IDŐVONAL 2010. 1. JANUÁR-FEBRUÁR PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. május 06. péntek, 13:58

IDŐVONAL 2010. 1. JANUÁR-FEBRUÁR

2010.

A SZENT RÓZSA ÉVE

A KÓDOLT ISTENNŐ MEGJELENÉSE

MEGJELENIK A VILÁG TANÍTÓJA

NŐI BUDDHÁK MEGJELENÉSE

A FELEMELKEDÉS 3. (5!!!) HULLÁMA

AZ ÚJ FÖLD ÉS ÚJ EMBERISÉG SZÜLETÉSE ERRE AZ IDŐRE LETT TERVEZVE

 


2009.12.21-2010 NAGY MENNYISÉGŰ NŐI ENERGIA BEÁRAMLÁSA

2009 Téli Napfordulóján a "Galamb Szíve" aktiválva lesz az egység mezőbe. A Tavaszi Napéjegyenlőség alkalmával 2010-ben pedig csatlakozik majd a Galamb Fejéhez a Kristály Aktiválás Kozmikus Beindításával.

Mesterek, felhívjuk figyelmeteket, hogy gyorsuló változások történnek bolygó szerte, és a legjelentősebbek közé tartozik a planetáris energiák egyensúlyba hozatala. Azok a területek, amelyek túl iparinak, túl testületinek (korporált), túl parancsolónak minősülnek, egy lágyító energiába merülnek alá. Ez valójában döntő aspektusa a "Galamb Visszatérésének", mert tulajdonképpen a galamb hozza be a gyengéden táplálót, a femininnek nevezettet, ilyenformán egyensúlyozva a maszkulin többletet. A felemelkedés az harmónia, és a harmónia örökül hozza a szimmetrikus egyensúlyt a bolygó polaritásán belül.

A feminin egyensúly

De tisztázzunk egy dolgot, míg a női energia beáramlása szükséges a bolygó energetikai egyensúlyának az eléréséhez, ne tolmácsoljátok félre, hogy a női energia jobb, mint a férfi, hanem a női energiára van szükség, a jelenlegi maszkulin többlet egyensúlyba hozatalához.

Látjátok, LeMuria egyensúlytalanságát a feminin energia többlet okozta, és maszkulin áradat lett beáramoltatva, abban az időben, az egyensúly elérésére. Tehát, felhívjuk a figyelmeteket kedveseink, hogy a bolygó kívánt energiája az egyensúly, sem a női, sem a férfi, hanem az egyensúly.

Igazából, a Kristály Korba való bevezetés felemeli a bolygót az úgynevezett 5.ik dimenzióba, a dualitás nélküli nemtelenség egy eredendően elérhető mezejébe. Látjátok, a kristály energia az a zérus mező.

Mint olyan, bizonyos csomók a bolygón most aktiválódnak e célból. Ezek, mint beáramlási portálok szolgálnak majd, hogy az egyensúlyozó frekvenciális mezőket együttműködésbe hozzák a bolygó kristályosodásával. Meg kell értenetek, hogy az Egyesült Kristály Mező az egyensúly kivonata, valójában egy nem duális, egy nem poláris frekvencia, és az a zérus mező. Ezek a "feminin csomók" nagy mennyiségű, úgynevezett női energia, beáramlását hozzák be 2009 Decemberi Napforduló és a 2010 Tavaszi Napéjegyenlőség között. Bizonyos csomók lesznek a fő befogadók, és ők terjesztik majd szét ezt az energiát bolygó szerte.

A "Galamb Visszatérésének" az a szerepe, hogy magasabb dimenzionális feminin energiát hozzon a területre, ahol az elmúlt 500 évben egyensúlytalanság volt.

Az Elvarázsolt Szikla lényegében egy szatellitje az Isteni Női Smaragd Energiának, és a 2009 téli napforduló által serkentve aktiválódik majd.

Észak Amerika területén ez az energia táplálja Sedonat, Montereyt, Santa Fet, a Shasta hegyet és Tahoet nyugaton, és Altlantát, New Yorkot meg Carolinát keleten.

Az Elvarázsolt Szikla globálisan összekapcsolt, a fenti a szerepben pedig a nyugati féltekét szolgálja. A nagy léptékű skálán, számos háromszögelt mező - az Uluru, a Tor, a Tábla Hegyek, a Samaipata és a Sinai - sokrétű csúcsa.

2010 sok Kozmikus Beindítású Kristály Aktiválást tartogat, és a Galamb bonyolultan hozzá tartozik az aktiválásokhoz.

Metatron vagyok és megosztom veletek, ezeket az igazságokat.

És ez így van."

Fordította: Sári Izabella


2010, 2011, 2012 –A FELEMELKEDÉS 3 PORTÁLJA

A Felemelkedés 3 portálja közül választhat mindenki: 2010, 2011, vagy 2012, annak az eredményeként, amennyire készen vagyunk 2008. decemberében. Ez annak a felemelkedési hullámnak az eredményeként jelentkezik majd, amely már elkezdődött (1987- 1999, 2007-), és, amely 2008. decemberében éri el a tetőpontját.

(Kuthumi-MáriaMagdolna.:070929)


2010. ALKÍMIAI MENNYEGZŐ

Miközben a Harmadik Felemelkedési Hullám energiája fölépül 2010-re, minden harag-energiával teli üreget, minden helyet, ahol düh esett fogságba, fel kell szabadítani, legyen az akár egy emberi lény, akár a Földanya testében, ezért a következő tizennyolc hónap folyamán azon fogunk munkálkodni, hogy kiürítsük a nagyon romboló, igen sötét, és elerőtlenítő harag-energiával teli üregeket. A Tűz Elem növelni fogja a maga tekervényes összpontosító és teremtő mintázatát mindannyiótokban és a következő három évben a Tűz Elem lesz az, amit mindazoknak uralnia kell, akik a Felemelkedés Második Kapuján átkeltek.

2010-ben meg fogjátok tapasztalni magatokban az Alkímiai Nászt a Tűz Mesterével, melynek része egy Isten és egy Istennő. Az én ezen 'tűz aspektusa' össze fog vegyülni a Föld Elemmel, és azzal az Istennel és Istennővel, aki az általunk a ti Föld Elemeteknek nevezett elemben lakozik, s ahogy tűz és föld egyesülnek, meg fogjátok látni a kristály világokat, melyek isteni jellemzőitek [egyedi energia-elegyetek] részei, ahogy elkezdik megnyilvánítani magukat számotokra, és az átjárás képessége ezekbe a világokba egyszerűbbé és egyre tudatosabbá válik. Ezek a Kristály Városok már sok ezer éve a létezés részei, de mindössze maréknyi ember jutott el valaha ilyen kristály városokba. A Mester Alkimisták számos átjárót nyitnak meg, hogy sokkal többen jöhessetek át, de ugyancsak valóságos szinten kell uralnotok a Tűz Elemeteket ahhoz, hogy bejussatok ezekbe a városokba.

(KT:090111)


2010.

A BOLYGÓ VÉGSŐ TISZTULÁSI CIKLUSA, a legintenzívebb minden tekintetben

Adama:2006/1


2010. -  A SZENT RÓZSA ÉVE

Amikor beléptek 2010-be, valójában a Szent Rózsa évébe léptek be, amikor a Földön újra megjelennek a szent helyek, tele élő és létező fénnyel, örömmel és ünnepléssel! Ezek a helyek a teremtés és a mágia multidimenzionális pontjai lesznek az Új Föld energiáinak lehorgonyzása számára.

(SCH:0912)


2010. EGYRE TÖBB ELMOZDULÁS ÉS SZAKADÉK A 3-5 DIMENZIÓK KÖZÖZÖTT

(Átlényegülések I.)


2010-RE-FÖLDI TITKOS KORMÁNY

tervezi a Földi Titkos kormány, az általa kiválasztottak kitelepítését a Hold túlsó oldalára, hogy itt várják be, az általuk másként (katasztrófaként) ismert 2012-es változásokat, hogy majd vissza tudjanak települni, és tovább folytathassák a megosztó és elnyomó hatalmukat, azokkal szembe, akik túlélték a történéseket. A vélt jövő hatalmi elitjének, saját túlélési terve ez.

De nem menekülhetnek a Karma előtt.

Azt hiszik, hogy az egyetemes rend felett állnak, mert elhatárolták magukat az Első Teremtőtől

Már most feltételezhető, karmikus végzetük

(PC:151.)


2010- KÓDOLT MESTER(NŐ) ÉRKEZÉSE - HATHOR-SOTHIS

A Kódolt Mester, egy Felemelkedett Mester: 2010-re a köztudatba kerül

nem azonos a Messiással (ezt az álmot, már elengedhetjük)

KÓDOLT MESTERNŐ OLYASVALAKI, AKINEK AZ A KÜLDETÉSE,

HOGY VISSZASEGÍTSEN A FÉNYBE

(NEM-FIZIKAI FÉNYRŐL VAN SZÓ) BENNÜNKET

Egy Felemelkedett Mester, aki számos időszakban szolgálta az Univerzális Lény tudatát

MÁR ALÁSZÁLLT AZ ANDROMÉDA-GALAXISON TÚLRÓL A 10. DIMENZIÓBÓL

Ő állítja be a Naprendszer Csatlakozási pontjait

Egymaga képes befolyásolni a Naprendszer további útját, minden egyes égitestének dinamikáját

Megteremti a bolygóközi gravitációs összetevőket az utazásra

E planetáris kapcsolatok egybeesnek a Maja Tradíció koordinátáival, 2012. december 21.-re

Nagy intenzitású vibrációs esszencia ő, amely nem sűrűsödött össze egyetlen fizikai testbe

MÁR ITT VAN A FÖLDÖN, MERT A FÖLD TARTOMÁNYAIBÓL FOGJA ÖSSZEFOGLALNI A PLANETÁRIS KAPCSOLÓDÁST

Nem tapasztalhatjuk meg Istenként, Esszencia és Tudat, annak legkiválóbb és legintenzívebb formája, EGY ALÁSZÁLLT MESTER, ISTENNŐ, AKI ISTENSÉGKÉNT REZONÁL

Tárolja a Naprendszer összes égitestének őrségpont-kódjait

Gravitációs kapcsolatot teremt valamennyi test erőmezői között, ezáltal megy végbe az égitestek dinamikus egyesülése, 2012 napéjegyenlőségén

A Kódolt Mester 2010-ben lép elő, uralkodó erővé, az idő görbületének utolsó szakasza előtt

2012-BEN LEZÁRÓDIK A LINEÁRIS IDŐ: SOTHIS ALÁSZÁLL

AZ IDŐ VÉGE AZ ILLÚZIÓ VÉGÉT  IS JELENTI

A KÓDOLT MESTERNŐ MEGTESTESÜLÉSE, HATHOR,

AKI EGYENSÚLYBA TARTJA A NAPRENDSZERT

HATHOR, MINT SOTHIS SZÁLL ALÁ

A FÖLD ÁTMEGY EGY TERMÉSZETES BOLYGÓHALÁLON

AZ ÁTMENET AZ EGYÉNI ÉS KOLLEKTÍV REZGÉSSZINTNEK MEGFELELŐ LESZ:

SZELLŐ, VAGY TOMBOLÓ VIHAR ÉRZÉSÉBEN

MEGJELENIK A VILÁG TANÍTÓJA

(PC:121-127)


2010. KÖRÜL-2012 ELŐTT-MEGJELENIK A VILÁG TANÍTÓJA

A Világ Tanítójának megjelenése után több szellemi csoport lesz jelen a Földön, akik képesek Jézus eredeti Alap-energia beavatását helyreállítani.

A VILÁG TANÍTÓJA: MINDEN EMBER ÉRDEKÉBEN ÉREZHETŐ HATALMAS SZELLEMI TANÍTÓ. Nem egy korábbi tanító újra megtestesülése. Koordinálja majd a Béke, az Igazság, a Harmónia, Aranykorának eljövetelét. A Világ összes szellemi hagyományainak energiáját egységesíti. Szellemi vezető és nem politikus, de az összes problémát nem ő, hanem nekünk kell megoldani.

