IDŐVONAL 2008. JÚLIUS – OKTÓBER PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. július 20. szerda, 12:01

IDŐVONAL 2008. JÚLIUS – OKTÓBER

A FÖLD KÖRÜL HÚZÓDÓ EGYSÉGHÁLÓ

7:7 AZ ÖNTUDATOSSÁG MÁGIKUS KINCSE

GRAND CANYON AKTIVÁLÁS

JÚLIUS 13.- JAPÁN FÖLDRENGÉS

JÚLIUS – OKTÓBER - ARANY - INDIGÓ AKTIVÁLÁS

AUGUSZTUS- A FÖLD FREKVENCIÁJA MAGASABBRA EMELKEDETT, MINT AMILYEN VALAHA IS TAPASZTALHATÓ VOLT

08.08. – A KORLÁTLAN BŐSÉG LEHORGONYZÁSA A FÖLDÖN

AZ ATLANTISZI  BÖLCSESSÉG ÉS TUDÁS KÉK KRISTÁLYA ÚJRA AKTÍV

09.01.-ÚJ ÍGÉRET HAJNALA , FOLYÉKONY RÁCSOK : NADA ÚRNŐ: TIZENKETTEDIK DIMENZIÓS PORTÁL AKTIVÁLÁSA

09.09 - - MÁRIA MAGDOLNA: A BÉKE ARANYTOJÁSA ÉS A 9:9 KULCSDÁTUM AKTIVÁLÁSA

SZEPTEMBER VÉGE/OKTÓBER- ELINDUL A GAZDASÁGI VÁLSÁG

09.11. - A BOLYGÓSZINTŰ GYÓGYULÁS ÉS GYÓGYÍTÁS NAPJA

OKTÓBER –  A VILÁGAZDASÁG RÉGI MINTÁINAK ÖSSZEOMLÁSA

OKTÓBER - AZ EMBERISÉG KOLLEKTÍV REZGÉSSZINTJE ELÉRTE AZT A SZINTET, AHOL AZ ELKÜLÖNÜLÉS VÉGET ÉRT

OKTÓBER 14. GALAKTIKUS LÁTOGATÁS A FÖLDÖN ELMARADT

 


2008. KÖZEPE - A FÖLD KÖRÜL HÚZÓDÓ EGYSÉGHÁLÓ

Ez az ami az emberi tudatosságot tartalmazza és összpontosítja és a magasabb tudatosság felé irányítja, ekkor véglegesen helyreáll.

A Fény Kígyója is elérkezett arra a helyre, ahol az elkövetkezendő 13.000 év során a maga tökéletességében fog működni.

(DM:387)


JÚLIUSBAN Merlin nagyúr "zaklat" majd benneteket, és ezt most idézőjelekkel és nagy mosollyal az arcomon mondom. Ebben a hónapban felfedi előttetek [azokat] a kincseket, amelyek belső gyermeketek azon képességében rejlenek, hogy bízzon a mágiában és az élet csodáiban. Ebben az időszakban Merlin nagyúr segít nektek átölelni a forrásból érkező energiát, ami mindig jelen van, és megtanítja nektek, hogy hogyan szerezhetitek meg az energiát ebből a forrásból, hogy tartósan ezzel tápláljátok testeket, elméteket és lelketeket. Ebben a hónapban teljes csakrarendszeretek újrakalibrálását tapasztaljátok meg, és JÚLIUS 7-ÉN, 17-ÉN ÉS 27-ÉN kisebb beavatásokat kaptok, amik a hetedik univerzum mélyebb birodalmaiba vezetnek benneteket. Ez első kézből szerzett tapasztalatot jelent majd a kvantummezővel, és ennek ereje nagyban felerősödik a hónap folyamán. Ez az előkészület az augusztusban sorra kerülő nagyszabású ünnepségekre.

(KT:08111.)


2008. - JÚLIUS 6. VASÁRNAP - 10 MILLIÓSZOROS NAP
lásd: február 21.


2008.07.07. - 7:7 AZ ÖNTUDATOSSÁG MÁGIKUS KINCSE

Szeretteim, ez a 7:7 kapu ünneplés az öntudatosság egy újabb szintjét nyitja meg tudatosságotok számára. A szint, amire most utalok kapcsolódik ahhoz a tudatossághoz, amelyet belső gyermekként ismertek. Ez a konkrét aspektusotok hatalmas erőt hordoz. Ez az a részetek, ami meghatározza tapasztalataitok nagy részét. Azért beszélek erről, mert a belső gyermek által irányított tapasztalatok gyakran [olyan] részeiteket alkotják, amelyek a leállított fejlődés állapotában vannak. Ez a sokk, trauma, az erőszak vagy más gyermekkori élmények eredménye. Ha egyszer a pillanat kikristályosodik a belső gyermek tudatosságában, akkor a tapasztalat azon szintje és annak kifejezése onnantól folyamatosan kiszínezi az összes kapcsolódó tapasztalatot, cselekedetet, hozzáállást és hiedelemrendszert.

A 7:7 energia, a mágia energiája, a csodáké és a manifesztációé. Ez az a rezgés, amit Merlin nagyúr mindig magával hoz és átad nektek. Merlin nagyúr fényének éves ünnepe most sem más, és bőkezűen kínál számotokra még több mágiát, még több csodát és így még több manifesztációt. Ehhez még hozzájön [az] a lehetőség, hogy újabb szinten aktiváljátok a száznegyvennégy bőség csakrát, arról a szintről beszélek, ami azokban a részeitekben létezik, amelyek kilépnek a leállított fejlődés állapotából, és átlépnek az én még tudatosabb, öntudatos kifejezésébe.

A bőség és az alkímia tudatosság egy[etlen] hatalmas erőben és isteni áramlatban vegyül össze, ez az áramlat a Hetedik Univerzumból jut el belétek, és ez az áramlat eljut a gerincetek két oldalán lévő kundalini csakrákba is. Ezeknek az energiáknak a kombinációja hihetetlenül erős mágneses kisugárzást hoz létre a lényetek belsejéből, és ez nem a sejtjeitekből, nem a DNS-etekből származik, hanem a bennetek lévő atomokból. Ez az atomi rezgés képes behatolni a sűrűség bármely szintjére, ami a leállított fejlődési állapot következtében van jelen. Ez nem azt jelenti, hogy nyugodtan hátra dőlhettek ezzel a gyógyulással kapcsolatban, hanem azt jelenti, hogy rendelkezésetekre áll olyan rendkívül erőteljes idővonal, a lehetőség olyan ablaka, ami lehetővé teszi számotokra, hogy felhasználjátok ezt a nagyon fontos mágneses emanációt, hogy behatoljatok abba, ami eddig a pillanatig kitért előletek. Amint a rétegek kibontakoznak, és bepillantást nyertek, vagy inkább feltárul előttetek az, ami eddig szabotálta az életeteket, úgy találjátok majd, hogy érzitek az erőt, érzitek a belső erőt, és a hitet, hogy valóban társ-teremtők vagytok abban a térben, amelyet az életeteknek neveztek, és hogy hatalmatokban áll létrehozni a mágiát és az élet csodáit.

 

A száznegyvennégy bőség csakra száznegyvennégy beavatásból áll, amelyek a Fehér Tűz elemhez kapcsolódnak, ez a mai kulcsfontosságú napra eső aktiválás pedig szintén a Fehér Tűz szintjeit testesíti meg. Ez a láng és ennek esszenciája segít nektek áthatolni a fátylakon, amelyek megakadályoztak abban, hogy lásd a leállított fejlődés állapotát, amivel próbáltál megbirkózni, és amin keresztül megpróbáltad kifejezni önmagad. Ez a konkrét beavatás nem kimondottan a Fehér Tűz elemmel kapcsolatos, de a Fehér Tűz hatással van erre a rezgésre.

 

A Hetedik Univerzumba vezető 7:7 kapu egyúttal belső utazásra is visz benneteket. Ebben a belső utazásban lesz segítségetekre Merlin nagyúr. Támogatása olyan formában ölthet testet, hogy nagyobb igényetek támad arra, hogy megértsétek, [hogy] melyek a szükségleteitek, hogy megértsétek melyek a vágyaitok, hogy igazán elismerjétek, hogy mi tesz benneteket boldoggá, mi hoz örömöt az életetekbe, és ami a legfontosabb, egyfajta lökést ad, hogy nagyon mély, alapvető kérdéseket tegyetek fel önmagatoknak. Merlin egy szent rácsban tart majd benneteket, ez olyan folyékony kristályrács, ami az ametiszt és a citrin folyékony energiáiból áll, és ezek összekapcsolódnak a Grand Canyonban aktivált rezgésekkel.

 

A Grand Canyonban lévő energiaüregek összekapcsolódnak veletek a szívcsakrán és az ötvennégy kundalini csakrán keresztül, amelyek ott vannak a gerincetek mindkét oldalán. Ez az energia beszűrődik a gerinc idegeibe. Aztán bejut a gerincfolyadékba és elkezd szakrális geometriai mintákat formálni a gerincvelőtökben. Ez egyfajta energetikát hoz létre, ami támogatja és megerősíti a gerincet, ami cserében támogatja és megerősíti [azon] szándékodat, hogy a lehető legjobb életet éld.

A folyékony kristályenergia e rácsában Merlin nagyúr biztosítja, hogy feltedd magadnak a kérdést, [hogy] vajon tényleg a legjobb életed éled-e. E hónap folyamán, július [időszaka] alatt, lehetőségeket teremt számodra, hogy tudatosan tisztába kerülj az igazsággal, ami erre a kérdésre a választ adja, és ha egyetlen pillanatig is hezitálsz, akkor a válasz „nem”. Ezután a következő kérdés az, hogy mit fogsz ezzel kapcsolatban tenni? Ha nem a legjobb életedet éled, akkor mit fogsz tenni? Miért hiszed, hogy bármivel is kevesebbet érdemelsz, annál, hogy a legjobb életedet éld? Mindenkinek van sorsa, végzete, ami befolyásolja az életét, karma, szerződések, identitásokhoz való ragaszkodások, és így tovább, és így tovább, de emlékeztetnem kell benneteket arra, hogy úgy döntöttetek, hogy a folyékony tudatosságban akartok élni. Kiléptetek a régi, szilárd univerzum mátrixából és úgy döntöttek a lét mestereivé váltok a folyékony univerzumban, ezért a múltbeli életetek tárgyi eszközei feloldódtak.

Merlin nagyúr és én, Kuthumi mellettetek állunk, veletek tartunk, támogatunk, segítünk benneteket az út minden egyes lépésénél, miközben teljesen létrehozzátok új folyékony Föld-rácsokat. Az [az] öntudatossági szint, amelyet magatokévá tesztek, ennek a kulcsdátumon zajló aktiválásnak az eredményeképpen felfedi számotokra a belső gyermek tudatosságában rejlő kincseket. Ezek a kincsek most meg vannak fagyva az időben, blokkolja őket a leállított fejlődés állapota, de már nem kell többé így maradniuk. Figyeljetek rám Fénymunkások, ez a ti jegyetek kifelé a pokolból, hogy úgy mondjam, itt a lehetőség, hogy megteremtsétek mindazt, amiről álmodtatok, és minden változás egyetlen lépéssel kezdődik. A Merlin által prezentált kérdésekre adott válaszokban van [az]  a kulcs, ami segít nektek megtenni ezt az első lépést.

 

Ezzel az aktiválással kapcsolatban az lesz a legnagyobb kihívásotok, hogy biztosítsátok [azt], hogy nem beszélitek le magatokat a változások előidézéséről azzal, hogy mindenféle mentségekkel és kifogásokkal álltok elő, hogy miért is kell pontosan ott maradnotok, ahol most vagytok.

Az új világban nincsenek kifogások, mert minden folyékony, és amikor a Hetedik Univerzumon keresztül a kvantumenergia folyékony mezőivel dolgoztok, akkor mindig van megoldás, kivétel nélkül [mindig], ismétlem, mindig van megoldás, minden alkalommal minden egyes helyzetre, dilemmára vagy problémára, legyen az kicsi vagy nagy. Az egész ott van a fejetekben drágáim, [az] a mechanizmus, ami megváltoztatja azt, amit tapasztaltok.

Szeretteim, a következő tizenkét órában én, Kuthumi és Merlin nagyúr újrakalibráljuk a csakrarendszereteket. Ezt összesen hétszázhetvenhétszer végezzük el. Ez azt jelenti, hogy a testedben zajló eltolódások felgyorsulnak és minden egyes általunk rögzített újrakalibrálással a tudatosság olyan magját adjuk át neked, amit a Hetedik Univerzumból vonunk ki, közvetlenül az autentikus énedből. Amint ez a hétszázhetvenhét mag eltárolódik a gerincedben, úgy találod majd a következő hét hónap során, hogy ezek közül a magok közül sok gyökeret ereszt, és a következő tizennégy hónapban az életed mágiája manifesztálódik majd, és sok álmod. Mesélsz majd az embereknek a csodákról, amelyek veled történtek. Neked csak annyit kell tenned, hogy szorgalmas leszel az önmagad felé tett elkötelezettséged terén, és a legjobb életet váltod valóra azzal, hogy olyan döntéseket hozol, amelyek megnyitják ezen élet számára az utat, hogy valósággá váljon.

Legjobb életed nem feltétlenül azt jelenti, hogy kövér bankszámlád van, végtelen számú nullával az egyenleged végén. Legjobb életed talán az, ahol minden reggel gyönyörteljes örömmel, békével, inspirációval és kreativitással telt szívvel ébredsz. A bőségnek számos arca van. A pénz csak egy kis része ennek. Légy hát óvatos, és ne fűzz nagy reményeket ahhoz, hogy az álmaid elérése előtt milliomossá kell válnod.

Mialatt itt ülünk veletek a 7:7 kapu szent fényében, mindannyian megfürödtök az ametiszt és citrin energia csodálatos zuhanyában. Ezek az energiák feltöltik az energiameződet. Amint ez a két energia együtt áramlik, szakrális geometriai jeled  újabb szinten lobban fel, hangja visszhangzik az univerzumban, és megérinti a szívét és lelkét annak, ami van, annak, ami volt, és annak, ami lesz, mert mindez Te vagy, egyik részed, isteni kifejeződésed, és amikor kifejezed legistenibb énedet, akkor minden ami van, ami volt és ami lesz ugyanezt az isteniséget fejezi ki, mert minden mindennel összekapcsolódik.

 

A hetedik tizenhetedikjének (2008. július 17.) kulcsaktiválásához vezető, elkövetkező tíz napban zajló változások részeként azok, akik akarják, behúzzák a Föld Rácsokban jelenleg áramló, erőteljes energiákat, amelyek ahhoz kapcsolódnak, amit Grand Canyon aktiválásokként ismertek. Ezek az aktiválások mély gyógyulást eredményeznek a négy alsó testben, nevezetesen a fizikai, az érzelmi, a mentális, és a spirituális testben.

(KT:080707)

Itt az idő, mikor Merlin nagyúr és én, Kuthumi elhozzuk a beavatási kódok újabb szintjét mindannyiótoknak, ami új életet lehel a Bőség Csakrákba, amelyek a 7:7:7 ünnep idején kerültek lehorgonyzásra a Földön, 2007. július 7-én. Minden egyes lépés, amit ti Fénymunkásokként tesztek saját utatokon az ön-meghatalmasítás, ön-tudatosság, ön-ismeret, és ön-szeretet felé, megerősíti a planetáris tudatosság energiatestét. Ez közelebb juttat benneteket a Föld Anya, az Anya Természet által kibocsátott rezgésekhez, és mindenhez, ami környezetetek természetes aspektusát alkotja.

 

Az energia integrálásának ezen időszaka, ami a felemelkedés második hullámára készít fel benneteket, kitaszít minden olyasmit a szervezetetekből, ami köztetek és a Föld Anya, illetve köztetek és a Kozmosz között az elkülönültség érzését keltette, vagy kelti. Ez a tisztítás-féleség egyben újra összekapcsolódás is, minden benned létező isteni aspektussal, valamint a rajtad kívül létező isteni aspektusokkal is.

Összesen 144 bőség csakra van. Az első 44-t a torok csakra kreatív központjának ereje őrzi. A maradék 100 pedig gerinccsigolyáidban van. Mindegyik csigolya hordoz egy kulcshoz hasonló kódot, ami megnyitja a benned lévő dimenziókat, amelyek összekapcsolódnak azokkal a dimenziókkal, amiket magadon kívülinek érzékelsz, és így egy új kommunikációs rendszer alakul ki az én és az összes benned lévő, és rajtad kívüli élet között. Amint újra kigyúlnak ezek a bőség csakrák, és a szenvedély 144 lángja harmonikusan lángol ezekben a pontokban, úgy fogjátok találni, hogy a legyengítő, bénító félelmeken való átlépési képességetek rendkívül erőteljessé válik.

A bőség minden életformában létezik, és amikor valamelyik részetek lekapcsolódik az Énről, Istenről, az Istennőről, a Természet Anyáról, a Föld Anyáról, az Ég Atyáról, a kozmoszról, akkor valamitől megfosztod önmagadat, és a bőség hiányzik az életedből. Hogy bőségesen megtapasztalhasd a bőséget, hogy tényleg megértsd az Alkímiát, és hogy tudatos alkimista mesterré válj, újra össze kell kapcsolódnod az élet összes aspektusával, az élet összes aspektusa életet ad és teremt. Az egy-ségbe való visszatérés az életbe való visszatérés.

Nos, szeretteim, amíg fókuszotok továbbra is a gerinceteken nyugszik, és mi aktiváljuk a torkotokban lévő kódolásokat, közben előkészítünk benneteket egy „halálra”. Az első lépés ezen az úton a „halál”; meghaltok mindannak számára, amivel az elmúlt 22 napban dolgoztatok, ami nem támogat benneteket, és felkészültök az Arany Szívcsakrán keresztüli újjászületésre. Az Arany Szívcsakra az az edény, amelyen keresztül az Alkímia gyakorolható, mert az erőteljes feltétel nélküli szeretet e kamrájában találtok rá legbelső erőtökre. Az ítélkezés, a feltételes szeretet, a szegénység tudatosság, az áldozat tudatosság és minden más korlátozó aspektus megfoszt benneteket az erőtöktől, a hatalmatoktól, és attól a képességetektől, hogy teljes életet éljetek.

Annak oka, amiért a világotok ekkora bajban van, az elkülönültség; az elkülönültségbe vetett hit. A dualitás a külső világotokban létezik, [abban] amit önmagatokon kívül láttok, a női és férfi, az éjszaka és a nappal, a jó és a rossz, a fény és a sötétség. Bennetek annak lehetősége létezik, hogy megtapasztaljátok a polarizált világot, mint egyesült lény, mint androgün lény, férfi és nő egyben. Az én sötét aspektusait felemésztette a fény.

 

Fontos prioritás mindannyiótok számára, [hogy] időt szánjatok arra, hogy visszavonuljatok, és kölcsönhatásba kerüljetek a természettel, kölcsönhatásba önmagatokkal, hogy csendben legyetek, hogy teremtsetek, hogy hidat verjetek a dualitás káoszán keresztül.

Mindannyian, akik most részt vesztek ebben, katalizátorai vagytok ennek a nagyszabású változásnak, mert ha egyszer ezek a kódok aktívvá válnak bennetek, akkor nagyon nehéz lesz valaha is visszatérnetek a régi módszereitekhez, egyszerűen azért, mert azokat kellemetlennek és kényelmetlennek találjátok majd. [Ha] a kiábrándultság, a kapcsolat hiánya, a diszharmónia ismét felüti a fejét, [akkor] elviselhetetlen lesz, annyira elviselhetetlen, hogy szánt szándékkal visszatértek a fénybe, [oda] ahonnan származtok, mert tudtok annál jobbat, tudjátok, hogy létezik, tudjátok, hogy nincs helye az önelégültségnek, nincs idő a halogatásra, és a kifogásoknak abszolúte nincs tere benned és a világodban.

 

Jezabel istennő átadott egy információt, amelyet ugyanakkor Merlin nagyúr is átadott az üzenetében, ebben arra emlékeztetett benneteket, hogy az utatok 70%-ban mostantól fényt kell manifesztálnotok az életetekben. Időtök 30%-a megmaradt nektek [arra], hogy dagonyázzatok abban a nyomorúságban, amit csak választotok, az időtök 30%-ban foglalkozhattok a sötétséggel és a tudatlansággal, ám az időtök 70%-t azzal kell töltenetek, hogy megbecsülitek, élvezitek a fényt, és éltek benne. Ez előkészít benneteket arra az időszakra, mikor ezt az arány eltolódik 90% fény – 10% sötétség értékre.

(KT:EGY1)


2008. – JÚLIUS 7-9:  GRAND CANYON AKTIVÁLÁS 1.

Ez a különleges aktiválás azt fogja kívánni tőled, hogy fókuszálj azoknak a tudatalatti és tudattalan félelmeknek az elengedésére, amelyeket a méhben vettél magadra. Ez azt jelenti, hogy minden reggel, amikor felébredsz, [legyen] az első dolog, amit teszel, hogy ráhangolódsz a Kozmikus Anya méhéből a köldökcsakrádba vezető köldökzsinórra néhány percig, [de] nem tovább, mint két percre.

Ezen aktiválás három napja alatt (július 7-8-9) fontos, hogy érzékeny maradj az érzelmeidre, de ne vedd azokat magadra, ne hagyd, hogy beléd akaszkodjanak, vagy megkössenek mondhatni a pillanat hevében. Szeretteim, ez a cselekvés új szintjére tolja az emberiséget. Megértitek azon okok egyikét, amiért a New Age-t zizegősnek, vagy az alsóneműben áradó fénynek tekintik, mivel az emberek szó szerint az egyik extremitástól a másikig mentek, a vallási extremitástól a New Age-s extremitásig. Hadd mondjak most valamit, ami néhányótokat talán sokkolni fog: nincs szükséged a kristályaidra, nincs szükséged az összes varázslatos kenőcsödre és cseppedre, a megerősítéseidre vagy a mantráidra, ezek egyikére sincs többet szükséged. Talán most meg tudod látni, hogy miközben a dolgok egyik szélsőségből a másikba lengtek, a közép teljesen el lett nyomva, és a New Age-esek helyett, akik tegyük fel, hogy Fénymunkásokká váltak, szabadgondolkodókká, spirituális tanítókká, és a többi, és a többi, hol vannak azok, akik létrehozzák a változásokat? Nos, ők sajnos mindannyian áldozatokká váltak az önsajnáló partikba merülve, beleakadtak minden kifogásba, hogy például miért nincs elég pénzük, szeretetük, egészségük, és bármi más, ami ahhoz szükséges, hogy működővé tegyék az életüket. Tehát amit, mondok, az az, hogy a Grand Canyon aktiválások szétzúzzák a New Age-s szélsőségesek világát, az összes fanatikusét, akik az elme világában élnek, a fejben, a koronában, a harmadik szemben, akik nincsenek benne a testükben – ők mind vissza lesznek hozva, le a földre, mert a Földön nem válhatsz Mester alkimistává, ha nem vagy leföldelve a testedben, és nincs olyan lerövidített út, ami ezt elkerülhetné. Mindannyiótoknak a testetekben kell lennetek, vagy menjetek a pokolba és maradjatok [is] ott.

 

Szeretteim, létfontosságú, hogy megértsétek ezt, mert akik komoly változásokat akarnak hozni nem lehetnek a továbbiakban az elutasítók, ahogy ez eddig volt. A szélsőséges New Age-esek negatív hatást gyakorolnak azokra, akik a New Age komoly harcosai – azokra a Fénymunkásokra, akik valóban kivonják a kardjukat, szétvágják a hadovát, és előreviszik a dolgokat. A hátsódon üldögélni, azt várva, hogy az univerzum leszállítja az aranykincsedet, soha nem fog működni, és hadd mondjak valamit azoknak közületek, akik a hegyekben üldögélnek a kristályaiknak énekelve. Nagyon szeretlek benneteket drágáim, de az Isten szerelmére, ébredjetek fel!

