AZ ÚJ TUDATOSSÁG KÖNYVEI 7. KÖTET SAINT - SHAUMBRA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. szeptember 02. péntek, 08:23

 

AZ ÚJ TUDATOSSÁG KÖNYVEI 7. KÖTET

SAINT - SHAUMBRA


SAINT GERMAIN - SAJÁT HATALOM - SANANDA CSALÁD - SANAT KUMARA – SÁRKÁNYOK – SÁTÁN – SEJTEK – SEKINAH - „SEM-MI”-T TEVÉS – SEMLEGES – GONDOLATMINTA - SEMLEGES LENYOMAT  - SHASTA HEGY - SHAUMBRA


 

Közreadja:www.foldicsillagok.hu

 


SAGGITÁRIANUSOK

Az értünk felelős entitás csoport

A galaxis középpontjában találhatóak

K:2:11


SAINT-BAUME- SZENT BARLANG

Franciaországban van, Toulontól kis távolságra

Itt töltötte Mária Magdolna életének utolsó éveit, Jézus felemelkedése, és az ő Glastonbury zarándoklata után, Szűz Máriával, János evangélistával, és Arimatiai Józseffel

Menny Társasága

 


SAINT GERMAIN

SAINT GERMAIN

Magasabb szellemi szintű entitás

Az egész világot szolgálja

Sokféle politikai környezetben dolgozik

De nem korlátozza magát egyetlen egy helyre sem

 

SAINT GERMAIN

Prophet, Mark- Prophet Elisabeth Claire: Saint Germain: Az alkímiáról. Az önátalakítás tudománya. Bp. 2005. Édesvíz K.

„AKI SOHA NEM HAL MEG, DE MINDENT TUD”


SAINT GERMAIN

Nem különösen magas, de udvarias, méltóságteljes, arisztokratikus finomságú, gyöngédséggel és humorral van tele

Rendszerint egy Kelet-Európában lévő kastélyában tartózkodik (valamelyik Rákóczy birtokon?), amely sok századokon keresztül az ő családjáé volt

 

SAINT GERMAIN

Közvetlenül Gabriel Arkangyal rendjével dolgozik együtt

Olyan angyal, aki emberi formával mesteri módon kapcsolatba tud lépni

ZEBAELNEK NEVEZIK AZ ANGYALI BIRODALMAKBAN

T:4:7

Alkimista

Az energia küldés és átminősítés mestere

Atlantisz idején egy tanítvány volt, majd a Bohemian Shaumbra csoporttal együtt dolgozott

A transzmutációt segítette megtanítani a tevékenységekben, művészetekkel, zenével, ételekkel

Több életet is együtt töltött Tóbiással

T:04.05.14-16


SAINT GERMAIN

Igazi szakértője az emberi alkímiának

K:4:9


SAINT GERMAIN-BÍBOR KÖR RENDJE

Felel a szervezés, vezetés és megnyilvánítás energiáiért

Segít lehorgonyozni és megszilárdítani az energiákat

Az energiák formáló művésze

Ő avatta be a Bíbor Kört a Földön, s létrehozta a Bíbor Kör Rendjét

A beavatás az elfogadásról szól: Ez a Standard, az elfogadás mintája, amit magunkba építünk

T:8:1

SAINT GERMAIN-BÍBOR KÖR RENDJE

St. Germain hozta be a Földre

EZ A CSÚCSPONTJA VOLT A FÖLDÖN TÖLTÖTT TÖBB SZÁZ ÉS EZER EMBERNEK, hogy tanítóként, Istenként megértsünk bizonyos dolgokat

Együtt dolgozzunk tanítóként, az angyali családunk tagjaival

T:8:1K


SAINT GERMAIN ENERGIÁJA

AZ ALKÍMIA ÉS A TRANSZMUTÁCIÓ ENERGIÁJA

T:2:12


SAINT GERMAIN- ENERGIAÁRAMOLTATÁS

mindehhez energiaáramoltatás szükséges, és az energiaáramlat több szintről származik. Egyike ezeknek a szinteknek, kategorikus módon, és én szakértő vagyok ebben a tekintetben, a pénz szintje. Életemben, St. Germainként, gyakran bíráltak engem azért, mert gazdagabb voltam, mintsem elképzelhetnétek. Vásárolhattam királyokat, országokat, postakocsikat, ékszereket, - és gyakran meg is vásároltam mindezeket! (nevetés) Megtettem ezeket, mivel szerettem ezt csinálni, mivel megértésre késztettem egyeseket, mivel csupán az energiáról volt szó.

 

Szeretnék hangsúlyozni valamit, igazságomnak megfelelően: Ha problémáitok vannak a pénzzel, a pénz áramlatával, annak engedélyezésével, hogy a bőség kiáradjon rátok, átmenjen rajtatok és rajtatok túl haladjon... ha problémáitok vannak ezekkel, problémáitok lesznek majd az Új Energiába való belépéssel. Azt ajánlanám nektek jelenleg, hogy lépjetek vissza tíz lépést, lépjetek ki a Bíbor Körből, kezdjétek el újra spirituális folyamatotokat.

T:8:10K

 


SAINT GERMAIN

„ Saint Germain, valóban élt és a francia, Saint Germain, nevű tartomány grófságának címét viselte, innen származik Saint Germain gróf kifejezés. Kék vére volt és 1690 és 1710 - között született, nem tudni pontosan mikor - őseit illetően viták folynak. Egyesek szerint, Marie de Neubourg fia, aki II. Károly Spanyol király özvegye volt, apja pedig: Adanero grófja.

Mások (főképp a teozófusok) szerint, apja Rákóczi herceg volt, Erdély grófja. Vannak néhányan olyanok is, akik magának, Rákóczi grófnak hiszik. Egyesek, portugál zsidónak hiszik.... Az eredetét illető viták ellenére, mindannyian egyetértenek abban, hogy  Saint Germain bejáratos volt Európa magas társadalmának és a királyi családok köreibe.

Nagyon tehetséges volt: virtuóz módon hegedült, médium volt, sok idegen nyelvet tökéletesen beszélt és nagyszerűen festett.
Tanulmányozta és tanította az okkult tudományokat és az alkímiát, számos titkos társaságot alapított, beleértve a szabadkőművességet is. Sikerült neki a rezet arannyá átváltoztatnia és megtisztította a gyémántot a szennyeződésektől és ő maga képes volt térfogatukat megnövelni. Olyan elixíreket adott barátainak, mely elsimította ráncaikat és megfiatalította őket.

Valószínű, hogy mindezek igaz tények, mivel az élete folyamán róla szóló feljegyzések többsége, őt magát, ereje teljében lévő érett férfiként mutatják be. Azt is feljegyezték még róla, hogy annak ellenére, hogy sokszor részt vett vacsorákon barátaival, nyilvános helyen, soha nem evett. Több embernek azt mesélte, hogy az egyetlen étel amit valaha megevett egy zabkása főzelék volt, amit otthon magának készített el.

Feljegyezték róla, hogy tökéletes egészségi állapotnak örült, ennek ellenére soha nem jegyezte fel senki egészségének okát/forrását. Festményeiben, mindig élénk színű drágaköveket festett és mindig kristályokat hordott magánál, amiket a környezetében lévőknek ajándékozott. Saint Germain, magában hordta születésének körülményeit és adatait, valamint az életében zajló eseményeket és a maga korában, titokzatos és elbűvölő embernek tekintették.

Időnként utalt elmúlt életeire, azt mondva pl., hogy Rómában élt, Néró császár idejében. Azt is kijelentette, hogy 100 év múlva, vissza fog térni Franciaországba. Charles de Hesse Kassel herceg, aki együtt űzte az alkímiát Saint Germain-nal, kijelentette, hogy Saint Germain, az ő kastélyában halt meg 1784, február 27-én. Más, szintén hiteles források szerint,  Saint Germain-t pár évvel később látták. Például, szabadkőműves hivatalos jelentések szerint, Saint-Germain a francia szabadkőműves társaság képviselője volt, 1785-ben.

Saint Germain aktívan részt vett Franciaország politikájában és XVI. Lajos király közeli barátja volt, különböző küldetésekben képviselve őt. Feltételezések szerint, nagymértékben Saint Germain felelős, Nagy Katalin királynő trónra lépéséért. Jótékony médiumi képességekkel bíró látnokként, Saint Germain magán üléseket tartott koronás főknek valamint azoknak aki, erős társadalmi befolyással bírtak. Például, ő volt az aki feltárta Mária Antoanettnek a francia forradalomról szóló próféciáit, még ennek kitörése előtt 15 évvel. Néha, Saint Germain különös és excentrikus viselkedése bajt hozott rá, mivel néhány alkalommal be is börtönözték őt.

Egyesek szerint, Saint Germain elérte a halhatatlanság állapotát és megjátszotta saját halálát, nehogy felhívja magára a figyelmet. Annie Besant teozófus, kijelentette, hogy 1896-ban találkozott vele. Guy Ballard, álnevén: Godre Ray King, leírta találkozását Saint Germain-al, a '30-as években Mount Shasta-ban, Kaliforniában. Nemrég, Elizabeth Clare Prophet irt és beszélt Saint Germain-ról és kihangsúlyozta annak tényét, hogy közölte vele azt, hogy ez a bíbor láng kapu, az alacsony vibrációk átalakítására szolgál.

A  New Age körökben azt állítják, hogy ő elmúlt életeiben többek között, József, Jézus apja volt, valamint Merlin, Shakespeare és Kolumbusz Kristóf. Őt, a Hetedik Sugár lordjának tekintik, mely a színek vibrációjában, a bíbor szín magas vibrációjának hordozója.  Más szavakkal, ő az emberi faj és a Nagy Fehér Testvériség emelkedő mozgalmának kiemelkedő alakja.  Saint Germain, egy szerető és jóindulatú felemelkedett mester, aki segíteni kíván a Fénymunkásoknak vagyis azoknak, akik a világ megtisztulásában segédkeznek. Útmutatást, pszichikai védelmet és bátorságot ad nekünk; a tér megtisztítását, kitartást, élet motivációt, csodálatos megnyilvánulásokat nyújt nekünk. Az, hogy Mihály Arkangyalhoz hasonló segítséget kínál nekünk nem véletlen, mivel ők ketten együtt dolgoznak”

FELEMELKEDETT MESTEREK


SAINT GERMAIN- GYÓGYÍTÁS

Azoknak, akik minden gondolatukkal, Saint Germain-re és tetteire koncentrálnak, betegségük minden nyoma eltűnt, létrejött az egészségük

(Baird: 5:227)


SAINT GERMAIN HÍVÁSA MEGERŐSÍTÉS

Saint Germain lila és ezüst lángját hívjuk, hogy megtartson, és védelmi mezőt alkosson körülöttünk, amelyek megvédenek, minden tudatos, vagy nemtudatos energiától, ha ezek zavarnának a gyógyulási, vagy felemelkedési folyamatban

KT:04:04:24


 

SAJÁT HATALOM

SAJÁT HATALOM

Csak saját gondolatainkért és boldogságunkért felelünk, és ezért kell felelősséget vállalnunk

Saját hatalmunkat ne adjuk át másoknak

Felelősségvállalás saját valóságunkban

Először: Egyénenként. Azután: Egész részeként vállaljuk

Több hatalmunk van, mint bármikor

LW:01:10


SAJÁT HATALOM

Teljes irányítással bírunk saját hatalmunk felett

Minden történés, a mi tükrünk

LW:04.12.


