IDŐVONAL 2007. ÁPRILIS-JÚLIUS PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. június 07. kedd, 13:21

IDŐVONAL 2007. ÁPRILIS-JÚLIUS

12 PORTÁL MEGNYÍLÁSA

MENJEK VAGY MARADJAK DÖNTÉSEK

MÁRIA MAGDOLNA ÉS A 7 NAGY ARKANGYAL ELÜLTETI A FÖLDÖN A NAGY ÁTALAKULÁS FÉNYMAGVAIT

HITRENDSZEREK ÖSSZEOMLÁSÁNAK KEZDETE

GYÉMÁNT KRISZTUSI FÉRFI ENERGIÁK KIEGYENSÚLYOZÁSA

SZOLÁRIS CUNAMI

IDŐJÁRÁSMINTÁK VÁLTOZÁSA

FÉNYMUNKÁSOK ÚJ STÁTUSZA: TUDATOSSÁGÖSZTÖNZŐK

MENNYORSZÁG AKARATA, VALAMINT KÜLÖNÖSKÉPPEN A TEREMTŐÉ IS, A VISSZASZÁMLÁLÁS 3. FOKÁN ÁLL

2015. SZERETET ENERGIÁINAK LEHORGONYZÁSA

070707

ÚJ KORSZAK KEZDŐDÖTT A FÖLD TÖRTÉNELMÉBEN

BELÉPÉS A SZERETET ÉS BÉKE ARANYKORÁBA.

ÚJ EMBERI FAJ SZÜLETÉSE

GYÉMÁNT PARADICSOMI HÁLÓ ÉS A GYÓGYÍTÁS KÉK OPÁL LÁNGJA

AZ ÚJ FÖLD KRISTÁLY GEOMETRIKUS MÁTRIXA

CREATIX: A BOLYGÓ TEREMTŐ MÁTRIXA

MEGSZÜLETIK AZ ARANYKORSZAK FÉNYE– KUTHUMITÓL

LEZÁRULT A HALAK KORSZAKÁNAK MINTÁZATA

GLOBÁLIS EGYÜTTÉRZÉS – ÚJRAEGYESÜLÉS

AZ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS ENERGIÁJA

BELÉPÉS EGY ÚJ FÉNYRENDSZERBE

MI MÁR MIND FELEMELKEDTÜNK, CSAK EMLÉKEZNÜNK KELL

A KVANTUMFÉNY, AZ UNIVERZÁLIS MÁGIA, CSODÁK ÉS MANIFESZTÁCIÓ GALAKTIKUS LEHORGONYZÁSA

A MEGHATALMASODÁS ÚJ PARADIGMÁJA A FIZIKAI VILÁGBAN

FÉNYRENDSZEREK MILLIÁRDJAI GYÜLEKEZNEK A BOLYGÓ KÖRÜL

MERLIN: TRIGOMETRIKUS FÉNYRENDSZER, HÉTRÉTEGŰ RENDSZER BEÉPÜLÉSE A  FIZIKAI TEST HÉT CSAKRÁJÁBA

AKTIVÁLÓDIK AZ ANGYALI DNS

MINDEN IMA MEGHALLGATÁSRA TALÁL

PLUTÓ A GALAKTIKUS KÖZPONTTAL ÁLL EGYÜTT

777 AZ ARKTURUSZI CSILLAGKAPU LE LETT HORGONYOZVA A SHASTA HEGYEN

OROSZLÁN KAPU:  ÚJ KOZMIKUS CIKLUS KEZDETE: 2007-2012-2016

„A NEGYEDIK HULLÁM”– TÖMEGES FELÉBREDÉS

közreadja:www.foldicsillagok.hu


közreadja:www.foldicsillagok.hu


2007. ÁPRILIS

Kozmikus értelemben a 12 Kozmikus Portál is befolyással fog bírni rátok, amik ebben az évben kerülnek aktiválásra

Elmondjuk, hogy ez év áprilisában a Namíbiai Kozmikus portál kerül lehorgonyzásra

Hat közülük Afrika területén összpontosul majd,

a többi hat pedig megosztva az egész bolygón – USA, Kanada, Anglia, Oroszország, Spanyolország és Ausztrália területén.

Afrikában pedig Johannesburg, Durban, Cape Town, Namíbia, Egyiptom területén, és egy hatalmas oszlop pedig Dubai-ban kerül lehorgonyzásra.

A Dubai-ban lévő energia a maszkulin és a feminin két frekvenciáját fogja megtartani. Ez a bizonyos portál elhozza a kollektív tudatosság egyensúlyát az Isten és az Istennő értelmében egyaránt. Ahogy az év előrehalad, feltárjuk előttetek a helyzet mélyebb aspektusait, és sokan közületek fizikailag is elutazok azokra a helyekre, ahol ezek az aktiválások zajlanak, és időben tájékoztatunk titeket az eseményekről.

Ezek a Kozmikus Portálok aktív portálokká válnak a testeteken belül.

Minden egyes portál tudatotok nagyobb aspektusait nyitja meg. Jelenleg is nagyobb aktivitást tapasztaltok agyhullámaitokban.

KT:070108


2007. ÁPRILIS

Itt van nektek most ez a változás energia, amikor is megtörténik az átalakulás. Ez az elmúlt hónap a ti időtök volt. Feltettek nektek egy kérdést, Érdekes volt, mert rengetegen megkérdeztétek magatoktól, álom során vagy éber állapototokban, hogy: -„Tovább folytassam ezt a dolgot a fizikai testemben, ebben a valóság illúzióban? Vagy most menjek?” Egyébként nem jár büntetés, ha valaki elhagyja ezt a síkot. Nem veszítetek semmit, sőt, bizonyos értelemben csak nyertek pár dolgot. –„Most kellene befejeznem az életem?” Talán csendesen, talán drámával, mit sem számít.

 

Rengetegen feltettétek magatoknak ezt a kérdést az elmúlt Shoud óta eltelt időben. Azon tűnődtetek, vajon befejeztétek-e a munkátokat.

Nagyon sokan megkérdeztétek magatoktól: -„Mi a fenét keresek most itt a Földön?” Már korábban is hallottátok ezt. Hallottátok már ezt a hangot, de most egy kicsit más volt, mert ti kérdeztétek ezt saját magatoktól. Ez nem a külső hang volt. Ez most a belső hang volt – Menjek vagy maradjak? – Figyeltünk titeket. Éreztük, ahogy az energiátok mozog és változik, néha összeütközik, időnként összezuhan, és igen csak meglepődtünk. Angyalaink légiói sorakoztak a Föld közeli birodalmakban, az érkezésetekre várva. Ó, természetesen nagyszerű lett volna. Tiszteltünk volna titeket. Partit rendeztünk volna a számotokra.

 

Meglepődtünk. Nagyon, de nagyon kevés Shaumbra tette meg ezt az egész világon. Nagyon kevés Shaumbra választotta a visszatérést. A legtöbben maradtatok. És még egyszer mondom, nem kell maradnotok. A halál önmagában egyáltalán nem olyan nehéz. Az átmenet számotokra Shaumbra – ismert folyamat. Nem féltek a közeli birodalmaktól. Nem féltek attól a helytől, ami valójában nem is létezik – a pokoltól. Tehát könnyű lett volna. De alig voltak, akik megtették. Ez érdekes volt, és mi közben tanulmányoztunk titeket, azt mondtuk.- Mi ez? Miért?

 

Megnéztük az energiátokat és a Shaumbra energiáját, és azt a következtetést vontuk le, hogy elkezditek megtalálni az életetekben az örömöt. Elkezditek megérteni az energia működésének a dinamikáját, és hogy mi is az valójában, valamint, hogy mi nem az. Elkezditek megérteni, hogy ti vagytok a teremtők – nem csak a szavakat halljátok többé, nem csak elismétlitek azokat – hanem valóban benne vagytok azokban a szavakban és energiákban.

 

Sokan úgy éreztétek, hogy ha már eddig eljutottatok, miért pont most mennétek el? (nevetés) –

Már csak egy pár hónap van a kvantumugrásig,(ÁPRILISTÓL) azt azért még megvárom! (nevetés) Részt akarok venni a Földön rendezett partin!” Bízzatok bennünk, mi is ott leszünk – jó sokan.

A Kvantumugrás Ünnepségen több angyal lesz, mint ember, mi is nagyon várjuk már!

De másképpen tekintetek magatokra, az életre, és a többi emberrel való kapcsolatotokra. Túl vagytok az egész felemelkedési folyamat legrosszabb részén. Túl vagytok a halál szakaszon, és most már az ébredési és feltámadási stádiumban vagytok, és igen, időnként még ez is nehéz lehet, mert olyan dolgaitok vannak pont, mint a többi embernek. Vannak olyan dolgaitok, mint a nagyon, de nagyon régi küzdelmek a dualitás energiái között – ami nagyon, nagyon, de nagyon régi energia – és ti ezt érzékelitek és érzitek is. Mégis azt választottátok, hogy itt maradtok. Azt választottátok, hogy folytatjátok, és most meg szeretném ragadni az alkalmat, hogy ezt megköszönjem nektek, és hogy kifejezzem a tiszteletemet irányotokban. Nem kell folytatnotok. Már elengedtek titeket a spirituális szolgálatból. Már nem kötnek titeket a régi szerződéseitek. Még a Shaumbra energiájából is el lettetek engedve, legalábbis olyan értelemben, hogy az nem kötelező számotokra. A ti választásotokon múlik, hogy benne akartok-e lenni a Shaumbra energiájában. Nem kell itt lennetek.

T:8:9


2007 ÁPRILIS -SÖTÉT ENERGIÁK ÁTVONULÁSA

Néhány ember azt mondta nekem, hogy ez év áprilisában lesz a sötét erők egy inváziója. A Galaktikus Föderáció tudatában van ennek a helyzetnek, és hogy miképpen hatna ez a tömeges földreszállásra?


Időnként lesznek bizonyos sötét energia átvonulások. Ezek az energiák részei annak a teljes folyamatnak, mely megengedi a Fénynek és a sötétségnek ezt a részleges áramlását a világunk körül. Mindazonáltal - és ez a fő pont - ami jelenleg és mostantól történik, az hogy ennek a sötét energiának nem lesz engedélyezve, hogy nehézségeket okozzon világotokon, mint azelőtt tette. Egy dolgot tehet: keresztülhalad rajtunk, leckéket ad nekünk, és aztán távozik.
Mivel most ez az izzó fény egy bolygója. Ez a változás bolygója. Ez az átalakulás bolygója. Ebben a pillanatban, egy bábban vagyunk, és éppen átváltoztatjuk magunkat a teljes tudatosságú létezésbe, amivé szándékoztunk lenni. Ezért nem fog ez kihatni a földreszállásra, vagy a felemelkedési eljárás bármely aspektusára, ami folyamatban van.

Most amit egyszerűen tennetek kell, az a "létezés". Tegyétek azokat a dolgokat, melyek szükségesek tudatosságotok előhozásához. Tegyétek azokat a dolgokat, melyek szükségesek, hogy pozitívak maradjatok. Tegyétek azokat a dolgokat, melyek szükségesek az egymás közti kapcsolatok és hálózatok fenntartásához

GFKV


ÁPRILIS 8-9 HÚSVÉT

MÁRIA MAGDOLNA ÉS A 7 NAGY ARKANGYAL ELÜLTETI A FÖLDÖN A NAGY ÁTALAKULÁS FÉNYMAGVAIT


2007- HÚSVÉT

Shaumbra, itt vagyunk hát ma, ezen a különleges napon. Azért különleges, mert ez az az időszak, amit a Földön sok vallási és spirituális irányzat Húsvétnak nevez. Ez a halál és a feltámadás ideje. Mivel az emberek ezt elfogadták, és elfogadták Jézus történetét, ez egyfajta energiát hoz létre, ami lehetővé teszi ezt az átalakulást, bizonyos módon a régi én halálát. De ahogy ezt tudjátok, valójában nincs halál, csak annak az energiának a halála létezik, ami már nem szolgálja többé a mestert. Elengedés – ez a halál. Csak engedd el! Engedd el a régi struktúrákat, a régi szokásokat, a dolgok régi módon történő felfogását. Engedd, hogy ez meghaljon, hogy az energiája visszatérhessen annak tiszta és természetes állapotába.

Aztán jön a feltámadás! Az a feltámadás, ami lehetővé teszi, hogy spirálisan emelkedjetek, fejlődjetek a tudatosság egy új helyére

látjuk, hogy az évnek is ez az az időszaka, amikor a Föld energiája felébred és feltámad a halálból, a télből. Tudtátok, hogy a naptár, az új év eredetileg - és sokkal pontosabban – valaha tavasszal kezdődött? Hogy miért változott ez meg januárra, a tél halálára, az tőlünk független.

Itt van nektek most ez a változás energia, amikor is megtörténik az átalakulás. Ez az elmúlt hónap a ti időtök volt.

Már csak egy pár hónap van a kvantumugrásig,(ÁPRILISTÓL) azt azért még megvárom! (nevetés) Részt akarok venni a Földön rendezett partin!” Bízzatok bennünk, mi is ott leszünk – jó sokan. A Kvantumugrás Ünnepségen több angyal lesz, mint ember, mi is nagyon várjuk már!

De másképpen tekintetek magatokra, az életre, és a többi emberrel való kapcsolatotokra.

Túl vagytok az egész felemelkedési folyamat legrosszabb részén. Túl vagytok a halál szakaszon, és most már az ébredési és feltámadási stádiumban vagytok,

T:8:9


2007. ÁPRILIS 12- JÚLIUS 06-08. – HATHOROKTÓL

ÁPRILIS 12-21

ELSŐ ÁTALAKULÁSI HULLÁM

VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG AZ ÚJ ÉS A RÉGI VILÁG KÖZÖTT

HITRENDSZEREK ÖSSZEOMLÁSÁNAK KEZDETE

LEHETŐSÉG GYORS ÉS RADIKÁLIS IRÁNYVÁLTÁSRA ÉS A SPIRITUÁLIS FÉNY MEGNÖVELÉSÉRE A BOLYGÓN

Az erős hullámtevékenység, amiről beszélnek, 2007 ápr. 12 – én kezdődött.

