SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA: A TESTETEK TUDJA - AZ ÖNFELHATALMAZÁSUNK A TESTETEKEN BELÜL KEZDŐDIK EL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA   
2013. április 26. péntek, 08:10

SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA: A TESTETEK TUDJA  - AZ ÖNFELHATALMAZÁSUNK A TESTETEKEN BELÜL KEZDŐDIK EL

 

„Most egy rendkívüli időszakban éltek. A másképp teszitek már a dolgaitokat, miután besétáltatok az Isteni VáltozástTevő szerepetekbe, amint emlékeztek újra a magasabb céljaitokra és isteni természetetekre.”

 

Hányszor fordult elő veletek az, hogy valamit előre megéreztetek és azután nem foglalkoztatok vele, és amikor ez kedvezőleg hatott később számotokra, úgy tettek mintha azt választottátok volna? Mindenki így teszi ezt természetesen, mert a hagyományos normák szerint ezekben a helyzetekben nem adtok elég hangsúlyt az intuícióitoknak.

 

Réges-régen az ősi népek még érzékelték a megérzéseiket és más intuitív bölcsességeket. Ez az életük normális része volt, hogy hallgattak a testükre és figyelmet fordítottak a testükből érkező finom, apró üzenetekre. A különböző hagyományokkal élők közül a Bölcsesség Megtartói időnként folyamatosan elmondták nekünk azt, hogy az emberek akkor még becsülettel voltak mindenféle életformára, megértve azt, hogy minden élőlény egy hatalmas erőforrása lehet a tudásnak.

 

Az őseink tudták azt, hogy minden élet, minden élő összeköttetésben áll egymással, és képesek egymással összehangolódni ezzel az összekapcsolódással. Általános volt az, hogy beszélgettek a fákkal és a vízzel, az emberek megtanulták azt, hogy aktívan lássák és hallgassák a természetet. A szent Természet részeként látták magukat, így azt is tudták, amikor a testükre néztek, hogy az egy szent ajándékuk.

 

Ami biztos az, hogy a testetek rengeteg bölcsességgel rendelkezik és mindig a rendelkezésetekre áll arra, hogy használhassátok a mindennapi életetekben. Minél inkább képessé váltok arra, hogy meghallhatjátok a testetek üzeneteit, és ha ennek megfelelően cselekszetek, akkor örömtelivé válhat a saját magatok által választott utatok.

 

Valójában már rég óta megbecsült, értékes intuíciókat és gyengéd üzeneteket kaptok a testetektől. Meglehet, nem látszik kifizetődőnek hallgatni ezekre az üzenetekre, különösen most az annyi zavaros médium üzenetek között, hogy mi is a jó nektek, mert bőséges anyag áll rendelkezésetek ezekből.

De nem mindegyik látszik használhatónak számotokra. Így például az, hogy legyetek jósággal a testetek felé. Néhány módszer pedig még az is lehet, hogy lecsökkenti a rezgéseteket és az arra valóképességeteket, hogy összekapcsolódjatok a jobb, intuitív agyféltekétekkel.

 

 

Az előre megérzés ereje

Íme, néhány újabb kutatási eredmény, hogy miképp lehet az intuíció alapján dolgozni a testetekkel:

(link) http://earthspivotalyears.com/?utm_source=Your+Body+Knows+and+11%2F11+invitation&utm_campaign=Your+Body+Knows+11%2F11&utm_medium=email

 

 

Képzeljetek el egy világot olyan emberekkel, akik a bolygó bármelyik zugából vannak jelen és képesek arra, hogy testükkel finom üzeneteket küldeni egymásnak. És ez az üzenet sokkal használhatóbban érkezik meg, mint ahogy az gondolnátok, mert az emberek felébredtek egy magasabb tudatosságra, hogy kik ők valójában és meg tanulták működtetni a multiszenzoros és multidimenzionális módszerekkel a testüket.

A Testetek tudja

5 dolog, amit ti is képesek vagytok megtenni

 

Íme, öt dolog, amit tehettek azért, hogy megnyithassátok az érzéseiteket és ráhangolódhassatok a saját testetek finom üzeneteire, hogy egyre több időtöket hasznosítsátok ezekből a bölcsességekből.

 

1, Szánjatok időt arra, reggel és este, hogy lenyugtassátok az elméteket.

 

2, Amikor élelmiszerboltban vagytok és el szeretnétek dönteni azt, hogy mit is vásároljatok, legyen az szokásotokká, hogy megkérdezitek erről a testeteket, hogy mit is vásároljatok, olyat ami kedvezően hat a jólétetekre. A testetek tudja ezt!

 

3, Amikor másokkal összejöttök, vagy egy nyilvános helyre mentek egyedül, akkor hangolódjatok, össze a testetekkel egy olyan megoldásért, hogy válaszoljon energetikailag. Rendszerint kaptok majd egy érzést arról, hogy korábban menjetek-e haza vagy maradjatok-e még.

 

4, Amikor egy ismeretlen emberrel találkozol, figyeljétek meg azt, hogy hogyan reagál erre a testetek. Amikor belép a terembe, vagy a szobátokba és összeszorul a gyomrotok, kérdezzétek meg magatokat arról, hogy miért is történik meg mindez.

5, Ha a főnökötök vagy más vezető személy beleavatkozik az életetekbe, figyeljetek oda arra, hogy milyen intuitív sejtésetek van ezzel kapcsolatban, meglehet az talán, hogy egy munkát befejeztet veletek vagy kiad egy új másikat amelyet azonnal szükséges megtennetek.

 

Most egy rendkívüli időszakban éltek. A másképp teszitek már a dolgaitokat, miután besétáltatok az Isteni VáltozástTevő szerepetekbe, amint emlékeztek újra a magasabb céljaitokra és isteni természetetekre.  Örömben élve és felnőve, kivirágozva ezekhez az időkhöz életbe vágóan fontos ahhoz, hogy új megközelítésekkel, mesteri módon tudjatok megbirkózni azokkal, amit megtapasztaltok egy hagyományos világban. A másfajta, új szempontú megközelítések szolgálni fognak abban bennetek, hogy a Szellemmel feltöltekezve a legmagasabb módon megoldjátok azokat, feltöltekezve. A testetek intuitív ráérző képessége az egyik ilyen, amely ellát benneteket multidimenzionális és mérhetetlen mennyiségű orvossággal, gyógyszerrel.

Szeretnétek-e ennél bármi többet igazán kívánni magatoknak, mint ezt?

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás:

Empowerment Begins Inside Your Body  - Your Body Knows -     Copyright 2012 by Selacia - http://Selacia.com,  http://EarthsPivotalYears.com     Copyright 2013 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * www.Selacia.com

 

http://spiritlibrary.com/selacia/empowerment-begins-inside-your-body

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!