Készüljetek fel! - Január 30. - A Ló Éve és a Szuper Hold Selacia és a Tizenkettek Tanácsának üzenete PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia és a Tizenkettek Tanácsának üzenete   
2014. január 29. szerda, 09:14

Készüljetek fel!  - Január 30. - A Ló Éve és a Szuper Hold

Selacia és a Tizenkettek Tanácsának üzenete

 

 

A következő hét egy igen erőteljes időszaknak ígérkezik, egy energetikai váltás és megnyílás tekintetében. Különösen azért, mert a Kínai Új Évet megelőző napot, január 30.-át egy Szuper Hold létrejötte (Újhold) vezeti be az évet. Az ezekkel az eseményekkel megjelenő, energiák jótékonyak és nagy jelentőséggel bírnak számotokra, személyes szinteken. Segítségükkel, sorsotok útját össze lehet kapcsolni a fény multidimenzionális létezésének teremtő erejével.

 

Ebben az írásban utalni fogok az ezeknek az energiáknak jótékony/előnyös hatására, hogy ezekkel folytathassátok előrehaladásotokat a fejlődésetekben, ebben az évben. Addig, amíg 2014 megkezdődött, nektek is, mint a legtöbb embernek valószínűleg voltak magas és mélységes pontjaitok az életetekben. Hát igen valóban voltak és ez a tendencia folytatódni fog, de sokkal könnyebbnek és árnyaltabbnak fogjátok érezni majd, összehasonlítva, 2013-mal.

A nagyobb képet látva azt mondhatjuk, hogy folyamatosan számolnotok kell gyökeres/radikális változásokkal és kihívásokkal teli forradalmi energiákkal, és alapjába véve ez fogja jellemezni ennek a különleges évnek a paradigmaváltozásait. A változásokat átélni, legtöbbször nem könnyű dolog, még azoknak sem, akik szeretnék azt, hogy meglegyenek.

 

2014. Egy Kiemelkedő Év

 

Hogy 2014, a világotok lényeinek egy Kiemelkedő Éve, annak az az egyik oka, hogy a szó szoros értelmében a lábatok alatt a Föld átalakult/átformálódik. Ezek az átalakulások már az elmúlt években kezdtek megjelenni és a változások pedig folytatódni fognak még egy ideig 2014 után is. Mégis azok számára, mint nektek is, akik már felébredtek, nagyon érzékeny vagytok az energiaváltozásokra, ezt az évet sokkal intenzívebben fogjátok érezni az idén. Bár nem mindig lesztek képesek arra, hogy felismerjétek az intenzitásukat, akármilyen is legyenek, de meg fogjátok érezni a bennetek körülvevő környezetetekben.

Az intenzitás nem szükségszerűen rossz, persze.  Örülhettek annak is, hogy egy régóta megálmodott tervetek kezdett el gyökeret ereszteni. Találkozhattok eddig olyan ismeretlen, új emberekkel is szintén, akik most jelenleg nem annyira jelentősen, erősen kapcsolódnak hozzátok, de a jövőben igen fontosak lesznek számotokra.

Ezek a történetek lehetnek izgalmasak is úgy, ahogy megjelennek, és az intuitív tudásotok az, amely megmutatja azt, hogy elindultak felétek a megfelelő társak, és olyan eszközök vannak érkezőben, akik/amik teljesebbé tehetik az életeteket. párhuzamosan ezzel. Minden befejezetlen ügyetek a múltatokból, a legközelebbi lépésetek során az utatokba fog kerülni. Amikor ezek az esetek megtörténnek, ne ítélkezzetek felettük, ne aggódjatok és vagy ne legyetek dühösek mert megtörténtek.

 

A DNS régi maradványa

Vegyétek figyelembe, gondolkodjatok el ezeken és használjátok a megjelenő ajándékaitokat és eszközeiteket, forrásokat arra, hogy ezek segítségével meg tudjatok tisztulni a régi DNS szintű maradványaitoktól. Ezek a dolgok, ahogy felszínre kerülnek, bár régi dolgoknak tűnnek, de az az igazság hogy az alkotórészei olyan hiányzó darabkák, amelyeket még ezelőtt hozatatok létre és viseltetek. Amikor egy kérdés felmerül bennetek, fontoljátok meg, mennyire intenzívek az ezzel kapcsolatos érzéseitek, mert nagyon fontos az, hogy miként foglalkoztok ezekkel. A folyamatos energiatisztítás folyamatával lépést tartva, az felgyorsító hatóerővel bír az előrehaladásotokban.

 

Nézőpontunk szerint és személyes szinteteket tekintve,a legfontosabb élet témaitok most,  nem a korábbi, előző életidőből származik, de egy másik életidőből. Az ebben jártas szakértők felismerik/tudják ezt, értik ez és szem előtt tartják ezeket a dolgokat. Az Isteni VáltozástTevőknek valóban ez az életidő az, amikor a legfontosabb, hogy megtisztítsák a múltjukat –vissza a dolgok gyökeréig- ez az ami felgyorsíthatja a megvilágosodásotokat.

 

A Ló Évének energiái

 

A Kínai Újév energiatónusának ciklusát megértve, segíthet nektek abban, hogy ugrásszerűen haladjatok előre az utatokon. Ez azért lehetséges, mert az előrelátásotokkal az ilyen fajta energiákat előre kiszámíthatók.

 

A Ló Éve, mint például ez a 2014-es év, a tűzzel és a cselekvéssel képzet társítható. Az ilyen években általában megnő az aktivitási (tettrekészség) kedv és éppen ezért nagyon sok minden kerül terítékre. Nem kell persze egyszerre mindent elvégezni, de láthatóan sokminden az utatokba fog kerülni.