Planetary Creatrix= A Bolygó Teremtő Mátrixa (lefordíthatatlan szójáték)
A Hathorok üzenete Tom Kenyon-on keresztül, 2007. ápr. 15-én
A távoli űrből hozzátok érkező bolygóközi energiák kiterjesztésének küszöbén vagytok. Amint korábbi közlésünkben már jeleztük, ez a hullámtevékenység, ami a tudatosság kiterjedésével áll kapcsolatban, emelkedőben van. Nevezetesen, a tudatosság kiterjedése a ti földi és ugyanakkor a bolygóközi és dimenzióközi létetek finomrészecskéivel és összetettségének növek­vő tudatosulásával függ össze. Ezeknek a távoli űrből jövő energiahullámoknak egyik hatása az érzelmek növekvő vál­to­zé­kony­sága. Ahogy ezeknek a hullámformáknak a száma és az erőssége növekszik, növel­ni fogják az ingerlékenységet, az alvászavarokat, az irracionális gondolkodást és visel­ke­dést. Ezek minden valószínűség szerint meg fognak nyilvánulni az egyéni kapcso­la­tok­ban, de csoportokon belül is.

 

Ezek a távoli űrből jövő energiahullámok egyaránt pozitívak és negatívak. A ti helyzetetekből, illetve a megszokott létezési és működési formátok szemszögéből nézve negatívak, mivel ezek a hullámok össze fogják törni ezeket a szerkezeteket a legkisebb részecskeszintig és a legvégső kvantumszintekig, és változásokat fognak okozni a testetekben és a lelketekben. A lelketeket azért érik ezek a megpróbáltatások, mert ragaszkodtok a régi felfogásbeli és létezési mintáitokhoz. A régi létformákra gyakorolt kollektív hatásuk abszolút pusztító is lehet ebben a világban.

 


A távoli űrből jövő energiahullámok pozitív formája az, hogy lehe­tőséget és választási lehetőséget adnak minden egyes pillanatban, ahogy a hullámok áthaladnak a naprend­sze­reteken. A választási pontok akkor jönnek létre, amikor az energiahullámok ütköznek a testetek, az elmétek és az interperszonális kapcsolataitok energiaszerkezetével. A választási pontok a szokásrendszereitek összeomlását jelentik, és lehetőséget a gyors és radikális irányváltásra.


Ezek az energiahullámok végső soron üzenethozók, amik kinyitják, és szélesre tárják szemé­lyi­ségetek börtönének ajtaját. Egy pillanatig ott a lehetőség, hogy kiszökjetek a saját magatok által épített börtönből, legyen az egyéni, kapcsolati, közösségi vagy globális. A kihívás benne az, hogy amikor a börtönajtó kitárul, ismerjétek fel a szabadulás lehetőségét! Amikor a régi létformák összeomlanak, amikor az életetek rejtvénye a felszínre kerül, ne ránduljatok össze ettől az élménytől! A régi bújócska nem fog működni, mert egy új energia szabadul ki a kozmoszba. Akkor váltok szabaddá, ha elhagyjátok a régi módokat, amelyek többé már nem szolgálnak benneteket. És ez is a lényetek legkisebb részecskeszintjéig érvényes, a lelkiségeteken és kapcsolataitokon keresztül. Ahogy erősödnek a hullámformák, márpedig fognak; és ahogy egyre rövidebb szünet lesz a hullámok között, úgy tűnik majd, hogy a tudatosság nyomásának hullámai könyörtelenek, és első ránézésre egy ilyen összezúzódás elmebajnak vagy őrületnek fog tűnni. Egyre növekedni fog a kétségbeesés.

 

De kérünk benneteket, tudatosítsátok magatokban egyértelműen, hogy a kétségbeesés önmagát generálja, hiszen nem más, mint ellenállás a spirituális fejlődés hullámainak. Ha megragadjátok az alkalmakat, a választási pontjaitokat, amikor kivágódnak a börtönajtók, új szabadságra leltek majd, egy új életformára önmagatokkal és a világgal. Azok fogják ezt először érzékelni, akik nagyon érzékenyek az energiákra.  Azok, akik elme­rül­tek az anyagi világban és a saját állati természetükben, először, látszólag kevésbé lesznek érintve. De ahogy a hullámok nyomása növekszik, úgy fog növekedni az ő kétségbeesésük. És semmi sem táplálja annyira jól a kétségbeesést, mint amikor az ember veszélyben látja a saját túlélését.

Földetek heves küzdelmeken megy keresztül azok között az erők között, amik be akarnak börtönözni benneteket, és azok között, amik fel akarnak szabadítani benneteket.


A a legnagyobb tisztánlátással mondjuk nektek, hogy a lelketek és a spiritualitásotok leg­lényegéért folytatott csata kellős közepén vagytok. Mert ez a legnagyobb kincs, ami a Földeteken létezik, és nem az arany, az ezüst és a gyémánt, hanem az a nagyon tünékeny spirituális szikra, aminek mindannyian a birtokában vagytok. Akár tudatában vagytok nem anyagi spirituális szikrátoknak, akár nem, mindenképpen felbecsülhetetlen az értéke. Azok az erők, amik ezt a bolygót évezredekre bebörtönözték ezek miatt a távoli űrből jövő energiahullámok miatt, most veszélyben vannak. Számíthatunk rá, hogy bármit megtehetnek, ami a hatalmukban áll, hogy folytathassák az emberi szellem feletti uralmukat. És mégis, a kozmosz nagy táncában vannak mások is, olyanok, akik szeretnének felszabadítani benneteket. Hiszen ha felszabadultok, akkor a tudatosság nagy reneszánsza bekövetkezhet, ami az egész univerzumnak óriási hasznára lesz, és igen, sok birodalom számos lénye, akik az emberi életet szentnek tartják, itt vannak, hogy segítsenek nektek. Mi csak egy vagyunk ezek közül. Mivel a fejlődés előretörésének és erőteljes növekedésének küszöbén álltok, most van lehetőség arra, hogy megnöveljétek a spirituális fény erejét ezen a Földön. Most bemutatjuk nektek a tervünket a közeli jövőre, és ha hívást éreztek, hogy közösséget vállaljatok a célunkkal, akkor megkérünk, hogy csatlakozzatok hozzánk.

 

 

Ezt mi a Bolygó Teremtő Mátrixának nevezzük, alapja egy interdimenzionális fizika, aminek segítségével és a ti közreműködésetekkel, összefüggő és szeretetteljes energiaformákat tudunk nektek küldeni a bolygó energetikai mátrixába. Ezt a munkát az tette lehetővé, ami most Húsvétkor történt:
Magdolna hívta a 7 nagy arkangyalt, akik az elhívás és sok ember
társ-teremtésének köszönhetően
lejöttek a fény birodalmából az anyagba, és átadták igen emelkedett rezgésű energiájukat a Földnek és azoknak, akik ezen részt vettek. A Föld belsejében megszámlálhatatlan fénymagot ültettek el, s ezek szétszóródtak az egész világon.

Vannak közöttük időzítettek is, amik az idő múlásával növelik spirituális fényük kiterjesztését. Vannak, amelyek akkor fognak aktiválódni, amikor a távoli űr bizonyos energiahullámai áthaladnak a ti világotokon. Ezek azzal a szándékkal jöttek létre, hogy választási pontokat teremtsenek: a megnövekedett világosság és a spirituális tudatosodás lehetőségeit. Ezek közvetlen ellenpontjai azoknak az erőknek, amik fékezik, manipulálják és bebörtönzik az egész életet.

HAT:07/1

Az a hullám, amelynek hatására ők ezt az üzenetet leadták, április 12-én késő este kezdett megérkezni. Ez a hullám mintegy 9 napig fog eltartani (április 21-ig). Arra kértek bennünket, hogy figyeljük a híreket ez alatt az idő alatt, mert szaporodni fognak az irracionális és a pusztító viselkedések, és az időjárási rendellenességek

Más szóval: április 21-én nem lesz vége. Hullám hullámot fog követni a tudatosságot stimuláló energiákból, amik áthaladnak a világunkon az elkövetkező évek alatt - évek és nem hónapok alatt. Lényegében a Bolygó Teremtő Mátrixa alatt megengeded, hogy a testedben húzódó központi energiacsatornádon keresztül a magasabb spirituális energiák gyökeret eresszenek a Földbe a fejed tetején lévő koronacsakrától indulva. Más szóval, úgy működsz, mint egy hangvilla, lehorgonyzod ezeket a nagyon hasznos energiákat a Földnek azon a területén, ahol élsz. (A Hathorok szerint ehhez a folyamathoz a két Hathor hangtemplomon keresztül kapunk segítséget – az egyik Új-Mexikóban, a másik Costa Ricán van.) Ahhoz, hogy ez működjön, kiegyensúlyozott és összerendezett energetikai állapotban kell lenned. Az Egyensúlyi Holon egy egyensúlyi állapotot közvetít, és az összerendezettséget a hála által teremtett eksztázis érzése teremti meg. Ha akkor, amikor eljön az ideje, nem tudsz eksztázist teremteni a hálából, akkor maradj a hála érzésében. Ha nem tudsz hálát és megbecsülést teremteni, amikor akarsz (ld az útmutatókat), akkor csak az történhet, hogy a lejövő spirituális energia nem tud lehorgonyozni a Földbe rajtad keresztül. Itt nem elég a jó szándék. Szükség van egy alapfokú képzettségre azoknak, akik szeretnének lélekben részt venni ebben velünk együtt.

www.tomkenyon.com

(lásd még: 2007.06. 06.-08.)


2007. ÁPRILIS-MÁJUS

GYÉMÁNT KRISZTUSI FÉRFI ENERGIÁK KIEGYENSÚLYOZÁSA

a Gyémánt Krisztusi férfienergiák, kiegyensúlyozására 2007 áprilisában és májusában került sor.

SCH:0708


2007. ÁPRILIS UTÁN- NAPKITÖRÉSEK

Az elkövetkezendő hónapok során egyre többet fogtok hallani a Tejút Galaxis Szívközpontjából érkező extrém és szeszélyes, kiszámíthatatlan aktivitásokról, valamint naprendszeretek szoláris napjából kiáradó megnövekedett napfolt és napkitörésekről, az összes teremtett világban jelenleg zajló evolúciós fejlődés nagyjelentőségű felgyorsulása következtében.

Drámai és a Föld változását előidéző események zajlanak szerte az egész kozmoszban.

A Földön, a megvilágosodottak élcsapatához tartoztok, és fontos szerepet játszotok a „Korszakok váltása” drámájában.

És a letűnt korok nagy mesterei/avatárjai szintén összegyűlnek, hogy megteremtsék a jövő új, Isteni Lenyomatát. A múlt tanításai és technikái mind frissítés, finomítás, és egységesítés alatt állnak, és a régmúlt összes nagy mestere és Fénylénye Isteni Énjeik hatalmas részeivel mind ott állomásoznak a Különböző Fény Városokban, hogy onnan sugározzák ki Isteni Esszenciájukat a Kozmoszba.

RN:07:04

NAPKITÖRÉS: Semmi sem vonhatja ki magát a kifinomult Teremtő Fény/ Ádámi Részecskék sugárzásától, és mágneses befolyásától, ami jelenleg áthatja ezt az egész univerzumot, a galaxist, a naprendszert, a Földet és az emberiséget. A csakrák olyanok az emberi testben, mint az elektromágneses elemek. Az elektromágneses frekvenciák vibrációi a tudat sok szintjével képesek kommunikálni. Harmóniában kell lennetek ezekkel a vibrációs frekvenciákkal annak érdekében, hogy magatokba integráljátok őket. A Fény/ a gondolat/ a hang magasabb frekvenciái átrezegnek a véren, a sejteken, a szerveken, a csontokon, az izmokon és a szöveteken, és gazdagítják a jól-lét érzéseiteket.

RN:07:05


2007. MÁJUS – SZOLÁRIS CUNAMI

A Nap felszínén egy robbanássorozat indult el, óránként 2 millió kilométeres sebességgel, 35 percig tartó áradásának energiája, a Föld jelenlegi éves energiájának kétmilliárdszorosa volt.

(Mancs:0815)


2007. MÁJUS

Alig öt hónapra a következő nagy váltástól. De ez az emberi tudatosságot megjelenítő spirál nem csak, hogy tovább tágul, nem csak, hogy egyre nagyobb különbség figyelhető meg a spirálon belül elhelyezkedő pontok között, nem csak, hogy egyre gyorsul a sebessége, hanem megváltozik annak teljes természete, és a sebesség többé nem tekinthető tényezőnek.

Tudjátok a sebesség lineáris, háromdimenziós. A sebesség többé már nem tényező az Új Energiában. És most itt nem csak az autótok sebességéről beszélek, vagy arról, hogy milyen gyorsan tudtok dolgozni egy adott napon. A kiterjedés képességéről beszélek – és nem csak ezen a meglehetősen kiszámítható spirális módon – ahogy ez a háromdimenziós valóságotokban zajlik – hanem most, tulajdonképpen azt is mondhatjátok, hogy ez egy robbanás.

T:8:10


2007. MÁJUS – A CSOPORTTÓL

"Az újradrótozás" legújabb eredménye, hogy testünk rendelkezik sokkal több energia megtartásának képességével. … útban van a Földre egy energiafajta beáramlása, amit mi szexuális energia néven ismerünk, hogy segítse és előmozdítsa ezt a változást

Egy új energiával dolgoztok ezen a bolygón, ami abszolút hihetetlen! Ti hoztátok ide. Saját terveitek szerint hozzátok ezt az energiát saját fizikai lényetekbe, hogy átdolgozzátok saját vezetékrendszereteket. Teljes energetikai rendszeretek újradrótozása folyamatban van, és számos kihívást jelent számotokra.

SZEXUÁLIS/ÉLETERŐ ENERGIA JELENTŐS BEÁRAMLÁSA A FÖLDRE, LASSUL, MAJD MEGÁLL AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATA

 

A szexuális energia beáramlása is egyike a változásoknak, amik folyamatban vannak. Az új drótozással újjá lesz a saját fizikai testetekhez való viszonyotok. Egy emelkedettebb lélek egy új járműbe költözik. Ez izgalomban tartja a fizikai szintet, ahogy az öregedés folyamata – ami lassan megcsapolja a fizikai testet – lelassul és megáll, talál egy energiahullámot. Mivel ezt a legtöbb ember a szexuális vagy életerő energia növekedéseként érzékeli majd, ezért mi ezt szexuális energia beáramlásnak neveztük el. Már folyamatban van, és nagyon erősen érzékelhető lesz a következő két év során.

