Az Új Kor Csakra/A TürkizCsakra Aktiválása Kryon/David Brown PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kryon/David Brown   
2012. március 24. szombat, 08:15

Az Új Kor Csakra/A TürkizCsakra Aktiválása

Kryon/David Brown

San Jose, Costa Rica 2012.jan.18.

Közreadja:www.foldicsillagok.hu

Üdvözlet drága Emberek!!! Én Vagyok Kryon a mágneses szolgálattól.

Csodálatos veletek lenni ezen az éjszakán, ugyanúgy, mint minden éjszakán. Egy új világ van érkezőben, és egy békés átmenet ebbe az új világba, így nagyon sok változás fog érkezni erre a földre is.

Az elmúlt 3600 éves ciklus a háborúskodás és a tudatlanság korszaka volt. Az utóbbi 3600 évet ezen a bolygón egy igen sötét férfienergia korlátozta, de ennek a napjai meg vannak számlálva! A tudatosság egy sokkal magasabb állapota érkezik meg hozzátok. Ezt a bolygót eddig egy katonai-ipari csoportosulás korlátozta, ellenőrizte. E csoportosulás mögül egy maroknyi ember irányított. A bolygón így a pénz áramlása igazságtalanul lett megosztva. A lakosság 99%-a bolygó pénzeinek 1%-át birtokolta, míg a lakosság további 1%-a, a bolygó pénzeinek 99%-át halmozta fel, és éppen erről szól ez a változás. A bolygón élők tömege pedig egyre inkább tudatában vannak ennek a helyzetnek. Az Internet rengeteg információt ad ezzel kapcsolatban, míg a vezető médiák persze hallgatnak erről, mert a médiák tulajdonlása az 1% kezében van, és ezt jelképezik a körülöttetek mindenhol látható obeliszkek.. A piramisforma tetejét jelképező obeliszk jelzi a vezető csoportokat, és az alatta levő rész pedig az átlagembereket, akik minden nap elmennek dolgozni a betevő kenyerükért. 3600 éven keresztül ez az igazság rejtve volt, de most ez az igazság egyre inkább nyilvánvalóvá válik, az hogy mindenki előbb vagy utóbb az isteni tudatosságába kerül. Mindenki először a 4. dimenzióba, a Krisztusi tudatosságába, majd azt követően az 5. dimenzió új tudatossági szintjére. Mindezek dolgok elkezdenek megtörténni ez év végén, mert új világ jön kedveseim, és ez a világ a Szeretet, a Remény és az Izgalmak világa.

 

Ez a bolygó eddig olyan korlátozás alatt volt, mint egy rab a cellájában. A bankárjaitok csak féligazságokat mondtak el nektek, ugyanúgy a politikusaitok is, és ha szerencsések voltatok, akkor még a vallási vezetők ugyancsak féligazságokat osztottak meg veletek. Az oktatási rendszeretek pedig képtelen dolgokkal tömték tele fejeteket, és semmi olyat nem tartalmazva, ami Istentől ered. 2012. december 21.-én ez az eddigi tudatlanság, amit a bolygó kapott, elkezdi visszanyerni a rég elvesztett emlékezetét és visszafordul a szeretet felé, ahol a szívetek és elmétek össze fog kapcsolódni a világegyetemmel, oda fordul, ahol érezni fogjátok a világegyetem harmóniáját. Nagyon sok módja van annak, hogy tudatosak és kiegyensúlyozottak legyetek, és Kryon csatornája ennek egy ilyen nagyon gyors változatával rendelkezik.

 

És ha egyszer megértitek azt, hogy mi a tudatosság, és ha egyszer megértitek mi a gyógyulás útja, akkor erre sok embert érzékennyé fog tenni. Fények fognak világítani az egész világon keresztül.

