IDŐVONAL 2010. MÁJUS-JÚLIUS KÖZEPE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. május 06. péntek, 14:37

IDŐVONAL 2010. MÁJUS-JÚLIUS KÖZEPE

2. HARMONIKUS KONVERGENCIA/EGYSÉG ÜNNEPE

ARANY BÉKE AKTIVÁLÁS A FÖLD VÍZFORRÁSAIBA

FELEMELKEDETT MESTEREK FIZIKAI TESTBEN VISSZATÉRNEK A FÖLDRE

BOLYGÓ FELSORAKOZÁS

OM KAPUJA NYÁRI NAPFORDULÓ

JÚLIUS 11 – ÚJHOLD – TELJES NAPFOGYATKOZÁS


2010. MÁJUS

MÁTÉ ÜZENETE 2010. MÁJUS 19.

A Föld kilépése a harmadik sűrűség sötétségéből, sokkal korábban meg fog történni, mint két és félév, mint 2012, amit a (spirituális) naptár előre jelez.

Ahogy közelítünk 2012 felé, saját bőrünkön fogjuk megtapasztalni, azt, hogy az időben a múlt, a jelen és a jövő elkezd egy pontba közelíteni, az egyidejűségbe, különböző energiasíkokba..

A Ti Áldott Anyaföldetek a legjobb úton halad a Felemelkedési útján, erről biztosíthatunk bennetek, de arról fogalmunk sincs, hogy ki fogja választani, azt hogy meglássa ezt a fényt, és, ki akik nem. A fény beáramlása a Földre spirituális tisztaságot hoz majd és jelentős változásokat minden sejtetekben, amelyek a szén alapúból kristályosabb formákba váltanak, lehetővé teszik, hogy testünk hordani tudja majd az Aranykor vibrációs fényét. Azok, akik a fényt választják, azok a Földdel kapcsolódnak majd, akik nem azok egy másik világba kerülnek, ahol megannyi tanulmányaik elvégzése során lehetőségük lesz felfedezni, meglátni a fényt.

AMIKOR A FÉNY HÍRNÖKEI ÁTADNAK VALAMI ÜZENETET, HÍRT NEKED, biztonsággal, MINT PÉLDÁUL AZ ARANYKORBA LÉPÉS ADVENTJÉRŐL AZ AZÉRT VAN, MERT AZ MÁR LÉTEZIK AZ IDŐTLENSÉG JELENÉNEK FOLYAMATÁBAN. És lélek szinten ti tudtok erről, DE NEM TUDTOK TUDATOSAN EMLÉKEZNI RÁ, nem tudod felfogni történő eseményként, hogy a Föld kilép a harmadik és negyedik sűrűségből, példátlanul gyorsan áthalad ezeken és továbbfolytatódik az ötödikbe, mert a lineáris idő még mindig folyamatban van, s vele csak akkor tudnád érzékelni, ha megtörtént, befejeződött már ebben valami. És hogy ez folyamatban van azt még csak kevesen, érzékelik a világ népességeiből, akik megértik, hogy minden régi utat szétbomlasztó megmozdulás mögött a Föld szédületes gyorsasággal bekövetkező változása van, és ez pedig a Föld átmenete egy dicsőséges új korszakba.

Az átalakulás energiájának esszenciája mindenki számára a kozmoszból érkezik, lényege a minden létező oszthatatlan tudat, az én Vagyok A Teremtés Teremtője, Társteremtője, és ez semleges energia.

Mi nyilvánítjuk meg az energiát pozitív vagy negatív töltéssel, vagyis azzal hogy fényt vagy sötétséget csatolunk hozzá, és ez alakítja folyamatosan az egyéni és kollektív gondolatokat, érzéseket és cselekedeteket. Éppen ezért javasoltuk azt annyiszor, hogy arra összpontosítsatok, hogy mit kívántok a világnak tenni, és elérni az életben és, és nem azt, hogy mit nem kívántok, mit nem akartok, elérni és megtenni.

(www.fenyegyseg.netii.net)

http://www.awakening-healing.com/A-HNewsLetters/2010/Matthews_Messages_SW_061910.htm

2010. MÁJUS 4.

„AMIKOR A VIHAR ELVONUL, FELRAGYOG A NAP…”

Sohin, Saint Germain, Ashtar, Jeshua az Alfa Anyahajóról

2010. május 4.

Kris-Won-on keresztül

http://alphaspaceshipenglish.blogspot.com/

SAINT GERMAIN:

A Földanya elkezdte módosítani forgási tengelyét, hogy egyre egyenesebbé váljon, és már nem elhajlóvá, mint ameddig ezt tapasztaltátok.

Ezeket a változásokat, finoman, lassan és összehangoltan kell megtennie, mert különben hatalmas földrengések jönnének létre, amelyek végzetesek lehetnek a Föld számos helyén, mind az emberiségre, mind az állat- és növényvilágra nézve, de így is elkerülhetetlen, hogy további földmozgások, áradások bekövetkezzenek szerte a világotokban. Félelem nélkül és bizalommal kell felkészülnötök ezekre az eseményekre, és ha bármi is történik, érezzétek azt, hogy az előttetek álló változások nagyon is szükségesek.

Ne aggódjatok, és tudjátok, soha nem vagytok egyedül, és ehhez tartsátok magatokat. Mi légióinkkal kísérünk, vigyázunk bennetek, a fény testvérek légióival, akiktől bátorítást, bíztatást kaphattok mindig, hogy kezelni tudjátok ezeket a jelentős változásokat, amelyek előtt álltok. Legyen benne hitetek és reményeitek, hogy ezekből a legjobb dolgok fognak származni javatokra.

Amikor a vihar elvonul, felragyog a nap, még nagyobb erővel és fénnyel teltebben, mint valaha is volt.

Most hátrébb lépek, mert egy másik testvérem kíván néhány szót szólni hozzátok!!!

ASHTAR SHERAN:

Szeretetemmel és fényemmel betakarva ölelek a Föld bolygón élő minden fivéremet és nővéremet, és azt mondom bátorítóan néktek, hogy történjen bármi is, de semmi sem történhet olyan, amitől félnetek kellene. Mi mindig mellettetek leszünk, mert azok, akik önzetlen életük tudatosságában élnek, akár védtelennek is érzik magukat, azok megóvatnak a többi testvéreik által, még akkor is, amikor rendkívüli szerkezeti átalakítás megy végbe a bolygó fontosabb pontjain.

Minden egyes ember, aki spirituális útjára lépett az kapcsolatba került velünk a központi élő számítógépünkön keresztül, és ha veszélyes helyzetbe kerül, mi azonnal segítőkészen reagálunk arra, és őt biztonságos helyre irányítjuk, hogy sértetlen maradhasson. Még akkor is ha tudjátok, hogy rendkívüli változások következnek be a bolygón, akkor sem történhet veletek semmi rossz, mert figyelmemmel kísérnek benneteket a technikai berendezéseink, és védelemmel látnak el bennetek. Nemsokára, amikor elérkezik az a nap, meg fogjuk mutatni berendezéseinket nektek, hogy hogyan működnek, milyen bámulatra méltóan kifinomultak és hatékonyak.

Ne féljetek semmitől drága barátaink, a mi csapatunk mindenkor figyelemmel kísér mindannyiótokat, bárhol is jártok.

SAMANA/SANANDA/YESHUA/JÉZUS:

Köszönöm neked Kris-Won, hogy e mindenki számára közismert néven szólalhatok meg általad.

ÉN VAGYOK az, az energia, akit FIÚ-ként ismertek, de nem az egyedi fia az Atyának, mert mi mindannyian az ő gyermekei vagyunk, az ő teremtményei. Azzal a lelki ismerettel érkeztem most hozzátok, hogy: ÉN ÉS AZ ATYA EGYE-EK VAGYUNK, ÉS SEMMI KÜLÖNBSÉG NINCS KÖZTE ÉS ÉNKÖZTEM.

Mindenki, aki általam megérkezik ebbe az igazságba, azaz Isteni Igazság Fiává válik, és képes arra, hogy megnyilvánítsa az Isteni Atya, Anya, Fiú szenthármasságának mindegyik harmadát egyben, vagyis a 33-as isteni nézőpontot.

Az Atyai aspektusban, Ő a világok Teremtője, minden kozmosz, amelyben megszámlálhatatlan lények lakoznak. Ő nyilvánul meg a Teremtés Hangján keresztül, mint bennünk élő örök tudatosság.

Az Anyai aspektus, a Megnyilvánult Természet, minden, ami körülvesz bennünket, a bolygó-, a napszintű, a galaktikus-, és kozmikus szinteken. Az Anya az, aki szeretetében tart bennünket, amely Szeretet alapvető, minden erő számára ebben az Univerzumban.

És a Fiú aspektus, akik MI VAGYUNK, ezek a minden kicsik, a tudatossággal bíró lények, akik felismerik, hogy őket az Isteni Akarat megnyilvánulása hozta létre, és majd egyszer mindannyian visszatérünk az Egy Forrásába, oda ahonnan minden származik, minden szeretetből létező, minden jóság és minden fény, a Kozmosz Gyermekeinek nevezett összetett és eltérő formák.

A Jóság, Jóságot szül!!!

Minden erre hangolt lény magához vonzza ezt, a Vonzás Törvénye által.

Ahol ketten vagy többen összegyűlnek a nevemben, akkor én ott vagyok, és rátok árasztom minden áldásomat, rátok lélegzem minden lélegzetemet, hogy a világ mindennapjaiban elfáradt szívetekkel túl tudjatok lépni a problémáitokon. És ezeket én nagyon jól ismerem!!!

Azért jöttem ma közétek, mert szereteteteken keresztül hívtatok engem, azzal a szeretettel, isteni szenvedélyetekkel  hogy szolgáljátok az Isteni Tervet, és erre hajlandóak vagytok bármennyi erőforrást magatokból áldozni, ha az szükséges, hogy megvalósuljon a terv, amely már embrió állapotban van az Új Világ ideájában, és amely nagyon is készül megnyilvánulni, hála mindenkinek, közös erőfeszítéseinknek.

Áldásom Rátok: Ezerszer Ezerszer!!!

