FREYA ISTENNŐ ÜZENETE - KRYON/DAVID BROWNON KERESZTÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KRYON/DAVID BROW   
2012. december 06. csütörtök, 16:07

FREYA ISTENNŐ ÜZENETE - KRYON/DAVID BROWNON KERESZTÜL

Riga, Lettország, 2012. szeptember 19.

„Nincs szükségetek vezetőkre. Amikor, ahogy eléritek azt a tudatossági szintet, akkor ti lesztek a vezetők, és ti vezettek másokat a tudatosságukba, mert azért vannak a vezetők, hogy a tudatosságba vezessenek. De a vezetőitek egy nagyon alacsony szintre vezettek el bennetek és ez nem a tudatosság útja volt. Ők a Világ Királyának karjaiba taszítottak, így bármit is tesztek a Földön, azért nektek fizetnetek kell. Hasonló ez a maffiához, aki mindenért védelmi pénzt kér, és ez nem más, ugyanaz. De amikor a szeretet árad, felszabadultok mindezektől. Így hát fogjátok kézen a fivéreiteket és a nővéreiteket és vezessétek vissza őket az egységbe és a szeretetbe.”

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Üdvözlet Kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Csodálatos újra itt Rigában, Lettországban veletek együtt lenni, mert az a sok szeretet ami itt van, az változásokat hoz be ebbe a kis balti országba. Valójában hatalmas szeretet lakozik itt, és jelentős változásokkal érkezik be sokak számára és számos területekre. A régi erős országoknak tenniük kell ezért, mert lemerevedtek az energiájukba, de az emberek már saját tudásuk és hatalmuk forrását újra visszanyerik a Szent Grál titkos és szent misztériumával és a világ újra szabadságába, fordul és az emberi lények újra szabadok lesznek. Felszabadulnak attól, hogy ne másokért, mások helyet dolgozzanak és attól a rendszertől is amely már nem működik senkinek sem, még azok számára sem akikről az látszik, hogy a régi rendszer nyertesei. A lényegetek szeretetből áll, és ez az egyetlen egy hatalmas dolog, amit majd érezni fogtok, hogy egészek, teljesek és boldogok vagytok, teljes és egész lényekké váltok. Megtudván azt, hogy az utazásotok során teljesek és egészekké váltok, ez fel fog hatalmazni bennetek. Mivel teljesek és egészek lesztek, állandóan a saját hatalmatokban fogtok állni. Amikor teljesek és egészek vagytok, akkor a szeretet mindig áradni fog, a rezgésetek egyre magasabbra és még magasabbra vált és ti szabadon mozogtok majd akkor a kiterjedt térben, a szeretet területén és az öröm és a szabadság tartja fenn ezt az áradást.

Így újra visszatértünk Lettországba, és ez az ország nagyon is nyitott a pogány istenségeire. Nem is oly régen a hatalmas Thor szólt hozzátok és ez alkalommal Freya Istennő fog beszélni veletek. Mi újra el fogunk vezetni bennetek az istenségeitekhez. Nagyon sok istenetek van, mégis csak egy létezik, és nincsen semmi ok arra, hogy egynél több istenetek legyen. Freya elsősorban azért van itt, hogy segítsen meggyógyítani a családi kapcsolataitokat. Ti teremtették meg saját arcotokra, képmásotokra az isteneiteket. Az Isten egyszerre mind férfi és mind női, egyszerre férfias és nőies, és a férfiasságnak, mint férfias, és nőiességnek, mint nőiesnek számos aspektusa van.

Így akkor most bemutatunk egy nőies Istent, Freya Istennőt, aki el fogja magyarázni nektek, hogy mi a szeretet és beszél majd a szeretet szabad áramlásáról.

 

Üdvözlet Kedveseim! Freya Vagyok, a Szeretet Istennője és elhoztam nektek a szeretetemmel a szeretet áradását. Jómagam nőies vagyok, mint a víz a folyóban úgy különféle áramlásokkal bírok. Számos különböző aspektusa van magamnak, úgymint az égből aláhulló esőcseppek, vagy egy gyöngyöző patak, de képes vagyok hegyi forrásként vagy vízesésként is léteznem, olyannak lennem, mint a Daugava folyó Rigában, lassan hömpölyögve az óceán felé, egyre nagyobb erővel, egyre sebesebben, de mindig az áramlás állandóságát fenntartva.