 

Itt ma este mindenkivel kapcsolatban elvégeztünk a pszichometriai felmérést a tudatosságáról, azok közül, akik ebben a teremben vannak, és ez azt mutatja, hogy nagyon is meg fognak változni az év folyamán. Ki fogjátok nyitni a szíveteket és ez fog megtörténni az egész világon keresztül is másokkal. Az emberek egyre jobban fel fognak ébredni és megvilágosodnak, ahogy a szeretet átáramlik a szívükön és átlátnak a különböző szeretetek retorikáján. Mindenki számára közismert az, hogy a szeretet mindent legyőz, és ez utazás lényege az új világotokba, mert ez egyike a szeretet megnyilvánulásának. A Szeretetben és a Fényben feloldódik a Sötétség. Több és egyre több, még több ember csatlakozik majd ehhez a tudatossági úthoz. Ti mind automatikusan kapcsolódtok a világegyetemhez és a bolygókhoz, és azok olyan helyre mozognak, melyekkel beindítanak benneteket erre a tudatosságra és a DNS-eteket, és ez megtörténik azok számára is, akik még nem ébredtek eddig fel, hogy ők is lehetőséget kapjanak a felébredésre. Azok, akik már belső munkájuk eredményeként ébren vannak, tüneményes erőt fognak érezni, amit azért kaptak, hogy teljes tudatosságukba kerülhessenek, hogy egészek és teljesek lehessenek és a szeretet folyamatos áramlásában megteremtsék a tiszta szereteten élhető világukat. Ez még eltelhet egy kevés ideig, de azok számára, akik átmentek a tudatosság első hullámán, nagyon tisztán fogják érezni ezt egészen 2013 márciusáig. Sokan készen fognak erre állni, 2012. december 21.-ig. Ők lesznek a Fény Rádiói és felébresztenek mindenkit a maguk környezetében, csakúgy, mint egy tóba vetet kavics. Az új világ érkezőben van kedveseim.

 

Nos akkor csukjátok be szemeiteket....és menjünk együtt belülre...és érezzétek ezt a szobát, és érezzétek azt, hogy ez a szoba megtelik teljesen a Szellemmel és tele van szeretettel. Szellemi vezetőitek ott ülnek a lábaitoknál és határtalan tisztelettel vannak a munkátokért, amit tesztek, nemcsak amit magatokért, nemcsak amit a csoportotokért, hanem mindannyiótokért vannak elragadtatással, azok iránt, akik fizikai formában most a Földön vannak.  Ti vagytok azok, akik megemelitek a tudatosságot ezen a bolygón. És csak engedjétek meg, hogy a szeretet áramoljon....legyetek a testetekben és vigyétek a figyelmeteket és tudatosságotokat a szívetekbe, és újra és megint tegyétek lehetővé, engedjétek meg magatoknak, hogy a szíveteken keresztül mindenki csatlakozhasson hozzátok ebbe a teremben.....engedjétek meg, azt hogy a szeretet áramoljon és hagyjátok azt, hogy a testetek is érezhesse, hagyjátok az érzéseket jönni, és hagyjátok menni.

 

Engedjétek meg azt, hogy egy új világ áramoljon a szívetekbe, engedjétek meg a 4. dimenziós energiáknak hogy a szívetekbe áramoljon, és azt hogy a lábatok alatt lévő FöldAnya felemelkedhessen a 4. dimenzióba. Nemcsak az emberiség, hanem az egész bolygó fel fog emelkedni a 4. dimenzióba. És csak érezzétek meg ezeket a 4. dimenziós energiákat, ahogy megnyitja a csecsemőmirigyeteket, amely lehetővé teszi az új csakrátokat, az új korszakotok csakráját kialakulni és megnyílni.

 

Azért vagyunk ma itt kedveseim, hogy létrehozzuk ezt az új csakrát, mert ez lehetővé teszi azt a kapcsolódást a teremben, hogy mindenki összekapcsolódhasson egymással a csecsemőmirigyen keresztül, amely az új korszakotok csakráját hozza létre. És így csak engedjétek meg azt, hogy megnyíljon, hogy felvegye formáját, és ott is van már....és készen vár bennetek....minden készen áll erre.

