IDŐVONAL 2011. MÁSODIK FÉLÉV PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2013. május 23. csütörtök, 07:29

IDŐVONAL 2011. MÁSODIK FÉLÉV

 

2011. JÚLIUS 1 – JÚLIUS 20.- - MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

4. éjszaka – 8. mennyország:

Téma: Az új hullám kiterjedése, terjesztése

Irányítója: az eső és a háború istene;

2011. JÚLIUS 1, ÚJHOLD Részleges Napfogyatkozás. Július 1 - A Részleges Napfogyatkozás csak

Antarktisz partjairól lesz látható, de Újholdkor történik és energiája az egész bolygót befolyásolja. Kitűnő alkalom a meditációra, a belső tisztulásra és megújhodásra. Ültessétek el Szándékaitokat! 09° 12' Cancer

2011. JÚLIUS 4. 74/11 11:11 KAPU

 

2011: JÚLIUS 5. - 10MILLIÓSZOROS NAPOK:

 

2011. JÚLIUS 10. AZ URÁNUSZ RETROGRÁDBA FORDULÁSA

 

2011. JÚLIUS 15. TELIHOLD -. AZ ARANY SUGÁR TELIHOLDJA

 

2011. JÚLIUS 21 – AUGUSZTUS 9.- MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

5. nappal – 9. mennyország:

Téma: Rügyezés

Irányítója: a fény istene;

 

2011. JÚLIUS 26.

7. Manik        July 26, 2011 - July 25 2012

SZIRIUSZI KAPU ÉS A MAJA HAAB ÚJ ÉV

2011.JÚLIUS 28-29. Déli Delta Vízöntő Meteor Zápor. - A Vízöntő csillagképből kisugárzó meteorok.

2011.JÚLIUS 30, ÚJHOLD

 

2011. AUGUSZTUS – 2012. AUGUSZTUS – INTENZÍV IDŐSZAK - ZAPHARIATÓL

ZAPHARIA: Hm. Jó,jó. Üdvözöllek a Föld forró dobozában! (nevetés, mert nagyon meleg van a teremben) Ez a terem nem is lehetne megfelelőbb, hiszen mindazt képviseli, ami most a bolygótokon zajlik. Amit láttok az az, hogy a tömegek elkülönülnek a régi utak külsőségeitől annak érdekében, hogy képesek legyenek érezni és gondolkozni. Az emberek elkezdenek kapcsolatba lépni azokkal a részeikkel, amiket meg kell tisztítaniuk, és azok bizony nem éppen a legszebbek.

 

Azok közületek, akik érzékenyek vagytok, ezt nagyon nehéznek találjátok. Ez megüt benneteket. Azok közületek, akik tágas energia mezőkkel rendelkeztek, húzzátok be magatokat. Menjetek a Földre, vegyétek le a cipőtöket, a zoknitokat! Legyetek mezítláb a talajon! Ő – Gaia – majd elmondja nektek, hogy minden jól van, hiszen ahogy végigmentek ennek a réginek a halálán, ugyanaz a folyamat megy végbe, mint amikor egy nő első alkalommal válik anyává. A nő örökre meghal, hiszen innen az anya aspektus az aktív, és a nő örökre megváltozik. És ti mindannyian egyre anyaibbakká váltok, nem csak a Földetek számára, hanem egymás számára is, mert ez a tudati átalakulás a társadalmatokban ezt fogja előidézni.

 

El fogja mozdítani az egyéni fókuszt, és a korlátolt struktúrákat, amit oly régóta tapasztaltak a tömegek, és ez lehetővé fogja tenni, hogy az átalakulás a szívből történhessen meg. Elengedésre kerül az elme sok-sok korlátja, ami visszaviszi az embereket az én táplálásának egyszerűségéhez, mások táplálásához, és hálásak lesznek azért a lehetőségért, hogy életben lehetnek, ami bármikor elvéttethetik tőlük.

 

Ezért aztán nagy félelem lesz jelen, és az előttetek álló 12 hónap lesz a legintenzívebb. Olyan 18 hónap múlva az átalakulások kapcsán a világ elkezd majd lenyugodni, mert egy új világ fog megszületni. A sokk, a bánat, a fájdalom el fog távozni. Azok számára, akik veletek ellentétben nem érezték ezt a szintű tisztulást az emberi testükben már jó hosszú ideje, ragyogó időszak lesz életben lenni.

 

És azok közületek, akik egy pár éve már unatkoztok, ez az, amikor minden elkezdődik. De legyetek tisztában azzal, hogy sokatoknak tágas az energiamezője. Ez nem a kiterjesztés időszaka. Tudni fogjátok mikor kell kiterjednetek. Azok közületek, akik ebben az elmúlt íz évben a szereteteteket, az együttérzéseteket, a tehetségeteket adtátok másoknak, hogy segítsétek az ő átalakulásukat, tudjátok, hogy az infúzió már elérte a tömegeket. Többé már nincs szükségük kisegítésre, és sokan közülük rúgkapálni, harcolni fognak és úgy fognak viselkedni, mint akik mindenki másnál fontosabbak.

 

Tehát tisztán szólok azokhoz, akik mélységesen érzékenyek vagytok: térjetek vissza saját magatokhoz. Ebbe beletartozik az is, hogy engedjétek el azt a kevés maradványt, amihez még ragaszkodtok annak érdekében, hogy érzelmileg kapcsolódva maradjatok. Ebben lesz egy kis bánat, fájdalom számotokra, de mezítláb álljatok a talajon! A Föld majd elmondja nektek, hogy minden jól van, és hogy ő tökéletesen egyensúlyba hozza magát, ahogy erre pontosan szüksége van, hogy lehetővé tegye, hogy ez a bolygó és annak élőlényei továbbra is itt élhessenek egy új módon. Jó. Köszönjük Adamus.

 

SGe2012

 

2011. AUGUSZTUS 3. - A Merkúr Retrográdba fordulása

2011. AUGUSZTUS 3. 83/11 – 11:11 KAPU

2011. AUGUSZTUS 3.

A Barna Törpe az Eleninnel a Földközelben lesz, és keresztezi a Föld pályáját.

 

(AZ ELENIN ÜSTÖKÖS, AVAGY ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL

www.foldicsillagok.hu)

2011. AUGUSZTUS 6. - 2011. DECEMBER 27.
Fontos a tiszta szándék, a magasabb rendű céloknak való alárendelődés, az egyéni vágyak helyett egy csoport, közösség érdekeinek kell alárendelődni, miközben megtartjuk tiszta Lényünket. Ez a szolgálat, és ez az Erő csak szolgálat által tud megnyilvánulni. Az önös érdekeket már nem segíti, a hatalom, vezetés nem lehet cél többé. Meg kell tanulnunk alárendelődni az Univerzum akaratának, miközben felfedezzük, hogy mi volt születésünkkel a mi akaratunk, és ezt a kettőt összhangba hozva lehet ezt a csodálatos, ősi energiát tisztán, alázatosan használni.
(Az Átalakulás Végső Ciklusai * az utolsó 932 nap/ Domokos Erzsébet

Forrás:
José Argüelles: Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation
http://lawoftime.org/timeshipearth/articlesbyvv/spiral-density-wave.html)

3. "Szolgáld az Erőt"

2011. AUGUSZTUS 8. – OROSZLÁNKAPU

2011. AUGUSZTUS 8. – SZÍVÁRVÁNY HÍD

A Szívárvány Híd, egy olyan Fény-Híd, amely összeköt minden létezőt és felemeli a Földet a 6. dimenziós tudatosságába. A Szívárvány-Híd 2011. augusztusa óta (megj: Oroszlán Kapu: 8-8/8-17/8-26) kapcsolódott teljesen újra a Földhöz. Az első kapcsolódása az északi sarkkör területén, Norvégiát és Finnországot érintő régióban már megtörtént. Ebben az időben a cetfélék, elementálok, tündéri királyságok együttdolgozva segítették a Fény Családját abban, hogy megnyilvánulhasson újra a Szivárvány Hídon keresztül a Fény 6. dimenziós portálja.

11-11-11-ben a Szívárvány Híd újra összekapcsolódott Észak Amerikával és Hawaiival. 2011. decemberében pedig Argentínával, Dél-Afrikával és Ausztráliával. A Híddal való kapcsolódás tovább folytatódik és felerősíti, majd az Arany Utak fényességét melyek a magasabb tudatosságból érkeznek.

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=289:az-arany-ut-atkeles-a-szivarvany-hidon-egy-magasabb-tudatossag-fele&catid=48:2012&Itemid=77

 

2011. AUGUSZTUS 9. ÚJABB AJÁNDÉK A FÖLDNEK

 

Hatalmas  6,9 –es erejű Napkitörés történt, amely a Nagy Központi Nap szeretete által érkezik most, az új világunk kapujába érve és áldott Napunk ezt osztja el összes bolygójának, gyermekeinek. Hatása nagyon is érezhető lesz.

Az Elenin üstökös által, a Földet a Naphoz rángató hatása még jobban felerősíti ennek a kitörésnek az érzékelését.

Az Elenin a Naprendszer takarítója, a Naprendszert átszelve a bolygók, holdak pályáját keresztezve azok légkörét fagyott jégkristályaival megtisztítja, és a csóvájával, tüzével kitakarít minden nem oda való energiát. A mindenkori tudatosságunknak megfelelő a tisztítás mértéke. A tisztítást nem, csak a mértékét tudjuk befolyásolni, azzal, hogy egyensúlyban vagyunk. Egykor az üstökösöknek köszönhetjük, óceánjaink kialakulását, hiszen az ősföldön nem volt egy csepp víz sem. Az  üstökösök a világűrök vándorai, és mivel ott igencsak hideg van, összegyűjtik a bolygók körüli páramolekulákat, lefagyasztják és majd eleresztik más bolygók gravitációs körzetébe, a Földön így lett víz, az üstökösök hozták ide. Hatalmas kozmikus tartályhajók, ha a bolygók meg tudják tartani a küldeményeket, akkor ki is alakulnak a vizek, és a körforgásuk, és ahol víz van ott megjelenik az érzelem, az érző létezés feltétele..Amikor a bolygó már meg tudta tartani a vízmolekulákat, akkor válik lehetségessé a vízalapú életfeltétel, amely feltétele az érző lények evolúciós megjelenésére és fejlődésre, mivel az elemi valósággal rendelkező objektumoknál a víz elem az érzelem, melyben domináns az anyai és istennői aspektus. És minderre az ünnepre a Perzeusz meteorzápor lesz a tűzijáték.

A Földön 500 millió éve van víz, és ez egy kozmikus küldemény volt, melyet megkapott még a Mars, Vénusz és a Maldek is. Ez a kozmikus terv egyik fontos része volt. Az isteniséggel megáldott entitások olyan fizikai hordozóinak létrehozása, amely egyszerre 7 dimenzióban tud jelen lenni és teremti, és ezzel a képességgel összekapcsolni majd a fizikai univerzumot a mentális és spirituális univerzummal. Az Isteni Ember az összekötő kapocs az Ég és Föld között a Ra és a Ma között a H.

 

A napkitörés teljesen kibomló hatása várhatóan augusztus 16-18-a körül érhet majd bennünket.

A következő isteni/istennői szívdobbanás a Földön szeptember közepe körül várható, rendkívüli hőmérsékleti ingadozásokkal, de már semmi sincs kőbe írva, hiszen mi írják már tovább ezt a történetet.

 

Akik a középpontjukban vannak: azoknak felfokozódó öröm, életkedv, aktivitás, teremtő erő kibontakozását segíthetik. Minden ok nélküli sírva fakadás, a saját életük ajándékként való érzése. Feltétel nélküli elfogadása mindennek, ami van. Telepatikus képességek felerősödése. Saját jogú istenség portálok megnyílása. Fényjelenségek.

 

Kibillenve: hisztérikus érzékenység, kiborulások, váratlan összeomlások, egyensúlyzavar, zavarodottság, mind személyes-biológiai, mint társadalmi, gazdasági szinten. Kommunikációs és elektromágneses problémák, anomáliák, túlzó kritikusság, ítéletesség, elkülönülés, gyűlöletkeltés, nyilvános megszégyenítése másoknak.

 

Fény Hírnökeitől:

 

„Megkaptátok, használjátok a Vonzás Törvényét, az emberiség 13 titkának egyikét, bármi is van, bárhogy is van, Teremtsétek meg minden álmotokat !!!  Ne foglalkozzatok a tagadókkal, aki tagadásban van az eltolja magától teremtőképességét, aki nem ismeri el mások igazságát, az magáét sem ismeri el, aki tagad az a teremtőségét utasítja el. Aki az Örök Egy másika istenségét kérdőjelezi meg, az a mag igazságával sem tud mit kezdeni, az előtt még hosszú út áll, de a Kegyelem előbb utóbb meg fogja találni. Érezzetek velük együtt, öleljétek át, szeressétek, mint a vándorok vándorait, akik magukon kívül vannak és tudatosan fájdalmat vadásznak abban a hiszemben, hogy ők az ég hősi harcosai, onnan keresik a válaszokat vagy az energiát, ők a fiatalabb testvéreitek, de tudjátok fel fognak nőni, és akkor majd a találkozások elmondhatatlanok lesznek velük.”

 

A Nasa mozija erről: http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/News080911-xclass.html

 

 

2011. AUGUSZTUS 10 – AUGUSZTUS 29.- MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

5. éjszaka – 10. mennyország:

Téma: Rombolás

Irányítója: a sötétség istene;

 

2011. AUGUSZTUS 12-13. PERSEUS METEOR ZÁPOR CSÚCSPONTJA: -  A Perseus

Csillagképből kisugárzó meteorok az egyik legtisztábban megfigyelhető meteor zápora. Tetőzéskor 60 hulló csillag is látható egy óra alatt.

 

 

 

2011. AUGUSZTUS 15. : HONDA ÜSTÖKÖS

2011. (1987.) AUGUSZTUS 16-17. - HARMONIKUS KONVERGENCIA ÉVFORDULÓJA

2011. AUGUSZTUS 18.

A Barna Törpe a Vénusz pályáját keresztezi és 67 millió mérfölddel megközelíti a Napot. 10 éve ezen a napon tervezte meg a globális elit, a Rotschild/Rockefeller csoport, hogy az Új Világrend érdekében majd a 9/11 álterrorista eseményekben (lásd: Idővonal. 2011. szeptember**) magára hagyja az emberiséget, és végleg elrejtőzik a bunkereiben, várva a világvége katasztrófát, ám a fényhozók kritikus mértékének szeretetenergiái megállították őket.

 

(AZ ELENIN ÜSTÖKÖS, AVAGY ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL

www.foldicsillagok.hu)

 

2011. AUGUSZTUS 22. - A NEPTUNUSZ SZEMBENÁLLÁSA. EKKOR LESZ A KÉK BOLYGÓ FÖLDKÖZELBEN.

 

 

 

 

 

2011 AUG.22.-23.-ÁN-GF/NIDLE

A SÖTÉTSÉG FÖLDALATTI BÁZISAINAK KITAKARÍTÁSA

 

A végső lökés nemrég egy nagy titkos konfliktussá fordult a sötét összeesküvők és azok hű követői között, és fegyveres erők eltökélt csoportja távolítja el ezeket az akadályoztató lényeket, hogy a változások simán történhessenek. Ez a küzdelem elért egy olyan pontot, ahol most készek vagyunk beavatkozni, és véget vetni az összeesküvés végső ellenállásának.

Ezért az elmúlt néhány hónapban, elkezdtük megnövelni támogatásunkat Földi szövetségeseink és azok felé, akik hajlandóak aktívan kikényszeríteni a sötét összeesküvést földalatti bázisairól, és ez sikeres is volt. Továbbá védelmi erőinket meglepte az a "fejlett" technológia, ami ezeken a bázisokon titokban volt tartva azzal a szándékkal, hogy a sötétek megelőzzék a terveikben bármilyen utolsó pillanatban fellépő probléma felmerülésének lehetőségét.

A Mennyország most azt tanácsolja nekünk, hogy be kell avatkoznunk oly módon, amitől korábban tartózkodtunk, és segítsünk azoknak, akik "kitakarítottak" egy sor sötét földalatti bázist. Több eszközt szétromboltunk és meg is semmisítettünk, amiket a sötétség azon összetett művelete részeként használt, hogy megakadályozza a teljes tudatosságba emelkedéseteket. A partjaitokra való érkezésünk ideje közel van! Sok Áldás!

 

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2011. Szeptember 27.

2011 AUG.22.-23.-DAVID WILCOCK

Benjamin FULFORD-al  készített  riportot, aki a FORBES  Magazin Japánban élő ázsiai szerkesztője.

 

Ennek  egy hevenyészett  fordítását  adom  itt  közre, az eredeti  videót megnézheted  http://youtu.be/IblwUglgFYQ

Tény:  2011 aug.22.-23.-án   USA  Colorado Denver és Wasington D.C.  alatt  földalatti  ATOMROBBANÁS  történt. A  médiák  teljes  elhallgatással  reagáltak. Obama elnök hollétéről  azóta  nem  kapunk  hírt. Helyi  források  5.1 erősségű  „földrengést” tapasztaltak.

Megerősített  hírek: a moszkvai hírszerzés adatai  szerint a műholdak  észlelték a  nagy mennyiségű radioaktív porrészecskéket a  légkörben. A robbanás helyén a föld  felszíne  kráter-szerűen  berogyott. A  robbanás  idején egyenként 30.000  lény  tartózkodott  odalent (földön kívüliek is voltak)

Hírmagyarázat:  a CIA  által  épített  föld alatti  városokról  van  szó,  amelyeket  a 60-as évektől  építenek  „fekete” pénzekből. A  hirosímai és Nagasakira  ledobott  atombombákkal  megegyező méretű  bombákat   nem  tudni  kik  robbantották. A  Világ  Irányítását a kezükben tartók használták  ezeket a létesítményeket, és sohasem hitték,  hogy  valaha  is  ezek  támadhatók  lesznek. A  két  torony leomlásának  10  éves  évfordulóján  történt  az  eset.

2011. AUGUSZTUS 23. – A SÖTÉTSÉG BÁZISAINAK MEGSEMMISÍTÉSE

A sötét összeesküvés ezen leszerelése jelenleg az elsődleges célunk. A sötétség és annak sok üzlettársa már régóta akadályozza a jóléti alapok kiosztását és a kormányzás átvételét. Összekötő csapataink, az Agartha-ból kiválasztott személyzettel együtt arra törekednek, hogy ez meglegyen, és gyorsan. Tönkretettük a legtöbb fontos Észak Amerikai földalatti bázist, és a vele kapcsolatban álló alagút rendszert. Szabotáltunk egy sor tervet, amiket arra szántak, hogy feldúlják Észak Amerikát és így akadályozzák meg törvényes gyarapodásotokat. A következő lépés nem csak az, hogy izoláljuk őket és megtagadjuk tőlük különleges exotikus fegyvereik használatát, hanem az is, hogy elegendő számban tartóztassunk le alárendeltjeik közül ahhoz, hogy kétségeik se maradjanak azzal kapcsolatban, hogy itt a vége. Minden most a feladásukon múlik, mivel a kézbesítések követik az új kormányzás kiemelkedését. A bejelentések akkor egy új kezdetet jelölnek világotok számára! Ez az új valóság lehetővé teszi a közzétételt és a teljes tudatosságba való visszatéréseteket. A megállíthatatlan spirituális forradalom közepén vagytok, ami új kormányzást, egy új pénzügyi rendszert, és korlátlan jólétet eredményez.

http://www.foldimennyorszag.hu/B3EE0A2E-DF42-4FCA-BA04-D349EF014058.html

2011. AUGUSZTUS

Az elmúlt hónapokban, a titkos sötét bázisok elleni katonai akciók lehetővé tették, hogy megnyiljon az út az igazságos győzelmünk előtt

(GF:2011.11.29.)

A titkos kormányok által évtizedek óta fenntartott földalatti és mélytengeri bázisok egy része megsemmisült.

(GF:2011.11.22.)

 

 

 

 

2011. AUGUSZTUS 26. - A MERKÚR EGYENES ÁLLÁSBA LÉP.

2011. AUGUSZTUS 29. ÚJHOLD

 

2011. AUGUSZTUS 30.- A JUPITER RETROGRÁDBA FORDULÁSA.

 

2011. AUGUSZTUS 30 – SZEPTEMBER 18.- MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

6. nappal – 11. mennyország:

Téma: Virágzás

Irányítója: a születés istennője;

 

2011. SZEPTEMBER – 2013-IG

EGYRE GYORSABB KOZMIKUS ENERGIAHULLÁMOK ÉRKEZNEK A FÖLDRE

 

Már évekkel ezelőtt tudtuk, hogy 2011-re az egyre gyorsabban érkező, ismétlődő kozmikus energiahullámok a fizikai síkra, illetve magára a Föld bolygóra fognak fókuszálódni. Ezt az idén elég fokozottan megtapasztalhattuk már eddig is. A tavaly nálunk is járt Qala Sri'ama "Fénykör hírlevélben" közreadott üzenete szerint ez a kilencedik hónapban, a befejezés, a tökéletesség hónapjában kezd tovább erősödni, hiszen az üzenet szerint a Föld kristálymagjának rezgése egy oktávot fog emelkedni a következő hónapok során. A Föld kristálymagjáról többet olvashattok Barbara Hand Clow kiváló könyvében, a "Kilenc dimenzió alkímiájában".

Bemásolom tehát ide az üzenetet:

 

"Kedveseim!

