGYUNK


2011. április 27. a Plejádi napfordulón

Módosítás dátuma: 2011. május 04. szerda, 14:34
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!