A „JÁTÉK” MEGVÁLTOZTATÁSA MOST TÖRTÉNIK A Nibirubeliek és Karen Hudes Jelaila Heti Üzenete : 2014. február 14. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr   
2014. március 05. szerda, 11:41

A „JÁTÉK” MEGVÁLTOZTATÁSA MOST TÖRTÉNIK

A Nibirubeliek és Karen Hudes

Jelaila Heti Üzenete : 2014. február 14.

 

 

Most valóban egy nagyon érdekes esemény történik a kék bolygón. És mi nemcsak a tanúi vagyunk ennek, hanem részt is veszünk a legnagyobb „játék” megváltoztatásában, ami valaha az emberiség történetében létrejött.

 

Várom azokat a felbukkanó információkat már nagyon is, amelyek hatással vannak mindannyiunkra globális szinteken. Eljött végre az az idő, hogy ezzel kapcsolatban néhány információt megosszunk egymással. Szánjatok rá időt, hogy megnézitek ezt a videót.

http://www.youtube.com/watch?v=F-2Rfuq8NBU&sns=em

Ez előkészíti a terepet azokra az információkra, amiket szeretnék megmutatni nektek, amikor megkapom rá az engedélyt.

Karen Hudes* a Világbank bankárvilágának a korrupciójáról lerántja a leplet és felfedi a Bank of Hawaiiban elrejtett aranyfelhalmozást, és azt is hogy valójában mi folyik a háttérben.

 

 

 

A 9. Dimenziós Összefüggésről

Felfigyeltem néhány nagyon érdekes összefüggésre, amit Karen állít és a között a szókifejezésekre, melyeket a Nibirubeliek ugyanúgy  használnak. Úgy tűnik ezért is fontos kiemelni azokat.

 

A Játék – Ez nagyon hasonlít, és nem más, mint a Világegyetem szintű Játék kifejezés, mivel a 9 Dimenziós Nibirubeliek arra használják ezt, hogy leírják azt a folyamatot, amelyen keresztül a lelkeknek lehetősége van fejlődni az Univerzumban. Továbbá, ráadásul még azt is állítják, hogy Ti meg Én is azért jöttünk ide, hogy segítsünk megváltoztatni a játékot. Tehát úgy tekinthetünk erre-e vajon, hogy Karen Hudes és a 9. Dimenziós Nibirubeliek ugyanarról a Játék megváltoztatásáról beszélnek?

 

A Játék Terv/Kimenetel – Karen azt állítja, hogy 90%, vagy még annál nagyobb esélyünk van arra, hogy most a játék kimenetelét megváltoztathassuk, mint ahogy a jelenlegi helyzet mutatja. Hát nem érdekes, amikor hasonló szakkifejezéseket használ arra a Világegyetem szintű Játékot, mint a 9. Dimenziós Nibirubeliek arról, akik kirepülve/kiterjedve az Idővonal mentén ugyancsak erről beszélnek? Meglepődtem tehát annak a felismerésén, hogy Karen Hudes is egy Idő(vonal) gyógyító eszerint ugyanúgy, mint a 9. Dimenziós Nibirubeliek. De nem csodálkoztam el mégsem ezen, mert jól tudom azt, hogy néhányan közülünk éppen ezért jöttek ide, és legtöbbünk például „besétáló” (walk-in) módszerrel érkezett meg. Most csak úgy gondoltam, hogy szeretném kiemelni ezeket az eseményeket nektek, amin ugyanúgy meglepődhettek.

