Selacia: Wesak Áldásai a Felemelkedésünk segítésére PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia   
2014. április 28. hétfő, 12:52

 

Selacia: Wesak (2014.május 13.) Áldásai a Felemelkedésünk segítésére

 

Mit történik akkor ha, amikor ezekben a pillanatokban olyan rendkívüli ritka bolygóállások jönnek létre, amely során elkezdhetnétek megcsapolni egy olyan hatalmas energiamezőt, amely felgyorsítja a felemelkedéseteket?

 

Ezen a héten éppen a Nagy (kozmikus kardinális) Kereszt egy hatalmas kihívást hoz felszínre, elétek azzal kapcsolatban, hogy min is kell változtatnotok még. Nos, ekkor úgy érezhettek majd, mint egy zsonglőr, aki úgy járkál a világban, mint aki a saját életet tükrözi, azt játssza, de már csak megfigyelője annak a világnak, amely egyre őrültebb válságba kergült.

 

Lassítsátok le a zsonglőrködéseteket néhány pillanatra most és figyeljetek ránk. A káosz ezen pillanatai valójában a bőséges áldásokkal  érkeznek és annyira csodálatosak, hogy ezeket még a szemellenzős ego-énetek sem tudná sohase elképzelni.

 

Ezek az áldások már más kategóriába tartoznak, mint az eddigiek éppen ezért különleges tettekre lesz szükségetek, amelyekkel kapcsolatban javasoltam már néhányat az elmúlt héten, és ha ezeket megfontoltátok, avagy sem attól függetlenül ezen a héten a Nagy Kereszt megjelenésével az energiák hatalmas átütőerővel bírtak, és ezek az energiák vezetnek majd el, egy erőteljes újholdas napfogyatkozáshoz, április 28.-29. idejére.

 

 

Wesak Áldásainak EnergiaAblaka

 

Ez időben, Wesak kedvező hatású energiái a rendelkezésetekre állnak, elérhetők, nagyrészt abból kifolyólag is, mert szinkronicitásban van az áprilisi energiák történéseivel és éppen megelőzik az ez évi Wesak áldásokat hozó energiablakának megnyílását. Valójában ez az ablak hordozza a legkedvezőbb potenciálokat az átalakulásra az idén, és sokkal erősebb, mint a 2012. december 21 napfordulót megelőző ablaknyílások. Bár erre nincsen pontosan lineáris időpont, de általában 6-8 héttel Buddha születésnapját megelőzően érkezünk meg ide.

 

2014-re vonatkozóan, most április utolsó hetében kezdődik el ez az időszak és egészen június 21-ig fog folytatódni.

 

 

Mi is az a Wesak

Wesak, azoknak a megvilágosodott mesterek az ünnepe, akik előttünk éltek itt a Földön és a felemelkedés mintáját hordozták, adták nekünk. Ezek a lények közé tartoztak, Buddhával kezdődően, Krisztus, Tapihrista, Kuan Yin és sokan mások. Így Wesak ideje Buddha születésnapja mellett az általmenetel és a megvilágosodás ünnepe is.

 

A Wesek ünnepének ideje, amelynek megünneplése a Tizenkettek Tanácsa által is sor kerül majd május 10 és június 21 között, számos lehetőséggel érkezik meg. Kézzelfogható kapcsolatok lehetnek majd ezekkel a nagyszerű lényekkel és áldásaikkal, amelyek az emberiségre záporoznak, a Wesak időszaka alatt.

Mivel más közösségek szintén együtt ünnepelik velünk a Wesakot, ez szintén segít majd abban, hogy felerősítik azt, amit hoznak magukkal.

 

Még mielőtt a Wesakot megünnepelnétek, fejezzétek ki a szándékotokat arra tekintettel, hogy szeretnétek ezt a mérhetetlen energiamezőt elérni, amellyel Wesak áldásai is megérkeznek, és amely felgyorsíthatja a személyes felemelkedési folyamatotokat. A Wesak nem a vallásról szól, hanem a megvilágosodásról és minden olyan lény megvilágosodásának lehetőségéről, akik most a Földön tartózkodnak, így hát ez érint bennetek is. Ez a lehetőség nagyon is kódolva van a DNS-etekben.

 

Ahhoz hogy hasznotokra váljék, nem szükséges az, hogy feltétlenül kapcsolatban legyetek bármelyik felemelkedett mesterrel, Wesak idején. Függetlenül attól, hogy tisztában vagytok vagy sem, hogy volt e valamiféle megtapasztalásuk velük illetően, ezek a lények nagyon is ismernek bennetek. Ők mindentudó, teljesen felébredt lények, akik megértenek, ismernek bennetek és az emberiséget. Valószínűleg az álom időszakotok idején, a belső síkokon már megtapasztalhattátok őket. Néhányatok közületek Wesak idején kézzelfoghatóan is össze fog kapcsolódni velük.

 

 

Összekapcsolódás Wesak Áldásaival

 

Wesak időszaka alatt a dimenziók között elvékonyodnak az elválasztó fátylak, így a megvilágosodott mesterek, mint Buddha, elérhetők lesznek az emberiség számára. Megfogható szinteken érzékelhetők lesznek ez időszak alatt érkező áldások. Ha már hasonlót tapasztaltatok az elmúlt években, akkor most még jobban érzékelhetően fordulnak majd elő ebben az időben.

 

Így hát vegyétek magatokhoz ezeket az áldásokat ezektől a lényektől és horgonyozzátok le a szívetekbe, mert ezáltal tudatosságra ébredhettek  saját energiátokkal kapcsolatosan. A fókuszotokat tartsátok pozitívan és szeretőn. Viszont ha izgatottak vagy dühösek vagytok, így éreztek, akkor mellőzzétek ezeket az állapotokat, mielőtt kapcsolatba kerülnétek a beérkező áldásokkal.


Az elkövetkező napokban hívjátok meg a felsőbb éneteket, hogy kapcsolatba kerülhessetek ezekkel a jótékony energiákkal. Kérjetek útbaigazítást egy erőteljes energiaváltás tekintetében. Legyetek nagyon őszinték magatokkal, hogy mi az, ami blokkolja a felébredéseteket és az isteni kifejezésetek teljességét. Használjátok ki ezt a döntő fontosságú, sarkalatosan értékes időt április és június között, amelyhez azonban szükséges elvégeznetek számos belső munkátokat azért, hogy Wesak áldásaiban részesülhessetek. Tekintsetek vissza évek múlva ezekre az időkre most és akkor majd boldognak fogjátok látni azokat, úgy ahogy azok megtörténtek.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Selacia's Article: Wesak Blessings for Your Ascension

 

with invitation to upcoming (details below article):

Council of 12 Global Meditation - Wesak 5/10 and 6/21

Your Past Lives & You - Mystic Journey 5/17

Divine Changemaker Course - Global 6/8 to 7/26

 

Copyright 2014 by Selacia - author of Earth's Pivotal Years, healer, and teacher * All Rights Reserved * www.Selacia.com * Feel free to share these articles with your friends and post to your blog or website as long as you include this copyright line and the full article text.

www.Selacia.com

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!