IDŐVONAL: 2013. MÁRCIUS 20.- MÁJUS 27. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SZERK:NJ   
2013. március 20. szerda, 08:42

IDŐVONAL: 2013. MÁRCIUS 20.- MÁJUS 27.


2013.MÁRCIUS 20. (12:03) Tavaszi/Őszi Napforduló – Napéjegyenlőség

Márciusi napéjegyenlőségtől-júniusig

A márciusi napéjegyenlőség bezárja az ajtót a Föld régi paradigmái előtt. Globális események sorozatával fedi fel azt az igazságot, hogy valójában hogy működik a világ és mindezek megjelennek majd a napi hírekben is. Sok meglepetés kibontakozásával kell számolnunk ebben az időszakban, melyek hatással lesznek a nagyvállalatokra és a legfőbb kormányzati szervekre is. Az északi féltekén kemény téli időre kell számítani, míg a bolygó más részein hatalmas esők és áradások lesznek.

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

 

2013.MÁRCIUS 20/21 OSTARA - az ébredő természet, a tavasz, kelta ünnepe

2013. MÁRCIUS 20. – AZ ÚJ ÉGBOLT LEHORGONYZÁSÁNAK KEZDETE - METATRON A FÉNY URA/TYBERRONON KERESZTÜL

Az Új Égbolt

Már korábban beszéltem nektek a planetáris háló világra jöttéről. Kívülről nézve ez a háló olyan, mint két szivárványszínben játszó elliptikus frekvenciális sáv, amely boltívszerűen körbeveszi a Földet, ugyanúgy, mint eonokkal ezelőtt. Az egyik sáv egy nagyon finoman az elektro-mágneses egyensúlyban rezeg, és amely arany árnyalatot bocsát ki magából. A másik kristályos és egy fényes platina színben tündököl.

A két spirális ív fölött fog forogni a 144-es Háló, amely egy 144-es dupla penta-oktaéder. Magasabb technikai szempontból nézve, az Égbolt olyan szerepet játszik, mint egy szupra-kristályos frekvenciális jelátadó. Oszcillációjával, jelátalakítással végzi a hálózat pizoelektromos felléptetésének illeszkedését. És ez lehetővé teszi majd a hálózat áramköreinek teljes körű integrációját a gamma kristályos energiákkal, amelyek a Nagy Központi Nap, vagyis Tula Egyesített Mezejéből érkeznek. A még jobb megértés végett az Égbolt az erőteljes égi/mennyei energiahullámokat fogja átalakítani egy  (nekünk) jótékony formában, így átalakítva, sokkal könnyebben megkaphatjátok azt, magatokhoz vehetitek azt, amit szeretnétek, a Föld bolygón.

Tehát az Égbolt egy fejlődést támogató formának mondható el, amely egy hatalmas transzformátor (energia-átalakító) és energia-túlfeszültségvédő szerepet is játszik. Az Új Égbolt meg fogja tisztítani az itteni energiákat és finomítani fogja égi energiákat, hogy azok alkalmazhatóak lehessenek a 12 dimenziós Földi valósághoz.

A két elliptikus sáv fogja létrehozni az OM frekvenciális területét, és 2038-tól ezek fogják bevilágítani a sarki fényhez hasonlóan az éjszakai eget.

Most az Új Mennybolt kezdeti szakaszának lehorgonyzása, rögzítése, a 2013. Márciusi Napéjegyenlőség idején kezdődik el. A beindító eseménynek néhány kulcsfontosságú energetikai területet van, beleértve, a Húsvét-szigeteket és Patagóniát (mert ebben az 51. Szélességi fok a kulcs).

Mindkettő terület megkapja ekkor az egységtudatosság kódjainak letöltését, más szóval az Akashát. Ezeket az aktiváló energiák letöltését fogjátok érezni elsősorban a Nagy Phi Piramis oktaéder energiáin és szerkezetén keresztül a déli féltekén, 2013-ban. Sokan lehetnek közületek, akik lehozzák azokat.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=414:2013-az-uj-foeld-nagyszer-kezdete--metatron-a-feny-uratyberronon-keresztuel&catid=49:2012-utan&Itemid=78

2012.12.21-2013.09.21.

2013.03.20

2013.06.21.

2013.09.22.

 

DENISE LEFAY : A KILENC HÓNAPOS IDŐSZAK

 

 

Nehéz „Kilenc Hónapos” várandóssági és igazodási időszak a Téli Napforduló, a Záró Dátum és Paradigma Váltás napja – 12/12/21 – után, de még az Őszi Napforduló – 13/9/22 – előtt, mely a Világok, Idővonalak és az embercsoportok szétválása szétágazódásának kezdete

 

Elkezdődik a különböző rezgésű világok és idővonalak szétválása

 

Sokféle különböző rezgésű földi világ és azon belüli világok, valóságok, idővonalak és embercsoportok válnak el egymástól a Kilenc Hónapos várandósság végén – Őszi Napforduló, 2013.09.22.

 

„Három Napos Sötétség” – Záró Dátum és Paradigma Váltás Pontja, 2012. december 21-22-23. Mindenki átélt egy testen belüli ÉLET-ÁTTEKINTÉST 2012. december 21. folyamán, akár emlékszik rá, akár nem.

