2012. MÁRCIUS 17. – NAPÉJEGYENLŐSÉG BOLYGÓSZINTŰ MEDITÁCIÓ SELACIÁVAL ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSÁVAL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. március 13. kedd, 08:57

2012. MÁRCIUS 17. – NAPÉJEGYENLŐSÉG

BOLYGÓSZINTŰ MEDITÁCIÓ SELACIÁVAL ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSÁVAL

 

Az év első bolygószintű meditációja a Tizenkettek Tanácsával, spirituális és gyógyító energiák kíséretében, melyek felgyorsítják a Felébredést és a teljes teremtői potenciálba kerülést. A 2012-es év az Isteni VáltozástTevők-idejébe érkezésének az éve, jó idő arra, hogy világítsanak és tegyenek meg mindent ezekért. Mindannyiunk számára radikális változások érkeznek. Az ezt követő Napfordulós esemény, segíti, megkönnyíti a változás hullámait, hogy a Földön még több világosság legyen és a szellemmel való kapcsolataink, szeretetben, bőségben és örömben érkezhessen el.

Jöjjetek és csatlakozzatok hozzánk, mint az Isteni VáltozástTevők Közössége, erre a különleges gyógyító eseményre a Tizenkettek tanácsával.

www.selacia.com

 

MÁRCIUS 17. Bolygószintű Meditáció a Tizenkettek Tanácsával Selacián keresztül.

Az év első bolygószintű meditációja a Tizenkettek Tanácsával, amely olyan spirituális és gyógyító energiákat hoz magával, hogy az majd felgyorsítja felébredést és a teljes teremtői potenciálunkba (isteni tudatosságunkba) mozgat.

Ahogy az évszakok változnak, úgy hoz egy változást, március 12-től, 3 héten keresztül a Merkúr, amikor (látszólag) retrográd mozgásba fordul, és ezt ebben az évben háromszor fogja megtenni, és ennek fel- és megerősítő hatással lesz ránk nézve, 2012-ben.

 

A bolygó retrográd/visszaforduló állapota, emlékeztetőt hoz számunkra, abban hogy vizsgáljuk meg a magunkról alkotott képünket és gondoljuk újra, (elfogadás), és az erősségeinket (teremtői hitünket) találjuk meg ebben, és azt mi is a személyes utunk (vállalásunk), és próbáljunk meg lassítani (egyensúlyba kerülni), és világítsuk meg (adjuk energiánkat) fontos választásainkat. A retrográd ciklus megközelítése most nem a sötétségről, félelemről és végzetről szólnak, hanem a gyógyulásról és a lelki fejlődésről, éppen ezért legyünk összhangban magunkkal és annak tudatában, hogy teremtők vagyunk.

 

A március 17.-i napfordulós rendezvény ebben segít. Egy valóban kivételes pillanat (Összekapcsolódni az isteni mag 12 aspektusának, eredeti esszenciájával), amely most az egyszer történik meg. Mi készek vagyunk erre, az összetett energiák fogadására (melyet személyesen mindenki, aki szándékozza magába vonzhatja), és amikor összejövünk a Szellemmel, mint ezen az eseményen, az valóban csodálatos lesz.

 

A 2012-es év, valóban a Mi időnk, az Isteni VáltozástTevők (Fényhozók) ideje arra, hogy sugározzák fényüket, és minden mást besugározzanak, amit csak lehet. Sem a bolygó, sem mi nem kényszerülünk drasztikus átalakulásra, és ez az esemény segíthet abban, hogy a változásokat sokkal könnyebben meg tudjuk lovagolni, és a Szellemmel való összekapcsolódás során, minél több világosságot, szeretet, örömet, bőséget kapjunk és érhessünk el.

 

Amennyiben ez megszólít bennetek és tehetitek, csatlakozzatok a felhíváshoz, a bolygószintű VálotozástTevők közösségéhez, erre a különleges gyógyító/gyógyuló eseményre, a Tizenkettek Tanácsával. A gyógyulás fogadása, mint magunk, mint közösségünk számára, gyógyulást hoz a bolygóra is.

 

 

 

 

 

Regisztráció/jelentkezés

March 17 Registration
Teleclass
: 6:30-8:30 pm Los Angeles time - via phone or free skype-to-skype

On Site:    5 pm check-in, 6 pm start, 10 pm end - in the Los Angeles area
mp3:        all registrants receive mp3 audio recordings after the event

 

Meditáció idejének kiszámítása helyi időre:

Time Converter:

http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

 

További információk és jelentkezés:

More info and registration:

http://www.selacia.com/global_meditation_events.php?utm_source=You+and+Shift+-+Community&utm_campaign=You+and+the+Global+Shift&utm_medium=email

 

közreadja:www.foldicsillagok.hu

 

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!