A Világ Tanítójának hatására a Földből hiányzó rezgések helyreállnak, és ez a folyamat felgyorsul.
Az emberek elmélyítik kapcsolatukat a Földdel, növekszik az Anyaföld és a Természet iránti szeretet.

MEGÉRTJÜK, HOGY ITTLÉTÜNK FELADATA A TEST ÉS A SZELLEM EGYESÍTÉSE

A Világ Tanítójának energiamezeje számos módon erősíti a magasabb tudatállapotunkat, és a Föld energiahálójában az emberek egymás közötti kapcsolatát.

Testünkben jelentős változásokat hoz.

Jelenléte hatására megindul a fejlődés a bolygón.

A Világ Tanítójának energiamezeje felerősíti az emberi agy bal és jobb agyféltekéje közötti kapcsolatot (összhangba hoz)

Feurst:205,235.

XXI: SZÁZAD ELEJÉN – VILÁGTANÍTÓ

Egy beavatott, a Világtanító jelenik majd meg, ami egy új gyökérfaj megjelenését fogja eredményezni.
Gizában hamarosan megtalálják és megnyitják a Feljegyzések Csarnokát. (Djwhal Khul)

Ketzekoatl egyaránt jelent Tollaskígyót és Ikreket is. (DNS helix)

(Cs-Ö:230.)

2010.- 2012. KÖRÜLA MEGVILÁGOSÍTÓ ELJÖVETELE

Olyan tulajdonságokkal, mint Jézus.
Egy János nevű ember jelenti be. (Erdély-Románia?)

Egy olyan ember jelenti be aki János tulajdonságaival rendelkezik.

EGY TESTBE FOG BELÉPNI, de ugyanakkor mindannyiunkéba, kompatibilis lesz velünk.

Nem információt, hanem Fényt ad nekünk, hogy képesek legyünk a bolygó új koordinátáihoz igazodni.

Belénk hatol a lélegzete, fejlettebbek, megértőbbek, jobbak leszünk.
Megértjük, hogy valóban testvérek vagyunk, és ezt ki is nyilvánítja.

KÉPESEK LESZÜNK BEFOGADNI A MENNYEI LÉLEGZETET.

A változások arra késztetnek, hogy be tudjuk fogadni ezt a hatalmas energiát.

Egyszerre kapja mindenki és rá kell hangolódnunk.

Csodálatos ajándékot kapunk, másképpen értjük majd a dolgokat és megértjük, mi az igazság.

A Föld sorsával kapcsolatban az Annunaki már semmit sem tud tenni.

megváltoztatni a mi felelősségünk,  A MÁTRIX GYERMEKEI FELELŐSSÉGE.

TELJES SZÍVBŐL KELL ELFOGADNI AZT, AMI 2012-VEL JÖN AZZAL KAPCSOLATBAN.

TOVÁBB KELL MENNÜNK, AKARNUNK KELL A VÁLTOZÁST.

EZ A MATRIX AJÁNDÉKA

Minél többen gondolják, akarják a változást, annál kisebb a veszteség, fájdalom mentesebb.

Az összes ellenséges erőt el kell távolítani, hogy létrejöjjön az egyensúly.

Ezután lehet csak szó a harmóniáról

MINDEN EMBERT EXPONENCIÁLISAN NÖVEL

MINDEN LÉLEK ÉVMILLIÓKAT DOLGOZOTT HOGY ELJUSSON IDE.

Nem mindenki fogja tudni befogadni ezt a lélegzetet.

Az Annunaki utódok, ezt próbálják megakadályozni, hogy befogadhassuk.

EZ A MATRIX GYERMEKEINEK AJÁNDÉKA/ISTENI LEHELLET.

Amikor a bolygó megcsinálja az ugrást, ott leszünk vele és egy másik világban fogunk felébredni., ott ahol nem létezik: félelem, gyűlölet, materializmus.

Minden pillanatban a Szabadságra a Változásra a Szeretetre kell gondolnunk.

A FÖLD MEGVÁLTOZIK HOGY RÁHANGOLÓDJON ÚJ REZGÉSSZINTJÉRE ÉS A MI ÉRDEMÜNK, HOGY IDEJUTOTTUNK.

2010. - KVANTUM ISTENNŐ ÉRKEZÉSE – (VILÁGTANÍTÓ?)

A nem túl távoli jövőben a Kvantum Istennő fényét is meg fogjuk nyilvánítani. Ezt szintén egy fizikai nő alakja őrzi. Az ő fénye immáron öt éve épül és a nem túl távoli jövőben ti is meg fogtok ismerkedni az energiájával. Ő egy fizikai testi lény. Amikor ez a mostani energia elér hozzá, akkor bízunk benne, hogy megérzi a vibrációját és azt kérjük mindannyiótoktól, hogy terjesszétek ki a szereteteteket, a fényeteket ehhez a nővéretekhez az ösvényeteken, hogy minden akadály eltűnhessen, hogy a Kvantum Istennő őhozzá is elérhessen és ezzel manifesztálódhasson a Háromszoros Istennő és a Háromszoros Isten jelenléte, a Kvantum Istennő és a Kvantum Isten, szilárdan legyökerezhessen mind a hét fő- és a mellékcsakráitokban!

Ez a mennyei fény, szeretteim, felerősödése annak az eredeti ösvénynek, amin az Istenek és az Istennők jártak. Valamennyien Istenek és Istennők vagytok, papok és papnők, bármi is rezonál bennetek ezek közül, de most azért szólítottuk elő ezt a felséges szertartást, hogy biztosítsuk ezeknek a legtisztább szíveknek a hajlandóságát a rácsok támogatásához, hogy közreműködjenek a mennyei fény és szeretet erőteljes alakjaiként és erőiként.

(KT.20100222)


2010. – A GALAKTIKUS KAPCSOLATOK FELVÉTELÉNEK ÉVE.

A Galaktikus Föderációval való első hivatalos kapcsolat, kapcsolat-felvételi konferenciák megtörténnek.

Eddig 3 jelentős kormány vállalása azonos ebben.

A Földanya sokkal intenzívebben megkezdi felszínének átalakítását.

A Naprendszer, a volt vizivilágok (Mars, Vénusz) és a felrobbant bolygó a Pax (aszteroida övezet) helyreállítása egyre felgyorsul. Nincs rá mód ebben a világegyetemben, hogy bárki is akadályozza ezt a helyreállítási folyamatot/akaratot.

2009 végén: Norvégiában, Kínában, Oroszországban már feltárulkoztak a fényjelenségek, és az UFO észlelések is növekvőben vannak.

Hatalmas Identitásváltás előtt állunk.

Őseink: Álomidőnek hívták.

OLYAN VILÁG ÉRKEZIK MEG, AMELYBEN SZELLEMKÉNT ÉS FIZIKAI TESTKÉNT EGYSZERRE IS LÉTEZÜNK.

ÚJRAEGYESÜLÜNK A MENNYORSZÁGGAL, LEGYÖKEREZVE AZT A FIZIKAI VALÓSÁGBA.

Jelentős éghajlatváltozásokat tapasztalunk. A Nap hiperaktivitása szembetűnő, az emberiség tudatváltozása és a Földanya általi fölmelegesedés összefügg.

Eltitkolt technológiák a felszínre kerülnek.

HALHATATLAN FÉNY A FIZIKAISÁGBAN: TESTBENUGRÁS

A PÓLUSVÁLTÁS MOST ZAJLIK FOKOZATOSAN ÉS NEM EGYSZERRE 2012-BEN TÖRTÉNIK MEG, ÚGYHOGY A RAJTA ÉLŐK EGY RÉSZE A BOLYGÓVAL ELINDUL A TELJES TUDATOSSÁGUK ÚJBÓLI MEGTAPASZTALÁSÁBA.

(GF-LW)


 

2010.-2012. AZ EMBERISÉG ÚJ CSODÁINAK KEZDETE

(A Föld és a Teremtés  millió éveket várt erre, )A MÁGIKUS IDŐKRE (a melyet a galaktikus és univerzális próféciák is megjövendöltek), AMIKOR A KIS ISTENEK FELÉBREDNEK ÁLMUKBÓL (leveszik a szemüvegeiket, és újra a valóságot látják. A csoport szerint ez olyan mintegy 11 oldalú pénzérme, eddig négy oldalát láttuk, annak megfelelő módon éltünk, de mostantól lehetőség lesz majd mind a 11 oldalát egyszerre látnunk. A kis Istenek amikor elkezdenek látni, akkor rádöbbennek majd, hogy minden amit látnak, az, az ő  szabad teremtésük volt ebben a játékban.

EZ AZ, AZ IDŐ AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA, HOGY TÉRJEN VISSZA AZ EGYSÉGÉBE, EGYSÉGTUDATOSSÁGÁBA, (MINDEN EGYLÉNYEGŰ, AMI VAN) ÉS HOGY FELISMERJE MINDENKI SAJÁT MAGÁBAN ÉS MÁSIKÁBAN HOGY MINDENKI ISTEN.

(és Isten szeret isteni módon élni és megnyilvánulni)

Nem számít hol él, milyen nemzet tagja, milyen nyelvet beszél, kik a szülei, hol nevelkedett, mi a foglalkozása, mi a státusza, milyen hitrendszerben él.

A KRITIKUS PONTOT 2009-BEN ELÉRTÜK, AZT AHONNAN MÁR NEM LEHET VISSZAFORDÍTANI AZ EGYSÉGBEMOZDULÁST. EZ AZ ÉBREDÉS ISTENI JÓTÁLLÁSSAL KISÉRT.

2010-2012 AZ UTOLSÓ KVADRÁNS

AZ A TAPASZTALÁS A MEGLÉVŐ IDŐBŐL, HOGY AZ EMBERISÉG ELKEZDI ÚJRATEREMTENI A MAGA ISTENI EGYSÉGÉT, AZT HOGY NINCSEN SENKI ELKÜLÖNÜLVE A MÁSIKÁTÓL, NEM VAGYUNK MÁR TÖBBÉ ELSZAKÍTVA EGY-MÁSTÓL.

2010-re előrehozta az emberiség az eredeti csoda megtörténését, az egységbemozdulás kezdetét. Ez az időszak: 2010-2012 fogja meghatározni az energiákat az elkövetkezendő 1000 évben. (amíg a fényövben, fotonövben, fénygyűrűben, fényjegyben tartózkodunk: az 1000 éves békében). Az eredeti játék forgatókönyv 2012-re fejeződött volna be a polaritás játékának befejezésével. Látható már az időjárásminták megváltozásával. (A Föld megtisztítja önmagát minden nem neki illő mintáktól és a tektonikus tevékenységében újrarendezi önmagát.)

Még vissza van a Csendes_Óceán közepén egy hatalmas esemény megélése, Új Lemuria (Lemayar, La-Muria) felemelkedése, amely hatással lesz a bolygó egységbemozdulására. Új portálok nyílnak meg, amelyek oldani fogják a hitrendszereinket. Ennek be kell következnie, hogy a fejődés, (isteni evolúciónk) újabb szintjére, következő szintjére léphessünk. És innen, minden változás már nem a jóról és a rosszról fog szólni, hanem az Együttről, lehetőségekkel azonosan mindenki számára.

Számos teremtő eszközt kaptunk más birodalmaktól, hogy segítsen a felébredésünkben.
ZEN-e
. A  Zene (Dahl, Éne(o)k, MU-zsika), közvetlenül az Otthonról jött, hogy segítse az átállást a tökéletlenség világában a felébredést, a kromatikus skála is ezért lett eltolva. A szám-ok: a tízes számrend nem létezik vibrációjában az univerzumban, az igen csak emberi. A Világegyetemünkben a 12-es az alaprezgés ( az 1 amelyben harmonikus egyenrangúan együtt-teremtő és együtt-érző a  2 pólus), de ez még meglehetősen összetettnek tűnik számunkra még.