 

Egy nehéz szűk keresztmetszetű időszak; számos világ és idővonal sűrűsödik össze a 2012/12/21-i Záró Dátum és Paradigma Váltás Pontja felé.

 

Megközelítjük a 2012/12/21-i Záró Dátum és Paradigma Váltás Pontját

 

Számos világ, valóság és idővonal tart a Záró Dátum és Paradigma Váltás Pontja felé.

 

Ez a fenti illusztráció egy gyenge próbálkozás akart lenni arra, hogy vizuálisan is bemutassam, mi történt a Paradigma Váltás Pontja és a Záró Dátum – 12/12/21 [2012.december 21.] – előtt és hogy hol tartunk most, a Felemelkedési Folyamat „Kilenc Hónapos” időszakában. Ezt az illusztrációt alulról felfelé kell nézni!

 

Azt is szeretném ha mindenki tudná, hogy az illusztrációm kétszínű képeit találtam legközelebb állónak ahhoz, hogy bemutassák a többszörös vonalakat – amiket több idővonalon belül létező, sokféle világ és valóság ábrázolására szántam – melyek mind egyetlen vonalba sűrűsödnek és egy vonal felé tartanak. Az alsó kép a 12/12/21-i Paradigma Váltás Pontja és Záró Dátum előtti időszakot ábrázolja. A fenti kép ugyanazt a folyamatot mutatja be, mely a „Kilenc Hónap” során bontakozik ki a Paradigma Váltás Pontja után, de az előtt, mielőtt az egyetlen vonal ismét több vonallá válik szét, mely a Világok és Idővonalak Szétválásának kezdetét mutatja be a Kilenc Hónap végén, azaz az Őszi Napéjegyenlőségkor, 2013.09.22-én. [13/9/22]. Jobban szerettem volna, ha a kétszínű képeken nem lett volna rajta a két „+” jel, de csak ezt a két képet találtam, ami a legjobban mutatja be ezt, ezért kérem, hogy értsétek meg, hogy ez a két „+” jel nem jelent semmit; ezeket a képet alkotó művész tette bele.

 

Az illusztrációm többi része meglehetősen magától értetődő, így nem akarok semmit megmagyarázni a továbbiakban, amit már úgyis mindannyian tudtok. A fő oka, hogy ezt megcsináltam az volt, hogy segítsek annak, aki számára zavarosak a mostani történések és az, hogy mi bontakozik ki a 12/12/21-i Paradigma Váltás Pontja után és hogy mennyire fontos ez a „Kilenc Hónapos” időszak mindannyiunk számára. A művemnek van még más része is, ami erről a Kilenc Hónapról és az ebben lévő „három trimeszterről” szól. A Lépcsőfokokra emlékeztek? Mindig növekednek a lépések ebben a Felemelkedési Folyamatban, így van elég időnk arra, hogy fizikailag túléljük, megtestesítsük a változásokat, megtegyük a szükséges igazodást és elfogadást újra és újra. Ha nem lennénk fizikai testben, fizikai állapotban, akkor sokkal gyorsabban lennénk képesek átmenni ezeken az energetikai Lépcsőfokokon, de mivel a saját fizikai testünkben maradunk, ez a folyamat egy kicsit több időt vesz igénybe. Ez valóban egy áldásos időszakhoz hasonlít e ponton, mely arra jó, hogy mindannyian megtegyük a további változtatásokat, melyekre mindannyiunknak szüksége van.

 

Hamarosan felteszek egy újabb cikket az Első Trimeszterről, mely még részletesebben fogja bemutatni ezt a Kilenc Hónapot és a benne lévő három trimesztert; ezek: 12/12/21 Téli negyed, azaz az első trimeszter hónapjai; a Tavaszi negyed, azaz a második trimeszter hónapjai; és a Nyári negyed, azaz a harmadik trimeszter hónapjai. (a Kozmikus Tudatosság hozta létre ezt az időszakot – „Kilenc Hónap” és a „trimeszterek”; ezeket kölcsönvettem, mert annyira csodásan mutatják be, hogy te/én/sokan (vegyétek észre, hogy nem azt mondom, hogy mindannyian) megéltünk a „Sötétség Három Napjának” (12/12/21-12/12/22-12/12/23) Élet-áttekintése óta, amit mindannyian megtapasztaltunk – akár tudatosan emlékezünk rá akár nem. Valójában az én Élet-áttekintésem úgy tűnt, mintha nem is ért volna véget 2012. december 23-án, hanem olyan, mintha azóta is folytatódna egy kicsit kisebb intenzitással. Ha jobban szemügyre veszitek, úgy gondolom, ti is ezt fogjátok felfedezni és meglátjátok, hogy a „Három Nap” óta a ti Élet-áttekintésetek is egy állandóan zajló folyamat egy kevésbé drámai és erőteljes módon. Valóban egy várandóssági időszak!

 

Ami most fontos az az, hogy hol tartunk most és ez nem más, minthogy az Első Trimeszter végéhez közeledünk a „Kilenc Hónapos” időszakban. Erről többet írok hamarosan! Pihenjetek, nézzétek át és fedezzétek fel azt, amire szükségetek van ezen a ponton és itt jön legtöbbünk számára a valóban nehéz rész: legyetek türelmesek és engedjétek ezeket a trimesztereket kibontakozni úgy, ahogyan kell! HASZNÁLJÁTOK bármire, amire jelenleg nektek szükségetek van!