2010. MÁJUS 5. 5:5 MÁRIA MAGDOLNA/ M. ELOFF

A mai nap egy jelentős ünnepe az emberiségnek. Ahogy látod meghalni a régi utakat, úgy jelenik meg számodra, dömpingszerűen a világ szépségének felismerése, amely eddig elrejtőzött megsebezve az árnyékodban. És minden szépség visszanyeri és megmutatja neked az életedben a valóságos aspektusait.

(KT:20100505)

2010. MÁJUS 5-6 – ETA AQVARID METEOR ZÁPOR KISUGÁRZÓ PONTJA A VIZÖNTÖ, A HALLEY ÜSTÖKÖSBÖL KIBOCSÁJTVA


2010. MÁJUS 8. – SEDONA ÉS STONHENGE

Május 8. Sedona Vörös szikla szertartás a maja vénekkel együtt:

HATALMAS NAPKITÖRÉSEK VOLTAK A SZERTARTÁS ALATT.

A vének szerint, ez egy következő lépés, hogy megnyilvánuljon az új világ.

A napkitörés hihetetlenül felgyorsítja az átalakulást, és feloszlatja a régi szokásrendet, azokat amelyekre már nincs szükségünk, s új dolgok jelennek meg az életünkben.

Május 8. Stonhenge: egy gabonakör jelent meg az este, két spirálalakzattal a közepében.

Új energiaimpulzusok érkeztek, és megerősítik a jövőképünket.

Az impulzusokat a fizikai testnek még szoknia kell.
A mostani energiaáradás mellékzöngéi: fizikai kimerültség, fáradtságérzet, szokatlan álmok, hányinger, mély bánatérzés, fülproblémák, látászavarok és a nyelv kiszáradása, térben és időben támolygás és az időérzék elvesztése.

De minden értünk van.

(Aluna Joy Ya’xin: CROP CIRCLE AND VISION CONFIRM THJAT TEHE DIMENSIONS ARE MERGING)

www.lightworkers.org/channeling106344

2010. MÁJUS 14 – ÚJHOLD


2010.05.25.-MISSION BLUE SHIELD-RAPHIEM

spirituális erőt, technológiát, gyakorlati lehetőségeket hoz be az életünkbe

Az Uránusz 2010 MÁJUS VÉGÉN a Kosba lép és ti és társadalmaitok korlátlan hatalmat kaptok, hogy megteremtsétek valóságaitokat a planetáris elméhez kapcsolódva, míg a Chiron újra együtt lesz a Neptunusszal, még több spirituális gyógyító hullámot kibocsátva.

Az Uránusz Kosba lépésével 2010 májusában, az átalakulás összes korlátozásai felszabadulnak.


2010. MÁJUS URÁNUSZ A KOSBAN

Amikor Uránusz a Kosba érkezik, néhány rövid hét alatt ,olyan események fordulnak elő, amelyek feltárják  a pénzügyi és kulturális átalakulások lényegét, amelyek meghatározzák jövőnket. Valami új jön elő, amely meghatározása lehetővé teszi, hogy igazodunk az új utakhoz. Uránusz határozott, áradó és impulzív, és minden 84 év arra kényszeríti a világunkat, hogy változtassunk rajta és magunkon, rögeszméinken, földhözragadtságunkon.. Végtére is, jelentős a Szaturnusz, Jupiter, és a Neptunusz átutazása is, része ennek a bolond drámának, és úgy tűnik, hogy spirálisan kikerülünk minden kontroll az ellenőrzés alól. Támogatott, Új és tisztán járható, utak vezetnek ezután a Föld varázslatos átalakulásához.


2010. MÁJUS 27 -  TELIHOLD – AZ ARANY SUGÁR ENERGIÁJA

MÁJUS 27. 10 MILLIÓSZOROS NAP- DHARMACSAKRA NAP

2010.MÁJUS 27. - NYILAS TELIHOLD

A Spirituális Bölcsességről, az egyesítésről, a szellem és az anyag együttrezgéséről szóló magasabb frekvenciájú fény.

EGY ENERGIAUGRÁST HOZOTT LÉTRE, AMELY BIZTOSÍTJA A KÖVETKEZŐ ENERGIAHULLÁMOK BEHOZÁSÁT

(MARK/CF:2010.MÁJUS)


2010. MÁJUS 27.

A korábbi Telihold a Nyilasban május 27-én meg néhány folyamatokat indít, amelyek mélyen befolyásolnak bennünk a napenergia áramlásával és a planetáris átalakulás területein.


2010. MÁJUS 27/28.

A 2. Harmonikus Konvergencia/Egység Ünnepe

-                                                        

-                                                         a 2. Harmonikus Konvergencia május 27-én: az első élménye a kozmikus tudatosságnak

a GALAKTIKUS ALVILÁG 6 . ÉJSZAKÁJÁBAN

(Carl Johan Calleman, 2004)

A kozmikus tudatosságunk, magasabb szellemi rezgéstartományba kerülésének döntő időpontja:

a 2. HARMONIKUS KONVERGENCIA/EGYSÉG ÜNNEPE: 2010. MÁJUS 27-28. (a maja tzolkin szerinti: 1 Imix és 2 Ik alatt).

Ez az első alkalom, amikor a Galaktikus Alvilág egyensúlyában állva, érzékelhetjük majd az Egyetemes/Univerzális Alvilág szellemi tudatosságának beáramlását valóságunkba. Mindez felkínálja nekünk egy új emberi faj részesévé válását, korlátlan tudatossággal ruház fel bennünket, mert eljött végre az egyetemes energiákat felvételének az ideje. Ez az időpont egy másfajta módon kapcsolódik majd az Egyetemes Alvilághoz, mint az eredeti Harmonikus Konvergencia, 1987. augusztus 16-17. 1987-ben már láthatóak voltak a Galaktikus Alvilágba kerülésünk előkészületei. Eredetileg ezt a Konvergencia pontot,  Tony Shearer javasolta a  Quetzalcoatl Lord of the Dawn, (Kecekoatl a Hajnal Ura) című könyvébe, a valódi maya kalendárium tanulmányozására alapozva. Sajnos ez az ajánlás, később kikerült a köztudatból, de számunkra igencsak fontos esemény, és most ezt ideje megint felszínre hozni. 2010. Május 27/28-án  (1 Imix and 2 Ik) a poraiból megéledt Főnix egy káoszból egy megvilágosodott világba emel bennünket, és ez egy olyan fajta újjászületés, az Új Jeruzsálem felszínre kerülése, ahol az élet a jelenlét pillanatában van, és ahol nincs verseny és elkülönülés. Az Isten Jósággal teli, és van egyfajta isteni logikája az evolúciónak, amely a maya kalendáriumban megtalálhatóan kódolt, és az is tény, hogy Isten, Élet és Tudatosság ugyanazok a fogalmak.

www.calleman.com

http://lightworkers.org/channeling/106888/harmonic-convergence-ii-may-27-28-2010

(www.fenyegyseg.netii.net)

Micsoda hétvége: május 27-30.

10 milliószoros nap

Wesak ünnepe, Buddha telihold

Magdolna telihold

Uranus a Kosba lép

Metatron: Az Arany Békesség áramlásának lehorgonyzása a Föld meleg és hidegforrásaiba

És a 2. Harmonikus Konvergencia ünnepe

Trictaéder csillagkapu


MÁJUS 28-30 – WESAK- MAGDOLNA NAPJA

ARANY BÉKE ENERGIÁJÁNAK LEHORGONYZÁSA A FÖLD FORRÁSAIBA, VIZEIBE

2010. MÁJUS 29. – WESAK – MAGDOLNA TELIHOLD

ARANY BÉKE AKTIVÁLÁS A FÖLD VÍZFORRÁSAIBA

METATRON ÁLTAL

(megjegyzés a források kapcsolatban vannak a Föld összes meleg és hidegvízű forrásaival, és az aktiváció azonnali kapcsolatba lép a többivel a Földön, bárhol is legyenek azok a Földön, így minden elő vízben az Arany Békesség rezonanciája beleivódik, és továbbadják, felerősítve egymásnak., na meg azoknak, akik isznak belőlük, vagy megfürdenek bennük)

Megjegyzés: Az Arany Béke cirkulció aktiválása: 2010. május  28-30. között lesz megtartva Santa Fe szent hőforrásainál, amely összekapcsolódik azonnal a Föld összes forrás-, és melegvízeivel. Az időpont azért is érdekes, mert Wesak ünnepe idejére esik, valamint Magdolna telihold ideje lesz. A Hold ilyenkor pedig a galaktikus anyaméh (Nyilas) feltétel nélküli, szeplőtlen szeretetében, gondoskodásában fürdik meg, és ezt visszatükrözi áldott Napunkra és azon keresztül is elérkezik minden eleven élő, fizikaiságában itt lévőkhőz.

Fontos azt tudni, hogy a cirkuláció már fenn marad folyamatos áramlásban. Mivel Kárpát-Medence a vízek  istennői birodalmának oltalmába esik, szent kötelességünk e vizek tisztaságára a magunk lehetőségeivel ügyelni!!!)

N.J:

a teljes cikk: fluidemerald.com vagy a fenyegyseg.netii.net  honlapokon megtalálható : Santa Fe az Arany béke örvénye címmel

És így az ARANY – BÉKE egy megújult életerõ ciklusba lép be, és az említett ásványi receptorok önön dimenzionális sűrűsége az adó-vevö katalizátor, ebben a metamorfózisban.  Úgy mint a fény egy spektrumban  létezik,   azt teszi az anyag is.

Az anyagnak  olyan vibrációs rétegei vannak, amelyek ciklikusak lehetlehetnek, és ezek a ciklusok,  a theta- gondolatok által magasabb spektrumokba aktiválhatók.  Ez Most történik, és 2010 májusában tetõzik majd, az általunk Santa Fe-be irányított szertartásokon.

Azomban, azt is méltányolnunk kell, hogy nagyon sokan Creston és Santa Fe térségének lakói közül éveken át, tudatosan vagy tudatlanul, de dolgoztak ezekkel az energiákkal és elõkészítették õket. Természetesen, az ARANY – BÉKE Örvény Átjáró átterjed a New Mexikói Sangre de Cristos Hegyeken keresztül Coloradoba, a párhuzamos hegygerinc, a Crestone Peak (Csúcs) középpontjába.