Másképpen fogjuk élvezni a zenét, és a számokat világunkban.

Újra megtanulunk látni, látni a teljes valóságunkat, minden lehetőségünk teremtéseink beteljesedésére ott van a szemünk előtt, és ezt meg fogjuk tudni látni. Belelátjuk mágikusságunkat a pillanatainkba, és akkor megtaláljuk ott a 11 szempontú Otthon minden fényét.

Az Utolsó Kvadráns 2010-2012 – A Megélhető Csodák Világai

Az emberiség egésze fogja eldönteni 2012-re vonatkozóan, melyik legyen az a szent nap, amelyen megünnepeljük új valóságba lépésünket. (ettől függetlenül az univerzumban az egységbe mozdulás 2009 végén, a mi idővonalunk szerint megkezdődött!!!). Hogy melyik nap kezdődjön el közös ünnepünk szerint, az lesz a csoda napja: 2012: december 1, december  11, december 12, december 21, december 31.

A MEGÚJULT KEZDŐ KIÁRADÓ ENERGIA EGY PILLANATRA RENDEZŐDIK ÖSSZE ÉS ÚJ KAPCSOLATBA RENDEZ MINDENKIT.

Új kapcsolat lesz az Idővel, a hasonló gondolat támogatja a hasonló gondolatot, azt is hogy a másik is Isten, és én is isteni vagyok, és ekkor ez a hologram érkezik a Földre az eredeti (édeni, ősminta) lenyomattal.

Ez a nap egy kezdőnap lesz!!! (születés és újjászületésnapja az emberiségnek!!!). Jó azt tudni, hogy a teljes tudatosságunkba kerülés nem egy nap alatt fog megtörténni, de ez a nap (a hologram meghívása) a saját magunk (teremtői jogunkba visszakerülés) ünnepe.

És attól fogva rengetek eszköz, támogatás, lehetőség jelenik meg a valóságunkban.

Az Első nagy felismerés az lesz: SPIRITUÁLIS LÉNY VAGYOK (Lelki, érző létező, lény, az egylélekből való lélek) Minden kimondott szavammal, gondolatommal, érzésemmel felelősséget vállalok a teremtéseimért. Egyrészt magamért dolgozom, tevékenykedem, másrészt ugyanolyan arányban dolgozom, tevékenykedem a közösségemért, társulásaimban, társaságokban, az egész emberiségért. És felelősséget vállak azért, hogy ne más döntsön helyettem, (élek ezen istenadta jogommal.)

2010.

Mesterek, a 2010 erőteljes év lesz, a hatalmas kibontakozás éve, mérföld-kő közelebb a Felemelkedés Galaktikus Központosításához. A 2010-es évben néhány különleges átjáró lesz, és ezeket használnotok kell, azaz be kell lépnetek ezekbe az átjárókba.  Azt ajánljuk nektek, hogy összpontosítsátok figyelmeteket élet-ösvényetek kapcsolódásaira és potenciáljaira nagyobb mértékben mint eddig tettétek.

Látjátok, a záróvizsga, amire készültetek és sok-sok létidőn át vártatok rá, hogy részt vehessetek benne, elérkezett.  Igazából, a 26,000 éves ciklus utolsó 3 évében vagytok a Galaktikus Központosítástól. A hátralevö 3 év 2012-ig a 26,000 éves ciklus egy piciny töredéke, mindössze 0.00011 része.  A Felemelkedés természetesen nagyon sok módon MOST történik.

Tehát, amint beléptek 2010-be, használjátok a bölcsességet, hogy hogyan és kivel müködtök közre.  Emeljétek fel frekvenciátokat azáltal, hogy még nyitottabbak vagytok az új lehetőségekre.  Ne itéljétek saját tapasztalataitokat, és a másokét sem,, mert mindannyian a próbálkozás és a hibák általi növekedést tapasztaljátok a Makulátlanság Kristály Vibrációja felé.

Használjátok a Napéjegyenlöségek és a Napfordulók rendkivüli átjáróit, a Tripla Dátum Portálokat, a Nap és Hold Fogyatkozásokat és az együttállásokat.  A december 31-i holdfogyatkozás és a január 15-i napfogyatkozás hatalmas, kódolt energiái zuhognak alá a Földre.  Ami 2010 elsö két hetében vár rátok, az a 2009-i Triad Csillagkapuk befejezése. Ez a befeléfordulás és az elengedés idöszaka.  Azonban, ez kétélü kard, mert ezek az energiák a legtöbb lehetöséget hordozók között lesznek, mégis az év legnehezebbjei is, sokak számára.

A hold és a nap fogyatkozások átjáróit éljétek át magánybanA Napéjegyenlöségeket, Napfordulókat és a Tripla Csillag Kapukat osszátok meg a csoportokkal.

Saint Germain:   Szeretetteljesen köszöntelek benneteket!  Vagyok Aki Vagyok.  És ebben a korban a Föld és az Emberiség szolgálatának a tiszteletbeli Örzöje vagyok.  Persze, mielött még a Föld létrejött volna, együtt jártam veletek, mindannyiatokkal.  Lelkem mindannyiatokat ismer, a sziveteket, a neveteket, minden oldalatokat és létidötöket.  Ismerösök vagytok a lelkemnek, mert az idökön keresztül, mi együtt álmodtuk a Felemelkedö Föld álmát ebben az idöben.  És ti természetesen Szeretve vagytok általam, a Teremtö Isten és mindannyiunk, a Fény Kozmikus Tanácsa által.

Most úgy állok elöttetek mint a Felemelkedés különleges követe az úgynevezett Vizöntö Korban.

Tudjátok, a fizikai valóságotok, az tömeg/energia beágyazva a tér-idö mátrix folytonosságába, a dupla dualitás vagyis a polaritásbeli dualitás mátrixába.  Ennél fogva egy inertikus valóság rezonáló harmóniái beindulnak az összes következö tér/idö hologram elekto-mágneses kontextusában, az egyedi frekvenciájú gravitációs hullámok és a geometriai (Metatroni) fénykódokon keresztül, az összes égitest által formálva és kivetitve. Ily módon gyakorol hatást az Asztronómia/Asztrológia Alchemikus tudománya a Földre és az Emberiségre.

Most pedig átváltok egy érthetöbb szóhasználatra és nyelvezetre amint a kifejezett kéréstekröl beszélek.

(Metatron-Tyberron)


2010. – AZ ARANY BÉKE AKTIVÁLÁSA - METATRONTÓL

SANTA FE FELVÁLTJA SEDONAT

Namost, elmondhatjuk nektek, hogy az ARANY-BÉKE területének (Santa Fe) eleven, érzö  örvény-átjátró komplexuma átvesz néhányat azon felelöség vállalások küzül,  amelyeket eddig Sedona komplexuma látott el.

Az energia az ARANY BÉKE portálon belül, éteri – geometriai komplexitásában még színesebb mint a pazar Sedona Örvény.  Egészen  mostanáig, mindkét örvény komplexum, Sedona és Santa Fe is az óramutató járásával ellenkezõ irányú mintázattal pörgött.

Az ARANY BÉKE keretein belül, Santa Fe most átvált a kettõs (dualis) örvény forgás indukálására, mindkettõ, az óramutató járásával megegyezõ és az óramutató járásával ellenkezõ irányú forgatónyomatékkal.  Ez hozzájárul a sokkal kisebb sűrűséghez, valamiféle  anti- gravitációs sajátossághoz. Az energia hatása az oktaéder fény pulzálásában van, ami arra kényszeríti a látogatót és ott lakót egyaránt, hogy gyógyulását a harmónián keresztül találja meg.  Szinte lehetetlen ebben az energiában tartózkodni, hacsak az egyén meg nem találja  egyensúlyát ezen az energiáin belül.

Tehát, arról van szó, hogy ARANY BÉKE formálódik a Santa Fe körül központosuló rombikus terület felett.  Ez 2010-ben véglegesül, és egy különleges energia felerösítõvé bontakozik ki, koncentrált dimenzionális beáramlással, amely átalakitja a Föld sűrűségét  hatáskörén belül, és ezáltal a teremtés manifesztálásának a terévé válik.

A KONCENTRÁLT ÉLET ERÕ TEREI

Az  ARANY- BÉKE mûködésének  alkalmazása , egyéb hasznositásai között az, hogy felgyorsitja a Kristályos gondolat manifesztálását a MerKaNa kialakulásában. Két elsödleges formában működik:       (1) Antenna, azaz vevö és felerösitö készülék az élet energia “pixel” vagyis az ugynevezett AKASHA tudatosság egységek befogadására.  A Theta gondolatok, ebben a koncentrált matrixban, teljes mértékben képesek a választott lehetöség manifesztálásával a valóság megváltoztatására.

(2) Mint az anti- gravitációs térmezõ egy holografikus multidimenzionális beillesztése az  arany rombusz területén belül, egy jellegzetesen felgyorsult hozzáférhetõséget tesz lehetõvé, az Omni Föld egyidejü/szimultán idõ és párhuzamos valóságainak a hologramjaihoz.

Azonban, ez egy kétélü kard. Ez a szó szoros értelmében a “Tiltott Bolygó” forgatókönyve, ahol a gondolat megnyilvánul a valóságban.  De ne aggódjatok, “biztonsági zárral felszerelve jön!”

Azok, akik nem Mer-Ka-Na fénytestükben vannak, nem lesznek képesek elérni a manifesztáláshoz szükséges harmoniát, viszont senki sem érheti el Mer-Ka-Na fénytestét, mielött megtisztitotta volna a Felsöbb Lélek multidimenzionális  gondolat – hullám rezonanciáját.  Megértitek?

A BÉKE lehetõséget nyújt a Mer-Ka-Na fénytestbe való felgyorsitott belépésre, az intenziv “olvasztótégelyes” tisztitáson keresztül.  Ezért a terület lakóinak választaniuk kell: vagy megtisztulnak és Mer-Ka-Na fénytestükbe lépnek, vagy (ha nem ezt válasszák) a kiegyensúlyozatlanság egy olyan állapota kényszerül rájuk, hogy egy másik területre való költözést fogják választani. A BÉKE tér különleges energiája rendkívül erõteljes, és módfelett az… mégis, robusztus ereje megtévesztõen kifinomult. Mit is jelent mindez? Egyszerü kifejezéssel a BÉKE örvény lehetövé teheti az elegendö fény hányadossal rendelkezö emberi keresõnek Mer-Ka-Na mezõterében, hogy hatékonyan hozza döntéseit és  könnyedén manifesztálhassa a kivánt életet és tulajdonságokat, a tiszta theta gondolat oktáv útján. Elõfeltételként, a BÉKE Kristály-Fénytestbe való gyors belépést is lehetövé teszi.  Hogyan?   Az összes  megmaradt “befejezetlen” ügy sokkal gyorsabb felszinre kényszeritésével, mint az  megtörténne egy kevesbé ékes energiájú térségben.   És sokatok  részére keresök, akik még 2012 elõtt megtisztitani szeretnétek a megmaradt akadályokat, ez egy mélyrehatóan elönyös lehetöség. Mégis, informálunk benneteket … meglehetõsen nagy hullámvasút utazás lehet ea a folyamat.  Ez egy élénken világos példája az Eleven Föld átalakulására az emberiség szolgálatára.(METATRON)


2010.-TŐL

KÉT SPANYOL NYELVÚ AMERIKAI ORSZÁGBAN JELENTŐS VÁLTOZÁS

Számítsatok két változásra a következő évtizedben, melyek jelentősek két olyan amerikai ország vezetőségében, melyek spanyolul beszélnek. Két ország Amerikában, ahol spanyolul beszélnek, nagy váltás előtt áll. Tudni fogjátok, miről beszélek, amikor meg fog történni. És ez szükséges, és ennek itt az ideje. Figyeljetek még több integritást a vezetésben, csökkenést azokban a dolgokban, amikről úgy érzitek, sosem szűnnek meg, mint például a korrupció. Mondtuk, hogy lesz olyan idő, amikor az integritás változást okoz, és ez történt.