Szeptember közepén a Földanya kristálymagjának rezgése emelkedni fog (magasabbra, mint az elmúlt 12000 évben bármikor).

 

A rezgés erőteljesen tovább fog emelkedni egészen 2013-ig, amikor is a kristálymag rezgése teljesen stabilizálódni fog, ezzel támogatva Gaia energiaváltásának befejezését. Gaia fényteste ennek elérése érdekében dimenziót vált, és ezt a váltást velünk együtt teszi meg. A Föld belsejének frekvenciája a következő évben megduplázódik, és ez az emelkedés energiatestünket --Gaia energiatestén keresztül-- a korábbiaknál jóval erőteljesebb aktiválásra készteti majd.

 

Ez gyengéden fog megtörténni, azonban az elmére erőteljes hatása lesz. Ebben az időszakban sokan tapasztalhatnak majd nehézségeket az érzelmeikben és általában az elméjükben.

 

A Felemelkedett Mesterek kérték, hogy ezt osszam meg Mindannyitokkal, hogy támogatásukkal a szeretet és egyensúly állapotában maradhassatok, mert ebben az időszakban sok minden felszínre fog kerülni, különösen az elme aktivitása által.

Fontos, hogy megtisztítsátok a „föld-hidatokat” Földanya szívéhez (fényáramlás a szívetekből Gaia kristálymagjába), ha eddig ezt nem tettétek, hogy életetekben minden összhangba kerülhessen a Földanya átváltozásával.

 

Ha már megtisztítottátok a földhidatokat, és egységérzésben éltek Gaiaval, akkor kitűzhetitek célul a „csillag-hidatok” megtisztítását, aktiválását, (mely egyben a csakrahíd/csakraoszlop), mivel a Földanya magjának rezgésemelkedése csakraoszlopotokra lesz a legnagyobb hatással.

 

Ha a föld- és csillaghidatokat tisztán tartjátok, vagyis rendszeresen áramoltatjátok rajtuk a fényt, akkor harmonikusnak, csodálatosnak tapasztalhatjátok meg magatokat ebben az időszakban.

 

Ha ezek a fényhidak zárva maradnak, akkor az elmétek és különféle problémáitok csapdájában érezhetitek magatokat.

 

Kívánom, hogy a következő időszak harmonikus és békés legyen Mindannyitok számára!

 

Szeretettel:

 

Qala Sri’ama"

(Fordítás: Madár István - egyben köszönöm a hozzájárulásotokat az anyag ismételt közreadásához!)

 

A Föld(anya) a változások fókuszában

www.espavo.hu

 

 

2011. SZEPTEMBER 2. 92/11 : 11:11 KAPU

2011. SZEPTEMBER 9-11. - STANKOV

2011. szeptember 9-e és 11-e körül, egy új, nagyon erőteljes magasfrekvenciás, kozmikus hullám fog átsöpörni a Föld és emberiség fölött. Ez össze fog olvadni azokkal a már létező magasfrekvenciás energiákkal, amelyek elárasztották ezt a bolygót júliusban és augusztusban. Együttes hatásuk szeptember 20-a után lesz érezhető. Az új energetikai helyzet már nem fogja támogatni az óvilági-rendet, így a pénzügyi, politikai, és társadalmi struktúrák közül mindegyik leomlik, egy nagyon rövid időn belül. 

A Comet Elenin a Galaktikus Föderáció egy anyahajója.

Dr. Georgi Stankov írása 2011.09.05

http://felemelkedes.forumx.hu/viewtopic.php?t=87&mforum=felemelkedes

2011. SZEPTEMBER 12. - TELIHOLD - AZ ARANY SUGÁR TELIHOLDJA.

 

 

2011. SZEPTEMBER 15.

 

Az emberiség, mint kritikus tömeg elért egy jelzőponthoz, amikor már meg tudja tartani saját hatalmát. A következő szintre lépés kollektív vibrációja most kezdődött el. Ez soha nem történt meg még egy olyan bolygón, ahol a szabad választás játékát játszották.

Megváltoztatta a játékot, lebontja a fátylat és megláthatjuk magunkat, mint „kisebb isteneket”. Megismerhetjük valódi természetünket. Vibrációs váltás történik most, anélkül, hogy elpusztulnának a bolygón élők. Újrakapcsolódás a bolygóval és magunkkal. És nem szükséges ehhez az, hogy a világgazdaság összeomoljon, és ez azért van, mert a kisebb istenek” sokféle lehetőségeket ismertek fel, ennek megoldására.

(LW:2011.09.)

 

 

2011. SZEPTEMBER 16.- A PLÚTÓ EGYENES ÁLLÁSBA LÉP.

 

2011. SZEPTEMBER 19 – OKTÓBER 8.- MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

6. éjszaka – 12. mennyország:

Téma: Finom behangolódás az új prototípusra, az új energiára

Irányítója: a hajnal istene;

 

2011. SZEPTEMBER 23. - AZ ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG AZ ÉSZAKI FÉLTEKÉN EGYETEMES IDŐ

SZERINT 09:04 TÖRTÉNIK.

 

2011. SZEPTEMBER 25. - AZ URÁNUSZ SZEMBENÁLLÁSA.. EZ LESZ A KÉK-ZÖLD BOLYGÓ FÖLDHÖZ LEGKÖZELEBBI HELYZETE.

 

 

 

2011. SZEPTEMBER 25.

A Második áthaladás és együttállás: Nap, Merkur, Szaturnusz, Föld és a Barna törpe felsorakozik és a bolygók és az üstökös elkezdik összetett hatásukkal a Naphoz ráncigálni, húzni a bolygót.

A FÖLD OLYAN KÖZEL KERÜL A NAPHOZ, AMIRE 3600 ÉVE NEM VOLT PÉLDA.

Ez a kötélhúzás esemény 7 napig áll majd fenn.

 

(AZ ELENIN ÜSTÖKÖS, AVAGY ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL

www.foldicsillagok.hu)

2011. SZEPTEMBER 26. - 2012. JANUÁR 16.
Ha az előző három szakasz kihívásait sikeresen átírtuk pozitív tulajdonsággá, akkor ebben a 113 napban lehetőségünk nyílik arra, hogy kidolgozzuk magunkból régi, mélyre nyúló sérüléseinket, melyeket Lelkünk legsötétebb zugába száműztünk. Ekkor felszínre kerül minden, ezáltal lehetőséget kapunk arra, hogy elengedjük ezeket a tapasztalásokat, felszabadítsuk a bennük raktározódott energiákat, integráljuk a hozzájuk kapcsolódó aspektusokat. Ezzel egyidőben megkérdőjeleződik összes emberi kapcsolatunk, előtérbe kerül az érzelmi alapon való függőségek kérdése. Ez az időszak megtámogat minket mind régi érzelmi sokkjaink elengedésében, mind függő kapcsolataink felszámolásában.
(Az Átalakulás Végső Ciklusai * az utolsó 932 nap/ Domokos Erzsébet

Forrás:  José Argüelles: Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation
http://lawoftime.org/timeshipearth/articlesbyvv/spiral-density-wave.html)


4. A Hajnal Spektralizálásának Ura * narancs

 

2011. SZEPTEMBER 27.- ÚJHOLD -, 11:09


2011. SZEPTEMBER 29- OKTÓBER 31.

Elenin a két újhold között

„Változást fogok hozni, de nem kívülről, hanem belülről, nagy változást az új Mérleg Hold idejében, Szeptember 28 folyamán amíg az Új Hold a Skorpióba be nem lép és le nem zárja az Egyetemes/Univerzális Alvilág idejét. (az utolsó kilencedik és egyben utolsó, 260 napos maja időfraktál hullám) Keresztül fog mindegyikőtök menni rajta.

 

Október 31.-én a kelta Beltane alatt a déli féltekén ünnepelni fogjuk az új fényt és a termékenység ünnepét, míg az északi féltekén a fátyol Halloween alatt eltűnik.

„Együtt fogok dolgozni a csillagokkal, bolygókkal és egyre közelebb és még közelebb jövök a Földhöz. Mi mindannyian azt választottuk, hogy a Fény végre a Földre érkezzen, és hogy láthassuk majd azt, hogy a bolygó fényáradatban fürdik.

 

Sok tisztítás érkezik és tesznek meg még a magasabb dimenzió lényei, hogy előkészítsék a Földet a Nagy Változásra az Új Naprendszer új ciklusába lépésére.
A Sárkány és Kígyótartó csillagképek most majd égi kapukként működnek és a Föld válaszol erre és élni fog ezzel az egészen új frekvenciával, mert kinyitja a szemét erre a pillanatra. Amint végig visz titeket a Galaktikus Terven, kívül és belül minden kötés feloldódik.

Elenin mondja: Elenin Says...

http://lightworkers.org/channeling/140235/elenin-says

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

2011. OKTÓBER:

2011-ben hét Energetikailag Jelentős Időszak lesz:

Ez már 2012 döntési pontja lesz a Föld és az emberiség számára. “Merre, hová szeretnénk menni erről a pontról tovább?” -  lesz a kérdés,  amire válaszolnunk kell majd.  Hajlandóak vagyunk-e tartani a változások energiáit függetlenül a mi elképzeléseinktől, hogy minek kellene történnie?   Ebben az időszakban fel leszünk kérve, hogy társteremtői legyünk a Földi Mennyországnak és tartsuk fókuszpontunkat ennek látomásán, tekintet nélkül arra, hogy mi történik az illúzió világában.

Jennifer Hoffman és Uriel Arkangyal

http://www.fluidemerald.com/?m=201101

Fordította: Sári Izabella

2011. OKTÓBER- STANKOV

A pénzügyi összeomlásra szeptember végén és októberben(2011-ben) kerül sor, én kifejezetten hangsúlyoztam azt, hogy az emberiség Felismeréseinek és Örvendezésének (nem Bánatának) igazi Végideje csak ezt követően fog kezdődni. Ez lesz a Felemelkedésre való felkészülés végső időszaka.

 

A Comet Elenin a Galaktikus Föderáció egy anyahajója.

Dr. Georgi Stankov írása 2011.09.05

http://felemelkedes.forumx.hu/viewtopic.php?t=87&mforum=felemelkedes

 

2011. OKTÓBER 2.

A Barna Törpe ismét keresztezi a Vénusz pályáját és újra mag felé rángatja a Földet, majd 2 héten belül: október 13-16 sorra kerül a Barna Törpe és a Föld legközelebbi találkozási pontja: 22,3 millió mérföld.

(AZ ELENIN ÜSTÖKÖS, AVAGY ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL

www.foldicsillagok.hu)

 

 

2011. OKTÓBER 9. – OKTÓBER 28.- MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

7. nappal – 13. mennyország: Téma: Gyümölcsérés

Irányítója: a dualitás istene;

 

2011. OKTÓBER 12. TELIHOLD - - Az Ezüst Sugár Teliholdja.

2011. OKTÓBER KÖZEPE – A FÖLD BELÉP A FOTONÖVBE- ESPAVO

E hét végén a Föld ismét belép a fotonövbe. Az október 16-ai dátum most újra és újra megjelenik különböző összefüggésekben. Ezen a napon a Föld már teljes egészében a fotonövben lesz. Ez egy olyan magas energiájú sáv a kozmoszban, melyben a földtengely kb. 26.000 éves precessziója során mintegy 2.000 évig tartózkodik. Ez az űr fénnyel telített szektora. Jövő év végétől kb. 2.000 évig a Föld folyamatosan ebben a magas energiájú sávban tartózkodva folytatja égi vándorútját. E magas vibrációjú sávban tovább erősödnek a változásra késztető energiák, további erős hátteret adva a Földön folyó folyamatoknak.

Megágyaz ez a 11:11:11 kulcsdátum idején érkező felemelkedési hullámnak is, melynek fő üzenete az, hogy akkortól új oktávon élhető meg az „ÉN VAGYOK” jelenlét, a monádi energiáink mind szélesebb és teljesebb sávja horgonyozható le a fizikai testben. E napon nagyon sok dimenzió kereszteződik, számos kapu megnyílik, és a beáradó új minőségeket lehorgonyozhatjuk magunk és a következő generációk számára. A Föld számára is nagyon jelentős nap lesz, ekkortól már nemcsak befogadja a kozmikus hatásokat, hanem elért magas vibrációs szintjét kihasználva tovább is sugározza az általa eddig csak befogadott fényszinteket. Természetesen ebből mint lakói, mi is részesedünk, így egyszerre kapjuk alulról és felülről a mind erősebb impulzusokat, melyek gyorsuló tempójú változásra késztetnek bennünket

Szigeti Anti: http://espavo.hu/hirlevel/kozeledunk-fotonovhoz

 

2011. OKTÓBER 16.-NOVEMBER 11.-STANKOV

Az első vadonatúj információ az, amit a Comet Elenin fog játszani a közelgő kulcsfontosságú eseményekben. Ellentétben az aktuális zavarral, amely a tömegmédiában és az Interneten van, amit szándékosan indítottak a sötétek, az Elenin a GF anyahajója, amely a Föld felé halad az emberi Felemelkedés támogatására. Viszonylag szerény méretei egy üreges kisbolygó/aszteroidává fakítják. A legfontosabb az, hogy ennek az anyahajónak a nagyobbik, 5D-s része szabad szemmel nem látható és materiális eszközökkel nem mutatható ki…

 

(…) A GF ezen anyahajójának nem célja az, hogy Földön természeti katasztrófákat okozzon, hanem az, hogy segítsen a Föld két idővonala szétválásában(hasadásában) a Végidőkben. Ahogy azt a legutolsó könyvemben leírtam, a Föld szét fog hasadni(szét fog válni) egy felemelkedett Földre(A) és egy leromlott, katasztrofális Földre(B), a 2012. december 21.-e körüli mozdulatlanság 3 napjában, amikor egy hatalmas foton szökőár fog áradni a Földre a galaxis központi napjából, és a felemelkedett Föld utazni fog az 5. dimenzióba (lásd még később a forgatókönyvben).

 

Ez a folyamat ténylegesen 2011.október 16-án fog teljes erővel megkezdődni, amikor az Elenin a legközelebb lesz a Földhöz. Az Elenin hatása csak azzal együtt érvényesülhet, hogy 01.01.01 óta folyik a Föld energetikai átalakítása, amikor a Föld kristály 144-rácshálójának elindult a megújítása.

 

. A Föld ingó mozgása az utolsó portál 10.10.10 megnyitása után kezdődött el és most lendületben van. A Föld ingó mozgásának oka a hasadás(szétválás) a Felemelkedett Föld(A) és a katasztrofális Föld(B) között. Ez az ingó mozgás el fog érni egy előzetes csúcsot október 16-a után, amikor az Elenin a legközelebb lesz a Földhöz és a következő hónapokban le fog csillapodni.

Ez a csúcs jelentős következményekkel fog járni a Föld és az emberiség számára, amelyet alább fogunk megvitatni.

 

Október 16. és november 11-e között, a Föld 3D-s térideje és a lelkek magas frekvenciás birodalmai - definíció szerint az 5. és magasabb dimenziók - között, a fátyol nagyon vékonnyá fog válni, egy rövid időre. Ez idő alatt, az Elenin és egyéb kozmikus erők, melyek vezetik bolygónk Felemelkedését, számos interdimenzionális portált fognak nyitni sok helyen a Földön. Ezek a portálok az egész jövő év során maradni fognak, amikor az emberiség tömeges felemelkedésére kerül sor 2012. decemberében. Néhány, ezek közül a portálok közül azután is maradni fog és össze fogja kapcsolni a katasztrofális Földet(B) és a felemelkedett Földet(A), így néhány lemaradónak továbbra is lehetősége lesz emelkedni a tömeges felemelkedés után. Ők olyanok lesznek, mint egy autóvezető az autópályán, aki elszalasztotta a helyes kijáratot és veszi a következőt, de megnyugodhat, hogy kis késéssel, de megérkezik végső céljához.

Tisztán emiatt, a 2011. október 16. és november 11-e közötti időszak az ideális idő ahhoz, hogy a emberi Felemelkedett Mesterek lépjenek. Ez lesz a legdrámaibb esemény az emberiség történetében.

Ez lesz nekünk a tényleges „First Contact” – mi először fogunk szembesülni hallhatatlan, többdimenziós lényünkkel.

 

 

Az emberiség két idővonalra való szétválása(hasadása) az Eleninel fog megkezdődni, 2011. októberében.

Október 16-a és november 11-e között lesz ez az időszak, amikor sok egyéni Felemelkedés fog lezajlani. Sok csillagmag fog fizikai testi halál után felemelkedni, ebben az időben. A felemelkedett emberi entitások teljes számát, ebben az időben még nem lehet meghatározni. A Felemelkedett Mesterek Fehér Testvérisége isteni terve szerint, az első hullámban, a felemelkedettek száma körülbelül 20 millió. Ez a szám, a bolygón élő csillagmagok felét jelenti, akik rendelkeznek a felemelkedéshez szükséges biológiai korral. 

A Szerző becslése szerint, az első Felemelkedett Mesterek száma sokkal alacsonyabb lesz - valahol a 2 és 5 millió között. De, ismétlem – ezek csak találgatások. Ezekről a számokról, még a legmagasabb birodalmakban sincs bizonyosság, hiszen bármelyik jelöltnek a szilárd hozzájárulását kell adni ahhoz, hogy felemelkedjen, amikor a felemelkedésre szóló hívás megérkezik. Sokan visszavonulhatnak félelemtől széteső fizikai testükből és bővíthetik energia mezőiket a legutolsó pillanatban is. 

 

A Comet Elenin a Galaktikus Föderáció egy anyahajója.

Dr. Georgi Stankov írása 2011.09.05

http://felemelkedes.forumx.hu/viewtopic.php?t=87&mforum=felemelkedes

2011. OKTÓBER 21, 22 . - Orion Meteor Zápor:

 

 

2011. OKTÓBER 23-24. 2. PLEJÁDI NAPFORDULÓ

(legtávolabb a Plejádoktól)

Ilyenkor a Plejádokból érkező fény energia sokkal magasabb intenzitású, a Föld egyensúlya miatt, mert október vége és november elején hajlamos az emberiség nagyobb kibillenésre. Lásd írott történelem, magyar vonatkozásokkal)

 

2011. OKTÓBER 26. ÚJHOLD -, 19:56

 

2011. OKTÓBER- MÁTÉ

Az utóbbi negyedévtől kezdve (2011 októberétől) az energiahullámok megállíthatatlan áramlással, folyamatosan hömpölyögnek felénk és szédületes ingamozgásokkal érezhetjük hatásaikat. Ezek a mozgások a fény erőinek céltudatos tevékenységét és a sötét erők őrületes ellenállását mutatják, egyaránt tükrözik. Az utóbbiaknak már csak egy talpalatnyi helyük maradt, és az egykori bázisaik feletti ellenőrzés kicsúszott a kezeikből.

F:„MERT EZ EGY PÉLDANÉLKÜLI KORSZAK EBBEN AZ UNIVERZUMBAN, AMELY KIBONTAKOZÓBAN VAN”

MÁTÉ/Matthew Ward 2012. JANUÁR 4.

www.foldicsillagok.hu

2011. OKTÓBER 26.

AZ EMBEREK A BÉKÉÉRT CSOPORT PETÍCIÓJA

2011. OKTÓBER 28.-ÁN AZ OBAMA ADMINISZTRÁCIÓ JELENTSE BE A NESARA TERVET(NESARA WHITEHOUSE PETITION)

ST GERMAIN: A NESARA BÉKESSÉGET HOZ A FÖLDRE

 

(St. Germain és a Felemelkedett mesterek üzenete és kérése a Fény Lovagjaihoz (Fehér Lovagok) a NESARA Petíciójával kapcsolatban)

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=266:st-germain-a-nesara-bekesseget-hoz-a-foeldre&catid=35:ataradasok&Itemid=59

 

 

A RÉGI VILÁG  UTOLSÓ  MAJA NAPJA

 

2011.10.28. – A RÉGI VILÁG  UTOLSÓ  MAJA NAPJA

Egy 16,4 milliárd évet felölelő evolúciós ciklus végét jelenti, amely 2011-ben fog kicsúcsosodni, de valójában 2012-ben fog véget érni.

 

2011. OKTÓBER 28. – KETTŐSÉG NÉLKÜLI TUDAT ELÉRÉSE

Calleman majanaptár értelmezése szerint a világ emberi közössége el fogja érni a KETTŐSÉG NÉLKÜLI TUDATOT. Elkezdődik az új valóság végérvényesen testet ölteni, egyszerűen képtelenség lesz nem megvilágosodásban élni.

(DP:261)

2011. OKTÓBER 28./2012.12.21

A MAJA NAPTÁR BETELJESEDÉSE

AZ IDŐ ÉS GYORSULÁS BETELJESEDÉSE

A maja naptár: időgenerátor a kilencedik dimenzió által mozgatott evolúciós hajtóerő.

Ezek az információk a Fiastyúkról/Plejádok származnak, honnak a maják is. A naptáruk az evolúciós időgyorsulást követi nyomon. Hússzorosan gyorsul minden ciklus.

A beteljesedés időpontja: 2011. október 28., de a a hosszú időszámítás szerint a befejeződése, kritikus asztrológiai hatások alatt. 2012.12.21.

A 9 alvilág/alsó világ/alászállás ciklusai egyszerre befejeződnek.