OJO CALIENTE FORRÁSOK

Az ARANY – BÉKE egyik fõ csomópontja a BÉKE élõ vizeiben található.

A négyes – források OJO Caliente-nél szerepükben egészen egyedülállóak.  Amikor mind a 4 forrás hasznosított, egy nagyon jótékony tisztulás és az aura mezö kiterjedése megy végbe, ami valójában helyre állitja az aura mezõ 13-20-33 áramláskörét, a korlátozó lenyomatok eltávolittatnak, és létre jön az optimális energia áramlás.  Az Energia a lehetõ legmagasabb potenciáljára erõsödik fel.

Ezek nagyban hozzájárulnak az aura mezö makulátlanságának a fenntartásában a BÉKE tér megnövekedett energiáiban.

A beáramló energia képes meggyógyítani a betegségeket és megfiatalítja a fizikai testet.  A vízek élõek, a különleges életerõ, illetve az Akasha hordozói. A források napi 100,000 gallon (454,300 liter azaz 76.875 köbméter) viztöbblettel áradnak,  4 eltérõ héviz (geotermikus) ásványi tavacskában, egy õsi, földalatti vulkáni víztartó-rétegböl {aquifer} ami, természetesen ismert volt az Atlantisziak számára, és a felszín alatti kék testü LeMuriaiak is használják.

Az öslakósok és az elsö Felfedezõk is felismerték e vizek revitalizáló és gyógyító hatását azok számára, akik testüket áztatták a szent élõ vízekben.

A térség felszin alatti civilizációi természetesen, mint már említettük, nagyon is tudatában vannak és meglehetõsen aktivak a források használatában, és persze a fenntartásukban is.

Elmondjuk nektek, hogy Atla-Ra beavatottjai az Aura erõsítésére és szertartásos megtisztulásra használták a forrásokat, mielõtt látogatást tettek a Béke és a Megbékélés Piramisába, amely a mai Mt Trucha hegység közelében volt elhelyezve.

Az ARANY – BÉKE térsége telitve van földalatti alagutakkal meg nyüzsgö élettel.  Ezen a területen belül, az  Atlantiszi kor dicsö és mitikus labirintusai még mindég teljesen mûködöképesek a tér  hyper-dimenzionális berkeiben.  A jóindulatú kék börü lények, meg a Sziriusz A beliek  bázisa e terület alatt van, és természetesen ök is részt vesznek az  ARANY – BÉKE rekonfigurációjában.  Nos, ezért észlelik annyian a ‘hum’ vibrációt Szent Fe, Trucha, Crestone és Ojo melletti vidéken.

A vas források, az arzén tartalmú források, a nátrium források és a lítium források négyesének a kombinációja rendkívül ritka, és hatásukban kölcsönösen kiegészitik egymást.  Nincs még egy ilyen ásványi kombinációjú természetes geo – termál élõ forrás a bolygón. Ezek termál vízek, 85 és 108 F fok (29.44 és 42,22 C fok, a forditó megjegyzése) között, és ez is egy jelentõs tényezõ, mert a hõmérséklet fokozza a felszívódást, fizikailag és éterileg egyaránt.  Ezt, a nagyrabecsülés szellemében kell befogadnotok, tisztelve a hely élõ szellemét, és a vízek élõ szellemét.  Csak miután engedélyt kértetek rá, menjetek be a vizekbe, s akkor is csendben meditálva, nem loccsanással mint egy medencébe vagy a fûrdõhelyen, hanem ünnepélyes megtiszteltetéssel, imádkozva. Kérjed amit kívánsz, ami szükséges a legfelsõbb jóért, mert ténylegesen, a szent keresztség rituális tisztításának az Élõ katedrálisában vagytok.

VÖRÖS VAS FORRÁSOK

A vasban gazdag, termál vas források az az úgynevezett Szent és Isteni Nõi energiák vér eszenciája. Természetesen, a vörös forrás tengelyhangolással egybehangolt a Chalice Well Vörös Forrásokkal a Mt Shasta (Stewart Mineral) az Istennö Vörös Forrásaival’.  Az energiák mágnesesek és a rubin kristály eszenciáját hordozzák.   Gyógyitó hatásuk az immun rendszer megerõsítését valamint a keringési  rendszerekben és a vér áramlásában a mágneses egyensúly gyarapodását segiti. Különösképpen  hatásos a változó koron túl lévö hölgyek aura és hormon egyensúlyának helyreállitásában, de nöi egyensúlyt hoz be a túlságosan maszkulin kifejezödésü férfiak testébe is.

FEHÉR SZÓDA/NÁTRIUMKARBONÁT FORRÁSOK

A nátrium források a kiegyensúlyozott Isteni Férfias energiát képviselik és hordozzák, és összhangban működnek a vörös forrásokkal.   Valójában azt lehet mondani, hogy ök ketten Isteni házasságban vannak, egybeolvasztva a férfi és a nõi aszpektusokat egységes teljességbe. A fehér források iónos jellege nagyon elõnyös az aura lenyomatainak az eltávolitásában, és csökkenti az érzelmi kiegyensúlyozatlanságot.  A nátrium vízek alkalmasak a gyomor betegségek, emésztési zavarok és hormonális kiegyensúlyozatlanság kezelésére is. Tengelyhangolással kapcsolódik Glastonbury Hattyú (Swan) forrásaihoz meg a Mt Shasta  Szilikát Fehér forrásaihoz.

ARZÉN FORRÁSOK

Az arzén víz az Istenkereső egyén mentális testbe kivetitett negatív illetve mérgezõ jellemzõk eltávolításban mûködik hatékonyan. Az arzén fizikailag is nagyon jótékony hatású a bõr elváltozásainak a gyógyításában, mint a sérülések, ekcéma és bõr irritáltság (viszketegség).  Ráadásul, a vízek hosszú távú használata segit a reumatikus, az ízület gyulladásos és csukló gyúlladásos esetekben.  Elektromos tulajdonságai által, mint “kenöanyag” adódik hozzá a fizikai test izomzatához és csontvázához.

LÍTIUM FORRÁSOK

Ez a forrás tengelyhangolással van egybehangolva a  Görögországi Delphoi Lithia vízekkel.  Ezek a vízek nyitják a Harmadik Szemet és növelik az úgynevezett médiumi tudatosságot. A lítium vízek tisztitják és nyitják a szív, a torok és a Harmadik Szem központokat.  A vízek hozzájárulnak, az egyén bennsö jóllétének, derüsségének és nyugalmának a kialakitásában.

A 4 FORRÁS EGYESITETT ÖSSZHATÁSA

Mivel az ásványi anyagok különbözõ mértékben keverednek a  4 tavacska között, használatuk sorrendje a következõ szekvenciákban a leghatékonyabb:  A nõi testben lévöknek a vörös forrásokkal kell kezdeniük, ezt követi a fehér,majd az arzén és a lítiummal fejezödik be. Minimum 30 perc a tanácsolt idö mindegyik tavacskában, és köztük  5 – 15 percnyi száradás a szélben/ napon, mindegyik után.  Ne száritkozzatok törölközővel, inkább hagyjátok, hogy a szél és a nap szárítson meg benneteket, az ásványi anyagok job felszívódása érdekében.  Az ellenkezöje érvényes a férfi testben lévök számára, nekik a fehér (nátrium) tavacskával kell kezdeniük, amit a vörös követ, majd az arzén és végül a lítium. Az összesitett jótékony hatások mind a 12 csakra központ tisztitásában, újra stabilizálásában és egyensúlyba hozásában, valamint a 13-20-33 áramláskör optimális behangolásában nyilvánulnak meg.  Az egyesitett EGÉSZ-SÉG, a férfi – nõi egyensúly is létre jön a víz szertartások alkalmával. A nyugalom, a derü és a kiegyensúlyozottság érzése is elérhetö a fürdõ szertartás által.

Mesterek, ez az eljárás ténylegesen a fizikai a mentális és a spirituális triád mindegykében hoz gyógyulást és megújhódást.  Egy szertartási ciklus is természetesen segíteni fog, mégis azt tanácsoljuk, hogy ismételjétek meg az eljárást kétszer – háromszor naponta, háromtól öt napig tartó idõszakon át az, optimális eredmény érdekében.  És azok számára, akik a fokozott vitalitást és megújhodást keresik, tegyétek ezt rendszeresen, évi 3 – 4 látogatást beiktatva. Az ilyen optimális és ismételt hasznosítása a forrásoknak, megszüntetheti a betegséget, és természetesen meghosszabbíthatja illetve tökéletesébbé teheti a testben létet, fizikailag és spirituálisan egyaránt.  Ezen források rendszeres használata abban is támogatja majd a térség lakóit, hogy könnyebben egységbe egyesitsék a férfi – nöi egyensúlyt, és összhangba kerüljenek a BÉKE olvasztótégelyének finoman heves energiáival.

(METATRON-TYBERRON)


2010. MÁJUS 30 – A TRICTAÉDER CSILLAGKAPU


2010 KÖZEPÉIG- FELEMELKEDETT MESTEREK FIZIKAI TESTBEN VISSZATÉRNEK A FÖLDRE – SZUVERÉN LÉTEZŐK

Felemelkedett mesterek, akik elfogadták saját szuverenitásukat  (SZUVERÉN LÉTEZŐK) kb. 9000 vannak jelenleg, és a mai napig nem volt egy sem aki visszatért volna a Földre fizikai testben.

Először To-Bee Wah ark, azaz Tóbiás az.
A Kvantumugrás (2007.09 18) teszi ezt lehetővé, mert megváltoztatta a spirituális fizikát.

TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ EZ A NAP EGY FELEMELKEDETT MESTER VISSZATÉRÉSE.

2009. Július 25-ig még 2 Felemelkedett mester teszi ezt.
2009. AUGUSZTUS VÉGÉIG: több mint 30 Felemelkedett Mester tér vissza a Földre.

2009. ÉV VÉGÉIG: 120 Felemelkedett Mester születik vissza.