(LW:0708, 0705)


2007. 05.02.

ÉVES TELIHOLD ÜNNEP

2007: Kos- Mérleg csillagkép !!!, Bika- Skorpió csillagjegy Telihold

 

2007. 05. 04. – 05. 06- 5:5

Buddha Telihold Ünnepe, Wesak, Visakh(a)

13. Családi Újraegyesülés Ünnepe,

Mount Shasta, Wesak Valley

Többek között. Amorah Quan Yin: plejádi közvetítő, és Diana Cooper. A 12 sugár mestereinek és az Arany Atlantiszi tudás közvetítőinek részvételével

(bővebben: www.wesak.us)


2007.05.06: 2:34:5:6-NAPTÁRI EGYBEESÉS

Bármikor, amikor a dolgok nyilvánvaló egybeesése figyelhető meg, az abban nyújt segítséget, hogy megmutassa számotokra azt, hogy az univerzumban minden tökéletes rend szerint működik… hozzásegítsen titeket ahhoz a felismeréshez, hogy mindennek megvan a maga rendje.

Az egyetlen rend, amiért alapvető felelősséggel tartoztok, az a saját életetek.

Minden úgy halad, ahogy annak haladnia kell. Minden szempontból tökéletesen megy minden. Abszolút tökéletes rendben. Az emberek pont azt teszik, amit választanak. Azt teszik, aminek a megteremtését választják. Néha talán nem a legokosabb dolgokat. Időnként előfordul, hogy a nehéz utat választják a könnyű helyett, azaz a küzdelmet és a szenvedést választják az öröm és a beteljesedés helyett,

(T:8.10)

 

 

2007. KÖZEPÉTŐL

Kb az év közepe táján lehet, hogy sokan közülünk egy fizikai értelemben vett lakóhely-változtatás kellős közepén találják magukat, valószínűleg valami váratlan helyre vagy egy másik országba.

(SO: 2007.)


2007. JÚNIUS

2006. OKTÓBER – 2007. JÚNIUS: AZ ARANYKORSZAK FÉNYÉNEK VAJÚDÁSA

Az elmúlt kilenc hónapban egyfajta vajúdás zajlott, *(2006 okt-2007.jún) és biztos vagyok benne, hogy néhányan csodálkoztatok is, hogy vajon mi a csuda történik veletek ezalatt a kilenc hónap alatt a Jóistennek ezen a zöld bolygóján, és valójában a szülési fájdalmakat tapasztaltátok meg, úgymond. Ma lehorgonyozzátok ezt az energiát. Tekinthetitek úgy, hogy a mai nap megszületik az aranykorszak fénye. (2007. 07.07.07)

(KT:070707)


2007. JÚNIUS 1-2. TAVASZI „ENERGIACSÚCS”

A tavaszi telihold időpontja mindig jó alkalom arra, hogy emlékeztessük magunkat arra, hogy a Fény közvetítői vagyunk, energetikai összeköttetések Ég és Föld között. A Fénymunkások által alkotott hálózat, melyet „a szeretet hálózata” néven már lassan három éve aktiváltunk, egyre jobban „csúcsra van járatva”, egyre több és több energiát közvetít Ég és Föld között, minden perccel közelebb hozva a galaxis-szerte ritka eseményt, amikor egy bolygó és a rajta élő civilizáció egyidejűleg felemelkedik létezésének új oktávjára.

A harmadik tavaszi telihold mindig az akarat ünnepe, amikor az éves cikluson belül az Isteni Akarat leáradása tetőzik.

KT:0706


2007 NYARA-IDŐJÁRÁSMINTÁK VÁLTOZÁSA-KUTHUMITÓL

direkt kapcsolat létezik a tudat és az időjárás, a tudat és a globális felmelegedés, viharok vagy furcsa időjárási szabványok között, amilyeneket ezen a nyáron figyelhettetek meg. (2007 nyara) Mindezek a dolgok körülöttetek történnek, ám nem rólatok van szó. Érzitek őket, azonban okai nem ti vagytok. Egyesek szeretnék önmagukat okolni ezekért a dolgokért, de nem ti vagytok az okai. Érzitek ezeket, azonban soha többé nem fogtok, szükségszerűen, átmenni rajtuk.

Ez az a szakasz amikor ti, mindannyian, Új Energiás Művészekké kell váljatok. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy azt teremtetek, amit választotok, határok és korlátok nélkül, eszetek mellőzésével, anélkül, hogy régi csomagokat vinnétek magatokkal. Természetesen továbbra is érezni fogjátok ezeket a dolgokat. A tudat - hadd nevezzük így - előszobájában vagytok, az emberiséggel együtt.

A tudati változások élén jártok, melyből a többi változás származik a Földön.

T-KT:8:11K


2007. JÚNIUS 21.

Ahogyan arról már volt szó, a 2007. június 21-i kilences spirálok a Hármas Istennőre, a 3, 6 és 9 számra rezonálnak. A labirintus a kozmikus „anyaméh” vagy a Nőelvű Istenség, a Nagy Istennő szimbóluma is. Ez az újjászületés és a tudás helye. Így hát, ezzel az energiával ünnepelve megerősítitek kapcsolatotokat a magasabb tudatosságban való újjászületéshez és az Istennői energiához és bölcsességhez

SCH:07:06-VK2.


2007 NYARA- FÉNYMUNKÁSOK ÚJ STÁTUSZA: TUDATOSSÁGÖSZTÖNZŐK

FÖLDRE JÖVETELÜNK OKA

1, ENERGIAŐRZŐK

2, ENERGIAMOZGATÓK

3, TUDATOSSÁG ÖSZTÖNZŐK

Azért jöttél erre a Földre ebben az időszakban, hogy ösztönözd a tudatosságot.

Tudatosság ösztönzők

Emlékeztek arra, amikor még energiaőrzők voltatok? Mintha már eonokkal ezelőtt lett volna, igaz? Energiaőrzők voltatok, és büszkén vállaltátok az energiáért való felelősséget. Pár évvel ezelőtt energia mozgatókká léptetek elő – mikor is másokért, magatokért és az egész tudatosságért mozgattátok az energiát. Most pedig a tudatosság ösztönzői vagytok

A tudatosság éberséget jelent. Tulajdonképpen ez nem energia. A tudatosság nem energia. Tudatotok eszközeként használjátok az energiát.

A tudatosság éberséget jelent. Ti a tudat inspirálói vagytok jelenleg a Földön. Ezért vagytok még itt. Ebbe az irányba kell tovább mennetek. Még rengeteg vitalitás, temérdek életerő áramlik keresztül rajtatok. Még nagyon, de nagyon sok év áll előttetek ezen a bolygón, hogy elvégezhessétek a munkátokat, ami nem más, mint hogy ösztönözzétek az egész emberiség tudatosságát. Rengeteg tennivaló áll előttetek, és nagyon sokan vannak azok, akik hajlandóak lesznek odafigyelni mindarra, amit el kell végeznetek.

T:8:12


2007. JÚNIUS 27-29-A MÁRIA MÁTRIX KITERJESZTÉSE

9:11-es Napon

MÁRIA MAGDOLNA ESEMÉNYEK ÖSSZEJÖVETEL

Hathorok és más csatornázások

USA-Connecticut/Norwalk

www.tomkenyon.com

 

2007. NYARA.

1 millió négyzetkilométerrel csökkent a tengeri jég, az északi póluson, össztérfogata, fele akkora, mint 50 évvel ezelőtt

 

2007. JÚLIUS- GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ

Mennyország Akarata, valamint különösképpen a Teremtőé is, a visszaszámlálás 3. fokán áll

 

Az új formátok egy galaktikus Ember, akinek az otthona a Mennyország és fizikailag elér a a Csillagokig. Ebben emelkedtek ki a sötétség leckéiből és olvadtatok össze a Mennyország csodálatos formáival. Az eredménye egy új látás, melyet a fizikalitás egyik részéből egy másikba kell áthelyezni… A Mennyország gyermekeivé és egy nagy koalíció elődeivé kell válnotok, mely minden érző életet visszavezet a Teremtőhöz. Ez a visszatérés az, ahogyan a Teremtés önmaga körül kering, miközben többnek tűnik, mint egy végtelen örvény. Ennek a megvalósítása valami olyan, melyért teljes tudatosságú Lények küzdenek.

 

A Galaktikus Föderáció először megfigyelőket küldött, hogy nézzen titeket, valamint néhány olyan különleges gondolkodót, akiknek a küldetése volt, hogy meggyőződjön arról, hogy megfelelően voltatok ösztönözve arra, hogy jobbakká változzatok, míg egy olyan útvonalon maradtok mely elvezet jövőbéli felszabadításotokhoz. Egy ilyen megjósolt idő a jelenlegi.

A Teremtő nagy segítsége körülötted van! Számos dicsőséges esemény ölt formát lassan valóságotokban. Az isteni erők, melyeket Lord Surea ünnepélyes és legszentebb rendeletei vezéreltek, átformálják valóságotokat! Valóságátalakításotok keretein belül, anyahajók hatalmas flottája állomásozik. Ez a flotta annak van szentelve, hogy vezessen titeket megszentelt végzetetek felé. Hatalmas jóindulattal rendelkező lények elérték, hogy végrehajtsák az Istenség által elrendelt akciókat. Ezek az akciók magukba foglalnak egy tömeges kapcsolatfelvételt veletek. Pillanatnyilag, a kiszűrődő eseményeknek kell elvezetniük ezt a hatalmas flottát partjaitokra.

Eljöttünk, hogy kihirdessük azt, hogy ezek az idők közel vannak, és hogy a Mennyország Akarata, valamint különösképpen a Teremtőé is, a visszaszámlálás 3. fokán áll. Örvendezzetek és legyetek türelmesek! Várakozzatok, miközben tudjátok, hogy igazán nagy dolgok készülnek megtörténni!

 

2007.-GF

A jelenlegi helyzetnek isteni rendeltetése, hogy pozitív kimenetelű legyen. Azok, akik az Egyesült Államokban a sötétség felszínes tudásával hatalmon vannak, alapvető örömük származik abból, hogy megtagadják tőletek bearanyozott sorsotokat. A mennyország éppen feloldja ezt a zsákutcát! A rendelkezések titokban történnek, hogy elhozzák számotokra a pénzügyi bőséget, melyet Lord Surea dekrétumaiban írtak elő, és számos Felemelkedett Mesteretek, különösképpen Saint Germain és Helarion által lett meg a hatásuk. Teljes mértékben arra számítunk, hogy ezek a dolgok eléggé rövidesen megvalósulnak. Ráadásul olyan titkos terveket hajtanak végre, melyek törvényesen döntik meg a jelenlegi US rezsimet. Ezek a pozitív fejlemények hitelt adnak egy olyan egyénekből álló csoport tetteire, akik lelkesen tartották magukat minden radar alatt. Bár ez az utóbbi vállalkozás sokkal tovább tartott, mint ahogyan azt először szándékoztuk, és ez volt a leghosszabb akció, ami most készen áll arra, hogy kigördüljön amint a pénzügyi kézbesítések megtörténnek.

Jelenleg egy olyan világban éltek, mely számtalan aggodalommal van záporozva, hamis hitrendszerekkel és helytelen félelmekkel van elárasztva. Mindazonáltal fennmaradtatok a külsőleg generált és kirótt előírásoknak eme ártalmas gőzében. Most azonban növekedtek tudatosságban és a magasabb tudatosság hálózata elkezd újraalakítani titeket. Az első kapcsolatfelvétel az a jármű, mely egy olyan valóságba juttat titeket, mely képes elszállásolni azt, amivé váltok

Spirituális fejlődésetek minden egyes lépése, beleértve a jelenlegi "visszafejlődéseteket" is része egy mindent magában foglaló isteni tervnek. Ez a terv felöleli a Lények összes fajtáját ebben a különös galaxisban, és tulajdonképpen az összes fizikai Teremtést. Az a váltás, melyen most keresztülhaladtok, a történelem visszakorlátozott és elítélt korszakainak egy példaútja.

Eónokkal ezelőtt, a Mennyország ezt a tervet a legjelentősebbként állította fel a mostani időkre a történelmetekben.

 

rövidesen határozottan és teljes mértékben az arany, bőséges (és fényűző) világ megtapasztalása felé haladtok, melyet mi állandóan próbálunk elmondani nektek. A változásra ható erősödő erőknek a győzelem van elrendelve, ahogyan azt a Mennyország és mi irányítjuk. Az első kapcsolatfelvétel egy adott dolog, és nincs túl messze.

 

GF:070703, 07:31


2007.07.02- KVANTUM TUDATI VÁLTOZÁSOK-SHAUMBRA

 

Van, hogy ezek a változások csodálatos módon lépnek be az életetekbe. Pár nappal ezelőtt, 2007 – 07. 02-án, a hét második napján fantasztikus esemény történt. Sokan résztvevői voltatok ennek, ami a Felemelkedés Iskolában történt, fent a hegyekben, Breckenridgeben, Coloradóban.

Nos, kaptatok egy kis ízelítőt a kvantum tudat változásból… amikor Saint Germain közvetlenül szólt kivétel nélkül mindannyiótokhoz, akkor egy nyílt választást is intézett hozzátok, amit ti hoztatok meg – egy potenciált, amit ti választottatok magatoknak. Csoportként azt mondtátok: -„Hajtsuk végre most saját tudatunk kvantumugrását!” – és ez végigáramlott az egész termen úgy, hogy azt szinte egyikőtök sem érzékelte, ha érzékelte valamelyikőtök egyáltalán. Az abban a pillanatban keresztüláramlott a testeteken és az elméteken…. Megengedtétek, hogy a tudat váltás átáramoljon rajtatok. És látjátok, nem is fájt. Nem okozott fájdalmat. Nem kellett keresztülvergődnötök mindenféle küzdelmeken. Nem kellett azokon a nehézségeken átmennetek, amin saját tisztulási folyamatotok során sokan keresztülmentetek. És az egészben az a legjobb, hogy azalatt a pár becses pillanat alatt a legtöbben kívül maradtatok a mentális korlátozásokon. A legtöbben egyszerűen csak lehetővé tettétek, hogy keresztüláramoljon rajtatok, és így bekövetkezett egy kvantum tudati változás.