 

Denise

 

2013. február 25.

 

Szerzői joggal védett! © Denise Le Fay and TRANSITIONS, 2013. Minden jog fenntartva! Ez az anyag másolható és terjeszthető mindaddig, amíg semmilyen módú változtatás nem kerül végrehajtásra rajta, a tartalom teljes marad, a szerző hiteles marad és e védjegy és link feltüntetésre kerül. http://deniselefay.wordpress.com/

 

Szerző: Denise LeFay

 

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

 

Forrás: http://deniselefay.wordpress.com/2013/02/25/the-nine-months-period/

Denis Le Fay

 

http://kristalyhang.wordpress.com/

 

 

2013. MÁRCIUS 21. – A MAJA NAPTÁR VÉGE, KAVASSILAS SZERINT
A maja naptár George Kavassilas szerint nem 2012. december 21-én ér véget, hanem a valójában 2013. március 21-én. Figyelmeztet mindenkit, hogy ez az utóbbi dátum csillagászati szempontból a napéjegyenlőséggel és nem a napfordulóval van kapcsolatban, és mivel 2013. március 21-én napéjegyenlőség van, ekkor aktiválódik a Föld fényteste. Sokan viszont ismertebbnek és fontosabbnak tartják a 2012. december 21-i napot, de ezzel a nappal kapcsolatban G.Kavassilas annyit említ meg, hogy a 3. dimenzióban a Földön ( a Gáián ) már senki nem lesz, s ezen a napon kezdődik el a Föld átalakulása, vagyis a pólusváltás. Ekkor már a 3.dimenzióban semmilyen élőlénynek nem lesz esélye ezeket a változásokat
túlélni.

Az emberiség egy része, kb. 2 milliárd ember ugyanolyan folyamaton fog átmenni, mint a Földanya, azaz : felemelkedés a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba 2012.december 21-ig. Később, 2013. március 21-ig pedig aktiválódik a Föld fényteste. A populáció egy része ehhez a naphoz
közeledve elhagyja a Földet - Kavassilas szerint itt a jelenlegi emberiség feléről van szó.

A Montauk-kísérletek alatt a 20. században (az időben és a térben való utazásnál ) megállapították, hogy egy pontban az "utazók" rátaláltak egy úgynevezett fény-falra, ahol a 3. dimenzió realitásának a vége van. Tehát a különböző titkos kísérletek is bizonyítják a 3.
dimenzió realitásának teljes szétesését a Földön - de George Kavassilas szerint ez 2013. március 21-én fog bekövetkezni.

George Kavassilas jövendölése - avagy mi várható 2011 és 2013 között

 


2013. MÁRCIUSI NAPFORDULÓ– GAIA/Pepper Lewis

A Föld a tiétek. Mindig is a tiétek volt. És most közelednek olyan pillanatok, ahol sokan el fognak erről feledkezni. Ők el lesznek mozdítva, el lesznek tájolva, el lesznek térítve. Most egy ilyen eltérítő időszak következik!

Tanácsos a humort alkalmazni! Rendjén való nevetéssel ünnepelni! De ez a nevetés a szívetekből eredjen! Engedjétek meg, hogy a szívetek a saját bölcsességében nevessen! Vigyázzatok, mert lesznek olyanok, akik a ti károtokon fognak nevetni, és ezáltal ti is hajlamosak lehettek arra, hogy mások kárán nevessetek. A humor legyen a vezetőtök, de ez a valódi humor legyen, az, ami a belsődből árad elő, és ami az életet egy finom érintéssel, és egy könnyed érzéssel látja.

Ezen a szüneten túl… ezen a szüneten túl ezek az elterelések fel fognak erősödni, és elkísérnek benneteket egészen végig ahhoz a pillanathoz, amit mi 2013. márciusának nevezünk. Tehát ezen a perióduson érdemes könnyedén keresztül menni, mert azt fogjátok látni, hogy mások reszketve és felbolydultan fognak ezen végigmenni, pont úgy, mint amikor az ember visszatartja a lélegzetét: ami ugye lehetetlen, hiszen ha bárki is visszatartja a lélegzetét anélkül, hogy gondosan megigazítaná a gerincoszlopát, akkor az mindössze aggodalomhoz, szorongáshoz vezet.

És észre fogjátok venni, hogy én ezt majd lecsillapítom. Lecsillapítom a pulzusotokat. Megkönnyítem a szívetek verését. Kiterjesztem az elmétek képességét, hogy az lásson messzebbre, távolabbra, és egy nagyon rövid időperiódus múlva elkezdem nektek felkínálni az új világ, a következő új világ látomását. Közületek azoknak, akik ezt választjátok, segítek majd megírni a következő lépéseiteket, a következő választásaitokat.

Kevés dologra figyelmeztetlek titeket. Igen, az elterelésekre, és az elmozdításokra, ugyanakkor pedig valami nagyszerűre is – egy nagyobb megvilágításra, mint amiről eddig tudomásotok volt – mert ez szintén érkezik! A Földből, és alulról, valamint az egekből is…az egekből is.

