ELŐTTÜNK VAN WESAK emlékeztető az év leghatalmasabb energiaáradásáról összerendeződéséről PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. május 24. péntek, 08:55

ELŐTTÜNK VAN WESAK

emlékeztető az év leghatalmasabb energiaáradásáról összerendeződéséről

részletek a Metatrontól megjelentett anyagainkból és az Idővonalból

2013, Hármas fogyatkozás sorozata egy egyedülálló és hihetetlen erőteljes (energia) töltéssel bír: ez egy olyan megnyílást eredményez, amikor a „Föld Őrzői” megjelennek, így ezért is különleges időszak az idei Május 24-25-én bekövetkező Teliholdas Holdfogyatkozás. A Buddhisták ezt az időszakot Wesaknak nevezik. Május 24-28 közötti csúcsidőszak alatt a Sedona Örvény különösen meggyönyörködtető lesz és ez egy hihetetlenül hatalmas idő arra, hogy találkozzatok, együtt lehessetek és imádkozhassatok, szertartást végezzetek és meditáljatok.

2013 áprilisától, májuson keresztül egy hármas fogyatkozás (A Triád energiája:

Április 25/26 Holdfogyatkozás a Skorpióban, Május 9-10 Napfogyatkozás a Bikában, Május 24/25 Holdfogyatkozás a Nyilasban jön létre, amikor is egy teljesen megdöbbentő, rombikus négyszög formálódik, alakul ki. amely egyesülni fog energiáival a júniusi napfordulóéval. A harmadik fogyatkozás, a Wesak idejében Teliholdkor történik meg majd, és idén, és ekkor lesz az energetikus, tetőpontja, amikor is egy kristály korona helyeződik beléje, épül fel benne

Wesak ideje alatt egy rendkívülien ritkán tapasztalható interfész (két tudatossági szintet összekapcsoló térfelület) nyílik meg, amely idején a jóindulatú Szíriuszi-Plejád Szövetség megtestesülését hozza magával. Megjelennek, érzékelhetővé, érezhetővé lesznek és teljes mértékben valóságosan is láthatóak is sokak számára ezekben a portálokban egy dimenzionális egybeesés által. A Hármas Időpont (Tripla Date, a három fogyatkozás) Energiáiból teljes mértékben részesülhettek, melyek tajtékos hullámaikkal egyesítenek, összekötnek mindent az Egy-ség tudatossággal, és valóban ekkor minden a 13 rezgés mezőbe kerül. 2013 Wesak idejében, ebben az értelemben a 13-13-13 energiáiban kerültök. (2013 és a 13. kozmikus rezgés, vagy sugár, valamint a hagyomány szerinti 13. telihold a 27-es holdház felosztás szerint adja a 13-13-13 rezgését.) A régi világot Felülíró Átkódolás fog beteljesülni, amelynek lényege valójában egy földönkívüli Kozmikus, egy Asztrológiai és egy Kristályos energiák keveréke alkotja majd. A Teliholdas Holdfogyatkozáskor (május 24/25), az Uránusz-Plútó (kvadrát) valamint a Jupiter-Szaturnusz, bolygók által alkotta kombináció (korona) hatásra egyesülnek az energiák olyan módon, hogy a dimenzionális fátylakat elvékonyítják és megnyitják a Kozmikus Egység egy példátlan folyosóját. A Felemelkedett Mesterek egyesített légióval egy földi interfészen (tér-idő vonalak összetalálkozása) keresztül összekapcsolódva kerültök egy 7 napos fázison, időszakon keresztül, május 21-28. között, olyan csúcsponti energiákkal, melyek tetőpontja, csúcshatása Május 24-27.-én adódik.

Wesak idején, május 24.-én a Teliholdas Holdfogyatkozáskor az Angyali Birodalom Jelenléte elhozza számotokra a Felemelkedett Mestereket, a Krisztusi Avatárokat és Buddha Nagyurat a 12 fő, alapvető portálon keresztül, ahol ezúttal mi is ennek részvevői leszünk.

Minden erőcsomópontnak nevezett terület meg fogja kapni ezt az energiát, mert  valóban a Szellem Jelenléte túl van minden korlátozáson, azon is amit fizikai anyagnak neveztek.  A 12 portáltól kiindulva, Kezdetben a kódok különleges energiafolyosókon vagy fénykapukon áradnak szét és másodlagos közvetítő kapukon szóródnak szét, 144 pontba, majd onnan egy harmadik osztódással az egész bolygóra vetülnek.  2013-ban 12 Alapvető ponton kezdődik el az energia letöltése, amely kapcsolatban áll a Vízöntő Felemelkedés ionos áramlásával.

A Földönkívüli Őrzők Ashtar Légiójának csapatai és a Szíriuszi-Plejád Szövetség csoportjai megjelennek, láthatóak , érezhetőek és érzékelhetők lesznek sokak számára és egy rendkívüli tiszta rezgésről gondoskodnak majd ebben térségben.

A csoportos meditáció irányába tett közös szándék, exponenciálisabban erősebben ölt testet, most ebben az időszakban. Azt mondjuk nektek, hogy a tágabbra nyílik a dimenzionális ablak, Május 21-28. között, és ennek a legerőteljesebb, és az energiacsúcspontja a 3 napos (Május 23-25) Holdfogyatkozásra irányul. Nincs ennél alkalmasabb hely összejönni ekkor, mint Sedona Tisztítótűzének Energia rezonanciájával.

