Hát elkezdődött… Megérkezett a 2012-es év első átalakító energiahullámzása. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. január 24. kedd, 11:40

Hát elkezdődött… Megérkezett a 2012-es év első átalakító energiahullámzása.

A mennyei előrejelzéseket, a Felemelkedés 12. hullámának beindulását, a januári újhold utáni napok várható energetikáját, megspékelve a retrográd Marssal, mintha megerősítenék a tudományos híradások. Környezetünkben már több helyről is jelezték, hogy az információs átvitelekkel kapcsolatosan problémák merültek fel. Akkor mentés másként. Nyitott szívvel, tiszta elmével, egyensúlyban az érzelmeinkkel és örömmel, a Legfőbb Jóval, a Minden Ami Van-nal.

„Szeretettel köszöntünk benneteket 2012. első all inclusive reggelijén, az asztal, roskadásig tele van bőséggel, szeretettel, hálával és áldással. A mai reggeli csak egy kóstolója annak a csodának, ami egész évben vár rátok. Tiszta szándékkal mindez a tiétek, tegyétek magatokévá, nyilvánítsátok meg. Amennyiben túlpörögtök, úgy érzitek, felforr a véretek, lélegezzetek és lélegezzetek. Ez az energia az elfogadásotok által meg fog testesülni és választ és bizonyosságot kaptok arra nézve, hogy elfogadhatjátok teremtői hatalmatokat, mivoltokat. Nincs arra kifejezés, szó, mondat, csak érzés, hogy mennyire tisztelünk és szeretünk bennetek. A következő napokban hatalmas energia-összecsapásoknak lesztek tanúi, kemény téli napok, és hirtelen koranyáriak váltogatják egymást. Tiszteljétek meg testeteket, tiszta vízzel és könnyű ételekkel, hatalmas munkát végeznek, azért, hogy tovább tudjatok dolgozni. Köszönjétek meg nekik. Legközelebb a február első hete utáni energiacsúcsra ismét meghívást kaptok, de az már főétkezés lesz.”

FöldiCsillagok és Plejádi családjaink

***

Protonviharba kerültünk

2012. január 24. 12:05

Kedden reggel nagy energiájú protonok záporába került a Föld. Január 23-án, magyar idő szerint hajnali 5 órakor ugyanis hatalmas napkitörés volt, amelyből gyorsan mozgó anyagfelhő tart a Föld felé. Érkezése kedden délután várható.

A hétfői napkitörésből származó nagy energiájú protonok jelenleg haladnak el a Föld mellett – jelentette a bolygónk környezetét is monitorozó amerikai NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration). A Spaceweather.com űridőjárási portál szerint lehetséges, hogy emiatt egyes műholdak számítógépei újraindítják magukat, illetve a földi rádiókommunikációban is problémák jelentkezhetnek, főleg a magasabb földrajzi szélességeken. Az eseményt 3-as kategóriájúnak rangsorolták az 1-től 5-ig terjedő skálán, amelynél már az űrhajósok és magasan repülő interkontinentális repülőjáratok sugárterhelésére is érdemes figyelni – írja az [origo].

A napanyag érkezése geomágneses vihart okozhat. A rádiózavarok mellett látványos sarki fények is feltűnhetnek.

Néhány napja hasonló kitörés zajlott le a Napon. Ennek anyagfelhője az előrejelzéseknél valamivel később, január 22-én érte el bolygónkat, és a poláris területekről figyelve látványos sarki fényeket hozott létre. Az űridőjárás (tehát a Föld körüli mágneses tér állapotát) figyelő Goddard Space Weather Lab intézet bejelentése alapján az esemény során bolygónk mágneses védőburka érezhetően zsugorodott, és több geostacionárius pályán keringő műhold a magnetoszférán kívülre került, ahol a napszél szabadon bombázhatta őket; meghibásodásról egyelőre nem érkezett híradás.

(forrás: [origo]

Kereszturi Ákos

http://www.medicalonline.hu/cikk/protonviharba_kerultunk

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 44 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!