2017. ELŐZETES PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. március 12. szerda, 08:32


2017. ELŐZETES

 

 

2017. MEGNYÍLNAK A GALAKTIKUS ÁTJÁRÓK – KUTHUMI

 

2017-től megnyílnak a galaktikus portálok a Földön. Kuthumi ezt mondta erről:

"Az intelligencia, ahogy mi most hívjuk, helyet teremt annak az energiának, mely a magasabb világok kifejeződésének alapját teremti meg, ami aztán egyesül a fizikai világgal 2017-ig. 2010 és 2017 között a Namíbiában rejtőzködő piramisok, melyek a közvetlen tükörképei az egyiptomi piramisoknak, fel fognak tárulni és a tudomány képes lesz bizonyítani, hogy Namíbia és Egyiptom egymás kiegészítő párjai. Aztán eljön a fizikai energiák olyan egybeesése az ég és a föld között, ami erre a helyre kerül, és kinyit egy fizikai dimenzió kaput, amin keresztül mindaz a magasabb intelligencia kapcsolatba léphet az emberiséggel, amit a Fény Szíriuszi Mesterei, a Fény Vénuszi Mesterei, az Antares, az Arcturus és az

Androméda fény lényei hordoznak. Lesz egy olyan fizikai kapu is, amin keresztül emberek lesznek képesek utazni és kapcsolatokat megtapasztalni ezekkel a lényekkel. De mielőtt ez fizikai valósággá válna, még hatalmas mennyiségű munka elvégzése várat magára, de már nem sokáig tart, nem sokáig! Szeretteim, ti mind tanúi vagytok, ahogy az élet változásai  felgyorsulnak, ezért tartsátok a szívetekben annak tudását, hogy bár még egy kis időbe telik, míg a lehetőség ténnyé válik, de lehetséges. Szóval 2017 hajnalán az átjárók megnyílnak."

ESPAVO:2013.jan.Hírlevél- Szigeti Anti

 

2017-IG-ÚJ ENERGIAHORDOZÓ

A nem olaj energiát, a mindig megújítható energiaforrásokat a Föld számára – ami az elkövetkezendő tíz éven belül valósággá válik. Nagyon gyorsan valósággá válik ez, olyan sokkoló és riasztó sebességgel, ami szétfeszíti majd a Földön meglévő régi pénzügyi és elosztási rendszereket.. Ennek most be kell jönnie. Be kell jönnie. Még az általatok használt üzemanyag energia is kimerülőben van. Új utat kell találni. És ez valami egészen más lesz – nem szél, nem nap – valami teljesen más. Olyan egyszerű, hogy az emberek azon fognak csodálkozni, hogy vajon miért is nem jutott ez már sokkal hamarabb, évezredekkel ezelőtt az eszükbe. Azért, mert a tudatosság nem volt a helyén. Nem állt rá készen.

(T.8.10)

 

2017. - AZ ANNAHUTAK ÜSTÖKÖS ÁTVONULÁSA

Az Annahutak üstökös átvonulása terv szerint 2017-re várható, de hatása változhat az emberiség Szabad Akarata által, valamint befolyásolhatják negatív és pozitív (ellenséges és jóindulatú, bennünket segítő) földönkívüli fajok.

Az üstökös hatásának változtatása az emberiség Szabad Akarata által a következő tényezők szerint lehetséges:

1, befolyásolhatjuk az üstökös tényleges útját

2, befolyásolhatjuk az üstökös hatásának erősségét az emberiségre

3, befolyásolhatjuk, hogy érzelmi és mentális szinten hogyan tapasztalhatjuk meg majd ezt az eseményt (áldás vagy átok)

4, befolyásolhatjuk, hogy milyen sejtszintű változások érhessenek majd bennünket az esemény során

5, befolyásolhatjuk, hogy az üstökös hatására mennyire változzon meg a Föld éghajlata, elektromágneses terének instabilitásának mértéke

 

 

Mindezekre befolyással vagyunk a Szabad Akaratunk által. Ha az emberek úgy döntenek, hogy együttműködnek, és szeretettel átölelik egymást, és együttérzést sugároznak minden létezővel, és megteremtik egyetértésben a jólét és a szeretet erőterének fényét a bolygó körül, akkor az üstökös hatása mérséklődni fog. Ha sok ember dönt úgy, hogy meg kell változtatni az üstökös pályáját, akkor választhatja azt, hogy vizualizációs és pszichokinetikus technikákat alkalmazva meg is tudja változtatni azt.

Ha az emberiség úgy dönt, hogy szeretetben és félelemmentesen tapasztalja meg, akkor az üstökös rezgési hatása és a légkör lehűlése az áthaladása során, csak minimálisan lesz érezhető.

Az üstökös áthaladását arra használhatjuk fel, hogy felgyorsíthatjuk a sejtszintű változásokat emberi DNS-ünkben, és így az emberiség ezt az élményt a felemelkedés 2. Hullámaként élheti majd meg, 2017 körül, és jelentős számú ember mehet át ezen a felemelkedési folyamaton.

A NAGY CIKLUS VÉGE - A 2012. UTÁNI KOZMIKUS CIKLUSOK

A FELEMELKEDÉS 3 HULLÁMA

www.foldicsillagok.hu

(MEGJ: MÁSHOL Arunhutaknak is említik)

 

(2013-) 2017. KÖZÖTT PARACELSUS SZÁMÍTÁSAI SZERINT EGY ÚJ VILÁGCIKLUS KEZDŐDIK

2017. – FÖLDANYA MEGKEZD EGY NAGYOBB MÉREGTELENÍTÉSI FOLYAMATOT

a Földanya egy méregtelenítési programba kezd a negativitás megszüntetésére. Az emberek által termelt fizikai és érzelmi mérgek hozzák létre a negativitást. Földrengések és árvizek várhatóak, mert az időjárás világszerte labilis, szélsőséges lesz.

DC: 100, 103, 106

 

2017-2022

A természeti katasztrófák előfordulása várhatóan erősödni fog, különösen ebben az időszakban, de 2022-re a Megtisztulás, világméretű lesz, és minden természeti kilengés meg fog szűnni.

DC: 100, 103, 106

 

2017-IG A VÍZ ÚJRAELOSZTÁSA A FÖLDÖN

2012-2017.

A Föld vízújraelosztása folytatódik a tökéletes egyensúlyának érdekében, és a Föld egy új emberi formát fog megszülni egy másik szinten, de nem lesznek akkora katasztrófák, hogy az összes embernek el kell hagynia a bolygót.

LW:2012. 9.

 

2017-IG-2022.

Fény Tanácsai és a Multi-Dimenzionális Új Föld megjelenése

Az Új Föld Energiák 2012 május, Mihály Arkangyal, Celia Fenn közvetítésével

 

„2017-ig érezni fogjátok a nyugtalansággal együtt járó hatalmas változásokat a Földön, mind a fejlődés mind a fejlesztés tekintetében. 2022-ig a Föld Őrzők Tanácsa és a Vének/Öreg Tanácsa az Isteni Akarat és az Isteni Teremtő Intelligencia szerinti teljesen meghatározott útjára állítják a Földet.”

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=356:a-feny-tanacsai-es-a-multi-dimenzionalis-uj-foeld-megjelenese-teljes-kivonat&catid=48:2012&Itemid=77

Módosítás dátuma: 2014. március 12. szerda, 10:26
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 38 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!