Az elemek ereje és magasztossága PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ronna Herman/Mihály Ark   
2013. április 09. kedd, 11:44

Az elemek ereje és magasztossága

Mihály arkangyal üzenete Ronna Herman csatornázásában 2012. március 1.

 

Szeretett Mesterek!

 

A Tűz, Víz, levegő és Föld elemek egyedülálló összetevői, részei, vagy elemei az Atya/Anya Istenünk természetének és a Szub-Univerzumunkon belüli tapasztalásnak, így életbevágóan fontos megérteniük ezt azoknak, akik keresik, kutatják egy még nagyobb bölcsességet és az Önvalójuk alaposabb megismerését. A négy fő elem azok, melyek az emberi testrendszeren belül hordozzák az eredeti emberi forma kódjait, és ezzel segítenek nektek az Önmegvalósításotokban és az Önuralásotokban, az anyagi síkon való létezésekben. Ezek az elemek az Univerzumotokon túlról származnak, és szolgáltatokra vannak mindenféle anyag megteremtésében, az Atya/Anya Istenünk Szív Magvának esszenciájából, a Hatalmas Arkangyali Kisugárzás által, az Isteni Tudatosság 12 Sugarán keresztül.

 

A Kozmikus Tűz Elem táplálja az Éteri Testet és összekapcsolódik vele.

A Levegő vagy Éter Elem, a Gondolati Testet energiával és rezgéssel látja el.

A Víz Elem, az Érzelmi Testet befolyásolja és hangolja össze.

A Föld elem a Fizikai Testet rögzíti össze és horgonyozza le és hangolja össze arra az időre, amikor a lelkek az első és negyedik dimenziós sűrűségben való utazásukat teszik.

 

A Fény Szféráin belül, ebbe a Naprendszerbe lettek elhelyezve az Isteni Tudatosság Hét Sugarának minőségei, jellemzői és erényei. Ezeket a szférákat, csakraként is ismerhetitek és volt a feladatuk, hogy egyre nagyobb sebességgel forogjanak, hogy lehetővé tegyék azt, hogy egy olyan Fénykúpként jelenjenek meg, melyek elől és hátul is fényt tudnak kisugározni a fizikai testből. Ezért van az, hogy ti folyamatosan Fényt sugároztok ki a testetekből. Amikor a bőséget, örömöt, és békességet szeretnétek megtapasztalni, vagy a stresszt és vetélkedést háttérbe szorítani, akkor a harmonikus rezgésmintákat vetítetek ki magatokból ezzel a képességetekkel. A testeiteken belül lévő minden élő sejt egy olyan kondenzátor (energiatároló), amely gondolat- és energiamintákat tárol. Minden egyes érzés létrejöttét a belső elválasztású mirigyek által termelt váladékok állítják elő, melyek egy adott érzésnek megfelelő rezgésmintát bocsátanak ki. Ezért lehet azt mondani, hogy mindenfajta érzésre van egy energiaminta, így a gyűlöletre de a szeretetre is, attól függően, hogy milyen energiát kap erőben és sűrűségben a megnyilvánítást kiváltó érzés.

Ahogy az Isteni Tudatosság négy elemének uralásába értek, az segíteni fog bennetek a Szent Tűz energiájának folyamatos áramlását létrehozni a csakrarendszeretek és a fizikai edényeteken keresztül. Az Éteri Test járművét Tűz Energia alkotja és tartja egyben. A felemelkedésetek kezdeti szakaszában az Isteni Tudatosság egy sokkal finomabb rezgés frekvenciáinak kell először átszűrődnie rajtatok, az Éterikus Testen, mielőtt az fokozatosan elkezdene szabadon áramlani a teljes fizikai edényeteken keresztül. Az Isteni Fény e finom frekvenciáját fogadva, szépen lassan kell beépítenetek magatokba, hogy a Szent Tűz Energia ne okozzon, ne hozzon rossz közérzetet, vagy ne váltson ki fizikai sérüléseket. A Szent Tűz Energiának, az Ádámi Részecskéknek először a szívcsakrán keresztül kell áramlani annak érdekében, hogy aktiválva lehessen a szeretetek szándéka által, mielőtt ez az Élet Elixír szabadon áramlana szét a testetekben. Ahogy a Lélek Hangatok egy idő eltelte után fokozatosan egyre kifinomultabbá válik, akkor képesek lesztek a magasabb kozmikus energiákat magnetizálni magatokba, valamint sokkal nagyobb mennyiségét megtartani az Ádámi Fény részecskéinek is.

