JIM SELF: TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 2 rész. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JIM SELF   
2012. november 08. csütörtök, 08:45

JIM SELF: TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 2 rész.

 

HOGYAN, MIÉRT ÉS MIKÉPP JÁRULTAK HOZZÁ A TORZULÁSOK ÉS A MUTÁCIÓK AHHOZ, HOGY A TUDATOSSÁG ESÉSÉT OKOZTÁK?

 

A mutációk és a torzulások már a saját életükre keltek és a torzulások elkezdtek egymással kölcsönhatásba lépni és összeszövődtek egymással. A mutációk és a torzulások egyre több és még több torzulást és mutációt hoztak létre, még több mutációt kiterjesztő spirált. De a mutációkban és torzulásokban nincsen tudatosság, olyanok, mint a vírus, vagy egy olyan gép, amely másolja és sokszorosítja önmagát. A 3. Dimenzióba a torzulásokat és a mutációkat olyan rezgésként lehet felismerni, mint például: a harag, féltékenység, düh, durvaság, csalás, uralkodás, ellenőrzés és vérfertőzés, nemi erőszak, és az olyan izmusok, mint a szexizmus, rasszizmus és így tovább. Mindezek a rút, ronda torzulások és gondolatok, azok, amelyek a mindennapi életetekben bennetek játszódnak és ezek mindent beburkolnak félelemmel.

 

 

Ez a folyamat már nagyon hosszú időn keresztül zajlott. Így a Minden Ami Van számos helyén egyáltalán nem volt fény, és egyszer csak így szólalt meg Uriel:

"Csak nem fog egy kihívást jelenti a sötétség számára, ha visszahozzuk a Fényt? -egy mosolyt éreztem Uriel szája szegletében, majd Uriel így folytatta. Azok a sötét minták és lények, akik a Fényen kívül vannak, nem jelenthetnek kihívást rátok nézve, az emberekre. Könnyen elbánhattok velük, túljuthattok rajtuk egy megtervezett, megbeszélt időpontban, amikor ezek az idők megérkeznek. Az embereknek a legnagyobb kihívást saját maguk jelentkezik. Láthatjátok, van szabad akaratotok, szabadon választhattok. A Teremtő Fényének egyedi szikráját hordozzátok magatokon belül. Van szabad választásotok és mi nem zavarhatjuk meg a döntéseiteket. Magatoknak kell a döntéseket meghozni. A sötét lényeknek nincs szabad akaratuk vagy választásuk.”

 

Sok minden most következik be. Mivel a második sugár is használatba került, felfedezték azt, hogy a Fény rezgését hogyan lehet lecsökkenteni és tömöríteni a sűrűségben. Ezáltal a Teremtés Birodalmában egy új lehetőség nyílt meg. A Fény hatalmas lényei, az Avatárok és az Elohimok most már formákban tapasztalhatták meg magukat, és ez egy újdonságot hozott a Teremtésben és hatalmas örömöt. Számtalan formában kezdték megtapasztalni magukat: sziklák, víz, levegő, virágok és még sok másfajta formában.

 

Ahogy a Teremtés egyre jobban kiterjedt, egy másik figyelemre méltó Teremtés jött létre. A Tudatosság, 12 élő központból állt össze és a Minden Ami Van-on belül ezeken a Teremtés Krisztusi aspektusain keresztül állt össze minden. Mindezeket a központokat a Teremtő Szeretete tartotta össze. Minden egyes központ célja az volt, hogy tükrözze a Krisztusi Szeretetet és Fényét, hogy visszavezesse azokat a lényeket oda, akik ezekben a központokban laktak vagy látogatták azokat. Következésképpen az Arkangyali Birodalmak számos új lényei, az Avatárok, az Elohimok és a Fény más hatalmas lényei élvezték a Krisztusi Fényt ezekben a központokban. A Föld is a Fény egyik ilyen különleges központja volt. A Tudatosság Esésének leckéjében számos Teremtő Isten és mások vettek részt és jöttek ide ebbe a Krisztusi központba. Ezek közül sokan nagyon elkezdtek pusztítással torz és szennyezett, megfertőző teremtményeikre fókuszálni. Ezek már szinte semmit sem tartalmaztak a Teremtő fényéből. A fizikai teremtmények melyek a Földön láttak napvilágot egyre inkább elkezdték még erősebben torzulni és elveszteni a Teremtés Szeretetét. E miatt a hosszú és intenzív mutációs torzulás beszivárgás miatt a Föld már nem volt képes a további időkben tükrözni a Krisztusi Tudatosságot vissza azokra, akik a felületén éltek. A föld lakói már nem kapták meg a Fényt a Földtől és a Krisztusi Tudatosság szintjéről leesett. Leszakadt a Szeretet egyesített mezejéből egy nagyobb, sokkal nagyobb sűrűségbe és teljesen fizikaivá vált. A Föld fénye elhalványult, a 12 fényközpontból így az egyik nem sugárzott. Ez az esemény hatalmas továbbgyűrűződő hullámokat hozott létre a Minden Ami Van-on keresztül. A Föld ekkor egy rezgésében leeső állapotba került, de egy nagyon jelentős folyosó megmaradt mindenki számára.