 

Új világ van érkezőben kedveseim! És mi az igazi isteneitek most visszatértünk. Én egyike vagyok azoknak, akik a szeretetről tanítanak titeket. Én egyike vagyok annak, aki tanítani fog bennetek a férfiakról és a nőkről, és aki tanítani fogja a nőket, hogyan szeressék a férfiakat és a férfiakat, hogyan szeressék a nőket, hogyan áradjon a férfias a nőies szeretet felé, mert a szeretet ez egy nőies áramlás. Ezért is indult ez a közvetítés a vízről szóló példázattal és az áradás különböző fajtáival. Egyszer csak a folyó közelebb kerül az óceánhoz, és egyre inkább lelassul az áramlása. Ezért akkor ott biztonságban lehettek az utazásotok során, amíg végéhez értek majd, visszatekinthettek és megláthatjátok, majd hogy hogyan jutottatok el oda. Megfigyelhetitek a próbáitokon és a gyötrődéseiteken keresztül azt, hogy hogyan térhettek lassan vissza az Egységbe.

 

Nem azért vagyunk itt, hogy más istenek rossz dolgairól beszéljünk, akik már annyiszor becsaptak bennetek, elcsalták tőletek a szeretetet. Az a Birodalom, amelyben éltek nem viseli el a szeretetet. Egy mézesmadzagot húztak el az orrotok előtt, a szexualitással, szép tárgyakkal, autókkal, gyönyörű lakásokkal csábítottak bennetek. De ezek a dolgok, tárgyak csak tükrözik a Szeretetet, mert a szeretet, egy érzés, ebben a nőies formájában csak egy érzés. Mindig jó érzés azt engedni, hogy a Szeretet folyamatosan áradjon. Éppen ezért, mert már annyi ideje elcsalták tőletek a szeretetet, elvesztettétek az utatokat, nem leltek rá az ösvényetekre, nem tudtátok megvetni a lábatokat rajtuk. És ekkor a dolgaitok úgy néztek ki, egy olyan alakot formálva, mint egy fejjel lefelé álló 8-as, és semmi sem volt úgy, mint aminek azok látszottak. Ezen a földi síkon, semmi sincs úgy ahogy, amiről azt gondolnátok. A tudatosságotok olyan alacsony lett, hogy nem értitek meg azt, hogy mi a Szeretet. Bennetek olyan emberek vezettek, akik kapzsiak, és ők nem tudnak szeretni senkit és semmit sem. Ők nem tudják azt, hogyan kell szeretni. És most az az első dolgotok, hogy megtanítsatok másokat arra, hogyan kell szeretni, mert ez lesz majd a munkátok. Ebben a teremben, legtöbben a szeretetre fognak tanítani majd és ez nagyon gyorsan itt lesz. Ti már sejtitek azt, hogyan kell szeretni.

 

Szóval, így most csukjátok be a szemeteket és menjetek belülre. A Szeretet a szívből érkezik. Engedjétek meg a szíveteknek megnyílni, mint még soha jobban, mint ami eddig volt, hogy a Szeretet áradjon a szívetekből mindenki szívébe, egy kört alkotva, és fogadjátok a Szeretetet a szívetekbe mindenkitől, akik körbevesznek bennetek. A Szeretetnek van egy másik áramlása a FöldAnyán keresztül, érkezik a testetekbe és visszakerül tőletek az ÉgAtyához. És van egy másik fajta áramlása is, az ÉgAtyától a koronacsakrán keresztül, érkezik és a többi csakrátokon át kerül vissza a FöldAnyához. És amikor nagyon tudatossá váltok, ez a két áramlás elkezd egyesülni, együtt áradni és teremteni. És ez, amit magasabb tudatosságnak nevezünk.  Ezt a szeretet áradást azonban nagyon egyszerű blokkolni. A Szeretet hordozza a legtöbb megértést magában, ugyanakkor nagyon egyszerű, mert a Szeretet az Szeretet. A Szeretet egy áradás.