2010 ÉV KÖZEPÉIG: 1516 Felemelkedett Mester testesül meg majd.
Mi tettük lehetővé a szuverén létezők számára a visszatérést.

A FÖLD TUDATOSSÁGPONTJAI LESZNEK ÉS CSATLAKOZBAK A FÉNYHOZÓKHOZ.

(T: 090719: Tóbiás búcsúja)


2010. MÁJUS-JÚNIUS

A Földanya növelni kezdte az aktivitását a felszínén.
A vulkánok elérik a kitörési küszöbeiket és kitörési stádiumaikat a bolygón.

A földrengések fokozódni fognak és fel kell készülnünk újabb nagyobb rengésekre.
a Sötétség különleges, Ancharától örökölt technológiával (időjárástechnológia) zavarja a Földanya felső atmoszféráját, és ez hatással van az alsó rétegeire. A szándékuk ezzel, különféle betegségek elterjesztése, amit régebben nehézfémekkel tettek meg, legyöngíteni a Földanyát.

Az Agarthaiak, (belső Föld) semlegesítik ezeket.

A Sötétség további terve az, hogy megtámadja a Galaktikus Föderáció tengeralatti bázisait, mert ezek vannak legközelebb Agarthához. Mivel ez nem sikerül nekik, hatalmas pánik tör ki köreikben.

Gyorsan ki fog jönni ebből a kavarodásból, és számos gyönyörű technológia lesz átadva, hogy végleg eljussunk a bőség birodalmába.

(GF:20100608)


2010. Júniusi portál: Észre lehet majd venni, hogy ki fejezte be a feladatát, és ha maradni akar, akkor békességben hogyan tud segíteni a másikainknak. Ki fejezte be az önmaga meggyógyítását, és a környezetéét.

Ha befejezted, dőlj hátra és élvezd a világot, és Ő ezt hagyni fogja neked, úgy ahogy Te azt elképzeled.


2010. JÚNIUS 3.

HATALMAS ROBBANÁS TÖRTÉNT CSÜTÖRTÖK ESTE A JUPITEREN

Ismét eltalálta egy kisbolygó vagy üstökösmag a Naprendszer legnagyobb bolygóját. A becsapódó test feltehetőleg néhány száz méter átmérőjű lehetett. 1994-ben és 2009-ben is volt ilyen esemény. A Jupiter "bombázásai" arra utalnak, hogy a Naprendszer nem is annyira nyugodt hely, mint ahogy eddig gondoltuk.2010. JÚNIUS 6.

A JUPITER A KOSBA ÉRKEZIK ÉS A BŐSÉG ÉS ÁLDÁS ÚJ CIKLUSÁT HOZZA LÉTRE.

Átalakulás vibrációja (Jupiter=Ibolya Láng)* és a növekedés személyes és kollektív szinteken, ezt támogatja.

2010. június 6.

Magyarország 5. házában egy fokon belüli együttállás: 2010. június 6. 10 óra (20106610)

Uránusz, Hold, Jupiter

URÁNUSZ A KOSBAN

Megújítás, jelenlét, szellemiség, intuíció, magasabb szempontú látás, a megosztottság feloldása, emberközpontúsága, szociális, testvériség, kiszámíthatatlanság, örök változásban

Fellazít és fellázít a régi bennünket nem szolgáló érték megváltoztatására

függetlenség és szabadság, erő fantázia, nincsenek korlátok, új megismerések, tapasztalások vágya, hirtelen váltások, szeretetéhség, autentikus intelligencia

HOLD A KOSBAN

Hatalmas lelkierő, önbizalom, újrakezdő, újragondoló, gyors változások, élénk érzékvilág, bátor vállalkozó szellem és kezdeményezések, szellemiség

JUPITER A KOSBAN

Sikeresség, ambíció, küldetéstudat, független szellemiség, természet szeretet, kreativítás, szeretet tanítás,

Az Ego az énkép megújítása

Kozmikus Kereszt a négy kardinális jegyben:

ÉN: Jupiter Uránusz Hold

TE: Szaturnusz

ANYA: a belső női minőség: Vénusz, Leszálló Holdcsomó

ATYA: a belső férfiúi minőség: Plútó, Felszálló Holdcsomó

Szaturnusz a Mérlegben tetőzik és a legjobb energiáit adja, és ezzel feloldja a szembenállás nehézségét, és az Én Új kezdeményezései, átalakulása, beleáramlik a kiegyensúlyozot MI-be, miközben a Vénusz begyógyítja a női minőség évezredes sebeit, a Plútó pedig rákényszeríti a férfi energiákat a patriarchális világuk feloldására, az energiabékére, a szent isteni-istennői únióra.


2010. JÚNIUS

SHAUMBRA-ADAMUS/BÍBOR KÖR

El tudnátok képzelni, hogy úgy éljetek, hogy közben tudjátok, hogy ez az egész ki fog alakulni – hogy ez már meg is történt? Tudva azt, hogy tényleg bármit megteremthettek magatoknak, amit csak akartok? El tudjátok képzelni, hogy ne aggódjatok az egészségetek miatt? Hogy ne aggódjatok a halál miatt, és semmi miatt? Ez a bolygó lenyűgöző! Sok más életforma is létezik odakint, sok másik, de azok egyike sem fogható az emberi életformához. Egyik sem vezet el a felemelkedéshez. Egyik sem. Nem létezik ennél intelligensebb, vagy inkább hadd fogalmazzak úgy, hogy bölcsebb életforma. Ó, na persze van odakint néhány intelligens életforma, de ők igazából nem valami bölcsek. Még tanulniuk kell.

Egy energia krízis zajlik most minden értelemben a Földön. Egy energia krízis. Ez azzal az energiával veszi kezdetét, amit a tudat használ, amit az összes energia nagy gyűjtőtartályából hív elő a tudat, te és mások is.

A pszichikus, nem fizikai energia előhívásának régi módja változóban van. Ezért is változik a világ. Láthatjátok ezt a szimbólumokban, azaz az aktuális gyakorlati alkalmazásokban. A világban tulajdonképpen kifogyóban vannak a régi energiás üzemanyag források. És most a nap és a szél energiákkal játszadoznak. De kérlek benneteket, Ne! Azok csak kötések egy tátongó seben. Nem azok a válaszok az emberiség számára. Azok játékszerek. Viccek. Azok elterelések. Sajnálom, de ez van.

A világ egy hatalmas energia krízissel néz most szembe minden lehetséges értelemben. Ez az egész minden az, ami a következő szintre jutást ösztökéli, stimulálja.

Ahogy ezt már a múlt hónapban is említettem, az olaj a fúrótorony felrobbanása következtében bekerül a Golf áramlatba, ami rövid távú környezeti problémákat okozhat, de ami ezt igazából okozza az a tudatosság. Tudatosság – nagy szó. Ezt az a tudatosság okozza, hogy fejezzék be ezeket a talaj fúrásokat, mert nem ez a válasz a jövőre nézve. Az energia mindenhonnan körbevesz bennünket egy semleges állapotban tartózkodva jelenleg, ami elegendő energia a világ leghatalmasabb városainak az áramellátására - és itt van ebben a teremben is, ott van a vízben, a levegőben, a testetekben – de nem kerül hasznosításra. Azt gondolják, hogy ez nem létezik, pedig igen.

Tegyük fel, hogy egy új energiás forrást jövőre, vagy azután, vagy bármikor fel fognak fedezni. Ennek drámai hatása lesz az infrastruktúrára – vissza fogunk térni a struktúrához – az emberek mindennapos életének a struktúrájára. Autók, emberek, akik kazánokat gyártanak, akik az áramot állítják elő, azok az emberek, akik a bányákat bányásszák vagy az olajat szivattyúzzák – ők munka nélkül fognak maradni. Ennek vége. Finito! És ezzel az új energiával nem kell sok ember annak működtetéséhez, mert ez bizonyos értelemben dolgozik magától. És nagyon hatékony, elképesztően ütős! Mi van akkor, ha rossz kezekbe kerül?

Tehát mindezek a dolgok feljönnek. Igen, az Új Energia fogalma elképesztően hangzik. El fogjuk hozni az Új Energiát a Földre, de értsétek meg, hogy mi áll ezzel szemben. Értsétek meg ennek a horderejét, használatát – és ti ezt megértitek, mivel már keresztülmentetek ezen – a saját Új Energiátok használatán, a destruktív- leépítő változási folyamat során.

Menjünk bele a potenciálokba, hiszen ott most csak felfedezzük a potenciálokat! Ami az érdekes a potenciálok kapcsán, hogy nagyon hasonlatosak a léggömbökhöz! (utal a Shoud előtti bevezető részben elhangzottakra)

Mindvégig ott voltak, csak az emberek nem látták őket. Nem voltak elrejtve, mindössze láthatatlanok voltak, mivel korlátolt tudatossággal nem fogod meglátni a valódi potenciálokat. De ez a csoport gyönyörűséges tudatossággal rendelkezik, és megtanultatok már érezni, és megtanultátok azt is, hogyan lépjetek túl a mentális gondolaton. A mentális gondolat attól még mindig fontos, de megtanultátok, hogy létezik azon túl valami más.

Akkor most induljunk el erre az utazásra ezen a helyen. Az összes potenciál körbevesz most minket.

Namost, a potencializálás – ezt a szót én találtam ki – a potencializálás egy művészet. (Linda ír) Nem tudomány. Ez valami olyan, ami gyakorlatot, fortélyt, bizalmat és együttérzést igényel, mert a valódi potencializálás során túl lépsz az elméden. Nem gondolkodsz az Új Energián. Nem próbálod látni az Új Energiát. Hanem megtapasztalod azt. Érzed azt. Engeded, hogy megbizseregtesse a szívedet. Érzed, ahogy az rezeg vagy kiterjed a testedben. Van, hogy egy érzelem is társul hozzá, de ez nem egy gondolat. Nem próbálod azt kielemezni. Nem próbálunk itt elemezgetni. Milyen érzés az Új Energia?

Lehunyhatod a szemed – vagy nem. Nekem mindig segít, ha egy kicsit dúdolok magamban, amikor potencializálok. Poten…..mi a…! (nevetés, ahogy Linda betűzi a szót) Már azt hittem rossz vagyok a szavak alkotásában! Szeretek dúdolni, miközben potencializálok. (a közönség is elkezd „dúdolni”) Abban segít, hogy érezzek, és ne gondolkozzam.