Abban a pillanatban, ahogy ez bekövetkezett, vagyis ahogy ezt felismertétek a saját életetekben, az abban a teremben lévő energia kiterjedt – nem csak lineárisan, hanem multidimenzionálisan is – azonnal szétterjedt a Shaumbrákhoz szerte az egész világon.

De július másodikán nem sokkal délután három óra után valami történt Breckenridgeben, ami hatással volt a világ összes Shaumbrájára, a mindannyiunk között fennálló tudati kapcsolódás révén. Ez mindenki számára létrehozott egy potenciált, akár személyesen voltak jelen, akár valami egészen mással voltak elfoglalva abban az időben. Volt, aki észrevett valamit abban a pillanatban és azt mondta: „Valami történt, nem tudom, hogy mi, de valami történt.” Van aki egy vagy két nappal később tapasztalta ezt meg, mások pedig pont most tapasztalják ezt meg, ahogy most beszélünk erről.

Egy tudati vagy éberségi változás történt. És ahogy ez keresztülsöpör mindazokon, akik Shaumbráknak nevezik magukat, most ez a tudatváltás kiáramlik az emberiség többi tagjához is, valamint az angyali birodalom összes létezőjéhez… De ez itt van, és hozzáférhető. Ez egy olyan potenciál, ami most eljut az egész emberiséghez.

Ez a kvantum tudat változás nagy hatással és jelentőséggel bír majd az életetekre.

Eleinte finom, később pedig majd jelentős módokon nyilvánul meg előttetek. Elkezd beintegrálódni mindennapi életetekbe, ami azt jelenti, hogy bizonyos álmaitok, céljaitok és vágyaitok elkezdenek összehangolódni, és belépni a valóságotokba.

Olyan dolgokat kezd művelni, hogy például megválaszolja mindazokat a kérdéseket, amik már hosszú ideje gyötörnek és foglalkoztatnak titeket, és egyszerre csak megérkeznek a válaszok. Minden egyes alkalommal, amikor megélitek a szinkronisztikus „aha” élmények egyikét, minden egyes alkalommal, amikor a beteljesedés vagy a tudás érzése önt el benneteket, emlékezzetek rá, hogy ez tőletek jön, és nem tőlünk. Lehetővé tettétek önmagatok számára, hogy keresztülmenjetek egy kvantum tudat változáson. Megengedtétek magatoknak, hogy túllépjetek a régi és nehéz utakon, és közvetlenül bemenjetek a változásba. Hogy közvetlenül bemenjetek önmagatok fejlődésébe.

(T:8:12)


2007. JÚLIUS 03. – KRYON/DAVID BROWN

AZ ÚJ ENEREGIA FELHATALMAZÓ HULLÁMAI

2015. SZERETET ENERGIÁINAK LEHORGONYZÁSA

Új energiák jönnek egyik a másik után, egy új és fantasztikus perspektíva, a szeretet energiája; ez tiszta szeretet, új szeretet, egy olyan energia, mely a legrövidebb idő alatt elvisz titeket a legalacsonyabb tudat állapotból, a legmagasabba. Az emberiség, nagyon gyors ritmusban fejlődik. Ezek az új energiák, egy új gondolkodási módot, egy új világ nézetet fognak hozni, egy olyan utat, amit még nem tudtok felfogni, melyen  keresztül az élet nagyon sokat fog változni. Az elején nagyon nehéz lesz elfogadni saját hatalmatokat, azonban az igazság az, hogy ti mindig erősek voltatok, mindig is a fény meghökkentő teremtői voltatok, azonban az emberi feltételek következtében, teremtéseteket félelem, düh és szomorúság együtt kísérte és ez a dolog nagyon rövid időn belül meg fog változni.


(2007.) – 2015. SZERETET ENERGIÁJÁNAK LEHORGONYZÁSA 2007-BEN

Ma éjszaka, elhozzuk nektek 2015 energiáját, a szeretet energiáját és azt amit érezni fogtok ti és az egész bolygó 8 év múlva. Lehorgonyozzuk ezt az energiát testeitekben és behozzuk 2015-öt, a 2007-es évbe.

Engedem, hogy összekapcsolódjatok 2015 szeretetének érzetével és az összes energia szelíddé fog tenni titeket  és egyre nyugodtabbá fog válni.

Egy új dimenzióról beszéltünk és ez a dimenzió, nagyon - nagyon közel van, de arra kérünk titeket, hogy hagyjátok emelkedni, növekedni, kiterjedni, mozogni testetek vibrációját és hagyjátok közlekedni a szeretet áramlatát.

(KDB:070703)


2007. JÚLIUS 7.


2006. JÚNIUS 16 (060616) – A PLÚTO BEÉRKEZIK A NYILASBA

A Napúton a Plútó beérkezik a Nyilasba, amely első ilyen történet, az emberiség írott történelmében. A Nyilas jegyben van a Galaktikus Központ Otthona, az Isteni Hídhoz érkezik és transzformációs, energiákat közvetít onnan, a Naprendszerbe közvetlenül.

2006-2007-ben a PLÚTÓ retrogressziójaként 4-szeri együttállásban van az Isteni Híddal:

2006. december 29.

2007. július 7.

2007. október 27.

2007. december 20. (ez volt a legerősebb együttállás)

 


070707

ÚJ KORSZAK KEZDŐDÖTT A FÖLD TÖRTÉNELMÉBEN

BELÉPÉS A SZERETET ÉS BÉKE ARANYKORÁBA.

ÚJ EMBERI FAJ SZÜLETÉSE
GYÉMÁNT PARADICSOMI HÁLÓ ÉS A GYÓGYÍTÁS KÉK OPÁL LÁNGJA

AZ ÚJ FÖLD KRISTÁLY GEOMETRIKUS MÁTRIXA

CREATIX: A BOLYGÓ TEREMTŐ MÁTRIXA

MEGSZÜLETIK AZ ARANYKORSZAK FÉNYE– KUTHUMITÓL

LEZÁRULT A HALAK KORSZAKÁNAK MINTÁZATA

GLOBÁLIS EGYÜTTÉRZÉS – ÚJRAEGYESÜLÉS

AZ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS ENERGIÁJA

BELÉPÉS EGY ÚJ FÉNYRENDSZERBE

MI MÁR MIND FELEMELKEDTÜNK, CSAK EMLÉKEZNÜNK KELL

A KVANTUMFÉNY, AZ UNIVERZÁLIS MÁGIA, CSODÁK ÉS MANIFESZTÁCIÓ GALAKTIKUS LEHORGONYZÁSA

A MEGHATALMASODÁS ÚJ PARADIGMÁJA A FIZIKAI VILÁGBAN

FÉNYRENDSZEREK MILLIÁRDJAI GYÜLEKEZNEK A BOLYGÓ KÖRÜL

MERLIN: TRIGOMETRIKUS FÉNYRENDSZER, HÉTRÉTEGŰ RENDSZER BEÉPÜLÉSE A  FIZIKAI TEST HÉT CSAKRÁJÁBA

AKTIVÁLÓDIK AZ ANGYALI DNS

MINDEN IMA MEGHALLGATÁSRA TALÁL

PLUTÓ A GALAKTIKUS KÖZPONTTAL ÁLL EGYÜTT


2007. JÚLIUS ( 070707, 070716, 070725)

GYÉMÁNT PARADICSOMI HÁLÓ ÉS A GYÓGYÍTÁS KÉK OPÁL LÁNGJA

A 2005. 03.05-05.05. ALATT LÉTREHOZOTT PARADICSOMI HÁLÓ FELÚJÍTÁSA

GYÉMÁNT PARADICSOMI HÁLÓ NÉVEN

CREATIX

FIRE THE GRID

GLOBÁLIS EGYÜTTÉRZÉS - ÚJRAEGYESÜLÉS

Legdrágább fénymunkások, szeretnénk beszélni néhány mély változásról, melyekre júliusban, a földi valóság eme csodálatos változásaira való felkészülésként került sor.
Először is, annak érdekében, hogy ezeknek a változásoknak és az erősödő sugárzásnak legyen hová lehorgonyozódnia, a Paradicsom Hálót „frissítettük” a kozmikus gyémántfény besugárzásával.

A Paradicsom Mátrix (vagy Háló) 2005-ben lett létrehozva, hogy az Új Föld Kristály Geometrikus Mátrixaként szolgáljon. Ez egy tökéletes ikoza-dodekahedron, mely körbeveszi a Földet és a Paradicsom Kódokat hordozza. Júliusban ez ezzel a hatalmas gyémánt fénnyel vagy gyémánttűzzel lett besugározva és magasabb szintre emelve,

és mostantól Gyémánt Paradicsom Hálónak nevezzük.

Készen áll arra, hogy magába fogadja teremtéseiteket, ahogy megteremtitek azt a Paradicsomot, amellyé az Új Föld lesz.
Hasonló folyamat ment végbe saját testeitekben is, legkedvesebb fénymunkások. Azok, akik ezt választották, aktiválták önnön kristály gyémánt hálójukat vagy -mátrixukat szoláris fénytesteikben, és most készen álltok magatokat átalakítani és újraalkotni, a paradicsomi Földön létező emberangyalokká vagy istenemberekké. És így, a hatalmas választások után a hatalmas munka kezdődik meg. Az új gyémánthálót ugyanis arra kódolták, hogy csakis az abszolút igazság és kiegyensúlyozottság teremtéseit és alkotásait fogadja magába. Bármi, ami a félelemben és illúzióban gyökerezik, nem tud megkapaszkodni kristályfények új hálójának aranyló tökéletességében.

Továbbá ebben az időpontban elkezditek megtapasztalni azt, amit mi a kiegyensúlyozás és a gyógyítás Opál Lángjának nevezünk.

 

Az Opál Láng a Lótusz Őrzője, Kwan Yin istennő védelme alatt áll. Ez a felemelkedettek vagy boddhiszattvák energiája, mely tiszta könyörületességgé és feltétlen szeretetté alakult. Minden színsugarat finom opálos ragyogással tartalmaz, és benne foglaltatnak az Arany Gyógyító Tűz szikrái is. A Magasabb Szeretet abszolút igazságának és könyörületességének tüzével telített Opál Láng aktiválja a belső kozmikus tüzet, és tökéletes egyensúlyt hoz egy személy vagy egy helyzet számára. Ez valóban egy igen erőteljes energia.

 


Ezekben az időkben, amikor átléptek az Új földre és az Új Föld Hálózatába, lesznek olyanok, akik fénytestükben az Opál Lángot hordozzák, ők lesznek azok, akik katalizálják másokban a gyógyulást és a kiegyensúlyozást. Mivel valóban, ahol az Opál Láng észlelhető, ott erőteljes gyógyulásra és kiegyensúlyozásra kerül sor, mely néha azonnali, egy pillanatnyi, ha ezt az adott lény megengedi. Ez megváltoztatja a gyógyítás általatok ismert természetét, felgyorsítja a változást és átalakulást, ahogyan olyan sokan kértétek.
Ugyanis az történik, hogy az Opál Láng erőteljes módon aktiválja a DNS öngyógyító és -kiegyensúlyozó mechanizmusait, és minden lény olyan módon kerül egyensúlyba és az egészség állapotába, mely az ő, illetve a helyzet legnagyobb javát szolgálja majd. Időnként sokkoló lesz, hogy ez a folyamat milyen intenzív és azonnali, de mindig a legnagyobb jót fogja szolgálni, és megtanuljátok majd, hogyan bízzatok az Opál Láng és áldott őrzője, Kwan Yin – aki most az istennői energia legmagasabb megnyilvánulását képviseli – szeretetében és könyörületességében.
Egy idő után úgy találjátok majd, hogy az Opál Láng mindent egyensúlyba hoz, és ti beléptek a szeretet és béke aranykorába.
SCH:0708

2007.07.06-07-08- A BOLYGÓ KRATÍV MÁTRIXÁNAK LEHORGONYZÁSA-HATHOROK

 

 

 

 

2007.07. 06.-07-08.-CREATIX-HOLON-HATHOROKTÓL
2007. július 6-tól július 8-ig a Washington állambeli Seattleben tartunk egy találkozót, amit mi Creatrix-nek nevezünk. Ezen az összejövetelen alapvető ismereteket és technikákat fogunk átadni az interdimenzionális fizika terén, valamint annak a harmadik dimenziós világban való megjelenítéséhez szükséges képességeket.

 

Július 8-án, szombaton PST (Pacific Standard Time) szerint 2 és 4 óra között az átadott technikák felhasználásával, az összegyűltek közös erejével, aktiváljuk a Bolygó Teremtő Mátrixát. Ebben segítségünkre lesz az a két földi gyógyító hely, amit létrehoztunk, és azok az emberek szerte a világon, akik a célunkkal közösséget vállalnak. Ez alatt az idő alatt, 2 és 4 óra között, (Pacific Standard Time), aktiválni fogunk sok fénymagot, amit Húsvétkor az arkangyalok elültettek.


Felkészülés
Azoknak, akik szeretnének részt venni a Bolygó Teremtő Mátrixában, de nem tudnak fizikailag ott lenni a helyszínen, némi előkészületre lesz szükségük. Lényegében ezen a szombaton, július 8-án délután 2 és 4 óra között, az fog történni, hogy a finomenergia-testetek középső oszlopát  fogjátok használni, mint egy vezetéket, amin át a magasabb dimenziós fény és energiák rajtatok keresztül bejutnak a Földnek abba a területébe, ahol  vagytok. Ez lesz majd a belépési pont a bolygó mátrixába, mert ti a Földenergia álló hullámmintái vagytok, és mert a testetek a Föld elemeiből épül fel, vagyis természeteteknél fogva megvan a jogotok és a veleszületett képességetek ahhoz, hogy energiákat juttasatok be a földbe.