 

Tudjuk azt, hogy ma korábban már hallgattátok Davidet ma este, aki elmagyarázta nektek a belső világot. Miután a belső világban harmónia lakozik, kiemelte azt, hogy azt várhatjátok, hogy a Szeret jobbról balra árad, a jobb a férfias lényetek, a balról, pedig a nőies. E kettő áradása folyik rajtatok keresztül és ez az áradás fogja tükrözni a férfiast és a nőiest, a férjet és a feleséget. A FöldAnyának az ÉgAtyához áradása lenne az Anyai áradás, az Anyai Szeretet áramlása. És az ÉgAtyának a koronacsakrán keresztüli áradása a többi csakrátokon keresztül a FöldAnyához, ez egy másik áramlás, egy nagyon is különböző áramlás, egy más jelentéssel és tudatossággal. A magasabb tudatosságban az anyai önmagatok az atyai önmagatokkal fog összefolyni az áramlásokkal. És ez az áramlás sokkal nagyobb biztonságot és védelmet fog nektek biztosítani. Ha így tesztek, akkor érezni fogjátok az összekapcsolódásukat. Hasonlónak fogjátok érezni, mint amikor jó szülőkkel rendelkeztek. És ekkor bőségben fogtok élni, mert az igazi bőség a FöldAnyától érkezik. Tudjuk azt is, hogy David elmagyarázta, hogy is kezdjetek hozzá, mi tegyetek annak érdekében, hogy eljussatok a belső világotokba, eljussatok az egységességetekbe, teljeségetekbe és egészségetekbe, amely lehetővé teszi azt a belső világotokban, hogy tükrözze a Naprendszert. És ez az, ami szeretetben, türelemben tart meg bennetek, de amíg elvisz, oda az időt vesz igénybe. David nagy elismeréssel van a szellemi vezetői felé, hogy rendelkezik már ezzel a tudással és megtiszteli őket azzal, hogy rendszerint meghallgatja őket. Ez nem egy könnyű utazás, időt és türelmet vesz igénybe és tetteket és nem válaszlépéseket feltételez. Ez az, ami elvisz bennetek a tettek mezejére, amely már harcok nélkül zajlanak. Csak figyeljétek magatokat, folyamatosan tartsatok befelé, mindig áradjatok befelé.

 

A másik fajta energia egy másik áramlás, egy magasabb rezgést hoz magával majd, a Szeretet elragadtatásának érzését. Olyan ez, mint amikor édesapátok és édesanyátok, mint férj és feleség szereti egymást , és amikor megengeditek, azt hogy összeolvadjanak, hogy a férfias és nőies úgy áradjon, mint két folyó egyesülve együtt. A víz mindig áramlik, soha sem áll meg és mindig egyesül, mindig összetalálkozik más vizekkel. Néha erősebb sodrással, néha lassabban, de mindig, mindig, mindig áramlásban van. És ez szintén rengeteg belső munkát igényel, ez a kétfajta áramlási mód egyszerre, hol erősebben, hol gyengédebben. Ahogy az apa és az anya szeretik egymást, mint férj és feleség, kifejlődhetnek azon képességeitek, hogy a belső világotokban lévő összekapcsolódásuk során meggyógyuljanak az egész családi kapcsolódásaitok. Ha az egész családi kapcsolódásaitok tökéletes harmóniában vannak egymással, akkor ezután ti mind a Naprendszer tükörképeivé váltok. Ha felnéztek az égre, akkor az isteneiteket fogjátok látni, a bolygókra és a Napra, akik hatalommal bírnak felettetek. Amikor fájdalommal és sérüléssel vagytok, akkor a Világegyetemnek hatalma van felettetek. Amikor teljesek és egészek vagytok, akkor a Világegyetem veletek van. Ez jelenti számotokra a makro és mikrokozmosz egységét. A Naprendszer a makrokozmosz és ti vagytok személyesen a mikrokozmosz. Amikor nem vagytok egészek és teljesek, nem lesztek folyamatosan mozgó lényei a Naprendszernek. A Nap és a bolygói folyamatosan energiákat küldenek nektek, és folyamatosan gondoskodnak energiákkal. Ha teljesek és egészekké váltok, akkor a bolygók energiaátadásai lehetővé teszik számotokra, azt hogy kiterjedjetek a Világegyetembe és a Szeretet folyamatosan áradni fog. Amikor a családi kapcsolódásaitok szeretni fogják bennetek egymást, akkor kellemesen és harmonikusan fogjátok érezni magatokat, és vonzani fogjátok a kellemest és harmóniát, mert ez így lesz. Bármi, ami megfordul a fejetekben, és ugyanúgy amit megálmodtok, akkor az energiáitok afelé mozdulnak el amit ahogy megálmodtok és kigondoltok, és ez folyamatosan meg fog valósulni az életetekben, sőt már ez így is van. Előtérbe kerül, kiemelt lesz minden most a negatív vagy pozitív tulajdonságaitokkal, mert ti teremtitek meg a valóságotokban, úgy szólván az érme mindkét oldalát. Minél teljesebbek és egyre egészebbek lesztek, akkor úgy egyre több pozitív energiát fogtok teremteni. Valamikor, amikor egészek és teljesek lesztek, akkor egy pólusváltás jön létre bennetek, ahol az egész testetekben eltolódik minden a negatívból a pozitívba 100%-ig. És mindazok az energiák, melyek átáradnak rajtatok keresztül, összeolvadnak és pozitivan fognak áradni bennetek és egy pozitív valóságot fogtok megteremteni magatoknak.