(SEDONA – HÁRMAS CSATORNÁZÁS: www.shaumbra.wire.hu)

 


2013. MÁRCIUS 21 - KESHE – VILÁGBÉKE EGYEZMÉNY 2013-03-21

A Keshe Alapítvány fontos közleménye

A világbéke egyezmény aláírása és a világbéke konferencia

A Keshe Alapítvány tett egy ígéretet, hogy a mai nap folyamán egy kérelmet és információt fog közzé tenni a fórumán a következő lépéséről a technológiáinak kiadásáról, amik békét és egyenlőséget hoznának az emberiségnek.

Az alábbi linkeken található négy PDF dokumentum fontos; egyénileg és együtt, egy írásként is lehet őket értelmezni.

A világbéke konferencia meghívólevelében nem tettünk javaslatot a helyszínre, mivel úgy gondoltuk, hogy az emberiség választása a legmegfelelőbb.

Ezt e békekonferenciát tarthatjuk Teheránban, az ENSZ New York-i irodáiban, Pekingben, Moszkvában vagy bármely más olyan helyszínen a Földön, ami mindenki számára elfogadható.

Nem a helyszín a fontos, hanem az hogy elérjük a világbékét az emberiség számára.

2013.01.21-ét választottuk ezen fontos dokumentumok kiadására; így az emberiségnek 60 napja van felkészülni arra, amit ősapáik évezredeken keresztül nem tudtak elérni, hogy írásban is elfogadja egyénileg és kollektívan az igazi békét.

Az emberi fajnak most már kezében van a technológia, amivel kiharcolhatja a világbékét, és az emberben meg is van a kollektív elhatározás, hogy ezt véghezvigye.

Annak érdekében, hogy elérje a világbékét, és hogy végigkísérje a folyamatot, a Keshe Alapítvány áthelyezi központját egy új helyszínre a jelenlegi belgiumi börtönéből, ahova az elmúlt kilenc évben a nemzetközi politikai nyomás kényszerítette.

Az Alapítvány hamarosan bejelenti hol lesz az új otthona, ahonnan biztonságban le tudjuk vezényelni ezt az egyezményt.

Ily módon megszűnik minden politikai- és sajtókorlátozás, ami a Keshe Alapítványt sújtja. Együtt fogunk működni a világ minden polgárával, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a világbéke konferencia napja megvalósulhasson.

Légy szíves működjetek együtt az Alapítvánnyal, legyen a mai nap egy új fejezet kezdete az emberiségnek, amikor elérjük azt a célunkat, hogy minden ember ezen a bolygón írásos beleegyezését adhatja a világbéke egyezményhez, amibe beleadja tetteit, szívét, lelkét és szavait.

Az Alapítvány felkér titeket, mint a világ polgárait, hogy csináljátok azt amit az utóbbi tizenkét hónapban csináltatok, és hogy egyénileg váljatok A BÉKE HÍRNÖKEIVÉ az otthonotok, városotok, és az emberiség érdekében. Vigyétek ennek a négy levélnek az üzenetét a világ minden vezetőjéhez, világi nagykövetéhez, polgármesteréhez, vallási vezetőjéhez, a szomszédodhoz, fivéreidhez és nővéreidhez.

Tegyétek ki ezt a négy levelet mindenhova, legyen az az internet, média, közösségi oldalak, otthon, munkahely, paloták, parlamentek. Biztassátok kormányotokat, közösségi vezetőiteket és az egyéneket, hogy írják alá az egyezményt és hogy vegyenek részt a békekonferenciákon amiket ti és nemzetetek rendez.

Kérlek ezzel az üzenettel is bátorítsátok kormányotokat, mint ahogy az űrhajótechnológiát tartalmazó pendrive-ok elfogadása esetében is tettétek.

Köszönöm támogatásotokat és remélem, rövid időn belül együtt elérjük azt ami az idők kezdete óta eddig mindig kudarcot vallott.

Ideje új fejezetet nyitni az ember életében a Földön, amikor a béke és az emberiség szolgálata válik minden ember figyelmének középpontjává, nem pedig napjaink hamis, anyagias élete, ami olyan sok nyomorúságot okozott az embernek amióta csak ezen a bolygón létezik.

El sem tudom képzelni, hogy egy igaz ember vagy világi vezető ne lenne hajlandó aláírni ezt az egyezményt, és hogy ne cselekedne az egyezmény szerint amit népe, hite és önmaga számára aláírt.

A világbéke egyezmény aláírása és Világbéke konferencia

Isten Dicsőségének Nevében

(IDN)

Az idők kezdete óta az ember vágya az volt, hogy legyen bőven tápláléka és menedéke, hogy létrehozzon egy nyugodt környezetet, ahol békében élhet, és eközben kialakíthatja kultúráját, bővítheti ismereteit környezetéről, az univerzumról és a teremtésről.

Mára az ember intelligenciája elért egy új szintet, ahol már megérti az univerzum igazi tudását olyan mágneses és gravitációs rendszerek és technológiák kifejlesztésével, amikkel reprodukálhatja és irányíthatja az anyagot és a környezetet ugyanolyan módon, ahogy az univerzumban is történik. Ezek a rendszerek elláthatják étellel, menedékkel, és kifogyhatatlan energiával bárhol az univerzumban, most először lehetőséget biztosítva, hogy utazhasson szerte az univerzumban, egy olyan környezetben, amit a saját bolygóján és mindennapi életében is megszokott.

