SANAT KUMARA ÉS VÉNUSZ ÚRNŐ KÜLÖNLEGES ÜZENETE A VILÁG FÉNYMUNKÁSAIHOZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Marlene SwetlishoffSANAT KUMARA ÉS VÉNUSZ ÚRNŐ   
2011. szeptember 13. kedd, 12:27

2010 Április 17,

 

SANAT KUMARA ÉS VÉNUSZ ÚRNŐ KÜLÖNLEGES ÜZENETE A VILÁG FÉNYMUNKÁSAIHOZ

A Special Message to the Lightworkers of the World from Sanat Kumara and Lady Venus

Marlene Swetlishoff

 

 

Szeretteink!!!,

 

 

Azzal érkeztünk hozzátok ezen a napon, hogy elmondjuk nektek, mire számíthattok az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban. Azt mondjuk el, mennyire, nagyon is szükség van rátok, akik Isten Fényességét tartjátok, képviselitek itt, és soha nem bukhattok el ezekben az időkben. Tisztában vagytok azzal, mi a feladatotok, ezt a fényt, az istenség fényét tartani magatokban, tudjátok azt milyen idők következnek be, és ez adhat erőt számotokra, ebben a változó felemelkedő időkben, és tudjátok azt is, hogy nem vagytok egyedül erőfeszítéseitekben, és támogatást kaptok ehhez a Fény tudatos létezőitől az egész Kozmoszon keresztül. Rengetek esemény előtt álltok, ahogy nő a tudatosságotok, haladtok egyre előre nap, mint nap. A nagy tisztulás és tisztítás tovább folytatódik mindannyiótokban, és úgy látjuk, nemsoká befejeződik ez a végső tisztulás, ahogy végleg ragyogóvá váltok, és tudásotok és képességeiteket a Fény Szolgálatába állíthatjátok.

Ti voltatok azok az áldott emberek, akik megtanultátok és eljátszottátok a nagy szerepeiket, mind. Felkészültetek a Nagy terv behozására, amely eddig a Magasztos tervben szunnyadt, és mi megkérdeztük tőletek, hogy hűek és bizalommal maradtatok ehhez, és képesek vagytok korábban, gyorsabban azt felszínre hozni magatokban ebben az időben. Elsődleges szerepetek van ebben, ami ugyanaz maradt, mint eddig, és az, hogy megtartani és lehorgonyozni a kozmikus energiákat, magatokon keresztül a Földanya kristálymagvába. Ez a szeretet szolgálat a leghasznosabb, mind saját magatoknak és mind a Legmagasztosabb Létező számára. A legtöbben közületek már magas szinteteket értetek el ebben a szolgálatban, és mi nagyon büszkék vagyunk ezért is rátok, és tiszteletben tartva támogatunk ebben bennetek szinte minden nap, segítünk mindennapi tisztulásotokban, személyes életetekben, ahogy gondolataitokat és szándékaitokkal éltek ennek a szent célnak a szolgálatában. Az egész világegyetemet örömmel tölti el a ti erőfeszítésetek, az a hatalmas eredménye ennek, hogy a Földre hozzátok a Mennyországot. Az elkövetkezendő napokra nézve, mi azt kérjük tőletek most, hogy még nagyobb figyelmet szenteljetek mindennapi életetekben, hozzatok határozatokat döntéseitekben, hogy továbbra is vállaljátok a Kozmikus Fény lehorgonyozását a Földre. Az erről való határozatotokat elküldhetitek a következő címre:

http://www.therainbowscribe.com/greatcosmiclight.htm

Ez a döntésetek rendkívüli erővel bír, mert azt mondjuk nektek, hogy TUDJÁTOK MEG, hogy,  Ti az  Isteni Atya/Anya társteremtői vagytok teljes függetlenséggel, megnyilváníthatjátok azt, amit szeretnétek. Hétszer egymás után ismételjétek meg az elhatározásotokat, a fény lehorgonyzását a földön, hogy megszilárduljon az elkötelezett szándékotokkal, nap, mint nap, tegyétek meg ezt a felhívást a nagy jóság manifesztálást. Kérjük, hogy értsétek meg ezt.

 

Szeretteink, hogy nem kell mást tennetek, mint korábban, csak annyi a különbség mára, hogy azt egyre erősebb, magasabb frekvencián teszitek meg, egyre több erővel és szenvedéllyel, szándékkal, mert ti vagytok a kezei, hangjai, lábai a Szent Egységnek, akik behozzák a nagy változást a felgyorsult időben, hogy megkönnyítsétek a Föld és minden rajta lévő élet felemelkedését.

Tudjátok meg azt, senki sem úgy született, hogy tudta volna azt, hogy a Teremtő szeretete a szívében rejtezik: Az egy téveszme, hogy csak néhány kiválasztott jut el a Felemelkedés állapotában, míg másoknak meg kell ismételniük a tanulmányaikat a jövőben egy másik planétán, egy új inkarnációban. Az Isteni Terv nem tartalmaz ilyet. Ahogy mi is, de a Spirituális Hierarchia minden tagja kijelentette azt már, hogy Minden Ami a Földön Van, minden életforma fel fog emelkedni egy magasabb dimenzióba. És Ti készen álltok erre. Igaz nagyon sokan azt választották, hogy nem fognak ebben részt venni, érzékelni, hogy mi fog történni ezekben az időkben, mert ez így foglaltatott bele életfeladatukba, s mivel azt elvégezték hát, így azt választják majd, hogy elhagyják a bolygót. Még mindenkinek lehet választani ebben a pillanatban is, hogy megy, vagy itt marad. Ahogy mi mindig látunk bennetek (és rendszeresen így teszünk Szeretteink), csodáljuk hiteteket, hihetetlen kitartásotokat és elkötelezettségeteket. Látjuk azt, hogy elkezditek elengedni életetekből mindazt, ami nem szolgál bennetek, és azon vagytok, hogy végleg megbocsássatok mindent magatoknak és másoknak azt, amit elkövettetek és elkövettek veletek szemben, bármilyen úton is jártok, és felkészültetek a következő lépésekre. Mindennapi kérésünk felétek, hogy vetítsétek ki, az Arany Tiszta Krisztusi Fényességet szent szívetekbe horgonyozva, és ismerjétek el magatokat, mint Arany Krisztusi Gyermekeket, az Élet Mestereiként, akik ezekben az időkben azért jöttek a Földre, hogy szeretetüket árasszák a Földanyára és az ő királyságára, hogy újraegyesítsétek az emberiséget a teljes és tökéletes tudatosságába.