Jöjjetek össze, egyesüljetek csoportokba, vagy meditáljatok akár egyedül, de legyen rá időtök. Ez egy teljesen megdöbbentő energiaáradás lesz, amely Észak-Amerikát a változások partjára viszi. Így mindenegyes kódhordozót hívunk most, hogy vegyen részt ebben. Ez a Társ-teremtés ideje, amely rendkívülien jósággal teli változásokat hoz amerikaiaknak (és ez által a teljes Földnek). Ez az a (megprófétált) idő, amikor az Ősök visszatérnek. Visszatér a Szellem, az Igazság és az Erényesség. De ezt együtt összefogva, tömegesen kell létrehoznotok, mert bizony ez hatalmas erőkifejtést igényel. Ti Vagytok a Társ-Teremtők. És mi arra ösztönzünk bennetek, hogy válaszoljatok erre a kihívásra és teremtsetek. Ez a Dharma visszatérése és az árnyék eltávolításának ideje. Egy ilyen környezetben arra bátorítunk benneteket, hogy legyetek itt és segíteni fogunk, de mint Emberiség, Ti Vagytok Azok, akiknek a változás motorjának kell lennetek.

 

AZ IDŐVONALBÓL

 

2013. MÁJUS 10.-JÚNIUS 22 - A GONDOLKODÁS ÚJ KIEGYENSÚLYOZÁSA - METATRON A FÉNY URA/TYBERRONON KERESZTÜL

Két különlegesen nagyon hangsúlyos időszak 2013-ban

Az első: május 10. - június 22. között, amelyben egy Nagy Triád nyitásával történik meg, amely egyben a gondolkodás új kiegyensúlyozására törekszik. Ez az időszak magába foglal egy napfogyatkozást, egy holdfogyatkozást és egy napfordulót.  Ennek megerősítésére a Kódhordozók a bolygó erőcsomópontjaihoz fognak utazni.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=414:2013-az-uj-foeld-nagyszer-kezdete--metatron-a-feny-uratyberronon-keresztuel&catid=49:2012-utan&Itemid=78

2013. MÁJUS 15.-MÁJUS 31.

5-ÖS  JÓTÉKONY HATÁSÚ BOLYGÓKOMBINÁCIÓ

amelyben a Jupiter, Vénusz, Nap, Mars, Merkúr vesz részt és amely bőséget teremtő Dhana jóga, egy korlátozott ideig fennálló rádzsa jóga azaz királyi kombináció.

 

2013.MÁJUS 25. Teliholdas Félárnyékos Penumbrális Holdfogyatkozás 06:10

Magyarországról nem látható, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Nyugat-Afrika

Tibeti teremtő-nap (tízmilliószoros nap)

2013.MÁJUS 25, 5:27 Telihold

2013. MÁJUS 26.

Az esti égbolton a Merkúr, a Vénusz és a Jupiter bolygó látványos együttállása a Bika csillagképben.

2013.MÁJUS 27. A Merkúr bolygótól 2,5 fok távolságban délre a Jupiter bolygó.

2013. MÁJUS 28. A Vénusz bolygótól 1 fok távolságban délre a Jupiter bolygó.

2013.  MÁJUS 28.

VÉNUSZ-JUPITER EGYÜTTÁLLÁS EGY FOKON BELÜL AZ IKREKBEN

SZEMÜKKEL RÁKAPCSOLÓDVA A KOZMIKUS ANYAMÉHEL

HUNOR ÉS MAGOR KITALÁL A DUALITÁS RENGETEGÉBŐL ÉS EGYMÁSRA LEL A PLEJÁDOK ALATT A FÖLD ÚJ FÉNYMEZEJÉN

„MAGYARNAK LENNI ANNYIT JELENT, HOGY: CSAK SZERETNI TUDOK, MERT EZ A FOGLALKOZÁSOM

AZT JELENTI: NINCS ELLENSÉGEM ÉS MINDEN EMBER A TESTVÉREM ATTÓL FÜGGETLENÜL HOL TART A FEJLŐDÉSÉBEN…

MAGYARNAK LENNI ANNYIT JELENT, HOGY: AZ EGY TÖRVÉNYÉVEL ÉLVE A FÉNY ELKÖTELEZETT FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET SZOLGÁLATÁBAN ÁLLNI…

MAGYARNAK LENNI AZT JELENTI, HOGY SEGÍTENI SAJÁT PÉLDÁNKON KERESZTÜL AZT, HOGY A BOLYGÓNKON ÉS MAJDAN A FIZIKAI VILÁGEGYETEMÜNKBEN ÚJRA MEGINT MINDENKI MAGYAR LEHESSEN, MINT AMIKOR EGYKOR A MU KRISTÁLY ANYAHAJÓJÁVAL BELÉPTÜNK EBBE A VILÁGEGYETEMBE, ELHAGYVA A DAHL/DAL UNIVERZUMOT ANNAK LE-MAYAR RENDSZERÉT, HOGY TESTBEN IS TUDJA MEGTAPASZTALNI A SZETRETETÉNEK TÜKRÖZŐDÉSÉT A TEREMTŐ

MAGYARNAK LENNI AZT JELENTI, HOGY ÖNZETLEN SEGÍTSÉGET NYÚJTANI BÁRKINEK IS, HOGY MAJD EGYKOR ÚJRA MEGINT MINDEN ÉS MINDENKI MAGYARRÁ LEHESSEN

2013. MÁJUS 31. – kisbolygó FÖLDKÖZELBEN

Május 31-én, magyar idő szerint 22.59-kor lesz a legközelebb a Földhöz az 1998 QE2 jelű kisbolygó (aszteroida). Az égitest átmérője a jelenlegi becslések szerint 2,7 kilométer, ezzel a legnagyobb földközeli objektumok csoportjába tartozik.

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!