Az Érzelmi Testet a Víz táplálja. A Gondolati Test/Mentális Test a gondolatokat csírázza ki és az Érzelmi Testet az érzelmek vagy energia hozza mozgásba. Amit, azt már többször is kifejtettük a teremtéseitekben vagy bármiben, amit létrehoztak, mindaz az ego-testi vágyai szerint vagy a Lélek inspirációi szerint jönnek létre. A Torokcsakra és a Solar Plexus/Gyomorcsakra az Érzelmi Test elválaszthatatlan erőforrásai. Bár a megnyilvánítás teljes ereje akkor kezdődik el, amikor az Isteni Fény Ádámi Részecskéje vagy a Szent Kundalini Tűz által vagytok megérintve, melyek a Gyökércsakrában vannak elraktározódva, és amikor befejeződik a teljes összekapcsolódás a Csillag Lelketekkel vagy Felsőbb Önvalótokkal, akkor hozzáférhettek az Élet Folyójához az Antakaranához. (Az Antakarana a Szivárványhíd kiépülése melyet a személyiség azért hoz létre, hogy összekapcsolódhasson a Lelkével). A Gondolati/Mentális Test és Érzelmi Testek aktiválása és harmonizálása a Szív Csakrán keresztül, az alsóbb és felső csakrák egyesítésével érhetitek el, amely így az Isteni Atya és Isteni Anya/Istennő egyesülésének tulajdonságaival és képességeivel egyesítve ruházzák fel a fizikai hordozótokat. Ekkor a Lélek Hangotok állítja harmonikus rezgésében vagy dimenzionális (tudatossági) szintekkel, amelyekre ráhangolódva, az Istenségi szint áldásaiba kerültök.

A Föld Elem a fizikai járművön keresztül egyszerre horgony (a fizikai valósághoz) és ugyanakkor egy magasba szárnyalást is jelent a Fény Birodalmába. Nem lehet figyelmen kívül hagyni a fizikai járművet, amely eleget tesz, annak hogy teljesítsétek földi küldetéseteket. Ha megtagadjátok a testiségeteket, akkor megtagadjátok Istenadta egyediségeteket és különösségeteket is, azt az összetett formát, melyet az anyagi létezés birodalmába tartó életutazásotokra választottatok. Ti mindannyian az őrangyalaitok és a Fény Tanácsának útmutatásának segítségével úgy döntöttetek, hogy, hogy egy erre megfelelő DNS ősi leszármazási vonalat, fajt, kultúrát és körülményeket fogtok választani erre a leszületésetekre, hogy különleges élettapasztalatokat szerezzetek. A Föld fedélzetére való leszállás céljából széles körű vizsgafeladatokkal, kihívásokkal és lehetőségekkel voltatok beprogramozva, hogy a legjobb körülmények legyenek adottak a lélekfejlődésetekhez. Ezek az események mind úgy lettek megtervezve, hogy a megfelelő időzítéssel jelenjenek meg az életidőtök idejében. Mint mindig erre is a szabad akarat vonatkozik, hogy személy szerint feltaláljátok magatokat abban, hogy hogyan tudjátok kezelni ezeket a teszteket, vizsgákat és hogyan használjátok ki az előttetek megjelenő lehetőségeiteket. Értsétek meg azt, hogy minden egyes személy folyamatosan energiát bocsát ki, szabadít fel magából, olyat amilyen az Isteni Forrásból származik. Így használjátok fel ezt az Istenadta Fény/Élet ajándékát, akár negatív akár pozitív módszerekkel. Ti vagytok a Társ-Teremtők a Szabad Akarat által így a saját valóságotok felépítői. Sokan közületek a tudatosságotok felemelkedésének egy átalakuló folyamatát tapasztaljátok meg most és az azt kísérő fizikai fejlődéseteket, mely során a Gyökér Csakrátokban tárolt Kundalini Tűz gyorsabban halad felfelé a csakrarendszereteken át és szerteszét a fizikai járműveteken keresztül. Ez is egy dinamikus része a felemelkedési folyamatotoknak. Megkértünk arra egyik hírnökünket, hogy osszon meg veletek egy cikket, melyet egy hölgy követett el, a legújabb bölcsesség tanítások közül  a webinar csoportoknak.

Kundalini – Kígyó Tűz

Isten Tüze, Szent Tűz, Szent Fehér Tűz és Kundalini Tűz. Mindegyik kifejezést használjátok az Ádámi részecskére. Ez a Legfőbb Teremtő Szíve Belsejéből származó Lélegzet Éltető tápláléka.