Ti vagytok azok, akik megtehetitek, és továbbviszitek ezt. Nem számít az, hogy mennyire vagytok fáradtak és milyen megpróbálások érnek mindennapjaitokban, a bennetek rejlő erő és kitartás tartson össze bennetek, és hívjátok meg magatokon keresztül a Fényt a Földanyára.

Kívánjuk mindannyiótoknak, azoknak, akik olvassák ezt az üzenetet, ti legyetek azok, akik megvalósítsák ezt a szeret szolgálatot, ha ezt választjátok, a Föld történetének rendkívüli idejében, amely valójában a galaxis és galaxisok vég nélküli története is egyben. Ezért is nagyon fontos ez a munkát végigvigyétek Szeretteink. Sokkal jobban szükség van rátok, mint valaha. Kitartóan, erősen támaszkodunk fényetekre és a legmagasabb elképzelésetekre, a Földért és mindenért, ami rajta van. Engedjetek el mindent, ami nem a ti feladatotokért van, aminek nincs többé jelentősége vagy fontossága életetekben.

A legüdvözítőbb és a legfontosabb dolog, most amit megtehettek az, hogy emlékezzetek arra a Fényre, amely sugárzik belőletek és körülölel mindent és mindenkit összekötve. Ne féljetek kisugározni magatokból az Arany Fényességet hogy az mindenkivel találkozzon, mert nem tudjátok azt hogy mennyi embert fog az meghatalmasítani és segítheti őket abban, hogy megtalálják a fényességükhöz vezető utjaikat.

Mi vagyunk, Sanat Kumara és Vénusz Úrnő, szívünkben tartunk bennetek, és meghatalmasítunk bennetek a Megszabadító Szeretetünk Lángjának fényességével most.

Fogadjátok el ezt az ajándékot tőlünk, és teljes bizalommal sétáljatok saját utatokon, mert amint tesztek, a Teremtő munkáját teszitek, minden nap mindannyian.

Ti vagytok a fény ereje, azok, akiknek ebben az időben el kellett jönni !!!

 

 

 

©2010 Marlene Swetlishoff

www.lightworkers.org

*****

 

 

A MEGHATALMASÍTÓ KOZMIKUS FÉNY MEGHÍVÁSA

Áldott Dicsősége Az Én Vagyok Jelenlétének

A Teremtés Világossága a Lelkemből

Fogadj magadba Szíveddel Áldott Mindenséges Fényeddel

A Mindenség Szeretet és Isteni Győzelem Fényévé

Összes forrásodat Áraszd szét Földanyánkon

Világosságod százezernyi napjával

Permetezd meg a Földanyánk levegő köpönyegét

Hogy átsugarazódjon vele, drága Emberisége

És az összes szeretett királysága

Alakítsd át a világ összes negativitását, illúzióját, karmáját

Isteni Meghatalmasító Mindenséges Fényességeddel

Hogy soha többé ne essünk kétségbe

Hozd el Meghatalmasító Arany Korszakát a megvilágosodásnak

A szeretet/szerelem, a béke, a testvériség és a jólét fényét mindenki számára

Akik most ezen a gyönyörű bolygón keresik a Mindenség Meghatalmasító Fényét

Az Áldott Én Vagyok Jelenléte felhatalmazása által

És az emberiség minden Áldott Én Vagyok felhatalmazása által

A Föld összes királysága által

Az Atya/Anya Végtelen Fényessége által

A Nagy Fehér Testvériség egységének felhatalmazásában

Én Vagyok, Aki Vagyok, és úgy nyilatkozom meg most

Mint Atya/Anya Istenünk Fia/Lánya,

aki  az Én Vagyok Jelenléte a Földön

Hívom most mindenható sugarát, hasson át rajtam

a Fényesség Százezernyi napjával :

Szabadítsa fel ezt az áldott bolygót, és alakítsa át azonnal a Szeretet Csillagává

hogy az, Az Örökkévaló Szabadságának új sorsába emelkedhessen, minden ember

A Fény Birodalmába az isteni Tökéletességbe

Én Vagyok, és Én hívom meg a Fényt megnyilvánulásunkra
A Mennyei Királyságot hívom, azt ahogy az ott van, ugyanúgy most a Földre is

Legyen felszabadulásunk a Fényben

Hogy minden korlátozás nélkül lehessünk

Teljes összhangban az Első Teremtő Isteni-Földi tervével

A szeretett Emberiség és az összes Földi Királyság tekintetében

És Ez Így Van

Én Vagyok A Szeretet Maga

 

*****

Forrás:

Invocation to the Great Cosmic Light

www.messagestogod.com

www.thequantumawakening.com

 

http://www.therainbowscribe.com/greatcosmiclight.htm

 

közreadja: www.foldicsillagok.hu (Fényegység nyomában)

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 45 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!