1995., A plejádiak a számunkra hozzáférhető legmagasabb dimenzióba a 9.-be, helyezték el az időt, hogy 2011-ig gyorsuló 9 alvilág (idővonal) szerint Mi játsszuk le a Galaktikus Központból kipergő ciklusokat.

AZ IDŐT: TZOLKIN-nak, A NAPOK  KALENDÁRIUMÁNAK NEVEZTÉK EL.

2011-ben a 9. Dimenziós Tzolkin, a 9. alvilággal, azaz 260 napos ciklussal áll össze.

(BHC2:24-25, 135)

2011. 10.28. – A MAJA NAPTÁR BEFEJEZŐ DÁTUMA

Nem 2012.12.21 az eredeti befejező dátuma a maja naptárnak, hanem 2011. 10. 28, amikor is minden fontos és lényeges dolog a helyére kerül.

(Ronna Prince: 2009.01.13: Kuthumi-Pallas Athena)

2011. OKTÓBER 28.

2011. október 28-án a maja naptár szerint a tudatosság 9 szintjére kerülünk, beteljesül a 9. evolúciós szintre lépés, ekkor felszabadulnak a galaktikus átjárók és egy új ciklusban a bolygót és népét az 5. dimenzió felé vezetik.

L.C. Gorgo- Plejádi Nagytanács

2011. OKTÓBER 28.

Tudván, hogy az egész naptár a tudat fejlődési folyamatában való részvételről szól, nagy veszély van abban, hogy az emberek azt hiszik, hogy a Maya Naptár csak egyetlen napról szól, amelyben valamilyen esemény történik, legyen ez a kitaláció a „pólusváltás”, „csillagok együttállása”, „X Bolygó”, „világvége” vagy „tudatváltás”.  Ez egy hihetetlenül gyermeteg, végtelenül babonás természetű elképzelés, amely azt hiszi, hogy az új világ csakúgy lehull az égből az emberekre, anélkül, hogy tevékenyen és tudatosan részvét vennénk az egység tudatához vezető folyamatokban.  A valóságban elsöprő jelentőségű bizonyítékaink vannak, hogy a Maya Naptár, a tudatváltások sorrendjét írja le, amit még magasabb gyakorisággal fogunk megtapasztalni 2010. július. 17. után, és még kifejezettebben a tényleges Egyetemes Hullámmozgás 2011. március. 8-i kezdete után.  Csak 2011. október. 28-án fejeződnek be a váltások, és az egység tudatosság állandósul, ami egy ezredéves béke alapját fogja szolgáltatni.  Ez a rezgésszám növekedés, történetesen, azt is megmagyarázza, hogy milyen hatalmas nagyjavításon mennek keresztül az összes uralkodási rendszerek és milyen rövid időszak alatt. Az én ajánlásom, az erkölcsös életen és igazmondáson túl, hogy tanuljunk meg élni a kilencedik szint áramlásával  (http://bit.ly/WWjiG). Maradj a folyó közepén és összpontosíts az új világ megtestesülésére.

 

 

2011. október 28. – MAJA CIKLUS LEZÁRÁSA

 

Világos, hogy világotok egy olyan szakaszba lépett be, ahol a régi távozik, és az oly sok által követelt valódi változás egy súlyos erő lesz azoknak a változásoknak a lehozatalához, melynek eljövetelére mi és ti vágytunk. Olyan elfoglaltak vagyunk, mint valaha, ellenőrizzük a fejlődéseket, és türelmetlenül várjuk a következő nagy eseményt, mely jelezni fogja a leleplezést és az új világ pénzügyi rendszerének törvénybe iktatását. A pénzügyi rendszeretek irányítása az, ahogyan a sötétek világotokon képesek voltak hatalomra és befolyásra szert tenni, amiért oly fontos a vagyont és (a gazdagságba vetett hitet) a gazdaságot visszahelyezni azoknak az embereknek kezébe, akik valóban megérdemlik, és akik közösen tudják egészen békésen működtetni. A gazdagságot mindenkinek meg kell adni, hiszen ti mindnyájan megérdemeltétek a bőséget az élményeitek során, azonban karmátok arra szolgált, hogy egy bizonyos állapoton tartson meg titeket, egy bizonyos állapotban, mely a sötéteket világotokban kiszolgálta a kihasználásban, azáltal, hogy kiszivattyúzott hatásokat, amely az alsóbbrendű mintákat és Életmódokat szolgálta. A propaganda, melyet a sötétjeitek űztek, sokkal tovább terjeszkedik ki, mint ahogyan azt közületek sokan felismerik. Nehéz igazság lesz számotokra megtudni azt, hogy szinte minden, aminek a médiához köze van, csupán azért létezik, hogy megtartsák az emberiség többségét az alacsonyabb rezgéseken az elme kifinomult és fokozatos szabályozásával [kondicionálásával].

 

….

Üdvözlet mindenkinek! ÉN VAGYOK SanJAsKa a Fiastyúki Kilencek Tanácsából. Eljöttem mindnyájatokhoz ezzel, egy nagyon fontos dátummal a fajként való fejlődésetekben [evolúciótokban]. Ezzel a dátummal egy nagy ciklus lezárását látjátok meg, mely időtök évezredein keresztül folytatódott. Drágák, teljesen felfogtátok, mit jelent ez? Az elkövetkező napokban és hetekben jobban ráeszméltek erre, ahogy több tárul fel mind a médiátokban, mind önmagatokban. Ezeket a szent dátumokat ez év végére és különböző napokra tervezték be a 2012-es évetek egész ideje alatt, melyek arra szolgálnak, hogy felemeljenek mindnyájatokat egyre jobban, és egyre nagyobb számban, és ennek a dátumnak a beharangozásával, mely a legnagyobb ciklusotok lezárását jelöli, a határokat áttörő tiszta Ige energiájaként ünnepeljük, mely az újonnan megindított [aktivált] energiakapukon keresztül érkeznek, és elérnek mindnyájatokat, hiszen arra szolgának, hogy a magatokban hordozott saját energiakapuitokat kitárják, melyeket ti a csakráitoknak hívtok.

….

Valójában közületek sokan nem fogják ezt felismerni, és erről természetesen még nem számolnak be médiátokban, azonban sok lélek valóban felemelkedett ezen a napon, október 28-án. Ahogy más Isteni források elmondják majd nektek, mialatt ez a dátum igenis megjelölte a nagy ciklus végpontját, mely együttes fejlődéseteket [kollektív evolúciótokat] fogja felismerni, az energia, melyet ehhez hozzáadtak, mind a saját erőfeszítésetek volt. Azon keresztül, amik vagytok most, az átmenet korában, a változás pontján, ez az adott dátum, vagy időszak valójában nem jelenthetett volna semmit. Értitek, ez az az energia, melyet ti mindnyájan hozzáadtatok ehhez a dátumhoz, az érzékelt jelentősége révén volt az, mely változást hozott, és Gaiátok Felső Tanácsának engedélyével képesek voltunk hozzáadni ehhez az energiához és megkétszerezni azt terjedelmében és tisztaságában. Ennek eredményeképpen sokan ahelyett, hogy felszálltak volna az első Haza vezető „hivatalos” vonatra 11.11.11-én, inkább még korábban elmentek erre a jelentős magassági pontra. Néhányan valójában épp most vannak benne a folyamatban, és sokan vannak most velünk a felsőbb birodalmakban, azt szolgálván, hogy nagyon nagy módokon újra működésbe hozzák igaz Isteni lehetőségüket. Sokan, akik felemelkedtek ebben az időben, segítenek nekünk megjeleníteni egy szent hangszínt [tónust] világotokban, egy hangot, melyet ti mindnyájan természetesen fogtok magatokba szívni, amely arra szolgál, hogy fejlődéseteket tízszeresére felgyorsítsa.

 

….

Gondolkodjatok el ezen, drága lelkek! Fejlődéseteket már felgyorsították egy mesteri tantervhez, és most a szent hangszínekkel [tónusokkal] az újra felhevült Felemelkedett Mesterek és Arkangyalok segítenek nekünk megjeleníteni [manifesztálni], és a már felgyorsított fejlődésetek [evolúciótok] most még gyorsabban fog elmozdulni. Ez teljesen a leleplezés folyamatának felgyorsítására szolgál majd világotokban, szinte az utolsó pillanatban!

 

Fiastyúki Felső Tanács és SanJAsKa - 2011-10-29

„Mindnyájan bebizonyítottátok, hogy semmi sem lehetetlen!”

2011. október 29. Csatornázta: © Wes Annac

www.univerzumtudatosság

2011. OKTÓBER 28.ÓTA- Új tudatosság-Femelekedés energia sorozata

Eláraszt bennünk a tudatosság-emelkedés energiák új sorozata, ami még nagyobb mennyiségben áramlik be 11 Imix,4 Tzac,8 Manik (2011.október 28.) óta. Az új energiák egy másik olyan tényező, ami további nyomást gyakorol ránk és meg fogja változtatni a világunkat különösképpen azzal kapcsolatos szemléletünket.

(GF:2011.11.01.)

 

 

 

2011. OKTÓBER 29. - A Jupiter Szembenállása. Ez lesz az óriásbolygó Földhöz legközelebbi helyzete.

2011. VÉGÉRE – GALAKTIKUS KAPCSOLATOK

Nos mi lesz 2011-ben kérdezhetitek és mi mondhatjuk hogy az év végére együtt fogunk dolgozni. Addigra szövetségeseink nyilvánosságra lépnek és szervezett csoportok azon terveken fognak munkálkodni, amik visszaállítják szabadságotokat. Ezzel együtt olyan lehetőségek jönnek elő amik révén Földetek újjáépítésében tudtok majd segétkezni és olyanoknak nyújtani támaszt akik számos fizikai változás közepén találják majd magukat. Űrhajóink Földre szállása és nyílt kapcsolatteremtés veszi majd kezdetét, de ez körültekintően lesz végrehajtva, hogy nehogy nyomassza vagy háborgassa azokat akiknek nehezebben esik minket elfogadniuk. Amint azt észre kell hogy vegyétek, sok a tenni való hogy egy megfelelő keretet állítsunk fel körülöttetek ami kezelni tudja a problémákat, amik abból az összeomlásból keletkeznek ami életetek részévé vált.

Többet fogtok hallani azon lelkekről akik a Homorú Földben élnek, akiket Agarthanoknak ismertek. Lemúria pusztulásakor ők voltak azok, akik elhagyták földjüket és a Homorú Földben folytatták evolúciójukat. Ők egy magasabb tudatosság stádiumába emelkedtek és ők is részesei lesznek a nyílt kapcsolatfelvételnek amikor erre majd biztonságos keretek között sor kerülhet. Sok mindent tudnak felkínálni amik segíteni fognak nektek a Mennybemenetel végső előkészületeiben. Jelenlétünkkel egyetemben, nem fogtok semmiben sem hiányt szenvedni, minden szükségletetekről gondoskodva lesz ami biztosítja utazásotok befejezését. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Föld régi rendszerből való átváltása minél fájdalom mentesebb legyen, de kikerülhetetlenül sokan közületek a változások szívében lesznek. A Földet a Mennybemenetel előtt csak akkor hagyjátok el, ha ez már tervetekbe van véve, tehát fontos, hogy megértsétek, hogy minden lélek kiválasztotta maga számára azt az utat, ami evolúciójának következő szakaszát képviseli.

Azok akik nemrég ismerkednek azzal, hogy mit is tartogat számukra a jövő, a változásokhoz való nyugodt hozzáállást kell hogy tanúsítsanak. Könnyen össze lehet zavarodni vagy éppenséggel megfélemülni és szeretnénk, ha tudnátok, hogy nagyon is tisztában vagyunk felelősségünkkel ezen emberek iránt. A kommunikáció listánkon magas helyet képvisel és világméretű tömegtájékoztatásról gondoskodunk, hogy mindenki jól informált legyen arról, hogy mire van szükség és hogy tudjuk ezen szükségleteket orvosolni. A változások gyorsasága lesz az ami titeket majd leginkább megdöbbent, hisz mihelyt az új kormányok betöltik hivatalukat minden készen áll a változás teljes sikeréhez. A politika egy tisztítási folyamaton fog végbe menni, hogy az embereknek tett eskük meg legyenek tartva és azok akik hivatalt töltenek be szellemileg motiváltak legyenek, hogy titeket szolgáljanak. Nem lesz több korrupció és minden nyílt lapokkal fog történni és azok akik belekeveredtek számadással fognak tartozni az embereknek. Egy emberközpontú kormány kerül hatalomra, mely az emberekért és az embereket fogja szolgálni s amely visszaállítja az Alkotmányt és biztosítja szabadságotokat és függetlenségeteket.

A Sötét Erőktől való felszabadulást és azon terveiket, hogy teljesen az uralmuk alá hajtsanak titeket hamarosan felváltja majd az öröm és boldogság csodálatos érzése. Egy új éra együttműködését fogjátok megtapasztalni és bízni fogtok azokban akik azzal lesznek megbízva, hogy sikeres Mennybemeneteletek utolsó fázisába vigyenek titeket. A bizalom olyasvalami dolog ami hiánycikk volt eonok hosszú sora alatt, ismétlődően hazudtak nektek és jogaitokat lassan megvonták tőletek. Higgyetek nekünk, hogy jogotok teljes mértékben vissza lesz állítva és szeretve és nagyra lesztek becsülve. Nem vagyunk érdekhajhászok és nem azért jöttünk, hogy elvegyük Földbolygótokat vagy, hogy átvegyük az irányítást felettetek, sőt ellenkezőleg: mi vagyunk azok akik megvédelmeztünk titeket azon martalócoktól, akiknek épp ez volt a szándéka.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és teljes bizonyossággal mondom nektek, hogy a 2011-es esztendő a 2012-es évvel együtt történelmi év lesz, ami sok-sok évre emlékezetes marad. Folytassátok mindennapjaitok utolsó napjait tudva, hogy a Galaktikus Federáció a Fény roppant nagy szervezete ami gondoskodik biztonságotokról.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

SaLuSa, December 31, 2010

http://www.galacticchannelings.com/magyar/mike31-12-10.html

2011 OKTÓBER VÉGE - 2012. MÁSODIK FELE – 2012. DECEMBER 21.

KINYÍLNAK A FÖLDÖN A DIMENZIÓKAPUK

George Kavassilas szerint a 2011-es év vége felé (október végén és november elején) egészen 2012. december 21-ig a Földön kinyílnak az úgynevezett dimenziókapuk, amelyeken keresztül az emberek átmehetnek az 5. dimenzióba (ezeket a kapukat Kavassilas természetes kapuknak nevezi). Eleinte csak néhány ember fog tudni átmenni ezeken a
kapukon, akiknek többsége aztán visszatér is a 3. dimenzióba, a Földre, mivel itt még feladatuk lesz - ők lesznek a földi emberiség asszisztensei vagy a segítői. Kavassilas tudja, hogy ez a feladat vár rá is. A dimenziókapuk 2012 év második felétől válnak átjárhatóvá a
többség számára. Ez mind attól függ, hogy a helyzet a Földön mennyire éleződik ki. A dimenziókapuk 2012. december 21-én teljesen bezárulnak, s azok, akiknek át kellett menniük, már a másik oldalon lesznek. A kapuk nem egy adott helyhez lesznek kötve, így nem történhet meg az, hogy nem tudunk megfelelő időben odaérni. Lehetséges, hogy egyes
egyéneket intuíciójuk vonzza majd egy konkrét helyre, de ez nem feltétele annak, hogy sikeresen átkeljen a kapun - minden egyes átmenetel egyedi lesz. Egyszerűen megmondva : mindenhol lesz dimenziókapu, ahol arra szükség lesz - lehet akár kórházakban,
fegyintézetekben vagy háborús övezetben is.

Egyesek számára a kapuk láthatatlanok lesznek, mivel nincsenek fizikai helyhez kötve, s inkább az ember rezgésével van kapcsolatban (mintha mindenkinél található volna egy kapu). Az 5. dimenzióba való átkelésnél az ember nem hagyja el a Földet, de egy párhuzamos világba kerül a Földön, egy magasabb rezgésű szintre, amelyre már a 3. dimenzióban levő Föld átalakulása (kataklizmája) nem lesz hatással. George Kavassilas kb. 2 milliárd embert említ, amely átfog kelni a dimenziókapun. Megemlíti, hogy az 5. dimenzióba, amely a védőréteg (burok) mögött található, nem tudnak áthatolni a 3. dimenzió negatív
energiái, de az 5. dimenzió már a mennyország első szintjéhez tartozik. Ezzel kapcsolatosan Kavassilas figyelmeztet a mesterséges kapuk meglétére is, az úgynevezett csillagkapukra (stargates), melyeket az időben és térben való utazásra használják ( a negatív
földönkívüliek és a földi háttérhatalmi elit ). Ezek nem természetes dimenziókapuk, nem az 5. dimenzióba való átmenetekre valók. Senkinek se ajánlja, hogy ezekbe belépjen, vagy használja őket.
George Kavassilas jövendölése - avagy mi várható 2011 és 2013 között

2011. NOVEMBER-DECEMBER

AMI TESTET ÖLT 2012 VÉGÉN - SALUSA

Ahogy közeledünk ez év végéhez,(2011 év vége felé), arra a következtetésre juthattok, hogy az a sok esemény amiről állandóan beszélünk, azoknak el kell kezdődnie. Ez valóban igaz és ahelyett,  hogy különálló eseményekről lenne szó,  események egész sorozata  lesz összekapcsolva. Sok mindent kell előre elkészíteni a tömeges földre szállásunkhoz és minden ellenünk  irányuló feltételes fenyegetést el fog  kelleni távolítanunk. Ezért az Első Kapcsolatfelvétel bizonyos tényezőktől fog függni , mielőtt lépni tudunk.  Ám erre sor fog kerülni és része lesz egy nagy ünnepi találkozásnak velünk, akik végül is igazi testvéreitek vagyunk. Túl hosszú ideje voltatok a sötétben tartva és a Fény most szabadul meg azon rendszer pókhálóitól, amit arra terveztek, hogy teljes ellenőrzést gyakoroljanak felettetek.

 

Ezek azok az idők, amikor döntésetek komolyan tesztelve lesz és minden szándékot ami arra irányul, hogy eltérítse figyelmetek az igazságról,  figyelmen kívül kell hagyni. Semmi sem fogja megállítani a Mennybemenetel folyamatát ami testet ölt 2012 végén, tehát tartsatok ki hitetek mellett és álljatok bátran  a Fényben.

Köszönettel, SaLuSa

Mike Quinsey

 

Fordítás: Bella

http://www.galaktikusuzenetek.com/2011/09/uzenetek-sziriuszrol-szeptember-5-2011.html

2011. NOVEMBER 2-3. –11.11.11 - HATALMAS NAPKITÖRÉSEK

Óriási napkitörést regisztráltak

Ritka erejű napkitörést regisztráltak, amelyet az X1,9-es kategóriába soroltak, vagyis csaknem maximális erősségűnek értékeltek a tudósok.

A Nap aktív régiója, amely az AR 11339 jelzést kapta, 80 ezer kilométer hosszú, vagyis több Földnyi területet lefed. A "jóindulatú szörnyetegnek" is nevezett terület az amerikai szövetségi Űridőjárás-előrejelző Központ szerint a Nap legaktívabb régiója 2005 óta, és több tucat napfolttal is "büszkélkedhet".

E területen regisztráltak egy hatalmas napkitörést (flert), ám az nem irányult a Földre. Mindazonáltal a Nap aktív régiója lassacskán a Föld felé fordul: a tudósok szerint körülbelül öt napon belül a bolygó szembe kerül a "jóindulatú szörnyeteggel", és két héten át néz majd "farkasszemet" a viharos régióval.

Joe Kunches, az Űridőjárás-előrejelző Központ szakértője szerint a szembenézés csak napkitörés esetében okozhat zavarokat a Földön, a flerekkel felszabaduló elektromágneses energia gondokat jelenthet a villamosenergia-ellátásban és a műholdas összeköttetésben.

Az elmúlt néhány évben a Nap 11,2 éves ciklusának passzív fázisában volt, csupán az utóbbi időben vált aktívabbá. A mostani ciklusban a szokásosnál kevesebb a napvihar, ám a dolgok megváltozhatnak. "Több aktív zónát is megfigyeltünk" - emelte ki Joe Kunches.

A flerrel majdnem egy időben ugyanis a Nap ellenkező oldalán koronakitörést észleltek, amely a Vénusz felé irányul, vagyis nem jelent veszélyt a Földre.

A napkitörés (fler) néhány perces heves robbanás a Nap fotoszférájában vagy afölött. A flerek ellentétes polaritású mágneses terek találkozásakor felszabaduló energiából táplálkozhatnak. Hőmérsékletük több tízmillió fok is lehet. Egy-egy fler alkalmával több millió tonna anyag hagyja el a Napot másodpercenként 1000 kilométeres sebességgel. Általában a napfoltokhoz kapcsolódnak, a legerősebb naptevékenység idején 30-80 fler is előfordul naponta. A fler nemcsak a Napon, hanem egyes csillagokon is megfigyelhető (flercsillag).

A koronakidobódás a naptevékenység egyik megnyilvánulása: a napkorona egy darabjának kilökődése a bolygóközi térbe. Ilyenkor több tízmillió tonna szuperforró gáz indul útnak. Amennyiben a szuperforró gáz kölcsönhatásba lép a Föld mágneses mezejével, geomágneses viharokat okozhat.

