Marina a Hármascsillag Anyahajóról Annak okán, amiért is lettetek egybehívva, a 12 fontos galaktikus civilizáció által PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. június 03. kedd, 14:18


Marina a Hármascsillag Anyahajóról


Annak okán, amiért is  lettetek egybehívva, a 12 fontos galaktikus civilizáció által

 Kris-Won csatornája által

Marina a Hármascsillag/Tristar Anyahajóról

2010 Március 23.That is why you are being accompanied by 12 main civilizations

Marina üzenete a Tristar/Hármascsillag Űrhajóról

http://alphaspaceshipenglish.blogspot.com/Marina Vagyok!!!

Engedélyem van arra Sohintól az Alpha Anyahajó parancsnokától, hogy erre a különleges alkalomra az ő közvetítő csatornáját Kris-Wont használhassam. Én közvetlenül nem az Alpha-hoz tartozom, de állandó kapcsolatban vagyunk egymással.

A Hármascsillag/Tristar űrhajón dolgozom, amely szintén egy hatalmas méretű anyahajó, és amely számos kisebb felderítő járművet hordoz belsejében.

Bár harmonikusan együtt működünk a Sohin parancsnok által vezetett Alpha-val, mi (Tristar) közvetlenül Ashtar Parancsnoksága alá tartozunk, mások alkotják személyzetét, és megközelítőleg hasonló feladatokat végzünk.A Hármascsillag/Tristar főleg azzal foglalkozik, hogy támogatást, útmutatást és védelmet adjon és kínáljon fel a Föld minden lakosának, és ha kell kimenekítsen bennetek, ha az szükséges, és mindezt egyezteti az Alpha-val összhangban. Amíg ők inkább a földi életformák védelmét felügyelik, az összes veszélyeztetett földi királyságot és semlegesítik az emberiség és a Földanya fertőzöttségétől adódó problémát. (Dolgoznak a tengerek, folyók, tavak méregtelenítésén, a légkör részleges tisztításán, újratömörítik az ózonlyukak okozta sebeket, betömik az abban jelentkező réseket és így tovább.)Én Marina egy női tiszt vagyok a Tristar/Hármascsillag űrhajóról, felelős vezetője a csapatot alkotó személyzetnek. Örülünk nagyon, hogy segíthetünk ezekben a nagy változásokat hozó időkben a Föld népességének, amely egy hatalmas átalakító változás is egyben, és ez az egész galaxis evolúciójában is annyira rendkívüli, különös, egyedi, hogy azt el se tudjátok képzelni. Rengeteg csillagcivilizáció van itt most a Föld körül, felemelkedett csillagokból, számos birodalomból, világokból, akik közül többen is hasonlatosak a földiekhez. Izgatottan figyelünk bennetek, és szorítunk nektek, hogy megtegyétek az evolúciós ugrásotokat, amely hatalmas jelentőséggel bír nekünk is, nem csak számotokra.

Mindannyiunkat még nem tapasztalt tanulsággal fogja szolgálni ez az ugrás, és először együtt fogjuk megtapasztalni ennek az előrelépésnek a jelentőségét.Ezért is van most itt a világokból 12 fontos, meghatározó civilizáció, amelyek a galaxis különböző pontjáról érkeztek a ti támogatásotokra. Különböző csillagok és bolygók lényei, elképesztő számú képviselete van most itt, külön-külön a figyelmük középpontjában álltok. Mindegyik látogató csoport saját felelősségére jött ide (a nagyon sűrű, nekik is veszélyeket rejtő közegbe), a ti dimenziós lakóhelyetekre. Materializált űrhajókat használnak, de álcázva, finomabb fénytesteikkel jöttek. Számosan azonban lelassították vibrációjukat, hogy ideiglenesen meg tudjanak jelenni valóságotokban, és mint nők és férfiak, ugyanúgy látszanak mind ti, közöttetek sétálgatnak itt a Földön, anélkül hogy felismernétek őket.Megfigyelhettétek, mostanság mennyire elterjedtek az égi üzenetek a Földön. Ahogy felgyorsul a felemelkedési folyamat, egyre nagyobb támogatásban van részetek energetikai és fizikai színtereken, hogy az utóbbi időkben, és sok olyan fontos információt tudunk átadni számotokra, amit tudtok használni.

