IDŐVONAL 2009. ELSŐ FÉLÉV PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. július 21. csütörtök, 13:03

 

 

IDŐVONAL 2009. ELSŐ FÉLÉV

 


PÉNZÜGYI VÁLTOZÁSOK ELINDULNAK

AZ ELKÜLÖNÜLÉS ILLÚZIÓJAVÉGET ÉRT

AZ IGAZAK KIEMELKEDÉSÉNEK ÉVE

AZ IDŐJÁRÁS ÉVE

A MENNYORSZÁG ÁLTAL EONOK ÓTA MEGJÖVENDÖLT NAGY VÁLTOZÁSOK SZÉLÉN ÁLLUNK

GALAKTIKUS MAGBÓL ÉRKEZŐ ENERGIABEÁRAMLÁS

FOLYADÉKCSOPORT/ FOLYÉKONYCSOPORT MENEDZSMENT

A GYÉMÁNT FÉNY GYERMEKEI AZ ÚJ TUDATOSSÁG TÁMOGATÁSÁRA MEGÉRKEZNEK/INKARNÁLÓDNAK A BOLYGÓRA, MINT KOZMIKUS MESTER LELKEK.

ARANYHÁROMSZÖGEK

JANUÁR 11/15 – ÁT A TŰZ KAPUJÁN

FEBRUÁR 2. – A KRISTÁLY FÉNY VIBRÁCIÓI ÚJ FÉNYKÓDOK/MÁRIA MAGDOLNA

FEBRUÁR 9. – HOLDFOGYATKOZÁS – ELEMENTÁRIS ENERGIABEKAPCSOLÓDÁS

FEBRUÁR 16-17. - VÍZÖNTŐ- EGYÜTTÁLLÁS

MÁRCIUS 13. – SZÍRIUSZI FÉNY ÉRKEZIK A FÖLDRE

MÁRCIUS 15. – KRYON – 5 DNS RÉTED SZABADON AKTIVÁLHATÓ

MÁRCIUS 20.- TŐL KEZDVE: az összes birodalom őrzőinek kiegyensúlyozott szeretete beáramlik a Paradicsom hálózatba, és ez újraalkotja a mennyországot a Földön

ÁPRILIS – SERTÉSINFLUENZA

ÁPRILIS 18. - MAURIK -ŐSÖK VISSZATÉRÉSE

MÁJUS-JÚNIUS KÖZEPE- A FELSŐBB ÉN TIZENHÁROM ÚJ ÁTJÁRÓJA AKTIVÁLÓDIK

JÚNIUS 6. - 31. TŰZ KAPU

A KRISZTUSI TUDATOSSÁG TIZENKÉT ÚJ SUGARA ÉRKEZIK

 

2009-IG – BELSŐ FÖLD – ÚJRAEGYESÜLÉSI FOLYAMATA ELKEZDŐDIK

Megtörténhet a Föld külső és belső civilizációjának Nagy Találkozása, a több ezer éves elválasztottság után, Újraegyesülhetünk. A Belső Föld lakói sokat segíthetnek az átmenet során. És erről a nagyszerű tényről az egész Univerzum tudni fog.

(Telos)


2009.- KURHUMITÓL (2008.12.21 hatásától)

A Földanya, élő létezőként a változás, a kihasználtság és a sérülések sok, sok ciklusát élte végig, ahogy ti is valamennyien. De most eljött a ti időtök, hogy magatokhoz ragadjátok az új élet ígéretét, amelyet a 2009-es év folyamán fogtok igazán hatékonyan magatokba integrálni. Ez lesz az az év, amikor énetek temérdek vonatkozását fogjátok magatokévá tenni és mindezt az én uralása révén, ami szemetek és szívetek megnyílását jelenti és hogy ráébredtek az új élet ígéretére. Akkor majd arra is ráébredtek, hogy ez az ígéret mindig is jelen volt itt és hogy az új élet ígérete soha nem szenvedett csorbát. Azt csak az emberiségnek, mint fejlődő lelkeknek az utazása, valamint a kollektív tudatosság számlájára lehet írni, hogy egy hiedelem keletkezett, ami szerint ez az ígéret eltűnt vagy hogy pusztán egy maréknyi lett volna. Meg fogjátok látni az új élet grandiózus ígéretének félremagyarázását és félreértelmezését és néhányotokat ez felbőszíthet, de én azt kérem, hogy a dühötöket inkább fordítsátok át ösztönző erővé, hogy magatok és mások is beléphessetek hatalmatokba, hogy magatokhoz vehessétek a Fehér Tűz Elemet és hogy a magatok által uralt énetek fényébe utazhassatok és visszaszerezhessétek az új élet ígéretét.

 

Tehát ez a bolygószintű gyógyító ciklus a megértés átalakulásáról szól, a szeretet igaz természetének kifejezéséről, elfogadásáról és továbbadásáról. Az új élet 2009 évi ígérete új módon integrálódik belétek, amint beléptek a felsőbb én uralmának birodalmába, ami azt jelenti, hogy egy fokkal följebb léptek az új paradigma magasabb szintű én-uralma tapasztalatainak létráján, a régi paradigmát már egy más szemszögből szemlélve, amit a kvantum tudomány tanít nektek és ahol a relativitás törvénye megváltozik számotokra, mivel az új paradigma új törvénnyé alakul át. Mondják, minden relatív, de melyik paradigma, milyen szintű tudatosság és a gondolkodás mely ösvényei számára és ami a legfontosabb, el is hiszik ezt?

 

(KT:08:09:11)


Számos szakrális hely elveszítette az energiáját. Odautaztak az emberek, és megérezték az élettelenségüket; ezen helyek dermedtségét. Különleges célból történt ez, mert sok alvóvá vált e helyek közül, mert felkészülőben van ezen aktiválásokra, amelyekért én, Kuthumi vagyok felelős, hogy elhozzam ezeket a bolygótokra a 2009-es év folyamán.

 

Az Egység Istennők, akik a Papnő-tudatosságot hordozzák, kell, hogy elhozzák majd ezt az emberiségnek, ugyanúgy, ahogy a Kvantum Tantra Alkímiájának ceremóniái segítségével felkészítenek benneteket. És biztosítalak benneteket, hogy az életetek soha többé nem lesz ugyanolyan. Most van itt az ideje a spirituális izmaitok edzésének, hogy edzzétek az akaratotokat, a vágyatokat, hogy a valahai legjobb életet éljétek, és [ami] a legfontosabb, ez annak az ideje, hogy lehulljon rólatok az összes szegénység-tudatosság, és koncentráljátok arra a fókuszotokat, hogy visszanyerjétek a gazdagságotok isteni jogát, annak összes fény-formájában. Korábban már mondtam, hogy ha azt szeretnétek, a tiétek lehet a negativitás és a szegénység bősége, csakúgy, mit a pozitivitás és jólét bősége – ha ez[ utóbbi]t szeretnétek. Nem használhatod tovább azokat a kifogásokat, amelyek a programozásodra és génjeidre [hivatkoznak], melyek a szegénység csapdájában tartanak. Te vagy a saját egyedi megszentelt lényed. Saját, egyedi akaraterőd van, olyan isteni rács, amely egyedül a tiéd. A genetikai vonaladnak nincs hatalma feletted, mint ahogy volt a régi paradigmában, Te vagy az Új Föld alkimistája, ami a mágiád használatát jelenti, a szeretet hatalmának használatát, és ezzel a mágiával arra utalok, hogy a szeretet ereje a Tantra fénye, a szeretet szövete, hogy manifesztációba hozza az általad keresett mágiát és csodákat.

(KT:080808)


2009.- MÁRIA MAGDOLNÁTÓL/KUTHUMI

Nos, ezt a témát már korábban hosszasan taglaltuk, azért hozom fel most ezt, hogy megérthessétek miről szól valójában az új energia, különösen 2009-ben. Utazás ez a nőiségbe, [azokba] az aspektusokba, amelyeket az Atya Isten és az Anya Istennő csatornáznak. Az Istennő felveszi világtanítói hatalmát, és a [férfi] Isten megtartja világtanítói hatalmát, ez [olyan] hatalmas erő, amivel számolni kell. Ragyogó fénnyé váltatok, és miközben haladtok az életetekben, és ez a fény rávetül az életetek összes területére, azonnal képessé váltok meglátni, hogy hol van csalás, csalárdság, hogy hol van egyensúlytalanság, hogy mikor ér véget egy ciklus, és ahelyett, hogy a zavartság és ön-kételkedés sötétségében küszködnétek, világosság lesz, csak annyit kell tennetek, hogy középpontban maradtok és Teremtőink energiájára összpontosítotok, akik az életeteket belőletek teremtik.

 

Képzeljétek hát most el a Szent Háromságot. A Szent Háromság olyan háromszög, amire Kuthumi gyakran utal három-csúcsú csillagként, és valójában a háromszög minden élet alapja. Ennek a három-csúcsú csillagnak az alapvonala az Atya Isten és az Anya Istennő, a háromszög csúcsán ti vagytok, a kollektív lélek, és annak kollektív esszenciája, akik valójában vagytok. Amikor az energia kiegyensúlyozott módon áramlik keresztül ezen a rácson, látni fogjátok, hogy milyen könnyen juttok túl a kihívásaitokon, milyen könnyű megvizsgálni az akadályaitok mibenlétét, és ennek fényében irányt váltanotok, meghozni a szükséges változtatásokat, és könnyedén, kecsesen megkezdeni személyes utad következő fázisát. Eddig a pontig az emberiség nem értette meg, hogyan működnek ezek az energiák, az emberiség nem értette meg, [hogy] mit jelent az Atya Istennel és az Anya Istennővel való kapcsolat, sőt mivel az Anya Istennőt sok-sok ciklusra eltávolították a képből, valójában lyuk tátongott az élet alapjában. Ahogy [ez] a lyuk feltöltődik saját istennői erőtökkel, és kibékültök saját [férfias] Isteni hatalmatokkal, és így kibékültök önmagatokkal, mint isteni kifejeződéssel, látni fogjátok, hogy a három-csúcsú csillag nyílhoz hasonlatosan tiszta fókuszt biztosít számotokra, és mindig a megfelelő irányba terelget benneteket. Amikor a Szent Háromság bármelyik része nincs egyensúlyi állapotban, a háromszög elkezd pörögni saját tengelye körül, minden irányba szétszórva ezzel az energiát. Emlékezzetek rá, hogy ahhoz, hogy egy piramis egyensúlyban legyen, a földön kell lennie mind a négy sarkának, tökéletes összhangban; így van ez a ti életetekben is, az életetek négy sarka az élet négy elemével van kapcsolatban, tökéletes egyensúlyban lévő fizikai testetek, érzelmi testetek, mentál testetek és spirituális testetek tartja szilárdan az alapot, és onnan kezdhettek munkálkodni a csúcs felé.

(KT:081212)

 

2009. –KRYONTÓL

De van néhány lehetőség a számotokra ebben az évben és különösen a következőben, 2009-ben amire figyelni kell. Emlékezzetek majd, hogy ezt itt hallottátok először.

2009 egy 11-es év. A tizenegynek a numerológiában sok féle jelentése van. Hogy mit jelentett számotokra a régi numerológiában, nem számít. Hogy most mit jelent… hát, hogy 11 ennek a korszaknak a száma. Elmondtuk ezt már érkezésünkkor. 1989-ben, már az első közvetítésben, az első könyvben megkaptátok a 11 jelentését. Most itt vagytok, újból egy 11-es évhez közeledve (2009). Még ez lesz az utolsó 11-es év, ami rátok köszönt 2012 előtt. Ez jelentős kellene, hogy legyen számotokra. Ez még az egyedüli 11-es ezzel az energiával. Itt van, amit mondani akarok nektek: Figyeljetek ennek a bolygónak az ifjúságára, hogy milyen változásokat hoznak létre ebben a következő évben – olyan változásokat, amit nem is feltételeztek az ifjúságról.

Az egyik legnagyobb, a diktátorok megbuktatásának potenciálja. Ez az a lehetőség, amiről beszéltünk, amikor elmondtuk, hogy e föld mell-döngető diktátorainak napja leáldozóban van és jóindulatú vezetőséggel lesznek leváltva. Ez egy tudatváltás kezdete, hogy milyen vezetőségnek kellene hatalmon lennie és mit várnak a közönséges Emberi Lények a vezetőségüktől.

Egy régi energiában, a kormány elvárásokat támasztott sok országban, amit egyszerűen eltűrtek. E nélkül káosz lett volna. Így, bármilyen fajta kormányzat is lett megalakítva egy országban, elfogadták. Ez egy régi energiás koncepció, mert ez ahhoz vezetett, hogy olyanok voltak hatalmon, akik nem voltak feddhetetlenek. Ez fog megváltozni. Meg fog változni ebben az országban is. Mert az Emberi Lények kezdik majd elvárni, hogy a vezetőség legyen feddhetetlen. Ez új. Figyeljetek erre.

2009-ben, látjuk annak a potenciálját, hogy egy jelentős váltás történjen, egy olyan országban, amit én most nem fogok megnevezni és az ország ifjúsága fogja előidézni. Azok, akikről soha nem gondoltátok volna, hogy törődnek bármivel, fel fognak kelni és létrehozzák a változást. Figyeljetek és amikor majd látjátok, ne hallgassatok a hírekre és ne fogadjátok el, hogy „Ez rossz.” Ne nézzétek a híreket és ne szörnyedjetek el, hogy „Nézd csak, mennyien meghaltak.” Ne nézzétek a híreket és ne a drámát lássátok.

Azt akarom mondani, hogy vannak olyanok, akik éppen azért jöttek erre a bolygóra, hogy pontosan ennek az eseménynek legyenek a részesei! Vannak olyanok, akik pont azért jöttek erre a bolygóra, hogy részesei legyenek és hazatérjenek, majd újból visszajöjjenek és tegyenek valami még nagyobbat! Azt akarom mondani, hogy mindent összevetve, ez sokkal grandiózusabb, mint gondolnátok.

Üdvözöljétek azokat, akik elhatározták, hogy ennek okán elmennek, mert egy olyan változást okoznak, ami hősökhöz méltó. Ez az, amit mi látunk. Az egész bolygó részese ennek a fajta ünneplésnek. Vajon tudjátok, hogy ez valóban meg fogja változtatni a jövőt? Képesek vagytok megünnepelni, hogy ez a dolog helyénvaló?

K:080712


2009. – KRYONTÓL

Sosem volt ennél izgalmasabb időszak! Úgy tűnik, mintha tegnap lett volna, még néhányatok számára is, az, amikor elkezdtem kommunikálni a társammal [Lee]. Azok azok a napok voltak, amikor valójában nem sokat tudott fordítani, de ez megváltozott. Még ő sem tudja elhinni, hogy mennyi idő telt el azóta [20 év]. A mai üzenet nem sokban különbözik a többitől, amit időközben átadtunk, kivéve, hogy most egy még újabb energiában ültök. Ez egy olyan energia, amit csak mostanában hoztatok létre, kedves Emberi Lények, és most elkezditek látni a kirakósjáték darabjait összeállni.

 

Ó, még mindig vannak az itt ülők között, akik azt mondják: „Ez egy Emberi beszéd, semmi több.” Valóban? Az Ember az, aki ennek a teremnek az energiáját megteremti? Ez hogyan lehetséges? Néhányan közületek elkezdi ezt érezni. Lehetséges, hogy Isten beszél ezen az emberen keresztül? Mi is a definiciója Istennek? A szó az ember-kreálta szól, tudjátok? Az Isten az Univerzum lényege, az Emberi Lényt átitatva, ez az ami az Isten. Mert olyan lények előtt ülök, akik biológiai forrásúak, és univerzális leszármazottak, akik kortalanok. Mindig is voltál, és mindig is leszel, Emberi Lény. Vannak olyanok, akik még mindig nem hiszik el, hogy ez valódi, és ez nem történhet meg. Ők azt fogják nektek mondani, hogy Isten nem beszél így az Emberekhez. De mi újra elmondjuk nektek, hogy ez a módja, ahogy a Szellem mindig is beszélt az Emberi Lényekhez. Mindig.

Nézd meg, mi történik a bolygóval! Továbbá, érinteni fogod azt a 2012-es jelzőoszlopot, és természetesen mindannyian meg fogtok halni. Micsoda fura választás.”

 

Ó, ez olyan nevetséges! Ez megér egy jó kuncogást a Szellem részéről, mert pont az ellenkező az igaz. Isten szeretete nem hoz téged erre a helyre csak azért, hogy el tudjon temetni egy szeméthalmon. Nem hoz ide csak azért, hogy egy szörnyű halált halhass, ahogy a föld a feje tetejére áll, és meteor találja el. Nem teszi ezt. Ez nem az, amiért itt vagy. Választás során jöttél, amit még a fátyol mások oldalán tettél. Most itt vagy egy 3D-s Emberi Lény elméjével, nem Isten elméjével. Tehát, mit választasz most? Akarod a fényt tartani, amit tartani jöttél, vagy sem? Ó, ez nem egy véletlen, hogy itt vagy a székben, ezt olvasod, vagy később hallgatod a csatornázást.

Néhányatok elkezdi felismerni, hogy ez az üzenet nektek szól, és ez egy valódi esemény. Elkezditek megérteni annak az igazságát, hogy ez egy, a fátyol túloldaláról jövő hang, és a hang szenvedélyes, mert szeret titeket. Meg akar tisztelni benneteket. Meg akarja mosni a lábaitokat. Figyeltek? Becsmérlő, figyelsz? Hitetlenkedő, figyelsz rám? Azt mondom nektek, hogy a ti lábaitokat is megmossuk, még akkor is, ha nem hiszel benne, még ha nem is akarjátok. Szeretve vagytok minden mértéken túl, és mindig is szeretve lesztek, és nincs ítélkezés, ha nevetve sétáltok ki az ajtón.

 

Valóban, én tudom, hogy ki vagy, testvér, és amikor ennek vége és az utolsó levegődet veszed, újból együtt leszünk. Akkor mind nevetni fogunk ezen a napon, amikor jöttél és azt mondtad: „Ez nem nekem szól”. A Föld létrehozója, ez vagy! Ott voltál, amikor olvadt volt, formátlan, tudva, hogy valamikor te fogod benépesíteni, amikor az idő megfelelő lesz.

Ülj Isten elé és légy szeretve! Mond: „Kész vagyok interdimenzionálissá válni, tágítani a fátylat, anélkül, hogy tudnám, hogy miért vagy hogyan. Teljesen nyitva állok, hogy érezzem a túloldalról kinyúló kezet, hogy megfogja az enyémet.” Meg mered ezt tenni? Mersz csatlakozni a Fensőbb-Énnel?

A drága Emberi Lényt látom, mint Isten egy részét. A bátyád vagyok, a húgod. Pont olyan vagy, mint én

Egy váltás közeledik, és már történik egy ideje. Tudnotok kellett volna erről, amikor a világ és a geopolitikai felállás olyan nagyon megváltozott mostanában. Ennek a közepén vagytok. Mi a választásod? Része leszel ennek és erősíted ezt? Vagy félni fogsz tőle? Mert ezek azok a dolgok, amik a következő fokozatot hajtják meg. Egy olyan dolog, amit ez hajt, hogy milyen gyorsan kerültök ki ebből a recesszióból. Ha a szakértőket kérdezitek, ők mindenféle véleményt adnak megfontolásra. Egyiknél sincs a válasz. Egy szakértő sem garantálta, hogy azt kapod, és nincs itt olyan szakértő, aki meg tudja mondani, hogy mi fog történni. Tehát, ez a ti választásotok! Tehát, a gyors fellendülés a ti választásotok! „

(K:090117)

 


2009. PÉNZÜGYI VÁLTOZÁSOK ELINDULNAK

TÓBIÁS: Közvetlen válaszom a pénzügyekre vonatkozó kérdésedre az, hogy ne reagáld azt túl! Ami jelenleg történik – te a régi falakat említed – mi pedig a régi, megszilárdított pénzügyi rendszerek falairól beszélünk, amik most leomlóban vannak, amiről már három vagy négy évvel ezelőtt elmondtuk, hogy ez be fog következni. Ez helyénvaló, mert ezek nagyon Régi Energiásak voltak, felhalmozták a hatalmat, és nagyon, de nagyon kapzsik voltak. Az új tudatosság ezt nem fogja megengedni.

Tehát a falak rezegnek, és még ha a tőzsde le is zuhan, nincs ok pánikra. Azok, akik most jelen vagytok a tőzsdén, ne kezdjetek túlreagálni, mert ez újra fog épülni. Ó, az elkövetkezendő néhány év nehéz lesz sok ember számára, akik ragaszkodnak, mert ők megpróbálnak visszatérni a régen megszokotthoz. És ez a kulcstényező, amennyiben képesek vagytok a sorok között olvasni abban a sok pénzügyi történetben, amik meg fognak jelenni a hírekben, az újságokban. Megpróbálnak utakat találni arra, hogy visszatérjenek a régi megszokott dolgaikhoz, de ez nem fog működni.

Ez újra fog épülni, de már új kövekre, de ezek olyan kövek, amik teljesen különböznek bármitől is, amik eddig használatban voltak. Természetesen itt most metaforákban beszélünk. Az új világ pénzügyi rendszerének az alapja teljesen más lesz, és ezt… és ezt nem csak egy kevesen fogják őrizni, ezt nem az a kevés mohó és kapzsi fogja irányítani, hanem ebben benne lesz az, amit mi nyitott potenciálnak nevezünk.

Azoknak közületek, akik a világ pénzügyi rendszere miatt aggodalmaskodtok, azt gondolván, hogy ezzel elérkezett az idők végezete – elmondjuk – hogy az szilárd és egybevágó lesz, és nem egyetlen fennhatósággal fog bírni. Erre egy jó analógia az Internet. Nincs egy személy vagy cég, aki azt egyedül irányítaná, és azok, akik megpróbálják azt kontrollálni, hamarosan azon kapják magukat, hogy az ellenük dolgozik.

A pénzügyi rendszer sokkal folyékonyabbá fog válni, és nyitott potenciálokat fog hordozni azoknak az embereknek a számára szerte az egész világon, akik bele szeretnének ebbe folyni. Tehát óriási változásokat fogtok látni az elkövetkezendő négy év során, ami sok embernek fájdalmat, bánatot fog okozni, de értsétek meg, hogy ezek egyszerűen az olyan a dolgokról, mint például a pénzügyi rendszer átalakulásáról vagy újra megvilágosodásáról fognak szólni.

(T:1005K)

 


2009. – AZ ELKÜLÖNÜLÉS ILLÚZIÓJA VÉGET ÉRT – MIHÁLY ARK/CELIA FENN

S az elkülönülés illúziója így lett engedélyezve, azért, hogy ezek a képességek kifejlődhessenek. Szeretteim, kérlek, értsétek meg, hogy számotokra, mint közösség számára egy nagyon nehéz döntés volt megengedni magatoknak, hogy az Egy egységétől eltávolodjatok, hogy felfedezzétek a felejtés, sötétség és elkülönülés birodalmait, hogy majd egyszer visszatérhessetek Isten szívébe, tudva, hogy semmi, bármilyen sötét is legyen, semmi sem képes titeket elválasztani a mindenség szívének szeretetétől, hogy mindig megtaláljátok a hazavezető utat, bármi történjen is veletek utazásotok folyamán.

Szeretteim, ez a folyamat Atlantisz idején történt meg, amikor a rendelkezésetekre álló tudatossággal olyan messzire fejlődtetek, amennyire csak képesek voltatok, ugyanakkor mégis féltetek attól, hogy testbe inkarnálódjatok, hogy „csapdába essetek” az anyagi bolygón anélkül, hogy beléphessetek a fénybe, a fény által sorsotokra hagyva utazásotok során. S ezek a félelmek elkezdtek manifesztálódni a közösségetekben. A szeparáció engedélyezésével az emberiség szívei elveszítették saját tisztaságukat, sugárzásukat. Ez főleg azokon volt észrevehető, akik a bolygót a fény felé tartó utazása ösvényén tartására szolgáló isteni eszencia tárolására programozott hatalmas kristályok energiáját vigyázták. Ezen óriási kristályok lassanként elvesztették hatalmukat és sugárzásuk egyre tompább lett, s mikor már nem voltak többé elég erősek, hogy a Földet a megfelelő ösvényen tartsák, összetörtek. A Föld hálói is széttöredeztek, s maga a bolygó is széttört, ami káoszt, szenvedést és halált hozott magával.

S amint Atlantisz hatalmas civilizációja szétrobbant és lerombolódott, a még jelen lévő bölcsesség és fény „belefagyott” a bolygó Akasha feljegyzéseibe, mindaddig, amíg eljön egy olyan idő, amikor készen álltok, hogy ezt újra megkapjátok és magatokhoz öleljétek. S a megmaradtak számára a szeparáció traumát, bűntudatot, csapásokat és szenvedést, és a Szellemtől való elhagyatottság érzését eredményezte.

S ti, szeretteim, csak folytattátok az elkülönültség drámáinak eljátszását, telve a sötétség, félelem, bűntudat és düh érzéseivel, egyénekként és közösségként egyaránt. De most mindez véget ért. Az elkülönültség kísérletének vége, és ti újra kapcsolatba léptek a kozmikus szívvel. Az illúzió szilánkokra törik, s az emberek felébrednek a szenvedés hosszú éjszakájából.

Most jött el az ideje, hogy az isteni gyémántfény újra a bolygóra áramoljon. Most már nem kristályok őrzik a szeretetet, hanem minden egyes tudatos és felébredett lélek szíve. A szeretet óriási szívhálózata, melyet ti hoztatok létre itt a bolygón, összeköttetésben áll a Bolygó szívével, s mindőtöket a Mindenség szíve felé mozdít el, sugárzásban és igazságban.

Szeretteim, elkülönültségetek befejeződött, s ti újra a szeretet és kapcsolódás bolygója lettetek. Megtörtént! Ne féljetek, nincs mitől félni, csak áldások, amiket megkaptok.

Szeretteim, áramoljatok együtt a gyémántfolyóval, engedjétek, hogy a kozmikus szív szeretete legyen útmutatótok a végtelen szeretet és áldások irányába. Ahogy leszámoltok az elkülönültség illúziójával, úgy végeztek a hiány, szenvedés, nehézségek és elhagyatottság illúzióival is. Megengeditek magatoknak, hogy minden időben szeretve és támogatva legyetek. Hiszen valójában soha nem is voltatok egyedül.

(SCH:0905)

 


2009. – AZ ELKÜLÖNÜLTSÉG VÉGE – LIGHTWORKER

Kedveseink, az utatok olyan időbe és térbe hozott benneteket, ami kritikus egybeeséshez, fordulóponthoz érkezett. Arról beszélünk, ami közvetlenül előttetek van ebben az évben. 2009 nagyon kritikus kiindulási pontja az új emberiségnek.

Kilenc = beteljesülés, elkészülés

Hadd beszéljünk 2009 évében a kilences számról, ami egy varázslatos része ennek a számnak. Ha a számmisztikát tanulmányozzátok, akkor látni fogjátok, hogy ez a szám a beteljesülést jelenti. Ez nagy dátum, mi ezért arra kérünk benneteket, hogy ünnepeljétek meg a 09.09.09. napját, ami ebben az évben szeptember 9-én lesz. Ez egy határkő. Egyszerűen a fény ünnepének a lehetősége új módon, mert a régi módok véget érnek, ez a beteljesülés egyik vonatkozása. Kedveseink, aminek az ünneplésére kérünk benneteket, az nem más, mint az elkülönültség befejeződése.

Az elkülönülés számos területe véget ér, de mindenekelőtt az országok elkülönülésének kell véget érnie. Ez most kezdte el a lebomló spirálját. Számotokra, hogy a következő szintre lépjetek, az országok, a közösségek, az államok, és mindaz, amit elkülönítettetek, olyan tisztán, hogy lássátok magatokat, most [mind] egymás felé közelednek, hogy egyesüljenek. Elmondjuk ezt nektek, mert az elkülönültség nélküli élet az emberek számára bonyolult.

 

Lélekszintű mély kapcsolatok = Az elkülönülés vége

Korábban beszéltünk a lélekszintű mély kapcsolatokról, amelyek már lehetővé váltak számotokra tudatossági alapon, minden nap minden percében. Ahelyett, hogy egy személlyel egy bizonyos szinten kommunikálnátok, esetleg zsigeri szintjére mentek a kommunikációnak és nagyon kevés szóval tudok kommunikálni egy másik lélekkel szív és lélek szinten.

 

A csoda most kezdődik, mert amikor ez megvalósul, az emberiség elkezdi megformálni az egyesült Földet. Ezzel együtt jön a feszültség kiengedése a földből magából, mert ő szívja fel az energiátokat. Épp annyira a részei vagytok, [mint] amennyire egymásnak is a részei vagytok. Ezért is vonzódtok annyira a kristályokhoz. Ezek az ásványi királyság legmagasabb rezgésű részei. Beszélnek hozzátok, ha odafigyeltek. A Föld is beszél hozzátok, ha meghallgatjátok. Az emberek sokkal jobban együtt rezegnek a kristályokkal, mint a sziklákkal vagy az elementálokkal, mert ezek közelebb vannak a ti vibrációs sávotokhoz. A Földnek számos módon szüksége van rátok. Sokféle módja van annak, hogy együtt dolgozzatok vele. Egyre népszerűbbé válik a zöld életmód, ami segít neki. Amikor elengeditek a szívek elkülönülésének a szükségletét, kinyitjátok a fejlődés ajtaját minden szinten. Ez történik most.

 

Arra kérünk benneteket, hogy figyeljétek a világeseményeket, és legyetek tudatában annak, hogy mi történik. Kérlek [benneteket, hogy] ne úgy nézzétek a híreket, hogy elhiszitek, amit ott láttok. Szkeptikus szemmel nézzétek, és arra is figyelve, ami hiányzik. Magasabb érzékelési pontból nézzétek, és lássátok nagyobb képet. Tartsátok észben, hogy hírek nem újak, csak olyan eseményeket közölnek, amelyek már megtörténtek. A nagyobb képre figyeljetek, és ne vásároljatok be a balsorsból és a komorságból, abból, ahogy a rossz dolgok állítólag vannak. Először a saját valóságotokat fogjátok megváltoztatni, utána mindent magatok körül. A barátok, a szomszédok, a család és azok, akik veletek dolgoznak, elkezdenek nagyon gyorsan fejlődni, hogy vége legyen az elkülönülésnek.

2009-ben számos területen fogtok változásokat látni. Nem szeretjük a vallás szót használni arra, ami burkoltan az elkülönülésre céloz, ami nem is létezik. Az elkülönülés ugyanis emberi illúzió. 2009 évében változások kezdetét fogjuk látni az arab világban. Az arabok és az iszlám hitűek a Föld minden emberének a tudatosságába [be]jönnek. Ez, mint a legtöbb változás először konfliktusokon keresztül történt. Hamarosan megbuknak azok, akik a gyűlöletet támogatják, és azok, akik ezekbe a konfliktusokba invesztáltak. Amikor ez megtörténik, ez nagy lehetőség lesz az egyesülésre. Arra kérünk benneteket, hogy figyeljétek ezt a folyamatot, legyetek tudatában, hogy mi történik, ezek az ellentétek minden nap csökkennek, a félelem csak a tudással oldódik fel. Arra kérünk [benneteket], hogy nézzetek bele a Koránba, vagy keressetek rá az interneten az iszlám hit tanításaira. Keressétek inkább a hasonlóságokat az eltérések helyett. Amikor ezek a változások elkezdenek megvalósulni, támogathatjátok.