SAJÁT HATALOM

Tulajdonképpen a Játékban résztvevők mindannyian a ti saját részeitek. Ti oly módon kapcsolódtok energetikailag egymáshoz, amit nem láthattok. Találjátok meg ezt a kapcsolatot és mindannyian át fogjátok venni hatalmatokat. Találjatok egy tulajdonságot amit szerettek vagy tiszteltek egy személyben és építkezzetek erre a jellemzőre. Találjatok egy területet, melyen képesek vagytok növelni őket.  Nem számít az, ha harcban álltok velük, nem számít mennyire, fogyaszthatják ők energiátokat, ha meg akarjátok változtatni energiátokat – segítsetek nekik abban, hogy saját kezükbe vegyék a Hatalmat. Ne úgy tegyétek ezt, hogy saját hatalmatokból adtok át nekik, hanem segítsetek nekik meglátni saját igazi Hatalmukat. Gyakoroljatok, utakat keresve arra, hogyan segítsetek másoknak átvenni saját Hatalmukat és vegyétek be ezt a tevékenységet mindennapi tevékenységeitek közé. Váratlanul rá fogtok jönni arra, hogy Mesterek társaságában éltek.  Bátorítsátok és segítsétek ezeket az embereket, hogy azzá váljanak akik ők lenni akarnak és így ti saját szenvedélyetekben fogtok lenni.

Segítsetek nekik átvenni Hatalmukat, hogy ily módon megismerjék saját szenvedélyüket, hogy azt a dolgot cselekedhessék, amiért ide jöttek. Ezt cselekedve, nem lesz szükségük többé arra, hogy energia szálakkal hozzátok kössék, magukat vagy ellopják energiátokat és manipulálják azt. Találjatok egy dolgot, amit önként nekik adtok, feltételek vagy elvárások nélkül  részükről.

 

Ezután, megkérünk, engedjétek, hogy vállalják az ajándék elfogadásának felelősségét, és ne próbáljatok ti teremteni számukra valóságot. Ellenben, segítsetek nekik a ti szemeiteken keresztül látni és segítsétek őket, hogy meglássák valójában mily erős személyek ők.  Koncentráljátok figyelmeteket egy személy pozitív jellemzőire és nézzétek amint kivirágoznak ezek a jellemzők. Ez az Angyalok dolga. Abban a pillanatban, amikor másoknak felajánljátok annak lehetőségét, hogy ők maguk átvegyék Felhatalmazásukat, megváltoztattátok a Játékot. Ha ők azt választják, hogy nem fogadják el és fenntartják saját régi ellentmondásos energiáikat, magukra maradnak, mivel ti nem lesztek ott többé, hogy oly módon reagáljatok, amint eddig tettétek. Még akkor is, ha nem léptek ki a kapcsolatból, az energia örökre megváltozott. Ez az a pillanat, amikor megválaszthatjátok, ki legyen a ti mezőtökben. Azonban, elsősorban adjátok át nekik saját Felhatalmazásotok ajándékát. Adjátok meg nekik a szárnyaitokon át való tükröződés ajándékát. Legyetek nekik az Angyali jelenlét, akit oly nagyon kerestek. Halvány fogalmatok sincsen a köztetek lévő Angyali Jelenlétről. Bánjatok úgy magatokkal, mint azzal az Angyallal, akivé átalakultok és akkor az Angyali Vibráció gyorsan egyesülni fog veletek.  Ti magatok Ember Angyallá Váltok.

Ez nagyban segíteni fog titeket bárkivel való kapcsolatotokban, aki mezőtökbe belép. Főképp azokkal szemben alkalmazzátok, akikkel nehéz a viszonyotok, mivel ők sok energiát vesznek el tőletek

Mi gyakran terjesztettük fölétek szárnyainkat, hogy emlékeztessünk titeket fenségetekre, és most azt mondjuk, hogy rajtatok a sor ahhoz, hogy másoknak segítsetek visszaemlékezni az Otthon vibrációira. Mi, az Otthon ragyogását hozzuk nektek minden alkalommal, amikor összekapcsolódtok velünk. Ez a mi legmagasabb célunk, küldetésünk és örömünk.

Amint mindenki átveszi Felhatalmazását, amint mindenki elkezdi saját fenségét kérni, az Egó, lassan- lassan el fog bukni.

Ez a Felhatalmazás Faktora, mely energia matrixotokat meg fogja változtatni. Ez a Felhatalmazás Faktor, mely számotokra lehetővé fogja tenni, hogy megváltoztassátok azt a személyt, aki vagytok és teljesen jelen legyetek az örömben.  Mivel szenvedélyetekből és örömötökből származik a szeretet, aki vagytok. Ebben a szeretetben ott van az Otthon vibrációja. Így teremtitek meg a Mennyet a Földön. Isten hozott Otthon.

(LW:2000.05)


SAJÁT HATALOM

„Vegyétek magatokhoz a Hatalmat, és kezdjetek azok lenni, akik vagytok,

a Planetáris Béke és Tanítás Őrzői”. (Mihály Arkangyal)

(SCH:05.jún.)


SAJÁT HATALOM

Amikor tiétek lesz saját teremtő és észlelő erőtök, akkor nem lesztek foglyai az előre megalkotott képekkel operáló valóságnak, melyet azok tálalnak fel számotokra, akik, mint csoporttól, elvették tőletek a saját, a valóság megtapasztalása módjának meghatározására való hatalmatokat.


Drágáim, vegyétek vissza a teremtésre és az észlelésre való hatalmatokat, és olyan valóságot fogtok teremteni, mely jobban tükrözi belső, szeretetre és szépségre hangolt tudatosságotokat. Engedjétek, hogy a lelketekből áradó fényt a szemetek kivetítse, és alkossátok meg a szeretet, az öröm és a hála felfényezett valóságát, mivel ez a ti „holografikus projektorotok”, melyet a Szellemmel vagy Lélekkel való társteremtésre alkottak meg.

a választásban rejlik az a hatalom, amely meghatározza a teremtés és az észlelés természetét. Amely érzést kiválasztotok, az fog átáramolni a teremtéseteken. Ha azt választjátok, hogy szeretetet, együttérzést és hálát vetítetek ki, ez fog sugározni fény-teremtéseitekből. Ha azonban félelemmel teli hiedelmeitekből teremtetek, akkor ez jelenik majd meg kivetítéseitekben vagy teremtéseitekben is.

SCH:07:06-VK2.


SAJÁT HATALOM-

KIVÁLASZTOTT LÉNY-EMBER

Mindenki kiválasztottként lépett erre a bolygóra, ezekben az időkben

Önként saját elhatározásból

Megtervezett, előkészített megállapodás alapján

TELJES HATALOMMAL BÍRÓ ENTITÁSKÉNT

K:3:1


SAJÁT HATALOM-TEREMTÉS ISTENI HATALMA

Az Emberiség kezébe helyezett hatalom arra, hogy újraírja a történelmet

K:10:7


SAJÁT IGAZSÁG

A saját Igazság alapján kell, hogy éljünk

Ez tükröződik vissza másokról

És akkor válik láthatóvá, amikor visszatükröződik

Nincs egyetlen Igazság

A Valódi Igazság, Evolúciós

A Fejlődésünkkel változik

LW:06.05.


SALAMON KIRÁLY

DÁVID ÉS SALAMON KIRÁLYOK uralkodása i.e. 1500-1600 között és  nem 1010-970 között volt

ezt az Andokban a titkos misztériumiskolákban őrzött iratok is megerősítik

500 év hiányzik egyes népek történelmi vélekedéséből

1540-ben hal meg Dávid király és azonnal inkarnálódik az akkor szintén átmenő félben lévő I. Ahmoz fáraó testébe, és fáraóként uralkodik i.e. 1529-ig

Dávid és Batseba: I Ahmoz és Tafnes királynőként lettek a 18. dinasztia, a legnagyobb egyiptomi uralkodócsalád Akhnaton eljövetelének előkészítői

Dávid: (1580kerül a trónra-1540, ill. 1529) között élt, utódja Salamon

Dávid is Betlehembe született, mint Jézus, élete Jézushoz hasonlít, Batsebaval ő készíti elő a Jézus eljövetelét

Dávid a Harcos-Salamon az Építész, a bölcs

Dávid: Királyságot épít, Salamon: Templomot épít

SALAMON: nagy művész, alkimista volt, transzmutációval készített aranyat, 1501-ben távozott el

Oroszlán

SALAMON TEMPLOMA

Egyetlen kalapácsütés nélkül kellett felépíteni

(a vita: kalapács, a fejsze: a meg nem értés metaforája

zaj nélkül, de a HANG VIBRÁCIÓ segítségével, amely eljárást sok ezer évvel ezelőtt alkalmaztak

Oroszlán

SALAMON TRÓNJA

Az OROSZLÁN TITKOS LAKÁSAINAK EGYIKE

7 lépcsőfoka van

2 karfáján 2 oroszlán

és 12 oroszlán van elhelyezve a lépcsőfokok mindkét oldalán

Oroszlán

SALAMONOK-SZULIMÁNOK

Kelet bölcs királyai voltak, és ezen a néven 72 király uralkodott, volt olyan, amelyik ezer évet is élt


SÁMÁN

SA-MA-AN

SA: tudni

MA: mag, őstudás

AN: táplálás

 

SÁMUEL TÖRTÉNETE-RÉGI ENERGIA SZABADULÁSA- A KÍGYÓ TÖRTÉNETE

Sámuel találkozása a kígyóval: itt volt az ideje, hogy belélegezze istenségét és ez az egyensúly, megvédte

Fel tette magának a kérdést?: mit kell tennie

Szembe kellett néznie a kígyóval (kihívással)

Nem harcolt vele, nem akarta mindenáron meggyógyítani,

Hanem megkérdezte,: miért van az ott

A kígyó: a kihívás (vagy régi energiája) energiája ki akar szabadulni

KERESI AZ EGYENSÚLYT

Ha egyensúlyban vagy: még meg sem kell védened magadat

A Sötét energia is keresi a kiutat

Az erő (önbizalom, egyensúly) pozíciójából nézz vele szembe

A 3. Fénymunkás meg akarta gyógyítani a kígyót. Hős akart lenni

De az energia nem így működik

Nem tette fel a kérdést: hogy a kígyó miért van ott

T:3:3K

 


SANANDA CSALÁD

SZENT-ANGYAL CSALÁD


SANANDA CSALÁD-ARK RENDJE-TÓBIÁS CSALÁD- JÉZUS

JÉZUS: egy entitás, aki járt a Földön, és ez volt a neve

Az energia lenyomatát ezzel a névvel azonosítottuk

Egy spirituális család része, a SANANDA családé

A SANANDA Családon belül sok ilyen entitás van, akik ezt az energiát hordozzák

A Fénymunkások közül is sokan követik a Sanandát

A Sananda egy kiterjedt családi energia, de egyedi entitások a tagjai

A Sananda az ARK Rendjének részét képezi, de eltérő lények az arkangyaloktól

A Sananda egy egészen egyedülálló energiával rendelkezik az Arkon belül

A Sananda tagjai, a Család tagjai

A Nagy Változások és Nagy Tudatosságváltozások idején szoktak lejönni a Földre

TÓBIÁS: több ezer éve járt a Földön egészen az Atlantiszig visszanyúló időktől

És nem fizikai formában is itt van közöttünk

TÓBIÁS CSALÁD

Közvetlenül az ARK Rendjéből származó család: TO-BEE-US

Egy nagyon kiterjedt, dinamikus, hatalmas energia, aminek Tobiás, maga is a része, és Mi is azok vagyunk

BÍBOR TANÁCS egy csoport, amely a Tóbiás Család energiáján belül létezik

Speciális időkben látogat el a Földre

Szorosan együtt dolgozik a Sanandával

Tóbiás Család: A VÁLTOZÁSOK ENERGIÁINAK MUNKÁSAI

Az óriási tudatforma-váltás miatt érkeztek

TÓBIÁS, mint személy: könnyebb energetikai személyazonosságon keresztül beszélni, tanítani, közvetíteni az embereknek

Ő is egy része a családjának

Közös munkák a Családokkal a változásokban

1, Mi vagyunk, akik tudják, hogyan kell megváltoztatnia tudatosságot

2, Mi vagyunk, akik tudjuk, hogy a változás éteri energiáját hogyan kell fogni

3, és ezek segítik ezt az energiát, hogy ki tudjon mozdulni, és meg tudjon testesülni

T:3:3K

 

SANANDA CSALÁD-JÉZUS-JESHUA BEN JOZEF-FÉNYMUNKÁSOK

(Jézus energiája van jelen a közvetítésben)

A Sananda család tagja Jézus

Azért jött, hogy ünnepelje azt, amit tettünk a Földért

A múltban segítette az utunkat. A család most egyesül

Mi voltunk azok, akik vele együtt dolgoztunk

Akik elhoztuk a Krisztusi magvakat a Földre

Ez a küldetésünk lényege

Krisztusi lények vagyunk

Azért kellett Jézusnak visszavonulnia, hogy önállóan kezdjük meg a vállalt munkánkat

T:2:5

 

SANANDA CSALÁD-2. TEREMTÉS

És túlléptünk a teremtés első körén

És egy Új Birodalmat, a Földet népesítettük be

És azok, akik megteremtik a 2. Teremtés mintáit

És megpróbálnak emlékezni arra, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk

Annyira szerettük a Szellemet, hogy Mi voltunk az elsők, akik először megtették ezt az utat

Hogy az EGÉSZ TEREMTÉST EZZEL SZOLGÁLJUK

A Tűzfüggöny is változni fog velünk együtt, az elvégzett munka által

Elkezdünk emlékezni az Otthonra, és az Otthon fog eljönni ide

Sananda család tagjaként a jelenlévő Jézus emlékeztet arra, hogy Mi is e család tagjai vagyunk

T:2:5

 

 

SZANANDA FÁRAÓ

Jézus Sananda Fáraóként inkarnálódott volna eredetileg Egyiptomban

S(Z)ANANDA-JÉZUS

Szananda: Hatalmas Tudatossággal bír

JÉZUS: CSAK AZ Ő LÉNYÉNEK EGYIK ASPEKTUSA

Jézust Szent kehelyként használta fel minden dimenzió

Jézusnak meg van a saját tudatossága

Szananda, ha megtestesíti magát Jézus képében, jelenik meg

J.