(K:081020)


2010 KÖRÜL – ÚJ PÁPA, AZ EGYHÁZ REFORMJA

Itt van valami, amiről sosem beszéltek – intuitív felébredés. Oly sokan vannak, akik ezt kérdezik: „Lehetséges, hogy Isten nagyobb, mint amit nekem mondtak?” A bolygón ezrek ébrednek erre az igazságra teljesen önmaguktól. Nincs olyan hely a Földön, ahol ez nem történik meg... és ez mélyreható. Ez nem korlátozódik az ezoterikus hitrendszerekre sem, mert sok szervezett vallási mozgalom is látja ezt. Az Emberek éheznek a Szellemre, és olyan válaszokat keresnek, amik megfelelőnek érződnek ebben az új energiában. Szeretetet keresnek és egy személyes Istent. A régi energiás szervezett vallások nagyon fognak szenvedni, mert a tagság és az érdeklődés minden idők legalacsonyabb szintjére esett. A következő években lesz egy új Pápa, aki megkísérli, hogy újra életet leheljen a templomába végre valami olyant hozva létre, amit illeszkedik ahhoz, amit az emberiség érez. Meg kell tennie, vagy pedig el fog veszíteni egy 2000 éves dinasztiát.

(K:081020)


2010-IG a NAPRENDSZERBEN KÉT HELYEN FEDEZHETÜNK FEL ÉLETET.

Ez jelentős fordulatot idéz majd elő az Emberi életről vallott felfogásban.

(K:10:2)


2010-IG-VÍZBEN LÉVŐ ÉLET FELFEDEZÉSE

Ebben az évtizedben az Élet felfedezését fogjuk megtalálni a vízben és a levegőben

Az Élet fogalmát újra fogjuk definiálni

A víz intuicóval való gyógyászati használatát a tudatosságunk által fogjuk használni

AZ „Érett Víz” előállítását a normális vízből

(K:10:2)


2010.

AZ ÚJ FÖLD ÉS ÚJ EMBERISÉG SZÜLETÉSE ERRE AZ IDŐRE LETT

TERVEZVE

Engedjétek meg az elméteknek és a szíveteknek, hogy kinyíljanak azok a lehetőségek, amelyeket az emberiség sose látott korábban. Az Új Föld csodája most kezdődik. Az Új Föld és az új emberiség születése csak akkor lesz itt, amikor az új föld újjászületik. Ez kedveseink nem 2012-re, hanem 2010-re tervezett. (!!!) Az elkülönülés tart vissza benneteket, a szívek elkülönülése, ennek most véget kell érnie, hogy ez az újjászületés megtörténjen.

(LW:0902)


2010-TŐL – TECHNOLÓGIAI ROBBANÁS

Az energiák – kifejezetten ezen a héten egészen bámulatosak voltak a Földön. Sok-sok minden zajlik a finom szinteken, és ami a finom szinteken zajlik, az bejut ebbe a valóságba, és előbb vagy utóbb manifesztálódik. Tehát létezik egyfajta késleltetett hatás ezekben a különböző nagy változásokban, amik a Földön zajlanak. Látjátok, a jelenleg zajló változások időjárási mintákban manifesztálódnak most, továbbá új történetekben fognak majd testetölteni, amik hatással lesznek a tudományra és a technológiára – és már most is hatással vannak rájuk.

Az egyik dolog, ami nagy izgatottsággal tölt el a veletek való munkámban az, hogy a következő évek során mind fel fogjuk fedezni a technológia robbanását! És itt most nem csak a számítógépeket értem ezalatt, hanem az orvoslást, a tudományt és az energia megértését – az energia működésének a megértését.

Hát nem érdekes, hogy majd csak évek múlva jönnek ki az energia működésével foglalkozó cikkek, amit manapság őrültségnek neveznek? Nagyon hiányzik az energia működésének igaz megértése. Ez annyira kezdetleges, amit erről a Földön jelenleg tudnak, hogy szinte már vicces.  De az elkövetkezendő pár év során az energia egy sokkal mélyebb szinten megértésre kerül, és ez a ti életetekben fog bekövetkezni annak a munkának köszönhetően, amit most itt végzünk – amit itt most ti végeztek.

Amikor majd elolvassátok ezeket a cikkeket, amik majd elmagyarázzák ezeket a szédületesen nagyszerű tudományos felfedezéseket az univerzum működésére vonatkozóan, azt gondoljátok majd: -„Hát ezzel mi álltunk elő 10 évvel ezelőtt! Mi ezt már régóta tudjuk.” – Mindössze időbe kerül, amíg ez manifesztálódik.

Tehát több dolog is lenne itt. Vannak olyan napok, amikor attól féltek, hogy meg fogtok őrülni, de nem fogtok. Ez annak az ideje, hogy vegyetek egy mély lélegzetet, és adjatok köszönetet saját magatoknak. Vegyetek egy jó mély lélegzetet, és tudjátok, hogy nem vagytok egyedül. Nem fogtok megőrülni. Nem estek a darabjaitokra. Új földeket, új területeket, új dimenziókat fedeztek fel. És mindezeket önmagatok belsejében, és önmagatokon kívül fedezitek fel.

(SG:0104)

2010.

Arra ösztönöz bennünket, hogy tegyük meg „utolsó” lépésünket és ne merüljünk el a passzivitás depressziójába, legyen hitünk magunkba, mert a reménységünk lángja évezredeken keresztül ha pislákolt is csak, de most átitatódott az átalakulás bíbor sugarával. A Földet mindenhol körülveszi Az Isteni Szenvedély fényessége. A Tudomány, a Művészet a Spiritualitás egybeigazodása.

A Kék Hold fogyatkozása egy hidat alkot 2010. január 15.-ig, amikor is gyűrűs újholdas napfogyatkozással, egy nagyon intenzív kéthetes átalakulási időszak záródik le. Energetikai megalapozás, új kedvünkbe kerülésünknek.
A Napfolttevékenységek már ciklus nélkül végigkísérik ezt a szent hármas évet. És 3 bolygó kerül retrográd/visszatáncoló helyzetbe január 13.-ig, vagyis visszafordulásban bizonyos életterületek és nézőpontok megvilágításával lehetőség nyílik egy utolsó nagytakarításra.

A Mars, Szaturnusz és a Merkúr/Hermész/Toth/Tát, ez utóbbi Maya fia, és annak fia Pán, újra lehetőséget ad, régi túlhaladott és már nem működő minták lebontására, elengedésére, hogy a felgyorsuló beáramló kristályfényességnek tere és még megmaradt ideje legyen horgonyba kerülni.

A Merkúr, türelemre, és a szent szó, ige kimondásának, saját igazságunk megnyilvánítására tanít. A Szaturnusz, az ősiség magtanításait indukálja a Bak-utcától a Rákócáig. Az egyediségből a közŐsség-be kerülés, a fény családjába, megítéléstől mentesen. A Mars megerősíti a szenvedélyt, és erővel vér-tez fel.

Áldott pillanatok lesznek, a fogyatkozási és napéjegyenlőségi, napfordulós napok, és a triádok(Metatron). 101010, 12:12, 12:21


2010. – ÁTVÁLTOZÁSOK

Szóval átmentek ezen az óriási átalakuláson, hogy többé nem csupán emberek vagytok, nem csupán emberi szükségleteitek vannak, hanem megengeditek, hogy az isteni, a bennetek élő Isten is megnyilvánulhasson, mely nem kívülről érkezik, hanem belülről.

Megengeditek az emberinek és az isteninek az integrációját a jelen pillanatban, ez többé már nem csupán filozófia, vagy szavak, nem egy tanulmányi csoport, ahova havonta egyszer elmész, majd elfelejted az egészet, amikor visszatérsz onnan a saját világodba. De valójában ezt most tényleg megengeded. Valójában tényleg megteszitek.

Ezért ebben az átmenetben, ebben az integrációs folyamatban, mindaz, amiről azt hitted, hogy akarod, homályossá és zavarossá fog válni. Mindarról, amit fontosnak tartottál, többé már nem is tudsz róla semmit. Minden jövőbeli célod értelmét veszti. Az, amiről azt hitted, hogy a szenvedélyed, hirtelen nem kelt benned túl sok izgalmat. Amiről azt gondoltad, hogy akarod, arról nem tudod, hogy akarod-e még egyáltalán?

Mondhattok szavakat, előjöhettek valami kedves dologgal, de holnapra meg fog változni. Teljes mértékben meg fog változni, holnapra. (nagy nevetés-lásd kép?) És ez egy jó dolog, valóban az! Nincs veletek semmi baj! (Folyamatos nevetés a közönségben) Nincsen semmi baj veletek, ha az, amire vágytok minden nappal változik. Ez így a helyes, változzon csak! Ebben a ciklusban, amelyben most haladtok, ez a dolga, bizony! Tehát, kérem, hogy szeressétek magatokat! Csak egy óriási mennyiségű energia és rendkívüli mennyiségű kreativitás árad most be ide, hogy inspirációkhoz jussatok számos különböző szinteken, de mindemellett továbbra is eljut hozzátok az emberi szintetek vágya és szükségletei, ezek mind egybegyűlnek nagy felfordulást okozva. Nagy káoszban. De tudjátok, mit mondtam korábban a káoszról? Hogy az egyáltalán nem az, csak akkor káosz, ha úgy tekintesz rá. Mint egy szövőszékre, lentről egy mozgásban lévő szövőszékre. Káosznak tűnik, de ha a magasból letekintesz rá, akkor ez egy gyönyörű gobelin lett belőle.

Valójában nincs semmilyen káosz most az életetekben. Egy átmenet zajlik, egy átlényegülés, alkímia történik az életetekben. Óriási mértékű alkímia. Észrevettétek, hogy mindeközben, milyen jól elboldogultok? Vagyis, nem omlottatok össze. Mindegyik pillanatban azt gondoljátok, hogy össze fogtok omlani. Este, amikor az ágyatok bújtok, így szóltok: „Köszönöm, Istenem, hogy ma nem omlottam össze és nem égtem el! (nevetés) Hála Istennek, túléltem, és talán majd holnap összeomlok, de legalább a mai éjszakát már megúszom.”

Nem fogtok összeomlani. Nem fogtok összeomlani. Csak olyan érzés, mintha ez bekövetkezne majd. Nem fogtok összeomlani. Körbevesz mind ez a sok energia. A valóságotok minden alapja totális változásban van. Tudjátok, hogy a legtöbb ember, minek segítségével tud fenn maradni? Hogy van egy céljuk, vagy tervük, vagy vágyuk. Ez elvezeti őket az A pontból a B-be, és odaérnek egy kissé megkönnyebbülve, majd tervezik a következő útjukat a B pontból a C-be. Ez egy érdekes jelenség, és erről fogok majd még beszélni egy pillanat múlva - bár már elmondtam, amit ma el akartam nektek mondani - szóval arra használják a célt, a vágyat, hogy eljussanak egyik lépcsőfokról a másikra. És valójában az életeteken így tengődtök át.

ehát ez az Új Energia a Földre érkezik, na nem tálcán kínálják nektek. Hanem belétek lép. Érezni fogjátok. Minden részeteket próbára teszi, meg fogja érteni, hogy az elmétek hogyan működik. Most a logikai folyamataitokba hatol. Miként működik a logika? Belép a fizikai testbe. Néhányan észleltetetek bizonyos reakciókat mostanában „Mi történik a testemben?” - mert érzitek, hogy belétek lép. Minden egyes részetekbe bejut.

