Metatron Arkangyal - James Tyberron: AZ EGY TÖRVÉNYE ÉS ATLANTISZ ARANYKORSZAKA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron Arkangyal - James Tyberron   
2014. február 19. szerda, 14:49

Metatron Arkangyal  - James Tyberron:

AZ EGY TÖRVÉNYE ÉS ATLANTISZ ARANYKORSZAKA

 

 

Edgar Cayce nem csak az elmúlt század, de talán az elmúlt évezredek leghitelesebb és valódi csatornája volt. Az orvosi gyógyító tevékenységéről, múltjáról, és a korábbi civilizációkról szerzett ismereteit milliók tanulmányozták az (Are) Assosication for Research and Enlightement/Társaság a Megvilágosodás Kutatásáért Intézetben, amely Virginiában, Virginia Bech székhelyen található. Ennek az intézetnek az igazgatója, a nagy tiszteletben álló John Van Auken.  Ő, személy szerint több mint 30 fantasztikus könyvet írt már, Edgard Cayce –t tanulmányozva és részt vett az Atlantisz Kutatási Projektben. (Atlantis Research Projekt). .Ő egyike, aki résztvevője lesz az Earth-Keeper Star-Gate Gathering/ A Föld Őrző Csillagkapu Összejevötelének, 2014. májusában, Scottdale-ben és Sedona-ban, Arizonában. Hozzátehetjük azt is, hogy Edgar Cayce Evans, Edgar Cayce fia, mintegy 700 Cayce életidőre utaló iratot említ meg a több mint 2500 atlantiszi reinkarnációjából. Cayce azt mondta egykor, hogy Atlantisz Aranykorszakát egy nagyon fejlett társadalom vezette és jellemezte, amelyet az Egy Törvényének neveztek. Az Egy Törvényének székhelyét Atlantiszban, Poseida területének (szigetének) hívták. A Cayce iratokat alapul véve, itt a legmagasabb szintű spirituális tudományokat tanították, amit valaha is elértek a Földön.

 

Az Egy Törvénye egy igen magas szinten képes volt, folyamatosan fenntartani a fény és az energia rezgést, és nagyon közel tudta tartani ezt a rezgést az Egy Teremtő/Isten rezgéséhez, még akkor is, amikor egyes csoportok Atlantiszban elkezdtek lefelé tartani a fájdalommal kísért alulra ívelő spirálba, ahol a kapzsiság, a saját gazdagodás, a hatalmi kiválasztottság és az anyagi nyereség jelentősége, nagyobb erővel hatott már, mint a szeretet.

 

Cayce egy olyan Atlantiszról beszélt, ahol rendkívül fejlett volt a tudomány és nagyon bonyolult, összetett és fejlett technológiákat alkalmaztak, amelyek lehetővé tette számukra, hogy repülőgépeket, különleges léggömböket, tengeralattjárókat, lifteket, a televízióhoz hasonló műsorszóró rendszereket és még számítógépeket is alkalmaztak. Az energiaellátásra a kristálytechnológiát használták, az életük szinte minden területén. Bár az Atlantisziak a gázokat és az elektromos energiát is úgyszintén használták, de a fő energiaforrásuk a Kristály energia volt.

 

 

 

Bár a nagyon sok átadott életidő leírás közül, eléggé nehézkes megérteni azokat az első olvasatra. Cayce szerint, bibliai kifejezéssel szólva, tanulmányozva ezeket a szövegeket, eléggé óvatosnak, alaposnak kell lennünk a megannyi részlettel együtt összevetve őket, mert ebben rejlik a lényege, és csak ekkor leszünk képesek egy átfogó, általános képet kapni, alkotni a Cayce szerinti Atlantisz történetének tengernyi információjáról.

 

A korai Atlantisziakról Cayce leírása alapján tudjuk azt, hogy a fény-tudatosságuk kifejeződései szerint fél-fizikai formával rendelkeztek, és mind a női és mind a férfi nem jellegzetességeit együtt hordozták ugyanabban a testben (androgünok voltak). Tehát ezek az Atlantisziak gondolat-forma lények voltak és a rezgésük a tiszta fény és energia tartományába terjedt ki. Majd fokozatosan elkezdtek egy még erőteljesebb anyagi alakot, sűrűséget felvenni, és egyre inkább, pusztán a saját elképzelésük szerint kezdetek el cselekedni. A fizikaiságba ágyazott gondolatformájuk kiterjesztésével képesek voltak az időn át utazni, majd elkülönültek két meghatározott csoportra. Ezek közül az egyik az Egy Törvényét, míg a másik csoport úgy döntött, hogy Aryan szigetének vezetőit, Belial Fiait követik. Amíg az Egy Törvénye egy ideig fenn tudta tartani a legmagasabb szintű tudatosságát, addig képes volt folyamatosan egy nagyon magas szintű fényt és energiát rezegni és ezzel nagyon közel tudtak kerülni, hozzá tudtak igazodni az Egy Teremtő/Isten rezgéséhez. Ők egy nagyon jó szándékú egymást szerető, tisztelő társadalomban éltek. Matriarchátusban, békességben léteztek az egymásról gondoskodó tulajdonságuk és aspektusuk szerint.