Ezek a válaszok és üzenetek melyek a mi kezdeményezésünkre születtek, arra késztetnek bennetek, hogy minél többen válhassatok az üzenetek közvetítőjévé, átadóivá, hogy fel tudjatok készülni a különböző országokban arra, hogy minél több emberi létező magához ölelhesse az új valóságába lépéséről szóló ismereteket, főleg azok, akik eddig kételkedtek ittlétünkben, és egy olyan bizonyítékul szolgáljon mindannyiótoknak, hogy mi igen is itt vagyunk, és segítünk ha kell a ti gyógyulási folyamatotokban, a Föld minden királyságának, (kristály, növényi, állati, emberi), birodalmának együttes felemelkedésében.Amikor elérkeznek üzeneteink a tétovázó emberekhez, nőkhöz, férfiakhoz, akkor telepatikus úton összekapcsolódtok azokon keresztül, velünk, és képesek lesztek használni ezt az egyszerű kommunikációs, kapcsolati nyelvet. És ekkor már nem az elkülönülést fogjátok választani, rájöttök arra, hogy ittlétünk nagyon is valóságos és hiteles, ha elfogadjátok mindezt. Mert az ugye lehetetlen, hogy egyszerre ennyi ember adjon tovább lényegesen tartalmában megegyező üzeneteket egyszerre. És ez ekkor egy megdönthetetlen bizonyítéka lesz egyszerre többmillió embernek ittlétünkről, akik azt hitték, hogy az emberiség egyedüli intelligenciaként van jelen az univerzumban, és nincs rajta kívül más senki, vagy nincs más bolygókon az Isteni Teremtés kegye által megteremtett életformák lehetőségei. Ez fogja megváltoztatni, üzeneteinkkel a bolygótokon élők életfelfogását.Marina Vagyok!!!

Most belépek a számítógépetek keskeny képernyőjén hozzátok ezzel az üzenettel, abban a reményben, hogy szeretetünk elér, a Földön élő minden egyes édes nővérünk és fivérünk szívéhez, és összekapcsolódunk így egymással, veletek, akik önkéntesen végzitek magatokra vett küldetéseteket ezen a Földön, azok, akik egy időre elfeledték, hogy miért is vannak itt most jelen.

De amikor felébredtek földi álmaitokból, akkor hozzájárultak, velünk együtt evvel a titáni munkával, a még szendergők ébresztésében ezen a gyönyörű kék bolygón.Kérünk bennetek, hogy fogadjátok el ezt a felkínált rendkívüli munkát. Még több bátorságot kívánunk nektek, és használjátok valamennyien, az ezzel a munkával járó sajátos képességetek mindannyiunk szolgálatában, mert ezzel tudtok most hatalmasan segíteni.Köszönettel: Sohin, és Ashtar Parancsnokságok nevében: Marina


KRIS-WON-ALFA ANYAHAJÓ/SOHIN PARANCSNOKSÁG

2010. március 8.Az Alfa nem fog mindenre kiterjedő részlettel szolgálni a felemelkedéssel kapcsolatban, nehogy felhasználja azokat a sötétség újabb túlélő taktikájukhoz. Annyi viszont bizonyos, hogy az Atya/Anya Istenünk már elrendelte teremtő fénye által visszavonhatatlanul, a Föld és emberiség új valóságba kerülését, és nincs az a sötét erő, amely megakadályozhatja ezt, bár késleltethetik még egy kis ideig. Ezért is látta szükségét a galaktikus föderáció, hogy minél több emberi lénnyel vegye fel a kapcsolatot. Közös missziónk reménye, hogy hamarosan megtörténik az első kapcsolatfelvétel. Ekkor a Föld az Intergalaktikus Szövetség tagjává, részévé válik, a sötét erők eltávozása után. A Földi technológiai és tudás és gyógyítás elképzelhetetlen mértékben fog fejlődni. Az emberiség visszatér a Fénybe és Igazságba, és ez nagyon hamar itt lesz. Változtassuk meg a frekvenciánkat. (elfogadás, félelemnélküliség, együttérzés, a minden élet tisztelete)* Minél kevesebb Tv nézést és újságolvasást. Figyeljünk a belső hangra. A belső hang segít az emlékezésben, vezet. Ekkor kevesebb lesz a félelem és a kétely a változásokkal kapcsolatban, amely valójában a sötét erők bástyája (ebből táplálkoznak). Hinni és bízni önmagunkban!!! Valóban eljött a Föld csodálatos ideje. Jókedvvel és Boldogsággal átérezve mindezt, szinte azonnali sikert, eredményt hoz számunkra.Szeretet, Békesség és Tisztelet Egymással: Sohin Parancsnok Alfa Starspace

Forrás: http://alphaspaceshipenglish.blogspot.com/


Nász János
Fényegységről áthozva: www.foldicsillagok.hu

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 30 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!