ELŐREJELZÉSEK A 2013-AS ÉVRE EZ AZ ÉV AMIKOR MEGTEREMTETITEK AZ ÚJ VILÁGOT AZ IDŐK KEZDETE ÓTA LÉTEZŐ DNS KÓDOLÁSOTOK SZERINT Selacia előrejelzése a Tizenkettek Tanácsától PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia/Tizenkettek Tanácsa   
2013. január 23. szerda, 18:44

ELŐREJELZÉSEK A 2013-AS ÉVRE

EZ AZ ÉV AMIKOR MEGTEREMTETITEK AZ ÚJ VILÁGOT

AZ IDŐK KEZDETE ÓTA LÉTEZŐ DNS KÓDOLÁSOTOK SZERINT

Selacia előrejelzése a Tizenkettek Tanácsától

 

Tudtátok-e azonban azt, hogy ti egy DNS szinten arra vagytok kódolva, hogy felébredjetek az isteni természetetekre, arra hogy minden igyekezetetekkel keressétek azt, hogy hogyan lehet közösen létrehozni egy szeretet teljes világot, amely aztán valóságotokká válhat.

 

A mesteri működés a szereteten alapuló kapcsolatokban kap életet. Körülöttetek, mindenkinek most sokféle módon szembesül kihívásokkal a kapcsolatai szerint, ahogy az emberek újratanulják azt, hogy mit jelent szeretni

Réges-rég óta, egy jó ideje már annak, hogy létezik egy időpont jelzőoszlop az emberiség számára, annak tekintetében, ahogy az emberiség sok mindent megtapasztalt ezen idővonal történései között. Ahogy 2013. elkezdődik, most leülünk egy pillanatra, hogyan is fog alakulni, hogyan fogtok benne élni, és mit fog hozni ez az év.

Annyi biztos, hogy a 2012-es évre úgy fogtok visszatekinteni utólag, mintegy példanélküli forradalmi változásra, számtalan megválaszolatlan kérdésre, és az embertömegek felébredésére hosszú idejű alvásából arra, hogy felfedezzék a káoszon át, ragyogó világot. Azt is mondhatnánk, olyan ez, mint az egyik legfontosabb fordulópontja arra az emberiségnek, hogy megbirkózzon a már nem működő rendszereinek folyamatos leszerelésére. És így az megtanultatok, úgymond a jég hátán is megélni.

A Végpontól a Kezdőpontig

2012. december 21-ét a Föld bölcsességének őrzői úgy jegyezték le, mint egy hosszú evolúciós ciklus végpontját, amikor is az emberiség egy hatalmas lépést tesz előre egy fénnyel teljes létezésének megvalósítására. A jelzett végpont valójában több egy lineáris dátumnál, mert egy más összefüggésben ez egy kvantum ciklus, amely hathatós és többdimenziós jellemzőkkel bír. Mégis ezek az emberek azt feltételezték, hogy ez adott, konkrét időpont és erre összpontosították a figyelmüket, amely kijelöli a haladásuk egy új kezdetét, és így a 2012-es téli/nyári napforduló lett ennek a fókuszpontja, amely segítette így katalizálni a felgyorsuló felemelkedést, amely egy intenzív vágyakozással párosult egy teljesen új típusú világ elérésére.

Tudtátok-e azonban azt, hogy ti egy DNS szinten arra vagytok kódolva, hogy felébredjetek az isteni természetetekre, arra hogy minden igyekezetetekkel keressétek azt, hogy hogyan lehet közösen létrehozni egy szeretet teljes világot, amely aztán valóságotokká válhat.

Így aztán tény az, hogy erősen vezettetve voltatok belül arra, hogy felébredjetek a Föld e sarkalatos idejében és emlékezzetek egyre jobban és még jobban arra, hogy miért jöttetek ide, és keressétek azt, hogy mi a célja ennek, és hogyan lehetséges egy magasabb szinten szolgálnotok. Úgy tűnik, hogy már az utatokon vagytok egy jó ideje, vagy akár a múlt évtől kezdve és átestetek egy hatalmas tesztelésen, amely segíthetett az elhatározásotokban.

Az idők folyamán, amikor szolgálataitok során, úgy éreztétek azt, hogy  akadályokba ütköztetek, meglehet egy megmagyarázhatatlan mély szomorúságot érezhettetek, mert hiába gondoltátok azt másképp, de valójában nem tudtatok úgy cselekedni amire valóban kódolva vagytok. Még ha nem is rendelkeztetek azzal a tudatossággal, hogy mi volt a sajátos küldetésetek, csak azt ismertétek fel, hogy más lehet az, mint amit most képesek vagytok felismerni, felfogni.