 

Univerzum mindig is a cselekvést támogatta és azt is fogja támogatni. Te vagy az egyetlen, akinek a cselekedetei megváltoztatják az életedet. Napi négy vagy hat órát meditációban ülni – ez nem fogja megmenteni a világodat, nem fogja megváltoztatni azokat az atrocitásokat, amelyek aktívan, fizikailag megtörténnek a világotokban a nap és az éjszaka minden egyes milliszekundumában. Miért gondoljátok, hogy az úgynevezett Sötét Erők gyakorolják a hatalmat, azt teszik? Korábban sokan kérdezték tőlem közületek, hogy miért olyan erős a Sötét [oldal]? Miért nem nyer teret a fény a fizikai, anyagi világban? A Sötét [oldal] tudja, hogy mit akar, és mind kimennek [a fizikai világba], hogy megkapják. Semmi sem állítja meg őket a céljaik elérésében. Ha most a fénymunkások ugyanazt az energiát befektetnék, mint a Sötét Erők, el tudnátok-e képzelni, hogy mi történne? Fejezzétek hát be a rózsaszín bolyhos felhők illúzióvilágában élést, az unikornisok és a tündérek világát (nincs baj az egyszarvúakkal és tündérekkel) és térjetek vissza a földre. Ha változást akartok létrehozni, fogjatok neki, programokkal fogjatok hozzá, koszoljátok be a kezeteket, koszoljátok be a lábatokat, és ha játszanotok kell velük az ő játékukat, tegyétek azt, de a magasabb célból származó saját szándékaitokkal és késztetéseitekkel. Emlékezz rá, hogy ha időnként nem tudod megverni őket, akkor csatlakozz hozzájuk, játszd velük a saját játékukat, de a Te játékod célja eltér az övéktől, így aztán elkezdjük majd meglátni a komoly változást a világotokban. Az üzletre gondolok és szívből remélem, hogy a többségetek szintén.

 

Elég sok időt elpocsékoltatok a kristályokhoz imádkozással, a virágokhoz, a fákhoz imádkozva, a madarakhoz, a méhekhez, vegyétek vissza az erőtöket, és csináljatok ti magatok.

Bele kell fognotok mindabba, aminek meg kell változnia, és sokan ezért inkarnálódtatok, ezért jöttetek vissza a földi síkra, azért jöttetek, hogy bekoszoljátok a kezeteket és a lábatokat. Ne pocsékoljatok több időt, fogjatok hozzá.

 

A szeretet és bölcsesség szent vibrációja fogja támogatni a Grand Canyon aktiválásokat. Látni fogjátok a bölcsesség felhasználásának fontosságát, és azt is látni fogjátok, hogy a bölcsesség sokszor kívánja a szeretet makacs gyakorlását. Alkimistának lenni megköveteli, hogy urald a tűz elemet. Csak annyira kontroll nélküli tombolás a tűz, amennyire a legszentebb és isteni szeretet heve és szenvedélye az. Meg fogod-e engedni a düh és harag lobogó hevének, hogy a szenvedély tüzét használja, az isteni és megszentelt szeretet szenvedélyes tüzét[?] , mert most ez történik. A szélsőség, a tűz negatív szélsősége nagyon gyorsan teret nyer. Így tehát behozzuk a víz elemet, az érzelmet, a folyékony szeretetet, hogy segítsen lecsillapítani a harag, gyötrelem és vágy kínokat, fájdalmat okozó tomboló lángjait. Engedd meg a megszentelt és isteni szeretet szenvedélyes lángjainak, hogy felolvassza azok felbőszült, feldühödött és mélységesen megsebzett szívét, akiknek még nincs lehetőségük meglátni, hogy mit kínál a szeretet.

Szeretteim, nagyon hamarosan több Föld-változás érkezik, fontos, hogy dolgozzatok, dolgozzatok olyan irányban, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy a fókuszotok a helyes cselekvésre irányul, és hogy kiegyensúlyozottan szemlélitek a dolgokat, [kiegyensúlyozott] a cselekvésetek, a passzivitásotok és a szándékaitok. Ez az, amikor szakrális harcosként élsz a Szent Fény birodalmában. Biztosítsd, hogy hatalmas mennyiségű folyadékot fogyasztasz e három nap során, a vizet használó rendszereken keresztül segítve a testedet az elengedésben. A folyadék sokk-elnyelőként is szolgál, így ahelyett, hogy megtapasztalnád a sokk intenzív pillanatait a testedben, egyszerűen el fog nyelődni a vízben, és egyszerűen ki fogod üríteni a testedből. Javasoljuk, hogy vegyetek be 6-os számú szöveti sót [„magyarul”: Schüssler-sót], (Kali Sulph), csakúgy mint a 9-es számút (Nat Mur), Betlehem Csillagát vagy Rescue Remedy-t. [E két utóbbi Bach-virágterápiás készítmény.]

(KTGC0805/1)


2008.07.09-12. – GRAND CANYON AKTIVÁLÁS 2.

A testetek hét fő csakrájának pecsétjei szintén széttörnek. Összesen tizenhét szint létezik. Az Egység Arany Kapuja volt felelős az első tíz áttöréséért. Ez egy rendkívül intenzív, robbanásszerű változás volt. Az utolsó hét nagyon különleges ön-meghatalmasító és ön-felfedező utazásokhoz kapcsolódik.

 

A kanyon egy, a belső énhez vezető átjáró. Az érzelmi test birodalmának olyan világaiba visz benneteket, melyek eddig kitértek előletek. Eljött az idő az eddig meg nem értett érzelmek, a nem teljesen értett viselkedések, jellemvonások, félelmek és hiedelmek mélységeinek áthatására. A Grand Canyonhoz kapcsolódó különleges események eredményeként bekövetkező nagy változások egyike, a második, július 9. és 12. között horgonyzódik le, és a 11-e a fontos dátum. Június 9. és 12. között egy éterikus aktiválás következik be. Július 9. és 12. között a fizikai aktiválás megy végbe, 11-e pedig a fizikai kulcs integrálás, hogy úgy mondjam. Július 7-én Merlin Nagyúr és az Arkangyalok seregei a bőség és alkímia energiáin keresztül összegyűlnek bolygótok körül. Felkészítik energiáikat, hogy szétzúzzanak egy még létező illúziót a Föld bolygón, ami aztán az emberi tudatosságra is ütéseket mér, különösen azokéra, akik az úgynevezett New Age mozgalom ösvényét tapossák.

 

Annak oka, hogy annyi ideig vártunk annak elmondásával, amit most el akarunk mondani, az az, hogy fontos volt megvárnunk, amíg eléritek az ön-meghatalmasodás bizonyos szintjét, ami lehetővé teszi, hogy megértsétek, amit most mondani fogok. Éveken át a New Age mozgalom erejében folyamatosan növekedett. Most mindjárt tisztázzuk, hogy amikor a New Age-ről beszélek, akkor a Halak Tudatosságból a Vízöntő Tudatosságba való elmozdulásról beszélek, ami alatt a szabadságba és ön-meghatalmasításba beavatkozó irányítással és manipulációval való szakítást értem. Azonban azt a New Age mozgalmat, amit most körülírtam, szintén manipulálták és kihasználták és ez ahhoz vezetett, hogy sok, ezen az úton járó ember az áldozati tudatosság börtönébe került. Az energiák, melyekkel manapság szembesültök, minden fény, információ és lehetőség, mindvégig az ész, a szív,  a lélek és a test felszabadítását célozták. Az áldozati tudatosság azonban az emberiség egészét úgy tartja a markában, hogy azt mutatja, mintha a Halak Korból kivezető ajtó kulcsát tartaná a kezében és olyan képet fest, mintha a Vízöntő Korban járnánk már, de közben semmi nem változott. Elárulom, miért mondom most el ezt. Beszéltem már erről az első Grand Canyon aktiválás alkalmából, pontosabban akkor, amikor azokról meséltem, akik hatalmukat kristályoknak, gyógynövényeknek, tündéreknek, stb., stb. adják át. Rá kell ébrednetek, hogy [azt] az utazást, amit választottatok, azt ti választottátok és nektek van hatalmatok fölötte.

 

Ha valaki képtelen élete folyását irányítani, akkor tudat alatt áldozatnak érzi magát, testének minden sejtje élettapasztalatát a múlt áldozati tudatosságának mintáihoz köti. Annyi embert ejtett már csapdába régtől fogva mind a mai napig az ámítás, ami valójában egy akronima: Általános Mozgalom az Ínséges Tudatosság Állóvízében tespedő Személyünkről (hű, de okos, mi?) Mert ami történik, szeretteim, annak eredményeként, hogy odalökitek éneteket mindenféle könyvnek, gurunak, műhelynek, konferenciának, gyógyító lehetőségnek magatokon kívülre a gyors rendbehozatal reményében,

A másik dolog, ami hatalmas mennyiségű hatalomtól való megfosztást és az illúziók eltörlésének megállítását eredményezte – és tudom, hogy aki a tanításaimat követte, pontosan így érzett – az az a várakozás, hogy az átadott információ majd  megment,  meggyógyít, megváltoztat és szabaddá tesz titeket. Minden csak rajtatok múlik.  A ti felelősségetek, hogy a kapott információt munkára fogjátok életetekbe, és igen, sok – sok guru, tanító, gyógyító és edző odakintről információkkal lát el, de nem adnak az egyes emberek kezébe olyan eszközöket, amik a változások alárendeltjévé teszik őket, és ezzel nagyon óvatosan kell bánnotok, mivel az átjövő információk olyanokon szűrődnek át, akik megfosztják az embereket hatalmuktól, mivel elsősorban a bankszámlájuk egészségét tartják szemük előtt.

Néhányan emlékezhettek, amit nem is olyan régen, a március 21-i napéjegyenlőség alkalmából mondtam arról, hogy a New Age mozgalomban rengeteg a csalás és a megtévesztés. Tanúi lesztek majd a tavaszi nagytakarításnak és nagy nevek fognak belekeveredni. Itt az ideje hatalmatok visszakövetelésének, erőtök magatokba vonásának és hogy érezzetek, tudjatok és bizalommal viseltessetek mindazzal, amit boldogan tesztek az életetekben és az életetekkel. Ez a csatorna [Michelle] valójában hozzájárult üzeneteinkhez, mivel a saját fájdalmai, a saját traumái egyszerűen hangsúlyosabbá váltak, mutatva a Fénymunkások fő problémáit és ez az attól való félelem, hogy valamit rosszul csinálnak. A hibás választástól való félelem azt a tudatalatti félelmet eredményezi, hogy a helytelen döntés büntetést von maga után. Ez pedig nem más, mint a Halak kor vallásos nevelése hullámainak átcsapása.  Ez a mostani aktiválás biztosítja ennek kitisztulását, kimosását az érzelmi testből.

 

Hatalmas változások történtek és amit eredetileg az Arany Ponton (Ponta do Ouro, Mozambik) kellett volna lehorgonyozni, az most elmozdult és a Grand Canyon vált a lehorgonyzás központjává, bár Yellowstone, Sedona és sok más szent hely szerte Amerikában és Kanadában felszívja az energiákat. Mi, a Megvilágosodás Nagy Tanácsa kollektív testületében úgy döntöttünk, hogy ez egy nagyon fontos célból történjék így. Amerika a bolygótok fő egó centruma. Jelképezi és kifejezi az alsó egó félelmeit – az én azon részeit, melyek lekapcsolódtak az autentikus, teljesen éber tudatról, és Kanada jelképezi a magasabb ént, a magasabb egót, hogy úgy mondjam. Az volt a testületi döntésünk, hogy ez az energia ezeken a helyeken kerüljön lehorgonyzásra, mivel innen egy picit gyorsabban terjedhet szét, mint az Arany Pontról. Lesz egy leágazás erről az energiáról, ahogy eléri ezt a pontot, de nagyon fontos, hogy ez a fény áthassa az egó sűrűségét, az alsó egót, amely véletlenül még mindig azt hiszi, hogy bilincsbe verheti bármilyen rendszer, amely megbünteti azt, aki nem azt teszi, amit mondanak neki.

 

Az emberek elvesztették az egyensúly érintését a Szellem és a Tudomány között.  Mindig is mondtuk, hogy az allopatikus gyógyításnak épp annyi jogosultsága van, mint a homeopatikusnak és bármelyik más természetes gyógymódnak, és pontosan ugyanez a helyzet minden mással is. Szükség van az egyensúlyra abban az értelemben is, ahogy a három dimenziós világban éltek, amit sokan, úgymond a való világnak hívnak, és a szellemi világotok megélése között. Minden túlzás egészségtelen, így most mindenkit visszaviszünk a tervező asztalhoz, vissza a kezdetekhez, miáltal látni fogjátok az eredeti célokat, amiért útra keltetek: hogy szabaddá tegyétek magatokat,  hogy visszaköveteljétek hatalmatokat, hogy érezzetek a szívetekkel és tudjátok az igazatokat. Ez egy tökéletes példája volt annak, hogyan bukkannak fel mintázatok annak tudatosulása nélkül, hogy ugyanazt a játékot élitek meg és játsszátok végig a régivel pont szomszédos arénában.

Nagyon mélyen éget az a tűz, amit érzelmileg és testileg tapasztaltok. Sokatokat bizony fájdalommal tölt el a felismerés, hogy életfilozófiátok csupán álarcot cserélt, de azért ugyanaz maradt, így amit tettetek az csak annyi, hogy Isten haragjától való félelmeteket lecseréltétek az Univerzum, a Szellem, a Mesterek vagy az Angyalok haragjától való félelemre. Az integritás a kulcs, vagyis ha azt választjátok, hogy az integritást testesítitek meg, akkor minek félnétek bárki haragjától is? Tanítottam már sok, sok, sok, sok hónapon át a szándék fontosságát, hát mi is a szándék?  Nos, a kezdetekhez visszatérve fölismerhetitek eredeti céljaitokat és képesek lesztek meglátni, hogy hol vesztetek el ebben a folyamatban. Mégsem estek vissza. Fontos fölismernetek, hogy azért nem estek vissza, mert amit visszaesésként értelmeznétek, az tulajdonképpen fejlődés, mégpedig azért, mert most már bölcsebbek vagytok, jobban tudatában vagytok annak, milyen könnyű visszahullani a köpönyeget forgató régi mintázatokba. Ez fog hozzásegíteni benneteket a több figyelemhez önmagatokkal szemben, cselekedeteitek, gondolataitok, szándékaitok és hiedelmeitek nagyobb tudatosságához.

 

Amikor szembesültök egy választással és azon kapjátok magatok, hogy aggodalmaskodtok, vajon ez a döntés  tetszik-e vagy sem Istennek, a Mestereknek, az Angyaloknak vagy bárki másnak, akkor tudjatok róla, hogy épp akkor mondtatok le a hatalmatokról. A választásotok nektek jó-e? Mert ha nektek jó, akkor mindennek és mindenkinek körülöttetek jó lesz, mert ekkor a fény tervét követitek. A jónak érzett döntés meghozása azt jelenti, hogy garanciát kaptok a kétkedés árnyaival szemben, hogy ez a döntés mindenkinek megfelelő.

Felejtsétek el a fatalitást és a végzetet! Felejtsétek el az előre elrendelt és az előre 'kimeditált' terveket, az egyetlen dolog, ami valós, hogy úgy mondjam, az a pillanat, amelyben léteztek, [az] a pillanat, amelyben találjátok magatokat, és a másik valós része a pillanatnak az, amit tesztek benne. Hitelesek vagytok az adott pillanatban vagy pedig az energiátokat fecsérelitek az aggódásotokkal arról, hogy vajon mit gondolnak mások, tesznek vagy mondanak valamit arról, ami tenni készültök, és vajon Isten jóváhagyja, a Mesterek, az Angyalok vagy akárki jóváhagyja, nem biztosítva más gondolatot? Az ön-meghatalmasítás kizárólag egy ember vállain nyugszik és ez a személy az én általi meghatalmasodást választja, az énért, az énen keresztül,  az én nevében és az én igazsága által motiválva. Vagyis felejtsétek el a gurukat, a milliárdnyi könyvet, a tanfolyamokat és mindent, ami annak érzésére ösztökélt, hogy képtelenek vagytok meghozni egy egyszerű döntést magatokért és ez az kedveseim, ami a hátralévő hét pecsét feltörését jelenti.

Amint lehorgonyozzuk ennek az energiának az utolsó szakaszait, sokan úgy érzitek majd, hogy azon idő alatt, ami egyébként a jelen idővonalon belül sok egyéb asztrológiailag jótékony hatású együttállást is jelent, észreveszitek majd, hogy az igazságotokként, a saját igazságotokként érzékelt dolgok a legnagyobb erősségeitekké válnak azzal összefüggésben, hogy választásokat tesztek magatokért, felismerve, hogy a szándékaitok mindig tiszták, csak a hibáktól, a tévedésektől való félelmetek okozza a zavarodottságot.

El tudjátok képzelni, milyen hatást jelentene egy felsőbb szintű technológia, mely azonban érzelmileg teljesen mentes a szuper-intelligenciától, mit jelentene a világotoknak? Ez majdhogynem egy Zeta Reticuli [kettős csillagrendszer, két sárga törpe csillaggal, a 'szürkékként' ismert UFO-k feltételezett világa – a ford.] tudatossággá válna, az egó intellektuális szuper technológiájává, míg a szív sajnálatosan háttérbe szorulna. Értitek, hova akarunk kilyukadni ezzel az üzenettel? Látjátok azt a veszélyes helyzetet, amiben jelenleg az emberiség van és hogy miért olyan  drasztikus mértékű, amit teszünk és fogunk is tenni annak érdekében, hogy az emberi tudatosság elkerülhesse a Hüllővé és Illuminátussá    válást, mert nagyon is gyorsan halad feléje. A legjobb dolog, amit az úgynevezett Fénymunkások a Föld bolygón jelenleg tehetnek, hogy megállnak, magukhoz ragadják hatalmukat és úgy döntenek, hogy az énért tevékenykednek, olyan döntéseket hoznak, ami jó az énnek és akkor észrevehetitek majd, ahogy fordul a kocka. Nincs olyan ösvény odaát, ami egy szívdobbanásnyi idő alatt megszabadítja a szellemet anélkül, hogy megismernétek az ént. Nincs olyan ösvény odaát, ami a szabadsághoz vezető egyetlen út lenne, és mindig mondtam, ha valaki azt állítja, hogy ismeri az egyetlen választ, az elől a létező leggyorsabban szaladjatok el.  Isten mint Legfelsőbb Lény jelen van mindenben, mindenkiben, mindenkor, ezáltal az ő jelenléte mindig egy lehetőség a szabadságra. Ezért létezik annyi út a mennyekbe, annyi út a szabadságba. Senki a bolygótokon nem formálhat jogot arra, hogy egyedül az övé legyen a Mennyek Királyságának a kulcsa és a legjobb, ha ezt mind észben tartjátok.

Nyilvánuljon meg nektek legteljesebb hatalmatok fénye, tudassa veletek, hogy miért jöttetek erre a földre a mennyek lenyomatait lehorgonyozni. Soha ne feledjétek a rengeteg erőtől duzzadó kart, melyek benneteket tartanak, a szíveket, melyek titeket szeretnek és az ösvényt, melyen járva egyesültök hatalmatokkal.

(KT:GC/2)


AUGUSZTUS A JÓLÉT TUDATOSSÁGA FELÉ TETT NAGY LÉPÉS

HÓNAPJA

2008. JÚLIUS 13.- JAPÁN FÖLDRENGÉS

A földi változásokkal kapcsolatos tisztítások egyre nagyobb mértékben manifesztálódnak, ahogy azt ti is tapasztalhatjátok. Ahogy a Fehér Láng és a szeretet tűz eleme keresztültör a sötétségen, és a Fény átsüt az Arany Szív Csakrán, aktiválja az illúzió régi világa régi alapjainak feltörését és ledöntését. Néhányan közületek, akik követték az egyiptomi alkímia körút üzeneteit, ismerősnek fogják találni a szavaimat. Azt állítottam, hogy Ázsia óriási változáson megy majd keresztül, és ezen a ponton keresztül fogják világotok gyermekei visszakövetelni hatalmukat. Vessetek egy pillantást arra, hogy mi történik most Ázsiában. (május 12 földrengés!) Vessetek egy pillantást arra, hogy mi történt ott az elmúlt néhány napban. Szeretteink, ezek az energiák valóságosak és amikor a várható változásokról beszélünk, az is nagyon valóságos. A külső rombolás, a külső pusztítás a belső változások manifesztációja, a Föld Anya megtisztítja magát azoktól a dolgoktól, amelyek többé nem szolgálják őt, ahogy ti sokan ezt már megtettétek, vagy éppen teszik, vagy ahogy néhányan hamarosan belekezdenek.

(KT:08.0525)


2008.07.15-17. GRAND CANYON AKTIVÁLÁS 3.

Kvantum Ugrás Éve óta hozzátok érkező energiák olyan szintek elérésére ösztökéltek titeket, ahonnan igazából magatokra tekinthettetek, és ha nem akartatok magatokra nézni, akkor a külső környezetetek bombázni kezdett olyan energiákkal, amelyek további szintekre kényszerítettek benneteket, ahonnan láthattátok, kik is vagytok, ahonnan megláthattátok, mi is elégít ki testileg, érzelmileg, értelmileg és szellemileg.

Az aktiválások sorozatának ez az utolsó fázisa kifejezetten Sedonában horgonyzódik le, de még kapcsolódik a Grand Canyon-beli energia üregekhez is. [Sedona Észak-Amerika talán legismertebb energiahelye Arizonában. Az indiánok is kiterjedten „használták”. Sok spirituális „híresség” itt telepedett le. Itt adják ki a legismertebb spirituális „tallózó” folyóiratot a ’Sedona Journal’-t is. Magyarul is olvashattok róla valamennyit Richard Danneley: Az örvényen túl c. könyvében. (Mandala Véda kiadás talán 2001-ből.)] Kiterjesztjük az energia karjait a földgolyó számos különböző pontja felé, abból a célból, hogy biztosítsuk a hitelesség folyékony hálózatának áthatolását minden olyan porondon, melyek képesek felszívni és megtartani a fényt.  Az autentikus én elhozása a három dimenziós valóságba egyike annak a sok és fontos utazásnak, amit a tömeg tudatosság felszabadításáért kell megtenni. Minél több ember él hitelesen, annál nagyobb az esélye hatásai továbbhullámzásának. Nincs szükségetek, megismétlem, nincs szükségetek igazából a hamis én további gyámolítására.

 

Kérdezhetitek, hogy miből is áll a hamis én. A hamis én azokból az igazként elfogadott, magatokról alkotott tévképzetekből áll, melyeket a külső realitásba vetítettek ki azok, akiknek nem kényelmes az igazságotok.

Ne tagadjátok meg igazságotok egyetlen aspektusát sem, akármilyen csekély is, mert az én minden apró aspektusa, ami egységben rezeg kollektív autentikus énetek igazságával, hozzájárul ahhoz, hogy meghatalmasodott lényekként élhessetek a harmadik dimenzióban.