NOVEMBER 10-11,.-ÉRE ÉRI EL A FÖLDET A HATÁSA

80X40 ezer kilométer kiterjedésű Napfolt kitörésből jött létre, amely 8szor nagyobb,mint a Föld

http://atv.hu/cikk/20111107_oriasi_napkitorest_regisztraltak

2011. (2003.) NOVEMBER 8. - HARMONIKUS KONKORDANCIA ÉVFORDULÓJA

2011. NOVEMBER 8. – KISBOLYGÓ HOLDKÖZELBEN

Nagyon közel halad el egy kisbolygó

Idén, november 8-án a Földhöz nagyon közel halad el egy nagyobb méretű kisbolygó. Bár a 400 méter széles objektum közelebb lesz hozzánk, mint a Hold, veszélyt nem jelent.

 

A Földre potenciális veszélyt jelentő PHA kisbolygók közé tartozik a 2005YU55 nevű aszteroida, mely idén novemberen egészen közel halad el a Földhöz - becsapódástól nem kell tartani, viszont a 400 méter széles objektumot alaposan megvizsgálhatják a csillagászok.

 

A kisbolygót 2005. december 28-án, az arizónai Tucsonban fedezte fel Robert McMillan, tavaly áprilisban pedig az Arecibo rádióteleszkóppal vizsgálta meg Mike Nolan és Ellen Howell. Az aszteroida a korábbi feltételezéseknél jóval nagyobb, 400 méter széles, keringési ideje 20 óra. A legújabb számítások szerint idén novemberben a Földhöz nagyon közel halad el az objektum. 0,85 holdnyira, azaz a Hold Földtől mért átlagos távolságának 85 %-ára fog megközelíteni minket - ez körülbelül 300 ezer kilométert jelent, így becsapódástól nem kell tartani.

 

A kisbolygó fényessége +11 magnitúdó besorolású, szabad szemmel a 6-os magnitúdótól láthatóak az űrbéli objektumok, tehát a 2005YU55 viszonylag  fényes lesz. Ritkán, átlagosan harminc évente fordul elő, hogy egy ilyen nagy méretű tárgy ennyire közel haladjon el bolygónkhoz. 2028-ban lesz várhatóan a következő hasonló esemény, amikor a 2001WN5 jelű aszteroida fogja 0,6 holdnyira megközelíteni a Földet.

 

A kutatók számára is jó lehetőség a novemberi esemény, mivel nagyon pontos radaros méréseket lehet majd végezni a kisbolygó közelsége miatt, így pontosan felmérhető az objektum mérete, felszínének jellege, alakja, mozgásának jellege, így a pályáját is pontosabb meghatározhatják majd.

 

http://www.technet.hu/hir/20110408/nagyon_kozel_halad_el_egy_kisbolygo/

2011. NOVEMBER  9. - A NEPTUNUSZ RETROGRÁDBÓL EGYENES ÁLLÁSBA LÉP.

2011. NOVEMBER 10. TELIHOLD - A GYÉMÁNT SUGÁR TELIHOLDJA.

 

2011: 11:11  - 111:111 = 666

2011. NOVEMBER 11-ÉN DÉLELŐTT  11:11 - A 11-11-11 - A Bolygó Kristály - Mer-Ka-Na

Átalakulás és a Mester Kristályok Aktiválása - A Multidimenzionalitás Mester

Kristályának Aktiválása.

2011. 11. 11. -METATRON

A FELEMELKEDÉS RÁCSHÁLÓJÁNAK ÚJABB FÁZISA

A Felemelkedés Rácshálója (más néven Fény-Háló) egy újonnan létrejött energiaháló, amely körülveszi Földünket, visszatükrözi és felerősíti tudatosságunk jelenlegi felemelkedettség szintjét. Ez egy kristály ”fény” mátrix, amely 1992-ben került lehorgonyzásra, 5 évvel a Harmonikus Konvergenciát követően. Bár már a helyén van és működik, teljes aktiváltságát 12 fázisban fogja elérni, teljes vibrációs rezgését pedig a 12-12-12-ben, tehát 2012. december 12-én. Az elkövetkező 12 évben egyedülálló módon előforduló tripla dátumok (01-01-01-től 12-12-12-ig) mindegyike numerikus fénykódokat fog hozni, amelyek megnyitják és aktiválják a fényháló 12 fő felületét.

(Metatron-Tyberron)

2011: 11:11  - 111:111 = 666

OKTÓBER 28+13 RENDKÍVÜLI NAP = NOVEMBER 11

KRISTÁLYENERGIA LETÖLTÉS: 92%-OS MER KA NA

A 20 pontos Mer Ka Na fénytest kódolás elérhető. Icosaéder (20 pontos Krisztusi Avatar fénytest) szent geometria alakzattal. A Metatroni kulcsok tanítása alapján, vagy egyéni fókusz és komoly szándéknyilatkozattal, meditáción keresztül letölthető. A Mer Ka Na Tri rendszer egy optimális működésével fenntartja az auramezőben a 13-20-33-as áramkört. A Mer Ka Na-val elérhető a többdimenziós istenségünk.

(Metatroni Kulcsok)

2011.11.11. - METATRON

A Tripla dátum portál lesz a leghatásosabb és egyedülálló nap az évben. Az emberi faj tömegei alkotják meg az emberiség hálóját és horgonyként vannak jelen a kozmikus energia aktiválásában, amely felhalmozódik majd a 144-es kristályrácsban, A 11-11-11 Atlantiszi mesterkristály tovább aktiválja a Multidimenzionális Kommunikáció kezdeti ébredését a Kristály Örvénybe.

2011.11.11. -  A FÉNY KOMMUNIKÁCIÓ  ATLANTISZI PLATINA KRISTÁLYÁNAK AKTIVÁLÁSA ARKANSASBAN

Emlékeztetőül a 9 megmaradt/elmentett Atlantiszi kristály beindításának Tripla Dátumai

 

Valójában, amit Globális Kristály Hálónak nevezhetnénk, a 144 Rács aktiválásához van hangolva, és az úgynevezett Arany Nap Korong működésével van összefüggésben. Az előző üzenetünkben megadtuk a 9 Atlantiszi Mester Kristály helyét. Most újra megosztjuk ezt veletek, az aktiválási időpontokkal együtt.

 

Arkansasban:

 

A TUDÁS KÉK KRISTÁLYA 8-8-8

A GYÓGYITÁS SMARAGD KRISTÁLYA 9-9-9

A KOMMUNIKÁCIÓ PLATINA KRISTÁLYA 11-11-11

 

Bimini Parton:

 

AZ ENERGIA RUBINT TŰZ KRISTÁLYA 12-12-12

Brazíliában: A GYÓGYÍTÁS ÉS ÚJRAGYÓGYULÁS ARANY KRISTÁLYA 9-9-9

AZ ISTENI HANG IBOLYA KRISTÁLYA 10-10-10

 

Mount Shasta:

 

A MULTIDIMENZIONALITÁS OM KRISTÁLYA 9-9-9

 

Titicaca tó Bolivia:

 

A FÉNY NAP-HOLD KRISTÁLYA 9-9-9

TOTH KRISTÁLYA 12-12-12

 

(Metatron)

11:11:11 Metatron A Szentháromság Energia Időkapui : The Triple Date Portal (TDP)

 

A 2011-es energiák 3. része

 

A 2011-es novemberi Tripla / Szentháromság Dátum Portál (TDP) egyedülállóan fog energetikailag hatni ebben az évben. Az emberiség jelentős része formába fogja önteni az úgynevezett humán hálót és összeköti majd a Kozmikus Energiával, és ez felhalmozódik majd a 144-es Kristályrács végső szakaszának aktiválására (11:11:11-12:12:12 időszakra).

11-11-11-ben az Atlantiszi Mester Kristályok egyre gyorsabban fogják aktiválni a Multidimenzionális Kommunikációs Kristályok belső felébredését a Kristályos Vortexbe.

 

Ez a felébredés, szakaszosan, újrakódolja a 12 Arany Naplemezt a bolygó körül. Ezek a lemezek a 12-es helix spirálban aktiválódnak és kibocsátják az isteni energia zéró mezejének tiszta feltétel nélküli szeretetét, olyan fénykódokat melyek csak az 5. és afölötti dimenziókban léteznek.

 

11-11-11-ben a Kristályos Vortex naplemezei az Arkansasban lévő Pinnacle hegy területe körül kezdenek aktiválódni, és ez teljes működésbe hozza az arkansasi vortexet, és azt követően az új DNS kódok hálózatát az egész bolygón.

 

Az Arany Naplemezek (A kozmikus tudás információs tárai) a DNS-ben éltetik az egyesült kristálymező eredeti lenyomatát, a kristályos átmenetet a bolygón. Valóban ezek újraprogramozása történik meg a 144-es Kristályos Hálón belül. Az Arany Naplemezek 12-es szálú spirálokat fognak kibocsátani magukból és ez az energia arra fog szolgálni, hogy az új DNS prototípusa legyen a 144-es háló kristályos aspektusán keresztül. Valóban azt fogja eredményezni, hogy a Föld meggyógyítsa és újraformálja önmagát, és egy új DNS mintája, lenyomatává váljon az új Földnek. Ezek az energiaspirálok, de többek annál valójában, mint egy lemez (SPIRÁLOK), de lemezszerűen jelennek meg, ahogy láthatóak.

 

Most hogy a Felemelkedés beteljesíti saját magát, egyre nagyobb hozzáférést biztosít az emberiség többdimenziós aspektusának. Az igazat megvallva az emberiség nagyobb részének a Felemelkedés legfőbb része már megtörtént multidimenzionális értelemben.

 

Most megtörténik majd az Emberi Faj Kristályos átmenete szükségszerűen, mind a Föld mind az emberiség energiaemelkedésével. És Ez Így Van, sokakat fog segíteni számos úton, túltesz azon, amire gondolhatnánk ezzel kapcsolatban.

 

Ez olyan változást hoz létre, mint mikor az emberi test több napfényt kap. Ez elő fogja segíteni a fizikai test fényesebb testté való átalakulását. Beindítja a test átalakulását a szén alapúból kristályos, szilícium alapúvá váltását, és ez meg fogja változtatni az emberi fizikai test táplálásának igényét.

Ez a váltás meg fogja védeni a Föld magnetoszféráját az ide érkező meteoritoktól és üstökösöktől, és csökkenteni fogja a gamma sugarak erősségét a Föld atmoszférájában.

 

Egy természetes és tudományos erőfeszítése eredménye, szüleménye, ahogy felépül teljességében a 144-es háló.

 

11-11-11

A Platinum Kristály aktiválásra kerül és enegiapulzálásának hatására egybefonódik a Tudás Kék Kristályának és a Gyógyítás Smaragd Kristályának rezgése (Atlantiszi Kristályok). Ezek az energiák beindítják a Kristályos AranyNap Lemezt a Little Rock közelében lévő Pinnacle Mount szent körzetében. A Naplemez aktiválása egy olyan jelentős esemény, amely érezhető lesz az egész Földön és a Kozmoszban Ez a Naplemez, Szíriuszi összehangolással lesz megnyilvánítva a bolygó más 11 helyén lévő naplemezekkel.

A Kristályos kódok újraprogramozzák az Akasha Mezőn belül a Kristályos Paradigmát a Szent Tudatosság Könyvtárát a 13. Kristály koponyát a MAX-ot, melyet még egykor a Plejádi-Szíriuszi Szövetség helyezett el. A kristályos átmenet létfontosságú a Felemelkedésben.

 

Metatron: Whats up Arkansas

 

Emlékeztetőül a 9 megmaradt/elmentett Atlantiszi kristály beindításának Tripla Dátumai

 

Valójában, amit Globális Kristály Hálónak nevezhetnénk, a 144 Rács aktiválásához van hangolva, és az úgynevezett Arany Nap Korong működésével van összefüggésben. Az előző üzenetünkben megadtuk a 9 Atlantiszi Mester Kristály helyét. Most újra megosztjuk ezt veletek, az aktiválási időpontokkal együtt.

 

Arkansasban:

 

A TUDÁS KÉK KRISTÁLYA 8-8-8

A GYÓGYITÁS SMARAGD KRISTÁLYA 9-9-9

A KOMMUNIKÁCIÓ PLATINA KRISTÁLYA 11-11-11

 

Bimini Parton:

 

AZ ENERGIA RUBINT TŰZ KRISTÁLYA 12-12-12

Brazíliában: A GYÓGYÍTÁS ÉS ÚJRAGYÓGYULÁS ARANY KRISTÁLYA 9-9-9

AZ ISTENI HANG IBOLYA KRISTÁLYA 10-10-10

 

Mount Shasta:

 

A MULTIDIMENZIONALITÁS OM KRISTÁLYA 9-9-9

 

Titicaca tó Bolivia:

 

A FÉNY NAP-HOLD KRISTÁLYA 9-9-9

TOTH KRISTÁLYA 12-12-12

 

(Metatron)

EMLÉKEZTETŐÜL:

11.11,12:12, 21:12

A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET TRIÁD CSILLAGKAPUJA

A 11:11, 12:12, 21:12 minden évben 3 jelentős csillagkapu a planetáris emelkedésben.
A SZERETET TRIÁD csillagkapui, amelyek felerősítik a feltétel nélküli szeretet áramlatát. Jó időzítés elengedni mindazt, ami nem szolgál, elengedni a félelmeinket. Egy vizsgálódási pontja/aspektusa a Kristály Korszaknak.

Harmonikus energiái a teremtő erőnknek és felemelkedési szándékunknak.

A Triád az emberiséget állítja Isteni szenvedélyébe.

 

A 11:11 Az Individuális, az Egyéni erő és szenvedély. Az egyetemes igazság saját nézőpontú megtapasztalást segíti.


A 12:12 A Csoportos/kollektív együttérzés megtapasztalását, és kollektív elengedés.

 

A 21:12 A Teremtő Hatalmunkba állás, a Spirituális Tél vége.

 

A Triád bátorságot, bizalmat visz az életünkbe, mert a félelem volt az, ahogy Gandhi mondta: lefegyverezi a szívet. A sötétség ezért is volt pozícióban most sokáig.. És ITT AZ IDEJE HOGY VILÁGÍTSUNK.

A TRIÁD visszavezet bennünk az Ártatlanság szeplőtlen szívébe. EZ A KRISZTUSI RÓZSA.

A Spirituális harcos megérti, hogy az Erőszak, Erőszakot szül, és ezért azt nem engedi be a valóságába. A Harc világa nem hatolhat be a Harmónia és Szeretet világába.

 

A 21:12 A Teremtői Hatalmunkban állás, a spirituális tél vége, amelyet a kristályos energia korszak zöldellő tavasza követ, ahol szívünk magvai megerősödnek, és majd pompázatosan kihajtanak.

A TRIÁD csodálatos energiája felragyogtatja a 144-es kristály hálónkat.

 

Metatron-Tyberonn átadásában: 2009. november 9.

2011. 11. 11.

A FELEMELKEDÉS RÁCSHÁLÓJÁNAK ÚJABB FÁZISA

2011. 11:11:11 – SZENTHÁROMSÁG HARMONIKUS REZGÉSE

DUALITÁS HÁROMSZINTŰ KIEGYENLÍTŐDÉSE

2011. 11:11:11 – A PLATINUM KRISTÁLY AKTIVÁLÁSA

Egy hatalmas kristály energiaimpulzus, amely egybefonódik Atlantisz: Tudás Kék Kristályával és a Smaragd Gyógyulás Kristályával. Ezek energiái beindítják az Arany Nap lemnezeket. A Naplemezek aktiválása jelentős esemény és érezhető volt az egész Földön és a Kozmoszban. A Naplemezek a Sziriusziak által 11 helyen lesz összehangolva a bolygón. Ez az összetett generátor patakzás, számos jóindulatú funkcióval bír majd.

(Metatron: Whats Up...)

20.000 éve létezik egy éterikus átjáró Arkansas területén, ahol magas frekvenciájú fény képes beáradni erre a területre. Ritka aranyos kristályos Electrum lelőhelyek vannak itt, amelyek Atlantisz Nagy Temploma alatt is voltak. Ugyanitt hiper-dimenzionális alagutak is vannak, melyek segítik az energia folyását is mintegy 3 évtizede. A Sziriuszi-Plejád Szövetség és az Ashtar Parancsnokság légiói tartják ellenőrzésük alatt. A portálok, kristályok és hiperdimenziós mátrixok újrarendeződése történik itt.

1987-2012 között lesznek ezek leszállítva.

A PLATINA SUGÁR: Egy tápláló (női energia aspektusú) energiaforrás elősegíti az egyensúlyt a Földön. Egy optimális kommunikációs lehetőség a tudatosságunkon belül. Arra szolgál, hogy a duális tudatunk összefonódik más tudatszintekkel, és így a duális tudatszintek csökkenteni fogja.

A 11:11:11, 2011. November 11.-én 11:11 perckor aktiválódik Észak-Nyugat Arkansasban a Mágneses Hegy alatt. Indító impulzust ad, beindítja A Kozmikus Erők által generált 144-es hálót az Atlantiszi Smaragd Kristály által, és áramlatával újraindítja a másik két fennmaradt atlantiszi mesterkristályt. Ezek kommunikációs impulzust adnak az Arany kristály Naplemezeknek:

Az Arany Naplemezeket a felemelkedésünk alkalmára a Szíriuszi-Plejád Szövetség helyezte el egykor, amelyek 144 szatellithez/  kozmikus energiacsomóponthoz csatlakoznak.

A háló maga egy dupla penta-dodekaéder.

2011. 11.11.11

A 144-ES  TUDATOSSÁG-KRISTÁLY HÁLÓ FELTÜZELÉSE

A SZENTHÁROMSÁG IDŐ PORTÁLOK RENDJE SZERINT

Tri-Dátum Portálok – A Kristály Háló feltüzelése

Aktiválási százalékban

TDP's - Firing the Crystalline Grid

Calendar Timing Triple Date Portal % Grid Activation

* 1 Jan 2001 Triple One (1-1-1) 8.34%

* 2 Feb 2002 Triple Two (2-2-2) 16.70%

* 3 Mar 2003 Triple Three (3-3-3) 25%

* 4 Apr 2004 (4-4-4) 33.34%

* 5 May 2005 (5-5-5) 41.70%

* 6 Jun 2006 (6-6-6) 50%

* 7 Jul 2007 (7-7-7) 58.34%

* 8 Aug 2008 (8-8-8) 66.70%

* 9 Sep 2009 (9-9-9) 75%

* 10 Oct 2010 (10-10-10) 83.40%

* 11Nov 2011 (11-11-11) 91.70%

* 12 Dec 2012 (12-12-12) 100%

 

2012 13 December - 20 December Reboot/ Úraindítás

* 12-21-12 *  2012. December 21. Total Activation Grid Maximus/ Teljes Aktivitás kezdete

http://www.earth-keeper.com/EKnews_58.htm

(AA Metatron Tyberron)

2011. 11:11:11 – A KRISTÁLYOS ARANY NAPLEMEZEK ÚJRAKÓDOLÁSÁNAK FONTOS FÁZISA-METATRON

Ez 2011-2012 között következik be.

11:11:11-ben a Titicaca-i AranyNaplemez kódolódik újra, amely Lemuria idején jelent meg a bolygón és a Szíriuszi-Plejád Szövetség helyezte el különleges helyekre beprogramozva, frekvenciális energia-hálózatokat alkotnak, és úgy működnek majd.
Az Új Föld és a DNS-minták lenyomatait tartalmazza. A Földi átprogramozást segítik, energetikai spiráljaikkal, amelyek a kristályos mezőt dimenzióbővítéssel látja el.

http://www.earth-keeper.com/EKnews_58.htm

(AA Metatron Tyberron)

 

12  legfontosabb Naplemezek:

Arkansas - Pinnacle Mountain

Brazil - Saint Tomas des Letres- Minas Gerais

Bolivia - Lake Titicaca ( Near Island of the Sun)

Scotland - Roslyn Chapel

Russia -Ural Mtns

Russia - Siberia-Lake Baikal

Egypt - Giza

Africa - Kilimanjaro

China - Xi-an Pyramids

French Polynesia - Moorea

Australia- Uluru

Sri Lanka

http://www.earth-keeper.com/EKnews_58.htm

(AA Metatron Tyberron)

...majd újrakódolják és újratöltik a Tolték P iramist, és 20.000 év után első alkalommal  újraszabályozza a Mester Kristályok működését, és 12-12-12-ben újraindításuk befejeződik.

2011-2012: A következő 2 évben hatalmas változások lesznek. A Földön a kozmikus vétellel kapcsolatban, így a 3. dimenziótól a 12. dimenzióig és majd azon túl képes lesz az emberiség a kozmikus interdimenzionális energiák befogadására. EZ A KOZMIKUS KRISTÁLYKORSZAK, a 2. eljövetel bennünk történik meg a kristálytudatosság háló segítségével. Olyan energiák, amelyeket jótékony hatás elérésére lehet majd csak használni, saját célra, csak az ami a legfőbb jó célra lehet alkalmazni.

Szent Esküt kell tennünk, hogy soha többé nem élünk vissza vele, úgy, mint Atlantiszban. A Kristályos átmenet, a beharangozott Felemelkedés be fog következni, ez történik most.

(Metatron: Whats Upon Arkansas? 2011.)