Ezeknek a rendszereknek a használatával az ember képes lesz percek alatt átszelni a bolygót. Ezzel fölöslegesség válnak a határok a Földön, amit az ember saját maga állított fel önmagának az évszázadok során. A határok már csak a múltban fognak létezni ahogy elavulnak és elvesztik jelentőségüket.

Most, hogy az ember arra készül, hogy úgy utazzon az űrben mint a bolygóján, és ahogy felkészül hogy csatlakozzon az univerzális közösséghez és hogy az univerzum távoli szegleteibe vándoroljon ahogy Isten más teremtményei is teszik, először saját otthonában kell békét találnia.

Hogy az ember elérje ezt a végső célját, és hogy békére leljen saját bolygóján, a bolygó polgárai, nemzetei, gyülekezetei és vallásai közötti teljes egyetértésre van szükség. Egy emberként kell cselekedni, mert sosem fogunk sikerrel járni, ha csak apránként törekszünk a békére.

Hogy elérjük a világbékét, felkérjük a világ minden vezetőjét, hogy az idei év folyamán gyűljenek össze egy helyszínen, hogy részt vegyenek egy világbéke konferencián és hogy megkössenek egy világbéke egyezményt azáltal, hogy írásban elfogadják az egész világra kiterjedő békét.

Az világbéke egyezménynek egyetlen mondata van, amit a nemzetek és vallások vezetőinek alá kell írniuk, és amire minden nemzetnek világszerte meg kell esküdnie ugyanazon a napon. A mondat egyszerű és így szól:

„Mi/Én mint a Föld polgára(i) ettől a pillanattól fogva beleegyezünk / beleegyezem, hogy leteszünk / leteszek minden agresszióra vagy háborúra használatos eszközt, sosem fogunk / fogok arra gondolni, hogy háborút szítunk / szítok vagy hogy részt veszünk / veszek háborúban, vagy hogy hadieszközöket fejlesszünk / fejlesszek ki ezen a bolygón vagy az űrben, és erre egyetértésben (értelemszerűen törlendő) nemzetünkkel / nemzetemmel, megyénkkel / megyémmel, tanácsunkkal / tanácsommal, vallásunkkal / vallásommal, városunkkal / városommal, községünkkel / községemmel, testünkkel / testemmel, lelkünkkel / lelkemmel esküszünk / esküszöm.”

Ezzel a levéllel felkérjük a Föld vezetőit, hogy gyűljenek össze egy kijelölt helyen és időben, és ne csak, mint országok, hanem mint régiók képviselőiként, hogy aláírják ezt az egyezményt a Föld azon részének érdekében, ami hozzájuk tartozik.

Ettől a ponttól fogva a nemzetiségek megszűnnek létezni, és az emberiség mint egy faj és nemzet válik a Föld igazi polgáraivá.

A bolygó polgáraiként kijelöljük 2013. Március 21-e déli 12 óráját a világbéke aláírásának időpontjaként vezetőink számára. Ez a nap a tavasz első napja az északi féltekén, és egy jó nap arra, hogy a bolygón tiszta lappal indulhassunk békében és nyugalomban.

A világbéke egyezmény aláírásának és beiktatásának helyszíne az a föld lesz, amelyet minden nemzet és egyén elfogadhat, legyen az palota, parlament, hitgyülekezeti ház, vagy otthon.

Miután 2013. március 21-én a világ vezetői aláírták a világbéke egyezményt, 2013. április 21-én (annak a 2012. április 21-én tartott első nemzetközi követségi békekonferenciának az évfordulója, ami lehetővé tette a jelenlegi eseményt) meghívjuk a világ összes polgárát, hogy szerte a világon ugyanabban az időben egyénileg esküdjenek meg ugyanarra a békeegyezményre, amire a vezetőik is felesküdtek egy hónappal korábban.

A mai naptól fogva az ember nem fog többé semmilyen hadieszközt gyártani, agresszív tervet szőni más országok ellen, vagy másik ember halálát okozni.

Mától fogva az emberi faj leteszi a fegyvert, ami olyan sok nyomorúságot okozott évezredeken át. Minden ember egy célért fog dolgozni: hogy az emberiség többi része is élvezhesse a béke gyümölcsét.

Hogy megünnepeljük a világbéke egyezmény aláírását, meghívunk titeket, a világ vezetőit és polgáraitokat saját földetekre és otthonotokba.

Felkérjük a világ polgárait, hogy tegyétek azt, amit az utóbbi tizenkét hónapban is csináltatok, bátorítsátok kormányotokat, hogy vegyenek részt a követségi konferenciákon, és hogy fogadják el az űrhajótechnológiát tartalmazó pendrive-ot.

Arra kérünk titeket, hogy ugyanazt tegyétek meg újra, küldjetek felszólításként egy másolatot a békeegyezményről a világ vezetőinek, egyénileg az embereknek, és minden követségre szerte a világon. Tegyétek ki ezt a levelet a békeegyezmény mondatával és a meghívással minden faliújságra, fórumra, weboldalra, minden elnöki és királyi palotában a falra szerte a világban, hogy ez a nap a békeegyezmény napja lehessen, és hogy vezetőitek arra legyenek késztetve, hogy részt vegyenek és aláírják a békeegyezményt, és hogy támogatásotokkal, figyelemmel kísérhessék annak kimenetelét.