 

Eljött az idő, hogy akcióba szólítsunk benneteket. Arra kérünk fel, hogy tevékenyen éljétek a hiteles emberi lény életét. Kedveseim, itt az ideje, hogy ebbe a fénybe álljatok, szeretném remélni, hogy saját fejlődésetekben  elértetek egy olyan pontot,  ahol nem sokat adtok az olyan huhogásra, hogy ki mit gondol valójában kik és mik vagytok, mit csináltok, elég beavatáson mentetek keresztül ahhoz, hogy fölfogjátok ezt. A hiteles én olyan részetek, aki olyan helyre visz, ahol lennetek kell, nem azokhoz, akik külső világotokban üldögélnek ítélkezve fölöttetek, kritizálva vagy elutasítva titeket. Fordítsatok hátat nekik és válasszátok a hiteles utat! Ne rémítsen meg, hogy kit és mit hagytok magatok mögött, mivel akik nem fogadják el hitelességeteket, azok hamis énetek részei, a hamis valóságé, amiben éltetek, és biztosíthatlak benneteket a mai napon, hogy hiteles éneteket választva áldást és ajándékot adományoz nektek, olyan beteljesülést és ihletettséget, mint soha azelőtt.  Most és mindörökre megérdemlitek választásotokért.

 

Most arról lesz szó, hogy a Grand Canyon első két aktiválásának energiái a július 15. és 17. közti időszakban tetőznek. Az energia tetőzése a szintén július 17-i kulcs aktiválás eredményeként fokozódik és felerősödik. Merlin Nagyúr és százhuszonkettőezer (122000) Mester Alkimista gyűlik egybe. Ott helyezkednek el, vagy másként, energiájukat azokon a pontokon horgonyozzák le, ahová  ez a fény kiterjed és az autentikus világ folyékony lenyomata véglegesen lehorgonyzódik. Voltak korábban szilárd és rögzített rácsok, melyek bizonyos folyamatokat tartottak a helyükön, de most már világra segíthetjük folyékony természetüket. Ez azt jelenti, hogy a külső világ változásai is fölerősödnek, tanúi lesztek sok változásnak, tanúi lesztek a fölébredések új hullámának, olyan emberek részéről, akikkel drámai és drasztikus változások történnek  azáltal, hogy felsőbb énjük úgyszólván átlódítja az alsó egót a valóságba és amikor a valóságról beszélek, akkor ez alatt a hiteles én valóságát értem, mivel rengeteg roppant erős Fénymunkás még mindig  mélyen alszik vagy menekül saját fénye elől. Márpedig nekik föl kell ébredniük, mivel egy nagyobb terv részesei.

 

Ezek a folyékony energia hálózatok, amint azt tudjátok is, áthatják [azokat] a birodalmakat, melyeket a rögzült energia képtelen volt és tanúi lesztek, amint olyan emberek, akikről sosem gondoltátok volna, hogy megteszik ezt a lépést, megnyílnak fényük felé és nagy arányú átalakulások történnek velük. Ez egy áldás, egy ajándék a Földanya számára, mivel sejtmemóriája felébredésének mélyebb szintjeit képviseli, és ahogy a hiteles én ezen mélyebb szintjei elmozdulnak az új nap fénye felé, úgy teste sejtmemóriája elkezd vibrálni, áthatva a törmelék azon szintjeit, melyek elfedik, ami az eredeti igazság volt egykor,  ami most is az eredeti igazság és mindig is úgy lesz ismert, mint az eredeti igazság. Ezeknek az igazságoknak az értelmezése egyedi, de a hiteles vezérfonal soha nem veszik el, ami által ezen különleges időtartamra, a lehetőségek szelének szárnyán, egyesülhettek autentikus énetekkel, megtapasztalva az isteni kegyelem csodálatos új útjait, a kegyelem erejét, melyek felfedik előttetek ezeket az aspektusaitokat.

 

Ez [a Földben] a tektonikus lemezek elmozdulását idézi elő. Előidézi továbbá [az emberekben] a koponya lemezek elmozdulását is, mivel az agyba bevonzott energia mindkét agyféltekét érinti és az agystruktúrákban tárolt tudatossági szintek egyfajta kiterjedésen mennek keresztül. Amint ez a terjeszkedés végbemegy, egy hatalmas, gejzír-szerű energia kieresztés megy végbe és egy erőteljes új energia behúzása is, egy korszerű, új ízlésnek megfelelő energiáé, amely a kristálytiszta víz áttetszőségét mutatja.

Néhányan a végletekig merészkedtek, és el fogjátok érni azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút és lezuhantok a peremről, ahonnan egy új világba estek, ahol majd úgy találjátok, hogy azon a ponton túl minden sokkal erőteljesebb, felszabadítóbb és ígéret-teljesebb, mint amit valaha is el tudtatok képzelni még azon a ponton állva. Megismétlem, ne féljetek ettől a folyamattól! Az emberi természet olyan, hogy fél az ismeretlentől és ellenáll neki, de most azt mondom nektek, hogy csak két választásotok van: leesni vagy maradni a hamis én rémálmában. Ha az utóbbit választjátok, elárulhatom, hogy az életetek borzalom lesz, felsőbb énetek folyton csak noszogat, noszogat és noszogat, míg végül el nem szakad a cérna, és a szakadékba taszíttattok. Melyiket szeretnétek inkább? Hajlotok inkább arra, hogy bizalmat szavaztok az ugrásnak vagy a szakadékba taszíttatást választjátok felsőbb énetek részéről? Valamennyien tudjuk, ki nevet a végén. Mégis azt kérném inkább, hogy tekintsétek a mélyebb rétegek tapasztalatának. Amit most átnyújtunk nektek, az energiák, amikbe beavatunk titeket, és az energiák, amik a Földanya testébe horgonyzódnak, az energiák, amiket testébe húz és amiket ti is a testetekbe húztok, az olyan birodalmakba visz, amit ember még nem tapasztalt meg soha fizikailag, így most teljesen új területre léptek. Ezért aztán lehetetlen megjósolni, hogy hol találjátok magatokat.

A lehetőségek számtalan átjáróját nyitjuk meg azok számára, akik bátran szembeszállnak a veszéllyel, szembenéznek démonaikkal és rászánják magukat a bizalomra. Itt az ideje, hogy úgy bízzatok bennünk, mint még soha, hogy úgy bízzatok felsőbb énetekben, mint még soha és oda tegyétek be a lábatokat, ahova az Angyalok féltek betenni. Ez, kedveseim, a leginkább felüdítő része annak az időnek, mellyel a Föld mostanában szembesül. Ez felderítetlen terület az emberi lény számára és akkor most követni akartok vagy vezetni? Úsztok az árral vagy ellenálltok? Magatokra öltitek az igazi szellemi harcos hatalmát, vagy maradtok az áldozatiság kényelmi zónájában?

 

A következő harminchat órában ennek a három aktiválásnak a kollektív rezgése átpulzál a fizikai, érzelmi, értelmi és szellemi testeteken. Megváltoztatja annak frekvenciáját és ütemét, ahogy a fényt testetekbe fogadjátok. Ahogy a fény hányadosai növekednek, egyre könnyebbé válik számotokra a tisztánlátás és az igazság érzékelése.

 

És ha autentikus énetek hallatja hangját, ha kész kifejezni magát, akkor nincs szükségetek szerepek játszására, ha mondhatjuk így, nincs szükségetek, hogy olyan helyzeteket vonzzatok magatokhoz, melyek láttatják hiteles éneteket, mivel az látható, hallható és már kifejeződött.

Képzeljétek el, ahogy ennek a nagyon tiszta energiának az ereje beszivárog a Földanya testébe Sedonánál, július 15. és 17. között és a Földanya ezen fizikai helyén annak forrásává válik, hogy áthathassa a ti testeteket és kiterjedjen a világ többi része felé. Legyetek tudatában, legyetek résen és várjátok békében, hogy még több minden fog megnyilvánulni és eljönni, de ti mát készen álltok.

A Sedonánál belépő energia kapcsolódik két másik különleges ponthoz, melyek az energia kiegyensúlyozó horgonyaiként szolgálnak: Vietnam és Namíbia. Vietnam az emberiség sérült  tudatosságát tükrözi, Namíbia pedig az emberiség vad, hiteles tudatosságát. Központi rácsként Sedona felel a folyékony energia áramlásáért ezen két pont között tartva fenn önmagát. Figyeljetek ezekre a területekre, óriási változások várhatók itt a következő három évben. Ahogy az energia egyre több ponton csatlakozik ma Földanya testéhez, szemtanúi lesztek, ahogy a nagyobb történet kibontakozik és ahogy minden összekapcsolódik.

 

2008.07.17

ELŐKÉSZÜLET A 888-RA

Te vagy az egyetlen dolog az életedben, aki állandóan veled van fizikailag, nem menekülhetsz önmagad elöl. Mégis sok ember próbálkozik ezzel nagyon keményen, és az alkoholba menekülnek, vagy a drogokba, elveszítik önmagukat kapcsolataikban és más emberek problémáiban, lekapcsolódnak a Lélekről, és mások ítélkezésében és kritikáiban tocsognak. Azonban mindig eljön az idő, amikor le kell ülnötök a Szent Csendbe, és önmagatokkal kell lennetek. Ez elöl nincs menekvés.

 

Önmagatok átölelése, a csend, önmagában is nagyon erőteljes gyógyító tapasztalat. Amikor víziótokat, figyelmeteket, fókuszotokat és koncentrációtokat önmagatok felé fordítjátok, akkor számos [olyan] kérdésre felfedezhetitek a választ, amelyeket korábban a külső világba vetítettetek ki. És abban a pillanatban a bepillantások hangsúlyossá válnak, talán átsöpör rajtatok egy epifánia, [vagyis a bibliai Vízkereszt tapasztalata – egyfajta „megvilágosodás”] amelynek hatására feltárul előttetek isteni, egyedi, csodálatos, szent kódotok. A szent kód olyan geometrikus energiatervezet, ami egyedül hozzátok tartozik. Egyedi, nincs még egy ilyen vibráció. Amikor ráhangolódtok erre a kódra, [akkor] új kapcsolatot hoztok létre önmagatokkal, nagyon fontos újfajta kapcsolat jön létre, különös tekintettel a bőség erőteljes energiáihoz vezető [azon] útra, mely [energiák] a tripla 8-as ünnepén érik el és ölelik át az emberiséget.

 

A Kvantum Univerzum végtelen, nincs kezdete és nincs vége. Ebben a térben van mindaz ami létezik, és mindaz ami lehetséges. Mindaz létezik ott, amit akartok, amire vágytok, és amitől féltek. A mai kulcsfontosságú nap rezgésének aktiválása lehetővé teszi számotokra, hogy megkülönböztessétek a rezgéseket, amelyekre rácsatlakoztok a kvantumvilágban. Fontos előkészítő szakasza ez a tripla 8-as ünnepségnek.

Sok év és a lehetőségek ablakainak ezrei nyíltak meg rendszeresen a kollektív tudatosság számára, hogy beléphessen a folyékony univerzumba, és a tripla 8-as aktiválás napján a lehetőség legnagyobb ablaka szélesre tárul, és a bőség-tudatosságot átölelő lehetőségek közül számos ekkor éri el a megtapasztalhatóság egy új intenzitási szintjét. És azok, akik közvetlenül visszautasították még a gondolatát is, hogy elgondolkodjanak másfajta valóság lehetőségén, [most] újabb ciklusban keresztülmennek félelmeik és negativitásuk mélységein, hogy aztán ismét elinduljon a hullám felfelé, és talán a következő alkalommal [ők is] megragadják a változtatás lehetőségét.

Ez az, amire úgy is szoktak utalni, hogy ’a világ, ahogy ti ismeritek, többé nem létezik’. Ahogy tehát a világok szétválása újabb szakaszába lép, úgy fogjátok találni, hogy amit ti megéltek és megtapasztaltok, az úgy tűnik, mintha egy teljesen más világban zajlana, mint azoknak az élete, akik úgy döntöttek, hogy úgymond maradnak. Habár továbbra is lesznek közöttetek interakciók, világok választanak majd el benneteket egymástól spirituálisan, érzelmileg, és néha intellektuálisan is. Ez mind rendben van. Azért mondom ezt, mert mi mozgatjuk az energiát, minden harminc napban felgyorsítjuk, így ahová most tartotok, létrehoz egy természetes, hogy is nevezzük(?), vákuumot, ami berántja ezt a negatív energiát ebbe a fényvákuumba, és mindenki, aki úgy dönt, hogy átmegy a változáson, megtalálja majd [az abba] az új világba vezető utat, amelyben ti [is] élni fogtok.

Látjátok majd, hogy a szeretet, és a szeretet adása valójában a legnagyobb ajándék, amit adhattok magatoknak. Ha kinyitjátok a szíveteket, és egyszerűen szeretetet adtok, anélkül, hogy elvárnátok, hogy visszakapjátok [azt], [akkor] automatikusan fenntart benneteket ez az erőteljes frekvencia, ami szintén a feltétel nélküli szeretet egy másik szintje: úgy adni, hogy nem vár cserébe vissza szeretetet az ember. Az a szeretet, amit másoknak, a Föld Anyának, a természetnek, vagy akárminek adtok, megteremti a viszonzás automatikus energiáját, olyan automatikus, remek, végtelen energiacserét, ami 8-as formájában áramlik köztetek és minden élet között belül és kívül.

Ezzel az energiával születtetek meg, ezalatt azt értem, hogy tudtátok, hogy ez így van. A szüleiteknek a szerződésük szerint feltétel nélkül kéne szeretnie benneteket, hogy megőrizzétek, és életben tartsátok [ezt] a képességet, hogy úgy adjatok szeretetet, hogy semmit sem vártok érte cserébe. Ámde a kihívások, a sűrűség, a negativitás, az ellenségesség, és a megvonás miatt, ami a világotokban [létezik], amelybe [bele]születtetek, sok felnőtt álomba zuhant és elfelejtette a szerződéseit. Most mi biztosítjuk, hogy az energia teljesen lehorgonyzásra kerüljön, így mindenki megtapasztalhatja a kozmikus és szoláris szeretet meghatalmasító, végtelen, támogató erejét.

 

Amikor ezeket az energiákat lehorgonyozzuk 2009-ben, a szeretet hónapjában, egy különleges kapu nyílik ki az emberiség egésze számára. Ezalatt az idő alatt konkrétan Nada úrnő fogja átölelni az emberiség tudatosságát, és a feltétel nélküli szeretet felgyorsított utazásán és leckéjén viszi át az emberiség tudatosságát. Erről azonban még át fogunk adni több információt a nem túl távoli jövőben. Most szeretteim, arra kérlek titeket, hogy szánjatok rá némi időt és fordítsátok befelé a figyelmeteket, hogy igazán megérezhessétek [azt], hogy milyen érzés tudatában lenni önmagatoknak úgy, hogy tudatosan elismered [azt], hogy te vagy az egyetlen személy, aki létezésed minden egyes nanoszekundumában veled van.

Hogy egyszerűen fogalmazzak, a kihívás abban rejlik, hogy húzzatok el végre a saját utatokból, és hozzátok létre a változtatásokat, amelyekre most rögtön szükségetek van az életetekben.

 

Ne próbáljátok meg most megjósolni bárminek is a kimenetelét. Ezzel ugyanis nem csak a saját lehetőségeiteket korlátozzátok, hanem olyan módokon rögzítitek magatokat, ahogy nem lenne szükséges. A hetes számmal érkező lecke a bizalomról szól. Ez a belső gyermek utazása, aki újra létrehozza a bizalmat az életben, képes bízni egy felnőttben, szabadon, félelem nélkül, feltételek nélkül és visszafogottság nélkül szeretni, képes belépni az ismeretlenbe, és képes érezni a félelmet, de tovább csinálja akkor is. Nincs jogotok meghatározni vagy megjósolni, hogyan kéne az univerzumnak vagy vezetőiteknek viselkednie.

Használjátok hát az elméteket, hogy teremtsetek, hogy imagináljatok, hogy vizualizáljatok, és használjátok a spirituális energiát, ami elviszi szándékaitokat, céljaitokat, álmaitokat, és vízióitokat az Univerzumba, [és] amelyet a szívetekben lévő érzés fűt és inspirál. És [használjátok azokat] az érzelmeket, amelyeket az elégedettség, a béke, az öröm, a harmónia és a szeretet eredményeképp éreztek majd, és aztán fizikailag is megtesztek majd mindent, hogy mindezt megteremtsétek.

(KT080717)

****

 

2008.07.27.- A BIZALOM ALKÍMIÁJA

Az önmagatokba vetett bizalom létfontosságú, ezzel ugyanis automatikusan létrehozzátok ugyanezt a szintű bizalmat és annak tapasztalatait a külső világban. Ezen felül és túl a fátylak újabb szinten elvékonyodnak a dimenziók között, amik osztoznak veletek a földi életen. Ezt a konkrét dátumot kollektív energiarezgései miatt választottuk, ezek szükségesek annak biztosítására, hogy az energiák megtisztulása (amik sűrűséget okoznak a dimenziók között), nagyon magas rezgésszámon történik. Ezért aztán létrejött számos különböző energia kombinációja, amik együtt dolgoznak, hogy eltolódást hozzanak létre az öntudatosságban, és elvékonyítsák a fátylakat az én belső dimenziói között, aminek eredményeképpen több mindent láthattok meg önmagatokból.

 

Világotokon több milliárdnyi lénnyel osztoztok. Valójában ezek a lények sokkal többen vannak, mint az emberek. Ez az oka annak, hogy mikor az emberek anomáliákat rögzítenek a fényképezőgépeikkel, azok elég koncentrált formát öltenek, például gömböket. Ezek nem porrészecskék, ezek valójában lények csoportjai, akiket most már képesek vagytok látni, mivel a fátylak vékonyodnak. Ez egyre gyakrabban fordul majd elő az elkövetkezendő harminchat hónapban, ami a tudatosság új szintjét fejleszti ki az én és a többi világ között. Az ehhez hasonló kapcsolatokban rejlő lehetőség valódi megértése előnyötökre válik, mert ezek sokat tanítanak majd nektek önmagatokról és a más valóságokban zajló életről. A harmadik dimenzió csak egy valóság a sok közül a világotokban. Világok százezrei léteznek, amiket olykor dimenziónak neveztek, amiben az élet megtapasztalható. Életetek megtapasztalását a harmadik dimenzióra korlátozni nem különösebben bölcs dolog, de megkönnyebbítette számotokra a multidimenzionális élet megértését.

 

A dimenzióközti élet fontos része a fejlődéseteknek és a változásnak ez a szakasza számos bepillantást eredményez majd a közeljövőben. Ezek az új energiák csak úgy burjánzanak majd, és amint ez a folyamat folytatódik, egy belső izgalom kezd forrni bennetek, mert ugyanez a burjánzási folyamat bennetek is lejátszódik majd. Ezért kértünk arra benneteket, hogy legyetek tudatában annak, hogy mire összpontosítotok. Burjánzási folyamatotok vajon a negativitás vagy a pozitivitás burjánzása lesz? Sosem adok át információt csak azért, hogy adjak valamit, ezt folyamatosan hajtogatom. Mindennek célja van. A burjánzó energiák felgyorsult időszaka sok fontos leckét tanít majd nektek. Ez megint csak megmutatja majd nektek, hogy mennyire terjed ki teremtőképességetek. Emlékeztet majd benneteket arra, hogy mennyire mélyek vagytok, és hogy végtelen bölcsességetek valóban az, …

Miközben ma itt összegyűlünk, aktiválunk egy gyönyörűséges aranyrácsot. Ez a rács természetesen folyékony, mert olyan rács ez, ami támogatja a folyékony világokat; a folyékony tudatosságot, és ez összehangolódik a rezgésetekkel. Ez azt jelenti, hogy lesz egy rács, ami kimondottan rátok, az egyénre van hangolva, és lesz egy, amit a kollektív tudatosság segítésére hangolnak. Ez a rács számos szinten felkészíti a testeteket azon energiák beszívására, amik 2009 és 2010 folyamán dolgoznak majd együtt veletek..

Mikor a rácsok, személyiségetek, jellemetek, autentikus énetek tervezetei egyesülnek, egy hihetetlenül erőteljes összerendeződés zajlik le…

Az emberi test fiziológiája, anatómiája, biológiája és pszichológiája tehát mind meg fog változni. Ez az egyik ok, amiért a DNS aktiválása olyan fontossá vált, a másik fontos ok pedig, hogy életbevágóan fontos, hogy a tudósaitok megértsék, hogy a fennmaradó tíz DNS energia nem szunnyad, és semmi esetre sem gondolhatják, hogy egy rakás ócskaság. Valójában ez a tíz energia rejti a kulcsot az információkhoz, amik bizonyos módon előrejelzik a változásokat, amik az emberi fiziológiában, pszichológiában, biológiában, anatómiában, stb., stb. zajlanak majd.

 

Ha úgymond végignézitek a fejlődést, akkor számos változás zajlott és zajlik az emberi elmében, testben és lélekben. Ezek a folyamatos változás állapotában vannak. A különbség annyi, hogy most a változások felgyorsult folyamata zajlik, ez az egyik oka annak, amiért olyan sok lehetősége nyílik az emberi lényeknek most arra, hogy drámai és gyors változásokat hozzanak létre az életükben. Mire a fizikai test úgymond „átalakul”, az energia testetek már „átalakult”.

Ma ennek a szeretetenergiának a száznegyvennégy rendszere lép be ezen az új arany rácson keresztül, amiről beszéltem, és az elkövetkezendő hat órában azon dolgozunk majd, hogy beleszőjük a folyékony fényrácsot a felsőtestetek területére, a csecsemőmirigytől le egészen a farkcsontig…

Az egó elvárásaihoz általában, ha ugyan nem mindig, társul valamiféle kétség; nem igazán vagytok meggyőződve róla, hogy a szükségleteitek kielégítettnek. Ez a túlélés tudatosságának eredménye, amibe az emberiség eónokkal ezelőtt lépett be. Mostantól 2010. augusztus 8-ig meg fogjátok tudni, hogy hol kezdődtök ti, és hol kezdődik az egó, hol kezdődik az autentikus én, hol végződnek mindezek az aspektusok – ez lesz az egyik leglenyűgözőbb ajándékotok, mert a szemlélődő érzékelés egy teljesen új dimenziójába helyez benneteket. Ekkor kezditek majd megérteni a kvantum tudomány különböző szintjeit. Óriási lépéseket kell tennetek az úton, hogy képesek legyetek megérteni a világok különböző szintjeit, amikben éltek, amikben résztvesztek, és ez majd számos szinten segít nektek a megkülönböztetés különböző fajtáival, amikre szükségetek lesz.

 

Én most visszatérnék az arany rácsra és erre a szeretetre, amiről beszéltem. Erre a szeretetre nagy szükség van most, nem csak a fénymunkásoknak, hanem a bolygótoknak is nagy szüksége van rá, mint egésznek, ahogy a multidimenzionális és interdimenzionális világoknak is, különösen azoknak, amik alacsonyabb rezgéssel bírnak; azoknak, akik nem a tisztaság szándékával érkeznek. A szeretetnek ez a hulláma, - és számos hullám jön még, és mindegyik erősebb lesz az őt megelőzőnél – úgymond kimossa majd ezeket a világokat. Ez a kiöntési, kimosási folyamat nem azért van, hogy ártson nekik, ez egy lehetőség számukra a fejlődésük során, hogy kihasználják a rendelkezésükre álló lehetőségeket, mint ahogy nektek is mind megvoltak a magatok lehetőségei. Azok, akik úgy döntenek, hogy belépnek a lehetőségnek ezen az ablakán, és rendkívüli átváltozáson mennek keresztül, hihetetlen örömöt és hihetetlen szabadságot tapasztalnak majd meg, és bekerülnek a folyékony rácsok legkorábbi szintjeire, és a Folyékony Szeretet hatodik univerzumában tartózkodnak majd egy darabig mielőtt képessé válnának kölcsönhatásba kerülni a társadalommal. Azok, akik úgy döntenek, hogy nem használják ki ezeket a hullámokat, áthelyezésre kerülnek más világokba, amikről már korábban említettem, hogy elkülönült világokként érzékelitek majd.