11-11-11-METATRON

A Platinum Kristály aktiválásra kerül és enegiapulzálásának hatására egybefonódik a Tudás Kék Kristályának és a Gyógyítás Smaragd Kristályának rezgése (Atlantiszi Kristályok). Ezek az energiák beindítják a Kristályos AranyNap Lemezt a Little Rock közelében lévő Pinnacle Mount szent körzetében. A Naplemez aktiválása egy olyan jelentős esemény, amely érezhető lesz az egész Földön és a Kozmoszban Ez a Naplemez, Szíriuszi összehangolással lesz megnyilvánítva a bolygó más 11 helyén lévő naplemezekkel.

A Kristályos kódok újraprogramozzák az Akasha Mezőn belül a Kristályos Paradigmát a Szent Tudatosság Könyvtárát a 13. Kristály koponyát a MAX-ot, melyet még egykor a Plejádi-Szíriuszi Szövetség helyezett el. A kristályos átmenet létfontosságú a Felemelkedésben.

 

Metatron: Whats up Arkansas

11:11:11 METATRON THE TRIPLE DATE PORTAL

 

A 2011-es energiák 3. része

 

A 2011-es novemberi Tripla / Szentháromság Dátum Portál (TDP) egyedülállóan fog energetikailag hatni ebben az évben. Az emberiség jelentős része formába fogja önteni az úgynevezett humán hálót és összeköti majd a Kozmikus Energiával, és ez felhalmozódik majd a 144-es Kristályrács végső szakaszának aktiválására (11:11:11-12:12:12 időszakra).

11-11-11-ben az Atlantiszi Mester Kristályok egyre gyorsabban fogják aktiválni a Multidimenzionális Kommunikációs Kristályosk belső felébredését a Kristályos Vortexbe.

 

Ez a felébredés, szakaszosan, újrakódolja a 12 Arany Naplemezt a bolygó körül. Ezek a lemezek a 12-es helix spirálban aktiválódnak és kibocsájtják az isteni energia zéró mezejének tiszta feltétel nélküli szeretetét, olyan fénykódokat melyek csak az 5. és afölötti dimenziókban léteznek.

 

11-11-11-ben a Kristályos Vortex naplemezei az Arkansasban lévő Pineacle hegy területe körül kezdenek aktiválódni, és ez teljes működésbe hozza az arkansasi vortexet, és azt követően az új DNS kódok hálózatát az egész bolygón.

 

Az Arany Naplemezek a DNS-ben éltetik az egyesült kristálymező eredeti lenyomatát, a kristályos átmenetet a bolygón. Valóban ezek újraprogramozása történik meg a 144-es Kristályos Hálón belül. Az Arany Naplemezek 12-es szálú spirálokat fognak kibocsátani magukból és ez az energia arra fog szolgálni, hogy az új DNS prototípusa legyen a 144-es háló kristályos aspektusán keresztül. Valóban azt fogja eredményezni, hogy a Föld meggyógyítsa és újraformálja önmagát, és egy új DNS mintája, lenyomatává váljon az új Földnek. Ezek az energiaspirálok, de többek annál valójában, mint egy lemez, de lemezszerűen jelennek meg, ahogy láthatóak.

 

Most hogy a Felemelkedés beteljesíti saját magát, egyre nagyobb hozzáférést biztosít az emberiség többdimenziós aspektusának. Az igazat megvallva az emberiség nagyobb részének a Felemelkedés legfőbb része már megtörtént multidimenzionális értelemben.

 

Most megtörténik majd az Emberi Faj Kristályos átmenete szükségszerűen, mind a Föld mind az emberiség energiaemelkedésével. És Ez Így Van, sokakat fog segíteni számos úton, túltesz azon amire gondolhatnánk ezzel kapcsolatban.

 

Ez olyan változást hoz létre, mint mikor az emberi test több napfényt kap. Ez elő fogja segíteni a fizikai test fényesebb testté való átalakulását. Beindítja a test átalakulását a szén alapúból kristályos, szilícium alapúvá váltását, és ez megfogja változtatni az emberi fizikai test táplálásának igényét.

Ez a váltás meg fogja védeni a Föld magnetoszféráját az ide érkező meteoritoktól és üstökösöktől, és csökkenteni fogja a gamma sugarak erősségét a Föld atmoszférájában.

 

Egy természetes és tudományos erőfeszítése eredménye, szüleménye, ahogy felépül teljességében a 144-es háló.

 

2011. 11.11. – KRISTÁLYKOPONYÁK/KRISTÁLYOS ÚJRAKÓDOLÁS

13 kristálykoponya (12+1) képviseli a humanoid lény isteni tökéletességének 12+1 aspektusát és tökéletes lenyomatát. Úgy van 12+1, hogy a 12-közül az egyik teljességben tartalmazza a többi összes tudását magában.

2 földönkívüli koponya:

Max: Szuperszámítógép: az egyike a legfontosabb Kristálykoponyáknak. Ő a legerősebb.
Max és Sha Na Ra földönkívüli eredetű és az Arcturus, a kreativitás narancssárga csillagának egyik bolygójának, (amely a Jupiternél 20-szor nagyobb), holdjáról származik. A Földhöz való kapcsolódása: Arcturus-Plejádok-Lemuria.

11-11-11 és 12-12-12: a Max elnevezésű kristálykoponya tartalmazza mind a 13 koponya egységét, és újraindítja majd a planetáris energiákat a Naplemezek és Oktaéder kvarc kristályos földi régiókban, 11-11-11 és 12-12-12 alatt. Max földönkívüli eredetű és kristályos mátrixát az Arcturus/Booties/Ökörhajcsár/Medvepásztor és a Plejádok erősítik fel. Tartalmazza az Arcturusi könyvtárat, azon belül az elmúlt korszakok energiáit.

2011-2012-ben az energiák hatalmas intenzitásúak lesznek és jelentős fejlődési ugrásba, kerülünk a frekvencia indukción keresztül. Sokkal érzékenyebbek leszünk a környezetünkre, ingerekre és a Föld kristályos mezejének átalakulására, ahogy a 144-es Háló közeledik a teljes felépülésére (2012.dec.21.)

A test kristályosodása szénből - szilícium alapúra, több fényt (kozmikus tudást) lesz képes fogadni. A kristályos területek és kristályos koponyák újrakódolják a teljes isteni lenyomat kristályos könyvtárát és paradigmáját.

(Metatron, 2010.dec.)

2011.11.11. – METATRONI KULCSOK

Metatroni Kulcsok – Kristályos Fénytestek aktiválási pontjai: A MER-KI-Vikus rendszer

A szénalapú fizikai testek átalakulása, kristályos energiaforrások egyre bővülése, az 5-12 dimenziós tudatosság eléréséhez, földi illúzió időben.

1, MER-KA-BA: 12.000 éven keresztül szolgált, hatpontos kristály tetraéder, planetáris tudatossághoz

2, MER-KI-VA: 8 pontos tetraéder kristályos test. Aktiválási idő: 2010.03.20/21. stelláris tudatossághoz

3, MER-KA-VA: 12 pontos dodekaéder kristályos test, a galaktikus tudatossághoz: aktiválási idő: 2010.10.10.

4, MER-KA-NA: 20 pontos Icosaéder kristályos test. Az univerzális tudatossághoz:

aktiválási idő: 2011.11.11

5, MER-KA-RA: 24 pontos krisztusi avatártest, a multiuniverzális tudatossághoz, aktiválási idő: 2012.12.21. ???

6, ???:  32 pontos icosa-dodekaéder alapu kristályos fénytest

11:11:11 energiája – Metatron/Tyberron

 

Ahogy 11-11-11 nagyon gyorsan itt van, közeledik, az Atlantiszi Templom Kristályok egyre nagyobb hatékonysággal vetnek hullámot a bolygón keresztül, és amelyek egyesítve erejüket, egyre nagyobb hozzáférést biztosítanak a magasabb dimenziókhoz. A 11-11-11, a Platina Sugáron keresztül az Isteni Női Energiák beteljesítését hordozza.

A csodálatos Platina Kristály hosszú ideig nyugalomban volt az Eureka Springs, Arkansas melletti Magnetic Mount-on (Mágneses Hegyen).  2011. 11.11.-én 11.óra 11. perckor a Platina Kristály a Platina Sugár hatására felébred hosszú álmából.
A Platina Kristály az Egy Törvényének Kristálya, és a leghatalmasabb kiegyensúlyozó frekvenciával rendelkezik a bolygón.

Nincs olyan eldugott hely a Földön, ahol ne visszhangozna olyan erőteljesen a kristály frekvenciája, mint az Arkansasi kristályos örvényen, amely azután a többi kristályra is erőteljes hatással bír majd. A 144-es Szeretet/Tudatosság Háló 92%-os hatékonyságra lesz feltüzelve és felébreszti és újrakódolja az Kristályos Arany Nap Lemezt, amit Arkansasban helyeztek el egykor és hozzáigazítja a 12 eredeti isteni mintázatot, lenyomatot a bolygón a mennyei frekvenciákhoz.

Számos Fénymunkás, mint élő felemelkedési fénykódokat hordozók, az  ősi szerződésük szerint részt vesznek ebben a kristályos felébresztésben, mert ennek a szent ígéretnek az ideje most érkezett el.

A 12 Tripla dátum portálokról (2001.01.01.-től 2012.12.12.) a Plejádok adtak információt Tyberronnak. Ezek különleges számalapú rezgés (numerikus) portálok és 12 szakaszban növelik meg egymást. A 12 TDP (Tri Dátum Portál) vibrációival aktiválja a 12 dupla ötszögletű dupla-penta-dodekaéder, azaz 2X72 horgonypontú, azaz 144) 144-es KristályHálót és amely hozzáintegrálja az emberi interfész kódokat, különböző csoportos összejöveteleken, meditációkon keresztül.

 

A 12 AranyNap Lemez kapcsolódik a 12+1 Kristálykoponyához, melyek a kozmikus tudás, kristálytudatosság könyvtárait hordozzák. A Legnagyobb Kristály Arkansasban fogja beindítani az Egy Törvényének energiáját. MAX a legerőteljesebb Kristálykoponya a 12 közül, földönkívüli eredetű, és a többi 11 koponya tudását és beindítását is magában foglalja. (innen a plusz egy) MAX magában hordozza az összes információt és kódot az Új Földről.

 

A Kozmikus beáramlás, Maxon keresztül kerül letöltésre, ez a 13. Kristályos paradigma, melyet segítenek a Metatron Mezők, a Szíriuszi-Plejádi Szövetség, a Szent Szíriuszi Cetfélék és az Arany Delfinek. Max lesz az első csatorna, amelyen keresztül megjelennek az új kódok és akódokat hordozók aktiválják majd a Kristályos Naplemezen keresztül Arkansas rendkívül erős kristályos mezőibe.

 

Kölcsönös hatással van egymásra Max és a Platina Kristály, az egyik az áramlás kiváltó, míg a másik a kódtovábbító. Max a legnagyobb energiakód továbbító a mai napig, az energiát aktiválja a Kristályos mezőbe, a Naplemezekbe és az emberi kódhordozókba.

 

Az Atlantiszi Mester Templomi Kristályok az Egy Törvényét- Arany Atlantisz Igazi Bölcsességét hordozzák, és megszüntetik 2011-2012-ben a 12.000 éves dimenziózárlatot.
Arany Atlantisz tudása, egy nagyon spirituális, matriarchális társadalmon keresztül jelent meg, amely elérte egykor a harmonikus isteni állapot egyensúlyát. A legmagasabb frekvencia, amelyet valaha egy civilizáció elért a Földön. Ezáltal, Arany Atlantisz/Poszeida által őrzött bölcsesség hozzáférhetővé válik.

A Jövő Társadalma a Szeretet Hatalmán és nem a Hatalom Szeretetén fog alapulni. Az Egy Törvénye visszatér, először Arkansas és Brazilia kristályos örvényeibe, és ott kerül a Földbe.

A dimenziós zárlat, 12.000 éven keresztül tartott. A Nagy Platina Kristály felébred és csatlakozik a kristályos örvény hálózathoz, a többi kristályhoz, így a Tudás Kék Kristályához és a Gyógyítás Smaragd Kristályához is.

 

ÚJ KRISTÁLYOS KORBA LÉPÜNK BE AMELY ÁTVEZET A FELEMELKEDÉSBE.

A Föld kristályos átalakulása, a10-10-10-es fázisában a gyémánt Fázisban erősödött fel, amely a 10. dimenzióval és a 12 csakrával rezonál harmonikusan, és kölcsönös viszonyba vannak egymással.

 

A PLATINA FÁZIS A 11-11-11-gyel kezdődik

A Platina Kristály: szép, nyugodt kiegyensúlyozó energiát áraszt magából, ragyogó megjelenésű. Nagyobb hozzáférést biztosít az Új Föld dimenzionális birodalmaihoz. Kiegyenlíti a magasabb dimenziókat a feltörekvő, fejlődő dimenziókkal. Nagyobb hozzáférést biztosít az angyali birodalmakhoz. Harmonizáló ciklusa van: az anyag és antianyag között. Mind a 9 megmaradt/átmentett Atlantiszi Mester Kristály aktiválása befejeződik 2012.12.21.-én Ezt a harmonizálást a Galaktikus Föderáció és a Szíriuszi-Plejád Szövetség szabályozza, nehogy energetikai egyensúlytalanság lépjen fel.

 

11-11-11 ÚJRAKÓDOLJA A CSILLAGMAG ISTENNŐ KRISTÁLYOS ASPEKTUSÁT

A PLATINA SUGÁR A NŐI ENERGIA ASPEKTUSA A BOLYGÓ DNS-ÉBE BETELJESÍTI AZ ISTENI NŐI ENERGIA KRISTÁLYOSSÁGÁT, ÉS AKIK NYITOTTAK ERRE MEGKAPJÁK A SZENT ÉS SZÜKSÉGES ÁTALAKULÁST. A POLARITÁSOKOT A PLATINA SUGÁR ELKEZDI EGYENSÚLYBA HOZNI.

(nők és férfiak, bal és jobb agyfélteke, tudatos én és a tudattalan egyensúlyba kezd kerülni)

A Platina Sugár megnyitja a magasabb dimenziós valóságot, közelebb hozza az 5. dimenziós frekvenciát: A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETET.

(Metatron/Tyberron:11-11-11 energiái)

 

11:11

A 11:11 esemény egy ideje fontos aktiválási pont, olyan ünnep, isteni energia kiterjedés, amely arra szolgál, hogy az emberiség minél több része megtapasztalja, megértse, hogy új útját kezdi meg. Kezdete egy új tapasztalási útnak.

A Fény Hordozói (Fény Tevői, Munkásai, Szövői stb...), erre a célra, tervre születtek le, mint élő kódok, akik magukba foglalják az emberiség felszabadításának vezető szerepét, hogy majd az utánuk jövők könnyebben boldogulhassanak, kerülhessenek az úgynevezett Krisztusi Tudatosságukba.

A Krisztusi Tudatosság, nem egy önálló lény, vagy egy lény által meghatározott erő, hanem a lelkek közös megegyezéséből fakadó felhatalmazás, lelkek közössége, akik ehhez a tudatossághoz igazodnak. A Krisztusi Tudatosság egy kollektív Testület, magasabb intelligenciával, bölcsesség kiterjedése, akik az önismeretet, önálló tudást, szabadságot, szabad életből adódó új ígéreteket választják.

Az új ígéretek szerint: a fizikai világ minden részében meg fog változni, a 11:11 erre emlékeztet addig amíg a Vízöntő Kor: A tudomány és technológia és a spirituális kora: 2020. december 19.-én el nem kezdődik...

(M. Eloff)

2011. 11.11 – EGY ÚJ KOZMIKUS KORSZAK VESZI KEZDETÉT

AZ ELSŐ KOZMIKUS PILLANAT

11 ÓRA 11 PERCKOR (A 11:11 EGY MESTERSZÁM),AMELY AZ ÚJ KEZDETET JELÖLI, ÉS amelyet még Atlantisz és Lemuria előtt jelölték ki erre a célra) sokakat fel fog ébreszteni tudatosságára.

AZ ELSŐ KOZMIKUS PILLLANAT EKKOR KEZDŐDIK

(DC:38)

2011.11.11.- EGY JELENTŐSÉGTELJES IDŐPONT/TELEPATIKUS KÉPESSÉGEK

SaLuSa/Szíriusz

 

“A beteljesülés éve”, - akár így is titulálhatnánk ezt az évet, mert mindaz a munka amit befektettetek, hogy idáig eljussatok, idén megérett a szüretre. A különböző földi életeitek során, nagyon sok tapasztalatra tettetek szert, ami által tudatossági szintetek felemelkedett. Most itt a lehetőség, hogy még magasabbra emelkedjetek, felkészülvén a Mennybemenetelre. A következő kulcsfontosságú időpont 2011.11.11 lesz, ami egy jelentőségteljes dátumot képvisel. E naptól számítva, néhányatok érzékennyé válik az energiákra és médiumi képességekre tesz szert. Ugyanakkor lesznek olyanok, akik telepatikus képessége aktivizálódni fog és azt veszitek majd észre, hogy emberrel, állattal, egyaránt képesek vagytok kommunikálni. Elérkezve a 2012-es esztendőhöz, ez lesz a befejezés éve, ahol személyes képességeitek kitágulnak, hogy mire eljön a Mennybemenetel ideje, addigra készen álljatok, hogy Galaktikus Lényekként elfoglalhassátok helyeteket. Onnan ahol most vagytok, ez egy óriási ugrást jelképez, ami fizikai testeteket szénalapúról, kristályalapúra változtatja majd át.

SaLuSa, April 15, 2011

http://www.galacticchannelings.com/magyar/mike15-04-11.html

11-11-11-SALUSA

Rendkívüli időket éltek, amelyek kihozták a sötét összeesküvők legrosszabb arcát, ám ugyanakkor a Fényenergiák legjobb oldalát is megmutatták egyben. Ezek a Fényenergiák folyamatosan növekszenek, és nyugalmat hoznak számotokra. Ezek az energiák minden múló nappal egyre erősebbé válnak és 11.11.11 egy nagy előrelépést fog hozni, amit sokan tényleges formában fognak megtapasztalni.  Ez egy új korszak kezdetét fogja jelenteni, ami tudatosságotok szintjén még több változást fog hozni. Ez egyre nagyobb méreteket fog ölteni és rá fog titeket vezetni a galaktikus tudatosság ösvényére. Végtére is hatalmas Fénylények vagytok, akik újra visszakövetelik az őket megillető helyüket a Kozmoszban. A mi feladatunk az, hogy ez így legyen, és épp azon vagyunk, hogy megnyissuk a végső utat a Mennybemenetel felé és azon túlra.

http://www.galaktikusuzenetek.com/2011/09/uzenetek-sziriuszrol-szeptember-9-2011.html

2011.11.11.-SALUSA

Szinte semmi idő alatt elérkeztek a mágikus 11.11.11-hez, amikor minden lélek fel lesz emelve anélkül, hogy tisztában lenne vele vagy sem. Ez segíteni fog megnyugtatni a kedélyeket amik aggodalomra adnak okot, mivel nem akarjuk a közel-keleti konfliktusokat siettetni. Mindaz ami most történik az annak az eredménye, hogy az emberek kezdenek ráébredni arra miként voltak manipulálva és hogyan tartották el azok életét, akik uralkodtak felettük. A változás energiája végigsöpör a világon és az emberek szándéka szerint szökőárhoz hasonlóan elmos mindent ami az útjába kerül. Nyugaton a változás mozgalmai egyre nagyobb sebességre kapcsolnak, és a hatóságok próbálják megfékezni hatásukat. Már nem tudják sokáig figyelmen kívül hagyni és a nép meg fogja nyerni ezt a harcot.

.

Nem mindenki szereti a tüntetéseket, de ez az a fajta energia, amely megtalálható a fiatalabb generációkban, akik félelmet nem ismernek ha arról van szó. Ők azok, akik értik, hogy a régi mód már nem elfogadható, és folytatni fogják a tüntetéseket, amíg sikert nem érnek el. Sok lélek kimondottan ezzel a céllal született le, ám ugyanakkor ők azok akik választ hordoznak a problémákra, mert magasabb szintű tudatossággal rendelkeznek, mint a legtöbb ember. Ez mind annak a nagyobb tervnek a része, hogy kiszabadítsanak titeket a sötét összeesküvők kezei közül. Már jó ideje tudjátok, hogy mit tartogat a jövő és, hogy ez a felismerhetetlenségig meg fogja változtatni a társadalom arcát. Még ha egyesek továbbra is a 3. dimenzióban szeretnének maradni, mihelyt tudomásukra jut, hogy mennyi hasznuk fog származni a változásokból rájönnek, hogy sokkal többet nyernek mint veszítenek.

 

 

http://www.galaktikusuzenetek.com/2011/10/uzenetek-sziriuszrol-oktober-5-2011.html

2011 11.11 A DIMENZIÓBA LÉPÉS BEFEJEZŐDIK SOLARA SZERINT:1992.01.11-2011.11.11

A legutóbbi 26000 éves  létciklusa lejár a Földnek.

-Más források:2011.12.21;  2011.12.31,  2012.12.12;  2012.12.21 ,2013 02.19. (de mindenképpen)

 

 

2011.11.11. – FELEMELKEDÉSRE ÖSZTÖNZŐ HULLÁMZÁS/CSOPORT

Az emberiség meg fogja lovagolni a felemelkedésre ösztönző hullámzást, amit maga hozott létre, ez az ösztönző hullámzás és a csodavárás hozza létre azt az utat, amely a 101010-től a 121212-ig vezet el.
Arról szól, hogy magunkban lássuk meg és fedezzük fel az Istent.