 

Új generáció kopogtat, teremtsetek helyet neki, és ekkor az elkülönülés a végéhez kezd közeledni. Ez a folyamat része [utazásotoknak], és előkészület a csodálatos 2012-es évre, ami már itt van, közel előttetek. Annak érdekében, hogy az Új Föld megszülessen, kedveseink, az elkülönülésnek véget kell érnie, és most van itt az ideje, amikor eléritek a szíveteket, és a kapcsolatot érzitek az ellentétek helyett. Most van itt az ideje, hogy megváltozzon a helyzet.

Engedjétek meg az elméteknek és a szíveteknek, hogy kinyíljanak azok a lehetőségek, amelyeket az emberiség sose látott korábban. Az Új Föld csodája most kezdődik. Az Új Föld és az új emberiség születése csak akkor lesz itt, amikor az új föld újjászületik. Ez kedveseink nem 2012-re, hanem 2010-re tervezett. (!!!) Az elkülönülés tart vissza benneteket, a szívek elkülönülése, ennek most véget kell érnie, hogy ez az újjászületés megtörténjen.

 

. Nem tudtok elbukni. Van valami, amit tudnotok kell. Nem tudtok elbukni, istenek vagyok, és az istenek nem buknak el.

 

Elmondjuk nektek, hogy valami más is meglehetősen gyorsan megvalósul. Csak évek kérdése, hogy más entitások lépnek a földre más birodalmakból. Mindig is itt voltak más dimenzióban. Az emberek a földönkívülieket ET-nek hívják. Ők egyszerűen lények más játékokból. Nem szeretnénk benneteket kiábrándítani, de nem ti vagytok az egyedüli játék az univerzumban. Igen, ti vagyok azok, akik mindent megváltozatnak, és minden figyelem a Föld bolygóra, a Föld lakóira irányul, mert ti a szabad választás játékában megemeltétek a rezgésszinteteket annyira, hogy elkezdtetek újra visszaemlékezni. Ez ilyen összefüggésben sosem történt meg korábban. Emiatt minden szem erre az univerzumra, és a földlakókra irányul. Úgy gondoltok magatokra, mint az egyedüli rejtőzőre a szobátokban, amikor magányosnak, nem támogatottnak és nem emlékezőnek érzitek magatokat arra, akik igazából vagytok. El sem tudjátok képzelni, hogy lények milliói figyelnek benneteket a vállatokon át. És még aggódtok a magánterületeteken - pedig csak tudnátok.

 

A szülői fajok segítenek

Ezek közül a lények közül többen a ti eredeti szülői fajaitok, plejádi, szíriuszi, arkturuszi és még három másik faj van itt, hogy segítsenek nektek a következő szintre lépni. Azért vannak itt, hogy segítsenek minden módon, ahogy csak tudnak, mert segítettek az eredeti magvetésben is a Földön. A kezdetek óta itt vannak. A szülői fajaitok részben és emiatt összegyűlnek újra, hogy segítsenek az elkülönültség lezárásában, amikor ez szükséges. Ezért minden ember elkezd szokatlan dolgokat látni.

Úgy gondoltok a földönkívüliekre, mint nagyhatalmú, fejlett technológiával és hasonlókkal rendelkezőkre, mert ők át tudnak sétálni a falakon, és olyan dolgokat tudnak megtenni, amit ti nem. Számukra kedveseink egyszerűen nem létezik olyan, hogy fal. Olyan dimenzióban élnek, ahol kevés elkülönülés van, vagy egyáltalán nincs. Az utolsó ez, amiről ma beszélni akarunk, mert az elkülönülés a dimenziók között is nagyon gyorsan csökken.

Tartalék tervek alapján vagytok itt a megfelelő időben a földön

Ez mágikus időszak. Sokan közületek már tartalék tervek alapján vannak itt. Sokan nem az eredetileg vágyott szülőknél születtek meg, mert a megszületésetek időpontja volt a kritikus. Mások elhalasztották a megszületést, hogy most itt legyenek. Ti tettétek ezt. Ti vagytok azok, akik meg fogják változatni a Föld bolygót.

Elkezdtek újra emlékezni arra, hogy kik is vagytok igazából, és ez volt a mi reményünk mindvégig. Most már eléggé fogtok emlékezni a saját örökségetekre ahhoz, hogy felismerjétek, [hogy] nincs elkülönültség. Amikor más embert megbántotok, akkor érezzétek a szívdobbanását vele egyként, és ne egy másik ember szívdobbanásaként. Tudjátok, hogy ez vezet ki benneteket az univerzumba, a Föld bolygó pedig édenkertté fog válni. Az univerzum könyvtárává fog válni, mert mindenki ide utazik, hogy megnézze, hogyan is csináltátok. Minden energia, entitás és minden jövőbeli tájékoztatás, amit más bolygóknak és játékoknak fogtok adni, a Föld bolygóra irányítja a figyelmet, hogy megértsék, hogyan csináltátok, hogy még mindig a testetekben vagytok, de véget ért az elkülönülés. Olyan nagyon büszkék vagyunk rátok.

(LW:0902)

 


2009. – AZ ELKÜLÖNÜLÉS VÉGE – A CSOPORTTÓL

VANNAK JELEK HOGY A NAP KÉSZÜL EGY ÚJ CIKLUST KEZDENI.

Sokszor beszéltünk már az előttünk lévő évek sikerének titkáról, hogy találjátok meg azokat a dolgokat amelyekben hasonlóak vagytok, inkább, mint hogy a különbözőségekre fókuszáljatok. Azt is jeleztük hogy 2009 az elkülönülés vége. Mindannyian isten részei vagytok. Mindannyian ugyanonnan származtok. Nem csak kapcsolatban álltok egymással, [hanem] egymás részei vagytok. Amikor félrehúzzátok a fátylat, és látjátok ezt, őrülten nevetni fogtok mindazokon az érveken és visszatükröződéseken, amelyeket láttatok. Amikor valami olyasmit láttok, amit nem szerettek másokban, az azért van mert nem szeretitek azt a részt magatokban. Ez nem csak a családokon belüli egyéni szinteken történt meg, de szélesebb alapokon is. Ez azt jelenti hogy meg tudtok oldani családon belüli problémákat? Szeretnénk ha így lenne, de tudjuk hogy ez valószínűleg nem lehetséges, mert két ember szükséges egy probléma megoldásához, és bár lehet hogy ti hajlandóak vagytok rá, a másik fél talán nem. Kezdjétek azzal hogy magatokon változtattok, és hogy előhozzátok a elvárásaitokat azzal kapcsolatban hogy mi történjen mert ezek a legfontosabbak. Ez egyre nagyobb léptékben történik. Több példát fogtok látni arra ahogy az emberek hatással vannak a másikra és alkalmatok lesz többféle szinten dolgozni ezzel az energiával a következő hónapokban. Ebben az évben lehetőségetek van arra hogy véget vessetek az elkülönülésnek a Föld bolygón, 2009 az elkülönülés vége, és ez nagyon jól működik. Igen,nehézségeket és kihívásokat láttok. Mi nem. Látunk titeket azon az ösvényen haladni, amelyet választottatok, és nagyon jól haladtok.

Vannak jelek hogy a nap készül egy új ciklust kezdeni. Amikor látjátok ezeket a kétértelmű híradásokat a napkitörésekekről a tévében vagy a hírekben, ünnepeljétek azokat, mert ez a kozmikus bizonyítéka annak, hogy túljutottatok a nehezén.

 

(LW:0906)


2009.

LEHETŐSÉG A MAGYARSÁG KOLLEKTÍV NIBIRUBELI KARMÁJÁNAK LETÉTELÉRE

(CS-L:393)

 

 

2009.-3  CSAKRA KIALAKULÁSA

2009 körül manifesztálódik, de megtörténhet hamarabb is, hogy egy új csakra keletkezik

1, az alsó három csakra, összetettje a Nap Csakra

női rész

2, a Szívcsakra, marad, mint középső Csakra

gyermeki kiegyensúlyozott rész

3, majd egy új csakra: mint felső csakra: az orr és a száj között

férfi rész

Az alsóbb, szív alatti csakrák, egyetlen vibráló erővé válnak Nap Csakraként

2009-re manifesztálódik egy új csakra: az orr és a száj között

3 csakra lesz: alsó-összetett-szív, és felső-összetett csakra

(KT-HL(19):05.09.28)


2009.-A VÉNUSZI KARMA VÉGSŐ RENDEZŐDÉSE

A művészetek és művelőinek társadalmi presztízsben való emelkedettsége. A művészetek a szeret és kreativitás energiáinak megfelelése és hangsúlyosabbá válása.

(Átlényegülések )


2009.-TŐL ELKÜLÖNÜLÉS A RÉGI ÉNTŐL

Tehát Shaumbra, ti vagytok a Szabványok. Jelenleg ti vagytok az ember angyalok a Földön. El tudjátok képzelni, hogy ilyen szintű együttérzéssel és szeretettel viseltessetek egy másik ember iránt, hogy csak szereted és elfogadod őket? Látom, egy részetek ellenkezik azzal, és azt kérdezi: -„De hogyan is tehetném meg, hogy csak ott álljak és figyeljem a többi embert, a francba? Hogyan is engedhetném, hogy mindezeket a rossz dolgokat tegyék?”

 

Á! Á, hát ez az, amiben egy megvilágosodott lény különbözik egy normál, átlagos embertől – bír azzal a képességgel, hogy feltétel nélkül szeressen. Ez Quan Yin esszenciája. Ez Mária – Mária Magdolna és Szűz Mária esszenciája. Ez Szófia esszenciája, és sok más energiáé is, akik teljes szeretettel és együttérzéssel bírnak.

 

Lassan kezditek ezt felfogni. Kezditek ezt megtanulni, és ez az, ami el fog titeket különíteni a régi énetektől az elkövetkezendő hónapok során. Ez lesz az, ami majd elkülönít titeket más emberektől, és lesznek olyan időszakok, amikor ez magányos lehet, mert annyira eltölt az együttérzés és a szeretet, hogy nem drámázol, nem lopsz energiát és nem táplálkozol belőle. Annyira eltölt az együttérzés és a szeretet, hogy más emberek akarják majd a jelenlétedet, és meg akarják érteni, hogy mi hozott el téged erre a pontra, hogy emberi őrangyallá váltál.

Az isteni – ez az elegánsan egyszerű isteni – lassan, gyönyörűen és szeretetteljesen megtalálja az útját a mindennapos életedbe. Szó sincs arról, hogy valami messzi, távoli helyen lenne, csak arról van szó, hogy ez idáig nem fókuszáltál rá. De most beáramlik az életedbe, és ezt a lehető legcsendesebb és legegyszerűbb módon teszi.

 

Az emberi állapot még most is azért harcol, amit szerinte megérdemel, és amit szerinte neki birtokolnia kell. Az emberi állapot arra lett kondicionálva, miszerint jogosulva érezze magát arra, hogy őt megilletik a dolgok. Ebben a jogosultságában aztán követelőzik és fél.

Az isteni esszencia azért nem teszi meg mindezt, mert ő az új őrangyal. Ő az új te. Egy őrangyal, még akkor is, ha az a saját lelked, soha nem avatkozik közbe. Mindössze szeret téged és együtt érez veled. És mivel jelen esetben ez most te magad vagy, nem valami másik angyal, mivel ez te magad vagy, ez beteljesítő az ő számára. Végeredményben, nincsenek szükségletek. Nincsenek akarások vagy vágyak. De ideát az emberi kondicionáltság jogosultnak érzi magát, úgy érzi, hogy jobb lenne birtokolni mindezeket a dolgokat, és innentől kezdve zajlik a konfliktus.

Tehát mit óhajtasz tenni? Kinek az oldalára kívánsz állni? Választott bírósági eljárást kívánsz kezdeményezni a lelked és a régi, szerinte jogos igényeket támasztó emberi aspektusod – a félelmekkel teli emberi aspektusaid - között? Egyáltalán nem. Hadd dolgozzák ezt ki. Állj a kerítés mögé, és abszolút hagyd, hogy kidolgozzák ezt. Tudod miért? Nagyon egyszerű. Máskülönben az emberi aspektusaid – az emberi jogosultságot támasztó részek – elkezdenek megtekerni és manipulálni téged, hogy megkapják, amit akarnak. Te képezted ki erre. Tudja, hogyan dolgozzon meg téged, és elkezd majd játszadozni veled a saját spiritualitásod, és a saját Isteni Éned kapcsán. Jól behúz téged a kellős közepére. És te nem akarsz ott lenni.

(T:1005)

 


2009. – TÖBBSZÖRÖS JELENLÉT/TÓBIÁSTÓL

 

Tudatába kerülünk a többszörös jelenlétnek.

Amikor megengedjük magunknak, hogy több dimenzióban és valóságban tartózkodjunk egyszerre, egy időben.

NAGYOBB MESTEREKKÉ FOGUNK VÁLNI EBBEN AZ ÉVBEN

Egyszerre több dolgot tapasztalhatunk meg egy időben.

A KÜLÖNBÖZŐ VALÓSÁGOK KONVERGÁLNAK A JELENLÉTÜNK PONTJÁBAN.

T:10:6

 


2009. SOLARA- AZ IGAZAK KIEMELKEDÉSÉNEK ÉVE

2009 AZ ELSŐ ÉS A MÁSODIK HULLÁMOSOK RÉSZÉRE

2009-ben sokan a Második Hullámosok közül egy mamut aktiválást fognak megtapasztalni egy eddig még elő nem fordult mértékben. Fel fognak ébredni a letargiájukból és fel fognak állni, mint Igaz Mag Lények, hogy a jelenlétüket teljesen érezhetővé tegyék. Örömmel be fognak lépni óriási mesteriségükbe, és szívesen el fogják kezdeni a felelősség hordozását. Az Első és a Második Hullám két korábban különálló ösvénye végre össze fog futni, lehetővé téve számunkra, hogy belépjünk a CSELEKVŐ EGY LÉNY teljesen új szintjére. Együtt, mint EGY, az Első és a Második Hullám fog megszülni egy Új Világot.

KIEMELKEDÉS VAGY VÉSZHELYZET?

Az elmúlt néhány évben egymásra helyezett, egyidejű realitások világában éltünk. 2009 az az év, amikor ezek a realitások észrevehetően elkülönülnek egymástól. A dualitás útjai és az Egység útjai elkezdenek szétválni, és nagyon különböző megtapasztalásaik lesznek.

Emiatt, hogy hová pozícionáljuk magunkat 2009-ben életbevágó fontossággal bír. A 2008-as év folyamán számos kihívással néztünk szembe. A legnagyobb kihívásunk az volt, hogy egy teljesen új szintre hozzuk magunkat, és Igaz Mag Lényekké váljunk. Ha mi ezt megtettük, az előttünk álló út olyan érzés lesz, mintha kiemelkednénk egy kopár sivatagból a nagyszerű szépség egy gyümölcsöző vidékére. Amennyiben mi még nem tettük ezt meg, akkor ennek kellene lennie a mi fő prioritásunknak, mivel, hogy hol állunk 2009-ben meg fogja határozni, hogy melyik realitást fogjuk megtapasztalni.

 

Nyilvánvaló, hogy a dualitás régi útja a kijelölt végéhez közeledik. Habár, ez még néhány évbe fog telni, hogy befejeződjön, ez a folyamat folyamatosan felgyorsul 2009-ben. Ez a sok indok egyike, hogy miért nem akarunk a dualitásban élni már többé. A Beteljesülés Ideje alatt bármi, ami nem igazi vagy lejárt az szétesik és összeomlik. Ez most történik. Mindenütt a világon ez történik és ez csak folyamatosan erősödni fog. Nincsen rá mód, hogy elkerüljük ezt a folyamatot, kivéve az Igaz Lényként való kiemelkedést.

 

Ahogyan elmozdulunk az új szintünkre, ahogyan elkezdjük belakni az Ultra Felsőbb Valóságot, fel fogjuk fedezni, hogy megvan a lehetőségünk arra, hogy egy teljesen új úton utazzunk, az Egység útján. Ez az út abszolút különbözik a dualitás útjától és ez számos új lehetőséget, és új tapasztalatot ajándékoz nekünk --- olyanokat, amelyek nem voltak elérhetőek a számunkra azelőtt. Ez az, ahogyan belépünk a Legvadabb Álmainkon Túl birodalmaiba.

 

Itt van két különböző út, amelyeken keresztül tudunk sétálni 2009-ben. Amelyik ösvényt választjuk, az fogja meghatározni a tapasztalatainkat.

 

A VÉSZHELYZET ÖSVÉNYE

Ha folytatjuk sétánkat a dualitás szétmorzsolódott útján, akkor a vészhelyzet folyamatos állapotát fogjuk megtapasztalni. Ha még mindig olyan munkánk van, amit utálunk, akkor az jól eltűnhet. Ha még mindig olyan partnerbe kapaszkodunk, aki nem az Egy Igaz Szerelmünk, akkor a kapcsolatnak jó esélye van a felbomlásra. Ha még mindig betöltjük az életünket olyan tevékenységekkel, amelyek lejártak vagy felületesek, akkor ezek le lesznek vágva rólunk. Ha még mindig a hiányban és a szűkösségben hiszünk, akkor még többet fogunk megtapasztalni ebből. Ha még mindig ragaszkodunk a hithez, hogy a nehézség az élet egy természetes része, akkor az élet nehéz lesz. Ha még mindig elrejtőzünk Igaz Önmagunk elől az ellenállás falait felépítve, akkor minden rejtekhelyünk le lesz hántva. Ha még mindig belekapaszkodunk a régi biztonsági hálóinkba, akkor ezek eltűnnek a lábunk alól. Ha még mindig a félelemre alapozzuk a tetteinket, akkor a félelmeink olyan nagyon fel lesznek nagyítva, hogy mi vagy összeomlunk, vagy áttörünk. Ez a Vészhelyzet Ösvénye.

 

A KIEMELKEDÉS ÖSVÉNYE

Amennyiben a fenti út nem hangzik túlságosan vonzónak, akkor mindannyiunknak megvan a választása egy teljesen új úton, a Kiemelkedés Ösvényén való sétára. Itt minden erőfeszítésünket az Igaz Mag Lényként való kiemelkedésbe tesszük. Folyamatosan eltávolítunk minden egyes régi mintát, minden egyes hibát, amely felmerül, minden régi maradványt a Személyes Mátrixunkból.

 

Folyamatosan egyengetjük a lényeinket úgy, hogy csak az igazságunkat mondjuk, úgy, hogy csak az igazi érzéseinket fejezzük ki. Elengedünk bármiféle tevékenységet, barátságot és kapcsolatot, amelyek már nem valóságosak és nem igazak. Abbahagyjuk azokat a munkákat, amelyek kimerítik az életerőnket, és új munkákat teremtünk, ahol teljesen ki tudjuk fejezni a kreativitásunkat, és ahol az igazi célunkat tudjuk szolgálni. Megtaláljuk elrejtett bankszámláinkat, és tudjuk, hogy mindig gondoskodnak rólunk. Kiterjesztjük a helyünket, és mint az igazi Királyok Királya, vagy mint az igazi Királynők Királynője állunk, akik mi valójában vagyunk. A Szeretet Harcosaivá válunk, és terjesztjük a SZERETETET mindenhol, ahol sétálunk!

 

2009 az Igazak Kiemelkedésének Éve. Itt az idő számunkra, hogy belépjünk, hogy előre lépjünk, hogy Egyként egyesüljünk együtt, felébresztve Egy Lényünk alvó óriásának hatalmas potenciálját és végül azt tegyük, amiért idejöttünk, hogy megtegyük. Minél inkább ezt tesszük, annál könnyebben ki fog alakulni minden. Csodák fognak manifesztálódni, a Zöld Lámpák nemcsak felkapcsolódva fognak maradni, hanem mindinkább fényesebbé fognak válni, megvilágítva a tiszta ösvényünket az Újba és az Igazba.

 

 

2009 monumentális éve alatt, amikor a dualitás nagy része a szemünk előtt morzsolódik szét, új stabilizációs fogaskerekeket kell teremtenünk, hogy lehorgonyozzuk az Új és az Igaz alapjait. És ezért kell mindegyikünknek Szent Pagodává válnia. Nyitottan és bátran kell vállalnunk az igazat az új tájunkon mindenki számára láthatóan. Folyamatosan küldve előre a megnyugtatás hullámait, hogy MINDEN RENDBEN VAN. Árasztva a Legigazibb Szeretetet a teljes környezetünknek.

 

MUA

 

MUA (kiejtése Moo-ah) egy ősi tahiti szó, amelynek a jelentése A Legelején és Akármi Más Előtt. Ebbe a szóba vannak kódolva az ősi Lemúria vagy Lamu emlékei.

 

Van még egy mélyebb értelme a MUÁ-nak, amely nagyon helyénvaló ezekben, a mostani időkben. A MUA jelzi egy fő új ciklus kezdetét. Az új MUÁNK első szakasza 2009-ben fog bekövetkezni az Egy Igaz Szerelem Új Mátrixának a megszületésével.

 

Az előző MUÁK magukban foglalták a Nap és a Hold Születését, az Idő Kezdetét és minden egyes új világ megteremtését, úgymint az a világ, amely a Nagy Vízözön után született, vagy azok a világok, amelyekről a Hopi Indián teremtés történetek beszélnek. A MUA, amely 2009-ben kezdődik 2011-2012 végén fog befejeződni, amikor a Maya és az Inka Naptárak átfordulnak a kezdeti pozíciójukba.

 

 

2009. – MUA – SOLARATÓL

A MUA (ejtsd Múá) egy ősi tahiti szó, jelentése: “a kezdetek kezdetén” vagy

“mindenek előtt”.  Ebbe a szóba van belekódolva az ősi Lemuria vagy Lamu

emlékezete.

 A MUA szónak van egy mélyebb értelme is, ami nagyon is ráillik a mostani  időkre.  A MUA jelöli a fő világciklusok új kezdetét.  Ez fog megtörténni
2009-ben A TISZTA SZIV SZERETET ÚJ ÖSMINTÁZATÁNAK (MATRIX) megszületésével.

 

Az előző MUA-k jelölték a Nap és a Hold Születését, az idők kezdetét,  valamint mindegyik új világ teremtését, mint pl. a világét, amely az özönvíz

után született.  Szintén egy jelentős MUA fog bekövetkezni 2011-2012 végén,  amikor a Maya és az Inka naptár átbillen a kezdeti pozícióba.

 

Habár az egész bolygó a MUA hatása alatt áll, vannak azonban speciális  fizikai helyek, ahol a MUA magja van.  Egyike ezen helyeknek a Titicaca tó

Peruban és Bolíviában.  Ezen a helyen, a szent tónál kezdődött az ismert  MUA-k közül a vízözön előtti világ megteremtése közben a négy fivér és a

négy nővér kiemelkedése.  Ők alapították Tiwanaku hatalmas, ősi  civilizációját.  A vízözön után, Viracocha a Teremtő Isten a tóban

született a következő MUA alatt.  Általa született a Nap és a Hold és tőlük  származtak az Inka Birodalom megalapítói Manco Capac és Mama Ocllo.  És itt

fog az Egy Igaz Szeretet Új Ősmintázata (Mátrix) létrejönni és itt fog a  Fehér Sárkány megszületni.

 

 

2009 ÁTTEKINTÉSE

 

2009 folyamán, minden, ami hamis, ami önző kapzsiságon vagy az elkülönülés illúzióján alapszik, vagy ahol hiányzik az integritás ultrán fel lesz nagyítva, amíg az megbukik. Minden, ami igaz és integrált az sikerülni fog. Ez mindent a VONALBA helyez a számunkra. Azt az utat követjük, amely a Legvadabb Álmaink felé visz minket, vagy folytatjuk az utazást azon az úton, amelyik gyorsan egy rémálomba fordul?

 

Az év folyamán, sokunk fog átköltözni az Új Életünk helyeire, ha valóságosak és igazak vagyunk, és ha a személyes mátrixunk tiszta. Mégha nem is költözünk fizikálisan egy új helyre, a közvetlen környezetünk észrevehetően különböző lesz. Amikor ez megtörténik, az emberek és a támaszok drámai emelkedése fog bekövetkezni az életünkben; új karrierek fognak feltárulni; találkozunk az Egy Igaz Szerelmünkkel. Még a napi rutinjaink, és a mindennapos szokásaink is meg fognak változni.

 

A munkákkal és a karrierekkel kapcsolatosan: 2009-ben sokkal nagyobb sikerünk lesz a saját munkánk megteremtésében és hasonló beállítottságú emberekkel fogunk dolgozni, nem pedig a régi, dualitáson alapuló állásokban fogunk dolgozni. Ez azért van, mert az egész dualitáson alapuló gazdaság a Null-Zónázás folyamatában van.

 

Ez az év az Igazak Kiemelkedésének az éve. Az emberek mindenhol a világon nyitottan belépnek a teljes mesteriségükbe, így be tudják teljesíteni az igazi céljukat. Az őrség dramatikus megváltozása és a felelősség jogarainak átadása fog bekövetkezni.

 

És mindvégig, minden, ami a dualitás illúziójára van felépítve, folyamatosan szétesik…

 

2009 két nagyon eltérő résszel rendelkezik, mindegyik egy egyedi fókusszal.

(SOLARA:2009)


2009. – MIHÁLY ARKANGYAL/CELIA FENN

Régi valóságunk változásai: Gazdaság, Pénzhez fűződő viszony, Bőség, Egészség, Oktatás, Vallás és Hiedelemrendszerek

Szeretett fénymunkások, fény mesterei, ismét egy új évet kezdtek itt, szeretett Föld bolygótokon. Mostanában, ahogy haladtok az Új Föld tudatossága felé, sok kihívás tűnik fel előttetek, mellyel szembe kell néznetek. Szeretteim, ti felébredtetek, és itt az idő, hogy e kihívásokat áldásként lássátok, az életetekben megnyilvánuló igazság és fény magvaiként, s ti most hatalommal rendelkeztek arra, hogy a fény mestereiként éljetek, és hogy a Krisztus tudatosság isteni áldásával vegyetek részt saját életetek társteremtésében. Valóban a fény mestereiként kezdtetek el élni, ezen a gyorsan átalakuló, ötödik dimenziós Új Földön.

 

Fény szeretett mesterei, miközben régi gazdasági és pénzügyi rendszereitek szétmorzsolódnak, és nem látszanak többé másnak, mint a mohóság illúzióra és manipulációra alapított rendszereinek, láthatjátok, hogy régi valóságotok több más „biztonsági” rendszere sem más, mint kontroll és illúzió. Arra kérünk, hogy ebben az időszakban ne essetek pánikba, inkább ujjongjatok, hiszen évszázados uralom és ellenőrzés alól szabadultok fel, és abba a szabadságba mozdultok el, amelyet a bennetek élő isteni fény által fogtok megteremteni.

Szeretteim, fokról fokra fogjátok meglátni, hogy nem vagytok a „pénznek” nevezett rendszer rabszolgái, hanem mindig támogatást élveztek, és szükségleteitek kielégítést nyernek, amint magatokra öltitek mester mivoltotokat, és megbíztok a Forrás isteni fényében, hogy megteremti, amire életetek támogatásához szükségetek van. Hatalmas illúzió volt, hogy a pénz az, ami a biztonságot megteremti, és szeretteim, ti keményen megdolgoztatok azért, hogy ebből az illúzióból kiszabadítsátok magatokat, és hogy észrevegyétek, az isteni szeretet és bőség áramlása az, amely kielégíti a szükségleteiteket, a pénz pedig csupán a csere szimbóluma ebben a folyamatban. Ám a cserének ez a szimbóluma manipulálva volt, így oly hatalmassá vált, hogy képes volt benneteket egy olyan hiedelembe bebörtönözni, mely szerint e csereügylet rabszolgái vagytok, és hogy el kell adnotok saját életeteket ahhoz, hogy elég erőforrásotok legyen a puszta túléléshez.

 

Most, a fény felemelkedő mestereiként visszaveszitek arra való hatalmatokat, hogy bármit, bármely módon megteremtsetek, szívetek vágyai és szenvedélyei által, ami képes a fényt anyaggá átminősíteni. Ténylegesen folytatni fogjátok majd a társteremtést egy „világgazdaság” keretei között, ám az Új Földön a gazdaságot áthatják majd a szenvedély, lelkesedés, idealizmus rezgései, és a játékos mesterek a mindenkivel megosztandó és ünnepelendő álmaikat és vágyaikat fogják megteremteni. A régi rendszer „rabszolgasága” el fog tűnni, amint az egyes emberek rátalálnak szenvedélyükre, illetve, hogy e szenvedéllyel hogyan katalizálják annak a bőségnek a megteremtését, mely születési joguk itt ezen a gyönyörű bolygón.

Igen, a fénynek és igazságnak nem ez az egyetlen lángja, amely fellobban az Új Föld tudatosságában. Ebben az új időszakban újabb „rendszerek” akadozását fogjátok megélni, amint az ezeket alátámasztó illúziók napvilágra kerülnek. Egészségügyi rendszereitek hatalmas nyomás alá helyeztetnek, amint nyilvánvalóvá válik ezen a területen is a pénzügyi mohóság és manipuláció. Szeretteim, emberangyali testetek az isteni tudatosság csodálatos öngyógyító eszköze. Arra tervezték, hogy benneteket szolgáljon, hogy lehetővé tegye, hogy örömben és kényelemben éljetek a Földön. Megvan rá a képessége, hogy csodálatos módon meggyógyuljon, amennyiben természetes funkcióit támogatják. Ám ha ti elnyomjátok ezeket a természetes öngyógyító erőket, és elvágjátok a gyógyító életerő útját mindenféle mérgező hiedelmekkel és mérgező anyagokkal, akkor nem engeditek meg testeteknek, hogy az a csodálatos műszer legyen, aminek tervezték. A most következő évben sokkal teljesebb kapcsolatotok alakul ki saját belső gyógyító erőtökkel. A Krisztus tudatosság aranyfényének megvan a hatalma arra, hogy – amikor aktiválódik bennetek – spontán gyógyulást idézzen elő, és hogy fenntartsa a tökéletes egészség állapotát. A fény mestereiként megtanuljátok majd, hogyan vállaljatok felelősséget saját egészségetekért és jólétetekért, és finoman rávezettek másokat is, hogy kilépjenek a betegség rabszolgaságából, illetve azokat is, akik hasznot húztak azoknak a lelkeknek a fizikai szenvedéséből, akik magukat ebbe mintegy a bűntudat és szégyenérzet örökségeként zárták be. Szeretteim, fénymunkásokként fogadjátok el, hogy tökéletesek vagytok, és hogy a fizikai lényetekben a fény által tökéletességet vagytok képesek létrehozni, vagyis a fényen és egyensúlyon keresztül a fizikai, biológiai testetekben is egészséget és jó közérzetet teremthettek.