 

Szeretteim, kiérdemeltétek a jogot, hogy olyan világban éljetek, ahol a béke és a harmónia napi létezésetek fő motivációja. Ne vegyétek be a dajkamesét, hogy a Föld arra kárhoztatott, hogy a pokol legsötétebb bugyra legyen örökkön örökké, mert ez nem így van.

 

Ezért hangsúlyozom ennyire, hogy figyeljetek oda mire összpontosítjátok az energiátokat. Mikor visszarántanak benneteket a negatív kollektív tudatosságba és ismét az Asztrál Öv csapdájában találjátok magatokat, rengeteg erőfeszítésetekbe kerül, hogy ismét felemelkedhessetek a spirálon. Ezért dolgoztunk a legutóbbi aktiválásban azon, hogy biztonságba helyezzük az energiáitokat, és megvédjük az energiátokat, hogy ne húzhasson le benneteket a régi világ negatív kollektív tudatossága, ha nevezhetjük így.

Mint tudjátok, az Univerzum a cselekvést támogatja, még akkor is, ha fogalmatok sincs, hogy mit kéne tennetek, keressétek a lehetőségeket, beszéljetek emberekkel, tegyetek fel kérdéseket, és nem telik sok időbe majd, és rájöttök mit kell tennetek. Autentikus énetek és énetek összes magasabb aspektusa mindig támogat benneteket, mindig, csak az egó félelemmel teli elvárásai eredményeznek csalódást. Tehát, ha ragaszkodtok ahhoz, hogy elvárásaitok legyenek az életben, akkor tegyetek meg egy szívességet nekünk – várjátok el az, hogy mindig az igazságotok irányítson benneteket.

(KT:0807.27)


2008. JÚLIUS – OKTÓBER - ARANY  INDIGÓ AKTIVÁLÁS –

Szeretett fénymunkások, most olyasmiről lesz szó, ami hatalmas örömet hoz a számotokra. Ahogy közeledtek augusztus hónapjához, és július végén az Oroszlán Kapu megnyitásához, a sugárzó aranyfény egyre intenzívebbé és hatalmasabbá válik a bolygón. A fénynek ez az új áradása, mely a bolygótokat július és október között éri, lesz az az energia, amely megteremt a Föld kollektív népességében egy erőteljes felemelkedést, melyet az általunk arany indigó aktiválásnak nevezett folyamat fog vezérelni.

Az indigó létezők azon első és második hulláma, akik azzal a kifejezett szándékkal érkeztek a Földre, hogy felemeljék a Föld frekvenciáit az ötödik dimenzióba, és hogy erősítsék a spirituális és a társadalmi átalakulást, most húszas és harmincas éveikben vannak. Készen állnak, hogy a paradicsomi bolygó, a Földi Mennyország megnyilatkozásában erőteljes tényezőként ..lépjenek fel.
Ezek az indigók megengedték maguknak, hogy felemelkedjenek a kristály vagy krisztusi energiákba, fénytestükbe fogadták az aranyfényt, és most elkezdik kisugározni azt, fénylő lényekként. Azonban ezekből, akiket „arany indigóknak” nevezünk, nem mind gyógyítók és spirituális tanítók lesznek.
Sokan közülük ott maradnak a társadalom többi rétegében, és innentől ők erősítik azokat a hatalmas változásokat, amelyek át fogják alakítani a társadalmat a fény következő ciklusában. Arra kérünk, hogy a következő fél évben jól figyeljétek meg, hogyan válik az arany indigók energiája élettényezővé és erővé az USÁ-ban, főleg a hamarosan elkövetkező amerikai választások során. A felnőtt indigók fognak választani, ők követelik a békét, a fenntartható jövőt a bolygó és saját gyermekeik számára.
S így ebben az időben sok első hullámos indigó érzi majd a mélységes felébredést, és lélekcsoportként tudni fogják, hogy itt az idő azoknak a választásoknak a meghozatalára, melyekért idejöttek, itt az idő megteremteni a feltétlen szeretet ötödik dimenziós paradicsomát. Kérjük közületek a tapasztalt és bölcs fénymunkásokat, hogy dolgozzatok együtt ezekkel az újabb energiákkal, támogassátok és vezessétek őket, miközben aktiválják saját hatalmukat, és hozzatok együtt változásokat a bolygóra, és egy Új Földet fogtok teremteni.

(SCH:0807)


2008. NYARA – TÓBIÁSTÓL

Csak vegyetek egy mély levegőt és bízzatok benne. Olyan mélyen, hogy semmi külső körülmény ne ingathasson meg benneteket, hiszen ti vagytok az angyalok, ti vagytok az istenek, ti vagytok önmagatok gyógyítói. Most teszitek meg azt kvantumugrást, melynek során magatokba integráljátok minden részeteket, most, ebben a létidőben. A kvantumugrást, amivel az elme mögé kerültök, amikor azzá
váltok, akik valójában vagytok. Ez pedig a teljes, TELJES bizalomról szól,
amiért akár halni is készek lennétek, de amiért már nem kell meghalnotok.”Amikor a saját természetes utatokat, a saját megoldásaitokat követitek, akkor új standard-ekké váltok az egész emberiség számára. Ti teremtitek meg a potenciálokat a többiek számára, ti teremtitek meg a lehetőségeket a megoldások számára, amik segítenek egyesíteni országokat, segítenek kiegyensúlyozni a gazdasági rendszereket, s amik segítenek választ találni az energiaválságra. És itt nem csupán az olajról beszélek, hanem a Földön található összes energiáról. Ti teremtitek meg azt az egységet, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy megértőek, könyörületesek legyenek egymással, tudva azt, hogy közös az út.Vegyetek mély levegőt. A szemek figyelnek. Tudni szeretnék, mit fogtok most csinálni.A válasz tőletek függ. Ennek természetesnek kell lennie, nem lehet kierőszakolni, nem lehet őket előre „legyártani”. A válaszok itt vannak, itt és
most. Szeressétek magatokat és fogadjátok el, hogy már tudjátok.És ez így van.

"Sedona, 2008. jún. 13-15 Kryon Nyárközép konferencián elhangzott ötös
csatornázásból. Kryon Nyárközép konferencia / Gaia és Tóbiás csatornázás


2008.AUGUSZTUS- A FÖLD FREKVENCIÁJA MAGASABBRA EMELKEDETT, MINT AMILYEN VALAHA IS TAPASZTALHATÓ VOLT

Szeretett fénymunkások, micsoda idő ez az ünneplésre! Az elmúlt hónapban, 2008 augusztusában a Föld frekvenciája magasabbra emelkedett, mint amilyen valaha is tapasztalható volt itt a bolygón, lehetővé téve az Új Föld archetípusai, a végtelen szeretet és bőség lehorgonyzását. Az Új Föld teljesen meg van alapozva a Föld magasabb dimenzióiban, és mostanra már csak az maradt hátra, hogy ezt a végtelen szeretetet földi paradicsomként megtestesítsétek, és hogy a Paradicsom Kódokat a tevékeny valóságban megnyilvánítsátok.

 

Csak azt mondhatják, hogy mi itt a fény birodalmában tiszteljük és ünnepeljük, amit augusztusban ti a Földön elértetek. Közületek sokan csatlakoztak egymáshoz mindenfelé a bolygón, hogy megkönnyítsék az Arany Láng befogadását és lehorgonyzását, mely bolygótokat a feltétlen és szenvedélyes szeretet aranyfényével árasztotta el. Sor kerül ennek a fénynek a Föld kristályhálóiba és a Föld szívhálózatába való becsatornázására, mégpedig azon szándékotok által, hogy a fényt szolgáljátok és a fény csatornáivá váltok.

Szeretett fénymunkások, ez már valóban egy Új Föld és egy új hely. A múltatok semmilyen eleme nem modellezheti azt, ahol most vagytok. Messze meghaladtátok Atlantiszt, Egyiptomot és még Lemúriát is, eljutva egy új helyre és egy Új Kezdethez. Azok, akik közületek felébredtek, készen állnak felismerni, hogy ti emberi formában létező isteni lényeg, a teremtő isteniség szikrája vagytok egy anyagi testben, és hogy a ti munkátok az, hogy a Szellemmel együttesen megteremtsetek egy új világot. Tudjátok és mélyen belül érzitek, hogy Isten gyémánt fénye a szívetekben lakozik. S ahogy felismeritek ezt a fényt mind magatokban, mind másokban, készen álltok megtestesíteni a végtelen szeretetet a Földön, és a földi paradicsom örömteli frekvenciáit hordozni.

Most van itt az idő, szeretett fénymunkások, hogy fizikai testetek aktiválja a Paradicsom Kódokat, és hogy elkezdjen a feltétlen szeretet magasabb frekvenciáihoz alkalmazkodni. Ez lehetővé teszi számotokra, hogy az életet áldással és szépséggel éljétek, és hogy földi életetekben békét és bőséget teremtsetek.

Most van itt az ideje a megértésnek, hogy hogyan teremthettek bőséget vágyatokkal és szándékotokkal anélkül, hogy küzdenétek vagy nehézségeitek lennének. Megtanuljátok majd, hogy életetekbe egészséget, egyensúlyt és szeretetet teremtsetek. Megtanuljátok majd, milyen erőteljes az, ha a Forráshoz kapcsolódó tiszta csatornátok belső erejéhez igazodtok. Hiszen amikor tisztán rákapcsolódtok a Forrásra, akkor vágyaitok szinte áramlanak a megvalósulásba, és a földi mennyország hatalmas örömét tapasztaljátok meg.

Szeretteim, ez az átmenet ideje. Legyetek kedvesek önmagatokhoz, amint elmozdultok a magasabb dimenziós életbe. Tudjatok róla, hogy az áramlás időnként könnyű, amint a teremtő megnyilvánulás csodáival dolgoztok, ám néha nehéz lesz, amikor rövid időre visszaestek a régi frekvenciás függőségekbe és félelem-szokásokba. Ez azért fog bekövetkezni, mivel körülöttetek sok ember még a félelem régi frekvenciáin fog létezni és ők kis időre kibillenthetnek benneteket a középpontotokból. Ha ez bekövetkezik, gyengéden csak mozduljatok vissza a szeretet és béke magasabb frekvenciáiba. Nagyon fontos, hogy ti ezt a sugárzó fényt testesítsétek meg, hogy a többiek is megtapasztalhassák a magasabb frekvenciákat, és megtanulják, hogyan igazodjanak ezekhez az energiákhoz. Azt kell hogy mondjuk, hogy a mostani időszakban a ti munkátok fő részét az teszi ki, hogy örömet és békét hordozzatok magatokban, hogy a többiek rajtatok keresztül megtapasztalhassák ezeket az energiákat.

Szeretteim, ti mindannyian az Új Föld energiái és kódjai ”energiaátalakítói” vagytok. Meglátjátok majd, hogy az emberek vonzódni fognak hozzátok, hogy megtapasztalják a hangotokban, tekintetekben, érintésetekben megnyilvánuló magasabb frekvenciákat. Egy egyszerű mosoly vagy ölelés képes a feltétlen szeretet hatalmát átadni bárkinek, aki elveszett vagy kereső. Ne becsüljétek le most fényetek hatalmát. Minél jobban sugározzátok belső gyémántfényeteket, annál inkább képesek vagytok mások szívében felébreszteni a gyémántfényt és -ragyogást. Tudjatok róla, hogy mostantól a felébredés nem a tudás vagy információ kérdése lesz, hanem az érzéseké és a szereteté. Nem az számít, amit tanítotok vagy tesztek, hanem az, akik vagytok, és az a szeretet, amely szerető jelenlétetek által másokra árad. Valóban, a felébredett lélek egy olyan mester lélek, aki képes másoknak átadni a feltétlen szeretetet. Szeretteim, az új kezdetek mostani időszaka arra szolgál, hogy igényeljétek spirituális mesterségeteket, és az isteni feltétlen szerezet tiszta csatornáivá, átadóivá váljatok.

Az emberek meg fogják érezni sugárzásotokban a békét és szeretetet, és válaszolni fognak erre, megnyílva saját belső sugárzásuknak és békéjüknek. Szeretteim, ezen az Új Földön, most az új kezdetek idején, az energia, frekvencia és sugárzás azok az eszközök, amelyek megnyitják a szíveket és felébresztik a lelkeket. Az öröm, a szeretet és a béke magasabb dimenziós energiák. Amikor ezekben az energiákban éltek, akkor rezegtek együtt az Új Föld energiáival, akkor fejezitek ki az Új Földet, és ezáltal a bőség természetesen áramlik be az életetekbe, együtt a szenvedéllyel, a felelősséggel és az örömmel!

Néhányan azt mondhatjátok, hogy mostanra elfáradtatok, és hogy nem láttok változásokat az életetekben. Harcoltok azért, hogy megteremtsétek a bőséget és a szeretetet. Azt válaszoljuk erre, hogy ne bátortalanodjatok el ennyi elvégzett munka után, tudjatok róla, hogy készen álltok az áttörésre. Tudjátok meg, szeretteim, hogy nem találhattok rá addig a változásokra a külvilágban, amíg először belül nem hajtottátok végre ezeket, mivel minden tapasztalatotok a belső valóságotok, gondolatotok és hiedelmetek külső kivetülése. A nagy felemelkedés lényege a belső felemelkedés a régi gondolat- és hiedelemmintákból a szeretet, bizalom és elfogadás új mintázataiba. Talán most sokan még a régi minták elengedésének folyamatában vagytok, megengedve magatoknak, hogy teljesen kapcsolatba lépjetek belső isteniségetekkel, amely a békén és örömön keresztül fejezi ki magát. Szeretteim, még soha nem volt könnyebb kapcsolódni a belső isteniséghez, mint most! Nem szükségeltetik ehhez sokévnyi meditáció és gyakorlás, csak az kell hozzá, hogy válasszatok, és kinyilvánítsátok szándékotokat, és hogy gondolataitokat és hiedelmeiteket ehhez a választáshoz és szándékhoz igazítsátok. Nincsenek nagy titkok és misztériumok, csak egy valóban egyszerű igazság, amely minden pillanatban hozzáférhető a számotokra!

Szeretteim, ha meghoztátok ezt a választást, legyek nyitottak az elfogadásra. Tudjátok meg, hogy érdemesek vagytok arra, hogy megkapjátok az Új Földön születési előjogotokat képező örömöt és bőséget. A karmát elengedtétek, nincs szükség arra, hogy szenvedés árán tanuljatok. Ezen az Új Földön az örömön, boldogságon, lényetek erőteljes és szerető kegyelmi állapotokba való kiterjesztésén keresztül fogtok tanulni. Tanuljátok meg, hogyan lássatok mindent az életben szeretetként és kegyelemként, eresszétek el a félelmet és az ellenállást, lépjetek be a hálába és a megbecsülésbe. A hála biztosítja, hogy a bőség áramlása tovább folytatódjon, mert az áralmás isteni intelligenciája még több szeretet és áldás kiárasztásával válaszol a hálára, annyival, amennyit ti el kívántok fogadni és meg kívántok osztani, hiszen a bőség isteni intelligenciája titeket is a bőség végtelen kiterjesztésének csatornájaként használ.

(SCH:0809)


2008. AUGUSZTUS – RÉSZECSKEGYORSÍTÓ

A következő hónapban (2008. augusztus) egy nagy kísérlet fog elkezdődni. Működésbe lép a legnagyobb gép a Földön (beindítják), a létező legkisebb dolgok tanulmányozására amelyek láthatatlanok. Most a hatalmas részecskegyorsítóról beszélünk Svájcban… aktuális események. Lesznek sokan, akik majd azt mondják, hogy „Ez veszélyes.” Nem az. Nem hoznak itt létre több energiát, mint az a kozmikus össztűz, ami folyamatosan bombázza a földet, minden perc minden másodpercében.. Mindössze egy olyan energiát hoznak létre, ellenőrzött körülmények között, hogy tanulmányozhassák. Nem tudják tanulmányozni, amikor véletlenszerű.

Protonokat és anti-protonokat használnak és felgyorsítják őket a fénysebesség 90%-áig. Ekkor ütköztetik őket, a legnagyobb fizikai kísérletben, ami valaha is történt. Hadd mondjam el, mik a lehetőségek és emlékezzetek rá, hogy itt hallottátok először (Kryon nevet). Ami után kutatnak, a dimenziók közötti energia. Az után kutatnak, amiről gyanítják, hogy ott kell lennie és meg is fogják találni. Meg fogják találni, mert az Egyetemes teremtő energiát keresik. Hadd mondjam el, milyen mély értelmű dolog, amit fel fognak fedezni a következő évtizedben: Újra fogják írni a Világegyetem indulásának forgatókönyvét. A Big-Bang soha nem történt meg (ahogy azt már sokszor megbeszéltük veletek). A Big-Bang ötlete maga, háromdimenziós magyarázata egy interdimenzionális tulajdonságnak. Univerzumok mindig is dimenzió-váltással jönnek létre – amikor egyik dimenzió szó szerint összeütközik egy másikkal. Ez egy grandiózus kvantum esemény. Ekkor jön össze mindaz a jellemző, amit úgy írtok le, hogy Big-Bang.
K:080712


2008. AUGUSZTUSA

MINDEN 7. ÉV AUGUSZTUSA RENDKÍVÜLI ENERGIABEÁRAMLÁSSAL BÍR:

1987, 1994, 2001, 2008


2008. 08. 01. – TELJES NAPFOGYATKOZÁS

Észak- Kanada, Grönland, Szibéria, Kína

Nálunk is látható.

 

 

 

 

2008. 08.08. : 8:8:8 +(10+16=26=8)

4 NYOLCAS ENERGIÁJA

2008.08.08. – A KORLÁTLAN BŐSÉG LEHORGONYZÁSA A FÖLDÖN

4 8-AS DÁTUM

8X3=24+2=8+8+8+8

2008. AUGUSZTUSÁBAN a bőség és manifesztáció összes nagyura és úrnője, az alkímia összes istene és istennője, és az isteni szeretet összes angyala és arkangyala átölel benneteket. Ebben az időszakban az egész bolygót mélyebb szinten átöleli a Krisztus tudatosság. A FŐ ÜNNEPSÉG AUGUSZTUS 8-ÁN LESZ. EZ A 8:8:8 ÜNNEPE, És

ezen a napon kimondottan AZ ISTENI BŐSÉG VÉGTELEN HATALMA KERÜL LEHORGONYZÁSRA A FÖLD ANYA TESTÉNEK MINDEN FŐBB ÉS KISEBB CSAKRÁJÁBAN, AHOGY MINDEN EMBERI LÉNY TESTÉNEK FŐBB ÉS KISEBB CSAKRÁJÁBAN IS.

 

Ez a lehorgonyzás a Bőség tudatosság beáramlásának újabb felgyorsulásához vezet. Ebben az időszakban az emberiség egésze nagy kihívással néz szembe hiedelemrendszerei kapcsán, ha lesznek még olyan aspektusok, amelyek szegénység tudatossághoz kapcsolódnak. Ebben az időszakban kerül igazándiból letesztelésre, hogy hogyan kapcsolódtok a jóléthez, vagy hogy hogyan kapcsolódtok még mindig a szegénységhez. Úgy képzelhetitek el ezt a napot, mint a legnagyobb átkelő pontok egyikét a szegénység tudatosságából a jólét tudatosságába. Ezen a különleges napon Hórusz isten, Rá, Thoth és Ekhnaton nagyurak áldások formájában egy teljesen új rezgést hoznak be, amelyek képessé teszik az élet minden területén élő és dolgozó fénymunkásokat, hogy igazából megtapasztalják az alkímia áldásait, a bőség, a gazdagság és szeretet áldásait. Bizonyos módon ez lesz a jutalom kemény munkátokért, türelmetekért, és azért, hogy sosem adtátok meg magatokat a szegénység tudatosság félelmeinek.

(KT:08111.)

 

2008.08.08. ESTE 8 ÓRA 8 PERC

A NYÁRI OLIMPIA MEGNYITÓJA PEKINGBEN

2008.08.08 - Kuthumi: 8:8:8 A bőség ablakainak ünneplése

Drágáim ez a 8:8:8 ünneplés olyan, ami ki fogja fordítani magából a világot, és fejre állítja, ha mondhatunk ilyet. Olyan ez az ünneplés, ami az új energia olyan szintjét hozza elő, amilyet az emberiség korábban [még] nem tapasztalt. Ez alkalommal én, Kuthumi Rá nagyúr, Hórusz, Soltec nagyúr, Ekhnaton és a Fény Világai Nap Istennőinek társaságában vagyok. Ahogy összegyűlünk veletek az ünneplés ezen napján, biztosítjuk, hogy a bőség összes ablaka szélesre táruljon minden emberi lény számára, hogy teljesen átölelhessétek az új bőség-tudatosság hatalmas beáradását. Annak ideje az, amikor elkezdjük a Nap csakra erőteljes aktiválásait, és azon új csakrák [aktiválásait] amelyek [éppen] ezen keresztül fognak megszületni, amelyek Földön való lehorgonyzásáért Ekhnaton és a Nap Istennők felelősek a Fénymunkások együttműködésével.

 

Elő van készítve az energiamezőtök, hogy befogadja a tudatosság további dimenzióit, amelyek beprogramozódnak a Nap csakrába, amely 2008. december 21-én teljesen bele fogja szőni magát egyedi isteni terved szakrális rácsába. Azok közületek, akik ez alkalommal készek befogadni új csakráikat Ekhnaton nap-portálján keresztül, sok szinten aktiválódni fognak, így hangosan és tisztán fog hallatszani a hívás, hogy befogadjátok ezt a különleges beavatást, és mélyen érződni fog a szívetekben, a testetekben az elmétekben és a szellemetekben.

 

A bőség ezen ünneplése megmutatja az emberiség azon lehetőségét, hogy teljesen elforduljon a szegénység-tudatosságtól.

A 8:8:8 ünneplés ezen időpontjától 2008. december 21-ig azoknak, akik azt választják, hogy megengedik, hogy a szegénység-tudatosság még befolyásolja a gondolataikat, döntéseiket és választásaikat, az akaraterejük végső határaiig kihívásban lesz részük. Ez szeretteim, nem olyan eszközökkel történik, ami valamilyen módon fenyegetést jelentene, ez előkészítő információ számotokra arra, ami van, és olyan lehetőség számotokra és az emberiség kollektív tudatossága számára, amelyet most [már] képesek vagytok birtokba venni. Ezek a különleges bőség-rácsok nagyon erőteljesek. Teljesen példa nélkül állnak. Ez azt jelenti, hogy a Te legnagyobb érdeked és az emberiség veled kapcsolatos legnagyobb érdeke, hogy megnyisd most a szívedet, és komolyan kezdj el cselekedni olyan módon, ami biztosítani fogja a jövődet e nagyon erőteljes bőség-tudatosság folyékony rácsaiban.

 

Amikor a Nap csakra először teljes erejében lehorgonyzódott a 2003-as évben,(november 8?) az emberiség elkezdte megérezni az Arany Kor megszületését, az arany energia nap lényeit. [Azóta] minden egyes évben a 8:8 ünneplése e nagyon hatalmas energia egy másik szintjének vagy másik dimenziójának bemutatása volt az emberiség számára. Az arany oroszlánok és a fehér oroszlánok minden időkben őrizték ezeket az energiákat és most készek ezt felszabadítani teljes felelősséggel azon emberek számára, akik erre készek és hajlandóak, és természetesen akik felkészültek ennek az energiának a teljes terjedelmében való felhasználására. Az energia nagyon-nagyon sok szintjét előkészítettük azon Fénymunkások számára, akik hajlandóak megkezdeni ezt az utazást, amelyik az Új Föld alkimistáinak megszületését fogja eredményezni, ami a különleges fókusza annak a szakrális utazásnak, melyet ez a csatorna 2009. februárjában fog vezetni Egyiptomban. Ez a különleges utazás hatalmas intenzitású lesz, amelynek során teljesen le fogjuk horgonyozni a Nőies Fehér Tűz Elemet. Különleges folyamatokat fogunk megvalósítani, hogy bizonyos energiákat és szentséges ajándékokat visszaszerezzünk, amelyek elvégzéséért Ekhnaton és a Nap Istennők lesznek felelősek, és ezért ők most lefektetik ezeket a rácsokat.

