Májusi energiacsúcs/Idővonal PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. május 16. péntek, 07:21

2014. MÁJUS 14. – JÚNIUS 21 - A MÁSODIK KÓDOLT FÉNY BEÁRAMLÁSI FÁZIS (CSILLAGKAPU PORTÁL/ AZ IGAZSÁG IBOLYA SUGARA/LÁNGJA

(Tetőpontja: Május 22 - 26., máshol Május 23-28)

„EGY MAGASABB NÉZŐPONTBŐL NÉZVE, EZ A CSILLAGKAPU PORTÁL: A VÍZÖNTŐ KORSZAK KEZDETÉT JELÖLI KI!!!”

A Második Kódolt Fény Beáramlási fázis (Csillagkapu Portál/ Az Igazság Ibolya Sugara/Lángja május 14. – június 21.), az áprilisi Harmónia Portál energiabeindításait viszi, sodorja tovább május és június között. Ez a szakasz még olyan energiákat tartalmaz, amelyek a 2013-as Nagy Vizes Trigontól** kezdve maradtak itt és hatásukat egészen 2014 közepéig érezhetitek, ez a kiteljesülésük ideje. EGY MAGASABB NÉZŐPONTBŐL NÉZVE, EZ A CSILLAGKAPU PORTÁL: A VÍZÖNTŐ KORSZAK KEZDETÉT JELÖLI KI!!! Ez az az időszak, amikor a Szíriuszi-Plejád Szövetség még erőteljesebb jelenlétével és hatásával lesz jelen. Ebben a teljesen ragyogó és megszépítő időszakban a Globális Imádkozás ideje érkezik el, annak az ideje, hogy közösen együtt meditáljatok, mert egy másik időszakot is kijelöl ez a portál, mégpedig a DHARMA VISSZATÉRÉSÉT ÉS A HATALMAS NEMES IGAZSÁG ÖSVÉNYT is.

2014. EGY ALKALMAS ÉV A VÁLTOZÁSOKRA- AZ ÚJ FÖLD MÁSODIK ÉVE

Metatron a Fény Ura üzenete Tyberonn-on keresztül

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=477:2014-egy-alkalmas-ev-a-valtozasokra-az-uj-foeld-masodik-eve-metatron-a-feny-ura-uezenete-tyberonn-on-keresztuel&catid=49:2012-utan&Itemid=78

 

lásd még: Május  22-26 és 23-28.

 

MÁJUS 14-17. – HATALMAS KANYON NYÍLT MEG A NAP KÖZEPÉBEN

 

Sötét kanyon hasította ketté a Napot

http://www.pecsistop.hu/tudomany/sotet-kanyon-hasitotta-kette-a-napot--foto/1238782/

szökő napszelet Földünk is megérzi.

 

A lyukat a NASA Napdinaimikai Obszervatóriuma kapta lencsevégre - adta hírül a spaceweather.com. A koronalyukak olyan helyek, ahol a Nap mágneses mezeje szétnyílik, szabad utat engedve a napszélnek, mely így a csillagközi térbe áramlik.

 

A mostani nyílás úgy fest, mintha egy kanyon szelné kettő csillagunk felszínét. A spaceweather.com szerint a lyuk a Föld felé néz, az ebből áramló napszél május 16-ról 17-re virradóan lepheti meg bolygónkat némi sarki fénnyel.

 

 

2014. MÁJUS 17.

A LEHETŐSÉGEK ABLAKA MÁJUS 17-ÉN ZÁRUL, AZON A NAPON EGY PLEJÁDI CSOPORTOSULÁS LESZ. Lesz egy külön aktiválás szervezése egy bizonyos örvény ponton abban az időben. Több fontos infó fog megjelenni a Plejádi csoportosulásról, ha eljön az ideje.

Cobra/Fordította: Sandal (www.fenyorveny.hu)

http://www.fenyorveny.hu/2014/02/cobra-lehetosegek-ablaka-2014-2014febr17.html

COBRA / Plejádi Portálnyitás / 2014-05-17, 17:11

http://kristalyhang.wordpress.com/

2014. MÁJUS 20. – MARS DIREKT MOZGÁSBA VÁLT: 09LIB01

2014. MÁJUS 22 - 26.

CSILLAGKAPU PORTÁL/ AZ IGAZSÁG IBOLYA SUGARA/LÁNGJA, TETŐPNTJA

Földörzők Csillagkapu Átjáró megnyitása: Scottdale, Sedona / Earth-Keeper Star-Gate Gathering

 

2014. MÁJUS 23.-28.

A Harmonikus Beindítás és a Csillag Kapu Átjáró

(részlet és kivonat)

2014-ben egy egyedülálló és erőteljes asztrológiai sorozat jött létre: Március és Június között és majd újra megtörténik, Október és December között. ez egy rendkívüli időzítés Énünk fejlődésére. A Csillag Kapu csúcsidőszaka: Május 23-28 között lesz. A Sedona Örvény rendkívülien felékesíti és kiterjeszti energiahatárait és meghosszabbítja ezt az időszakot. 2014-ben és azt követően hihetetlenül hasznos idő van arra, hogy Arizonába (és más szent helyekre) zarándokoljatok és imára, meditációra és ünneplésre egybegyűljetek. Az anionos plazma patakokban sugárzik a Napból már és más (szent) helyekre is. Ez az ionos arány rezonancia eltolódás, egy céltudatos módon segíti megnyílni a tobozmirigyeteket.


A Csillag Kapu Átjáró, 2014-ben egy egyedülálló időszak, amely növeli a Koherenciát és az emberek sokkal könnyebben összeolvadhatnak a belső szívükkel. A fátyol elvékonyodik (a dimenziók között) és fénykódok érkeznek, jutnak el az erőcsomópontokba, amelyek egy egyedülálló módon tükrözik majd az isteni mintákat, mert ez az energia nektek lett küldve, azért hogy fogadjátok ezt az energiát, azért hogy beszéljetek róla, azért hogy vezessen bennetek és azért, hogy ti irányítsátok. Ez a Kristályos Fény energiája. Ez az Isteni Én energiája. A Végtelenségi Pontokba repít bennetek, azoknak a tanítóknak, hogy szolgálja a fejlődéseteket.

Metatron-Tyberonn: Star Gates-Teachers & Gateways. Earth-Keeper Chronicles May 4 2014.

 

 

2014. MÁJUS 28. ÚJHOLD//IKREK

Május 30. A Szeretet –energiaáradás megnyilvánítás csúcson: Merkúr-Vénusz-Jupiter

2014. MÁJUS 30. MERKÚR A RÁKBAN

2014. MÁJUS 30. VÉNUSZ A BIKÁBAN A SAJÁT NŐIES JEGYÉBEN

2014. MÁJUS 30. - JÚNIUS 1. JUPITER A RÁKBA, A TETŐZŐ JEGYÉBE LÉP

AZ ISTENI OTTHON BÖLCSESSÉGE ÉS SZERETETE ENERGIÁINAK GLOBÁLIS SZINTŰ MEGNYILVÁNÍTÁSA

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!