A Kundalini egy szanszkrit szó, annyit jelent: feltekeredett. Ez a Szent Isteni Tűz, amely a gerincetek végén szunnyad feltekeredve, addig, amíg nem aktiválódik. Nyugalomban van, pihen, és tudattalan állapotban várakozik. Sokszor képzelem el úgy, mint egy alvó kígyót, ezért is van egy erre utaló angol nyelvű körülírás, egy olyan kifejezés, hogy "kígyóerő". Az elődeink úgy mondták el nekünk, hogy a Kundalini a gyökércsakra alján lakik és három, és félszer van összecsavarodva. Úgy jegyezték le, mint az Isteni Tisztaság Forrását, amely megtartja és fenntartja az életet. Az ősi bölcsesség tanítása szerint, a gerincoszlopon, két idegpályán belüli csőben, duplán csavarodó helixxel mozog, melyet az Erő Bot-jának is tartanak, ahogy végigfut a gerincoszlop mentén. A Caduceus szimbólumot, a gyógyítók is használják és egyben az orvosok jelképe is. Egy ősi rajz úgy ábrázolja, mint egy botra, három és félszer tekeredő kígyót és a bot felső végén kétoldalt szárnyakkal. Ezt a szimbólumot megnézhetitek a: wikipédián: http://en. Wikipedis.org/wiki/Caduceus alatt.

 

Meditáció során és egyéb spirituális gyakorlat segítségével a Kundalini felébreszthető és ekkor a csakrarendszeren keresztül elkezd felemelkedni a gerincoszlop mentén. A Kundalini Tűz felfelé haladása a különböző csakrákon vezetve, a felébredés különböző szintjein misztikus élményekhez vezet el. Amikor a Kundalini Tűz végül eléri a fejtetőt, a koronacsakrát, ez egy olyan egyedülálló misztikus élményt eredményez, hogy azzal újrakapcsolódhattok a Felsőbb Énetek sokrétű, összetett aspektusaival.

 

Az Első Fő Aktiválást, általában a testetek hátsó részén, a lapockák között érzitek meg. Ez egy nyomás szerű érzést hoz létre ezen a területen, amely néha elég kellemetlen. Ez azt jelenti, hogy a Szent Szívetek hátsó portálja megnyílik. Erre azt szoktam mondani, amikor ez megtörténik akkor "kinövesztjük magunkból az angyalszárnyainkat".

 

A Második Fő Aktiválás során a Kundalini Tűz felemelkedik a gerinc tetejére, ahol kapcsolatba kerül, lép a nyúltvelővel/Medulla Oblongata, melyet egyesek az "Isten Szájának" neveznek. Ez azt jelenti, hogy a Felemelkedés Csakra bekapcsolt állapotba került. Ez az aktiválás egyben hatással lesz a Torokcsakrára is, ugyanúgy a Végtelen Légzés Gyakorlatával (Infinity Breath)* és segíti úgy felhangolni ezt a folyamatot, hogy az áttörjön minden akadályon, töredezett energia blokkon a gerincoszlop mentén és a csakrarendszeren belül. A Torokcsakra az egyik olyan kritikus terület a testen belül, ahol stressz jöhet létre, amikor arra törekszünk, hogy visszaszerezzük a személyes hatalmunkat, a megfogalmazott szándékain által beszélt nyelvünkön.


A Harmadik Fő Aktiválás során a Tobozmirigy és az Agyalapi mirigyek serkentése következtében, azok elkezdenek impulzusokat küldeni a Szent Elme portáljának megnyílása céljából. Így ekkor teljes hozzáférésünk, elérhetésünk van a személyes Bölcsesség Templomába való bejutásra. Ezen kívül egy biztos, biztonságos kapcsolódás jön létre a Lélek csillagcsakrával és a Felsőbb Lélekkel-Magasabb Lelketekkel való kapcsolat megalapozására. Amikor ez megtörténik, akkor a magasabb birodalmakba való spirituális utazásotok valóban elkezdődik. Ugyancsak ennél a portálnál lesztek készek fogadni a Szent Szellem Tűzét a teremtő Fény Ádámi részecskéit, és ez automatikus folyamatként, minden egyes lélegzettel elkezdődik a Szent Szívetekben. A Kígyó Tűz felfelé áradó ereje ekkor most az Ádámi részecskéket záporozza rátok a Magasabb Lelketek-Felsőbb Lelketeken keresztül leáradva, amely a Csillag Lelketeken belül lakozik. De nektek a teremtő fény e részecskéit majd a szerető szándékotok szerint kell aktiválnotok, azért hogy át tudjon áramlani a fizikai járműveteken keresztül, de emlékeztetünk benneteket arra, hogy a Földbe és kifelé a világba is kell ennek áramlania, hogy a jótékony, előnyös hatással legyenek a Földre és minden emberre. Ahogy a Kundalini Szent Tűz elkezd felébredni a gerincoszlopotokban (a Fény Éteri Vezetékén), előfordulhat az, hogy intenzív hőmérsékletváltozást, forróságot tapasztalhattok meg, míg ezzel párhuzamosan a testetek külső részén hideget és talán nyirkosságot is fogtok érezni. Ennek az az oka, hogy kezdetben fokozatosan, lassan fogjatok hozzá a gyökércsakrában tárolt Kundlini Tűz forgalomba állításához, hogy ti is hozzá tudjatok szokni, igazodni az Isteni Fény magasabb és egyre magasabb rezgéséhez.