Vegyétek magatokhoz a Hatalmatokat és Lépjetek rá a Magasabb Dimenziós Útra

Mindannyiunknak ki kell jelentenünk azt, hogy magunkhoz vesszük a (teremtő) Hatalmunkat és segítenünk kell abban, hogy a szükséges változások megtörténjenek. Mondjuk ki azt: szeretném, hogy résztvevője legyek az Új Valóságunk megteremtésének, és azt szeretném hátrahagyni a gyermekeimre. Hatalmunkba állva részt vállalni a változásokban, magába foglalja azt, hogy tegyünk is érte, és legyünk tettre készek, amikor szólítva leszünk, hívást kapunk. Amint a múlt heti üzenetünkbe elmagyaráztuk, erre egy jó módszer most az, ahogyan az Interneten keresztül fellépünk ezért (az Új Valóságunk megteremtéséért). Az Internet a magasabb dimenziós valóságunk egy eszköze, egy nagyon jó eszköz arra, hogy a szó globális szinten szélsebesen elérjen mindenkihez. Az Interneten megébredve is tanulhatunk és összehozhatunk, szervezhetünk jelentős számban embereket egymással, egy nagyon rövid idő alatt. Amit éveken át lehetett eddig megszerezni, addig ez most pár hét alatt megvalósulhat. És mindezt háborúk és fegyverek nélkül lehet elérni, ami megint egy magasabb dimenziós útra utal.

 

A cselekvés ideje most van!

Ezért átadunk néhány megteendő lépést

 

Első lépés: Tájékozódjatok… Bizonyosodjatok meg abban, hogy miért osztotok meg információkat (az Interneten), mert különben csak vakon követtek valakit, vagy bármit. Ha nincsen erre időtök, abban az estben tegyetek fel magatoknak két kérdést. Mi a legfontosabb ahhoz, hogy teljesítsem a küldetésemet? Mi a legfontosabb, ahhoz hogy sikeres legyen a játék megváltoztatása, hogy egy biztos pozitív jövőképet hozzak létre a gyermekeimnek? Újra mondom, nem ezek a dolgok amiért idejöttünk most?

 

Második lépés: Osszátok meg ezt az információt (ezt a videót) a közösségi médián keresztül. Nem kell, az hogy erőszakkal bárki torkán lenyomjátok, hanem csak annyi, hogy egyszerűen küldjétek el annyi csatornának, ahogy amennyire tudjátok. Azok, akik már készen állnak a felébredésre odavonzódnak ehhez, hogy megtekintsék azt, amit küldtetek. Várjátok meg majd ezután azokat az ajánlásokat, hogy mik azok az infók, amiket szükséges lesz a következőkben megosztanotok.

 

Harmadik lépés: Folytassák mindezt az első és második lépés szerint, ugyanúgy amikor új információkat kaptok.


Zárásul: Azért jöttünk ide mindannyian, hogy megváltoztassuk a játékot. Mindannyian küzdöttünk ezért és áldozatokat is hoztunk érte, bár időnként úgy éreztük, hogy legyőztek bennünk. De amikor szívvel tettük a dolgainkat, akkor sosem sikerült legyőzni bennünk, akkor sikereket értünk el. A Sötétség feladta már, és mi újra magunkhoz vehettük a hatalmunkat. Csak ezen az úton kell tovább előrehaladnunk, tartani magunkat. Tehát vegyünk egy mély lélegzetet és szedjük rendbe az energiánkat. Folytassuk a küzdelmünket, a megvilágosodásért folyó küzdelmünket, amíg a Sötétség erői meg nem győződnek arról, hogy ismerjük, tudjuk már a megvilágosodás táncát járni, mintsem hagynánk azt hogy eltöröljenek bennünk. Ne feledjétek, a cél most ebben a játékban az, hogy megtanuljunk integrálni, mintsem az hogy bármit is leromboljunk, vagy elpusztítsunk.

 

Szolgálatotokra állva: Jelaila Starr

 

The Nibiruan Council

www.NibiruanCouncil.com

 

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: Jelaila's Weekly Message

February 10, 2014

 

A "Game" Change is About to Take Place

*Magyar felirattal, lényegében ugyanez:

Karen Hudes, a Világbank volt jogtanácsosának üzenete a magyarokhoz - VilagHelyzete exclusive

 

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/01/karen-hudes-vilagbank-volt.html

 

 

Részlet a Nibiru Krónikák összefoglalójából:

(Jelaila és Nibiru Nagy Fénytanácsa közvetítései alapján)

 

FIZIKAI VILÁGEGYETEM – POLARITÁS INTEGRÁCIÓ 1.