 

Éppen ezért vagytok itt, készültetek fel erre a mai estére, így csak meg kell engednetek a csecsemőmirigyeteknek, hogy az új korszak csakrája legyen. Ez a türkíz színű csakra ! (a szívcsakra zöldje és a torokcsakra kékje közötti átmeneti energiaportál). És csak engedjétek meg a szellemi vezetőiteknek és Kryon energiáinak, hogy segítsenek ebben bennetek és a FöldAnya energiának is....és engedjétek meg ezeknek az energiáknak, hogy magukba foglaljanak bennetek és megtartsanak bennetek, és azt, hogy lehetővé tegyék az energiaáramlást. És vigyétek mélyre, és még mélyebbre a testetekbe és tapasztaljátok meg ezt a támogatást, engedjétek meg azt, hogy a szeretet áramoljon és megnyisson bennetek, és a DNS-eteket, és az új türkíz csakrátokat, amely a szív és a torok csakra között helyezkedik el.

 

És most olyanná kezd válni ez a csakra, mint a szivacs és magába szívja az energiátokat, melyek most ebben a teremben vannak, és ez lehetővé teszi a szeretet áramlását. Kryon energiái és szeretete fel fog oldani minden félelmet ebben a megnyílási folyamatban.

 

És most csak képzeljétek el az Új Türkízcsakrátokat, ahogy elképzeljük, meg fog nyílni és ez az új csakra azt fogja jelenteni számotokra, hogy szeretettel (szívtől-szívig) fogtok kommunikálni egymással. Kezdetben ez lesz a gyógyítók csakrája, és ez fogja támogatni a saját öngyógyításotokat, öngyógyulásotokat, és saját sejtjeiteket és a saját DNS-eteket felébreszti. Ez a csakra fogja megnyilvánítani a gyógyulásotokat, és ez fog átvezetni bennetek az új tudatosságotokba, a 4. dimenziós tudatosságotokba, ahol nem lehet többé bennetek korlátozni, ellenőrizni és manipulálni. Mint egy ragyogó, tiszta kristály, úgy fogjátok általa meglátni az Igazságotokat. Kezdetben ez a türkíz csakra fogja felébreszteni az összes sejteteket a testetekben, és meg fogja nyitni a szeretetre azokat egy kellemes módon, hogy elkezdhessétek megteremteni a szeretetről szóló valóságotokat, az új valóságotokat, amely a szívetekből szól majd. Egyszer amikor teljesen készen álltok erre, kiteljesedve olyanná váltok mint a Világítótornyok Rádiói, és elkezditek átalakítani szeretettel a körülöttetek lévő energiákat. Először a barátaitokét, a családotokét és ekkor ez az átalakítás egyre erősebb még erősebb lesz és ekkor ezekhez mindenki más fog csatlakozni, és ez a Szeretet Hálózatává fog alakulni, TÜRKÍZKÉK SZERETETTÉ és ez kisugárzik és besugározza az egész bolygótokat és felébreszti, ráébreszti azokat is akik még alszanak, és ezzel beköszönt a tudatosság új korszaka.

 

Az a régi energia, amely világotokba, negatív energiát hozott létre, egyszer és mindenkorra be fog fejeződni, és ekkor szeretet-alapú valóságotokat kell megteremtenetek. A mostani időkig a Föld bolygót korlátozó katonai és ipari csoportosulás, akik irányítottak eddig, teljesen szívtelen emberekből állt, és ezek az emberek szeret nélküliek, nem tudják azt, hogy mi a szeretet, nem tudják azt, hogyan kell, megosztani a szeretetet, nem tudják azt, hogyan tegyék meg ezt.

 

Ezek a rezgések is elérhetik majd őket is, ezeknek az embereknek a szívét és hierarchiájuk felébredhet a bolygó szívére, de sajnos késő lesz ez számukra, mert ekkora elvesztik minden hatalmukat a bolygón. Teljesen más, egy másik, egy új tudatosság érkezik és ez lesz az uralkodója és irányítója ennek a bolygónak, ami az Élet Virágán alapszik majd. Mi ezt a két szót: uralkodó és irányító-t használjuk most, de az angol nyelv nem képes ezzel kifejezni azt, ami történni fog, mert nincs arra szava, hogy milyen is lesz az új típusú vezetés. Mindannyian szabadok lesztek, egyenlők lesztek, és mind tele lesztek csordultig, szeretettel, és akkor mind az Isteni Tudatosságotokba fogtok kerülni.