 

Sok-sok évig, valójában sok évszázadon át bombázták az emberiséget a szegénység-tudatossággal. A lelkek számára az elsődleges tapasztalat a szegénység volt, a visszaélés, a nélkülözés és a kétségbeesés. A mai napon ez a lenyomat [vagy karakterisztika;] megváltozik, és e napon azok a teremtmények, amelyeket alpaka néven ismertek, el fogják árasztani a Földet ezzel a szakrális vibrációval, a fizikai energiák befogadóiként, és továbbítóiként működve az emberi lények felé. Az Alpakák a hatodik dimenziós folyékony szeretet energiáját hordozzák a genetikai struktúrájukban. A gyapjukon keresztül érhetők el ezek a nagyon tiszta energiák. Az energiáitokra az alpakák szakrális vibrációján keresztül fogunk ráhangolódni. Ez hozzákapcsol benneteket az összes olyan szakrális [energia]örvényhez a bolygótokon, amelyek elérik a hatodik univerzumot. Csak a folyékony szeretet folyékony tudatosságán keresztül járhatók át a bőség általunk már említett birodalmai, ez azt jelenti hogy közületek külön-külön mindenki, aki készen áll erre, most belép saját hatalmának új szintjére – a belső alkimista felfedezésének másik dimenziójába.

 

A szent Fehér Tűz Elem már keresztülvitt benneteket számos intenzív beavatáson, és amivel kapcsolatba kerültetek, az önmagatok sok olyan aspektusát, vagy részét feltárta számotokra, amelyekről néhány hónapja el sem tudtátok képzelni, hogy az lehetséges. Most a világ – és ezen Gaia-t értjük – nyitva áll, szélesre tárva, és teljesen nyitott arra, hogy befogadja az új Nap Csakra beáradását. Ő [Gaia] magába issza e hatalmas fény sugarait, így aktiválódhatnak testének szakrális korongjai. Ezek a különleges korongok tartják azokat a frekvenciákat, amelyeket a megfelelő időben belétek fogunk kódolni. Ezt az információt megszenteltnek tartották bizonyos területeken – olyan szakrális helyeken, amelyekről sok ember még azt sem tudja, hogy léteznek.

Ti fektetitek le a 2012 utáni Új Föld rácsait. A leghihetetlenebb lehetőségek állnak rendelkezésetekre most, mert a múlt történelmében vagy 2012 utánra nem volt ilyen megírva. Ahol a maja naptár végződik, ahol a jövendölések végződnek, ott végződik a jövő történelme, ezért abban a helyzetben vagytok, hogy megteremtsétek az új világot, és hogy megtegyétek azt, ami a szívetek legmélyebb vágya, és a tiszta isteni kozmikus és szoláris szeretet szakrális univerzumainak folyékonyságából származó vágyatok. Még elkezdeni is képtelenek vagytok annak mélyére hatolni, hogy mi ez, és még csak megkérni sem foglak benneteket, hogy próbáljátok meg és képzeljétek el ezt, mert most ez lehetetlen. Amit mindannyiótoknak tennetek kell most, az az, hogy érezzétek meg, hogy a testetekbe áramlik ez a 8:8:8 vibráció, és tudatosan döntsetek úgy, hogy megnyitjátok önmagatokat és engeditek befogadni.

Veletek maradunk e 8:8:8 ünneplés időtartama alatt, hiszen ez igazán a legcsodálatosabb és legerőteljesebb ünneplés. A 8:8:8 energia elhozza a Krisztus energia kitűnő takaróját, hogy átöleljen mindannyiótokat. Ez a takaró a bőség kódjainak olyan egyedi szövete, amely képes beivódni a DNS-edbe, ami be fog szűrődni a tested molekuláiba és atomjaiba. Könnyű megváltoztatni az elméteket szeretteim, egyszerű döntés. Kezdetben nehéz ez, de ahogy gyakoroljátok, a mesterévé váltok. A kulcs az ismétlés. Örvendezzen hát a Krisztus bennetek fennhangon, az oroszlánok bömböljenek bennetek, bömböljenek fennhangon, és Szekhmet „romboló” energiája semmisítse meg a szegénység összes régi paradigmás rácsát, felszabadítva benneteket, hogy olyan sikeres és gazdag lények legyetek, amilyennek megteremtettek benneteket.

(KT080808)

2008.0808. – 2011.

Minden alkalommal, amikor azt mondtuk, hogy nézzetek magatokba, haladjatok tovább, tegyetek meg minden tőletek telhetőt energiátok visszaszerzésére, az céllal történt. A most-ért történt, és amit meg most teszünk, az a 2011-es évre készít fel. Minden egy-egy utazás, egyik lépés a másik után. Érezni fogjátok ennek a különleges ünnepnapnak (2008.0808) a hatásait és az energiáit a tudatosságotokba szivárogni hátralévő földi életetekben. Ez a lelketekbe is beszivárog. Emiatt a lelketek örökké hordozni fogja. Egyediek vagytok. Biztosíthatlak benneteket, hogy nincs más rajtatok kívül, aki ugyanazokat a vibrációkat hordozná, mint ti, senki ember fia. Valamennyien egy-egy kódot viseltek a szív csakrán belül, ami közvetlenül a Nap Csakrához kapcsolódik és ezek a kódok [olyan] kulcsként viselkednek, melyek univerzális átjárókat nyitnak meg. Ahogy az összes ilyen univerzális átjáró megnyílt, több fény jut el hozzátok, egyre több lehetőség a fejlődésre,… A célotok ennek a kódnak a hordozása, [az,] hogy világítótornyok legyetek, energia, rács és vezeték, amin keresztül ezek a kódok felszívódhatnak. Egytől egyig valamennyien az élet láncának szemei vagytok, és ha csak egyetlen szem hiányzik [is] ebből a láncból, akkor az elszakad. A hiányzó kapcsolódások azokban a lényekben találhatóak, akik azt hiszik, hogy nincs értelme az életüknek, hogy az életük értéktelen, és ezért van, hogy ezt a bizonyos bőség rácsozatot most átnyújtjuk az emberiségnek. Egy másik ok, amiért ezeket az új folyékony rácsokat meg kellett alkotni, az, hogy az elveszett lelkeknek szolgáljon igazságuk megtalálásához. Nem mindegyiküknek fog sikerülni, de biztosítani fogjuk, hogy ahányuknak csak lehetséges, megtalálják a szenvedélyt az életükben, hogy újra élhessenek, újra szerethessenek és egyesülhessenek lelkük fényével.

(KT:080808)


2008. 08.08.

AZ ATLANTISZI  BÖLCSESSÉG ÉS TUDÁS KÉK KRISTÁLYA ÚJRA AKTÍV

A Napfordulókor felébredt kristály fél erővel, majd 0808-kor a 144 kristály háló, ¾ frekvenciájával működött már.

Mindegyik háló teljesen működni fog 2012 előtt.

(Metatron-Tyberonn(:0907)


2008.08.08. – AZ ARKANSASI KRISTÁLY HULLÁMZÁS BEINDULÁSA – KRISTÁLYÉBREDÉS

Arkansas ezen területén található a legnagyobb kristálymező, és ezt az Atlantisziak és a Szíriuszi-Plejád Szövetség is jól ismerte.

A kristályos rengések folytatódnak 2011 körül már nagyon is érezhetően és ez elvezet a 2012-őn keresztül jóindulatú hihetetlen energiákkal, elvezet az Ígéretek beteljesítéséhez a SZENT EGY TÖRVÉNYE SZERINT.

Arkansas az egyik legerősebb vortex-portál a bolygón.

(Metatron: 58)


2008.08.08. – a 144-ES KRISTÁLYHÁLÓ FELTÖLTÉSE

Tri-Dátum Portálok – A Kristály Háló feltüzelése

Aktiválási százalékban

TDP's - Firing the Crystalline Grid

Calendar Timing Triple Date Portal % Grid Activation

* 1 Jan 2001 Triple One (1-1-1) 8.34%

* 2 Feb 2002 Triple Two (2-2-2) 16.70%

* 3 Mar 2003 Triple Three (3-3-3) 25%

* 4 Apr 2004 (4-4-4) 33.34%

* 5 May 2005 (5-5-5) 41.70%

* 6 Jun 2006 (6-6-6) 50%

* 7 Jul 2007 (7-7-7) 58.34%

* 8 Aug 2008 (8-8-8) 66.70%

* 9 Sep 2009 (9-9-9) 75%

* 10 Oct 2010 (10-10-10) 83.40%

* 11Nov 2011 (11-11-11) 91.70%

* 12 Dec 2012 (12-12-12) 100%

2012 13 December - 20 December Reboot/ Úraindítás

* 12-21-12 *  2012. December 21. Total Activation Grid Maximus/ Teljes Aktivitás kezdete

(Metatron)


2008. AUGUSZTUS 16.

Emberek gyűltek össze a Földön, hogy egybefonódjanak a Fényükkel a Föld tiszteletére, akaratára és kitartására fókuszálva.

Minden Fa és Elementál egyesült az emberiséggel és a Földanyát mélyen megérintette minden szeretet, amit kapott. Valóban nagy ünnep volt.

(FM:2008.1028)

 

AUGUSZTUS 16-21-

AZ ÚJ ARCHETÍPUS AZ ISTENI JELENLÉT BŐSÉGE, ÉS AZ ÖRÖK BÉKE LESZ, AMELYET EGYÜTT FOGUNK LEHORGONYOZNI EZ ÉV  2008. AUGUSZTUS 16-21 KÖZÖTT- MENNY TÁRSASÁGA

 

 

Teremtőképesek leszünk, a Szoláris Fényű testeinken keresztül, ösztönösen felemelkedik bennünk az Isten és minden élet meggazdagodik a tudatosság életelvével, az Isteni Tökéletesség Jelenlétévek. a világ formáiban.

Mindezek kiteljesítik az Emberiséget és Megszentelik a drága FöldAnyát, és megteremtik az Új Föld első archetípusát.

Az új archetípus az Isteni Jelenlét Bősége, és az Örök Béke lesz, amelyet együtt fogunk lehorgonyozni ez év  2008. Augusztus 16-21 között.

A Menny Társaság most megerősít bennetek szolgálatotokban, és mindenben segíteni fog, amíg elsajátítjátok, az Isteni Szeretet új típusú köpenyének megszerzését.

ÉN VAGYOK A MINDEN SZERETET

Ó ISTENI JELENLÉT SZELLEME

MINDEN ÉLÉTTEL TELI LÉNYBEN AKI VAGY

AKI VAGY AZ ÖRÖK SZERETŐ SZÍV ÁLTALI

ITT ÉS MOST MEGMERÍTKEZEM MAGAMMAL

ÁRTATLANUL ÁTADOM MAGAMAT, FÉNYHORDOZÓKÉNT

EGYESÜLNI A MINDEN LÉTEZŐ TERMÉSZETES SZERETETÉVEL

ÉLETEM VEZETÉSE, FONALA EZENTÚL CSAK EHHEZ A SZERETETHEZ FOG KAPCSOLÓDNI

EMBERI TESTEM MEGTELÍTŐDIK EZZEL A SZERETETTEL

ÉS RAGYOGÓVÁ, LEGYŐZHETETLENNÉ VÁLIK.

ÉTERI TESTEM ÁTSUGÁROZZA, ÁTALAKÍTJA SZERETETTEL A MÚLTAMAT.

AZ ISTENI TÖRŐDÉS SZERETETE GAZDAGÍTJA GONDOLATAIM SZÁRNYALÁSÁT.

AHOGY ISTEN MŰKÖDHET BENNEM, ANNAK SZERETETE MINDENT MEGERŐSÍT LÉTEZÉSEMBEN.

AZ ÉN VAGYOK, CSAK A SZERETETRE GONDOL, ÉREZ, EMLÉKEZIK.

TUDATÁBAN VAGYOK AZ ÉN VAGYOK JELENLÉTÉNEK ÉS AZZAL DOLGOZOM.

ÉS ÁLTALAM IS SUGÁRZIK AZ ISTENI ATYA ÉS ANYA TÖKÉLETESSÉGÉNEK EREJE:

ELÉR ENGEM A MINDENTTUDÓ, MINDENHATÓ, MINDENÜTT JELEN LÉVŐ ERŐ.

MINDEZ ÉN VAGYOK, ÉS ÁRAD TŐLEM AZ EMBERISÉGHEZ, MINDEN LÉTEZŐHÖZ, AMELY A SZERETET SZABADSÁGÁNAK ÍGÉRETE.

TUDATOMAT FELEMELEM, AZ ISTENI SZERETETHEZ

SZELLEMEM , SZENT SZELLEMMEL EGGYÉ VÁLIK

ÉS ÉN VAGYOK AZ ISTENI SZERETET BŐSÉGE

AMI KIÉRDEMELTEM E FÖLDÖN

SZERETETEMBEN ISTEN MINDEN ÁLDÁSÁT MEGKAPOM

ÉS EZ A SZERETET RAGYOGVA ÁLD MEG MINDEN LÉTEZŐ LÉNYT KÖRÜLÖTTEM.

A SZERETET SZELLEME VAGYOK

MINDEN FORMÁN KERESZTÜL HATOLÓ

AMELY MAGÁBA VONZ AZ OSZTHATATLAN EGYSÉGBE.

ÉRZEM MINDEN ÉLET SZÍVÉNEK LÜKTETÉSÉT

ÉS A SZERETET FOLYÉKONYSÁGÁT ÖRÖKKÉ MAGAMÉVÁ ENGEDEM

EZ A MINDEN SZERELME

A SZERETETBEN ÚJJÁSZÜLETTEM

ÉS A SZERETETBŐL CSÍRÁZOM KI

ÉS AZ ÉN VAGYOK AZ AMELY VISSZATÉR A SZERETET TELJESSÉGÉBE.

ÉN VAGYOK MINDEN SZERET

A HÁLÁT ADÓ ÉN VAGYOK

ÉS A MEGSZENTELT ÉN VAGYOK IS ÉN VAGYOK

(MT: SG: 3szoros Láng)


AUGUSZTUS 18 – TELJES HOLDFOGYATKOZÁS

AUGUSZTUS 18-ÁN ÉS 28-ÁN a 8:8:8 áldásainak egy újabb szintjét tapasztalhatjátok meg, ami ekkor válik teljessé. Így tehát tartsátok észben, hogy augusztus lesz a jólét tudatossága felé tett nagy lépés hónapja, ezért aztán használjátok ki a most rendelkezésre álló időtöket, és dolgozzatok a bennetek lévő szegénység tudatosság minden olyan aspektusával, ami szabotálja a jólét tudatosságába vezető utatokat. Irányítsátok erre szándékotokat és bízzatok benne, hogy minden, amire szükségetek van, ahhoz hogy ez a részetek a meggyógyulhasson, legyen szó emberekről, helyszínekről, eseményekről, csodálatos, harmonikus és könnyed módon érkezik meg az életetekbe.

(KT:08111.)


2008. AUGUSZTUS 19.

Szeretett Sanat Kumara és fénycsapata visszatért a Vénuszról a Földre.

(Patricia Cote-Robles: The New Earth is Here)

 

SZEPTEMBERBEN Nada úrnő ölel majd át benneteket. Ezalatt a hónap alatt felfedi számotokra a feltétlen szeretet azon ajándékait, amelyek már benned vannak. Megmutatja számotokra a jutalmakat, amelyek azzal járnak, amikor feltétel nélkül szerettek, és sokan rá fogtok jönni, hogy amikor nem ítélkeztek, és feltétel nélkül szerettek, az kifizetődő a számotokra. Megmutatja hogyan növekszik spirituális erőtök, ahogy a szeretetbe és az életbe vetett hitetek is, a feltétel nélküli szeretet gyakorlásának eredményeképpen.

(KT:08111.)


2008 SZEPT 1.-ÚJ ÍGÉRET HAJNALA , FOLYÉKONY RÁCSOK

Nada úrnő: Tizenkettedik dimenziós portál aktiválása

Ez a dimenzióportál felkészít benneteket, a bolygótokat és a környezeteteket arra, amellyel hatni fogtok 2008. december 21-én, a felemelkedés második hullámának idején. Ez felkészítés egyúttal az Isteni Szeretet és Isteni Fény számos erőteljes és új aktiválására [is], és arra, amit mi a Kvantum Tantra alkímiájának nevezünk, és amit 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben éltek majd át. Az Egység Istennők, nevezetesen Jezabel, Mária Magdolna és Guinevierre összekapcsolják folyékony fényrácsaikat az enyémmel és tizenkét másik, szent istennőével. [Így] isteni energia manifesztációkat hozunk létre. Ezen manifesztációk mindegyike mélyreható változást hoz létre a Föld Anya testében, akárcsak az emberiség tudatosságában. Ez a változás szükségszerű….

E konkrét alkalommal ez a tizenkettedik dimenziós portál összekapcsolódik egy konkrét földrajzi hellyel, ami az elkövetkezendő tizennyolc hónapban aktiválódik, és meglehetősen intenzív munka folyik majd rajta, ez pedig konkrétan Olaszország. A két pont pedig Olaszországon belül Róma és Firenze. Ennek a két helynek a földjében olyan kristályok vannak, amelyek őrzik az autentikus kollektív tudatosság autentikus fényének szent hangját.

 

Azért választottuk szeptember 1-jét ennek a rácsnak a lehorgonyzására, mert ez az élet új ciklusa ígéretének hajnala. Szeptember hónap a befejezések és a kezdetek hónapja. Ebben a hónapban köszönt be bizonyos területeken a tavasz az új élet, az új kezdet ígéretével. Más területeken ez az ősz ideje, a befejezések időszaka, lehetőség a befelé fordulásra és annak elengedésére, ami többé nem képezi a rácsotok vagy terveitek részét. Ezek a terv- és rácsváltozások minden életformának segítenek a bolygótokon és a bolygótokban, hogy magába szívjon minden [olyan] új energiát, amihez ilyen alkalmakkor hozzáférhetnek, mert jelen vannak. A Földetek [nagyon] mély, erőteljes és elképesztően gyönyörű ponthoz ért, és ezt szóbeli eszközökkel igazából nem tudjuk kommunikálni, hogy mit jelent nektek és a bolygótokon lévő összes királyságnak.

 

(NADA12)

Szeptember 1-jén megnyitom a tizenkettedik dimenziós kapukat a kollektív tudatosság számára, hogy belépjetek a tiszta, isteni és kreatív szeretet egyik világába. Aznap számos [további] új rendszer születik [meg] az emberiség tudatosságában. Beletelik majd néhány hónapba, mire ez továbbszűrődik a tudatos tudatosságba, de a változások finomságai nem maradnak el, és aktívvá válnak attól a pillanattól, hogy aktiválódik a Föld Anya testében, a [ti] testetekben és a kollektív tudatosságban.

(KTFOR3)

Elérkezett az idő, ami megszövi a teremtő szeretet szálait a fény [azon] rácsain keresztül, amelyeket pedig a kollektív tudatosság részére alkottak meg. Ezek a folyékony rácsok igazából számos esemény alapjaként szolgálnak, amelyek majd szeptember, október és november hó folyamán következnek be. Ez a három hónap elengedhetetlenül szükséges minden arra hajlandó és kész lélek számára, hogy magáévá tegye a Fehér Tűz Elemet és hogy a fény mezőit megnyissa maga körül, ami által teljesen egyesülhet azzal a szeretettel, amelyet jelenleg a fény kapuin keresztül kap meg, amelyeken keresztül a bőség ablakait és eredete teremtő szikráit is kapja. Előkészületet jelent továbbá ahhoz a mérhetetlen fény kapuhoz, amit a bolygótokon 2008 december 21-én horgonyzunk le és amelyet Kuthumi a Felemelkedés Második Hullámának nevez.

 

Ez a bizonyos felemelkedési hullám olyan átjáró, amelyen keresztül minden fölkészült lélek keresztülhalad és ténylegesen rögzíti a test tudatosságát az intelligencia, az alkotás, az ösztönzés és a megnyilvánítás magasabb dimenzióin belül.

Hadd tudassam veletek, hogy minden szakasz az intenzitás újabb szintjét hozza. Amikor az intenzitás szót használom, akkor igazából ez azt jelenti, hogy az energia vibrációja magasabb frekvenciára kerül és kevesebb sűrűség lehet csak jelen, ha szabad így fogalmaznom. Szóval minél inkább könnyebbek vagytok, annál kevésbé vagytok sűrűk, annál egyszerűbben integrálhatjátok ezeket az energiákat, és ez az oka [annak], amiért úgy érzitek, hogy kényszerítve, vagy ösztökélve vagytok a fizikai test terheinek könnyítésére. A fizikai testetek nem tűri el a mérgek sűrűségének jelenlétét anyagi környezetetekben. Az érzelmi testetek szintén nehezen dolgozza fel a kollektív tudatosság mérgeit érzelmileg, gondolatilag és spirituálisan. Ez volt az egyik ok, amiért ezt az öt folyékony rácsot megalkottuk, hogy támogathassa és kitisztíthassa a kollektív tudatosságot és bizonyos szintű asztrális sérüléseket, pontosabban, hogy azok közületek, akik énjük finomabb vonatkozásain és lényük finomabb jelentésein dolgoznak, azok támogatást élhessenek meg a terhek könnyítése révén. Így ez az utolsó rács a kozmikus tudatosság újabb szintjét húzza be lényetekbe a szív csakrán keresztül.

Ez a rács arra fog fölkészíteni [benneteket], hogy a dimenziókon keresztül elérhessétek a, nevezzük így, a Folyékony Szeretet Androgün Rácsát, amelyik a Hatvanhatodik Dimenzióban található. Roppant fontos tudnia az embereknek, hogy mennél sűrűbb a testük, a szívük, az elméjük, a tudatosságuk és a szellemük, annál nehezebb elérniük a magasabb dimenziókat. Minél kiterjedtebb az energia, annál gyorsabb is, és ez az, amiért valójában lehetetlen elérni a nagyobb univerzumok erőteljes bölcsességét és tudását, mivel a sűrűség egyszerűen ellenáll a vibrációnak, növeli a sűrűséget, ami feléje jön. Ezek rendkívül különleges energia kombinációk, amelyeket a helyükre kell tenni azért, hogy bárki elérhesse azokat.

 

Azok közületek, akik kifejezetten ezekkel az energiákkal dolgoznak, ha tudatosult bennetek, ha nem, ti azt a felkérést kaptátok legmagasabb énetektől, hogy ez most már legyen valóságotok része. Ezért meglátjátok, hogy minél mérgezőbb a környezetetek, annál kevésbé lesztek elnézőek a környezettel szemben. A következő három hónapban a mérgek kitisztulása életetek alapjait tekintve több mint felgyorsultnak lesz mondható (bocsássatok meg, de nem találtam olyan szót, ami kellően kifejezhetné, mennyire felgyorsulva, ha ti találnátok ilyet, csak tegyétek ide szabadon) és ez a drámai tisztulás minden dimenziótok javát szolgálja. Ez a mostani rács az augusztus 28-i kulcs aktiváláshoz kapcsolódik és ez a bizonyos kulcs nyitja a Földanya testének birodalmait, ami a kozmikus tudatosság felfogó edényéül szolgál, melyre a Fénymunkásoknak van szüksége ahhoz, hogy elérhessék most a következő szintet és szükségünk van a Fénymunkásokra, hogy a Földanyával együttműködve lehetővé tegyék ezt.