(Nibiru krónikák alapján)

 

 

POLARITÁS INTEGRÁCIÓ ÉS A FÖLD – NIBIRU KRÓNIKÁK

 

FÖLD:

Egy nagy kísérlet színhelye, az Isteni tudatosság és szeretet kísérlete.

Célja, hogy feltárja az EGYSÉGESSÉG ÉS ELKÜLÖNÜLÉS különböző tapasztalásainak tanulságait, amelyre a SZABAD AKARAT áll rendelkezésre.

A KÍSÉRLET BEFEJEZŐDÖTT, DE A VÉGKÖVETKEZTETÉSEK MEGMUTATKOZÁSAI MÉG HÁTRA VANNAK.

MEG KELL TANULNI AZ EMBERISÉGNEK MÉG AZT, HOGY EBBŐL HOGYAN HOZHAT LÉTRE EGY ÚJ VALÓSÁGOT, TUDATOSSÁGÁNAK MEGVÁLTOZTATÁSÁVAL ÉS EZ AZ UTOLSÓ VIZSGA IS EGYBEN.

Létrehozni és kiegyensúlyozni az EGYSÉGESSÉG ÉS A POLARITÁS ELKÜLÖNÜLTSÉGET.
A Jövő a Mi kezünkben van, a változtatás joga a miénk!!!

 

A POLARITÁS INTEGRÁCIÓJÁNAK NAGY KÍSÉRLETE ZAJLOTT ÉS MINDEN A BETELJESÜLÉS ÁLLAPOTÁBA KERÜLT.

Isteni teremtő célja van: HOGY A LÉLEK FEJLŐDNI TUDJON EBBEN AZ UNIVERZUMBAN, EBBEN A JÁTÉKBAN.

Ez Az integráció 3. kísérlete és többre már nincs lehetőségünk. Két alkalommal nem hozott eredményt (3 Földről beszélnek: 1, Föld: Lyra rendszer: Avyon, második Föld, vagy második Avyon,: Plejád rendszer, a 3 Föld szintén plejád rendszerben, de elbujtatva, energetikai karanténban, a mai Föld).b Az első két Föld elpusztul a háborúkban. Maga a Nibiru is a Szíriusz B egyik felrobbant bolygójából alkotott félszatellita, amelyet a Naprendszer köré azért irányított a Galaktikus Föderáció, hogy segítse az emberiség és a Föld felemelkedését. A Nibirun mind a két faj jelen (ember és hüllő) van békességben.

Az elképzelés az volt, hogy létre kell hozni egy 5. dimenziós társadalmat, ahol a világos és a sötét aspektus a fény két aspektusa (az elektromos és mágneses, a női és férfi oldal, a humán és a hüllő, a macskaemberi és a madáremberi) kiegyensúlyozódik. Lejátsszák az egységesség és elkülönülés illúzióinak drámáit.
A két energiát két faj testesítette meg. A macskaember-félékből alkotott humán és a madáremberekből alkotott hüllő-drakonida.

A játékot két csapatra osztották.

1, AZ EGYSÉGTUDAT KÉPVISELŐI: az Egységtudatot, Krisztustudatnak is nevezhetjük. Ez az AZONOSSÁGTUDAT. A női oldal, érzelmi és csoportmunkával dolgozik, kollektív érzelmű, erős érzelmi testtel, az emocionális oldal. A humán-emberi faj.

2, AZ ELKÜLÖNÜLTSÉGTUDAT. Hogy mi mind egyének vagyunk, és el vagyunk különülve egymástól, ez a hüllő oldal. A mentális, a férfierő, a logikai, a versenyképes, a patriarchális. Az egyediség kihangsúlyozása a célja. A harcos társadalom. Mentális szellemi faj.

 

A két faj első találkozásánál az emberek üdvözölték a hüllőféléket, mint Új isteneket, akik mások voltak, mint teremtő családjuk. Ezek békés természetű, nagyon intelligens hüllők voltak, és megállapodtak egymással hogy régen volt „verseny” az univerzumban és játszani fognak egy polaritás játékot, hogy mindkettő csoport lelkileg tudjon haladni, mivel ezt a lehetséges játékot a galaktikus próféciák is tartalmazták, erre vonatkoztatták.