(Group:201212)

2011.11.11. A 11-11-11. – A CSOPORTTÓL

 

Készen álltok, hogy elindítsatok egy új hullámot.

Igen, 11-11-11 a tudatos energia egy hulláma, amit tudatosan hoznak lére az emberek, hogy a létezés következő szintjére lépett, felhatalmazott emberekként létezzenek ezen a bolygón. Ismét elmondjuk nektek, készen álltok arra, hogy elindítsatok egy új hullámot. Belekóstoltatok egy kis darabjába ennek az egésznek, és ez készül megvalósulni. Azt mondjuk, hogy ez minden egyes személyre nehezedő probléma nélkül fog történni, a következő két-három év folyamán, de itt vagytok ti, akik a frontvonalon akarnak állni, hogy segítsenek létrejönni ennek a hullámnak. Szeretnénk elmondani most, hogy mi van a pakliban, milyen történések várhatók. Olyan időszakban vagytok, ahol a 10-10-10 energiája stabilan áll. Normális kerékvágásba került, és hátradőlhettetek. Elég furcsa érzés nektek, ilyen nyugalmat érezni. Kényelmesnek tűnik, de nem tudjátok, bízhattok-e ebben, mert nem tudjátok, hogy fog folytatódni. Ez az idő remek alkalom, hogy megtaláljátok az új harmóniát, mert amikor a hullám jön, akkor sokkal nehezebb harmonizálnotok, amit befogadtok. Minden alkalommal, amikor belenéztek valaki mosolygó tekintetébe, a ti energiátok tükröződik vissza. Nézzétek meg azokat a tükröket. Ráeszméltek hol vagytok, és mik a legnagyobb álmaitok. Itt az álmok ideje. Teljes jogú felhatalmazást kértetek, és most megkapjátok. Visszatértek a saját isteni szellemi képességeitekhez, amíg a Földön éltek.

Nem vagytok még ott. Nem vagytok annál a pontnál, amit az egész emberiség is igénybe vehetne, egy ugrással, de egyre közelebb vagytok minden pillanatban.. Minden tragikus eseménnyel, a szívet látjátok, ez lehetővé teszi, hogy energetikailag harmonizáljatok mindennel és mindenkivel a bolygón. Ez olyan szintű szeretetet és bizalmat hoz a Földre, ami még soha nem volt itt korábban.

Nagy napok állnak előttetek, kedveseim. Kerestetek, kértétek és tudtátok, hogy eljönnek.

Van egy pár több részletben érkező, de lesz egyesével is. Eláraszt benneteket az egyik legerősebb energia - és ti „last minute” felugrotok a hullámra és meg tudjátok lovagolni.

Sok ember megy keresztül élettani változásokon és az érzelmi változásokon is. Sok különböző területen új mintákat láthattok felszínre kerülni.

Pl: voltak olyan gyógyító módszerek, amiket leállítottak ezen a bolygón. Behozták őket, de nem működtek abban az energiában az elvárásoknak megfelelően. Sok olyan információt, amelyet eredetileg Nicolai Tesla hozott be egyszerűen leállítottak, és ez mind jön vissza már. Nem csak Tesla munkáját említenénk. Hatalmas evolúciós technológiai folyamatok zajlanak, amiket most integrálnak ezen a bolygón, melyek hamarosan napvilágra kerülnek. A sok közül megemlítenénk a szennyezést, amit valamilyen technológiai alkalmazás okozott, és most egy másikkal helyrehozzátok ezeket. Lehetőséget kaptok, hogy a Föld gondozói legyetek.

Hosszú ideje nem bíztatok magatokban, hogy a Föld Őrzői legyetek, és helyettetek ezt a feladatot átruháztátok a cet félékre a bálnákra és delfinekre. Most ők visszaadják nektek ezt a szerepet. Tartsátok ti.

 

Ritmus Módszer ~ Egy Új Élet Ritmus - a Csoport

2011.Aug.15. Forditotta : Margardian

http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/forditasok/--ritmus-modszer----egy-uj-elet-ritmus.html

 

2011.11.11.

(2010.-2013). – EGY ÚJ EMBERISÉG FORMÁLÓDIK- GROUP/CSOPORT

Ebben a 3 évben ez az első átalakító hullám, ami a következő években az emberiség egyik új formáját hozza magával.
Ez egy evolúciós folyamat, amelyen minden ember keresztülmegy. Át kell mennünk ezeken a változásokon, hogy saját szellemünkből minél többet legyünk képesek hordozni fizikai testünkben.

EZ A HATÁS RENDKÍVÜL ÉREZHETŐ LESZ. 11:11:11 ÉS 12:12:12 SORÁN.

Egy új meghatalmasodott környezet, amelyben még soha nem volt lehetőség létezni.

EZ egy végső tisztulás, amint az első hullám beérkezik.

Térdig gázolunk majd a sötétségen, de rendíthetetlenül állunk majd, mind a Fény Jelzőtüzei.

(LW:2010.10.10)

2011. 11.11.

Az egyik legfontosabb dátum ebben az évben: 2011:11:11 lesz, amikor a Csillag és Időkapu megadja a végső beállításait a Föld utazásának, majd a Galaktikus sík összehangolódásán keresztül: 2012.12.12-őn keresztül, 2012.:12:21-én beérkezik az Időkapuba.

Az utazás tehát tovább folytatódik ebben az évben.

 

Celia Fenn/Mihály Ark

www.starchildglobal.com

 

2011.11.11.-CELIA FENN/A.A. MIHÁLY

Most történik egy összehangolódási folymat, egy újjászületés, az új születése, amely összehangolja a Nagy Evolúciós Ugrással minden egyedet a Teremtéswel.
A 2012-ben elérkező összekapcsolódás lesz az egyik legfontosabb pillanata.

2011.11.11 az az idő amikor a Föld elkészül a 2012-es események összehangolódására.

Annak a hullám fényét, amely ezt segíteni fogja, az összekapcsolódás megkezdésében: 2011. márciusában fogjuk megtapasztalni és ez Napkitörésekkel lesz érzékelhető.

Ezek a hullámok fogják szállítani az Isteni Harmónia és Egység frekvencia kódjait, amelyek megerősödve fogják tartani az 5 dimenziós kristályrácsot.
Az Új Rács felgyorsítja a fejlődést, és ezzel együtt széthull a régi tudatosság energiahálózata. Ez nyilvánul meg a gazdasági rendszerekben, mert azok a félelmeken keresztül tartották korlátozva az emberiséget fejlődésében. A régi tudatosság az emberiség végezetét vetíti ki, amely borzalmas eseményeken keresztül egy apokalipszisban végződnek.

http://spiritlibrary.com/starchild-global/the-new-earth-energies-february-2011

2011.11.11. – A FÖLD ÖSSZEHANGOLÓDÁSA AZ ÚJ IDŐVONALLAL – C.F.

A Föld összehangolódása az új idővonallal, amikor a Föld belép erre a pályára. És amikor ez megtörténik a régi Akasha feljegyzések törlődnek, és amikor megjelennek az új feljegyzések, olyannak érezhetjük majd, mintha bizonyos dolgok soha sem történtek meg volna. Az idő a kvantum valóságban egy illúzió, amikor a jövő valósága a helyére kerül, akkor visszafelé íródik meg, de akkor már összhangban az isteni akarattal. A 3. dimenziós idővonal a bolygó a katasztrófa felé sodródott, amit sok prófécia helyesen látott meg. Számos emelkedett lélek, indigó gyermek jött el erre az időre, annak érdekében, hogy az 5. d-s jelent, összehangolják a jövő idővonalával. Ez szükségszerű volt, hogy a Föld túlélje a katasztrófát, és hogy létrejöhessen egy Arany Kozmikus Civilizáció. Ez azt jelenti tehát, hogy egyes események elkerülhetők lesznek, vagy legenyhébb formában fognak jelentkezni. Ezek a lelkek azért dolgoznak, hogy a Föld bejusson az 5. dimenzióba, minél könnyebben és minél kevesebb tragédia, haláleset vagy katasztrófa lehessen.

Celia Fenn: Switching tracks...

2011.11.11. – INDIGÓ RÓZSA CSILLAGKAPU, A KOZMIKUS RÓZSA CSILLAGKAPU MEGNYÍLÁSA

 

A Nagy Rózsa Csillagkapuhoz való igazodás.

A 2011. augusztusi Oroszlán csillagkapu idején: a 6. dimenziós áramlások rögzültek a Föld álomidőszakában. A szíveinkben teljesen megnyílt álmok időszaka kezdődik. Ez Az Ember és Angyal időszaka. teljes tudatossága annak,kik vagyunk, miért vagyunk itt tapasztalni.

(Celia Fenn:New Earth Rising Towarda: 11/11/11

 

2011. 11.11. – SZIVÁRVÁNY HÍD

11-11-11-ben a Szívárvány Híd újra összekapcsolódott Észak Amerikával és Hawaiival. 2011. decemberében pedig Argentínával, Dél-Afrikával és Ausztráliával. A Híddal való kapcsolódás tovább folytatódik és felerősíti majd az Arany Utak fényességét melyek a magasabb tudatosságból érkeznek.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=289:az-arany-ut-atkeles-a-szivarvany-hidon-egy-magasabb-tudatossag-fele&catid=48:2012&Itemid=77

 

2011.11.11. – 11:11  CSILLAGKAPUK 2011-BEN. – COUNCIL OF LIGHT/ A FÉNY PLEJÁDI TANÁCSA

Gillan MacBeth Louthan

 

11:11 egy lehetőség arra, hogy egy átjárón beérkezzünk a pillanat megnyilvánításába, amelyben a gondolattal létrehozott pillanatkép, fizikai rekordsebességgel nyilvánul meg.

Minden energia a Földön egy numerikus konfigurációként nyilvánul meg.

Minden szám egy személyesre szabott energia infúziót tartalmaz.

A 11:11 egy energiasorozat ebben az évben. A cselekvésbe aktiválja a változás erejét.

A 11.11 azt tanítja, hogy minden probléma isteni lehetőségeket tartalmaz.
Emlékeztet arra, hogy a nagy lelkek azért jöttek a Földre most ebben az időben, hogy segítsék a gyógyulást és az ébredési folyamatot, saját magunkon kezdve megtapasztalni.

A szunnyadó DNS-ünkben ébred ez a konfiguráció.

A 11:11:11 lényege a 33-as rezgés 2011-ben.
A Szentháromság aktiválja a DNS-ben lévő tetraéder geometriáját.

Egy lehetőséget biztosít, kapcsolatba kerülni magasabban fejlettebb lényekkel, Felemelkedett Mesterekkel? Angyalokkal, Krisztussal.

Kapcsolati lehetőség a felsőbb lelkünk bölcsességével.

 

A 11-es csillagkapusorozat: (29, 47, 38, 56, 74, 92, 83, 65)

(megj:2011. január 11. és 29. után.)

29/11 (February 9, 2011)

38/11 (March 8, 2011)

47/11 (April 7, 2011)

56/11 (May 6, 2011)

65/11 (June 5, 2011)

74/11 (July 4, 2011)

83/(11 August 3, 2011)

92/11 (September 2, 2011)

majd november 11

 

http://lightworkers.org/channeling/122452/quantum-awakening-energies-2011

Quantum Awakening Energies of 2011

Channeler:  Gillian MacBeth-Louthan

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

2011. 11.11.-STANKOV

Mondtam Neked, hogy figyelembe kell venni a két kulcsfontosságú dátumot, a 11.11.11-t és a 12.12.12-t, melyek jelölik a két utolsó csillagportált, megnyitva az utat Földnek és az emberiségnek a Felemelkedéshez.

A 11.11.11 portál az emberiség hivatalos Felemelkedésének kezdete lesz. Amint már többször is leírtam, ez fogja elindítani az emberi Felemelkedett Mesterek Első Hullámát

A Comet Elenin a Galaktikus Föderáció egy anyahajója.

Dr. Georgi Stankov írása 2011.09.05

http://felemelkedes.forumx.hu/viewtopic.php?t=87&mforum=felemelkedes

 

2011.11.11. – FÉNYTESTI ÁTALAKULÁS/STANKOV

Ezekről egy tudományosabb stílusban fogok beszélni ebben a cikkben, hogy elvegye a félelmetek és adjon némi önbizalmat ezen meglehetősen legyöngítő testi körülmények megfelelőségében, miközben a szén alapú testetek átalakul kristályos fénytestté. Ezeket ez év novemberében, a 11.11.11-i csillagkapuval kezdődve a Felemelkedés után fogjátok valójában élvezni. Mielőtt továbbhaladok e témában, hadd tisztázzak előbb egy életbevágóan fontos dolgot az emberiségre nézve.

 

Hogy megértsük az emberi testi csakrák az LBP-ben való teljes átformálásának a szükségességét, tudnotok kell, hogy ezek számos energikus zavart rejtenek, amiket a Homo Sapiens kezdeti mérnökei, az Anunnakik iktattak be némiképp 13000 éve és csak később a Szíriusziak és a Galaktikus Föderáció más civilizációi által fejlődött egy kicsit.

Zavar, amit el kell távolítani az LBP kezdetén, a 4., a szívcsakra elzáródása, ami az emberi testben levő feltétel nélküli szeretet Krisztusi energiáinak a kapuja. Ez a csakra összeköti az emberi entitást a Minden-Ami-Van harmóniájával. Tehát az első és a legfontosabb szakasz az LBP-ben a 4., a szívcsakra (érzelmi központ) felnyitása. A legtöbb entitásban ez a csakra el van zárva, és emiatt a legtöbbjük nincs abban a helyzetben, hogy megtapasztalják a feltétel nélküli szeretetet. Manapság a fénymunkások legtöbb problémái, vagy amiket megvitatnak a csatornázott üzeneteikben, ennek az elzáródásnak és a fokozatosan kinyíló 4. szívcsakrának tudható be.

 

Az emberi entitások roppant túlnyomó részének nincsenek ilyen problémái, mert a szívcsakrájuk be van zárva és sokuknak úgy is fog maradni. Pusztán ezért sem fognak felemelkedni. A zárt szívcsakrának az előnye a múltban az az egy dolog volt, hogy akinél ez volt, annak nem kellett megbirkóznia a sok pszicho-lelkibeteg-érzelmi problémákkal, amikkel a legtöbb fénymunkás jelenleg szembekerül, mialatt a múlt inkarnációikból és az emberiségből (ezt nem tudtam másképp lefordítani) való személyes szennyeit tisztítja.

 

Ez a szituáció most már megfordult. Az emberiség és Föld Felemelkedésének előkészületeként, a magasabb birodalmakból jövő Krisztusi energia és tudatosság nagyfrekvenciájú hullámai óriási áradatának következtében a Földön levő legtöbb emberi entitás (4.) szívcsakrájának nyitva kell lennie ahhoz, hogy összhangban legyen ezekkel a kozmikus energiákkal, amik meghatározzák a bolygó és a civilizációnk sorsát. Csak azok az entitások, akik teljesen ki tudják nyitni a szívcsakrájukat, fognak felemelkedni és hozzáilleszkedni az új, harmonikus negyedik és ötödik dimenzióbeli energiákhoz, miután a 11.11.11-i csillagkapu nyitva lesz ez év Novemberében.

…..

 

A megfigyelésem szerint, a (4.) szívcsakra felnyílása sok fénymunkást elért (felnőtt és öreg lelkeket) 2009 őszén és azóta sebes léptekkel halad előre. 2011-ben a legtöbb fénymunkás megtapasztalt egy tetőpontot a szív-tünetekben, ami ennek a csakrának a kinyílásához köthető. A széles népesség most követi ezt az úttörőjét az emberiségnek, ahogy a galaxisunk központi napjának a nagyfrekvenciájú hullámainak a beáramlásai lényegesen megnőttek a mostani nyár menetén. Ez Októberben és Novemberben fogja elérni a tetőpontját, az Emberiség és a Föld a 4. és az 5. dimenzióba való Felemelkedésének és váltásának idején, miután a 11.11.11-es csillagkapu megnyílik.

 

(forrás: sites.google.com/site/Balazs Rozalia)

 

2011.11.11.

A 10:10:10 csillagportál megnyitásakor a fénymunkások e magasabb csakrái szintén elkezdtek kinyílni, és mostanra kapcsolatban állnak a magasabb énjükkel. A megtestesült lények közül kizárólag azok, akik ezt a fénytesti átalakulásnak ezt a szintjét elérték, fognak megfelelni a tömegek felemelkedését megelőző felemelkedés feltételeinek, ami valószínűleg a 11:11:11, az idei késő őszi, utolsó, ám egyetlen csillagportál megnyitását követően fog bekövetkezni.

A 2012-es Felemelkedés – a folyamatban lévő forgatókönyv

Forrás: Georgi Stankov, Copyright 2011

http://www.stankovuniversallaw.com/ascension-2012/ascension-2012---the-o...

http://espavo.hu/kozosseg/blogbejegyzes/8631

 

2011.11.11. – ARCTURUSBELIEK

Kedveseink, ez a mai nap (11-11-11), időtlen idők óta, az egyik leghatalmasabb napja az emberiségnek, hiszen a FöldAnya olyan határtalan örömöt és felszabadulást tapasztalt meg, mint még sohasem. És ez természetesen, példa nélküli hatással van az életetekre, olyan módon, amit még senki sem tudhatott meglátni előre, még mi sem, ugyanúgy az összes galaktikus támogatóitok és bennetek szeretők sem, akik szintén álmodni sem mertek erről.

 

Szeretteink, ha ti is láttátok volna, azt, amit mi láthattunk, azt az új és csodálatos ragyogást, ahogy azóta a FöldAnya sugárzik!!! Az Öröm sugárzásának fénye ez, az Ő megújuló felszabadulásával elért győzelmének öröme, amint teste felemelkedett egy magasabb dimenzióba. Mára már majdnem teljesen elkészült az új kristályos rács körülötte, egy új mintája, ruhája annak, amivel tudtok dolgozni, egy olyan új minta, amely lehetővé teszi nektek a spirituális fejlődésetekbe való felgyorsulást és felemelkedését minden emberi létezőnek.

A Fény és Energia koncentrációja végigtisztította a Földet ezen a mai napon (11-11-11), jelenlétetek és részvételetek ebben hatalmas erősséggel bírt, és ennek az erősségnek a hatására a FöldAnya felemelkedett a 3. dimenziós helyzetéből az új pozíciójába.

Bár Gaia teste felemelkedett és megtisztult a sötétség nehézségeitől, amit az utolsó évezred óta cipelt magával, de továbbra is még egy lábbal a 3. dimenzióban maradt, hogy gyorsulásával megadja a lehetőséget azoknak, közületek, akiknek még egy kis időre van szükségük, hogy tudatosságuk és fényük annyira növekedhessen a személyes energia területeiken, hogy követni tudják egy magasabb dimenziós szintre Őt.

-------

 

Gaia most boldogan élvezi az új felemelkedett állapotát, míg a hátralévő időben a régi helyzetében türelmesen vár rátok, de ez a régi helyzet már többé nincs hatással rá és jólétére.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=281:az-arkturusziak-uezenete-a-11-11-11-valosagarol&catid=47:2011&Itemid=76

 

 

 

2011.11.11. – WORLDPUJA - MAUREEN MOSS

 

11-11-11

EGY-SZERŰ IMA

 

Anya/Atya Istenem!

Aki a Lényem templomában Vagy!

Világegyetemünk MindentTudó Intelligenciája, a Szeretet Intelligenciája,

Aki megteremtetted ezt a világot, ezt a bolygót, és Aki megteremtett Engemet.

Szóljon hozzád imám, most!

 

 

Te Magad Vagy az Isteni Szeretet

Te, Aki elhoztad nekünk Földünkre a Természetet, az állatokat, a vizeket, elemeket és elementálokat, az Egyensúlyt még a Fény és Sötétség nevében is.

Köszönöm neked !

 

A szeretet megannyi dimenziójával töltötted be a Mennyeket és a Földet,

A csillagokat, a Holdat, a Napot és az Óceánokat szeretet ritmusoddal, ahogy megindítottad az apályt és dagályt is, hogy segítsenek bennünket egyensúlyunkra lelni,

Elismeréssel vagyok most a Mindenütt-Jelenlétedre, ami közös minden dologban, így bennem is.

Köszönöm neked !

 

 

Te Vagy az, aki megnyitja 11-11-11-re a Fény Kapuját,

esélyt adva nekünk, hogy megváltoztathassuk fejlődésünk spirálját, mert elvégeztük a dualitás és polaritás játékát.

Köszönöm neked!

 

 

Édes Istenem, segíts nekem, hogy minél nagyobb szeretetben lehessek veled, hogy a szívem útján keresztül, a legtávoli zugából is hallhassalak, Egységben veled és minden más teremtménnyel,

Segíts engem a lépéseimben, hogy teljesen felébredjek most a Szereteteddel, Igazi Szereteteddel, Szent Egyesüléssel veled, és az Egy Szíved útmutatásával, amely arra ösztönöz engem, hogy kivehessem a részemet az Egységbe kerülésem izgalmával, melyet még sohasem éreztem át ezen a bolygón.

 

Ez az Utam!

Imádkozom, hogy legyen erőm, bátorságom és bölcsességem, Szeretni Magamat és Másokat is, még akkor is, ha számomra felfoghatatlan korlátokba ütközöm.


Drága Istenem!

Köszönöm, hogy szélesre tárod a 11-11-11 ajtaját, és azt hogy egyre mélyebbre vezetsz az Egységre való ébredésemben, és azt hogy térképet/iránytűt adsz az Új Világba.