Azt is mondhatnátok, hogy részét képezi az egyesülési, integrációs folyamatnak, ezért érzitek magatokat irányvesztettnek. És amikor az Új Energia megérint egy különösen érzékeny pontot - egy emléket, egy sebet, amely továbbra is nagyon-nagyon érzékeny - azt érezni fogjátok. Ezek az érzések hirtelen a felszínre fognak perdülni, és azt mondjátok majd: „Ez most miért jött fel? Egészen eddig azt mondtad volna: „Isten milyen leckét próbál nekem átadni?” „Mit próbál nekem a Szellem mondani?” Semmit. Semmit. Ez egy válasz az Új Energiára, amely az életetekbe lép! ffft! - Hogy megértse kik vagytok, megértse, hogyan fog együttdolgozni veletek a továbbiakban. Integrálódni szeretne. Nincsenek megszálló erők. Nem fog… nos ez az Új Energia Ti vagytok. Az Új Énetek, amely azért jön, hogy veletek lehessen. Milyen elképesztő!

Ám, noha ti vagytok azok, az Új Energia még sohasem járt ebben a valóságban. Tehát most fel fogja fedezni, és benneteket is rávesz majd arra, hogy felfedezzetek olyan dolgokat, amelyeket talán nem is tudtatok magatokról. Mindez most itt van.

Behívtátok az istenit, ami most itt is van. Behívtátok az Új Energiát, amely itt is van. Képesek vagytok arra, hogy ne vonjátok az ellenőrzésetek alá? Ó, igen, persze, mondjátok, de kihívást jelent majd a számotokra, különösen ebben a hónapban. De mit mondtunk korábban a kihívásokról? Hogy nem kell szükségszerűen rossznak lenniük. Változások és kihívások… meglátjátok majd, vegyük példának az alvást - meglátjátok majd, hogy az alvásotok nagyon zavart lesz.

Az Új Energia most megérkezik, ahogy az Otthon is megérkezik hozzátok, ahogy Isten, Ti, visszatértek önmagatokhoz. Ez az Új Energia. Nem rezgőtermészetű, ahogy azt már sokszor hallottátok. Kiterjedő, táguló, egyszerre minden irányban. Nemúgy néz ki, nem úgy működik, nem olyan érzést kelt, mint a Régi Energia, és van egy részetek, amely pedig ezt akarná. Szeretné a régi Energiás fogalmakkal meghatározni, azt hiszitek, hogy egy nagyobb, vagányabb Régi Energia variációról van szó. Pedig nem. Teljesen különböző.

Ez az Új Energia mellékterméke az emberi és isteni, végső soron bekövetkező integrációjának. Ez teremtette meg. Még azok számára is új, akik az angyali birodalmakban vannak, ők is figyelnek és néznek. Egy nagyon intim tudati kapcsolatban vannak veletek, mert ahogy az Emberek haladnak a Földön, úgy halad az egész teremtés. Tehát hihetetlenül érdekli őket, hogy hogy működik ez.

Az történik most az életetekben, az ok, ami miatt a dolgok egy kissé kibillentek a formájukból, egy kissé zavarodottak, igazán irányvesztettek, hogy őszintén fejezzük ki, az ok, ami miatt a dolgok a fejük tetejére álltak az az, hogy az Új Energia itt van.

A ti teremtésetek, ám úgy mondhatnátok, hogy egy másik birodalomból jön, egy teljesen más alappal rendelkezik, és integrálódni fog itt és most a Földi életetekbe. Most épp felfedez benneteket. Felfedezi az érzéseiteket, mert az integráció folyamat közben meg kell értenie, honnan jöttetek, és miből álltok. Tudni szeretné, hogyan dolgozhat majd az életetekben. Nem akar küzdeni veletek, tudni szeretné, hogyan válhatna az életetek részévé. Arról az Isteni energiáról van szó, amelyet örök időktől fogva kerestetek, és most itt van! Belép és így szól: „Hogyan működik ez az érzelmi részetek?” És a közepébe vág és próbára tesz benneteket.

Visszatérve egy pillanatra arra, amin ti átmentetek az elmúlt 10 vagy épp 20 évben, az életetekben, az integráció és az önmagatokkal való fuziónálás részeként, hogy milyen is volt átmenni ezeken a nagy kihívást jelentő, önkritikus, depressziós időszakokon - ez valódi depresszió volt - és mindez azért, mert az isteni ébredezett belül és ez elég nagyfokú kihívást jelentett az elme számára. Az elme, mint a kontroll őrzője és fenntartója, aki próbál rendet tenni a káoszban, miközben nem tud. Kiakad, stresszel, és közben itt vannak az emberek, akik ébredeznek, és akiknek ötletük sincs, hogy mi folyik épp, és erre mentális problémával diagnosztizálják őket.

Shaumbra ez jelenleg kritikus mértéket kezd ölteni a Földön, és valaminek történnie kell előbb-vagy utóbb, vagy elengedés történik majd úgy, hogy az energia felrobban, vagy az energia integrálása következik be. Ahogy az a ti estetekben is történt. Ti már ennek a nagy részén túl vagytok, az úgy mond mentális kibillentséggel fémjelzett problémán. Pedig nem erről van szó, hanem egy integrációs kérdésről. Ti átmentetek ezen.

(SG:0106)


2010. AVATAR FILM

Az „Avatár” egy jó ábrázolása volt az életnek a negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Ez egy jól megírt film volt, viszont mindamellett egy film. A gyártó letöltött ismereteket kapott, körülbelül hat évvel a forgatás megkezdése előtt. Ha ismét megnézed az „Avatárt”, tekints el az akció jelenetektől, melyek eltúlzottak. A gyártó egy folytatáson dolgozik. Ha elvégzi, nézd meg a másodikat. El fog vinni téged a harmadikból a negyedik dimenzióba, magában a filmben.

Az arany színárnyalat negyedik DNS szála

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével

2011 © Fred Sterling

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

A magyar fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/


2010. JANUÁR 13. – HAITI- KÁOSZ CSOMÓPONT.

Új Atlantisz felemelkedése megkezdődik.

2010.-től növekedni fog a Napfolttevékenységek, nem várt kitörések, ciklusba nem rendezhető jelenségek.

A Földön felerősödnek a lemezmozgások.
A Föld újrakalibrálódik.

A Föld elindul a megfiatalodásra és mi valamennyien vele tartunk.

Egész nyíltan meg vagyunk lepődve, hogy ez az esemény enyhén az általunk előrelátott időkereten kívül történt. Ez azt mutatja nekünk, hogy az “újszerűség” (ami az előreláthatatlanság  felerősödését jelenti) gyorsabban terjed mint ahogy azt reméltük.  Ennélfogva még inkább nehéz, és nehéz lesz  hajszálpontosan eltalálni az ehhez hasonló jövőbeli történéseket.

Az Északi Mágneses Pólusotok rendhagyó és kiszámíthatatlan módon változtatja helyzetét. A fotoszféra (a Nap légköre, a forditó megjegyzése) is szokatlan aktivitások jeleit mutatja, amelyeket még nem fedeztek fel a tudósaitok.  Mindez várható, mert a bolygó a Felemelkedésbe lépésen megy keresztül, és mi mindezt a Föld felsöbb dimenziókba való születésének a  születési gyötrelmeihez hasonlitjuk.

Nem az a szándékunk ebben az üzenetben, hogy jóslatokat adjunk a Zürzavaros Csomó kibontakozásáról, mert teljes alázatosságunkkal be kell vallanunk, hogy technológiánk többé nem képes pontosan elörelátni az elöttetek kibontakozó zürzavaros eseményeket.

(Hat)

HAITI NEM A FÖLDANYA MŰVE VOLT

Részletek Máté 2010. februári átadásából.

A HAITIBAN BEKÖVETKEZETT FÖLDRENGÉS NEM A FÖLDANYA MŰVE VOLT, nem az átrendezéséből adódott. EZ EGY SZÁNDÉKOS TETTE VOLT AZOKNAK, AKIK RENDELKEZNEK ILYEN KATASZTRÓFA ELŐÁLLÍTÓ TECHNOLÓGIÁVAL (USA VÁLLALAT/Illuminati kemény szárnya, Annunaki maradványok). Az volt a célja, hogy a jótékonyság- és segítőkészséget kihasználják, és titokban hatalmas pénzösszegeket tudjanak illegálisan kimenekítenek és egy titkos helyre kivinni az országból.. Az időjárástechnológia bevetése egy ördögi tett volt, és mindenki láthatta az interneten milyen eredménnyel járt. (Egyébként lehet látni, hogy a rengéssorozatban másképp dőltek össze a házak, felülről lefelé és nem lentről felfelé). Ezt az aljasságot nem lehetett megelőzni, csak a hatását lehet mérsékelni. Port au Prince a terveik szerint a földdel vált volna egyenlővé.

A hatása és ebben a fenyegetést is beleértve, hiszen égi családjainknak is szánták ellenkezőleg jelentkezett szerte a világon. Soha nem látott és tapasztalt együtt-érzés követte a Föld számos nemzetétől övezve, és ez lesz az a mozgatórugó, amely Haitit kimozdítja a karmikus nyomorból, és biztosítja újjáépítését, úgy hogy saját zsarnokságukat is lerombolták ezzel. Az innen eltávozott lelke, azonnal újraszülethetnek a Földön, vagy csillagcsaládjukhoz térve segíthetnek nektek odaátról a mostani időkben, úgyhogy ezért ne szomorkodjatok.

És még volt egy pozitívabb változása, hogy az Illuminati lágyabb vonala (amely a megegyezést keresi), jelentős összegeket adományozott ennek a félszigetnek, megkönnyítve a szenvedésük fájdalmait. A segítség, az adományok az imák, és a közvetlen jelenlét, orvosok segélyszolgálatok jelenléte nem maradt hatás nélkül, hiszen közömbösítette a negativitás okozta bánatot és traumát.

A brutális katasztrófa előidézőiben sajnos nincs fény, csak egy éppen pislákoló szikra, és nincsen képességük arra, hogy lelkük kapcsolatban legyen az Istennel és a Teremtő gondoskodással. Emiatt nincs lelkiismeretük. Félelemben, fájdalomban szeretnének tartani másokat, mert ezekből táplálkoznak.

Küldjünk nekik Fényt!!!, mert csak így tudnak majd gyógyulni. A legsérültebb lelkek ők most a Földön, és csak a fény által megérintve változhatnak meg, és csak ez lehet a szabadulásuk. A sötétség csak az isteni megbocsátó szeretet örök erejére halványul. Ők a saját elhatározásukból fosztották meg magukat a fénytől, és a következő életükre önmaguknak hozták létre a saját teremtett poklukat. Ha nem hajlandók megváltozni (az univerzális és galaktikus fény beáramlásának hatására sem), saját poklukba kerülnek, olyan sűrűségbe, amilyen sűrűségben vannak most. A napokban tapasztalt hóvihar viszont meghiúsított egy másik gaztettet USA keleti partvidékén, mert a hóvihar gyakorlatilag leállította az USA kormányát, melynek előzménye a karácsony napján egy felrobbantott repülőgép ürügye lett volna.

Obama. Higgyünk benne, a színfalak mögött a lehető legbölcsebben mozog, hogy felborítsa az Illuminati szekerét, mert ezt csak jogszerűen eheti meg. Legyünk vele türelmesek, nem látunk a színfalak mögé. (Obama egy emelkedett entitás, rendkívüli égi támogatással, és rendkívüli 46%-os agykapacitással, akit nem tudnak lekapcsolni, manipulálni, bár a régi világrend embereivel van körülvéve). Obamát az motiválja, hogy első lépésként véget vessen a Földön minden háborúnak, jöjjön el a békesség világa, és ehhez minden támogatást megkap a földön kívül is, bennünket támogató civilizációktól. Az égi támogatások hatékonyságukban mintegy 70 éve kezdődtek el intenzíven. (a másik jelentős lépése reményünk szerint, ebben az évben bejelenti, hogy rajtunk kívül is vannak tudatossággal rendelkező civilizációk és felvesszük velük a hivatalos kapcsolatot.)