És így tovább, szeretteim, a régi rendszereitek összeomlásának részeként megtapasztalhatjátok, hogy az oktatási rendszeretek szintén eltorzult a pénz szolgálata során, olyan embereket „gyárt”, akik megfelelően beilleszthetők a pénzügyi rabszolgatartás „megélhetésnek” nevezett rendszerébe. Most, az Új Földön, amikor magatokhoz ragadjátok a kreatív és szenvedélyes élethez való jogotokat, oktatási rendszereitekre is egyre nagyobb nyomás nehezedik majd, hogy biztosítsák, hogy a gyermekek és a fiatalok kifejezhessék lelkük szenvedélyét, és a közösség támogatásával felfedezhessék ajándékaikat és tehetségüket. A fiatalokat többé nem „szabják át” a rendszernek megfelelően, többé nem kényszerítik az ahhoz való idomulásra, hanem az oktatás azt a célt fogja szolgálni, hogy minden egyes gyönyörű lélek isteni ajándékait támogassa.

 

Lassan negyven éve lesz, hogy az indigók első hulláma megérkezett a Földre, kifejezetten azért, hogy megmutassa nektek: azok a fiatalok, akik össze vannak kötve a Krisztus tudatossággal, többé nem fogadják el, hogy a lelküket a rabságon és ellenőrzésen alapuló oktatási rendszer megnyomorítsa. Itt az idő, hogy az Új Földön a fény mestereiként megkapjátok a lélek kifejezése szabadságának ajándékát. És ahogy ezek a változások nyilvánvalóvá lesznek, bebizonyosodik, amit mindig is sejtettetek, hogy gyermekeitek végtelenül bölcsebbek, tehetségesebbek annál, mint amit tudomásul vettetek, a kreativitás és a bölcsesség hatalmas ajándékaival rendelkeznek, amelyet megoszthatnak, ha megkapják az engedélyt, hogy önnön fényük mestereivé fejlesszék magukat.

 

És most, szeretteim, még egy rendszerről szót ejtünk, amely egyre növekvő nyomás alá kerül, ez pedig a vallásnak nevezett hiedelmek rendszere. Amint egyre inkább a fény mestereivé váltok, úgy fogjátok felfedezni, hogyan torzult el a Szent Igazság. Rájöttök, hogy századokon át miként börtönöztek be benneteket a hiedelemrendszerek, mindaz, amit a bűnbeesésről és az ördögről tanítottak nektek. Rávezettek benneteket, hogy azt higgyétek, kiestetek Isten szeretetéből és kegyelméből, és hogy a megváltás érdekében dolgoznotok és szenvednetek kell. Azt tanították nektek, hogy a szenvedés és a halál „büntetések”. Azt kellett hinnetek, hogy a karma rendszerének még a halálon túl is tartó csapdájába estetek, mely alapján vissza kell jönnötök a Földre „megtanulni a leckéiteket” az ismétlődő szenvedés egy vég nélküli drámájában, amiből csak akkor törhettek ki, ha egy napon végre eléggé „megvilágosodottak” lesztek. Arra tanítottak, hogy hibásak vagytok, hogy meg kell titeket „menteni”, mert ha nem, a halálon túl is tartó végtelen szenvedésre vagytok ítéltetve. Szeretteim, ezek a bebörtönző hiedelmek tartottak benneteket évezredeken keresztül a traumákban és az erőszakban. Önmagatokon belül háborúkat vívtatok a dualitás erőivel, és a harag és bűnösség ezen ellentétes erőinek a külső megjelenéseként egymással is háborúztatok, hogy megvédjétek hitrendszereiteket mások eltérő hitrendszerei ellenében. Tudjátok meg, szeretteim, hogy ezek a hiedelemrendszerek nem mások, mint a testben élő lelkek irányítására szolgáló eszközök, melynek révén a rendszer által elvárt eredmény valósul meg. Ezek a hiedelemrendszerek a tapasztalatnak egy olyan szintjére zártak be benneteket, amely nem tette lehetővé, hogy új szintek felé emelkedjetek. Olyanok voltak, mint egy lélek szintjén megjelenő „függőség”, mely által a Földre visszatérő lelkek a vallás nevében újra és újra az erőszak és szenvedés ugyanazon drámáit és ciklusait játszották el.

Fény szeretett mesterei, minden, e Földön járt avatár, felemelkedett mester a feltétel nélküli szeretet és a belső isteniségetek és fényetek általi önmeghatalmasítás üzenetét tanította. Valamennyi mester és avatár azért

jött, hogy megmutassa nektek, hogy ti a fény mesterei, az isteni tudatosság avatárjai vagytok. Ám ezeket a tanításokat alacsonyabb rezgésszinten adták át, és ezek vallásokká és a hiedelemrendszerekké dermedtek. Szeretteim, arra kérünk, fogadjátok el, hogy másoknak joguk van itt a szabad akarat bolygóján a hitet érintő választásaikhoz, ám emellett, amint felemelkedtek a magasabb tudatosság aranyfényébe, ti szabadítsátok ki magatokat azokból a hiedelemrendszerekből, melyek visszafogják a bennetek élő isteni fényre, a bolygó minden lényében élő Krisztusi fényre való tudatosságotokat.

Tudjatok róla, hogy Istennel, a bennetek élő isteni fénnyel való kapcsolatotok a ti különleges és csodálatos ajándékotok. Ezt nem taníthatja meg nektek sem vallás, sem egy másik mester. Egy mester példaként állhat előttetek, megoszthatja bölcsességét, ám nem mondhatja meg, hogyan tapasztaljátok meg saját egyedülálló isteniségeteket, hiszen nem hallhatja, nem tapasztalhatja úgy az Istennel való egységeteket, ahogyan ti teszitek. Valóban, szeretteim, most, ahogy a fény mestereivé váltok, az a feladatotok, hogy másokban is a mesteriséget hatalmasítsátok meg, ám nem saját hiedelemrendszeretek segítségével, hanem azáltal, ahogy a feltétel nélküli szeretetben, bizalomban és örömben éltek, illetve azáltal a képességetek által, hogy mindazt megteremtsétek, amire az Isteni Rendben szükségetek van.

Hiszen itt az Új Földön minden felébredett lény be fog lépni saját megszentelt egyesülésébe a belső isteni Forrással, és a rendszerré kiépített hitek ideje lejár. Találkoztok majd egymással, hogy ceremóniákat, rituálékat tartsatok a fény és a kegyelem tiszteletére, ám ezeket csak szívetek és szellemetek belső késztetései motiválják majd, és saját belső Krisztusi lángotok, isteni igazságotok isteni vezettetését fogjátok követni. Ahogy átléptek az egység – a minden szeretet és fény forrásaként létező Egyetlen Lélek és Egyetlen Szív – szent ajándékába, megosztjátok ezt azokkal, akik szívfénye a tiétekkel rezonál.

Szeretteim! Ez egy áldott idő!

 

Éljétek életeteket „természetesen” és félelem nélkül

 

Szeretteim, amint ráébredtek a bennetek élő Krisztusi lángra, meg fogjátok tapasztalni saját isteniségeteket és tökéletességeteket. Úgy fogtok magatokra ismerni, mint tiszta szeretetre és örömre, mint emberangyali lényre – vagyis a fény szolgálatára rendelt fény és anyag egységére.

Szeretteim, sok-sok életbe került számotokra, míg elértetek erre a pontra, hogy fizikai testetek képes elhordozni az egység fényét, bolygószintű tudatosságként. Igen, valóban, voltak olyan idők Lemúriában és Atlantiszon, amikor a Földdel harmóniában és magasabb szintű tudatosságban éltetek, azonban nem rendelkeztetek azzal a bolygószintű egységtudattal, amivel ma bírtok. Szeretteim, az isteni tudatosság értékes fényét kibontakoztatva Egyként, lelketek és szívetek szeretetével ölelitek magatokhoz a bolygót. Megteremtettétek azt a planetáris hálót is, amely támogatja a béke és bőség aranylángjának áramlását.

Ez a hatalmas energia támogatni fog benneteket abban, hogy a bennetek magára ébredő fénymesteri lényegetek újjáformálja az életeteket. Arra kérünk, tanuljatok meg „természetesen” élni, félelem nélkül. Bízzatok abban, hogy minden egyes szükségletek kielégül, és minden vágyatok megjelenik fizikai formában, hogy támogassa a Földön való életeteket. A természetes élet azt jelenti, bíztok abban, hogy emberangyali lényegeteket arra alkották, hogy boldoguljon a Föld bolygón, hogy a kreativitáson és a vidámságon keresztül megtapasztalja az örömet. Azt jelenti, hogy bíztok vágyaitokban, választásaitokban, hogy azok előre vezetnek benneteket, tudván, nincsenek „jó” vagy „rossz” választások, csak lehetőségek vannak, melyek új választásokhoz és új tapasztalatokhoz vezetnek benneteket a fényben.

Szeretteim, a fény mestere természetes és egyszerű életet él, tudja, hogy az isteni bőség áramlása mindazt biztosítja, amire szüksége van. Egyszerűen csak kérnetek kell, és adatik néktek, egyszerűen csak ki kell mondanotok a szavakat, és megjelenik, amit kértek. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy életetek teljesen „szimplává” válik. Valóban, a 21. században, a fejlődésnek ezen a fokán, az élet igencsak összetett lehet. Azonban a választások mindig egyszerűek. Egész egyszerűen az vezet benneteket, hogy belül mit éreztek jónak a magatok számára, hiszen belső fényetek átvezet benneteket bármilyen, utazásotokon felmerülő bonyolult élethelyzeten.

 

Várjátok a csodát

 

Szeretteim, ahogy magatokra öltitek fény és teremtő mesteri mivoltotokat a Földön, elmondhatjuk, hogy a csodák megteremtésének kulcsa az, hogy várjátok el a csodát! Mindig!

Tudjatok róla, hogy mindig létezik egy csoda, mely megteremthető, és hogy az isteni intelligencia imád csodákat teremteni, játékos örömmel és meglepetéssel. Engedjétek meg magatoknak, hogy meglepődjetek és elbűvöljenek benneteket az élet ajándékai, érezzetek hálát mindenért, ami hozzátok áramlik. Ne korlátozzátok le kéréseitekkel a csodák hatalmát, hanem engedjétek, hogy a csodák olyan hatalmasak és korlátlanok legyenek, amilyeneknek lenniük kell. Ez a képességetek arra, hogy megnyíljatok a végtelen szeretetnek és áldásoknak, ami lehetővé teszi életetekben a csodák varázslatának megnyilvánulását.

Szeretteim, amint a fény mestereivé váltok, hatalmatokban áll csodákat teremteni. Körülvesznek titeket a tudatosság geometrikus hálózatai, és ezek bennetek is ugyanúgy léteznek. Amikor „megparancsoltok” egy csodát, az isteni tudatosságot veszitek igénybe, azt kérve, hogy az a vágyaitokkal, szükségleteitekkel összhangban öltsön testet az anyagi bolygón. És, Ez Így Van! Ahogy mondottuk, minél közelebb van vágyatok vagy „parancsotok” az isteni szeretet és intelligencia áramlatához, annál gyorsabban nyilvánulnak meg a csodák.

Végül is, szeretteim, úgy fogjátok látni a csodákat és megvalósulásukat, mint az élet egy természetes megnyilvánulását. Mivel valóban, az energia anyagi formába öntésének képessége a csodák teremtése, és valóban, ti mindannyian, akik az Új Földön jártok, rendelkeztek ezzel a képességgel. Csak az kell hozzá, hogy engedjétek el a régi ellátórendszerekben való bizakodást, és kezdjetek el a saját belső erőtökre és bölcsességetekre támaszkodni, hogy vágyaitoknak, parancsaitoknak megfelelően az energiát anyagi formában nyilvánítsátok meg.

 

Teremtsetek együtt 2009-ben!

 

Szeretteim, a mesteriség ajándékát mindannyian külön-külön megkapjátok, ahogy elmozdultok a magasabb tudatosságba. Valóban, ezen elmozdulással tudatossá váltok arra, hogy nem csupán egyedülálló individuum vagytok, hanem a hatalmasabb egység, egyesültség részeiként léteztek, az Egy Forrás energiája kifejeződéseként.

Most van itt az ideje, hogy felismerjétek a csoportban való munka fontosságát, mivel a csoportenergia bölcsessége és ereje képes felgyorsítani bolygótokon a béke és bőség megteremtését.

A társteremtő csoportenergia megtapasztalható és kifejezhető spirituális szertartások, rituálék és tevékenységek által, melyek a békés változás elősegítésének és a bőség megteremtésének szándékával jönnek létre. Amikor a bennetek lévő Krisztusi fény összekapcsolódik és a szeretet és béke tiszta szándékával összpontosul, ez egy belső erőt generál és bocsát ki.

Tudjátok meg azt is, szeretteim, hogy ez a társteremtő csoportenergia felhasználható saját közösségeitekben is. Amint elkezditek az Új Föld megteremtését, adjátok kölcsön fénymesteri mágikus erőtöket és kreativitásotokat olyan szociális projektekhez, amelyek képesek változást előidézni, segíthettek a csodák erejének hámba fogásával, hogy a szándékotok és hitetek révén e projekteket a megvalósuláshoz juttassátok!

Valóban, szeretteim, itt az ideje, hogy elkezdjetek bízni a békés változás elhozatalára való képességetekben, ott ahol vagytok, tudván, hogy az isteni intelligencia szent hálóihoz közelítő és kapcsolódó fényetek annyira erős, hogy ezen az Új Földön csodákat nyilvánít meg.

 

2009. – AZ IDŐJÁRÁS ÉVE TÓBIÁS

Mi áll előttünk 2009-ben? Talán nem izgalmas vagy drámai, de mindenképpen figyelemreméltó. Mi ezt az időjárás évének fogjuk nevezni – ami alatt egyaránt értjük a Föld fizikai időjárását, valamint azt is, hogy „vajon igen, vagy nem(ez egy szójáték, mert az angol weather –időjárás, és a whether – vajon - szavak hangzása megegyezik- a ford. megjegyzése) Ennek az oka igen egyszerű. Hiszen ahogy a tudatosság változik, és az Új Energia bejövőben van, a Régi Energia pedig kifelé távozik. Magába a Földbe beragadt régi energiák változóban és távozóban vannak. A több száz, illetve több ezer és több tízezer évvel ezelőtt eltemetett testek most távozóban vannak.

Gaia, maga a bolygó, a planéta energiája és eszenciája távozóban van, és ezért a nagyszerű bolygóért való felelősséget átnyújtja az embereknek, akik ezt lakják. Nem egyetlen nap alatt fog elmenni, ez még sok-sok éven keresztül fog zajlani, de az átmenete már folyik. Jelenleg egy tisztulás van folyamatban a Föld legmélyebb szintjén, és ez hatalmas időjárási változásokban fog megnyilvánulni a Földön.

A Föld időjárása


2009 a viharok éve lesz – olyan viharoké, amik felkerülnek az újságok címlapjaira és drámát fognak okozni – legyenek ezek akár földrengések, akár olyan heves és vad viharok, amilyenek mindezidáig nem kerültek feljegyzésre, olyan szélviharok, esők, villámlások – fura és szokatlan villámlással járó viharok szerte az egész világon, amik olyan mintákat mutatnak, amire korábban még soha nem akadt példa egy villámlással járó vihar képében – ezek fognak bekövetkezni szerte az egész Földön.

Lesznek, akik majd azt mondják, hogy ez a globális felmelegedés következménye. Mindenért a globális felmelegedést fogják okolni. Pánikba esnek majd és drámázni fognak. Egészen a szélsőségekig el fognak menni, csak azért mert ez egy mókás játék számukra.

Mások mindezért Istent fogják vádolni. Isten megharagudott az emberekre – mondják majd. „Ez a vég kezdete, a Föld vége, és Isten ezen a módon fejezi ki az emberek iránti nem tetszését, azért aztán természeti és időjárási erőket küld az emberekre, hogy azok felébredjenek.” És időnként több ezer, több tízezer, vagy akár több százezer ember is eltávozik egyetlen vihar, egyetlen lecsapás során.

Lesznek aztán olyanok, akik magát a Földet fogják mindezért vádolni, mondván, hogy – ők a tudományos elmével megáldottak – léteznek olyan erők a Földön és a naprendszerben, amikről korábban nem tudtak, és ezek okozzák mindezeket a szeszélyes, kiszámíthatatlan mintákat, és az is elképzelhető, hogy a Föld darabokra fog hullani.

Ebből semmi sem igaz. Ez mind dráma. Ezek drámák. Ezek vagy intellektuális vagy pedig érzelmi drámák.

Itt arról van szó, hogy a Föld tudatossága olyan mértékben változik, hogy ez hatással lesz az időjárásra. Az időjárás az emberi tudatra reagál. Ez nem azt jelenti, hogy annak mindig naposnak és kellemesnek kell lennie. (nevetés) Az időjárás tisztulást ad. Az időjárás meglátásokat hoz, valamint tudatosítást is.

A Földi időjárás egy nagyon érdekes módon a tudatosság, az energiák megosztását is elősegíti az egész világon. Talán ez volt eddig az egyetlen legfontosabb módszer arra vonatkozóan, hogy a tudatosság átkerüljön világ egyik felén lévő kultúrából a világ másik felére. A különféle tudat csomagok ezen a módon kerültek az éteri szintekről behozatalra a világ új helyeire. Ezáltal volt lehetséges, hogy ha 10. 000 évvel ezelőtt felfedeztek mondjuk valamit Kínában, akkor egy nagyon hasonló időkeretben ugyanaz a dolog felfedezésre került a világ másik felén is. Ez részben az éteren keresztül történik meg, részben pedig fizikailag. Tehát az időjárás mindig is a tudatosság szállítójaként szolgált, és ez most is így van. Ma is így van. Ez kézzelfoghatóbb.

Persze most más rendszerek és technológiák is közrejátszanak ebben, mint amilyen az Internet is. Ugyanakkor az időjárás ma is rendkívül fontos szerepet játszik a fontos üzenetek kihordásában az egész világon – és nem csak az emberek számára, hanem az állatok, a föld, és a növényi élet számára is. Ők nem annyira az internetre támaszkodnak. (kuncogva) Hanem még mindig az időjárásra.

Az időjárásnak is van szívritmusa. Egy pulzálással bír. Ha erre egy nagyon statisztikai álláspontból akartok ránézni, akkor ez nem lesz szembetűnő. De ha beleérzel magukba a felhőkbe, ha beleérzel magába a Földbe, és annak önmagával, a vízzel és a levegővel való kapcsolatába, akkor képes leszel megérezni ezt a lüktetést, és képes leszel azt is megérteni, hogy az időjárás, ez a 2009-ben lévő változékony időjárás el fogja végezni a maga tisztulását. És egy új üzenetet fog közvetíteni a növényeknek, az állatoknak, magának a Földnek és a vizeknek. És ennek ti a részét fogjátok képezni. Azt fogjátok érezni, hogy nagyon, de nagyon szorosan kapcsolódtok az időjáráshoz.

Ne engedjétek, hogy ez félelmet ébresszen bennetek! Nehogy azt gondoljátok, hogy a ti belső haragotok és nyugtalanságotok, zűrzavarotok fejeződik ki egy vihar által. Engedd meg magadnak, hogy beleérezz az időjárásba, úgy, ahogy azt korábban még soha nem tetted, hiszen ez az új tudatosság hordozója a Föld mély rétegei és szintjei számára ebben az évben.

Az időjárással lesznek tele az újságok szalagcímei, különösen az első negyedévet követően. Ez zavarba hozza majd a tudósokat és azokat, akik az időjárási mintákat tanulmányozzák, és azon fognak majd tűnődni, hogy a mágneses pólusokban végbemenő váltások, valamint a Föld mágneses vonzása miért váltakozik ilyen nagyon kiszámíthatatlan alapon. A mágneses pólusok váltása is bekövetkezik, továbbá a Föld gravitációs ereje – illetve annak hiánya - is meg fog változni ebben az évben, és ez szélsőséges, kiszámíthatatlan lesz. Nem egy szép, sima szimmetrikus mintát fog követni. Ez a Föld minden egyes szegletében változni fog, és a Föld minden egyes biológiai aspektusa is érezni fogja ezt, de a legtöbben nem fogják érteni, hogy mi történik.

Sokan érzelmileg drámázni fognak, és nem fogják tudni, hogy vajon mi fog történni. Azt fogják mondani, hogy ez egy emlékeztető magától a Földtől arra vonatkozóan, hogy a Föld hatalmasabb az embernél, és mivel az emberek tönkretették a Földet, most már eljött az ideje, hogy megbecsüljék és tiszteljék azt. Bizonyos értelemben igen – mindig becsüljétek meg és tiszteljétek a Földet. De ne féljetek tőle! A részetek. Az időjárás fontos váltásokat hoz el az eonok óta beragadt, de már távozni óhajtó energiák elengedéséhez.

A legtöbben közületek már visszanyertétek a föld mélyére eltemetett energiáitokat, a halott múltjaitokat. Most pedig entitások egyéb aspektusai gyűjtik újra össze magukat.

Lesznek fajok, akik végérvényesen elhagyják a Földet. Távoznak, hogy az új fajok kifejlődhessenek és bejöhessenek annak érdekében, hogy az emberi faj fejlődhessen és változhasson. Mindez drága Shaumbra egy hatalmas, óriási áldás.

Lesznek olyan időszakok, amikor majd szidni fogtok engem, amikor ott fogtok meglapulni az ágyatok alatt, amikor a pincétekben fogtok elbújni, vagy kint ragadtok a préri közepén egy vihar kellős közepén, amikor a repülőjárataitokat napokon és napokon és napokon át a végtelenségig törlik majd. Sajnálom. (nevetés) Engem fogtok átkozni, amikor a hó már a fejeteket is ellepi, és nem tudtok alóla kiszabadulni, vagy amikor az állandó, szűnni nem akaró dörgés és villámlás csak nem akar véget érni.

De emlékezzetek, emlékezzetek, hogy miről beszéltünk ma itt. Az időjárás tudatosság, és ez most változóban van. Az időjárás az emberiséget szolgálja. Az időjárás tökéletes módon lehetővé teszi, hogy ez az egyszerű dolog bekövetkezzen, ahol is az energia a megoldást, az átalakulást, a megújulást keresi. És ez az, ami történni fog ebben az évben.


Az élelem ellátásra vonatkozó hatások

A nem drámai rész, az a rész, ami nem kelti fel azonnal az újságok figyelmét az lesz, hogy a globális időjárásban bekövetkező változás élelem hiányt fog okozni legalább az elkövetkezendő néhány évben. Az eddig megbízható élelem termelésére alkalmas termőföldek többé nem lesznek alkalmasak a termelésre. A Föld felszíne alatt mélyen elterülő víztárolók ki fognak száradni vagy mérgezővé válnak a növények számára. Azok a helyek, ahol eddig a mérsékelt időjárás volt a jellemző, elkezdenek egy keményebb, ridegebb klímát megtapasztalni – túl hideget, túl meleget – és a növények pedig, ha egyszer áttörnek a talajon és kibújnak a felszínre, nem lesznek olyan erősek, már ha egyáltalán kinőnek. Ez élelem hiányt fog okozni a Földön.

Ez nem jelenik meg rögtön az újságok címlapjain, ellentétben a tőzsdei összeomlással vagy egy jó kis háborúval. Ez egy enyhe és csendes hírként jelenik majd meg. De azt akarom, hogy ezt tudatosítsátok. Azt akarom, hogy mindannyian tudatosítsátok az időjárást. Lépjetek túl a címlapokon megjelenő szalagcímeken, és ássatok mélyre benne. Azt is nagyon szívesen venném, hogy egy csoport Shaumbra a világ különböző országaiból összejönne, és időjárás jelentést adnának, ezzel is segítve a többi Shaumbrának megérteni, hogy mi is folyik. Nem a dráma, hanem a megértés helyéről.

Tehát ahogy az élelem hiány fellép, nyilvánvalóan ez egy egészen más típusú energiát állít fel. Jelenleg az országaitok az üzlettel, a pénzügyi dolgokkal és a politikai ügyekkel, valamint a háborúkkal vannak elfoglalva. Mind az üzlettel vannak elfoglalva. Mind azzal vannak elfoglalva, hogy mentsék a gazdaságot. És pont akkor, amikor a legkeményebben próbálkoznak azzal, hogy a dolgokat összehozzák, akkor kopogtat majd a rossz hír az ajtajukon. –„Kifogyunk az élelemből.”

Káosz vagy áldás? Katasztrófa vagy mindössze egy változás? Melyikben akarsz hinni? Melyikben akarsz élni?

Shaumbra, ez mind nagyon is természetesen következik be. Még akkor is, amikor csoportok – egész ember csoportok – távoznak el a Földről egyszerre, egy időben, e mögött is valamilyen szinten egy választás áll. Ezeknek a csoportoknak a némelyike olyan erősen kötődik a saját kultúrájához, vagy az ősi és kulturális karmájához, hogy többé már nem képesek ezen a módon a Földön maradni. Tehát egy bizonyos szinten hozzájárulásukat adták egy tömeges kivonuláshoz.

Néhány állat és növény faj tisztában van vele, hogy többé már nincs szükség arra, hogy a régi úton szolgálják az embereket és a Földet, ezért eltávoznak. Minden egyes exodus alkalmával az egy lehetőség és egy nyitás az új generáció, a következő ciklus és fejlődés bejövetelére – és pontosan ez történik most a Földön.

Nem az idegenek azok, akik manipulálják a Földet. Nem a kormányok töltik fel a felhőket. A kormány tesz ostoba dolgokat (nevetés), de az ostobaság nem képes túl messzire jutni, mert úgyis megbukik. Ezeket a dolgokat, amik az időjárással történnek, nem a hegyek gyomrában élő emberek manipulálják, mivel a hegyek gyomrában élő emberek már régen eltávoztak. Már nem kellett, hogy tovább itt legyenek energia őrzőként a Föld számára.

Figyeljétek az időjárást! Figyeljétek az élelem termelésben lezajló változásokat. Figyeljétek, hogy a krízis hogyan készülődik néhányak számára, továbbá hogy a káosz és a világvége forgatókönyvek, meg az összeesküvés elméletek és a többi más dolog… és drága Shaumbra, arra kérünk titeket, hogy értsétek meg, hogy ez egy újraelosztás. Ez egy változás, és ez helyénvaló.

(T:1006)


2009. – MENNYORSZÁG SZENT TERVE A FELEMELKEDÉSRŐL

Eonokkal ezelőtt fektette le a Mennyország a Föld és az emberiség felemelkedésének szent tervét. Most ennek a tervnek a manifesztálódását láthatjuk. Egy hatalmas mennyiségű közelgő változás. Magunk mögött hagyjuk a Sötétséget és a Fényt is magunkra ölthetjük, oly módon, amilyet még nem láttak itt közel 13 évezred során. Soha még nem volt a történelemben az, hogy a titkos irányítók az összeomlás határára érkeztek volna.

(GF:91113)


2009. – ALCHYMAJA SZÍRIUSZRÓL

2009 az Új Élet Ígéretének az éve, atyám, a Szíriusz nagyura, Syra nagyúr biztosított róla, hogy a kollektív emberi forrás tervezete sikeresen lehorgonyozódott a magasabb dimenziókban, azt eredményezve mindenkiben, aki nyitva áll az éberség és tudatosság magasabb szintjei előtt, [és] aki már kapcsolódott ehhez az új mintához

(KT:090313)


2009.

A MENNYORSZÁG ÁLTAL EONOK ÓTA MEGJÖVENDÖLT NAGY VÁLTOZÁSOK SZÉLÉN ÁLLUNK

Ezek a bejövő új fényenergiák a közeli jövőben megváltozatnak, s nem mások, mint a Fény Előhírnökei.
Ezek az energiák pozitívak, amelyek számos birodalomban végbemenő változásokat okoznak, ugyanúgy átalakítják a mi valóságunkat is, valami egészen csodálatossá.

Egy ultramagas magenergia áramlik, és galaxis szerte a változások már megkezdődtek.

(GF:090331)

 

 

2009. – A SZÉPSÉG KLÁNJA

Csak a szépség látását hozzák.

Most 2008-ban kezdenek el játszani a szépség fogalmával.

Mindenben a szépséget látják, keresik, és a saját szépségük kifejeződését a bolygón.

Fizikai és szellemi szépséget egyaránt.

Nagy kihívás a bolygón a szépség keresése. A

belső szépség: a fényed ragyogása, aki csodál téged és az akivel kapcsolatban vagy.

(LW:0809)


2009. –  GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ

GALAKTIKUS MAGBÓL ÉRKEZŐ ENERGIABEÁRAMLÁS

FOLYADÉKCSOPORT/ FOLYÉKONYCSOPORT MENEDZSMENT

2009. A Galaktikus magból érkező energiák hatalmas növekedése elkezd hatni a Napra, és szintúgy minden egyes bolygóra, holdra.

Újraformálja az elektromágneses, és elektrogravitációs rácsokat.

Ez az egyik fő oka a globális felmelegedésnek, és az óceánok felmelegedésének. Segítség, hogy multidimenzionális lényekké váljunk

Ez a változás új etikát teremthet a kormányokban.

Bőségbe és szuverenitásba juttat bennünket.

Emeli tudatosságunkat.
Kifejezhetjük alapvető érzelmeinket, és Kvintesszenciális emberré tesz bennünket.

Megváltoztatja az elidegenedő társadalmi kódokat.

Elvisz a Galaktikus Társadalmi lét felé.

A Teljes tudatosságunkba való visszatérésünket segíti.

Új technológiákat hoz, mint például a FOLYADÉKCSOPORT MENEDZSMENT. Ez valóban egy régi felújított technológia. 4 millió évvel ezelőtti– TERMÉSZETES ORGANIKUS TECHNOLÓGIA. Akkor egyik kezdetleges formáját kaptuk ennek a technológiának, amely összeköti a galaktikus társadalmakat,

Ez a technika az egyén vele született szuverenitását családias csoportokba inteGRÁLja.

A Technológia újfajta értelmezése:

AMELY NEM A PROFIT RABSZOLGÁJA, HANEM AZ EGÉSZ EMBERISÉG SZOLGÁLATÁBAN ÁLL MAJD FENN.
Nemsokára az emberiség eléri:  A NINCS VISSZAÚT PONTOT:

-vagy Felfelé alkalmazkodik, - vagy megadja magát a diktatúrának vagy a káosznak.

A VILÁG MOST EGY FORDULÓPONTJÁRA ÉRT, EGY GLOBÁLIS CSENDES FORRADALOM KÜSZÖBÉRE. A JELENLEGI HELYZET NEM VÁLASZ A TOVÁBBHALADÁSRA

(GF:090901)


2009.

Jelenleg nehéz többet látnunk három vagy négy évnél. Nem emiatt a 2012. december 21-i dátum miatt. Hanem csak azért, mert ez az egész jelenleg rendkívül folyékony, és olyan rengeteg sok potenciál van, mint eddig korábban még soha. És itt nem csak annak a potenciáljáról van szó, hogy akkor most a jobboldali vagy a baloldali út kerül-e választásra. Ez sok-sok különféle út választásáról szól. Tehát ennek következtében bármelyik angyali lény számára nehéz most egy pár évnél tovább látni.

 

Az energiák szélsőségesen magasak, ahogy ezzel ti is tisztában vagytok, és ezt érzitek is. Ezt ne felejtsétek el! Ne felejtsétek el, hogy töltsetek időt saját magatokkal, és itt most nem pusztán egy vagy két lélegzetvételről beszélek. Hanem egy vagy két óráról! A testednek szüksége van erre. Az elmédnek szüksége van erre. És a szellemednek is.

T:10:9


2009. – ÉSZAKI SARK

2000 éve nem volt ilyen magas a hőmérséklet az Északi sarkon.