 

Cselekvésbe vinni a DNS kódolását

Hát igen a DNS-etekben benne lévő kódolás nagyon is lényegi részetek, és ez olyanfajta mega-hajtóerő, melyet, ha egyszer katalizáltok, akkor az eddigi utatok megváltozik. A kódolásotokat használva a cselekvésetekbe, egyre inkább tudatába kerültök isteni természetetekre.

Azt is felismeritek ekkor, hogy van egy belső vezetőtök és egy lelki vezetőtök, egy csoport, akik mindig a ti oldalatokon állnak. Ezzel a tudatossággal így egy természetesen törekszetek, kiképezve arra, hogy hasznosan tudjatok dolgozni a lelki vezetőitekkel.

Ennek részeként megtanuljátok azt, hogy hogyan kell megkülönböztetni a belső hangotokat az Egotoktól, hogyan értelmezzétek a belső hangotokkal ezeknek az üzeneteknek a jelentését, és hogyan alkalmazzátok, amiket kaptok Mindez folyamatosan, és szakaszosan történik és nem egy hétköznapi tudatossággal érthetők.  Ami fontos, hogy nem lineáris szakaszokban történik meg, hanem egy többdimenziós nagyobb látkép szerint. A fejlődésetek így inkább intuitívan történik, és képesnek kell lenni arra, hogy felismerjétek azt, és eloszlassátok a félelmeiteket ezzel kapcsolatban, mert az így kapott üzenetek bár apróak, de igazak.

 

Az Igazságotok Ereje változást hoz

Az igazságotok ereje (valódi hatalmatok) megváltoztatja a Földön eddig tapasztaltakat, ahogy ezekhez eddig hozzáférhettetek és ekkor egy multidimenzionális intuitív életet  élhettek az önvalótokkal. Ez 2013 kulcsa és annak is ami ezek után jön.

Ne hagyjátok, azt hogy 2013 útjára lépésénél önbizalom hiánnyal küszködjetek, azért mert ez a világ nem olyannak látszik, mint amilyet szerettetek volna. Ne hagyjátok azt, hogy bárki is azt mondja nektek, hogy nem tudtok a most előttetek lévő kihívásokkal szembenézni. Ez lehetetlen, hogy nem tudtok. Hogy is lehetne másképp, hiszen egy olyan VáltozástTevők vagytok, akik az idők kezdetétől fogva arra vagytok kódolva, hogy segítsétek előmozdítani az emberiség mega-változását. Nemhogy ezt teszitek?

 

Ne becsüljétek le azt a kemény, komoly felkészüléseteket, ami után most a Földön lehettek. A többdimenziós isteni énetek előre tudja azt, milyen körülményekre és milyen képességekre van szükségetek ebben az életben, és mint amikor egy hangszerelésnél, úgy veszitek egymás mellé az időzített pillanatokat. A lelked szemszögéből nincsenek balesetek és nincsenek hibák. Minden kihívás még egy szembesítő része a kirakós játéknak. Hasonlóképpen a pozitív tulajdonság, jósággal testesíti meg most a fejlődéseteket, ezzel segítve bennetek, ebben az életetekben. Ti valójában ott vagytok a legjobban, ahol lennetek kell.

2013 energiáinak megértése

Ahogy 2013-ba kerültök, felfedezhetitek azt, hogy az elmúlt év ismerős témái folytatódnak. A bolygó hatalmas átalakulási folyamata folytatódni fog, és a dolgaitok néha még rosszabbnak is fognak tűnni, mint ahogy vannak, de valójában egyre jobbá válik majd. Időbe fog telni az, hogy egy kitáguló tudatossággal kiképezve egy nagyobb látkép tárul látkörötök elétek majd véletlenszerűen, mert most semmi sem az, mint aminek látszik.

A teremtés látszólag gyakran egy rendezetlen és erőszakos folyamat. De ahogy ez egy kvantum nézőpontból történik, számtalan, a színfalak mögötti darab jön játékba. A Szellem nézőpontjából a látott dolgok azon az elveken alapszanak "amit látnotok szükséges azt láthatjátok", az ismeretek pedig azon, "amit tudnotok szükséges azt tudhatjátok". A világ Szelleme így működik. Ezek alapján jönnek elő, szólítatnak meg a szükséges darabok, és a legsürgősebbek látnak napvilágot először. Mindezek magába foglalják az Önszeretet és az emberek közötti szeretet teljes kölcsönös tetteket, szomszédokat, munkatársakat, barátokat, szeretteiteket, és kapcsolatos az idegenekkel is.