 

És ezek után a szeretetből fogjátok létrehozni a valóságotokat, a szeretet fog folyni mindenütt. És amikor kiteljesedtek, akkor a szívetek tele lesz újdonságokkal és frissességgel és élettel és ekkor ti mind találkozni fogtok a másik feletekkel, akit úgy hívtatok eddig, hogy az ikerlángotok, akit a kezdetektől, amikor elhagytátok a Teremtőt (az Otthont), úgy osztódtatok két elkülönülő tudatosságra, egy nőiesre és egy férfiasra. Ti mind meg fogjátok találni a férfi vagy női feleteket, hogy teljesek legyetek, egészek legyetek és ez fogja kiteljesíteni és teljessé tenni a szíveteket, miután megtaláltátok egymást. Így ezután egy új egy teljesebbe nézőpontból még több energiát fogtok sugározni magatokból, egy sokkal nagyobb, erősebb, fényesebb rezgést.

 

Ez a bolygó egy utat tesz meg egy teljesen új tudatosságba, egy teljesen új világba, a szeretet világába, abba a tudatosság világába, amelyről mindig is álmodtatok, és a ti álmotok valósággá fog válni, és ekkor egy olyan gyönyörű bolygót fogtok létrehozni, amilyet csak akartok. Mindenki úgy fogja érezni magát, teljes szeretetben, teljes biztonságban és teljes bizonyosságban és teljes biztonságban. Minden egyes ember a Krisztusi Tudatosságába fog kerülni. Az életeteket össze fogjátok kapcsolni a világegyetemmel és az egyetemes harmóniával fogtok élni az életetekben. Így most engedjétek meg az energiáitoknak, hogy a testetekben egyre magasabbra emelkedjenek, még és még magasabbra emelkedjenek a 4. dimenziós energiákkal, mert a testeteknek szüksége van a sok edzésre azért, hogy ne féljen, hogy ne féljetek, ne tartsatok semmitől. A testetek még félénk és tart ettől a határtalan szeretettől, még félelemmel van az igazi élettől, de ez az új tudatosság energiáját és rezgését, mint bármit is, a testeteknek szükséges megszokni.

 

Így van ez kedveseim, ezek rendkívüli izgalmas idők, amikor a dolgok megváltoznak egy szereteten alapuló valóságba. ....És csak érezzétek testeteket és engedjétek meg a testeteknek, hogy ez az új rezgés egyre magasabbra, még magasabbra emeljen bennetek, és engedjétek meg azt is, hogy szellemi vezetőitek és Kryon támogató energiái segítsék ezt a folyamatot, ezt az emelkedést az új világotokba, a szeretet, az öröm és szabadság világába. Ezt teszi majd lehetővé a testeiteknek, hogy az Élet Virágába formálódjanak. Már 2000 éve van egy teljesen felépített háló a Föld körül és ez a háló az Élet Virágával mintázódott...Engedjétek meg magatokat összekapcsolódni ezzel a hálóval, hogy megtapasztalhassátok a Krisztusi Tudatosság energiáját, a világegyetem bölcsességének tudását.

 

És csak engedjétek ezeket az energiákat magasabb és még magasabb és még és még magasabb érzésekkel jönni. Ezen a rendkívüli estén az összekapcsolódásra a kapu nyitva áll. Engedjétek meg az összekapcsolódást, és engedjétek meg ezeket az új energiákat átáramlani a korona csakrátokon, majd a 3. szemeteken, és azt követően a torokcsakrátokon, és így azt követően a türkiz csakrátokon, az új korortok csakráján, mert ez a kapcsolódás az amely megnyitja az új csakrátokat....és érezzétek azt, hogy ezekkel az energiákat sokkal jobban és finoman kezditek érezni, és ez lehetővé teszi ezeknek az energiáknak a szívetekbe áramlását, a napfonatba, majd a második csakrátokba, és a gyökeretekbe, és végül összekapcsol bennetek a FöldAnya nagyon érző szívével.