Minél több ember vesz részt ebben, annál erősebb lesz a hasznos energiák bevitele. Kérjük, hogy erre az időszakra tegyétek félre a külső tevékenységeiteket, és a kétórás időtartam alatt összpontosítsatok a középső tengelyetekre, a finomenergia-testetek központi oszlopára, és engedjétek, hogy a magasabb dimenziós energiák belépjenek a  koronacsakrátokon keresztül
és továbbhaladjanak a testeteken keresztül a földbe. Fontos, hogy ez alatt a két óra alatt a saját energiáitokat összhangba hozzátok a magasabb dimenziók energiáival. Ezt úgy tudjátok legeredményesebben megtenni, ha belehelyzkedtek az Egyensúlyi Holonba, és a mennyei boldogság és az eksztázis érzéseit generáljátok azokkal a módszerekkel, amiket már korábban adtunk nektek. Hogy könnyebb legyen nektek, ennek a beszélgetésnek a végén elmondjuk, hogyan lehet az Egyensúlyi Holont megteremteni, és hogyan lehet a szíven keresztül eksztázist teremteni.

(M: a Holon, vagy Oktahedron, vagy Oktaéder: két négylapú piramis, amely alapzatánál illeszkednek, az egyik csúcsa az ég felé, másik a Föld felé néz: a két csúcs közötti tengely kell, hogy keresztezze a szívcsakrát. Ezt a szakrális formát meg kell teremteni, és benne kell tartózkodni kiegyensúlyozódásunkig)

Hat:07/1


2007.- CREATIX UTÁN

Az esemény hatására intenzívebb spirituális fény vált szabaddá a Földön. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ez a munka, amelyet elvégeztünk, biztonságban van mindenfajta külső zavarástól, akadálytól. A közös munka hatása a jövőben, a legfinomabb létsíkokon áthaladva pozitívan befolyásolja majd a Föld és az egész Emberiség sorsát. Szívünk legmélyéről mondunk nektek köszönetet.

Közreműködéseteket komoly spirituális siker koronázta, amely siker hasznotokra lesz az eljövendő években. Most, hogy már tudjátok, miként kell megteremtenetek az egyensúly holonját és hogyan, teremtsetek extázist a szíveteken keresztül, arra bátorítunk benneteket, hogy sűrűn gyakoroljátok ezeket, mert ezek az eszközök fontos szövetségeseitek lesznek majd a jövő évtized káoszában való eligazodáshoz.

Sok más lény is csatlakozott hozzátok a tudatosság más síkjairól a Creatrixben. Megtiszteltetés volt számukra, hogy támogathattak benneteket és a bolygót, nagyon hálásak nektek a bolygó és az emberiség érdekében tett erőfeszítéseitekért.
Új korszak kezdődött a Föld történelmében. Bár azok az erők, akik nem látják szívesen az emelkedő tudatosságot, folytatják majd erőfeszítéseiket, de már tisztán látszik, hogy buzgólkodásuk hiábavaló. Az új kor hajnalának fénye tisztán felragyogott."

Tom Kenyon kiegészítése:

Gondoltam, mindannyian, akik csatlakoztatok hozzánk és a Hathorokhoz, szeretnétek hallani a beszélgetést, amelyet a Creatrix után folytattunk a Hathorokkal, miután a fenti „hivatalos" üzenetet átadták.

Lényegében a Hathorok és más, magasabb dimenziójú lények, akik csatlakoztak hozzánk, képesek voltak nagyon erő spirituális-fény és fejlődés-energia hullámokat gerjeszteni az emberi és spirituális világok együtt teremtésével. Ez az esemény rendkívül bonyolult volt a jövőbeni hatásait illetően.

A Hathorok világosan tudtomra adták, hogy a Creatrix a lét sok más dimenziójában is sikeres volt. Elmondták azt is, hogy több idő kell majd ahhoz, hogy ennek az eseménynek a következményei megnyilvánuljanak földi világunkban. Lényegében, a spirituális fény erői győzelmet arattak a sötétség erői felett.

(F: Üzenetek A Hathorok és Tom Kenyon üzenete: A Creatrix után)


2007. JÚLIUS 7. –

777 AZ ARKTURUSZI CSILLAGKAPU LE LETT HORGONYOZVA A SHASTA HEGYEN

Ami a Föld felemelkedése számára tartja az energiát, és közvetlen a Központi Napból sugározza az Arkturuszon keresztül, a Shasta hegyen át a SZERETETENERGIA MÁGNESES HULLÁMAIT, és szétárasztja azt a Földön.

Ez a Szeretetfrekvencia a kristályrácsokon és a meridiánokon áthalad a Föld hálózatán, és egy megemelkedett exponálású állapotban van, hogy a Szeret Vibrációját exponálja.

Ez az áramlás felemel bennünket, és egyre közelebb hoz a Földön lévő Felemelkedési portálhoz.

(GF:091031)

 

2007.07.07.-TÓBIÁSTÓL

Tehát a mai nap a háromszoros hetes napja. A háromszoros hetes energetikai, valamint numerológiai jelentőséggel bír mindannyiótok számára. Olyan ez, mintha saját utatokon előre elültettétek volna magatoknak az eszközt vagy az ajándékot, még mielőtt odaértetek volna, tudván, hogy abban az időben egybeesés áll fent, ami alkalmat ad majd saját életetek megváltoztatása. És amikor odaértek arra a pontra, ahogy ma, a 7-7-7 napján, ez egy csodálatos új, potens tudati energiát nyit meg vagy old ki előttetek. Bizonyos értelemben azt is mondhatnánk, hogy tudtatok arról, hogy el fogtok jutni erre a pontra. És most, hogy meg is érkeztetek, birtokba vehetitek saját ajándékotokat, amit ti adtatok magatoknak.

Tudjátok, amikor a számok egybeesnek, mint például a 9-9, 4-4, vagy 33, 11 – mindezek az egybeesések egyfajta kacsintások vagy biccentések is szellemetek részéről, így adja tudtotokra, hogy felismeritek az életetekben előállt egybeeséseket vagy szinkronicitásokat. Amikor ezzel a fajta numerológiai egybeeséssel találkoztok, akkor csak mosolyodjatok el, és tudjátok, hogy valóban összhangban vagytok magatokkal. Saját szenvedélyeteket teljesítitek be itt a Földön. Az általatok választott legmagasabb potenciálok útját követitek.

Jelen pillanatban óriási mennyiségű energia van eltárolva a mai napban

Jelenlegi energiák: Hajlamosak vagytok spirálisan haladni, a folytonos fejlődés és kiterjedés mentén. Nem csak egy körben mozogtok, hanem egy spirál mentén, ami folyvást egyre csak növekszik egészen addig a pontig, amikor már nem képes továbbra is saját ismert tudatában tovább fejlődni, és ott kiléptek magának a spirálnak a mintájából. Pontosan ez történik most, különösen, hogy egyre közeledünk a Kvantumugrás időpontjához.

. Az egyetlen dolog, amit magatokhoz vonzotok jelen pillanatban, azok a magatokon belüli változások. Van úgy, hogy ezek a változások nehezek. Néha ezek a változások lerombolják a magatok számára kialakított mintáitokat. De magának a változásnak az energiája saját tudatotok folytonos fejlődését vonja maga után. A tudatotok – ez a leghatalmasabb oka annak, hogy jelenleg itt tartózkodtok a Földön – hogy fejlesszétek és kiterjesszétek a tudatotokat.

(T:8:12)

 

2007.07.07. – MEGSZÜLETIK AZ ARANYKORSZAK FÉNYE– KUTHUMITÓL

LEZÁRULT A HALAK KORSZAKÁNAK MINTÁZATA

Szeretteim, a mai összejövetel nem csupán bolygó szinten bír óriási jelentősséggel, valójában kozmikus jelentőségű és kozmikus szinten ünneplik. Ez a bizonyos energetikai képződmény létrehozott egy geometriai rezgést, ami egy új frekvenciát aktivál minden szerves élet szervezetében. Ez a frekvencia mágnesesen magához vonzza egy teljesen új foton vibráció integrálásának képességét. Arany fénnyel telt fotongyöngyöket kaptok a mágneses mezőitekbe, és ez önmagában energetikai jelzés minden fényrendszer összes élete számára, hogy a meghatalmasodás új paradigmája most felbukkant a fizikai világban.

 

Trigometrikus Fényrendszer, MERLINTŐL

Megismertek egy másik újonnan létrejött rendszert is, amit szeretett Merlinünk teremtett Az általa teremtett rendszer neve Trigometrikus Fényrendszer. Ez hétrétegű rendszer, ami beépül fizikai testetek hét csakrájába. A Trigometrikus rendszer a fény három új aspektusát tartalmazza, ami a nőies és a férfias énhez kapcsolódik, ami önmagában életet ad a harmadik elemnek, amit ti gyermekként ismertek. Ez azonban énetek aranygyermek aspektusa, az a részetek, ami számos gyermekkori traumátokat egy új történetté változtatta át.

A hétrétegű Trigometrikus Fényrendszer integrálásán felül és azon túl, aktiválódik angyali DNS-etek is. Ez azt jelenti, hogy ti mind valóban kiérdemeltétek a szárnyaitokat és a DNS mindegyik angyali frekvenciája egy szárnyas rendszert, testesít meg.

…akik ma részt vesztek, az aranyfény háromszor hetes jelzőtüzévé váltok. Minden egyes foton, ami átvibrál a testetek minden egyes sejtjén, és minden foton az energiamezőtökben, ami kibocsátja ezt az aranyfényt, egyúttal egy energiafrekvencia is, ami új mágneses mezőt hoz létre körülöttetek. Ez az új mágneses mező pedig egy konténerré változik, ami felszívja azon szükséges új frekvenciákat, amelyek biztosítják, hogy hétrétegű Trigometrikus Fényrendszeretek a helyén maradjon, és hogy angyali DNS-etek összhangban maradjon a testeteken belül aktiválódott többi rendszer DNS-ével, és hogy az új kéregállomány, a központi idegrendszer és az agyalapi mirigy egyensúlyban maradjon. Ez a mágneses mező azt is biztosítja, hogy ti, mint tudatos lények tudatában vagytok, és óvatosak vagytok a rendszerekkel, amik kiegyensúlyozatlanságot okoznak az életetekben.

 

valójában szeretteim, TI MÁR MIND FELEMELKEDTETEK, VALÓJÁBAN NINCS A FELEMELKEDÉS ELÉRÉSÉHEZ VEZETŐ ÚT. MÁR OTT VAGYTOK. MINDÖSSZE ANNYI TÖRTÉNIK, HOGY EMLÉKEZTEK RÁ, HOGY MÁR FELEMELKEDETT MESTERI FÉNYLÉNYEK VAGYTOK. Lélegezzétek be ezt a tudást a testetekbe!

 

Az elmúlt kilenc hónapban egyfajta vajúdás zajlott, *(2006 okt-2007.jún) és biztos vagyok benne, hogy néhányan csodálkoztatok is, hogy vajon mi a csuda történik veletek ezalatt a kilenc hónap alatt a Jóistennek ezen a zöld bolygóján, és valójában a szülési fájdalmakat tapasztaltátok meg, úgymond. Ma lehorgonyozzátok ezt az energiát. Tekinthetitek úgy, hogy a mai nap megszületik az aranykorszak fénye.

Ma bezárulnak a Halak mintázat kapui. Ma teljesen új módon léptek be az aranykorszakba. Azért használom az „új” szót, mert még soha, de soha korábban a Föld történetében, beleértve az összes ciklusát, nem volt olyan nagyszámú csoport – és ezt most bolygószinten értem – akiknek a tagjai azt választották volna, hogy BELÉPNEK EGY ÚJ FÉNYRENDSZERBE, MINT AMILYEN MA VAN.

Melchizedek nagyúr most aktivál egy, az aranyfény 44 szintjéből álló csillagtetraédert. (szünet) Összehúzza mindezeket az aspektusokat, párhuzamos és alternatív aspektusaidat, tökéletesen mesteri aspektusaidat és az összes genetikai kapcsolatot. Mindez egy hatalmas csillagtetraéderben van. A csillagtetraéder önmagában megtestesíti az energiarendszereket, amik biztosítják, hogy a fény harmonikus módon megszűrve jusson a csakrákba. Nyakszirtetekbe is egy geometriai rendszer van kódolva, kifejezetten az első négy nyaki csigolyátokba. Ez biztosítja, hogy a lélek „lélek székhelyeként” ismert terület tiszta és nyitott maradjon, a veletek és a rajtatok keresztül dolgozó felsőbb fénymesterektől kapott energia befogadására.

Néhányan talán azt is észrevettétek, hogy nem csak az ezoterikus közösségek profitálnak a mai nap háromszor hetes energiájából, hanem számos más rendszer is, és meggyőződésünk, hogy egy hatalmi pozícióban lévő ember, Al Gore, ha jól tudjuk, ez a neve, szintén nagyon fontos univerzális energiát horgonyoz ma le, aminek köszönhetően a kollektív tudatosság összeigazodik a planetáris tudatossággal, és a planetáris tudatosságban lévő minden életrendszerrel. Így aztán, ha volt valaha nap, amikor volt ok az ünneplésre, hát a mai az. Szeretteink, ideje nekilátnunk az energiamunkának mindannyiotókkal és azt kérjük tőletek, lazítsátok el a testeteket, ahogy az összes új energiarendszer aktiválódik. Én vezetlek keresztül benneteket ezen az energiarendszeren. Pontosan el fogom mondani, hogy mi történik. Nektek csak annyit kell tennetek, hogy megengeditek.

 

A FELEMELKEDÉS 2. HULLÁMÁNAK, 2008. DECEMBERÉNEK ALAPJAI

AZ ARANYKORSZAK LEHORGONYZÁSÁNAK UTOLSÓ KORSZAKA

A fizikai világ is, amelyben tartózkodtok, keresztülmegy ezen a változáson. Ez a 2008 decemberére való készülődés legfontosabb időszaka, amikor is lezajlik az, amit én úgymond a felemelkedés második hullámának szeretek nevezni, ebben hatalmatok teljében létező edényekként elfoglaljátok pozícióitokat, amikkel mind hozzájárultok majd a végső aranykorszak tudatos evolúciós rendszerbe történő lehorgonyzása utolsó szakaszának megalapozásához. Mindannyian csatornáztok majd, más szavakkal megteremtitek, és „meg-társ-teremtitek” a 2012 decembere utáni életet, mert arra az időre még semmi nincs megírva, arra az időszakra nagyon kevés prófécia vonatkozik, egyszerűen azért, mert ti vagytok a próféták, ti vagytok a mágia és a csodák mester manifesztálói, ami 2012 után az életetek lesz, és az élet úgy általában, és erre az életre nem kell 2012 utánig várnotok, létrejöhet már ma, ha igent mondtok rá.