USA a káosz első dominója. És a régi irányításnak, gazdaságnak gyökeresen meg kell változni, le kell dőlni az első dominónak, amely feldönti a többit is, azt az idejétmúlt elnyomó zsarnokságot, amely annyi év óta manipulálja a világot, amelyet Angliából irányítanak.(részben a kékvérű királyi család). A Bush, Clinton és Rockefeller frakciók és klánok már-már teljesen kivéreztették az USA-t. (amelyet annak idején az Új Atlantisz ideájaként, a népek együttérzésére, annak mintájára hoztak létre Saint Germain segítségével, „kitántorgott magyar milliókkal”) és ironikusnak tűnik, amikor eljátsszák a nagy segítő szerepét Haitin.

A FÖLDÖNKÍVÜLI CIVILIZÁCIÓK JELENLÉTÉNEK HIVATALOS/TELEVÍZIÓS BEJELENTÉSÉT, az adott kormányok többsége elhalasztotta, de nem késik már sokáig. A jelenlegi változások fel fogják ezt gyorsítani, MERT A BEJELENTÉS ELKERÜLHETETLEN. A BEJELENTÉS LESZ AZ A PONT, AMELY BEHARANGOZZA A FÖLD ARANYKORÁT, MEGSZÜNTETI A LELKI ELLENŐRZÉST ÉS MANIPULÁCIÓT.

És ekkor felszínre fog kerülni, az Illuminatik hatalmas Föld alatti bunkerközpontjai, amely egy részében szintetikus kábítószergyárak vannak, és ezekből a jövedelmekből szereztek maguknak hatalmas vagyonokat. Ezeket a laboratóriumokat, bunkervárosokat valamikor a kis szürkék alapították az Illuminati számára. (cserébe saját jelenlétük és kísérletük megtűrésére).

A szintetikus drogok rombolóan hatnak a lélek fejlődésére, a tudatot manipulálhatóvá teszik, míg a természetben előfordulók, mint a marihuana nem káros, ha azt orvosi célra használják. Az orvosi célon túl való használatát, mivel ellenkezik a Föld jogalkotásaival a csillagcsaládok, nem javasolják, csak orvosi gyógyászati célból. (kihangsúlyozzák mindig a jogszerűséget).

Máté::2010feb


2010. - VILÁGGAZDASÁG

A globális gazdasági helyzet jelenleg nagyon érdekes, a jólét kiegyensúlyozása és újraelosztása történik most. De továbbra is bír egy igencsak régi energiás tulajdonsággal, csupán ennyit mutat, (mutat kicsit), egy nagyszerű illúzió, amelybe bele lehet sétálni, egy nagyszerű íllúzió, amit mindenki bevehet, hogy csak ennyi van, ami szétosztható. Pedig nem, itt a világ minden bősége, de ha mindenki így gondolkodna, akkor nem lehetne többé semmilyen kontrollt alkalmazni. Tehát legyetek tudatában az újraelosztásnak, és ne aggódjatok olyasmik miatt, hogy a piac teljesen összeomlik, ez csak dráma, félelem. Ne rohanjatok venni egy nagy adag aranyat, mert látni fogjátok, hogy az arany piac mindenekfelett manipulálva van.

(SG.0106)


2010. – PLEJÁDI KÖZÖSSÉG- Wendy Kennedy

Először szeretnénk 2010-ről beszélni, amely a megvalósítás éve, hogy mit is jelent ez mindannyiótok számára. Ez egy lehetőség arra, hogy elkezdjétek valóban gyakorolni mindazt, amiről eddig prédikáltatok, amiről tanultatok, és finomítsatok a megvalósítási képességeiteken. Rengeteg alkalmatok lesz nagyon-nagyon gyorsan megvalósítani dolgokat önmagatok számára, azokat a dolgokat, amelyekre koncentráltok. Ha a negatívra irányítjátok figyelmeteket, nos, mit gondoltok? Nagyon gyorsan láthatjátok majd a megvalósulását, és ez természetesen a pozitív dolgokra is igaz. Amikor látjátok a negatívat megvalósulni, valójában csak arról van szó, hogy felismerhetitek a rezgést, amelyben tartózkodtok, és dönthettek úgy, hogy nem akartok ezen a frekvencián maradni, és ezáltal elkezdtek egy másik rezgésspektrumban vibrálni, hogy önmagatok számára a valóság egy másik változatát teremtsétek meg.

Mindez, pedig azt kívánja majd tőletek, hogy nagyon a jelenre összpontosítsatok. Egy dolgot ajánlhatunk számotokra az elkövetkező évre, hogy próbáljatok meg annyira jelen lenni, amennyire csak képesek vagytok. Hiszen, amikor jelen vagytok, be tudjátok lőni, hogy hol tartotok, hogyan érzitek magatokat, ott ahol tartotok, és ha nem vagytok elégedettek, végezhettek kiigazításokat. Ám, ha a múltra összpontosítotok, vagy épp a jövőre, akkor az energiáid széttöredeznek, és nem használjátok ki a teljes erőtöket és az összes potenciálotokat. Ha a múltbéli történések miatt aggódtok, akkor az energiáitok elnyelődök, és a megvalósítási képességetek legyengül, mert nem teszitek oda a teljes nyomatékot és intenzitást mögé, és ugyanez történik akkor is, amikor a jövőn aggódtok. A jövő nem létezik, csupán egy illúzió, amely a jelenben meghozott döntéseken alapul. Szóval, ha valóban hatni akarsz a jövődre, akkor figyelj a jelenre, és változtass azon, amit teremtesz magadnak. Hogy valóban olyan jövőt teremts, amilyenre vágysz.

Így 2010 a megvalósítás éve, míg 2011 az aktiválás éve, amely azt jelenti, hogy elkezditek gyakorolni a megvalósítást, miközben a DNS-eteket aktiváljátok. Megváltoztathatjátok a genetikai adottságaitokat, a kódjaitokat is, újra és újra, ennek eredményeképp a 2012 következik majd, a 2012-es év, amely az átalakulás éve lesz. Ebben az évben keresztülmentek majd egy olyan átalakuláson, amely megváltoztatja majd a bolygótokat, a stabilitásotokat a bolygótokon, átváltozik majd a járgányotok - a testetek - egy újfajta testet fogtok teremteni magatoknak, amely egy új rezgésrendszerre épül majd, amelyet ti teremtetek magatoknak a megvalósításaitokon keresztül.

Miközben egyre tökéletesebben értitek, hogy megvalósítók vagytok, a Forrással együtt Társteremtők, és aktiváljátok a genetikai programjaitokat. Ennek van egy hatása, amely kibontakozik majd. Mi nagyon kíváncsian várjuk, hogy hogyan teszitek majd mindezt. Van esély egy nagy adag ragacsra, körbevesz benneteket, tehát mindig is itt van a potenciálja, de ugyanakkor ugyanennyi esély van arra, hogy csodálatos dolgok történjenek. Nos, hol lesz a figyelmetek? A megsemmisülésen, vagy a felemelő ötletek kiterjedésén, a kreativitáson, és az emberiségen, úgy általában. Az emberiség emelkedésén? Szóval, arra bíztatunk benneteket, hogy merjetek egyet ugrani teljes hittel. Bízzatok abban, hogy valóban ti ültök a vezető ülésen - és erről nagyon-nagyon gyorsan meg is kapjátok a megerősítést, hogy ez tényleg így igaz. Tehát kedveseink, mi figyelünk Benneteket, várunk, és mindehhez sok jó kívánságot küldünk nektek!

(Forrás: http://www.higherfrequencies.net/media/2012-Manifestation.mp3)

Magyar fordítás: Szénási Kata


2010 ELSŐ KÉT HETE NEHÉZ LESZ , MÉGIS KÉNYSZERITŐ

Kapcsoljátok be mindannyian éteri biztonsági öveiteket, és kapaszkodjatok erősen!  A Mars, a Szaturnusz & Merkúr retrográd, december 31-én telihold és holdfogyatkozás, és január 15-én újhold és napfogyatkozás!

2010 első két hete megpróbáltatásokat és kényszereket hoz!  Egyedülálló energia zuhog alá a bolygóra, s a január 3-án történő Quadráns Meteor Zápor tovább emeli az “energia koktél” intenzitását. Az energia töredéke olybá tűnik lényegében mintha egy lépést hátrafelé tennénk mielőtt kettőt előre, mégis ebben az összhatásban nagy lehetőség rejlik a ráeszmélésre.  Ez az önzetlen viszonyok tűzpróbája lesz.  Így Mesterek ez az idő jól felhasználható arra, hogy az előre teendő két lépésre helyezzétek a fókuszt, és persze ez a megpróbáltatások ideje erőteljes tisztító eszköz is lehet, ha jól hasznosítjátok.

De jegyezzétek meg, felügyelet nélkül a kimerítő fáradtság ideje lehet.  Valójában, ahogy a magasztos Metatron Nagyúr mondta, az emberi tömegek december és január hónapokban több energiát költenek el mint amennyit kapnak, és ez gyakran eredményezi, az ünnepek utáni nyugalomban a csökkentett vitalitást és depressziót.

Az emlitett periódus alatt a Szaturnusz szintén retrográd, s ez hozzáad az intenzitáshoz.  Amikor a Szaturnusz a kormányzó ebben az idöben, az élet célt a rák és a bak aspektusai és energiái befolyásolják.

Meg fogtok lepődni, azon amit most mondok, de a Merkúr, a Mars és a Szaturnusz Retrográd hármas hatása, a Telihold Holdfogyatkozással és az Új Hold-Napfogyatkozással kombinálva a tökéletes kiegészítése a 2009-es  11:11,  12:12 dupla dátumok és a 12:21 Napforduló Triád Csillagkapujának a megjelenéséhez.   A Triad Csillagkapuk az olvasztótégely, ahol felbuggyannak és felszínre törnek a rejtett akadályok, blokádok, amelyek (meg)akadályozzák felnövéseteket a “Makulátlanság” Kristály vibrációiba.  És ez teljes kört zár be 2010 első két hetében. Itt az ideje felszállni a kocsira, vagy lemaradtok, mert minden felgyorsul az összhatás ”olvasztótégelyében”.

És azt is látjuk, hogy a Telihold Holdfogyatkozása a Rák és a Bak hatása alatt állt.  Akkor ez a sziv/otthon tengely egységbe rendezése a 3D világgal, és megköveteli illetve felkinálja, hogy a kettö egyensúlyba hozásán fáradozzatok.  Hogyha a Fogyatkozások a Rákban és a Bakban történnek, akkor az egyensúly állapot megtalálásának szükségességével néztek szembe. És akkor ez egy felerösödött tüzpróbává válik, krizishelyzetté az irányban amerre haladtok.  Mégis a Fogyatkozások összhatását nem lehet tisztán asztrológiai vonzásokkal mérni, mindegyik egyedülálló és az adott pillanatban az emberi fejlödés áramlása által befolyásolt.  Mindkettö, az Emberiség és a Föld szükségleteihez van szabva a lineáris idö folytonosságában, és az Összhatás a “két-élü” idö lesz, sokatoknak némileg nyugtalan, vitás és letargikus.  Mégis, lehetöséget nyújt a további belsö megoldásokra is.

A Retrográd Merkúr a két Fogyatkozással együttesen, olyan vonzások összhatása, mely a Triád Csillagkapuk által felhozott és egymás mellé helyezett ügyek “büvös kockáját” hozza el, és teszi lehetövé mély áttekintésüket és megoldásukat.  Január 15.i Új Hold Napfogyatkozás rendkivül hatásos lesz az új megoldások beiktatására.

Az Új Évre megfogalmazott megoldások globális hagyománya különösen megvalósitható és éröteljes a retrográd bolygómozgások és azok hatását felerösitö fogyatkozások energiáival.