 

Egy pozitív nézőpontból, ti egyszerűen sokkal élénkebben éreztek ekkor (érzékenyebb érzékelés) és képesek lesztek kezelni azokat a dolgokat, amelyek a háttérben csak felvillantak. A siker kulcs abban rejlik, hogy fenntartsátok az egyensúlyotokat és érezzétek meg tudatosan az időzítést és legyetek tisztában avval, hogy mi is van előttetek, amikor szembe jönnek veletek. Sok lehetőség érkezik és távozik (jönnek-mennek) egy ilyen évben, mint amilyen ez. Fel kell ébrednetek annak érdekében arra, hogy az isteni időzítés szerint cselekedjetek.

 

Legyetek földetek és legyetek a szívetek központjában, mert ez létfontosságú ahhoz, hogy sikeresek legyetek. Annál többet tudtok elérni, annál jobban tudtok haladni, ha minél jobban összekapcsolódtok a belső hangotokkal és szellemetekkel. Lévén hogy az összekapcsolódás elengedhetetlen ahhoz, amit szeretnétek elérni, amit szeretnétek megtenni ahhoz, amire szükségetek van ebben az évben. Használjátok a szellemet arra, hogy egyfajta energiaellátó rendszeretekként legyen jelen a cselekvéseitekben, a mostani Ló Évében. A Szellem tudja miként vezessen benneteket át a viharos területeken, a hullámvölgyeken keresztül és át az akadályokon, mindezekből okulva. A leföldelt Szellemmel összekapcsolódva segíthet bennetek a jólétetek elérésében. Ez az amiért, minél jobban az áramlás állapotába kerülve, fogadni tudjátok majd az energiát, és leföldelt helyzetben lehetnek majd a pénzzel való összekapcsolódásotok.

 

Együttműködés a SzuperHolddal

 

Használjátok ki tehát a január 30.-án megjelenő Szuper Holdat jövőképetek megerősítésére és személyes és spirituális haladásotok céljából, hozzátok létre cselekvési terveiteket, 2014-ben. A következő héten beköszönő Újholdat azért hívjuk Szuperholdnak, mert hatalmas lehetőségek rejlenek benne az új kezdetekre vonatkozóan. Valójában ez a második újhold ebben az évben, így még nagyobb befolyással bír felétek. Ha az újhold idején kifejezitek szándékaitokat, az akkor a Ló Évén keresztül egyik jelentős tényezője az lesz, hogy kirobbanthatja az ehhez szükséges energiákat akár a rá következő napokban. Nézzétek át tehát a korábbi (2013) december 29-én megjelenő cikkemet az újhold energetikai folyamatáról, amellyel felfrissíthetitek a következő héten (január 30.-án!) bekövetkező Újholddal kapcsolatban, itt: http://earthspivotalyears.com/future-potentials/magnify-2014-potentials

 

2014. nagyobb látképből tekintve

 

Visszatérve tehát ennek az évnek nagyobb látképéhez – ne felejtsétek el a benne lévő közösségi szerepeteket. Tudjatok megbarátkozni azzal a láthatatlan gondolatokkal és külső hatásokkal, amelyek részei a teremtés folyamatának.

Egyéb iránt ebben annyi az igazság, hogy önállóan nem teremthettek, vagy nem fejlődhettek az életetekben, mint ha valahol egyedül egy lakatlan szigeten élnétek. Ti a Föld nevű szigeten éltek együtt, sőt azon túl is a kozmoszban. Minden összekapcsolódik, kapcsolatban van időben és térben.

 

Hogy teljesen érthető legyek, hogy mit is jelent ez, sokkal könnyebb elengedni (azt ami nem szükséges) és így az energia áramlásába kerülni, mert ezzel megkönnyítitek azt, hogy a Szellem a segítségetekre lehessen. Azt kívánom, hogy váljanak javatokra ezek az energiák ebben az évben. Döntsetek arról, válasszátok azt, hogy teljes mértékben kiveszitek részetek ebben  a teremtés isteni táncával, az életetekkel. Ez az, ami lehetővé teszi azt, hogy fejlődjetek és szeretetben és örömben legyetek.

*

Selacia megjegyzése

 

Ha lemaradtok a lefrisebb cikkeimről, akkor itt vannak az archivált cikkek linkjei: http://bit.ly/SelaciaArticleArchive

Még regisztrálhattok az Isteni VáltozásTTevő (Divine Changemarker) kurzusra – az első csoportot a január-márciusi sorozatra, ezen a szombaton indítjuk. Ne hagyjátok ki, ha szeretnétek ehhez a kurzushoz csatlakozni. Ti mindannyian meghívást kaptok a Tizenkettek Tanácsa globális meditációjára, amelyben február elsején, a Kínai Új Évet, a Ló Évét köszöntjük. Ez lesz az első olyan esemény ebben az új évben, amikor személyes és planetáris gyógyító energiákkal tudunk segíteni abban, hogy 2014-ben, a legnagyobb mértékben ki tudjátok használni az ebben rejlő lehetőségeket. A hivatalosan regisztrálhattok e link alatt, ha részt kívántok venni ebben a gyógyító/gyógyuló folyamatban és lelki üzemanyag befogadásával töltekezhettek fel azért, hogy a legerőteljesebb személyes tűz energiákat vehessétek magatokhoz ebben az évben. Vegyetek részt a világ bármely pontjáról, vagy mp3-mal ezen a linken leszünk elérhetők: : http://selacia.com/schedule).

 

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás:

Get Ready – Year of the Horse and 1/30 Super Moon by Selacia

Copyright 2014 by Selacia * www.Selacia.com, http://EarthsPivotalYears.com

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!