Megérintem a szívemet és tudom, hogy Te Vagy az, aki Itt Van a szívemben és tudom, hogy Én Vagyok az, akié ez a szív.

Amikor megérintem, a szívemet tudom, tisztában vagyok azzal, hogy Mi Vagyunk Együtt itt, és semmi sem választhat el egymástól bennünket. Ez az Egység és ez a Szeretet. Csak tudni, felismerni azt, hogy bennem élsz Istenem, és tudni, felismerni azt, hogy mennyire szeretsz engem.

Köszönöm neked!


És most fogadalmat teszek neked, hogy mindig, mindig, mindig emlékezni fogok arra, hogy mennyire szeretsz engem.

Én ebben, veled találom meg a békémet és a megújulásomat, és most magabiztosan mondom: Szeretve Vagyok, Szeretve Vagyok, Szeretve Vagyok és Méltó Vagyok erre a Szeretetre, mert Én Vagyok az aki Szeret, és mert Te Teremtettél Engem, és elhoztad ezt nekem a Földre, megváltoztatva a történelmet.

Édes Istenem, újra mondom neked: Köszönöm!

 

Most csak annyit kérek tőled Istenem, vegyél Kegyelmedbe engemet, és ugyanúgy mindenki mást. Ez egy egyszerű ima, semmi másra nincs szükségem!

Kérlek, hagyjad Istenem, hogy mindezek megértéseimen keresztül haladjanak, áldásként szálljanak, rám és az egész emberiségre 11-11-11.-én és ezután minden egyes napon, amint egyre nyitódunk békességünk felé és a Teremtés minden lénye felé, szeretetettel e rendkívül fontos történelmi pillanatban.

Ebben a rendkívül fontos történelmi pillanatban az emberiség megérzi az Angyali Birodalmaknak, a Galaktikus Birodalmaknak, és Mindenség Kozmikus Tudatosságának, Szeretetét és segítségét, és mi átengedjük magunknak érezni ezt a Kegyelmet, és megengedjük most a Krisztusi eredeti lenyomatunkat, megvalósulni.

Megáldom az én fivéreimet és nővéreimet, kitartásukért, bátorságukért, helytállásukért. A mai naptól kezdve, továbbra is, mindannyiunknak emlékezni szükséges, a szeretet tudatosságára, ahogy képesek vagyunk egymást szeretni, amely még ezen a bolygón sohasem volt ennyire ilyen erős, mint azelőtt.

Kérlek bennetek, engedjük el a szenvedéseiteket és az újraébredésben legyünk együtt!

Drága Istenem!

Nyugalommal és bizalommal kívánok békességembe és erőmbe kerülni, úgy ahogy a Kegyelmed megérintet, mindent beleértve magamat is.

Istenem, megyek most tovább, és megnyilvánítalak téged, magamat és az Egyet.

És ez Így Van, és Legyen mindig így!!!

Kérlek bennetek vegyetek egy mély lélegzetet

Copyright Maureen Moss. Please share keeping everything intact with websites included:

http://www.maureenmoss.com

http://www.worldpuja.org

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=271:11-11-11-egy-szer-ima&catid=47:2011&Itemid=76

2011.11.11. ÓTA A MEGÚJULÁS KÓDJAI-CELIA FENN

Amióta a 11-11-11 megtörtént már dolgozhatunk a 11-11 portáljával, és így már meg vagyunk áldva a Megújulás Kódjaival. Ők azok a Fénymunkások az Isteni Szívből, akik információkat hordoznak magunkban az emberi evolúció következő szakaszáról, amely az Új Mennyországról és az Új Földről szólnak.

 

A Multi-dimenziós Föld és a rajta létező lényei lesznek az Isteni Akarat Új Teremtésének Megújulás Kódjai. A Megújulás Kódjai beindítják a Lehetőségek kulcsait a Kozmikus DNS-ben, amely lehetővé teszi majd az új világunk megjelenését. A változások az utóbbi évtizedekben megjelentek már és a hosszú stagnálásnak vége, amint újra megjelent a Földön és a rajta élőknek a kozmikus Idő és ez lehetővé teszi, hogy újra a kozmikus áramlatba kerüljünk. Ez az áramlás, ami lehetővé teszi a fejlődésünket és felgyorsítja és megindítja a változásokat választásaink szerint.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=289:az-arany-ut-atkeles-a-szivarvany-hidon-egy-magasabb-tudatossag-fele&catid=48:2012&Itemid=77

 

2011.11.11.

MIHÁLY ARK-LADY PORTIA-MERLIN 11-11-11-RŐL

Lehetővé teszi, energiáival, hogy a lélek többet tapasztaljon.

Újraprogramozza az itt élő lelkeket, hogy testesítsék meg az Igazság, Szeretet, Bölcsesség kiteljesedését.

Összehangolja a lelkeket a fizikaiságukba, hogy jobban ki tudják fejezni magukat az anyagi világba.

Segíti a belső és külső fény integrációját.

A Teremtő meg kívánja testesíteni a Fényt a Földön a természeti királyságokban és a belső síkokon.

Tisztító energiák érkeznek be és a Föld megkezdi utazását a Megvilágosodásba.

Az Arkangyalok segítenek nekünk, ennek a Fénynek a lehorgonyzásában.

El kell tudnunk fogadni ezekre az energiákra való Nyitottságunkat, a Boldogságot, érzékenységet és Felhatalmazást.

A Szeretetet, Bölcsességet és Áldást hoz.

A 11-11-11-be már bele van szőve 2012 energiái.

Ez az energiahullám feljavítja a lelki tudatosságunkkal való kapcsolatot, szeretetet, erőt és bölcsességet sugároz magából.

A 11-11-11 lehetővé teszi, hogy elfogadjuk a Fény magasabb vibrációját, amely a szívcsakrához csatlakozik be.

A Szeretet Hatalmába kerülésekor már nem tudjuk többé elrejteni Fényünket.

11-11-11 kulcsszava: az EGYSÉG, EGYSÉGTUDATOSSÁG, a szeretet áramlása a személyek között, amely egy olyan hálózatot hoz létre, amely mindenkié, és emelkedett létet biztosít az emberiségnek.

 

 

 

11-11-11 SAINT GERMAIN/RAY DAWN

A 11-11-11 kódjairól

11-11-11: A Fény, A Tudatosság és Igazság ajtaja.
Ébredés minden területen keresztül.
Az Otthon szívének frekvenciája.
A Szeretet Hatalmának elfogadását hozza.
A Teremtés Hatalma tér vissza a Földre és felgyorsítja a bennünk lévő Felemelkedési kódokat.

Ezt az időt vártuk már olyan régen.

Az Igazság, Béke pillanatai következnek be nemsokára.

A Felemelkedett Mesterek és a Spirituális hierarchia képviselete már a Földön vannak és azok a lelkek is, akiknek erre az időre szól a lélekszerződésük, megállapodásuk a Teremtéssel.

Ez az új ciklus, amely elindult valóban változásokat fog hozni, az örömmel való beteljesedést mindenki számára, hiszen Egyek Vagyunk.

Azért vagyunk itt, hogy együtt hozzuk létre a tudatosság még nagyobb változását a létezésben!!!

Köszönjük a Kitartást, türelmet és fáradozást.

Az elkülönülés el fog tűnni, legyünk természetesek.

A 11-11-11 egy útjelző, hatalmas szeretet van ebben és az Univerzumból hatalmas szeretet árad felénk ebben az időben.

Nyíljunk meg és emlékezzünk nagyságunkra.

AZ UNIVERZUM LEGELKÉPESZTŐBB SZERETŐ EREJE ÉRKEZIK MEG.

Az Otthon rezgése ott van a legmélyebb szinteken, a Földön, a pillanatokban, mindenben amit teszünk.

Nemsokára meg fogjuk azt tudni, kik is vagyunk valójában.

Tartsuk meg Fényünket, az Új Föld megszületett és már itt van.

Ez adjon erőt a folytatáshoz.

Köszönet minden népnek, akik az égre tekintenek.

11-11-11 a Kegyelem Kódjai a szorgalmunkért.

Itt az ideje, hogy emlékezzünk erre.

AZ ÚJ IDŐSZÁMÍTÁSUNK ELKEZDŐDÖTT.

 

Ray Dawn

 

SELACIA/ Tizenkettek Tanácsa: A 11-11-11-RŐL

A 11-11-11: A Dualitás kiegyensúlyozása, az Ellentétek kiegyensúlyozása.

Egyfajta ébresztése a spiritualitásunkkal való kapcsolatainknak.

Erőteljes nyílás a lelki növekedés felé.
A Kettőség megújítása és egyensúlyba hozása: férfi-nő, aktív és passzív oldal, szeretete és félelem.

Egy átjáró, egy lehetőség, hogy olyanokhoz csatlakozhassunk a bolygón, akik szeretettel vannak egymás iránt.

Hozzájárul a tudatunk változásához, hogyan élhetünk pozitív energiákkal az életben.

A Felemelkedés nem verseny és minden léleknek a saját maga útját kell követnie.

Minden lélek kapcsolatban áll a saját isteni időzítésével.

A Változások apránként, de sűrűen érkeznek, érnek el bennünket és finom módon fognak kibontakozni.

11-11-11-ben egy energiaátjáróba lép be az emberiség, de nem ez lesz a munkán vége, és nem minden emberi lény fog, akar felemelkedni a fénybe.

 

11-11-11: PLEJÁDI LEGFELSŐBB TANÁCS

A 11-11-11 Szent Átjáró, Aktiválási infúzió, a Mesterré válás forráskódjait hozza az isteni DNS-ünkbe.

A bejövő frekvenciák nagyon erősek lesznek.
Tudatos erőfeszítésekkel horgonyt kell vetnünk nekik, hogy tartósan itt maradjanak.

A Fénymunkások, indigók, kéksugarak Akupunkturális tűk. Minél többen vetnek horgonyt a fényre, annál könnyebb lesz az integrációs időszak.

Az energiákat össze kell hangolnunk a Földdel.

11-11-11 Multidimenzionális Portál: egyensúlyt hoz a mágneses torzulásainkba, eltakarít mindent a tiszta szeretet korlátozása elől.

Tünetei: a sejtek fáradtsága, ultra érzékenység, méregtelenítési kényelmetlenségek.

 

2011. NOVEMBER 11 -  2012. DECEMBER 21. KÖZÖTT

KOZMIKUS PILLANAT – DIANA COOPER

Ebben a kozmikus pillanatban a bolygóra érkező energiák hatalmas lehetőséget nyitnak a teljes vagy részleges megvilágosodásra.

2032-re a bolygó lakosságának 70%-a teljesen megvilágosodott lesz.

(DC:250,261)

2011. NOVEMBER 14.

A Barna Törpe a Mars pályáját keresztezi.

 

(AZ ELENIN ÜSTÖKÖS, AVAGY ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL

www.foldicsillagok.hu)

2011: NOVEMBER 17. - 10MILLIÓSZOROS NAPOK:

2011. NOVEMBER 17, 18. Oroszlán Meteor Zápor.: Az Oroszlán csillagképből kisugárzó meteor zápor a jól megfigyelhetők közé tartozik.

 

2011. NOVEMBER 21 ÉS 30 KÖZÖTT

2011-ben hét Energetikailag Jelentős Időszak lesz:

Ez az utolsó energetikailag jelentős időszak 2011-ben, és csalóka módon könnyűnek fog tűnni, ám a valóságban az energia áramlását fogjuk megtapasztalni és azt, hogy az valójában mennyire könnyű.  Fel kell dolgoznunk az év folyamán összegyűjtött tapasztalatokat és megértenünk miként működik az Isteni rend.  Ez kulcs fontosságú időszak lesz  2012 energiáinak a megállapításában, illetve, hogy mi történjék ebben az időszakban, s ez sokak számára egy újabb döntési pont lesz.  Sok halálhírt fogunk hallani, mert sokan fognak úgy dönteni, hogy itteni idejük lejárt.  Azonban szokatlanul nagy lesz a születések száma is, drámai életmód változások lesznek meg hirtelen történő kormány váltások, a politikai és gazdasági körülmények hirtelen megváltozása.

Jennifer Hoffman és Uriel Arkangyal

http://www.fluidemerald.com/?m=201101

Fordította: Sári Izabella

 

2011. NOVEMBER 22.

A 3. együttállásban a Föld és az Elenin eléri a március 15.-ei pontját, ezután kifelé megy a Naprendszerből.

(AZ ELENIN ÜSTÖKÖS, AVAGY ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL

www.foldicsillagok.hu)

 

2011. NOVEMBER 24. A MERKÚR RETROGRÁDBA FORDULÁSA

2011. NOVEMBER 25. ÚJHOLD ÉS RÉSZLEGES NAPFOGYATKOZÁS -, 06:10

Ez a Részleges Napfogyatkozás az Antarktisz, Dél-Afrika és Tasmania térségéből lesz látható.

Napfogyatkozás Sagittarius/Nyilas  02°37'

2011. NOVEMBER 29. 11:11:11  HORGONYA A SOLAR PLEXUSBA

 

2011. DECEMBER – SZIVÁRVÁNY HÍD

11-11-11-ben a Szívárvány Híd újra összekapcsolódott Észak Amerikával és Hawaiival. 2011. decemberében pedig Argentínával, Dél-Afrikával és Ausztráliával. A Híddal való kapcsolódás tovább folytatódik és felerősíti majd az Arany Utak fényességét melyek a magasabb tudatosságból érkeznek.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=289:az-arany-ut-atkeles-a-szivarvany-hidon-egy-magasabb-tudatossag-fele&catid=48:2012&Itemid=77

 

 

2011. DECEMBER 10. TELJES HOLDFOGYATKOZÁS

TELIHOLD és Teljes Holdfogyatkozás -, A Rózsaszín Sugár Teliholdja. -  A Teljes Holdfogyatkozás Európa, Kelet-Afrika, Ázsia, Ausztrália, a Csendes Óceán és Észak-Amerika térségéből lesz látható.

2011. DECEMBER 10. Uránusz Retrográdból Egyenes állásba lép -

Holdfogyatkozás 18°11' Gemini/Ikrek

 

 

2011. DECEMBER 13-14. Ikrek Meteor Zápor. -  Az Ikrek Csillagképből kisugárzó meteor zápor sokak szerint a legtökéletesebb hulló csillag látvány az égen.

Tetőzéskor 60 színes hulló csillag is látható egy óra alatt.

 

 

2011. DECEMBER 14. - A Merkúr Egyenes állásba lép.

December 21. Téli Napforduló - az Északi Féltekén Egyetemes idő szerint 05:30 következik be. Ez a Nap legalacsonyabb pontja az égen és az év legrövidebb napja. Ekkor kezdődik a tél.

2011. DECEMBER 21. TÉLI NAPFORDULÓ

2011.DECEMBER 21.-KRYON/DAVID BROWN

2012. egy poláris változást fog hozni, személyes szinteken, amikor a polaritás negativitása, pozitívvé változik, és azzal a rengeteg munkával, amit megtettetek eddig, még több változást és egyensúlyt fog hozni számotokra, és ez lesz az amely megkönnyebbülést hoz majd a testeteknek, hogy el tudja viselni a változásokat.

 

Semmi sem történik véletlenül, amint azt már mondtuk a szeretet az egyetlen válasz erre.

Nincs más válaszra lehetőség már a bolygón, csak az, hogy visszakerüljetek a szeretet állapotába, és az hogy teljesen összekapcsolódjatok az Univerzummal és a Földanyával

….

Sokkal nagyobb örömöt fogtok majd érezni, amikor az utatokon a szeretet folyamatosan fog majd áradni az energetikai rendszereteken keresztül, mint most. Jelenleg amikor a szeretet átáramlik az energetikai rendszereteken, lekapcsolódik a negatív energiákon keresztül. 2012. december 21. után már azonban a szeretet szabadon fog áramlani a testetekben, és ez egy szeretet alapú valóságot fog majd létrehozni. Lehet, hogy még akkor és azután is egy kis ideig, sok fájdalom és szenvedés vesz körül bennetek, de azt ti már nem fogjátok érezni és megtapasztalni, mert a ti tapasztalásotok átköltözik akkorra már a 3. dimenzióból a 4.-be és  szinte automatikussá válik majd az, hogy elérkezzetek a krisztusi tudatosságotokba.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=286:kryondavid-brown-a-nagy-emberi-ebredes&catid=48:2012&Itemid=77

 

2011. DECEMBER 24. ÚJHOLD - 18:06

2011. DECEMBER 25. - A Jupiter egyenes állásba lép.

2011. DECEMBER 28. - 2012. MÁJUS 19.
Ebben az időszakban meg kell találnunk ennek az energiának a helyét mindennapjainkban. Meg kell tanulnunk lehozni, és megnyilvánítani a fizikai világban, formát kell adnunk neki. Az átalakulás ezen időszakában az anyagi világ és a spirituális energiák egy szintre érkeznek, majd egymást keresztezve az anyag ereje csökken, míg a szellem tovább ível felfelé.
(Az Átalakulás Végső Ciklusai * az utolsó 932 nap/ Domokos Erzsébet

Forrás:
José Argüelles: Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation
http://lawoftime.org/timeshipearth/articlesbyvv/spiral-density-wave.html)

4. "Öntsd formába az Erőt"

2011. ÉV VÉGE – VÁLTOZÁSOK/JAVULÁSOK

Némi győzködésre lesz szükség mire a Sötét Erők elfogadják vereségüket és belátják idejük lejárt. Mindamellett még mindig szánalmas reményeket táplálnak azt illetően, hogy valami módon el tudják kerülni kilétük felfedtét és az azt követő igazságszolgáltatást. Apró késleltetéseket tudnak csupán már elérni, de nekünk általában jó előre tudomásunk van szándékaikról. Ez az év a tiétek és a miénk akik a Fényért dolgoznak. Hitetek és az Isteni Tervbe vetett bizalmatok az ami végül össze fog minket hozni. Azon problémák amikkel ma szembesültök orvosolva lesznek és az év végére pozíciótok nagyban javulni fog a mostanihoz képest. Várjátok ki míg elvonul a vihar tudva, hogy Földanyának működésbe kell lendülnie ahhoz, hogy megtisztítsa önmagát a masszív légszennyeződéstől és a környezeti károktól.

SaLuSa, January 3, 2011

http://www.galacticchannelings.com/magyar/index.html

 

2011. VÉGÉIG ÉS  – 2012. ELEJÉIG

ENERGIAHÁLÓ POTENCIÁLJA TELE LESZ HARCI AKTIVITÁSSAL

Mármost egy ideje mi és a fény más üzenetküldői figyelmeztetünk benneteket a közelgő viharos időkre. Most azt mondjuk, itt vannak. Mostanáig a Föld harmadik dimenzióból való kiemelkedése nem volt nyilvánvaló az alulinformáltak számára; most, hogy Földanya közelebb került a negyedik dimenzió kapujához, nagyobb sebességbe kapcsolt a világ átalakulása. A bolygó felgyorsította útját az energiasíkokban, ahol más égitestekkel való kölcsönhatás segíteni fogja a negativitás gyors felszámolását, és minden sötét szándék lelepleződik. Ennek a naptári évnek a végéig és a következő elején a Föld energiaháló potenciálja tele lesz harci aktivitással mindaddig, amíg a fény felülkerekedik a sötétség utolsó foszlányain is.

E nyugtalanság miatt nem lehetséges a történések pontos idejét előre meghatározni, amelyeknek meg kell történni, és be fognak következni, mielőtt az Arany Kor 2012 végén beköszönt. Különösen a fénymunkás közösség, ahol univerzumbeli testvéreink jelenléte ismert, türelmetlenül várja a híreket, amikor sokan közületek bemutatkoznak, és ők fölöttetek Földre szállnak. Nem tudjuk, mikor, mert ők maguk sem tudják, és éppen olyan lelkesen várják ezt az eljövendő napot, mint ti. Ne vonjátok kétségbe éberségüket, és ne mondjatok ítéletet a jó időzítéssel kapcsolatban, és addig tudjátok, hogy ugyanolyan nélkülözhetetlen módon szolgálnak benneteket, mint ahogy eddig már sok évtized óta.
(Matthew Ward: March 12, 2011)

http://sanatsanandal.ning.com/profiles/blogs/mate-uj-uezenetemarch-12-2011

 

 

2011 VÉGÉN- SÁRKÁNYSZÉL

Egy óriási változásokat hozó sárkányszél fog végigsöpörni a Földön, amely erőteljes változásokat fog hozni

A Természet Birodalma felébred, amikor a 11:11 kapuja bezárul, eloszlatva a megosztottság utolsó nyomát

(SBP)

2011 UTÁN

A teremtés új állapota horgonyzódik le személyes valóságotokban és a kollektív valóságban is, és hatással van a csoport lelkeken belüli lelkekre. A sors Jupiter Nagyurai gyűlnek össze ezen a különleges helyen ma, hogy mindenkinek szent és isteni új lehetőségeket nyújtsanak, az isteni fény új szövetét. Ez a rezgés keresztül vonul a testetek csontváz szerkezetén, ami megszűri azt az energiát, amely a csontvelőben tárolódott el a 13 utoljára megtapasztalt elmúlt életetekből. Nagyon fontos megértenetek, hogy tudományosan állíthatja azt bárki, hogy az elmúlt életek valójában nem léteznek, nem is léteztek soha, és nem is fognak létezni.