(KT:070707)

 

 

2007.07.07.-GROUP

Mindnyájan szeretetben és szerencsében részesülünk

(LW:06.06.)

 

 

2007. 07.07- 7:7:7-GROUP

Hawaii, Kona szigete

Szakrális Elmozdulások –A  Fény Családjának Új Paradigmái

Válts Paradigmát és lépj át a Jövőbe

A Group: Barbara és Steve Rother csúcsközvetítése és workshopja (07-13 között)

(bővebben: www.lightworker.com)


2007.07.07.-MIHÁLY ARK/CELIA FENN

ebben a júliusi hónapban, ahogy beléptek ezekbe az új energiákba, azt látjuk, hogy sokatok útja vezet a szeretet bizonyos rítusai és helyei felé. Sokan döntöttetek úgy, hogy a 7:7:7 napon megünneplitek az energiákat, és új csillagkapukat nyittok a Föld galaktikus újraegyesítési projektjében.

(SCH:07:07)


2007.07.07. – BEAVATÁSI KÓDOK A BŐSÉG CSAKRA LEHORGONYZÁSA

Szeretteim, az ünneplés örömteli időszaka ez. A Tudatosság alkímiájába tett utazás kezdete ez, valamint az Alkímia tudatosság megértésének integrálásáé. Mélyreható utazás ez az Arany Szívcsakrába, és az Arany Szívcsakrán keresztül, ami életre kelti a tudatosság kódjait mindannyiótokban, akik úgy döntöttetek, hogy belevágnak ebbe a szakrális utazásba, amely az Akasha fénykönyvtárak Egyiptomhoz kapcsolódó részéhez, és elvezet [benneteket] saját egyedi származásotokhoz.

Ez a konkrét utazás megvilágosítja az emberiséget azáltal, hogy ti úgy döntöttetek, hogy megtapasztaljátok a megvilágosodáshoz vezető, saját, egyéni utazásotokat.

Itt az idő, mikor Merlin nagyúr és én, Kuthumi elhozzuk a beavatási kódok újabb szintjét mindannyiótoknak, ami új életet lehel a Bőség Csakrákba, amelyek a 7:7:7 ünnep idején kerültek lehorgonyzásra a Földön, 2007. július 7-én. Minden egyes lépés, amit ti Fénymunkásokként tesztek saját utatokon az ön-meghatalmasítás, ön-tudatosság, ön-ismeret, és ön-szeretet felé, megerősíti a planetáris tudatosság energiatestét. Ez közelebb juttat benneteket a Föld Anya, az Anya Természet által kibocsátott rezgésekhez, és mindenhez, ami környezetetek természetes aspektusát alkotja.

 

Az energia integrálásának ezen időszaka, ami a felemelkedés második hullámára készít fel benneteket, kitaszít minden olyasmit a szervezetetekből, ami köztetek és a Föld Anya, illetve köztetek és a Kozmosz között az elkülönültség érzését keltette, vagy kelti. Ez a tisztítás-féleség egyben újra összekapcsolódás is, minden benned létező isteni aspektussal, valamint a rajtad kívül létező isteni aspektusokkal is.

Összesen 144 bőség csakra van. Az első 44-t a torok csakra kreatív központjának ereje őrzi. A maradék 100 pedig gerinccsigolyáidban van. Mindegyik csigolya hordoz egy kulcshoz hasonló kódot, ami megnyitja a benned lévő dimenziókat, amelyek összekapcsolódnak azokkal a dimenziókkal, amiket magadon kívülinek érzékelsz, és így egy új kommunikációs rendszer alakul ki az én és az összes benned lévő, és rajtad kívüli élet között. Amint újra kigyúlnak ezek a bőség csakrák, és a szenvedély 144 lángja harmonikusan lángol ezekben a pontokban, úgy fogjátok találni, hogy a legyengítő, bénító félelmeken való átlépési képességetek rendkívül erőteljessé válik.

Függetlenül attól, hogy mi a saját utatok, az összes Fénymunkás kollektív célja a bolygótokon az, hogy elérjétek [azt] az igazságot, ami teljesen kiszakít benneteket a félelem mátrixából. A félelem, ahogy ti ismeritek, a hiánytól és a veszteségtől való félelem egy hazugság, egy illúzió, és Hatsepszut királyné most a bizalom és hit új hullámát hozza el mindannyiótok számára. Balján Merlin nagyúr áll, én, Kuthumi pedig a jobbján állok, szív csakrátokba és a napfonatotokba irányítjuk ezt az energiát. Az energiát a torokban összpontosítjuk, ahol aktiválódik az első kilenc bőség csakra, ez felkavarja benned annak belső tudását, hogy mindig végtelenül támogatunk, szeretünk és vezetünk titeket, és soha, egyetlen szükségletetek sem marad kielégítetlen, ha 100 százalékig arra összpontosítotok, hogy az igazságotokban maradjatok, a középpontotokban, és [ha] arra a célra összpontosítotok, hogy teljesen meghatalmasodottan középpontotokban maradjatok.

Minden alkalommal, amikor úgy érzitek, hogy feladjátok, amikor kétségeitek, félelmeitek támadnak, azonnal vigyétek a figyelmeteket a gerincetekre, képzeljétek el lángoló fényrúdként, egy kőkemény támogatást nyújtó botként, egyenesítsétek ki a testeteket, egyenesítsétek ki a gerinceteket, és lélegezzetek egyenesen bele, kérjétek a Végtelen Forrást, hogy töltse fényét a gerincetekbe, és akkor és ott erősítsétek meg, hogy igazságotok bennetek létezik, és egyetlen külső forrásnak sincs hatalma kimozdítani benneteket abból a középpontból.

A szabadsághoz milliónyi út vezet. Az igazságnak annyi ösvénye van, ahány emberi lény él a bolygótokon, azon egyszerű okból, hogy minden egyes lélek a saját egyedi igazságát testesíti meg. Az egymással rezonáló rezgések teremtik meg a különféle kollektív képeket, amelyektől úgy tűnik, hogy bizonyos emberek ugyanazt az igazságot követik, ám a közösségen belül minden egyes lélek egyéni perspektívával bír erről az igazságról, egy-egy egyedi nézőponttal, és minél inkább felismered [azt, hogy] mi is a te igazságod, annál könnyebben vonzod majd magadhoz azokat, akik igazán együtt rezonálnak a te autentikus igazságoddal, és a bennetek létező tudás teszi ezt lehetővé.

Ha az energia átalakul és visszatér hozzád, amint az az elkövetkezendő 22 órában megtörténik majd, az első kilenc bőség csakra kilenc lángja a torokcsakrádban is aktiválódik. Ezek a lángok a szenvedély fényei, útmutató fények; a fáklya az éj sötétjében.

 

Ehhez a kilenc lánghoz és kilenc bőség csakrához mind kapcsolódik egy-egy beavatás, amelyekben majd szintén részesültök. Mindegyik beavatás számos módon fedi majd fel magát előttetek. Legyetek éberek, figyelmesek és tudatosak. Kommunikáljatok a felsőbb énetekkel, és minden lénnyel, az angyalokkal, és a veletek dolgozó segítőkkel. Kapcsolódjatok össze és kommunikáljatok a Föld Anyával, az elemekkel, a Természet Anyával, az Ég Atyával, a Nap Atyával és a Hold Anyával. Hozzátok be ezeket az energiákat mind a magatokba, hogy tényleg megtapasztalhassátok önmagatok összes aspektusát.

 

A bőség minden életformában létezik, és amikor valamelyik részetek lekapcsolódik az Énről, Istenről, az Istennőről, a Természet Anyáról, a Föld Anyáról, az Ég Atyáról, a kozmoszról, akkor valamitől megfosztod önmagadat, és a bőség hiányzik az életedből. Hogy bőségesen megtapasztalhasd a bőséget, hogy tényleg megértsd az Alkímiát, és hogy tudatos alkimista mesterré válj, újra össze kell kapcsolódnod az élet összes aspektusával, az élet összes aspektusa életet ad és teremt. Az egy-ségbe való visszatérés az életbe való visszatérés.

Az ítélkezés, a feltételes szeretet, a szegénység tudatosság, az áldozat tudatosság és minden más korlátozó aspektus megfoszt benneteket az erőtöktől, a hatalmatoktól, és attól a képességetektől, hogy teljes életet éljetek.

Annak oka, amiért a világotok ekkora bajban van, az elkülönültség; az elkülönültségbe vetett hit. A dualitás a külső világotokban létezik, [abban] amit önmagatokon kívül láttok, a női és férfi, az éjszaka és a nappal, a jó és a rossz, a fény és a sötétség. Bennetek annak lehetősége létezik, hogy megtapasztaljátok a polarizált világot, mint egyesült lény, mint androgün lény, férfi és nő egyben. Az én sötét aspektusait felemésztette a fény. Gyengeségeitek erőségeitekké váltak, ti pedig a játék mestereivé lettetek.

Néhány embernél talán így lesz, mindazonáltal sokan közületek a Földön maradnak és számukra elkerülhetetlen, hogy ezután másfajta utazást éljenek át. Azt teszitek majd, amit prédikáltok, méghozzá olyan mértékben, hogy példamutatásotok, amellyel megmutatjátok az emberiségnek, hogyan lehet teljes egységben és egyensúlyban élni, kiszűrődik a külső világba, és az általatok megtapasztalt élet teljesen más világnak tűnik majd, mint az a világ, amelybe beleszülettetek. Ahhoz hogy mester beavatott és beavató légy, először is meg kell hoznod a döntést, hogy belevágsz ebbe az utazásba. Ha szeretnétek jönni, mi ott leszünk mellettetek, előttetek, mögöttetek, alattatok, és felettetek, biztosítjuk, hogy szándékaitok valóra váljanak, biztosítjuk, hogy amit kerestek, az feltárul előttetek. Nem kérünk mást, csak a szándék tisztaságát, a célotok, az igazságotok, a késztetéseitek és tetteitek őszinteségét és tisztaságát. Legyetek sziklaszilárdak, és ami feltárul előttetek, az nem csak az életeteket, hanem az egész esszenciátokat [is] megváltoztatja majd.

 

Ez nem olyasmi, ami egyik napról a másikra történik majd. Türelem és kitartás kell hozzá. A belélegzés és a kilélegzés ciklusára való érzékenység kell hozzá. Olyan időszak szükséges hozzá, amikor újra megismertetitek önmagatokkal a világ esszenciáját, önmagatokban, és magatok körül. Fontos prioritás mindannyiótok számára, [hogy] időt szánjatok arra, hogy visszavonuljatok, és kölcsönhatásba kerüljetek a természettel, kölcsönhatásba önmagatokkal, hogy csendben legyetek, hogy teremtsetek, hogy hidat verjetek a dualitás káoszán keresztül.

Mindannyian, akik most részt vesztek ebben, katalizátorai vagytok ennek a nagyszabású változásnak, mert ha egyszer ezek a kódok aktívvá válnak bennetek, akkor nagyon nehéz lesz valaha is visszatérnetek a régi módszereitekhez, egyszerűen azért, mert azokat kellemetlennek és kényelmetlennek találjátok majd. [Ha] a kiábrándultság, a kapcsolat hiánya, a diszharmónia ismét felüti a fejét, [akkor] elviselhetetlen lesz, annyira elviselhetetlen, hogy szánt szándékkal visszatértek a fénybe, [oda] ahonnan származtok, mert tudtok annál jobbat, tudjátok, hogy létezik, tudjátok, hogy nincs helye az önelégültségnek, nincs idő a halogatásra, és a kifogásoknak abszolúte nincs tere benned és a világodban.

 

Jezabel istennő átadott egy információt, amelyet ugyanakkor Merlin nagyúr is átadott az üzenetében, ebben arra emlékeztetett benneteket, hogy az utatok 70%-ban mostantól fényt kell manifesztálnotok az életetekben. Időtök 30%-a megmaradt nektek [arra], hogy dagonyázzatok abban a nyomorúságban, amit csak választotok, az időtök 30%-ban foglalkozhattok a sötétséggel és a tudatlansággal, ám az időtök 70%-t azzal kell töltenetek, hogy megbecsülitek, élvezitek a fényt, és éltek benne. Ez előkészít benneteket arra az időszakra, mikor ezt az arány eltolódik 90% fény – 10% sötétség értékre.

Nem azért vagytok, hogy megtérítsetek bárkit is, csak azért vagytok, hogy [azt] tegyétek, amit prédikáltok, mutassátok az utat, éljétek meg ezt az igazságot minden módon, és ugyanakkor engedjétek meg magatoknak, hogy emberek legyetek, hogy megtapasztaljátok az emberi élményt anélkül, hogy elveszítenétek az éneteket.

(KTEGY1)

Ennek az áradatnak soha nem lesz vége, amíg elfogadjátok a magasabb öntudatosságot, amíg folyamatosan a szabadságot választjátok, és amíg eggyé váltok a Vízöntő paradigma Arany Tudatosságával, biztosítunk benneteket, hogy az áramlás nem szakad meg, erre számíthattok. És most az Isteni Forrás összeolvad veletek, és a testetek emlékezik rá, hogy soha nem volt elkülönülve a forrástól. Beleszülettetek az elkülönültség tudatosságba, és annak a trükkös hiedelemnek az áldozatai lettetek, hogy elváltatok az Istentől, elkülönültetek az Istennőtől, és hogy a Szent Grál kiapadt. Isteni anyátok és isteni atyátok hangja a megismerő én formájában egyre gyengébb és vékonyabb lett, és a félelmetek hangja vette át a szerepét, de most elhozzuk a jelenkor ajándékát az emberiségnek – a félelem hangját megsemmisítő szabadság hangját. Ez az az ajándék, amit a Kvantum Gyorsító Rácsokkal Saint Germain és Kuthumi Mester lehorgonyzott július 17-én.