 

2009. – A GYÉMÁNT FÉNY GYERMEKEI AZ ÚJ TUDATOSSÁG TÁMOGATÁSÁRA MEGÉRKEZNEK/INKARNÁLÓDNAK A BOLYGÓRA, MINT KOZMIKUS MESTER LELKEK.

A Teljes Tudatosság gyémánt fény energiáját hordozzák, hozzák és támogatással vannak az emberi kollektíva többi részei felé.

(SCH:0907)


2009. JANUÁR 1-12.

Ez a közvetítés a ti évkezdeteteket célozza meg, különösen január első tizenkét napját. Január első tizenkét napja arra nézvést ad utalásokat, hogy mi várható az előttetek álló tizenkét hónapban, ezért ha valaki bármilyen okból nem tud ezzel az üzenettel foglalkozni január 1-e és 12-e között, akkor azt javaslom, hogy a soron következő hónap első napjával kezdje el a folyamatot és innen kezdve vigye végig a tizenkét hónapos folyamatot. Ez egy egészen elképesztő mód az általatok teremtett mintázatok mélyebb megértésének megszerzésére, még ha ezeket a mintázatokat ti nem is ismertétek föl, ez akkor is lehetőség a számotokra, hogy meghatalmasítsátok magatokat azzal a tudással, amit ennek a bepillantásnak a révén megszerezhettek.

 

Nos, mielőtt elkezdenétek ezt a folyamatot, fontos lenne elgondolkoznotok azon, hogy mit vittetek végbe az elmúlt tizenkét hónapban és leírnotok minden főbb eseményt, ami ezalatt a tizenkét hónap alatt történt és [azt,] hogy mit tanultatok ebből a folyamatból, más szavakkal, mik voltak az ajándékok? A bölcsesség lett volna az? Valamilyen fölismerés? Valamilyen meglátás? Mélyebb megértés? Felismerési folyamat többé már nem támogató témákról? Támogatást már nem nyújtó helyzetek és emberek faképnél hagyása? Ha egyszer ezt megteszitek, akkor képesek lesztek integrálni a hozzátok érkező ajándékokat az éppen bevégzett körökből, és kezdhettek készülődni az új körre.

(KT:090101)


2009.

JANUÁR 1.

Január első napja a teljes január hónapot jelképezi és e hónap folyamán nyilvánulnak meg számotokra a közvetlenül benneteket érintő hatások; ti mint emberi lények, megtestesült személyek megérthetitek, hogy ez mind rólatok szól, hogy képesek vagytok használatba venni az élet elsődleges ösztönző energiáit és hogy ti magatoktól kezdeményezhettek új lehetőségeket, ezért az a javaslatunk, hogy január első napján, amikor csendben leülhettek, latolgassátok, hogy mi hozhat nektek örömet, kérdezzétek meg magatokat, hogy mi lehetne az elsődleges ösztönzőtök. Mi vezethet benneteket? Mit éreztek sürgetőnek? Mi az, ami elgyöngít? Vagyis mi állhat cselekedeteitek mögött célként? Most megkérdezhetitek magatoktól, hogy mit szeretnétek megszerezni, elsajátítani, teljesíteni és elindítani a következő évben, s ha már egyszer tisztáztátok magatokban, akkor ezt mind írjátok is le!

JANUÁR 2.

Január második napján a februári hónap energiáit veszitek célba. Ez remek alkalom életetek anyagi oldalának számba vételére, más szavakkal, az anyagiakra, a pénzügyekre és minden egyébre vonatkozó számvetésre, ami megítélésetek szerint hozzátok tartozik.

JANUÁR 3.

A március énetek azon aspektusainak a megragadását kínálja nektek, melyeket a testvéreitek, a szomszédaitok és az élet-környezetetek tükröz a számotokra. Ekkor gyűlik össze az Isteni Fény és Szeretet Férfi és Női Testvérisége, hogy az isteni hármasság szent egységét alkossák meg, ez az isteni hármasság pedig az Atya Isten, az Anya Istennő és az Arany Gyermek energiája. Ez a boldogulás piramisa, ami átszűrődik mostani életetekbe és biztosítja a mély szintű gyógyulás lehetőségét.

(KT:090101)

2009. JANUÁR 11.

Milliárdszoros nap: Közösségi szintű önmegvalósítás: Nap és a Szaturnusz-Uránusz, valamint a Szaturnusz Neptunusz szentháromságszögei egy gyémántalakzatot hoznak létre.

2008. NOVEMBER 19.A FÖLD EGYÜTTÁLLÁSA A GALAKTIKUS KÖZPONTTAL.

Aktiválja az úgynevezett szentháromság energiákat.

Ezek az energiák: 2009. Január 11, február 15, március 17, április 14, június 11, napokon szintén erőteljesen megjelennek.

(Meg Blackburn Losey. Masters Message Changes Coming Up)


2009. 01.11. A HOLD LEGKÖZELEBBI PONTJA VOLT A FÖLDHÖZ VISZONYÍTVA


2009. JANUÁR 11. – ARANYHÁROMSZÖGEK

2009.

A következő háromszögelések időpontjai: január 11., február 15., március 17., április 14. és június 11. Mindegyik egy nemes célt fog szolgálni a változás érdekében. A következőképp fognak történni:

 

A januári, a februári és a márciusi háromszögelések egy külön csoportnak tekinthető. Mind egy sajátos céllal kapcsolódik a másikhoz. Erre a csoportra jellemző az eljövendő változások ereje, és hogy ez hogy vonatkozik rátok, mint emberi lényekre.

 

A január 11-i háromszögelés mindennapi létezésétekben, egy új sorrendet alkot a részecskéitekben, a 7 fraktáljának mintájára, a 2/7-ediket.. Ez a harmonikus hangolás okozza majd az érzések és képességek kibontakozását, hogy harmonikusabb frekvenciákon létezzetek. Ahogy ez bekövetkezik, azt veszitek észre, hogy az intuícióitok egyre erősebbek és pontosabbak lesznek. Azt is észreveszitek, hogy az érzéseitek mélysége néha elviselhetetlen mértéket ölt. Hagyjátok magatokat elmerülni ezekben a mélységekben, hisz ezek az érzések ti magatok vagytok. Ha ezt teszitek az érzéseitekkel, folyékonynak kezditek érezni magatokat a létetekben, kibomolva a földi szerkezetből, és könnyen észlelve a magasabb valóságot, és hogy ez mind elérhető az újonnan talált szabadságban.

(aranyháromszögelések)


2009. JANUÁR 11.

Január 11-én lesz az első kulcsdátum aktiválás 2009-ben, s ez egyben az első napja annak, hogy a Merkúr bolygó a 2009-es évi retrográdjába lép és kifejezetten emiatt a január hónap nagyobb megértést tesz lehetővé arról, hogy mi tudódik ki az én belső világából, önmagatokból és minden egyéb veletek kapcsolatos dologból.

Ezen a 11-ei napon kezdjük el lehorgonyozni azokat az energiákat, melyeken Mária Magdolna és Nada úrnő az utóbbi két esztendőben munkálkodott és ez képezi, drága szeretteim, a fényteremtés első aktiválását az Új Élet Ígéretében, amiről a 2009-es év szól. Ez az a nap, amikor a nőies energiák és a férfias energiák keresztülmennek a szent Magdolna Rózsák rezgésein, elhozva a feltétel nélküli szeretet esszenciáját a Földanya energia mezejébe, és minden emberi lény kész majd befogadni ezeket.

Ekkor jön el az ideje, hogy az ember egyenesen mester énje fényébe lépjen. A 2009-es év úgy egészében a mester vibrációkat minden korábbinál erőteljesebben fogja össze, ezért álljatok készen és értsétek meg, hogy a veletek dolgozó mesterek, csakúgy, mint a fény által teljesen uralt és a Krisztusi énetek is az ön-uralás elérése felé terelnek titeket.

(KT:090101)


2009. JANUÁR 11.

MEGNYITJA A DNS-ETEKBE KÓDOLT ÚJ ÉLET ÍGÉRETE BELSŐ DIMENZIÓINAK ÁTJÁRÓIT

2009. január 11-e megnyitja a DNS-etekbe kódolt Új Élet Ígérete belső dimenzióinak átjáróit, ami összpontosítást követel tőletek a szándékaitokat, a késztetéseiteket illetően, és [azt,] hogy ráébredjetek a cselekvésetek irányára. Ezzel azt akarom mondani, hogy legyen bizonyos mértékű tudomásotok arról, hogy melyek a cselekedetek mögötti szándékaitok, vagy más szavakkal mi motiválja a viselkedéseteket? Azáltal, hogy megnyitjátok magatokat az én ezen dimenziói előtt, olyan világokba juttok el, melyek kollektív lelketek párhuzamos és alternatív aspektusaiban léteznek. Azáltal, hogy kezditek hozzászoktatni magatokat ezekhez az aspektusokhoz, a hatalmatok aspektusait szerzitek vissza, melyek pompásan hozzátok idomulnak, további meghatalmasító minőségeket adnak hozzátok, és biztosítják, hogy a szándékaitok olyan cselekedetekre ösztönözzenek, melyek végkifejlete támogatja az én és mások nagyobb javát.

 

Valamennyien beléptetek a Folyékony Szeretet Univerzuma hatalmas világának Mester Dimenzióiba. A nagyobb tudatosság szintjein járva és munkálkodva a Mesterek elvezetnek benneteket a Beavatás Templomaiba, a tanulás felsőbb 'iskoláiba' és a Mester-lét Világaiba. Minden ilyen utazás közelebb visz titeket annak megértéséhez, hogy miről 'szól' egy alkimista, mégis, mielőtt elkezdenétek igazából praktizálni mester-alkimistaként, meg kell értenetek a tudatosságban, az energiában, a figyelemben rejlő dinamikát, és ezeknek az energiáknak azon kivetítését, amelyet ti szándéknak neveztek. Most jött el az ideje, hogy olyan világba lépjetek, ami számos ösvényt tár fel előttetek, meghaladva a félrevezetett lelkek, a karma által kötött és a fizikai világra kárhoztatott lelkek anyagi végzetét. Ez a saját guru állapototokba vezet benneteket.

Ez elképesztő időszak most arra, hogy az emberek megnyissák magukat a meghatalmasodás előtt, hogy együttműködhessenek a fénnyel és az Anya/Atya Isten kegyelmével valódi fényük meglátása érdekében, más szavakkal, hogy észrevegyétek fényetek kiterjedt látványát, hogy megtapasztalhassátok hatalmatok határait, és azt, hogy mire használhatjátok, ezért használjátok ezt a Kulcs Dátum Aktiválást bölcsen és szeretettel.

(KT:090111)


2009. JANUÁR 11/15 – ÁT A TŰZ KAPUJÁN

Tudjátok, hogy én, Kuthumi, veletek együtt kelek át a Tűz Kapuin. Most már abban a világban vagytok, amelyik a Második Felemelkedési Átjárón túl található, most már a 'nagy halakkal úsztok', ahogy azt már említettem a [Második] Felemelkedési [Hullám] közvetítésben (21:12 Csatornázás, 2008.12.21) Kiérdemeltétek ezt a jogot, használjátok ki és folytassátok a növekedést az élet áradatával.

 

A mai naptól kezdve minden nap elhozza a szükséges információkat. Figyeljetek a jelekre, ha bármi háromszor vagy többször az utatokba kerül, legyen az szó, ember, jelkép, ötlet, az annak a jele, hogy utána kell nézni, követni kell, hogy [vajon] miről szólhat az üzenet?

(KT:EGYTK1)


2009. JANUÁR 20.

A RÉGI GAZDASÁGI VILÁG UTOLSÓ NAPJA


2009. JANUÁR 21. – OBAMA

A VÍZÖNTŐ ELSŐ FOKÁN KEZDI MEG ELSŐ MUNKANAPJÁT


2009. JANUÁR 21. - ALCHEMAYA

Január 21-én az egyik Szíriuszi Istennő, név szerint Alchemaya közelebb jön azon Lények hálózatához, akik közületek azokkal dolgoznak, akik bevonzották az általunk átnyújtott tanításokat és beavatásokat. Alchemaya egyike a Szíriusz Kék Tüze belső Tűz Istennőinek, a Fehér Tűz [pedig]a kék lángnak, a Kék Tűznek a kiegészítője és amikor a kék láng és a fehér láng egyesül, olyankor áthatoltok más dimenziókon és univerzális átjárókon, melyeket azelőtt nem érhettetek el, a felemelkedést a 'Mennyekbe vezető Lépcsőn' való felemelkedés értelmében éritek el, hogy úgy mondjam.

(KT:090111)


2009. JANUÁR 26. – GYŰRŰS NAPFOGYATKOZÁS

India-Óceán

A 26-i újholdkor a Vízöntőbe fog esni egy napfogyatkozás. Új szoláris kódok fognak aktiválódni, hogy elősegítsék a Földön az Új Energia megnyilvánulását. Személyes meditációitokban a „fény magvai” fognak aktiválódni 26-án, melyek a Vízöntő új aranykorához kapcsolódnak. Jó idő lesz ez arra, hogy a belső Krisztusi energia aranyfényével, arany lángjával dolgozzatok, mely a bolygó számára könnyedén és finoman hozza el a magasabb tudatosságot és a fény új korának megnyilvánulását.

(SCH:0901)


2009. JANUÁR – MÁJUS-SOLARA

2009 két nagyon eltérő résszel rendelkezik, mindegyik egy egyedi fókusszal.

JANUÁR - MÁJUS

 

Az év első fele Januártól Májusig hasonlít egy építkezési területre minden munkással, akik ugyanakkor érkeznek, hogy elkezdjék a munkát egy nagy projekten. Minden egyes személynek megvan a speciális kézsége, amelyek nagyon szükségesek ahhoz, hogy megvalósuljon az előttünk álló mammut projekt. Olyan sok minden van, amit meg kell valósítani rövid idő alatt, hogy ez óriási fókuszálást és erőfeszítést követel meg tőlünk. És habár, a fokozott tevékenység elmosódása van jelen, ha a céljainkra fókuszáltak maradunk, kevesebb stresszel, sokkal többet tudunk elérni.

 

Ez alatt az idő alatt, sok Ho'o Pono Pono vagy Jól Csináljuk A Dolgokat fog bekövetkezni. Folyamatosan tisztítani fogjuk lényeinket, hogy megtaláljunk bármit, ami visszatart bennünket és nem igazinak tart minket. Az egyik dolog, amelyből ki kell szabadulnunk, az egónk kicsinyes zsarnokának kontrollja általi visszatartás. Egyszerűen nem tudunk ego vezéreltek lenni már többé, ha Igaz Lényekké akarunk válni. Amikor az ego hamis öltözetét vesszük fel, akkor megpróbáljuk a bizonytalanságunk és az elégtelenségünk érzéseit leplezni, hogy nem vagyunk elég jók. Ez a hamis látszat becsaphat néhány embert; ettől ideiglenesen jobban érezhetjük magunkat, de ez csak visszatart bennünket attól, hogy valóságosak és igazak legyünk. Abszolút szükséges, hogy az egónkat összhangba hozzuk Igaz Mag Önvalónkkal, azért, hogy a Kiemelkedés útján utazzunk. Semmi nincsen, ami jobb annál, mint amikor az Igaz Mag Önvalónk vagyunk. Ez már többé nem a hatalom vagy a tudás megszerzéséről szól; hanem arról, hogy valóságosak legyünk.

 

Más dolgok, amelyek vissza tudnak bennünket tartani, hogy kétségbe vonjuk azt, amiről igazán tudjuk, hogy igaz, az elbukás félelme, hogy nem leszünk elég jók, az önbizalom hiánya a saját képességeinkben, az ugrástól való félelem egy látható biztonsági háló nélkül. Ezen elemek mindegyikét el kell távolítanunk a személyes mátrixunkból a lehető leggyorsabban.

 

Ki kell tisztítanunk a múlt bármilyen maradványát és meg kell gyógyítanunk bármilyen sebet, amelyeket felhalmoztunk az utunk során. A fókusz sokkal inkább azon lesz, hogy befejezzük a régit. Mindenen keresztül meg leszünk vizsgálva, megszabadulva a régi dolgoktól és lezárva életünk sok régi fejezetét. Ugyanakkor, elsajátítjuk a lényeges eszközöket és kézségeket az Új Életünkre vonatkozóan. Sok dolog lesz kimozdítva a régi pozíciójából új átmeneti helyzetbe. Sok szinten azt fogjuk érezni, hogy átutazóban vagyunk.

 

A múlt óriási elengedésének része lesz, hogy a nem kielégítő kapcsolatokból, munkákból és tevékenységekből kilépünk. Ezekben a hónapokban sok minden mozgásban van. Sokunk fog elköltözni ebben az időben. Ha így van, akkor lehet, hogy nem a végső állomásunkra költözünk, hanem inkább egy átmeneti helyre a megfelelő területen belül.

 

Szintén meg fogjuk tapasztalni a dolgok helyre kattanásának egy sorozatát. Ez magában foglalja a találkozást kulcs emberekkel az Új Életünkből és egy bekattanást a külső környezetünkkel. Integrálni fogunk néhány embert, akiket már ismerünk azokkal, akikkel nem régen találkoztunk. Ez egy új energiadinamikát fog teremteni. Fel fogjuk fedezni, hogy nem szándékozunk a dolgokat egyedül tenni már többé, és hogy a legnagyobb sikerünk a másokkal való, kölcsönös támogatásban lévő munkával jön el. Sokunk fog összegyűlni rokon jellegű emberekkel, hogy kölcsönös támogatásban új közösségeket formáljanak. A rokon jellegű emberekkel való együtt élés és együtt dolgozás mérhetetlenül meg fogja erősítani a helyzetünket, mivel ez az Új útja.

 

Március körül keresni fogjuk a megfelelő új helyünket, különösen, hogy hol éljünk és az új munkát, amit csinálni fogunk. Meg fogjuk vizsgálni a vizeket, új kapcsolatokat fogunk létrehozni és találni fogunk egy helyet a letelepedésre, ahogyan szervezzük az Új Életünket. Sok gyakorlatias dologgal fogunk foglalkozni. Ez folytatódni fog Áprilisban, ahogyan jobban elrendeződünk és kiterjesztjük a gyökereinket, hogy megnézzük, mi van ott. Szintén, meg fogunk tapasztalni egy kreatív hullámot, ami az új tájunk által inspirált. És az új Igaz Szeretet Folyójának vizei elkezdenek áramlani…

 

Május elhozza nekünk a szerkezetváltozást, ami egy hatalmas elmozdulást jelent. A Szörfölés tsunami méretűvé emelkedik fő kvantum áttöréseket hozva nekünk, amelyek elmozdítanak minket egy teljesen új szintre, amelyről alig tudtuk, hogy létezik. Ez az, amikor meg fogjuk látni a növények első új hajtásait a felszínre emelkedni, amelyeket az új tájunkra helyeztünk. Át vagyunk söpörve az új Igaz Szeretet Folyójának emelkedő áramlataiban, amely a Szeretet Óceánjába folyik.

(SOLARA:2009)


2009. FEBRUÁR

A februári energiák nagyon fontos rezgéseket adnak át a Földanyának, mivel ezek a szeretet rezgései, melyek roppant finom, egyszersmind rendkívül erőteljes szálai annak a magasabb tudatosságnak, ami egyensúlyt teremtő- és megnyilvánító képességetek megértésével áll összefüggésben, megértve azt, hogy miként vagytok képesek életetek anyagi vonatkozásait kezelni. Ezzel jön el az ideje, hogy megkérdezzétek magatoktól, hogy mi lehet az vagy hogyan lehetséges az, hogy tesztek vagy nem tesztek, gondoltok vagy nem gondoltok valamit, ami negatív hatással van az anyagi környezetetekre. Megérett az idő arra, hogy jobban átlássátok a pénzhez fűződő viszonyotokat, hozzáállásotokat az anyagiak tulajdonlásához, jelentsen ez akár egy puszta leegyszerűsítést vagy akár olyasmit, hogy elkezdjetek érdeklődni aziránt, ami szükséges lehet a bőség átfogó dimenziói elérését jelölő döntések meghozásához. El sem hiszitek, mennyire fontos használatba venni a februári energiákat annak érdekében, hogy végre áttörhessétek az oly régóta uralkodó szegénység tudatosság mintáit, különösen a pénzügyi viszonyaitok és az anyagiak tulajdonlásának területén.

Nos, a február megtanítja a méltányos energiacsere fontosságát. A február hivatott támogatni a boldogulás tudatosságot és eltüntetni a szegénység tudatosságot. Nos rajta, kérdezzétek meg magatokat, akkor most a boldogulás vagy a szegénység tudatosság van terítéken? Nem számít, hogy mit vásárolsz, az mind teremtő energia [terméke] és valójában a Földön minden egyenesen az Anya/Atya Isten teremtő energiájából származik, ezért egy bútordarab nem kevésbé ihletett az Isten teremtése által, mint egy szent szöveg.

(KT:090101)


2009. FEBRUÁR

A régi paradigma felépítményén belüli repedés az elmúlt nyolc hónap folyamán keletkezett és ez a folyamat azért gyorsult fel. Mivel valamennyiőtöknek el kell kezdenie alkalmazni az Univerzális Elme Kvantum Törvényeit! Ez annyit jelent, hogy most már mindannyiótoknak komolyan meg kell fontolnia azon követelmények megváltoztatására vonatkozó elképzeléseiteket, melyeket a múlt prófétái megjósoltak. A Modern Tudomány bebizonyította, hogy két atom létezhet ugyanazon a helyen ugyanabban az időben, ami bizonyítja a párhuzamos vagy alternatív valóságok realitását, ezért a jövő már létezik, de melyik jövőt fogjátok a ti realitásotokká tenni? Ez az, ahol a kvantum energiák - a lehetőségek tudománya, egészen új értelmet kap, és a lehetőségek és eshetőségek sok új dimenzióját hozza el nektek.

(LÁSD: 2009. OKTÓBER 1.)

(KT:091001)


2009. FEBRUÁR – KIHÍVÁSOK HÓNAPJA

Decemberben magasabb csakráitokat átállították, hogy ehhez az új valósághoz igazodjanak, illetve kapcsolódjanak. Észrevehetően képesek vagytok észlelni és megkülönböztetni, mi az, ami magasabb energiával rezeg, és mi az, ami üres és tartalmatlan. Mostantól ezt a szívetekben és a testetekben fogjátok érezni.

Szeretett fénymunkások, e hónapban sok kihívással teli szituáció fog bekövetkezni, párhuzamosan azzal, ahogy mentális és emocionális reakcióitokat a magasabb észleléseitekhez fogjátok igazítani. Olyan helyzetekkel fogtok találkozni, melyekben választanotok kell: a düh és reménytelenség szintjén fogtok vibrálni, vagy inkább a szív biztonságos helyére való belépést választjátok, tudva, hogy Én Vagyok-otok jelenlétének szeretete által mindig védve és biztonságban vagytok. Amikor azt választjátok, hogy beléptek a szívbe, akkor elég erősnek fogjátok érezni magatokat, hogy megbirkózzatok bármiféle helyzettel, és hogy szeretetek révén magasabban vibrálóvá alakítsátok át az energiákat. És ha nem tudjátok ezt megtenni, akkor előreléptek anélkül, hogy összekapcsolódnátok ezekkel, vagy hogy magatokra vennétek ezeket az alacsony szinten vibráló energiákat.

Ez egy választás, és amikor azt választjátok, hogy felemelitek alacsonyabb csakráitok frekvenciáit a magasabb csakrák és a szív szintjére, megtapasztaljátok majd, hogy saját lényetek sem egyéb, mint a fény végtelensége. Valóban azt érzitek majd, hogy ti a megtestesült fény vagytok, és hogy minden egyes részetek az isteni szeretet áramlásával lüktet együtt. És ebben a fényvalóságban megnyílik előttetek a teremtés csodákkal teli útja, mivel az isteni áldások bősége a Forrásból szívetekbe áramlik, alacsonyabb csakráitok energiáiba és a megnyilvánulásba. Ez a folyamat gyengéden fog megtörténni, fokozatosan gyorsulva, amint fénymesteri képességeiteket elmélyítitek.

Szeretteim, amikor szembekerültök ezekkel a kihívásokkal, tudjatok róla, hogy valamennyien számítottatok erre a pillanatra, amikor egyetértettetek azzal, hogy fénymunkásként, ennek a nagy átalakulásnak az idején fogtok inkarnálódni. Tudtátok, hogy elérkezik majd egy idő, amikor el kell engednetek a harmadik dimenzió régi „támogatórendszereit”, ki kell lépnetek ebbe az új ötödik dimenziós térbe, mely saját fényetek és belső isteniségetek tökéletes mesterévé válást jelenti számotokra. S igen, tudtátok azt is, hogy ez tele lesz kihívással, és hogy előszörre bizonyára nem lesztek képesek tökéletesen uralni ezt, ám bíztatok abban, hogy képesek lesztek mesterré válni. És valóban, képesek lesztek… valóban képesek voltatok… épp most tanuljátok, hogyan fejezzétek ki ezt a fizikai bolygón. Megdolgoztatok érte, hogy mesterévé váljatok a szívenergiátokban való élet képességének, és mi megismételjük, szeretteim, hogy ez a kulcs, ez az, amit mi „aranykulcsnak” nevezünk. Csak mikor szívetek nyitott és teli van a feltétlen szeretettel és kegyelemmel, akkor váltok az isteni bőség áramlásának csatornáivá, amint a fény sokféle szintjein át beleszövitek a fényt a holografikus megnyilvánulásba.

Szeretteim, tűnődjetek el egy pillanatra a fény ezen útján. A Forrás fénye a szellem magasabb birodalmaiból belép a koronacsakrátokba, ez a lehető legtisztább és legsugárzóbb fény, mentes mindenféle torzulástól. Ez az Egy tiszta szeretete, mely az Egység törvényével vibrál együtt. Aktiválja a tobozmirigyet, mely instrukciókat küld a homlokcsakrátoknak és az agyalapi mirigynek, hogy kezdje meg a fizikai szinten az észlelés és teremtés folyamatát

(SCH:0902)


2009. FEBRUÁR

ÚJABB VÁLTOZÁS HULLÁM INDUL EL

Észre fogjátok venni, hogy a következő hat–kilenc hónapban még mélyebb változások állnak be az életetekben. Ez lehet, hogy már el is kezdődött a jelen év februárjától kezdődően, ezért hadd mondjuk azt, hogy azokra a történésekre fókuszálunk, melyeket a jelen idővonalaként említhetek. Ez nem azt jelenti, hogy soha korábban nem érintett titeket, egész biztosan érintett, ám ez év februárja az a legfontosabb időszak, amióta kifejezetten segítünk a felszínre emelkedni ezeket az eseményeket a mostani időkben.

A Tizenharmadik Tűz Kapu az első tizenkettő energiáját egyetlen energia labdába – tűz energiába olvasztja egybe. Ez segít nektek átégetni a múlt összes illúziójának fátylát és mindazt, ami 2009 februárja óta keletkezett,

(KT:090505)

 

2009. FEBRUÁR 2 ÉS 22.

Február 2-án és február 22-én két nagyobb aktiválás lesz majd, 2-án egy átjáró megnyitása, ami, mondhatnánk így, kiszívja a szegénység tudatosság megannyi szintjét, amihez magatokat kötöttétek, az általatok befogadott hiedelem rendszereket és tulajdonságokat, amelyeket ráadásul identitásotok részévé tetteket. Amennyiben ezek negatívak vagy sorvasztóak lennének, akkor arra bátorítalak benneteket, hogy eresszétek el azokat, és hogy kezdjétek el megnyitni a szíveteket és az elméteket és fontoljátok meg, hogy milyen lenne sokkal folyékonyabban élni szabad életeteket, különösen a pénz és az anyagi javak birodalmában. Amiért erre a februári hónapban koncentrálunk, az ennek a hónapnak a szeretet energiája és amikor a pénzt és az anyagi javakat [inkább] a szeretet szempontjából veszitek górcső alá, mintsem hogy a félelem és kapzsiság nézőpontjából szemlélnétek, akkor olyan alapot teremtetek, ami roppant hosszú időre előretekintve táplálhat bizalmat.

(KT:090101)

 


2009. FEBRUÁR 2. – A KRISTÁLY FÉNY VIBRÁCIÓI

ÚJ FÉNYKÓDOK/MÁRIA MAGDOLNA

Megtiszteltetés valamennyiőtökkel együtt lenni ezen a napon, amikor a kristály fény vibrációit teremtjük meg, ezt a fényt arra a célra használjuk, hogy közvetlenül a DNS struktúrájában tároltakra fókuszálhassunk. Minden alkalommal, amikor [olyan] mély átalakuláson mentek keresztül, amelyet mindenki a saját személyes szintjén tapasztal meg, a DNS elkezd a maga módján beleszövődni a felsőbb tudatosság belső birodalmaiba.

Azért tartanak az emberi test DNS-éből mindössze két szálat aktívnak, mert sok olyan dimenziója van a bölcsességnek és az információnak, amelyet addig nem lehet elérni, amíg az egyes emberek el nem érnek bizonyos szintű spirituális és érzelmi érettséget. Enélkül a mély szintű egyensúly nélkül az egyes embereken belül a személyre és a környezetében lévőkre nézve pusztító lehet az ilyen hozzáférés.

Mária Magdolna a mai napon előteremtek kettőszázhuszonkettő új fényszálat, melyeket beleszövünk a testetek DNS-ébe, ezek a szálak nagyon finom kristályokat tartalmaznak, melyek mindegyike információt hordoz.

A következő huszonkettő hétben ez az információ bekerül a testetek sejtjeibe, ami aztán kommunikálni fog a rendszeretek többi részével, és [ez olyan] változásokat indít el, melyeket már készen álltok megtapasztalni. Ennek az lesz eredménye, hogy képesek lesztek megcélozni az érzelmi, mentális és testi kihívásaitokat az Isten/Istennő elméjének, szívének és előrelátásának nézőpontjából. Ez abban is segíteni fog, hogy képesek legyetek lekapcsolódni az összes diszharmónia és egyensúlytalanság kiváltó okáról, amivel a szemlélő perspektívájából érthetitek meg a kihívásaitokat.

Amint az írva van, Armageddon lehetett volna a végeredménye, ha a tudatlanok férnek hozzá ezekhez a kamrákhoz, mivel a tudatlanok erőket egyesíthettek volna olyasvalakikkel, akik használni tudták volna, ám nem az egész legnagyobb javára , de azért örömmel mondhatjuk el, hogy már több mint elegendő Fénymunkás van, akik felelősséget vállalnak a cselekedeteikért, a szavaikért és a fény útját választották, és [azt,] hogy az isteni igazság spirituális harcosaivá válnak. Most már készen álltok.

 

Ez a február 2-ai különleges kulcsdátum aktiválás megnyitja az összes Földön belüli, földalatti átjárót, és az égi kozmikus portálokat, és tökéletes energia csere fog bekövetkezni, és ekkor a kettőszázhuszonkettő szál felszívódik. Ez újrakapcsolódást fog eredményezni az isteni férfiasság és az isteni nőiesség között, a harmónia nagyobb érzését hozva létre azok szívében és elméjében, akik autentikus igazságuk ösvényét választják és azon haladnak tovább. Amikor majd egyre több ember kezdi fölfedezni, hogy a sorsuk börtön, illetve hogy van mód kiemelkedni ebből a börtönből, azzal egyre többen lesznek arra késztetve, hogy énjük minden olyan aspektusát megszólítsák, ami evilági életük fájdalmát és szenvedését okozta.