 

És amikor elérkezett az a pillanat, amikor az Arkangyalok, az Elohimok és a Fény Urai és sok már hatalmas lény kérvényt nyújtott be a Teremtőhöz, hogy hozzon létre egy olyan korlátozó pontot, amely megállítja a további tudatosság zuhanását. Ha a Föld tovább zuhan a múlt állapota szerinti ponttól, akkor már senki se fogja tudni visszaállítani az eredeti fényét. A Teremtésben jól ismert, a Metatron Kockája. Ez egy nagyon összetett geometriai szerkezete a tudatosságnak, a fénynek és a hangnak. Ezt arra a pontra hozták létre, amikor a Föld tudatossága már nem eshetett tovább. Ennek eredménye, mint a 3. Dimenzió létrejötte ismert. Nagyon merev, rögzült, strukturált és sűrű. Amikor a kockát létrehozták, nem volt a ebben a dimenzióban semmi rugalmasság. Rendkívülien korlátozott volt és nagyon kevés fénnyel is képes volt fenntartani és támogatni a szerkezetét, úgy hogy mégis volt benne valamiféle tudatosság a Földön belül. A Föld egy nagyon hosszú időszak alatt ebbe a tudatossági állapotba esett.

 

Azért mert ez a hatalmas Tudatossági Esés megtörtént, az túlterhelt megviselt oly annyi nagy Fény lényt, Avatart, Arkangyalt és nagyon sok más létezőit a Fénynek, az Arkangyali Birodalom kérvénnyel fordult a Teremtőhöz, hogy változtassa meg az elhatározását. Azt kérték, hogy ahelyett hogy a Teremtő egyszerűen csak szemlélje azt, hogy a Teremtő istenek milyen helyzetbe kerültek, tegye meg legfontosabbnak első helyre azt, hogy a Tudatosság Zuhanását megállítsa a bolygón. A kérvénnyel nemcsak az volt a céljuk, hogy megállítsa a tudatosság zuhanását, hanem az is hogy meg lehessen fordítani ezt a folyamatot, a károkat okozó, hozó mintákat és torzulásokat hogy fel lehessen szabadítani mindenkit ez alól, akik ebben érintettek voltak. A Teremtő engedélyezte, áldását adta a kérelmükre. Végül is az idő egy nagyon hosszú szakasza alatt, a Földi Tudatosság megmaradt része, képes volt, elég volt arra, hogy stabilizálja a helyzetet és így a kocka szerkezete lekerült, eltávolították a Földről.

Így az a lehetőség, hogy a Föld továbbzuhanjon a sötétségbe, már nem volt tovább lehetséges.

 

Hosszú idővel ezt követően, hogy a Metatron Kockája lekerült a Földről, a bolygó lakossága elkezdett egy új szempontok szerint és gondolkozással teremteni, amely már kívül esett a korábbi korlátozásokon. Ahol ezelőtt korlátozások és megrögzülések voltak, most egy új lehetőséget kezdtek el felcsillantani. De ez nagyon lassan bontakozott ki. Évmilliárdokkal ezelőtt, hogy még magasabb tudatosság és rugalmasság kezdődhessen el alkalmas időben és különböző tudatossági szinteken keresztül kezdett a fény visszatérni a bolygóra, de az a lehetőség még, hogy a Krisztusi Fény Központja visszatérhessen a Földre nem volt lehetséges. A Tudatosság még több aspektusa érkezett a bolygóra és képes volt már rögzülni és megmaradnia. Így hát végül is egy új faj magvetésével elkezdődhetett a bolygó táplálása. Ez a pont volt az, amit a Tudatosság visszatérésének kezdőpontjának tartanak sokan, és ezt a pontot Lemuriának nevezzük. Lemuria korai korszakában még az itt élő lények nem voltak fizikai testben. Lakói egyszerű fénylények voltak. Fénytudatosságukkal egyre jobban tudtak alkalmazkodni a Föld sűrűségéhez. A Lemuriaiak Fény tudatossággal rendelkeztek, de ők nem ti voltatok, ők az első résztvevői voltak a nagy kísérletnek.

 

Mindezeken keresztül a Teremtés Sugaraival kibontakozóan, folyamatos lehetőségek kezdődtek el megjelenni a tudatosság emelkedésére, bár a mutációk és a torzulások továbbra is nőttek és terjeszkedtek. Minden egyes új sugárral, egy újabb teremtési képességek, lehetőségek bontakoztak ki, de egyelőre nem jártak sikerrel azzal kapcsolatban, hogy a torzulásokat sikeresen megállítsák- És ez így folytatódott sok tízezer éven keresztül.

 

The Story of the Fall of Consciousness - Part 2

http://spiritlibrary.com/jim-self/the-story-of-the-fall-of-consciousness-part-2

Első közreadó: www.foldicsillagok.hu

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 55 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!