2013. 06.06. azaz 666 EGYÜTTÉRZÉS, ÉRZÉKENYSÉG, EGYENSÚLY PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. június 06. csütörtök, 06:59

2013. 06.06. azaz 666

EGYÜTTÉRZÉS, ÉRZÉKENYSÉG, EGYENSÚLY

 

A mostani hetek próbái és kihívásai az egyéni és közösségi érzelmi világunk megtisztításról és megtisztulásáról, egyensúlyba hozásáról szólnak. Az Önelfogadáson keresztül az egymásról való gondoskodásról és felelősségvállalástól. Segítséget és tanításokat kapunk a ránk váró következő feladatainkhoz, melyek az emberiség felemelkedéséhez vezetnek. Az Együttérzés, odaadás energiái vannak „áradóban” most. Nincsen ebben semmi büntetés, ördögi, vagy átokcipelés. Hanem a lényege az, hogy a felfedező és sokat elkalandozó énünk (a hunori) és a belső feltétel nélküli elfogadó, gondoskodó, szerető énünk, amely eddig hétfátyol alatt várta megérni idejét, (a magori) egymásra találjon, azaz egyensúlyba kerüljön, és ezzel a kiegyenlítődő egymásért létező kettősséggel túllépjen a megosztó dualitás rengetegén, mert csak így együtt mehetünk át biztonsággal a földi mennyország világába. Ami most történik velünk és általunk, azokat megerősítik az isteni, kozmikus, égi feljegyzések, és így ahogy erre válaszolunk, az az összefogás, mindent felülmúló. Együtt dolgozva a beérkező energiákkal, megteremthetjük azt, hogy az „áradást” a saját javunkra fordíthatjuk, elképzelve egy ragyogó és biztató jövőnket. Mindenben ott az isteni gondoskodás és szeretet áldása és „áradása”. A negatív „üzenetek” pedig nem abból a világból valók. Ismerjük fel, mi az, amiben szeretet van és öleljük át a szívünkhöz. A 666, pedig az Isteni Egyensúly számalapú rezgését hordozza, még akkor is ha ez egy eltorzított ismeretként került be az emberiség egyik nagykönyvébe.

 

Együtt mindenre képesek vagyunk és ezzel, az elkülönülés nélküli példáját adjuk a világunknak, melyre most nagyon is szüksége van.

 

Köszönet és Hála Mindannyiótoknak!

 

FöldiCsillagok

 

A 666-ról még itt Tóbiástól:

Az egybeesés kapcsán meg akarok említeni ma itt egy számot, ami szerepel a szent könyvben, és ez a szám a 666. Vannak akik ezt a gonosz számának nevezik, pedig a 666 a beteljesedés tökéletes megfelelője, ahol minden egyes hatos számjegy egy fontos aspektusotokat képviseli – a testet, az elmét és a szellemet. Mikor ezek teljesen egybeesnek, felsorakoznak, az a beteljesedést jelzi, egy régi ciklus végét, és egy új kezdetét. Ez egyáltalán nem az ördög száma, persze hacsak nem próbáltok irányítani embereket, hacsak nem féltek magatoktól, a saját fejlődésetektől és a saját tudatotoktól. Mert abban az esetben igen, ez a „sátán jele” ahogy ezt nevezni szokták, és akkor félni fogtok, mert a bennetek lakozó szörnytől féltek.De ha ennek a három számnak az egybeesésével találkoztok, és saját egyensúlyotokban vagytok, ha őszinték és igazak vagytok magatokhoz, akkor ezt annak a tökéletes egybeeséseként fogjátok majd fel, hogy a következő szintre lépjetek. Hasonlóan ahhoz, mint amikor három hetessel, vagy az ehhez hasonló nagyon érdekes különféle numerológiai egybeesésekkel találkoztok.Jelen pillanatban óriási mennyiségű energia van eltárolva a mai napban drága Shaumbra. Olyan ez, mintha ti temettétek volna azt el ide, saját magatok számára. Azt mondtátok magatoknak, hogyha eljuttok erre a pontra – nem csak az időben és a térben, hanem tudatosságban is – akkor az megkongat egy kis harangot. Ami azt jelzi majd, hogy eljutottatok idáig. És valamiképpen, az összes zűrzavar, homály és nehézség ellenére, abbéli hiedelmetek ellenére, hogy elveszettek vagytok – valahogy mégis eljutottatok idáig.

 

Forrás: TÓBIÁS ANYAGOKTanítói Sorozat:
12. SHOUD: „J’Encore” -Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásábanElhangzott a Bíbor Körben,

2007. július 7-én www.crimsoncircle.com

http://shaumbra.wire.hu/html/tanito12.php

 

Módosítás dátuma: 2013. június 06. csütörtök, 08:12
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 87 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!