 

Már régóta, erre az összekapcsolódásra készültetek a FöldAnya szívével. A FöldAnya teljesen tisztában van azzal, hogy Ő egy új tudatosságba emelkedik. Engedjétek meg energiátokkal, hogy az Élet Virága energiáit vegyék magukba, adjatok engedélyt arra, hogy az megnyissa sejtjeiteket, és a DNS-eteket. És ezek az új energiák beáramlanak a testetekbe és testeteknek lehetővé teszik azt, hogy a negatív energiáitok eltávozzanak....hagyjátok energiáitokat, jönni menni....most 2012. december 21. energiáinak 95%-ában vagytok és ezeket az új energiákat lehorgonyozhatjátok itt és most Kapoli-ban.

 

Ahogy ezek az új energiák keresztüláramlanak rajtatok, adjatok engedélyt arra, hogy a női és férfi energiáitok a testetekben összevonódjanak. Szellemi vezetőitek dolgoznak most velük, veletek, megnyitják erre a sejtjeiteket és a DNS-eteket és összekapcsolják a koronacsakrátokat közvetlenül az Élet Virága hálójával. Ez a folyamat eltart még egy pár hónapig. A szellemi vezetőitek és Kryon energiái dolgozni fognak veletek, hogy fenntarthassák ezeket az új energiákat és ezeket az új megnyílásaitokat. Támogatva lesztek ebben a folyamatban, és nagyon is jól fogjátok viselni, és nagyon tiszta és világos útmutatást kaptok szellemi vezetőitektől. Az energiák már 95%-ban készen állnak erre. Kérjétek meg szellemi vezetőiteket, hogy adjanak egy kis biztató üzenetet, fizikai vagy lelki síkon keresztül, és ismerjétek fel azt, hogy ők ott vannak veletek, melletettetek, ahogy megbirizgálják az orrotokat, vagy megcsikizik az arcotokat. Ahogy szellemi vezetőitek megnyílnak erre az új szintre, újból engedélyt kell adnotok erre az új szinteken lévő útmutatásokra.

 

Mi most 2012. december 21. energiáinak a 97%-ban, majd, 98, 99, és 100% vagyunk. Azok, akik ebben a teremben vannak, és azok, akik olvassák ezt a közvetítést.

 

Tartani fogjuk még ezt az energiát egy pár percig, hagyjátok azt, hogy a testetek hozzászokjon ehhez az energiához és megnyissa rá a sejtjeiteket és a DNS-eteket. Kedveseim csak érezzétek azt, hogy fog működni ez az energia. Csak maradjatok ezeknek az energiáknak az érzésében....és hagyjátok az érzéseket jönni, menni. Tegyétek tudatosan mert a tudatosságotok mögött ott van az új türkizkékcsakra, és csak egy kis időt töltsünk el azzal, hogy így megnyitva tartsátok az új csakrátokat.

 

Tehát maradjatok, egy kis ideig még ezen az energiaszinten....hagyjátok, hogy az érzések, jöjjek aztán menjenek tovább....és csak legyetek figyelmemmel a 4. dimenzióra, mert ez túl van az intellektusotok befogadóképességén, bár az elméitek is szintén.

 

És most így kedveseim, Kryon kijelentkezik....Mi ma rögzítettük, lehorgonyoztuk az Élet Virágának energiáját és az Isteni Tudatosságot, itt Kapoli-ban a costa rica-beli San Jose-ban.

 

Isten Veletek és Isten Áldásával, most Kryon kijelentkezik.

 

Köszönöm mindannyiótoknak!!!

 

Kryon

 

Forrás: Activation of the Chakra of the New Age

http://spiritlibrary.com/kryon-south-africa/activation-of-the-chakra-of-the-new-age

audio: http://kryon.org.za/Kryon/media/audio/DavidBrown_Kryon_20120118_CostaRica.mp3

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Copyright © David Brown.  All rights reserved.

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!