IDŐVONAL 9 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTTŐL – I.E. 100.000-IG PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. augusztus 10. szerda, 14:30

IDŐVONAL 9 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTTŐL – I.E. 100.000-IG

 

 

KÖZREADJA: WWW.FOLDICSILLAGOK.HU

 

9.000.000 ÉVIG

Nyúlik vissza a maják időszámításának legnagyobb periódusa

(Indián hagyományok)


8 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT

A SZÍRIUSZ BOLYGÓRENDSZEREINEK FELEMELKEDÉSE

GF


8  MILLIÓ ÉVE A DINO/HÜLLŐ CSOPORT ELPUSZTÍTÁSA

A cetfélék a spirituális hierarchia segítségét kérik, hogy megvédjék magukat a hüllő/dinó fajok támadásától. Az engedélyt megkapták és Gaia engedélyét is és végül is a cetek fúziós generátoraikkal megsemmisítik őket. A cetek egy része a Naprendszerbe evakuált, míg a másik része a tengerekbe és óceánokba költözik. A hüllők 98%-a megsemmisül.

 

8-4 millió év között a cetfélék fele 30 millió egyed a Földről a világ óceánjaiba költözik és vízi lényekké alakítják át magukat, a többi a Pegazus és Cet csillagrendszerébe menekül és várja hogy a Naprendszerben egy megjövendölt időben visszatérhessen.

 

A dinid/hüllő civilizáció pusztulása, majd a Maldekre menekülése. A Föld spirituális hierarchiája, így a fizikai gondviselés fajaként a cetféléket jelöli ki, akik a galaxisunk közvetlen szomszédjában lévő: Lyrai konstelláció (Vega) negyedik bolygójáról származnak, és éppen egy vízből kiemelkedő főemlős faj. Ők lettek kijelölve a Föld oltalmazóinak.

(GF.Nidle-Essene:2010.0625)


7 ÉS FÉLMILLIÓ ÉVE- A NŐK "BUKÁSA"

Érkeztünk oda, hogy nem tudunk túljutni a 3. Dimenzión, S jött valaki, aki Isten szócsövének tartotta magát. Azt állította: Isten egyedüli képviselője a férfi

A Nők szó nélkül megadták magukat

Így jött el a Nők Bukása, és minden egyes civilizáció újrateremtette ezt a tévhitet.

(R:2:137)


7 ÉS FÉLMILLIÓ ÉVE

Fosztották meg a nőket a tudatalattitól.

Ez egy kísérlet volt, hogy milyen, ha csak a férfiaké lesz a tudatalatti hatalma

Ezzel elkezdődött a nemek egyenlőtlensége

Mindkét nem megegyezése volt

A Férfiak elvesztették nőies vonásukat, a nők, pedig negatív tapasztalatokra tettek szert

Ekkor esett csapdába az Ember, nem spirituálisan haladt előre, hanem körbe forogva kátyúba jutott

(R:2.96)


6-7 MILLIÓ ÉVE

A Spirituális Hierarchia által felfedezett Vega rendszerben lévő az óceánból kiemelkedő cetféle emlősöket, genetikailag módosította és érző lényekké alakította át őket.

 

A VÍZI CETFÉLÉKBŐL VEGAI EMBER VÁLT EGY ÚJ GONDVISELŐ GALAKTIKUS CSOPORTTÁ.


6 MILLIÓ ÉVE A FÖLD FELÉPÜLÉSE AZ ORIONI HÜLLŐK ÉS CETFÉLÉK ÖSSZECSAPÁSA UTÁN

(GF.Nidle-Essene:2010.0625)


5 ÉS FÉLMILLIÓ ÉVE TÖRLŐDÖTT A FÖLD AKASHA LEMEZE

5 ÉS FÉL MILLIÓ ÉVNÉL RÉGEBBEN - AMENTI CSARNOKA

Amenti csarnokát ennél régebben építették. Valójában senki sem tudja pontosan mikor, mert Földi történelmünk 500 millió évre nyúlik vissza, de az Akasha törlése miatt senki sem tud hozzáférni ehhez az információhoz. Az Amenti, Atlantisz idejében a Föld felszínén volt található és intuitív hely volt. Jelenleg 1600 km-re van a bolygó belsejében.

5 és félmillió éve törlődött a Föld Akasha lemeze, pedig 500 millió éves kultúrák voltak jelen a Földön. Még Toth sem tudja mi lehetett az Akasha lemezén.

(Frissel: 37,40)


5 ÉS FÉLMILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT – AMENTI TERME/Csarnoka

Egy misztikus méh-szerű dimenzionális tér a Földön belül 1500 km-re a felszíntől, ahol majd 200.000 évvel ezelőtt létrehozzák a mai értelembe vett embert.

(Frissel:3:122)


5 MILLIÓ ÉVES KÍSÉRLET- AZ ÚJ VILÁGEGYETEM SPIRITUÁLIS SZERETET ENERGIÁINAK MEGTEREMTÉSE

A SPIRITUÁLIS KIEGYENLÍTÉS KÍSÉRLETE

A CSILLAGMAGOT KAPOTT BIOLÓGIAI LÉNY


5 MILLIÓ ÉVES KÍSÉRLET- AZ ÚJ VILÁGEGYETEM SPIRITUÁLIS SZERETET ENERGIÁINAK MEGTEREMTÉSE-2012

Ebben a kísérletben, a Csillagmagot kapott biológiai lény, Isteni tudatosságával az utolsó részébe kapcsolódik be

ANGYALOK VAGYUNK A NAGY KÖZPONTI NAPBÓL SZÁRMAZUNK

El lettünk rejtve a Földre, tiszta entitásként, egy Nappal rendelkezve, hogy spirituális energiát teremtsünk az Új születésben lévő Világegyetemnek

 

A SPIRITUÁLIS KIEGYENLÍTÉS KÍSÉRLETE

5 MILLIÓ ÉVES KÍSÉRLET-AZ ÚJ VILÁGEGYETEM SPIRITUÁLIS SZERETET ENERGIÁINAK MEGTEREMTÉSE VOLT

Beteljesítése 2012-re lett betervezve, ezért vagyunk itt most a Földön

Akik magunktól is elrejtve vagyunk, reinkarnálódásokon keresztül (egyes leszületések gyorsabb tapasztalást hoznak és teremtenek), ebbe a folyamatba közvetlenül mások nem avatkozhatnak be,

és az életek során megváltozásokat, változtatásokat teremtő energia  megteremtése volt a célja

Ez a SPIRITUÁLIS ERŐNK: A VÁLASZTÁS ÉS MEGVÁLTOZÁS KÉPESSÉGE

a Fény Családja tagjaként megteremtett szeretet energiák mintái határozzák majd meg a tőlünk

12 milliárd fényévre születő Új Világegyetem spirituális energiamintáit

 

 

 

MAGASABB SZINTŰ SPIRITUÁLIS VILÁGEGYETEM SZÜLETIK

Ez a spirituális küldetésünk

(K:5:2)


5 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT

Pusztultak ki a dionoszauruszok a Földön, nem aszteroida, vagy üstökös okozta a katasztrófát, hanem, akkor a Föld második Holdja csapódott be a bolygóra, szökőárat, globális katasztrófát okozva, és egy új ciklus kezdetét jelezve

(Abo)

(m: ezután is előfordult még egy estben: Lemuria, majd Atlantisz idejében, hogy két Holdunk volt, a két holdra egy női és egy férfi energiákat hordozóra az akkori egyensúly megőrzése miatt volt szükségünk)

(M: más vélemények: 65 millió évre teszik… lehet, hogy elírás történt)

(M: Telosi közvetítések szerint még ma is található Dinoszaurusz szerű lény Kongó őserdeiben)


ÉVMILLIÓKKAL EZELŐTT-FÖLDALATTI CIVILIZÁCIÓK

Több élő kolónia található a Föld alatt, melyek sok millió év során több rétegben hoztak létre lakói

(lásd: Agartha- hálózat, Homorú Föld, Shasta-Hegy)

(PC:38)

 

 

4-5 MILLIÓ ÉVE

A Rmoahal alfaj úgy 4-5 millió évvel ezelőtt indult útjára. Lemúria akkor még mindig létezett, és Atlantisz területe még nem volt olyan nagy kiterjedésű, amilyenné a későbbiekben vált. A Rmoahal alfaj bölcsője nagyjából az Északi szélesség 7. - Nyugati hosszúság 5. fokánál volt, ami nagyjából a mai Ashanti[1] partra esik. Forró, párás éghajlatú, nádas mocsarakkal szabdalt és fülledt őserdőkkel borított területein hatalmas, özönvíz előtti állatfajok éltek. E korszak növényzetének fosszilis maradványai alkotják mai kőszéntelepeinket.

A faj kezdetben mahagóni‑fekete bőrű volt, és mintegy 3-3,5 méter magas termetük az évszázadok múlásával fokozatosan zsugorodott.

(Bolygóláncok: 152)


4 ÉS FÉLMILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT

A CETFÉLÉKBŐL VEGAI EMBERRÉ VÁLT LÉNYEK HARCBAN ÁLLNAK A DINOID/HÜLLŐ SZÖVETSÉGGEL, AKIK TERJESZKEDNI AKARNAK A TEJÚT GALAXISBAN


4 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT – A VEGAI HUMANOID A SZÍRIUSZ B RENDSZERBE KÖLTÖZIK

Gaia egy felettébb létfontosságú entitás! Ő tartalmazza magában azokat az energiákat, melyek ezt a galaxist formálták 20 milliárd évvel ezelőtt. Akkoriban, mi egyszerűen isteni Szellemek voltunk, akik készen álltunk megtenni utazásunkat abban a végtelen formájú egyedülállóságban, ami a fizikaiság. Számos formában és sűrűségben érkeztünk ide mindannyian, és azóta bontakozik ki örömben és dicsőségben az isteni terv ezen birodalmakban. Ez a hosszadalmas és bonyolult odüsszeia több ezer olyan könyvben van lejegyezve, mely megtalálható szerte az emberi csillag-nemzetekben, és ezek egyike a Szíriuszi „Megértés Könyve”. Ez egy népnek a Vegáról a Szíriusz B-re (Akonawei-re) való költözéséről beszél, több mint 4 millió évvel ezelőtt. Ezek az elbeszélések át lesznek adva nektek, amikor az Agarthaiak megteszik saját bejelentéseiket.

GF: February 22, 2011


LEMURIA ELŐTT

PLEJÁDOK-DNS BEAVATKOZÁS AZ EVOLÚCIÓBA

Intelligens tervezéssel megszakították az akkori DNS evolúcióját

ÉS A 7. ÉS 8. DNS RÉTEGET KÖZVETLENÜL A PLEJÁD CIVILIZÁCIÓ ADTA

7. a Megnyilvánult Istenség

8. a Bölcsesség és Felelősség

E kettő párban van. A Mester nem élhet vissza a tudással

Ezeket a kódokat még Lemuria előtt kaptuk meg

(K:06SH)

 

GONDWANA

LEMURIA- ATLANTISZ-  LÉTREJÖTTE

az EGY, a Nagy Anya, Mu… a Földben megtestesülő Istennő emlékének hatalmas ajándéka.

Az eredeti Elohim angyali családot annyira elbűvölték ennek a világnak a lehetőségei, potenciáljai, hogy sok más angyalcsaládot is behívtak e csodálatos világon való együttes munkálkodásra.
És így kezdetben egyetlen nagyméretű kontinens volt, amelyet „Mu”-nak, vagy „anyának” neveztek. És azok a lények, melyek kezdetben, a bolygó óceánjában éltek, az Ősök, vagy Elődök, abba a családba tartoztak, amelyet ti cetféléknek neveztek, és akik a mai napig az óceánok lakói.

Ezek közé tartozott a két nagy civilizáció, Lemúria – mely az eredeti anya, Mu mintáját őrizte – és Atlantisz megteremtése is. Atlantisz egy rendkívül energikus és aktív hely volt, ahol rengeteg felfedezésre és megtapasztalásra nyílt lehetőség, és nagyon aktív volt a spirituális élet. És ez jól volt így.
Lemúrián pedig, amely a régi anya eredeti mintázatát élte, az élet női jellegű, gyengéd és szerető volt. És ez szintén jól volt így.
Úgy is mondhatnátok, hogy Atlantiszban nyilvánult meg a maszkulin, Lemúriában pedig a feminin energia. És ez jól volt így.
Azonban, ahogy az emberi létezés fejlődött, együttműködésben az óceánok cetjeivel és az égi intelligenciákkal,
döntés született arról, hogy az Elohim teremtők maguk is megtestesülnek az emberi és a cetfajokban a megújulás és újjászületés időszakában, megteremve azokat a szükséges energiahálókat és rendszereket, melyek majd megújítják a bolygót. Ez hatalmas kihívás volt, mely nagy izgalmat keltett, mivel ez volt az első idő, hogy ezzel megpróbálkoztak, és nem tudták, mit várhatnak a folyamattól.
És úgy történt, hogy még nem voltak erre megfelelően felkészülve. Nem volt a lelkükben és a szívükben elegendő erő, és a döntő pillanatban a szándékuk megbicsaklott, az új háló összeomlott és szétszakadt. És ennek fatális hatása volt az anyagi bolyóra. A Föld mágneses pólusai vadul összevissza vándoroltak, maga a Föld is megrázkódott, kontinensei szétszakadtak, és hirtelen elmozdultak.
Így hát a modern világ ebből a traumából született meg. Atlantisz hatalmas földrésze eltűnt a hó és jég alatt, és az Antarktisz déli földjeivé vált.

A lemúr kontinens, melyet a modern tudományban Gondwanaként ismerünk, darabokra szakadt, így keletkezett India, Ausztrália, Dél-Amerika, a Csendes óceán egyes szigetei, beleértve Hawaii-t is.
Majd, miután a Föld visszatért a „normális állapotába”, a kollektív pszichében az elkülönülés, a szétválás témáját érintő hatalmas trauma rögzült, amelynek erőteljes gyógyításra volt szüksége. Ezért a bolygó bölcs és ősi őrzői úgy döntöttek, hogy az idő egy teljes ciklusát arra fordítják, hogy a bolygó lakói meggyógyulhassanak ebből a traumából a feltétlen szeretet gyógyító áldásának megtapasztalása segítségével.
Mivel a trauma óriási volt, azt csak az idő volt képes meggyógyítani. Évezredekre, a Fénynek és a Szeretetnek sok-sok tanítójára volt szükség, hogy a Föld kollektív tudatossága eljuthasson egy olyan pontra, amikor ismét megpróbálja elfogadni a minden dolgot átható végtelen szeretetet.
Így majd létrejön az Új Föld, mely az új földhálózat alapjain, az Elohim teremtők eredeti tervének megfelelően, az energiáját hordozó emberangyalok és a cetfélék segítségével lesz újra megteremtve, átalakítva.
És így… EZ MEGTÖRTÉNT!
Most már csak rá kell ébrednetek, és el kell kezdenetek érezni az új földhálóból érkező hatalmat és szeretetet.

(SCH:07:02)


DELFINEK

A delfinek száma egyre növekszik, és egyre erősebbek lesznek, mert a szíriuszi energia fontos szerepet játszik ebben az egész aktiválásban. A delfinek egyre interaktívabbakká válnak az emberi fajjal. A delfinek birodalma nagyon mélyreható tudatosság eltolódáson megy majd át annak felismerésén keresztül, hogy a delfinek meghatározó részt képviselnek az emberi lények érzelmi és fizikai gyógyítási folyamatában.

(KT:03.0808)


DELFINEK ENERGIÁI

Az angyali lények ezen a módon jöttek először a Földre. Hagyták, hogy a tudatuk mélyen belemenjen a delfinekbe, a bálnákba, a többi óceánban élő állatba. Tehát nagyon is hozzá vannak ehhez szokva. Ez könnyű nekik.

T:97


TÖBBMILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT-A PARADICSOM MONDÁJA

AZ ELSŐ EMBERI KOLÓNIA, PELEGAIA, A VEGA CSILLAGRENDSZERBEN VOLT, AZ ELSŐ FÖLD

A Vega csillagkép, a Lyra/Lant a csillagépben volt az első természetes emberi kolónia a galaxisban. És ez az első galaktikus háborúig tartott. Befejeződött, amint a humanoidok és a hüllőszerű lények csatát vívtak a planéta birtoklásáért, az Avyon bolygóért.

(Nibiru krónikák szerint, 3 Föld történetét jegyezték fel: 1, Pelegaia: Vega rendszer, 2, Avyon: Plejád rendszer, 3, Gaia: Plejád rendszer (a mai Föld)

(Nib:02.02.22.)


AZ ELSŐ FÖLDI PARADICSOM A VEGA RENDSZERBEN VOLT

Többmillió évvel ezelőtt keletkezett a PARADICSOM MONDÁJA, A VEGA

RENDSZERBEN A CSILLAGTÓL VALÓ 3. BOLYGÓN. Egy vízi emlős

(delfinszerű lény?), változott át emberré, a Mi közös ősünkké, aki

elsajátítja az űrutazást, és más érző lényekkel találkozott.

Innen lett elindítva egy UTAZÁS, a csodálatos vízivilágba, amit Földnek hívnak. Isteni tulajdonsággal megáldott lények vagyunk. És egy Isteni tervet teljesítünk be. A Sötétség nem kapott engedélyt, ezt elsöpörni. De a Fénynek sem lett minden megengedve, megtenni értünk.

Eddig az Alliance Szövetség (részben az Anunnakik) árnyéka borította be a világunkat (13ezer éve), de ez az árnyék felemelkedett.

GF:080122


ELSŐ ÉLETEFORMÁK A GALAXISBAN – LYRA KONSTELLÁCIÓ

Nagyon régen az ősi időkben, az Élet Fája kivirágzott a Lyra nevű csillagrendszerben. Ez az a hely, ahonnan minden érző élet származik a galaxisotokban. A Lyraiak fizikaiságukban és érzékenységükben ugyanolyanok voltak, mint ti.  Behatóan kísérleteztek a genetikával és mesterséges intelligenciával. Ennek eredményeképpen ők alkották, teremtették meg az Annunakikat, egy biológiai megjelenéssel rendelkező mesterséges intelligencia gépezeteket, munkavégzés céljából. De az Annunakik újraprogramozták magukat, és hatalmas háborúba kezdtek a Lyraiakkal, (mondhatjuk a teremtőikkel), és ebben a nukleáris háborúban elpusztult a bolygójuk.

 

A háborúk pusztításai elől, a Lyraik nagy számban elmenekültek a Vega, a Sziriusz, a Plejádok és a Ti naprendszeretek (Sol) felé. Az Annunakik könyörtelenül üldözték őket, és háborúba keveredtek a Szíriusziakkal. A háborúk állandósultak, és a leghatalmasabb ezer évig is eltartott. (Ezeréves Háború), miután a Szíriusziakkal létrejött egy békeszerződés, a kölcsönös be nem avatkozás elvével, és a Galaktikus Föderációval, ahogy őket így ismeritek, egyetemes törvénykezés elveivel megalapozva.

A Tejútrendszerben a Sziriusz B-n kívül a Földön, mint a legnagyobb bőséggel rendelkező bolygón megjelentek ennek a háborúnak a különböző formái.

(Toth)


LYRAI EREDET

Minden humán életforma a Lyra konstellációból származott. Ez volt az eredeti hazája a fizikai ember formájának. A galaktikus háborúk miatt vándoroltak tovább, a legtöbb részük az Andromeda galaxisban talált otthont magának. Ma már nincs humán életforma a Lyra rendszerben.

(A. Collier: Andromeda civilizáció)


A plejádok a Fiastyúk, vagy Plejádok csillagcsoportból valók.

Ez  a Taurus/Bika csillagkép egy kis csillagcsoportja, ahol hét nagy csillag taláható, mintegy 500 fényévre a  Föld bolygótól. Ők egy humanoid faj képviselői, akik gyakran ellátogatnak a Földre, és akikekkel közös őseink vannak. A lyraiak a Lyra csillag térségéből a mi közös őseink.

LYRAIAK A HUMÁN ENTITÁSOK KÖZÖS ŐSE

A plejádok a Fiastyúk, vagy Plejádok csillagcsoportból valók.

Ez  a Taurus/Bika csillagkép egy kis csillagcsoportja, ahol hét nagy csillag taláható, mintegy 500 fényévre a  Föld bolygótól. Ők egy humanoid faj képviselői, akik gyakran ellátogatnak a Földre, és akikekkel közös őseink vannak. A lyraiak a Lyra csillag térségéből a mi közös őseink.

A FÖLD MEGSZÜLETÉSEKOR ÉDENKERT VOLT, és újra vissza fog térni, abba az állapotba, veletek, vagy nélkületek.

(MRH:84)


4 ÉS FÉLMILIÓ ÉVE

A FÉNY ERŐI MEGALAKÍTJÁK A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉT/FÖDERÁCIÓJÁT

A VÁLASZ A SÖTÉTSÉG MEGALAKÍTOTTA AZ ANCHARA SZÖVETSÉGET,

Közel 10.000 terület képviseltette magát.

AKIK MEGTÁMADTÁK A FÉNY ERŐIT.

ÚJRA HÁBORÚK DÚLTAK A GALAXISBAN

EZ VOLT A MEGJÓSOLT UTOLSÓ ÜTKÖZET A FÉNY ÉS A SÖTÉTSÉG KÖZÖTT

De a békekötés ideje ekkor még ismeretlen volt, amit a próféciák megjósoltak.

A Fényerők végleg győzedelmeskedtek.

A próféciákban benne volt hogy az Orion karjaiban lévő vizivilágok/ vízbolygók a galaxis egyesítésének, a teljes békének a kulcsa, a számtalan csillagnemzet jövőbeli egyesítésének.

A Naprendszer 4 vizivilága: A Vénusz, Föld, Mars, Maldek/Marduk került a vizsgálódások fókuszában.

Ezeket mindegyik irányultság gyarmatosítani akarta.

A vízivilágok az élet számos aspektusát jelenítették meg és a víz és atmoszféra is csábító volt

a küzdő feleknek.

(GF:090803)


4.500.000 ÉVE

A FÉNY GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓJA 4,5 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT LETT MEGALAPÍTVA

A Fény Galaktikus Föderációja 4,5 millió évvel ezelőtt lett megalapítva, hogy megakadályozza az inter-dimenzionális sötét erők uralkodását és ennek a galaxisnak a kihasználását.

Jelenleg több mint 200.000 csillagnemzet, konföderációk és uniók a tagjai. Hozzávetőlegesen 40%-uk humanoid, a többi pedig különböző fajta érző lények. A Galaktikus Föderáció legtöbb tagja teljes tudatosságú lény.

(GFTAGJAI)


LEMURIA - AZ ANYAFÖLD

I.e. 4.500.000-12.000 KÖZÖTT

A FÉNYMUNKÁSOK ANYAOTTHONA

 

LEMURIAI KISÉRLET

Sokan, mint Lemuriaiak kezdtük el, olyan nagyon rég a földi kísérletet segíteni

Kiegyensúlyozni a Föld erővonalait, a bolygói kísérlet befejezéséig (2012.), hogy ezt az energiát továbbgörgessük a bolygón

(K:6:9)


LEMURIA IDEJÉN

Egyszerű észrevenni, hogy ismét meghatalmasodott társadalommá váltok. Azért mondjuk ezt, mert volt már korábban több ilyen társadalom a Föld bolygón, melyek igen jól működtek. Az egyik legsikeresebb Lemúria idején volt, és az, ahogy a dogok működtek szabályok nélkül. Hogyan is működött? Hogyan lehet, hogy mindenki megérti és felelősséget vállal? Azokban az időkben ez igen egyszerű volt. Úgy tekintettetek magatokra, mint egy csónak az óceánon. Bármit megtehettetek mindaddig, amíg tudatában voltatok és felelősséget vállaltatok mindazért, amit a csónakotok által keltett hullámok okoztak mögöttetek. Ha túlságosan gyorsan mentetek, megfordultatok, ezáltal olyan hullámokat keltve, melyek mások csónakjaira is hatással voltak automatikusan vállaltátok a felelősséget azért a kárért, amit az utatokkal okoztatok. Ennek eredményeként tudatosult bennetek, hogy egy energiamező van körülöttetek. Úgy hívjuk ezt „helyet csinálni a többi istennek”.

(LW:0908)


LEMURIA, LE MAYAR, MUI, MU

 

ANYAFÖLD, LÉ MAYAR, PAN FÖLDJE, CSILLAGOK NÉPE

 

Lemuria, LaMuria, Mu, LEMayar, Le Maya, LeMagar a CsillagMayarság  kozmikus otthona

ÉnMUnRend-SZERünk

Az AnyaFöld/Anyavilág Népe, A Tengerből/Érzelemből jöttek, az Egyszívűek, A Nyitottszívűek...és a Soha meg nem Alkuvók...Krisztusi Mihály népei és légiója

Telosi Adamától

Mu egy másik univerzumban/Dahl  létezik, és ez az a föld,  ahonann az eredeti Lemuriaiak  jöttek, több mint 4.500.000 évvel ezelőtt.

A Mu név is egy hatalmas űrhajót jelöl, ahol a Lemuriaiak utaztak, és a szülőföldjükről nevezték el, amikor először jöttek a Dahl Univerzumól." Mu Földje" nagyon közel volt, a Cassiopeia csillagképben.

Az eredeti kontinens Mu, Dahl a világegyetemben volt, és  utazásaik során, egy hatalmas Anyaűrhajót neveztek el, a Mu nagy hajójónak, mert abban az időben a legnagyobb, ami valaha létezett. Teremtő kérésére, egy napon, nagyon régen, egy egész csoport belefogott egy utazásba míg  a Föld bolygóra meg nem érkezett. (Segíteni a Krisztusi Tudatosság behozásában)

Figyelték hogy a kék bolygón hogy élnek az emberek, hogyan tanulják saját leckéjüket és ők is idetelepedtek.

A szeretet és együttérzés paradicsomi helyét teremtették meg itt. A hajó  kapitánya ennek a   nagy hajónak, akire a parancsnoki hajó bízták, nem más, mint a legtöbb sugárzó és szeretett Sanandaként  is ismert, az ő utolsó inkarnációja, mint  Mester Jézus 2000 évvel ezelőtt. A Mester Maitreya, a bolygóközi Krisztus, St. Germain, El Morya, Mária Anya , Mária Magdolna, Nada mesterek és mesternők, Aurelia, és jómagam mint (Telosi) Adama, Lanto Úr és Szerápisz Bey, hogy csak néhányat említsünk, azok közül voltak az  első Lemuriaiak, hogy megvesse a lábát a bolygón, a szeretet, a tudás és a bölcsesség, hogy segítse a fejlődését, és, hogy teljesítse a Teremtő kérését.

A  Teremtő Forrás tiszta eredeti tanításait hozták el, három hosszú Aranykorszakon keresztül, hogy megértsük, felfedezzük magunkban majd a Krisztusi tudatosság állapotát. Ezek az emlékeket még mindig tárolja a sejtszerkezetében a test és a végtelen szívkamrákban is ott rejlenek.