Annak érdekében, hogy pillangóvá váljatok, keresztül kell mennetek a negativitáson, és ez a ti utazásotok lényege, mert ennek ez az útja és ez így van. Ez egy rendkívüli módja az utazásotoknak, ahogy teszitek ezt, és ti egyike vagytok azoknak az embereknek, akik mindig is a fényt keresik, így az éjjeli lepke keresése felé fordultatok, aki mindig átröpül a sötétségen, hogy megtalálja a fényt. Néha a fények közül, olykor olyan lángnyelvekkel is találkozik, amelyek megpörkölheti. Annak érdekében, hogy pillangóvá legyetek, nektek is át kell mennetek a sötétségen, és egyre kifele és kifelé vezető utat találni. De néha úgy érzitek, hogy beljebb néha meg úgy hogy kintebb vagytok belőle, így egyszer a magasabb egyszer meg az alacsonyabb rezgésbe kerülést érzitek. De mi azt mondjuk nektek: Szokjátok meg, szokjatok hozzá. Emlékeztessétek magatokat, hogy ti egy utazáson vagytok, a pillangóvá válásotok során. Minden alkalommal, amikor bemozdultok, vagy kifelé tartatok, a sötétségből a pillangók kibocsátanak egy selyemszálat a selyemgubójuk köré. És minél többször teszitek ezt meg, egyre könnyebbé válik ez a folyamat, annál több bizalommal telten és annál jobban tud folyni az életetek. De mi azt mondjuk egyszerűen most nektek: csak nyugodtan, csak nyugodtan, nyugodtan. Tudjátok meg azt, hogy ez egy utazás, egy belső utazás: Ezzel az energiával most kezdődően és a következő két év alatt szükséges végigmennetek az utazás során, amennyiben követitek Kryon tanításait. Legtöbbetek olyan régen van már ezen az úton, hogy csodálkoztok is miért tart ez idáig. Mi azt mondjuk nektek! Ne legyetek éjszakai lepkék. Meglehet, előfordul, hogy nehézségek lesznek az úton, de mindig legyetek, egy pillangó. Menjetek keresztül a sötétségen, nem kell keresnetek a fényt, mert ti tudjátok azt, hogy ott van a fény a másik oldalon. Csak nyugalom! Szánjatok időt az életetekben arra, hogy újjászervezitek a belső családi kapcsolataitokat, és folyamatosan dolgozzatok a férfias áramlással.