 


SANAT KUMARA- NAGY MESTEREK ÉS BÖLCSEK VÁROSA- SHAMBALLA

„Shamballával, a Nagy Mesterek és Bölcsek városával is szoros együttműködésben vagyunk. Agartha részt vesz a Galaktikus és Intergalaktikus ügyekben. Shamballa sokat tevékenykedik fövárosként és találkozók székhelyeként a planetáris ügyek és döntések bonyolításában. Mindez Shamballában történik, mely ennek a Földnek a planetáris Logója, melyet Sanat Kumara alapított a Vénuszról, több millió évvel ezelőtt.

Shamballa az irányítás, a döntések székhelye, és találkozóhely a teljes planetáris hierarchia számára már több ezer éve. Amikor nagy összejövetelek vannak fontos planetáris ügyekben, azok általában Shamballában történnek. A Föld, a mi Istennőnk, általában jelen van ezen találkozók alkalmával, különösképpen minden olyan ügynél, mely az ő biztonságára, kényelmére és a felszíni populáció fejlődésének irányítására vonatkozik.

Szintén szorosan együttműködünk a Fiastyúkkal (Pleiadok), az Arcturus-al, az Andromeda-val, Alfa Centaur-al, Sirius-al, Venus-al, Cassiopeia-val és sok más Csillagtestvérünkkel.”

Adama:3


SANAT KUMARA-VÉNUSZ

Vénusz A Föld nővére

Ez a kapcsolat kettőjük között a kezdetektől fenn áll

Sanat Kumara, az ősi lélek otthona is a Vénusz: az intergalaktikus tanács (Nagy Fehér Testvériség) tagja, de több dimenzióba is sugárzik. Felemelkedett mester

A Föld és Naprendszer fejlődését segíti

Hat

 


SÁRKÁNYOK

SÁRKÁNYOK

az ókorig bezárólag a hallhatatlanság, bölcsesség, titkos tudás és örökkévalóság szimbólumai voltak

Egyiptom, Babilónia és India főpapjai a Sárkányok fiainak nevezték magukat

Mihály Arkangyal, vagy Szent György harca a sárkánnyal: kozmikus, asztronómiai esemény volt

Sárkányt a Nap-szimbólumának is nevezték: EL-ON (élő: kisugárzó, On: beavató: a férfi és női elvében egyensúlyban lévő)

A Kígyófi, vagy Sárkány legyőzi önmagát: és új testben születik meg (DRAG- ON, PYTH-ON, TYPH-ON ( A PI: a teljesség, a THA: tanítója, beavatója)

Mihály Arkangyal, a Nap Angyala: tulajdonképpen magát szüli újjá, bizonyos kozmikus periódusok során

(BL: 291)

( M: A zsidó-keresztény kultúrkör megfosztja pozitív jellemzőitől, és a sötét, gonosz dobozába helyezi, ugyanez az eljárás volt a kígyóval is (ne szerezzük meg az eredendő tudást: innen asszociál egy bűnbeesési drámát)

 

 

SÁRKÁNYOK

 

A Szeretet és Fény Lényei

Az 5. Dimenzió fejlettebb létezői

Ők tartják a kulcsot a 4 elemhez, és teljes fennhatóságuk van felettük

Teremtéseinkben segítenek majd bennünket

A fel nem ébredt embereket azonban még mindig becsaphatják emberi formában inkarnálódott egyes hüllő lények

Antharus2

 

 

SÁRKÁNYOK

„Kössetek Békét a Sárkányokkal”

(ennek az az értelme, hogy vegyük le róluk a nekik tulajdonított negatív jelzőket, hogy újra együtt tudjunk dolgozni velük)

K:4:6/2Ensz

SÁRKÁNYOK

A Shamballa kapuját 2 sárkány őrzi

 

 

SÁRKÁNYOK- 7.

Pikkelyes lények voltak

Meg nem határozott kétéltű lények

A zsidók a Kabbalából kapták, a keresztények onnan vették át, és rosszindulatú hatalommal ruházták fel őket

 

A SÁRKÁNY SZIMBÓLUMA A 7, jelentése a hetes szám

A Sárkány: a Bölcsesség metaforája

(szár, csakraszár, amely az összes csakrát szárként összefogja)

A szentháromság 2-es szimbólumát a Fiú jelenti

A Szent nemzetségből származó ötödik faj megmaradt részén, az első istenkirályok uralkodtak

A kígyók, akik újra lejöttek, kibékültek velük, s tanították őket és szerették őket

A Nagy Sárkány egyike a Bölcsesség kígyóinak, melynek fészke, a háromszögű kövek (piramisok alatt vannak

BL: 12St

 

 

SÁRKÁNYOK-ANTHARUS A KÉK SÁRKÁNY

Entitások

Energiájukkal gyógyítják, egyensúlyba hozzák a bolygókat

Vegetáriánusok, a szabadság szerelmesei, különleges varázserővel bírnak, magas intelligenciával bírnak

Ezekből a birodalmakból, még az unikornisoknak van ilyen magas intelligenciájuk

100.000 ezelőtt Lemuria idején védték az embereket, majd később a tudatosságunk lecsökkenésével, ellenségünkké tettük őket

sokukat megölték az emberek, vagy elkergették őket

Plejádok csillagaira lettek áthelyezve

Azok, akik itt maradtak, a dimenzióátjárókban élnek, nem ebben a fizikai dimenzióban

Mára sok sárkány visszatért, de nem mindegyik fizikai testben, hogy támogassák az emberiséget az egyensúlyában a Felemelkedés idején

Egyik vezetőjük: Antharus a Kék Sárkány

Antharus

 

 

SARKKÖRI JÉG OLVADÁSA

Félelemkeltés, rémisztgetés

Nem kell azt elhinni, hogy a Földet meg kell menteni a globális felmelegedéstől

Fel kell ismerni a saját ébredő Istenségünket

Így megismerhetjük a 2. Teremtés valódi folyamatát

Ekkor tudjuk meg, hogyan tudunk hatni az ilyen dolgokra is

Ha ezt hiszed beleragadsz a dualitásba és választani kényszerülsz: jó és rossz között

Az isteni pillanat megismerésével nagyobb hatással leszünk az emberekre, bolygónkra, mindenféle gyógyításban

T:2:2K

 

 

SÁTÁN

 

SÁTÁN

Energiája puszta illúzió

Az egyházak szerették volna hiteinkbe elültetni

Nem kell dönteni menny és pokol között

Ez csak a dualitás játéka volt

T:4:12

 

SÁTÁN:

A Sötét Testvériség alacsonyabb rendű kollektív tudata, amellyel beszennyezték a Földet

A Sötétség és Fény polaritásának megjelenésével és felgyorsulásával az emberek elvesztették kapcsolatukat Istennel

(Amorah)

 

 

SÁTÁN

OTT VAN, AHOL AZ EMBER VAN ÉS RENDELKEZIK MINDAZZAL A HATALOMMAL, AMIT AZ EMBER AD NEKI

Baird 2: 5

 

 

A SÁTÁN ENERGIÁJA -3.PECSÉT
dualitásból adódik a világos és a sötét ,a hatalom illúziója

dualitás érzése: meghasadtság, megosztottság

nem kell dönteni már: sötét és világos között

félelem energiája, ezt mi teremtettük meg saját magunknak

T:4:12

 

 

SÁTÁN ÉS LUCIFER

FÉNY-SÖTÉT PROBLÉMÁJA-2000 ÉVVEL EZELŐTT

ekkor a Shaumbra megértette belül: a Fény és a Sötétség problémáját

Nincsenek démonok, ha nem úgy akarjuk

Sátán és Lucifer nem létezik a másik oldalon, nincs ott energia

Az emberi tudatosság teremtette meg őket, hogy szolgálja őket

INNEN VAN A SÖTÉTSÉG ÉS FÉNY FELFOGÁSÁNAK PROBLÉMÁJA

T:6:1

 

 

SAUL

Később Luther Mártonként született újjá

Hogy megtisztítsa az éppen az ő általa elferdített Jézusi tanokat

F: A

 

SCHUMAN REZONANCIA-7,5Hz – 13,5 Hz – A FÖLD PULZUSA

1990- től változóban van a Föld pulzusa, rezonanciája.

A 7,5 Hzes érték 13,5 Hz-re átlagosan módosul

2003- tól felerősödik az un. Schuman rezonancia

2004- ban 7,5 – 80 Hz körül ingázik

F: Tóbiás 5:11

 

 

SCLEROSIS MULTIPLEX-BETEGSÉGEK

„És újra elmondjuk, ez egy bonyolult energia. Engedd meg, hogy szóljunk róla, miért választod azt önmagad számára, De volt ott egy lehetőség a számodra, mely az emberi biológiában létezett, hogy ezt a dolgot válaszd, amit te SM-nek hívsz az életedben, ami egy bénító energia a fizikai test számára.

Tehát, megkérünk téged, hogy vess ide egy pillantást velünk-nem azt kell megnézni, hogyan teremtetted, hanem, hogy miért teremtetted azt, miért van az az életedben, milyen a múltból származó események és egybeesések idézték elő, hogy az megjelenjen ebben a létidőben. Arra kérünk, vess egy pillantást az áldásokra-amit, tudjuk, nehéz lesz megtenni-vess egy pillantást az áldásokra, melyek ott vannak a számodra ebben, de arra is, amit az előidézett neked, hogy tegyél önmagad mélyebb belső szintjein. És újra elmondjuk, itt két szinten kell hozzád szólnunk a személyes természete miatt.

Ez nem egy büntetés, amit magadnak adtál. És azt szeretnénk, ha megértenéd, amit mások mondtak neked, hogy ez egy elmúlt életbeli büntetés. És mi elmondhatjuk neked, most-hogy az nem az. Annak semmit nem kell tennie a karmával. Hanem azt kell tennie, hogy megadod magadnak, amit a legoptimálisabb körülményeknek tekintenél a saját fejlődésed és növekedésed számára, de végül azt, amit másoknak megtaníthatnál ebből. Nos, itt vagy valamivel, ami lerögzíti a testedet, de minden más részednek még mindig megengeded, hogy szárnyaljon és fejlődjön.