Cserébe a Keshe Alapítvány ezen az egy adott napon egyszerre ingyen közzéteszi az egész emberiség számára minden technológiáját, beleértve a terveket és a már működő egységeket amiket az űrben, energiaiparban, egészségügyben és az élelmiszeriparban lehet felhasználni. Ezzel garantáljuk minden nemzetnek és embernek ezen a bolygón, hogy egyenlően megosztjuk a tudományt, vagyont, egészségügyet, élelmet, energiát, és az űr szabadságát.

Köszönjük támogatásotokat, mostantól a világbéke a ti kezetekben van, nem pedig a vezetőkében.

Szerető üdvözlettel:

Mehran Tavakoli Keshe

Világpolgár és a Keshe Alapítvány alapítója

VILÁGBÉKE EGYEZMÉNY

„Mi/Én mint a Föld polgára(i) ettől a pillanattól fogva beleegyezünk / beleegyezem, hogy leteszünk / leteszek minden agresszióra vagy háborúra használatos eszközt, sosem fogunk / fogok arra gondolni, hogy háborút szítunk / szítok vagy hogy részt veszünk / veszek háborúban, vagy hogy hadieszközöket fejlesszünk / fejlesszek ki ezen a bolygón vagy az űrben, és erre egyetértésben (értelemszerűen törlendő) nemzetünkkel / nemzetemmel, megyénkkel / megyémmel, tanácsunkkal / tanácsommal, vallásunkkal / vallásommal, városunkkal / városommal, községünkkel / községemmel, testünkkel / testemmel, lelkünkkel / lelkemmel esküszünk / esküszöm.”

Név …………………………………………………………………..

Aláírás ………………………………………………………………

Dátum ……………………………………………………………….

Pozíció ………………………………………………………………

…………………………………………………………………Város, megye, tanács, vallás, város, község, személy nevében

Tanu

Név …………………………………………………………………..

Aláírás ………………………………………………………………

Dátum ……………………………………………………………….

Pozíció ………………………………………………………………

Miután aláírta ezt az egyezményt, tegye ki büszkén ezt a tanúsítványt bárhol, ahol úgy gondolja, fontos hogy mindenki lássa és tudja, hogy milyen meggyőződéssel van embertársai, az emberiség, és a teremtő más szépségeivel szemben.

Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

Forrás: http://www.keshefoundation.org/introduction/342-important-announcement-by-the-keshe-foundation.html

 


 

2013. MÁRCIUS 27. 10:30 Telihold MÉRLEG/KOS


2013. MÁRCIUS 29. – VÉNUSZ-URÁNUSZ SZOROS EGYÜTTÁLLÁSA A KOSBAN


A SZERETET TAVASZÁRA ROBBANÁS/ MAGFAKADÁS


2013. ÁPRILIS 4. - MEGÜNNEPELJÜK A MEGVILÁGOSODOTTAK MÁTRIXA ERŐSÖDÉSÉT

A Földanya nem minden területe fog átesni ezeken a mély változásokon, sok hely lesz veszélytelen. Ez is része a Földanya bolygója rácsai újrarendeződésének, ezért ha arra kérnek benneteket vagy arra éreztek késztetést, hogy költözzetek egy teljesen más földrajzi helyre, akkor az azért van, mert újjászövitek a szent rácsokat, átalakítjátok azokat a szövedékeket, melyek megalkotják a fény új világának új alapját, ezért ünnepeljük most ezt a mesés időszakot valamennyiőtökkel, köszönjük mindannyiótoknak, hogy összejöttetek ezen a ponton és meghallgatjátok a szavainkat és a következő tíz év minden április 4-éjén megünnepeljük a Megvilágosodottak Mátrixa erősödését és a következő két év minden hónapjának negyedikéjén a Földanya teste energiáinak erősödését. Minden olyan helyszín, amit felkeresnek azok, akik őrzik ezeket az energiákat, az felerősíti a fényt és azok szándékát, akik nagy számban gyűlnek össze, hogy beindítsák a bukást követő nagy felemelkedést. (KT:20100404)

2013. ÁPRILIS 6. VÉNUSZ- MARS SZOROS EGYFOKON BELÜLI ÁLLÁSA A KOSBAN –ANKH EGYÜTTÁLLÁS

 

2013.ÁPRILIS 8.-10. – AZ ÚJ TUDATOSSÁG FELTÜZELÉSE

Ötös stellium a Kos jegyében ÚJHOLDDAL (Hold, Uránusz, Nap, Mars, Vénusz)


2013.ÁPRILIS 10. KOS ÚJHOLD


2013.ÁPRILIS 14-15.- AZ ÚJ TUDATOSSÁGRA ROBBANÁS

Ötös stellium a Kos jegyében (Merkúr, Uránusz, Nap, Mars, Vénusz)


2013. ÁPRILIS 21/22 METEORZÁPOR A LYRÁBÓL


2013. ÁPRILIS 22. A FÖLD NAPJA


2013.ÁPRILIS 25. Teliholdas Részleges Holdfogyatkozás 22:08

Kelet-Európa, Afrika, Ázsia, Ausztrália. Magyarország területéről látható!