A hüllők bemutatták az embereknek a fejlett, fantasztikus technológiájukat és mint jó tanárok megtanították őket a használatukra. Ez a technológia képessé tehet mindenkit az új valóságba haladásra. A hüllőknek viszont fejletlen volt a patrirchális gondolkodásuk miatt az érzelmi testük, gyengén tudtak magukhoz vonzani bizonyos dolgokat. Az emberek segítettek nekik az érzéseik fejlesztésében. Vegyes csoportok is kialakultak.

Az embereknek egyre inkább nőtt a teljesítményük. Bizonyos csoportok, a hüllőhatásra, királyi vérvonalakat hozott létre: a platina szőke/vörös és kékszemű fajta, és autonómiát követeltek a hüllő tanácstól.

Az új vezetőség, a királyi kormányzat kitalálta a rasszizmust, pedig a hüllő tanács, akik az Avyont alapították, el akarta kerülni a háborút.

Az emberek felfegyverkeztek és elkezdték utálni a hüllőket. Szomszéd szomszéd ellen harcolt, (embercsoportok az embercsoportok ellen is) a vegyes családok szétbomlottak, szétszóródtak.

A második Föld periódusában az Orioni hüllők is beavatkoztak (a Sziriusz B 3 bolygója megsemmisült), akik koránt sem volt olyan békés természetűek.

Az emberek indították el az első támadást, és sok traumát, sebet hoztak létre a Polaritás Integrációjának játékában.

A Földet (Földeket) azért hozták létre a teremtő istenek, hogy: BEFEJEZŐDHESSEN A JÁTÉK, VÉGE LEGYEN A POLARITÁS DRÁMÁKNAK, hogy meggyógyítsák a sérüléseket.

A hüllők viszont beépültek a társadalmakba és kormányzatokba, hogy keresztezzék a szőke/vörös kékszemű királyvérűeket,(akik kitalálták a háborúk drámáit és az emberiség megosztását), hogy az agresszivitásukat lecsökkentsék, valószínűleg az emberiség genetikai szétszerelése is ekkor történt meg. Ezt az eljárást egy másik dimenzió megfigyelői kontrollálták, hogy meddig mehet el a játékban ez az eljárás.

 

Ekkor hozták létre kiváló technikájukkal a fátylat, egy elektromágneses mezőt, amely bebörtönöz bennünket, korlátozta tudatosságunkat.

De a hüllők tudták, hogy az embereknek van valamilyük, ami nekik nincs, vagy fejletlen: AZ ÉRZELMI TEST. HA AZ ÉRZELMI TEST FEJLETT ÉS AKTÍV AKKOR AZ TELJESSÉ, MÜKÖDŐKÉPESSÉ TEHETI A DNS-ÜNKET. EZ AZ EGYÜTT-ÉRZÉS KÉPESSÉGE AMELY EGY ÚJ VALÓSÁGOT TEREMT, ENGEDI ALKOTÓKÉPESNEK LENNI AZ ENTITÁST. EZ A KÉPESSÉG ÁTVÁLTOZTATJA, MEGVÁLTOZTATJA  ALEGALACSONYABB FREKVENCIÁKAT A LEGMAGASABBRA, A CSECSEMŐMIRIGYEN KERESZTÜL KINYÍTJA A SZÍVET.

Az Érzelmi Test magasabb frekvencián rezegve képes megváltoztatni a Dns működését. Ha a részvét/együttérzés eléri a mágneses mezőt, akkor egy olyan rácsot hoz létre amekkorát csak akarunk. Ha van elég ember, ez a mágikus szám: 144.000, akkor exponenciálisan meg tud valósulni.

 

A mai föld a 3. kísérlet, és be kell fejezni, a múlt kollektív emlékezeteivel.

Ha tudjuk integrálni a saját magunk minden sötét megnyilvánulását, akkor emlékezni fogunk az eredeti játékra, befejezhetjük az egymás közötti harcoskodást, és mind a hüllők és az emberek között is, mint a nők és a férfiak között is.

