Jennifer Hoffman : 2013. Augusztus energiái PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jennifer Hoffman   
2013. augusztus 08. csütörtök, 12:02

Jennifer Hoffman : 2013. Augusztus energiái

 

Ahogy továbbszáguldozunk 2013-on, máris a nyolcadik hónapba, augusztusba értünk, amely új energiák kezdetét és a régik befejezését hozza magával. Ez egy olyan hónap lesz, amelynek energiáit általában úgy fogjuk érezni, mintha valami két irányba rángatna bennünket és egy olyan döntésre, választásra késztetne, hogy megkérdezzük azt, vajon most előre vagy hátrafelé haladhatunk-e tovább. Egyhelyben topogni már nincs többé lehetőségünk, márpedig választanunk kell, most. Ebben a hónapban, három héten keresztül egy Plútó-Jupiter szembenállás jön létre, amely esemény egy kiváló lehetőséget nyit meg ezekkel kapcsolatban, főleg abban a tekintetben, hogy nagyon is indokolt már az, hogy a régi mintákon alapuló szokásainktól megszabaduljunk.

 

Az ebben a hónapban kiterjedő energiák a személyes életünkbe is éppúgy átterjednek, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ezek az energiák ítélkezéstől-mentesek. Így bőven kaphatunk, hozzájuthatunk az örömből, békességből és szeretetből, amit hordoznak nekünk, melyek egyértelműen feltöltenek bennünket, annak megfelelően, ami eddig visszatartott tőlük, hogy végre megtapasztalhassuk ezeket az életünkben és azt is, hogy hogyan tartózkodjunk azoktól a dolgoktól, amik akadályoztak bennünket eddig. Milyen irány felé tartunk és mit szükséges még megtennünk, hogy elérjük mindezt? Mit kell tennünk még magunkért, és mik azok a korlátozó gondolataink és hiedelmeink, amiket el kell tudnunk engedni, hogy ezeket az energiákat be tudjuk fogadni? Hogyan használjuk a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális erőforrásainkat az életünkben, és hogyan adjuk át magunkat ezeknek, hogyan működjön az életünkben mindez, és hogyan lépjünk, hogyan haladjunk tovább, előre?

 

Ebben a hónapban, szemtől-szembe fogunk találkozni az „igazi” valóságunkkal, amikor is a jéghideg és a kemény igazságot hordozó Plútó, a 10.000 wattos fényszórójával világító Jupiterrel együtt nyilvánul meg és olyan életterületeinkre hatnak közösen, ahol tagadásban vagyunk, vagy amelyekben kevesebb jellemzőkkel bír, mint az isteni igazságunk, amik nem engedik azt, hogy életünket szembesítjük a bátorságunkkal, a magunk iránti bizalommal, azért hogy felnőjünk végre erre a magasabb potenciálokat hordozó lehetőségeinkre, hogy ne adjunk már többé teret semminek a félelmeinken keresztül, hanem a szívünkön keresztül engedjünk át mindent. És ez láthatóan is meg fog mutatkozni. Most nem az ítélkezés ideje van, hanem a cselekvés ideje jött el. És ezzel a hozzáállással a bennünket eddig korlátozó hiedelmeink kiterjedését is megváltoztathatjuk. Terveink így a szívünk hangja szerint alakul majd, és végre a mélyére láthatunk mindannak, megtalálhatjuk mindazt, amit valójában szeretnénk az életünk szolgálatába állítani.

 

Feladunk-e mindent, vagy odaállunk a változások iránti vágyunk szerint azért, hogy átalakítsuk a félelmeinket. Augusztus olyan lehetőségeket nyújt, ha hajlandóak vagyunk arra, hogy az első lépéseket megtegyük, hogy végre megengedhetjük megtapasztalni magunknak a saját ragyogásunkat, hatalmasságunkat, magabiztosságunkat, amellyel eddig, mint lehetőség rendelkeztük eddig, de most tudatosan is tudunk ezekről. Itt az ideje elcsendesülni, hallgatni egy nyugodt hangra, amely azt mondja nekünk most, hogy magunkévá lehet minden ezekről szóló tudás, ami létezik. A Világegyetem támogatni fog bennünket, mert a világnak szüksége van ránk azért is hogy az isteniségünkkel együtt járjunk most. És ahogy teret teremtünk a legmagasabb potenciáljainknak, akkor szintúgy megnyithatunk magasabb rezgésű portálokat, amelyek lehetővé teszik azt, hogy ezek a Föld és az egész emberiség javára is egyaránt megnyíljanak. Egy hosszú utazás, mindig az első lépés megtételével kezdődik azzal, amit a bátorságunkkal, bizalmunkkal és tisztaságunkkal teszünk meg. Mi vagyunk azok a „Kiket”, a Világegyetem ellát a „Hogyan-nal”. Fel vagyunk szerelkezve energia mintákkal, és ezek beleáradnak mindenféle tartályba, amiket csak megteremtünk. Győződjünk meg akkor arról, hogy a tartályaink olyan hatalmasak lesznek, mint amennyire csak lehetségesek.