Egy nagyon érdekes helyzettel szembesülsz most az életedben. Felteszed újra és újra a kérdést: "Meggyógyíthatom a fizikai testemet? "És tudni szeretnéd, hogy ez megtehető-e valamilyen csodálatos módon ezen létidődben. De ez más kérdéseket is magával vonz, más problémákat itt. Bizonyos értelemben, azt mondhatnád, könnyebb feladni ezt a fizikai testedet és visszajönni egy új fizikai testben, olyanban, amelynél már nincs betegség, olyannal, amelynél a tested maga is képes szabadon szárnyalni.

Tehát, ez problémát hoz fel-mi a te választásod most? Mit akarsz tenni? Folytatnád az életed a fizikai testben, mely beteg? Azt választod, hogy távozol és visszatérsz vadonatúj testben-mint, mikor kicserélnek egy autót, ami hibás volt -visszatérve egy vadonatúj testben, mint mikor egy vadonatúj autód van? Vagy -hogy is mondjam-, szembe tudsz nézni a kihívással az életedben? Szembe tudsz nézni -amit annak tarthatnánk- egy fizikai és biológiai korláttal és segíteni e mögé hatolni?

És nem válaszolunk erre... csak te válaszolhatsz. Csak te értheted meg, megengedheted-e a gyógyulást és a -hogy is mondjam- a tested gyógyítását ennél a pontnál. Nos, egy fontos kereszteződésnél állsz. De azt szeretnénk, ha megértenéd, hogy minden, amit erről gondolsz és minden, amit teszel... értsd meg, az nem egy karmikus probléma, vagy valamiféle büntetés. Ez néhány olyan dologgal való szembesülést jelent, melyek a legnagyszerűbbek, a legmélyebbek és a leginkább kihívást jelentenek, bárkinek a személyes életében.

És te teremtetted ezt a helyzetet a magad számára, hogy lásd, hogyan tudsz keresztüljutni rajta. Minden probléma, mely felbukkan valaha az életedben -vagy bárkinek itt az életében -rendelkezik egy beépített megoldással, amit te építettél be- vagy bármelykőtök itt. Jóval előtte, mielőtt megteremtetted a fizikai tested mostani helyzetét, te egy megoldást is teremtettél. Lehet, hogy nem az a megoldás, amit te annak gondolsz. Rendelkezel elmével, van képzelőerőd is, láss hozzá, hogy néz ki a megoldás, milyen lehet.

Tehát, arra kérünk téged most tölts egy kis időt az imagináción át való kutatással, a más birodalmakba való belépéssel. A megoldás ott van számodra. Már megadtad azt magadnak. Az lehet -hogy is mondjam- az nem csupán egy test meggyógyításáról, szólhat. Az valami más felfedezéséről is. A kihívás most számodra-meg fogod-e engedni, hogy az a felfedezés eljöjjön az életedbe?

Te vagy az, aki ezt teremtetted-és újra megjegyezzük, ez nem büntetés-tehát te vagy az, aki meg tudja most változtatni a teremtést, ha azt választod. „

T:5:10K

 

 

SEGÍTŐK- VEZETŐK,  FUTÁROK-2000-TŐL

Amikor az anyagba belepalántáltuk energiáinkat

Az egyensúly miatt egy munkacsoportra volt szükségünk

A Vezetők vagy segítők voltak ezek

Ők mind a fénytesteikbe maradtak

Velünk voltak minden létidőben

Feladataik: karbantartottak, egyensúlyba tartottak minket

Energiáikkal a spirituális egyensúlyra, az energetikai egyensúlyra felügyeltek

A Vezetők segítettek, hogy ne ragadjunk bele teljesen a dualitásba

Köldökzsinórok voltak a fátyol mindkét oldalán

2000-től már képesek vagyunk, magunk is megtartani, karbantartani saját energiáinkat

A Segítők: összegyűjtötték megtapasztalásaink energiáit

és egy másik csoport a FUTÁROK, átvitték a másik oldalra

 

EZZEL A FÉNYENERGIA ANYAGI MEGTAPASZTALÁSÁVAL VÁLT LEHETŐVÉ AZ UNIVERZUMUNK TOVÁBBI MEGTEREMTÉSE

EZ AZ ENERGIA MEGLELTE SAJÁT ÚTJÁT AZ OTTHON FELÉ

ÉS MEGVÁLTOZTATTA ANNAK AZ ALAPTERMÉSZETÉT

EZ VOLT AZ „AMI VAN TOVÁBBTERJEDÉSE”

T:2:9

 

 

SEGÍTSÉG-ÉN

Az Én hajlamos arra, hogy állandóan másoknak tegyen valamit, és ne a saját leckéi irányába tekintsen

Sok léleknek kell visszatérni a Földi síkra a másoktól kapott segítségek miatt, mert így az illető nem tanulta meg, elodázta a leckéjét

MY:04.11.26.

 

 

SEJTEK

 

SEJT

Egyetlen sejtbe is bele van írva az egész test genetikai kódja

R: 87

 

 

SEJT-EGÉSZSÉGES SEJT MÓDSZERE

Lépjetek be egy teljesen egészséges sejt megtapasztalásába.

Ne próbáljátok elemezni, még csak meg se próbáljátok pontosan látni, hogy néz ki, csak egyszerűen tapasztaljatok meg egy teljesen egészséges sejtet.

Ez egy standarddá válik, vagy úttá a többi sejt számára. Ez a teljesen egészséges sejt aztán példává vagy sablonná válik. Ugyanígy van ez a tudatossággal, vagy amikor jól érzitek magatokat.

Menj vissza oda, amikor autóztál, és szabadnak és jól érezted magad itt a Földön, életörömöt éreztél. Menj vissza ehhez az érzéshez. Ne elemezd. És még csak nem is azt mondjuk, hogy próbáld erősen vizualizálni, egyszerűen csak menj vissza a tapasztalathoz.

Most kipróbáljuk. Képesek vagytok érezni, amint vezetitek az autótokat egy gyönyörű napsütéses napon, amint a szél simogatja arcotokat és hajatokat, a háttérben szép zene szól... senki más nincs az úton, csupán ti. Fákat láttok, a kék eget. Teljesen szabadnak érzitek magatokat, teljesen felszabadultnak. Nem aggódtok a pénzért. Nem kell más emberek miatt aggódnod. Ez egy olyan pillanat, amikor egyszerűen élvezel a Földön lenni, élni. Ez egy tapasztalat, egy érzés. Nem kell ezt agyonelemezni. Nem kell azon törnöd az agyadat, hogy eldöntsd, a látott fák örökzöldek vagy tölgyek.

T:8:4K

 

 

SEJT- EGY SEJT

Egy- egy sejt minden Ember a Teremtő elméjében/Szívében

SEJT- ELSŐ SEJT- GYÓGYÍTÁS

1, az első sejtben Minden tökéletes

2, kezdetben Krisztus-sejtnek nevezték

3, sohasem öregszik, mindig fiatal

4, EZ AZ ÉLET ŐSI SZÁRMAZÁSA

5, Mi ültetjük be a testbe az öregség gondolatát

6, az első sejtek, mindig a gondolatunk térképét veszik fel

7, EZ ISTEN KÉPE ÉS HASONLÓSÁGA

8, MINDEN SZEMPONTBÓL TÖKÉLETES

9, amikor ezt a tökéletességet visszük be (az első sejtnek megengedjük a tökéletesség gondolatát): szervezetünk hatékonysága, akár 200%-ban növelhető

Baird: 6: 366

 

 

SEJT-EMBER

Az Egészben, a Tudatban egy-egy sejt vagyunk, amely egyre nő

Doreal:154

 

 

SEJT -GYÓGYÍTÁS- TEST- SEJT

Testünk Egy Sejtből származik, és e sejt osztódása építette fel a testet

A Fény sohasem szűnik meg benne

Baird: 5: 213

 

SEJT- ISTENI KÓD

Minden sejtben van egy kód, isteni kód, amely azt mondja: ISTEN VAGY

Minden Sejt tartalmazza Istent

Ha szeretjük magunkat, Istent fogjuk szeretni, és minden egyes sejt együttműködik velünk

MAGUNK SZERETETE ÉS ELFOGADÁSA: ITT KEZDŐDIK MUNDEN

K.11:7

 

SEJTBESZÉD-FELEMELKEDÉS

Kérd a sejtstruktúráidtól, hogy EMELJE rezgésszintedet

A rezgésszint emelkedésnek: nincs iránya (minden felé terjed)

K:11:3

 

 

SEJTEK

Milliárdjai azt várják, hogy kommunikáljanak velünk

Magunk gyógyításához beszélgethetünk velük

Lehet átírásukkal hosszabb életet is teremthetünk

K:10:6


SEJTEK-ŐSMINTÁZAT

Amikor belépsz a 3-D valóságba, magaddal hozod a sejtjeidben kódolt ősmintázatodat [blueprint]; Identitásod kiolvasható a testedből, és képileg ábrázolható a bolygók állásával születésed idején.

A neved, a véred, az energiameződ mind személyiséged meghatározott sajátosságait hordozzák, csakúgy mint azt, hogy mit érhetsz el ebben az életedben. Ajándékaid és lehetőségeid benned tárolódnak, de semmi esetre sem korlátozzák kibontakozásodat; inkább olyanok mint az eszközök, melyek identitásodat tükrözik. Mindig gyakorolhatod szabad akaratodat, és a lehetőségek széles spektrumából választhatsz; Felfedezed önmagad egyéb lehetséges verzióit minden választásodban, mellyel valaha is szembekerültél. Össze vagy kapcsolva jelen valóságoddal, mert ez tükrözi vissza jelenlegi személyes hiedelmeidet és elmeállapotodat.

Életed és valóságod egyrészt megjövendölhető a rád és a környezetedre ható energiák révén, és másrészt ugyanilyen mértékben megjósolhatatlan arról az oldalról, hogy hogyan fogsz reagálni ezekre. Bárki képes aktiválni veleszületett képességét, hogy felébredjen, és sokkal nagyobb távlatból fedezze fel az életet, hiszen a kozmikus erők és a finomenergiák szubatomi szinten hatnak rád, és képesek bekapcsolni új bepillantásokat és előérzeteket, amelyek életed lefolyásának megváltoztatásához vezethetnek téged.

BM:3

 

 

SEJTEK CSERÉLŐDÉS

Ha az Ember képes megőrizni életerő-fluidumát, akkor a sejtek készek akár 500 évesen cserélődni, mintsem 10 évenként

Baird:2:8

 

 

SEJTEK ÉNEKE

A sejtek vibrációs sajátossága. Mintha kórusban énekelnének

Ez a hang jeleníti meg az ember egészségét. Ez tartja életben a testet

Szólamokban énekelnek, és a génállományban van a hangmester

A hangok rezgései harmonizálnak egymással

Együtt rezegnek a test bizonyos részeivel pozitív hatást, váltanak ki

A sejtszerkezet százezres nagyságrendű rezgéssel nagyobb frekvencián mozog

Minden szerv és szervrendszer jellegzetes rezgéssel bír

A szervek rezgések hatással vannak a test órájára, a hold mágnesességéhez igazítják,

és az idő múlását (öregedést) meghatározó jeleket adnak ki

a sejtek kórusa pusztító is lehet, bizonyos hangok a DNS szerkezetét szétcsavarják, az emberi test pusztulását idézik elő

a gyógyító hangokat, a testben lévő hét dimenziós előadóval tudjuk majd fogni

K:7:4

 

SEJTEK-ÚJ SEJTEK-ÚJ ENERGIÁBAN

Az Ember fizikai testében új sejtek fognak születni

És az emberiség erős kapcsolatot fog fenntartani a szellemi világgal

Az új sejtek segíteni fogják az elme hatékonyabb használatát

Minden világgal képesek leszünk kommunikálni

Új ember és új fajok fognak megjelenni

Az Új ember annyira különbözik az új fajtól, mint a Mester az Ősembertől

Mária

 