Ne feledjétek, drága szeretteim, hogy amin most munkálkodunk, az nem csak 2012-re vonatkozik, hanem ezeket az energiákat 2022-re is magatokba vonjátok.

(KT-MM:090202)

 


2009. FEBRUÁR 9.

HOLDFOGYATKOZÁS – ELEMENTÁRIS ENERGIABEKAPCSOLÓDÁS

A február 9-i holdfogyatkozáskor aktiváló kódok egész új csoportjának átadására kerül sor, melyek még több planetáris elementális energiát kapcsolnak be a globális Paradicsom háló felhangjait aktiváló folyamatba.

Mostantól, szeretteim, elkezditek meglátni és észlelni az elementálok királyságának energiáit. És, akár tudományosan a fotonokra, akár érzékenyen a tündérekre, vagy sámánikusan az archetipikus erőkre következtettek belőlük, mind képesek lesztek érzékelni magatok körül ezeket az energiákat. Mindegy, hogy egy nagyváros közepén éltek, a paradicsom háló ezeken is keresztülhúzódik, élettel és energiával lüktetve, arra várva, hogy magatokhoz szólítsátok az elementális energiákat, és elkezdjétek megteremteni a mennyországot ott, ahol éppen vagytok. Szeretteim, épp hogy városaitok azok, amelyeken belül elkezditek majd aktiválni ezeket a Paradicsom hálózatokat. Észlelitek majd az elementális fénylényeket, hogy ott vannak, arra várnak, hogy hívjátok őket, és hogy megosszátok velük a teremtéseiteket.

Szeretteim, az elementálok arra tanítanak benneteket, hogy szeressétek a Földet, a termőföldet, és tiszteljétek vérkeringését, a vizeket. Arra kérnek, emlékezzetek: a ti fizikai lényetek szintén földből és vízből tevődik össze, tiszteljétek az anyagot, melyből minden forma létrejön. Kérik, hogy lássátok, érezzétek magatok körül ennek a fényhálónak a jelenlétét, mely magában hordozza a mennyország formái megnyilvánulásainak lenyomatait, mely elkezdi megnyilvánítani ezeket a formákat. Teremtsétek újra kapcsolatotokat az elementális fényekkel, tanuljátok meg tőlük, hogyan tápláljátok és irányítsátok e szent hálók alapján az élet megteremtését.

Amint behúzzátok a mennyország energiáit a lényetekbe, ez majd aktiválja saját Paradicsom kódjaitokat, és az ötödik dimenziós fényben egy új életmódhoz, létezési módhoz igazít benneteket. Szeretett fénymesterek, ezen az Új Földön a ti privilégiumotok az, hogy az elementális intelligenciákkal együtt teremtsetek kis- és nagyvárosaitokban, hogy ezeket paradicsomi közösségekké alakítsátok át. S amint ezt teszitek, észreveszitek, hogy minden egyes város már a Fény Városa, egy mennyei város tökéletes holografikus fénylenyomata, ami arra vár, hogy a Paradicsom háló aktiválja, hogy az anyagi bolygón is életre kelhessen.

Tudjátok meg, szeretteim, hogy amint városaitokba visszatér az elementálok kreatív energiája és ereje, vele együtt visszatér az öröm és béke áramlása és „varázslata”. Hiszen, meglehetősen egyszerűen, minél több energiát vonzotok be a Paradicsom hálókból a megnyilvánulásba, annál több békét, bőséget teremtetek meg az anyagi bolygón. Ez a Paradicsom hálózatok célja.

(SCH:0902)


2009. FEBRUÁR 15. - SZENTHÁROMSÁG NAP : lásd: 2008. Nov. 19.

 

2009. FEBRUÁR 15. – ARANYHÁROMSZÖGEK

A február 15-ei háromszögelés besűrűsíti az érzéseiteket, amit a januári háromszögelés kiterjedtségének hatásai bezúztak a létetek közepébe. Ez egy ideiglenes hatás lesz. Ez a háromszögelés először a tudatállapotra lesz hatással, az azt megelőző hetekben könnyebb lesz tisztán gondolkodni. Azért, mert ezzel a háromszögeléssel egy új elektromágnes készlet kerül az agyatokba, miként a részecskéitek a matematikai sorrendje elmozdul a 2/11-es és a 4/11-es közti szünetbe a korábbi állapotoktól függően. Ez nehézségérzetet fog eredményezni fizikálisan, és rossz közérzetet, főleg 11-étől 13-áig. Emlékezzetek arra, hogy ez csak ideiglenes érzet.

 

Ahogy a háromszögelés a helyére kerül, azt veszitek észre, hogy ahogy a mentális képességeitek emelkednek, és a mentális kreativitásotok szárnyalni fog. Sokkal korlátlanabbnak fogjátok érezni a képességeiteket minden szempontból, hogy olyan szinten tudjatok gondolkodni, hogy a döntéseiteket a kiterjedt érzékelésetek, és annak végtelenségig terjesztésével hozzátok meg. Ahogy mondtuk, ha nem álltok ellen ezeknek a változásoknak, képesek lesztek egy teljesen holografikus perspektívából – tudatosan – dolgozni. Ez megadja nektek a képességet, hogy alkossatok abból és azzal, ami semminek tűnik, mégis minden.

(Aranyháromszögek)

 

2009. FEBRUÁR 16-17.

VÍZÖNTŐ- EGYÜTTÁLLÁS

AZ 1962. FEBRUÁR 4.-I UTÁN A LEGFONTOSABB

2009. FEBRUÁR 17. VÍZÖNTŐ ÖSSZEZENGÉS, avagy itt van Planetáris Rendszerváltás ideje visszavonhatatlanul.

(Mindenéletem Folyékony Könyvéből)

Köszöntöm Világomat a Világodban, Világodat a Világomban!!!

 

When the Moon is in the NINTH house and Jupiter align with Mars…

(Aquarius, a pillanat íze szerint átalakítva)

 

Az Altair, Merkúr, Felszálló Holdcsomópont/Rahu, Mars, Jupiter, Juno, Chiron/Nessus-Kentaur, Sadalsuud, Neptunusz, Nap, Sadalmelik együttrezgése a Vízöntő jegyében február 17.-én.

 

Bevezetés: A Vízöntő isteni energiabáljára minden készen áll

Mi történt 1962-ben?

Planetáris és sztelláris összezengés, avagy mindenki hozza magába az angyalt

A Vízöntő Konkordancia: Átalakítás/Átalakulás/Egyesítés/Kinyilvánítás

 

BEVEZETÉS: A VÍZÖNTŐ ISTENI ENERGIABÁLJÁRA MINDEN KÉSZEN ÁLL

 

47 év után (1962) újabb, a földi valóságunkat megrengető, megmozgató planetáris és sztelláris ünnepségre kerül sor, melyre még időre felhívták figyelmünket a galaktikus előrejelzések. Új Valóságunkba lépésével koránt sincs vége a számos ajándéknak, meglepetésnek, melyek fényesülő útjainkat kísérik, mintha a MOST csak Most kezdődött volna, pedig könyvtárakat megtöltő dokumentumok állnak már rendelkezésre a keresőknek arra, hogy megdöbbenjek valódiságuk felfedezésében.

Most a Vízöntő, a legemberibb és legangyalibb csillagjegyünkben, bolygók és csillagok sorakoznak fel ismét, és akaratunk vagy választásunk szerint megnyitják felemelkedésünk útjába kerülő ajtók egyikét, hogy addig még nem tapasztalt isteni teljességünk, számtalan helyre eltárolt, őrzött, megújító energiaáramlataiból, a teljes fény, végtelen aspektusaiból a Mindenlétező fényfonalaiból,  egyre többet magunkba ölthessünk, újra.

Egy energiakórus kezd összeállni, amely rajtunk múlik, mint eredeti szerzőkön, hogy hogyan szólítsanak meg, és majd szólalnak meg bennünk, választási lehetőségeink hangjai. Lehetőséget, sőt felszólítást kapunk a tekintetben, hogy, MI LEGYÜNK A KARMESTEREK, az eddigi HAL-gatóságból, hogy elfogadjuk az angyali kar – mesterségünket, amelyet egykor kiválóan műveltünk.

Az Emberi Angyal Most felemelheti saját mesteri pálcáját, és rajta áll, hogy hogyan vezényli le, a saját független hatalomba állásának SZÍN-fóniáját, hogy a fény hangjai harmonikussá zengjenek össze, mert szabad választása szerint úgy fog megszólalni.

Vízöntő korban, Vízöntő Konvergens van, az, amikor a Mag szíve, mély álmából elkezd kitavaszodni. Vizöntő Együtt-Állás Van, amely beteljesíti 1962-őt.

A Vízöntő Együttálláshoz, a jegyben vannak együtt a Fény 4 oszlopába egyesülve:

 

1, Együtt-rezgés: Altair-Merkúr

Altair/Attair/Athair, azaz alfa Aquilla/Atilla, a Sas vezércsillaga, a perzsa Muni, a MADARAK királya: spirituális érzékenységünk magasabb eszmék felé. 2*-on

Merkúr: 3*-on,  szoros együttálásban: invokálni a fény szárnyalását ami beáramlik a valóságunkba, felszabadítani a letakartsága alól.

A Merkúr házcserében van a Szaturnusz Úrral, a Karma urával, aki a Szűzben van a tőle számított 8. házban. Engedély a végtelen terek és időbe lépéshez és annak kihirdetése.

 

2, Együtt-rezgés: Felszálló Holdcsomópont-Mars-Jupiter-Juno

Holdcsomópont: 9.07

Mars: 9.34

Jupiter 9.36

Juno (kisbolygó) 11*

A teljes karmikus terheinktől való megszabadulás, önmagunk felszabadítása, a saját hatalom visszaszerzése, fényemeltségünkkel bölcsen telve, vagy lázadással.

Holdcsomópont: Vizöntő-Oroszlán karmatengely és csak itt lehet felemelkedni (ebben az eonban) a zodiákusban kollektív szinten, tehát a bolygó és entitása együtt.

Mars-Jupiter együttállás: a Fény bölcsességének kifogyhatatlan erejével rendelkezünk erre a feladatra.

Jupiter-Juno együttálás: energiaegyensúly

Mars-Juno együttálás: a női nem integrálhatja férfi energiái.

2003 óta a marsközelség üzenete az volt, hogy magunkhoz vonzhatjuk valódi lényünk teljességének erejét, és számos tanítás intelme ellenére, bizony befejeződik a Kali Juga, vagyis az Istennő leveheti a fátylát és megmutatkozhat teljesfényű valóságában a Föld anyagi szinterein.

 

 

3, Együtt-rezgés: Chiron/Nesseus – Sadalsuud - Neptunusz

Chiron-Nessus:21*

Sadalsuud, a Vízöntő egyik főcsillaga, a Fortuna Fortunatus, a Fényes Szer-Éncsecsillag 23*

Neptunusz: 24*

Minden genetikus és érzelmi/folyékony/vérrrel öröklött negatív hatás felszabadítódik és elengedésre kerül, és az emberiség saját kezébe veszi szerencséjét sorsának.

A Nessus-Kentaur asztrológiai leírása: 13 AQ33)

Kisbolygó/Kuiper övezet:

A Vérátok elengedésének ideje

Centaurus:

Mesebeli lény, félig ember, félig ló. Nessus Kentaur elvállalta, hogy átviszi Deianira-t, Herkules feleségét egy sebes folyón. Amikor azonban a folyam közepére ért, megpróbálta elrabolni őt. Herkules meglőtte őt egy mérgezett nyíllal a vízpartról. Nessus halálosan megsebesítve Deianira-nak adta pár csepp mérgezett vérét és olyan orvosságnak hazudta, amely szükség esetén visszaadja az asszonynak férje szerelmét. Valójában pont ez az ál talizmán okozta később a hős halálát.

 

4, Együtt-rezgés: Nap - SadalMelik

Nap 28* - Hold a Nyilasba lép, a Napút 9. házába

Az Úr/Isteni Forrás mindezt jóváhagyja, lepecsételi, és életre szüli

SadalMelik: a Vízöntő felemelő karja átölel és átemel az új valóságunkba és megkoronázza az eljött király(nő)ságunkat (Halak: 4*, február 24: Mátyáskor, megszabadulva az illúziók világának minden korlátjától, függőségeink meggyógyulnak, szolgaságunk királynőséggé válik.

4, Az Együttzengésről:

Merk- Úr, Holdcsomópont, Mars, Jupiter, Chiron (és a centaur Nessus kisbolygó, a Kuiper övben átmérő kb. 20 km és a vérátokért felelős a kollektív tudatban, illetve a vérrel örökölt karmikus lenyomatok továbbadásáért), NAPtónus -Ős/Neptunusz és a NAP, együttállás ezen a napon

E mellet két fontos csillag tehát szoláris forrás segíti az együttállást, az Al-TAIR (AtyaÍr, Attair AL THAur, Atyafi) a Sas legfényesebb csillaga a MADARAK királya, a Sas lelke, és a SADALSUUD (száddalsződ, azaz teremts meg felemelkedés igédet és nyilvánítsd meg, mondd ki: igen) a Vízöntő váltócsillaga, a felemelkedés rése, amely akkor enged egy kollektív magasabb valóságba belépni, ha az adott planéta tudatossága készen áll erre.  (Eleddig ez a váltó nem volt aktív és ezért köröztünk 26000 éves ciklusokban, de most igen!!!)Ezért az 1962-es képest egy Kollektív energiaszint megmérésen esik át az emberiség, s mivel elértük a kollektív mértéket, innen már személyes átlökődések, felemelések lehetségesek. Ez az idő a konkrét és visszavonhatatlan elhatározás pillanata lesz, ki akar menni a béke és szeretet, a fény új valóságába, és ki nem…innen kezdve személyes energia küldemények fognak érkezni. Mégis ez a nap a kollektív tudatra fog legerősebben hatni, hiszen a jegy maga is globális helyzeteket fog átértékelni és ha kell romba dönteni. Ilyen helyzetek, az Önbizalom, a bőséghez való eddigi viszony, a kollektív behatások, korlátok, média. Akik nem tudják még kiegyensúlyozni ezt az exponenciális elektromos hatást, azokat sokkszerűen érhet, mintegy a lelkük lázadásra fogja késztetni. Itt már nincs mellébeszélés, ideológia, filozófia, hitrendszerbéli kapaszkodó. Maradsz, vagy továbblépsz…és dönteni kell, és nem lehet tartózkodni.

Az együttállás soha nem tapasztalt hatalmas elektromos robbanást fog indukálni, a tiszta szívvel élőnek fénytápláléka lesz, míg a régi világ hitébe lévőknek megkezdi a memoriális leépülésüket, hogy majd pár év múlva át lehessen telepíteni őket (vannak ilyen tervek) és újbóli fejlődésüket ne akadályozza a meglévő emléklenyomatok.

Mivel a Jupiter a 11 napházban van/Vízöntőben és az attól számított 2 és 11 ház ura így soha nem látott bőségtámogatást indul el a fényerők címére, az erre az időszakra lezsírozott/leszíriuszolt anyagi forrásokból. Nem beszélve, arról hogy ebben a jegyben tudja támogatni igazán az alkotó és megnyilvánító akaratot. A Marssal együtt lelki erőt ad a Fényhozóknak, fény harcosainak. A Merkúr megmozgatja ezt, felszínre hozza, és szétszórja a Föld minden pontjára, hogy meglegyen végre a magunk királysága/Nap, és hogy minden álmunk/Neptunusz végre beteljesüljön. A genetikus korlátok amelyek a véren keresztüli kötéseket hoztak létre, eltörlésre kerülnek/Nessus, így nincs akadálya fejlődésünkben tiszta lappal egy új valóságba indulni.

A napi életben társadalmi feszültségek fognak kirobbanni, főleg ott ahol az elosztás elnyomás alatt van. A szabadelvűség illúzióját felváltja az isteni szabad választás újbóli átölelése. Főleg a Bak és Vízöntőországok fognak bedőlni: Irán, Törökország/ TUR-kie, TUR-kesztán, TUR-kmenia/, India, Pakisztán, Kína/Tibet és Oroszország.

Az Al-Tair csillagforrás.: önbizalmat és felszabadulást ad, feloldja a nem egyenjogú kapcsolatokat minden területen, így a politikában, gazdaságban, személyes életben. Megrendszabályozza a nem tudatos össze-vissza szárnyalásainkat, hogy fókuszba tudjuk tartani a gondolatainkat, annak okán hogy ne fecséreljük el a életerőnket, az önbizalom visszaszerzését hozza elő, aminek alapja az önelfogadás/önszeretet, isteniként való vállalása magunknak, az élet szentségének áthatódását. Az értelmünket arra tanítja, hogy érzelmeinkkel átitatva nyilvánítsuk meg gondolatinkkal, teremtéseinket. Nagy a hangsúly az érzelmi töltődésen. A fél világ irigykedik jó értelemben rajtunk, hogy mennyire tudunk érezni…igaz vannak, akik mindent elkövetnek, hogy ne érezzünk…hát ezek most kezdenek szépen csöndben kihalni…Feloldódhat bennünk az alárendeltség érzése és a mások befolyásai megszűnhetnek egy röpke pillanat alatt. Ezek persze akkor kerülhetnek be valóságunkba, ha tárt szívvel és lélekkel fogadjuk őket. Éppen ezért a megelőző napoknak igen kiváló alkalom a csoportokban való együttrezgés, kinek mi a módszere, meglátása, mert a közösségi megélések, együttlétek megkönnyítik ezeknek a hatalmas isteni energiacsomagoknak a  befogadását, másrészt a környezetünket átkarolva akár 8-80 km-es körzetben rajtunk keresztül mások is megérinthetődnek a fény által, anélkül hogy bárkinek sorsába bele avatkoztunk volna, és elindulhatnak személyes utjaikon.

A következő lépés: Mátyás napja lesz. Február 24. amikor a Vízöntő másik karja (csillaga a Sadalmelik és ez a Hold 22. (11:11) házában van (A hagyomány az Aldebarantól (Bika csillagkép) számítja a holdházakat, 13.20 fokonként), a Nap a saját 11 napházában, ami ugye 33-as rezgést, krisztusi/kristály rezgést hoz létre) a felemelő spirál ölébe emel bennünket és elkezdhetjük új valóságunk első fényes pillanatait.

A SADALMELIK, a Melek azaz a Király(ság) vagy Melchi- Saadik/Cadik/Zedek, a száddal meleg, azaz leheld bele a lelked, hívd meg, hívd be isteni részedet az együtt-teremtésre. Ez planetárisan a jupiteri vállalásunk és a vízöntőben a csillagnemzetünk felszabadulása minden eddigi legnehezebb energiamegkötődésétől.

A Vízöntő két csillaga közti megszakító rést, máshol Vízöntő-paradoxonként is megtalálhatjuk, de ha túljutunk a váltón, akkor meg/mag-váltásunk lészen, és nem lesz többé se fehér se fekete, se jó se rossz, csak az isteni harmónia egyszerre 144000 tündöklő színe (ami a magyar hagyományban épp az aprószentek száma, ki tudja miért?, vagy ha tudja akkor ne hallgasson, ahogy most én is azt teszem.

 

5, Akik az írás végére szerencsésen megérkeztek, azoknak egy kis összefoglaló az együttállás arché-tárából:

Nap, Merkúr, Jupiter, Neptunusz, Mars, felszálló Holdcsomópont a Vízöntőben:

Megnyilvánítja a Szellem és értelem, bátorság és ügyesség, akaraterő és megvalósító erő, a nagylelkűség és a siker, a tudatosság és megvilágosítás, a keresés és megtalálás, az intellektus és meggyőződés, a tudás és fantázia harmóniába hozását. Konfliktusviselővé, érzékivé, átszellemültté enged, aki kiáll a saját igazságáért, meggyőződéséért, feloldja a dogmákat látomásaival, aki bízik képességeiben, isteni adottságaiban, és önmaga feltétel nélküli támogatója. Optimista beteljesedése útján. Felszabadítja a szellemére rakott fátylat, és önmagát egyre magasabb rezgésszintre emeli. Függetlenedik mindentől és ez biztonságérzetet ad számára. Minden régit, amit nem tud integrálni, lebont, eltakarít, vagy átalakít. Engedi manifesztációját, teremtő gondolatokat nyújt látomásainak, szabadjára engedi addigi megkötöttségeit. Értékrendet vált, az új világba lehetősége hívja, a kontroloktól, akadályoktól való önmegszabadító képességével. A szürkeség helyett az életöröm, az emberöröm, az emberi angyalöröm érzéseivel telítődik fel. Minden ami van, ami lélegzik az egy család, a szüntelen élet családja, és ebben meg van a maga helye, színe, autentikussága. A Most lehetőségeit használja és ha ellenállnak neki átmegy a falon, kimászik a kulcslyukon, mert Hasznosultnak érzi magát az isteni világban. Neki dolga van, a Mostban akar élni, nem nyavalyog a múlton, de nem is érdekli a ködös jövő. Most és Itt akarja, választja a Földön a Mennyországot, egyszerre utazik számtalan világokban, lelki áradásával minden és mindenki felé. Kettéválasztja a földi vizeket, választhatunk egy sűrű piszkos lében alámerülni újabb évezredekre, vagy egy kristály tiszta tóban fényszületésünkben megmerítkezni a teremtés csodáinak új hajnalában, amely után, tisztán békességben, a  szeretettség világába most valójában beléphetünk.

 

(www. espavo: yan blogja a dátum helyesen 2009. feb. 17 és nem 2007)


2009. 02. 20

2009. 06. 22.

2009.10. 11.

A maja naptár 100. 222. 333 napja. A maja kalendárium fontos napjai a 2009-es évben, amely a 6. nappal energetikai dátumai (2008. november 13-ától: a 100, 222, és 333 nap.)

 

2009. FEBRUÁR  22.

Február 22-én a bőség energiája, vagy inkább hadd mondjam így, magasabb rezgésű energiája érkezik a Föld bolygó tudatosságának vibrációs övezetébe. Ez megkérdőjelezi az emberek pénzre vonatkozó hiedelmeit és magatartását és a méltányos energiacserét és azok, akik úgy vélték, hogy mindent ingyen kell adni a spirituális vagy vallási területen, nos hát a ti feladatotok a csere energiájának megértése lesz. Amikor valaki elvár valamit, hogy azt ingyen megkaphassa, akkor karmikus adósságot halmoz fel az illető juttató személlyel szemben, vagy talán helyesebb lenne így mondani, lekötelezettje lesz az ingyenesség miatt, szóval legyetek nagyon óvatosak ezzel kapcsolatosan, mert biztos-e, hogy karmikus adósságot akartok begyűjteni másokkal szemben azzal, hogy ingyenes elvárásaitok és kívánságaitok adódnak?

(KT:090101)


2009. FEBRUÁR 24. – 10 MILLIÓSZOROS NAP


2009. FEBRUÁR-ÁPRILIS

A következő tizenkét hétben az életetek alapja kerül a célkeresztbe és rengeteg változás fog bekövetkezni, ezen változások mindegyike a legmagasabb jót szolgálja és biztosítani fogja, hogy azok a folyosók, melyek többé már nem részei annak az iránynak, amerre tartotok, bezáruljanak, ami által újak nyílhatnak meg és ezzel a megpillanthatjátok azt a látomást az utazásotokról, amit ti magatok választottatok az egyedülinek, ami valóban fölszabadítja a lelket. A kvantum világ számos kezdeti birodalmán jutottatok túl és mélyen belemerültetek Kozmikus Teremtőnk testébe és erről a helyről kiindulva nagyobb igazságokat fedezhettetek föl önmagatokról és az életről. Az ennek eredményeként kapott ajándék a bepillantás a kiterjedt világba, és abba, ami a világból eddig nem volt látható.

(KT-MM:090202)


2009. MÁRCIUS

A március énetek azon aspektusainak a megragadását kínálja nektek, melyeket a testvéreitek, a szomszédaitok és az élet-környezetetek tükröz a számotokra. Ekkor gyűlik össze az Isteni Fény és Szeretet Férfi és Női Testvérisége, hogy az isteni hármasság szent egységét alkossák meg, ez az isteni hármasság pedig az Atya Isten, az Anya Istennő és az Arany Gyermek energiája. Ez a boldogulás piramisa, ami átszűrődik mostani életetekbe és biztosítja a mély szintű gyógyulás lehetőségét.

(KT:090101)


2009. MÁRCIUS 3.

Március 3-án a kulcsdátum aktiválást a boldogulás és bőség piramisában Metatron nagyúr, Hilarion nagyúr, Nada úrnő és Mária Magdolna tartja. Ekkor kapnak a közösségek lehetőséget, hogy megoldjanak bármilyen nézeteltérést, ami a testvérekkel, a szomszédokkal vagy a környezetükben adódik. Nyissátok meg a szíveteket teremtőtök végtelen teremtő forrása előtt és használjátok ezt az időt életetek konfliktusra okot adó területeinek a elsimítására és hozzátok magatokat egyensúlyba és teremtsetek békét magatokban.

 

 

2009. MÁRCIUS 3.

A március énetek azon aspektusainak a megragadását kínálja nektek, melyeket a testvéreitek, a szomszédaitok és az élet-környezetetek tükröz a számotokra. Ekkor gyűlik össze az Isteni Fény és Szeretet Férfi és Női Testvérisége, hogy az isteni hármasság szent egységét alkossák meg, ez az isteni hármasság pedig az Atya Isten, az Anya Istennő és az Arany Gyermek energiája. Ez a boldogulás piramisa, ami átszűrődik mostani életetekbe és biztosítja a mély szintű gyógyulás lehetőségét.

Március 3-án a kulcsdátum aktiválást a boldogulás és bőség piramisában Metatron nagyúr, Hilarion nagyúr, Nada úrnő és Mária Magdolna tartja. Ekkor kapnak a közösségek lehetőséget, hogy megoldjanak bármilyen nézeteltérést, ami a testvérekkel, a szomszédokkal vagy a környezetükben adódik. Nyissátok meg a szíveteket teremtőtök végtelen teremtő forrása előtt és használjátok ezt az időt életetek konfliktusra okot adó területeinek a elsimítására és hozzátok magatokat egyensúlyba és teremtsetek békét magatokban.

(KT:090101)

Most a Földanya szíve belső magjának mennyei újraaktiválását ünnepeljük. Ez a belső mag aktiválás részét képezi a 2009. március 3-ai aktiválás során lerögzítendő dolgoknak.

 

Minden a szeretetről szól, ez az az esszencia, ami összeköti az emberiséget az élet többi királyságával, ennek kötőanyaga rögzít benneteket az Istenhez és az Istennőhöz. Amikor egyesével mindegyikőtök elé odaállok, akkor fontos tudnotok, hogy ez most nemcsak a saját szívetekbe lépésetek utazása, hanem ez az utolsó olyan alkalom is, amikor úgy nyitjuk meg a Nap Kapuit az emberiség számára, ahogyan azt most tesszük. Ezzel azt akarom mondani, hogy az Ősöknek az Akasha Barlangjaiban tárolt kulcsai évezredekig voltak a helyükön és most a ti feladatok, hogy emlékezzetek ezek igazságára, nem pedig a miénk, hogy emlékeztessünk rá titeket.

A szeretet segíti elő a fejlődést, s amíg elszaladtok a szeretet elől, addig ez nem fog bekövetkezni. Az emberiség csak akkor fejlődhet, ha magáévá teszi a szeretetet – a Nap sugarait.

A világotok hamarosan összefut azzal az idővonallal, ahol igen sok minden megváltozik és a következő tíz-tizenkét évben visszakerültök az alapokhoz, rájöttök és emlékezni fogtok rá, hogy mit jelent a Földdel együtt élni, az isteni lakóhely királyságával egyesülni abból a célból, hogy visszatérhessetek a Mennyei Királyságba. A Mennyei Királyságba való visszatérésnek nem sok köze van a vasárnapi misén elrebegett bocsánatkéréshez a bűnök miatt, a visszatérés a Mennyei Királyságba Krisztus állandó jelenlétét jelenti mindenben, amit cselekszetek és Krisztus nem feltétlenül az igazolás, hanem inkább a hitelesség energiája és ezt tanuljátok meg mostanság – vagyis hogy mit jelent hitelesnek lenni és hogy mit jelent a spirituális utat járni, semmint hogy azok legyetek, akiknek úgy gondoljátok, hogy lennetek kéne annak érdekében, hogy spirituálisnak tartsanak.

 

Ami kifejezetten ezt a csoportot illeti, ti fogjátok lehorgonyozni a Hármas Isten és a Háromszoros Istennő energiáit a március 3-i dátum alkalmából, ami az anya, az atya és a gyermek, a lányka, az anya és a matróna, az apa, a fiú és a mindent felölelő Krisztus Energia eredeti energiájának újjászületése, feltámasztása, emlékezete és újrahitelesítése.

(KT:090303)


2009. MÁRCIUS 3.

Március 3-án Metatron nagyúr, Hilarion nagyúr, Nada úrnő, Mária Magdolna, Ekhnaton nagyúr és számos más egyiptomi isten és istennő összeállt, aminek eredményeként új energiák érkeztek a Földre. Ezek az új energiák a Boldogulás és Bőség Piramisként váltak ismertté. Ez az energia mező beleszövődött a ti energia mezőtökbe, és most a Fény Központi Sugara, ami benne foglaltatik ebben a piramisban, átjárja a harmadik szem és a keresztcsonti csakrátokat, majd továbbhalad a napfonat és a torok csakrába, ami által a Fény ezen Központi Sugara teremtő megnyilvánulást nyerhet.

(KT:090313)


2009. MÁRCIUS 11. – 10 MILLIÓSZOROS NAP


2009. MÁRCIUS 13.

Március 13-a a Fény Központi Sugarának aktiválása, ami keresztülhalad ezen a hatalmas piramison és március 31-én lehorgonyozzuk ennek a piramisnak a teljes Arany Lenyomatát a Földön úgy, ahogy az a Szíriuszon is van. Ezt az Arany Piramist különleges céllal tartottuk a Szíriusz terén belül, a Szíriuszról származó vibrációk megnyitják a keresztcsonti csakrát és a harmadik szem csakrát, hogy ezek befogadhassák Teremtőnk isteni fényét, ami aztán áthatja a napfonatot és a torok csakrát, megnyitva a teremtő csatornákat a kifejezés és teremtőképesség hangja előtt, hogy békét, harmóniát hozhassanak, hangjukkal szabadságot és elengedést állíthassanak a kötelékek és a visszaélés helyébe.

(KT:090101)


2009. MÁRCIUS 13. – SZÍRIUSZI FÉNY ÉRKEZIK A FÖLDRE/ALCHYMAJA

ÉS MÁRIA MAGDOLNA

A: Ez most a hatalmas változások időszaka, a változások egyre mélyebbre visznek önmagatokba, és ezzel a fény kollektív közösségének be kell ismernie, hogy az énben ott a fény. Ez nehéz helyzet elé állít néhányotokat, a hozzátok közeli emberekkel kapcsolatban, úgy találhatjátok, hogy gátlásos életmódjuk próbára tesz benneteket, de emiatt ne hígítsátok föl éneteknek ezt a vonatkozását, fogadjátok el ezt az utazást, és bízzatok benne, hogy a Szíriuszról származó fény ez alkalommal nagyon különleges célból érkezik.