 

Ne felejtsétek el barátaim, hogy a gyorsság nem feltétlenül jelent sokkal gyorsabb, jobb haladást, főleg akkor, amikor a Felemelkedésetek átalakító folyamatának a kellős közepén vagytok. Tapasztalatotok szerint, mint a saját magatok Mesterei, nektek kell eldöntenetek azt, hogy miként lehet elkezdeni felébreszteni a Belső Szent Tüzeteket, biztonságos folyamatos áramlását, az Istenséget Kódolt Spirituális Tüzével. Ez a folyamat arra fog ösztönözni bennetek, hogy még jobban terjesszétek ki a tudatosságotokat és még több ösztönző gondolatotok legyen, és olyan lehetőségeitekre nyíljatok meg, melyeknek eddig nem voltatok birtokába. Bőséget, Áldást, Csodákat Kívánunk és segítséget fogtok kapni barátaitoktól a magasabb birodalmakból, és ez egy olyan mintává válik majd, amely lehetőséget hoz nektek arra, hogy teljes jogon, aktívan elérhessétek a Világ-Szerverét a tömegtudatosságotok mentén az egész bolygótokon keresztül. Ami engem illet, nagyon izgatott vagyok, hogy a jövő mit tartogat számunkra, mint a Fény Hordozóira. Az Én mantrám 2012-re vonatkozóan, az: Ez az év mi értünk ébred fel ragyogásba.

 

Örök Szeretettel és Angyali Áldással: Ronna

Szeretett Mesterek, nagyon fontos az, hogy felismerjétek az Isteni Terv minden egyes fázisát, amely egy holografikus lenyomatot hagy a Föld aura mezejében, mert ezek egyelőre még Memória Kódok és olyan impulzusok, melyeket még a jövőben vagy már most a megfelelő időkben kell hogy lángra lobbantsanak mindegykőtökön belül. Nem számít az, hogy mit hisztek, mik a hiedelmeitek a mennyei változásokhoz képest, amelyek erősebbek és egyre erősebben áthatnak mindent és mindenkit a Földön. Mindennek át kell alakulnia, és mindennek fel kell szabadulnia, semmi sem maradhat statikus. Azt javasoljuk, hogy használjátok ki a soha eddig nem látott lehetőségeiteket., melyeket folyamatosan felkínálunk nektek. Ismerjétek fel azt, hogy mi veletek vagyunk utatok minden egyes lépésében, akár lefelé, akár felfelé haladtok.

A legmélységesebben szeretve vagytok

Én Vagyok Mihály Arkangyal

 

Közreadja: www. foldicsillagok.hu

THE POWER AND MAJESTY OF THE ELEMENTS: Archangel Michael through Ronna Herman

MESSAGES FROM ARCHANGEL MICHAEL * LM-3-2012

http://lightworkers.org/channeling/153441/power-and-majesty-elements-archangel-michael-through-ronna-herman

 

Anyagok a Végtelen Légzés Gyakorlatáról (Infinity Breath)

 

 

 

MIHÁLY ARKANGYAL 2006. JÚNIUSI ÜZENETE

MEGTANULNI AZ ÖTÖDIK DIMENZIÓS KÖRNYEZETBEN ÉLNI

Ronna Herman közvetítésében

www.ronnastar.com

http://shaumbra.wire.hu/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=118

 

Treka – Espavo.hu

http://espavo.hu/kozosseg/forumtema/6229

 

Ime az idézetek, kicsit szerkesztve:

"A Végtelen Légzés technikájának az elsajátítása szintén lényeges része a folyamatnak. Ahogy gyakoroljátok a Végtelen légzést,

1. a belégzés a Szent Szívetek Központjában kezdődik,

2. és a prána vezetéken keresztül (gerincoszlopotok előtt) felfelé halad,

3. és a Medulla Oblongatánál távozik, az agy hátsó területén,

4. majd megfordul a fejetek körül, és újra belép Szent Szívetek Központjába.

Engedjétek meg ennek az energiának, hogy megtalálja a saját ösvényét. Az, hogy a szegycsontnál lép be vagy ki, a magasabb szívnél, vagy a szolár plexus központnál, nem számít. Bárhol is kívánjon be vagy kilépni, az a megfelelő számotokra. A lélegzetetek ismeri az ösvényt, nektek mindössze annyi a dolgotok, hogy összpontosítsatok a belépő és kilépő pontokra, a be- és kilégzésetek során.