Én, mint Adama  úgy vagyok ismert  mint az emberiség Atyja, (AdamKadmon) mert mi voltunk az elsők, hogy általunk  egy új faj, a felvilágosult emberek éljenek  ezen a bolygón. Ebben a tekintetben Lemuria vált Mu kiterjesztésévé a  Dahl a világegyetemből, mert genetikailag ugyanazok az emberek vagytok. Most, amit néha látni az égen, mint a Ship of Mu egy új verziója az eredetinek.

A nagy kísérlet ciklus hamarosanvéget ér,  és a bolygó újra felemelkedik az eredeti szépségébe és tökéletességébe..

Ti is, Fényhozók  az elsők között vagytok , akik velem jöttetek  a Földre, hogy hatalmas hajón, valamint más mesterek, hogy már  meg tudjon születni az új Lemúriai faj ezen a bolygón.  Mi vagyunk az egyetlen, valamint több más mesterek, akiket megbíztak a Lemúriai faj gondnokságával és  hogy felügyeljük alakulását. Ennek a versenynek a  befejezése  a felemelkedés.  És mint tudjuk,  most elérkezett a felemelkedés ideje, most végre valósággá válik.  A nagy kísérlet ciklusnak  hamarosan itt a vég, és a bolygó növekvő most vissza hozzá eredeti szépségét és tökéletességét.

 

A Betlehemi csillag egy másik neve a Mu Nagy Hajója. Mester Jézus ezzel érkezett , mint Sananda,  mint a kapitánya a Mu hajónak. . Amikor az  utolsó küldetése a Földre szólította, 2000 évvel ezelőtt, Mu Nagy Hajója,  úgy tűnt, mint, a nagy csillag az égen, amelyet aztán úgy hívott mindenki, hogy "A Betlehemi csillag." A Mu hajó most  egyre gyakrabban jön a Föld közelébe.

Mi  mind(Fényhozók) része  vagyunk ennek a nagy lemuriai családnak.Mindnyájan, és mi mindannyian ugyanazt a Teremtő Fényének magvát hordozzuk, azok akik ide jöttünk  a Földre, mint Lemuriaiak és később, mint Atlantisziak.  Most  újra együtt vagyunk, egy új Földön megteremtésében, hogy a szeretet és az egység ezen a bolygón végre teljességében megmutatkozzon.

(részlet: Telosi Adama Aurelia Louise Jones által: eredeti: http://www.cosmiclighthouse.com/book/export/html/1884 )

 

 

LEMUR BOLYGÓ

A DAHL Univerzumból származik, Mu földje.

Onnan inkarnálódtak sokan ide a Földre, hosszú évekkel ezelőtt, hogy elhozzák ide a krisztusi tudatosságot.

AD:080119

DAHL UNIVERZUM – ÉS A MI FIZIKAI UNIVERZUMUNK

A Mi fizikai univerzumunk nővér univerzuma. Egy teljesen felvilágosult univerzum, míg a mi univerzumunkat a karma univerzumának nevezik, ahol még nem fejezték be a lelkek a transzcendentális küldetésüket. Miután számos csillagmag befejezte küldetését a Dahl univerzumban, a Teremtés szolgálatában tovább folytatva fejlődésüket, megérkeztek 12 csillag portálon a Mi Karma univerzumunkba, hogy segítsék az ittlévőket ugyanabba a teljességbe kerülni.
Először a Lyra konstellációba érkeztek a csillagmagok, majd keresztül kasul utazva az Univerzumon megérkeztek az Orion, Sziriusz, Plejádok csillagaira, ahol otthonra találtak.

Azért jöttek a Földre, hogy segítsék a tudatosság emelkedésében, a vibrációs arány javításában.
Ez most a 4. felemelkedési kísérlet, mert 3 eddig nem járt sikerrel, mivel az emberiséget nagyon mélyen beprogramozták félelem túlélés-alapura.
A csillagmagok ezért inkarnációs sorozatba kezdtek és beházasították generációkon keresztül csillagmagvaikat, és vállalták tudatosan eszméletvesztésüket.

A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET A DAHL UNIVERZUMBÓL SZÁRMAZIK Ugyanúgy mint a delfinek, tündérek, Egyszarvúak.
A TISZTASZÍVÜEK a Dahl Univerzum Sharaki bolygójáról származnak. Nagyon sok egyszarvú az 1950-es években földi emberi megtestesülésbe sétált be.

Rendkívüli gyógyítóerővel rendelkeznek.

Tudják mi az a Krisztusi Tudat.

AZ EGYSZARVÚAK EGYESÍTIK AZ EMBER, AZ ÁLLATI ÉS AZ ANGYALI KIRÁLYSÁGOKAT. Ami nem történt meg korábban!!!

 

 

a "szolgálat" egy szerves része a felemelkedési folyamatnak. SOKAN KÖZÜLETEK A TÁVOLI CSILLAG RENDSZEREKBŐL, MINT HÍRNÖKÖK JÖTTETEK A FÖLDRE. Újra és ismét újra, az igazság és a kozmikus bölcsesség hordozói voltatok, azonban, a feladat, amit erre a létidőre vállaltatok, fontosabb bármelyik eddig megtapasztaltnál, amióta tudatos Isteni Szikraként az individualizált tudatosságotokba lejöttetek. Java része annak, amit megtanultok, amíg a felemelkedés ösvényén áthaladtok, az annak emlékezete, amit már megtapasztaltatok.

Azok közületek akik beleegyeztetek, hogy fizikai testben inkarnálódtok, ebben a különleges létidőben, lehoztátok magatokkal a legfőbb leckéiteket, azaz a fizikai/mentális/érzelmi testeitek egyensúlytalanságait, melyeknek harmonizálására volt szükség, hogy elkezdhessetek összeegyeztetve dolgozni Lelketekkel, illetve Felsőbb Énetekkel. Lejöttetek ebbe létidőbe, hogy egyensúlyba hozzátok maszkulin és feminin természeteteket: felhasználva a Teremtő Atya Isteni akaratát, erejét és tekintélyét, ugyanakkor, hogy beintegráljátok a Teremtő Anya szeretet, bölcsesség, együttérzés és gondoskodás kreatív aspektusait is. LEJÖTTETEK MEGTAPASZTALNI A FÖLDET, HOGY TELJES MÉRTÉKBEN A FIZIKAI TESTETEKBEN LEGYETEK, MÍG BEINTEGRÁLJÁTOK A SZELLEMET ÉS A TUDATOSSÁGOT FIZIKAI LÉNYETEKBE. Itt vagytok, hogy egyensúlyba hozzátok a tudást a kommunikációval, hogy megtanuljátok a megérzéseiteken keresztül a saját igazságaitokat és, hogy éljétek ezeket az igazságokat, másoknak példaképül szolgálva. Itt vagytok, hogy szaktudásra tegyetek szert a kommunikáció egyensúlyáról, hogy mikor kell beszélni, és mikor kell csendben maradni, itt vagytok, hogy ítélet-nélkülivé váljatok, itt vagytok megtanulni, hogy minden egyes személy a saját egyéni ösvényén halad, és megvannak a saját leckéi, amiket meg kell tanulnia.

 

Mindannyiatoknak, akik meghallgattátok a Szellem suttogásá,t és a Megvilágosodás ösvényére léptetek, itt az ideje emlékezni arra, hogy a Föld nem a ti otthonotok; ti megbízatásból vagytok itt!

TI TÁVOLI CSILLAG RENDSZEREKBŐL ÉS GALAXISOKBÓL, ESETLEG MÁSIK UNIVERZUMOKBÓL JÖTTETEK. Itt az ideje, hogy a Béke/Fény sok hűséges harcosával együtt tudjátok, hogy milyen csodálatosak vagytok, hogy mennyire bátrak voltatok, amikor válaszoltatok a harsona hívásra, hogy lejöjjetek a földi kísérlet sűrűségébe. Az események, a Galaxisotokban, a nap rendszerben és a Földön is, gyorsan haladnak előre és hatalmas változásokat hoznak. Emiatt, nagyon fontos, hogy arra összpontosítsatok, ami helytálló a világotokban, és ne ragadjatok be az összes negativitásba és félelembe, amit kiöklendeznek az éterbe. Emlékezzetek rá, hogy annak adtok energiát, amire összpontosítjátok figyelmeteket.

Az egy óriási kiváltság, akinek megengedtetik, hogy a Földre

inkarnálódjon, és mindig is a Lelkek milliói és milliói voltak a

váró listán, hogy megtapasztalhassák a Föld által nyújtott fizikai

valóságot. Ti sem vagytok kivételek, ti is égtetek a vágytól, hogy

megtapasztaljátok a teremtés és a kifejeződés lehetséges legtöbb

módját.

(RH:0911)

 

 

LEMURIA

A mai értelemben vett emberiség lelki szintű ősei: napvallásúak voltak

 

Fizikai szinten nem úgy néztek ki, mint most mi, rendelkeztek az 5. Dimenzió energiáival

 

Ez a faj a magját a Plejádok csillagegyüttestől kapta

 

Tudatában voltak annak, hogy korlátozott ideig élhetnek a Földön

Az elárasztott Föld és a visszafejlődésük arra ösztönözte őket, hogy a Föld belsejébe költözzenek

Interdimenzionális látásuk van, saját terveik szerint döntenek a tanulási folyamataikban

 

A Shasta hegy gyomrában így megalapították Telos városát, az időburok keretén belül

Forrás: A lemuriai kapcsolat. (mandala – veda.hu)

LEMURIA

A Csillagok Népe a Kék-Öböl-ben

(Átlényegülések  2.)

 

LEMURIA

Társadalmi rendje a telepátián alapult.

A lelkek megértését előbbre tekintették, mint a technika csodáit.

A Holdon túli erőket tekintették az Ismeretlen Istennek, a láthatatlan esszenciát tisztelték.

Ezért Atlantisz népe lenézte Őket.

(R: 1: 2

LEMURIA

A Lemuriai Paradicsom maga volt az emberiség bölcsője


LEMURIA

Mintegy 300 millió ember pusztult el a robbanásban, 25. 000-en élték túl

Napjainkban Telosban, mintegy másfél millióan élnek a hegy alatt

LEMURIA

Csodálatos volt

Nehézsége: a fizikai test beállításában volt

A fizikai test közel sem volt képes annyira kezelni néhány energiát, így a táplálék bevitelét

Előtte minden ételt meg kellett tisztítani

Állati és növényi termékeket

(T: 6: 4,  6: 12Nyk)


LEMURIA

A bolygó energiája lemuriai energiából keletkezett és spirituális magok lettek beleültetve

(Forrás: Kryon: Lemuriai vagyok ? /kryon.hu/)

 

LEMURIA

Még ezt megelőzően, néhányan esetleg fel tudjátok idézni azt az időszakot, amikor a vonat Lemúrián haladt át. Milyen lenyűgöző is volt az elhaladó vonat ablakán át rácsodálkozni a biológiai létezők hihetetlen fajtáira; elképzelni, hogy vajon milyen is lehet biológiai lényként létezni, majd végül pontosan átélni a biológiai testben való létezés tapasztalatát.

(KVT)


LEMURIA -  i. e. 4 500.000 – 12 000 között

I. e. 4 500.000 – 12 000 között létezett Mu - Lemuria. A mai Csendes- óceán jelentős területein: Hawaii; Fiji; Ausztrália; Új Zéland; Madagaszkár (ma már Indiai-óceán), valamint a keleti partja: USA: Brit Columbia ; California.

A lemuriai rassz a Sirius és Alfa Centauri népeinek keveredése volt.

(Telos honlapja)


4.500.000 MILLIÓ ÉVVEL EZELETTŐL- I.E. 12.000-IG-LEMURIAI KOR

Lemuria legalább háromszor nagyobb volt Atlantisznál, és a Csendes Óceánban helyezkedett el.

A Lemuriai civilizáció több mint négy és fél millió éven át, létezett ezen a bolygón, még a végső megsemmisülése előtt.

Atlantisz egy fiatal civilizációnak volt tekintve, és olyan lényekből állt, akik eredetileg öt különböző csillagrendszerből érkeztek, és lelki fejlődésükben, nagymértékben különböztek a Lemuriaiaktól. Az ő civilizációjuk eltűnt már 200.000 évvel a kontinens végső süllyedése előtt.

 

A Lemuriai Kor i.e. 4.500.000 évvel ezelőttől egészen 12.000 évvel ezelőttig tartott.

Lemuria kontinensének elsüllyedését megelőzően, és később Atlantisz elsüllyedése előtt, hét fő

kontinens létezett ezen a bolygón.

Lemuria kontinenshez tartozó területek jelenleg, a Csendes óceán alatti rész, Hawaii, Húsvét szigetek, Fiji szigetek, Francia Polinézia számos szigete, Ausztrália és Új Zéland; vannak még területek az Indiai óceánban, valamint Madagaszkár szigete. Az összes sziget, mely a Csendes óceánon létezik, függetlenül attól, hogy lakott-e, vagy sem, egykor mind Lemuria elveszett kontinensének hegycsúcsai voltak. A Keleti part Kaliforniai részére is kiterjedt az U.S.A.-ban és azon túl.
Lemuria kontinensének központja, ahol Lemuria Királyának és Királynőjének a palotája volt, a Telos nevű kontinensen volt, a Shasta-hegy lábánal, és annak környékén. Ezért volt az, hogy amikor a Telos-iak a "föld alá" költöztek, a "Telos" nevet választották városuk számára.
Lemuria öt fő szektorra volt felosztva, ahol minden egyes szektornak saját vezetői és közigazgatási épületei voltak; de mind kapcsolatban voltak egymással, és a Shasta-hegy közelében lévő Telos Provincia Központjának, a Király és Királynő elsődleges Lemuriai hierarchiájának irányítása alatt voltak.

(m: LE MAYAR: /LÉN MAG JÁR azaz a Tengerből jöttek, így nevezték meg magukat a Lemuriaiak, és PÁN Földjének nevezték el.)
(Adama:4)


LEMURIA KRÓNIKÁJA

A LEMÚRIAIAK FELADATA A FÖLD KOZMIKUS AKASHA-KRÓNIKÁJÁNAK A LÉTREHOZÁSA VOLT


LEMURIA- ATLANTISZ-  LÉTREJÖTTE

az EGY, a Nagy Anya, Mu… a Földben megtestesülő Istennő emlékének hatalmas ajándéka.

Az eredeti Elohim angyali családot annyira elbűvölték ennek a világnak a lehetőségei, potenciáljai, hogy sok más angyalcsaládot is behívtak e csodálatos világon való együttes munkálkodásra.
És így kezdetben egyetlen nagyméretű kontinens volt, amelyet „Mu”-nak, vagy „anyának” neveztek. És azok a lények, melyek kezdetben a bolygó óceánjában éltek, az Ősök, vagy Elődök, abba a családba tartoztak, amelyet ti cetféléknek neveztek, és akik a mai napig az óceánok lakói.

Ezek közé tartozott a két nagy civilizáció, Lemúria – mely az eredeti anya, Mu mintáját őrizte – és Atlantisz megteremtése is. Atlantisz egy rendkívül energikus és aktív hely volt, ahol rengeteg felfedezésre és megtapasztalásra nyílt lehetőség, és nagyon aktív volt a spirituális élet. És ez jól volt így.
Lemúrián pedig, amely a régi anya eredeti mintázatát élte, az élet női jellegű, gyengéd és szerető volt. És ez szintén jól volt így.
Úgy is mondhatnátok, hogy Atlantiszban nyilvánult meg a maszkulin, Lemúriában pedig a feminin energia. És ez jól volt így.
Azonban, ahogy az emberi létezés fejlődött, együttműködésben az óceánok cetjeivel és az égi intelligenciákkal,
döntés született arról, hogy az Elohim teremtők maguk is megtestesülnek az emberi és a cetfajokban a megújulás és újjászületés időszakában, megteremve azokat a szükséges energiahálókat és rendszereket, melyek majd megújítják a bolygót. Ez hatalmas kihívás volt, mely nagy izgalmat keltett, mivel ez volt az első idő, hogy ezzel megpróbálkoztak, és nem tudták, mit várhatnak a folyamattól.
És úgy történt, hogy még nem voltak erre megfelelően felkészülve. Nem volt a lelkükben és a szívükben elegendő erő, és a döntő pillanatban a szándékuk megbicsaklott, az új háló összeomlott és szétszakadt. És ennek fatális hatása volt az anyagi bolyóra. A Föld mágneses pólusai vadul összevissza vándoroltak, maga a Föld is megrázkódott, kontinensei szétszakadtak, és hirtelen elmozdultak.
Így hát a modern világ ebből a traumából született meg. Atlantisz hatalmas földrésze eltűnt a hó és jég alatt, és az Antarktisz déli földjeivé vált.

A lemúr kontinens, melyet a modern tudományban Gondwanaként ismerünk, darabokra szakadt, így keletkezett India, Ausztrália, Dél-Amerika, a Csendes óceán egyes szigetei, beleértve Hawaii-t is.
Majd, miután a Föld visszatért a „normális állapotába”, a kollektív pszichében az elkülönülés, a szétválás témáját érintő hatalmas trauma rögzült, amelynek erőteljes gyógyításra volt szüksége. Ezért a bolygó bölcs és ősi őrzői úgy döntöttek, hogy az idő egy teljes ciklusát arra fordítják, hogy a bolygó lakói meggyógyulhassanak ebből a traumából a feltétlen szeretet gyógyító áldásának megtapasztalása segítségével.
Mivel a trauma óriási volt, azt csak az idő volt képes meggyógyítani. Évezredekre, a Fénynek és a Szeretetnek sok-sok tanítójára volt szükség, hogy a Föld kollektív tudatossága eljuthasson egy olyan pontra, amikor ismét megpróbálja elfogadni a minden dolgot átható végtelen szeretetet.
Így majd létrejön az Új Föld, mely az új földhálózat alapjain, az Elohim teremtők eredeti tervének megfelelően, az energiáját hordozó emberangyalok és a cetfélék segítségével lesz újra megteremtve, átalakítva.
És így… EZ MEGTÖRTÉNT!
Most már csak rá kell ébrednetek, és el kell kezdenetek érezni az új földhálóból érkező hatalmat és szeretetet.

(SCH:07:02)

 

LEMURIA -  ESPAVO

Az üdvözlés szava az ősi Lemuriában (MU-ban)

Mind találkozáskor, mind elköszönésnél használták

Szó szerinti fordításban: : "Köszönöm, hogy magadhoz ragadtad a hatalmadat"

A Group-csoport arra ösztönöz bennünket, hogy használjuk

(LW)


LEMURIA MÁGIÁJA

A Mu időszak mágiája

Létezik egy mágikus időszak, amit e bolygón töltöttetek. Létezik egy mágikus időszak, amikor össze voltatok kapcsolva hatalmatokkal. A Mu időszak visszatért. Meglep titeket? Ti mindannyian ott voltatok. Egyesek közületek több mint egyszer voltatok ott.  A Mu időszaka mágikus időszak volt, amikor mindannyian tudatában voltatok hatalmatoknak. Mivel maximális hatalma annak, akik ti valójában vagytok, elnyerhető abban az időben, amikor ti biológiai állapotban vagytok.  A körülöttetek lévő infrastruktúrák, elkezdenek megváltozni. Ti ezt most látjátok kibontakozni. Ti egy egység vagytok és nem vagytok egymástól elválasztva. Amikor egy személy segítségért kiált, most mindenki meg fogja hallani.  Sokan adták életüket, hogy segítség e pont illusztrálását. A kormányok megváltoznak. Úgy mondják, hogy ha így fenntartjátok magatokat és továbbra is egyeztetitek a mágikust a világival, a Mu időszak ama napjai, vissza fognak térni. Lemúria nem egy mítosz és ti ott voltatok. És ti vissza fogtok emlékezni, ha felteszitek a kérdést. Létezett egy időszak, amikor saját hatalmatoknak tökéletesen tudatában voltatok. Ez ismét meg fog történni, amikor elkezditek majd az öt napjait. Igen, ez a válasz a kérdésetekre, ugye? Mivel, ti most összegzitek a hármat az öttel, különösnek tűnhet számotokra az, hogy három darab ötös jelenik meg a mezőtökben? Lemúria ideje visszatér. Mu ideje Hazajött. Ti teremtettétek meg ezt.

Mu időszakának visszatérése

Azért mondjuk el ezeket most, mivel ti úton vagytok ahhoz, hogy ismét eléritek ezt a stádiumot, ahh – de most teljesen különböző módon közelítitek meg ezt. Mivel egy fejlett spirituális mezőből jöttök, ahol saját hatalmatokat tudatosítottátok.

555 – Mu egy víziója

Amikor látjátok az ötösöket, visszaemlékeztek Lemúriára. Visszaemlékeztek arra akik voltatok és még ha nehézségeitek is vannak, tartsátok fenn az egész megismerés vibrációját mert a tiétek. Ez egy visszatérő jelzés. Csináljatok helyet neki életetekben. Csináljatok helyet, a hatalmukat uraló embereknek, hogy veletek együtt lépkedjenek.  Csináljatok helyet hatalmatok átvételének, mert ez a dolgotok. A három ötös, egy mágikus számot képez és most gyakran be fog mezőtökbe lépni. Lemúria ismét a Földre jön. Az 555 jelzi biológiai állapototoknak azt, hogy készülődjön. Ti teremtitek ezeket az időket. Isten hozott Otthon.

Sok dolgot meg fogtok érteni a számokról, amint elétek fognak jönni. Most bizonyos módon a negyedik dimenzióban vagytok. Annak ténye, hogy éreztetitek jelenléteteket az ötödik dimenzióban, behozza mezőtökbe az 555 jelzéseket. Az ötödik dimenzió nem rendelkezik az idő eltolódás nyújtotta védelemmel. Ezért mindenkinek uralnia kell gondolatait mielőtt biztonságosan belépne az ötödik dimenzióba. Ez most az Önuralom időszaka. Kezdjétek gondolataitokkal és hiteitekkel. Most ezt kérdezitek magatoktól: „Mi történik? Elveszettnek érzem magam. Úgy érzem elváltam vezetőimtől.”  Kérünk, emlékezzetek vissza Ana történetére és ekkor a Szellem Madara benned, integrálódik. Egyé váltok az egésszel, és amint elkezditek integrálni az ötödik dimenziót, elkezdődik a mágia. Először meg kell szabadulnotok a harmadik dimenzióhoz csatoló kötődéseitektől. Megkérünk, ne erőltessétek túlzottan magatokat. Ne keressétek milyen dolgoktól, kell megszabadulnotok, egyszerűen álljatok készen arra, hogy elengedjétek azt, amit szívetek diktál. Álljatok készen arra, hogy elengedjétek azt, ami egy helyben tart titeket, miközben erősen magatokhoz ölelitek Lemúria igazságait. Mu bolygója visszatér. Mu Földje Haza tér. Mi azt mondjuk nektek, hogy ez egy mágikus időszak. Ti tettétek ilyenné. Nagyszerűen boldogultok. Figyeljétek a számokat és amikor meglátjátok őket, suttogjátok el a mágikus szót: Köszönöm.

(Lw:2000.10)

 

LEMURIA  -  MU KOLÓNIÁK

Mato-Grosso, Mayák, Inkák

 

MU ÖRÖKSÉGE  -  BRAZILIA  -  MAYA TRADÍCIÓ

Mu megmenekült lakóinak jelentős többsége a brazíliai dzsungelben telepedett le.

(Lásd: Mato Grosso civilizáció)

A másik civilizáció a MAYA KOLÓNIA:

MU: tenger

MAYA= MAY-YAR: tengerből származó kolónia

Majd Atlantiszi telepesekkel működött együtt

 

MU KOLÓNIÁK

1952-ben P. H. Fawcett tábornak a brazíliai őserdőben Mato-Grosso tartományban, régi városok maradványait találja meg, melyek a Mu által létrehozott kolóniák nyomait tartalmazta. Ezek körülbelül 12 000 évvel ezelőtt keletkezhettek.

Merk, a vénuszi fényküldött és a Mu történészasszonya a Nap Hölgye is ide inkarnálódott

MU KOLÓNIA  -  INKÁK
Mu anyaországának egy kolóniája volt.

Fejlett civilizáció

Az Inkák már készen kapták a városokat és az utakat

(Oroszlán)


LEMURIA -  PAN

A kontinens neve, ahol a Lemuriaiak éltek: MU volt

Az Embereké pedig: PAN

(Baird: 6: 360)


LEMURIA -  PAN FÖLDJE

Korai Lemuria idején, jó hosszú ideig csak a szeretet varázsa létezett, nem volt semmilyen elszeparáltság

Később életet adtunk az Egonknak, amely több ezer éven keresztül az elszeparáltság állapotában tartott minket

PAN volt a Lemuriai egység Földje

(Antharus  2)


LEMURIAIAK -  PAN FÖLDJE

Azok, akik a Szívből való életet keresik, inkább Lemuriához kötődnek. A tisztaszívű élet a "létezés" tudatossága.
Úgy látszik, hogy Lemuria sokkal jobban feledésbe merült, mivel Ő egy kicsivel korábban, már 1 500 évvel Atlantisz süllyedése előtt tűnt el a felszínről, és kevés olyan nyomot hagyott maga után, melyre képesek vagytok rátalálni, hacsak a szívetek szemein keresztül észre nem veszitek azokat

Mi Lemuriaiak, a szívünkből éltünk ezen a bolygón már több millió évvel ezelőtt, egészen az utolsó százezer évig, amikor a tudatosság hatalmas zuhanása történt.

Akkor azok a varázslatos életek, melyeket millió éveken átéltünk, lassacskán elhervadtak, az élet fokozatosan egyre bonyolultabbá és nagyon harmadik dimenzióssá vált.
Amikor az emberek eljöttek, hogy meglátogassák Lemuriát, azok, akik nem vibráltak együtt a mi frekvenciaszintünkkel, nem a valódi Lemuriát látták

a valódi Lemuriának, "Pan Földjének", még a mi fizikai megjelenésünk is egy teljesen másik aspektusa volt annak, amit a természet szépségének élvezete céljából megteremtettünk.

Az embereink néha megmutatkoztak a harmadik dimenzióban, amikor úgy érezték, hogy egy ideig másfajta életet kívánnak megtapasztalni, vagy élvezni egy harmadik dimenziós tevékenységet. Minden Lemuriai, ha akarná, egyszerre úgy lovagolhatná meg a dimenziókat a tudatosságával

Lemuriai Aranykor hosszú ideje alatt, mely az utolsó 4 300 000 évben volt, mindenki így élte életét és végezte fizikai felemelkedését, a sötétség, a félelem, vagy a korlátozottság legkisebb megtapasztalása nélkül. Nem volt fátyol és nem volt megváltozott ego; az ilyen torzulások teljesen ismeretlenek voltak a tudatosságuk számára.
A negyedik gyökérfaj evolúciójának közepén, minden lélek beleegyezésével, egy pár lélek elkezdett nagyon fokozatosan eltérni az Egység eredeti állapotától.