ÁPRILIS 25.  21:00 Telihold SKORPIÓ/BIKA


2013.ÁPRILIS 27.-28. PLEJÁDI NAPFORDULÓ


2013. ÁPRILIS 28. SZATURNUSZ OPPOZÍCIÓBAN, TELJES NAPKIVILÁGÍTÁSBAN


2013. ÁPRILIS 29. ÉS MÁJUS 3. KÖZÖTT

A FÖLDÖNKÍVÜLIEKRŐL SZERVEZNEK KÖZMEGHALLGATÁST CIVILEK WASHINGTONBAN

"Ha a kongresszus nem teszi a dolgát, akkor a nép fog cselekedni."

Ez a mottója annak az öt napos eseménynek, amelyet több amerikai civil- és érdekvédelmi szervezet közösen hív életre 2013. április 29. és május 3. között abból a célból, hogy az USA döntéshozóit rábírják, ismerjék be a nyilvánosság előtt, nem vagyunk egyedül az univerzumban.

http://www.tudatvaltas2012.blogspot.hu/


2013.MÁJUS 1. - BELTANE - virágbaborulás, lombok, szerelem, isteni nász kelta ünnepe


2013.MÁJUS 6. A VÉNUSZ VISSZATÉR AZ ALVILÁGBÓL, ISMÉT LÁTHATÓ


2013.MÁJUS 9. BIKA ÚJHOLD – A HOLD TETŐPONTJÁN


2013.MÁJUS.8.-9.

Hatos stellium a Bika jegyében (Hold, Mars, Merkúr, leszálló holdcsomópont, Nap, Vénusz)


2013.MÁJUS 10. 02:25 Gyűrűs Napfogyatkozás

Ausztrália, Csendes-Óceán, hazánk területéről nem látható


2013. MÁJUS 10.-JÚNIUS 22 - A GONDOLKODÁS ÚJ KIEGYENSÚLYOZÁSA - METATRON A FÉNY URA/TYBERRONON KERESZTÜL

Két különlegesen nagyon hangsúlyos időszak 2013-ban

Az első: május 10. - június 22. között, amelyben egy Nagy Triád nyitásával történik meg, amely egyben a gondolkodás új kiegyensúlyozására törekszik. Ez az időszak magába foglal egy napfogyatkozást, egy holdfogyatkozást és egy napfordulót.  Ennek megerősítésére a Kódhordozók a bolygó erőcsomópontjaihoz fognak utazni.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=414:2013-az-uj-foeld-nagyszer-kezdete--metatron-a-feny-uratyberronon-keresztuel&catid=49:2012-utan&Itemid=78

 

2013.  MÁJUS 20-21 GALAKTIKUS IDŐKAPU- NAPBAÖLTÖZÉS

A GALAXIS NAGY KÖZPONTI NAPJA AZ ALCYONE EGYÜTTÁLL A NAPUNKKAL


2013.MÁJUS 20.-21. 3. URÁNUSZ-PLÚTÓ KVADRÁT

A két napforduló között (március 20-jun.21) május 21-én lesz a 3. Uránusz-Plútó kvadrát, melyben a Plútó retrográd az Uránusz pedig direkt mozgással vesz részt benne.

Az Uránusz-Plútó faktor

Az Uránusz-Plútó kapcsolat egy erős és merészség kártya az asztrológiában, a gyökeresen átalakító/átalakuló folyamatokban, 2012-2015 között pontosan hétszer lesznek szoros kvadrát kapcsolatban. Ez egy hosszú ciklus folytatása, amely 1960-ban kezdődött el. Ennek az időszaknak a témája, a személyes teremtői meghatalmasodás/önmeghatalmasodás/saját teremtői hatalom elfogadás volt és forradalmakat robbantott ki ez időszak alatt. A Plútó Bakban való vonulása, hírnökül adja tudtunkra, hogy a társadalom megannyi szintjének, intézményrendszereinek az átalakulása szükséges, így a gazdasági, politikai és társadalmi rendszerek is. Ma már számos példa tanúsítja ezeket az elmozdulásokat az egész világot tekintve.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=341:allison-rae-szuperholdak-es-a-mesterlet&catid=48:2012&Itemid=77


Ez a régi rend összeomlásának bukásának fázisa a hosszú Uránusz-Plútó kvadrát sorozatban. A struktúrák, rendszerek összeomlása. Ennek a korszaknak a jellemzője a káosz, az erőszak és a pusztítás. De a megújulás, megújítás időszaka is, a kreativitás, ébredés, melyben meglátható az, hogy egy új társadalom kezd kialakulni.

Allison Rae

 

Uránusz-Plútó Kvadrát (2012-2015)

A két bolygó 138 éves ciklusa. A korábbi ciklusrésze a 60-as évek közepén jelentős hatással volt: Vietnam, hippi és más tiltakozó mozgalmak. A drog megjelenése, a Szeretkezz, ne háborúzz mozgalom, flower-power időszak. Akkor a Skorpióból és a Halakból sokakra befolyással volt, de ez most még nagyobb kihívással érkezik. Egy rendkívüli társadalmi és kulturális kihívás és felfordulás. A 60-as években született „baby boom” korosztály intenzív időszaka, különösen a közülük kardinális jegyben születettekre nézve. (Kos, Mérleg, Rák, Bak)

a CIKLUS 7 ELEME:

2012. JÚNIUS 24.

2012. SZEPTEMBER 19.

2013. MÁJUS 20.

2013. NOVEMBER 1.

2014. ÁPRILIS 21.