 

Én, Mária Magdolna, fogom biztosítani Nada Úrnő, Jezebel Istennő és Guinevierre kíséretében, hogy a következő három hónap minden eseménye megfelelően rögzüljön a szív csakrán keresztül a kezdéshez. Szeptember 1-én Nada Úrnő aktivál egy Tizenkettedik Dimenziós portált. Ez a szív csakra alsó alap aspektusait húzza be a Tizenkettedik Dimenzióba. Ebben a dimenzióban találkozni fogtok a kollektív univerzum tizenkét Nagymesterével. Ezek a lények belekódolnak a rendszeretekbe tizenkét kulcsot, melyek fölkészítik a testeteket december 21-re, a Második Felemelkedési Hullámra.

 

Melchizedek arra kért, hogy említsem meg azt is a mostani alkalommal, hogy még azok az emberek is részesülnek ennek az energiáinak a jótékony hatásaiból, akik 2008 december 21-e után foglalkoznak vele, mivel több Felemelkedési Hullám is jön még. Ti, akik most foglalkoztok vele, ti vagytok ennek előfutárai. Ti felelősséggel viseltettek ezeknek a magas szinteknek a kezelésével szemben, ezért ami a ti testetekből kitisztul, a saját alsó asztrális lenyomatotokból kikerül, az már nem kapcsolódik össze újra a csakráitok rendszerével vagy fény testetek bármelyik más vonatkozásával, a bezárkózás, a félelem vagy a korlátozás mintáinak eredményeként.

Újabb tizenhat aktiválás vár az emberiségre, már akik hajlandóak erre, a kozmikus tudatosság és az emberi lényként történő társ-teremtés újfajta kifejezésére, egy olyan világban, ahol kifejezitek a fényeteket és képesek vagytok társ-teremteni ezt a fényt fölhasználva. Ez segít majd megértenetek, mit jelent a Föld részének lenni, de nem a Földé lenni. Fejlett lényekként fogtok élni, akik segítik azokat, akik még nem ébredtek föl, ugyanúgy, ahogy mi is segítünk nektek, azzal az egy különbséggel, hogy ti még nem mindannyian láttok minket fizikai szemmel, de ez is változni fog. Kapcsolataink szorosabbá válnak, nem azért, mert közelebb húzódtunk, hanem azért, mert megszabadultok a sötétségetektől, a terheitektől, a mérgeitektől, melyek árnyékot vetettek a látomásotokra és gyakran gátolták fejlődési képességeteket.

A Niagara Vízesésnél megnyitunk egy Tizenkettedik Dimenziós kaput, ami állandó jelleggel ezen a helyen marad. Ez lehetővé teszi minden tiszta szívű, tiszta gondolkodású és tiszta szellemű embernek, hogy szabadon beléphessen ebbe a dimenzió kapuba. Amint beléptetek oda, sok eredeti, kozmikus kódot mutatnak meg nektek, melyek eloldanak benneteket az emberi formában élés korlátozó aspektusaitól. Amint az intelligenciának ezek az új szintjei integrálódnak lényetekbe, fizikai testetekben a DNS négy új szála jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy a Tudomány emberei képesek lesznek fizikailag megfigyelni az aktív DNS hat szálát.

 

A következő huszonnégy – harminchat hónapban megszülető gyermekek már magukban hordozzák ezt a hat aktív szálat. Ők a Hatvanhatodik Dimenzió Mester Őrzői. Ők a folyékony szeretet kozmikus kódjaival vannak bekódolva, ezért ezek a bizonyos lelkek már sosem lesznek a rögzült univerzumhoz kötve.

a Viktória Vízesésnél ugyanannak a Tizenkettedik Dimenziós portálnak az aktiválásánál szolgálni. Ez azt jelenti, hogy az energia, ami a Tizenkettedik Dimenziós portálon át jön be, magával hozza a fény arany kötegét és negyvennégy Mester Lényt az úgynevezett Arany Univerzumból. Ez a bizonyos univerzum nem állt kapcsolatban az emberi fejlődéssel és a Földanya fejlődésével több, mint százezer éve. Most beleegyeztek, hogy dolgozzanak az emberiséggel, különösen Zimbabwe állapota miatt.

 

Harare [korábban Salisbury - Zimbabwe fővárosa – a ford.] mindig is a bolygótok legelső fény városai között volt bekódolva.

Ennél a pontnál hozzá kell tennem, hogy az egyik ok, amiért az alantas zavarkeltés, a szükségtelen késleltetés és így tovább és így tovább, nehézségeivel kell szembesülnötök, azért van, mert a Sötétség megpróbál szétrombolni minden erőfeszítést, hogy visszatartsa a folyékony rácsokat és azokat célozza a leginkább, akik a legtevékenyebb részt vállalják ezeknek az energiáknak a gondozásában. Ezért fontos, hogy tudatában legyetek ennek, mert meg fognak próbálni teljesen és véglegesen eltéríteni és megsemmisíteni.

Amikor a Sötétség, a tudatlan, a semmibe vett vagy a szeretetlen ezen a módon beavatkozik, akkor fontos, hogy a testeteket erősen tartsátok. Ennek módja lehet a testgyakorlás, annak biztosítása, hogy testetek olyasmivel legyen telve, ami nem tartalmaz mérgeket, mert gyengítené a test energiáit. Néhányan emlékezhettek rá, hogy nem túl régen Kuthumi az Egység Istennőivel megalkotott egy különleges rácsot körülöttetek, ami megóv a kollektív tudatosságtól és ez azért volt szükséges, mert tudtuk, hogy bekövetkezik ez a fenyegetés. A Sötétség mindent meg fog próbálni, hogy eltántorítson a középpontotoktól és muszáj figyelmeztetnem mindenkit, hogy a következő három hónapban ez nem fog alább hagyni, mivel egyre többet és többet hozunk be ezekből a rendkívül erőteljes mintázatokból a kollektív tudatosságba.

(KTFOR5)

SZEPTEMBER 9-ÉN Mária Magdolna és Jézus mester egy speciális energiaköpenybe burkolnak benneteket, ahhoz hasonlóba, amilyet 2007-ben a 9:9:9 ünnepén tapasztalhattatok. Ekkor új módon aktiválódik mindannyiótok számára a Béke Aranytojása, arra emlékeztetve benneteket, hogy új dolgok jönnek, az én öntudatosságára, ami felszabadít benneteket, hogy megtapasztalhassátok az isteniség örömét, annak örömét, hogy igazak és hitelesek vagytok, és soha nem alacsonyodtok le a mások véleményében tükröződő félelmekhez vagy a feltételekhez kötött szeretethez. SZEPTEMBER 19-ÉN ÉS 29-ÉN személyes vezetőid és mester tanítóid felfedik számodra a feltétel nélküli szeretet kulcs aspektusait és ennek jutalmait.

(KT:08111.)

2008.09.09 - - MÁRIA MAGDOLNA: A BÉKE ARANYTOJÁSA ÉS A 9:9 KULCSDÁTUM AKTIVÁLÁSA

A mai utazás célja, hogy az energiarendszeretekbe behozzuk a Béke Aranytojásának és isteni Krisztus jelenlétetek frekvenciájának egy újabb szintjét. Én, Mária Magdolna és Yeshua beburkoljuk energiáitokat a fény erőteljes, szent, geometriai rétegeibe. Ezek a rétegek geometriai alakzatokba rendeződnek. Mindegyik alakzat egy-egy energiát őriz, amely speciális frekvencián rezeg; ezek a frekvenciák lehetővé teszik az új energiák számára, hogy behatoljanak az alsóbb testekbe és a sűrűség bármely pajzsába, amelyet az alsó egó helyezett működésbe. Ez a folyamat nem korlátozódik rátok, mint egyénekre, ez planetáris aktiválás.

 

Egy másik ok az ünneplésre, hogy mindannyian megtapasztaljátok a tizenkét „új”, úgynevezett ’kisebb csakra’ aktiválódását a harmadik szem körül. Ezek a csakrák úgy néznek ki, mint tizenkét miniatűr aranytojás; hat a feminin Krisztus jelenlétet testesíti meg, hat pedig a maszkulin Krisztus jelenlétet. Ezeknek az energiáknak a kombinációja kapcsolódik a gyöngyház és ónix Yin/Yang [vagyis: tai chi] szimbólumhoz is, amelyet a Kozmikus Anya és Atya hozott létre 2007. szeptember 1-jén, ez a szimbólum kiterjeszti fényét és gyökereit a bolygóra 2008. szeptember 11-én. A 2009. szeptember 1-jén összekapcsolódó energiákat hozza létre Nada úrnő az Egység Istennőin és az Egység Tudatosságon keresztül az új világ számára. 2008. szeptember 1-jén számos új energiával ismerkedtetek meg. Ezeknek az energiáknak a megismerése létfontosságú ahhoz, hogy képesek legyetek beintegrálni azt, amit mi, az Egység Istennők hozunk létre azon keresztül, amit a Kvantum Tantra Alkímiájának nevezünk.

A 9:9 kapu ebben az időszakban konkrétan újabb lehetőséget kínál az új élet ígéretére az új világban. Mindaz, amit most adunk át nektek, felkészítés az eljövendő új energiákra és a folyékony rácsokra, amelyekre majd megtanultok rácsatlakozni, és energiát nyerni belőlük. Ezek a folyékony rácsok a fény, a szeretet, a tudás és az igazság forrásai; erőteljes információkkal táplálják az autentikus ént.

A világotok telve van számtalan különböző fajjal, számtalan különböző szintű tudatossággal és az evolúció különböző szintjeivel, most a ti feladatotok és [Ti] isteni jogotok, hogy kommunikáljatok a nagyobb bölcsességgel bírókkal; a nálatok jelenleg fejlettebb tudatossággal rendelkezőkkel. Ez hozzájárul a felgyorsult fejlődésetekhez emberi lényként a Földnek nevezett birodalomban.

 

A harmadik szem csakra körül forgó tizenkét „új” csakra teljesen megváltoztatja a képességeteket annak érzékelésére, hogy hogyan áramlanak az energiamintázatok a harmadik dimenziós világ és a többi különböző [olyan] dimenzió között, amelyek a folyékony univerzumban találhatók. Más szavakkal kifejlesztitek a képességet, hogy érzékeljétek a dimenziókat a szilárd [vagyis rögzült] univerzumban és a folyékony univerzumban. Ez az érzékelés, ez az úgynevezett „látó”képesség, segít megérteni a tudatosság sokszínűségét azok közt, akik szilárd univerzumban élnek, és azok közt, akik folyékony univerzumban élnek, és ez a feltétel nélküli szeretet mélyebb szintű megértését hozza létre bennetek.

Ez az aktiválás felkészíti a fizikai, érzelmi, mentális és lélektesteteket a 2008. október 25-én zajló nagy aktiválásra, amikor ezeket az új dimenzionális portálokat aktiváljuk a Niagara és a Viktória vízesésnél, behozva ezzel a felsőbb egó [vagyis a felsőbb én] fejlettebb tudatosságát.

 

Az tizenkét „új” csakra aktiválásra kerül a Föld Anya testében [is], és minden harmadik szem ponton a testén és a testében. Miközben a megvilágosultak érzékelése fejlődik, a legfejlettebbek irányt mutatnak azoknak, akik az emberi tapasztalat szintjén fejlődnek, azt tapasztalják, hogy új világokba emelkednek fel, ez fog történni 2008. december 21-én. Azok pedig, akik a legfejlettebbek nyomában járnak, nagyon hasonló áldásokat kapnak, még ha útjuk nem is pontosan abban az időben zajlik, mint a tiétek.

KT080909


2008.09.11. - A BOLYGÓSZINTŰ GYÓGYULÁS ÉS GYÓGYÍTÁS NAPJA

A 2008 szeptember 11-i bolygószintű gyógyulás/gyógyítás napja az új világ vibrációit és frekvenciáit hozza előtérbe. Ezen a napon adományozzuk a felszabadulás szent kódjainak lenyomatát a bolygó minden lelkének, az én újféle értelmének, az én újfajta állapotának és világban elfoglalt helyének lehetőségét. Ahogy ezek az frekvenciák mind integrálódnak az emberi test fény-rendszerébe és [a test] fiziológiája olyan változáson megy át, amelyet a új fény hányadosok indítanak útjára, az emberek kezdik fölismerni, hogy a világ, aminek részesei, valójában a legnagyobb változások izgalmának állapotában van, aminek a Föld Bolygó valaha tanúja volt. Ahogy a[zon] jelenlegi idővonal civilizációja, amelyre összpontosítunk, átmegy ezen a változáson, mind több lehetőség adódik egyre szélesebb figyelemmel a társ-teremtésre fókuszálni. Ahogy az emberiség motivációja változik és a magasabb intelligencia egyre magasabb frekvenciáin vibrál, a világok képessé válnak támogatni egymást a magasabb tudatosság rendszerén belül.

 

2008 szeptember 11-e az a dátum, amikor 6 és fél milliárd csillag tetraédert, melyek a citrin [az öt alapkristály egyike, sárgás kvarc, a bőség és a kifejezőképesség köve – a ford.] energiáját hordozzák, kimondottan az emberiségre irányítva bocsátunk a rendelkezésetekre. Ahogy ezek az energiák integrálódnak az emberek csakra rendszerébe, a tetraéderek minden pontja kibocsát egy[-egy] frekvenciát és minden ilyen frekvencia aktiválja az illető személy lényének újfajta érzékelését. Ez pedig megváltoztatja a csakrák rezgésének sebességét és azt az ritmust, amellyel az energia áramlik a csakrákon keresztül. Ez változást idéz elő abban a képességben, ahogy az emberek az illúziókon túl elterülő világot észlelik, ahhoz képest, amihez hozzászoktak a Föld Bolygón leélt életeik során.

A bolygószintű gyógyítás alkalmai, mint amilyen a mai nap is, a tudatos figyelem olyan szintjeit hozzák magukkal, melyek jótékony hatásait más alkalmakkal nem élvezhetitek. A lehetőségek ezen ablakait ki kell tárni abban a pillanatban, amikor megjelennek, függetlenül attól, hogy milyen időpontban vagy keltezéssel érkezik az információ a lehetőségre, ki kell használni. Az emberiséget félrevezették, hogy azt higgye, nincs hatalma választásokat hoznia, a lehetőségeket kihasználnia, szabadnak, egészségesnek, gazdagnak lennie, szeretettnek, megbecsültnek és tiszteltnek tekintenie magát. Ez az a nap, amikor mindez megváltozik, az energia, ami a mai naptól jelenik meg, biztosítja, hogy a régi paradigma romjait kiszippantsa a tudatalattiból, hogy amikor 2008 december 21-e elérkezik, akkor minimális illúzióval, minimális sérülésekkel léphessetek be az új paradigmába.

Ma összekapcsoljuk az új, ne feledjétek, mit mondtam az újról, a szeretet geometriájának új rendszerét a Földanya testének magjával. Mind valamennyien kapcsolódni fogtok ugyanezzel a maggal. Ez az újra kapcsolódás a Földanyához rögzít benneteket, ami által vele együtt fejlődhettek ezekben az elemi fontosságú időkben.

 

Hét évvel ezelőtt kiküldte a maga 911-es segélyhívását. A hét éves ciklus erőteljes gyógyulást idézett elő, egyfajta ébredést az énben. Ez a következő szint, ez a következő ciklus rengeteg régi rendszert tesz majd erőtlenné, tehetetlenné és elavulttá. Az a csodálatos benne, hogy ezekkel a Citrin Csillag Tetraéderekkel a kollektív energia mezőben és azok energia mezőjében, akik magukba fogadták, az emberi én fölismeri a változásokat, azonosítja és meglátja az illúziót.

 

A Földanya magába szívja ezeket az energiákat, ami annyit tesz, hogy többé nem lesz az emberi nemtörődömség áldozata. Visszaszerzi hatalmát és nem tűri tovább az áldozatul vetést és a visszaéléseket semmilyen formában és higgyétek el nekem, amint visszakapta hatalmát, azt a világ nyomban tudni fogja. A 911-es segélyhívás, amelyet 2001 szeptember 11-én küldött ki, az utolsó csepp volt a pohárban. Ez volt az a nap, amikor kikristályosította végső elhatározását és döntött, hogy visszaköveteli önmagát és hét évvel később a lehetőségek mind adottak és az új élet ígérete mindenki előtt ott lebeg, minden egyes ember előtt, de a lélek döntése, hogy él vele vagy elveti és akik elutasítják, bármilyen okból, azok egyszerűen egy másik cikluson mennek majd keresztül, amelyet ti már teljesítettetek. Nem a ti felelősségetek bárkit is megóvni vagy megmenteni, emlékezzetek, lovatokat a vízhez vezethetitek, de nem vehetitek rá, hogy igyon is. Ti kortyoljatok az élet vizéből és menjetek tovább és biztosítsátok, hogy a valaha élt legjobb élet a tiétek legyen.

 

(KT:9:11)

Szeptember 11-ét a Planetáris Gyógyulás Napjának nyilvánítottuk. Ezen a napon hat és fél milliárd citrin csillag tetraédert hozunk el. Ezek felszívódnak hat és fél milliárd ember napfonatában. Ez mélyreható gyógyulást idéz elő nem csak ezekben az emberekben, hanem a Föld Anyában is. A gyógyulás tükröződik majd az ő testében. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy hat és fél milliárdan lépnek majd át a felemelkedés kapuján. Ez hat és fél milliárd lehetőséget jelent a planetáris gyógyulás megtapasztalására individuális lényként, a bolygó részeként, a bolygót szolgálva, valamint az Ént szolgálva.

(NADA12)

Az általunk most aktivált energiák továbbra is áramlanak rajtatok keresztül a következő harminchat órában, aztán elrendeződik és minden a helyére kerül. Ezek az energiák hozzájárulnak azokhoz a frekvenciákhoz, amik a Planetáris Gyógyítás napján, 2008. szeptember 11-én kerülnek lehorgonyzásra a Föld Anya testében. Ez megnyitja a feltétel nélküli szeretet erőteljes, új frekvenciáit is, a citrin csillag tetraéder pedig hozzájárul énetek kiterjesztett tudatához, ami már túlhaladt az alacsonyabb szintű planetáris tudatosságon.

(KT080909)


2008. SZEPTEMBER 19. – AZ ÉBREDÉS HÁZÁNAK MEGNYITÓJA

Hamburgi összejövetelünk alkalmával beszéltünk egy új helyről, ami most van építés alatt egy olyan dimenzióban, ami csak egy leheletnyire van innen. Tulajdonképpen ez a dimenzió annyira közel van a Földhöz, hogy ha csak egy kicsit is még közelebb lenne, akkor már materializálódna, azaz fizikai lenne, akárcsak ez, amivel most rendelkeztek.

 

Olyan sok ember ébredezik jelenleg, akiknek szükségük van egy helyre, egy biztonságos helyre, egy központra – ahogy ezt ti neveznétek. Amikor egy bizonyos cél érdekében létrejön egy energia konfiguráció – akkor azt mi Háznak szoktuk nevezni. Ti azt a valamit nevezitek háznak, amiben laktok, mi pedig, az angyali birodalmakban bármilyen energia és tudat egybevágóságot Háznak szoktunk nevezni. Ott van például a Sananda Háza. Vagy Mihály Háza. Ezek egyfajta spirituális központok vagy találkozó helyek. Rengeteg van belőlük szerte a dimenziókban, és most ti is egy ilyen Házat teremtetek éppen – az Ébredés Házát – ami nagyon közel van ugyan a Földhöz, de mégsem annyira, hogy fizikailag manifesztálódna.

 

Ezt építitek éppen – de nem magatoknak. Ezen már valóban túlhaladtatok. Valóban. Az ébredők számára építitek. És szerte az egész világon több millióan vannak olyanok, akik most mennek keresztül a saját felébredésükön.

 

Korábban beszéltünk már erről. Szükségük van egy olyan helyre, ami nagyon közeli kapcsolatban áll a földi energiákkal. Miért? Mert amikor alvás alatt, az álom periódusaik során kimennek a többi birodalmakba, akkor bizony nagyon nehéz visszahozniuk a Földre abból az energiából vagy tudatból egyáltalán bármit is. Éjjelente kiutaznak a többi birodalmakba, majd amikor visszatérnek ide, elfelejtik azt. Tudjátok milyen ez. Ti sokkal jobbak lettetek mostanra ennek az eszenciának a visszahozatalában. Tudom, hogy panaszkodtok amiatt, hogy az álom állapotaitok megszakításra kerülnek, de ennek az egyik oka az, hogy így hozzátok vissza magatokkal ennek az esszenciának a csomagjait a dolgok nagyobb képéből.

 

Tehát ti Shaumbraként az elmúlt évek során, másokkal együtt dolgoztatok azon – fizikai és nem fizikai lényekkel egyaránt – hogy létrehozzátok ezt az Ébredés Házát. Ez egy olyan hely, ahova hamarosan a világ minden részéről eljuthatnak az emberek. És ez olyan közel található a Föld energetikai felépítéséhez, hogy amikor teljesen tudatos állapotban emberként a Földön vannak, képesek visszahozni ezt az információt, ezt a fajta gyógyulást, integrációt.

 

Már jó ideje közösen dolgozunk ezen veletek együtt, és ma szeretnénk elvinni oda titeket csoportosan. Kuthumi máris hozza a buszát. (nevetés) Hamburgban az Arkturus-ra vitte el a résztvevőket – jut eszembe. Negyven fényévnyire van, de az ő busza elképesztően sebes, ezért ez egyáltalán nem lesz egy hosszadalmas út. Ezt most viccesen és metaforaként mondjuk, és arra kérünk titeket, hogy terjesszétek ki velünk a tudatotokat, hiszen a mai napon el szeretnénk vinni benneteket az Ébredés Házának a nagyszerű előzetes megnyitójára. Energiátok benne van, és nagyon is a részét képezi.

 

Mielőtt elindulnánk, szeretnék még említést tenni egy pár dologról! Ez egy olyan hely, amit a képzelőerő és a tudat épített fel. Ez egy olyan hely, amit a vágy és a szeretet épített fel. Ez egy olyan hely, ahol mindannyian azt mondtátok: -„Azt szeretném, hogy a saját földi életem tapasztalásai mások javára tudjon szolgálni!” Ennek a helynek a felépítéséhez, a tervezetéshez és energetikai működéséhez mindannyian hozzájárultatok az energiátokkal. Ezért a részei vagytok.

 

Azt mondtátok, azt szeretnétek, ha a többi ember felébredése simább, zökkenőmentesebb legyen, és hogy az Én Vagyok ön-felfedezésük ne járjon olyan sok zsákutcával, sötét mellékutcával, démonnal és szörnyeteggel. Ezért aztán segítettek ezt a helyet megalkotni. Azt mondtátok, hogy nem akarjátok, hogy azok, akik a felébredés folyamatában vannak, keresztülmenjenek azokon a fizikai és kifejezetten mentális traumákon, mint némelyikőtök, ezért aztán segítettétek ennek a helynek a létrehozását.

 

Hivatalosan pontosan a Kvantumugrás után egy évvel fog megnyílni, azaz szeptember 19-én. Jelenleg a végső… namost Shaumbra ez nagyon is valós, és nektek időnként nagy nehézségetekbe ütközik a valódit megkülönböztetni a képzelettől. Pedig ez a két dolog ugyanaz. Mindössze más minőségekkel bírnak itt a fizikai Föld kontra nem fizikai értelmében. De attól még nagyon is valós.

