2012. AUGUSZTUS 4.-ÉN, SEM TERRORCSELEKMÉNY, SEM FIRST CONTACT, AZAZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL NEM LESZ AZ OLIMPIA HELYSZÍNÉN ÉS IDEJE ALATT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Földicsillagok   
2012. augusztus 03. péntek, 16:12

GYORSHÍR MÁTÉ AUGUSZTUSI SZERETŐ ÜZENETÉBŐL!!!

 

2012. AUGUSZTUS 4.-ÉN, SEM TERRORCSELEKMÉNY, SEM FIRST CONTACT, AZAZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL NEM LESZ AZ OLIMPIA HELYSZÍNÉN ÉS IDEJE ALATT

Az effajta illúziókeltés (primitív űrhajónak látszó tárgy megjelenése...azért gondoljatok bele a Gf nem a legszakadtabb  az 1950-es sci-fi filmeket idéző szardíniásdobozzal érkezik) a sötétség azon érdekét szolgálja, amely a félelemkeltés alapszik, és az a célja, hogy ebből táplálkozva elodázza a megváltoztathatatlan isteni akaratot, amely a Földet a fizikai Mennyországba juttatja az ott élő azon lelkekkel, akik ezt a tapasztalást választották és készen állnak erre. A Föld egy védőfólia alatt van, melyet a Föderáció ellenőriz.

A Galaktikus Főtanács ajánlatosnak tartja megvárni az első kapcsolatfelvétellel az év vége felé eső időszakot, amikor az univerzális családunk egyszerre és nagy számban szállnak partra a bolygón, de ez nincs kőbe vésve, lehet hamarabb is, ahogy ennek a potenciája növekszik.

 

A kivonat forrása: http://galacticchannelings.com/english/matthew02-08-12.html

 

Megj.: a Galaktikus Föderáció flottájában nincsen kerek, vagy annak látszó égi járművek, ilyen kezdetleges járművekkel a háttérhatalom rendelkezik, vagy holografikus kivetítések, mint azt utólag a tűzijáték alatt láttuk. Ugyanezt a technikát alkalmazták a látszólagos repülőgép-becsapódáskor a 9/11 esemény alatt.

 

Tudjuk, hogy várjátok nagyon-nagyon, legyetek türelmesek nagyon közel ez az időszak, higgyetek a szíveteknek!

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Módosítás dátuma: 2012. augusztus 05. vasárnap, 11:36
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 100 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!