Így született meg fokozatosan a megváltozott ego a mentális testben, felülírva "Isten Elméjét". Ez végül tömegekben honosodott meg, ahogyan egyre több spirituális elváltozás történt. Eztán az emberek folyamatos prioritást adtak a megváltozott egonak, és az olyan mértéket ért el, hogy sok ember vált oly mértékben teljesen tudatlanná, ahogyan az soha sem volt lenyomatként a szív szakrális energiáiban.

(Adama: 4)


LEMURIAI  -  REZGÉS

A SZÍV ÉS A SZELLEM EGYSÉGE

Természetes otthona: HAWAII

 

LEMURIAIAK

 

Gyermekszerű lények voltak

Fejlettek, de egyszerűek

Képesek voltak egyensúlyban tartani az erőt

Fejlesztették az emberiséget

Megemelték a kollektív vibrációt

Lehetővé tették a dimenziók közötti átjárást

Többen közülük ellenezték a haladást, félelmeik miatt

A felemelkedést nem vállaló emberek miatt történt meg tragédiájuk

Az elkülönültségük pusztítóan hatott

Így egy hatalmas energia-eltolódás következett be, amit az Elkülönültség okozott

(LW: 06: 04)


LEMURIAK

A Föld kezdete óta itt vannak

K.11:4


LEMURIAIAK

Mindannyian nagyon gazdag akasha bevésésekkel rendelkeztek. Lemúriaiak vannak a teremben. A misztérium iskolákból jövők vannak a teremben. Sámánok vannak a teremben! A teremben mély gyógyítási technikák vannak, itt vannak azok akik meggyógyultak és akik meg akarnak gyógyulni. Tudjátok meg, kedves emberi Lények, hogy szabad akaratotokból ültetek le ebben a templomban. Képesek vagytok másképp elmenni innen, mint ahogyan ide jöttetek, mindannyian, függetlenül attól, hol tartotok utatokon.

(K:070707)


LEMURIAIAK VAGYUNK

LEMURIAIAK VAGYUNK

Lemuriaiak Vagyunk

MI ALKOTTUK AZT A SZŰK MAGOT, AKIK MEGVÁLTOZTATTÁK A BOLYGÓT

Mi Isten szeretetét képviseljük és ez az esszencia bennünk rejlik

Soha nem történt meg azelőtt, hogy ilyen kevesen, ilyen sokat tettünk volna a bolygóért

A Lemuriaiak lépnek elsőként a felemelkedés következő szintjére

Szerzetesek, sámánok, apácák voltak egykoron, akiket megöltek, és mégis mindig újra kezdtük

ELJÖTT A MI IDŐNK

(K: 10: 8)

 

LEMURIAIAK VAGYUNK

A Fénymunkásokra, tágabb értelemben minden a ma spirituálisan ébredő emberre utal több közvetítő csatorna (Kryon, Tóbiás…)

 

Ez a LEMURIAI ATTITŰD

A Csillagmaggal, Isteni résszel, esszenciával, tudatossággal rendelkező, szabad akaratát a változásban és változtatásban használó entitás, aki átalakítja a saját valóságát és ezzel a teljes fizikai Világegyetemet, amely történés még soha nem teremtődött meg, megváltoztatva magát a MINDEN, AMI VAN-t is

 

 

LEMURIAK VAGYUNK

ÉS A FEJLŐDÉSÜNK KIEGÉSZÍTHETŐ EZZEL AZ INTERDIMENZIONÁLIS NÉZŐPONTTAL

FÉLELMET NEM ISMERŐ HARCOS, FÉNYKÜLDÖTTEK

K:11:3

 

4. MILLIÓ ÉVE – TERMÉSZETES ORGANIKUS TECHNOLÓGIA

Egyik kezdetleges formáját kaptuk ennek a technológiának, amely összeköti a galaktikus társadalmakat, amely az egyén vele született szuverenitását családias csoportokba integrálja: EZ A FOLYADÉKCSOPORT MENEDZSMENT. Visszatérésünket segíti majd a teljes tudatosságunkba. 2009-ben ez a technológia újra akadálytalanul beáramlik majd (lásd ott: 2009: Folyadékcsoport menedzsment.

(GF:090901)


4 MILLIÓ ÉVE: MEGALAKUL A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ ÉS A FÖLDET KIVÁLASZTJÁK AZ EMBERI ÉLET HELYÉÜL.

A Földi élet eredeti isteni tevét a Teremtő alkotta meg és az Idő urai nagy változatossággal, hozták létre, hogy meg legyen az a lehetősége, hogy a bolygó gondviselőjévé váljon.

(GF.Nidle-Essene:2010.0625)4.000.000 ÉVVEL EZELŐTT- GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ

Galaktikus Szövetség, egy Fényunió, Fényszövetség, melyet több mint négymillió évvel ezelőtt,
különféle csillagközi civilizációk hoztak létre ebben a galaxisban.

Isteni céljuk: Fizikai Angyalokként úgy cselekedni, hogy megvalósuljon a Tejút Galaxis régen megjósolt isteni sorsa.

(FM-Kif)


4.000.000 ÉVVEL EZELŐTT - SZÍRIUSZIAK

Nidle "világon-kívüli civilizációja" a szíriusziak, akik hozzá képest "közel 8.3
fényévnyire vannak, és
közel négymillió éves múltra tekintenek vissza." A
szíriusziak "úgy néznek ki mint mi, csak nagyobbak, többnyire hét láb magasak,
gyönyörű nagy szemük és halvány bőrük van..."

(Nidle)


SZIRIUSZIAK: a 3. és 7. DNS szálon vagyunk velük kapcsolatban.

(KT: Napcsakra)

A 3. A TUDATOS KAPCSOLATOKBAN MEGTAPASZTALNI A VILÁGOSSÁGOT.

A 7.: HONNAN JÖVÜNK, MI A DOLGUNK, HOVÁ TARTUNK.

 

LEMURIA

Még ezt megelőzően, néhányan esetleg fel tudjátok idézni azt az időszakot, amikor a vonat Lemúrián haladt át. Milyen lenyűgöző is volt az elhaladó vonat ablakán át rácsodálkozni a biológiai létezők hihetetlen fajtáira; elképzelni, hogy vajon milyen is lehet biológiai lényként létezni, majd végül pontosan átélni a biológiai testben való létezés tapasztalatát.

(KVT)


4.000.000 – A FÉNY INTEGALAKTIKUS SZÖVETSÉGE


3.500.000 – SÖTÉT ANCHARA SZÖVETSÉG


4 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT

Galaktikus Föderáció: Light unió létre több mint négymillió évvel ezelőtt különféle csillagközi civilizációk a galaxisban. Divine purpose: to act as Physical Angels needed to carry out divine fate prophesied long ago for Milky Way Galaxy. Isteni cél: fellépni Fizikai Angyalok elvégzéséhez szükséges isteni sors megjövendölte régen a Tejút Galaxis.

 

AZ ELSŐ GALAKTIKUS HÁBORÚK

A FÉNY INTEGALAKTIKUS SZÖVETSÉGE

Mintegy 4 millió évvel ezelőtt alakult 11.000 tagból és 400.000 csillagnemzetből

Az Árnyékerők a Sötét Anchara Szövetség viszont mintegy 3, 5 millió éve jött létre, különféle csillagrendszerekből

Az ELSŐ GALAKTIKUS HÁBORÚT, a Szíriusz HADAK (m: megjártam a Hadak Útját) régiójában vívták, amely az Orion Övében található, ahol a Fény első nagy kolóniája volt.

Két nagy csoport között volt a háború, akik fizikai angyalok voltak

A szalamanderszerű: AMPHIBIANS és a delfinszerű: CETACEANS népek, melynek végén az Orion le lett rohanva a hüllők által

(Sandara: The Galactic Federation of Light)

TÖBBMILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT – GALAKTIKUS HÁBORÚK- BOLYGÓK

Zajlottak a galaxisunkban. A mostani Plútó, az Uránusz holdja volt, és ennek okaként került ki egy excentrikus keringési pályára.

Eredetileg 4 vizesbolygó volt a Naprendszerben (Mars, Vénusz, Föld, Maldek)

A mai Holdnak egy nem természetes, titánból álló héja van, és kong,

mert ez egy mesterséges égitest. Egy műhold, amely eredetileg nem a

Föld vonzásában állt.
A Maldek, a Mars és a Föld közötti mesterséges bolygója volt a Napnak, eredetileg oda lőtték ki..

(GF:080920)


3.750.000 ÉVE – ARKTURIAIAK A GF TAGJAI

 

Az Arkturiai Konföderáció

A Galaktikus Föderáció Elfogadta: Hozzávetőlegesen 3,75 millió évvel ezelőtt.

Elhelyezkedés: Az Arkturusz (Arcturus) csillag az Ökörhajcsár (Bootes) Konstellációjában

Távolsága a Földtől: Hozzávetőlegesen 36 Fényév

Életforma Típus: Ló-szerű érző Lények.

(GFTAGJAI)


3.750.000 ÉVEPEGAZUSIAK A GF TAGJAI

 

Pegazus Csillag Szövetség

Galaktikus Föderáció Elfogadta: 3,78 millió évvel ezelőtt (eredetileg egy sor különleges kolóniát alapítottak a Szíriuszi Kormányzó Tanács által 4 millió évvel ezelőtt).

Elhelyezkedés: A Pegazus Konstellációja egy több mint 1000 csillagból álló hatalmas csoport, ami a Hattyú (Cygnus) és a Vízöntő (Aquarius) konstellációja között helyezkedik el.

Távolsága a Földtől: 200 és 3.000 Fényév között.

Életforma Típus: Három fő humanoid típus van ebben a csillagligában. Az első típus erősen hasonlít megjelenésében és magasságában a Szíriuszi emberre, és ugyanaz a fehér, vagy kék a bőrtípusuk. A második egy vékonyabb embertípus vörös és narancsszínű bőrrel. Az utolsó típus egy hibrid, mely a dinoidból és a második humanoid típusból jött létre.

(GFTAGJAI)

 

3.500.000 ÉVEANDROMÉDAIAK A GF TAGJAI

 

Andromédai Csillagnemzetek

A Galaktikus Föderáció Elfogadta: Hozzávetőlegesen 3,5 millió évvel ezelőtt.

Elhelyezkedés: Az Androméda Konstelláció

Távolsága a Földtől: Hozzávetőlegesen 150-től 4.000 Fényévig

Életforma Típus: Humanoid

(GFTAGJAI)


3.500.000 ÉVE – PROCYONIAK A GF TAGJAI

 

Procyon Csillag-Nemzetek

 

Galaktikus Föderáció Elfogadta: Mintegy 3,5 millió évvel ezelőtt. Olyan Sziriusz B-ről származó kolóniák és Kétéltű-Hüllő hibridek akik több mint 3,8 millió évvel ezelőtt, a galaktikus háborúk elől menekültek a Rák (Cancer) Konstellációjába, ahol letelepedtek.

Elhelyezkedés: Az esti égbolton éppen a Sziriusz fölött. A legfényesebb csillag a Canis Minoris Konstellációjában.  A Procyon egy kettős csillag egy belső, vagy A csillaggal, aminek benépesíthető bolygói vannak. A Procyon-A csillagrendszer hat relatív kicsi bolygóból áll. Az emberi kolónia a negyedik bolygón található, míg a Kétéltű-Hüllő gyarmatok a második és a harmadik bolygón helyezkednek el.

Távolsága a Földtől: 11,4 Fényév

Életforma Típus: Kétfajta érző lény típus. Az első egy tiszta Lyrai-Sziriuszi humanoid típus. Ahogyan a Sziriusz-B-n is, kék, vagy fehér-bőrűek és teljes tudatossággal rendelkeznek. A Kétéltű-Hüllő hibridek kissé magasabbak a humanoidoknál, és zöld, barna, vagy kék-színű bőrük van.

(GFTAGJAI)

 

 

3 MILLIÓ 200 EZER ÉVVEL EZELŐTT – MALDEK FELROBBANÁSA

3 millió 200ezer évvel ezelőtt a háború a neutron fegyverek bevetésének használatára is kiterjedt. Addig a maldekiek azt hitték, hogy hagyományos és korlátozott nukleáris mentes háborúk lesznek betartva, minden résztvevő féltől. Ezeknek a lelkeknek, akiknek a DNS-ük mind drakonida és mind orioni szálakat tartalmazott, agresszív génekkel voltak megáldva. Mindegyik résztvevő, mindegyik oldalon a konfliktusban hasonló agresszív génekkel, DNS-sel rendelkezett, és mindegyik felül akarta múlni a másikat, egyre durvább és erősebb fegyverek bevetésével. Az első összecsapásokban csak néhány ezer ember pusztult el. (tehát ezek a humonaid formában inkarnálódott drakonida és orioni népek voltak, egy humanoidok alapította bolygón) De ezt követően mindegyik oldalon egyre többen, mert egyre nagyobb volt a pusztítás.

A kutatók, akik kifejlesztették a neutronbombákat, nem ismerték fel annak az elemi katalizátor hatását a robbanások során. Egy ilyen bomba robbant fel a föld alatt, ahol még 200 másik bomba volt elrejtve egy silóban. A katalizációs robbanás, a neutron bombájával mérhetetlenül felerősítette a másik 200 hagyományos nukleáris töltettel ellátott bomba robbanását, és ez egy hatalmas földrengést eredményezett, és ez széttépte a Maldek bolygót, több száz darabra, amely aszteroida öv lett ezután a Mars és a Jupiter között.

 

Több, mint 10 millió lélek vesztett oda a robbanásban, és ezek a lelkek később a Marson inkarnálódtak. Az Alapítók és a jóindulatú ET csoportok elszörnyűködtek a látottakon és petíciót nyújtottak be az Istenséghez, hogy ez soha többé ne fordulhasson elő, és az ilyen helyzetekre megengedhető legyen a szabad akarat ellenére is egy magasabb szintű beavatkozás. A bolygó pusztulásából eredő robbanás megváltoztatta a Mars és a Föld pályáját és megzavarta a Jupiter és Szaturnusz éterikus alaprendszerét. Elektromágneses zavarok hullámai mentek ki a Naprendszeren keresztül, melyre az egész galaxis lényei felfigyeltek. Összehívták ezután az Alcyone (Plejádok főcsillaga, és a helyi Központi Nap) csillagrendszerében a Galaktikus Nagytanácsot, amely egyben a Nagy Fehér Testvériség otthona is, és elhatározták, hogy a galaxisban soha többé nem megengedett egy egész bolygó elpusztítása.

(12/4)

Több, mint 10 millió lélek vesztette el a testét a Maldek megsemmisülésekor. A legtöbb lélek ezek közül ezután a Marsra került, költözött inkarnálódott, ahol már egy civilizációs fejlődés folyamatban volt. A Marson lévő lelkek, ebben az időben az Alapítók által kikísérletezett (humán) testben éltek, más csoportokkal, különböző csillagrendszerekből, mint az Orion vagy az Alfa Draconis. Ezek a csoportok már hosszabb ideje nyomot hagytak az evolúciós spiráljukon, de még nem jutottak el arra a szintre, hogy komolyabban meg tudják változtatni a DNS lenyomatukat, még egyelőre nem érkeztek el arra a szintre. A marsi lelkek a Maldekról testesültek meg, Dns kereszteződés, nemesítés során egy hatásos módon, amely mögött: plejádi, orioni, és marsi drakonida (itt az Alfa Draco csillagrendszerből érkezőkre érti, és nem általában a hüllő fajra!!!) vérvonalak álltak. A civilizációs lélekszám így a Marson jelentősen megnőtt, és majd elérte a 100 milliós lélekszámot, néhány ezer éven belül. A volt Maldekiek ezen belül 10 milliós népességükkel egy időben csaknem a lakosság felét tették ki.

(12/5)

 

 

3.000.000 ÉVVEL EZELŐTT-NAGY JÉGKORSZAK

Kisebb jégkorszakok mintegy 30 000 évente következnek be, de ezek mellett vannak nagyobb mértékű eljegesedések is. Egy ilyen jégkorszak volt körülbelül 3 millió évvel ezelőtt.

(POWELL: Bolygóláncok 35.)


3 MILLIÓ ÉVE – FÖLD ÉS EMBER

3 Millió éve él az emberiség az Árnyékföldön, és nagyon kevesen kapták meg azóta a lehetőséget, máig, hogy bölcsességükkel tanítsák, segítsék a Felemelkedést.

(RH:0906)


3 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT

Mintegy másfél millió évig tartott a fény bevonulása a sötétségen keresztül, amikor Mihály és

Anchara is megerősítette, hogy a Végidők Próféciájának beteljesedése a Naprendszer

viziválágaira esett

A próféciák végső beteljesedésének helyének egyikének   pedig a Naprendszeren belül a Föld

lett kiválasztva.

(GF:090803)


2.500.000 ÉVE - TAU CETIEK A GF TAGJAI

 

Tau Ceti Csillagnemzete

Galaktikus Föderáció Elfogadta: Majdnem 2,5 millió évvel ezelőtt. A medveszerű emlősök (az eredeti lakosok), akik megengedték a mintegy 2,4 millió évvel ezelőtt a Herkules (Hercules) Konstellációjából érkező emberi kolóniának, hogy a rendszerük negyedik bolygóján megállapodjon.

Elhelyezkedés: A legközelebbi csillag a Bálna (Cetus) Konstellációjában.

Távolsága a Földtől: Hozzávetőlegesen 11,8 Fényév.

Életforma Típus: Egy galaktikus humanoid és egy medveszerű emlős érzelmes lakosság.

Fizikai Megjelenés: A Herkules Konstellációjából származó galaktikus humanoidok eléggé hasonlítanak az emberekre. Három fő bőrszínük van: barna (a réztónust is beleértve), vörös, és zöld (világos és sötét). A barna bőrű embereknek világosbarnától egészen a rézszínig, vagy a feketétől a vörös-narancs színig terjedő hajuk van. A szemeik zöld, kék, barna és szürke színűek. A hímneműek nagyon jó arányúak, 2,13 - 2,59 m magasak. A nők 1,98 - 2,4 m magasak. A zöld-bőrű embereknek világoszöldtől egészen a szőkéig, vagy barnáig terjedő színű a hajuk, és zöld, mogyoró, vagy acélkék szemük van, és ugyanolyan magasak, mint a barna bőrű emberek. A vörös bőrű emberek piros, narancssárga, vagy szőke hajuk van, piros, barna, vagy sötétkék szemekkel, és ugyanolyan méretűek mint a másik két típus. Minden esetben a nőneműek igen begyesek.

 

A Tau Ceti medveszerű emlősei hatalmas szőrös Lények, kis bolyhos farokkal és medve-szerű testtel, melyet barna, fekete, vagy szőke bunda borít. A fejük medvefej-formájú, de kisebb az arcuk. A fogaik inkább a galaktikus emberekére hasonlít, mint a földi medvéjére. A szemeik előre néznek, és hasonlóak az emberekéhez, és barna, kék, vagy fekete színűek. A fülük pont a szemeik fölött, a fejük oldalán van, és hasonlítanak a földi medvékéhez. Nagyon érző Lények, melyek két lábon járnak, így magasabban van a gravitációs központjuk a földi medvékéhez képest. Két izmos karjuk van mancs-szerű kezekkel, melyek öt zömök karmot tartalmaznak. Nagyon rövid, nagyon izmos a lábuk öt zömök lábujjuk van. A magasságuk 2,74 - 3,66 m között van.

 

2 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT

A 4 VÍZI VILÁG LEGKEDVELTEBB BOLYGÓJA A FÖLD LETT

Mindegyik fél számos entitása a legjobb szakértőit küldte el a Földre annak tanulmányozására.

AZ ANGYALOK ELTÁVOLÍTOTTÁK A VÉDŐERNYŐT A NAPRENDSZERRŐL

ÉS AZ ÍGY TELJES POMPÁJÁBAN RAGYOGOTT FEL

Mindkét fél a magáénak követelte a Naprendszert, bár tudták hogy ez a galaktikus béke záloga.

Újra Háborúk dúltak és megrongálódtak a vízbolygók.

 

2 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT A MARS VIZEIT ELPÁROLOGTATTÁK

FELFORRALTA A VÉNUSZ VÍZÉIT

AZ URÁNUSZ AZ OLDALÁRA DŐLT

(GF:090803)

 

 

 

2.000.000 ÉVVEL EZELŐTTRE NYÚLIK VISSZA A FIZIKAI TÖRTÉNELMÜNK

Elmondjuk nektek, hogy az emberiség történelmének folyamán, evolúciós időszakokon… ha így akarjátok, ciklusokon mentetek át. Ezek a ciklusok, már a legrégibb időkben elkezdődtek.

Ezek távolra visszanyúlnak, az általatok ismert történelem előtti időkbe, mivel történelmetek kb. 2 millió évre nyúlik vissza és mi azt mondjuk nektek, hogy lélekként, e bolygón ti ennél sokkal hosszabb időre mentek vissza.

LW:0610


ELSŐ INKARNÁCIÓNK

Mikor először inkarnálódtatok a Föld bolygón, és fokozatosan magatokra öltöttétek a fizikai járműveteket, Fényoszlopotok olyan széles volt, akár a koronátok. (a fej fölött található glória szimbolizálja ezt a Fény Koronát, ami összeköt titeket a Magasabb Énetekkel, továbbá Atya/Anya Istenünkkel, és végül a Legfelső Teremtővel.) Ezt a vibráló, életet, adó energiát sugároztátok ki magatokból szív csakrátok elülső és hátsó részéből egyaránt a körülöttetek lévő világba. Ahogy telt-múlt az idő, és miután lesüllyedtetek a harmadik/negyedik dimenzió sűrűségébe, és oly sok „szívfájdalmat” tapasztaltatok meg, a legtöbben egy éterikus védőpajzsot építettek fokozatosan a szívetek köré, ami lecsökkentette a felétek és belőletek kiáradó Szeretetet/Fényt. Egy éterikus Fény membrán lett ráhelyezve szívetek hátsó kapujára, aminek egészen addig érintetlennek kell maradnia, amíg az emberiség készen nem áll a Fény Birodalmaiba történő visszaemelkedésre. ÉS EZ AZ IDŐ MOST ÉRKEZETT EL.

 

2.000.000 ÉVVEL EZELŐTT

GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ TERVE AZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTELRE

 

Ha többször alaposan megvizsgálod az első kapcsolatfelvétel burkolt célzásait, sokkal tisztábban látod annak összetettségét. Ez a szindróma leírja annak természetét, hogy mit keresünk mi itt a kezdetektől fogva. Ennek a küldetésnek a teljes célja megtalálni a módot ennek a még-meg-nem-teremtett csillagnemzetnek a Galaktikus Föderációba való bejuttatására, és így egy hatalmas tanulási folyamat egy alapvető első lépéssé válik a veletek való első kapcsolatfelvétel számára. A kapcsolat úgyszintén megköveteli a Belső-Föld Agharta birodalma által régóta tisztelt mandátum kiterjesztését a Földanya felszíni világára is. Ez a két összetevő a sok közül, mely felépíti az első kapcsolatfelvételt, és amelyik meghatározza az akció tiszta lefolyását. Úgyszintén fel kell állítanunk egy módszert a sötétség zsarnokságának a befejezésére, és ezzel egyidejűleg a Föld népeinek újraegyesülésére oly módon, ami az ősi Lemúria eredeti szándékát hozza vissza a felszíni világokba. Naprendszereteknek vissza kell térnie eredeti alkotmányához, és fel kell élesztenie azokat az isteni rendeleteket, melyek megadattak a mi első kolóniáink számára, mintegy kétmillió évvel ezelőtt.

Erre az első kapcsolatfelvételre való jog, isteni rendelkezés. Lord Surea nagyon részletes kikötéseket adott nekünk még mielőtt Hybornea első kolóniája elrendeződött kétmillió évvel ezelőtt. Ezek a pontok újra kihangsúlyozódtak, mikor ismét kolóniákat állítottunk világotokban kb. 900.000 évvel ezelőtt. Ti mindannyian ezeknek az első Lemúriai lakosoknak a genetikai utódai vagytok. A jelenlegi helyzet azt követeli tőlünk, hogy vegyük az eredeti rendelkezéseket és elegyítsük őket olyan új rendeletekkel, melyeket az elmúlt évtized folyamán Lord Surea által bocsátottak ki a Mennyországnak.

(GF: 0807)


2 MILLIÓ ÉVE: - MAJA

TÖRZSI RENDSZER – HOMO SAPHIENS

(www.2012.com.au)

2  MILLIÓ ÉVE – AZ EMBERFÉLÉK TUDATI EVOLÚCIÓJA

A negyedik maja idővonal beindulása.

Összetett szerszámok, szóbeli kommunikáció

(BHC2:72)

2 MILLIÓ ÉVES CIKLUS – TÖRZSI ALVILÁG A Homo Erectus – Homo Sapienssé fejlődik

(BHC2:77)

HOMO SAPHIENS

NEM EGY TERMÉSZETES EVOLÚCIÓ EREDMÉNYE

 

2 MILLIÓ ÉVE: MEGALAKUL HYPBORNIA

AZ ELSŐ HUMANOID BIRODALOM A FÖLDÖN

A VEGAI EMBER ELJUT A NAPRENDSZER SZÉLÉRE ÉS EGY EMBERI GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓBA CSOPORTOSUL ÉS MEGALAPÍTJA HYBORNEÁT/HYPERBORNEÁT, AMELY 1 MILLIÓ ÉVIG ÁLLT FENN ÉS TÖKÉLETES LYRAI-SZÍRIUSZI CIVILIZÁCIÓ VOLT.

AZ EMBER TEHÁT EGY A VEGÁN ÉLŐ VIZI FŐEMLŐSBŐL, GENETIKAI ÁTALAKÍTÁSSAL ÉS EVOLÚCIÓS FELGYORSÍTÁS ÁLTAL SZÁRMAZIK.

(GF.Nidle-Essene:2010.0625)

 

2.000.000- 1.000.000 ÉVVEL EZELŐTT- HYBORNEA

Az első emberi galaktikus kolónia, amit mintegy 2.000.000 évvel ezelőtt alapítottak. A jelenlegi Arktic Oceáni  régiójában volt található, és nagyjából akkora volt, mint a jelenlegi Antarktisz. Teljesen el lett pusztítva mintegy 1.000.000  évvel ezelőtt, egy a naprendszer elleni általános támadás részeként, aminek követeztében a Mars és a Vénusz emberi gyarmatai is erősen beszennyeződtek.

(FM-Kif)


A FÖLDI CIVILIZÁCIÓ 3 ARANYKORA:

1,

Hybornea: Az első emberi galaktikus kolónia alapította 2.000.000 néhány évvel ezelőtt.  Régióban található mai Jeges-tenger volt, körülbelül akkora, jelenlegi kontinens Antarktisz.  Teljesen megsemmisült mintegy 1.000.000 évvel ezelőtt részeként az általános támadás, hogy a naprendszer is elpusztult galaktikus emberi telepek Mars és a Vénusz.

2,

Lemuria: a második ember galaktikus kolónia alakult ezen a bolygón mintegy 900.000 évvel ezelőtt.  Akkora, mint az ázsiai kontinensen jelen volt, közepén található a Csendes-óceánon.  Megsemmisült mintegy 25.000 évvel ezelőtt a rosszindulatú támadás kontinens Atlantis.

