Arany Béke áramlásának aktiválása a szent vizekbe - Gyógyvizek hatás Metatrontól PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberron   
2011. szeptember 13. kedd, 12:37

Wesak – Magdolna Telihold

 

Gyógyvizek hatás Metatrontól

 

2010. Május  28-31– Santa Fé, Új Mexikó

 

Arany Béke áramlásának aktiválása a szent vizekbe

Arany Béke áramlásának aktiválása a szent/szakrális vizekbe, melegforrásokba, ásványoviz forrásokba, gyógyvizekbe

 

http://lightworkers.org/channeling/102754/santa-fe-vortex-golden-pax

 

http://www.earth-keeper.com/earthkeeper.shtml

 

http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://municipios.chihuahua.gob.mx/atach2/buenaventura/uploads/ojo%2520caliente%25204.jpg&imgrefurl=http://municipios.chihuahua.gob.mx/buenaventura/Contenido/plantilla5.asp%3Fcve_canal%3D1927%26Portal%3Dbuenaventura&usg=__jAr8uUWUgVmrjTA0eJamT5X8qlA=&h=450&w=600&sz=42&hl=hu&start=8&itbs=1&tbnid=h3iK7Fogb8U5cM:&tbnh=101&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dojo%2Bcaliente%26hl%3Dhu%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1

 

25.000  évvel ezelőtt Atlantisz Aranykorszakában egy óriási piramis épült  a mai Santa Fe közelében a Ojo Caliente szent melegforrása körzetében. Sziriuszi és Atlantean  felemelkedett mesterek ihletett kristálypiramis a békesség, együttérzés megélését megtartását szolgálta. Ennek a piramisnak energiáinak a felébresztése most történik. Harmonikus rezgései az ott található vizeken, melegforrásokon keresztül kerül aktiválásra az Arany Békesség áramlata, amely az aura kristályos mezejét, mind a fizikai mind az éteri testet megtisztítja, segít emlékeztetni bennünket isteni valóságunkra. Ez az aktiváció a Föld minden vízcseppjére, gyógyvízére hatással lesz.

Az Arany Béke ciklusának életbe lépésével újra be lehet kapcsolódni a ciklus magasabb spektrumába, a theta gondolathullámainkkal.
Ennek csúcspontja az idén májusi szertartás során lesz megtartva Santa Fé-ben.

Az Arany Béke kozmikus hullámzásának, áramlási, körforgási,  kapcsolódási pontjai az élő vizekben vannak, és ez megerősíti a 13-20-33-as cirkulációt az aura mezők körül.

A 85-18 fokon feltörő források, fontos faktorai mind a fizikai, mind az éteri testünk karbantartására.

Amennyiben megtehetjük, gyűljünk össze tiszteletteljes szertartásra a Föld vizeihez, termálvizeihez, kivételesen nem fürdőzés céljából, hanem szertartásra, közös imára, meditációra, szent ünnepségekre, mivel 2010. május 28-31 (egyben a Buddha Wesak, májusi telihold és Magdolna szent ünnepe is!!!) ezekbe a vizekbe kerül aktiválásra az Arany Béke hullámzásának aktiválása. Testünk Életünk Székesegyháza, amely hordozza fényességünket. Tisztító szent rituáléval, a vizekbe aktivált örök/arany békesség érzésének megnyílására, a bennünk élő szellemet köszöntjük.

 

 

A vasban (vörös vasban, vasoxidos) gazdag termálvizek, források:

A vér lényegi rezgését tartalmazzák, a szent női energiát. A Kehely energiáját hangolják össze, az Istennő mágneses energiáját. Támogatást és megerősítését nyújtják, adják az immunrendszernek. Elősegítik a mágneses egyensúlyt, a vérrendszer körkörös áramlásának harmonikus mozgását. Segít hormonális egyensúlyba tartani menopauza idején. Fenntartja a női és férfi energetikai egyensúlyt a férfiakban (elfogadás, együttérzés). Sejtszinten összehangol a Shasta hegy vörös vasoxidos forrásaival.

 

A szóda, bikarbonátban gazdag termálvizek, források:

A nátriumforrások harmóniában vannak a vasoxidos (szent női energia rezgést cirkuláló) vizekkel. A férfiakban, energiaegyensúlyt idézhet elő. A vas és a szóda az Isteni Unió kerülést hordozza, a Szent Uniót: a fehér és vörös mozgatóerőt.

Csökkenti az érzelmi kiegyensúlyozatlanságot.
A nátrium alapú vizek: segítenek a gyomorbetegségek, emésztési problémák és a hormonális egyensúly elérésében, megelőzésében. Kapcsolatot hoznak létre: Glastonbury és a Shasta hegy fehér szilikát forrásaival.

 

Arzénos források, termálvizek:

Közömbösítik a mérgeket, jótékonyan hatnak a fizikai egyensúlyra és a bőrre. A bőrelváltozások, irritációk, ekcémák, gyulladások, a reuma, izületi bántalmak hatékony szere. Elektromos hatással bírnak, segítik karbantartani az izom és csontrendszert.

 

Lítumban gazdag források és termálvizek:

Sejtszinten összehangolnak a görögországi Lithia/Lüthia vizeivel. Megnyitják a 3. szemet, növelik a lelki tudatosságot, jótékonyan segítik a szívműködést, a derű a jó közérzet a nyugalom érzésének segítője.

 

A 4 gyógyvíz, forrás összetett hatása:

4 medencében feltöltött négyfajta vízzel kezelés:

A női testben élők: a vasoxidos vízben való tartózkodással kezdjenek, majd a szódás, arzénes és végül a lítiumos vízzel.

Minimum fél órát szükséges mindegyikbe tartózkodni, közöttük 5-15 perces szünetet tartani, és természetes száradással, nap, szél, levegővel, mert így jobban felszívódnak az ásványi anyagok, ne használjunk törölközőt, vagy köpenyt.

A férfi testben élők: a szódással kezdjék, a nátrium alapúval, majd a vasassal, arzénos és lítiumos sorrendjében.

 

Az összetett kezelés: tisztít, és újraegyensúlyozza a 12-es csakrarendszert, és segíti a 13-20-33-as fénytesti cirkulációt.

A női-férfi energetikai egyensúly teljes mértékben elérhető ennek a vízi szertartásnak a megtartásával, a nyugalom, a békesség érzete az energetikai egyensúly helyreáll. Fiatalító erővel hat, a szenthármasság aktiválja lényünkben: a fizikai, szellemi, lelki összetett harmóniát.

 

Javaslat a szertartás 2, 3 alkalommal való megismétlésre naponta, 3-5 napi folyamat betartásával, ez adja az optimális hatást. Amennyiben lehet évente 3-4 alkalommal végezzük el.

Fokozza a vitalitást, életerőnkbe tart, fiatalító hatású, élethosszabbító, kiveszi a betegségeket, javítja a funkcionális szervek működését. A víznyerő terület egyensúlyára is hatással van!!!

A Santa Fe/Új Mexikói planetáris Arany Béke cirkuláció aktiválása az élő vizekbe: Tyberonn-on keresztül, Metatron a Fény Ura által: összekapcsolódik a bolygó minden vízelemével és a békesség harmóniájával hatja át minden itt létezőt.

Közreadja: www.foldicsillagok.hu (a Fényegység nyomában)

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 49 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!