Sokatok, akik elmúlt életeitekben a papsághoz tartoztak, képtelenek megtalálni a szükséges leföldelést a 3D munkákban, hogy manifesztálják a létfenntartás paradigmáját.  A Manna nem hullik az égből a Felemelkedő Földön, az követelmény, hogy megteremtsétek földi tartózkodásotok szükségleteinek kielégítését.  És cselekednetek kell, hogy ez megtörténjen.  A böség nem fog az égböl hullani, mint a régi hitrendszerekben.


2010. JANUÁR 15. – GYŰRŰS NAPFOGYATKOZÁS

Afrika, India, Kína

* Január 15 – Újhold – Napfogyatkozás


JANUÁR 17. MARS FÖLDKÖZELBEN

Ez a közelség január 27-én következett be, ekkor érte el a 14” látszó átmérőt a bolygókorong. A legnagyobb közelség idején lényegesen nagyobb, a 25”-et is meghaladja, ilyen alkalom legközelebb 2018-ban lesz (legutóbb 2003-ban volt nagy Mars-közelség). Ráadásul a bolygó horizont fölötti magassága is befolyásolja a látványt. Amennyiben minden szerencsésen alakul, már viszonylag szerény műszerekkel is sok érdekes részletet pillanthatunk meg a felszínén.

Látszó átmérője igen tág határok között mozog. A jelenlegi közelség idején mintegy 99 millió km-re volt bolygónktól


*  Január 29 – Mars Oppozició – Szenvedély – Agresszió

*  Január 30 – Telihold – A Vörös Sugár Energiája

Februári portál: a januári erőteljes beáramlás, a napfogyatkozás után fő hangsúlya: a megállás, megpihenés. Meg lehet fogalmazni a megállásban, mit, hogyan szeretnénk tenni az életünkben. Meg leszünk szólítva, hogy szóljunk, tiszta szándékkal, és odafigyeléssel.

Teremtesz vagy távozz innen!!!


„2010 Februárjában a Chiron együttállásban lesz a Neptunusszal a Vízöntőben, és ez szabadjára fogja engedni az univerzális és a teljes spirituális gyógyulást az új struktúrákban!  Egy tökéletes spirituális hullám fog átmosni benneteket.


2010. FEBRUÁR – HÓ ALATT A FÖLD

Régi energiák elengedése? Igen. Változás az időjárási mintákban, amelyről Tobias beszélt tavaly? Igen, ez is történik. Az időjárás tavaly kezdte el az igazi változását, a mágneses háló (a fizikai és a nem fizikai háló is) változni kezdett, a gravitációs hatások is változnak, a sarkok változása, és most a megvalósulását látjátok egy nagyon érdekes időjárásnak. És ez folytatódni fog. Ez nem jelenti azt, hogy ez rossz lesz, vagy hogy a dolgoknak pusztulniuk kell.

Ott van például a mostani hétvége időjárása Washingtonban, talán ez egy rekordmennyiségű hó, ami leesett. Milyen csodálatos, Washingtonban. Miért? Mert mindent leállít egy pillanatra. Mindent leállít. Mindent lezár, ha van egy hely a világban, aminek le kell állnia az Washington! (nevetés, ujjongás) Ez nem egy politikai állítás, hanem egy energetikai állítás.

Az történt, hogy az emberek belekerülnek egy körforgásba, ismeritek ezt a ti életetekből, a láthattátok az őrületet, hogy bekerülnek egy körforgásba és nem tudnak leállni, nem tudod, hogy kell leállni. Hányszor hívtatok be egy olyan eseményt az életetekbe az elmúlt néhány év során, amely megállított benneteket? Talán egy autóbalesetet, egy betegséget, egy traumát, a munkahelyetek elvesztését, azért mert egyébként nem tudtátok, hogyan álljatok meg, foglyul ejtett egy minta. Próbáltatok leállni, de egyszerűen nem ment. Így hát olykor egy külső eseményt hívtok be, olykor a világ vagy egy ország is behív egy eseményt, mint egy hóvihart, hogy minden leálljon.

A hóvihar gyönyörű. Oly tiszta, mindent betakar egy pillanatra. Ráveszi az embereket arra, hogy lelassuljanak, hogy tűnődjenek, hogy kilépjenek az őrületből. Valójában most nagyon érdekes energetikai dolgok történnek az egész Keleti-parton.

Ez a terület egy változást kért, de nem kell annak feltétlenül egy földrengés vagy hurrikán formájában jönnie, a változás jöhet szépséges úton is, ahogy a ti életetekben is.

Kaphattok egy kis hóvihart, vagy egy földrengést, rajtatok múlik, tényleg.

(SG:0106)


FEBRUÁR 6.

MAJÁK SZENT NAPJA

8  WAJSHABIK BATZ , 8 szál napja, még 260 nap múlva: 2010. október 24.

Rendkívüli kedvező nap a kiche-maja naptár szerint, ebben az évben, kétszer fordul elő a tzolkin szerint.

A 8 szál: a harmónia mindennel és mindenkivel. Kedvező arra, hogy kiegyensúlyozzuk a világunkat. Kimondjuk igazságunkat szerte a világon, hogy minden és mindenki a fivérünk és a nővérünk.

(lásd még: 2010. október 24.)

www.katchina.net


*  FEBRUÁR 14 – ÚJHOLD

2010. FEBRUÁR 14.

A FÉNY TIGRIS ÉVE

A MEGÚJÍTÁS/MEGÚJULÁS, ÚJJÁSZÜLETÉS


2010. FEBRUÁR 18.

OBAMA ÉS A DALAI LÁMA TALÁLKOZÓJA

Szóba került a földönkívüli civilizációkról szóló információk bejelentése


FEBRUÁR 22.

MAJA SZENT NAP, A SZOLÁRIS ÚJ ÉV KEZDETE

2010.FEBRUÁR 22.

11 KIEJ/MANIK: AZ év második szerencsés napja. (Az első február 6-án volt). A maja szoláris év kezdete. Gyönyörű egyensúly. A szerencse megérkezik, ha felelősséget vállalunk teremtéseinkért. Poláris egyensúly. Rendkívüli galaktikus fényenergiák áradnak be a Földre. Új portálok nyílnak, fényjelenségek, és földi tiszttulások. Ez a Nap rendkívüli teremtő erővel bír.

A Tzolkin 20 napjegye, napjegyenként 13 energiamintázatát adja.

Ezek egyike a MANIK:

A Manik a kiterjedés, a kapu megnyílás, az azonosulás, egységberezdülés, a szépség harmóniája, tánc a jövőbe és a papnők jegye. Elkötelezettség a fényességre váltásban. Megnyílás: Én Vagyok a fény!!!

A 11: a régi disszonanciája, annak felbomlása, a megváltozásé, az elengedésé, a leválás a régi mintázatoktól, a legegyszerűbb a legtisztábba mozdulás

2010. FEBRUÁR 22. – MAJA SZOLÁRIS ÚJ ÉV

Maya eleink, bölcsek/vének mondják:

A mayák a Fiastyúk/Plejádok csillagaiból származnak.

Korábban ők voltak azok, akik egy másik világból (megj. Dahl Univerzum-Mu földdjéről, Le Mayarból, egy kristálytudatosságú univerzumból érkeztek, segíteni az energiakonfliktus feloldásában)

Ők az időkutatók, az időutazók és ezt a tudásukat vitték a Plejádokra, a Maya csillagára és bolygórendszerébe.

Innen érkeztek és teremtették meg a földi Lemuriát más csillagtestvéreikkel. A földi Lemuriából, Atlantiszba vitték a tudásukat, majd Atlantisz elsüllyedése előtt, Il-Tár/Aladár főpapjuk segítségével a mai mexikói Yucatan félszigetre vitték a csillagbölcseletüket és átadták az ottani népeknek. (kicse, itza, olmék stb.)

Egy részük Tibetbe került, ott Maga/Naga Mayáknak hívták őket, másik részük Egyiptomba: ott ők voltak a Kara Mayák, és egy részük Kínába (Magarok).

Amikor az átadások megtörténtek, jelentős számban felemelkedtek, testüket elporlasztották, és visszatértek a csillagbirodalmakban.

Amit ránk hagytak az Idő bölcsessége, amelyben megfeleltethető a 3 D.-s evolúció, ha a galaktikus energiák ciklusait figyelembe vesszük.

A maya 3-as evolúcióról beszél: maga a teremtő forrás ki és belélegzése, maga a forrás teremtett lényeinek lelki fejlődéséről, és a 3. D.-s tudatosságban, hogyan jut el a félelemtől a minden ami van szeretetébe a fény, azaz az emberi/humán evolúcióról.

A mostani világteremtés kezdő dátumának, a mai időfogalmunk szerint: 16,4 milliárd évet adtak meg, amely 2012 téli napfordulón, 13 Ahauban/Én Vagyok-ban, vagy a guatemalai mayák szerint 2013. februárjában lejár.

Addig 9 alvilágon, alsó világon, vagy alvó világon kell áthaladnunk hússzoros energiagyorsulásban. Ezek az energiák interdimenzionálisak, s mint a fogaskerek beindítják egymást, és egyre több bölcsességre, tudásra teszünk szert, és csak rajtunk múlik, hogyan használjuk. Mindenesetre tudnivaló, hogy a Teremtő Isten/Istenanya gondolata és szeretete hozta létre a 3. azaz anyagi, sűrű síkot, amely a közeljövőben felszámolásra kerül, mert az elgondoltak megvalósultak, úgymond a kísérlet sikerült. A kísérlet célja a Testbenugrás volt, amelyre nem volt még példa, feljegyzés az univerzumunk történetében. A fizikai test megtartásával átlépni a fény egy újabb színterére. Ez a terv nagy hatással van minden létezőre, mert minden létező egylényegű, egy forrásból származik, és az isteni kiáramlást, most az EGYSÉGBEHÍVÁS követi. A Teremtés minden lényét, dimenzióját egységbe hívja, együttrezgésbe, a fátylak amelyek elválasztották a rétegeket fellebbennek. Minden szem most az univerzumban ránk hárul. Egyrészt már csak Mi vagyunk vissza az ugrásban, és ez fogja meglökni, feljebb emelni a lényeket egy következő megtapasztalásukba, másrészt a már említett csoda megtapasztalása. Mindenki most a Földön, vagy a közelben szeretne lenni.

Ezért is mondtuk: 2010, amikor a csodák megkezdődnek, és ez bennünk van. Kívül, az anyagi játszótér, az elkülönülés illúziója egyre szűkösebb, és ez okozza azt, hogy akik a megosztás világában szeretnének létezni, azoknak egyre inkább nem lesz játszóterük, ettől dühösek, agresszívak. Sajnos közülük sokan nem a fény útját választották, és a rezgésüknek megfelelő helyekre fognak kerülni, vagy kataklizmákban kollektív eltávozásokon mennek keresztül.

Mostani látásunk szerint a mai lakosságnak kb. egy harmada az, amely a fény új világának megtapasztalását választotta. Várjuk örömmel és a Fény Hírnökeinek segítségével.


2010. FEBRUÁR 22. – KUTHUMI/ELOFF- A PÉNZ MÁTRIX FELTÖRÉSE

A 2010-es Krisztus esztendő február 22-éje és a 2010-es Krisztus év december 21-éje közötti időszakban, amikor is olyan energiákat idézünk meg, melyek előkészítik a 2010 december végén és 2011 január elején esedékes következő négy felemelkedési kaput, az embereknek dönteniük kell! Most vagy soha! És elsődlegesen azokról beszélünk, akik ingadoznak, akik ölbe tett kézzel ülve várnak valakire, aki meglódítja őket, ezért most tessék, itt az a löket! A mai napig felépült erőteljes fény rácsokon keresztül beérkezett energiák, a társ-teremtés hatékony rendszerei összekötöttek benneteket a szíveteken át, a szándékaitokon keresztül, a szereteteteken és a fényeteken át, de nemcsak a Földanyával, hanem egymással is, mivel azok, akik számotokra a világot jelentik és azok, akikkel még soha nem is találkoztatok, azok is mind képesek ezt érzékelni a lényetek esszenciáján át....