3,

Atlantis:

Island kontinens és a harmadik Föld galaktikus kolónia. Található az Atlanti-óceán közepén, kissé nagyobb, mint a jelenlegi kontinens, Ausztrália.  Az utolsó szakaszban volt, helyén sok förtelmes genetikai kísérletekhez vezetett, hogy a mi megszerzése korlátozott tudat.  Szerencsére elsüllyedt saját hibás számításokhoz mintegy 12.000 évvel ezelőtt.

4, End Times: (2012?)

prófétált, amikor jelen planetáris civilizáció megszűnik, és az új "aranykor" válik valósággá.  Sokan úgy gondolják, hogy vége van jelen évezred úgynevezett "utolsó idők".

 

1.955.811 ÉVES A FÖLDI TEREMTÉS – HINDU BRAHMANÁK ALAPJÁN

A Teremtés: 1.955.881.100. évét írjuk.

2000.-ben a hindu brahmanak szerinti kalpa számítás alapján

 

1,6 MILLIÓ ÉVE – ALTEA

Ekkor érkezett meg az Altea a Naprendszerbe, majd letelepedett a Mars Cydonia részébe és egy komplexumot hozott létre. A Föld akkor még  tiltott területnek számított, MIVEL EGY ÚJ ÉRZŐ FAJ KIFEJLESZTÉSÉRE LETT KIJELÖLVE ÉS AZ ALTEAI CIVILIZÁVIÓNAK SZÁNTÁK. Később szabad volt már a földre menniük, és a Kilencek irányítása alatt segédkeztek az új földi genetikai fajok kifejlesztésében. Egy bennszülött fekete faj már akkor is létezett a Földön, akik itt fejlődtek ki.

Az Alteánok lettek később az Atlantisziak.

(Csill-Össz:161.)

 

 

 

 

1,7 MILLIÓ ÉVE – TÖRZSI ALVILÁG 2. NAPPALA

A Homo Habilis Homo Erectussá fejlődik.

(BHC2:77)

 

1,6 MILLIÓ ÉVE – ALTEA

Ekkor érkezett meg az Altea a Naprendszerbe, majd letelepedett a Mars Cydonia részébe és egy komplexumot hozott létre. A Föld akkor még  tiltott területnek számított, MIVEL EGY ÚJ ÉRZŐ FAJ KIFEJLESZTÉSÉRE LETT KIJELÖLVE ÉS AZ ALTEAI CIVILIZÁVIÓNAK SZÁNTÁK. Később szabad volt már a földre menniük, és a Kilencek irányítása alatt segédkeztek az új földi genetikai fajok kifejlesztésében. Egy bennszülött fekete faj már akkor is létezett a Földön, akik itt fejlődtek ki.

Az Alteánok lettek később az Atlantisziak.

(Csill-Össz:161.)

 

 

A Föld légköre 1-1,5 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT tisztult ki. Ezért hiszik a tudósok ennyi idősnek a Földön az életet. A rádióaktivitás a Naptól származik, és annak kitakaródzásából.

Korábban a víz, pára és ködfelhőként teljesen eltakarta a Napot, amely még nem forgott a maga tengelye körül

(Tóbiás 3.)


1.366.500 ÉVE KEZDŐDÖTT A MAJA NAGYCIKLUS – 1992 – 2012

Amely: 2012-ig tart, és az utolsó 20 éve 1992-től: AZ IDŐTLEN IDŐ

 

1.350.000 ÉVVEL EZELŐTT a Kentaur csillagkép kiülőben lévő Bakaratini nevű bolygójának lakossága kitelepítésre került. A Földet és a Mars bolygót választották. Humanoid lények voltak, intelligens, magasan fejlett lények. Fekete és sárga bőrű egyedek. Ezek az első humanoid emlékek a Földdel kapcsolatban. (Aranybolygó)

(m: Ebben az időben a Nap éves pályája 280 napig tartott, Ausztrália az Egyenlítő mellett helyezkedett el. Egy nap: 30 óra, 12 percig tart.)

 

1.320.000 ÉVVEL EZELŐTT az Ősföldön egy természeti katasztrófa során, új földrész jött létre a Csendes-óceán közepén, amelyet Lamar-nak, Mu-nak hívunk, rá 2000 évvel egy földrengéssorozat három részre szabdalta.

 

1.100.000 ÉVE – A KENTAURIAIAK A GF TAGJAI

 

Kentauri Nagy Csillagunió

Galaktikus Föderáció Elfogadta: 1,1 millió évvel ezelőtt.

Elhelyezkedés: A Kentauri Konstelláció a Farkas (Lupus) és a Vitorla (Vela) konstellációja között helyezkedik el. Ez a legfényesebb csillagként ismert az Alfa Kentaur hármas csillagrendszerében (Rigel Kentaur-ként is ismert). E tripla csillagok egyike a Proximi Kentaur, mely 4,3 Fényévre a Földhöz legközelebbi csillagként ismert.

Távolsága a Földtől: 4,3-tól 1000 Fényévig.

Életforma Típus: Humanoid és hüllő fajok.

 

 

ELSŐ GALAKTIKUS HÁBORÚ

1 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT KEZDŐDÖTT

 

 

1 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT AZ ANCHARA SZÖVETSÉG ELFOGLALTA A NAPRENDSZERT

A mai Hold, akkor egy mesterséges bolygó konstrukciója volt, és abból szakadt ki. Ez a bolygó a Mars és a Jupiter között létezett, a mai aszteroida övezet.

 

900.000 ÉVVEL EZELŐTT a Naprendszer felszabadítása közben, elpusztított a Föderáció ezt a bolygót, amely az Anunnaki székhelye volt (Marduk, Maldek, Pax)

A Hold innen került be, mintegy 25.000 évvel ezelőtt a jelenlegi Föld pályájára.

(Nidle)

MARTOUK

A Föld egykor nagyobb volt és Martouknak hívták.

Ez volt az alaprezgése.

Az ott élőknek szent mágikus hatalmuk volt, de felrobbantották a bolygójukat.
Ebből a darabokból lett az aszteroidaöv és az ott lakók inkarnálódtak ide.

(CM-LSZ:155)

 

 

 

1 MILLIÓ ÉVE-ANCHARA-ORIONI BIRODALOM

Az Árnyékerők nagyon erős szövetsége ekkor alakult

Fő bázisuk a Mars és a Jupiter között lévő bolygón volt kb. 900.000 évvel ezelőtt

Ekkor már Anchara-Orion Birodalomnak hívták magukat

25.000 évvel ezelőtt egy  mesterséges titaniumból épített szatelitet állítottak napkörüli pályára

Az 1970-es években a Galaktikus Föderáció elfoglalta a bázisukat

 

 

1 MILLIÓ ÉVE – GALAKTIKUS HÁBORÚK

Közvetett módon már 2 millió éve elkezdődött, de 1 millió éve végigsöpört a Galaktikus Háború a Naprendszerben is.

A Föld, Mars és Vénusz voltak az eredeti kolóniái az eljövendő csillagnemzetségeknek.

A Hold egy mesterséges égitest volt, amely egy fejlett civilizációtól származik, és úgy került be a Föld és a Mars közé, a háborúk során, és végül ez okozta Lemuria, majd Atlantisz vesztét is.

(GF:0804Nidle)

 

1 MILLIÓ ÉVE ELPUSZTUL HYPBORNIA egymillió éves birodalma

a Dinó/Hüllő szövetség visszatér a Naprendszerbe és a Maldeki támaszpontjaik segítségével szörnyű pusztításba kezdenek. A Galaktikus Föderáció által létrehozott kis emberi kolóniák elpusztulnak:

- A Mars elveszti légkörét és vizeit

- A Vénuszon üvegházhatás alakul ki

- A Földön elpusztulnak Hypbornia települései

(GF.Nidle-Essene:2010.0625)

 

 

1.000.000 ÉVVEL EZELŐTT- HYBORNEA PUSZTULÁSA- A NAPRENDSZER ELLENI TÁMADÁS

Az első emberi galaktikus kolónia, amit mintegy 2.000.000 évvel ezelőtt alapítottak. A jelenlegi Arktic Oceáni  régiójában volt található, és nagyjából akkora volt, mint a jelenlegi Antarktisz. Teljesen el lett pusztítva mintegy 1.000.000  évvel ezelőtt, egy a naprendszer elleni általános támadás részeként, aminek követeztében a Mars és a Vénusz emberi gyarmatai is erősen beszennyeződtek.

(FM-Kif)

FÖLD ÉS NAPRENDSZER A GALAKTIKUS HÁBORÚKAT KÖVETŐEN

Hivatalos érkezésünk periódusát követően, egy gyors előrelépés fog látszani tudatosságotokban. A mi szerepünk az, hogy végzetetek felé mozdítsunk titeket, míg technológiáitokat is felfejlesztjük a mi szintjeinkre. A Földanya úgy látja érkezésünket, mint azt az időt, amikor képes felkészíteni önmagát a visszatérésre, hogy egy teljesen integrált és tudatos Lénnyé váljon. Hasonlóképpen készül a naprendszer is, hogy a helyi Elohim átalakítsa magát, vissza az ő korábbi énjébe. A Nap sokkal ragyogóbbá fog válni, amint az a láthatatlan multidimenzionális Fény, melyet kisugároz magából, újra láthatóvá válik. Akkor fog ő megmutatkozni, és sokkal jobban fogjuk érzékelni a Sirius-B-nél, vagy a Nu Ceti-nél. Ebben a megújított környezetben, flórátok és faunátok kissé másképp fog látszani, amint az kevésbé vaddá és sokkal tudatosabbá fog válni.

 

A mi világaink és a ti világotok közti különbségek meglepők. A Tejút Galaxis olyan bolygókkal van töltekezve, melyek természetükben félszárazak, vagy buja dzsungelek borítják a kontinenseket, sok mocsaras part menti területtel. Ezzel szemben, naprendszeretek eredetileg négy vízvilággal rendelkezett (Vénusz, Föld, Mars, Maldek), mindegyiken a víz és a szárazföld optimális arányban volt, és a légköreik kiemelkedően alkalmasak voltak az élet hatalmas változatosságának táplálására. Ennek a négy bolygónak mindegyike eszményi volt, és rengeteg szokatlan életforma virágzott. Most azonban, egy sor támadás és ellen-támadást követően a galaktikus háborúk során, csak a ti világotoknak, a Földnek sikerült valamelyest életben maradnia. A vízvilágok eme hajdani-dicsőséges és szent élőhelye rövidesen helyreáll, és ezzel a legértékesebb flórának és faunának ismét gyarapodnia kell.

(GF070918)


1 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT – MARSBÉLIEK ELVESZTIK ÉRZELMI TESTÜKET

A mai szürkék ősei a marsbéliek, olyan pontra jutottak, hogy már nem volt érzelmi testük, vagy szeretetre való képességük.

Olyan tér és idő járművet tudtak építeni amivel a jövőbe tudták repíteni magukat, majd tönkretették az atmoszférájukat, és a 65.000 évvel ezelőtti Atlantiszba juttatták el magukat.

(Frissel:44,125)


1 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT – A 3. LUCIFERI LÁZADÁS

Emiatt halt ki egy nagyon intelligens faj a Marson

(Frissel 44)


1 MILLIÓ ÉVIG VIRÁGZOTT A MARSON EGY NAGYSZERŰ EMBERI CIVILIZÁCIÓ, Amit a Maldeken élő dinoidok romboltak le. (Hybornia is ekkor pusztul el)A marsi civilizáció emlékére épült meg később a Földön a Nagy Piramis, annak a szimbóluma: hogy az emberi faj, szent energiákat hordoz, amely minden emberben benne van.

A Nagy Piramis így lett Energiaközpont és Istentiszteleti Központ, a galaktikus ember központja a Földön

(GF.Nidle-Essene)


1 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT -  SZINZU GENETIKAI BEFOLYÁSA

A HOMO ERECTUSBÓL – HOMO SAPHIENS

Szinzu telepesek érkeztek a Földre, akiknek az volt a feladatuk Elohimtól, hogy felgyorsítsák az evolúciót Genetikai befolyással voltak a homo erctu8sra, és egy új fajt fejlesztettek ki belőle, a homo saphienst.

(ufoM:2010.09.36.l.)


1.000.000. ÉVVEL EZELŐTT VOLT ATLANTISZ KORAI FÉNYKORA

1 MILLIÓ ÉVE-ATLANTISZ-PIRAMISOK

A Piramisok, Atlantisz utolsó bölcseinek és tudósainak műve volt

Atlantisz felvirágozásának tetőpontja 1 millió éve volt

(BD:113)

ATLANTISZ- A FÉNY 2. KISÉRLETE

Ebben a létkörben Atlantisz volt a Fény behozatalának 2. kísérlete

Atlantisz a kristálytechnológiát használta

Az anyagi és nem anyagi tartományokat össze tudta hangolni

Térbeli és időbeli áthelyeződést is ismerték

De ezzel a technológiával pusztították el önmagukat

Énok: 41

 

 

ATLANTISZ ELŐTTI-TEST-LEMURIA

A fizikai test inkább a mai állati formákra hasonlított, később évezredek során finomodott a mai formára

(ez érinti Lemuria egyes korszakait is)

Atlantiszban, a már mai értelembe vett emberi formára hasonlított a test

J.

 

 

ATLANTISZ

Az északi féltekén helyezkedett el a mai Atlanti-óceán kellős közepén

Hozzá csatlakozott Európa és egy földnyelven Amerika, valamint Afrika, Kanári-szigetek magasságáig elért

Nagyobb volt, mint Ausztrália

(Abo)

 

ATLANTISZ

Magasabb fokú eredményeket értek el, mert megértették a sorsukat, addig, míg el nem vesztették a szeretet egyensúlyát, és a kettősséget tekintették valóságuknak

Hat:11.


ATLANTISZ

Sok inkarnáció után Atlantiszba érkeztünk Tóbiással

Együtt kerestük: Bensőkben rejtőző Istenséget

Különleges technikákat használtunk, magunk újra felfedezésér

De Isteniségünket nem sikerült felfedezni

Ahogy elindult Atlantisz, tisztán látszott, hogy ez az utazás nem vezet célra

Az a döntés született, hogy ebben a fázisban elhagyjuk a Földet

A megifjodást egy bizonyos romláson keresztül oldottuk meg,

Hogy újra kezdhessünk mindent

Az Isteni Mag belső kutatásával

T:2:12


ATLANTISZ

Atlantiszban sok mindent megtanultunk, magunkkal kapcsolatban

Hogyan működnek az Interdimenzionális energiák

Hogyan jelenítsük meg a változásokat

Ezek aztán sok fájdalmat hoztak a lelkünkbe

Atlantisz azt szeretné, ha elengednénk ezeket az energiákat, mert fel akar emelkedni

Atlantiszban nézeteltérések voltak családon belül

Sokan ellenezték a Fény megmutatkozását más helyeken

Sok harc volt családon belül

Szétszórtuk ezek energiáit, az Univerzum szerte mindenfelé

Engedjük meg, hogy ez az elengedés megtörténjen

A Változások visszahozták ide Atlantisz energiáit

T:6:3

 

 

ATLANTISZ

Univerzális embereket jelent, nem egy népcsoportot. Egyetlen nyelven beszéltek, egyetlen fajként és népként éltek, egyetlen családként

Túlélőiből alakult ki a Új, az 5. Faj. (gyökérfaj)

Az élet szellemi oldalát élték

Az ősi szanszkrit feljegyzések betekintést nyújtanak, az életükbe és viszonyaikba (pl. vimánák). Vannak nyomaik Brit-Kolumbia partjainál és Mesa Verdében, Mexikóban

Művészetben és tudományban, messzebb jutottak, mint bármely eddigi kultúra

Baird: 6:360

 

 

ATLANTISZ

Ez egy másik dimenzióban és egy különböző parton létezik jelenleg. Bizonyos értelemben mondhatnátok azt is, hogy a földben van eltemetve, valahol Kuba partvidékén Atlantisz egyik központja a négyből, bár ez egy másik dimenzióban is létezik. Néhányan visszamentek oda. Mások megértették, hogy ez az éterikus civilizáció nagyon blokkolva van és nem fogjátok megtalálni... és nem találtátok meg a válaszokat, melyeket Atlantiszban kerestetek. Az Új Atlantiszban fogjátok megtalálni ezeket, mely éppen most és éppen itt van!

T:8:10K

 

ATLANTISZ (EREDETI ATLANTISZ) – MARS

„Nagyon egyértelművé válik majd, hogy volt élet a Marson.

ATLANTISZ EREDETILEG A MARSON VOLT, és sokkal később lett elhozva ennek a tapasztalati energiája a Földre, de ez távol esett a Földi Atlantisz tapasztalatától.”

SRI:26

 

 

ATLANTISZ-MEGÚJULÁS TEMPLOMA

Mágneses mező hatásának manipulálása

Mágneses generáló hatása van

Módosításokat idézett elő a szeretet mágneses lenyomatában

A mágneses utasítások megsemmisítették a halálhormont

Plusz 3 évet biztosított egyénenként egy kezelés, 3 év múlva visszarendeződött a helyzet

de csak Atlantisz elit rétege vehette igénybe,másokkal azonban nem osztották meg

Atlantisz rabszolgatartó társadalom volt. (lásd még: Tien Templomai)

K:3:3

 

 

ATLANTISZ

Fejlett civilizáció volt.

Értették az Ember spirituális eredetét.

Kapcsolatban álltak más világokkal.

Vékonyabb volt a Fátyol, mint korábban.
Teremtéseikben azonban belépett az Ego, Új Lényeket kezdtek teremteni.

A DNS-t kezdték manipulálni, és ez lett a vesztük.

Istenné kívántak lenni és meg akarták maguknak tartani ezt az energiát, nem adták vissza a Forrásnak.

Megtagadták az energia visszaadást.

Ez már az Ítélkezés és Elkülönülés energiája volt.

Könnyen manipulálható, alacsonyrendű lényeket hoztak létre.

Az Isteni összeköttetetést ezeknek a lényeknek már nem ajánlották fel.

A GÉNMANIPULÁCIÓBEN ELFELEDTÉK SAJÁT FÉNYÜKET, AMELY ELKÜLÖNÜLÉST EREDMÉNYEZETT

SRI:67


ATLANTISZ – KÉT ATLANTISZ

Néhányan összekeverik Lemúriát azzal, amit ti Atlantisznak hívtok. Most olyan dolgot mondok el, amit sokan nem fognak elhinni. Mivel hogy nem igazán tudnak semmit Atlantiszról. A tudósaitok is csak találgatnak. Hadd beszéljek most erről. Két Atlantisz is létezett – egy régi és egy új. Földrajzi értelemben is és időben is távol voltak egymástól. Az, amelyiket mostanában keresik, jóval fiatalabb annál, mint gondolnátok. Mivel az új atlantiszi civilizáció sokban hasonlított az egyiptomi kultúrára és egyidőben léteztek. Az előbbi a nyugat-európai ember fejlődésének köszönhető, a másik pedig a közel-keleti ember létezésének.

“Kryon, hol van akkor a legújabb Atlantisz?” Hadd adjak egy kis segítséget: itt van a közelben. A “csizma” másik oldalánál keressétek. Ez minden, amit elárulok. [Ne felejtsd, hogy ennek az üzenetnek az átadása a Földközi-tengeren történt, tehát a hivatkozás a hajó akkori helyétől számítandó. A “csizma” másik oldala (Dél-Olaszország másik oldala), ahonnan a hajó indult, Görögország és Kréta területére helyezi Atlantiszt. A hajó éppen elhagyta Rómát, amikor ez az információ érkezett.]

“Kryon, hol van a régi Atlantisz?” A válasz: a Csendes-óceán területén volt, távol az újabbik Atlantisztól. Jóval idősebb is volt. Lemúria egyik gyarmata volt, ahol nem sokáig maradt meg a lemúriai tudatosság. A hely a rabszolgaság és a dekadencia mintájává vált. A technológiát rossz célra használták fel. De erről most nem mondanék többet.

K07HA


ATLANTISZ-7 SZIGETE

Atlantisz földrajzilag nem volt egységes terület

7 szigetből állt

legnagyobb szigete Poszeida volt, mára Bahama-szigetek maradt meg belőle

 

 

ATLANTISZ-ANNUNAKI-MARS

A Mars felszíne alatt teremtették meg az Annunaki harcosok, az atlantiszi és az azt követő civilizációk megváltoztatását

Atlantisz valóban létezett

Először 3. dimenzióban, majd a Föld alatt (lásd: Telos) egy magasabb struktúrában

Genetikai kísérleteik során számtalan mutáns még ma is él a bolygó felszíne alatt

PC: 39


ATLANTISZ-ATALÁK, MAGÁK

A FEHÉR SZIGET

Az ötödik faj (gyökérfaj) első úttörőit ATALÁK-nak hívták

Akkoriban a MAGA kaszt lakta, amely kaszt az első Zarathustrát dajkálta

A Magák Atlantiszból származnak

 

Lemuria: Atlanti része lesz majd a későbbi Atlantisz

Az emberi faj 4.nagy özönvízét éli meg Atlantisz 7 szigetének pusztulásával

Innen indul el majd a későbbi 5. faj

A pólusok 4 ízben mozdultak el és elpusztultak az óriások, mágusok, varázslók is, akik még tudták használni a 3. szemüket

BL: BL: 248,  269

 

 

ATLANTISZ

Emlékeztek – néhányan talán igen – az Atlantiszi időkben történtekre? Azokra az elképesztő kalandokra, mikor megtanultuk milyen az együttélés, az egymással való megosztás, a test és az elme egységesítése, milyen is megnyílni, és egyre többet felfedezni abból, kik is vagyunk valójában, egyre többet felfedezni arról a dologról, amit emberi létnek neveznek.
(KVT)

 

ATLANTISZ ÓTA – KÖVETŐK VOLTUNK - GNOSZT

Amikor a test, szabványosításra került

Az elme kontroll egyre nagyobb lett

Eltorzult a test egységesítése

Atlantiszban a tökéletes test volt a cél

A Gnoszt, a kreatív teremtő képesség áramoltatása eltűnt

Az elme kontroll által egyre nehezebb lett a teremtés, a manifesztálás képessége

AZ ATLANTISZIAK ABBAHAGYTÁK A TEREMTÉST

Követők lettek, nem voltak önállók

A vezetőik utasítását hajtották végre

Egy alvó állapotba kerültek, az új energia megjelenéséig, a mai napokig

Amikor nem tudnak teremteni, minden küzdelemmé válik

Arra programoztak bennünk, hogy ne használjuk a gnosztot

A mai egyházak állandósították ezt, mert a Gnoszt visszaadja az emberek szabadságát, teremtő képességét

A Gnoszt: most másként tér vissza: Az Elme, a Test, a Szellem és a Gnoszt négyességének egységében

(T:NYK06)

 

 

 

 

1.000.000. ÉVVEL EZELŐTT - EMBERISÉG EMLÉKEZETE

Az Ember elegendő emlékkel rendelkezik 1 millió évet visszamenőleg, ez azonban egy felállított minimum, mert az EMBERISÉG MESSZE MINDEN EMBERI MÉRTÉKET MEGHALADÓ ŐSI MÚLTRA TEKINT VISSZA

(Baird: 5: 234)

 

1.000.000 ÉVE- ELSZAKADT LELKEK

Az 1 millió évig a közös ősnyelvben, nem volt Tagadószó, nem létezett múltra és jövőre utaló szó

1 Millió éve a kaotikus zűrzavarban elszakadt lelkek voltak annak a fajnak az ősei, akiket "anyagiaknak" nevezünk

Akik viszont együtt maradtak, tökéletes békében és nyugalmon mentek keresztül a kaotikus időkben

Azelőtt nagyszerű kultúrák léteztek a Földön és nem volt tagadás

Ezek a nagyszerű kultúrák képviselőinek egy része, fennmaradt, és várják a nem távoli időkben, hogy feltárhassák kilétüket

(M: a Lemuriaiakból kiváló csoport, akik végül is Atlantiszt alapítják meg)

(Baird:5:238)

 

 

1.000.000 ÉVE – AZ ANYAISTENNŐ SZÁMŰZÉSE A KOLLEKTÍV TUDATBÓL

1 millió év után az Anyaistennő, (A MEGNYILVÁNÍTÁS), visszatér végleg a Földre

(Patricia Diane Cote-Robles: 2007.okt.)

 

1 MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTT

Látszott először az az elhatározás, hogy a Földanya tervbe veszi a Felemelkedési folyamatát, ha arra kész lesz az emberiség, együttesen vele, azokkal, akik készen állnak arra, ekkor a Teremtő Hatalmas Fényt biztosít az együttes felemelkedés számára

(mint tudjuk ennek a potenciálja elérhető közelségbe került napjainkra, éppen a napciklus végére)

(Adama:2004)

 

EGYMILLIÓ ÉVE

AZ 4./ATLANTISZI GYÖKÉRFAJ MEGALAPÍTÁSÁNAK KEZDETE

(Blavatsky)


980.000-900.000 ÉVIG

A NAPRENDSZER A HÜLLŐFÉLÉK KEZÉRE KERÜL, majd a galaktikus emberiség kiszorítja innen őket.

A Maldeket a Galaktikus Föderáció elpusztítja, ahol a székhelyük volt, és 900.000 körül a Föld, emberi irányítás alá kerül vissza.

 

 

I.e.993.478-URANTIA-

A FÖLD HIVATALOS   UNIVERZÁLIS ELISMERÉSE

 

993.478 ÉVVEL EZELŐTT

(2004-hez képest) történt, hogy URANTIÁT-(A Földet) hivatalosan is elismerték, mint az ez emberi életnek otthont adó bolygót a Nebadon Univerzumban.

A biológiai evolúció elérte a saját akarat emberi szintjét.

Ember érkezett a Satania csillagrendszer, 606-os bolygójára.

Az első két emberi lény, Lemuriai főemlősök származéka volt.

Kifejlett életkorukat 12 évesen érték el, és potenciálisan 75 évet éltek.

Egy ikerpár volt.

ANDON és FONTA volt a neve az első emberszerű ikerpárnak

Andon: (jelentése) az első atyaszerű teremtmény, amely vágyat mutat a tökéletesség iránt

Fonta: (jelentése) az első fiúszerű teremtmény, amely vágyat mutat a tökéletesség iránt

Úgy hívták egymást:

SONTA-AN: akit az Apa szeret

SONTA-EN: akit az Anya szeret

19 gyermekük, ötven unokájuk lett

(U:3)

megj:

Urantia tudása Andromedai közvetítés eredménye, a 12-ek szerint vannak benne az egon átjött torzult információk, de alapvetően sok tiszta információt tartalmaz


AZ ELSŐ LEMURIAI TELEPESEK ÉRKEZÉSE

900.000 ÉS 25.000 ÉVVEL ÉVVEL EZELŐTT-LEMURIA

A második emberi galaktikus kolónia alapította meg a bolygón mintegy 900.000 évvel ezelőtt.