Ha közben gondolkodtok, akkor az azt jelenti, hogy nem potencializáltok. Amennyiben éreztek, akkor vonzotok. Megszólítjátok ezt a potenciált. Kihozzátok a szunnyadó állapotából. Kihozzátok a pihenésből, az alvásból, ahol eddig volt.

(szünet)

Ez a bolygó most készen áll erre az Új Energiára. 20, 50 évvel ezelőtt még nem állt erre készen. Tehát itt van a vágynak és a szükségnek ez a gyönyörűséges kombinációja, és van nektek egy csodálatos potencializátorotok – aki te vagy – és aki beleérezhet a potenciálokba. És amikor ezt teszed – apropó, ó, vehetsz egy mély lélegzetet, és lazulj el egy pillanatra – mert véleményem szerint ez a Vonzás Törvényének a valódi jelentése. És nem az, amikor gondolkozol valamiről intellektuálisan és mentálisan akarod annak megtörténtét kierőltetni. Ez az érzéséről szól. Az érzés az, ami kiengedi azt ebből a hosszú hibernációból, vagy legalábbis a semleges állapotából, és most már vonzódik hozzád és a személyes életedhez. Most már vonzódik, egyre közelebb kerül a Földhöz, közelebb kerül ahhoz, hogy választott valósággá váljon. Közel jön hozzád, hogy veled legyen.

Olyasmi ez tudjátok, mint egy mag. Egy mag – mint amikor virágokat vagy némi zöldséget akarsz ültetni – egy apró kis magocska ez egy csomagban, és a mag csak vár és vár. Semleges állapotban van, ezért csak várakozik. Hát a potenciálok is ilyenek. Mint a magok – láthatatlan magok – amik csak arra várnak, hogy elültesd őket. Tudat és választás által kerülnek elültetésre, és arra várnak, hogy bejöhessenek ebbe a valóságba és virágba borulhassanak – és most pont ezt tettétek.

Amennyiben elkezdesz ezen gondolkodni, fel akarod azt építeni az elmédben, akkor nem potencializálsz. Amennyiben gondolkozol róla, annak is van egy bizonyos mértékű sikere, de nem túl sok. Amikor érzel, na akkor abszolút bevonzod azokat a potenciálokat az életedbe.

Csak hogy tudassam veletek, hogy merrefelé tartunk, egyre többet fogunk tenni ebből a dologból minden találkozónk, összejövetelünk alkalmával, és addig is ti magatok is megtehetitek ezt magatokért. Visszanézel – azt fogod tenni egy pillanat múlva, visszanézel – a beteljesedés, a felemelkedés, a teljesség, a megvilágosodás pontodról. Visszanézel magadra és azt kérdezed: - „Milyen potenciálokat akarok behozni az életembe? Mit akarok kezdeni az életemmel?” – Többé már nem szorulsz rá a tömegtudat kegyelmére. A saját Éned Vagy.

És drága barátaim, szeretném elmondani, mindenféle „de”, „ha” nélkül, hogy minden tökéletesen rendben van a Teremtés egészében, és te magad vagy az, aki megválasztod a teremtésedet.

ADAMUS: A test képes gondot viselni magára. Minél többet javítgatod, barkácsolgatod, minél többet aggódsz miatta, az csak automatikusan reagál rád. Mondd ezt: -„Drága testem, jelenleg ezen a fontos megnyíláson, virágba boruláson, megvilágosodáson megyek keresztül. Megtennéd kérlek, hogy egyszerűen csak gondot viselsz saját magadra?”

A tested képes-e kezelni az DNS újrahuzalozását, a szerveket, a vért és a sejteket és minden egyebet is, ami keresztülmegy ezen a változási folyamaton?

Ez tőled függ. Ez csak és kizárólag rajtad áll. Ezt te döntöd el. Mondhatod ezt: „Drága test, drága elme, tudod, hogyan hozd magad egyensúlyba. Ez beléd lett építve. Tudod, hogyan állítsd helyre magad! Akkor most már csináld!” Legyél ennyire határozott! Ne azt mondd: -„Ó test….(nyafogva) Aztán meg nehogy azt mondd, hogy….

Vannak gyermekeitek, partnereitek, emberek, akikkel már hosszú ideje együtt vagytok – és mi van akkor, ha ez azt jelenti, hogy nem lesztek ott a számukra, vagy ők nem lesznek ott nektek? Ez egy óriási, sőt talán az első számú elterelés ezen a ponton. Hatalmas. És ez bár becsülendő, de ezzel nem becsülöd meg magad. Érted, talán számukra becsülendő, de valójában ezzel nem becsülöd meg saját magad.

Lényegében nem ők teremtik, írják a forgatókönyvet. Hanem te, amikor azt kérdezed: „Igen, de ha én felemelkedem, fel fognak ők is valaha emelkedni? Vagy még 1000 létidőt le fognak élni ehhez? Ki lesz ott mellettük? Csináljuk meg együtt, vagy inkább egyáltalán ne is csináljuk meg.”

Ez a te választásod. Abszolút a te választásod, de szeretném, ha egy pillanatra megállnál, és megnéznél valamit, és nem csak ezt az egy potenciált látnád. Mert mi van akkor, mi van akkor, ha te teljesen tudatossá válsz? Milyen hatással lenne ez rájuk valójában? Mik azok az egyéb potenciálok – amit a fényeddel rájuk ragyoghatsz? Hogy esetleg némi szolgálatot láthatsz el számukra azzal, hogy segíts nekik meglátni azt, hogy kik is ők valójában? Talán azzal, hogy Szabvánnyá válsz számukra. Példává. És talán – és most ezen elmélkedj el egy kicsit – talán van köztetek valami régi megállapodás arra vonatkozóan, hogy te csinálod meg először, és ők ebben támogatni fognak téged. Hogy te csinálod meg elsőként, és Szabvány leszel a számukra. Hogy te csinálod meg elsőként, és ők majd gondot viselnek a rutin dolgokra. Talán, de csak talán.

az egyik legnagyobb elterelés egy vicces típusú spirituális arrogancia és erről bőven és jól tudok beszélni. (némi nevetés) Ez a te saját spiritualitásod. Annyira magaddal vagy elfoglalva, mert ez tényleg jó érzés, és mert annyit tanultál. De ezzel lényegében csak felpumpálod a régi spirituális értékeidet, ahelyett, hogy leépítenéd, lebontanád azokat. Ezzel valójában csak egy terelőútra tévedsz, és egyszeriben guruvá válsz, a bölcs szentté. És tudjátok, tényleg jó ebben a pozícióban tetszelegni. Ez fensőbbséges, és ettől másoktól különbnek érzed magad. És ez egy valóságos tapasztalás, de hajlamosak vagytok itt maradni ebben a zónában, mivel szeretitek ezt a szerepet eljátszani másoknak. Olyan vagy, mintha az újonnan megtalált spiritualitásod lennél. Miért is mennél tovább, amikor már meg van a tortácskád, miért is engednéd azt el?

ez a végső szakasz, amin az ember keresztül megy – ahol a filozófia többé már semmit sem jelent. Az egész egy lósz*r. Váratlanul rádöbbensz, hogy a spiritualitás nagy része mennyire hamis. Hogy mennyire olyan volt, mint a légypapír, jól odaragasztott téged. Ez egyféle értelemben bámulatos volt, és hogy ez mekkora szemét is valójában. Tényleg az. Nem kezdesz egy embernek az együttérzésről, és az általa járt útról beszélni, amikor éppen teljesen magába van zuhanva, össze van esve. Azt mondod nekik, hogy minden rendben lesz. Minden más csak egy rakás szemét. Később majd rátérhetsz erre is, és elmagyarázhatod ezt számukra intellektuálistól mentes fogalmakkal.

(10. SHOUD: „Az ébredési zóna – 2. Rész  ” – Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában. Elhangzott a Bíbor Körben, 2010. június 5-én )

www.crimsoncircle.com

www.shaumbra.wire.hu


2010. JÚNIUS 8. JUPITER, URÁNUSZ TALÁLKOZÁSA A KOSBAN

Június 8-án utolérte a Kosban a Jupiter az az Uránuszt, ami azt jelzi, nagy fordulópontok következnek be a pénzügyi struktúrákban és az általános jólétben.. Meg kell vizsgálni az Uránusz behatolását a Kosba, ami inspirálhat nagyszerű és innovatív intézkedéseket, vagy csak a padlórakerülést és meggondolatlan intézkedéseket. Nem számít, melyik úton haladsz mert bármelyiken már az emberek szabadon kifejezhetik önmagukat


2010. JÚNIUS 12 – ÚJHOLD – 12-14 LYRID METEOR ZÁPOR


2010. JÚNIUS 12-13.

Újhold az Ikrekben

(lásd még kozmikus keresztelő)*

A Szent női és férfi energiák egységbeformálódása


2010. JÚNIUS 13 – BOLYGÓ FELSORAKOZÁS

Júniusban és júliusban történö bolygó mozgások és felsorakozások megértése: 2010 június 13-án az Uránusz, a Jupiter és a Merkúr a Nap egyik oldalán sorakoznak fel, míg a Vénusz, a Mars és a Szaturnusz pedig a másik oldalán sorakoznak majd fel.  A Föld pedig merőleges lesz a Nappal.

Ez egy nagyon jelentős bolygó alakzattal párosul, pontos aspektusként július 4-ik hetében.  A négyszöges felsorakozása a holdnak és öt bolygónak, más jelentős tényezőkkel a nehéz aspektusban, a kollektív tudatosság átalakulási krízisének drámai kijátszására utal bolygó szinten.  Nem egy könnyű nyár lesz, mégis sok minden elengedésre kerülhet és az első lépések megtehetők a globális konfliktus megoldására makro szinten.  Ugyanakkor a dráma némileg átirányul a Teljes Napfogyatkozás által július 11-én, ami egy kis haladékot ad majd.