AMIKOR A JÁTÉK BEFEJEZŐDIK, AKKOR KÉSZEN ÁLLUNK EGY ÚJ VALÓSÁGBA LÉPNI.

 

A POLARITÁS EGYSÉGESÍTÉSÉNEK JÁTÉKÁBAN AZ EGYÜTTÉRZÉS HARMONIZÁLJA AZ ELLENTÉTEKET.

A KÖNYÖRÜLETESSÉG: RÉSZVÉT ÉS EGYÜTTÉRZÉS.

Ha polarizált a tudat, akár sötét, akár világos, akkor: Stagnál a Lelki fejlődés, a lélek be van börtönözve, képtelen a lelki növekedésre, és megszünteti az alkotóképességet, teremtőképességet, és leállítja az érzelmi test növekedését.

 

A FÖLD A SZABAD AKARAT JÁTÉKÁT JÁTSSZA, és ez eddig csak két másik helyen, másik univerzumban történt meg eddig.

Krisztusi Kód: az EGYÜTT-ÉRZÉS KÓDJA, EZEK A KRISZTUSI/KRISTÁLY MAGVAK, és a magasabb dimenziókból átadott eszközökkel, el tudjuk már érni, hogy az együttérzés kódja saját választásunk szerint megnyilvánuljanak.

 

FIZIKAI VILÁGEGYETEM – POLARITÁS INTEGRÁCIÓ 2.

(Nibiru krónikák alapján)

Ez a Világegyetemünk Titka

Ez a játék lényege, ezért jött létre.

A Világosság és a Sötétség játékának integrációjában a Fény evolúciója.

Minden lélek ebben az univerzumban a Polaritás Integráció játékot játssza, hogy ennek elérésével egyesüljön, merítkezzen meg az Isteni Forrással.

Az emberiség tanulni kíván az egyensúly érdekében.

A játék megvalósulására két csoport jött létre.

A Világosak csapata:  FELINES:  Lyra konstelláció:Az Avyon Ház: melyet a macskaféle emberek reprezentálnak. Ők a Fenntartók, Gondoskodók a Tapasztalás vágyának lángjai

A  Sötétség csapata: AZ Alm Ház: CARIANS: a Madáremberek.

A Sötétség célja: A kipróbálók, megpróbálók, kihívók. A Sötétség az iskolaosztály, a leckék és a kihívások, mert e nélkül soha nem tudott volna megszületni a Fény integrációja és a bolygó és az Univerzum nagy kísérlete. (Máshol a Frekvenciakiegyenlítés kísérletének hívják, amikor is a legsűrűbb és legmagasztosabb rezgés egyszerre van jelen, és ezt az entitásoknak kell összeharmonizálni)

A Madáremberek a hüllők családjába tartoznak. A legtöbb uralkodó ehhez hasonlítja magát a Földön. Sas jellemzők. Az eredeti játékban az Orion konstelláció volt az otthonuk. Ők hozták létre a Földön, amikor a feltételek megadódtak rá a Drakonidákat.

A két csapat eredeti viszonya szerződésük szerint a Tanítók és a Tanulók státusz volt..

Ők hozták létre az úgynevezett humán fajt is, és fajok sokaságát. A humán faj látszott a feladathoz a legsikeresebb kísérletnek, mert a legügyesebben tudta manipulálni az anyagot.

A bolygó most elérte a végét ennek a játéknak. Meg kell nyitni a memória bankokat, felidézni a játékszabályokat. (DNS könyvtár). Az itt létrejött példát követi majd a Világegyetemünk.

Számos Játék fejeződött be a teremtésben, és a teremtő atyák és igen magas tudatosságú lények létrehoztak egy új játékot, létrehoztak 12 univerzumot, mert a szellemi fejlődés minden lélek vágya. Ezek közül az egyik a Polaritás Integrációja játékát kezdte el játszani. 90 lélekkel kezdődött el akik szabad kezet kaptak, és két poláris csapattá kellett szerveződniük.

A Teremtő Atyák 45-45 fős csapatot hoztak létre, akik aztán különféle hibrid formákat adtak az életnek.

