Folytassátok, csak így tovább...... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tizenkettek Tanácsa   
2011. október 11. kedd, 12:30

Folytassátok, csak így tovább......

Tizenkettek Tanácsa

 

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Mi vagyunk a Tizenkettek Tanácsa, és folyamatosan figyeljük a különféle találkozókat és megbeszéléseket az ENSZ-ben, különösen a színfalak mögött zajlókat tartjuk nagyon érdekesnek számunkra. Jó néhány tárgyalás már döntésközeli állapotba került, de ezekről sok minden nem fog kiszivárogni a médiátokban, mégis a legtöbb ezekből előremutató és gyümölcsöző jellegű. De még mindig erős a változások elfogadásával való szembenállás hát erre azért lehetett számítani. Ugyanakkor, sokkal nyitottabb lehetőségek, vannak ezek nyilvánosságára hozatalára és hozzáférhetőségére.

 

 A bekövetkező változások felemelő jelleggel bírnak és átszűrődnek majd a mindennapi életbe, röpke hónapok alatt. Mint már említettük sorsotokba bekövetkező vállalkozások fokozottan fognak megtörténni, és sokan észre se fogják venni azokat. Beszéltünk már arról nektek, hogy ezek a változások magasabb tudatosságot, hoznak és egyre szélesebb körben lehet majd élni, lélegezni velük, és ezekről beszélni, szavazni, eltérő véleményt formálni, a jelenlegi szűk keretek helyett.

 Így hát lélegezzétek meg ezeket a változásokat, Segítsétek a Fényt, pozitív szándékaitok fényével. A Közel-Keleti területeken, rendkívüli módon szükség van a támogatásotokra. Képesek vagytok egyre láthatóan megnyilvánítani mindezeket, és az egymás közötti kapcsolataitokat még magasabb szintre emelni, és imáitokat és gondolataitokat elküldeni a Föld olyan tájaira, ahol még kiterjedt az árnyék.

 Lehet, hogy hallottatok róla, az Iránban letartóztatott turistákról, már kiszabadultak, és ennek az eseménynek szimbolikus jelentősége van. Hol szeretnétek, vágyaitok szerint sétálni? Szeretnétek-e a bolygótokat olyan helynek látni, ahol az emberiség sokféle kultúrái harmonikusan együtt élnek egymással?

 Ez már folyamatban van. Változások vannak folyamatban mindenhol. Köszönjük nektek, hogy fénnyel szolgáltok.

 

Folytassátok, csak így tovább......

 

Council of Twelve via Ann, 9/21

http://lightworkers.org/channeling/141812/council-twelve-ann-921

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!