5. Miután belépett a testbe a Szent Szív Központnál,

6. a kilégzés lefelé halad a prána vezetéken ismét a test belsejébe, a gerincoszlop előtt, és a

7. gyökér csakránál lép ki, a perineumnál, (=gát –a ford. megj.) (ami egy apró kis terület a nemi szervek és a végbél között).

8. A légzés folytatja útját a test előtt, és ismételten belép a Szent Szív Központotokba.

Sokan hűségesen gyakoroltátok ezt a technikát már jó ideje, és készen álltok a következő lépésre. Látjátok, az, hogy lehetővé tettétek, hogy a lélegzet a Medulla Oblongatánál távozzon, elősegítette a Felemelkedés Csakra aktiválását a koponya alján, ami által pedig kezdetét vette az agy magasabb dimenziós szintjeinek megnyitási folyamata, amik elérhetőséget jelentenek a tudat magasabb frekvencia szintjeihez.

A legtöbben, akik olvassátok ezeket az üzeneteket, készen álltok a következő lépés megtételére, és közületek már sokan elvégeztétek a szív hátsó részén található portál megnyitását. Ez az a portál, ami elérhetőséget biztosít számotokra a Mennyei Fény Városokhoz, és ha az ötödik dimenzióban lévő Fény Piramistok segítségével már látogatást tettetek a területetekre eső magasabb dimenziókban található Fény Városban, akkor a szívetek hátsó részén található Portál nyitva van és funkcionál.

Mikor először inkarnálódtatok a Föld bolygón, és fokozatosan magatokra öltöttétek a fizikai járműveteket, Fényoszlopotok olyan széles volt, akár a koronátok. (a fej fölött található glória szimbolizálja ezt a Fény Koronát, ami összeköt titeket a Magasabb Énetekkel, továbbá Atya/Anya Istenünkkel, és végül a Legfelső Teremtővel.) Ezt a vibráló, életet adó energiát sugároztátok ki magatokból szív csakrátok elülső és hátsó részéből egyaránt a körülöttetek lévő világba. Ahogy telt-múlt az idő, és miután lesüllyedtetek a harmadik/negyedik dimenzió sűrűségébe, és oly sok „szívfájdalmat” tapasztaltatok meg, a legtöbben egy éterikus védőpajzsot építettek fokozatosan a szívetek köré, ami lecsökkentette a felétek és belőletek kiáradó Szeretetet/Fényt. Egy éterikus Fény membrán lett ráhelyezve szívetek hátsó kapujára, aminek egészen addig érintetlennek kell maradnia, amíg az emberiség készen nem áll a Fény Birodalmaiba történő visszaemelkedésre. ÉS EZ AZ IDŐ MOST ÉRKEZETT EL.

A folyamat felgyorsítása érdekében, ennek a portálnak a teljes mértékű aktiválása és megnyílása céljából, változtatunk egy kicsit a Végtelen Légzés technikán. Ugyanakkor fontos, hogy

gyakoroljátok az első technikát, a fentiekben leírtak alapján, egészen addig, amíg teljes mértékben el nem sajátítjátok azt, és amíg teljes kényelemben, könnyedséggel és tudatos erőfeszítés nélkül vagytok képesek azt elvégezni. Amikor erre képesek vagytok, tudni fogjátok, hogy a folyamat „belétek van kódolva”, és végrehajtása semmilyen tudatos erőfeszítést nem igényel részetekről.

Akkor majd elkezdhetitek a folyamat második részét. Mindössze egyetlen apró, de rendkívül fontos változás van:

ahelyett, hogy a belégzés a koponya alján, vagyis a Medulla Oblongatán keresztül távozna, azt lássátok lelki szemeitek előtt, hogy

3. Szent Szív Központotok hátsó részén távozik. (azaz szívetek belső templomának hátsó portálján)

4. A lélegzet ugyanúgy felfelé halad a fejen át, és

5. ismét belép a testbe ugyanazon a helyen a test előtt,

6. majd folyamatosan halad lefelé, és a

7. kilégzés során a gyökér csakrán keresztül távozik, és a

8. test elülső részén lép majd be újra a testbe a belégzés alkalmával.

Miután tökéletesítitek ezt a technikát szeretteim, szándékos erőfeszítést tegyetek annak érdekében, hogy naponta többször is gyakoroljatok, még akkor is, ha mindössze féltucatnyi lélegzetet vesztek ezzel a technikával. Ez majd felgyorsítja a folyamatot, és elősegíti az Isteni Teremtő Fényének nagyobb beáramlását.