KT:070718


2007.07.07.– a 144-ES KRISTÁLYHÁLÓ FELTÖLTÉSE

Tri-Dátum Portálok – A Kristály Háló feltüzelése

Aktiválási százalékban

TDP's - Firing the Crystalline Grid

Calendar Timing Triple Date Portal % Grid Activation

* 1 Jan 2001 Triple One (1-1-1) 8.34%

* 2 Feb 2002 Triple Two (2-2-2) 16.70%

* 3 Mar 2003 Triple Three (3-3-3) 25%

* 4 Apr 2004 (4-4-4) 33.34%

* 5 May 2005 (5-5-5) 41.70%

* 6 Jun 2006 (6-6-6) 50%

* 7 Jul 2007 (7-7-7) 58.34%

* 8 Aug 2008 (8-8-8) 66.70%

* 9 Sep 2009 (9-9-9) 75%

* 10 Oct 2010 (10-10-10) 83.40%

* 11Nov 2011 (11-11-11) 91.70%

* 12 Dec 2012 (12-12-12) 100%

 

2012 13 December - 20 December Reboot/ Úraindítás

* 12-21-12 *  2012. December 21. Total Activation Grid Maximus/ Teljes Aktivitás kezdete

(Metatron)


2007.07.07. – 2008.06.17. (17:17) 777 –KRYON/DAVID BROWN

AZ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS ENERGIÁJA

Egy teljesen új világ vár rátok, melyben megkaphatjátok a megszerzett új tudás, új létezési állapot tapasztalatát. Ma van a hetedik év, hetedik hónapjának hetedik napja és négy nap múlva, ez, 777-é válik; ez, az új energia száma. Ez, az összekapcsolódás energiája;a kapcsolati energia. Ez, ama energia, mint akkor, amikor eltaláljátok egy játék automata gyümölcs kombinációját és egy rakás pénzt nyertek... és ez az energia a 777 időponttól kezdődően, elkezd szétterjedni.

Azok akik elvégeztétek itt dolgotokat, eltaláljátok a nyerő tippet, a csillag portálokon át, kiléptek majd egy új dimenzióba és ezek a csillag portálok nyitva fognak maradni tizenegy hónap és tizenegy nap, tizenegy óra és tizenegy perc időtartamig (2008.06.17), és akik át fognak lépni a 777 csillagkapun, ki fogják sugározni majd tudatukat bolygó szerte, egy öntudatlanból származó tudatosság lesz ez, - és be fognak lépni a tudatosság és megvilágosodás állapotába.

Ez, azoknak a Mestereknek a bölcsessége és megismerése fog lenni, akik eljöttek erre a Földre, hogy elűzzék a sötétséget és elhozzák a fényt, elhozzák a szeretet energiáját, hogy mindent meghódítson; ez egy olyan energia, amit azok adnak át, akik átadták magukat a szeretetnek és szeretetté váltak. Mindenhol szét fog sugározódni ezen a bolygón, hogy felemelje az egész bolygó tudatosságának szintjét.

E dolog eléggé intenzív lehet és a bolygó több zónájában intenzív is fog lenni. Azt jelenti, hogy vannak olyan helyek, melyek pillanatnyilag birtokolják a hatalmat, megtörténhet, hogy egyes nemzetek túllépnek a hatalmon lévő nemzeteken és e bolygón egy teljesen új alkotmány, egy teljesen új létezési állapot jelenhet meg, a bolygó kormányzásának egy

teljesen új formája. A tudat és hatalom egy nagy tranzitja teljesen elkerülhetetlen, mely az egyének szintjéről indul el. Azok az egyének, akik dolgoztak magukkal és felfedezték énjüket, a megvilágosodás állapotába belépve, a személyes hatalomnak új szintjeit fogják felfedezni bensőjükben, új kapcsolat szintekkel, több energiát hordozva magukban és  egy felerősödött teremtői képességet.

A 777 időpontban egy nagy energia fog aktiválódni, mely a réginél sokkal intenzívebb fog lenni. A szeretet energia elérkezett az intenzitásnak egy olyan fázisába, amikor túllépi a félelmet, dühöt és szomorúságot és ezen a Földön, mostantól a szeretet le fogja győzni a félelmet, dühöt és szomorúságot.

Megjelenik majd a teremtés tudata, hogy megkapjátok az élettől mindazt, amit kívántok és álmaitokat életre kelthessétek.

A félelem, harag és szomorúság béklyói eltűnnek majd és sikerül behatolnotok egy teljesen új valóságba…. a test elkezd sugározni és elegendő szeretetet fog bocsátani az elmének ahhoz, hogy egyesülhessen a testtel és ekkor majd egy áramlat jön létre, egy szeretet áramlat,… aki nem érti a megbocsátás és önfeladás energia fogalmát, blokkolva marad egy szeretet hiányos életben és képtelen lesz majd megteremteni magának a kívánt valóságot A legidegesebb emberek a leggyakrabban azok, akiknek mindenük megvan, ők arra használják a haragot, hogy megkapják azt amit másoktól akarnak, ám mások dolgai, semmilyen hasznukra nincsenek.. Először jön a megbocsátás és azután a szeretet képessége és a szeretet áramlatának szabadon engedése, ezután majd az eltávolodás és lemondás energiája, hogy megfeleljetek a Szellem elvárásainak.

 

 

2007.07.17.-GLOBÁLIS ÚJRAEGYESÜLÉS

Mások a július 17-i napot választották arra, hogy a globális újraegyesülést átéljék, bensőjüktől vezérelve. Arra kérünk, tiszteljétek ezeket az időpontokat, hiszen ezek készítenek fel azokra a kozmogenetikus és megújító energiákra, melyek a július végi, augusztus eleji Oroszlán Kapun keresztül áramlanak majd be.

(SCH:07:07)

 

 

2007 JÚLIUS 17 de. 11:11 (GMT)  Magyarország: 2007. július 17.(kedd)

13.11- 14.11.

 

KÜLÖNLEGES KOZMIKUS LEHETŐSÉG, VILÁG-MEDITÁCIÓ A FÖLD ÉS AZ EMBERISÉG GYÓGYÍTÁSÁÉRT

AKTIVÁLJUK/FELTÜZELJÜK A HÁLÓZATOT! (Fire the Grid) - A FÖLD SZOLGÁLATÁBAN

 

Ez a tervezett közös meditáció a Föld emberei részéről azt a szeretetet és hitet demonstrálja,    amelyet a világ és a világ lakóinak jósága iránt érzünk.

 

Mi vagyunk a Föld gyógyulásának katalizátorai.

 

Ezúttal 2007. július 17-én kapunk egy Kozmikus Lehetőséget, amely példátlannak mondható ebben az életünkben. A Fény számtalan tettének köszönhetően, amely az elmúlt évtizedekben történt, az Emberiség végre abba a helyzetbe került, hogy feltüzelhetjük a hálózatot, amely egyesíti az Istenit édes Földünk minden férfijában, nőjében és gyermekében. Ez a hálózat ismét kapcsolatot teremt Forrásunkkal, az Egyetlen Létezővel.

 

Ez a hálózat eónokon át csupán töredékes árnyéka volt eredeti lehetőségének. Ennek köszönhető, hogy az Emberiség képtelen volt meglátni önmaga Egységét, vagy meghallani a halk, belső hangot. Egy másik következménye ennek az volt, hogy nagyon, nagyon korlátolttá vált kommunikációs lehetőségünk az Isteni Igazság birodalmaival, az Atya-AnyaIstennel.

2007. július 17-e egy Kozmikus Pillanat.

 

Ezen a szakrális, szent napon a Teremtő Energia beáramlásának leszünk tanúi, méghozzá egyenesen a mi Mindentudó, Mindenható, Mindig Jelenlévő Atya-Anya Istenünk Szívéből.

 

Ez az energia bevilágítja majd az egész Teremtést. A hatalmas Fénybeáramlás megemeli majd az energia-, rezgés- és tudatszintet az élet minden területén, amelyet Isten Szíve valaha is kilélegzett magából.

 

A Fény Munkásai kollektív tudatának egyesített szándéka révén ez a páratlan Teremtő Energia feltüzeli majd a hálózatot világszerte, rendbe hozza a rövidzárlatokat és töredékeket, amelyek - saját hibáinknak köszönhetően - elszigeteltek bennünket Istentől és egymástól.

 

 

(http://www.eraofpeace.org http://www.eraofpeace.org/ Patricia Diane Cota-Robles)

 

Az Isteni Tervnek ez a részlete Shelley Yatesnek köszönhetően jutott az

Emberiség tudtára, honlapja: www.firethegrid.org <http://www.firethegrid.org/> . Kérjük, nyitott szívvel és elmével olvassátok a történetét! Ezer éve készülünk már mindnyájan erre a Kozmikus Pillanatra.

„A Fénylények elmagyarázták nekem, hogy mindnyájan összeköttetésben állunk egymással a Forrás energiája révén. Ez a kapcsolat egyfajta hálózat, ezért az egyszerűség kedvéért "a Hálózat"-nak hívom. Vannak kisebb hálózatok, amelyek a nagy Hálózathoz kapcsolódnak.

 

Az Emberi Lények több ezer évvel ezelőtt azt a döntést hozták, hogy leválasztják magukat a kollektív Hálózatról, hogy szabad akaratuk lehessen. Ez a leválás tette lehetővé, hogy szabad döntéseket hozzunk, hogy függetlenek legyünk. Azt is lehetővé tette azonban, hogy többször is hibázzunk, és ez káros hatással volt erre a bolygóra. E hibák megnehezítették közvetlen kommunikációnkat is a Forrással. Egy olyan fordulóponthoz érkeztünk, amikor leválasztottságunk a Föld végét jelentheti jelenlegi formájában.

 

A Fénylények azt a kifejezést használják, hogy "tüzeljük fel a hálózatot",mivel 2007. július 17-én az Emberiség Isteni Erő birtokába jut.

Gyógyító energia-infúziót ad a Föld középpontjának, és regenerálja a bolygó magját vagy szívét.

Továbbítanunk kell lényünkön keresztül a Forrás Szeretet és Fény energiáját a Földnek. A Fénylények azt mondták, az emberek olyanok lesznek ezen a napon, mint kis villámhárítók, amelyek belevezetik Isten energiáját a bolygóba.

Ez az energia örökké megmarad majd a Földön, a Föld lakói között - azzal, hogy

megteremtjük ezt az új energiamezőt a bolygónk számára, részesülünk a Teremtő megvalósult szándékának csodájában.

 

(Shelley Yates, www.firethegrid.org)

 

2007. 07.17.- A SPIRITUÁLIS SZERETET NYARA- FIRE THE GRID

Fénymunkások ezrei jöttek össze a világon egy-egy órára, a Föld és az Emberiség közös családjaként, meditálva felizzasztani a Fény –Szeretet Hálóját

(T:8:12)

 

2007. 07. 23. – 2007. 09. 11.-SZÍRIUSZI CSILLAGKAPU :

 

2007. Július 23-án reggel a Szíriusz csillagai közvetlenül a mi Napunk előtt kelnek fel, és ezzel kinyilvánítják az Atlantiszi – Egyiptomi – Szíriuszi ÚJ ÉV születésének kezdetét.

Példa nélkül álló új kapu nyílik, amely kedvező lehetőségeket készít elő, számos esemény megtörténésének, a Tudatosság csillagerejének árasztásával, amint az irányt mutat Napunk fényének.

 

Régmúlt időktől kezdve, megannyi kultúrában, a Szíriusz közismert volt és nagyrabecsülés övezte. Az Atlantiszi misztériumokat is a Szíriuszi Mestrek alapozták meg, tanításaik alapján.

Atlantisz 3. bukása után (mintegy 12.000 évvel ezelőtt: a szerk.) a Szíriuszi Misztériumok Egyiptom földjére tevődtek át. I. sz. előtt 3000-ben már, Egyiptomban ünnepelni kezdték a Szíriusz csillagainak helikális (a Nappal együtt történő felkelés: a szerk) felkelését, és ezt az időpontot tették meg az Új Év kezdőpontjának, amikor is a Nílus kiöntött és elárasztotta partjait, termékennyé tévé földjeit, a Nagy Oroszlán időben, az Oroszlán hónapjában.

 

A Szíriusz, a Krisztusi/Kristály Tudatosság otthona, nem csak a mi bolygónknak és Naprendszerünknek, hanem az egész galaxisnak is. A Szíriusz egy örök spirituális ősmintája a Földünknek, és fontos szerepet játszott a bolygó korai evolúciójában. Csillagaiból spirituális energiákat sugároz ki a mi Napunk szívcsakrájára, és ez utat nyit a Napunk áldott sugarain keresztül a mi földi tudatosságunk felnyílása felé.

 

Amint a Szíriusz sugarai átívelnek a Föld felé a július 23.-ai hajnalon, 11 Krisztusi/Kristály mag eszmél fel bennünk, mindegyikünk belsejében, mint egy új rezgésmintát létre hozva.

Ez a 11 Kristálymag, az addig szunnyadó DNS kódjaiban várakozott erre a különleges csillagkapcsolódásra, és eszmélésükkel a Fény Minden Létezőinek, akik addig az emberi börtönükben, rabszolgák voltak, kinyitják az addig lepecsételt lélek-feljegyzéseket.

 

Ez a sugárzás 2007. július 23.-án kezdődik, és szeptember11.-én a kapu bezáródik.

Ez idő alatt a már megtisztult gondolataink és szavaink által fogjuk megtalálni a felnyílás kulcsait, amely eddig számunkra láthatatlanok voltak.

 

(Forrás: Gillan MacBeth-Louthan : Star Gates Open Summer of 2007.

www.awakening-healing.com)

 

 

2007 JÚLIUS-AUGUSZTUS 28 -TŰZCIKLUS-ARKTURUS ÚR

Ismét megjelent a gabonakörök új ciklusa, és ezt az új ciklust Tűzciklusnak nevezzük. Jelenleg nagymértékű tűzenergia kerül bevezetésre ezen a bolygón. Erre szükség is van most, mert ez a tűzenergia számos Fénymunkást tevékenységre serkent. Feltölti lángjaikat, szenvedélyük lángját, és képessé teszi őket arra, hogy megtegyék, amit meg kell tenniük. Azok a Fénymukások profitálnak ebből a legtöbbet, akiknek kevés tűzenergiájuk van az elementális testükben. Azok a Fénymunkások azonban, akik már lángolnak, akik már most nagyon, nagyon szenvedélyesek, legyenek óvatosak, nehogy kiégjenek!....

