A FOGYATKOZÁSI TRIÁD ENERGETIKAI HATÁSAI 1. 2011. június 1. – június 15. – július 1 2011. JÚNIUS 1. Részleges Napfogyatkozás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. május 29. vasárnap, 18:27

 

A FOGYATKOZÁSI TRIÁD ENERGETIKAI HATÁSAI 1.

2011. június 1. – június 15. – július 1

2011. JÚNIUS 1. Részleges Napfogyatkozás

Metatron a Fény Ura/Tyberron közvetítéseit felhasználva:

http://lightworkers.org/blog/132745/energies-eclipse-triad-metatron-tyberonn

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

Igen rendkívüli az, az év, amikor is 6 fogyatkozás nyilvánul meg földi valóságunkban.

4:2-es arányban Nap- és Holdfogyatkozások egy egymást felerősítő harmonikus láncot alkotnak, kibélelve a 4 napfordulót, a napfordulók összerendezik, felerősítik és tovább árasztják a bolygó 3 hálóján keresztül, az elektromágneses, gravitációs, és a 144-es Krisztusi/kristály szeretethálóba, és ezek mind egy isteni szeretet-energiakoktél magasabb rezgésébe hozzák a bolygót, és minden rajta élő életformát.

 

1, Január 4. : A részleges napfogyatkozás kibillentett sokunkat a korlátozó régi gondolatmintáinkból, főleg a félelem- és szegénytudatosságra hatott, érzékenyebbé tette megbocsátó képességünket.

 

Március 20-21Napforduló/Napéjegyenlőség: A 3. Kristályos Kozmikus beindítás, egy egyensúlyozó beállítást hozott, melyben az emberiség választhatja a Felemelkedésének időzítését, persze a megadott hátralévő energiakeretek alatt, finomíthatja, állíthatja előrehaladásának mértékét, különös tekintettel a fizikai testek vibrációjának felhozására, hogy a folyamat minél kevesebb kellemetlenségekkel járjon.

 

A Triád fogyatkozások: az energia áradásainak mintái a gyógyulásról és a megújulásról szólnak: első eleme:

2, Június 1. Részleges Napfogyatkozás: ezt az energiát mindenki érezni fogja

Az év közepi triád első tagja. 30 napon belül 15-15 napos különbséggel három fogyatkozás, és azokat összeegyeztető nyári/téli napforduló a 11:11:11 energetikai kapuja lesz, amikor is a Krisztusi 144-es szeretet-tudatosság háló feltüzelése eléri az utolsó előtti fázisát, több, mint 90%-ban lesz aktív, és használható. A fogyatkozás sajátos energiája 3 nappal előtte és utána is teljes mértékben érezhető lesz, és nem számít az se hogy részleges, vagy a Föld bizonyos pontjain lehet majd látni, mert körbeöleli az egész Földet.

A júniusi fogyatkozás adja meg a kezdtet, de ennek hatása már érezhető lesz a fogyatkozás előtt 3 nappal, és még azután 3 napig. A régi minták elengedését teszi lehetővé és megtisztulást hoz. Olyan minták, amelyek rejtve voltak eddig előttünk.

 

Második eleme:

3, Június 15. Teliholdas teljes holdfogyatkozás

A változások kihívásainak elfogadása szerinti gyógyulás és az Önvalók igazsága szerinti megnyilvánulás a témája

 

Harmadik eleme:

4, Július 1. Részleges Napfogyatkozás: Kiegészülés és Megerősödés az Új Énünkkel, nemcsak elképzelésünk, gondolatunk szerinti események megteremtését szorgalmazza, hanem a cselekvést, arról szól, hogy tegyük meg a szükséges lépéseket, hogy meg is tudjuk nyilvánítani azokat.

 

Június 20-20 Nyári/Téli napforduló: megerősíti az eddigi fogyatkozási energiákat, összepontosítja, összerendezi azokat egy nagyobb egységbe, és egyedülálló mintákat hoz létre belőlük, melyeket tovább ad 2011 hátralévő energialépcsőkbe. Valójában ez az energia felépítő, fenntartó, és meghosszabbító: az esemény előtti és utáni 14 nappal is hatással van. Ez az egyik legnemesebb energiája 2011-nek, egy átjárót nyit a 2011.11.11. kristályos felgyorsításhoz.

 

A további kapcsolódások:

 

Október 28. a dualitás lineáris időbe vetettségének vége, a nagy maja világciklus vége, mind a 9. idővonal egybefut

 

November 11:11:11 A 144-es Kristály tudatosság háló feltüzelése: lásd a második félévnél

 

5, November 25. Részleges Napfogyatkozás

 

6, December 10. Teljes Holdfogyatkozás

A Nap és Holdfogyatkozások 4:2-es kombinációja egy évben, meglehetősen ritka, így láthatjuk, hogy egy isteni terv van kibontakozóban. A fogyatkozások lehetőségek, melyek energetizálják a változásokat.

A 2011-es fogyatkozási energiák a változásokhoz szükséges energiákat hozzák be, melyek felhasználása mind egyéni, mind csoportos megnyilvánulásunkon, fogadásukon és működtetésükön múlik.

„Az igazat megvallva a Felemelkedés legfőbb részleteiben már megtörtént multidimenzionális értelemben. Értitek?” (Metatron)

Hogy milyen formában, erősségben valósul meg, a földi részletei már rajtunk múlnak. Annyi bizonyos, hogy kihatással lesz a világegyetemekre, galaxisokra, naprendszerekre, bolygókra, holdakra egyaránt, és minden életformára akik ezeket lakják.

 

 

A fogyatkozásokról még:

http://www.gothard.hu/astronomy/almanach/eclipses/eclipses.html

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!