A mesteri működés a szereteten alapuló kapcsolatokban kap életet. Körülöttetek, mindenkinek most sokféle módon szembesül kihívásokkal a kapcsolatai szerint, ahogy az emberek újratanulják azt, hogy mit jelent szeretni. De nektek nem szükséges egy benneteket befolyás alatt tartó kapcsolatban élni, amelyben összeütközések vannak. Szinte mindenkinek vannak szomszédai, telefonál másokkal és rendszerint kölcsönhatásban áll más emberekkel az útja soron vagy bevásárlás közben.

Ne hagyjátok, hogy bármi is odariasszon egy látszólagos hiányt szenvedő haladás irányába. Emlékezzetek arra, hogy össze vagytok kötve és egy szükségszerű részei, és megoldásai vagytok egy még szeretet teljes világnak.

Működésképtelenségébe kellett hozni a (régi) tudatosságotokat mielőtt meggyógyítanátok. Ha a világotokat nem a szeretet hiányára összpontosítjátok a családotok, és csoportos együttétetetek tekintetében, akkor a kollektív erőfeszítéseitek a folyamatban lévő dolgaitok megváltoztatására nem lenne lehetséges.

A közös erőfeszítéseitekkel, egy a szereteten alapuló Új Földnek valóban megtörténik majd, de az időt vesz igénybe. A közösségit kell szinkronba hozni és ez nem egy kis feladat, nem egy kis lépés. De a zavarokat nem egy személy fogja orvosolni, de minden egyes személy felelős a saját energiájáért, minden időben és minden nap. Azzal hogy képesek vagytok ezt megértésetekbe venni és rendíthetetlen kitartással vagytok, a Szellem egy magasabb nézőpontjához tértek vissza folyamatosan.

Legyetek felelősséggel, egy rendkívül bonyolult és alapjában szeretet nélkülinek látszóan, de hatalmas kalandvággyal a teremtés táncában, amelyben vagytok, olyanban melyet még soha nem látott a Föld. Egykor úgy döntöttetek, nagyon hosszú idővel ezelőtt, nemet mondva, hogy nem lesztek képesek megváltoztatni a gondolkodásmódotokat mostig. Mert ha mégis azt gondoljátok, hogy lehetséges, akkor az egótok szemszögéből most ez egy jelentéktelen időszak az ellenállásra.

Ti meghatalmasodott isteni VáltozástTevő önvalótok van most a kormánynál. Ezt a részeteket a Szellem táplálja, és így legyetek végre hajlandók a változások élvonalába állni és bátran tegyetek meg minden szükséges lépést az utatokon, mert ez a Ti utatok lényege.

Vágyjatok őszintén a változásokra, egy sokkal szeretetteljesebb világ mágneses energiája amely kisugárzik a világotokból és összeköt ekkor bennetek a hasonló elképzelésekkel lévő közösségekkel. Ne becsüljétek alá azt a pozitív hatalmatokat, melyet ez a mágneses erő mozgat. Hozzátok létre ezt minél több alkalommal, jóindulatotok szerint. Ez egy olyannyira rendkívüli hatással rendelkezik azokra az időkre, amikor különleges kihívás jó szándékkal lenni. Amikor ezekkel a kihívásokkal találkoztok, és kedvességetekkel válaszoltok rájuk, akkor a pozitív mágneses energia felerősödik. Ez az energiamező nagyon is valóságos és átárad am közösségeitekbe és felemeli az emberiséget. Tartsátok meg magatok előtt ezt az energiát, még ha nem is látszik meg a fizikai valóságotokban, lássátok, meg vagy érintsétek meg, mert ez segít nektek a spirituális haladásotokban.

Amikor az életetek összekuszálódik, vagy úgy érzitek, hogy mindenetek nyomás alá kerül, akkor gyertek elő egy egyszerű elképzeléssel. De ne feledjétek el azt, hogy mindezt kedvesen, jó szándékkal tegyétek meg, és akkor is tegyétek meg ezt, ha mások nem is kedvesek veletek. Amikor mások elkedvetlenedve viselkednek, közönségesen fejezik ki magukat, akkor visszaszorítják a tudatosságukat. Amikor nem vagytok közönségesek, akkor isteniek vagytok.

Többdimenziós Énetek

Mint Isteni VáltozástTevőknek, kulcsfontosságú hangsúlya az lesz 2013-ban, hogy hogyan fogjátok felfedezni azt, hogy hogyan tudtok ügyesen, könnyedén mozogva élni a változások folyamatában. Ez azt jelenti, hogy tartózkodnotok kell attól, hogy együtt sodródjatok a tömegek gondolataiból eredő haragvástól, ítélkezésektől vagy borús, ingadozó nézőpontjaitól, Ezek mind a régi paradigma és a korlátozások megközelítései. Amit ti valójában szeretnétek az, az hogy a magasabb dimenziós tudatosságra váltás folyamatának az élére álljatok, nemde? Mert ez kvantum, multidimenzionális és hatalmas. A magasabb rezgésű energia segít bennetek, abban, hogy csatlakozzatok a többdimenziós énetekhez.