Már korábban is elmondtuk, és újra hangsúlyozzuk:

A Szeretettel/együttérzéssel beburkolt tudás/bölcsesség és az összpontosított szándék/cselekvés teremti meg azt az erőt, ami megnyitja előttetek a nem testet öltött potenciálok univerzális tárházát. Azokat a potenciálokat, amik csak arra várnak, hogy megmintázzátok őket, és bármit megteremtsetek, amit csak el tudtok képzelni. Képzeljétek csak el, hogy a Végtelen Légzés, amit bevisztek a rendszeretekbe, telis teli van a Szeretet/Fény apró kis gyémántjainak milliárdnyi szubatomi részkecskéivel, és az energia aktivátora pedig a SZERETET. A formula tehát egyszerű: arra összpontosítsd a szándékodat, amit meg szeretnél teremteni, töltekezz fel az Élet elixírével és itasd azt át a Szent Szívedből kiáradó tiszta szeretettel. Szeretteim, ez az a mágikus formula, ami soha nem vall kudarcot.

Atya/Anya Istenünk, az Elohim és az Arkangyalok létrehozták a Fény elő piramisait a Teremtés minden szintjén annak érdekében, hogy elérhessétek az élet építőkockáit. Ezek az életadó formák elérhetést biztosítanak számotokra a Fény frekvenciához, amik a transzformáció szükséges alkotórészei, ami által ti, mint Emberi Lények visszatérhettek emelkedett tudatállapototokba, Isteni állapototokba.

Arra kértünk benneteket, hogy menjetek be az ötödik dimenzióban található Fény/Erő piramisotokba, és világosan jelentsétek ki szándékaitokat, valamint körvonalazzátok azt, aminek a megteremtésére vágytok. Jelentsétek ki, hogy az a kérésetek, hogy ez saját magatok, és mindenki legmagasabb érdekeiteket szolgálja.

Éber tudatállapototok során kövessétek a Végtelen Légzés fentiekben lefektetett technikáját, miközben azt látjátok lelki szemeitek előtt, hogy az Élet Kozmikus Áramának egy sugara beáramlik kristályotokon keresztül a Fény Piramisotokba, és feltölti azt Isteni Fény szubsztanciával, miközben aktiválja és lángra gyújtja látomásotokat.

Ahogy gyakoroljátok a Végtelen Légzés technikát, észre fogjátok venni, hogy az energia fokozatosan be fog szivárogni piramisotokból tudati szférátokba, és megnyitja az utat, inspirál és vezet majd titeket mialatt ti szilárdan, meggyőződéssel haladtok látomásotok megteremtésében, és végül meghozza majd a gyümölcsét.

Forrás:MIHÁLY ARKANGYAL 2007. FEBRUÁRI ÜZENETE,MAKROELMÉDHEZ ÉS MAKROKOZMOSZI TUDATODHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS

 

A TISZTA AKARATU TUDATOS LEGZES A LELEK LELEGZESENEK NEVEZHETO es amint egyszer rakapcsolodtatok az Elet /Feny Aramlatara a Fenyvarosokon keresztul,a Vegtelen Legzes es a Binaris Szekvencia altal,egy vegtelen Gyemant Sugaru Elet/Feny tartalekotok lesz amely bennetek aramlik es korulottetek.Ekkor ti es a ti vilagotok megvaltozik orokre es a 3/4 D illuzioja elhalvanyul a hatterben.Immunisak lesztek a negativitasra amely korulottetek kavarog, amint egy elo,Fenyt sugarzo Orszemme valtok.Sokan kozuletek kerdezik: "Hogyan tudunk kapcsolodni az orangyalunkhoz, a Mesterekhez es az angyali erokhoz?".Mi azt mondjuk," forduljatok befele,es mozditsatok a tudatotokat a ti Szent szivetek szentelyebe". A csend amely a Csendes Pont belsejeben van, egy vegtelen ero forrasa.Az osszpontositott ero plusz a fokuszolt akarat egy tokeletes,tudatos osszekapcsolodast eredmenyez a Mindazzal Ami Van .Ekeppen a kijelentes "Maradj Csendben es tudd meg ,hogy en vagyok az Ur".Az Atya/Anya Isten a belso kis, csendes hangon beszel hozzatok.A ti tagabb Onvalotok , Szellem formajaban mindig megprobal a jo iranyba igazgatni.