2014. DECEMBER 15.

2015. MÁRCIUS 16.

 


2013.MÁJUS 24.-25. –WESAK TAVASZI HOLDÜNNEP – BUDDHA TELIHOLD

PORTÁLMEGNYÍLÁS

 


2013.MÁJUS 25. Teliholdas Félárnyékos Penumbrális Holdfogyatkozás 06:10

Magyarországról nem látható, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Nyugat-Afrika

Tibeti teremtő-nap (tízmilliószoros nap)

2013.MÁJUS 25, 5:27 Telihold

 


2013.  MÁJUS 27.-28.

HUNOR ÉS MAGOR KITALÁL A DUALITÁS RENGETEGÉBŐL

A CSILLAGNEMZETRÉSZEK EGYMÁSRA TALÁLÁSA


VÉNUSZ-JUPITER EGYÜTTÁLLÁS EGY FOKON BELÜL AZ IKREKBEN

SZEMÜKKEL RÁKAPCSOLÓDVA A KOZMIKUS ANYAMÉHHEL

HUNOR ÉS MAGOR KITALÁL A DUALITÁS RENGETEGÉBŐL ÉS EGYMÁSRA LEL A PLEJÁDOK ALATT A FÖLD ÚJ FÉNYMEZEJÉN

„MAGYARNAK LENNI ANNYIT JELENT, HOGY: CSAK SZERETNI TUDOK, MERT EZ A FOGLALKOZÁSOM

AZT JELENTI: NINCS ELLENSÉGEM ÉS MINDEN EMBER A TESTVÉREM ATTÓL FÜGGETLENÜL HOL TART A FEJLŐDÉSÉBEN…

MAGYARNAK LENNI ANNYIT JELENT, HOGY: AZ EGY TÖRVÉNYÉVEL ÉLVE A FÉNY ELKÖTELEZETT FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET SZOLGÁLATÁBAN ÁLLNI…

MAGYARNAK LENNI AZT JELENTI, HOGY SEGÍTENI SAJÁT PÉLDÁNKON KERESZTÜL AZT, HOGY A BOLYGÓNKON ÉS MAJDAN A FIZIKAI VILÁGEGYETEMÜNKBEN ÚJRA MEGINT MINDENKI MAGYAR LEHESSEN, MINT AMIKOR EGYKOR A MU KRISTÁLY ANYAHAJÓJÁVAL BELÉPTÜNK EBBE A VILÁGEGYETEMBE, ELHAGYVA A DAHL/DAL UNIVERZUMOT ANNAK LE-MAYAR RENDSZERÉT, HOGY TESTBEN IS TUDJA MEGTAPASZTALNI A SZERETETÉNEK TÜKRÖZŐDÉSÉT A TEREMTŐ

MAGYARNAK LENNI AZT JELENTI, HOGY ÖNZETLEN SEGÍTSÉGET NYÚJTANI BÁRKINEK IS, HOGY MAJD EGYKOR ÚJRA MEGINT MINDEN ÉS MINDENKI MAGYARRÁ LEHESSEN


2013. MÁJUSIG- POSZEIDÓN

Poszeidón nagyúr az energiáit mindössze egy hét éves szolgálat erejéig  (2013 május végéig)horgonyozza le. Ez a hét év az, amikor a bolygó érzelmi teste keresztülmegy a legfontosabb gyógyításon és fölemelkedésen, hogy beteljesíthesse és véglegesen uralhassa érzelmi intelligenciáját. Ez talán nem tűnik túl soknak nektek, de képzeljétek el a Föld bolygó valamennyi emberi lényét érzelmileg intelligensnek …

Annyit állíthatok biztosan, hogy lesz egy hét éves idővonal, ami alatt ez megtörténhet, ennél fogva álljatok készen egy nagyon erőteljes gyógyulásra és beérésre érzelmi szinten Poszeidón nagyúr jelenlétében. Azért vállalkozott energiái lehorgonyzására a Felemelkedési Ösvény Felemelkedett Mestereként, ha szabad így mondanom, mivel az érzelmi szinten mutatkozó intelligencia-hiány hatalmas károkat okozott a Föld bolygónak és lakóinak. Ez a bizonyos érzelmi testi gyógyulás életbevágóan fontos azok számára, akik mostanában lépnek a fizikai testükbe, és akik már fizikai testükben tartózkodnak hozzávetőlegesen úgy hat éves korig. Az ő jóllétük és persze a bolygó jövőbeli jólléte miatt szükséges az, hogy a kollektív tudatosság érzelmi teste az érzelmi intelligencia olyan szintjén álljon, ami egészséges átmenetet biztosít az új világba, a Vízöntő világába, az Arany világba, a kvantum világba – akárhogy is ismerjétek. Tehát ha fölgyorsult érzelmi gyógyulást és tisztulást akartok, akkor legyen Poszeidón nagyúr a bácsikátok.

(KT:060522)

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!