AZ ISTEN IGÉJE TI VAGYTOK! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Uriel/Jennifer Hoffman   
2013. április 12. péntek, 10:34

 

 

AZ ISTEN IGÉJE TI VAGYTOK!

URIEL ARKANGYAL KÖZVETÍTÉSE JENNIFER HOFFMANON KERESZTÜL

„Ti mind, mint az Isten igéi vagytok jelen a Forrás cselekvésben.”

„Azok vagytok, akik elhozzák Isten Igazságát és Világosságát a világnak.”

Ti mind az isten egy-egy Igéje vagytok, az Isteni Fény és a Feltétel Nélküli Szeretet megnyilvánulásai emberi formában. Azt a küldetést vállaltátok ebben és minden egyes életidőtökben, hogy Isten Igéjét nem vakon követitek, hanem a legjobb tudásotok szerint cselekedtek és egy olyan utat, követtek, amelyet magatoknak teremtettek, vagy azon jártok, amely értetek jött létre. Az a küldetésetek, hogy Isten egy-egy Igéje legyetek, mint egy egyedülálló és különleges arcmásai az Istennek, vagy Forrásnak, emberi formában. Ez az Ige az, amely a Forrás erejével egy kivételes kapcsolatot tart veletek, azért hogy az Igén keresztül a Mennyországot a Földön megteremtsétek, és ezt, mint egy ajándékot adhassátok át a világotoknak. Ti, mint Isten Igéi egy-egy egyedülálló Fényt testesítetek meg a világotokban. Melyik Igéje szeretnétek lenni, és hogyan kívánjátok megtestesíteni ezt a Fényt? A választás joga a tiétek. Ez az Ige erőt ad nektek arra, hogy elképzeléseitek, kívánságaitok szerint testesítsétek meg azt, és amire használni szeretnétek ezt az erőt, mert ez lehetővé teszi azt, hogy hozzáférjetek az isteni hatalmatokhoz.

 

Az emberi képmásotok, a Szellem egy olyan Kelyhe, amely azért van, hogy a fény energiáját meg tudjátok tartani, és azért az igazságért van, mert a világnak szüksége van, arra hogy felemelkedjetek az emberin túlra, és magatokba fogadhassátok az Isteniségeteket. Hogy hogyan tegyétek meg mindezt, azt nem írja elő nektek az Isten Igéje, sem azt hogy miképp kell követni, mert mindez az egyedi fényeteken keresztül jön létre, akként, ahogy mindannyiótok Isten egy-egy Igéje vagytok, és mindannyian, mint a Fény Nagykövetei képviselitek Őt. Azok vagytok, akik elhozzák Isten Igazságát és Világosságát a világnak. Nélkületek a Szellem nem lép be az anyagi világba, a Szellemet nélkülözve magatokból viszont mindannyian ego által irányítottak lennétek, olyanok, akik megtagadják az Isteni tervezést és vezettetést. Ti mind, mint az Isten igéi vagytok jelen a Forrás cselekvésben.

 

A választásaitokban az Isten Igéje nyilatkozik meg, a Forrás energiájának számos aspektusát testesítitek meg a választásaitokkal, így az öröm, a békesség, a szeretet, bőség megannyi lehetőségével. Legyetek annak tudatában, hogy a Forrás energiájában nincs megítélés, így az Igéjében megjelennek mindazok a tanulságok, amit a félelem és elkülönülés során megtanultatok. Küldetésetek célja az, hogy újrakapcsolódjatok vele és felemelkedjetek, és ez számos különféle módon, valósulhat majd meg. Isten Igéjének lenni azt jelenti, hogy elismeritek magatokat, mint isteni lények, és hajlandónak lenni arra, hogy kifejezzétek az istenségeteket a világnak azon az életen keresztül, amelyet éltek a választásaitokkal és szándékaitok szerint. És ebben nincsen, és nem lehet semmiféle olyan elvárás, hogy jók vagy „szentek” legyetek, viszont megköveteli azt, hogy teljesnek, egésznek fogadjátok el magatokat az emberi megtestesülésetek és isteniségetek kapcsolódása által. Ez a társ-teremtői kapcsolat, a Forrással való szövetség egy magasabb kifejezését teszi lehetővé annak a szándékotoknak, hogy az Isteni Energiák és Fény Kelyhei legyetek.

 

Válasszátok azt az Igét, amivel élni szeretnétek, és fogadjátok be magatokba ezt az energiát. Úgy változtassátok át a választásaitokat, amelyekről úgy érzitek, hogy minél kiterjedtebben az Istennel való társ-kapcsolat felé vezet bennetek. Egy végtelen és bőséggel teljes Univerzumban, végtelen és bőséges tanulási lehetőség áll rendelkezésekre, hogy elsajátíthassátok a gyógyítás, az átalakítás és a felemelkedés tanulmányait, és amikor saját magatoknak ezt az utat választjátok, akkor ezzel a kívánt világotokat fogjátok megteremteni. Képességeitekben nem vagytok korlátozva abban, hogy kiterjesszétek a Forrás energiáját, és mint Isten Ember és a Forrás Kelyhei minél jobban és erőteljesebben, fejezitek ki magatokat, akkor annál inkább úgy az Isten Igéje is erőteljesebben emelkedettebben fejeződik ki általatok, amint akik vagytok.

 

Forrás:

You Are a Word of God

a message from Archangel Uriel channeled by Jennifer Hoffman - Sunday, 17 March, 2013  (posted 9 April, 2013)

Copyright (c) 2013 by Jennifer Hoffman. All rights reserved.  You may quote, translate, reprint or refer to this message if you mention the author name and include a working link to http://enlighteninglife.com

 

http://spiritlibrary.com/uriel-heals/you-are-a-word-of-god?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=a7d844035c-Daily_Update&utm_medium=email

 

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

The Energy Scrubber Exercise with Jennifer Hoffman

Energiatisztító Gyakorlat Jennifer Hoffmannal

Használjátok ezt az energiatisztító gyakorlatot arra, hogy megszabadítsátok az energiamezőtöket a sűrűség ragadós energiájától, amikor már nagyon rátok nehezülnek ezek az energiák, amikor egy kellemetlen napotok van a munkahelyeteken, vagy amikor egy gyógyító munkát végeztek egy ügyfeleteken. Ez segíteni fog abban, hogy ezeket az energiákat elengedhessétek, így az energia mezőtökből kikerülhetnek ezek a nehéz energiák, és nem teszitek ki magatokat annak a veszélynek, hogy hasonló sűrű energiákat vonzzatok be magatokba.

 

http://spiritlibrary.com/videos/jennifer-hoffman/the-energy-scrubber-exercise-with-jennifer-hoffman

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 79 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!