 

Amit múlt életekként érzékeltek, azok pusztán a különböző idővonalak hasznosulásai, amelyek különböző szinteken működnek, párhuzamos és alternatív idővonalakon. A teremtés rendszerének vízszintes és függőleges idővonalain, ezáltal a mátrixban az összes dolog szimultán, egy időben történik. Ezeket a rácsokat használatba véve különféle rendszerekre hangolódtok rá. Ezeket a rendszereket érzékelitek elmúlt életként.  És sokszor az emberek ráhangolódnak egyetlen ilyen idővonalra, és kapcsolatba lépnek az idővonal tapasztalatával és félre értelmezik ezt, egyetlen múltbeli életükként. Például ez is oka annak, hogy sok ember annyi különböző elmúlt életre tart igényt, amire mások is jogot formálnak.  Mária Magdolna tegnap mondta, aki a múltban voltatok az nem számít, akik most vagytok az a kiemelten legfontosabb, az amire összpontosítanotok kell. És a párhuzamos és alternatív valóságokat megtapasztaló aspektusaitok arra az egyedi valóságra összpontosítanak. És így az én összes  aspektusa, összes isteni aspektusa  egyéni utazása mesterévé válik, ami hozzájárul a kollektív lélek tapasztalatához. Ez a mai lehorgonyzás nagyon fontos leckét ad az egónak és létfontosságú lehetőséget annak feladására, hogy az érzékelt dolgokat fontosként vagy erőteljesként azonosítsa és végre a pillanat hatalmába lépjen, visszakövetelve az itt és most isteni fényét.

 

Ez egy rendkívül hatékony spirális rács újabb szintjét teremti, ami keresztül hatol az  isteni szöveteken. A szövet az energia egy-egy szintje, amely a Krisztusi énnel egységben vibrál. Más szavakkal a bennetek élő Krisztus aspektussal, ami lehetőséget biztosít a tanulás idővonalába lépni, az egység és a társ teremtés tanulásáéba. Ezeket az idővonalakat már használatba vettétek, mármint a jövő szempontjából nézve, és így együttműködve teremtitek azt, amit mi az új Földnek hívunk, azt a vibrációt, amelyet integráltok 2011-et követően. Ezeket az új rácsokat most kell lerögzíteni, hogy mind megérthessétek az isteni célt, amelyet most e helyen nyújtunk át nektek.

 

A 6. androgün rács, szeretteim a Shambala kapuja, annak lehetősége, hogy beléphessetek a szent élet megszentelt kertjeibe és ott találkozhassatok az énetekkel. Ott találkozhattok a tejhatalmú, tökéletesen egész énnel, és megtapasztalhatjátok a szent nász még egy újabb szintjét. És itt nyílik meg a mennybe vezető szabad bejárás és észre veszitek, hogy mindig is így volt. Annak oka, hogy ez nem volt látható az, hogy gátolt és korlátozott dolgokkal azonosultatok és igaznak fogadtátok el ezeket. És persze ezek egy bizonyos pontig szolgáltak  benneteket. Ezen a ponton azonban ti már túljutottatok. Fontos leválasztani az éneteket a bűbáj  bármely aspektusáról, a hírnévre törekvésről, hogy úgy mondjam. Nem mintha nem érdemelnétek meg bármilyen elismerést, hanem azért mert ez hátráltat benneteket. Eljött az idő, hogy belépjetek az új világba. Olyan új helyre, ahol az elismerés, a megérdemeltség és a teremtőképesség vár rátok, oda ahol elismernek benneteket, ahol becsülnek és tiszteletben tartanak, nemcsak emberi lényként gondolva rátok, hanem az androgün lény összes isteni kifejeződéseként.

 

(KT:AND)

 

2011. UTÁNI ÉLETÜNK

most a személyes fejlődésetek olyan pontjához érkezett, (2007.11.11) amikor már kezdtek képessé válni arra, hogy felfogjátok [azokat] a fogalmakat, amelyeket azáltal mutatnak meg nektek, amit az Új Földként láttok, érzékeltek, és megértetek. Azt javaslom, kezdjetek el hozzászokni az Új Föld eme beszédének meghallásához, mert ez lesz a világ, amelyikben 2011 után az életetek zajlik. Ez nem azt jelenti, hogy azt megelőzően nem lehet ilyen az életetek. Azt jelenti, hogy most különösen fontos, mert a legerőteljesebb energiák állnak rendelkezésetekre, amihez az emberiség valaha is hozzáfért, és ezek az energiák nem véglegesek, ezek az energiák hullámokban érkeznek, mint azt már korábban említettem. És amint minden egyes hullám behatol a Föld Anya testének mezejébe, készen kell állnotok, hogy reagáljatok, hogy dolgozzatok azzal, ami rendelkezésetekre áll, és létrehozzátok a szükséges változásokat.

(KT:11:11)

 

2011 ÉV VÉGÉRE sokan elmennek majd akik Fényoszlopként szolgáltak a bolygón.

Ezután minden az itt maradókon múlik.

(Solara:11:11)

2012. ELŐTT – INKA KOPONYA ÉS A PERUI KAPU

Ekkor fogják felfedezni az úgynevezett Inka Kristálykoponyát, amely gyógyulást fog hozni mindenki számára.

Toth hozta el Atlantiszból Peruba.

2012-ben Peru az inka bölcsesség kapuja meg fog nyílni, hogy felszabadítson és sugározza az inka bölcsességet, amelyet Toth hozott ide Atlantisz bukásakor.

(DC:69, DC: 126)

2011. UTÁN

Hozzájárulásunkkal az Új Föld teremtőiként, isteni való-ként létezhetünk, 2011 után.

(Kuthumi-MáriaMagdolna.:070929)

 

 

2011-2012. – MAJA CSILLAGÁSZAT

I.e. 100-ban a maja csillagászok kiszámították a téli napfordulós Nap pozícióját, a Nap helyét az ekliptikán, és megállapították, hogy 2011-2012-ben fogja metszeni a Nap a Galaktikus síkot.

(BHC2:118)

 

 

2011-2012 – ÓRIÁSI NAPKITÖRÉSEK VÁRHATÓK.

2011-2012. – ÚJ AURA – DNS VÁLTOZÁSOK

A kristálykoponyákról: lásd: 2011-11-11, és 2012-12-12

Ahogy a Föld közeledik a 2012-es Felemelkedéséhez, számos és jelentős változás történik körülöttünk, amelyek jelentős hatással lesznek a testre és az érzelmekre, a jól-érzésre. Úgy tűnik, hogy túlterheltnek érezzük magunkat majd, nő a veszélyérzés érzete, hogy nincs elegendő idő, óra, nap megtenni dolgainkat. Depressziós időszakokon megyünk keresztül, majd magasabban szárnyalnak az érzelmek a kétségbeesés változásakor. Ami történik az, hogy egy új aurakör készül és ennek a folyamatnak ez a magyarázata, de egyre könnyebb lesz elviselni. Az auraváltásnál fontos az auramező fenntartása.

Az Aura egy bioelektromágneses rendszer. A felemelkedés a DNS-t egy sokkal összetettebb kristályos geometriai formába emeli.

A DNS, MÁGNESESBŐL KRISTÁLYOSSÁ VÁLTOZIK

3 Isteni mirigy: a toboz-, agyalapi,- csecsemőmirigyeket az új kristályos szerkezet és kódjai aktiválják és átalakítják őket egy magasabb geometrikus, Mer Ki Vah-ba. Ez megkönnyíti a DNS kristályos szerkezetűvé alakulását, és kristályos energiákat tudnak fogadni. Ez nagyobb immunitást fog hozni, és kiterjeszti a multidimenzionális tudatosságot. A Kristályos Háló alkotóelemei : elektromosság, mágnesesség, gravitáció, kristályosodás és Fény (kozmikus tudás és szeretet): ezek az elsődleges eszközei a bolygószintű frekvenciális felemelkedésnek, ezek kombinációi az Univerzum motorjai és arányai a szférák zenéjének is.
A szakralitás tudományosságáé a jövő.

Az Aurák kiegyenlítése, fontos kérdés, a beáramló energiák, miatt a túlfeszültség kiegyensúlyozásával. Szent helyek és erőpontok erősebben rezonáló elektromágneses mezők. Ha nem kellően felkészülten, egyensúlyban, vagy az egyensúly megtartó képességgel, tudással megyünk, akkor ezekben az időkben,  energia-visszacsapás, auravérzés, behorpadás történhet, amely 5-10 nap alatt az ozmózis után az aura állapotától függően kiegyenlítődik, és az aura egyensúlyba kerül.

(Metatron 2010.dec)

2011-2012

Az Energia Átjárók és Örvények

Tanúi leszünk sok új energia átjáró megnyílásának, míg néhány régi bezárul majd az elkövetkező 2 évben. Ez a folyamat 2001-ben kezdődött. Három ősi energia örvény zárul be az év végéig Közel Keleten,  Ázsiában és Afrikában, ami azt jelenti, hogy még több erőszakot, vérontást, háborút, természeti és ember által kiváltott csapást meg nyugtalanságot látunk majd ezeken a területeken, mivel azok akik az említett örvényeket nyitva szeretnék tartani, ellenállnak bezárásuknak. Mi mindannyian az Új Örvények hordozói vagyunk, és ha az átalakulásra irányítjuk fókuszunkat az említett területeken, akkor segítséget nyújthatunk az Új Energiák behozatalában, amelyek lehetővé teszik végre, a romboló energiákat behozó örvények végleges lezárását.

Jennifer Hoffman és Uriel Arkangyal

http://www.fluidemerald.com/?m=201101

Fordította: Sári Izabella

A NAP ÚJ CIKLUSBA KEZD

Új Napciklus indul. Polaritásváltás előtt a Nap.

 

 

2011-2012

Várhatóan olyan periódusai lesznek a Felemelkedésnek, amikor a Föld geomágneses mezeje és morfogenetikus erőtere lebontódik, majd megkapja új fényburkát, amely a dimenzióváltáshoz szükséges, s amely már a Yahuna Gaia a Megváltozott Föld fényköntösévé vált

Ez időkeretben, az összes tudatmanipuláció megszűnik

Végtelen jelenné táguló emlékezet nélküli állapotban történik meg a fordulat

Eltűnnek múltjaink, jövőképünk

SEMMILYEN MÁS TÁMASZUNK NEM LESZ, MINT A SZERETET

Az asztrálsík árnyékerői és eszközei a Földön összeomlanak

(CS-L: 585)

2011-2012. MUA

MUA

 

MUA (kiejtése Moo-ah) egy ősi tahiti szó, amelynek a jelentése A Legelején és Akármi Más Előtt. Ebbe a szóba vannak kódolva az ősi Lemúria vagy Lamu emlékei.

Van még egy mélyebb értelme a MUÁ-nak, amely nagyon helyénvaló ezekben, a mostani időkben. A MUA jelzi egy fő új ciklus kezdetét. Az új MUÁNK első szakasza 2009-ben fog bekövetkezni az Egy Igaz Szerelem Új Mátrixának a megszületésével.

Az előző MUÁK magukban foglalták a Nap és a Hold Születését, az Idő Kezdetét és minden egyes új világ megteremtését, úgymint az a világ, amely a Nagy Vízözön után született, vagy azok a világok, amelyekről a Hopi Indián teremtés történetek beszélnek. A MUA, amely 2009-ben kezdődik 2011-2012 végén fog befejeződni, amikor a Maya és az Inka Naptárak átfordulnak a kezdeti pozíciójukba.

(SCH:0901)

2011-2012. MUA – SOLARATÓL

A MUA (ejtsd Múá) egy ősi tahiti szó, jelentése: “a kezdetek kezdetén” vagy
“mindenek előtt”.  Ebbe a szóba van belekódolva az ősi Lemuria vagy Lamu
emlékezete.
 A MUA szónak van egy mélyebb értelme is, ami nagyon is ráillik a mostani
időkre.  A MUA jelöli a fő világciklusok új kezdetét.  Ez fog megtörténni
2009-ben A TISZTA SZIV SZERETET ÚJ ÖSMINTÁZATÁNAK (MATRIX) megszületésével.
 
Habár az egész bolygó a MUA hatása alatt áll, vannak azonban speciális
fizikai helyek, ahol a MUA magja van.  Egyike ezen helyeknek a Titicaca tó
Peruban és Bolíviában.  Ezen a helyen, a szent tónál kezdődött az ismert
MUA-k közül a vízözön előtti világ megteremtése közben a négy fivér és a
négy nővér kiemelkedése.  Ők alapították Tiwanaku hatalmas, ősi
civilizációját.  A vízözön után, Viracocha a Teremtő Isten a tóban
született a következő MUA alatt.  Általa született a Nap és a Hold és tőlük
származtak az Inka Birodalom megalapítói Manco Capac és Mama Ocllo.  És itt
fog az Egy Igaz Szeretet Új Ősmintázata (Mátrix) létrejönni és itt fog a
Fehér Sárkány megszületni.
 

2011-2012. 4 D.S NEGATIV ENTITÁSOK TEVÉKENYSÉGÉRŐL

George Kavassilas figyelmeztet minket a 4. dimenzió negatív entitásainak tevékenységére a mostani időszakban, mivel számunkra nagyon fontos a 2011-2012 év. ( A drogok és más hallucinogének használata csak a 4. dimenzióba engedik az embert, azért használata
nem ajánlatos. )
George Kavassilas jövendölése - avagy mi várható 2011 és 2013 között2011-2013.- FÉNYTEST AKTIVÁLÁS

Mi várható a közeljövőben?

George Kavassilas szerint 2011-2013 között a Földön kulcsfontosságú események fognak lejátszódni, azaz : a Föld az 5. dimenzióba való felemelkedésének folyamata és az ehhez szükséges fénytest-aktiválás fog megtörténni. Ehhez a folyamathoz sok ember fog kapcsolódni.
George Kavassilas jövendölése - avagy mi várható 2011 és 2013 között

 

2011.-2014. ÉLELEMELLÁTÁS

Különösen az elkövetkezendő háromtól öt évig terjedő időszakban nyilvánvalóvá fog válni, hogy a világnak nehézségei lesznek önmaga ellátásával. Ahogy a népesség növekszik, ahogy egyre több élelemre lesz szükség, mivel egyre több lesz az egy főre jutó fogyasztás, egyre inkább előtérbe fog majd kerülni a valódi mezőgazdasági technológiai fejlesztésekre való szükséglet magában a magban is, továbbá a termesztő technikákban is, amik nagyon fontossá fognak válni. Jelenleg nem sok pénzt fektetnek ebbe. Mert ez nem annyira izgalmas, de nagyon is az lesz nagyon rövid időn belül.

 

Ami még mostanság zajlik az az, hogy egy bizonyos fajta élelmiszer energia fogja fenntartani a világot. Ahogy egyre több ember kezd ébredni, és egyre többen jönnek ki hipnotikus szunyókálásukból, egy olyan perióduson fognak keresztülmenni, amikor is több élelem elfogyasztására lesz szükségük. Vegyünk példaként most egy átlagembert a Földön – egy középértéket tekintve – tegyük fel, hogy egy nap tíz élelem energia egységet fogyaszt el. Ahogy elkezdenek ébredni, az emberek fogyasztása húsz vagy harminc egységre növekszik napi szinten, mivel egy metamorfózison, egy változáson mennek keresztül, és több élelem energiára van szükségük. Namost, egy bizonyos ponton ez elkezd visszafordulni, mert kevesebb élelem energiára lesz szükségük ahhoz, hogy fenntartsák magukat, hiszen a testük hatékonyabbá válik.

(T:1004)

2012-IG

„A Fény megjelenése közeleg és egy energiakört teljesít be, melyet a régiek naptárukban előre láttak közeledni:”
(K:11:12)

2012-IG FÖLDI VÁLTOZÁSOK

13.000 ÉVE TÁRTÓ FÖLDI TORZÍTOTT LÉTEZÉSÜNK A VÉGÉHEZ KÖZELEDIK, amely eredménye a korlátozott-tudatosságú emberiség létrehozását segítette.

A FÖLD VÁLTOZÁSAI, ELŐREJELEZNEK, EGY NAGY VÁLTÁST, AMI A TUDATOSSÁG ÖSSZES SZINTJÉN LÉTRE MEGY.

A SZERETET, A FÉNY, AZ ISTENI ENERGIA, BETELJESÍTI MUNKÁJÁT AZON A SZENT HELYEN,AMIT FIZIKAI SÍKNAK HÍVNAK.

Az óceánok megváltoztatják fő áramlataikat, ösvényeiket.

Közeli katasztrófák készülnek.

Ezek átírások. Nem rosszindulatból, hanem szeretetből történnek.

A tudatosság és valóságunk tömeges megváltoztatása.

A SZEMBENÁLLÓ ÉRTÉKREND MEGVÁLTOZTATÁSA.

A Földi evolúció történeteinek valótlanságai kiderülnek.

KIDERÜL AZ EVILÁGON KÍVÜLI EREDETÜNK

TÁMOGATÓ FÉNY ÉS INFORMÁCIÓS CSOPORTOK ALAKULNAK

Minden erőforrás tisztán rendelkezésre áll.

AZ ÚJ EVOLÚCIÓS FÁZIS ELKERÜLHETETLEN

(GF:071225)

2012-IG- ISTENI CÉLUNK

a bolygó rezgésszintjének felemelésével megváltoztatni: a bolygót, magunkat, a Világegyetemet ezért jöttünk a Földre

(K:11:6)

2012-IG-PLEJÁDOK

Ti a Fény Családjának tagjaiként egy nagyszerű új lehetőséget tudtok bemutatni, beépíteni, beiktatni a létezés e szektorából a következő húsz évben kialakuló realitások láncába, hiszen ti fizikailag itt éltek, ezen a bolygón. A változás rajtatok keresztül következik be. Amit most tesztek, az ránk is kihat. Ami a Földdel történik, ránk is nagy hatással lesz.

(PL:1)

2012-IG-

A FÖLD A BIOLÓGIÁJÁT ÁTALAKÍTÓ 9. DIMENZIÓS BAVATÁSON ESIK ÁT

225 MILLIÓ ÉVE ESETT A VÁLASZTÁS A FÖLDRE A GALAKTIKUS BEÉPÍTÉSSEL KAPCSOLATBAN

A Fotonöv ekkor érintette az Alcyonét, a Naputat és a Szíriusz csillagait.

Most a Naprendszerünket megint aktiválja a Galaktikus központ.

A FÖLD A BIOLÓGIÁJÁT ÁTALAKÍTÓ 9. DIMENZIÓS BAVATÁSON ESIK ÁT

A Föld, a Naprendszer, a Plejádok 225-250 millió évente ugyanarra a Galaxis: Orion spirál karjának viszonyított helyére kerülnek vissza.

A Szíriusz maga egy 3-as csillagrendszer és a szakrális építészet tudásának őrzője, időnként onnan macskaféle lények látogatják meg a Földet és tudásukat átadják: Nagy Piramis, Akropolisz.

2012. 12.12. BEFEJEZŐDIK A 225-250 MILLIÓ ÉVES KÍSÉRLET.

A FÖLDI ÉLET 9 DIMENZIÓJÁNAK SZÉTSUGÁRZÁSA A TEJÚT GALAXISBA

(BHC:122-123, 161, 340-341)

2012-IG – ÚJ ELJÁRÁSI LEHETŐSÉGEK NYÍLNAK

Már nincs sok idő 2012-ig hátra új eljárási lehetőségek nyílnak, csillagkapuk és dimenziók nyílnak meg más birodalmakból, naprendszerekből, univerzumokból.

És ez az egész galaxisra kihat. Ez lesz a legnagyobb vállalkozás a galaktikus sztrádán.

Az kezd megvalósulni, amit gondolsz, amit teremtünk. Egy élet, Egy Valóság, Egy gondolat.

2012 ELŐTT

a TELJES FÖLD FELEMELKEDIK AZ 5. DIMENZIÓBA

a Paradicsom rezgése újra aktiválódik a Földen

(SCH:05.06)

2012-ig-TOLLAS KÍGYÓ-CUCULKÁN-KUKULKÁN

A Föld Anya gerincén, az Andokon való kígyószerű mozgás, 2012-re eljut teljesen Amerikától a Titicaca tóig A Panama-csatornával átvágták a gerincét

(m: ennek begyógyítása folyamatban van)

(K:6:14)

2012.-IG

MEGDUPLÁZHATJUK AZ ÉLETHOSSZUNKAT

(K:5:3)

 

 

2012.-IG

MEGTESSZÜK A FELEMELKEDÉST VAGY ÚJABB 25.000 ÉVET KELL VÁRNI EGY ÚJ UNIVERZÁLIS LEHETŐSÉGRE

(Adama1)

 

2012.-IG-VÍZBEN, LEVEGŐBEN LÉVŐ ÉLET- GYÓGYÍTÁS

Dimenziókat átfogó élet van mindkettőben

A tudatosságunk változásával 2012-ig egyre többet tapasztalhatunk meg belőlük

A VÍZ, GYÓGYÍTÓ TÉNYEZŐ A FÖLDÖN

A VÍZ AZÉRT VAN, HOGY KIEGYENSÚLYOZZA AZ EMBERT

A Földön 3 helyről jön fel ilyen dimenziókat átfogó víz, a különleges mágneses földrétegnek megfelelően, melyek lelassítják az öregedést

Ilyen élet létezik még: sziklákban, kövekben, növényekben, tengeri ételekben

A víz megváltoztatható mágneses kezelés hatására

(K:6:12)

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 57 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!