Egy nagyjából a mostani Ázsiának megfelelő méretű hely volt a Csendes-óceán közepén.
25.000 évvel ezelőtt, az Atlantisz kontinenséről indított erkölcstelen támadás miatt semmisült meg.

(FM-Kif)

A FÖLDI CIVILIZÁCIÓ 3 ARANYKORA:

1,

Hybornea: Az első emberi galaktikus kolónia alapította 2.000.000 néhány évvel ezelőtt.  Régióban található mai Jeges-tenger volt, körülbelül akkora, jelenlegi kontinens Antarktisz.  Teljesen megsemmisült mintegy 1.000.000 évvel ezelőtt részeként az általános támadás, hogy a naprendszer is elpusztult galaktikus emberi telepek Mars és a Vénusz.

2,

Lemuria: a második ember galaktikus kolónia alakult ezen a bolygón mintegy 900.000 évvel ezelőtt.  Akkora, mint az ázsiai kontinensen jelen volt, közepén található a Csendes-óceánon.  Megsemmisült mintegy 25.000 évvel ezelőtt a rosszindulatú támadás kontinens Atlantis.

3,

Atlantis:

Island kontinens és a harmadik Föld galaktikus kolónia. Található az Atlanti-óceán közepén, kissé nagyobb, mint a jelenlegi kontinens, Ausztrália.  Az utolsó szakaszban volt, helyén sok förtelmes genetikai kísérletekhez vezetett, hogy a mi megszerzése korlátozott tudat.  Szerencsére elsüllyedt saját hibás számításokhoz mintegy 12.000 évvel ezelőtt.

4, End Times: (2012?)

prófétált, amikor jelen planetáris civilizáció megszűnik, és az új "aranykor" válik valósággá.  Sokan úgy gondolják, hogy vége van jelen évezred úgynevezett "utolsó idők".

 

900.000 ÉVVEL EZELŐTT ÉRKEZTEK AZ ELSŐ LEMURIAI TELEPESEK A NAPRENDSZERBE a 4 vizívilág lenyűgözte őket: Mars, Föld, Vénusz és Maldek/Marduk világa. A Naprendszer első Aranykorszaka.

(GF:20100706)

900.000 ÉVE MEGALAKUL LEMURIAI ANYABIRODALOM

A földi emberek úgy döntöttek, hogy új kolóniájuk központja a Lemuriai kontinensen alakulhat ki.

900.000 ÉVE – LEMURIA

Eredetileg ekkor, Lemuriát 50 csillag-nemzet egyesülése népesíti be.

(GF:2010.09.21)


900.000 ÉVVEL EZELŐTT – 50 EMBERI CSILLAGNEMZET ÉRKEZIK A FÖLDRE

A Mennyország, legjobb és legfényesebb 50 emberi csillagnemzetét küldte el Gaiára.

13. 000 évvel ezelőtt az őseinket kiválasztotta az atlantiszi elit, és korlátozott tudatosságba tartotta, és most eljött az idő, hogy átalakítsuk mindezt : szeretetté.

(GF:2010.09.29)

 

900.000 ÉVVEL EZELŐTT- GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ KOLÓNIÁJA A FÖLDÖN

Erre az első kapcsolatfelvételre való jog, isteni rendelkezés. Lord Surea nagyon részletes kikötéseket adott nekünk még mielőtt Hybornea első kolóniája elrendeződött kétmillió évvel ezelőtt. Ezek a pontok újra kihangsúlyozódtak, mikor ismét kolóniákat állítottunk világotokban kb. 900.000 évvel ezelőtt. Ti mindannyian ezeknek az első Lemúriai lakosoknak a genetikai utódai vagytok. A jelenlegi helyzet azt követeli tőlünk, hogy vegyük az eredeti rendelkezéseket és elegyítsük őket olyan új rendeletekkel, melyeket az elmúlt évtized folyamán Lord Surea által bocsátottak ki a Mennyországnak.

(GF: 0807)


900.000 ÉVE

26.000 ÉVE

1990-AS ÉVEK KÖZEPE ANCHARA BÉKÉJE

2012. július 26.- /8.EB ÉVE – 26.000 éves ciklus befejezése

A Teremtő egy széleskörű mandátummal küldött ide minket, amit most meg fogunk tárgyalni veletek. Ez a mandátum két részre oszlik: az első kapcsolatfelvétel, és mindegyikőtök szélesebb körben való belevonása abba, kezdve a történelmetekkel, mely durván három részre osztható: az első a Lemúriára való megérkezésetek; a második Atlantisz emelkedése és a korlátozott tudatosságba való zuhanásotok; a harmadik, a sötét birodalmakon át vezető Odüsszeiátok, és a teljes tudatosságba való visszaemelkedésetek. Ebből a madártávlatból, megérthetitek, hogy ez az időtartam egy szekvenciából áll, amit sokan a bolygótokon Nagy Ciklusnak neveznek. Minden ilyen ciklus hozzávetőlegesen 26.000 évből áll. Lemúria kezdete óta, vagyis 900.000 évvel ezelőtt-től, 34 ilyen ciklust vittetek véghez, és most fogjátok befejezni a 35.-et. Ennek a nagy ciklusnak a közelgő 8 Manik (8.EB?) napévben (vagy galaktikus évben) kell befejeződnie. Ez az, amikor egy különleges galaktikus eseménysorozat fog történni, miután a Napotok keresztezi a Galaktikus Egyenlítőt.

A nagy számban való érkezésünk elvi oka egészen egyszerűen az, hogy ez a különleges idő elérkezett történelmetekben. Azok a zajos események, melyek bolygótokon mindenütt történnek, egy eredménye annak a ténynek, hogy most fejezitek be ezt a 35. nagy ciklust. Eljövünk, hogy üdvözöljünk titeket és, hogy bábaként és tanácsadókként támogassunk a teljes tudatosságba való visszaalakulásotokon. Ez a pillanat a visszautat várta történelmetekben, a tudatosságotokban való csodás változás időszakaként. Az Anunnaki akkor társult a folytonos sötétséghez az Ancharához, mely jól ismerte ezt, és szándékában állt alattomos tettek segítségével megkerülni ezen eshetőséget, de mindezt rövidre zárta az Anchara hűségének hirtelen megváltozása, és az utána következő békéltető nyilatkozatai. Ez vezetett az 1990-es évek közepén egy békeszerződéshez a Galaktikus Föderációval, mely mélyen megváltoztatta a háborúkat ebben a galaxisban. A nagy békét hozta előtérbe, melyet az Istenség eónokkal ezelőtt rendelt el.

GF: February 8, 2011


900.000 ÉVE a Lemuriai telepeseket a Föld vízbolygója Édenkertje vonzotta ide.

(GF:2010.0706)


900.000 ÉVE – A TELJES TUDATOSSÁGBA EMELKEDÉS TERVE

800.000 ÉVE – BELSŐ FÖLD KOLÓNIÁJA

50.000 ÉVE – ATLANTISZI HATALOMÁTVÉTEL TERVE

A teljes tudatosságba való felemelkedéseteket a Mennyország már 900.000 évvel ezelőtt megjósolta nektek. Az őseitek közel 900.000 évvel ezelőtt érkeztek ebbe a birodalomba, és az első gyarmatotok egy egyesült felszíni világ volt és egy Belső Földi kolónia, melyet Gaia és az ő Sprituális Hierarchiája hagyott jóvá. Atlantisz leánykolóniája volt valójában az utolsó megalapított földi kolónia. Ez általában felszíni kolónia volt, míg a Belső földön nagy kristályvárosokat építettek, és zavartalan béke uralkodott 800.000 éven keresztül. Atlantisz megalapítása volt az első alkalom, hogy emberi lázadó csoportok lehetőséget kaptak, hogy összegyűljenek és saját régiót alakítsanak ahelyett, hogy szétszóródnának a különféle lakosok között. Titokban az Atlantisziaknak volt egy teljesen más tervük; teljesen elszánták magukat, hogy a bolygó jövőbeli uralkodóivá válnak. Ennek a hatalomátvételnek a lehetősége először akkor vált láthatóvá, amikor a Lemúriai tanács különálló közigazgatásokat állított fel minden felszíni kolóniában, nagyjából 50.000 évvel ezelőtt.

GF: February 22, 2011

 

850.000 ÉVVEL EZELŐTT- JÉGKORSZAK ATLANTISZ

Így érkeztünk el a körülbelül 850 000 évvel ezelőtti állapotokig, mikor már az emberek jelentős része ismerte és aktívan használta a „fekete művészeteket”. Az Arany Kapuk Városa ekkor már a romlottság fészkévé vált, és a dolgok állása rosszról rettenetesre változott.

Az északon uralkodó császár és a Beavatott papok már jó ideje tökéletesen tudatában voltak a közelgő katasztrófának. Ezért mindegyikük prófétai figyelmeztetéseket hirdetett, majd egy-egy kivándorlási hullám vezetőjévé vált. A későbbiek során az országok urai heves ellenérzéseket tápláltak e papok által szervezett kivándorlások iránt, mert úgy vélték, ezeknek az a célja, hogy országaikat szegénységbe döntse, területeiket elnéptelenítse. Ezért végül már éjjelente kellett a hajókra felszállni.

Itt zárójelben megjegyezhetjük, hogy a mintegy 850 000 évvel ezelőtt, a Toltékok felemelkedésének időszakában bekövetkező jégkorszak Atlantisz túlnyomó részét elnéptelenítette. A téli időszakban az északi részek lakói messze délre, a jéghatáron túlra voltak kénytelenek vándorolni, hogy aztán a nyár beköszöntével visszatérjenek táborhelyeikre vadászni és halászni

(POWELL: Bolygóláncok 35., 37.)


850.000 ÉVVEL EZELŐTT – LEMURIA

Civilizációja a teljes Földön demokratikus elven kezd el működni. Ez egy lyrai/szíriuszi eredetű civilizáció volt, és később felépítenek az Anyabirodalomból számos leánykolóniát, majd leánybirodalmat, így például: Atlantiszt, Yü-t, és a Libiai/Egyiptomi birodalmakat.

 

850.000 ÉVE PÓLUSVÁLTÁS- VÍZÖZÖN-ATLANTISZ

A Nagy pólusváltások: 25.000-26.000 évente vannak

Minden számítás az emberiségre vonatkozón 850.000 évre mennek vissza

Akkor volt egy hatalmas kataklizma, amely a nagy kontinens elsüllyedésével kezdődött

Lemúriát a Tűz, Atlantiszt a Víz pusztította el

850.000 évvel ezelőtt létezett egy nagy kontinens, amely elpusztult lakói a korai árják két fajtája: a jógagyakorlók- meditálók és az utazó- harcosok voltak

A megmenekülők később a nagy Gobi sivatagban telepedtek le, ahol még ma is élnek mindenki számára láthatatlanul

(BL: 255, 285)

 

I-E. 850.000-700.000 KÖZÖTT ATLANTISZ

Egy része már elpusztult

9000 éve, amiről Platón beszélt az utolsó nagyobb sziget Posszeidonisz sziget pusztulása volt

 

 

 

850.000-ATLANTISZ UTOLSÓ NAGY SZIGETÉNEK ELSÜLLYEDÉSE

RUTA SZIGETÉNEK ELSÜLLYEDÉSE

ATLANTISZ 1. BUKÁSA

(Bolygóláncok)

 

800.000 ÉVE

LEMURIAI EGYSÉG FELBOMLÁSA – ATLANTISZ KERÜL ELŐTÉRBE

Sem a lemurok, sem az atlanteánok nem a 3. dimenzióba éltek, s innen kezdődik az alászállások története.

 

800.000 ÉVE – BELSŐ FÖLD KOLÓNIÁJA

50.000 ÉVE – ATLANTISZI HATALOMÁTVÉTEL TERVE

A teljes tudatosságba való felemelkedéseteket a Mennyország már 900.000 évvel ezelőtt megjósolta nektek. Az őseitek közel 900.000 évvel ezelőtt érkeztek ebbe a birodalomba, és az első gyarmatotok egy egyesült felszíni világ volt és egy Belső Földi kolónia, melyet Gaia és az ő Sprituális Hierarchiája hagyott jóvá. Atlantisz leánykolóniája volt valójában az utolsó megalapított földi kolónia. Ez általában felszíni kolónia volt, míg a Belső földön nagy kristályvárosokat építettek, és zavartalan béke uralkodott 800.000 éven keresztül. Atlantisz megalapítása volt az első alkalom, hogy emberi lázadó csoportok lehetőséget kaptak, hogy összegyűljenek és saját régiót alakítsanak ahelyett, hogy szétszóródnának a különféle lakosok között. Titokban az Atlantisziaknak volt egy teljesen más tervük; teljesen elszánták magukat, hogy a bolygó jövőbeli uralkodóivá válnak. Ennek a hatalomátvételnek a lehetősége először akkor vált láthatóvá, amikor a Lemúriai tanács különálló közigazgatásokat állított fel minden felszíni kolóniában, nagyjából 50.000 évvel ezelőtt.

GF: February 22, 2011

 

 

800.000 ÉVVEL EZELŐTTIG – TOLTÉK NYELV

Úgy 800 000 évvel ezelőttig a tolték nyelv általánosan ismert és használt volt, bár távoli vidékeken a Rmoahal és Tlavatli nyelv beszéd formájában továbbra is fennmaradt. Minden atlantiszi nyelv ragozást használt. A tolték nyelv túlélte a sok évezredet, a perui és mexikói idők csekély módosításaitól eltekintve viszonylag tiszta formájában fennmaradt.

(Powell: Bolygóláncok: 38.)


800.000 ÉVVEL EZELŐTT- ATLANTISZ

Mintegy 800 000 éve jött el az első nagy katasztrófa ideje, ami a földrészt darabokra szaggatta. Szökőárak egész tartományokat söpörtek el és változtattak néptelen mocsárvidékké, még az Arany Kapuk Városa is elenyészett. A fekete uralkodó és dinasztiájának sorsa megpecsételtetett, és többé nem is tértek vissza.

(POWELL: Bolygóláncok 37.)

…nagyjából a Miocén korban, 800 000 évvel ezelőtt bekövetkezett első nagy katasztrófát követően mutatja a szárazföldek kiterjedését. Ekkor az északi szárazföldek jelentős része víz alá merült, a kontinens többi része, pedig darabokra szakadozott. A növekvő amerikai földrészt egy mély árok választotta el Atlantisz többi részétől, mely akkoriban a mai Atlanti Óceán medencéjét az északi szélesség 50. fokától az Egyenlítőn túl néhány fokig elfoglalta. A világ más részein is jelentős területek süllyedtek el vagy emelkedtek ki az óceánból. Ilyen volt például a mai Brit Szigeteket, Skandináv Félszigetet és Franciaoszág északi partvidékét, továbbá valamennyi közbeeső és sok ezek körüli, tengerrel borított területet magába foglaló hatalmas sziget.

(POWELL: Bolygóláncok 35.)

 

TÖBBSZÁZEZER ÉVVEL (800.000) EZELŐTT

Ahol ma a Himalája és a Góbi sivatag áll, pompás civilizáció városai álltak, egy hatalmas szökőár pusztította el, ekkor emelkedtek fel az itt lévő hegyek (Árja Kultúra)

(Baird:2:2)


800.000 ÉVE MARS HÁBORÚJA

A bolygó elveszti légkörét, a civilizáció egy része elmenekül más bolygóra, míg egy kisebb része a marsi föld alá.

780.000 ÉVE

A PÓLUSOK FELCSERÉLŐDTEK A FÖLDÖN

780.000 ÉVE

76 millió év óta a föld mágneses pólusai 171 esetben változtak meg a föld pólusai.

A legismertebb 16 millió éve, az egyik legjelentősebb 780.000 éve.

 

780.000 ÉVE

Mágneses pólusváltás történt a Földön.

(APO:65)


750.000 ÉVE ÉDENKERT – ÉGI ISTENEK LÁTOGATÁSA A PLEJÁDOK, ORION ÉS SZÍRIUSZ RENDSZERBŐL-

(egyetlen kontinens: Gondwana, ősföld, majd Lemuria)

Tudjátok, a földönkívüliek voltak azok – ahogyan ti nevezitek őket – akik elhozták nekünk a kristálykoponyákat. Mi „égi isteneknek” vagy „égi embereknek” nevezzük őket. Ezek az égi emberek a Víz Harmadik Világának vége felé keresték fel a Földet. A Víz Harmadik Világa hosszú-hosszú idővel ezelőtt zajlott, még a kontinentális sodródás előtt, amikor a világ valamennyi földtömege egyetlen, Teknős-szigetként ismert kontinenst alkotott.

Az égi istenek a kezdetek kezdete óta látogatták a Földet, és azóta is több alkalommal eljöttek ide. Gyakorta nagy tanítóként emlegették őket, és olyan neveket kaptak, mint Közép-Amerikában Quetzalcoatl, vagy Dél-Amerikában Viracocha. Sokszor jöttek olyankor, amikor az emberiség éppen küzdelmet folytatott egymással, vagy olyankor, amikor nem voltak törvények, vagy egyéb okokból éltünk szegényes életet. Segítőkként léptek fel, gyógyítókként; megpróbálták megtanítani az emberiséget, hogy békében éljen. Ezek az égi istenek segítették a korai embereket abban is, hogy a klasszikus világ csodáit létrehozhassák. Az emberiség átalakult a saját galaxisunkból, de más bolygókról származó lényekkel való kapcsolattartás során. Kulcsszerepet kezdett játszani a fejlődésben, és sokkal nagyobb mértékben, mint azt képzelnénk.

De amit el szándékozok mondani, sokkal mélyebbre nyúlik vissza. Elvisz bennünket legkorábbi őseink idejébe. Elmondom nektek a teremtés igaz történetét úgy, ahogyan annak idején én is hallottam az őseimtől. Kezdetben béke honolt a Földön. Az emberek, akik akkoriban éltek, nem voltak homo sapiensek, ahogyan ma ismerjük őket. Ti Neander-völgyi emberként ismeritek ezt a típust, de mi „Föld-embereknek” nevezzük őket. Ez volt az aranykor, amikor a Földön az emberek és az állatok kommunikáltak egymással és harmonikus életet éltek. Számtalan legenda örökíti meg a világ minden részén ezt az aranykort. Ugyanaz, mint ami a ti Ótestamentumotokban is szerepel, Édenkert néven. És ezt - ha ez még kényelmesebbé teszi mindennek az elfogadását – tudományos bizonyítékok is alátámasztják. Még a ti saját tudósaitok is felfedezték, hogy őseink egyáltalán nem voltak azok az agresszív ragadozók, mint amilyennek korábban hajlamosak voltunk tartani őket. Nem is olyan régen a John Hopkins egyetem tudósai ismét megvizsgálták az ősi koponyák fogazatát, és felfedezték, hogy korai ősünk szinte teljes egészében vegetáriánus volt, és hogy egyáltalán nem öldöste az állatokat.

A problémát az okozta, hogy az fejlődni kezdett, a feje egyre nagyobbá és nagyobbá vált, ahogyan az agy tömege fokozatos növekedésnek indult. Ez azért történt így, mert az agy tárolta el az összes genetikai információt, ami minden generációval egyre duzzadt, és ahogy nőttek az emlékeik, úgy nőttek a fejméretek is. Ahogy a fejek egyre nagyobbak lettek, a faj női egyedeinek egyre nagyobb gondot okozott az utódok megszülése. Idővel megnövekedett a szülés közben elhalt asszonyok száma, és az egész faj továbbélése kérdőjeleződött meg.

Biztosan ti is hallottatok már az evolúció történetének „hiányzó láncszeméről”, melyről a tudósaitok annyit beszélnek, de sem megmagyarázni, sem megérteni nem tudják. Bekövetkezett egy hirtelen és nagy léptékű ugrás a törzsfejlődésben, amire nincs magyarázat. Senki sem tudja, miért történt ez az óriási előrelépés, és hogy hogyan következett be ilyen rendkívüli hirtelenséggel. Nos, mindez azért történhetett így, mert pontosan akkor, amikor a Föld ebbe a krízishelyzetbe sodródott, az égi istenek – vagy „földönkívüliek”, ha úgy tetszik  - eljöttek az égből, a Plejádokról, az Orionról, a Siriusról. Azért jöttek, hogy új otthonra találjanak, itt a Földön, ezen a gyönyörű kék-zöld bolygón.

Az égi istenek tehát eljöttek, és elhozták magukkal a kristálykoponyákat, (ez később 750.000 évvel ezelőtt történhetett) ajándékként a földlakóknak. Ezek a koponyák ugyanis tartalmazták a más bolygókról érkezett lények valamennyi tudását. A koponyákba volt foglalva kultúrájuk, matematikájuk, tudományaik, csillagászatuk és filozófiájuk egésze, beleértve reményeiket és álmaikat is. Lényük egésze azokban a koponyákban volt eltárolva. Elmondhatjuk, hogy nem akármilyen ajándékkal kedveskedtek nekünk!


750.000 – 300.000 EZER ÉVVEL EZELŐTT- KRISTÁLYKOPONYÁK- 4 VILÁG

LEMURIA, MU, MIEYHUN, ATLANTISZ

OLMÉK, AZTÉK, SPANYOL HÓDITÁS – MEGCSAVART HAJSZÁLAK

Az öregek megtalálták a módját, hogy a Föld lakóival saját bolygójukról kommunikáljanak, két hatalmas kupola - egy vörös és egy kék – segítségével, melyek az óceán alatt helyezkedtek el. És segítették a Föld népeit, hogy felépítsenek négy nagy civilizációt: Lemuria, Mu, Mieyhun és Atlantisz civilizációit. És arra használták fel a koponyák tudását, hogy nagy misztikus iskolákat hozzanak létre, a rejtett bölcseletek iskoláit, és titkos gyógyító szervezeteket. Kezdték széles körben elterjeszteni a tanokat. Az információ megközelítőleg 750 000 esztendővel ezelőtt érkezett meg, és 250-300 000 esztendővel ezelőtt kezdődött el a terjesztése Föld nagyanyán. A tanítások segítségével további koponyák készültek a Földön, ám ezeknek, bár életnagyságúak voltak, nem volt mozgatható az állkapcsuk. Számos ilyen koponya létezik, melyeket „beszélő koponyákként” ismerünk, hogy megkülönböztessük őket az eredeti Bárka „éneklő koponyáitól”, melyek a 12 világ valamennyi tudását tartalmazták.

 

A koponyákat egy piramis belsejében tartották – a Bárkaként ismert, hihetetlenül hatalmas formációban. A Bárka a szent bolygókról származó, körben elhelyezett 12 koponyából állt, egy tizenharmadikkal, a leghatalmasabbal, a formáció középpontjában. Ez a tizenharmadik koponya képviselte valamennyi világ kollektív tudatát, és kapcsolódott valamennyi szent planéta tudásához.

 

Az utazó emberek az éneklő koponyákból álló Bárkát először az olmékként” ismert néphez vitték el, majd az vándorlásnak indult, és a maják vették át, azután az aztékok (Teotihuacanban őrizték), és napjainkban ez a tudás még mindig a Megcsavart Hajszálak birtokában van.

 

Az aztékok arra használták fel a koponyák hatalmát, hogy másokat az irányításuk alá vonjanak; hogy visszaéljenek saját erejükkel, és hatalmassá tegyék önmagukat. Olyan hatalmassá váltak, és erejük oly pusztító méreteket öltött, hogy meg kellett őket állítani. Az egyetlen hatalom, mely képes volt megtörni az aztékokat, a spanyol birodalom volt. A Bárka még Teotihuacanban volt, amikor Cortez leigázta az amerikaiakat. A papok, akik Cortezzel érkeztek, meghallották a kristálykoponyák hírét, és azt az információt eljuttatták Rómába, a pápának is. A kor katolikus pápája pedig így rendelkezett: „Ezt a tudást meg kell szerezni.” Jobban akarta a koponyákat, mint a birodalom minden aranyát és minden gazdagságát. És, habár a Bárka akkoriban még jól el volt rejtve a föld színe alatt, a spanyol katonák eljöttek, és egy belső árulás folytán sikerült tudomást szerezniük a rejtekhelyről.

Mielőtt azonban megkaparinthatták volna a kristálykoponyákat, a jaguár papok és a sas harcosok megfogták a koponyákat, és elmenekültek velük. Néhányukat a korábbi maja területekre vittek magukkal, mások Dél-Amerikába kerültek, megint mások szétszóródtak a világban.

Így tehát a koponyák történelmük során első ízben itt, Föld nagyanyán elváltak egymástól.

A koponyáknak odakint kell lenniük és vándorolniuk, hogy távol legyenek egymástól, míg el nem jönnek azok az idők, hogy megtanulunk osztozni egymással a tudáson, gondoskodunk egymásról, tanítjuk egymást, és békés, harmonikus világot teremtünk Föld nagyanyán…Azt azonban mindenki tudja, hogy napjainkban Föld nagyanyán nem ez történik, ezért a koponyáknak továbbra is odakint kell lenniük, és vándorolniuk.

A legenda viszont úgy tartja, hogy egyszer valamennyien vissza fognak térni a családjukhoz; ha az a család végre hajlandó lesz felnőni, megérni, és békében csatlakozni a bolygók családjához.

Ez tehát a legenda, amit tanítóm mesélt el nekem, és neki annak előtte az ő tanítója, a Megcsavart Hajszálak tradíciói szerint.”

(Kristálykoponyák1.)

Az égi istenek tehát eljöttek, és elhozták magukkal a kristálykoponyákat, (ez később 750.000 évvel ezelőtt történhetett) ajándékként a földlakóknak. Ezek a koponyák ugyanis tartalmazták a más bolygókról érkezett lények valamennyi tudását. A koponyákba volt foglalva kultúrájuk, matematikájuk, tudományaik, csillagászatuk és filozófiájuk egésze, beleértve reményeiket és álmaikat is. Lényük egésze azokban a koponyákban volt eltárolva. Elmondhatjuk, hogy nem akármilyen ajándékkal kedveskedtek nekünk!

 

A koponyáknak azonban volt egy másik funkciójuk is. Mintaként szolgáltak egy új fajhoz. Az emlékek, melyeket az agyunkban tároltunk, átkerültek a DNS-be. Az agyunknak nem kellett már tovább növekednie. A kristálykoponyák képviselték azt az új formát, amilyenné mi váltunk, az emberiség modelljét. Ez megint olyasmi, ami a Mózes I. könyvében is megtalálható, mely elmondja: „És látták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok.” Tudjátok, amikor a földönkívüliek megérkeztek ide, tudták, hogy nem lesznek hosszú életűek a mi atmoszféránkban. Így, akárcsak a földi emberek, az égi istenek is halandóak voltak. Megtörtént tehát a kölcsönös átváltozás. Ezek a földönkívüliek, „égi emberek”, egyesítették a földi emberek génjeit a sajátjukkal, hogy mindkét faj fennmaradhasson, de egy olyan új formában, mely különbözött mindkét korábbi fajtól. (ez sokkal később vagy 300.000 és 100.000 között i.előtt)

Nemsokára képessé válunk egyetlen állati sejt felhasználásával reprodukálni az egész állatot, ugyanakkor már ma is összeolvaszthatjuk két különálló faj génjeit, hogy létrehozzunk egy teljesen eredeti példányt. Az emberi lények tehát majdnem olyan szinten állnak ma, mint akkor földönkívüli őseink.