Most eljött az idő és rajtatok a sor még egy ideig, hogy meghaladjátok, megújítsátok énetek minden vonatkozását, aminek révén tovább fogadhatjátok a felsőbb szintek közvetítéseit onnan, ahol a mátrix, mint olyan, nem akadályozó tényező, ahogy ahhoz hozzászoktatok az emberi paradigmában. Még mindig nagyon is emberi lények maradtok, hogy ebben a rendszerben élhessetek, amit most elértetek, és ami a testetek DNS-ének egy teljesen eltérő történetet közvetít. Itt az ideje emlékezni arra, hogy kezdetben volt egy történet a 'beilleszkedéseteket' segítendő, még ha nem is 'illeszkedtetek be' sohasem, most közületek azokat, akik mindig is kitűntek fényük erőteljesebb ragyogásával, kezdik egyre többen észrevenni, amivel most is, és valószínűleg mindig ezután is egyfajta kritizálás vagy ítélkezés lesz az osztályrészetek, mások és önmagatok részéről egyaránt.

Ez az utazás kifejezetten életetek harmadik évébe repít vissza, és segít górcső alá venni ezt az időszakot, amikor talán a szomszédok és testvérek, és akár a saját szüleitek járultak hozzá ahhoz az elhatározásotokhoz, hogy jobb gátolni az autentikus ént, mint teljes mértékben kifejezni, ezért [azt] a Szentháromságot, ami a három éveseknek a Piramis közepe felé totyogását ötvözi a férfiassággal és nőiességgel, lecseréli a teljes test DNS-e minden atomjának áthatásával, és amint a Boldogulás és Bőség Piramisa biztonságosan gyökeret eresztett a testetek atomjaiban, a Fény Központi Sugara elkezd erőteljes új rezgéseket kibocsátani.

 

Ez március 31-én fog tetőzni, amikor is a Földet elárasztja a Fény Univerzális Központi Sugara, és minden ember, aki készen áll ennek a fénynek a befogadására, a saját Központi Fénysugarát teljesen aktiválja mind a tizennégy csakrán keresztül, melyek újjáéledtek az emberiség számára. Ez a Földanya rejtett csakráit is aktiválja, ezen csakrák újjáéledésével lesznek [olyan] helyek a bolygótokon, melyekről a múltban nem sok szó esett vagy melyekre kevés figyelem összpontosult, és amelyek most híresebbé válnak, mondhatni (bocsánat, de most a megfelelő szót keresem) népszerűbbé válnak.

MM: Szeretteim, ez a különleges nap, 2009. március 13-a, azért olyan fontos, mert mi, a Fény Istennői, akik a Kvantum Tantra Alkímiáját hordozzuk az energia mezőnkben, sok új Magdolna Templomot is manifesztálunk, hogy az Istennők ezen energiája fogadható legyen azok számára, akik fölkészültek az új tervezetek fizikai megnyilvánulásaira.

 

Megfigyelhetitek, hogy mennyi nő nyeri vissza erejét új és erőteljes módon. Azoknak közületek, akik női testben vannak jelen, fontos, hogy folytassák nőiességük felfedezését, nőként megnyilvánuló erejük feltárását, és egyensúlyban maradjanak férfiasságuk és nőiességük között. Ahhoz, hogy erőteljes nővé váljatok, nem kell olyanná lennetek, mint egy férfi, [hiszen] a férfi az férfi, a nő pedig nő, és az Istennő igen erőteljes.

 

Az Istennő oldalán a [férfi] Isten lépked, mivel ő eltérő aspektusokat jelképez, és némiképp eltérő célból teremttetett. A nőiességeteket, az érzékenységeteket, istennői státuszotokat magatokévá téve mutathatjátok meg a világnak az erőtöket, és a nő hatalmát, ami valójában szépséges, nagyon-nagyon alkalmas és mennyei a maga számos kifejeződésében a hajadon, az anya és a matróna szerepére.

(KT:090313)


2009. MÁRCIUS 15. – KRYON – 5 DNS RÉTED SZABADON AKTIVÁLHATÓ

A mostani nagy idők ajándéka.

Az 5 ajándék a DNS 5 rétegének szabad aktiválása.
A megengedéssel lehetséges.

2: Isteni tervrajz, életterv átírása

6, Felsőbb-énnel való 100%-os kapcsolódás

7-8 párban: A megnyilvánítás és a személyes Akashából való merítés

9. Gyógyító réteg

(K:090315)

 

2009. MÁRCIUS 17. - SZENTHÁROMSÁG NAP : lásd: 2008. Nov. 19.

 

2009. MÁRCIUS 17. – ARANYHÁROMSZÖGEK

A március 17-ei háromszögelés kihívja a fizikális lényeteket a 2/5-dik szünetre a részecskéitekben épülő harmóniák alapján. Ez a legősibb elrendeződése a részecskéknek, amit azok a korábbi időszakokban tapasztaltak. A háromszögelést megelőző hetekben nehéznek fogjátok érezni a testeteket, sűrűnek, mint amikor nagy mennyiségű vizet tart vissza a test. Pedig most nem ezt  teszi. Ezek a fényrészecskék a testetekben, amik úgy terjednek, hogy fizikálisan is nehéznek érzitek magatokat. Ahogy a háromszögelés formálódik és megszilárdul, ez a nyomás is elenged a testetekben, oly mértékben, hogy sokan úgy fogjátok érezni, mintha lebegnétek. De nem fogtok. Amit tapasztalni fogtok, az az, hogy elengedtétek a nehézségeket, amikkel a testetekben küzdöttetek. A ti szavaitokkal élve, a március 17-ei háromszögelés felfogható akként, mint az emberi természet lényeinek csoportos gyógyulása..

(Aranyháromszögek)


2009. MÁRCIUS 20.- TŐL KEZDVE

az összes birodalom őrzőinek kiegyensúlyozott szeretete beáramlik a Paradicsom hálózatba, és ez újraalkotja a mennyországot a Földön, a Föld minden lakóját egybefonó szent és hatalmas szeretetkapcsolatban.

A mostani időszak erőteljesen elősegíti ezt az isteni szent szívben végbemenő belső ikerláng harmonizálási folyamatot. Ez az energiamódosulás és -erő a március 20-i napéjegyenlőségkor fog tetőzni.

A március 20-i napéjegyenlőség, és az Új Föld paradicsomi hálózata

Legkedvesebb fénymunkások, szívetekben, kapcsolataitokban az Egy energiáival való harmóniába kerülés mellett érezni fogjátok azt a kialakuló összerendeződést is, ami az elementálokkal, az állatokkal, a növényekkel és az ásványvilággal, valamint ezek szent hálóőrzőivel való kapcsolataitokat érintik.

A március 20-i napéjegyenlőség ünnepekor az Új Föld hálóinak és a Paradicsom hálózatnak szent őrzői veletek szoros együttműködésben fognak dolgozni az Új Föld hálóin az Egységgel és harmóniával való összeigazítás érdekében. Akik közületek részt vesznek a március 20-i napéjegyenlőség ceremóniákon, saját belső szent állati és elementális energiáikkal fognak dolgozni, és egyesülnek a szent föld-őrzőkkel.

Szeretteim, ez az Egy harmóniájának örömteli ünnepe lesz. Tegyétek lehetővé, hogy az Egy felemelkedő tudatossága belépjen szívetekbe és elmétekbe, és elkezdjen felkészíteni benneteket a fénymunkás föld-őrzők és a többi szent birodalom őrzői közötti harmónia, együttműködés első Új Föld-i tapasztalatára.

A Forrás szívéből, a Szellem legmagasabb szintjeiről ugyanis az a szent parancs érkezett, hogy a mostani időszak a megfelelő a Földön a bolygó szent szívének megnyilvánítására és szent újraegyesítésére. A Földháló szent őrzői hozzájárultak ahhoz, hogy a földi szentséges élet összes különböző szintje egyesüljön és harmóniába kerüljön egymással, és most a Föld bolygón e család végre újra egyesülni fog.

Nos, mi tudjuk, hogy sokan, akik fénymunkások vagytok, e szent kapcsolatot sok életeteken át fenntartottátok, és az őrzőkkel szent együttműködésben dolgoztatok. Most azonban, amikor maga a Föld is minden ilyen birodalommal szent kapcsolatba és harmóniába kerül, különleges idő nyílik az örömre és az ünneplésre. Az az energia, amely sokáig csak kevés szeretettel és fénnyel teli lélek számára volt fenntartva, most a bolygón újra elérhető lesz. Március 20-ától kezdve az összes birodalom őrzőinek kiegyensúlyozott szeretete beáramlik a Paradicsom hálózatba, és ez újraalkotja a mennyországot a Földön, a Föld minden lakóját egybefonó szent és hatalmas szeretetkapcsolatban.

Ez valóban az ünneplés és hálaadás időszaka.

(SCH:0903)


2008. MÁRCIUS 20 - 21.

8000 SZENT DOB PLANETÁRIS SZERTARTÁS

PLANETÁRIS SZERTARTÁS FÖLDANYA GYÓGYÍTÁSÁÉRT,

A BÉKÉÉRT ÉS AZ ÉLETÉRT

2009. március 21- én az univerzális napfordulón csatlakozva a Mexicoi otomi, olmék, tolték indiánok planetáris rendezvényéhez, megrendezik Budapesten is a MÁSODIK 8000 SÁMÁN DOB szertartást.

Sok helyen csatlakoznak szerte az országból a  8000 szent dob szertartásához.

Hazai idő szerint 16 és 18 óra között kerül sor Mexikóban arra a szertartásra, melyhez a világ számos pontján ugyanabban az időben csatlakoznak és a dobok egy időben történő megszólaltatásával, átrezegtetik Földanya körül a légteret, hozzájuttatva Őt olyan energiákhoz mellyel a planéta gyógyulását segítik elő.

Ez a rendezvény első alkalommal tavaly került megrendezésre a felhívásban foglaltak alapján 2012-ig minden évben megtartani és hozzájárulni ahhoz, hogy a Földgolyón egy időben egyszerre megszólalhasson 8000 Szent DOB.

2009. MÁRCIUS 31.


A SZÍRIUSZI FÉNY AKTIVÁLÁSA A FÖLDÖN

Ez március 31-én fog tetőzni, amikor is a Földet elárasztja a Fény Univerzális Központi Sugara, és minden ember, aki készen áll ennek a fénynek a befogadására, a saját Központi Fénysugarát teljesen aktiválja mind a tizennégy csakrán keresztül, melyek újjáéledtek az emberiség számára. Ez a Földanya rejtett csakráit is aktiválja, ezen csakrák újjáéledésével lesznek [olyan] helyek a bolygótokon, melyekről a múltban nem sok szó esett vagy melyekre kevés figyelem összpontosult, és amelyek most híresebbé válnak, mondhatni (bocsánat, de most a megfelelő szót keresem) népszerűbbé válnak.

 

Vonzódni fogtok ahhoz, hogy ezekre a helyekre utazzatok, mely utazás ideje alatt a saját Fény Sugaratok részeit késztetve érzitek a kollektív Fény Központi Sugarára összpontosulni, ami a Szíriuszon található. Miközben ezek a kódok megmutatkoznak, egyre több Tűz Kapu aktiválódik, az első hétként aktiválódó kapu egy-egy impulzust küld ki, ami a Belső Föld kódjait közvetíti az emberiségnek és az élet többi világának. A kialakított központi hírközlő rendszer biztosítja valamennyiőtök számára, hogy képben maradjatok a történésekről. Biztos vagyok benne, hogy sokan fölfigyeltetek arra, hogy az idő mennyire felgyorsult, egészen más, mint a korábbi évben volt, ez azért van, mert egy fény hullám érkezése várható – a Fény Központi Sugaráé – ami számos tudat-oszlopot aktivál, és lehetővé teszi a magasabb dimenzióbeli Tűz Kapuk újra egyesülését a Földanyával, és [mind]azokkal, akik részesei ennek a tervezetnek.

 

A Szíriuszról származó Központi Fénysugár a tudatosság rejtett területeit tárja fel az emberi gondolkodásban, és főleg az agyban, ami által ezek a közvetítések foghatókká válnak. Az idő felgyorsult, mivel minden egyéb is felgyorsult.

Az Istennő tervezet tovább terjeszkedik, és még sokkal több csodálatos projekt kerül az utatokba, melyekről a megfelelő időben tájékoztatást kaptok.

 

A Fény Központi Sugara autentikus énetek mag-esszenciája, azért kapcsolódik a Szíriuszhoz, mert a Szíriuszra, és a Szíriuszba minden élet Univerzális Atyja és Anyja szakrális geometriai alakzatokat kódolt be. A Szíriusz csillaga őrködik az emberiség és a Földanya fölött, minket jelöltek ki arra, hogy az összes új paradigma megfelelő lerögzítését biztosítsuk a Földanya éterikus energia mezejében, és hogy minden emberi formában található lény, aki részese ennek a tervezetnek, erre figyelmeztetést kapjon.

 

(KT:090313(lásd még: március 13. Kt:090313)


2009. ÁPRILIS - SERTÉSINFLUENZA

Dekódolja az elmét.

Egy több millió éve itt lévő vírustípus, amely be lett vetve.

Nem véletlenül azokon a területeken jelenik meg.

Közel egyharmada téves diagnózis alapszik.

A média szerepe a félretájékoztatásban a vírussal kapcsolatban.

Az állati vírusok, általában nem halálosak az embere nézve.

Az ember vírust jutatták be a sertésállományba, s onnan kerül vissza az emberre.

A 25-28 éves indigó emberekre hat a legveszélyesebben, ez sem véletlen.

Ellenjavallat: egyensúlyban állás, immunrendszer erősítése, ultraibolya sugarak a napfényből, száraz levegő, szappanos meleg víz, fény és hangterápia.

A vírus erősségének frekvenciáját a galaktikus családunk lecsökkentette, nem kis pánikot okozva a küldőinek.

Még várható, hogy más ember által küldözgetett vírusokkal fogunk találkozni a közeljövőben. Ennek 3-4 fajta potenciálja látható.

Semlegesítésére felkészültek angyali segítőink.

Más szóval, akinek nem kell menni, nincs itt az ideje, dolga van, azokra egyszerűen nem fog hatni.

A vírusküldés célja: a közép- és dél-amerikai tradíciók szakrális területeinek (Maja vidék, Brazília , Peru, Bolívia) blokkolása és a félelemkeltés volt.

(Pepper Lewis-Földanya: 2009. május és Máté: 2009 májusi közvetítései alapján)

2009-2010: „MEXIKÓI” „SERTÉSINFLUENZA”

MESTERSÉGES INFLUENZAJÁRVÁNYOK

1918-1919: Spanyolnátha (H1N1) . 40 millió áldozat

1957-1958: Ázsiai influenza (H2N2): 1,5 millió halott

1968-1969: Hong Kong-i: (H3N2): 1 millió

és újra H1n1 egyik variánsa?

 

2009. ÁPRILIS – SERTÉSINFLUENZA – HATHOROK

Ahogy mi látjuk, a H1N1 Vírus, vagyis köznyelven a “sertés influenza” genetikailag meg lett tervezve és megalkotva. Ez nem egy természetes mutáció. Ez a kormányaitok mögött álló, rejtett erők tudatos próbálkozása, hogy ellenőrzésük alatt tartsanak (control) és manipuláljanak benneteket. Ez egy társadalmi kísérlet, irtózatos következményekkel, ha sikerrel jár.

 

A hazugságok, fél-igazságok és manipulációk nagyon összetekeredettek a vírussal kapcsolatos információkban. De bármi is légyen a kimenetel, számunkra teljesen világos, hogy az emberi tudatosság kezdeményezésére született.

 

És az is teljesen világos számunkra, hogy csakis az emberi tudatosság képes megváltoztatni azt. A manipulálásra használt egyik legjobb taktika a túlélésért való rettegés, és a sötét erők minden rendelkezésükre álló aljasságot bevetnek, hogy a félelem eluralkodjon az elkövetkező néhány hónapban (sokkal kevésbé években).

Itt vannak azok, akik a félelem mellé állnak és radikális intézkedéseket szorgalmaznak, beleértve, de semmiképpen sem korlátozva a védőoltásokra. Mindannyiatoknak saját döntést kell hoznotok ezzel kapcsolatban, hiszen ti éltek testben és ti lesztek érintve a legnagyobb mértékben.

 

De azt is el kell mondanunk, hogy a mi perspektívánkból nézve ezek a védőoltások nagyon gyanúsak. Fertőzöttek; nem nyújtanak védelmet. Ténylegesen, sokaknak fognak kárt okozni az egészségében és durva tudat kontrolláló szereket tartalmaznak, a babacipőben járó tudományág a “nano technológia” által megmintázva.

(HAT:090810)

 

 

 

2009. –  ÁPRILIS 2. G 20-AK TANÁCSKOZÁS – ÚJ VILÁGREND TÓBIÁSTÓL

 

Szeretnék megjegyzést fűzni valamihez, aminek egyre inkább tudatára ébredek Sam-en keresztül. És ennek a megjegyzésnek az Egy Világrendhez van köze. Nemrégiben beszéltek erről a G20 találkozó alkalmával. Ha most szemügyre veszitek az emberiséget, akkor azt látjátok, hogy jelenleg az történik, hogy nagyon, de nagyon hosszú idő óta először, talán azt is mondhatnátok, hogy a Föld történelme során most első ízben az energiák egy rendkívül globalizált alapon gyűlnek egybe. A múlt során a nemzetek el lettek különítve egymástól minden szinten, a nyelvüket, a kormányaikat, és a pénzügyi rendszereiket illetően. Háborúk által tettek szert önmaguk védelmére, pusztító cselekedeteken keresztül. Mindenki őrizte a maga területét. Ez a hatalom egy formája volt. Rengeteg csatát vívtak, és számtalan emberi életet áldoztak fel annak oltárán, hogy fenntartsák ezt a nagyon is meghatározott területet és kultúrát a saját területükön belül.

 

Most, a modern kori technológia beköszöntének hajnalán az történik, hogy a világ globalizálódik. Na most a józan ész azt mondatja veletek, hogy: -’Ó, természetesen, hiszen egy bolygó vagyunk. Emberként meg vannak a közös összekötő szálaink, és angyalként is egyedül annak van értelme, hogy létrejöjjön ez a globalizáció. Csak annak van értelme, hogy összejöjjünk, és megvitassuk a különbözőségeinket, és a hasonlóságunkat. És annak lenne értelme, hogy megnéznénk a jelenlegi pénzügyi rendszereket, kormányokat és a kormányokon belül fennálló kapcsolódásokat. Annak lenne értelme, ha összevetnénk mindezeket a jelenlegi különböző álláspontokat, és egyetértésre, megállapodásra jutnánk ezek kapcsán úgy, hogy közben tiszteletben tartanánk és felismernénk a kultúráink között fennálló különbözőségeket, ugyanakkor nem csuknánk be az ajtókat, és nem húznánk fel újabb falakat.

 

Tehát most erről folyik a beszéd, ami már régebben elkezdődött az Egy Világrend kapcsán. És most az erről folyó beszélgetések elkezdtek – hogy is mondjam csak – cselszövésekké fajulni és démonizálódni. És akadnak olyanok, akik azt mondják: -„Ez a vég. Ezek a Jelenések. Ez a világvége. Most kezdi meg a Sátán az irányítást.” És ott vannak azok, akik azt mondják, hogy abban a pillanatban, ahogy a közös valuta bevezetésre kerül a világon, az egyben a vég kezdete is, mert akik a hatalomra pályáznak, akik jelenleg uralják a hatalmat, most már az emberiség egésze felett uralkodni akarnak.

 

És most be kell, hogy dobjam a két centemet, vagy a két eurómat, mert ez is lehetséges, (nevetés) és arra kérlek kivétel nélkül mindannyiótokat, hogy használjátok a megkülönböztető képességeteket. A magatok módján – de legyetek megkülönböztetők. De itt most ennek kapcsán hallatnom kell a hangomat. Itt az ideje, hogy a világ eggyé váljon. Itt az ideje, hogy a háborúk véget érjenek. Itt az ideje, hogy azok, akik megpróbáltak védeni, és azok, akik megpróbáltak nagyon közel maradni – akár kulturális, akár politikai értelemben, vagy bármilyen más útón-módon is – ismerjék végre fel, hogy a Föld tovább fog lépni oda, ahol egyetértés fog uralkodni még az egyet nem értés kapcsán is. A világ akkor tovább fog lépni, és akkor ez az új nyelv – ez a globális nyelv – elfoglalja a helyét a világban. És ez egyáltalán nem arról szól, hogy megpróbálnak mindenkit uniformizálni, és mindenkit pontosan egyformává tenni, hanem ez a szigetek egymással való összekötéséről, áthidalásáról szól. Ez a háborúzások és a különbözőségek korszakának a végéről szól.

 

Ha egyszer az emberek és a kormányok megértik, hogy mennyire hasonlóak is vagyunk mi mindannyian, és ha egyszer megértik, hogy mi mind emberek vagyunk, és egy utazáson veszünk részt – hogy mi nem kínaiak, nem csak izraeliek vagyunk, nem pusztán brazilok vagy kanadaiak vagyunk – hanem mi emberek vagyunk ezen a nagyszerű bolygón. Az emberek, legalábbis a döntő hányaduk mind ugyanazért az egy dologért dolgoznak – hogy ez legyen AZ A BOLYGÓ, ami tündöklően szikrázó példával jár elő az angyali családok előtt, az univerzum többi része előtt, a dimenziók többi része előtt. A teremtés egészének a többi része most mind azt figyeli, hogy mi történik ezen a Földön. Mert ami a Földön történik, az minden másra is hatással van. Nem lenne értelmes dolog, ha mi, mint emberangyalok, kifejlesztenénk némi közös kapcsot egymás között?

 

Akadnak olyanok, akik most azt mondják, hogy bármilyen fajta Egy Világrend egy új fasiszta állapot lenne, amit azok a csoportok, családok vagy összeesküvők irányítanak majd, akik magukhoz akarják ragadni a világ feletti hatalmat. És ugyan miért is? A világ jelenleg éhezik, iszonyatos tempóban fogy ki az energia forrásokból – hihetetlen gyors ütemben fogy ki a tiszta víz forrásokból, és hatalmas, óriási zűrzavaron megy éppen keresztül- Akkor most töprengjetek el ezen, miért is akarná bárki is magához ragadni a világ feletti hatalmat?

 

Egy olyan mozgalmat látok a Földön, mint amihez foghatót még soha korábban nem láttam. Van egy pár inspirált politikai vezető. Azt is tudom, hogy jó páran vannak, akik régi energiával bírnak, akik nagyon beragadt politikai vezetők, de most láthatjátok a vezetőknek egy teljesen új nemzedékének a vadonatúj vállfaját, akik valóban önzetlenek szolgálatuk tekintetében, és akik valóban inspiráltak. És ismeritek őket és én is ismerem őket, mert ők azok, akikkel megosztjuk az időnket az Új Földön.

 

A régiek, a Régi Energiás politikai és üzleti vezetők – ők nem járnak az Új Földre. Az nem rokonszenves a számukra. De létezik az ihletett embereknek egy teljesen új generációja, akik most találják meg az útjukat a kormányokba. Most lépnek be az üzletbe, ahogy ez az üzleti világban zajló váltás lezajlik. Éppen mostanság lépnek be az őket jogosan megillető helyükre az orvoslás, a pszichológia és a spiritualitás területén.

 

Tehát, drága Shaumbra, látom ezt a reakciót, ezt a félelmet és ezt az összeesküvést, amit jelenleg sokan próbálnak elterjeszteni az Egy Világrend kapcsán. Ismételten, nézzetek magatokba, hiszen hosszú, hosszú idő óta ez az első alkalom arra, hogy a világ eggyé váljon. És erre most egy kitűnő esélye nyílik, mert tudjátok a legtöbb ember – az emberek döntő hányada – hisz abban, hogy létezik valami más is. Hogy létezik a Szellem világa. Hogy létezik az általatok Istennek nevezett világ, és ők ennek a részét képezik. Az emberek túlnyomó része a Földön hisz valamiféle túlvilágban, ami nem más, mint a lélek folytonossága – a lélek fejlődése. A legtöbben hisznek az angyalokban, azokban az angyalokban, akik velük vannak – és ez így is van – és abban, hogy az angyalok szeretik őket, és beburkolják őket az együttérzés és szeretet takarójával. És ez az, amire az embereknek most leginkább szükségük van.

 

A legtöbb ember hisz abban, amit ti jóságnak neveztek. Hisznek a jóban. Tényleg nagyon kevés olyan ember van, aki a gyűlöletre vagy a kontrollra helyezi az elvárásait… tudom, hogy rengeteg förtelmes dolgot láttok mostanában megtörténni a világban, mert vannak olyan emberek, akik egyszerűen eljutottak a kitörési pontjukig, és fogalmuk sincs, hogy onnantól kezdve mit is tegyenek.

 

Van egy kevés kiválasztott, aki a hatalomra és a kontrollra ácsingózik – egy kevés kiválasztott. Vannak, akik vészjóslóak és cselszövők, összeesküvők, de itt és most megmondom nektek, hogy ez nem fog működni. Ez nem működőképes. Ez képtelenség. Legyen szó akár egy kormányról, egy vallásról, egy üzletről vagy egy csoportnyi hatalomra éhes lényről, vagy akár ezekről a – igen - földönkívüli lényekről, akik eljöttek a Földre és emberi alakot öltöttek magukra. Nincs belőlük túl sok, de azért vannak egy kevesen – akik megpróbálják a saját földönkívüli kultúráik elvárásait ide előterjeszteni. De ez nem fog működni.

 

A Föld jelenlegi tudatossága túlságosan magas. A Földi emberek szívében élő szeretet és jóság túlontúl jó és túlságosan magas mostanság. Az Új Energiába való előrelépés vágya, ennek a hullámnak a meglovagolása, az Új Energia hullámán és a Kvantumugráson való szörfözés vágya túl messzire jutott, és rendkívül magas jelenleg.

 

Amikor bárki is megpróbál kontrollálni, irányítani, manipulálni, és bárki, aki összeesküvéseket sző a Földi emberek szeretete és szabad akarata ellen, az nem fog túl messzire jutni. Az lehet, hogy ordítani és kiabálni fognak, az lehet, hogy fenyegetőznek majd, és továbbra is félelmet fognak csöpögtetni. De drága, drága Shaumbra, jelenleg az emberiség tudatossága egy olyan pontra jutott, ahol is bármiféle manipulációs, kapzsi és mohó energiák azonnal visszaütnek rájuk. Abban a pillanatban visszacsapnak rájuk. Nem azért, mert neked kellene azt visszadobnod rájuk, nem azért, mert bármit is tenned kellene, hanem azért, mert az emberiség valóban ihletett.

 

Tudom, vannak olyan napok, amikor elolvassátok a szalagcímeket és meghallgatjátok a híreket, de most mégis arra kérnélek benneteket, hogy egy darabig tartózkodjatok ezektől. Maradjatok távol ettől. Sokan már meghoztátok ezt a választást. Egy héten keresztül tartsd magad távol a híradóktól, az újságoktól, a rádióban sugárzott hírektől – mindezektől – és arra kérnélek, hogy menjetek, és érezzétek az emberiséget, érezzétek az emberek mostani tudatosságát a Földön. Feledkezzetek el a hírekről, mert azok a drámai részekre, a táplálkozási részekre fókuszálnak. A hírekkel foglalkozó média – saját Tóbiási szerkesztői megjegyzésem szerint – táplálkozóvá vált – sajnálatos módon. A szexuális energia vírus – vagy nevezzétek ezt bárhogy tetszésetek szerint – beszivárgott erre a területre, hiszen ez egy remek lakoma a szexuális energia vírus számára, és ezért aztán az be is hatolt a médiába.

 

Tehát kedveseim, érezzétek az emberi tudatosságot. Csináljuk ezt most meg együtt! Érezzük a Földön élő összes drága lélek emberi tudatosságát! Érezzetek bele az arcukba, az energiáikba, a jóságukba!

 

Tudjátok, létezik egy kifejezés, amit fizikai univerzumotok más típusú életformái használnak. Ők a Földet a jóság bolygójának nevezik. A jóság bolygójának. Érzik mindazt a jóságot, ami itt található. Tudják, hogy fejlett lények jönnek el ide. És igen, akadnak olyan időszakok, amikor bármelyik lény eltéved, elkóborol, elszunyókál, vagy elkezd játszadozni a hatalommal. De átfogó értelemben, ez a jóság bolygója.

 

Arra kérlek most titeket, hogy érezzétek mindazoknak az energiáit, akik mostanság a félelmet ültetik el és a kétséget csöpögtetik. És arra kérlek, hogy érezzétek az emberek jóságát, hiszen egyedül és kizárólag ez fog minket előrevinni ebbe a varázslatos új időszakba.

 

És ezzel befejeztem szerkesztői üzenetemet, köszönöm. (taps)

T:10:9

 

 

 

2009. ÁPRILIS 4., 14., 24.

Áprilisban nemcsak a húsvét miatt bukkan fel a 'halál' és újjászületés energiája, hanem ti magatok is érintve lesztek a hatalmas Nap Atya energiáitól és minden férfias archetípustól, az Isten mítoszaitól, és ahogy ezek együttműködnek a Földdel, hatnak a Földön

és ahogy a Földön keresztül hoznak el nektek egy új rendszert.

Április 4-én a folyamat azzal veszi kezdetét, hogy képletesen szólva 'lehámlik' a halál leple, s ahogy ezek a szintek eltávolodnak tőletek, ti úgy mentek majd át a 'halálon', mint ahogy az a keresztre feszítéskor történt és a mi esetünkben a rá következő négy napban legfőképp, amikor megtapasztaljátok az újjáéledést a testi, érzelmi, értelmi és szellemi szintjeiteken. Ez a mostani Húsvét arra kér benneteket, hogy vizsgáljátok meg önmagatokban és másokban a keresztre feszítést, de különösen az életetek férfias részét vizsgáljátok, talán a kapcsolatotokat apátokkal, fivéreitekkel, ha vannak, férjeitekkel, szeretőitekkel és mindenki mással, aki az atyai szerepet jelképezi számotokra, ez rendkívül fontos, mert ez új alapot képez a számotokra. (KT:090101)

A mai különleges 4:4 kulcs dátum aktiválás egyben a Kilencedik Tűz Kapu aktiválása is. Elértetek ahhoz a ponthoz, amikor új struktúra születik, ami a négy alsó testen keresztül integrálódik, melyekről tudjátok, hogy azok a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális énetek.

(KT:090404)

Az április 14-e ennek az új alapnak egy másik szintjét helyezi belétek és április 24-én az energiát lepecsételjük és készen fogtok állni az ötödik hónapba való belépésre.

(KT:090101)


2009.04.14.

A TIZENKETTEDIK TŰZ KAPU megadja a lehetőséget arra, hogy átugorjátok azokat a gátló tényezőket, amelyek a földi emberiség elméjének kollektív tudatosságába kódolódtak, ez olyan sík, ami az emberi elme korlátai, félelmei és ön-szabotázsa energiáit tartalmazza. Ez a három terület számos dimenziót foglal magába, de mi most nem kifejezetten ezekre a dimenziókra összpontosítunk, hanem olyanokra koncentrálunk, amelyekhez sokkal inkább hozzáférésetek van, mint a már meghaladottakhoz.

