OSAMA HALÁLA 10 ÉVVEL (2001) EZELŐTT VOLT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. május 29. vasárnap, 18:54

OSAMA HALÁLA 10 ÉVVEL (2001) EZELŐTT VOLT

A fény erői előőrsének a bolygón működő és bolygón kívüli tagjai, akik tudják, hogy nagyon gyorsan megegyezésre kell jutni, megegyeztek abban, hogy a sürgető igazságokkal kell kezdeni, így az emberiség igényelni fogja a változásokat, amelyek megfogalmazódtak, hogy egy átváltozott és békés világba vezessenek. A tagok egyet értettek abban, hogy nincs több vesztegetni való idő, az igazságot nyilvánosságra kell hozni, amit az Illuminátusok elrejtettek a tudással rendelkező emberek meggyilkolásával, vagy kigúnyolásával, ami által szakmailag feledésbe merültek, és mindenkit „összeesküvés- elmélet” gyártásával vádoltak, aki hitt nekik

A tagok szintén egyetértettek abban, hogy valami drámai történésre van szükség, hogy felkeltse az emberek figyelmét; bár, mivel ez a ti világotok, a vezetőitekre volt bízva annak eldöntése, hogy ez mi legyen. Annak a bejelentése, hogy más civilizációk tagjai közöttetek vannak, részletek tízezreinek megoldását kívánta meg a helyes elővezetés előtt, és az a javaslat, hogy minden igazságot egyenesen elmondjunk, meg lett vétózva, mert nem tudtunk megegyezni, melyiket tárjuk fel először – lényegében, hogy „melyik ujjunkat húzzuk ki a résből” [utalás egy gyerekmesére: … a résből, amely a gáton keletkezett, és ujjainkkal feltartóztatjuk a víz szivárgását, amely a rést egyre nagyobbá tágítaná…forrás: e-book directory].  Néhányan úgy érezték, a legjobb időpont Osama bin Laden a „9/11”-gyel hivatalosan vádolt vezető és irányító halálának bejelentése lenne. [9/11: 2001. 09. 11. a World Trade Center és a Pentagon elleni merényletek időpontja].  Úgy érezték, hogy a bejelentés az igazság leleplezéséhez vezethet ennek a majdnem tíz évvel ezelőtti napnak a rettenetes eseményeivel kapcsolatban, és megszüntetné az emberekben a félelmet, akik elhiszik, amit oly gyakran mondanak nekik: Senki sincs biztonságban, amíg bin Laden él.

 

Amikor ez a javaslat elhangzott, néhányan a csoportban, beleértve Obama elnököt, biztosan tudták, hogy a férfi majdnem tíz éve halott, és ezek a kevesek vehemensen ellenezték a javaslatot. De mivel senkinek nem volt más ötlete, ami felkeltené a világ figyelmét, a többség megszavazta „bin Laden megölését” és későbbi nyilvános magyarázatát, hogy miért közölték ezt a történetet. Lehetne azon vitatkozni, hogy egy fortély a pozitív cél elérése érdekében „jobb”, mint egy fortély csatlakozni a negatív célhoz. Nem szeretnénk és nem célunk a döntést bírálni, még kevésbé azokat, akik meghozták, csupán át szeretnénk adni az információt, amelyet kaptunk azoktól, akik a Nirvánában a Földet figyelik. Nem tudják, a döntés magyarázata hogyan fog történni, mert a felelős csoportok még tárgyalják a stratégiát a következő lépésekhez.

 

Függetlenül attól, hogy fog ez lejátszódni, a következő év végére a fény minden sötétséget le fog győzni a Földön – ez biztosítva van a felemelkedés megkezdése óta. A legjobban úgy tudjátok szolgálni, mint fénymunkások tevékenységetekkel, hogy a bin Laden történetet sem nem támogatjátok, sem nem ítélkeztek felette, hanem inkább fényt küldtök a szándékhoz – hogy siettessétek minden igazság bejelentését, hogy a reformok gyorsan következhessenek. És ami azokat a vezetőket illeti, akik ismerik a magasabb prioritásokat, a szándék minden ember számára, hogy lehetőséget kapjon a fény átölelésére az igazságban, mielőtt túl késő lenne számukra, hogy fizikai formában elkísérjék a Földet, ha életszerződésükben ezt az utat választották.

http://www.galacticchannelings.com/magyar/matthew08-05-11.html

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!