 

Habár számos területen kell még előrelépnünk – nem utolsósorban a Földanya iránti nagyobb tisztelet, és kölcsönös kapcsolatrendszerünk megértésének terén – máris hihetetlen hatalom birtokosai vagyunk. Csillagközi őseink azonban már hosszú-hosszú idővel ezelőtt elérték ezt a szintet, és teljesen új fajokat, új életformákat hoztak létre. Az általuk létrehozott faj lett a homo sapiens, ahogyan mi emberi lények magunkat nevezzük. Egyedül ezúton volt biztosítható mind a földönkívüli, mind az ember előtti fajok továbbélése, és mi megtaláltuk a módját, hogy egy fajként éljünk tovább a Földön.

 

A kristálykoponyák az eredeti reprezentánsai annak az új formának, amivé lettünk. Ők az emberiség modelljei. És ez csak az egyik eleme annak, ahogyan a kristálykoponyák az eredetünkkel és végzetünkkel kapcsolatos információkat tartalmazzák. Ez az oka, hogy a bennszülött népek – szerte a világon, nemcsak A maják, a sziúk, a cherokee-k mind azt állítják, hogy a csillagokból származnak. Van egy afrikai törzs, a dogon, mely mindig is azt állította, hogy az ősei a Siriusról jöttek, Amerikában – eredetükkel kapcsolatban a csillagokról és az ősi égi istenekről beszélnek. amit ők egy kettős csillagrendszernek tartanak. Senki sem hitt nekik egészen addig, míg a teleszkópjaink eléggé fejlettek nem lettek ahhoz, hogy felismerhessük, valóban két egymáshoz közeli csillagról van szó. Mostanra már a csillagok körül keringő bolygókat is felfedezhettük. Nemsokára igazolni tudjuk majd azt is, hogy a más életformák számos más bolygót is benépesítenek, még saját galaxisunk határain belül is.

Vannak olyanok, akik azt állítják, hogy a Földről jöttünk. Mindkét pártnak igaza van. Valamennyien kettős ősiséggel és genetikus emlékekkel rendelkezünk. Valójában a DNS-nek is ezért van két ága. Eredetileg az egyik szál tartalmazta a mi földi emlékeinket, a másik égi őseinkét. A tudósok nemsokára fel fogják ismerni mindezt.

 

És az egyik ok, amiért a koponyák kvarckristályból készültek, mert a szilikont az égi istenek vezették be saját genetikus struktúránkba. Az életformánk teljes egészében szén alapú volt. A szilikon azonban most már ott van a vérünkben. Így tehát részünkké vált az a kristályos mátrix, mely a galaxis többi részéhez köt bennünket. Az őslakosok mindig is tudták, hogy a Földet, a Napot, és minden más planétát egy kristályos struktúra roppant méretű hálója fogja egybe. A háló hangból és színekből szövődött. Az univerzum egésze egy struktúra és szervező elv szerint épül fel, és ehhez a hálóhoz kapcsolódik, akárcsak Földanyánk. A tudósaitok nemsokára ezt is felfedezik majd. Ezért vonzzák a kristálykoponyák magukhoz az embereket, mert felszabadítják a belső tudást; a tudást, hogy valamennyiünkben ott a szén és a szilikon struktúra. Ránézünk a koponyára, és eszünkbe jutnak saját szöveteink, saját lényünk szilikon struktúrája, mely az univerzum egészéhez kapcsol bennünket.

(Kristálykoponyák3.)


700.000 ÉVE- LEMURIA PUSZTULÁSÁNAK KEZDETE

Az egyenlítőn végigvonuló lemúriai kontinens legnagyobb kiterjedésének idején, kis híján megszakítás nélkül körülölelte a bolygót. A Sierra Leonei partoktól nem messze található jelenlegi Zöld Foki szigetektől dél-keleti irányban indulva, Afrikán és Ausztrálián, a Társaság szigeteken és az összes közbenső tengereken át csupán néhány mérföldnyi megszakítással egy kontinens méretű (a mai Dél-Amerikával felérő) szigetig tartott, melyen át aztán tovább folytatódott a Csendes Óceánon túl egészen a Horn fokig, sőt még Patagónia egy részét is magában foglalta.

Az évmilliók során e hatalmas földrész számtalan katasztrófát élt át, és idővel nagy szigetekre szakadozott. Norvégia a tenger fenekére süllyedt. 700 000 évvel a Harmadkor Eocén időszaka előtt gigantikus vulkánkitörések szaggatták fel az óceán fenekét, és Lemúria mint kontinens megszűnt létezni. Csak töredékei maradtak fenn, ilyenek a mai Ausztrália és Madagaszkár. Alámerült a Húsvét szigetek is, majd később újra a felszínre emelkedett.

Lemúria pusztulását alapvetően tűz okozta - vulkánkitörések formájában. A megszámlálhatatlan tűzhányó torkából ömlő forró hamu és vörösen izzó por harcolt a földfelszínt akkoriban jellemző számtalan tóval és mocsárral. Így hát a lemúriaiak végzetét alapvetően a tűz és a (mérges gőzök-gázok) okozta fulladás, hozta el, ellentétben az őket követő atlantiszi fajjal, melynél az ok döntően a vízbe fúlás volt. További jelentős különbség Lemúria és Atlantisz pusztulása között, hogy az utóbbit négy jól elkülöníthető óriási kataklizma okozta, az előbbit, pedig a soha nem szűnő vulkáni tevékenység miatt a mélyben folytonosan tomboló tűz fokozatosan emésztette el.

Nagyjából Lemúria létének felénél következett be a nagy klímaváltozás, mely megpecsételte a sorsát a Második Gyökérfaj maradékának, valamint ezek közvetlen leszármazottainak, a Harmadik Gyökérfaj korai képviselőinek. „A Kerék tengelye megdőlt. A Nap és Hold már nem sütött az verejték-szülték feje fölött. Hó, jég és fagy köszöntött az emberiségre, növények és emberek egyaránt a korábbiakhoz mérten eltörpültek.” (Titkos Tanítás 3. kötet, 11. Stanza). A káprázatos trópusi színek elenyésztek a fagy leheletétől, átadva helyüket a hat hónapos sarki napok és éjek váltakozásának. Egy időre Plaksha-n a korábbi népességből csak hírmondók maradtak. Az Elpusztíthatatlan Szent Föld azonban változatlanul megmaradt.

(Bolygóláncok: 136)


640.000 ÉVE - Yellowstone

Szupervulkán katasztrófális kitörése, gigantikus kitörés volt, amely Az amerikai kontinenst 1 méteres hamuval, salakkal, korommal borította be.

(APO:72)


620 MILLIÓ ÉVE - GYÖKÉRFAJOK

4Tervszerint ez a fizikai megnyilvánulás lejátszódik a teljes gömbperiódus 620 millió éve alatt és hét főszakaszra oszlik. Ezeket a szakaszokat nevezik gyökérfajoknak és mindegyikük során fokozatosan új pszichológiai tulajdonságokkal rendelkező, új fizikai embertípus fejlődik ki. Minden egyes gyökérfaj a saját kontinensén vagy kontinens csoportján fejlődik ki és ott építi fel a saját civilizációját, amelyek természeti szerencsétlenségek által végül megsemmisülnek. A gyökérfajokat a minden természeti birodalomban megtörténő nagy átalakulások periódusai osztják korszakokra. Az ásványi birodalomban végbemenő átalakulások – vulkanikus jelenségek, földrengések stb. – azok, amik ilyen pusztítást okoznak az ember világában

(Section Twelve of The Explanation by Lars Adelskogh. Copyright © 2004 by Lars Adelskogh.)


600.000 ÉVE NAGY JÉGKORSZAK BEKÖSZÖNTE

 

600.000 ÉVE

Amint már tudjuk, a 700 éves születési periódusúak első csoportja Kr.e. 600 000 körül érkezett, és a Tlavatlik körében öltött testet. Közöttük volt a törzs főnöke Surya, felesége Merkúr, idősebb fiuk Mars, és leányuk Herkules.(!!!) Később Mars lett a törzs főnöke, és ekkor szerezte itt a Földön első uralkodói tapasztalatait.

Ugyanekkor a Hierarchia feje úgy rendezte, hogy testet öltsön 105 olyan egyed is, akik a Vénuszon a Láng Urainak kedvenc állatai voltak, majd gazdáik iránti erős vonzalmuk által a Vénuszon egyéniesültek és valamennyien az első vagy második sugárhoz tartoztak.

(Bolygóláncok: 156.)

 

599.625 ÉVE INDULT A NAGY VÉNUSZ CIKLUS

117 évente az 5125-ös Vénusz ciklusban, ugyanabban a pontban tér vissza a Vénusz, amely a Vénusz „Halálával”, fejeződik be, a 2012-es nyári Nap előtti átvonulása után

 

I.E. 500.000 A CSILLAGOK HÁBORÚJA A LUCIFERI LÁZADÁS UTÁN

A Csillagok Háborúja mintegy ezer évig tartott nagyjából i.e. 500.000 körül.

I.e. 1 millió és i.e. 500.000 között a Föld lakossága 200 millióról egymilliárdra növekedett. Mivel a háborúk, nem a Földön, hanem annak égi szférájában zajlottak, így ez nem befolyásolta jelentősen a lakosság számának alakulását a Földön valamint a Föld alatti civilizációk kulturák száma sem csökkent a luciferi lázadások alatt. A legtöbb felszíni harc regionális volt és hagyományos fegyverekkel vívták.

 

Az ezeréves égi háború befejezéseképpen, fegyverszünet jött létre.

Lucifer és csapata megállapodott abban, hogy ne támogassanak semmi olyan tervet, amely a Föld rendszerének nyílt agresszióját teszi lehetővé. Mihály rájött, hogy a háború a sötétséggel szembeni harc hiábavaló, mert nem tudják leküzdeni a sötétséget csupán az érzelmi energia erejével, így visszavonult az égi-mennyei birodalmakba, hogy összegezze a dualitás csatájának tanulságait.

 

I.e. 500.000-200.000 között az élet fokozatosan átalakult a Földön, és néhány lélek visszaszerezte a 4. dimenziós tudatosságát, és ,újratanulta azt, hogyan kell felelősséget vállalnia az életért. Ebben az időben egyre több lélek érkezett a galaxisból a Földre és a bolygó entitások olvasztótégelye lett. A legnagyobb képviselettel az orioniak voltak, a Betelgeuseiek Mihály oldalán és a másik oldalon a Rigeliek. A luciferi lázadás során a Betelgeuse Tanácsa, Mihály és a Fényerők, míg Rigeliek a sötét erők oldalára álltak. Mindkét csapat a harcok ellenére, megtartotta DNs-ének szerkezetét, saját polaritásával, így Betelgeuse a békesség, míg Rigelieknél az agresszivitás vált uralkodóvá.

 

 

550.000 ÉVE – ELSŐ NAGY FELMELEGEDÉS

 

500.000 ÉVVEL EZELŐTT ÉRKEZTEK A FÖLDRE AZ ANNUNAKIK.

Hajókkal érkeztek ide és megtelepedtek.

Céljuk az ásványvilág kitermelése volt.

Inuakikat hoztak, egy fajt hogy dolgozzanak nekik, de genetikailag módosítani kellett őket, a Föld genetikai állománya és a mai ember ezekből jött létre.

300.000 ÉVE történt meg az első genetikai módosítás, majd 40.000 évvel később az annunakik rátették erre a saját genetikai anyagukat. 3 rész: annunaki, inuaki és a primitiv ember vegyítése történt meg.

I.E. 4500 –ANNUNAKIK

Úgy döntöttek, hogy visszavonulnak egy lázadás miatt, de a háttérben ők irányítanak, egy replitoid faj. Titkos társaságok és vallásokon keresztül, kormányok, cégek, bankrendszerek, hadsereg, rendőrség, oktatás, média hatnak.

Uralják az anyagot, befolyásolják az emberi elmét, az időjárást, az energiát, a vallásokat, a pénzt, egyes spirituális mozgalmakat, a tudományt.

Attól félnek, hogy felébred az emberiség, és akkor legyőzik és elűzik őket. Nincs hova menniük. A bolygójukat tönkretették, más bolygók elérhetetlenek számukra. Mentálisan és kémiai vegyszerekkel ellenőriznek. Élelem, ital, orvosság, víz, minden programozva van. Konzerváló stimuláló szereik megtámadják az immunrendszert, ugyanúgy az antibiotikumok is.

(INU)


FÉLMILLIÓ ÉVE-NIBIRU

Nibiru az Annunakik otthona, a Sziriusz A külsö bolygója volt, most pedig naprendszeretek legkülsöbb bolygója, kb. félmillió évvel ezelött kényszerült a Nap körüli pályára. A Nibiru kapcsolja össze a Napotokat a Sziriuszi Csillag rendszerrel.   A Sziriuszi rendszer elsödleges szerepet játszott a Naprendszer történetében, akár csak a Nibiru.  Amellet, hogy a Nap a Pleiadok Nyolcadik csillaga, a Sziriusz A iker csillaga is. Mindkét rendszer a Sziriuszi és a Naprendszer is segitették a Nibiru fejlödését (kódolt legendák Káin és Ábel, Hórusz és Szet stb.) Amint látni fogjátok, hatalmas fejlödés van tervezve a Nibiru, a Sziriusz, a Nap, a Föld és a Pleiadok számára.

(Plejádi Agenda, WWW.FLUIDEMERALD.COM)

 

 

500.000 ÉVE

ÉRKEZŐ ENERGIABEÁRAMLÁS VÁLTOZTATTA MEG A FÖLDI JÁTÉKMEZŐT.

Ez az a tudatciklus amely jelenlegi gyógyításban vesz részt.

Az ökológiai tényezők viszont 500.000 éve változatlanok, csak az utóbbi időkben (1980-as évek) néhány évtizede változtak meg hirtelen.

Azért vagyunk itt, hogy begyógyítsuk a traumák, félelmek és az elkülönültség sebeit, melyek az elmúlt 500.000 évben felhalmozódtak az emberi génállományban.

(BHC.280,283)

 

 

500.000 ÉVVEL EZELŐTT fogta be a Föld a Holdat, ami kisbolygó volt (mások szerint az Ősföld-ből szakadt ki egy bolygóütközés során). A mai számítások szerint kb. 195.000 év múlva zuhan bele a Földbe, de akkora a Földön már magas spirituális lények uralkodnak, és kimenekítik a lakosságot.

 

 

500.000 ÉVE-FÖLD FEJLETT CIVILIZÁCIÓK

Különféle energiák jöttek létre. Talán ötszázezer évvel ezelőtt éltek emberfajták a Földön, amelyek nagyon fejlett civilizációkat hoztak létre, ősi civilizációkról beszélünk, a messzi Déli-sark valamelyik jégsapkája alatt eltemetett civilizációkról.

Csatározások kezdődtek, és a Föld a kettősség színterévé vált. Egyes istenek, akiknek jogukban állt azt tenni, amit akartak - hiszen a Föld a szabad akarat zónája -, eljöttek és átvették a hatalmat. Ezt úgy nevezzük, hogy a Föld kifosztása.

Ezek az entitások kioltották a fényt, és a Föld az ő területük lett. Ez új megvilágításba helyezi a fény jelentőségét, igaz ? Nagy volt a radioaktivitás, a nukleáris tevékenység, és a Föld darabokra szakadt.

(PL:2)

 

500.000 ÉVVEL EZELŐTT - ADOMA

Kontinens Mu előtt.

A Csendes Óceán északi részén, Amikor Adoma elsüllyedt, akkor keletkezett Mu, a Csendes-Óceán déli részén: Ma: Hawaii és Húsvét-szigetek

Innen ered ADAM neve is: aki a vörös Földről jött

(Oroszlán)


500.000 ÉVVEL EZELŐTT

ATLANTISZ, YÜ, és a LIBIAI/EGYIPTOMI leánykolóniák megalapítása Lemuriai által.


500.000 ÉVVEL EZELŐTT- ATLANTISZ-TIEN TEMPLOMAI

Innen indult útjára el a Shaumbra energiája templomaiban együtt volt sok mai Fénymunkás

tanulmányoztuk magunkat, a családi energiát, a rezgés működését,

az Emberiség potenciáljait az összes különböző forgatókönyvet, amely a Következő félmillió év alatt lejátszódhat

(T-Sg:06Nyk)


500.000 ÉVVEL EZELŐTTAZ EGYSÉG ÁLLAPOTÁTÓL VALÓ ELTÁVOLODÁS

A 4. gyökérfaj evolúciójának közepén, minden lélek elkezdett nagyon fokozatosan elfordulni az Egység eredeti állapotáról. A megváltozott Ego, a mentális testben felülírta Isten elméjét, és sok ember tudatlanná vált. Ez az elhagyatottság illúziójának megtapasztalása volt.

(Adama:2006/1)


TÖBBSZÁZEZER ÉVE

Egy magas fejlettségű nagy fehér kultúra létezett a mai Amerika földjének nagy részén, egy sokágú, virágzó kultúra volt

(Baird:1:348)


480.000-430.000 KÖZÖTT

MÁSODIK NAGY JÉGKORSZAK

NAGY PÓLUSVÁLTÁS

 

483.000 év óta él ugyanabban a testben Mikos, a Homorú Föld egyik vezetője, a Porthologosz-Könyvtár őre.

(Agartha-Mikos)

(m: a Homorú Föld: a Föld belsejében élő magasabb tudatosságú párhuzamos emberi civilizáció)

455.000 vagy 432.000 ÉVE A NIBIRU LÁTOGATÁSA A FÖLDÖN

 

455.000,más vélemények szerint 432000 évvel ezelőtt jelent meg a mai értelembe vett humanoid ember. A Nefilimek a Nibiru, a 12. bolygó 3D.-s lényei gyarmatosították a Földet. A földi fizikai testet Nibiru apák és Siriusi anyák kozmikus meditációs teremtése során hozták létre, összesen 12 emberpárt. Ők a teremtő Istenek.

Teremtésük végcélja nem a mai értelembe vett Istenember megteremtése volt, hanem egy a 3 Dimenziós viszonyokhoz jól alkalmazkodó „dolgozó” faj megteremtése.

(Melchizedek 1. k.)


455.000 ÉVVEL EZELŐTT

TERRA – ezt a nevet adták az "Istenek" a Földnek, amikor először meglátogattak bennünk

(M:Tér- Rá)

(R:2)


450.000 ÉVVEL EZELŐTT - ANUNNAKIK

Az Emberiség és a Föld sorsa már összekapcsolódik az Anunankik, Nibirubeliek történetével

Ők az égből jöttek, a mesterséges 12. bolygó képviselői

Maga ez a bolygó, már 4 milliárd évvel ezelőtt hozzákapcsolódott a Naprendszer pályájához

(CS-L:377)


450.000 ÉVVEL EZELŐTT, SUMÉR FORRÁSOK SZERINT A NIBIRU LÁTOGATÁSA, HUMANIDOK GENETIKAI MEGTEREMTÉSE A FÖLDÖN

A Nibiru beliek, akik között vannak humanoidok is, ekkor érkeznek meg a Földre, az Anunnakik: azok, akik az égből jöttek. Kb. 300-an érkeztek, az itteni erőforrások felkutatására és kibányászására. Telepeket hoztak létre, majd munkásokat hoztak létre genetikai úton. Különböző fajok genetikájába próbáltak beavatkozni, mivel ezek kudarcot vallottak, saját génjüket ültették be emlősfajtákba. Ekkor először még szörnyek születtek, majd 300.000 évvel ezelőtt: a Homo Erectus, a Homo Saphiens és az Anunnaki anyagából kísérleteztek. Sok kísérlet után, Ninhursag (Ménursag) megszüli Ádámot.

(Sitchin szerint ez kb. 300.000 évvel ezelőtt volt, amikor az Anunnakik fellázadt saját vezetősége ellen)


450.000 ÉVE

Szálltak le a Nefilimek először a Földre, a második nagy jégkorszak idején, amely 480.000-430.000 között tartott


450.000 ÉVVEL EZELŐTT

A Nibirun Anu magához ragadta a hatalmat

(AS)


450.000 ÉVE AZ „ISTENEK” ELSŐ ÉRKEZÉSE A FÖLDRE

EKKOR MÉG NEM ÉL MAI ÉLRTELEMBEN VETT EMBER A FÖLDÖN

 

450.000-250.000 ÉVVEL EZELŐTT – NIBIRUBELIEK/NEFILIMEK

A Nibirubeliek, Nefilimek, aranyat bányásztak a Földön, bolygójuk hőegyensúlyának megtartása céljából

(Frissel:3:122)

432.000 ÉVVEL EZELŐTT KEZDŐDÖTT EL AZ UTOLSÓ FÖLDI JÚGA

416.000 ÉVVEL EZELŐTT

Anu személyesen is a Földre látogat, megtekinti az aranybányászatot.

(AS)


400.000 ÉVE – ÓRJÁSOK LAKTÁK A FÖLDET

Toth mondja el Drunvalonak, hogy ez idő tájékán a Földön órjások éltek, 3-5 méter körüli magasak voltak. Azért jöttek a Földre mert nyersanyagra volt szükségük, nemesfémekre, civilizációjuk megtartásához.

(Nibiru, Anunnaki, Nefilim ?)

(Frissel:38)


400.000-200.000 ÉVVEL EZELŐTT

A Toltékok adták az Egyiptom őslakóival elkeveredő, majd az országot befolyásuk alá vonó kivándorlók első hullámát. Mintegy 400 000 évvel ezelőtt - a saját hazájukban egyre terjedő „fekete művészet” térhódítása miatt - az addig elszigetelt és gyéren lakott - Egyiptom földjére vándorolt a Beavatottak Közösségének egy csoportja, és ott közel 200 000 éven át végezte munkáját.

(Bolygóláncok)


380.000 ÉVVEL EZELŐTT

Az Anunnakik már aranyat termeltek a Földön és az Igig nevű űrállamáson keresztül a Nibirura szállították.

(AS)

 

 

MÁSODIK GALAKTIKUS HÁBORÚ

350.000 ÉVVEL EZELŐTT

A  MÁSODIK GALAKTIKUS HÁBORÚ IDEJÉN az elcsúszottak és az árnyékerők a szövetségeseivel az emberiséget egy mágikus mély transzba tartotta

Ez alatt egy génmanipulációt hajtottak végre, amely során az Emberekből az eredeti 12 DNS szálból, 10-et leválasztottak

A Multidimenzionális kódjait vesztette el az Emberiség

(CS-L:512)


312000 ÉVENTE KATAKLIZMATIKUS ENERGIÁK ÁRAMLANAK BE A FÖLDRE


300.000 ÉVVEL EZELŐTT – HOMO SAPHIENS MEGJELENÉSE

Szinte a semmiből jelent meg, olyan fejlettebb génállománnyal, amely akkori tevékenységét tekintve nem volt indokolható. 223 génnel több volt, mint az akkor szükséges lett volna. És az azóta születettek eredete, mind egy ősanyára (Afrika) vezethető vissza.

(AS)


300.000 ÉVE KEZDŐDÖTT, A SÖTÉT ERŐK BEAVATKOZÁSA A FÖLD BOLYGÓRA

De a Vízöntőkor kezdeténa Föld és a Naprendszer belép a Galaxis fotonsávjába és rengeteg finom vibrációs energia érkezik a Galaxis Középpontjából.é

(I. Benda)


300.000 ÉVE

AZ ISTENEK FELLÁZADTAK VEZETŐIK ELLEN

AZ ISTENEK LÉTREHOZZÁK AZ EMBERT

EGY 3 D.-BAN LÉTEZNI KÉPES HUMANOID JELLEGŰ BIOLÓGIAI LÉNYT

 

I. E. 300.000

A FÖLDI ÉLET KÖNYVTÁRÁNAK TERVE

A MAI EMBERI TEST MEGALKOTÁSA

GALAKTIKUS HÁBORÚK

FREKVENCIAKORLÁTOZÁS

A HOMO SAPHIENS MEGJELENÉSE SZINTE A SEMMIBŐL

 

A Földi Élő Könyvtár terve az volt, hogy a Tejút galaxis létezőinek, entitásainak, genetikai mintáit egy semleges helyre, zónába hozzák, hogy az esetleges ellenségeskedések ellenére is mindig elérhető, és reprodukálható legyen, ekkor került rengeteg állatfaj, növényfajta is a bolygóra, a Föld tengelye ennek megfelelően lett eltérítve: 23-25 fokra, hogy a különböző éghajlatokról érkezők is jól fejlődhessenek.

A FÖLD - GALAKTIKUS REZGÉSMINTA-KÖNYVTÁR - TEREMTÉSÉNEK OKA

A Föld EGY GALAKTIKUS REZGÉSMINTA-KÖNYVTÁR céljából lett teremtve.

A teremtés mintái és energiái ide lettek elhelyezve, és ezek az emberangyal dualitás helyzetéből kapnak erőre, testesülnek meg. Összes életforma magvainak a Földre helyezése

(K: 1: 1)

300.000 ÉVVEL EZELŐTT a Földön egy információs központot akartak létrehozni. Ez arra szolgált volna, hogy a galaktikus rendszereket összekapcsolják. Ennek a Földi Élő Könyvárnak tervét, a magukat teremtő isteneknek nevezett lények meghiúsították. Manipulálták az itt élő anyagba szállt, maguk isteni eredetéről nem tudó isteneket. A 12-es DNS spiráljukat átszerkesztették 2-esre. Ezekről az úgynevezett csodálatos lényekről, genetikus mesterekről ír a Biblia, és a sumér agyagtáblák is ezekről szólnak

 

300.000 ÉVVEL EZELŐTT-

GALAKTIKUS HÁBORÚK A FÖLD MEGSZERZÉSÉÉRT

A háromszázezer évvel ezelőtti hatalomátvétel előtt az eredeti csoportok közül többen azért dolgoztak itt, hogy információt hozzanak, és megalkossák ezt a hatalmas információ-központot, amely arra szolgált volna, hogy sok galaktikus rendszert összekapcsoljon. Aztán nagy háború tört ki a teremtő istenek között, és az űrlények - akiknek történelmét őrzik a bolygó írásos feljegyzései - megnyerték a harcot. Azért jöttek ide, mert saját céljaikra akarták használni ezt a bolygót. Az Első Alkotónak ebben az univerzumában minden megengedett. És mivel minden megengedett, mindenki sok leckét megtanul.