Kezdetben a két csoport együttműködött, aztán a különböző teremtéseik során konfliktusok adódtak.

Létrehoztak 3 úgynevezett Föld megteremtését. Létrehozták a humanoid entitást, aki jobban tudja manipulálni a sűrű anyagot.

Az eredeti Föld, a humán faj őshazája: a Vega csillagképben volt, onnan ki lett telepítve el lett menekítve a Plejád rendszerbe. A második Földet is evakuálni kellet az Orioni-Sziriuszi-Plejád konfliktusok miatt, míg a 3. Föld szintén a Plejád rendszerbe, de rejtve lett megteremtve, és a krónikák szerint ez sikerült. 2 Föld kísérlete nem sikerült. A játékba elmerülés és az új létrehozott fajok számos konfliktust és háborút okoztak. Többek között megsemmisültek az eredeti Földek, majd később a Naprendszerben a Maldek, mely tervbe volt véve a 3.-nak, és a Sirius B. három bolygója. Ezután jelölték ki a 3. Földet a mostanit, és karanténba/védőburokba helyezték el.

A játék résztvevői mindannyian megértették, hogy csak együtt lehet az evolúcióban emelkedni. Ezt most már minden résztvevő tudja, kivéve a földi embereket, akiket fel kell ébreszteni. Mindkét csapat akik békét kötöttek minden lehetséges, megengedett eszközt bevetnek felébredésünkre. KÍVÜL NINCS ELLENSÉGE AZ EMBERISÉGNEK, csak a Földön vannak még játékosok, akik nem hajlandók ezt tudomásul venni, de ők nem kapnak támogatást.

A Polaritás Integrációja: Minden polaritás semlegesítésre kerül a szabályok felfedésére és a pólusok visszanyerik eredeti energiáikat. A Föld kiemelt szerepet játszik a Polaritás Integrációjában. Áldott lehetőségeket biztosított az összes galaktikus versenyekre, hogy konfliktusokon keresztül tárják fel a világos és sötét aspektusokat, különböző kultúrák meggyőződése szerint. A Földet a galaxis egy távoli zugába rejtették el, egy amnézia köpenybe, és Időkeretet hoztak létre a játékban:, a végesség illúzióját.

A cselekményeket időrendben sorrendben láthatták, vetíttek ki hogy meg tudják vizsgálni hogy működik a dualitás. Az időkeret azért jött létre, hogy a Föld lássa meg ébredjen rá a világok közötti szabad választásában a további fejlődésére, és ezek a tapasztalatok az univerzum számára annak fejlődésére, mintaképpen szolgál. Felhasználható a további fejlődésekben.

Csillagmagok, Sétáló/Besétálók/Fénymunkások ez a 3 csoport ad segítséget megtestesülve a Földön az ébredésnek..

A különféle civilizációk a föld fejlődése folyamatában képviselőket, úgynevezett csillagmagokat küldtek a Földre. 144.000 civilizáció képviselője testesült meg , hogy különös rezgését egyesítse a polaritás integrációjának játékába.

A Fényhozók, Fénymunkások, akik között vannak magok is, szintén azért jöttek, mint ősi bölcs öreg lelkek a bolygóra, hogy segítség emlékeztetni az emberiséget arra, hogy kik ők, elősegítsék a felemelkedést. A Fénymunkás tudatosan választja a lelki és elérési utakat.

A három segítő csoport kapcsolatban van a Fény Galaktikus Föderációjának tanácsával, amely a 9. dimenzióban található, és amelynek a Nibiru (Nibiru Council) is a tagja. azok akik ezt választották, újravezetékezik (újrahuzalozzák), hogy a fizikai szeretet és többdimenziós utakat tudjanak megörökíteni, hogy segíteni tudják az emberiség felemelkedését az 5. Dimenzióba.

(Megjegyzés: vannak magas tudatossággal rendelkező hüllők, akik védik a Földet, éppúgy mint más entitások, és vannak alacsony tudatosságú humanoidok is az univerzumban akik valamikor meg akarták szállni a Földet: lásd Máté közvetítése, 2009. június)

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 88 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!