Az elkövetkező években, pontosabban mostantól a körülbelül 2013-ig terjedő időszakban a világotok sok gazdasági rendszere omlik majd össze, különösen azok a nagy társaságok, melyek hogy úgy mondjam, világuralomra jogosították fel magukat. Egyetlen férfi vagy nő sem uralhatja többé alsó egójával a világot. Csakis az egyesülésen és a visszatérésen keresztül a magasabb egó belső érzéséhez lehetséges, hogy egy emberi lény hozzáférhessen azokhoz a világokhoz, melyek valódi hatalmat testesítenek meg, melyek varázslatos rendszereket hoznak létre, melyek megreformálják a világot, és így történik meg, drága szeretteim, hogy a fény városai feltámadnak.

Jelöljétek úgy ezt a mai napot a spirituális kalendáriumotokban, mint amikor a rácsok létrejöttek ahhoz, hogy a fény városai újjáéledhessenek, mert ti ennek részesei voltatok, osszátok meg ezt a fényt, osszátok meg ezt a szeretetet mindenki mással, akit ismertek! Bátorítsátok azokat, akikről úgy érzitek, hogy kapcsolódnak ehhez az energiához, és akik nyitottak erre az energiára, hogy csatlakozzanak a fény folyékony erőihez és hogy megreformálják a világot mint olyat, megreformálják a belső világot, és soha ne feledjétek, hogy mennyire szeretünk benneteket, milyen szilárdan állunk ki mellettetek, és hogy amit éreztek, gondoltok vagy tesztek, az egy nanoszekundumnyi ideig is észrevétlen marad. Nincs ítélkezés, csak megfigyelés és válasz a hívásotokra, a szándékaitokra, a kérdéseitekre és arra, ha segítséget, védelmet és vezetést kértek.

(KT:2010:02.22.)


2010. FEBRUÁR 27. - CHILEI FÖLDRENGÉS:

Chilei földrengés okán keletkezett szökőár, .... rengeteg fátylat sodort el, és tartalmazott "ébresztő" energialökéseket is. Azt írják, hogy most a térségben fantasztikus lehetőségek vannak a lemuriai energiákra való hangolódásra és meditációra.

(Klári/Clarissa)

„MOST MINDEN SZEM A VILÁGEGYETEMBEN A FÖLDRE TEKINT”.....

(kivonat)

(Lightworker-Group / Steve Rother által 2010. április 15.)

A New Spin on Earth  ~ The New Perspective of Earth

http://www.lightworker.com/beacons/2010/2010_04-NewSpin.php

A Csoport mondja:

Hihetetlenül gyorsan fejlődik a Föld.

A chilei földrengés az évezred legnagyobb földrengése volt, amely megváltoztatta a Föld arculatát.

Ez az esemény egy olyan eltolódást hozott, amely felülírt számos eddig az emberiséget, korlátozó potenciált.

Isteni szenvedélyünk és álmaink szerinti fejlődési lehetőségeink beindulhatnak.

A legfontosabb változások történtek, amelyek mozgásba hozták a fejlődést, bár ezek csaknem 100 éve kezdődtek, és hatvan évvel ezelőtt (a világháború után) gyorsultak fel, és ezek az eltolódások jelentős hatással lesznek a következő 100-200 tekintve.

A chilei földrengés megváltoztatta az Idő és az emberiség kapcsolatát, és már nincs az atomóra amely mutathatna valamiféle pontos időt, mert az idő minősége haladása hol előre, hol hátra az emberiség kollektív rezgésétől függ.

Chile és a Haiti események (a cunami, energia kvantumugrás és Kína, Izlandi események stb...saját megj.) gyökeresen megváltoztatták a Föld arculatát, energiarajzolatát.

Az energia átalakulóban van és hatással van a Föld belső magvára, amely folyékony vasfém, és ez most már egyre gyorsabban mozog. (korábban említették, hogy az idő illúzióját a Föld kettős magva hozza létre, amelyek ellentétes irányúak, a belső folyékony és a külső valamivel szilárdabb, és ez a kettős ellentétes mozgás elektromágneses és elektrogravitációs hullámokat indukál).

Ennek okán egyre aktívabb vulkáni tevékenységek várhatók, főleg a Csendes-óceán térségében, de az Atlanti térségben is, kisebb mértékben.

A Föld változik, magasabb rezgése felé tart, beleértve minden részét, az embereket, növényeket, állatokat is.

A magasabb rezgésbe kerülés egyben egy új teremtő játék kezdete. Fensőbb énük 11 szempontja, egyesül, így a fizikai testünk sokkal több fényt képes befogadni, anélkül, hogy „haza kelljen mennie”, és anélkül, hogy a Földanya megszabadulna az emberi fajtól.

Megváltozik a Föld és az Idő viszonya, és így az Idő és az emberiség kapcsolata.

A chilei események nemcsak a Föld tengelyváltozását hozta meg, az isteni szándék szerint, hanem átalakítja az időhöz kötöttségünket.

Immár az eredeti 500 emberi sablon, akiktől minden humán „család” típus ered, érvényét veszti.(azaz a karmikus, vérvonali átörökítések felbomlanak, törlődnek, melyek jelentős hatással voltak az élet- és teremtőtervekre, egy új emberiség készül sablonmentesen megszületni.: s.megj.)

MOST MINDEN SZEM A  VILÁGEGYETEMBEN A FÖLDRE TEKINT, MERT OLYAN HATALMAS LÉPÉST TETT MEG A FEJLŐDÉSÉBEN, AMELY MÉG SOHA NEM VOLT AZELŐTT

6 szülői faj segítette kialakítani ezt a csodálatos fizikai testet, és most mindannyiuk képviseletében itt vannak, hogy továbbra is segítségünkre lehessenek ebben a nagy változásban, mégha ők egykor egymással civakodtak is az elmúlt időkben.

Megváltozott a föld tengelyforgása, megváltozott az idő, megváltozott a gravitáció és ez jelentős változásokat hoz be valóságunkba.

A Föld a közepénél keskenyebb lett, míg a pólusainál megnyúlt kissé. Így már felgyorsulhatott a forgása, amely megváltoztatja az emberiség és az idő kapcsolatát. Az idő változása segíteni fog bennünket, hogy teremtésünket a megfelelő időpontokra időzítsük, mert az idő flexibilis, nem állandó tényező, és lehetnek elég intenzívebb vagy elcsendesültebb időszakjaink. Tudatosan fogjuk felhasználni a megváltozott időt. (folyékony idő, téridő)

Fontos, hogy ne essünk kétségbe a földi geológiai változásait látván, mert ezek mind a változásért vannak, és a Föld és az emberiség új valóságba lépését szorgalmazzák.

Jelentős gazdasági váltás előtt állunk. Pénz, kereskedelem, csereértékváltás. Egy nagyobb „válságon” már túl vagyunk, de most nemsokára újabb hullámai fognak elérni bennünket. Fontos itt azt megjegyezni, hogy ezeknek nem kell drámaian, az emberiségre nézve negatívan lezajlani. Hogy milyen hamar, és milyen mélységben fog ez lezajlani, az javarészt az emberiségtől függ. (mennyi pánik vagy mennyi örömenergiát reagál mindezekre)

A Fény terjedésének az alapja a bolygón az, hogy nincs jó és rossz és azok közötti választás, senki sem hibáztatható, csak tapasztalás van. Ez érvényes az új gazdasági formákra. (közös szándékú egyesülések, szövetségek, csoportok, folyékonyabb szerveződések). Ezekhez az erőforrások meg fognak érkezni, támogatva lesznek. A rezgésszintű egymáshoz kapcsolódások megteremtik forrásaikat.

És elérkezik annak az ideje a változásokban, amikor a Földön már többé semmi sem maradhat elrejtve, titokba tartva a többiek elől.

***

A Fénymunkás Csoport/Steve Rother általi közvetítések 1999-től kezdődően a www.espavo.hu oldalon: Lightworker fejlécnél elérhetők!!!

http://www.lightworker.com/beacons/2010/2010_04-NewSpin.php

2010. CHILEI FÖLDRENGÉS

Jelentős hatással volt a Föld forgástengelyére és magnetoszférájára. „Utolsó ostorcsapás”.  Egy eltolódást hozott létre, amelyet felhasználhatunk teremtéseinkben.

2011. március-április. Két hónapon belül egyensúlyba kerülnek az energiák.

2012-vel kapcsolatban. Továbbra is lesz félelem, félelembiznisz.

De a kritikus tömegtudat elcsúszott a szeretet felé, mi döntünk, hogyan éljük meg a változásokat, minek adunk energiát. A gondolatok irányításán van a fő hangsúly, nem a negatív gondolatok blokkolásán.

Chilei földrengés megváltoztatta a Föld forgástengelyét, 16-fokosról eltolódott megváltoztat mindent: munkahely, lakóhely, kapcsolatok., társ feszültségek (Indigó lázadások)

Megváltozott a Föld magnetoszférája, amely messze belenyúlik az univerzumba.

A mágneses mező ostoros mozgása. Utolsó csapások egyike, majd nyugodtabb lesz.

Az utolsó ostora ezt az energiát kerülésének normál helyzetben fog történni az elkövetkező két hónapban(2011. márc-ápr)

LW:2011.02

Miközben ti a kerítés mögé állva végignézitek, ahogy a hatalom mérge, végigsöpör az egész Földön, miközben végignézitek az Európai vezetők politikaimeggyilkolását a nagyon is közeli jövőben, miközben látjátok a nagy Földi változásokat, azokat a földrengéseket, amiket már jó régen megjósoltak, mert ezek be fognak következni Shaumbra a saját szemetek láttára, értsétek meg, hogy mindez a hatalom elvesztéséről szól.

Ez nem azért van, mert az emberek gonoszak lennének. Az emberek, az emberek jók. Az embereknek van szívük. Az emberek tele vannak szeretettel és reménnyel, de egy kevesen megpróbálták ez elvenni tőlük, és ez többé már nem működhet. Egy kevesen megpróbálják visszatartani ezt az új tudatosságba való átmenetet, ahol a hatalom nem kívánatos, ahol a hatalomra semmi szükség.

Megpróbálnak ehhez ragaszkodni, és ez lesz az ő vesztük.

Lázadások lesznek az utcákon, városok állnak majd lángokban. Látni, fogjátok, hogy az emberek megbetegszenek majd olyan betegségekben, amik sokkal gyorsabban terjednek annál, semmint hogy a modern orvostudomány lépést tudna tartani velük. Látni fogtok sötét napokat, és ez nem a világ végét jelenti.

Itt az ideje, hogy azok legyetek, Akik Vagytok

TÓBIÁS ANYAGOK: VISSZATÉRÉS SOROZAT:
3. SHOUD : Búcsú a hatalomtól
.

Adamus Saint-Germain közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Elhangzott a Bíbor Körben, 2008. október 4-én

www.crimsoncircle.com, www.shaumbra.wire.hu


2010. FEBRUÁR 28 – Telihold – A Narancs Sugár Energiája

Február 28. 10 MILLIÓSZOROS NAP :DHARMACSAKRÁS NAPOK


2010. FEBRUÁR VÉGE: Fo(r)malhaut – Maat Híjjás/Mátyás (Hívás)

Jeget tör a lefagyasztott emlékezésben.

Emlékeztet, hogy minden ami van, az Szeretetből van, és ha úgy veszed föl magadba, magad is a szeretet fényoszlopává válsz.

Fényes Szerencse csillaga a világnak felragyog.

Feb. 22.-március 1.: Kívánj bármit, azonnal megkapod.

Módosítás dátuma: 2011. május 13. péntek, 15:33
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!