Én Istennő Vagyok, nőies Istennő. Szükségem van a partokra. Szükségem van a medrekre, hogy a szeretet tudjon áradni a kettő között. Meg akarom tartani azokat. Vissza akarok áradni az óceánba, ahonnan jöttem, és élvezni akarom ezt az utat. mélyen akarom érezni, és erősen és erőteljesen vezetni ezt az utazást. Biztonságban és védelembe szeretném érezni magamat, tudván azt, hogy én vagyok az, aki már olyan régóta irányítom ezt az utazást. És nekem a férfias között, a szilárd partok között kell áramlanom. Tudom, hogy mindig ezt a hasonlatot használom a közvetítéseinkbe, de nekem szükségem van a partokra és a paraméterekre, hogy a kettő között tudjak áramlani. Nagyon sok csapda van a tudatosságba vezető utazáson, leginkább, azért mert a vezetőitek ezen a bolygón nem akarják, hogy tudatosok legyetek. Ha tudatában lennétek annak, hogy ők azt szeretnék, hogy hajléktalanok és munkanélküliek legyetek, mert tudják azt, hogy ti megteremthetnétek egy gyönyörű világot, tiszta szeretetből. Nincs szükségetek vezetőkre. Amikor, ahogy eléritek azt a tudatossági szintet, akkor ti lesztek a vezetők, és ti vezettek másokat a tudatosságukba, mert azért vannak a vezetők, hogy a tudatosságba vezessenek. De a vezetőitek egy nagyon alacsony szintre vezettek el bennetek és ez nem a tudatosság útja volt. Ők a Világ Királyának karjaiba taszítottak, így bármit is tesztek a Földön, azért nektek fizetnetek kell. Hasonló ez a maffiához, aki mindenért védelmi pénzt kér, és ez nem más, ugyanaz. De amikor a szeretet árad, felszabadultok mindezektől. Így hát fogjátok kézen a fivéreiteket és a nővéreiteket és vezessétek vissza őket az egységbe és a szeretetbe. Amikor a bőségre vágytok és összes álmaitok tárgyának, ahogy megálmodtátok azokat, azok ha még nem is folyamatosan, de egyre gyorsabban eredendően fognak megnyilvánulni. Meg fogják tudni majd azt, hogy nem kell akarni, vágyni rájuk, nem fog hiányozni semmi sem, mert ez mind lehetetlen akkor, amikor a Szeretet folyamatosan áramlik. Annyiféle és olyan sok energia létezik a bolygón: a szél, a Nap, a hullámok és még sok-sok más lehetőség, amire gondolhatnának, és amire nem is gondoltok még. Néhányat közülük egyszerűen nem lehet ellenőrizni, kontrollálni, mert az ellenőrzés a régi világ energiája. És tudjátok azt, hogy a Szeretetet nem lehet ellenőrizni, csak úgy irányíthatjátok, hogy ha hagyjátok áradni. Mind a férfiaknak és mind a nőknek képesek kell lenniük arra, hogy irányítani tudják a Szeretet áramlását. Amikor ez belsőtökben megvan, akkor annak a külső világotokban is meg kell lennie.

 

Így akkor most érezzétek a mi Szeretetünket. érezzétek a nőies szeretetet, azt amit elhoztunk nektek ezen az estén. Érezzétek a kifinomultságunkat, és érezzétek a mi Szeretetünket, és engedjétek meg magatoknak, hogy kifinomultabbak, gyengédebbek legyetek. Ebben a gyengédségben fogékonyak lehettek, és ezzel a fogékonysággal képesek lehettek mindent behozni a Világegyetemből, amit csak nyújtani tud nektek. Azzá lesztek, amit a Világegyetem képes adni számotokra. És amikor képesek lesztek hozzászokni ehhez a Szeretethez, a Szeretet áramlásához, akkor nagyon sok mindent meg fogtok tudni teremteni, sok-sok dolgot, teremtési fogást. Olyan dolgokat, amelyről még csak nem is álmodok ebben a pillanatban. De képesek lesztek mágikus dolgokat is létrehozni ezzel a Szeretettel. De mindig emlékezzetek arra, hogy a Mágia az Isteni Szeretet Megnyilvánulása. A Teremtő és a Világegyetem azt várja tőletek, hogy Mágikusak legyetek, a Szeretet és Mágia motorjai, akik képesek, folyamatosan, mágikusan szeretni, teremteni egy szeretet teljes élet gyönyörű szöveteit.

 