A korona csakrátok hihetetlen átalakuláson megy keresztül, ugyanis létezett egy pont, ami előtt a korona csakrátok a beérkező energiák csak hozzávetőleg 15–18 %-át volt képes feldolgozni, de most képesek lesztek könnyedén és kényelmesen magatokhoz venni ezeknek az energiáknak a 35 %-át is. Néhányotoknak ez nem hangzik valami soknak, de higgyétek el nekem, hogy egy emberi lénynek ez hihetetlen mennyiségű energia ahhoz, hogy tudatosan bevonzza a korona csakrába, és keresztül szivárogtassa a fő [belső elválasztású] mirigyeken és a fő- és mellékcsakrákon, a testen belül és a szerveken belül és a test mirigyein belül, és ez kémiai változást idéz elő a testben. Amikor a testetek kémiája megváltozik, akkor önműködően a teljes ősmintázatotok, tervrajzotok megváltozását élitek át, mely változás lehetővé teszi annak megértését, hogy túlléptek a végzet ciklusain, és könnyedén beléptek a sorsotok arénájába (micsoda két különböző játékszín, ha nevezhetem így őket)! Amikor a test kémiai rendszere hozzáigazodik ehhez, akkor a testen belül sok más frekvencia is elkezd megváltozni és újraigazodni, ezért ezeknek az energiáknak a bevonzása támogatni fog benneteket abban, hogy képesek legyetek kiterjeszteni a korona csakra fény bevonzó képességét és kiterjeszteni azt a képességeteket, hogy megérthessétek a magasabb dimenziók támogatását és hozzájárulását az életetekhez.

 

Ezért legyen szabad azt mondanunk, hogy a Tizenkettedik Tűz Kapu a korona csakrában tárolódik. Ahhoz, hogy most aktiválhassuk ezt a 2009 április 24-i kulcsdátum aktiválással egybefogva, energetikailag el kell, hogy szállítsunk benneteket a Galaxis Központi Fény Templomába, ahol a Föld bolygó is honos.

(KT:090414)


2009. ÁPRILIS 14. - TIZENEGYEDIK TŰZ KAPU

A 14:4 átjáró ajándéka az, hogy én, Mária Magdolna és Alchemaya, Kuthumi nagyúr, a személyes vezetőitek és a Fény Atyja és Anyja segítségével megmutatjuk, hogy amit a múlt generációin át hoztatok magatokkal, az átalakítható ezzel a magas szintű új energiával és a Fény Központi Sugarán át érkező új fénykódok segítenek megváltoztatni a frekvenciáját és ekkor kezditek el megtapasztalni az újfajta fény terápiát, ezért most ennek okán hadd kérjem, hogy csukjátok be a szemeteket, ha még nem tettétek volna meg, és adjátok át magatokat ennek a pillanatnak, ezeknek az energiáknak, rezgéseknek, és az én hangomnak és a vezetőitek energiájának, ahogy körülveszünk titeket.

Amikor érzitek, hogy ezek az energiák változást idéznek elő a testetekben, mi akkor aktiváljuk a 14:4 átjáróját és a Fény Anyja belép a jelenlétetekbe, a feltétel nélküli szeretet, a feltétlen megértés, a gondozás és kényelem ajándékait hozva el. Átölel benneteket a szeretetével és a fényével és ti kiengedtek

Szeretteim, a Tizenegyedik Tűz Kapu arra nyújt lehetőséget, hogy úgy tekintsetek magatokra, hogy felismerjétek az elfogadott identitásokat, melyek korlátozták az én kifejezését, és valótlan illuzórikus elvárásokkal helyettesítették azt, melyekre alapozva éltetek, és amit valósággá emeltetek, bár csak illúzió volt, a számotokra viszont nagyon is valóságos tapasztalat. Legtöbbetek sok évig dolgozott énjével számos összefüggésben, megtanultátok, hogy hogyan dolgozzatok a vonzás törvényével, a manifesztálás, a mágia és a csodák törvényeivel és ez csak néhánynak a neve. Most elsajátítjátok a belső mester igazi fortélyait és a belső mester tudja, hogyan kell leereszkedni az én mélységének sötétjébe, hogy visszaszerezzétek a kincseket és visszatérjetek a napvilágra épségben és nagyobb bölcsességben.

 

Vessetek egy pillantást az életetekre, hogy milyen lehetne, ha nem motiválnák a rejtett forgatókönyvek olyan azonosulások részéről, melyek azért teremtődtek, hogy kategorizálják az életeteket és felcímkézzék jónak vagy rossznak, kedvesnek vagy ellenszenvesnek, alkalmasnak vagy alkalmatlannak, értékesnek vagy értéktelennek, és mindenek elé ezt állítanák. Kérdezzétek meg magatoktól, hogy ez rendjén van-e így, és ha nem bíztok önmagatok őszinteségében, akkor dolgozzatok valaki mással, nagyon közeli barátokkal vagy családtagokkal, magyarázzátok le nekik, hogy ezzel mi a célotok, hogy segítsenek az igazság mélyére látni és ezzel talán megnyilvánulhat az igazság az ő számikra is önmagukról. Valójában most rögtön hadd bátorítsak mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel, hogy társ Fénymunkásokkal dolgozzon együtt, akiket jól ismer és hogy tegyék ugyanezt, segítsék egymást azonosítsák a korlátozó azonosulásokat, melyek a belső titkok rejtett forgatókönyvei mögött állnak és [így] megláthassátok, ahogy minden megváltozik. Ez segíteni fog felgyorsítani a csoport-tudatosság átalakulását és a jól-létet, mint olyat.

 

Felséges időszak ez most, és igen, ezt már sok ünnep kapcsán elmondtuk, de ez a tapasztalat most mennyei, mivel nem számít, hogy milyen sötét az éjszaka, a hajnal biztosan mindig eljő, a Nap mindig felkel, és még a legsötétebb éjjeli égbolton is csillagok milliárdjai ragyognak, melyek közül rengeteget ti nem is láttok, de azért ott vannak, és ez az, amit kérünk, amikor a legsötétebb éjszakát élitek meg az utazásotok során. Sose feledjétek, hogy a csillagok mindig jelen vannak, ahogy mi is, a szeretetünk, a támogatásunk, a védelmünk és a vezetésünk is.

 

2009. ÁPRILIS 12-13 HÚSVÉT

11:12:13 CSILLAGKAPU


2009. ÁPRILIS 14. – ARANYHÁROMSZÖGEK

Az április 14-ei háromszögelés a létezésetek ötödik elemére fog vonatkozni. A lelketekre. A végtelen és örök esszenciátokra. Sokatok egész életében csapdában érezte magát emberi voltában. Ez a háromszögelés el fogja hozni nektek a multi-dimenzionális aspektusok csoportosulását, úgy, hogy emberségetekben először egyetlen összefüggő és gyakorlati egységként fogtok dolgozni együtt Mindennel, Ami Van. Ezzel a háromszögeléssel az EgyLélek (minden aspektusa) harmonizálódik egymással. Ebben az időszakban nem csak nyugodtabbnak érzitek majd magatokat, az egyensúly Kegyelmében, a lényegetekben, de észreveszitek majd az egységesítés jeleit a világotokban. Valamint összhangban kezditek majd érezni magatokat ezekkel a változásokkal, és a körülöttetek lévőkkel, úgy, ahogy sose képzeltétek.

(Aranyháromszögek)


2009. ÁPRILIS 14/15.

MARS-URÁNUSZ EGYÜTTÁLLÁS A HALAK JEGYÉBEN ÉS CSILLAGÁBAN

2009. ÁPRILIS 18. - MAURIK -ŐSÖK VISSZATÉRÉSE

A Maurik azt mondják, hogy ezen a napon visszatérnek az őseik. Ekkor Arizonában tartanak majd egy szertartást.

(Drunvalo)


2009. ÁPRILIS 22. – A FÖLD NAPJA

A FÖLD,  NAP ÉS A PLEJÁDOK ÖLELKEZÉSE  A BIKA CSILLAGJEGYBEN

2009. = 11

4. 22 = 4:4

22= 11

A Nap belép a zodiákus 33 fokára . 11:11:11 és/vagy 11:22


2009. ÁPRILIS 24. – A NAP CSILLAGTETŐZÉSE A KOS 10 FOKÁN ÉS ÚJHOLD


2009. ÁPRILIS 26/27.

Azért választottam ezt a bizonyos mai dátumot a találkozónkra, mert ez nagyon fontos időszak a Föld spirituális történetében. Olyan idő, amikor bizonyos kifinomult mechanizmust alkalmazva valamennyiőtöket elérhetünk, hogy elmondhassuk nektek, hogy ez a ti időtök. Azért hívtunk benneteket, mert ti vagytok azok a lelkek, akiknek célja van, ez a cél pedig az árapály megfordítása, új ösvény megteremtése, amit ti magatok kértetek és tudjátok, mit? Mivel ti ennek részesei vagytok bizonyos értelemben, ha úgy érzitek, hogy ez a hívás nektek szól, ha eltökéltséget éreztek, akkor álljatok neki, tegyétek [azt], amiért jöttetek!

 

Ünnepeljétek meg az Istennők jelenlétének megtapasztalását, mivel ez az első alkalom a Föld spirituális történetében, hogy az Istennők ezen a módon előtérbe kerülhetnek és eljuthatnak annyi nyitott szívhez, annyi kedves emberhez. Amikor valamennyien a mennyei változások katalizátorai lesztek és segítitek azokat lehorgonyozni a földön, amire az emberiség már készen áll, akkor gazdag jutalomban lesz részetek az önismeret alakjában, az ön-meghatalmasítás eszközeinek formájában és az egységhez vezető autentikus ösvények felfedezése révén.

(KT090426)


2009. ÁPRILIS 27. – PLEJÁDI NAPFORDULÓ

A NAP ÉS A PLEJÁDOK ÖLELKEZÉSE

Az Arany Fény egy ősi örvényét nyitottuk ma meg a Királyok Kamrája szívében, ami csak a PLEJÁDI napforduló idején nyílik meg. Amikor ez megtörténik, minden Arany Mester Arany Sugara egy pontban összpontosul. Ma valamennyiőtöket megcsókolt ez a Fény.

(KT:08.04.27 EGY3)

 

 

2009. MÁJUS

A Maja GALAKTIKUS ALVILÁG IDŐVONAL FELÉN. Exponenciális gyorsuló változás felerősíti a feldolgozatlan félelmeket és érzelmeket.

(BHC2:59)


2009. MÁJUSÁBAN KEZDŐDÖTT EL

A FÉNYTESTTEL VALÓ ÖSSZEEGYEZTETÉS ÉS ÚJRAKAPCSOLÓDÁS

A fénytesttel való összeegyeztetés és újrakapcsolódás 2009. májusában kezdődött el a Föld elementális birodalmában.

Azután 2009. novemberében, újrakapcsolódhattunk a Kozmikus Szív energiához, amely segítségével aktiválódott a Szent Rózsa Rács, a Földön és fénytesteinkbe. (az örök békesség rezonanciája). Ennek eredménye lehetővé teszi a multidimenzionális energiák behívását és létrehozott egy új energiaközpontot a Szív és a Torokcsakra közötta Kapcsolódási csakrát, amely az 5. dimenziós tudatosságban a szívvel való kommunikációt, teremtésünket segíti elő, így a Feltétel nélküli szeretet, együttérzés, egységérzés új energiaközpontja lesz, amely Teremtésközponttal, az Isteni Szeret és Akarat sugarait kapcsolja össze a fizikai testtel.

Ez a Központ fog segíteni bennünket az Új Földre való felébredésünkben.

Az Öröm és Eksztázis isteni érzését, mindegyik testünkbe belerezgi.

Ezek után már kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb átalakító energiák fognak érkezni.

Szükségét fogjuk érezni, hogy szívünk szerint éljünk, döntsünk, és azt meg is nyilvánítsuk, kikommunikáljuk.

Amit érzünk, amire vágyunk, amit szeretnék, azt képekbe, szavakba kell rendezni, összefoglalni, és átrezegtetni.

Azt fogjuk érezni, hogy egyre intenzívebben, egyre nagyobb hullámban érkeznek majd a szeretet, az extázis a boldogság hullámai, amely ma Teremtés Akaratának és szeretetének megnyilvánulásával van egyhangban, harmonikusak ezekkel a frekvenciákkal.

(MARK/CF:2010.MÁJUS)


2009. MÁJUS 1. - BELTAINE/BEL-TÉNY

A bolygóperiódus újjászületése a Keleti/Kelta  Istennő-hagyományban


2009.  MÁJUS 1. - A ST. GERMAN-I FELEMELKEDÉS NAPJA


2009. MÁJUS 5.

Egész május során, de különösen az 5-i kulcs dátum alkalmából a tudatosságotok belső gyermeke emelkedik a felszínre, hogy rávilágítson arra, amivel fontos lesz foglalatoskodnotok. Azok közületek, akiknek vannak saját gyermekei, vagy akik gyermekek vigyázói, azok számára ezek a gyerekek most közvetítőkké válnak, akiken keresztül a belső gyermek hozzátok beszél. Azt javasolom, hogy fordítsátok a figyelmeteket ebben a mostani hónapban a belső gyermekre, ha pedig van sajátotok, akkor töltsetek velük mennél több időt és a rájuk fordított minden percetek a belső gyermeketekre is irányul. Ebben az időszakban időn és téren át az énetek belső birodalmaiba repültök, feltárjátok a bölcsesség igazgyöngyeit, amelyeket belső gyermeketek eddig a magasabb bölcsesség árnyékában rejtegetett, mint ahogy eltüntetitek a magatokkal hurcolt poggyászokat és nehéz terheket, melyek eddig türelmesen arra vártak, hogy egyáltalán foglalkozzatok velük.

(KT:090101)

 

2009. MÁJUS 8-10 BUDDHA TELIHOLD/ WESAK

Vesak, Buddha Purnima, Saga Dawa, Visakah, Phat Dan, Wesak.

Az idei év témája: A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET

ÉS Milliók ünnepe


2009. MÁJUS 9-11.

LEMURIA ÜNNEPE A GÖRÖG-RÓMAI HAGYOMÁNYBAN

 

2009. MÁJUS 13-15. – KANADAI RÁCSOK AKTIVÁLÁSA

Minden [olyan] fényoszlop, amelyet a következő néhány napban aktiválunk, összhangban áll a Tűz Kapuval – ez a férfias és a nőies megnyilvánulása. Ezen energiák együttműködése fontosságának a megértése kezd elvezetni annak megértéséhez, ahogyan az összes többi polaritás is együtt tud működni, és harmonikusan áramlani e két energia között, teljesen eltérő dinamikát hozva létre, teljesen más valóságot alkotva meg, és amiről majd úgy fogtok vélekedni, mint amit ti vetítetek ki a valóságotokként, és mint amihez mint teljesen eltérő vibrációhoz vonzódtok. Ez megemeli a bolygótok frekvenciáját, megemeli a harmónia frekvenciáját, ezáltal ösztönzi az egyes embereket a harmónia megnyilvánítására befelé és kifelé egyaránt.

A harmónia kulcsösszetevő a béke kollektív esszenciájában, és amikor belső harmóniára leltek, az nem vonatkozik arra, ami a külső valóságban történik, mivel ez a harmonikus vibráció olyan pajzsot képez körülöttetek, mint egy kristály oszlop, ami biztosítja, hogy amihez vonzódtok, az ugyanezt a harmonikus rezgést testesítse meg. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem fogtok kihívásokkal szembesülni, viszont az a mód, amivel ezeket a kihívásokat kezelitek, már teljesen megváltozik

(KT:KAN1R)

 

 

2009. MÁJUS 15.

Május 15-én éritek el azt a pontot, amikor a belső gyermeketek egyre mélyebbre és mélyebbre visz benneteket az igazságotok templomába, s ez fontos bepillantásokat hoz majd nektek, amelyek eredeti hiedelmeitekhez kapcsolódnak, ahhoz az eredeti igazsághoz, amit születésetekkor rögzítettek. Ez az én részetek fog rávezetni benneteket bizonyos fölismerésekre, amikor is elfogadnátok egy hamis hiedelmet vagy tulajdonságot, amikor föladnátok a hatalmatokat, és ahogy most visszaszerezhetitek azt.

Május 25-e lesz az a nap, amikor mindezt lepecsételjük, innen kezdve tekinthetitek [magatokat] gyógyultnak, és továbbléphettek életetek teremtő folyamatainak következő lépcsőfokára.

(KT:090101)

 

2009. MÁJUS 15. – KUTHUMI

Most, hogy van elképzelésetek róla, hogy ez miként fog kinézni, arról is tudósítanom kell mindenkit, hogy jelenleg százötvenmillió lélek gyűlt össze, akik most átkelhetnek a Fény Világaiba. A százötvenmillióból százmillió a gyermek (gyermekek lelkei), akik elhunytak. A maradék ötvenmillió a Fénymunkásokhoz kapcsolódik, akik megkíséreltek újrakapcsolódni az Atya/Anya Isten mennyei szent jellemzőihez, hogy teljesíthessék azt a küldetést, amihez életidejüket kötötték.

 

Öt különböző idővonalat is áthatunk a mostani időben, hogy azok a lelkek is átkelhessenek minden szinten. Amikor egy lélek szabadon engedtetik a fényben, és ha bezártságának összes dimenziója nem nyílik meg, ha maradnak még töredékek a Földi tudatosság éteri fátylából, akkor ez gátolja a lélek tovahaladását a teljes szabadság felé.

 

Néhányotok számára ebből a százötvenmillióból ott vannak a saját lelketek töredékei, melyek most át fognak lépni a Fénybe, ami által vissza tudjátok szerezni mennyei fényetek teljes erejét és isteni jogotokat arra, hogy feltétel nélkül szeressetek és szeretve legyetek.

 

Az aktiválandó négy Tűz Kapu a Tizennegyedik, a Tizenötödik, a Tizenhatodik és a Tizenhetedik. Mihály arkangyal áll a Tizennegyedik Tűz Kapunál, Rafael arkangyal a Tizenötödik Tűz Kapunál, Uriel arkangyal a Tizenhatodik Tűz Kapunál és Arielle arkangyal a Tizenhetedik Tűz Kapunál.

 

Amikor ezek a lelkek átkelnek, Mennyei Teremtő Atya/Anya Istenünk elkezd áldást árasztani a Földre. Ahogy ezek az áldások a Földre záporoznak, azzal fénnyel töltik ki azt a teret, amit egykor ezek a csapdába esett lelkek foglaltak el, és ez a fény átmossa az általuk elfoglalt helyet, majd tovább szűrődik a tűz gyűrűjén át, a fény átjáróján keresztül, mind a százötvenmillió szív csakrán át, majd kört alkotva visszatér az Atya/Anya Isten szívéhez.

 

(KT:090515)


2009. MÁJUS 25. - 30. TŰZ KAPU

Az újrakapcsolódás mostani ideje mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy megünnepelje, amit véghezvitt, és megünnepelje valami új kezdetét is. Az elmúlt tizenkét hónapban véghezvitt összes munka most ért el a tetőpontjához, ami minden olyan rács lepecsételését eredményezi, ami eddig az ideig kialakult, elrendeződött.

 

Ezek az energiák olyan alapzatot teremtettek, amin most építkezhettek, ezért a jövőben aktiválandó Tűz Kapuk és Magdolna Oszlopok a belső álom megteremtéséhez kapcsolódnak. Mivel az a ciklus már beteljesült, most az álom valóságba történő megjelenítésének az aktiválása következik.

 

A 2009 május 25-i kulcsdátum aktiválás erről szól, a befejezés és egy új kezdet megünnepléséről. Itt az ideje kinyitni a szemeteket, és meglátnotok, hogy amit véghezvittetek, az tökéletes és most csak győzzétek a sok lehetőséget, hogy új irányokba induljatok, a különbség annyi a korábbiakhoz képest, hogy az alap, amelyen az álmokat megnyilváníthatjátok, szilárd, amibe sok időt és energiát fektettetek, amíg a helyére tettétek.

Ez az aktiválás aktiválja a harmincadik Tűz Kaput is és a harmincadik Tűz Kapu a híd az eddigi teremtések és a folyamatban lévő teremtések között. Jelenleg az átalakítás lángjai égnek körülöttetek és szélesebb perspektívát nyilvánítanak meg nektek azzal, hogy fényt ragyogtatnak az életetek azon területeire, melyek nem kaptak elég figyelmet. Ez nem jelent szükségszerűen negatív értelmű kihívást, lehet valami nagyon pozitív is és a pozitivitás, a lehetőség természete és esszenciája lehet a kihívás, és ez szükségszerű, mivel olyan részeteket állítja kihívás elé, amelyik beleragadt abba a hiedelembe, hogy valami túl jó [lehet] ahhoz, hogy igaz legyen.

 

Az energia elektromos áramlatai ezen a mágneses mezőn, ahol most éppen álltok, azok a frekvenciák, melyek fel fogják gyorsítani azt az ütemet, amellyel manifesztálni tudjátok azt, amit magatokban tároltok. Ne beszéljetek másoknak a belső álmotokról, mivel az még a viselősség állapotában van, és biztonságos és veszélytelen, csak a ti szemetek számára látható helyen kell tartani, és amikor majd elkezd megnyilvánulni, akkor beszélhettek róla, de a mostanra nézve ez még egy szent mag, amit el kell ültetni és ápolni szükséges!

Az ösvény, amit most alkottok meg, az egységhez vezető új ösvény, a mindennel való egységhez, az álmaitokkal való eggyé váláshoz és az erőhöz, hogy megteremthessétek. Egy tervet hoztatok mozgásba és az energiája beágyazódott a mai napon, a május 25-i kulcs dátum aktiválás alkalmából. Ez olyan energia, ami a belső varázsló és a Krisztusi Gyermek kreatív kommunikációját testesíti meg, a világ mester vibrációit, melyek épp változóban vannak, olyan világéit, amely már soha nem lesz ugyanaz. Épp úgy, ahogy minden belül és körülöttetek a világban változik, úgy változtok meg ti is.

(KT:090525)


2009. MÁJUS 27. – VÉNUSZ NAPÚT TETŐZÉSE A HALAK 27-28 FOKÁN


2009. MÁJUS-JÚNIUS KÖZEPE-

A FELSŐBB ÉN TIZENHÁROM ÚJ ÁTJÁRÓJA AKTIVÁLÓDIK.

A következő hat hét folyamán a felsőbb én tizenhárom új átjárója aktiválódik. És most kivétel nélkül mindenki jól figyelje a szavaimat – ezek az átjárók az agy olyan területeit járják át, melyeket eddig tudatosan még nem használtatok, ez, hogy úgy mondjam, felgyorsítja azt az ütemet, amivel fejleszteni tudjátok az agyatok ezen részeit, melyek kifejezetten a hatodik érzék észleléseihez kapcsolódnak, viszont túl fogtok lépni a hatodik érzéken egészen a tizenkettedik szintjéig, ami időbe fog telni, ez nem olyasmi, ami egyik napról a másikra következik be. A legfontosabb dolog, hogy hallgassatok magatokra, ezek az átjárók segítenek fejleszteni a bizalmat és hitet önmagatokban, amiről az imént beszéltem, tehát használjátok ki ennek minden előnyét!

 

Amikor valamennyien aktiváltátok ezeket az energiákat a fizikai testetekben, akkor hasonló trend érvényesül a Földanya testében is, és ezért sokkal fogékonyabb lesz az emberiség természetének napos oldalára.

(KT090426)


2009. JÚNIUS

Június hónapja önmagában áll. Ez egy mega Forduló Pont, amely mérhetetlenül áttranszformál minket. A forgócsap, amely a régi helyén tartotta a dolgokat, megteszi végső fordulatát, és minden átfordul az új pozíciójába. Bármely megmaradt fátyol hirtelen lemorzsolódik, és az új tájunk csodája teljesen feltárul. Ez idő alatt, hirtelen meg fogunk látni olyan dolgokat, amelyekről nem tudtuk, hogy léteznek. Ez fizikálisan fog megtörténni mindenütt körülöttünk. Ez érződni fog például úgy, hogy a színspektrumunk hirtelen kiterjed, lehetővé téve számunkra, hogy új színeket lássunk. Júniusban szintén meg fogjuk tapasztalni az első MUÁNKAT, ahogyan az Egy Igaz Szerelem Új Mátrixa végre megszületik. Ez fogja kitárni a Tiszta Szív Igaz Szeretet zsilipkapuit.

(SOLARA:2009)


2009. JÚNIUS 5. A 11:11 8 KAPUJÁNAK MEGNYITÁSÁNAK 2. RÉSZE – SOLARA

 

A 8-ik Kapu Nyitás Szertartás időpontja

 

Megsokszorozottan erősebb lesz, ha a szertartásotokat ugyanabban az időben

csináljátok amikor a Fő Tengely végzi az aktiválást a Titicaca Tónál

Peruban és Bolíviában. (!!!)  A 8-ik Kapu Nyitást Június 5-én reggel 9:30 órakor

kezdjük és délután 4 óra körül fejezzük be Bolíviai idő szerint.

Több mint 2 év múlt el a 8-ik Kapu Első Nyitása, 2007. február 11-e óta.

Ez az első Nyitás kitárta a Lótusz Világ, a Tiszta Igaz Szeretet

birodalmának kapuit

A Lótusz Szív képviseli az új érzelmi testünket, amely

az Ultra Kiterjedt Valóságban honol. Ez már az Egy Szíven túl lévő szint.

Az egyik különbség az Egy Szív és a Lótusz Szív között az, hogy a Lótusz

Szívhez új elem adódik: a legvadabb álmaink beteljesedése.  Most már képesek

vagyunk szolgálni az Egyet, s közben beteljesíteni legmélyebb, legintimebb,

személyes vágyainkat.

A 8-ik Kapu Második Nyitásának monumentális a hatásköre és messzire nyúló

következményei lesznek.  Az Egy Igaz Szeretet teljesen Új Ősmintázatának

(Mátrix) a születését jelöli.  És most végre készek vagyunk arra, hogy

lehetővé tegyük ennek megszületését, ugyanis ez csakis az igazak által

tehető meg.

 

A Második 8-ik Kapu Nyitás a következő szintje mindannak, ami 1993-ban

került lehorgonyozásra a 2-ik Kapu Nyitás alkalmával, ami a Csillagokon

Túli Szeretők belépési pontja volt.

A 8-ik Kapu Fő Tengelye (Master Cylinder)

 

 Peruban és Bolíviában a misztikus Titicaca tónál lesz a 8-ik Fő Tengelye.

A Fő Tengely minden 11:11 aktiválás kulcs pontja.  Ott lép be először az új

11:11 energia a bolygóra.  Életbevágóan fontos, hogy a Fő Tengely erős és

elkötelezett csoportja legyen az Igazaknak, hiszen az Egy  Igaz Szeretet Új

Ősmintázatát (Mátrix) hozzuk létre.

  Csakis azok, akik igazán “hallják a hívást”  kell, hogy részt vegyenek a

Fő Tengelyben, hiszen nem horgonyozhatjuk le és rakhatjuk le az Új Alapokat

semmi kevesebbel, mint az Ultra Kiterjedt Valóságban szilárdan

lehorgonyozott Teljes Lényünkkel.  Ez még teljesen feltérképezetlen, ultra

valós és fokozottan erőteljes, több SZERETETTEL mint valaha is el tudtuk

volna képzelni, hogy lehetséges.

 Részt venni egy 11:11 Fő Tengelyben az életre szóló tapasztalat.

Egyáltalán semmivel sem hasonlítható.  Mélyen átalakító megélés, ami

teljesen megváltoztatja az életet.

 

A 8-ik Kapu Alap eszméje

 

A szertartás(otok) kezdetétől a végéig életbevágóan fontos, hogy a 8-ik

Kapu Nyitás alap eszméjére összpontosítsatok: az IZIG-VÉRIG IGAZ

SZERETET-re.  A Lótusz Szív az Egy Szív szintjén túl van, és az az Új Alap,

amire a jövőbeli törekvéseinket építjük majd.  Azon kívül, a Lótusz Szív az

új érzelmi testünk MAG dinamikája, és az egyesülést képviseli a legintimebb

személyes vágyaink és az igazi célunk beteljesítése között azáltal, hogy az

Egységet szolgáljuk.

Amint belépünk a fenségesen finom Lótusz Világba, el fogunk merülni benne,

a legtisztább, Igaz Szeretet erőteljes infúziója által, amit valaha is

éreztünk.  Minden alapjaiban fog megváltozni, sejt szinten, és mi belépünk

a MEGFELELŐ IDŐ - MEGFELELŐ HELY valóságába, ahol beteljesíthetjük Legvadabb

Álmainkat.

2009. JÚNIUS 6. – TÓBIÁS –ÉVADZÁRÓ/UTOLSÓ SHOUD

. Itt vagyunk ma – az évzáró napján. A szeparációs ponton, amikor is elengedünk titeket. Elengedünk benneteket annak érdekében, hogy újraigazíthassuk az energiáinkat, és egy másfajta módon térjünk vissza a veletek való munkára.

És itt vagyunk az évzáró napján. Keresztül mentetek a folyamatokon. Átmentetek az elengedéseken, az átalakulásokon és a bölcsességen. Átöleltétek magatokat. Megértettétek a szeretetet és az együttérzést. Ezek többé már nem csak szép és álomba illő szavak, hanem a részeddé váltak, az életed részévé váltak. Monumentális változásokon, átalakuláson mentetek keresztül nagyon rövid időszak alatt. És nem mindannyian jutottatok el idáig. Most azokhoz szólok, akik összejöttek és készülődnek az ünnepségünkre, amit mi készítettünk elő számotokra a mai napra. Azokhoz, akik voltak emberi alakban – Mónikához, Christinához, és a neveket még hosszan sorolhatnám – ők azok, akik a mai dátum előtt eltávoztak. Nem azért távoztak, mert annyira nehéz volt nekik a Földön, hanem azért, mert nagyon szerettek benneteket, és a mi oldalunkon akartak tartózkodni, hogy ember angyali támogatást nyújtsanak mindahhoz, amit ti végeztek a ti oldalatokon. Összegyűltek itt ma az összes többi vendéggel egyetemben, akik csak a vendégeink voltak ebben az elmúlt tíz évben. Az összes vendég összegyűlt itt ma a ti záróünnepélyetek alkalmából.

T:10:11


2009. JÚNIUS 6.,16.

(2009.0606)hatodik hónap hatodik napján a Krisztus energia áthatja a szív csakrát; összesen tizenkét sugár ereszkedik keresztül a Szíriuszon, a Plejádokon, az Arkturuszon, a Vénuszon, a Marson, a Holdon, a Napon és a Jupiteren keresztül, sugarakat fogadtok a Kassziopeia, az Ökörhajcsár és Skorpió csillagképből és a Nyilas csillagkép is hozzájárul a tizenkettő sugárhoz. Ez egy teljesen új rezgést és esszenciát eredményez a szív csakra energiájában, és bizonyos ajtókat fog kitárni előttetek a szolgálatotok kapcsán, és ezek az energiák hatással lesznek a mindennapi életetekre. Ebben az időszakban minden korábbinál hatalmasabb hasznot húzhattok majd az életetek rítusaiból és szertartásaiból, mint rituális folyamatokból, más szavakkal, a napi elfoglaltságaitok rituális folyamatokként jelennek meg, és amikor ezeket tudatosan végzitek, akkor elkezditek meglátni a Szellem esszenciáját a mindennapi tevékenységetekben, és ez önmagában [is] meditációvá válik, és ekkor kezditek megérteni, hogy ezzel az ént szolgáljátok, másokat szolgáltok és hogy Istent szolgáljátok, amikor szentként ismeritek el a mindennapi élet szertartásait. Azért javasoljuk ezt nektek, mert ez a jelen pillanatba állít benneteket és leföldel a változás létfontosságú perceiben, melyek a Földanya testének szív csakra pontjain jönnek át, különösen 2009 június 16-án – mely bizonyos napon Mária Magdolna hatvanhat kristály energia pillért hoz elő a Magdolna Rózsa Oszlopok formájában, ami aztán mélységet kölcsönöz majd az emberiségnek a folyékony szeretet kiaknázásához, és a folyékony szeretet kifejezéséhez, és ebben az időszakban fogja átmosni a folyékony szeretet energiája a Földet és az emberek szívét, és június 26-án kerül pecsét a folyamatra, s aztán kezdhettek el foglalkozni az utazásotok következő lépésével, ami már átvezet július hónapba.