Az Egy Törvénye az egész világra kiteljesedett Békességen és Erőszakmentességen alapult, és mint ilyen társadalom éppen ezért sebezhető is volt, a ravasz és köpönyegforgató Aryani csoport intrikáival szemben. Bizonyos mértékig az erőszaktól való tartózkodás, a békességet az egymás tiszteletét, megbecsülését szem előtt tartó Egy Törvénye, lényegéből fakadóan volt az, amely egy olyan eszközt játszott az Aryanok kezére, amely lehetővé tette azt nekik, hogy átvegyék a hatalmat és irányítást a kristályok felett. Az Aryanok az anyagi javak felhalmozása céljából kezdték el hatalmukba állítani a fejlett technológiát, valamint elérték a genetikai képességük megváltoztatását vele és a kristály energia nem kívánatos célzatú használatával átvették az uralmat a világ ellenőrzés felett. Ugyanis kifejlesztettek egy rabszolgamunkás fajt is. Így az Aryan frakció egy olyan technológiához jutott, amely segítségével elkezdhetett uralkodni az akkori világon. A Tuaoi Kristályy használatával, földrengéseket tudtak létrehozni mások területein, vagy halálsugárként használták: Ennek a kristálynak romboló hatása, kiegyensúlyozatlanná tette a rendszereiket és ez ahhoz vezetett, hogy a kristályos műhold hajójuk (2. Hold, klímabeállító, mezőgazdasági szatellit) megsemmisült. Ez számos balesetet és folyamatos mesterséges robbanás sorozatot okozott az energiarendszerükben, amely végül megsemmisült teljesen.

Az Egy Törvényének legtöbb túlélője, Egyiptomba, Bolivia-Peruba (akkoriban OG, Atlantisz részben megmaradt egyik szigete), Yucatan félszigetére (ma Mexikó), és Arkansasba (ma USA) menekült. Néhány generáción keresztül még fenn tudták tartani a magasabb tudatosságú állapotukat, és egy ideig használni tudták a részben örökségül maradt technológiát, de egy idő után elmentek, eltűntek ezekről a területekről (Európába!!!, Ázsiába/Tibet), így e terület megmaradt lakói lassan lekapcsolódtak a magasabb rezgésű tudatosságról, és így a káosz és zűrzavar vette át az uralkodást. Majd ezután végleg eltűnt Atlantisz.

És mindezek végén az Egy Törvényének képviselőiben felcsillant egy felismerés. Megfogadták, hogy egy nap visszatérnek, és soha többé nem lesznek naivak, hogy még egyszer becsapják, rászedjék őket. És az Egy Törvénye visszatért!!! És ez 2012 felé haladva, és azon éven keresztül megtörtént. Hát hol vannak és kik az Egy Törvényének képviselői most?

 

Lent a térképén láthatjátok, mintegy 255 millió évvel ezelőtt egy összefüggő földterület létezett (MYA/egymillió évvel ezelőtt), és ez egy egyedülálló szuperkontinens volt, melyet „PanGea-nak” neveztek.

 

 

Ne feledjétek, a geológusok úgy vélik, hogy a Föld 4,64 milliárd éves. Így ide elérkezve (225 millió évig), annyi, de annyi változás történ ez idő alatt, amit Cayce is igazol. A Földet időnként teljesen víz és jég borította és nem volt kiemelkedő szárazföld rajta. A tektonikus lemezmozgás lassú geológiai tánca során csak Pangea került fel a felszínre.

 

USGA Föld térképe 100 MYA (100 millió évvel ezelőtt)

Szükséges azt tudnotok, hogy a földterületek felszínre kerülésével adott lettek feltételek, az emberiség megjelenésére. Bár az emberiség korai megjelenése során elég gyakran egymást követték a bolygó változásai, így számos földterület, ország eltűnt: azokban az időkben már csak a következő területekre lehetett belépni: (A mai) Szahara, Tibet, Mongólia, Kaukázus és Norvégia. A déli Kordillerák (Andok-Chile-Bolivia) és Peruban, a délnyugati földtekén, valamint az északnyugatin: Utah, Arizona és Mexikóban, mintegy 133 millió lélek érkezett, lépett be. 10 és félmillió évvel ezelőttől, a mai napig ez a világ létezett. (Reading 5748-1)

 

 

 

 

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Forrás: http://www.shiftfrequency.com/james-tyberonn-the-law-of-one-the-golden-age-of-atlantis/#more-38542

Earth-Keeper Chronicles, December 22 2013.

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 55 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!