A teremtő istenek közül néhányan megházasodtak, és egyesítették családjaikat, ahogy Európában sok uralkodócsalád házasság révén egyesítette királyságait. A teremtő istenek egyik fajtát a másikkal keverték, hogy lássák, mit tudnak teremteni

Kik ezek, akik idejöttek, és darabjaira szaggatták a Föld eredeti terveit ? Kik ezek az űrlények, akiket olykor Fekete Trikósoknak is nevezünk ? A sötétség erőiről csak kedvesen szabad beszélni. Ne szólj úgy róluk, mintha rosszak lennének. Csak értsd meg, hogy ők tudatlanok, és tudatlanok a rendszerek is, amelyeket létrehoznak, mert azt hiszik, hogy így kell működniük. Valamikor harcoltak, és elzárták magukat a tudás elől. Emiatt most kétségbeesetten küzdenek a még meglévő tudásukért és az életért, hiszen azt ők hozták létre. Létük félelemre alapozott élet, olyan, amely nem tisztel más életeket, amely kihasználja a többi létezést. Kik ezek a lények ? Ők a hüllők. Ezek az űrlények részben emberek, részben hüllők. Ők a Lizzyk - így nevezzük őket, A Lizzyk olyan eszközökkel szerelték fel a Földet, amelyek képesek a bolygón uralkodó érzelmi zűrzavart továbbítani és felerősíteni. A káosz így elér hozzájuk, és az tartja fenn őket valamilyen formában.

A Lizzy közösségen belül is vannak jó szándékúak és rosszindulatúak

(PL:3)

Ie. kb. 300.000 ÉVE igázták le a Földet és  a földi ősfajt, amit annak idején az Eredeti Tervező-teremtők a Fény Családja hozott létre. A leigázók, az un. Teremtő Istenek (Hüllők) voltak.

Bővebben: (Fénykör Hírlevél: 2004.04.04 (Shaumbra, szerk. Madár István)

300.000 ÉVE hatalmas harcok kezdődtek a Föld birtoklásáért.

A nyertesek kioltották a Fényt a Föld körül. A Föld darabokra hullott szét, és az eredeti emberi faj elkezdett pusztulni. Ők nem a mai ember ősei voltak.

(Plejádok üzenete)

300.000 ÉVE VANNAK ITT A SÖTÉTSÉG ENTITÁSAI- A GYÍKOK (Hüllők)

- Mellkasukban egy kristály helyezkedik el, mely az emberek félelme vételére van kiképezve. A mi félelmeink és szorongásaink számukra élelem. Éppen ezért az utóbbi 300 000 évben szándékosan gerjesztik bennünk ezeket az emóciókat. Ez a folyamat a múltban és a jelenben is zajlik vallások, egyházak, kormányok, tudomány, oktatás által, melyeket befolyásuk alatt tartanak.
- Mindent megtesznek annak érdekében, hogy tönkre tegyék bolygónkat, és aztán elfoglalják, mert az elpusztított bolygókon érzik magukat otthonosan. Másképp képtelenek a létezésre. Saját bolygóikat már régen elpusztították.
1998 januárjától meg van tiltva jelenlétük a Földön

 

Az első telepesek 300.000 ÉVVEL ezelőtt léptek partra a MU kontinensen a Kentaur csillagkép kihűlő félben lévő bolygójáról származtak.

 

 

300.000 ÉVRE vezethető vissza az emberi leszármazási vonal, de az emberről

(a mai !!!)szóló információkat csak 100.000 évig visszamenőleg vegyük figyelembe.

Az ez előtt élők olyan emberi lények voltak, akik nem MI voltunk.

(Kryon:2:11)

 

300.000 ÉVE-ÚJ ISTENEK ÉRKEZÉSE-FÉNY CSALÁDJA

A bolygó új tulajdonosainak másfajta étvágya volt és más frekvenciái, mint a korábbiaknak. Ők káosszal és félelemmel táplálkoztak. Ezek éltették, stimulálták és tartották hatalmon őket.

Az új tulajdonosok, akik háromszázezer évvel ezelőtt érkeztek ide, azok a csodálatos lények, akikről a Biblia, a babiloni és sumér agyagtáblák tesznek említést, és még sok más szöveg az egész világon. Idejöttek a földre, és átrendezték a DNS-eteket azért, hogy csak egy bizonyos, korlátok közé szorított frekvencián legyetek képesek kommunikálni, mert ez a frekvencia táplálta és tartotta őket hatalmon.

Az ősi emberfajta csodálatos lény volt. Tizenkét szálas DNS-ét sok tudatos civilizáció adományozta. Amikor megérkeztek az új tulajdonosok, azonnal dolgozni kezdtek a laboratóriumaikban. Egy egészen másfajta embert alakítottak ki, amelynek más volt a DNS-e - kétszálas, kettős spirálból álló DNS. Fogták az ember eredeti DNS-ét, és szétszerelték.

Csak a kettős spirál maradt meg, mert az egy irányítható, befolyásolható frekvenciára csatlakoztatott benneteket. A bolygó köré - mintegy elektromos kerítésként - frekvenciafüggönyt húztak, hogy irányíthassák az emberek modulálható és irányítható frekvenciáinak mennyiségét. A frekvenciapajzs megnehezítette a fény frekvenciájának - az információnak - a behatolását.

Az Eredeti Tervezők megkérték a Fény Családját, hogy áradjanak be, töltsék meg tartalommal az eredeti tervet, és egymás után testet öltve hozzák vissza a fényt - vagyis az alkotó kozmikus sugarak által érkező információt - oda, ahonnan eltűnt.

A Fény Családja itt kezdte a munkát egy olyan rendszerben, ahol már nem volt fény és nem volt tudás. Az emberiség törvényeit átalakítva ezek az alkotó kozmikus sugarak elkezdtek behatolni az emberi testekbe, először egy-egybe, majd emberek csoportjába. Az elmúlt korszakokon át ezek a tudást szállító frekvenciák csak nagyon kis mennyiségekben tudtak eljutni erre a bolygóra.

(PL:2)


300.000 ÉVVEL EZELŐTT-TEREMTŐ ISTENEK

Az elmúlt háromszázezer év teremtő istenei elfelejtették, ki teremtette őket. Elfelejtették saját isteneiket.

Ti, a Fény Családjának tagjaiként ezt nem felejtettétek el. Feladatotok abban áll, hogy a bolygóra hozzátok a megértést, a tudást, amely stabilizálja az energiát, és létrehozza a teremtő erőt. Ezen a bolygón alábecsülik a fény jelentőségét, mint ahogy a teremtő istenek is alábecsülnek benneteket.

A teremtő istenek visszajönnek, hogy újra kifosszanak benneteket, mert nem akarnak éhen halni. Tudják, hogy a rendszer lerombolása zajlik rajtatok keresztül. Visszajönnek, hogy még nagyobb felfordulást és félelmet keltsenek, hogy újra megküzdjenek ezért a területért. Fontos számukra a táplálékforrásuk. Kezdik elveszíteni irányításukat a bolygó fölött, tehát visszamennek a Közel-Keleten lévő eredeti kapujukhoz, ahol ott a fészkük a föld alatt, hogy félelmet és káoszt teremtsenek.

Ezeknek a lényeknek nincsenek spirituális ismereteik, nem spirituális beállítottságúak, ezért tagadják a spirituális erő létezését. Tudományos elveket dolgoztak ki és technológiákat, amelyek semmissé teszik a spirituális törvényeket.

A csillagokból a Földre érkezők némelyikének olyan képességei lesznek, amelyek hihetetlennek tűnnek majd a földi emberek számára. De ezek a lények érezni nem fognak, mert céljuk nem a spirituális felfedezés.

Az űrben is léteznek rendkívül hatalmas űrkirályok vagy űrentitások, akiknek semmi közük a spiritualizmushoz. Hatalmas erők ezek.

A teremtő istenek, a hüllők tudják, hogy tervük finoman szólva meghiúsult és most új ötleteket akarnak kidolgozni, a félrevezetés, az akarattól való megfosztás új formáját. Ezért mindenekelőtt hallgassatok saját magatokra.

(PL:3)

 

300.000 ÉVVEL EZELŐTT – AZ EMBERI TEST MEGALKOTÁSA

A Nefilimek, Szíriuszi segítséggel alkották meg a fizikai ember testét és genetikáját.

(Frissel:39)


300.000 évvel ezelőtt: a Homo Erectus, a Homo Saphiens és az Anunnaki anyagából kísérleteztek. Sok kísérlet után, Ninhursag (Ménursag) megszüli Ádámot.

(Sitchin szerint ez kb. 300.000 évvel ezelőtt volt, amikor az Anunnakik fellázadt saját vezetősége ellen, és a Nibiru teremtő istennő anyák a Föld elemeiből és a megteremtett őshumanoidból, a saját „vérvonalukon” keresztül a méhükben hordták ki az első 14 mai típusú emberformákat, akikbe később majd a fény gyermekei beléinkarnálódnak: az „Istenek és Emberek genetikai vegyítése)

300.000 ÉS 100.000 KÖZÖTT


ÉGI ÉS FÖLDI EMBEREK EGYESÍTIK GÉNJEIKET, ÚJ FAJ JÖN LÉTRE

A koponyáknak azonban volt egy másik funkciójuk is. Mintaként szolgáltak egy új fajhoz. Az emlékek, melyeket az agyunkban tároltunk, átkerültek a DNS-be. Az agyunknak nem kellett már tovább növekednie. A kristálykoponyák képviselték azt az új formát, amilyenné mi váltunk, az emberiség modelljét. Ez megint olyasmi, ami a Mózes I. könyvében is megtalálható, mely elmondja: „És látták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok.” Tudjátok, amikor a földönkívüliek megérkeztek ide, tudták, hogy nem lesznek hosszú életűek a mi atmoszféránkban. Így, akárcsak a földi emberek, az égi istenek is halandóak voltak. Megtörtént tehát a kölcsönös átváltozás. Ezek a földönkívüliek, „égi emberek”, egyesítették a földi emberek génjeit a sajátjukkal, hogy mindkét faj fennmaradhasson, de egy olyan új formában, mely különbözött mindkét korábbi fajtól. (ez sokkal később vagy 300.000 és 100.000 között i.előtt)

Nemsokára képessé válunk egyetlen állati sejt felhasználásával reprodukálni az egész állatot, ugyanakkor már ma is összeolvaszthatjuk két különálló faj génjeit, hogy létrehozzunk egy teljesen eredeti példányt. Az emberi lények tehát majdnem olyan szinten állnak ma, mint akkor földönkívüli őseink.

(Kristálykoponyák)

 

 

300.000 ÉVE- FREKVENCIAKORLÁTOZÁS

tart a teremtő istenek hódító csoportjának a földi beavatkozás, úgynevezett frekvenciakorlátozással

Az őslakos faj sokkal okosabb volt azelőtt, fejlett hírközlő berendezésekkel, más dimenziók képviselőivel is tartottak kapcsolatot

A bolygó története több millió évről szól, de az utóbbi 300.000 évet fedezzük fel majd először

A frekvenciakorlátozás hatására, a félelmet táplálták a Földre, minden elképzelhető változatban

Ezért jött a bolygóra a Fény Családja, a régi energiák rendszerrombolói, hogy megszüntessék a káoszt és a félelem okozta táplálék forrásukat

(PL:10)

 

300.000 ÉVVEL EZELŐTT

Az öregek megtalálták a módját, hogy a Föld lakóival saját bolygójukról kommunikáljanak, két hatalmas kupola - egy vörös és egy kék – segítségével, melyek az óceán alatt helyezkedtek el. És segítették a Föld népeit, hogy felépítsenek négy nagy civilizációt: Lemuria, Mu, Mieyhun és Atlantisz civilizációit. És arra használták fel a koponyák tudását, hogy nagy misztikus iskolákat hozzanak létre, a rejtett bölcseletek iskoláit, és titkos gyógyító szervezeteket. Kezdték széles körben elterjeszteni a tanokat. Az információ megközelítőleg 750 000 esztendővel ezelőtt érkezett meg, és 250-300 000 esztendővel ezelőtt kezdődött el a terjesztése Föld nagyanyán. A tanítások segítségével további koponyák készültek a Földön, ám ezeknek, bár életnagyságúak voltak, nem volt mozgatható az állkapcsuk. Számos ilyen koponya létezik, melyeket „beszélő koponyákként” ismerünk, hogy megkülönböztessük őket az eredeti Bárka „éneklő koponyáitól”, melyek a 12 világ valamennyi tudását tartalmazták.

(Kristálykoponyák)

 

300.000 ÉVVEL EZELŐTT- DNS SPIRÁLOK

A DNS spirálok: Információk gyűjteménye minden emberről, viselkedéséről és cselekedetéről úgy a múltban, mint a jövőben.

Ebben az új korszakban, a Vízöntő korszakában egyedüli esélyünk van arra, hogy a Teremtőnk és kozmikus barátaink segítségével felfedjük magunkban, és újra aktiváljuk az elveszett DNS mintákat, csakrákat és képességeket, amelyeket 300 000 évvel ezelőtt a Sötétség erői elvettek tőlünk.

A DNS spirálok ugyanakkor információs csatornák - azonosak a csakrákkal, melyek segítségével az ember folyamatosan csatlakozik a paralel világűrökben - dimenziókban élő többi multidimenzionális lényével (MDL). A csatlakozás feltétele az ember szellemi fejlődése, szellemi kapcsolata a MDL – vel.

(Agartha-Benda)


300.000 ÉVE- ANNUNAKIK

történt meg az első genetikai módosítás, majd 40.000 évvel később: 260.000 évvel ezelőtt, az annunakik rátették erre a saját genetikai anyagukat. 3 rész: annunaki, inuaki és a primitiv ember vegyítése történt meg.

(INU)


270.000 ÉVVEL EZELŐTT- ATLANTISZ 2. BUKÁSA

Atlantisz megmaradt kisebb szigetének DATYA-nak az elsüllyedése

(Bolygóláncok)

 

200.000-300.000 ÉVVEL EZELŐTT, az ember jelenléte a Földön, fizikai formában, elsöprő élmény volt, mert olyan helyre jöttünk, ahol a Sötétség uralkodik.

(Plejádok)


260.000 ÉVVEL EZELŐTT - 2012.12.21.  – ATLANTISZI KORSZAK

260.000 éve kezdődött az Atlantiszi korszak. A tervezés és kivitelezés 10-10 ezer évet vett igénybe és még 240-000 évig tartott.

A kísérlet célja: Képes-e az ember, fizikai testtel, a szabad akarat hozzáférésével megőrizni a kapcsolatot a Forrással.

DC: 17


260.000 – KUMEKA TÁVOZÁSA ATLANTISZRÓL

Éves Atlantiszi időszak után tért vissza Kumeka a 8. sugár mestereként. Magába foglalja Kuan Jint és Kuthumi urat, és minden felemelkedett mester. Szerafisz bej aVénuszról származik a Harmóniaés Egyensúly ura: Atlantiszban Avatár pap volt és a Fehér Láng őrzője.

(DC:240)


250.000 ÉV ÓTA TART

az EMBERISÉG TANULÁSI FOLYAMATÁNAK LINEÁRIS IDŐPERSPEKTÍVÁJA

Minden tanulásunk, munkánk, valamennyi civilizáció ezen időkeretben zajlott eddig.

Maga a Föld ennél jóval idősebb

(Kryon:2:8)


250.000 ÉVE ELSŐ FÖLDI CIVILIZÁCIÓK

LEHETŐSÉG VOLT AZ 5. VILÁGBA, LÉPÉSBE

250.000 ÉVE-ELSŐ FÖLDI CIVILIZÁCIÓK

A Föld már elég idős volt, amikor az első civilizáció magvait elvetették

MINDEN MUNKÁNK, VALAMENNYI CIVILIZÁCIÓ AZ UTOLSÓ 250.000 FÖLDI ÉVBEN ZAJLOTT

Azelőtt ne keressük

(Kryon:2:8)

Az Emberiség 7. Nagy civilizációja készül

Az Emberiségnek 4 nagy kultúrája volt, a 6. Civilizáció az atlantisz utáni, a miénk, és ez fokozatosan átmegy a hetedikbe, anélkül, hogy visszaesne

A 7. Embercsoport hamarosan kifejlődik ( 1930-as években keletkezett közvetítés) és itt van

Az emberek vissza fogják szerezni eredeti képességeiket

Baird: 6: 323

(M: ezek már tiszta fizikai civilizációk voltak, a korábbiak éteri, illetve éteri-fizikai civilizációk)


250.000 ÉVVEL EZELŐTT – LEHETŐSÉG VOLT AZ 5. VILÁGBA, LÉPÉSBE

Ekkor lehetőség nyílt arra, hogy a Föld az 5., azaz a lelki kifejeződés új világába kerüljön. A következő ilyen lehetőség 2012-ben lesz.

(Essene: Mark:189-191)250.000 ÉVVEL EZELŐTT az Aremo X3 bolygóról spirituálisan fejlett entitások érkeztek a MU-ra, akik 180-160 cm-es humanoidok voltak, akik a  polinézek ősei.

 

250.000-150.000 között csaknem százezer évig tartott az utolsó jégkorszak.

A Galaxis ekkor a spirituális ciklusának közepéig tartott.

(Amorah)


230.000 ÉVVEL EZELŐTT-160.000 ÉVVEL EZELŐTTIG GOBI SIVATAG

Több mint 230.000 évvel ezelőtti városok vannak a Gobi sivatagban, melyeknek írott dokumentumai vannak, amelyeket 70.000 éven keresztül őriztek nemzedékről-nemzedékre

E civilizáció az életet: Áldott eredetnek hívták, és együttműködésben éltek vele

Több ezer éves férfiak és nők lakták, valójában nem ismerték a halált

A templomaikat nem vallási célra, hanem értékeik, tudományaik, művészetük eredményeinek közreadása céljából építették

Széles, burkolt útjaik voltak, a homokból és sziklákból, nem oxidáló anyagokat vontak ki

Többszázezres lakosság élt a városokban

A Teljes kormányzás, a nép választotta, tanácsadói testület kezében volt, Bölcsek tanácsa

Egyetemes, nem ember alkotta törvényeik voltak

Később egy-két egyén kezdett letérni az útról: elkülönülés és kizárólagosság jött létre, kialakult a papi rend, az eredeti törvényesség visszaállítására

(Baird: 3: 12)


I.E. 228.000 – A LYRAI HUMANOIDOK MEGÉRKEZNEK A PLEJÁDI RENDSZERBE

A Lyrai ember a galaktikus háborúk során kénytelenül elhagyva saját bolygóikat, megérkeznek a Plejádok rendszerébe, annak a Taygeta csillagára, az ERRA nevű bolygóra, és egy új emberi civilizációt indítanak el i.e. 228.000-ben.

Az Erra 10%-kal kisebb, mint a Föld és az ott élő mintegy 400.000 lény az Istennő tudatosságban él. Telepatikus úton kommunikálnak, 700 év az átlagélettartam, javarészt vegetáriánusok, nincs pénz, szabad társulások és munkavégzés magukért és a közösségért.

 

I:E: 225.000 – A PLEJÁDI FELDERÍTŐK FELFEDEZIK A NAPRENDSZERT ÉS A FÖLDET

Itt 3 fajta civilizálatlan társadalmat találnak. A legnagyobb csoport közülük lyrai származású. A honos sötétbőrű fajt a többiek elnyomják, és ebből keletkezett a karma, elmondásuk szerint

(Lws:CH:117265)

A plejádok a Fiastyúk, vagy Plejádok csillagcsoportból valók.

Ez  a Taurus/Bika csillagkép egy kis csillagcsoportja, ahol hét nagy csillag taláható, mintegy 500 fényévre a  Föld bolygótól. Ők egy humanoid faj képviselői, akik gyakran ellátogatnak a Földre, és akikekkel közös őseink vannak. A lyraiak a Lyra csillag térségéből a mi közös őseink.

A Fiastyúk 7 csillaga a következőek a plejádi rendszerben: 1) Taygeta, 2) Maya, 3) Coela, 4) Atlas, 5) Merope, 6) Electra, 7) Alcoyne.

 

Miután elég sok háború volt a Lyra rendszerben, nagyon sok békeszerető lyrai elhagyta az otthonát, űrhajóival és utazott évek során, míg meg nem érkezett a Fiastyúk csillag csoportosulásába. Először a plejádi Taygeta csillagának ERRA bolygójára (amelyet most így hívnak) szálltak le. I.e. 228.000 (földi időben), és egy új civilizációt indítottak el.

A plejádiak egy nagyon ősi humanoid faj. Ők tartják nyílván a Föld és az emberi civilizáció evolúciójának történetét a kezdetektől fogva, úgy a mai időkig.

A plejádiak azt állítják, hogy Földünk 626 millió éves.


223.000 ÉVE – A MAJA 225.000 ÉVES CIKLUS KEZDETE

Harmonizációs ciklus, Plejádi ciklus, harmonizáció a Maya csillaggal


220.000 ÉVVEL EZELŐTTATLANTISZ

Úgy 220 000 évvel ezelőtt az Arany Kapuk Városában Mars viselte a megelőző korszakok Beavatottjaitól örökölt „Isteni Uralkodó” címet, és Merkúr volt a Főpap. Ők ketten minden alkalommal együtt érkeztek - egyikük az Uralkodó másikuk a Főpap vagy Tanító feladatát látta el.  Úgy látszik, hogy Mars mindig férfi volt, míg Merkúr néhány alkalommal nőnek született. Ebben  az életben történt, hogy Ulysses saját élete feláldozásával megmentette Vajra, Mars fiának életét. Mars a következő szavakkal búcsúzott el a haldokló Ulysses-től: „A vér erejénél fogva, melyet én értem és fiamért ontottál, a közöttünk fennálló kötelék soha sem fog elszakadni. Költözz el békességben, hű szolga és barát”. Ez a Mester és tanítványa közötti kötelékké vált, mely eltéphetetlen marad az idők végezetéig.

A Toltékok fénykorának idején Atlantisz szárazföldje valószínűleg olyan sűrűn lakott lehetett, mint Anglia vagy Belgium, mivel a világ népessége akkoriban 2 milliárd körül mozgott, szemben a mai 1.2 - 1.5 milliárd  lélekkel.

(Bolygóláncok: 156)


210.000 ÉVVEL EZELŐTT – EGYIPTOM ELSŐ ISTENI DINASZTIÁJA – GIZAI 2 NAGY PIRAMIS

Körülbelül 210 000 évvel ezelőtt az Okkult Közösség megalapította Egyiptom első Isteni Dinasztiáját és a birodalmat, majd ennek kezdeti lépéseként behívta a telepesek első nagy csoportját.

Ettől kezdve úgy 200 000 évvel ezelőttig épült meg a két nagy Gizehi piramis, amiket egyrészt állandó beavatási helyszínként és kincstárként használtak, továbbá szentélyként is bizonyos talizmánok őrzéséhez, amelyeknek erejére az országnak a Beavatottak által tudott, hamarosan bekövetkező víz alá merülése idején lesz szükség.

Körülbelül 200 000 évvel ezelőtt Egyiptom víz alá merült, és hosszú ideig tenger borította. Mikor aztán újra kiemelkedett a vízből, egykor Abesszínia hegyei közé menekült régi lakóinak leszármazottai népesítették be, és érkeztek új atlantiszi telepesek is az akkori világ különböző vidékeiről.

(POWELL: Bolygóláncok: 37.)


200.209 ÉVVEL EZELŐTT (1994-hez képest)

Toth szerint ekkor hozták létre az emberi lényt magasabb tudatosságú lények.

(Frissel:39)


I.E. 200.000 KÖRÜL – A FÖLD LAKOSSÁGA

I.e. 200.000 körül a lakosság száma a Földön elérte a másfélmilliárdot, mielőtt egy újabb Nagy Ciklus indult volna be.

 

I.E. 200.000 -26000 - A MEGTESTESÜLT LEMURIA 3 KORSZAKA

MU: I.E. 200.000-122.000

LEMURIA 1. : I.E. 122.000-100.000

LEMURIA 2. : I.E. 100.000-I.E. 26.000

 

Lemuria (Mu) első korszaka i.e. 200.000 körül kezdődött el, egy Nagy Ciklus, egy 25.920 éves periódus befejeződése után. Ez a rendkívüli ciklusváltás megritkította, lecsökkentette a Föld népességét. Földrengéseket, elektromágneses változásokat, pólusváltást hozott létre. Az elektromágneses változások során bizonyos földterületek elsüllyedtek, míg más területeket összemozgatott, egységessé tették őket, és ez egy kedvező terepet biztosított jóindulatú civilizációknak, olyanoknak akik békés természetű emberek voltak és a Plejádok vidékéről jöttek, míg néhány a Szíriusz és az Orion körzetéből. Egy új nagy kontinens emelkedett ki a vízből, keletkezett, amely nagyjából akkora volt, mint a mai Ausztrália, és majdnem ugyanazon a hosszúságú fokon helyezkedett el, de kicsit északabbra. Amit a történészek nem vesznek észre, az, hogy a civilizációk szinte folyamatosan de más kontinenseken jelennek meg, az egyik kontinensről a másikra. Lemuria első korszaka alatt a civilizáció vibrációja egyre finomodott, de más kontinensen nem volt ehhez hasonló, mint Lemurián. Az első lemuriai civilizációt MU Földjének nevezték el, és megközelítőleg félmilliárd lélek élt csúcspontjakor.

 

Három Nagy Ciklussal később (78.000 évvel) az elektromágneses változások nagy katasztrófákat idéztek elő, ez volt a 2. katasztrófa, amikor is a víz mindent elborított a Földön, kivéve Lemuriát. A legtöbb lélek, aki elmenekült ezekről a helyekről, vagy odaveszett és újrainkarnálódott Lemuriát választotta lakhelyül, így ekkor Lemuria lakossága majdnem elérte az egymilliárdot. A 2. lemuriai periódus I.E. 122.000-100.000 között tartott.

 

Ezek a lelkek nem technológiára beállítottságúak voltak, hanem úgymond természeti-törzsi keretek között éltek. Élvezték a zenét a táncot és a ritmust és a nagyvárosaik partjai mentén laktak.

(12/7)

 

200.000 EZELŐTTIG-EGYIPTOM, ATLANTISZ

Ettől kezdve úgy 200 000 évvel ezelőttig épült meg a két nagy Gizehi piramis, amiket egyrészt állandó beavatási helyszínként és kincstárként használtak, továbbá szentélyként is bizonyos talizmánok őrzéséhez, amelyeknek erejére az országnak a Beavatottak által tudott, hamarosan bekövetkező víz alá merülése idején lesz szükség. Joggal feltételezhető, hogy a Nagy Piramis hatalmas kőtömbjeinek mozgatásához és helyre emeléséhez okkult erőket használtak fel. Sok ezer évvel később Kheopsz rávésette a nevét az egyik piramisra.

Körülbelül 200 000 évvel ezelőtt Egyiptom víz alá merült, és hosszú ideig tenger borította. Mikor aztán újra kiemelkedett a vízből, egykor Abesszínia hegyei közé menekült régi lakóinak leszármazottai népesítették be, és érkeztek új atlantiszi telepesek is az akkori világ különböző vidékeiről. A betelepülők jelentős részét a hatodik (Akkád) alfajból származók adták, és ez sokban hozzájárult az egyiptomi típus átformálásához. Ez volt Egyiptom második Isteni Dinasztiájának időszaka, melyben az uralkodók ismét a Beavatottak Közösségének Adeptusai közül kerültek ki.

A fekete mágia terjedése végül elvezetett a Kr.e. 200 000 körül bekövetkezett második nagy katasztrófához, és a hatalmas kontinens két földdarabbá, Daitya és Ruta szigetévé zsugorodott.