SEJTINTELLIGENCIA- GYÓGYÍTÁS-KÉZBEN TARTOTT GYÓGYSZER

Gyógyító eljárás, amely a sejtintelligenciára alapoz

Meditációs úton a régi gyógyszer hatni fog, anélkül, hogy bevennénk

Ezen alapul a kineziológia és a homeopatia

A TEST TUDJA MIT TART KÉZBEN

A meditáció megindítja a kémiai folyamatot

K:10:13K

 

 

SEJTSZINTŰ KOMMUNIKÁCIÓ

Beszéljünk hozzájuk (A SEJTEKHEZ)

Mondjuk el nekik, mit szeretnénk, hogy kerüljenek vissza a harmonikus állapotba

Ez a sejtközi kommunikáció lényege

Arra várnak, hogy megszólítsuk őket, és megfogalmazzuk feléjük a kéréseinket

K:10:7


SEJTTUDAT

MINDEN EGYES SEJTBEN BENNE VAN A VILÁGUNK EGÉSZ TÖRTÉNELME

Pl: 17


SEJTTUDAT

Minden sejtnek meg van a maga tudata, a külön tudata

A szervek sejtjei között tudatos együttműködés folyik

A molekuláknak is, ha összekapcsolódnak

Sokkal több tapasztalásra és beteljesedésre képesek együtt, mint külön

De mindegyik rész megőrzi az egyéni voltát,

Ha összekapcsolódnak, hatalmasra növekszik képességük

Az Együttműködésükön van a hangsúly

SM:135


 

SEKINAH, SHEKINA- A VILÁGANYA

SZÉKI NŐ – KIRÁLYNŐNK AZ ISTENI TRÓNUSON – A MINDENSÉG NŐI ASPEKTUSA

 

 

SEKINAH

Isten valóságos jelenléte

A látható és a láthatatlan egysége

 

 

SEKINA, SHEKINA, SEKINAH-ISTENNŐ

A TEREMTŐ NŐI ASPEKTUSA

ISTEN KEDVESE

A Szentháromság Anyja

A Múlt és a Jelen Minden vallása, minden női istennője, Sekina kifejeződése

Az Isteni Menyasszony

Ő az Emberiség Anyja és nővére is egyben

Ő Szűz Mária minden megtestesülése anyagi síkon

Sekina száműzése volt az Emberiség fel nem ismert tragédiája

(m: a szoláris női energiák visszaszorítása, háttérbe taszítása, ebből adódik az Éva-szindróma is, a női nem bűnössé tétele egy férfielvű világban, a női anyává és háziasszonnyá való átminősítése, a teremtési, kreatív, önmegvalósító tevékenységének blokkolása)

Angyali Energiák

 

SHEKINAH

Istennő

SZÉKI NŐ :  Fényessége Nagyságában a Trónusán lévő Istennő, Széki Nagyság

AH: Fényesség aspektusa

 

SHEKINAH

AZ UNIVERZÁLIS ANYA

Platina templomában, beavatásainkban, támogatja testünket az Elengedés folyamatában és a Gyógyulásunkban

KT:05.12.16

 

 

SHEKINAH

a Shihan energiája az, amit Shekinah jelenlétként ismertek. Ő a Nagy Univerzális Anya, amint a Nagy Teremtő tudatosságának új szintjeit hozza el. Ezalatt a teremtés, az elgondolás, az Isteni Én energiáját értjük, ez lép be az emberiség tudatosságába az Isteni-én és Istennői-én közti isteni egyensúly megértésével. Ez a Shekinah jelenlét rajtatok keresztül egyedi módon magával hozza kommunikációját, inspirációját, különösen az Anya energia, a gondoskodó energia, a fogantatás energiájának inspirációján keresztül. Ezért a szívcsakrán keresztül Fény érkezik. Szeretet érkezik, és az Isten/Istennő jelenlétet egy nagyon egyedi, nagyon békés és nem-ítélkező módon fejezi ki. Ez az energia nyitja meg minden jelenlévő szívét, hogy kapcsolatot teremtsen a szeretet létezésével mindenben és mindenkiben, függetlenül az egyéni igazságoktól, függetlenül hogy melyik vallást követik, és mindent összekapcsol az élet egyesült lélegzetében, és a szeretet szívverésében. A tudatosság eme univerzális áramlata isteni kifejeződéssé válik, életet adva az életnek, válasszon az bármilyen formát önmaga megteremtéséhez, és olyan rezonanciát teremt, ami összekapcsolja a szíveket, a nem-ítélkező szíveket. Ez aztán feljut a csecsemőmirigy csakrájában, a lélek tudatosság központjába, és egy isteni módon jut kifejezésre, de olyan tiszta és örömteli módon, hogy semmi ítélkező vagy negatív tudatossághoz kapcsolódó dolog nem hatolhat át teremtésén.

KT:12D

 

 

SEKMET

egyiptomi oroszlán istennő

 

 

SEM, SZEM

Szemtanú, aki a Vízözönt végigéli, a nagy áradás szemtanúja

Oroszlán

 

 

„SEM-MI”-T TEVÉS

 

 

„SEM-MI”-T TEVÉS

a csend időszaka az új energiák befogadása előtt, a két földi tudatosság szétválása után

elő kell készíteni (kitakarítani) a helyeket az új ENERGIÁNAK-nak

ez nem passzív cselekedet

a mag kicsírázott ez a Krisztusi energia, jönni akar

engedjük meg a Szellemnek,  hogy az energiái beáramolhassanak

nem kell hatni a változásokra, az ítéletek régi energiaminták

a Kiegyenlítés időszaka ez, ne irányítsuk

az Elengedés és a Csend időszaka

rövid ideig tart, hagyni kell a folyamatot létrejönni, a csend ereje engedi ezt meg

az Új ENERGIA manipulálása visszaállítja a régit, de aki visszatér a régibe, annak az sem működik, vagy másként működik

a Sem-mit tevés: a megértés az Új Kreativítás időszaka

a változás meg fog szólítani és: ÚJ MEGHATALMAZÁS,TUDATOSSÁG,EGYENSÚLY által jön létre az az Istenember útja

 

SEM-MIT TEVÉS/ ÜRESSÉG SZAKASZA

Nos, keresztül mégy az -hogy is mondjam- üresség egy szakaszán, minden Régi belőletek származó szenvedélyeitek ürességén. És éreztek, ahogy most is, valami kiábrándítót, valami ürességet. De amint egyszerűen vesztek egy lélegzetet, ne próbáljatok odarakni helyette bármiféle új hitet, bármiféle új korlátozást. Csak vegyetek egy lélegzetet, és engedjétek meg magatoknak, hogy egyszerűen érezzétek az életet. Ne próbáljatok meg ráhelyezni bármiféle ítéletet, vagy akár tevékenységeket. Ne próbáljátok meg magatokat bármilyenné tenni. Csak engedjétek meg magatoknak, hogy minden legyetek. Egy egész Új Energiájú szenvedély fog belépni, és kíváncsiak lesztek, miért is tettétek fel ezt a kérdést első helyen.

T:1:10, T.5:8K

 

A SEM-MIT TEVÉSBEN A KIRAKÓS JÁTÉK ÚJ TÖRTÉNETE:

3D-s darabkákat próbálunk összeilleszteni

a tudatosság legmélyebb szintjeit kutatjuk

a  játék már másként működik: önmagát illeszti össze

a darabkák maguk jelennek meg

a Szándék (Én+Isteni Én) összekapcsolódása fogja eldönteni az irányt, hogy a darabkák betöltsék a megfelelő helyet

a kirakójáték meg fog változni

a Sem-mit tevés: a légzés és pihenés időszaka megengedi Isteni Énünk belépését, az Istenségek is Mi vagyunk, ez el volt zárva

a Szándékkal megengedjük, hogy előrelépjen, akik mindig is Mi voltuk

Ha egy szikla hozzánk szól, az nem azt jelenti, hogy megbolondultunk

 

A SEM-MIT TEVÉS ELŐZMÉNYEI

Az Énnel kapcsolatos identitás elvesztése: A világ felfordulásának érzése

A régi emberi energetikai módok elengedése

Megengedi a Sem-mit tevés, hogy a folyamat létre jöjjön

Az ellenállás (az Új be nem engedése) sok kényelmetlenséggel fog járni

 

SEM-MIT TEVÉS ÉS A VÁKUUM TÖRVÉNYE

Üres tér, amit érzünk és fizikai, érzelmi fáradtságot okoz, Be szeretnénk tölteni

Az elengedés utáni üresség rövid időszaka: Az Istenségünk tölti be majd

Amíg nem engedjük be az Istenségünket, addig nem változik

Az Elengedéssel ki kell üríteni magunkat, és nem azon agyalni, hogy hogyan tovább

MEGBÍZOK MAGAMBAN, ENGEDEM HOGY A DOLGOK MEGTÖRTÉNJENEK

T:1:10K


SEM-MIT -NE  TEGYETEK SEM-MIT KONCEPCIÓJA

El kell engedni a régi hitrendszereket

A Shaumbra Új háza önmaga legmélyebbjéről származik

Meg kell engedni a Szellemnek, hogy előre lépjen

A Szellem részei, Isten gyermekei vagyunk

A Szellem mibenlétét, kiterjedését emberi értelemmel nem lehet megérteni

A nyugalom és csend idejében a Valódi Én jön el, újraegyesülni velünk

Hagyjunk minden régi dolgot elmenni

T:1:11k


 

SEMLEGES GONDOLATMINTA

 

SEMLEGES GONDOLATMINTA

Új ereje képes megszüntetni a karmikus megnyilvánulások minden sajátosságát

K.2:6

A semleges gondolatminta kérésének szándékát ki kell nyilvánítani

AZ ELSŐ LÉPÉS A Magasabbrendű Én felé

A kérés pillanatában meghallgatásra talál

A Felsőbb Énedet arra vár, hogy felvedd a kapcsolatot

Megtisztuláson megyünk keresztül

Magunkba fogadjuk: Az érett bölcsességet. A belső békességet

A félelemmentes állapotot: a karmába gyökeredző félelem eloszlik

Kiegyensúlyozott állapot következik be

Félelem: az átalakulás előtti megsemmisülés érzése

A Félelem: Kiegyensúlyozatlanság

Ha nem fogadják el a körülötted levők, ne okozz ezzel nekik fájdalmat

A Kiegyensúlyozott személy nem evangelizálja az Új Erőt

K:2:10

A 11:11 és 12:12 eredménye, amely lehetővé teszi a karmikus tisztulást

Ez a Felemelkedési folyamat szerves része, hogy nő és férfi van a világon

K:4:5

Beengeded a  (ISTENI) családodat

Befogadod magadba azokat a részeidet, akik eddig türelemmel várták, hogy ez megtörténhessen

Angyali energia lesz ez, a lelki vezetők energiája, a te saját isteni részed

K:10:1

 

Mindenkinél másként ható folyamat

A dualitás érzéséből kilépve elérhetővé válik az Isteni bölcsesség

Az előző életek törlése

A bennünk lévő isteni rész megtalálása

Valójában mi vagyunk, saját magunk az Angyal, akit keresünk

Engedély a múlt semlegesítésére

A DNS a karma megoldásának szándékát tartalmazza

A semleges gondolatminta megváltoztatja az interdimenzionális DNS-t

A változtatás szándékával a karma azonnal törlődik

A 11:11 és 12:12 események, időablakok megnyitásával a DNS 3 spiráljának aktivizálódása teszi lehetővé ( 1992.01.11 és 2003.11.08.)