Az osztokelesek az inspiracio es a szubtilis,pozitiv esemenyek utjan nonek amint elkezdtek hallgatni es pozitiv cselekedeteket vegrehajtani a legfelsobb jo javara.Az univerzum motivalo eroi csendesek de erosek.Az univerzum telve van az Elet elixirevel csak arra varva ,hogy ti kerjetek a ti Isteni szuletesi Jogotokat.Amikor elfogadjatok azt a tenyt, hogy az on becsules erzeke belulrol kell jojjon,nem fogtok tobbe masnal, vagy rajtatok kivul keresni helyeslest.Fuggetlenul attol, hogy mennyi gazdagsagot gyujttok ossze,ha nincs egy melyseges kapcsolatotok a bennetek levo Isteni Szikraval, ti mindig helyeslest fogtok keresni.A ti lelketek kozpontjaban van a Szakralis Sziv es a ti Szivetek kozpontjaban van a Gyemant Magu Isteni Sejt.A szakralis sziv es a Szakralis elme kapcsol titeket a ti magasabb ertelmetekhez es vegtelen tudatossagot teremt.Sokan kozuletek megkerdeztek:"Mi a celja a Binaris Szekvencia gyakorlatnak?".Mi igyekeztunk az elmult honapok folyaman segiteni nektek , hogy megertsetek, hogy a hazateresetek eonokkal ezelott meg volt hatarozva.A Binaris Szekvencia gyakorlat celja a Vegtelen Legzes utjan az, hogy megnyisson finomabb utakat es hogy visszaalitsa a kapcsolatot a let magasabb dimenzioju sikjaival.Amint ti, a Feny Orszemei a Fenyvarosok magasabb, finomabb frekvenciaibol magatokba epittek egyre tobbet,a ti fizikai edenyetekbe es kisugarozzatok a vilagba, a visszakapcsolodas folyamata a magasabb sikokkal megkezdodik, ahol ti ujra hozzaferhettek a teljes spektrumu Fenyhez amely tartalmazza az Orok Elet Pranajat/Adami reszecskeit.Emlekezzetek,a multbeli feletek iranyult magyarazataink soran kijelentettuk,"A Binaris Szeknencia eletbeultetese altal, mindannyian megnyeritek az utat a 8. D-hoz valo kapcsolodashoz, a Vegtelen/Prosperitas kapujahoz es ugyanakkor a 9. D -os angyali kapuhoz.Akaratotok altal,lelegezven a Vegtelen Legzest es kimondva minden egyes szamot mikozben megalltok a Csendes Pont pillanataban, ti megnyitjatok az aramkoroket (ugymondvan) minden egyes dimenzios szint fele az elsotol a kilencedikig.

2*4*8*16*32*64*128*256*512

Megnyitott dimenzios utak:

az 1. a 2. a 3. a 4. az 5. a 6. a 7. a 8. a 9.

Forrás: MIHALY ARKANGYAL SZEPTEMBERI UZENETE LM*9*2008

"LELKI LELEGZES*AZ ELET LELEGZESE"

......

Ti, a Fény kollektív Serege vagytok azok, akiknek be kell jutnotok ezekbe a csodálatos mennyei Városokba, és le kell horgonyoznotok a Földön a ragyogó Fény magasabb frekvenciáit. Ahogy beléptek oda, telítődtök az Élő Fény minden egyes szintjével, és azt választjátok, amelyik saját átalakulásotokhoz szükséges számotokra, a többit pedig odaadjátok a Földnek és az emberiségnek Élő Fény Lélegzeteteken keresztül. Megtanultátok a Végtelenség Lélegzetének gyakorlásának fontosságát, és azok, akik szorgalmasan gyakorolták ezt a légzési eljárást nagyon sokat nyertek az Élet Pránájából. (a Teremtés Élő Fényével töltődött lélegzet)

A Végtelen Lélegzet, a Zéró Pont szünet, és a Kettős Sorrend meditáció tökéletesítése a segítségetekre lesz a Szent Szívetek mélyén található multidimenzionális kapun való átjutásban, ahol is gyorsan bekerültök Erő/Fény Piramisotokba, és felkészültök a hozzátok legközelebb fekvő Fény Városhoz vezető spirális Fény portál elérésére.

http://shaumbra.wire.hu/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=1...

…….

 

 

Mindenekelőtt létezik egy Fény Piramis, ami a Föld holografikus másolatát tartalmazza, ahova minden földi lélek ellátogathat, hogy integrálja, sugározza és megossza szeretetét/fényét, a szent Végtelen Légzés technika használatával. Ez az ima leghatékonyabb és legerőteljesebb módja: a rád vonatkozó legmagasabb jót kérve, a Föld, az emberiség és az egész Teremtés legmagasabb javát kérve, miközben belélegzed a Fény Ádámi Részecskéit, amit a szereteteddel aktiválsz, majd megosztod azt az egész Teremtéssel, minden létező legmagasabb javára. Ezáltal összhangba hozod saját akaratodat Anya/Atya Istenünk Akaratával. Ezek az isteni részecskék ezután összegyűjtésre kerülnek, és a legmagasabb jó érdekében kerülnek felhasználásra. Ez igazi dézsmaszedés Szeretteim, mikor megosztjátok Teremtő Fényetek isteni részét, azt a részt, amelyben benne van szerető energiátok, valamint földi lényegetek. Ily módon keletkeznek a csodák, és a világ sok katasztrófája eltöröltetik, illetve lecsökken ezáltal.