És most csak arra kérünk bennetek, hogy szándékotok szerint érezzétek a testeteket egyre gyengédebb és még gyengédebb, egyre gyengédebbek legyetek. A keménység a fájdalmakból és sérülésekből származik. Legyetek gyengédek, mert a gyengédség feloldja a keménységet. A Keménység nem tudja oldani a gyengédséget, de a gyengédségben mindig feloldódik a keménység. mint a kavicsok a folyóban – a folyó mindig simára dörzsöli a kavicsokat, mindig ledörzsöli simára az élüket, ezért is puha a tapintásuk, és végül a folyó idővel feloldja a kavicsokat puha homokká. Legyetek gyengédek, legyetek gyengédek, legyetek még gyengédek. Érezzétek az én szeretetemet, tőlem, ami árad, Freya istennőtől. Érezzétek a Szeretetemet. Legyetek gyengédek és puhák. A gyengédségetekben vannak az álmaitok, minden álmotok. És az én gyengédségem feloldja a keménységeteket. Hívjatok engem, amikor szükségetek van rám, a nőies azért van itt, hogy gyengéd legyen, és a gyengédségnek áradnia kell, biztonságosan és védelmezően a férfias struktúrák között. És ebben a teremben a gyengédségetekkel, sokkal nagyobb biztonságban lehettek, olyan gyengédekké válhattok, mint az esőcsepp, olyan gyengédekké lehettek, mint egy virág szirmai,, mint az óceán a trópusokon, amely meleg és gyengéd. Ez az, ami a Szeretet és ez a válasz minden gondjaitokra. Csak engedjétek meg a melegséget és a gyengédséget áramlani. A gyengédség egy rendkívüli térrel bír és a gyengédségnek és a szeretetnek gondozónak, és gondoskodónak kell lenni. Az én Szeretetemnek gondoskodnia kell a férfiasról. Ezért van az, hogy az elmúlt időben mi idehoztuk nektek a hatalmas Thort, mert Thor nélkül semmi vagyok, csak egy tétova, irány nélküli áramlás, anélkül hogy létemben megtartana. Így engedjétek meg azt, hogy Thor energiái bejöjjenek a testetekbe. Érezzük azt, hogy tartatok ettől a gyengédségtől. Hagyjátok azt, hogy Thor energiái áradjanak a testetekbe és hagyjátok, hogy Thor legyen bennetek a férfias áramlás és én Freya, a nőies leszek. Csak engedjétek meg a testeteknek, hogy megtörténjen mindaz, aminek meg kell történnie. És mi most egy kis időre elcsendesülünk, hogy meg tudjátok tapasztalni ezt, és majd mind visszatérünk, nemcsak Thor és Én, hanem a Pantheon összes istene. Mind visszatérünk, hogy megtanítsuk nektek azt, hogy mágikusak, elragadottak, teljesen szabadok, felszabadultak legyetek minden irányítás alól. Mint a szél és a hullámok, ahogy szabadon áramlanak.

 

És egy másik világba viszünk bennetek Kedveseink! Az álmaitok világába és még az legvadabb álmaitokon túli világokba. De ne felejtsétek el, Én nőies vagyok, és mindig szükségem van a férfiasra. Én vagyom, akarom őt, a férfiast és szükségem van rá és pontosan így van ezzel a férfias is, szintúgy akar, vágyik engem. Én izgalmassá teszem az életét, hogy érdemes legyen élnie az életet. De én nagyon is pajkos tudok lenni, számos trükk van a tarsolyomban arra, hogy fenntartsam az irántam való érdeklődését. A Szellem táncát létrehozva tartozunk össze, mint az élet legmélyebb rejtélye és még mélyebb összefonódása. Olyan vagyok, mint egy állandó kíváncsiságot keltő labirintus, amelyben folyamatosan kell az, hogy a férfias kinyisson, feltárjon engem, megfejtse nekem, hogy Ki Vagyok Én, mert addig ismeretlen, megismerhetetlen vagyok, de én megismerhetővé kívánok lenni. És olykor-olykor én játszani fogok a férfiassal, cseleket vetek, mozgatom őt, más napokon, pedig szeretem őt, dédelgetem és vigyázok rá. Én mindig más vagyok, sohasem unalmas, mert én vagyok az állandó kíváncsiságot keltő labirintus és rejtélye, aki arra vár, hogy felfedezzék.

 

Járjatok szerencsével és Isten áldásával! Én vagyok a gyönyörű Freya, a ti Szeretet Istennőtök, akit a hatalmas Thor a karjaiban tart. Köszönöm nektek és minden jót kívánok, és már nem kell sokat várnotok arra, hogy hamarosan visszatérjünk, és újra itt együtt időzzünk!

 

Köszönöm Mindannyiótoknak!

 

Tehát Kedveseim, itt volt Freya és a Hatalmas Thor rendelkezésetekre állva. Tanulhattátok tőlük a létezésetek igazságáról és az igazságotok által folyamatosan, újra meg újra áldással vagytok.

 

Járjatok szerencsével és Isten áldásával, Kryon kijelentkezik.

Köszönjük nektek!

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás:

Message from Goddess Freya

David Brown a message from Kryon channeled by David Brown

Wednesday, 19 September, 2012  at Riga, Latvia  (posted 8 November, 2012)

 

http://spiritlibrary.com/kryon-south-africa/message-from-goddess-freya?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=9d45af24b2-Daily_Update&utm_medium=email

 

 

Módosítás dátuma: 2012. december 06. csütörtök, 17:49
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!