K:10:13K

 

 

SEMLEGES LENYOMAT  ÚJ ENERGIÁBAN

LENYOMATOK:

 

Lenyomatok Nélkül nincs próbatétel

Spirituális korlátok

Az élet aktivizálásának korlátai

A születés pillanatában működésbe lép

Változásokat hoz

Sokszor új korlátokkal helyettesíthetjük

Az emberi fejlődés tette indokolttá

az Ember rendelkezik a lenyomatok/korlátok felett

a vibráció változása a lenyomatot is megváltoztatja

megváltoztathatja a mágneses egyensúlyt, a genetikai kódot a DNS- t

 

1, A KARMA HATÁSA MEGSZŰNIK

a személyiség átalakul, megválunk nem kívánt részeinktől

a béke természetes állapota jön el

jobb emberekké válhatunk

 

2, AZ EMBER VÁLASZTÁSA

képesek leszünk elhagyni a Földet

ha akarunk, itt maradhatunk

fájdalom mentesen távozhatunk

AZ EMBER

A LEGNAGYOBB TISZTELETNEK ÖRVENDŐ ENTITÁS

AZ UNIVERZUMBAN

3, KARMIKUS CSOPORTOK MÁR NEM KAPCSOLÓDNAK HOZZÁNK

ez egy fájdalom forrása átmenetileg

társak, ismerősök elhagyhatnak, nincs interakció, és ez megváltoztatja az embert

a szeretet birodalmában a dolgok természetesnek tűnnek

a megfelelő időpontban beálló halál megérthető lesz

 

4, EGO

hatását kell legjobb lecsökkenteni

a lenyomataink rejtették el

akkor jön létre, amikor az erős áll szemben a gyengével

de nem létezik gyenge kifejezés, ez csak egy emberi viszony

az e. a hatalom jogosulatlan érzése

az emberi tudat számára kábítószer

meg kell akadályozni a befolyását

minden emberben található lenyomatok egyike

irritálja a felsőbb Én- t

az emberi létforma (biológia) megkívánja a létét

az emberi kapcsolatok eszköze

az Új Ember hatalmával az energia. is erőteljesebben fog megnyilvánulni

az Ego megfoszt a szeretettől, elveszíti a szükséges egyensúlyt

5, AKTIVITÁS

az energiákat meg kell óvni a szennyeződéstől

a szellemi felvilágosodást hordozó Ember: aktív

spirituális természetet kell viselnünk

nem szükséges a védekező természet

saját hatalom és egyensúlyra törekvés: erős aktivitást vonz

EMBERI ÉRINTÉS

Erőt ad át. Nem kell tartani a negatív energiától

A környezetünkben az alacsonyabb vibrációjú emberek megváltozhatnak

Korláttan hatalommal bíró erőforrás

A Pozitív Hatás és Erő képviselője leszünk

 

6, JELENBEN LENNI – A MÚLT HÁTRAHAGYÁSA

a múlthoz való ragaszkodáson felülemelkedni

a múlt energiái semlegessé válnak

az eltávozottak is valamilyen formában jelen vannak

a múltban élés: „függőség”

Negatív energiákat idéz fel

(komorság, bánat, önsajnálat, vágy, harag)

a megtestesülések a fejlődés karmikus eszközei

a múlt értékeire, emberekre való felvilágosult tiszteltadás: dicséretes

az Öröm és nem a bánat vezet előre

a Jelenben lenni, az Egyensúlyban lenni

7, SZETETETVIBRÁCIÓ

mindent elsöprő érzés

Intenzív felelősségérzet

nemcsak a személyiséget látja, hanem a lelket is

a bölcs éppúgy érti a halált, mint az életet

K:1:2

 

 

SETH

1963- ban mutatkozott be Jane Roberts írónak és festőművésznek, valamint férjének R.F. Buttsnak.

Egy energia, személyiség lényeg, aki már nem összpontosul fizikai formában.

1984-ig Jane haláláig, mintegy 1800 közvetítésen (ülés) keresztül adta át tanításait a felemelkedésben lévő emberiségnek.

F: lásd bővebben: seth.hu és Seth könyvei


SHÁBA KIRÁLYNŐJE-7. LÁNY

Sheba= 7. lány, 7. ország, azaz Egyiptom

Az Anya-Ország 7. nagy kolóniája

Az Anya-Ország Leányai (Mu, Atlantisz)

 

SHAMAEL arkangyal

A Föld elem irányítója

A földi szférákban megmutatkozó különleges jelenségek

 

SHAM= Fény, A= nőiesség, EL= Isten

(Dascalos: Gnózis II.)

 

 

SHAMBALLA- SANAT KUMARA- NAGY MESTEREK ÉS BÖLCSEK VÁROSA

„Shamballával, a Nagy Mesterek és Bölcsek városával is szoros együttműködésben vagyunk. Agartha részt vesz a Galaktikus és Intergalaktikus ügyekben. Shamballa sokat tevékenykedik fövárosként és találkozók székhelyeként a planetáris ügyek és döntések bonyolításában. Mindez Shamballában történik, mely ennek a Földnek a planetáris Logója, melyet Sanat Kumara alapított a Vénuszról, több millió évvel ezelőtt.

Shamballa az irányítás, a döntések székhelye, és találkozóhely a teljes planetáris hierarchia számára már több ezer éve. Amikor nagy összejövetelek vannak fontos planetáris ügyekben, azok általában Shamballában történnek. A Föld, a mi Istennőnk, általában jelen van ezen találkozók alkalmával, különösképpen minden olyan ügynél, mely az ő biztonságára, kényelmére és a felszíni populáció fejlődésének irányítására vonatkozik.

Szintén szorosan együttműködünk a Fiastyúkkal (Pleiadok), az Arcturus-al, az Andromeda-val, Alfa Centaur-al, Sirius-al, Venus-al, Cassiopeia-val és sok más Csillagtestvérünkkel.”

Adama:3

 

 

SHASTA HEGY-CALIFORNIA-USA

 

 

SHASTA HEGY

A múltunk és jövőnk rétege, ami átírásra, új rendszerekbe való aktiválásra vár

ÉVEZREDEK ÓTA ÉLNEK ITT 5 D-S LÉNYEK,

akik ránk várnak és csatlakozni szeretnének, hogy Új Földet teremtsünk

K:10:8

 

SHASTA HEGY-CALIFORNIA-USA

Atlantisz fővárosa Telos volt, több mint 200. 000 lakossal. A nagy összeomlás után, mintegy 20.000 lakos a mai California területén lévő Shasta hegy belsejébe menekült, hogy magas civilizációs kultúrájukat átörökítsék a következő nemzedékeknek.

Más vélemények az Atlantisz második holdjának a pályájára való visszatérítése közbeni sikertelen technológiára utal.

LW

 

SHASTHA HEGY és HAWAII

Az ősi Lemuriai tanítások itt még megtalálhatók

 

 

SHASTA-HEGY- HÉT SUGÁR FÉNY-VÁROSA

„több ezer évvel ezelőtt elsőként a Shasta-hegy alá költöztünk

ez a csodálatos Hét Sugár Fény-Városa, mely a Shasta-hegy alatt helyezkedik el.”

Adama:3

 

 

SHASTA HEGY-ŐRZŐK

Magasabb energiában született Lemuriai eredetű emberi lények óvják a hegyben rejlő tudást

Ők voltak az energiarögzítők

Megőrizték a magasabb értékeket, akkora, amikor eljön arra az idő

AZ Őrzők most elhagyják a hegyet

A Fénymunkások előfutárai voltak, átadják az Őrzést az Embereknek

A hegyet már nem tudja senki sem tönkretenni

2004-2007 között rengetegen fogják felkeresni a hegyet

(m: az USA kormány több ízben is szándékolta a hegyet elpusztítani)

K:10:8


 

SHAUMBRA

 

SHAUMBRA


Minden nyelven jelent valami lényegit.

Magyarul: SZÓ-EMBER

Az ÚJ KOR TANÍTÓJA

(Nathanael)

Lásd még: Fénymunkás

SHAUMBRA

A Fény Mesterei

Az angyalok kiterjesztett családja az egész Univerzumban

Túllépve mindenen új felfedezéseket tesz

Ezeket eddig senki sem tudta megtenni

A Szellem szeretete vezérelte őket

Ezért választották ezt a hosszú utat

Az Isteni akaratot kifejező fényerők

Önmaga Istene eredetének felismerése és vállalása

egyetlen hang, nagyon sok szólamban

családként, csoportként gyűlnek össze

elfogadják Az Istenemberi státuszukat, a bőséget

Meghallják saját hangjukat a Szellemben

utazó az új tapasztalatok felé

teremtői és felfedezői az új valóságoknak

felelősséget vállalnak a Teremtésért

két világ (új és régi) között jár

a Tanító aki azt választotta, hogy Itt Legyen

T:2:2, T:2:5 T:4:1

SHAUMBRA

Mi vagyunk a család

Egyetlen, és nagyon sok hang vagyunk

Eljutottunk egy kor befejezéséhez

Egy Új ciklus kezdetéhez

T:4:4

A SHAUMBRA azt jelenti, hogy otthonról származó család, család, ami már volt együtt korábban, aki olyan utazáson vesz részt, amiben behozza az Istenember energiákat ezekben az időkben a Földre. A Shaumbra az nem egy csoport, ahova csatlakoznod kellene. Mindössze azt jelenti, hogy voltunk már így együtt korábban, ugyanazt az ösvényt tapossuk, és lehetővé tesszük a Szellem számára, hogy földi létünk alatt kibontakozhasson

T:4:7K

Új Hálózat

Nem függ mások energiáitól

Tagjai: függetlenek és szuverének

ÚJ TÍPUSÚ ENERGIA EGYÜTTMŰKÖDÉS

Mi hoztuk ide ezt a Földre

T:7:9


SHAUMBRA

A Szívünkben létezik

Akkor válsz azzá, amikor annak érzed magad

A Shaumbra nemcsak tanulja, de tanítja is az új energiát

T: 8: 3K

 

SHAUMBRA

De a mi nézőpontunkból, innen az Angyalcsúcsról nézve, nincs még egy olyan csoport, mint a Shaumbra. Egy sem…, titeket nem a szabályok tartanak össze, a legtöbb szervezettel ellentétben. Nem meghatározott hitrendszerek gyűjteményei tartanak össze benneteket, a legtöbb szervezettel ellentétben. Nem is egy hierarchia fog össze titeket, akinek jelentenetek kell. Pedig a legtöbb csoportnál ez a helyzet. Titeket a választásotok, a szívetek, és az emberek iránti szolgálatotok tart össze, akiknek a tanítói vagytok. Elképesztő, bámulatos elgondolás ez az egész dolog, amit Shaumbrának hívtok.

Ez az Új Energia Osztályterme. Ti viszitek ezt véghez! Ó persze, egyének vagytok, szerte a világon. De csoportként, ti vagytok AZ A CSOPORT, aki játszik az új energiával, azzal az új fizikával, ami felülmúlja a régi dualista három dimenziós fizikát, amit már oly régóta ismertek.

Mi a Shaumbra Szerviz Központ? A Shaumbra energiája. Ez a ti csoport energiátok. A Shaumbra Szerviz Központ az a hely, ahova bármikor eljöhettek – hogy felfrissüljetek, hogy tanuljatok, hogy tanítsatok. Ez egy virtuális tér, de a Shaumbrák között fennálló tudati megállapodás következtében valóság. Létezik

T:8:9


SHAUMBRA

Mi nem állítunk össze egy listát, kiválasztva azt, hogy ki Shaumbra és ki nem az. A Shaumbra egy tudat. Nem egy klub vagy testvériség… vagy közösség, köszönöm. Shaumbra egy tudat és energia, mellyel kompatibilisnek érzitek magatokat vagy nem. Tehát, egy ajándék, amit magadnak nyújtasz.

… a Shaumbrával: shaumbra különböző égi angyali családokból származik és Shaumbra sok, nagyon sok életet töltött a Földön, más csoportokénál többet. Shaumbra gyilkolta egymást és lopott egymástól és háborúzott egymással, - és ezek voltak a jó hírek!(nagy nevetés)

Mivel ők különböző életkor vonalakból származnak, ezért voltak oly sok konfliktusaik a múltban és ők ezt mondták maguknak: “Ez nem vezet sehova. Gyűljünk össze együtt annak a dolognak energiájában, amit mi Bíbor Körnek nevezünk és dolgozzunk az emberiség evolúciójának elősegítésén, nem csupán magunkért és magunk között, hanem az egész emberiségért, ha ők azt választják, hogy elfogadják ezt. Találjunk egy utat arra, hogy különböző területekről jövünk és együtt legyünk. „

És a Shaumbra úgy találta, hogy a legjobb út arra, hogy együtt legyünk az, hogy elsősorban „TI” legyetek, látjátok. Tudom, hogy mind visszatértem ma erre, ám amikor „TI” vagytok, teljesen egészek önmagatokban, semmilyen szükséglet/elvárás nélkül senki részéről, rendben, ekkor könnyen megértitek magatokat mindenkivel. Tehát mindezeken a család folyamatok és életkor és csoport vonalak által megtanultatok individummá válni.