A jelenlegi Tűzciklus augusztus 28-áig tart. Sokan látni fogják a gabonaköröket még formálódásuk folyamatában. Saját szemükkel látják majd, ahogyan létrehozzák ezeket a gabonaköröket, és pusztán e körök megfigyelése nagyon nagy erővel tölti el őket. Hatalmas tudatemelkedést élnek át azok, akik saját szemükkel látják a gabonaköröket. A jelenlegi ciklusban számos szakrális geometriai forma lesz látható, amelyek a változás, az átalakulás energiáit hordozzák, és azok, akik fényképről vagy rajzról megtekintik ezeket a formációkat, nagymértékű energia beáramlásban részesülnek.

Mindenkire hatással van ez az energia. Sokan nagyon feszültté és aggódóvá válnak, és azon tűnődnek, miért. Sok ember egészségi állapota megváltozik.

 

Fontos továbbá, hogy sokan összejöjjenek ebben az időszakban. Ez az együttműködés időszaka, az energiák nagyban támogatják az összekovácsolódást. Sok lélekcsoport egyre nagyobb projekteken kezd dolgozni.

(HL:24: Közvetítette: Veenaa,Gyógyító és a „Mária Magdolna Megszólal” írója

2007. július 11. Szerda)

 

2007 JÚLIUS-2008 KÖZEPE-

MEGSZAPORODNAK A NON-PROFIT TESTÜLETEK.

2007 júliusától 2008 közepéig megszaporodnak a non-profit, nem állami ügynökségek és testületek. Számuk statisztikai csúcsot dönt. Ezek az ügynökségek fokozatosan számos feladatkört átvesznek az önirányítás, segítségnyújtás és támogatás terén mindenütt, ahol erre szükség van. Ezek a szervezetek hatékonyan fognak működni, és mivel non-profit jellegűek, hatókörük jóval nagyobb lesz. Ezek az ügynökségek fokozatosan számos feladatkört átvesznek az önirányítás, segítségnyújtás és támogatás terén mindenütt, ahol erre szükség van. Ezek a szervezetek hatékonyan fognak működni, és mivel non-profit jellegűek, hatókörük jóval nagyobb lesz. Ahogy telik az idő, egyre többen hisznek majd ezekben a programokban, és több tőke áramlik ezekbe a non-profit szervezetekbe, mivel megbízhatóbbnak tartják őket, és mert bebizonyították, hogy ők tudnak segítséget és támogatást nyújtani krízis és szükség idején ott, ahol arra a leginkább szükség van.

Sokan nagy változást tapasztalnak a kapcsolataikban is. Azok, akik még mindig a régi paradigmával küszködnek, egyre nehezebben tudják fenntartani munka- és párkapcsolataikat. Küszködni fognak ezzel, ráadásul azok az energiák, amelyek a Nagy Központi Napból érkeznek, felerősödnek, és még nagyobb káoszt teremtenek a kapcsolatokban. Abban a pillanatban, hogy megváltoztatják a gondolataikat, megemelik a tudatukat és belépnek a gondolkodás új paradigmájába, amely a legfőbb jót szolgálja, észre fogják venni, hogy mintha egy új létezés áramlásába kerültek volna. Bár néhány kapcsolat talán véget ér, az általános trend az lesz, hogy javul a kommunikáció, és több szeretet jelenik meg a kapcsolatokban. Az energiák elősegítik a váltást a mélyebb megértés, együttműködés és a legfőbb jó felé való együttmunkálkodás irányában.

Azok, akik már most az ötödik dimenziós energiákkal dolgoznak, egyre nagyobb és nagyobb csoportokhoz vonzódnak, amelyek együtt dolgoznak és támogatják egymást.

Erőfeszítéseik exponenciálisan megnőnek. E csoportokon belül az együttműködés nagyon nagy méreteket ölt, és igen komoly szintű szolgálatot tesz az emberiségnek a szeretet energiájából kiindulva. A bolygókból és a Holdból érkező galaktikus energiák tovább segítik a helyzetet, és számos grandiózus terv gyümölcsöt hoz, amelyen a Fénymunkások már ma elkezdtek dolgozni.

 

Azok a hatalmon lévők, akik hatalmukat saját mohóságuk érdekében használják, korruptak, manipulálnak és hatalmi szóval élnek, egyre több akadályba ütköznek. Küszködni fognak, hogy megtartsák a hatalmukat, de mivel szándékaik nem a legfőbb jót szolgálják, erőfeszítéseik kudarcba fulladnak. A média nyilvánosságra hozza az ilyen hatalmon lévők kudarcait, és ti, Fénymunkások, mosolyogni fogtok, mert ti ezt már jó előre tudtátok…

Legyen hitetek, higgyetek magatokban! Értsétek meg, hogy ezek a próbák azért érnek benneteket, hogy felerősítsenek bizonyos tapasztalatokat, és hogy könnyedén át tudjatok lépni az 5. paradigma energiáiba, az együtt teremtés energiáiba, amelyben megvalósítjátok az álmaitokat, és megteremtitek a földi mennyországot.

(HL:24)

 

 

2007. JÚLIUS 25. - IDŐN KÍVÜLI NAP

2007-2011-ig, tart ez a korszak.

EZ A KORSZAK QUETZALCOATL VISSZATÉRÉSÉNEK ÉS A SZÍRIUSZI ÚJJÁSZÜLETÉSÉNEK A FELFEDEZÉSE.

Nem sorolható be se ebbe az évbe, se ebbe a hónapba.

Elfogadásával túllépünk a világunk tudatának szintjén, és gondolatainkat korlátaik fölé emelhetjük.

Ez a nap, ezreket összehoz a világon, a Gergely naptár szerinti: Július 25.

Az Időn Kívüli Nap, amikor képesek vagyunk megtisztulni, és képesek vagyunk megtapasztalni a 4. Dimenzió valóságát, sőt az 5. Dimenzió szervezőerejét.

Zöld Napként is emlegetik, mert az 5.: a zöld az ötödik erő színe.

2007-es Időn Kívüli Nap egy 4 éves ciklust jelöl: 2007-2011-ig, tart ez a korszak.

EZ A KORSZAK QUETZALCOATL VISSZATÉRÉSÉNEK ÉS A SZÍRIUSZI ÚJJÁSZÜLETÉSÉNEK A FELFEDEZÉSE.

(Rinri)

 

 

2007. 07.26. -08.12. OROSZLÁN KAPU:

Új Kozmikus ciklus kezdete: 2007-2012-2016

„A NEGYEDIK HULLÁM”– TÖMEGES FELÉBREDÉS

2007-es Oroszlán Kapu  július 26. és augusztus 12. között nyílik fel.

ez az a perc, amikor a Föld megkezdi spirituális evolúciója új ciklusát. Ez az, amit bolygószintű Új Esztendőként ünnepelünk. Ebben az időben az északi féltekén a Nap együtt áll a Szíriusszal a kora reggeli égen, amit az ősi egyiptomiak a Szíriusz csillag heliakális felkeléseként tartottak számon. A Föld „két napja” együtt áll az égbolton, jelezve a Szíriuszi Csillagkapu megnyílását, mint erőteljes fejlődést kiváltó energiák és kódok érkezését a Kék Csillag Földre, a Kék Csillag Napról, másnéven a Szíriuszról.

itt és most 2007-ben nem csupán egy új éves ciklus kezdődik meg a csillagkapu megnyílásával, hanem beléptek az időnek abba az új ciklusába is, amely elvezet benneteket a maják által kozmogenezisnek, vagy egy új Kozmikus Napnak (day) a kezdetéhez.

Erre 2012-ben kerül sor, ahogyan azt a maja naptár és annak „galaktikus” időszámítása is jelezte.

E jelenlegi ponton egy kilencéves ciklusba léptek be, mely 2016-ban fejeződik majd be. Erre az időre megtapasztaljátok majd a kozmogenezist, vagyis azt, amit mi a Szellemmel, illetőleg a Forrással együttesen egy Új Kozmikus Nap társteremtésének hívunk.

Nem csupán a Föld mozdul el az újjászületés és megújulás ciklusa felé, hanem maga a Galaxis és a Kozmosz is.

amiért most itt vagytok, és mostani választásaitok determinálják majd, mit fogtok a Forrással együtt megteremteni. Itt az idő elengedni minden illúziót, és az abszolút igazságból és fényből való teremtést megkezdeni.

 

Tudjatok arról, legkedvesebbek, hogy amint a fény, erősödik a galaxisotokban és a Földeteken, csakis a fény és a feltétlen szeretet teremtései fognak meggyökerezni és életben maradni. Minden, aminek alapja a félelem és a kizsákmányolás, napvilágra kerül és elutasítják azok, akik a béke, szeretet és öröm magjait vetik el önnön életükben.

Amire a választásotok esik, amit most megteremtetek, az képezi majd az alapját az Új Földnek és az Új Ciklusnak.

 

Így hát, nem tudjuk eléggé kiemelni, hogy MOST van itt az idő az életet, a szeretetet, a békét, az örömet és a szépséget választanotok. Most van itt az ideje, hogy kifejezzétek Azt, Akik Vagytok, és hogy ebből a lényegetekből teremtsetek. A Föld követi választásaitokat, ti vagytok a teremtők.

 

a felkelő Szíriusz, mint Ízisz, a Nagy Anya, és a vele együttálló Nap, mint Rá, Herakuti, Ozirisz férfienergiája megszentelt egyesülése jelképezi. Szent egyesülésükben létrejön a tökéletes egyensúly a szenvedély és a Szellemmel társteremtő alkotóerő között.

És, miközben beléptek az Oroszlán csillagjegyébe, az Istennő a Tűzistennő alakjában manifesztálódik, aki szenvedélyes, forró, érzékeny, aki tökéletes kohója a kozmogenezis alapvető átalakulásának.

 

A teliholdra július 30-án a Vízöntöben kerül sor, az Oroszlánba eső Nappal. A Vízöntő telihold az Oroszlán Kapuban magában hordozza az Új Kor (New Age) teljes energiáját. Ez egy erőteljes időszak. Respektáljátok és tiszteljétek meg ezeket az energiákat meditációval, a fény rítusaival

 

(M: 12-én Oroszlán újhold: Nap-Hold együttállás és a Vénusz is visszafordul feléjük, szoros együttállásban a Szaturnusszal)

 

Minden változik, minden újjászületik nagyon mély szinteken.

Az elementálok szenvedélyesen szeretkeznek, és szubatomi mély szinteken szülik újjá magukat.

Most új szerződések kötése vár rátok, új munka:

ez azt jelenti, hogy beléptek lélektársi egyesülésekbe, és „team”-ként dolgoztok majd, egy megszentelt egyesülésen vagy kapcsolaton belül. Ezek a szerető, kreatív és szenvedélyes energiák lényeges részét képezik majd annak, ahogyan megtapasztaljátok az Új Földet, és ennek a kozmogenezis időpontjáig tartó korszaknak az energiáit.

Így hát, sokatok számára eljött a pillanat, hogy belépjetek teljes potenciálotokba, és megengedjétek a világnak, hogy meglássa, kik is vagytok valójában.

Itt az idő kifejezni hatalmatokat és engedélyezni, hogy fényetek láthatóvá váljék.

 

az Oroszlán Kapu megnyílik a Földön, tömeges felébredés fog elkövetkezni, amelyet mi a „Negyedik Hullámnak” nevezünk.

Azok, akik a Negyedik Hullámba tartoznak, nem részei a fénymunkások családjának úgy, ahogyan ti, hanem „közönséges emberek”, akik hirtelen ráébrednek arra, kik is ők valójában, és keresik majd a fénymunkások segítségét, szeretnének majd a fénymunkások családjának tagjaivá válni.

a ti feladatotok lesz segíteni őket fényetek felvillantásával, azzal, hogy igazságotokban éltek, hogy megmutatjátok nekik: lehetséges kiegyensúlyozott és bőséggel teli emberi élet az új energiákban.

Életek során át, évezredeken át, készültetek és edződtetek erre az időre. Most itt a Felébredés ideje. Most itt a Teremtés ideje.

Itt van a kozmogenezis ideje – egy Új Valóságé és egy Új Kozmikus Születésé.

(SCH:07:07)


2007. JÚLIUS 26.-AUGUSZTUS 12.

OROSZLÁN KAPU-MIHÁLY ARK/CELIA FENN

Az Oroszlán Csillagkapu július 26-án nyílt meg, és augusztus 12-én zárul be. A kozmikus és galaktikus szívközpontokból származó erőteljes fényenergiák és –kódok áramlanak a Föld felé a Szíriusz csillagkapuján keresztül.

Legdrágább fénymunkások, az Oroszlán Kapu feltárult, és ti épp átlépitek a határvonalat. Átléptek egy új energiába, a valóság új észlelésébe, az Új Földre. Minden változásban van – a Föld is, ti is. A sugárzás növekszik, és a változás energiája helyreállítja az egyensúlyt, óriási gyógyítást és szeretetet hozva magával mindenki számára.
Legkedvesebbek, ez a hatalmas csodák és csodálatos átalakulások időszaka. Bármi is a szívetek, lelketek vágya, valahogyan rá fogtok találni. Azonban legyek tudatában annak is, legdrágább fénymunkások, hogy sokan fejezik be munkálkodásukat és távoznak el. Ők azért jöttek, hogy a Földet felkészítsék a nagy változásokra, és most átlépnek a Fénybe, hogy a Fény magasabb dimenzióból folytassák szolgálatukat. Jól végezték munkájukat, és most örömmel és szeretettel távoznak.

Most pedig, legkedvesebbek, először is hadd beszéljünk augusztus hónap erőteljes átalakító „tüzeiről”. Ahogyan ugyanis a Nap áthalad az Oroszlán (Leo) „királyi” jegyén, a kozmikus tűz az Oroszlán Kapuján át eláraszt mindent, hogy átalakítsa, transzmutálja, miközben a Föld a spirituális evolúció egy magasabb szintje felé mozdul el.

(SCH:0708)

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 63 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!