(Bolygóláncok: 157.)


200.000 ÉVVEL EZELŐTT

A bolygó királyai és vezetői fellázadtak a külső elnyomóikkal szemben, amit egy planetáris elszigetelődés követett


200.000 ÉVVEL EZELŐTT- LEMURIA

200.000 évvel ezelőtt volt egy nagyobb fény-alapú társadalom

Pusztulása több ezer évig tartott

És 12.000 évvel ezelőtt teljesedett be a sorsa

A Nagy tengeráradat, u.n.: Vízözön vetett véget a fejlődésének

Nem került víz alá: Kalifornia, Húsvét-szigetek, Arizona

Húsvét-szigeteki szobrok a Lemuriai társadalom civilizáció öröksége

(Oroszlán)


200.000 ÉVE- LEMURIA
Lemuria legalább háromszor nagyobb volt Atlantisznál, és a Csendes Óceánban helyezkedett el. A Lemuriai civilizáció több mint négy és fél millió éven át, létezett ezen a bolygón, még a végső megsemmisülése előtt. Atlantisz egy fiatal civilizációnak volt tekintve, és olyan lényekből állt, akik eredetileg öt különböző csillagrendszerből érkeztek, és lelki fejlődésükben, nagymértékben különböztek a Lemuriaiaktól.

Az ő civilizációjuk eltűnt már 200.000 évvel a kontinens végső süllyedése előtt.
(Adama:4)

200.000 ÉVVEL EZELŐTT-GOBI SIVATAG-ÁRJA KULTÚRA

Ekkor itt fejlett kultúrával rendelkező városok voltak.

Az itt élők az összes természet adta erőt, mint saját Isten adta erejüket uralták.

Ázsia nagyobb részétől a Földközi tenger Franciaországig húzódó részéig ért.

Ez az ország 7 királyi dinasztiájának ideje alatt messze túlszárnyalta pompájában az ősi Egyiptomot

Nem volt háború, a nép, kormányozta önmagát

Az uralkodót: Vezérlő elvnek nevezték.

Ez a terület az Anyaföldhöz (Lemuria-Mu) Tartozott, és a legmagasabb pontja 180 méter volt., a Mesterek által felolvasott dokumentumok szerint.

A Mesterek az ujgurok ősi 3 városa közül, a legősibbet és leggazdagabbat találták meg

E Nép története: AZ ÁRJA FAJ TÖRTÉNETE.

Értettek a mezőgazdasághoz, bányászathoz, textiliparhoz, és lejegyezték e nép ősi történetét.

A mai ujgurok az ő leszármazottaik.

(Baird:2:9, 10)


200.000 ÉVVEL EZELŐTT - ATLANTISZ

A harmadik térkép által bemutatott időszak a szárazföldeket a körülbelül 200 000 évvel ezelőtti második nagy katasztrófát követően ábrázolja (megjegyzendő azonban, hogy ez a második sokkal kisebb hatású volt, mint az első). Ekkor a tulajdonképpeni Atlantisz földrésze két nagydarabra, az északi Ruta és a déli Daitya nevű szigetre szakadt szét. A majdani Észak és Dél Amerika elváltak egymástól, Egyiptom víz alá került, és a Skandináv Félszigetet is magában foglaló rész összekapcsolódott a majdan Európává alakuló szárazfölddel.

A fekete mágia terjedése végül elvezetett a Kr.e. 200 000 körül bekövetkezett második nagy katasztrófához, és a hatalmas kontinens két földdarabbá, Daitya és Ruta szigetévé zsugorodott.

(POWELL: Bolygóláncok 35., 37)


200.000 ÉVVEL EZELŐTT – A LELKEK ELTÉRÉSE AZ EGYSÉG ÁLLAPOTÁTÓL

A 4. gyökérfaj közepén (Atlantiszi gyökérfaj), minden lélek beleegyezésével, egy pár lélek elkezdett nagyon fokozatosan eltérni az Egység eredeti állapotától, megváltoztatva az Egójukat. (Adamas: Planetáris4)

 

4. gyökérfaj periódusai:

1, 1.000.000 – 800.000

2, 800.000 – 200.000

3, 200.000 – 80.000 (75.025)

4. 80.000 – 9.564 i.sz. előtt

 

200.000 ÉVE – AZ UTOLSÓ LUCIFERI LÁZADÁS

Az angyalok egyharmadát sikerült megkörnyékezni, megtörniük, hogy tartsanak Luciferrel. Egy külső Merkabát használtak, amellyel nem kell a szeretet érzését használni, hogy működjön. Olyan lényeket produkáltak, mint a szürkék nemzetsége.

A szürkék egy érzelmi test nélküli faj, akik külső Merkabán alapuló teremtésük miatt haldokolnak, mert nem tudják mi az a Szeretet. Képtelenek érezni a teremtésen keresztül a létezésüket.

(Frissel:44, 128)

 

200.000 ÉVVEL EZELŐTT-ŐSI KÖZÖS NYELV

Létezett egy mindenki által beszélt nyelv, amely 3000 évvel ezelőtt, mint ősi nyelv nem rendelkezett negatív szavakkal, tagadószavakkal sem

(Baird: 2: 218)


200.000 ÉV TELT EL

a TEREMTÉS (GENEZIS) KÖNYVÉNEK első és második fejezete között

Mózes is úgy kapta Egyiptomból, majd Ezra fordította le a zsidók nyelvére

(Baird: 6: 349 és Blavatsky: Secret Doctrina 5.)

ÉVEZREDEK ÓTA-LEMURIA UTÁN- SHASTA HEGY

A múltunk és jövőnk rétege, ami átírásra, új rendszerekbe való aktiválásra vár

ÉVEZREDEK ÓTA ÉLNEK ITT 5 D-S LÉNYEK,

akik ránk várnak és csatlakozni szeretnének, hogy Új Földet teremtsünk

(K:10:8)


200.000 ÉV ÓTA – AZ 1990-ES ÉVEK KÖZEPÉIG

MINDÖSSZE 3 MESTERNEK SIKERÜLT A KORONACSAKRÁJÁVAL KAPCSOLATBAN A TESTELHAGYÁST ELÉRNI. Az utóbbi 10 évben, 8000-nek

(DM:135)


200.000 ÉVE JÖTT LÉTRE AZ EMBERISÉG A BOLYGÓN

Földünket nem egy, hanem három hálósablon veszi körül, hatva az emberi életre. A három háló különálló, mégis sokszínű kapcsolatban áll egymással. Különállóan működnek: az egyik bolygószintű mágneses mezőként, a másik tellúr elektromágneses mezőként, a harmadik fénytudatosság mezőként. Az egyik megváltozása vagy módosítása arányosan befolyásolja a másik kettőt.

 

A Felemelkedés Rácshálója két tengelypontban van lehorgonyozva a Földre. Óriási energiavezetékek indulnak ki az északi pontból és a déli ponton lépnek be. Ezek az energiavezetékek közvetlen kapcsolatban állnak a Föld összes szent helyével, amelyek ezrével fordulnak elő.

 

A hálók a Föld és a Szellem paramétereit tükrözik, és bizonyos mértékben szabályozzák is. A Gravitációs és az Elektromágneses Háló számos alkalommal lett már korrigálva azóta, hogy 200 ezer évvel ezelőtt az emberiség létrejött a bolygón. A fénytudatosság hálója az emberiség tudatosságának növekedésével együtt bontakozik ki.

 

Amióta bolygónk megszületett, a Föld körüli háló az 5 platonikus test egyikének szakrális geometriai mátrixából áll. Platón úgy vélte, hogy a Föld alapstruktúrája az egyszerű geometriai formákból a komplexebbekké való fejlődésen megy keresztül. Az öt minta, melyeket Platón a kristálymátrix építőelemeiként feltételezett, a komplexitás sorrendjében a következők: a tetraéder (4 lapú), a hexaéder (6 lapú), az oktaéder (8 lapú), a dodekaéder (12 lapú) és az ikozaéder (20 lapú). Platón egy másik elméletében azt vetítette előre, hogy a Föld ikozaéder hálóvá fog fejlődni.

 

(James Tyberonn - A Felemelkedés Rácshálójának aktiválása. www.shaumbra.wire.hu)

 

200.000 ÉVVEL EZELŐTT – HOZTÁK LÉTRE GENETIKAILAG A MAI FÖLDI EMBERT

Anya-aspektusa: Nibirubeli

Apa-aspektusa: A Szíriusz B csillagának 3. bolygójáról származó cetfélék genetikai állományából Amenti termében, (Góbi Sivatag alatt interdimenzionális térben) amely mintegy 5 és félmillió éve létezik már a Földön:

Egy misztikus méh-szerű dimenzionális tér a Földön belül 1500 km-re a felszíntől, ahol majd 200.000 évvel ezelőtt létrehozzák a mai értelembe vett embert.

(Frissel:3:122)


200.000 ÉVVEL EZELŐTT – KIRAEL MESTER A 7. DIMENZIÓBÓL

EGY ÚJ FEJLŐDÉSI CIKLUS KEZDETE/A NAGY VÁLTOZÁS

Kirael itt van egy monumentális jelentőségű, példa nélküli küldetés okán. A történelem ezen pillanatában tűnt fel, hogy beteljesítse az ősi próféciákat – amit sokszor ismételtek az évek során – egy fejlődési ciklusról, ami közel 200.000 évvel ezelőtt kezdődött. Nem véletlen, hogy olyan sok nagyszerű energia van itt egyszerre, mivel ez egy egyedülálló változás és fejlődés ideje.

 

Kirael mester, ahogyan őt hivatalosan ismerik, eljött, hogy bevezesse az Anyaföldet és annak lakosait egy mélyreható evolúciós változás új korszakába, amit ő a „Nagy Változásnak” nevez a tudatosságban [„Great Shift” in Consciousness]. A történelem ezen periódusát – ahogy azt az ősi maják, amerikai őslakosok, egyiptomiak, a bibliai naptárak, Nostradamus és sokan mások megjósolták – „végső időknek”, „zéró pontnak”, „idők végének” és más félelmetesen hangzó nevű korszaknak hívták. Ez Armageddon, a Mennybemenetel, Elragadtatás vagy az Apokalipszis élénk képeit csalja elő.

 

Kirael, következetesen képviseli azt, hogy a Nagy Változás nem a végzetről és szomorúságról szól, ez a nagy öröm és ünnep ideje, mivel az Anyaföld újra kiegyensúlyozza magát és felkészül egy új dimenzióba történő tömegméretű fejlődési [evolúciós] elmozdulásra. Kirael mester legnagyszerűbb kötelessége az emberi világ meggyógyítása.

 

Mikor történik meg a Nagy Változás? Már elkezdődött – mondja Kirael – bár ennek a változási folyamatnak a tetőpontja akkor jön el, amikor „mi az emberek” csatlakozunk ahhoz, hogy spirituálisan ráébredjünk arra a tudásra, miszerint korlátlan lények vagyunk, felelősek vagyunk saját végzetünkért, és minden egyes emberen belül van egy fényszikra, ami arra vár, hogy egy olyan életet éljen, ami inkább a szereteten, mint a félelmen alapul.

 

Igazság

Bizalom

Szenvedély

Tisztaság

Kommunikáció

Befejezés

Imádság

Meditáció

Alvási állapot programozása

Mesteri irányítás

 

A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve.

© Kahu Fred Sterling

Contact: Lightways Publishing,

3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; www.Kirael.com

Tel: + 808 952-0880

A magyar nyelvű fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

 

200.000 – MALONA/MALDEK PUSZTULÁSA

A magát felrobbantó bolygó a Naprendszerben, plejádok szerint, akik Malona-nak nevezik a Maldeket, Mardukot

(plejádi enciklopédia)

m: más források 3 millió 200.000 évre teszik, ha ugyanarról a bolygóról van szó

 

I.E. 198.214-ben jelent meg THOT/ TEUT szerint a mai értelembe vett humanoid forma, Gondwanaföld nevű szigeten.

(m: Thot a Vénuszról érkező tanító volt, Atlantiszban, majd Egyiptomban is működött:

Thot= Tudó,vagy That, Tát, Tát-Ős, Tátos, Tát-Rá)

(Melchizedek)


I:E: 196.000 – I.SZ: 10 –ig, és 2012. MARADNAK A PLEJÁDOK A FÖLDI CIVILIZÁCIÓKAT SEGÍTENI A BOLYGÓN

Hogy a különböző korokban, a különböző fejlődő civilizációkat a spiritualitás útjára tereljék.

Lemuria, Mayák, Inka kultúrák.

I.E. 10.-ben Plejas vezetésével hazatérnek a Plejádokra, mivel a csillagrendszerükben is végre békességes állapotok érkeztek el, valamint úgy érezték, hogy az emberiségnek most már a saját útját kell járnia, közvetlen plejádi vezetés nélkül, míg a nagyon közeli jövőben, 2012-ben a Föld belép teljesen a 4. dimenzióba, és a Plejádok újra megjelennek majd segítséget adni a változásokban a földi embereknek, elérni fényességüket és hogy a Föld a fény bolygója legyen.

(Lws:CH:117265)

I.E. 225.000 körül (földi időben) a plejádiak felfedeztek egy kis naprendszert egy felderítő küldetésükben, és annak egy bolygóját, amit ma Földnek neveztek, távol a Fiastyúk rendszerétől. Felfedeztek a Földön ott élő három civilizálatlan emberi csoportot. A legnagyobb csoport egy fehér bőrű lyrai származású csoport volt. A lyraiak már régebben érkeztek meg a korai Földre, és kénytelenek voltak itt maradni, és egy inkarnációs ciklusba kerültek, mert rosszul bántak, elnyomták az eredetileg már itt élő barna bőrű bennszülött fajt.

 

Ez váltotta ki számukra a karmát. Ez után a plejádok úgy döntöttek, hogy itt maradnak és egy közös társadalmat hoznak létre. Civilizációk alakultak és múltak el a Földön megannyi háborús és békés ciklussal és természeti katasztrófákkal,  I.E. 196.000 és I.Sz. 10 között. A plejádiak az emberek között maradtak egészen I.Sz. 10.-ig és megpróbáltak segíteni fejlődésükben különféle civilizációkat, mint például Lemuria, maja, inka és Machu Picchu társadalmait.

Az embereket egy spirituális út felé próbálták vezetni. Egészen I.Sz. 10-ig, amikor a plejádok utolsó (földi) vezetőjével, akit Plejásnak hívtak, elhagyták véglegesen a Földet, és hazatértek a Fiastyúkra, mert a plejádokon végre eljőtt a békesség ideje. Úgy érezték, hogy eljött annak az ideje, hogy az emberek saját útjukat, fejlődésüket járják. A Föld tovább fejlődött a maga útján, közvetlen plejádi befolyásolás vagy vezetés nélkül, egészen a mostani időkig. A nagyon közeli jövőben, 2012-ben a Föld beérkezik a 4. dimenzióba, és a plejádiak újra segíteni fogják az egész emberiséget, hogy a Földön a fénybe kerülhessenek.

 

160.000 ÉVVEL EZELŐTTIG GOBI SIVATAG

Több mint 230.000 évvel ezelőtti városok vannak a Gobi sivatagban, melyeknek írott dokumentumai vannak, amelyeket 70.000 éven keresztül őriztek nemzedékről-nemzedékre

E civilizáció az életet: Áldott eredetnek hívták, és együttműködésben éltek vele

Több ezer éves férfiak és nők lakták, valójában nem ismerték a halált


I.E. 122.000-100.000 2. LEMURIAI KORSZAK

A 2. lemuriai periódus I.E. 122.000-100.000 között tartott.

 

Ezek a lelkek nem technológiára beállítottságúak voltak, hanem úgymond természeti-törzsi keretek között éltek. Élvezték a zenét a táncot és a ritmust és a nagyvárosaik partjai mentén laktak. 100.000 évvel ezelőtt az Annanhutak üstökös nagyon megközelítette a Földet.

(12/7)

 

114.000 ÉVVEL EZELŐTT-2012. 12.21 MAJA IDŐSZÁMÍTÁS

2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

Nézzük ezt a hosszúszámolást:

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek húszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

(m: 104.000 éves maja időciklus)

(http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm)


102.000 ÉVVEL EZELŐTT – A KOZMIKUS HALAK KORSZAKA ELKEZDŐDÖTT

102.000 ÉVVEL EZELŐTT -104.000 ÉVES CIKLUS

4 elemi ciklus: 26.000 évente

 

A FÖLD EGY 104000 ÉVES CIKLUSBA KEZD. A ciklus  1987. augusztus 16.-án zárult le a Harmonikus Konvergencia során, amelyet egy átmeneti periódus követ, és ez 2012. december 21-ig tart. A ciklus során a Föld négy 26.000 (precessziós) éves világon haladt keresztül.

(Párbeszéd az Istennővel)


102.000 ÉVVEL EZELŐTT

104.000 éves Nap- Föld - Plejádok (Maja ciklus) indulása, amely 4 precessziós ciklusból áll, (4X26.000 év, melyben mindegyes részében az Oroszlán- Vizöntő tengelyen van mód kilépni a 3. Dimenziós rezgésspirálból, magasabb tudatsík felé)

A ciklus vége 1987-1999-ig tart, egy átmeneti korszakkal 2012-ben zár le.

A 4 ciklus:

1, i.e. 102.000 - i.e. 76.000 Föld elem tisztítás

2, i.e. 76.000 -  i.e. 50.000  Tűz elem tisztítás

3,, i.e. 50.000 - i.e.  24.000  Víz elem tisztítás

4, i.e. 24.000 - 2007 (2012) Levegő elem tisztítás

5, 2012? ÚJ FÖLD CIKLUS

Minden 26.000 év még négy alperiódusra oszlik: 4X 6.000 év

Az ilyen váltásakor kisebb- nagyobb pólusváltás, tisztítási folyamatok játszódtak le

Ez a ciklus kijelöl egy új feladatot az Emberi Angyaloknak, megkísérelni, a még meg nem tapasztaltat, a Föld és az Emberiség együttes felemelkedését

Minden ciklus egyben tisztítást is tartalmazott


104.000 ÉVE

4X26.000 éves terminusban kezdődött el a Kozmikus Halak korszaka, amelynek a végén járunk

(AN)


102.400 ÉVES INKA CIKLUS

amely 10x 1024 éves, és 20X512 éves ciklusokból áll, a Pachakuti Vizözön ciklusa....

Szent Kuntur (Kondor) mutatja az örömhírt, a lélek szárnyalását.

Viracocha a Napisten

Pachamama: a feltétel nélküli szeretet tanítója, a Földanya, a megtisztitás, megtisztulás szülőanyja

Inti: a megtestesült istengyermek, a Nap fia

Pacal, Pacsál, Pacal: a Vizöntő beindítója

Inti a Nap

KHA(NA), Kána (mennyegző): a Fény

Inkák: a Nap gyermekek

VIRACOCHÁK

A Földre időről, időre ellátogat egy tökéletes lény, aki magasabb rendű tudásra és spiritualitásra tanítja az emberiséget.

(Cot3:193)


LE. 102.000

A FÖLD KUNDALINIJÉNEK VÁLTOZÁSA 13.000 ÉVES CIKLUSA:

A Földön 13.000 évente bekövetkezik egy szent és titkos esemény.

A Föld Kundalinije ciklikusan egy-egy másik meghatározott pontra kerül, amely esemény az

emberiség minden tagjának szívét összeköti a Földön. (12.920 évente)

Egy ellentétes pólus váltást hoz létre, amely a precessziós mozgáson alapszik

Uj frekvenciát küld a Földnek, új energia képződik, amely hatással van mindenre

LE. 102.000

LE.. 89-90.000

LE. 76.000

LE. 62-63.000

LE. 50.000

LE. 37.000

I..E. 24.000

LE. 11.000

(DM: 10-12)


AZ EVOLÚCIÓ CIKLUSOKBAN/MINTÁKBAN HALAD

A 100.000 éves ciklus (102 v 104ezer éves: Milankovics ciklus:

A Föld búgócsigamozgása okozza, nem kör hanem ellipszis mozgása eredménye, hogy nem egyenlő mértékben kapja az energiát, és ez a Föld egyes részein a klimában változásokat hoz létre.

(APO:39)


102.000 ÉVVEL EZELŐTT

KULTURÁLIS, TERMESZTŐ ÉS VALLÁS KORSZAKA

(www.2012.com.au)

I.E. 100.700 / 102.000 ÉVE –REGIONÁLIS ALVILÁG: AZ EMBERI TUDAT EVOLÚCIÓJA

Az emberiség igen fejlett kreativitásának időszaka.

Az ötödik maja idővonal.

Beszélt nyelv, művészetek kialakulása, korai vallások.

Kialakulnak a Klánok, és egymással keresnek kommunikációs kapcsolatot.

Minden egyes klán saját művészeti formákkal és hiedelemrendszerrel rendelkezett.

Idilli, lassú világ, édenkertszerű berendezkedéssel, egységtudattal.

A Természet és az ember megvilágosodott társteremtők voltak. Ezért van ma szükség: TERMÉSZETGYÓGYÁSZATRA, hogy az utolsó 20 szoros gyorsulást kezelni tudjuk.(7. nappal) kb: 13X7850 éves részek)

A regionális kori ember a természet erőit felhasználó technológiákkal dolgoztak. Először gondolataikkal tervezték meg a valóságukat, s utána jelenítették meg a fizikai világban

A 4. nap delén: kb. 50.000 éve már fejlett kultúrák éltek.

5. nap. (37.500) Kb. 40.000 éve megjelent a szimbolikus művészet. Az Esztétikai Áttörés időszaka.

(BHC2:72, 99,108)


102.000 ÉVVEL EZELŐTT – REGIONÁLIS IDŐVONAL

A HOMO SAPHIENS ŐSE MEGJELENIK

Drámai változások történnek. Egy fejlett kulturidőszak beköszönte.

Minden hirtelen felgyorsul

A 20 hatványa szerinti gyorsulás maja alapelve: Radikális átalakulás.

A regionális alvilág Édenkertjének professzorai és gyógyítói: nők voltak

A Regionális Alvilágra: az idill és a lassúság volt a jellemző.

(BHC2:77,79, 83)


100.000 ÉVVEL EZELŐTT A CSILLAGOKBÓL JÖTT EMBER

Az Ember az egyetlen lény a Földön, aki ezt meg tudja tenni, mert az Embernek a DNS-ében ott az isteni természet. Ez itt lett beleültetve, hozzáillő módon és szeretettel, megközelítőleg 100.000 évvel ezelőtt és egy másik csillagrendszerből érkezett hozzátok.

Elmondtuk ezt már nektek ezelőtt is. Az Emberiség a spiritualitás magvait ezen a bolygón, annak megfelelően a Plejádoktól kapta, csodálatos módon, megfelelő módon, felséges módon és tökéletes módon. Nem voltak háborúk, összeesküvések és ezek a gyönyörű csillaglelkek még mindig itt vannak. Ők a ti fivéreitek és nővéreitek és egy darabkájuk ott van bennetek. Ti kvantum-állapotban együtt vagytok. Ezt sem tudom ennél jobban elmagyarázni. De vannak köztetek, akik érezni tudják. Vannak, akik látni is tudják. Mindez gyönyörű, egyáltalán nem helytelen, furcsa vagy ijesztő. Ellenkezőleg, ez az igazi teremtéstörténet a bolygón és megtalálhatjátok a bennszülöttek műveiben bolygószerte. Keressétek a hivatkozásokat a hét nővérrel kapcsolatban és a teremtéstörténetekben.

K: 2010.09.11. Az akasha rendszer: www.kryon.hu

 

 

I.E. 100.000 – ÜSTÖKÖS BEÉRKEZÉSE ÉS ALFA DRAKONIDÁK

100.000 évvel ezelőtt az Annanhutak üstökös nagyon megközelítette a Földet. (lásd erről bővebben a földicsillagokon : A NAGY CIKLUS VÉGE A 2012. UTÁNI KOZMIKUS CIKLUSOK A FELEMELKEDÉS 3 HULLÁMA címmel megjelent átadást a Tizenkettek Tanácsától). A csóvájával súrolta Föld atmoszféráját, amely dráma lehűlést okozott. A lemuriai emberek hozzá voltak szokva a meleghez, a trópusi klímához, de a hőmérséklet több mint 20 fokkal való lecsökkenése szó szerint sokukat megfagyasztott. Azok, akik tudták, hogy mi fog következni, a tengereken próbáltak elmenekülni, de sokan belefulladtak a viharos vizekbe. Néhány a földalatti városokba próbáltak menedéket találni, többnyire sikertelenül. Sok tengeri legenda keletkezése is innen ered. A lemuriai földrész elsüllyedt a tengeráradás miatt, amit az üstökös áthaladását követő elektromágneses változások okoztak. A maroknyi túlélő arra a helyre tudott menekülni, melyet ma Dél-Amerikának, Ausztráliának, Hawaiinek, Fülöp-szigeteknek neveztünk el.

 

Ami eddig nem volt köztudott, és erősen titkolt volt a Földön, az üstökös szokatlan drasztikus áthaladása mögött az alfa drakonidák álltak. Az űrben nukleáris robbantáson keresztül, szándékosan olyan pályára kényszerítették az üstököst, hogy minél közelebb jöjjön a Földre, hogy elpusztítsa az ott lévő civilizációt. Az volt a tervük, hogy eltöröljenek minden Földön létező életet, lepusztítsanak minden földdarabot, hogy aztán maguknak követeljék azt.

 

Csak részben értek el ezzel sikert az alfa drakonidák, mert a bolygóra bejövetelükkor a természetes testük sokkal nehezebben viselte el az adottságokat, mint a már itt lévő inkarnált millióké, akik már a földi elemek által szabott testben léteztek. Így azt lehet mondani, számukra egy nagyon nehéz túlélési időszak következett be, mert hüllőszerveikkel kellett elviselniük a számukra kedvezőtlen gravitációt és a földi légkör, atmoszféra gázkeverékét. Természetes hüllő testük változásokon, mutációkon ment keresztül, a méretük megnövekedett, hogy alkalmazkodni tudjanak a gravitációs viszonyokhoz, de így is csekély számuk maradt csak életben. Ez volt az, az időszak, amikor a legendák, úgy születtek és arról szóltak, hogy sárkányok kóboroltak a Földön.

 

Lemuria pusztulása után az alacsony drakonida túlélési ráta, az emberi humán DNS-ben is a Földön, alacsony lett.

I.e. 100.000 után Atlantisz előtt a legtöbb betelepülő az orioni rendszerből a Rigel és Betelgeuse rendszereiből érkeztek. A hosszan tartó háborúk az orioni rendszerben véget értek, több, mint 100.000 évvel ezelőtt, és számos csoport, akik a Földre menekültek, magukkal hozták a harci mentalitásukat melyet meg is tartottak a mai napig. Ha jobban körülnézünk ez nagyon is szembetűnő tulajdonság: a militarizmus, a túlzó hazafiasság, a nyílt ellenségeskedés, a barbár, csak rombolást ismerő szokások.

 

(12/7)

 

 


Módosítás dátuma: 2011. augusztus 30. kedd, 12:09
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 24 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!