(T:92K)


SHAUMBRA-1999. AUGUSZTUS

A SHAUMBRA ENERGIÁINAK BEGYÜJTÉSE MINDKÉT OLDALON

A Shaumbra a végtelen tudatváltás felé mozdult el

Energiáinak egysége érintetlen maradt, és folytatni tudja a Felemelkedés munkáját

T:8:1

 

 

SHAUMBRA- (KUBA) - 2006.-ATLANTISZ-TIEN TEMPLOMA

A Shaumbra lényege ide nyúlik vissza, az Atlantiszi időkbe

Itt gyülekeztünk össze, e helyre, egy helybe gyűjtöttük össze lelkeinket és tapasztalatainkat

A TIEN ENERGIÁI VISSZATÉRNEK

Eddig is védve voltak Castro által

Most emberi és éteri szinten is itt Kubában egy konfliktus zajlik

Sok parazita energia előnyt kíván szerezni magának ebből

T:8:1K

 

 

SHAUMBRA-ANGYALOK-ISTENEK VAGYUNK

Együtt voltunk Atlantisz Tien templomaiban

Együtt voltunk, barlangokban, Jeshua idejében

Együtt voltunk, kis csoportokban a Sötét Korszakokban

Egy Emlékezéssel töltve az Időt: HOGY ANGYALOK VAGYUNK

Angyalok Vagyunk, Mindannyian a Fény és Sötétség és Emberek

DE TÖBB IS: ISTENEK VAGYUNK

ÉS EZ EGY HIHETETLEN TAPASZTALÁS

T:6NYK

 

SHAUMBRA BEAVATÁS-TANÍTÓVÁ VÁLÁS ELFOGADÁSA

 

Ha a Shaumbra beavatással elfogadjuk, ha ezt a döntést hozzuk:

MEGVÁLTOZTATJUK ENERGETIKAI JELLEMZŐINKET, ÖSSZETEVŐINKET, RAGASZKODÁSUNKAT, ÚJRATÖLTŐDÜNK

Ez megváltoztatja a mágneses polarizációt

Új és különböző lehetőségeket fog hozni

A LEHETŐSÉGEK KEZDENEK ELJÖNNI HOZZÁNK

Tőlünk függ, hogy elfogadjuk e ezeket, megengedjük-e hogy az erőforrás eljöjjön hozzánk

A BEAVATÁS EGY ŐSI BEAVATÁS: nem jelent semmiféle korlátot

BELSŐ ELFOGADÁSA ANNAK A DOLOGNAK, AMIT VÁLASZTOTTUNK

(m: lásd még Bíbor Rend beavatás)

T:8:1K

 

SHAUMBRA CSOPORT ÁLMA

Hogy segíti az angyali információkat eljuttatni az emberiségnek

A legfontabb információ: TI IS ISTENEK VAGYTOK: És készen álltok mások segítésére

5 isteni és 7 emberi érzékszervet használva segíthetjük ezt a folyamatot

készek vagyunk arra, hogy a következő szintre lépjünk

Angyali kihívás: Legyünk Istenemberek

Lélegezzük be saját Istenségünket

T:3:5K


SHAUMBRA - EGYEDÜLLÉT

Számos Fénymunkás. Ezt választja, hogy feltöltődjön energiával, és alkalmazza azokat proaktív teremtésre

Ezután ez a társas kapcsolatokra is kiterjedhet

A Shaumbrának mindig van KAPCSOLÓDÁSI SZÁNDÉKA (lásd: Internetes kommunikáció)

Ezeket az eszközöket használjuk majd az élmény és gondolat megosztására

T:2:7KSHAUMBRA EGYESÍTI ENERGIÁIT-2005.-TŐL

Ez időtől kezdve a Shaumbra egyesíti energiáit, amely az Új Struktúra energiája lesz

A BELÜL TEREMTÉS FELFELÉ ÁRAMLÓ MOZGÁSÁNAK ENERGIÁJA

AZ ISTENI SZENVEDÉLY (Rózsa Gyümölcse) VISSZAHOZÁSA ÉS MANIFESZTÁLÁSA, KIFEJEZÉSE VALÓSÁGUNKBAN

Az Új Struktúra: a Shaumbra Inkubátor, egy " spirituális szülést segítő berendezés" és ennek a behozása

ITT AZ IDŐ, Most: tanítók, művészek, írók, zeneszerzők, új technológiai felfedezői, hogy TANÁCSADÓK, SEGÍTŐK LEHESSÜNK

Ebből a Shaumbra Inkubátorból mindannyian támogatást, bőséget és kreativítást vehetünk

A tisztánlátás segítségével a szinkronicitás mindent el fog hozni, amire szükség van

ÚJ ENERGIÁJÚ LELKI MUNKÁNK: A SZENVEDÉLYÜNKBEN VAN, ENNEK KIFEJEZÉSE A TEREMTÉS

Nincsen térítése, meggyőzése másoknak

Egyre nagyobb számmal jönnek majd mások, mert meg akarják tapasztalni, azt amit teremtettünk

T:6:12SHAUMBRA EGYETEM

„volt egy álom, ami egyre inkább valósággá válik interdimenzionális szinteken, és készen áll arra, hogy valósággá váljon így vagy úgy a Föld bolygón. Cauldre ezt Shaumbra Egyetemként definiálta. Ennek nem kell egy helynek lennie. Bizonyos értelemben, nem kell egy fizikai helynek lennie. Ez bárhol lehet. Ez a kezdete annak, hogy mindannyitokat arra bátorítsunk, hogy kezdjetek bele az új munkába, indítsátok be azokat az új intézményeket, az egymástól kapott – érzelmi, anyagi, és a Shaumbrától jövő összes létező támogatások segítségével.

Kezdjétek el megírni ezeket a tananyagokat. Vállaljátok az ezzel járó kockázatot, és hirdessétek meg ezeket a programokat! El lesztek képedve, hogy milyen sok ember fog eljönni hozzátok. De addig ezt nem lehet megtenni, drága barátaim, amíg nem hozzátok meg a kezdésre vonatkozó döntéseteket.

Itt van a Shaumbra Egyetem festménye, ami eljöhet minden egyes találkozótokra. És megtekinthetitek, majd azt mondhatjátok: „De szép is lenne ez egyszer!” Vagy most azonnal megteremtitek. Elkezdhetitek ennek a teremtését, akár egy épület, akár egy fajta egymással való virtuális kapcsolat képében, ahhoz hogy ez létrejöjjön.

Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy a világnak nagyon nagy szüksége van arra, amit ti, mint egyes emberek fel tudtok ajánlani. Ezért vagytok most itt ezen a bolygón. Először átmentetek a kihívásokon, majd beléptetek az Új Energiába, hogy kifejleszthessétek ezeket az új programokat, legyenek azok fizikaiak, mentálisak, spirituálisak, szóljanak azok az egyes embereknek vagy csoportoknak. Itt az idő, drága barátaim.

A könyveket említjük, amiket meg kellene írnotok. És ez egy metafora. Ezt használjuk arra, hogy ez nem csak a könyvekről szól, hanem a tanfolyamokról is. A pénz és az üzleti élet megközelítésének új módszereiről. Jelenleg a pénzzel való bánásmód nagyon is a Régi Energián alapul. És rendkívül lassan halad, és csak nagyon kevesekhez jut el.

Vannak új módszerek. És ezek megteremtése nem rám, Tóbiásra, és nem is a többi angyalra vár. Ezt nektek kell megtennetek. Ezért vagytok most itt a Földön.

Tehát, drága barátaim, tegyétek ezt magatokévá! A Shaumbra Egyetem létezik az interdimenzionális szinteken. Elég bátrak és merészek vagytok, hogy behozzátok ezt a Földre?

T:4:9K


SHAUMBRA EREDETE- 2500,2000,1000 ÉVVEL EZELŐTT

Jelentős számú ember angyal jött a Földre különleges küldetéssel, alaptulajdonságokkal, Hogy fényt hozzon

Nemcsak Jézus és Buddha

Titkos csoportok voltak és Shaumbráknak nevezték magukat

Egy karmazsinszínű sállal, vagy ruhadarabbal jelölték egymást

SHAUMBRA, az Otthon családját jelenti

T:2:12K


SHAUMBRA –FÉNYMUNKÁS

Egy csoport a fátylon innen és túl

Akik megértik az Új energiával való és a teremtéssel való munkát

Az egész világon léteznek és kicsi a számuk (egyelőre)

Az energiák kezelésének Szakértői

Feladatuk: másokat megismertetni, hogyan működik, és hogyan kezeljék az Új energiát

Megváltoztatni, kiegyensúlyozni az energiákat

Ez egy spirituális család, egy rezgés, a SHAUMBRA, minden nyelven értelmezhető

Az Ember és a Szellem energiáinak összefoglalói

Az angyalok a fátylon túl előkészítik az energiákat az egyesülésre

A kapukon keresztül kapcsolódhatunk az angyalokhoz, ez a közös munka

A Futárok is segítenek, átvezetnek a kapun

A Shaumbrák, akikre a tapasztalások legmélyebben hatnak

Előremennek a Föld Új energiájába

T:1:11


 

A SHAUMBRA IDEÁJÁNAK SZÜLETÉSE 2005. Szeptembere

1999 után kb. 6 évet vett igénybe, hogy megszülessen az Új ENTITÁS A SAJÁT JOGÁN

a Shaumbra, azaz SHA-HAUM BERAH, a kőszikla családja, az Otthon családja ideájának megszületése. Tartalmazza a Mi energiáinkat is.

T:7

 

 

SHAUMBRA „ISKOLA”

Elvisz egy másik helyre. Egy másik energiába

Ami nem a Mi általunk ismert Most-ban van

Nagyon messze visznek vissza Tóbiásék

Engedjük meg Istenségünknek, hogy kommunikáljon velünk

Ez nem aggyal, intellektussal történik

Új módon akar kommunikálni Istenségünk

De még olyan, mint egy megszületett csecsemő (Belső Gyermek)

T:3:4K


SHAUMBRA KIFEJEZÉS


Ez inkább egy rezgés kifejezése a fátylon túlról

Jelentése: család, spirituális család

Már a Földre érkezés előtt is sokan utaztunk együtt

Most itt újra együtt a Földön és a fátylon-túlikkal közös munkában


Rezgése 2 alapelemből áll:

A, SHAU

HOME

fény

(otthon: t.i.: home), az otthon család energiája

B, BA RAH

: élmény, utazás, küldetés

EGYÜTT UTAZÓ TAPASZTALÓ CSALÁD

(SHAU- HOME- BA- RAH)

a bibliai időkben titkos összejöveteleket tartottunk

az összejövetelek titkos jelei: egy sál, vagy kendő volt,

férfiak és a nők is hordták, bíborszínű volt

analóg a Shambalá-val (SHAU-  HOM- BA- LAH)az elnevezés, titkos tibeti hegy

(M: Szó (Ige) Hon (OttHON) Barang (barangol, felfedez)

T:1:13K


A SHAUMBRA KÖNYVE-TEREMTÉS

A könyv készen van. De a lapjai üresek

Te választhatsz, hogy mit teremthetsz

Nincsenek útmutatások

Nincsenek előre meghatározott dolog a Teremtés életében

Vágyad és Isteni Szenvedélyed kalauzol


NEM KÖT MÁR MÚLT, NEM KÖT MÁR KARMA

MI TEREMTJÜK MEG A JÖVŐNKET

BÁRMIT MEG TUDUNK TEREMTENI, EZ AZ ERŐNK

A SZELLEM ARRA VÁR, HOGY BEINDÍTSUK A TEREMTÉST


T2:11K


SHAUMBRA-KÖZVETÍTÉSEK

„A shaumbra többsége hosszú időn át együtt voltak. Utazásunk Tien Templomaiban kezdődött, Atlantiszban, folytatódott majd Yeshua korában és megújítjuk most ezt a Szikla Családot itt, az Új Energiába való átmenet idejében. Nehéz a változás. Shaumbra tudja. Mindenekelőtt megkérlek, értsétek meg azt, hogy nem Tóbiás, Kuthumi, St. Germain, Kwan Yin és a többiek energiájáról van szó. Mi, hallgatni vagyunk itt. Azért vagyunk itt, hogy osztozzunk a ti saját gondolataitokban. Egy Shoud energiája egyedi, a ti energiátok. Mivel mindannyian tanultunk valamit az elmúlt életeinkből, nem próbálunk hierarchiát vagy vezetést teremteni. Még a Bíbor Körben sincs, hogy is mondjam - diktatórikus vezetés. Nem kapcsolódik az erőhöz. Meghatalmazásról van szó és a meghatalmazás engedélyezéséről, minden személynek. Az üzenet eszenciájáról van szó, melyet meg akartok osztani velünk és amit mi is meg akarunk veletek osztani. Ti is Isten vagytok. Ti rendelkeztek az összes válasszal, nem pedig mi. Ti tudjátok meggyógyítani a testet. Ti teremthetitek meg a valóságot, olyannak amilyennek szeretnétek.”