Mindennek van egy frekvenciája vagy rezgése, beleértve a gondolataitokat és érzelmeiteket, élelmeiteket, a média üzeneteit és a személyes energiamezőt. A frekvencia viszont nem statikus, egy pillanat alatt megváltoztatható, ahogy a hangulatotok változik egy örömteliből, haragossá, vagy amikor önmagatok értékeléséből kiestek az önbizalomhiányba. A frekvencia ezután egy ingadozásba, kilengésbe kezd. A magasabb frekvenciákat szeretnétek összekapcsolni a lassabban rezgő energiamezőkkel. Úgy tudjátok befolyásolni a saját energiamezőtöket, hogy egyszerű energiaregést megemelitek, és ezzel létrehoztok és fenntartatok egy magasabb frekvenciát.

 

Frekvencia Emelése

 

1, Minden reggel állítsátok be az energiahangolást az adott napra, egy pozitív gondolatra vagy egy hálával eltelt érzésre. Ha morcos hangulattal ébredtek vagy aggódástól telten, váltsatok át egy másik csatornára a saját elméteken belül, egy tudatos szándékkal, bármilyen pozitív állapotba. Fejezzétek ki ezt a szándékotokat hangosan, mindenki javára.

2, A nap folyamán legyen szemetek előtt az, hogy mikor esik az energiaszintetek, vagy mikor van hangulatváltásaitok, vannak. Váljon szokásotokká, rendszerint az hogy időnként gyakran megváltoztatjátok az alacsonyabb frekvenciákat, megengedve azt, hogy sokfajta változást hozzanak maguk után. Ezáltal sajátos módon tudjátok közvetíteni az energiákat. Képesek vagytok ilyen módon meghatározni azt, hogy a frekvencia ingadozás minek volt köszönhető, milyen gondolatnak, érzelemnek, tápláléknak, hírnek, együttlétnek egy dühös emberrel, vagy bármi mással.

3, Minden napotok során, kívánjátok azt, hogy jelen legyetek és tudatosak legyetek az életetekben, attól függetlenül, hogy milyen őrületes dolgok vesznek körül. Ha úgy találjátok, hogy az elmétek a múltba vagy a jövőbe kalandozik, vagy úgy érzitek, nem tudtok azokra figyelni, akik beszélnek hozzátok, mondanak valamit nektek, gyertek vissza a jelenbe, a mostba.

4, Ismerjétek meg a saját DNS-eteket és a nem működő régi mintáitokat, melyek még mindig fészket találnak bennetek. Minél többet értetek meg a múltból fakadó röghöz, korlátozó mintáitokból, melyek a DNS-etekbe rögzültek, annál gyorsabban törölhetitek azokat ki és szabadulhattok meg a hatásaik alól.

5, Fedezzétek fel azt, hogy a most még szokatlan planetáris minták az elkövetkező néhány évben jelentősen befolyásolni fogják a saját magatokra érvényes asztrológiátokat. Nem hinni kell az asztrológiában, amely a planetáris energiáikkal, hatással vannak rátok nézve, hanem hasznosítani azt amit e tudás ad. Olyan kihívást jelentő eseményekkel szembesültök majd 2013-2016 között, melyeket még nem tapasztalhattatok meg mielőtt a Földre érkezhettetek volna. Az Önvalótok (Isteni teremtő Énetek) megértésével eligazodhattok e változásokon keresztül és egyidőben kezelni is tudjátok a saját frekvenciáitokat.

6, Minden éjjel mielőtt aludni mentek, szándékozzátok azt, hogy kihuzigáljátok magatokból a félelem mátrixát, azt a félelemmel megtelt energiamezőt, amely az emberiséggel már olyan rég óta van jelen. Alvás alatt, sokkal jobban a teremtő erőtökben vagytok és sokkal békésebbek is lehettek.

7, Tudatosan és rendszeresen hívjátok meg a Szellemet az életetekben, kérve tőle azt, hogy egy szélesebb kilátás szerint türelmesebbek és jószándékkal lehessetek.

 

Folytassátok isteni természetetek útjának felfedezését, mi körülölelünk bennetek, áldásainkkal és szeretetünkkel!

 

Mi vagyunk a Tizenkettek Tanácsa

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: Predictions for 2013 -  The Year to Create the New World   Encoded in Your DNA Since Time Began

Copyright 2012 by Selacia -

http://Selacia.com,  http://EarthsPivotalYears.com

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!