2010. JÚNIUS 13-ÁN

KIEGYENSÚLYOZÓ PLANETÁRIS KERESZTELŐ ÜNNEP KEZDŐDIK EL

Vízszintes tengelyen a bal oldalon: Uránusz, Jupiter, Merkúr, míg a jobb oldalon a Nap Vénusz, Mars és Szaturnusz sorakozik fel, és függőlegesen de a fókuszba a Föld kerül. HÉTSZERES ÁLDÁST KAP A FÖLD, amely hatásában egy kisebb kvantumugrással is felér.

Ez az esemény az 1987-es Harmonikus Konvergencia, galaktikus megújítása lesz.

A június hónapban, számos jelentős planetáris kiigazítás tapasztalható meg, amely nagyon erős, és valószínűleg óriási változásokat hoz a Földre, és úgy is fogja mindezeket megélni. Ezek az új evolúciós élmények hasonlatosak a kukta főzőedény túlfeszültségéhez, mint amikor a szelepen keresztül kiszabadul a túlzsúfolt régi és elelegyedik az újjal.
Asztrológiai kifejezéssel élve, Június 13-án a bolygók összerendeződnek és egy Nagy Kozmikus Keresztet kezdetek el formálni a zodiákusban, akkor kezdődnek el az összehangolódások. És ez a jelenség még fokozódni fog júliusban és erősen érezhető hatással lesznek ránk nézve. Június 21-én a Napforduló és 26-án a részleges holdfogyatkozás már önmagában is két jelentős pillanat. Július 11.-én egy kardinális T Sarok és a 21.-i Napforduló felidézi a megelőző Új Évek energiáit, majd megnyitja az oroszlán kaput Július 26-án.

Augusztus egy Nagy Kardinális kereszttel nyit, és ennek csúcspontja a 101010 csillagkapu lesz, amikor újjászületünk majd egy teljesen új szintre.

Érezhetjük majd ezeket a bolygó eltolódásokat életünkben. Érezhetjük magunkat kiegyensúlyozottnak és boldognak, majd hirtelen fáradtságtól kimerültnek. Alvási zavarok, dolgok elfelejtése, vagy mintha az idő száguldana, és nem tudjuk megtenni rajta mindazt amit szeretnénk, nem érünk rá pihenni és élvezni az életet az idő hiányában. Ezek az Időkülönbségek (Mihály Ark hívja ezt így utalva a lineáris és a folyékony idő közötti különbségre) sokakat megviselnek, mert az idő természetesen nem lineáris, hanem rugalmas, hajlékony a Nooszféra holografikus és kvantum tényezője. Nooszféra, ez a szó leírja azt, hogy az Ötödik Dimenziós Új Föld, alapvetően egy összekapcsolt rendszer alapuló információcsere módján létezik. És ez nemsokára itt lesz: akik látták az Avatárt azoknak bevillan Pandora és az őserdő viszonya. Kölcsönös viszony, és biológiai együttműködés, hálózati kapcsolat alapja az Isten Élet esszenciájának energiáramlásának.

(The Upcoming Powerful Alignments and the Shift from "I" to "Us

Celia Fenn )


2010.JÚNIUS 19-23,

OM KAPUJA NYÁRI NAPFORDULÓ/METATRON/TYBERRON

Mesterek, a 2010. június 21-ei Napforduló egy hihetetlen átjáró, és ezt a Napfordulót az "OM Kapujának" is nevezhetjük. Ebben az időpontban a Fény Kozmikus Tanácsa és a felemelkedett mesterek találkozni fognak a Shasta hegy multidimenzionális éterikus portáljánál és szigetként körbeveszik az áhított atlantiszi OM Mesterkristályt, ami a Shasta hegy alatt található. Szeretett Saint Germain-ünk lesz a napforduló idején a Fény Kozmikus Tanácsával és a Szíriuszi-Plejádi Szövetséggel együtt ennek a különleges portál nyitásnak a házigazdája.

A Fény Kozmikus Tanácsa a Shasta hegy belsejében gyűlik össze június 19-étől 23-áig. Sainte Germaine és a hőn várt Tanács fogják létrehozni és megerősíteni az OM FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET frekvenciáját, ami továbbadásra kerül - a Multidimenzionalitás OM Mesterkristálya közreműködésével - a bolygó összes erőpontja számára.

Ez az energia a remény és a bátorság szent és nagy hatású jelzőfénye az emberiség és a Föld számára.

http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1132368


2010. JÚNIUS 21 – NYÁRI NAPFORDULÓ


Planetáris Egyensúly, Planetáris Új Év

Amely előkészíti a Június 26.-i Oroszlánkapu megnyílását


2010. NYARA

A FÖLD TEKTONIKUS MOZGÁSA, VULKÁNKITÖRÉSEK, ÁRADÁSOK TOVÁBB FOLYTATÓDNAK aktiválódnak egy emelkedő skálán, és ezek szükséges változások, amiknek meg kell történniük. A bolygón mindenütt hatalmas magmafeltörések tapasztalhatóak. A tektonikus lemezek mozgása hasonlóképpen növekszenek.

(GF:2010.06.02)


2010. JÚNIUS 26 – TELIHOLD – A KÉK FÉNY ENERGIÁJA– HOLDFOGYATKOZÁS


Telihold és részleges Holdfogyatkozás

Hold összehangolódás a Földet felkészíti a 2011-ben megérkező új fényáradatra, valamint a Földháló (Rács) magasabb rezgésébe viszi július végére (Szíriuszi napforduló és Oroszlán kapu) és augusztus elejére (8:8, 8:18, 8:20-21 energiaportálok)

A július 26.-i Telihold/Holdfogyatkozás felhangolj, kiegyensúlyoz a szívvel való kifejezéseinkbe, amely teljes rezgésébe, majd a 10:10:10, 11:11, 12:12 (időportálokon, fraktálokon) érkezik meg majd, de az év egyik legerősebb átalakítása, és megújítása: 2010.október 10.-én történik meg majd.

A Június 26-ai holdfogyatkozás a 8-as energiarezgést hordozza. Ahogy fent úgy lent, és ahogy lent úgy fent is. A rezgés beállítja a végtelenség portálját arra hogy készen vagyunk az időtlenségbe belépni, és megszünteti majd az összes korlátozást, és minden ami szükséges az hozzáférhetővé válik. Ez a helyzet akár arra is ösztönözhet bennünk, hogy repüljünk el a Holdra, álljunk meg pihenni a Tejúton, majd jöjjünk ide vissza. Tiszta szellemi energia áramlik egy kristálytiszta forrásból, amely segít emlékeztetni bennünket arra, hogy milyen isteni örökséget ígért nekünk egykor a Szent Teremtőnk. Kifordít bennünket a földi korlátozásainkból, és elindít előre, felfelé a bőség egy biztonságos helyére.

Gillian MacBeth-Louthan - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


2010. JÚLIUS

Az Emelkedés Energiái – Az Arkturuszról

2010. JÚNIUS/JÚLIUS

Júliusban és az elkövetkezendő hónapokban, egyre nagyobb geomágneses eltolódás tapasztalható majd a Földön. Ezeket a felemelő változásokat minden földi halandó meg fogja érezni. Többen úgy döntenek majd, hogy idő előtt elhagyják a bolygót, kilépési pontjaikon, vagy néhányak már felemelkednek az 5. dimenzió frekvenciájára. A mostani folyamat átalakító eseményei mindegyike arról szól, hogy az emberiség tudatossági szintje eléri az 5. dimenzionális valóság szintjét, amiről oly sokan tettek már említést.

Sokan azt kérdezték tőlünk, mikor történik meg ez pontosan, 2012-ben? Azt tudjuk mondani, hogy az időt nem lehet nagyító alá venni (vagyis sok minden tőlünk származó esemény befolyásolja)  de az erre utaló magasabb rezgésű energiák már itt vannak, ezt mutatják, azt, amit tanítanak a természeti népek, és számos ősi kultúra, legismertebb közülük a maja naptár és a 2012-ről szóló próféciájuk.

Kristály választék, 2010 júliusára: földelő kövek/kristályok, mint például: a hematit, fekete borostyánkő, fekete obszidián, gránátkő, krizantém kő, füstkvarc, turmalin.

Araznu / Deb Graves

www.bluerayhealing.com

http://lightworkers.org/channeling/107932/shifting-energies-message-arcturians


2010. 07.07.– OROSZORSZÁG- EGY HATALMAS ARANY LÁNG FOG HORGONYT ERESZTENI

Április 4-én, más szavakkal a negyedik negyedikéjén (4:4) arra kérünk mindannyiótokat, hogy kapcsolódjatok össze a szíveteken, a lelketeken és a szellemeteken keresztül azokkal, akik testükben Egyiptomban lesznek és nem számít, hogy milyen nappali vagy éjszakai időpontban teszitek ezt, mert az energiákat teljes erejükben tartjuk arra a 24 órára.

Amikor előhívjuk az isteni és fizikai bőség mindenható új Smaragd Lángját, mindenki, aki fizikailag jelen lesz Egyiptom földjén, megkapja ezt az aktiválást mind a hét fő csakrájába. Ezek a frekvenciák a világ minden dimenziójához szólnak. Azok közületek, akik fizikailag nem utaznak el Egyiptom országába, ti őrzői lesztek azoknak, akik ezt az inkarnációjukat megelőzően beleegyeztek, hogy ők lesznek az a mechanizmus, amelyik bevonzza majd ezt az energiát. Ki fogjuk terjeszteni ezeket az energiákat Oroszországra is, aminek alkalmából egy hatalmas Arany Láng fog horgonyt ereszteni a hetedik hó hetedikéjén (7:7). És amikor kiterjesztjük az energiákat Törökországra is, akkor egy hihetetlenül szép Platina és Igazgyöngy Láng horgonyozódik le 2010 tizedik hó tizedikéjén (10:10).

Ezt a három lángot, ezeket az új lángokat a Minden Létező mindenható Elohimja hozta létre. St Germain maga adta hozzá ehhez a végső érintéseket, azokat az energiákat, melyek ezeket az átható vibrációkat őrzik, és át fogja nyújtani azoknak, akik arra lettek kijelölve, hogy hordozzák ezeket. A Smaragd Láng a fény, a szeretet és a kreativitás apró hálózatai millióinak a millióit testesíti meg.