RH:0706 Mihály Ark-Ronna Herman

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=254:az-uj-tudatossag-koenyvei-9-koetet-vagy-viharok&catid=51:lelki-ismeretek&Itemid=80

 

……

VÉGTELEN  LÉGZÉS GYAKORLATA

 

A Végtelen Légzés gyakorlásával megtöltitek éterikus másolatotokat és fizikai edényeteket Ádámi Részecskékkel/a Fény Isteni Részecskéivel. Most még inkább finomítjuk és további komponenseket adunk a folyamathoz.

Eltűnődtetek-e azon valaha, hogy évekkel ezelőtt azt az utasítást adtuk nektek, hogy :

„Lélegezzétek be a Fényt és lélegezzétek ki a Szeretetet” mikor beléptek a világ piramisba azzal a szándékkal, hogy Szeretetet/Fényt sugároztok ki az emberiség és a világ számára? AMIKOR BELÉLEGZITEK A FÉNYT, ÁDÁMI RÉSZECSKÉKET LÉLEGEZTEK BE SZENT SZÍVETEKBE. AMIKOR A FELTÉTELNÉLKÜLI SZERETETET KILÉLEGZITEK, A TISZTA ISTENI ESSZENCIA ÁDÁMI RÉSZECSKÉI FELERŐSÖDNEK VAGY LÁNGRA GYÚLNAK SZERETŐ SZÁNDÉKOTOK ÁLTAL, AMI AZTÁN MINDENKI LEGNAGYOBB JAVÁRA KERÜL FELHASZNÁLÁSRA. TI VAGYTOK EZEKNEK AZ ISTENI RÉSZECSKÉKNEK A BEFOGADÓ EDÉNYEI, ÉS AMI EZT AKTIVÁLJA, AZ A TI SZERETETEK.

Képzeljétek csak el: Meditációtok vagy csendes időszakotok alatt, ami legalább naponta kétszer ajánlatos, reggel és este, vegyetek tizenkét végtelen lélegzetet, és a tizenkettedik után húzzátok be a hasatokat és egy-két pillanat erejéig tartsátok vissza a lélegzeteteket. És most, mikor a következő (tizenharmadik) lélegzetet veszitek, lássátok lelki szemeitekkel, ahogy az kiárad a Szoláris Erő Központotokból (Szent Szív Magotokból) a testetek előtt. A végtelen minta most vízszintes ezáltal, a függőleges helyett. A belégzésnél az első egyenletes hurok kiterjed a testetek előtt, és a kilégzésnél, a második hurok a testetek hátoldaláról terjed ki, ami által befejezi a végtelen jelet. Lélegezz be és ki hat végtelen jelet, és miközben így tesztek, azok automatikusan létrehozzák a tizenkét hurok mintáját, ami teljes mértékben körbevesz benneteket, akárcsak a virágot a szirmok. Ahogy kilélegzitek az utolsó hurkot, ismételten tartsátok vissza egy pillanat erejéig, mielőtt visszatérnétek a normál légzéshez. Ezután tudatosan lélegezzetek, és közben lássátok, ahogy a Teremtés Esszenciája kiáramlik tőletek a világba. Továbbá azt is képzeljétek el, ahogy a Fény spiráljai összekapcsolnak titeket a világ piramissal és mindazzal a sok piramissal, amit a magasabb birodalmakban hoztatok létre. És ezáltal megosztjátok a Szeretet/Fény Részecskéket a világgal, valamint üzemanyagot adtok látomásaitoknak az egész Teremtés Életerő anyagával.

 

Egy pillanatra tűnődjetek el, és azzal fejezzétek be ezt az áhítatos folyamatot, hogy Szent Szív Központotokra fókuszáltok, ami által érezhetitek az ott lévő teljességet, és azt a mindent elsöprő szeretetet, ami elárasztja egész testeteket, mivel most össze vagytok kötve az Élet Folyójával, ami az Ádámi Részecskék kiapadhatatlan forrása. És ez kézzelfogható, szeretteim. Ez valódi, és ez a létező legcsodálatosabb, legüdvözültebb érzés, amit valaha is képesek lesztek megtapasztalni, amíg ebben a földi edényben tartózkodtok, hiszen ezzel a Teremtő tiszta szerető esszenciáját tapasztaljátok meg.

 

RN:07:04 (Mihály Ark-Ronna Herman)

VÉGTELEN  LÉGZÉS GYAKORLATA

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=254:az-uj-tudatossag-koenyvei-9-koetet-vagy-viharok&catid=51:lelki-ismeretek&Itemid=80

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 91 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!