(KT:090101)

 

2009. JÚNIUS 6. - 31. TŰZ KAPU

A KRISZTUSI TUDATOSSÁG TIZENKÉT ÚJ SUGARA ÉRKEZIK

Bármikor, ha negativitást éreztek az elmétekbe lépni, olyankor kérjétek, hogy alakuljon át feltétel nélküli szeretetté, és hogy kerüljetek a belső békesség, egyensúly és öröm állapotába! Fontos, hogy mindig alkalmazzátok ezt a rituálét, amikor negativitás gyötör olyan okból, amit az imént adtam meg!

 

Az elmét zaklató bűntudat, szégyen és egyéb félelem 98 %-át az asztrális síkról veszitek fel, és mivel saját magatokon belül már létezik a bűntudatnak vagy a szégyennek vagy egyéb negatív érzelemnek egy aspektusa, az asztrális sík azonnal kapcsolódik ezekhez, és felerősíti azokat, ezért az elme erejének megértése igen fontos, mivel most már láthatjátok, hogy ami elsődlegesen nem is a tiétek, az hogyan befolyásolhatja az életeteket, és [hogy] valójában uralhatja a tapasztalásotokat.

A mostani idők az énetek legmélyebb birodalmainak kutatásáról szólnak, és ez továbbra is így lesz, ám fontos, hogy a fölfedezéseiteket használatba vegyétek, és támogató eszközeitekké váljanak a jövőben, különben mi értelme volt az énetek legmélyére alászállni? Minél mélyebbre merültök, annál többet fogtok fölfedezni, ez a ti személyes 'Discovery Channel-etek' - ti váltok ezzé a csatornává. Azzal, hogy megértitek a külső befolyások hatását a saját személyes valóságotokra, ténylegesen és mérhetetlenül meghatalmasítjátok magatokat és azáltal, hogy tudatába kerültök az elméteken átszáguldó gondolatoknak, újabb szinten hatalmasodtok meg.

 

Amikor a világ a negativitásból kiemelkedett állapotba kerül, a fogékonyságotok megnövekszik, mivel érzékenyebbekké váltok. Van viszont egy alapvető érzés, amelytől távol kell tartanotok magatokat, vagy inkább amire figyelnetek kell, néhányan ezt úgy írták le, mint az aggódás mélyen rejtőző érzetét amiatt, hogy valaminek történnie kell, de nem egészen biztos, hogy mikor és minek! Ez gyakran roppant tiszta jele annak, hogy az asztrális sík negativitása játszadozik veletek, a sérülékenység billentyűin játszik, abban reménykedve, hogy egy lefelé tartó spirálba estek, amellyel azonosulhattok, és ami a belőletek kibocsátott negativitásból táplálkozik.

 

Most pedig a harmincegyedik Tűz Kapu, amelyet én, Mária Magdolna állítok fel ennél az energetikai átjárónál, keresztülvisz titeket valamin, ami, hogy úgy mondjam érzéketlenné tesz benneteket az asztrális sík kivetítéseivel szemben, kifejezetten a kollektív tudatosság mentális testét illetően.

Ezen a napon a Krisztusi Tudatosság tizenkét új sugara érkezik hozzátok a Földre, a Fénymunkásokhoz, akik nyílt szívűek és [nyitott] felfogásúak mindegyikőtök közül, és akik úgy döntöttek, hogy az emberiség magasabb javát szolgálják, s ezek a sugarak Krisztusi énetek még mélyebb szintjét nyitják meg.

A mai aktiválás energiái alapul szolgálnak a nem túl távoli jövőben Peruban esedékes aktiválásokhoz. Ezek is felszívódnak a nap csakrában. Ez a testetek legteremtőbb csakrája. Ez a csakra megállás nélkül árasztja a földi szférába a teremtő energia utánpótlását minden év augusztus 8-án, de az ebben az évben belőle érkező energiák frekvenciája más, mivel ezek tartalmazzák a tizenkét új Krisztus Sugarat.

Ezek az új sugarak sokat testesítenek meg a Tűz Kapu Istennők energiáiból, ez a Krisztusi Nőies Sugár. Egy bizonyos ideje Jézus Mester (akire Yeshuaként hivatkozunk) aktivált új Krisztusi Sugarakat is, azok voltak a férfias jellegűek, emezek a nőiesek.

 

 

Sokkal nagyobb világosságot, sokkal több könnyedséget fogtok érezni, és ezeken a rituálékon keresztül a tükrök rányitják a szemeteket azokra a dolgokra, amelyeket visszatükröznek, és mivel ez a dupla hatos energiája (6:6), ez az öröm energiája is, a Folyékony Szeretet Dimenziója, ezért ami visszatükröződik, az ezeknek a minőségeknek a megtestesülése.

(KT:090606)


2009. JÚNIUS 6. – TÓBIÁS –ÉVADZÁRÓ/UTOLSÓ SHOUD

. Itt vagyunk ma – az évzáró napján. A szeparációs ponton, amikor is elengedünk titeket. Elengedünk benneteket annak érdekében, hogy újraigazíthassuk az energiáinkat, és egy másfajta módon térjünk vissza a veletek való munkára.

És itt vagyunk az évzáró napján. Keresztül mentetek a folyamatokon. Átmentetek az elengedéseken, az átalakulásokon és a bölcsességen. Átöleltétek magatokat. Megértettétek a szeretetet és az együttérzést. Ezek többé már nem csak szép és álomba illő szavak, hanem a részeddé váltak, az életed részévé váltak. Monumentális változásokon, átalakuláson mentetek keresztül nagyon rövid időszak alatt. És nem mindannyian jutottatok el idáig. Most azokhoz szólok, akik összejöttek és készülődnek az ünnepségünkre, amit mi készítettünk elő számotokra a mai napra. Azokhoz, akik voltak emberi alakban – Mónikához, Christinához, és a neveket még hosszan sorolhatnám – ők azok, akik a mai dátum előtt eltávoztak. Nem azért távoztak, mert annyira nehéz volt nekik a Földön, hanem azért, mert nagyon szerettek benneteket, és a mi oldalunkon akartak tartózkodni, hogy ember angyali támogatást nyújtsanak mindahhoz, amit ti végeztek a ti oldalatokon. Összegyűltek itt ma az összes többi vendéggel egyetemben, akik csak a vendégeink voltak ebben az elmúlt tíz évben. Az összes vendég összegyűlt itt ma a ti záróünnepélyetek alkalmából.

T:10:11


2009. JÚNIUS 7. – 10 MILLIÓSZOROS NAP


2009. JÚNIUS 11. - SZENTHÁROMSÁG NAP : lásd: 2008. Nov. 19.

 

2009. JÚNIUS 11. – ARANYHÁROMSZÖGEK

Az utolsó háromszögelés a későbbi csillagkapunyitáshoz vezet, ahogy az univerzum szerkezete átesett a szükséges változásokon. A június 11-ei háromszögelés létrehozza a tudatosság portálját, amiben az univerzális kollektíva tudatos természetté válik az olyan lények közt, mint ti vagytok. Vagyis ahogy egyikőtök tapasztalja az intuíciókat, gondolatokat, észrevételeket, mások körülötte, vagy akár olyanok, akiket nem is, ismertek, azok is érzékelik ugyanazt. Ez az egységesítés kezdete, az Egység, amiről mind tudjátok, hogy létezik. Ahogy ez megérkezik, számíthatunk valamilyen reakcióra a sötét energiáktól június végén, vagy július elején, ahogy a tudatlanság, ebben az átfogó erőben még aktív ebben az időben, de ez egy rövid felívelése lesz annak, és könnyen lecsillapodik.

A csillagkapu rendszerekről, melyek később feltűnnek majd, beszélni fogunk. Kívánjuk nektek, hogy legyetek jelen minden változásnál, ahogy azok az utatokba kerülnek, és engedjétek magatokat egyensúlyba kerülni ezekkel a változásokkal. Ne vegyétek őket magatokra, mivel sokkal nagyobb természetből tükröződnek, és nem az isteni teremtmények okozzák.. Ahogy ez a tükröződés feltűnik, megkérnünk benneteket, hogy legyetek tudatában annak, amit láttok, amit éreztek, és mi az igazság ezekből a tapasztaltakból. A változások lehetősége a nagyobb valóságra a világotokban óriási, és teljesen a ti válaszadásotokon, és a változásokban történő cselekedeteiteken múlik. Legyetek békében önmagatokkal, és tudjátok, hogy minden úgy van, ahogy, ami a tökéletesség árad, és ez a végtelen törekvés az erőtök, amiből származtok.

 

Hálásak vagyunk, hogy szolgálatotokra lehettünk. Béke veletek. Tudjátok, hogy minden, amit kerestek, keres titeket.

 

Anhai indela antiah anshalai.

 

Tudjátok. Mindig is tudtátok. Tudjátok most.

(Dr. Meg Blackburn Losey: Message from Master... Nov 30th, 2008.)

 


2009. JÚNIUS 11. - KOZMIKUS KARÁCSONY NYÁRON

Kritikus váltás.

A 18 hónapon keresztül tartó, HÁROMSZÖGELÉSEK BEFEJEZŐDTEK,  BETELJESÍTETTÉK KÜLDETÉSÜKET ÉS EGY  FÉNYALAKZATOT HOZTAK LÉTRE.

(lásd: Aranyháromszögelések)

 

2009. JÚNIUS 16. - 32. Tűz Kapu –

A FELSZABADULT LÉLEK ÁTKELÉSE, EZ A FOLYÉKONY SZERETET NYELVÉNEK PROGRAMJA

Mindazon megrázkódtatás, amelyeket a jelenlegi és több más életetek során megéltetek, az most hangjegyek és dallamok harmonikus sorozatává áll össze, amelyet átfed az Isten és az Istennő nyelvének szent mintázata, ami azt jelenti, hogy az energiák ösztönzése erősödik arra, hogy egyre gyorsabban, sőt igazán gyorsan jussatok túl a múltatok illúzióin.

 

Kuthumi mester sok-sok értékes tanítást juttatott el hozzátok, s istenigazából az lenne a javaslatunk, hogy mindannyian forduljatok ezekhez az átadott anyagokhoz és a többi Mesteréhez is, 2005-ig visszamenőleg, mivel ez fog rendkívül tiszta ismeretet biztosítani arról, hogy mire is kellett fölkészülnötök, miért is kellett fölkészülnötök és hogy ez mit jelent a jövőre nézve.

Tűz Kapu és a 6-ik hó 16-ai aktiválás a felszabadult lélek átkelése, ez a folyékony szeretet nyelvének programja. Ez a nyelv segíteni fog aktiválni eddig rejtett képességeiteket e nyelvhez, és életeteket új módon fogjátok meghatározni.

Önmagatok megértése messze fontosabb, mint bármi más, amit kezdenétek elképzelgetni, már pedig vég nélküli, végtelen dimenziók állnak rendelkezésre magatokról, és amikor a spirituális én képes az univerzális energia magasabb hányadát integrálni, akkor megnövekszik a köztetek és az Atya/Anya Isten között a [most] átadott közlési rendszer kapacitása, és ez felgyorsítja utazásotok sebességét az énhez.

 

Az általam említett kapuk világszerte aktiválódni fognak és ez lehetőség a Fénymunkásoknak mindenütt, hogy csatlakozzanak hozzánk, és fizikai horgonyként szolgáljanak ezekhez az energiákhoz.

Kuthumi nagyúr számos információt szolgáltatott, hogy valamennyiőtöket felkészítsen ezekre az időkre. Az általa adott előrejelzések közül sok már megnyilvánult, és biztos vagyok benne, hogy azt is meg fogjátok látni, hogy sok ezek közül az előrejelzések közül összhangban van más mesterek és próféták jóslataival. Ez egy további ok, amiért sürgetünk benneteket, hogy térjetek vissza a 2005-től átadott anyagokhoz, mert akkor látni fogtok egy témát végighúzódni ezeken és meg fogjátok érteni, hogy miért tartunk ki emellett annyira!

 

Cselekvésre szólítunk mindannyiótokat. Kuthumi gyakran említette, hogy akiket annyira vártok, hogy megváltsák a világot, nem jönnek el, mivel hogy azok ti magatok vagytok! Amikor pedig ezt felfogjátok és felhagytok azzal, hogy másra vártok, hogy megmentsen benneteket vagy a világotokat, akkor rájöttök, hogy ti vagytok azok! Kuthumi gyakran mondotta, hogy minden veletek kezdődik és veletek végződik és pontosan erről van szó. Ez a legnagyobb lehetőség az emberiség spirituális fejlődésének történetében, hogy úgy hassa át a tudatosság szintjeit, ahogy az nektek most megadatik, ez már önmagában [is] ok a hatalmas ünneplésre.

Amíg ez végbemegy, én, Mária Magdolna és Yeshua, Guinevierre és Lancelot, Ízisz és Ozirisz a hatvanhat energia pillér aktiválásán dolgozunk. Ezeknek az oszlopoknak az energiája hozzáhangolódik a mellék csakráitokhoz és elindítja az előkészületet a 2009-es Krisztusi év júliusa és októbere közötti történésekhez.

Most szeretném, ha elképzelnétek magatokat, ahogy Soltec karjai átölelnek! Amikor körbevesz benneteket, gigantikus szárnyakat láttok belőle kiemelkedni. Soltec nagyúr egy Csillag Arkangyal és azért jött, hogy energia átjáró előkészítésén dolgozzon veletek az Arkangyali Oszlopokhoz, amit a nem túl távoli jövőben horgonyzunk le, ez az energia előkészítésének egy szintje.

Amíg a karjaiban tart titeket, addig a kódolás a testetekben úgyszólván közvetíteni kezd a szív csakrátokon keresztül, ez táplálja a napcsakrát, ami a gyökér- és a keresztcsonti csakra között található, ez köt össze azokkal az energiákkal, melyeket a 2009-es Krisztusi év nyolcadik havának nyolcadikáján fogunk aktiválni - egy újabb szinten.

Ti valamennyien a világ vagytok, mindannyian egy-egy bizonyos földrajzi helyen egy-egy nagyon fontos okból. Amit most átadunk, az afelé hajt titeket, hogy energiát integráljatok az én és a Földanya számára, ezért sokatokat fogunk összekötni világszerte és kommunikálni fogunk veletek, mialatt lehorgonyozzuk ezeket az energiákat az egész világon. Ez egy szent fény szövedéket fog alkotni, a Kvantum Tantra Alkímiáját (a tantra szanszkritul szövést jelent).

A 2009-es Krisztusi év július 19-én az utolsó öt Magdolna Oszlop is aktiválódik, és a polaritás oszlopaivá válnak Kanadában.

Augusztusban Peruban lefektetjük az Álmok Manifesztálásának rácsait, mindazt, amin belsőleg dolgoztatok, és amin keresztülvittünk benneteket az elmúlt két-három hétben. Próbáljatok meg csak eggyé válni azzal, amit teremtettetek, és tanúi lehettek egy bámulatos új mintázatnak, egy új kép kibontakozásának és ez hoz majd nektek békességet. Mindannyiótoknak a megértés, az én éberségének áldását nyújtjuk át, és a személyes igazság nagyszerűségét, ami összhangban áll a magasabb igazsággal.

 

2009. JÚNIUS 21. NYÁRI NAPFORDULÓ – KUTHUMI / MÁRIA MAGDOLNA

. Ez az ünnepi, szent időpont lehetőséget biztosít mindannyiótoknak arra, hogy felismerjétek, amint a fény isteni terve kibontakozik mindegyikőtök előtt. Ez a tervezet igen hosszú idővel ezelőtt lett megalkotva és mostanra érkezett el annak az ideje, hogy valamennyiőtöket szolgálatra hívjunk, hogy a fény hatalmas testeként egyesüljetek és energiátokat egyetlen felséges lüktető szívdobbanásban egyesítsétek.

 

Ez az egyesített szívdobbanás hangokat bocsát ki, melyek aktiválják azokat a kódokat, amelyeket Thoth és az atlantisziak kódoltak a Földanya testébe. Ezek rejtve voltak mindez idáig egy nagyon fontos ok miatt, ez az ok pedig az, hogyha ezek a kódok azt megelőzően aktiválódnak, hogy a Szíriusz Kristály Rácsai széttörtek volna, akkor az Armageddon néven elhíresült esemény következett volna be.

Van az Armageddonnak olyan szintje, amelyik jelenleg is játszódik, tanúi lehettek [ennek] az élet minden területén. A világotok annak ellenére fejlődött technológiájában, hogy az alapelvek, melyek alapján sokan élik az életüket, roppant hasonlatosak a Sötét Korokéihoz, sőt, az azt megelőző korokéihoz. Azért mondom most ezt el, mert csoportok és egyének egyaránt még mindig elveszik mások életét, olyan hiedelmek és hozzáállás alapján, melyek nem igazán állnak összhangban a Galaktikus Mag szent mintáinak megfelelő isteni tervvel.

A Földanya testének kristályai olyanok, mint az ő csontváza és mivel ezek a kódok most aktiválódnak, ennek az aktiválódásnak a mását fogjátok felfedezni a saját kristály struktúrátokban, ami a csontvelő sejtjeiben tárolódik.

 

Kozmikus Szüleink mennyei hangja visszhangzik az Univerzumban és dallama kommunikál a mag-én belső aspektusaival, amit úgy tapasztaltok meg, mint egy mély, belső izgalmat az én felébresztésére, aki át akarja ölelni saját hatalmát, és vezetni kíván a fény hordozójaként Módfelett fontos ponthoz értetek el a Föld spirituális történelmének kollektív utazásában. Soha nem létezett pontosan ugyanilyen időszak ezt megelőzően és soha nem is fog létezni ezután, és amíg hozzátok beszélünk, addig százhuszonkettőezer különféle energiarezgés jön keresztül azon a vibráción, amit a hangom hangzásaként éltek meg. Amikor ennek hangjai áthullámzanak az általam kiejtett szavakon, azonmód meg is érintik a lelketeket és átitatják a testetek összes atomját. Ez az atomi szerkezet kommunikál minden finomtest atomjaival, és ezek viszonzásul mennyei egységesülést aktiválnak, egyfajta kollektív eszmecserét minden atommal magatokon kívül és belül.

 

A mindenféle létezés atomi struktúráját átható energiák fogják biztosítani a rácsok aktiválódását. Ez fordulópont az emberiség spirituális testének fejlődésében. Nem korlátozódik arra, amit mi veletek végzünk, ez a bolygótok minden egyes [olyan] Fénymunkására vonatkozik, aki ösztönzést érez arra, hogy az én és az egész nagyobb javára tevékenykedjen, és ezért olyan életbevágóan fontos, hogy valamennyien együttműködjetek és egymásért dolgozzatok, mert ha versenyeztek egymással, azzal elidegenítitek magatokat attól a dinamikus vibrációtól, amelyet az energiák egyesítése, a frekvenciák elegyítése céljából alkottak meg, és ezzel a végtelen fény varázslatos rácsát hozták létre.

 

Az a szeretet, amiről beszélek, a valamennyiőtökben fellelhető tudatosság, mindannyian magatokban hordozzátok ezt a szakrális kódot. A szívcsakra mélyére van elásva. Minden erőfeszítéssel, amit a szívcsakrátok mélyének áthatására fejtettetek ki, lehetővé tettétek a szeretet mennyei fényének felemelkedését, ezért én, Mária Magdolna, Jezabel és Alchemaya istennő segítségével valamint a Fény Szíriuszi Arkangyali Ligája és a Szíriusz Nagytanácsa Elöljárói összes tagjának támogatásával összegyűlünk segítségetekre,

...az emberi alak nem szükségszerűen akadálya az élet megtapasztalásának más alakban. Folyékonnyá válva átitathatjátok a Földanya testének valamennyi felséges belső struktúráját. Tényleges utazásokat tehettek, persze az engedélyével, a szívéhez és megtapasztalhatjátok szerető- és felfogó-képességének mélységét, és ahogy életet ád, és ahogy gondozza ezt az életet.

folyékonyak vagytok, hogy szabadon kölcsönhatásba léphettek az élet más formáival isteni természetetek folyékonyságát használva, elmerülhettek ezek tudatosságában, eggyé válhattok velük, mivel már készen álltok erre.

 

Kezdjétek el az alakváltoztatás utazását azokkal a teremtményekkel, akikkel mély kapcsolatban álltok és legfőképpen csakis olyan alakot ölthettek vagy olyan teremtmények energiájával egyesíthetitek az energiátokat, akik erre engedélyt adtak. Éppen úgy, ahogy az embereket szükséges megfelelően megítélnetek, fontos azokat az energiákat is helyesen felismernetek, amelyekkel egyesülni akartok. A tisztelet mindenütt fontos.

 

Ha egyszer kialakítotok egy kapcsolatot például egy állattal, akkor ezt a kommunikációt legalább hét egymást követő napig fenn kell tartanotok ahhoz, hogy képesek legyetek ráhangolni a fizikai testetek csakráit az energiájuk [azon] frekvenciáinak a [be]fogadására, amelyen ők élnek...

 

A Földanya, a bolygótok, a világotok, nem bír ki több kihasználást, erőszakot, elért egy olyan ponthoz, amin túl nem bírja tovább. Hívást küldött ki az emberiséghez, egy 911-es segély hívást, úgy ismerhetitek, mint a szeptember 11-i rémálmot. Így sikoltott a világnak, hogy állj, és ez a sikoly a bolygó központi egójának magjából származott, azaz az alsó egójától, az ország struktúrájáról beszélünk, nem mutogatunk az ebben az országban élő emberekre, mivel rendkívül erőteljes Fénymunkások ezreit olyan stratégiai helyekre vezettük, ahol biztosíthatják a károk kontrollálását.

 

Megéreztétek a kollektív tudatosság hatásait a 9/11 - SOS 911 eredményeként. Vagy el akarjátok felejteni? Figyelmen kívül hagyni? Csak folytassátok így és olyan sikolyt fog hallatni, ami testének összes sejtjéből érkezik, hogy felhívja a figyelmeteket! Tudjátok, hogy ki fogja megúszni leginkább így másodjára? Tisztában lehettek vele, hogy emberi lény nem fogja túlélni, ha így folytatjátok, és ez a nagyon fontos üzenet!

Alakváltók vagytok, ti vagytok a magasabb birodalmak folyékony tudatossága egy formába öntve, olyan formába, amit magatoknak választottatok, hogy testi mivoltotokban tudjatok jelen lenni ezekben a létfontosságú időkben és ti vagytok azok, akik önként jelentkeztek, hogy átvigyék az erőteljes átjárókon az új világba azokat, akik erre hajlandók, hogy visszatérjetek az alapokhoz, annak érdekében, hogy eljussatok oda, ahová korábban még sosem.

Szeressétek egymást, lássátok egymást energiaként messze nagyobbnak, mint ahogy emberi lényként láttátok magatokat! Tudjátok, hogy önálló személyként az erőtök minden mértéken felül megerősödhet, amikor másokkal egyesültök egyenlőkként, olyan hatalmasokként ismerve el őket, amilyenek magatok is vagytok. S ekkor fogtok valódi változásokat megtörténni látni!

 

2015-re ezeknek a szentélyeknek állniuk kell, legalább is a 60 %-uknak! Rendkívül erőteljes kristály energiát fognak tartalmazni és olyan fizikai kristályokat, melyekhez elvezetünk, hogy megtaláljátok azokat, és olyan emberekhez fognak kerülni, akik anyagukban építik fel ezeket a szentélyeket. Mások közületek személyükben válnak szentélyekké mások számára abban az értelemben, hogy képesek lesznek az együttérzésre, az ítélkezés-mentességre és a mennyei szeretet szellemévé válnak azok számára, akiknek erre szüksége lesz.

Krisztus visszatért bennetek. Az Istennő visszatért rajtatok keresztül és a gyermek ártatlansága és tisztasága fogja kifejezni magát bennetek, általatok és veletek karöltve.

(KT:090621)

 

2009. 06. 22.

2009.10. 11.

A maja naptár 100. 222. 333 napja. A maja kalendárium fontos napjai a 2009-es évben, amely a 6. nappal energetikai dátumai (2008. november 13-ától: a 100, 222, és 333 nap.)

 

 

2009. JÚNIUS 26. –

A 33. TŰZ KAPU - A NAPFONAT CSAKRA SZÁMOTTEVŐ GYÓGYULÁSÁT EREDMÉNYEZI

 

Nem titok, hogy a világotok elszomorító és nyomorúságos állapotban van, ez a káosz kellős közepe, ami hosszú évek alatt alakult ki, és a következő öt évben valamennyien hívást kaptok a szolgálatra, a cselekvésre, és [arra,] hogy segítsetek nekünk a Nagy Mesterek tanításait hatékonyan meghonosítani, kibontakoztatni, a közvetített tanításokat a fizikai környezetben alkalmazni.

 

Nincs vesztegetni való időnk és igen, a felelősség rátok hárul, hogy az uralkodó szélirányt megfordítsátok, ha mondhatom így. Mi áll vagy bukik rajtatok? Bizony Ti vagytok a fény világítótornyai, akik beleegyeztek abba, akik részt vállaltak abban, hogy a tanításokat fizikailag fogjátok alkalmazni. Ez a testi, anyagi alkalmazás így olyan alapot képez, amelyre szilárd struktúrákat lehet építeni, bár ezek a struktúrák nem feltétlenül mind anyagiak, egy részük az emberiség tudatosságának érzelmi, intellektuális és spirituális testét képezi. Megváltoztatjuk az újonnan behangolt rácsok teljes felépítményét, és a régi világ rögzült mátrixai összedőlnek, és ti ennek tanúi lesztek - vessetek csak egy pillantást a világotok politikai és gazdasági helyzetére vagy még inkább arra, hogy ez egyben a bolygótokat is környező, körülövező helyzet!

 

Valamennyien elértétek azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút, abban az értelemben, hogy felébredtetek és összeolvadtatok az Egységhez Vezető Úttal, amelyre a Hitelesek Ösvényeként is szoktunk utalni. Nincs több vesztegetni való időnk az önsajnálatban dagonyázva, a félelemben és a 'mi van akkor, ha' betegességében elmerülve. Az utazásotok felkészített benneteket e rendkívül fontos időkre, és 2009 6. hónapja 26-ájára és a harmincharmadik Tűz Kapura, mely átjáró a megértésetek, szerepetek és céljaitok új alapítású és új szintű kristály világába, és [felkészített] arra, ahogy ez meg fog nyilvánulni az én és az emberiség szolgálatában.

 

A harmincharmadik Tűz Kapu az éberség, az óvatosság ajándékát hozza el, hogy éberek és óvatosak legyetek mindazzal szemben, ami körülöttetek, de főleg bennetek megy végbe, és ennél a pontnál újból meg kell ismételnem, amit egy korábbi közvetítésben már említettem, miszerint ha tudatosak vagytok arról, amit éreztek, akkor kezditek megérteni, hogy mennyire érzékenyek vagytok a külső kivetítésekre. Ezek a kivetítések azok, melyek minimalizálják energiátok minőségét, és az energia összekuszálódását hozzák létre a csakráitokon belül.

 

A 6. hó 26-ája a napfonat csakra számottevő gyógyulását eredményezi a bolygón, beleértve a tiétekét is, abból a célból, hogy megszüntesse az összekuszált energia csomókat a napfonatban.

Ma jött el az ideje, hogy egyesítsük az emberiség, az emberi faj, a férfiak, nők és gyermekek fajtáját a napfonatban székelő erővel és személyes hatalommal, és ezért fontos, hogy ne feledkezzetek meg arról, hogy magatokat a középpontotokban, védelem alatt tartsátok, és megszabadítsátok a külső kivetítésektől, ami a régi paradigmás tudatosság asztrális és fizikai síkjáról ered. Világotok többsége még mindig nagy részben a régi lenyomat által motivált, de mostanra a kisebbség kiemelkedik a dühöngő zűrzavarból, és megérinti a többséget a felszabadulás sugaraival.

 

Ezek a sugarak azon a szent nyelven keresztül aktiválódnak, melyet Kuthumi mester közvetített hozzávetőleg tíz évvel ezelőtt, s ami Mózes Szent Tábláiként ismeretes (összesen kilencvenkilenc ilyen van). Ez hordozza most a fény szent csillag nyelvét, mind a kilencvenkilenc kristály, jelkép és csillag neve beszél a test DNS-ének minden szálához, minden sejtjéhez és énetek múltbeli, jelenkori és jövőbeli összes frekvenciájához. A jövőben ezek többet fognak beszélni, de a jelenre nézve áldást kaptok ettől a csillag nyelvtől energetikai szinten és [ez] elkezdi megszőni az Alkímia Kvantum Tantrája szent szövedékének újabb szintjét - a fény szavait, az Atya/Anya Isten hangját és nyelvét.

 

A következő hetekben sok új energia össztüzét zúdítjuk rátok, melyek, reméljük, arra ösztönöznek és inspirálnak mindannyiótokat, hogy karjaitokkal átöleljétek magatokat és világot, a friss perspektívával, a mélyebb és kiterjedtebb megértéssel arról, hogy mit von maga után az én és mások szolgálata, ezért égjen bennetek ragyogóan a harmincharmadik Tűz Kapu szent lángjainak fénye, személyes erőtök inspiráljon arra, hogy legyetek megfigyelők, gyógyítók, katalizátorok és vezetők, ami nélkül a régi világ elmúlt törvényeihez tartoznátok, és ez ok a nagy ünneplésre!

 

KT:090626

 

2009. második félév

2009. JÚNIUS VÉGE – JÚLIUS ELEJE

SÖTÉT ENERGIÁK LEHETSÉGES REAKCIÓI

Ez az egységesítés kezdete, az Egység, amiről mind tudjátok, hogy létezik. Ahogy ez megérkezik, számíthatunk valamilyen reakcióra a sötét energiáktól június végén, vagy július elején, ahogy a tudatlanság, ebben az átfogó erőben még aktív ebben az időben, de ez egy rövid felívelése lesz annak, és könnyen lecsillapodik.

(lásd: 2009. június 11.)


2009. JÚNIUS-JÚLIUS, AUGUSZTUS, SZEPTEMBER

A PILLANAT Végtelenbesései egyre többször megjelenek életeinkben. Bemegyünk a Végtelenségbe egy-egy pillanatra, kizökkenünk a lineáris keretekből, egyszerre bekerülünk a múltba, jövőnkbe a jelen pillanatán keresztül.. Mindannyian élő vortexekké válunk.

(G. MacBeth_Louthan: You ara a Living vortex)

 

Módosítás dátuma: 2011. július 23. szombat, 08:01
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!