Miközben a mindenható és erőteljes Mester Alkimisták jelenlétében álltok, azt kérjük tőletek, hogy nyissátok meg a szíveteket, az elméteket, a lelketeket és a szellemeteket és fogadjátok a szolgálatra hívó hangot, fogadjátok be a társas viszony alapelveinek fényét és terjesszétek ki az energiátokat és a hajlandóságotokat, ha nektek is ez a szándékotok, és egyesítsétek egyetlen hatalmas testté, amely megtestesíti ezeket a hihetetlenül erős új energiákat!

(KT:2010.0222)


2010.07.07 - 17

JÚLIUS 7.

VAN E 7 MÁSODPERCED AZ LENNI AKI VAGY

FÉNY BRAHMANÁI

Tudom, dolgozol, vagy éppen nyaralsz, vagy gyermeke nevelsz, vagy autót vezetsz, vagy éppen autózol...és nem érsz rá, de ráérsz-e 7 másodpercre egyszer az életben MAGADÉRT ÍGY MINDENKIÉRT, mert az Egy szívében minden összekapcsolódik.

Ez a valóság rengeteg ürügyet teremt arra, hogy ne legyél otthon. Otthon magadban.

Egyszer az Életben, csak egyszer ráérsz-e összekapcsolódni minden ami életből, élettel és életért van-nal. Most nem egy programra, globális meditációra, szeretet nagygyűlésre próbálunk hívni, vagy rávenni hogy vegyél részt velünk. Hanem hogy ráérsz e az Életre 7 mp-ig, hiszen életből, életért, életnek vagy, létezel. 7 mp. Ráérés, amikor AZ VAGY AKI VALÓJÁBAN VAGY. A FÖLDI EMBER, AZ ÉTERI LÉNY, AZ ANGYALI EMBER, AZ ISTENI EMBER.

Hallottál-e az exponencialitásról, hallottál-e arról hogy minden mindennel össze van kapcsolva, nem veszik el hiába a ráérésed... Amikor ráérsz magadra, ráérsz az igazságodban lenni, ráérsz embernek, angyalnak, istennek egyszerre lenni, és ez kiteljesít.

Csak és nem elhanyagolhatóan 7 másodperc pár lélegzet, ezen a napon bármikor időzónától, tartózkodási helyedtől függetlenül. Mostban lenni, most nem a napkeltével (az is gyönyörű), vagy napnyugtával, nem akár Hawaiin, vagy akár egy szent helyen, vagy hegyen, vagy folyóban úszva, mindegy? Nem reggel 7:07-kor vagy akár miért nem, vagy a 77-es égi járaton.

Van e olyan sóhajod vagy óhajod, hogy a te szent vágyad, elképzelésed szerint alakulhatna e a világ, hallottál el a bűvös 144.000-ről.

Nem számít mikor, de talán ezen a napon, amikor a világ is oly kész fogadni, és arra is hogy válaszoljon, hogy soha többé ne legyen szembenállás, háborúság, nyomor, megkülönböztetés a földön, a boldogság, öröm, szeretet, bőség csillaga legyen ez a bolygó...oly naivak lennénk, oly romantikusak, azt hiszed, vagy-vagy választhatsz, nem kérünk van egy választási lehetőség, nem határolunk be semmit, semmi ideológia, vagy csoport nevében, az eredendő jóság és békesség nevében szólalunk föl, egy lehetősséggel, ahogy egy felemelekedett, már felemelkedett mesteretek mondta: Adj esélyt a békének, ne mással szembe, másra mutogatva, mást megítélve, hanem arra hogy benned most az van, egy két há....hét másodpercig szerettem, hogy horgonya legyen az új világnak, amelyben te is és ivadékaid élnek és élni fognak...július 7....mondjuk így is a fény 77-es kapuja, hogy szerencseszám e, hogy ez a 3 meg a 4...tudod most ez sem számít, mondjuk így jött ki, egy intuíció ekkor...

A Békesség a Föld új teste. A Békesség, ahogy nevezhetnénk, bár nem ildomos címkézni, az kristály tudatosság egyik alapelve. A Békesség elvileg nem a háborúról szól, de a békétlenség oda vezet. A Békesség magatok elfogadásáról szól Magatokról, hiszen a harc ott kezdődik. A helyi személyiség felvételekor kezdődik el a harc. Ez egy nagyon sűrű vibrációjú világ, és mint ilyen a fizikai testek óhatatlanul surlódnak egymással. A magatokkal való küzdelemben eddig a túlélés dominált, az hogy lenned kell, enned kell, tovább kell vinned a vérvonalat. Az hogy valamilyen családhoz, csoporthoz, néphez tartozol. Arról hogy vannak elvárásaid magaddal szemben, vagy környezetednek, vagy másoknak vannak elvárásai veled szemben, hogy ez meg az, meg ilyen vagy olyan legyél. A túlzó elvárások és megfelelések, felborítják a lélek itt tartózkodó álca részének egyensúlyát. Kiforgatja, frusztrálja, és ellenlépésekre kényszerítő, azaz visszakerül folyamatosan a túlélő és áldozati üzemmódba, és alig teremt, vagy félreteremt, önmaga ellenében teremt, és az életsorsába ezeket a rezgéseket, embereket, szituációkat, hívja be.

Békében lenni önmagaddal, tehát elfogadni önmagadat úgy ahogy vagy az árnyékoddal együtt. Nem a tökéletesség igényével jöttél a Földre, mégha az isteni tökéletesség esszenciája benned is van. A földi tapasztalásokhoz szükség volt az árnyékodra, na nem, azért hogy megrettenj tőle, hanem azért hogy tudjatok választani.

Így köszönti az Én Vagyok az Én Vagyok-odat

Give Peace a Chance
- John Lennon Felemelkedett Krisztusi Mester

Ev'rybody's talkin' 'bout
Bagism, Shagism, Dragism, Madism, Ragism, Tagism
This-ism, that-ism, ism ism ism
All we are saying is give peace a chance
All we are saying is give peace a chance

(C'mon)
Ev'rybody's talkin' 'bout
Minister, Sinister, Banisters and Canisters,
Bishops, Fishops, Rabbis, and Pop Eyes, Bye bye, Bye byes
All we are saying is give peace a chance
All we are saying is give peace a chance

(Let me tell you now)
Ev'rybody's talkin' 'bout
Revolution, Evolution, Masturbation, Flagellation, Regulation,
Integrations, mediations, United Nations, congratulations
All we are saying is give peace a chance
All we are saying is give peace a chance

Ev'rybody's talkin' 'bout
John and Yoko, Timmy Leary, Rosemary,
Tommy Smothers, Bobby Dylan, Tommy Cooper,
Derek Taylor, Norman Mailer, Alan Ginsberg, Hare Krishna
Hare Hare Krishna
All we are saying is give peace a chance
All we are saying is give peace a chance
(Repeat 'til the tape runs out)

Vers és zene egyhelyen:

http://www.absolutelyrics.com/lyrics/view/john_lennon/give_peace_a_chance/


2010. JÚLIUS 11. – TELJES NAPFOGYATKOZÁS

Csendes Óceán déli része, Húsvét – szigetek

2010. - JÚLIUS 11 – ÚJHOLD – TELJES NAPFOGYATKOZÁS

A második fogyatkozás, napfogyatkozás Július 11.-én a 2010-es újjászületésünkről szól a 11 esszenciájáról, az Istennői kegyelemről. Amikor a 11 energiája teljessé válik, akkor lehetőségünk van történetünk teljes megváltoztatására, saját jogú döntéseink szerint. A 11 Csillagkapu mindenki számára megnyitható és eredménye egy pillanat alatt megnyilvánulhat. Ez az emberiség által megvalósuló Krisztusi Teremtés eljövetele. A csillagkapu ajtaja nyílik és zárul, közben az emberiség a kettő között van. Gondolatunkkal 11 másodpercnyi megtartott tudatosságunk teremtésével létrehozható minden elképzelésünk.

A Napfogyatkozás előkészíti a 2010. 12/21-én érkező új időszerkezetünket.

Gillian MacBeth-Louthan - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


2010. JÚLIUS 15. 10 MILLIÓSZOROS NAP – DHARMACSAKRA NAP


2010. JÚLIUS 16. - SZEPTEMBER 12

Fény-háromszög

Mindezeken túl 2010. július 16. és szeptember 12. között egy rendkívül
különleges Fény-háromszög fog létrejönni az égen. Olyan, amelyre talán sok
száz éve nem volt példa, és amely belátható időn belül nem tér vissza.
Négy
lassú mozgású, és ezen belül két messianisztikus bolygó kerül racionalizáló
(kvadrát) és inspiráló (oppozíciós) kapcsolatba egymással, akként, hogy az
Uránusz- Jupiter együttállás miközben már tavasz óta szemben áll a
Szaturnusszal, július közepétől mindhárman együtt (!) kvadrát (azaz teremtő
erejű) fényszögbe kerülnek a Plútóval.
A lényeg: képzeljetek el egy nagy piramist magatok elé, amelynek egyik
talpkövét a Szaturnusz, másik talpkövét az Uránusz-Jupiter együttállás
jelenti, csúcsán pedig a Plútó áll. A piramis-hatás egyben a trigon tüzes,
inspiratív fényszög erejét is elhozza.

Az általuk érintett csillagképek pedig a Halak (érzelmek), a Szűz (munka,
rendezés) és a Nyilas (tudás, hit, isteni törvény, a Fény terjesztése).
Mivel emellett az Uránusz maga levegős minőség, a Plútó pedig a tűz elemét
képviseli, és a Tejúton van, ami a fa eleme, így szépen látszik, hogy a
Fény-háromszögben mind az Öt Elem találkozik: azaz a tűz, a levegő, a víz, a
föld és a fa egyesíti energiáit 2010. nyarán. Mit jelent ez? Azt, hogy Föld
Anya valamennyi "energetikai minősége" beindul most egyszerre. Megtisztul a
Föld! Erőteljesen.
Megtisztulnak a vizek, a levegő, a föld. Hogy milyen folyamatban konkrétan?
Nem tudni. Ahogy majd az emberiség aktuális szellemi állapota megkívánja.