T:8:5K


SHAUMBRA MEGJELENÉSE

2500 éve i.e. 500 körül lett elvetve a magja a krisztusi tudatosságnak. A Shaumbrák (fénymunkások, fénykövetek, fényadók, fényhordozók), mint magvetők kb. 2000 évvel ezelőtt érkeztek a Földre.(Számuk kb. 8 millió, amely azóta egyre gyarapodik).

Ők a Spirituális CSALÁD, a leendő tanítók, a kvantumugrás előkészítői, segítői.

Tóbiás közvetítései


SHAUMBRÁK-MI IS ISTENEK VAGYUNK


TANÍTÓK VAGYUNK

Ami kettőssé tesz benneteket, Shaumbrák, az, az, hogy ti tanulók és tanítók is vagytok. Ez az, ami az Otthon egyetlen Istenétől is különlegessé tesz benneteket. Oly sokat tanultatok az utazásotok során. Megtanultátok, milyen az , mikor a hernyóból pillangó lesz, mit jelent átmenni az átalakuláson, befejezni a Kört, és elhagyni az Otthont, hogy új Energiát hozzatok létre.

Ti, mint Isten, most itt vagytok, mint az energia rögzítői, (*később: mozgatói) de tanítók is vagytok azok számára, akik majd hozzátok érkeznek. Itt vagytok, hogy majd útbaigazítsátok őket, amikor eljönnek hozzátok, irányítást kérve. Nagyon sokféle úton fognak majd érkezni.

Egy másfajta energiamintát hordoztok, mint az Otthon Szelleméé. A Szellem a tanuló. Itt az ideje, hogy ti legyetek a tanítók.


TI IS ISTENEK VAGYTOK. Mindig azok voltatok. Mindig azok lesztek.

Ti speciális Istenek vagytok a tapasztalatok miatt, amelyen keresztül mentek.

De nem vagytok elkülönülve Istentől. Nem vagytok kevesebbek, mint Isten.

És nem vagytok érdemtelenek a Minden Ami Van szeretetére.

TI IS ISTENEK VAGYTOK. Innentől ti tanítókká váltok. Innentől kezdve mások megértését segítitek. Innentől az Új Energia ösvényét teremtitek.

T:5:1K


SHAUMBRA-MIHÁLY ARKANGYAL HÍVÁSA :2150 ÉVVEL EZELŐTT

2150 évvel ezelőtt a Sion hegyen ült együtt a mostani Shaumbrák csoportja

a Föld minden pontjáról érkeztek, ők voltak az akkori mágusok, misztikusok, papok, tanítók

Mihály Arkangyal hívására jöttek az egyhónapos találkozóra

A 7 pecsét megértése került megvitatásra: Ezt tartalmazza a Biblia, félreértelmezett formában

A 7 pecsét az akkori tudatosság korlátozása volt, hogy a dualitásban tudjuk tenni a dolgainkat, tudjunk fejlődni

A pecsétek a csakráknak, energiaközpontjainknak felelnek meg

Az emberi kondíciók lepecsételései voltak

7 jellemző, ami az Otthonból vezető úton alakult ki Az Ark rendjén és a Tűzfüggönyön keresztül

T:4:12


SHAUMBRA-ÖRÖM MEGÉLÉSE

a shaumbra, sok életen keresztül arra vállalkozott, hogy az emberiségnek, a tudatnak szolgálatában álljon. Más emberek fájdalmának átvétele, más emberek érzelmeinek és emócióinak átvétele, másképp mondva, átvenni az emberiség és a tudat terheit, bármilyen fenségesnek is tűnne az, ez származék.
Létezett valamikor, valahol, egy választás, az út folyamán, mely szerint: "Az emberiséget fogom szolgálni."
Megtapasztalom az emberi lény szenvedéseit, kihívásait, és az élet nehézségeit, mély bölcsességeket ajánlottatok fel, azzal kapcsolatosan amit emberek és maguk az angyalok is megtapasztalnak. Ez mély tapasztalatokat nyújtott nektek, hogy a tudat, az Új Energia megihletői legyetek. Meg kívántatok bizonyosodni arról, hogy ezt nem az anlizis vagy az elmélet helyéről tegyétek, mivel mélyen részt vállaltatok ezekben. Most felébredtek. Rájöttetek, hogy nem a tieitek ezek, hogy nem rólatok van szó. Bármilyen mélyen is hatoltatok be ezekbe a tapasztalatokba, bármennyire is magatokénak tekintettétek ezeket átvéve, mégis, bizonyos az, hogy nem rólatok van szó.


Eljuttok most egy pillanatba, melyben megélhetitek az életetekben lévő örömet.” A kérdés, amit felteszek nektek a következő: “Engedélyezni fogjátok magatoknak ennek a megélését? Továbbra is azt fogjátok-e állítani, hogy minden dolog ami fájdalmat okoz a testetekben és más helyeken, hozzátok tartozik, vagy pedig szeretnétek felszabadítani ezeket? Hajlandók vagytok megélni saját életeteket – és csak saját életeteket! – örömben, szabadságban és szuverén lényekként? Ha, abszolút örömben élnétek, szabadságban, a fájdalomtól, mentális traumáktól és egyéb dolgoktól felszabadultan, ha szuverének lennétek, nem hiszitek, hogy hatással volnátok a tudatra? Ahelyett, hogy az emberiség terheit és a régi tudatot hordoznátok, nem hiszitek azt, hogy eljött a pillanat arra, hogy megihlessétek a tudatot?

T:812K


SHAUMBRA SEGÍTŐK

Segítőkkel dolgoztassuk a régi energiában és a tanulásban lévőket

Ez segíti a régi energia eltávozását a Testtől

T:3:8K


SHAUMBRA-TANÍTÁS

A Shaumbra lesz, aki elsőként lép be az új térbe, új dimenzióba

A Tanítók ők lesznek, akik belegyeztek abba, hogy a többiek Tanítói lesznek, az Új energia tanítói egy családként

Tanítók voltunk a múltban is

T:2:9


SHAUMBRA TANÍTÁSOK ÉS TÓBIÁS


A tanítások a fénymunkásokra, SHAUMBRÁKRA vonatkoznak

Nem a többi emberre

Az ő útjuk különbözik tőlünk

Mi választhatunk a visszatérésünkben, vagy fizikai testben jövünk vissza,

Vagy az Új Mennyországnak hívott Földre

Azok, akik a régi energiában élnek, vagy ragaszkodnak hozzá vissza fognak térni a régi Földre

Egy új testet keresnek maguknak, hogy beteljesítsék saját ösvényüket

Majd eljön az idő, amikor megkeresik a Shaumbra segítőt, tanítót:

Hogy hogyan engedjék el a régi karmikus ciklust

Bármikor, amikor akarják, de ezt először nem fogják elhinni: hogy lehetséges

T:4:3K


SHAUMBRÁK-TANÍTÓK

Ők a legjobb tanítók

Akik számos kihívás (munka, kapcsolatok, egészségügyi probléma), sanyarú tapasztalatok ellenére is folytatják az utazást

A legjobb tanítók, akik maguk is megtapasztalják a mindent

A Mi tanításaink Intuitívek lesznek: A Pillanatban történik majd

Pont a megfelelő időben

A szituációra az összes Isteni és emberi érzékszerveink fognak válaszolni

Tudjuk, hogy mikor ültessünk magot a tanítványokba

Tudni fogjuk, mikor engedjük majd el a tanítványokat, mert ragaszkodni fogunk egyre tisztább energiáikhoz

T:3:5K


SHAUMBRA ÚJ HÁZÁNAK FELÉPÍTÉSE

A ház, mint metafora jelentkezik itt: az Új Tudatosságunk metaforája

A régi ház már nem működik

Az Új ház a régi között és felett van

Az Új ház megengedi az energiáknak, hogy keresztül menjenek rajta

Az Új ház mindenre nyitott, és a belső fény világítja meg

Csak a Szeretet energiái lépnek be rajta

Ez az energia a Minden Ami Van-tól származik

Benne megtalálható minden szükséges, ami kell akkor és ott

Csak azok találnak oda, akik az Én meghatalmazását választják

Az Új házban tanítani fogunk másokat, azt hogyan válhatunk Istenemberré

A régi ház átalakítása fájdalmakkal jár, hiszen a régihez már nem, az újhoz még nem tartozol

Fizikai testben, de egy másik helyre tartozunk

A Shaumbra, aki megteremti az új ház építését

Ezt a Valódi Énünk irányítja

A házban lesz egy Váza, a vázában egy Kristályrózsa, és annak a Rózsa Gyümölcse a Szépség egy része

Az Új energia védi a régit, beburkolja azt

A régi energia emlékhelyei megmaradnak, mint a Föld szolgálatának eddigi tettei

T:1:11SHAUMBRA ÚTJA

Együtt haladunk az úton. Az új energia felé

De mégis egyéni úton halad mindenki

De ugyanazon az úton halad az egész család

T:2:6K

 

SHAUMBRÁK

 

Felfedezők és utazók

Ők segítik felállítani az Új Föld energiamintáit

Az Új energetikai Föld építői. Olyannak teremtik, amilyennek érzik

Amikor kész lesz, a többieknek lesz egy új egészséges és kényelmes lakóhelyük

T2:5K

 

Tanítók

Az újonnan érkezetteket segítik, akik beleszületnek egy biológiai formába

Akik tapasztalni kezdik a dualitás játékait

Szükségük lesz egy tanítóra

T:2:6

 

A MINDEN LÉTEZŐ KIRÁLYSÁGÁNAK: HERCEGEI ÉS HERCEGNŐI

Azt választottuk, hogy elhagyjuk a királyságot

Itt a Földön azt hisszük, hogy egyszerű emberek vagyunk

A túlélésért küzdünk, nem tudjuk kik, vagyunk

T:2:7

 

 

SHAUMBRÁK ÉS A BÍBOR TANÁCS

Az angyalok szintje bizonyos értelemben alacsonyabb, mint a mienk

Az energiák összeolvadásánál, mi engedjük be őket a valóságunkba

Az Ember ül a trónon a Bíbor Tanács jön el hozzánk

T:2:6K

 

SHAUMBRÁK ÉS A BÍBOR PÁHOLY

A Bíbor Páholy nagy elismeréssel van a Shaumbrák tetteiért.

Kellemes meglepetés, hogy ilyen nehéz körülmények között, a Szellemtől való elválasztódás illúziójában sem adják fel az utazásaikat.

„Nem hittük volna, hogy folytatni bírtuk volna ezt az utat…”

Tóbiás ígérete: egy napon vissza fog térni a Földre

T:2:8K

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 02. péntek, 08:43
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 57 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!