 

Miután belépünk az Ébredés Házába, a következő dolog az, hogy igyatok vizet! Rengeteg víz van itt. Itt még csak pohárra sincs szükséged. Csak igyál a vízből, mivel a víz, ahogy erről már korábban is szó esett, maga a csoda. Ti a vízről mindössze azt gondoljátok, hogy ez egy tiszta szubsztancia, legalábbis nagyrészt tiszta, amit pohárba öntötök, majd megisztok – pedig a víz ennél jóval több ám! Új Energiát tartalmaz. Esszencia energiát tartalmaz. És amikor megiszod, ezzel tudomásul veszed, hogy ilyenkor feltöltöd magad, ahogy erről az elején már szó volt, hogy ilyenkor megtöltöd a saját szökőkutadat. Megtöltöd azt életerő energiával. Tehát ez egy szimbolikus gesztus. Akkor most képzeld el magad, ahogy iszol a vízből.

Hát akkor most nézzünk csak szét egy kicsit itt az Ébredés Házában, hiszen nagyon sok ember fog majd ide eljönni. Sokan fogtok itt tanítani. Sokan elhozzátok majd ide a klienseiteket egyéni alapon. Úgy került megtervezésre és megépítésre, hogy az összes megfelelő energia benne van a világításban – mivel a világításban és a színekben nagyon fontos jellemzők találhatóak.

 

Nagyon specifikusan hangokkal lett megalkotva. Namost itt nem találhatóak elektronikus berendezések vagy hangszórók. Ezekre nincs szükségünk. Ugyanakkor vannak hangok, amelyek szétáradnak a csarnokokon és a termeken keresztül. Amikor idehoztok egy klienseteket, egy olyan embert, akinek vezettetést nyújtotok, és akit tanítotok – akkor az általa hallott és érzett hangok egyedül csak neki szólnak majd – specifikusan.  Egy olyan rezonancián lesznek majd, ami egy biztonságos teret nyújt számukra. A hang és a légzés a két legfontosabb minőség a biztonságos tér megteremtéséhez.

 

Amit hallasz, illetve amit érzel, az csak és kizárólag neked szól majd, ezért aztán ne is várd el, hogy mások is ugyanazt a rezonanciát hallják vagy érezzék! Ez sajátos, egyedi lesz mindenki számára. De úgy lesz beállítva, hogy az majd segít nekik egyensúlyba kerülni.

 

Ahogy körbenézünk itt, az Ébredés Házában, ez akár most is változhat, ahogy változik is sokatok számára – változnak a színek, a méretek, a szobák elrendezése, vagy az is lehet, hogy egyáltalán nincsenek is szobák. Ne próbáld mentálisan meghatározni, hogy ennek milyennek kellene lennie! Hagyd, hogy együtt áramolj vele! Briliáns energiákkal került megépítésre, méghozzá általatok.

 

Tehát amikor idehozzátok a klienseiteket, akár egy képzeletbeli utazással, ahogy ezt most mi is tesszük, akár pedig lélektől-lélekig alapon – az egy biztonságos teret nyújt majd a számukra. Lehetőséget kínál majd számukra a gyógyulásra, az átalakulásra, a felfedezésre.

 

Itt te leszel majd a vezetőjük. Segíteni fogsz nekik abban, hogy megértsenek egy-két dolgot az Ébredés Házán belül. Segítesz nekik megérteni, hogy itt, ebben a biztonságos térben egyszerűen csak lehetnek. Elengedhetnek. Nem kell amiatt aggódniuk, hogy megtámadnák őket. Nem kell amiatt aggódniuk, hogy valaki lelopná az energiájukat. Nem kell aggodalmaskodniuk amiatt a régi út miatt, amin eddig jártak. Ez az a hely, ahol valóban felfedezhetik, hogy az összes energia a megoldást keresi, és meg is találja azt.

 

Ez egy természetes folyamat. Ez nem egy olyan folyamat, amit az elméddel erőltetsz. Ez nem olyan folyamat, amit az akaratoddal erőltetsz. Az összes energia a megoldást keresi, és meg is találja azt. Amikor egy ember egy biztonságos térben ül – az ülés csak metafora – tehát amikor valaki egy biztonságos térben tartózkodik, és vesz egy mély lélegzetet, és elengedi az összes küzdelmet, elengedi a kontrollt és az elvárásokat, ha belezuhan magába, megadja magát annak, aki ő valójában, nem pedig valami külső Istennek – édes istenem, hogy ez milyen sok problémát okozott a múltban! Amikor egy külső Istennek adod meg magad, az energetikai összeütközést von maga után, és azt fogja okozni, hogy a teljes rendszered – a biológiád, az elméd, a szellemed és a gnosztod – vagy lezáródik, vagy pedig egy hatalmas összeütközés következik be. Amikor valami olyannak adod meg magad, amit nem is ismersz, és nem is értesz, vagyis amikor lényegében a semminek adod oda magad, akkor egyfajta leolvadás történik. A rendszered meg majd azon fog történni, hogy mi romlott itt el.

 

De amikor saját magadnak adod meg magad, a saját Istenednek, annak, aki benned él, és amennyiben egyszerűen csak lehetővé teszed, hogy ez a természetes folyamat lezajlódjon, akkor a test elkezdi saját magát meggyógyítani. Ahogy erről már beszéltünk a Szabvány Technológiában, akkor a test meggyógyítja önmagát. Az elme lecsendesedik, és miközben ezt teszi, elkezd egyensúlyba jönni. A szellem ekkor üdvözölve érzi magát, és elkezdhet kapcsolódni és integrálódni az emberi aspektusával. És ez mind bekövetkezhet ebben a biztonságos térben.

 

Ebben a biztonságos térben, ha egyszer belépsz ide egyedül, vagy ha a kliensed eljön ide az Ébredés Házába, itt nincsenek semmiféle módszerek. Nincsenek terápiák. Ide nem hozzák el a csengettyűiket, az olajaikat, a kristályaikat. Semmi ilyen elterelést nem hoznak ide magukkal. Csak maguk vannak. És meg fogjátok látni, hogy elsőként – és ezt nem is kell, hogy elmondjátok nekik, mert maguktól rájönnek – tehát a legelső dolog, amit el fognak engedni az Ébredés Házában – az idő. Az idő.

Az idő

Az idő az egyik legmerevebb hitrendszer. Az idő megalkot egy lineáris ösvényt, aminek aztán az emberek beleesnek a csapdájába. Amikor egy ember nagyon mélyen benne van az időben, akkor úgy érzi, mintha börtönben, csapdában vergődne. Akár hisznek a reinkarnációban, akár nem – a múltban mindenképpen hisznek. És amikor egy ember hisz a múltban, akkor azt hiszi, hogy az folytatódni fog a jövőben.

 

Tehát amikor elhozzátok a klienseteket ide, az Ébredés Házába, hirtelen fura érzékeléseik lesznek. Valami ilyesmit mondanak majd neked: -„Az idő olyan zavaros mostanában az életemben. Eddig olyan jól tudtam követni az idő nyomvonalát, de mostanra ez csapnivaló lett.” Emlékeztek még arra, amikor ti is így voltatok ezzel? Emlékeztek arra, amikor az ébredési folyamatotokban valami azt mondta bennetek, hogy engedjétek el az idő fogalmát? Ez a legelső dolgok egyike, aminek mennie kell!

 

A múlt nem több, mint tapasztalás. Ugyanakkor, amennyiben valaki még birtokolja az idő hitrendszerét, akkor ez lesz a jövő is. Emlékeztek, amikor régebben azt mondtam nektek, hogy a jövő a meggyógyított múltban rejlik?

 

Amikor a klienseid, vagy a barátaid, akiknek vezettetést nyújtasz, elkezdik elengedni az időt, akkor azt is elkezdik megérteni, hogy a jövő nincs eleve sorsként elrendelve. Jelenleg az emberek túlnyomó többsége abban hisz, hogy a jövő eleve el van rendelve, és nekik ebbe szinte semmi beleszólásuk sincs. Abban hisznek, még azok is, akiket ti megvilágosodott lényeknek neveztek, akik korszakotok nagy filozófusai vagy írói – abban hisznek, hogy a jövő már félig-meddig meg van teremtve. Abban hisznek, hogy létezik egy ösvény, ami már meg lett számukra teremtve, vagy talán abban, hogy ők ezt már megteremtették, de ez nem így van. Itt, az Ébredés Házában elkezdik majd megérteni, hogy a jövő nem más, mint potenciál, és hogy a potenciálok azok a dolgok, amit ők elképzelnek.

 

Gyakorta az történik, hogy az ember fél a jövőtől, mert az a múltból kerül megteremtésre. Félnek a potenciáloktól, hiszen a látszólag őket vonzó potenciálok a legtöbbször a legdrámaiabbak, a legkeményebbek. Hiszen amennyiben a félelem és a dráma helyén tartózkodnak, ha bizonytalanok saját maguk kapcsán, akkor ez lesz az a jövőbeli potenciál, amihez vonzódni fognak. Ebben az esetben nem fogják meglátni a többi nagyszerű potenciált, ami elérhető számukra.

 

A jövő szélesre van tárva, de ez egyáltalán nem így tűnik olyankor, amikor valaki egy lineáris karmikus ösvényt követ. Éppúgy rátok is vonatkozik, hogy a holnapi nap egy váratlan irány váltást hozhat. A holnap megnyílhat, hogy feltárjon egy grandiózus új tudatot számodra – amennyiben ezt az irányt választod.

 

Tehát a klienseitek elkezdik elengedni az időbe vetett hiedelmüket, és ez az első lépés.

 

Akkor fogjuk végigvenni az Ébredés Házának a többi jellemzőjét, amikor majd Görögországban, Athénben tartok tanfolyamot. Egy nagyon különleges okból kifolyólag ott akarom ezt megtenni. Az információ természetesen megosztásra kerül majd a Shaumbrák számára. Ez az Ébredés Háza elérhető valamennyiőtök számára. Még akár egyedül is eljöhettek ide. Nem csak a klienseitekkel jöhettek ide, akik számára vezettetést nyújtotok. Egyedül is eljöhettek ide. Ti segítettétek az építését.

(T:1002)


2008. SZEPTEMBER 21-22.

A sorsotok hálójába speciális tapasztalatokat kódoltak be. Az ebben a hálózatban tárolt információ létfontosságú és hozzájárul az általatok választott élet tapasztalataihoz. Ez az egyik oka annak, amiért azt mondtuk korábban, hogy megvilágosodottnak lenni vagy a tudatosság igen magas szintjeit elérni, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy a próbáknak vége. Ez annyit jelent, hogy változik azoknak a feladatok a jellege, amelyekkel szembesültök, azzal összehasonlítva, amilyenek a régi paradigmában voltak. Ennél fogva, azzal, hogy keresztülmentek ezen a bizonyos kapun, csodálatos lehetőséget kaptok arra, hogy kihívásaitok milyenségét megváltoztassátok és azokkal tovább dolgozzatok.

 

Szeptember 21-e a határokkal, szeptember 22-e az újjászületéssel kapcsolatos feladatokra nyújt lehetőséget.

A 2008 szeptember 19-i aktiválás alkalmával Guinevierre Úrnő átadta a Camelot Kódok energiáját és egy[fajta] DNS-en belüli aktiváló energiát, melyek hozzájárulnak a sejtek memóriájának újraéledéséhez és amelyek révén hasznosíthatjátok azt a tudatosságot, melyet korábban nem hasznosíthattatok tudatos szinten. Biztonságos határokat kialakítani éneteken belül személyiségetek, sérült énetek, belső gyermeketek, a serdülő és felnőtt én különböző aspektusaival elkezd megalkotni olyan másfajta felfogást [ön]magatokról, ami azon további lehetőséghez vezet,  hogy fölfedezhessétek lehetőségeiteket öntudatos emberi lényként. A világ, amiben magatokat találjátok, igen korrupt. Terheli mindenféle sűrűség, viszály, illúzió és fortély és ráadásul most ezzel az energiával, amit a határok fölhúzása szabadít rá, el kell viselnie a meghatalmasodott én fényét is, ezért az embernek a személyisége ugyanezen, úgynevezett 'sötét minőségeivel' kell szembenéznie vagy nevezzük [ezt] inkább emberi énnek.

Szeretteim, ez a napéjegyenlőség nagy ajándéka. Ez a megbocsátás ideje és a megbocsátás olyan szintjéé, ami korábban még nem hatott át benneteket, ez mélyen fölszabadító, meghatalmasító és olyan esszencia, ami a lényeteket az örökkévalóságig átitatja.

(KT:080921)


2008 SZEPTEMBER VÉGE/OKTÓBER- ELINDUL A GAZDASÁGI VÁLSÁG

2008: GAZDASÁGI VÁLSÁG_ MÁTÉ 2006-BŐL

2007 UTÁN-USA-GAZDASÁGI ÖSSZEOMLÁS

Dominó hatásként omlik össze Amerika gazdasága, bár ez az összeomlás nem sokáig fog tartani

Azok vesztenek rajta, akiknek van vesztenivalójuk, Megkezdődik az anyagi javak újraelosztása.

Eddig a fedezet nélküli kölcsönzés volt az Illuminátusok stratégiája a lakosság ellenőrzésére,

És az ő kezekben volt a pénzpiac és a valutakereskedelem is, „védett” területre alapítványokba próbálják elrejteni a profitjukat, de ezek az alapok is fel fognak szabadulni és felosztásra kerülnek

(Máté:06:08)


2008: GAZDASÁGI VÁLSÁG_ KUTHUMI 2003-BÓL

A kerítésen ülés időszakának is vége. Ez a régi paradigmához tartozott. Az üzleti szférában a világgazdaság legnagyobb, eddig soha nem tapasztalt eltolódásait látjátok majd. Ha a fény nem épül be a vállalatokba, azok összeomlanak majd. Ez nem fenyegetés, ez tény, mert Gaia egy élő tudatosság. Igényli, hogy támogassátok a gyógyulási folyamatában. És megérdemli, hogy ezt követelhesse magának. Nézzétek mi mindent kell és kellett elviselnie! Bár ez volt az ő tanulási folyamata, nagyon erőteljes folyamat volt. Mi mindent kellett mindannyiótoknak elviselni? Sok mindent. Ezt elismerjük. Tisztelünk benneteket azért, hogy döntéseiteknek megfelelően ott vagytok, ahol [éppen] most tartotok, ez az egyik, a valaha volt legintenzívebb folyamat, amelyet egy faj adott időszak alatt megtapasztalt ilyen hihetetlenül felgyorsult tempóban. A tudatosságnak olyan sok különféle szintje van most jelen. De ti előremozdítottátok az energiát. Elegendően voltatok ahhoz, hogy fenntartsátok a szándékot, hogy ez az esemény bekövetkezhessen. Ez elárul valamit arról, hogy mire voltatok és mire vagytok képesek.

(KT:03.0808)


2008. ŐSZE – PÉNZÜGYI ÉS GAZDASÁGI VÁLSÁG

Láttatok bármi pénzügyi problémát? Láthatóan a teljes bolygó részt vesz benne. Mondtam nektek, hogy ez fog történni [Kryon 10-es könyv]. Meg kell történnie, mert nem lehet korrupciótok ezekben a nagy pénzügyekben és hogy közben az üzleti élet is integritásban történjen. Az első, aminek mennie kell, a korrupció a bankrendszerben, és most ezt láttátok bedőlni. Hadd adjak át néhány hírt. Egy régi energiában, azok akik jövendölnek, hogy mi fog történni, ezt mondanák: „Szörnyű lesz, rettenetes. Minden el fog olvadni,” ahogy ők mondják. Azt fogják mondani: „Készüljetek egy horribilis időszakra.” Mi azt mondjuk, hogy vannak olyan dolgok, amiket mi ismeretlen kártyalapoknak hívunk. Ezzel azt mondjuk, vannak lehetőségek, amikre senki sem gondolt. A pénzügyi problémáitok nem tartanak olyan sokáig. Lesznek olyanok, akiket sokkol, hogy milyen jól talpra álltok. Látjátok, ez az, ami történik, amikor felfedezitek, mit tesz az integritás.

(K:081020)


2008. OKTÓBER

AZ EMBERISÉG KOLLEKTÍV REZGÉSSZINTJE ELÉRTE AZT A SZINTET,

AHOL AZ ELKÜLÖNÜLÉS VÉGET ÉRT.

Az Univerzum tágulása, átment összehúzódásba és már nem kiterjedt állapotban van, mint 5 éve (2003). Akkor még bármit megtehettünk, következmények nélkül, de ma már az Egységen Összefogáson, van a fő hangsúly.

 

Az egész emberiség olyan bámulatba ejtő szintre növelte a rezgésszintjét, amiről soha nem álmodtak az emberiség teremtésében.

Nincsen fő terv, mi teremtjük meg az utat a lábunk előtt.

Egy új játékot kezdünk.

LÉTREHOZZUK AZ ÚJ FÖLDET A MENNYORSZÁG MEGTEREMTÉSÉT A FÖLDÖN.

(LW:0810)

 

2008. OKTÓBER –  A VILÁGAZDASÁG RÉGI MINTÁINAK ÖSSZEOMLÁSA

Végül is, a világ pénzügyi helyzete azért került egy mindent elsöprő káoszba, mivel létrejött egy, az embereknek a pénzhez való viszonya totális átalakítására irányuló szükséglet.

A bolygón jelenlévő minden ember érintett – függetlenül attól, hogy a pénzhez kapcsolódó hiedelemrendszereit a kultúrája vagy a bevételeinek szintje határolja-e be. Mindegy, hogy 1 milliód van-e a bankban, vagy egyik fizetéstől a másikig éled az életed. A hiedelmeid a DNS-edben vannak, és szükség van valamiféle katalizátorra, hogy ezek meggyógyíthatóak legyenek. Sok fénymunkás számára épp a mostani gazdasági káosz ez a katalizátor.

Sokat a felmenőitektől örököltetek. Azoktól az őseitektől jönnek, akikkel sosem találkoztatok, akik sok-sok idővel ezelőtt éltek, talán egy válság vagy egy éhínség idején. Néhány hiedelem saját elmúlt életeitekből fakad. Ezek akár spirituális életek is lehettek, amikor szegénységi fogadalmat tettetek. Más hiedelmek a tömegtudatosságból erednek, vagyis abból, hogy az emberek nagy tömegei hisznek ugyanabban a dologban. Minden ember hordoz idejétmúlt hiedelmeket a DNS-ében, melyek a régi világ pénzhez való viszonyát tükrözik, amelyen sok egyéb meggyőződés is alapul. A legtöbb pénzhez fűződő korlátozott hiedelem alapja a félelem. Ebbe beletartozik a hiány, a küzdelem, a soha-nem-elég érzése. A régi világnak ezek a pénzzel összefüggő hiedelmei meghaladottak és működésképtelenek. Ez az oka annak az összeomlásnak, aminek most vagytok tanúi.

 

A kulcs itt az, hogy emlékezzetek: az emberiség minden tagja kapcsolatban áll egymással. Az egyes országok, piacok, emberek populációi, az üzleti tevékenység bonyolult kapcsolati rendszerben áll egymással, mely a szolgáltatásokat és a fogyasztási javakat mozgatja. Emlékezzetek, hogy a Föld népessége most egy hatalmas paradigma-felemelkedés közepén van, amilyet még soha senki nem tapasztalt korábban. Az embereket ez mindenhol, számtalan szinten befolyásolja, olyan módokon is, amelyek nem érzékelhetőek, illetve láthatóak.

A kívánt változások a hozzád hasonló egyének – aki egy fényesebb világ megteremtésére koncentrálsz –, az erőfeszítésein keresztül fognak megvalósulni. Néhány ilyen embert meg fogtok választani.

Az, hogy hatalmatokat – anélkül, hogy aktív szerepet vállalnátok – másokra hagyjátok, egy régi energiás megközelítés. Ez nem fog kirántani benneteket és a világotokat a pénzügyi összeomlás futóhomokjából.

Mit tehettek ti, mint fénymunkások? Először is, öleljétek magatokhoz a szerepeteket, az Isteni Változáskészítő szerepét. Ez azt jelenti, hogy lépjetek be hatalmatokba, akarjátok tudni, mi történik, és cselekedjetek a meglátásaitok alapján. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy inkább a saját, mint a mások igazsága alapján cselekedtek. Ahelyett, hogy panaszkodnátok, hogy a körülményeket mint valami szerencsétlenséget tekintenétek, felhasználjátok a káosz nyújtotta lehetőségeket arra, hogy azt teremtsétek meg, amit akartok. Higgyetek abban, hogy ezt meg tudjátok tenni, ne legyetek hajlandóak bevásárolni a mások által felkínált kétségekből.

Ahhoz, hogy az emberiség felemelkedjen a létezés magasabban rezgő szintjeire, az embereknek akarniuk kell és képesnek kell lenniük, hogy tanuljanak a múltból. Ennek része az is, hogy megértsék, hogy a gyűlölet és a kapzsiság hogyan táplálták a háborúk, a diktátorok, a protekcionizmus, az előítélet és a monopóliumok elterjedését.

Emlékezzetek, a médiátok általában inkább a sikertelenségre és a krízisre koncentrál, mint a sikerekre és azokra az egyéb hírekre, amelyeknek pozitív üzenetük van. Ugyanakkor, ha a múlt sikereinek példáit keresitek, akkor valóban meg fogjátok ezeket találni.

Másodszor: képesek vagytok sokkal tudatosabbá válni saját, a pénzzel kapcsolatos önszabotáló mintáitokra. Az, hogy tudatossá váltok saját tudatalatti korlátozó hiedelmeitekre, az első lépés afelé, hogy megszabaduljatok tőlük. Egyfelől a korlátozó hiedelmekkel való kapcsolatfelvétel a tudatalattitokat arra serkenti, hogy jobban figyeljen oda arra, amit mondotok (akár hangosan, akár csak bent, a fejetekben), amikor épp a pénz miatt aggódtok, vagy amikor épp a jövőben elérni kívánt sikereitekről szóló álmaitokra koncentráltok. Amit ilyenkor mondotok, az a kulcs a DNS-etekben rejtező hiedelemrendszerek témáihoz. Például milyen gyakran mondjátok magatoknak, hogy sosincs elég pénzetek arra, hogy kifizessétek a számláitokat?

 

Álljatok ellent annak, hogy ezek az életellenes gondolatok határozzák meg, mit mondotok és tesztek legközelebb. Ha a félelmeket és a kétségeket nem állítjátok kihívás elé, akkor ezek maguk alá gyűrik az életeteket. Emlékezzetek arra, hogy amire fókuszáltok, aminek adjátok az energiátokat újra és újra, abból teremtetek egyre többet!

A ti, mint fénymunkások kihívása az, hogy pozitívak maradjatok, hogy naponta megerősítsétek önnön elmétekben annak az újfajta világnak a gondolatát, amelyet megteremteni, amelyet birtokolni, amelyben élni kívántok.

Vizualizáljátok önmagatokat, amint éppen azt élitek meg, amit szerettetek volna. Miközben ezt teszitek, lépjetek kapcsolatba az e tapasztalás keltette érzésekkel, mintha csak éppen most történne mindez. Fedezzétek fel, milyen érzéseket ébreszt ez bennetek.

Emlékezzetek: példa nélkül álló időkben éltek. Semmiféle korábbi gazdasági visszaesés, szabadságmegvonás, vagy egy Amerikához hasonló szuperhatalom tekintélyének megingása nem volt képes felkészíteni az embereket arra, ami most történik. A mostani krízis nem egy újabb kihívás vagy helyzet, amit régi világotok vezetői egyre nagyobb ragtapaszokkal meg tudnának oldani.