Négy bolygó, három csillagkép, három különféle fényszög energia és az Öt
Elem együttes ereje adódik össze!
Olyan sokrétű át-változási folyamatról van
tehát szó, amely mindenki életében nyomot hagy és kompromisszumok nélkül
kisöpri az értéktelen, tisztátalan, vagy rendezetlen viszonyokat és
helyzeteket. Mindezt azonban a teljes újjászületés, és a minőségi
felemelkedés érdekében teszi! Egy olyan új korszakért, amelynek bár
feltétele a régi, értéktelen lerombolása, de amely egy jóval magasabb szintű
korszakba repít.(Hiszen ahhoz, hogy valami ilyen mélyen megújuljon előtte
valaminek végleg meg kell halnia.)
Az Öt Elem a kvintil varázserő fényszögét kelti nyáron életre, mellyel még a
legnehezebb helyzet is átvarázsolható lesz! A Teremtő gondoskodó keze benne
van ebben is. Hiszen miközben próbatételek és radikális változások sora elé
állít minket júliustól, a varázserőt is a kezünkbe adja, hogy mindezt
pozitívan átminősítsük.

Ráadásul a Plútó, mely a Fény-háromszög csúcsán áll a Tejúton jár. A
radikális átalakulási folyamat a Tejút magas szintű isteni energiái által
támogatott! A minőségi szintemelkedés és a teljes újjászületés tehát a
mozgatórugó, ami a változásokat elindítja, és amelyben az isteni gondoskodás
fokozottan megjelenik.

Szaturnusz Mester közben még mindig a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó
lábánál halad. Így vagy úgy, de mindnyájunk életében megjelenik, hogy addig
nem tudunk elindulni a jövő felé, amíg nem lépünk túl végérvényesen -
tisztán és radikálisan - a múlton. Visszatérő élethelyzeteket kaphatunk,
amiket ezúttal örökre rendeznünk kell.

A Halak csillagképnek köszönhetően a radikális tisztulási folyamatok, melyek
júniustól beindulnak, főleg érzelmi, lelki téren hatnak. Ugyanígy a mindent
elsöprő váratlan fordulatok is főleg érzelmi téren köszönthetnek be.
Emellett a tisztulás és az ezt követő megújulás a spirituális világban is,
valamint minden emberi kapcsolatunkban (család, munka, barátságok, üzleti
élet) megmutatkozik. Attól függően kinek hol van rendeznivalója.

A hosszú évekig tartó folyamat több ciklusban fog lezajlani és
valószínűsíthetően egy sokrétű, mindent átható globális változást készít
elő. Természetesen, aki az első "fordulóban" megoldja a feladatait és
megtisztul minden felesleges tehertől annak a következő átalakulási ciklus
már más jellegű változásokat hoz: például másoknak segíteni a tisztulásban,
az át-rendeződésben, az újjászületésben. Hiszen a halak minősége az önzetlen
segítség üzenete is!

Aki elvégzi a munkáit és képes végleg tovább lépni a múlton (Szűz), aki
felismeri a múlt Örök Értékeit és ezekből merítve el tud indulni előre, aki
aláveti az egész életét a radikális megtisztulásnak, aki tud áldozatot hozni
a fejlődés érdekében, az szinte napról, napra, hétről, hétre és hónapról,
hónapra konkrétan érezni fogja a minőségi szintemelkedést és a csodálatos,
felemelő pozitív változásokat.
(Ilyen hatások lehetnek például az idő minőség megváltozása, a fény-hatások
változása, a harmadik szem kinyílása, és a kvintil varázserő fényszög
aktiválódása, melynek révén mind az ÖT érzékszervünk egyszerre lép
működésbe.)

A jövő felé elindulni elsősorban 2010. októbertől lehet majd, mert a
Szaturnusz ekkor éri el a Szűz csillagkép középső részét,
majd jövőbe lépőt
lábát. Addig még a múlt rendezése vár ránk, valamint, hogy visszataláljunk
Örök Kincseinkhez.

A nyári Fény-háromszögnek, azaz a most drasztikusan beinduló átalakulási
folyamatnak két tartópillére van:

Első tartópillér:
A Jupiter- Uránusz együttállás által a tisztulási folyamatokban az Isteni
Törvény ereje jelenik meg. Kulcsfontosságú lesz az Isten Hit (főleg majd
2012. júliustól, amikor a Jupiter poláris minőségbe lép
), mert a Hit ereje
által tudunk "felfelé" gondolkozni és a szívünket a Teremtő felé tisztán
megnyitni.
Most mindenki rendezze el magában legbelül, hogy is áll a hit kérdésével? Ha
rosszul, hát eljött az ideje, hogy letisztázza hisz -e Istenben? Nem
ködösítek: most nem elég a barátomban hinni, vagy a társamban hinni, vagy a
családomban (persze ezekben is kell). Az Isten Hit a kérdés. És a kulcs.
Mert a Teremtőbe vetett Hit segítségével lehet a radikális változásokat
magas szinten, pozitívan, boldogan megélni és ép lélekkel egy szinttel
feljebb lépni.

Fontos tartópillér lesz a csalással és hazugsággal szemben az Igazság ereje!
Őszinte szó. Őszinte tett. Tiszta helyzetek. (A gazdasági életben is!)
Az átalakulás tartópillére továbbá a Szeretet, a megbocsájtás bölcsessége,
és általában az ősi, tiszta emberi Bölcsesség. (Ami a természet
tiszteletéből fakad.)

Második tartópillér:
A változások másik tartópillérét a Szaturnusz, azaz az Örök Értékek
jelentik. A becsület, a tisztesség, az őszinteség, a család, az anyaság, a
párkapcsolatok szentsége. (Mindaz, ami a mai világból jórészt kiveszett -
sőt ciki lett.)
Továbbá fontos pillér a munka és a rendezés. A dolgaink helyretétele. És
általában a helyretétel ereje. Eljön az ideje, hogy érzelmi téren minden
letisztuljon, és a helyére kerüljön. Mindenki oda ahova való - vagy aki
mellé való. Az értéktelen kapcsolatok egyszerűen "kiesnek" az életünkből és
többet nem találkozunk velük.

A szaturnuszi tartópillér fontos eleme az áldozat! Bereniké hajánál jár a
Nagy Mester. A szintemelkedéshez és a minőségi (életforma)átalakuláshoz most
elengedhetetlen az a tudatosan meghozott áldozat, amely tavaly ősszel már
része volt életünknek. Valami olyan dolgot érdemes beáldozni, ami most
fontosnak tűnik ugyan, de valójában pótolható. Az áldozatot az Örök Értékek,
az Örök Kincs érdekében kell meghozni, azért, hogy ez tovább jöhessen velünk
a következő (eggyel magasabb) életminőségbe.
Minden meghozott áldozat áldássá válik! Most fokozottan a plútói
radikalizmus miatt.

A második tartópillér része az Örök Élet Itala, melyet a Kehely csillagkép
őriz. Ez az Örök Tudás, melyet előző életeinkből hozunk magunkkal, és ami a
végső tudás esszenciája - a Szeretet ereje. Kérek mindenkit, ébressze fel
magában ezt a Tudást! Higgyétek el, ott van bennetek! Eljött az ideje, hogy
az életetek átminősítéséhez alapvető erőként használjátok.

Az Örök Érvényű Kapcsolatok szent ideje köszönt be. Amik kiállták az idő
próbáját. (Legyen az akár jelen, akár előző életbeli "idő minőség".) Az
átalakulások másik kulcsa tehát, hogy az Igazi Társunkkal kéz a kézben
menjünk az úton. És aki nem az Igazi - vagy nem igaz barát - azt most
radikális módon el-válik. (Persze ettől még lehet érték! De mint jeleztem a
mérce most magas és nem tűr kompromisszumot: csak az Örök Érték mehet át a
következő korszakba.)

Fontos tartópillér a Szentség élménye. A radikális tisztulási folyamatok az
emberi élet nagy Szentségei, az Örök Emberi Értékek nevében (védelmében)
zajlanak le.

Meglátásom szerint az átalakulási, tisztulási folyamat utolsó szakaszának
elindítója pont ez a nyári Fény-háromszög lehet. Hatalmas erő van benne!
Különleges csoda!

Összegzés:

Az elkövetkező években tehát minden, ami értéktelen, ami hamis, ami nem
tiszta az radikálisan összeomlik.
Azért, hogy a helyén egy új, egy magasabb
szintű életminőség szülessen meg.
A lényeg: magas szintű átminősülési folyamat radikális tisztító és megújító
erővel az Örök Emberi Értékek jegyében.

Az uránuszi tisztulás és a radikalizmus az élet minden területére igaz:
emberi kapcsolatok, gazdasági élet, étkezési szokások, szellemi élet. És a
Föld Anyára is.

Lényeges, hogy folyamatról van szó! Nem köthető egy konkrét eseményhez. A
bolygó mozgások fényében: esemény-lánc. A több évig tartó átalakulási
folyamat kulcsszavakban:

- rugalmas lélek
- Isten Hit
- értéktelen dolgok radikális elengedése
- visszatérés az Igaz Emberi Értékekhez
- intuíció ereje (sugallatokra hagyatkozni)
- tisztulás (testi szinten is)
- rendezés és helyretétel
- megújulási képesség

De mind közül a legfontosabb:
- a Szeretetre alapozni!

Fontos megemlíteni, hogy a bolygó mozgásokban egyértelműen látszik, hogy a
fent sokat említett, nagyon domináns Uránusz-Plútó teremtő fényszög
(kvadrát) nem szűnik meg 2012. decemberében
. Hogy ez miért fontos? Mert azt
mutatja, hogy a radikális tisztulási folyamat, amelyen a Föld jelenleg
elindult nem ér véget a maják által jelzett időpontban, hanem még hosszú
évekig folytatódik tovább. Azaz bármi is történjék 2012. decemberében, az
átalakulások, a tisztító erejű átminősülések nem érnek véget. Mint ahogy az
Élet sem.

Szeretettel,
Veres Mónika
2010. május hava

www.csillagtitkok.eoldal.hu/oldal/a-valtozas-kora

Módosítás dátuma: 2011. május 13. péntek, 15:48
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 17 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!