 

Amint már megírtam a 2013-as előrejelzésemben: „Ebben az évben a szándékaink fognak iránymutatóul szolgálni és ezek vezetik be az életünkbe a fényt. Így erősödünk meg és értelemmel és lelkünkkel egyre jobban feltöltekezve a szándékaink szerint alakul majd a fejlődésünk ebben az átalakító évben. Milyen átalakulások zajlanak az életünkben, melyeket eddig nem tudtunk vagy nem voltunk hajlandóak elérni, megengedni most? Képesek vagyunk-e megerősödve, szándékaink szerint cselekedni? Ennek a hónapnak a kulcsszava a „Megengedés”, és ha nyitottak vagyunk így erre, hogy a szándékaink megnyilvánuljanak az életünkben, akkor pillanatról-pillanatra egyre többek lehetünk. Mit akarunk még az életünkbe, hogy egyre több minden legyen benne, amit eddig hiányoltunk? Engedjük meg tehát magunknak azt, hogy nyitottak legyünk mindenre és képesek, arra hogy fogadni tudjuk a szándékaink megnyilvánulását. A Világegyetem vár bennünk, hogy megismerjük azt, ami csak tudható rólunk. Most minden valóra válhat, és minden megtörténhet, amit szándékozunk.

 

Ide kattintva elolvashatjuk a 2013-as előrejelzéseket:

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás: The Energies of August 2013 a message from Jennifer HoffmanSunday, 4 August, 2013

http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-energies-of-august-2013?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=56e6c029c5-Daily_Update&utm_medium=email&utm_term=0_ef6a5211f4-56e6c029c5-140576124

 

Az előrejelzések részletei itt olvashatóak:

OKTÓBER

Január után ez lesz az a hónap, amikor levegőhöz jutunk, tarthatunk egy kis szünetet. Arra vágyakozunk majd, hogy némi időt magunkkal töltsünk el egyedül, hogy megszilárdítsuk ebben az évben eddig érkező változásokat, amelyek február óta érkeznek, rendbe szedjük magunkat. Azok, akik már elindultak az utjaikon, egyfajta megkönnyebbülésnek érezhetik ezt az időszakot, mert elkezdhetik felvenni a kapcsolatot a csillagcsaládjaikkal és számos új kapcsolatra tehetnek szert.

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=413:2013-elzetes-energianaptara-koezreadja-www-foldicsillagokhu&catid=49:2012-utan&Itemid=78

 

NOVEMBER 1. – URÁNUSZ-PLÚTÓ KVADRÁT

Radikális és gyökeres változások és átalakulások

A hónap retrográd Merkúrral indul el és a 4. Uránusz-Plútó kvadráttal és Napfogyatkozással. Az év egyik csúcsidőszaka. Azok, akik szilárdan megalapozták az egész év során jelentkező változásaikat és megtették az összes munkájukat az elmúlt évben, már nem érezhetnek akkora nyomást ebben a hónapban. Úgy fogják érezni, hogy megerősödnek a munkájukban. Erről azt fogják mondani, érezni, hogy létrehozható a világ embereinek egysége, egy fenntartható, szeretőbb, támogató világ érdekében. Nincs hová elfutni, elbújni már, elrejteni, titkolni is valamit, félni bármitől. Ne hagyjuk, hogy a káosz eltérítsen bennünket. Emlékezzünk arra, hogy elkerülhetetlenek a változások, a káoszt választani meg nem kötelező. A móka meg csak most kezdődik el majd.

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=413:2013-elzetes-energianaptara-koezreadja-www-foldicsillagokhu&catid=49:2012-utan&Itemid=78

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 15 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!