Balszerencsét kívánni bárkinek is, nem egy megvilágosodott hozzáállást tükröz. Ez a hozzáállás a gyűlöletben, féltékenységben, hasonlítgatásban, versenyzésben és büntetés iránti szomjban gyökerezik. Te viszont nem akarod, hogy ezek a félelem alapú megközelítések hassanak rád. Ne igyekezz megbüntetni azokat, akiknek pénzük van. Inkább azon dolgozz, hogy a bolygón megváltozzon a tudatosság. Amikor a nagy vagyonnal rendelkező emberek a spirituális ösvényt választják, magától értetődően akarják majd másokkal megosztani mindazt, amijük van.

Az emberiség, mint közösség, képes arra, hogy éppolyan gyorsan, az idő oly rövid szelete alatt fejlődjön, mint akár az egyes ember. A magasabb tudatosságba való kvantumugrás akkor következik be, amikor a tudatos egyének kritikus tömege magába fogadja és alkalmazza a fénnyel teli világnézetet. Az emberiség alkotó lehetőségei amiatt, amilyen különleges az összetétele a most a Földön megtestesült lényeknek, hatalmasan kitágult. A lények kifejezés itt azt a nagyszámú, inkarnálódott lelket illeti, akiknek igen nagy hányada választotta a fény ösvényét.

ha egyszer az emberek egy jelentős hányada elfogadja ugyanazt a lehetséges jövőképet, akkor ennek következményei valószínűleg bolygószinten fognak jelentkezni. Ezért nagyon hasznos minden nap arra a fénnyel teli világra fókuszálni, amelynek életet szeretnétek adni. Tartsátok észben, hogy rengeteg ember van a világon, akik minden nap a világ végére koncentrálnak, beleértve a terrorizmust, a romboló természeti jelenségeket, a tömegek éhezését, és a kormányok elnyomását. Ti, mint fénymunkások, egy egészen más lehetőséget vagytok képesek megteremteni, drámaian könnyebb hatásokkal, túllépve az alternatív durva valóságokon.

Ez az időkeret, amelybe spirituális lényként inkarnálódtatok, nagyon becses. Minden nap határozzátok el, hogy az emberiség e nagy keresztútját arra használjátok fel, hogy spirituálisan fejlődjetek, és hogy megéljétek mindazokat az elveket, melyekről olyan régen beszéltek. Az új világ ideáinak szavaknál többnek kell lenniük. Meg kell testesítenetek a kedvelt elveiteket, és ezek szerint kell élnetek. Rendelkezésetekre áll saját Felsőbb Énetek és spirituális tanítóitok bőséges segítsége, hogy elérjétek, amiért idejöttetek.

Amint folytatjátok isteni természetetek újra felfedezésének utazását, szeretettel és áldással veszünk körbe titeket.

 

Mi vagyunk a Tizenkettek Tanácsa.

(Tizenkettek Tanácsa: www.shaumbra.wire.hu)


2008. OKTÓBER

Sok előkészület történt ennek érdekében, és a legtöbbetek, akik foglalkoztak ezekkel az energiákkal, ti is előkészítettétek a rácsokat valamennyiünkkel együtt. A legutóbb, amikor energiát aktiváltunk ezen a bizonyos földrajzi területen, ami 2008 októberében történt, a kristály energiák tömeges integrálása ment végbe, ezek a rezgések tökéletesen illeszkedtek azokhoz a szent kristály kódokhoz, melyeket a DNS-etekben tároltok.

 

Amikor a Tűz Kapu energiák aktiválódtak, mindannyiótokat emlékeztettünk arra, hogy ezek az energiák, amelyekkel összhangban álltok, azért lettek belétek kódolva, hogy előidézzék ezt a bizonyos energia rezgést. Amikor ez az energia rezgést bocsát ki a szív csakrátokon keresztül, akkor úgy fogjátok találni, hogy az aktiválódó oszlopok szintén kifejeződnek a szív csakrán keresztül. Ez tovább emeli a szív csakra rezgését bolygó-szerte, ahogy minden emberi lényben is, és az élet mindegyik királyságában is.

(KT:KAN1R)

 

OKTÓBER 1-E FELKÉSZÍT BENNETEKET OKTÓBER 10-ÉRE, és ez a két nap lesz igazán fontos, habár tulajdonképpen október minden egyes napja fontos, mert én, Kuthumi ekkor készítelek fel benneteket a novemberi energiákra.

(KT:08111.)

 

 

 

OKTÓBERBEN Maitreya nagyúr és Quan Yin úrnő lesznek kísérőim, és a 10. hónap 10-én megtapasztaltok, fogalmazzunk úgy, egy hatalmas lépést az ön-mesterré válás megértésében, az alkimista szemszögéből. Mindazon alap aspektusok, amiket bevittetek az aranytudatosságba, előttetek áll majd számos formában, és megmutatják nektek, hogy az ön-tudat ereje mindig magával hozza az ön-mesterré válás egy szintjét. Ebben a hónapban kisebb beavatásokat kaptok azon pótlólagos lehetőségekkel kapcsolatban, amikkel finomhangolhatjátok ön-tudatotokat és megragadhatjátok az ön-mesterré válást az Alkimista Mester szemszögéből. Ebben az időszakban igazán hasznot húzhattok az általatok elért bölcsességből, amit úgy értetek el, hogy tudatosan elfogadtátok azt, ami az Alkímia Tudatosság lényege, és azt, hogy amikor tudjátok hogyan használható, [akkor] milyen alapvető fontosságú a Tudatosság Alkímiája.

 

Sokan rájöttök majd, hogy visszaszereztétek önmagatok számos aspektusát, amelyek az én árnyékában szunnyadtak, a korábbi évek visszautasításának eredményeképpen. Ezeknek az aspektusoknak a beintegrálásával megújult erővel érzitek, hogy az életeteknek célja van, és arra is rájöttök, hogy megkülönböztető képességetek rendkívül erős.

(KT:08111.)


2006. OKTÓBER 10, 17-18- A KVANTUM ÁTALAKULÁS 10:10 KAPUJA

Október 10-én egy nagyon fontos átjárót nyitottunk meg. Ez volt a kvantum átalakulás 10:10 kapuja és ez volt az, amit sok ember most megtapasztal – a kvantum átalakulást. Ismerve, hogy mennyire illékony és kaotikus a kvantum energia, az segíthet nektek jobban megérteni, hogy milyen nagy átalakulás várható a lehetőségek eredményeképp, a végtelen lehetőségek eredményként, amit a folyékony univerzum tartogat. 2006 október 17-e és 18-a szintén fontos napok, mert Arkturusz nagyúr kibocsát egy ibolyántúli sugarat az emberiség szív területeire, sok szunnyadó fénymunkást ébresztve fölezzel, hogy kapcsolódjanak a folyékony univerzumhoz, ezért sokan közületek továbbra is ilyen változásokat fogtok tapasztalni. A fény övezte fejforma áthatol a fizikai test fix állagán és az elmén. Néhány ember, émelygő, nagyon tikkadt, krónikus fáradtságot érezhet, mivel a test átkelt ezeken a dimenziókon, a megdermedt énből átlépett a folyékony énbe. Néhányan meg úgy érzitek, hogy bármikor azonmód elaludnátok. Ne küzdjetek ellene, engedjétek a testnek, hogy átélje ezeket az új energiákat. Néhányan még azt is megélhetitek ezekben a napokban, hogy szerelmi vágyatok eltűnik. Másoknak viszont éppen ellenkezőleg, megnő a libidója. A fény belépése miatt, mi férfias energiák átléptünk az Istennő folyékony energiájába és ezért egészen biztosan azt mondhatjuk, hogy lányokká váltunk.

(KT0621MÁTR)


A FÖLD KRISTÁLYHÁLÓJÁNAK MEGVÁLTOZÁSA

2008.OKTÓBER 13-14.- A FÖLD KRISTÁLYHÁLÓJÁNAK MEGVÁLTOZÁSA

Minden, amit tesztek, az energiaként rögzül ezen a bolygón, és ott marad a Kristály Hálóban, miután elmentek. A geológusok tudják, hogy a bolygó kőzeteinek nagy része, különösen a kéregben, kristályos. A kristályok olyasmit tesznek, amit a legtöbbetek megért: energiát tárolnak és memóriájuk van. Még a tudósok is ismerik a kristályos anyag memóriájának az energiáját. Tehát nem kellene túlságosan megerőltetnetek a képzeleteteket, vagy nem túl ezoterikus számotokra megérteni, hogy minden, amit tesztek, eltárolódik ebben a memóriabankban.

 

Ez az, ami élénkebben rezeg a bolygón. Ez az, amit közösen tettetek, az összes életetek, ami itt maradt és a bolygót magasabb rezgésre késztette. Ez az energia jelenleg elképesztő! Mert a hihetetlen Emberi Lény még a Kristály Hálót is megváltoztatta az utóbbi két hétben! (2008.okt.13-14. )

Volt valami mostanában, amit egy októberi potenciális előrejelzésnek hívhattatok [2008]. Most már beszélhetek róla, mert október elmúlt. A linearitásotokban, ahogy a társam előadja, ez a múlt hónap volt. Az elmúlt csatornázásokban, említettünk néhány lehetőséget, melyek megtörténhetnek. Sokak számára, néhány ezek közül a potenciálok közül, kihívásként hangozhatott.

 

Nem mi voltunk az egyetlenek, akik ezekről a dolgokról beszéltek. Valójában még a tudomány is elmondta ezeket a dolgokat! Az előrejelzés tudománya nagyon megalapozott ezen a bolygón. Már több mint egy évtizede a tanulás egyik egyetemén felfedezték, hogy hogyan készítsenek bizonyos eszközöket, melyek reagálnak az Emberi tudatosságra [Princeton Egyetem – Az Emberi Tudatosság Projekt]. Mivel az Emberi tudatosság interdimenzionális, ezért ezek az eszközök már az események bekövetkezése előtt reagálnak! Azt mondhatjátok, hogy képesek a lehetőségek véletlenszerűségeibe belehallgatni. Ez nem titok, és még a társam is beszámolt ezekről a dolgokról az előadásaiban. Ez egy érdekes tanulmány az emberiség energiájáról, és a jövőkutatók imádják ezeket a gépeket. Mert a gépek elkezdenek reagálni, mielőtt a potenciális dolgok megtörténnének. A tudósok láttak előre megtörténni olyan dolgokat, mint a mostani 2004-es cunami vagy Diana hercegnő halála... minden világszintű együttérzési eseményt.

Emberi Lények ezrei voltak arról meggyőződve, hogy egy órási repülő csészealj fog landolni október 13- és 14-én. Ebből a repülő csészealjból a bolygótokon kívüli entitások fognak kiszállni, bölcsességet hozva. Ez a hajó az elképzelhető legnagyobb lesz, és az egész föld be fog számolni róla. Ez a csoport nagyon hitt ebben a potenciálban, merthogy ez egy közösen felfogott látomás volt. Publikálták, és számítottak rá.

 

Ez volt a legjobb történet, ahogy egy Föld-váltást linearizálni tudtak. Ez várható volt. Teljesen linearizálták, hogy 3D-snek és értelmesnek tűnjön. Egy messziről jött hajót láttak és bölcsességgel megáldott entitásokat, akik mindenkinek segítenek. Most azt mondom, hogy semmi rossz nincs ebben. Ez volt a legjobb dolog, amit tehettek, hogy értelmessé tegyék, amit „láttak”. De jó fogták fel? Vajon egy hajó landolt, amiről az egész föld beszámolt? Nem. De igazuk volt? Igen. Ez rejtélynek tűnik. Nem úgy történt, ahogy felfogták. Oly sokan bele lettek vonva ebbe az előrejelzésbe, mégis mi ment rosszul? Jók voltak a tudományos eszközök? Igen. De mégsem láttatok semmit, ugye? Hadd folytassam.

 

Mondtam már ezen dátumok előtti közvetítésben, hogy ne féljetek az Októberi változásoktól, mert még Kryon is egy kihívást látott közeledni. Mert Kryon látja az összes meglevő lehetőséget, és nem az egyetlen voltam, aki ezt csatornázta. Láthatólag, sok forrásból és sok helyről hallottátok a történetet: „Figyeljetek októberre”. Ha elvégeztétek a legegyszerűbb numerológiai számításokat 13- és 14-ről, akkor a 13 az négy lesz. Numerológiai fogalmakkal a négy az Föld energia. Ha elvégzitek a számítást a 14-en, abból öt lesz, vagy „változás”. Tehát, ami történt, az Gaia – Föld – változás. Egy földrengést vártatok. Egy nagyot. Egy globálisat.

 

Hasonlóan a cunamihoz, ami éppenséggel olyan nagy volt, hogy megváltoztatta a bolygó magjának a forgását, ez az esemény valami hasonlót tett volna és globális váltást hozott volna létre. Itt van valami, amit tudnotok kellene: Van egy régi energia minta, ami összeköti Gaiát az Emberi tudatossággal. A bolygón minden egyes váltás, mely egy tudatossági rezgésmódosulással jár, valami fajta fizikai eseményt igényelt a bolygón. Ebben az esetben ez egy földrengés lett volna... a bolygó kérgének mozgása. Ez az, ahogy az Emberi tudatosság összekapcsolódik Gaiá-val. Most óvatosan, társam, mert azt akarom, hogy ezt pontosan fogd fel. Haladjunk lassan.

 

Két héttel ezelőtt, ez a bolygó egy interdimenzionális módon elmozdult, a várt kihívás nélkül. Minden forrás, beleértve a fátyol felém eső oldalán levőket is, valami hatalmasabbat várt, mint ami történt. Nem vártuk, hogy az Emberi tudatosság olyan szintre emelkedjen, hogy semmi sem történjen. Ez az első alkalom, hogy ez megtörtént. A bolygó jelentős váltása történt, a katasztrófa és halál kihívása nélkül. Értsétek meg, hogy ez a régi energia kapcsolat hogyan függ össze a részvéttel. Az egyetlen módja, hogy a nagy váltáshoz szükséges részvétet létrehozza, egy olyan fajta dolog volt, amihez mindannyian hozzászoktatok... De ez nem ilyen módon történt.

 

Minden előrejelzés megtörtént. Mi a helyzet a csészealj leszállással? Nos, interdimenzionális módon, ez a bolygó több bölcsességet kapott az ősöktől, mint korábban bármikor is. Mindenféle kihívás nélkül, bármiféle Föld-mozgás nélkül, a szükséges részvét is megvolt. Nos, történt-e földre szállás? Egy bizonyos módon, igen. Mert most ez a bolygó magasabban rezeg, mint korábban. Ez egy tudatosság váltás, ami normálisan a bolygó fizikai bevonását igényelte, de most átaludtátok, ugye?

 

Áldott az Emberi Lény, aki átaludta, mert most már itt egy új szabály történik: Változás, kihívás nélkül. Ez a cél, de ez csak akkor valósulhat meg, ha az Emberi tudatosság magasabb szinten van, és ott volt. Most elmondhatom, hogy ez nem lesz mindig így, de most így történt. A dolgok gyorsan változnak, és még a legjobb jövőkutatók is visszafogják magukat a víziók egységessége hiányában – mert ez az, ami egy olyan időtlen objektummal történik, ami folyamatos vibrációs átalakuláson megy át [Kryon arról beszél, amin a föld keresztülmegy].

(K:20081102)


2008. OKTÓBER 13/14. – KRYONTÓL

Talán azt is hallottátok, hogy egy nagy „galaktikus földreszállás” fog történni? Feltételezhetően végre földönkívüliek látogatnak meg minket, akik azonosítják magukat, és ez így és így ment. Valami volt a levegőben!

 

Nos, október 13/14 eljött és elmúlt és semmi sem történt, egyáltalán semmi. Vagy mégis? Látszólag semmi sem történt az 1987-es harmonikus Konvergencia idején sem, de most már tudjuk, hogy mégis. Lehetséges, hogy érzékeltük, hogy mi történhetett volna, de nem történt meg? Mindenképpen keresztülmentünk egy váltáson, de bármiféle föld katasztrófa nélkül? Kryon mindkettőt mondja.

 

Nem tagadhatjátok, hogy valami volt a levegőben, viszont bármi is volt ez, nem történt meg. Ez világméretű volt és mindannyian, akik a metafizikus üzletben vagyunk érdekeltek, hallottunk róla nagyon sok forrásból – ezek közül néhány nagyon megbízható. És mégis semmi sem történt.

 

Azt mondom nektek, hogy itt van valami sokkal több, mint ami szemmel látható, vagy ami megmagyarázható egy TV dokumentum műsorban, ami kihasználással van tele és szándékosan előidézett dráma szándékával. Ne vásároljatok be ezekbe a dolgokba egyikbe sem. Tiszteljétek a tényeket és nevessetek a teljes HD-felbontású manipulációkon.

 

Az igazi hír, hogy lassan megváltoztatjuk annak a szövedékét magát, amit ti és én is megváltoztathatatlannak gondoltunk. Lemetsszük a gazdaságunkról a mohóságot, hogy erősebbé tegyük. Megválasztottunk egy embert (Obama), akit sosem tudtak volna megválasztani a szüleink idejében élők. Ezek az idő valódi jelenei. Mi vagyunk az ismeretlen kártyalap.

(K:090117)


2008.OKTÓBER 14. GALAKTIKUS LÁTOGATÁS A FÖLDÖN

(lásd még,  fenn Kryon: okt.13-14-ről írtakat)

Máté (Matthew) üzenetei: Messages from Matthew, August 29, 2008
13.  Máté: A fő kérdés azok között akik hallották, hogy egy űrhajó, amely akkora, hogy megkérdőjelezhetetlenül egy másik civilizációból jött, október 14-én meg fog jelenni nálatok az égen a következő: 'Ez tényleg meg fog történni?' Mivel a jelenlegi tartózkodásom nem a ti naprendszeretekben, vagy galaxisotokban van, hogy ilyen részleteket tudjak, csak annyit tudok mondani 'Igen,' szóval megkértem jóbarátomat, Hatonnt, aki egy intergalaktikus flotta parancsnoka, hogy válaszoljon.
 14. HATONN: Köszönöm, Matthew, és jó estét Suzynak és az olvasóknak.
Matthew megbízásából vagyok itt hogy kifejtsem az igazságtartalmát annak amit néhányan 'jóslatnak' gondolnak bejelentés helyett. Igen, tervezzük, hogy akkor egy eddig soha nem látott méretű hajót fogunk megjelentetni az egeiteken, és pár néhány napig látható lesz. A legénységünk kész van, és nagyon izgatott hogy vitathatatlanná teheti a jelenlétünket.
 Egy kikötésem van: Semmi sincs kőbe vésve. Ha nyomós okunk lesz, hogy késleltessük a hajó megjelenését, akkor csak akkor fogja megmutatni magát, ha a biztonságotok biztosítva van a földön, és a levegőben a repülőiteknek. A fegyveres erők a bolygón nem akarják hogy
bizonyítékotok legyen arról, hogy ilyen közel vagyunk, vagy hogy egyáltalán létezünk, és meg akarják majd akadályozni bármivel, amit szükségesnek találnak. Szóval az időzítés döntő tényezője a teljes körű biztonság.
 Ne legyenek kétségeitek afelől, hogy közel vagyunk, milliók és milliók közülünk, de természetesen nem mindannyiunk fog földet érni a bolygótokon, amikor eljön az ideje. Többségünk a ti vizuális tartományaitokon  kívül dolgozik, és így is kell maradnia, hogy folytassa a szolgálatot, amit a szeretett Földnek nyújtunk, hogy tovább emelkedhessen a földi teremtés ötödik sűrűségének szintjére. Mind békével jövünk, és reméljük, hogy többségetek szívesen fogad minket, és a technikai személyzetünket.
 El kell oszlatnia minden kételyt, arról hogy az október 14-ei tervről szóló információk igazak-e, de hozzátenném azt is amit Matthew és más hírnökök üzennek nektek a befogadóikon keresztül - menjetek belülre a válaszaitokért, és bízzatok a megérzéseitekben! Köszönöm, Suzy, és jó éjszakát.

(Máté)


2008. OKTÓBER 14.

Nem a hivatalos ET kapcsolat felvétel volt a célja, hanem a magasabb cél az volt, hogy az emberiség rádöbbenjen arra, hogy ha készen áll rá, kapcsolatba léphet az ET társadalmakkal, akiknek nem szándéka leigázni az emberiséget.

Ehhez azonban javasolt egy alternatív idővonal létrehozása, amelyet 144.000 ember egy időben tud létrehozni és ahová más entitások is be tudnak lépni, és ott létre jöhet a biztonságos kapcsolat.

Okt. 14 arról szól, hogy kaptunk egy ajándékot, ennek a lehetőségnek a tudását.

A galaktikus összeállás (szinkronizáció) előtti évben: 2011-ben az emberiségnek nagy kihívások elé kell majd állnia, többek között az ET kapcsolatok ügyében is.

A felemelkedés a világos és a sötét integrációja akkor majd azt fogja jelenti, hogy az emberiség visszakérheti elveszített tudását. Rá fog döbbeni arra, hogy a sötétség volt a nagy tanító, és az mindig a fényt szolgálja/szolgálta.

(Nibiru Council)

 

2008. - OKTÓBER 21. KEDD - 10 MILLIÓSZOROS NAP
lásd: február 21.2008. OKTÓBER 25. - KUTHUMITÓL

A 2008 október 25-én a Niagara vízesésnél és a Viktória vízesésnél aktiválandó Tizenkettedik Dimenziós Portálok olyasmit fognak alkotni, ami egy kettős végződésű kristálynak néz ki. Ez egy olyan energia rendszer, ami a felsőbb én és a magasabb tudatosság között áramlik, amelyet Kanada, de különösen a Niagara vízesés jelképez és ami az Arany Lópatkó területén található [Kanada legsűrűbben lakott és legiparosodottabb régiója]. Ez a magasabb egó aztán végig szűrődik Zimbabwe energiáin, átfolyik Zambia határán és ez az az energia – a magasabb egó - , ami elkezd belefolyni a sötét alvilágba mint olyanba és elkezdi a sötétség megtisztításának legnagyobb ciklusát, aminek az emberiség valaha tanúja volt. Nada Úrnő, Serapis Bey Nagyúr, Merlin Nagyúr, Akhenaten, Hilarion Mester, Szekhmet Istennő, Rá Nagyúr, Artemisz Istennő, Jezebel Istennő, Mária Magdolna és Guinevierre tartják helyén ezt az energiát. Erőteljes rögzítő pontok lesznek Namíbiában, Egyiptomban és Dubaiban. Annak oka, hogy miért kellett ezt az utóbbi három helyszínt is számításba venni, az, hogy – nevezzük így őket – a Sötétek vagy a Sötétség erői, ahogy ti ismeritek őket, akadályozták és korlátozták a magasabb tudatosság áramlását a tudatlanság világaiba. Ez szeretteim, valami igen, igen nagy dolog kezdete.

(KT:08:09:11)

Ez az aktiválás felkészíti a fizikai, érzelmi, mentális és lélektesteteket a 2008. október 25-én zajló nagy aktiválásra, amikor ezeket az új dimenzionális portálokat aktiváljuk a Niagara és a Viktória vízesésnél, behozva ezzel a felsőbb egó [vagyis a felsőbb én] fejlettebb tudatosságát.

 

Az tizenkét „új” csakra aktiválásra kerül a Föld Anya testében [is], és minden harmadik szem ponton a testén és a testében. Miközben a megvilágosultak érzékelése fejlődik, a legfejlettebbek irányt mutatnak azoknak, akik az emberi tapasztalat szintjén fejlődnek, azt tapasztalják, hogy új világokba emelkednek fel, ez fog történni 2008. december 21-én. Azok pedig, akik a legfejlettebbek nyomában járnak, nagyon hasonló áldásokat kapnak, még ha útjuk nem is pontosan abban az időben zajlik, mint a tiétek.)

(KT080909)

Módosítás dátuma: 2011. július 23. szombat, 07:57
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 73 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!