2012.12.21. A NAP SZÍNEVÁLTÁSA - A NAP KVANTUMUGRÁSÁNAK 3. OKA – JELAILA STARR, a Nibirubeliek kontaktja által – részletek Jelaila múlt heti Hírleveléből PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JELAILA STARR   
2012. december 13. csütörtök, 12:31

2012.12.21.  A NAP SZÍNEVÁLTÁSA - A NAP KVANTUMUGRÁSÁNAK 3. OKA

– JELAILA STARR, a Nibirubeliek kontaktja által –

részletek Jelaila   múlt heti Hírleveléből

3 NAPOS SÖTÉTSÉG

NIBIRU/X BOLYGÓ VISSZATÉRÉSE

ÁTKELÉS A GALAKTIKUS EGYENLÍTŐN

A 3 NAPOS SÖTÉTSÉGRŐL – A NAPFOLTTEVÉKENYSÉG

A 3 napos sötétség a Nap felmelegedéséhez kapcsolódik, és ez a kvantumugrásával van összefüggésben, és ekkor a sárgából-sárga fehér színű Nappá változik át (színeváltás). Amikor a fémet felmelegítik, akkor az is színeváltozásán megy keresztül, vörösből kék-fehérbe. Így a legújabb kutatások is utalnak már arra, hogy a Napunk már nem ugyanaz, aki volt. Ahogy Daniel is utal erre cikkében: (http://americankabuki.blogspot.com/2012/11/daniel-uncommitted-investigator.html.) „ A Napfoltok sötétnek és hidegnek látszanak, de ez egy inverz hőmozgás eredménye, amikor annyira forró, olyan forró, hogy az már hidegnek tűnik, és a Nap abban a régiójában ahol ez történik, akkor az a régió sötét foltba változik át, mintegy napfolt „árnyék”-ként jelenik meg. Vannak már erre utaló jelek, hogy mi okozza a színeváltásának kialakulását. Ebben a kivételes időben a teljes Nap majd árnyékot vet, de ehhez az kell, hogy, mint egy fényes villanás, mint a szupernóvák esetében fellobbantsa a fáklyáját, amikor a gáz eléri a tűzét (mint üzemanyag, további elemek is elérhetővé vállnak, ahhoz hogy a mágneses ionizációban ugorjon), ezután a Nap elsötétül úgy mintha eltűnt volna. De ez csak egy rövid ideig tart, amíg az új üzemanyaga eléri és fellobban benne és a Nap, ekkor visszatér a kiegyensúlyozott zónájába.

 

A NIBIRU VISSZATÉRÉSE

 

A Nibiru feltételezett visszatérése ugyanakkor szintén ebben az időpontban várható. Ha visszaemlékezünk a korábbi üzeneteinkre, amikor arról beszéltem, hogy a Nibiru a gyűrűjével hogyan és mikor érintkezik kéthetenkénti  idő-csomópontjainkban, a nyári/téli napfordulón mindkét alkalommal. De ahogy már azt kijelentettem a legjobb forgatókönyv esetében is, mi csak egy Pillantást kapunk most a Nibirutól. Ennek az az oka, hogy a Nap közöttünk lesz. (A Föld és a Nibiru között) és így a Nap megvéd bennünk a Nibiru mágneses mezejének teljes erősségétől. Ha teljesen, akadálytalanul pillantana a Nibiru a Földre, az egy nagyon rossz hírt jelentene, mert a Nibiru képes lenne arra, hogy a Föld mágneses magvát maga felé rántsa, és ez esélyt adna arra nézve, hogy a Föld pólusváltáson menjen keresztül.

 

Mondtam már azt korábban is, hogy (2012. december 21.-én) a Nibiru csak egy pillantást fog vetni a Földre, amely azt jelenti majd, hogy teljesen biztonságban leszünk ebben az időben.

A két ok közül, hogy a Nap egyre forróbbá válik, tehát az egyik a Nibiru jelenléte. Ha elolvastátok a Milleneumi Próféciákat ((www.millenniumprophecy.com)), akkor tudhatjátok azt, hogy a Nibiru valójában egy szoláris rendszer, egy barna törpe nappal, amely minden 3600 évben érkezik be a mi környékünkre. Ahogy a Nibiru naprendszerével egyre közelebb kerül hozzánk, akkor az Aszteroida Övezet porát és törmelékét tolja a Föld felé. Ez a por és törmelék kombinációja, amelyet a Nibiru rendszere maga előtt tol, extra  üzemanyaga a mi Napunknak. (Ennek a pornak és törmeléknek a Napba kerülése, elfogyasztása okozza azt, hogy a Nap egyre forróbbá válik.)

 

A GALAKTIKUS SZUPERHULLÁM

 

A galaktikus szuperhullám a 3. oka annak, hogy a Nap megteszi a kvantumugrását. Ez az energiamező/galaktikus szuperhullám a galaktikus magból/méhből árad ki (a tudomány ma azt tartja erről, hogy a fekete lyukak, valójában az új napok születési helyének első fázisa, azért is és amiért is az energia kifelé is áradhat onnan, nemcsak magába szív mindent), és így az evolúciós létezésének előszobája. Az energiamező rezgése most sokkal nagyobb sebességű, mint amit megtapasztalunk most. Amikor az anyag a természetes mezejébe kerül, akkor ezen a területen felgyorsul és felgyorsítja a rezgését, és ez történik most. Hogy hogyan hat ez a Napunkra, a galaktikus magból, egyre gyorsabban kiáradó rezgés? Úgy hogy felgyorsítja a Napunk égését.

 

Tehát azt látjuk, hogy a Napunk keresztülmegy egy lényeges változáson, és ahogy a Nap ezt teszi, úgy a bolygói is végbemennek ezen. Minden életforma a Földön egy felgyorsulási folyamaton esik át. Most visszatérünk az Idővonalra.

 

Az volt a jövendölés, a prófécia erre az időre, hogy a Nap eltűnik 3 napon keresztül. Idővonalat vált és keresztülmegy a galaktikus szuperhullámon, meglehet, hogy ez egy nap alatt, vagy néhány óra alatt történik meg. De ez sem biztos most, mert az attól függ hogy mennyire vagyunk benne már ebben a váltásban. Személy szerint én azt szeretném, hogy ez az átmenet minél előbb történjen meg, és lehetőleg éjszaka és inkább felhős időben. A gyors változást az hozhatja létre, ha az emberek nyugalmukba maradnak, és nem esnek tömeges pánikba.

 

Mit tehetünk azért, hogy könnyebb legyen ez az átalakulás?

 

Ne feledjétek azt, hogy mi most egy idővonalat váltunk a választásunk, döntésünk szerint, és a döntéseinket ezért a tiszta érzésünk szerint szükséges meghozni. Tehát erre az a válasz, hogy a lehető legtöbb tisztítást végezzük el. Képzeljük el azt, mi történne akkor, ha mindenki egyszerre hozzáfogna a mája tisztításához? Sokkal világosabb, tiszta lenne minden, ha a milliónyi negatív hangzástól megtisztítanánk a Föld energiamezejét, és ezzel azt idéznénk elő, hogy a bolygó váltása könnyebb és még gyorsabb legyen. Azon a ponton, amikor megtapasztaljuk majd a 12/21 napot, az csak egy másik napot jelent majd, de egy olyat, amikor a Nap már fényesebb fog sugározni. Ezután újra a döntéseink, és a teremtő erőnk kezébe kerül minden.

 

Jelaila Starr

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Készült a Kristályos Korszakunk beindítása előtti 9. napon

Áldott Világelejét, Emberi-angyalok!!!

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!